Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Εσείς πόσα πουλιά ακούσατε να κελαηδούν σήμερα;

Posted: 30 Dec 2011 06:40 AM PST

Εσείς πόσα πουλιά ακούσατε να κελαηδούν σήμερα;

Σύμφωνα με μια έρευνα του Πανεπιστημίου του Surrey, το κελάηδημα των πουλιών μπορεί να επηρεάσει θετικά τη δημιουργικότητα του ατόμου και να του προσφέρει εσωτερική γαλήνη. Εκτός από το να χαλαρώνει το σώμα και το πνεύμα, το κελάηδημα των πουλιών βοηθά επίσης τον εγκέφαλο να ολοκληρώσει διεργασίες που απαιτούν δημιουργικότητα πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Το μοντέλο και ο σκύλος

Posted: 30 Dec 2011 06:00 AM PST

Το μοντέλο και ο σκύλος

Στην νέα καμπάνια του οίκου Longchamp η Coco Rocha ποζάρει χορεύοντας με ένα χαριτωμένο τετράποδο.

Η Καναδή καλλονή Coco Rocha είναι η πρωταγωνίστρια της νέας ανοιξιάτικης καμπάνιας του οίκου Longchamp. Μόνο που δεν είναι μόνη της. Μαζί της στο φακό του Dane Shitagi πόζαρε και ένας σκύλος, που φαίνεται πως χορεύει στους ρυθμούς του γαλλικού οίκου.

Στην καμπάνια αυτή που θα απολαύσουμε και την επίσης Καναδή Liisa Winkler, η Coco φορά ένα φόρεμα σε γήινους τόνους σε συνδυασμό με πλατφόρμες με έντυπο δέρμα φιδιού και μια λεοπάρ τσάντα ώμου. Μάλιστα για να αναδειχθεί η δυναμικότητα μιας δραστήριας γυναίκας στην πόλη –που είναι το πνεύμα της συγκεκριμένης καμπάνιας- το χεράκι της έβαλε και η διάσημη χορογράφος Blanca Li, που έμαθε στα κορίτσια (και στο σκύλο;) πως να χορεύουν στους δρόμους του Manhattan.

Χωρίζει η Katy Perry;

Posted: 30 Dec 2011 05:40 AM PST

Χωρίζει η Katy Perry;

Ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια βλέπει σύννεφα πάνω από το γάμο.

Φήμες θέλουν την Katy Perry και τον αγαπημένο της Russell Brand να χωρίζουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το hot ζευγάρι δεν είναι και τόσο θερμό το τελευταίο διάστημα. Λέγεται μάλιστα λένε πως πέρασαν τις διακοπές των Χριστουγέννων χωριστά ο ένας από τον άλλον. Η Katy πήγε στη Χαβάη μαζί με φίλους, ενώ ο Russell έμεινε στην Αγγλία και πέρασε πολύ χρόνο με φίλους σε τοπικές pub.

«Μάλωσαν πάρα πολύ έντονα και αποφάσισαν να κάνουν ο καθένας εκείνο που θέλει στις γιορτές.. η Katy νιώθει πως ο σύζυγός της δε σέβεται αρκετά τις Χριστιανικές πεποιθήσεις των γονιών της ούτε και τους φίλους της. Δεν έχουν χωρίσει ακόμα, αλλά δεν τα πάνε καθόλου καλά», αναφέρει πηγή.

Εμείς απλά να ευχηθούμε να τα ξαναβρούν, μιας και είναι από τα πολύ αγαπημένα μας ζευγάρια.

Ζήτω οι οικογένειες και οι φίλοι μας…

Posted: 30 Dec 2011 05:20 AM PST

Ζήτω οι οικογένειες και οι φίλοι μας...

Τι να σας προτείνω για αυτές τις μέρες; Μπαρ, κλαμπ, μπουζούκια; Όλα εκεί είναι, πάρα την κρίση και σας περιμένουν, όλες τις μέρες του χρόνου. Όμως, για Πρωτοχρονιά, τι ομορφότερο απ τα γιορτινά τραπέζια, τα στολισμένα, τα φορτωμένα εδέσματα κι αν όχι όπως τις άλλες χρόνια, φροντισμένα, πάντα με πολύ αγάπη! Οι οικογένειες μας, ότι πιο πολύτιμο, οι φίλοι καρδιάς που άξιζαν για να μείνουν δίπλα μας με περίσσευμα αγάπης, τα δωράκια που θα ανταλλαχτούν, τα φώτα του δέντρου, το κόκκινο του Αι Βασίλη, τα γιορτινά μας ρούχα!

Γύρω από τραπέζια η Ελλάδα συναντιέται και ανασταίνεται, με ένα τρόπο ζωής πιο μετρημένο πια, πιο ανθρώπινο και πιο δικό μας. Δε θέλει χρήματα, αγάπη θέλει! Και μην ακούσω για μελαγχολία των γιορτών και ψυχαναγκασμό χαράς.

Αν δυστροπείς στη ζωή, όλες οι μέρες μελαγχολία και ψυχαναγκασμό έχουν. Σημασία έχει να σου περισσεύει αγάπη και τρυφερότητα. Και να έχεις ανταπόκριση. Χρόνια πολλά σε όλες και όλους. Μια καλύτερη χρονιά μακάρι να έρχεται, αλλιώς μας αρκεί και απλά που ξημερώνει μια καινούργια μέρα! Είμαστε εδώ. Και αγαπάμε... Μπορούμε ακόμα...

Βανδή – Μαζωνάκης: Δίνουν τις ευχές τους για το νέο έτος

Posted: 30 Dec 2011 05:00 AM PST

Βανδή - Μαζωνάκης: Δίνουν τις ευχές τους για το νέο έτος

Για τα Πρωτοχρονιάτικα σχέδια τους μίλησαν η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Μαζωνάκης σε πρόσφατη κοινή τους συνέντευξη αποκαλύπτοντας πως λόγω υποχρεώσεων θα παραμείνουν στην Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα στο www.gossip-tv.gr

Μπρόκολο το παντοδύναμο

Posted: 30 Dec 2011 04:40 AM PST

Μπρόκολο το παντοδύναμο

Το μπρόκολο είναι γνωστό ως ένα από τα πιο υγιεινά λαχανικά που υπάρχουν και για την ακρίβεια τα οφέλη του είναι πολλά περισσότερα από αυτά που φαντάζεστε. Έχει αποδειχτεί από επιστήμονες και διατροφολόγους πως το μπρόκολο βοηθά στην πρόληψη κατά των καρδιακών παθήσεων, την αποφυγή ανάπτυξης όγκου, δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνει τον κίνδυνο καταρράκτη, βελτιώνει το καρδιοαναπνευστικό, συντηρεί την πυκνότητα των οστών και προστατεύει τα μωρά από γενετικά προβλήματα. Για να παίρνετε το 100% των διατροφικών στοιχείων του μπρόκολου είναι καλύτερα να το τρώτε ωμό ή ελαφρά μαγειρεμένο στον ατμό.

O make-up artist Δημήτρης Γιαννέτος προτείνει το σέξι μαύρο του ρεβεγιόν

Posted: 30 Dec 2011 04:00 AM PST

O make-up artist Δημήτρης Γιαννέτος προτείνει το σέξι μαύρο του ρεβεγιόν

Το χρώμα που αγαπούν όλες οι γυναίκες είναι ένα, το μαύρο.

«Το μαύρο, όσο κανένα άλλο χρώμα, είναι η επιτομή της κομψότητας» λέει ο make-up artist Δημήτρης Γιαννέτος. «Μυστηριώδες, διαχρονικό με πινελιές Ανατολής, είναι το απόλυτο αντίθετο του αγνού λευκού, αποτελεί τη βάση του gothic trend που κυριεύει τις τάσεις της μόδας» συμπληρώνει.

«Υπάρχουν παραπάνω από μία εκδοχές του μαύρου, που σε συνδυασμό με νέες υφές απελευθερώνουν κάθε σας φαντασίωση. Βινύλιο, βελούδο, ματ και smoky αποχρώσεις ενσαρκώνουν την απόλυτη πολυτέλεια και τον αισθησιασμό» εξηγεί ο Δημήτρης και συνεχίζει «Υπάρχει ποικιλία υφών που αναμειγνύονται μεταξύ τους προσφέροντας αμέτρητες διαφορετικές εκδοχές του μαύρου».

«Το eyeliner είναι ο απαραίτητος σύμμαχός σας για ένα sexy dark βλέμμα» λέει και συμπληρώνει «Τολμήστε την πιο έντονη γραμμή για το πιο dramatic αποτέλεσμα στο βλέμμα σας με το Superliner Gel Intenza».

«Υπογραμμίστε τα μάτια σας με τρόπο graphic, retro, casual ή modern, ανάλογα με τις επιθυμίες σας» προτείνει ο Δημήτρης Γιαννέτος. «Με το Super Liner Perfect Slim μπορείτε να έχετε απαλή αίσθηση και αποτέλεσμα ακριβείας και μπορείτε να ενισχύσετε και να σταθεροποιήσετε το αποτέλεσμα στη γραμμή του eyeliner με τη βελούδινη σκιά Color Infaillible, ενώ η mascara θα βάλει την τελευταία πινελιά λίγο πριν αποκαλύψετε το βλέμμα σας» καταλήγει ο Δημήτρης.

O οίκος Reiss διπλασιάζει τα κέρδη του χάρη στην… Kate Middleton

Posted: 30 Dec 2011 03:40 AM PST

O οίκος Reiss διπλασιάζει τα κέρδη του χάρη στην… Kate Middleton

Σύμφωνα με τον ισολογισμό του 2011 της οικογενειακής εταιρείας Reiss, τα κέρδη της ήταν εντυπωσιακά, και αυτό οφείλεται κατά έναν μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι η Δούκισσα του Cambridge φοράει συχνά συνολάκια με την υπογραφή τους.
Συγκεκριμένα, οι πωλήσεις αυξήθηκαν από 77.7 εκατομμύρια λίρες στα 87.6 εκατομμύρια και τα κέρδη εκτοξεύτηκαν από τα 4.3 εκατομμύρια λίρες στα 8.5 εκατομμύρια!
Οι εταιρεία υποστηρίζει ότι τα κέρδη είναι αποτέλεσμα της καλύτερης διαχείρησης των οικονομικών της, αλλά και το λανσάρισμα μιας νέας σειράς, με την ονομασία Reiss 1971, που...

Διαβάστε περισσότερα στο fashionlove.gr

Το top5 των οικονομικών γιορτών

Posted: 30 Dec 2011 03:00 AM PST

Το top5 των οικονομικών γιορτών

Πώς να περάσετε καλά στην περίοδο των γιορτών χωρίς να κάνετε το πορτοφόλι σας να υποφέρει.

Από τη στιγμή που μπαίνουμε στην περίοδο των Χριστουγέννων μέχρι και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η ψυχολογία μας μπαίνει αυτόματα στο mode του ευτυχισμένου καταναλωτή που θα βγει στα μαγαζιά να πάρει δεκάδες δώρα για τους αγαπημένους του, για τον εαυτό του και για το σπίτι, χωρίς να σκεφτόμαστε τις ημέρες που θα ακολουθήσουν μετά τις γιορτές και, καλώς ή κακώς, δεν θα έχουν τόσο χαρούμενο κλίμα.

Δεν είπε κανείς πως τα ψώνια μέσα στις γιορτές είναι αμαρτία, κάθε άλλο. Λίγη προσοχή όμως και προνοητικότητα όσον αφορά τα οικονομικά μας και το τι, πως και από πού αγοράζουμε τα δώρα μας είναι απαραίτητη ώστε να μην κοιτάξουμε το πορτοφόλι μας στο τέλος των γιορτών και βρούμε μόνο τρύπες στη φόδρα. Τα παρακάτω 5 tips θα σας βοηθήσουν να βάλετε ένα πρόγραμμα στα ψώνια σας και να κάντε τις αγορές σας με έξυπνους και οικονομικούς τρόπους.

1. Κάντε έναν βασικό προγραμματισμό των γιορτινών σας εξόδων: Πριν ξεχυθείτε στους δρόμους και παρασυρθείτε από το κλίμα των γιορτών, βάλτε την λογική να δουλέψει και φτιάξτε μια πρακτική λίστα με όσα ψώνια πρέπει να κάνετε. Συμπεριλάβετε τα δώρα που θα πάρετε στους αγαπημένους σας, τη διακόσμηση του σπιτιού, το γιορτινό τραπέζι, το κομμωτήριο, τα γλυκά που θα πάτε ση δουλειά, τις ευχητήριες κάρτες που θα στείλετε και τα όποια ταξιδιωτικά έξοδα αν φύγετε από την πόλη. Βάλτε ένα όριο στο budget σας και κόψτε ότι περισσεύει, μένοντας στα απολύτως βασικά.

2. Ψωνίστε online: Κατά την περίοδο των γιορτών τα περισσότερα online καταστήματα προσφέρουν εξαιρετικές εκπτώσεις αλλά και δωρεάν αποστολή στο σπίτι σας. Έτσι όχι μόνο εξοικονομείτε αρκετά λεφτά αλλά γλιτώνετε και τον πανζουρλισμό που επικρατεί στις αγορές του κέντρου μέσα στις γιορτές.

3. Κάντε δώρα που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά: Όταν αγοράζετε δώρα για τους αγαπημένους σας, μην σκέφτεστε τι είναι αυτό που θέλουν περισσότερο αλλά τι θα τους κάνει να νιώσουν όμορφα και να εκτιμήσουν τη κίνησή σας. Ναι, σίγουρα η μητέρα σας θα θέλει ένα χρυσό δαχτυλίδι, ο πατέρας σας ένα νέο ρολόι και ο σύντροφός σας το iPhone 4, αλλά ένα απαλό κασκόλ ή μια κορνιζαρισμένη φωτογραφία σας μαζί συνοδεία μιας χειροποίητης χριστουγεννιάτικης κάρτας θα κάνουν τη δουλειά τους.

4. Κάντε το δώρο του χρόνου: Το σημαντικότερο πράγμα στις γιορτές δεν είναι τα δώρα που θα κάνετε αλλά ο χρόνος που θα περάσετε με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Προσπαθήστε να βρείτε όσο περισσότερο χρόνο γίνεται για να αφιερώσετε στους αγαπημένους σας, να κάνετε πράγματα μαζί τους και να τους δείξετε πόσα σημαίνουν για εσάς.

5. Οργανώστε τραπέζια μαζί με άλλους: Αντί να πάρετε το βάρος του γιορτινού τραπεζιού στους ώμους σας και να ξοδέψετε πολλά λεφτά και χρόνο για να το ετοιμάσετε, επιλέξτε να το οργανώσετε μαζί με τους φίλους σας. Διαλέξτε σε ποιο σπίτι θα το κάνετε και κανονίστε να φέρει ο καθένας από ένα φαγητό ή/και γλυκό, μοιράστε τις υποχρεώσεις και κάντε το πιο όμορφο γιορτινό πάρτι με λιγότερα από τα μισά έξοδα και τη διπλάσια διασκέδαση.

Γιώργος Τσαλίκης: «Η Δώρα πάλι με έσωσε»

Posted: 30 Dec 2011 02:40 AM PST

Γιώργος Τσαλίκης: «Η Δώρα πάλι με έσωσε»

Ο Γιώργος Τσαλίκης σήμερα το πρωί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρέσει την σκωληκοειδίτιδά του.

Ο τραγουδιστής εχθές το βράδυ ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο...

 

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Βιταμίνη D: Το φάρμακο του χειμώνα

Posted: 30 Dec 2011 02:20 AM PST

Βιταμίνη D: Το φάρμακο του χειμώνα

Κατά τη βροχερή και συννεφιασμένη περίοδο του χειμώνα, ο οργανισμός μας έχει ανάγκη από βιταμίνη D, την οποία λαμβάνουμε φυσικά από τον ήλιο. Όταν όμως ήλιος δεν υπάρχει, μπορούμε να βρούμε τη βιταμίνη D στα αυγά, το συκώτι, το ψάρι, καθώς και στο γάλα και τη μαργαρίνη. Η βιταμίνη D μας προστατεύει από τις ιώσεις, βοηθά στην ανάπτυξη των οστών και των δοντιών και λειτουργεί ως άμυνα κατά του καρκίνου.

Γέρε χρόνε φύγε τώρα, Άστον Κούτσερ έλα…

Posted: 30 Dec 2011 02:00 AM PST

Γέρε χρόνε φύγε τώρα, Άστον Κούτσερ έλα...

Όχι αγάπη μου, δεν βγαίνω από το σπίτι μου, αν δε με απειλήσουν– η δεν είναι να πάω θέατρο. Εγώ την κατατονία μου δεν την παραβιάζω έτσι εύκολα! Τώρα που δεν έχω και μεροκάματο πίσω από ένα γραφείο, που η περιφέρεια μου πήρε τόσα χρόνια το σχήμα της καρέκλας και τα δάκτυλα μου γάνωνε σαν πλήκτρα; Ούτε βάψου, ούτε χτενίσου, ούτε ανέβα στο τακούνι και βάλτου εξάτμιση να προλάβεις, ούτε πάρκαρε, ξεπάρκαρε.

Σπίτι μου και τρώω! Κάτι μελομακάρονα, αμάσητα τα καταπίνω, το κουτί μου χει γλιτώσει! Για να βγω κάποτε θα γκρεμίσουν τον τοίχο, όπως κάνανε για τους Ολυμπιονίκες στην αρχαιότητα. Θα μου πείτε, την κατάθλιψη την έχεις σκεφτεί; Και τι είμαι εγώ για να «φλερτάρω» με την κατάθλιψη; Ελληνίδα σελέμπριτι που επιβάλλεται να την περάσω όπως τις παιδικές αρρώστιες; Και που λέει οστρακιά, κοκίτης, κατάθλιψη, παρακαλώ;

Τελευταίο κρούσμα, που δεν τους πολυέκανε την χάρη, η Μαρία Ηλιάκη. Από δω της το πήγαιναν σε συνέντευξη, από κει της τον φέρναν, αλλά η Μαρία στάθηκε στο ύψος της χαρούμενης εκπομπής της και όχι, δεν ενέδωσε στο να παραδώσει στο κοινό της, τηλέφωνο, διεύθυνση και τίτλους σπουδών του ψυχιάτρου της.

Τι σας έλεγα όμως, πριν απ αυτήν την τεράστια παρένθεση; Α, ναι! Πως δεν βγαίνω από το σπίτι, αλλά για τον Άστον Κούτσερ θα πέταγα επάνω μου το ριχτάρι του καναπέ –το μόνο ύφασμα που μου χωρεί πια- για να τον δω από κοντά. Το γράφε και η Ναταλία Γερμανού, στο twitter, χθες το βράδυ. Απέναντι της, ο Άστον Κούτσερ, καθόταν στο Βίλα Μερσέντες, μες στο ποτό, το τσιγάρο, τους μπράβους και τις καλλονές! Χώρισε με την Ντέμι Μουρ και πηρέ αμπάριζα και βγαίνει στα κλαμπ όχι μόνο της γειτονιάς τους, αλλά όλης της οικουμένης. Έκανε λέει Χριστούγεννα στην Ιταλία και πετάχτηκε και στην Ελλάδα για Πρωτοχρονιά. Καταπιεσμένο το χε αυτό, η Ντέμι!

Και μετά το Βίλα, πήρε τους μπράβους, τα ποτά και τα τσιγάρα του και τις καλλονές του ο Άστον και πήγε στον Κιάμο, να δει πως γλεντάνε οι ιθαγενείς! Ο φύλαρχος –τραγουδιστής τα δώσε όλα και το χωριό– θαμώνες συνέχισαν να διασκεδάζουν τους νταλκάδες τους μη δίνονταν σημασία στον ανθρωπολόγο – σταρ, δίπλα τους!

Δικαιωμένοι παρά την κρίση μας, διότι σε αυτό εδώ «το οικοπεδάκι του Θεού», την Ελλάδα έρχονται οι ξένοι, ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τον καινούργιο χρόνο, «με τα δώρα, με τραγούδια, με χαρά», καλή χρονιά, λοιπόν, αγαπημένες μου βασιλοπούλες. Ή έστω, καλύτερη χρόνια να έχουμε από την προηγούμενη. Και με έναν Άστον Κούτσερ, οι ελεύθερες...

Πώς θα ξεχωρίσετε το καλό κασμίρι

Posted: 30 Dec 2011 01:40 AM PST

Πώς θα ξεχωρίσετε το καλό κασμίρι

Κάποτε, η αγορά ενός κασμιρένιου πουλόβερ ήταν εύκολη υπόθεση. Το μαλλί ερχόταν από την Ινδία ή το Θιβέτ και πλεκόταν στη Σκοτία, ενώ τα προϊοντα από κασμίρι ήταν ακριβά μεν, αλλά άξιζαν τα λεφτά τους μέχρι την τελευταία δεκάρα.
Σήμερα, πολλοί κατασκευαστές χρησιμοποιούν πιο «οικονομικές» μεθόδους παρασκευής που μειώνουν, ωστόσο, την ποιότητα του τελικού προϊόντος. Και μολονότι συνήθως η τιμή είναι και ανάλογα προσιτή, υπάρχουν φορές που πληρώνουμε «φύκια για μεταξωτές κορδέλες».
Σίγουρα, οι περισσότεροι από εμάς δεν είμαστε ειδικοί στο να διακρίνουμε την καλή από τη μέτρια ποιότητα και συχνά πέφτουμε θύματα ακόμη και του marketing. Υπάρχουν, όμως, μερικά tips που θα μας βοηθήσουν στις επόμενες αγορές μας:
Τεντώστε το ύφασμα με τα χέρια σας. Αν επιστρέφει...

Διαβάστε περισσότερα στο fashionlove.gr

Ο Ryan Gosling παίζει ξύλο

Posted: 30 Dec 2011 01:20 AM PST

Ο Ryan Gosling παίζει ξύλο

Ο διάσημος ηθοποιός φαίνεται πως έχει πάθει εμμονή με τις πολεμικές τέχνες.

Το 2011 ήταν η χρονιά του και μέσα από τις ταινίες και τους ρόλους του αλλά και τον μοναδικό χαρακτήρα του, κατάφερε να μας κερδίσει άνευ όρων. Και, πρόσφατα, ο Ryan Gosling μας θύμισε έναν από τους δεκάδες λόγους που συντέλεσαν στο να συμβεί αυτό.

O γοητευτικός ηθοποιός εθεάθη να φεύγει από ένα μάθημα πολεμικών τεχνών στο Hollywood χτες το απόγευμα και οι παπαράτσι τον απαθανάτισαν με το αθλητικό σορτς του και το χαλαρό t-shirt του να κατευθύνεται προς το αυτοκίνητό του... ξυπόλητος. Και μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό.

Ο Gosling φαίνεται πως τελευταία έχει εθιστεί στα μαθήματα πολεμικών τεχνών, καθώς οι φωτογράφοι τον «πιάνουν» σχεδόν κάθε μέρα να βγαίνει από το γυμναστήριο μαζί με τα γάντια του, αλλά σχεδόν πάντα χωρίς παπούτσια. Για την ακρίβεια, μετά από κάθε μάθημα ο 31χρονος ηθοποιός παίρνει τα καλά του ρούχα του στο χέρι, πηγαίνει στο αυτοκίνητο ξυπόλητος, αλλάζει πίσω από το πορτ-μπαγκάζ και συνεχίζει ακάθεκτος τη μέρα του. Πάντα, όμως, με μια απίστευτη άνεση και ένα ανεπιτήδευτο coolness, σαν να βρίσκεται στο δωμάτιό του και όχι στο δημόσιο πάρκινγκ ενός γυμναστηρίου.

Μπορεί η συνεχής προπόνηση στις πολεμικές τέχνες να είναι για τις ανάγκες κάποιας ταινίας. Μπορεί να την κάνει για να είναι πάντα έτοιμος να σταματήσει κάποιον καυγά μεταξύ αγνώστων, όπως έκανε στην Νέα Υόρκη τον Αύγουστο. Μπορεί να είναι ένας κρυφός σούπερ-ήρωας τα βράδια. Μπορεί και απλώς να του αρέσει. Το θέμα είναι πως για μια ακόμα φορά κατάφερε να μας κάνει να χαζεύουμε για ώρες τις φωτογραφίες του με ένα γλυκά αποχαυνωμένο βλέμμα.

Το σκοτάδι εμπνέει το στυλ

Posted: 30 Dec 2011 01:00 AM PST

Το σκοτάδι εμπνέει το στυλ

Ένα iconic look στους δρόμους της Αθήνας.

Η Μαίρη είναι 24 ετών και είναι ιστορικός τέχνης. Το στυλ της αλλάζει ανάλογα με τη διάθεση της.

Το σχόλιο του Queen.gr:
Όλοι οι διθύραμβοι μας για το στυλ της Florence Welch έπιασαν τόπο και επιτέλους τα όμορφα κορίτσια όπως η Μαίρη δεν φοβούνται να εμπνεστούν και από πιο σκοτεινές αναφορές. Ναι, στο όμπρε μαλλί και το make up. Ναι, στο υπέροχο παλτό. Ναι, στο πουκάμισο, το leather pants και τη μπότα. Αρμονικό σύνολο που δείχνει ξεκάθαρα την αισθητική της Μαίρης και σίγουρα αποτελεί cutting edge τάση.

Η Έλλη Κοκκίνου αποκαλύπτει την sexy πλευρά της

Posted: 30 Dec 2011 12:40 AM PST

Η Έλλη Κοκκίνου αποκαλύπτει την sexy πλευρά της

Για τον Γιάννη Μπόγρη και όχι μόνο μιλάει η Έλλη Κοκκίνου. Αδυνατισμένη και πολύ ήρεμη στη ζωή της μοιράζεται μικρά μυστικά που την κάνουν να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

"Δε ζω σε μια διαρκή ευτυχία" ομολογεί η χυμώδης τραγουδίστρια που αυτό το διάστημα σκίζει στο πλάι της Δέσποινας Βανδή και του Νίκου Οικονομόπουλου.

Παραδέχεται ότι έχει σκεφτεί ότι θα πρέπει να γνωρίσει κάποια στιγμή στον γιο της Αλέξανδρο τον Γιώργο Μπόγρη. Έχει συμβουλευτεί μάλιστα και παιδοψυχολόγο που της εξήγησε για το οιδιπόδειο σύμπλεγμα που κυριαρχεί σε αυτές τις ηλικίες ."Δεν νομίζω ότι πρέπει να βλέπει το παιδί (ειδικά σε αυτή την ηλικία) τη μαμά του σε τρυφερές στιγμές με έναν άντρα που δεν είναι ο μπαμπάς του", τονίζει η ίδια συμπληρώνοντας πως δεν θα μπορούσε ποτέ να παρακούσει τις συμβουλές των ειδικών.

Η γνωστή τραγουδίστρια όμως δε μπορεί να κρύψει ότι περνάει καλά. Δεν το δηλώνει σε όλους ότι μπορεί να είναι ερωτευμένη, αλλά  δεν έχει την απαίτηση και από τον σύντροφό της να κάνει το ίδιο. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι  του έχει  εμπιστοσύνη. "Εμπιστοσύνη 100% δεν έχω σε κανέναν. Ούτε στον ίδιο μου τον εαυτό. Πλέον είμαι σε μία ηλικία που έχει φύγει ο ρομαντισμός, εκείνο το ροζ συννεφάκι, το "για πάντα"."

Ο μεγάλος της έρωτας βέβαια είναι ο γιός της και σε κάθε συνέντευξή της το τονίζει. "Τους τελευταίους μήνες προσπαθώ να είμαι ευτυχισμένη με λιγότερα πράγματα. Ευτυχισμένη με κάνει ο γιος μου και οι στιγμές που περνάω μαζί του", συνεχίζει η Έλλη δείχνοντας για μία ακόμη φορά την λατρεία που έχει στον μικρό Αλέξανδρο. "Έχει πλάκα το γεγονός πως διαλέγει τα ρούχα μου. Αν δεν του αρέσει κάτι, θα μου το πει", αποκαλύπτει για τον μικρό της. 



Υποδεχόμαστε το ανανεωμένο gossip-tv

Posted: 30 Dec 2011 12:30 AM PST

Υποδεχόμαστε το ανανεωμένο gossip-tv

Το 2011 φεύγει σε δύο μέρες και gossip-tv.gr ανανεώνεται για να υποδεχτεί το 2012 με νέες κατηγορίες, προτάσεις και εκπλήξεις.

Μετά από δυόμιση χρόνια λειτουργίας του, το gossip-tv.gr κατάφερε να φτάσει στην κορυφή και να σπάει καθημερινά νέα ρεκόρ επισκεψιμότητας με τη δική σας υποστήριξη και αγάπη.

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Ο Ashton Kutcher είναι στην Ελλάδα και διασκέδασε στον Κιάμο!

Posted: 30 Dec 2011 12:16 AM PST

Ο Ashton Kutcher είναι στην Ελλάδα και διασκέδασε στον Κιάμο!

Ήρθε στην Ελλάδα και τα... έσπασε στον Πάνο Κιάμο! Γιατί... και το Hollywood θέλει τα... μπουζούκια του!

 

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Μεγάλη η διαφορά των πρωινών

Posted: 30 Dec 2011 12:00 AM PST

Μεγάλη η διαφορά των πρωινών

Άνοιξε πολύ την "ψαλίδα" το Πρωινό mou και άφησε πάνω από 10 μονάδες πίσω το Πρωινό Αnt1. Τι έκαναν χθες Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου;

Διαβάστε περισσότερα στο mediagate.gr 

Μπείτε στον κόσμο των λουλουδιών

Posted: 30 Dec 2011 12:00 AM PST

Μπείτε στον κόσμο των λουλουδιών

Η Delice des Fleurs στην L' Occitane, σας περιμένει για να σας περιποιηθεί.

Μία αρωματική συλλογή που είναι εμπνευσμένη από το ντελικάτο άρωμα του τριαντάφυλλου και τα πέταλα της βιολέτας, βουτηγμένα στη ζάχαρη, είναι στην L' Occitane και σας περιμένει να την κάνετε δική σας ή δώρο σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

Είναι η Delice des Fleurs, μία από τις δύο συλλογές για τις ημέρες των γιορτών που περιλαμβάνει το Eau de Toilette 75ml και το Solid Perfume 10g που θα εφαρμόσετε στους καρπούς και στο λαιμό, όπου κι αν βρίσκεστε.

Για το σώμα υπάρχει το Shower Jelly, το Body Milk, αλλά και η Hand Cream για να κρατήσει κάθε σημείο υπέροχα απαλό με τις κλασικές συνταγές της L' Occitane.

Τέλος, τα Rose and Vilet lip glosses κάνουν τα χείλη απαλά και υπέροχα αρωματισμένα. Διαλέξτε ποια από αυτά θέλετε και θα μπουν στο εορταστικό κουτί της σειράς για να βρούνε τη θέση τους ανάμεσα στα δώρα.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές