Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Στο αυτόφωρο πρώην μοντέλο

Posted: 29 Dec 2011 09:49 AM PST

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε σήμερα, λίγο μετά το μεσημέρι, γνωστό μοντέλο που πλέον καταπιάνεται με τον χώρο των επιχειρήσεων για οφειλές προς το δημόσιο που ξεπερνούσαν συνολικά τις 600.000 Ευρώ.

read more

Η φωτογράφηση της Miley Cyrus στα πλυντήρια

Posted: 28 Dec 2011 11:31 PM PST

Δεν πρόκειται για επίσημη φωτογράφηση, αλλά για ένα παιχνίδι της Miley Cyrus.

read more

Το «M. Butterfly» «ζωντανεύει» στο σανίδι σε σκηνοθεσία του Αντώνη Λουδάρου

Posted: 29 Dec 2011 09:07 AM PST

Στο θέατρο Προσκήνιο θα παρουσιαστεί από τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου το έργο του David Henry Hwang «M. BUTTERFLY», από τη θεατρική Ομάδα ΝΑ.ΜΑ.ΣΤΕ., σε μετάφραση Μαριλένας Παναγιωτοπούλου και σκηνοθεσία Αντώνη Λουδάρου.

read more

«Δεν μπορώ να κρίνω το νέο τραγούδι του Οικονομόπουλου», λέει η Θεοδωρίδου

Posted: 29 Dec 2011 04:59 AM PST

Μεγάλη συζήτηση έχει γίνει τελευταία για το νέο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου και τους προκλητικούς, κατά πολλούς, στίχους του. Αρκετοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν γιατί να ευτελίζουμε τόσο τα τραγούδια, μέσα στη γενικότερη κρίση της δισκογραφίας.

read more

Γιώργος Λιάγκας για Μανωλίδου: «Δεν πιστεύω όλα όσα είπε η Ευγενία»

Posted: 29 Dec 2011 08:54 AM PST

Στη σημερινή εκπομπή «Πρωινό mou» προέβαλλαν απόσπασμα από τη χθεσινή συνέντευξη που παραχώρησε η Ευγενία Μανωλίδου στην Ελένη Μενεγάκη. Η Ευγενία εξομολογήθηκε ότι έκανε τηλεόραση για καθαρά οικονομικούς λόγους.

read more

Η χαριτωμένη γκάφα της Ελένης Μενεγάκη on air (video)

Posted: 29 Dec 2011 08:51 AM PST

Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα έκανε μια από τις χαριτωμένες γκάφες που μόνο αυτή ξέρει να κάνει με το δικό της πάντα τρόπο. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής έβγαλε τηλεφωνικά τηλεθεατή για να απαντήσει στο κουίζ της ημέρας.

read more

Video: Η σέξι Kate Beckinsale στο νέο Underwold

Posted: 28 Dec 2011 11:28 PM PST

Ο τίτλος του είναι Underworld: Awakening και η Kate Beckinsale φοράει την κολλητή της ολόσωμη φόρμα και πάλι.

read more

Κλεμμένα Όνειρα ή Πειρασμός

Posted: 29 Dec 2011 06:29 AM PST

Καθημερινά τα «Κλεμμένα Όνειρα» και ο «Πειρασμός» δίνουν την δική τους μάχη για την τηλεθέαση.

read more

Πως πέρασε τα Χριστούγεννα ο Robert Pattinson;

Posted: 28 Dec 2011 11:27 PM PST

Το σίγουρο είναι ότι δεν είχε μαζί του την Kristen Stewart, αφού αυτά συμβαίνουν όταν σε χωρίζει ένας ωκεανός.

read more

Κλεμμένα Όνειρα ή Πειρασμός

Posted: 29 Dec 2011 06:29 AM PST

Καθημερινά τα «Κλεμμένα Όνειρα» και ο «Πειρασμός» δίνουν την δική τους μάχη για την τηλεθέαση.

read more

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Τι έδειξε η Agb για μεσημεριανή και απογευματινή ζώνη;

Posted: 29 Dec 2011 06:24 AM PST

Η μάχη της τηλεθέασης συνεχίζεται για την μεσημεριανή και απογευματινή ζώνη.

read more

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Μαρία Ηλιάκη: Shopping therapy εν όψει εορτών

Posted: 28 Dec 2011 06:09 AM PST

Σε γνωστό εμπορικό κέντρο των Βορείων προαστίων απαθανατίστηκε πριν μερικές ημέρες η Μαρία Ηλιάκη.

read more

Τι έδειξε η Agb για μεσημεριανή και απογευματινή ζώνη;

Posted: 29 Dec 2011 06:24 AM PST

Η μάχη της τηλεθέασης συνεχίζεται για την μεσημεριανή και απογευματινή ζώνη.

read more

Η Lady Gaga θα... φέρει το νέο χρόνο στη Νέα Υόρκη

Posted: 28 Dec 2011 11:24 PM PST

Από τα χέρια της Lady Gaga θα πέσει η τεράστια μπάλα στο κέντρο της Time's Square που σηματοδοτεί την έναρξη της νέας χρονιάς.

read more

Καπουτζίδης: Η απίστευτη ιστορία με το πρωτοχρονιάτικο λαχείο και η… απαγωγή

Posted: 29 Dec 2011 07:00 AM PST

Καπουτζίδης: Η απίστευτη ιστορία με το πρωτοχρονιάτικο λαχείο και η… απαγωγή

Μία πραγματικά απίστευτη ιστορία που είχε να κάνει με την κατάκτηση ενός τεράστιου χρηματικού ποσού πριν από μερικά χρόνια από το Πρωτοχρονιάτικο λαχείο, διηγείται ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ως ένας από τους καλεσμένους της εκπομπής «Μηχανή του χρόνου» στην κρατική τηλεόραση, η ο σεναριογράφος, ηθοποιός και παρουσιαστής, αποκαλύπτει πώς η οικογένειά του αναστατώθηκε όταν η τύχη της χαμογέλασε πλατιά. Ο ίδιος από μικρός είχε την κρυφή επιθυμία να κερδίσει το Πρωτοχρονιάτικο λαχείο...

 

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Ποια είναι η "σκύλα" του Hollywood;

Posted: 29 Dec 2011 06:40 AM PST

Ποια είναι η

Αν πιστέψουμε τα αστεία του Matt Damon, τότε ίσως η Scarlett Johansson.

Εκεί στο Hollywood έχουν ένα ιδιαίτερο χιούμορ που μάλλον είναι πιο inside και από τα classified αρχεία του Πενταγώνου και το καταλαβαίνουν μόνο οι celebrity μεταξύ τους.

Έτσι, λοιπόν, όταν ο Matt Damon σε συνέντευξη για την προώθηση της νέας του ταινίας ρωτήθηκε τι ζώο θα ήταν η Scarlett Johansson, απάντησε ένας μικρός ιπποπόταμος. Μετά κόμπιασε και συμπλήρωσε δίπλα και τη λέξη σκύλα. Μετά γέλασε.

Αυτό το όχι και τόσο πετυχημένο αστείο του Matt όμως μας βάζει σε σκέψεις για τη Scarlett Johansson. Μήπως αυτό το γλυκό και ταλαντούχο κορίτσι δεν έχει γεύση πετιμέζι, αλλά λεμόνι; Μήπως τα ζουμερά αυτά χείλη αντί να φιλούν, ξεστομίζουν διαταγές και κακίες μόνο; Επειδή τα ερωτήματα αυτά θα μας μείνουν αναπάντητα, ας φάμε μελομακάρονα για να γλυκαθούμε εμείς και ας αφήσουμε τις υποτιθέμενες σκύλες της showbiz στην ησυχία τους τις γιορτινές τούτες μέρες.

Ποια είναι η πιο σέξι καμπάνια του 2011;

Posted: 29 Dec 2011 06:21 AM PST

Ποια είναι η πιο σέξι καμπάνια του 2011;

Το κοινό ψήφισε και οι ψήφοι καταμετρήθηκαν.

Τώρα που η χρονιά τελειώνει και όπως γίνεται κάθε φορά στα τέλη Δεκεμβρίου, πλήθος ψηφοφοριών «τρέχουν» στο διαδίκτυο για την πιο «οτιδήποτε» της χρονιά που φεύγει. Έτσι, λοιπόν, και η διαφήμιση των Emporio Armani Underwear με πρωταγωνίστρια την Rihanna και φωτογράφο τον μετρ του έιδους Steven Meisel ψηφίστηκε ως η πιο σέξι για το 2011.

Την Rihanna ακολούθησαν η Miranda Kerr για τη Victoria's Secret, η Kate Moss με την topless διαφήμιση για την Liu Jo, η Gisele για τα εσώρουχα Hope και η Heidi Klum για την προωθητική καμπάνια του Project Runway. Ενώ, λοιπόν, οι κυρίες αυτές ανταγωνίστηκαν για την πρώτη θέση με την Rihanna δίκαια να κερδίζει, καθώς στις φωτογραφίες αυτές είναι όντως στα καλύτερα της, πουθενά στην πρώτη πεντάδα δεν φιγουράρει κάποιο ανδρικό όνομα. Και εντάξει μπορεί τα αγόρια της Abercrombie & Fitch να κούρασαν το κοινό, αλλά ο Rafael Nadal που έκανε ολόκληρο στριπτίζ για τα Armani Jeans και Emporio Armani Underwear δεν άξιζε μια θέση στην πεντάδα; Νομίζουμε πως η ψηφοφορία πρέπει να επαναληφθεί.

Τα εορταστικά χρώματα των νυχιών

Posted: 29 Dec 2011 06:00 AM PST

Τα εορταστικά χρώματα των νυχιών

Κόκκινα, μπορντό, χρυσά, μαύρα ή ροζ. Διαλέξτε όποιο σας ταιριάζει.

Τα νύχια σε όλες τις εμφανίσεις σας πρέπει να είναι περιποιημένα αλλά όχι απαραίτητα και βαμμένα. Στην περίοδο των γιορτών που οι εμφανίσεις πλέον γίνονται πιο επίσημες, πιο βαριές, πιο φωτεινές, τότε και τα νύχια θέλουν την ανάλογη εμφάνιση που θα υποστηρίξει το συνολικό look.

Αν σκέφτεστε ποιο χρώμα να επιλέξετε για να τα βάψετε, σας δίνουμε κάποιες ιδέες που έχουν υιοθετήσει και πολλές celebrity σε επίσημες εκδηλώσεις, που αποτελούν καλές επιλογές.

Φυσικά, υπάρχουν πάντα τα κόκκινα νύχια. Είναι κλασικά, αγαπημένα και αξεπέραστα ειδικά γα αυτές τις ημέρες, που το glamour μας επισκέπτεται ανεξαιρέτως. Η Victoria Beckham, η Amber Le Bon, η Olivia Palermo και φυσικά η Dita Von Teese το έχουν τιμήσει.

Οι πιο σκούρες μπορντό αποχρώσεις αλλά και οι μπορντό-μοβ όπως φορέθηκαν από τις Rochelle Wiseman και Heidi Klum, είναι εξίσου δυνατά χρώματα που ταιριάζουν όμορφα αν φοράτε δαχτυλίδια με πολύτιμους λίθους.

Βέβαια, τα χρυσά μεταλλικά χρώματα όπως της Audrina Patridge είναι στο πνεύμα της εποχής, τα σκούρα μαύρα ή μαύρα-πράσινα όπως αυτό της Laura Bailey είναι για όσες ακολουθούν τη μόδα κατά γράμμα ενώ τα κουφετί ροζ με σχέδια ή όχι όπως επέλεξαν οι Alexa Chung και Jessica, είναι υπέροχες αν αισθάνεστε παιδιά κατά τη διάρκεια των γιορτών.

Αν δεν θέλετε να τραβάνε τα χέρια σας την προσοχή, τα nude χρώματα ή τα χρώματα του πάγου-γκρι ή ακόμη και τα διάφανα βερνίκια που τα δείχνουν απλά περιποιημένα είναι ότι πρέπει. Οι Elizabeth Olsen, Kate Moss, Sophia Vergara, Eva Longoria το έκαναν και τράβηξαν τα βλέμματα σε άλλα σημεία.

Η Λουκία που έφυγε νωρίς…

Posted: 29 Dec 2011 05:40 AM PST

Η Λουκία που έφυγε νωρίς...

Πάω να σκεφτώ πόσο άδικα έφυγε η Λουκία Ρικάκη, τόσο νωρίς από την ζωή, αλλά αμέσως αναθεωρώ. Ποιος θάνατος είναι δίκαιος; Πώς να σταθείς με μέτρα ανθρώπινα και έννοιες δικαίου θνητών κόκκων στο σύμπαν μπροστά σ αυτή την αποτρόπαια έννοια του «τέλος», στο αδιανόητα «για πάντα» και στον φρικτό αόριστο χρόνο των ρημάτων «πεθαίνω» και «ζω»;

Κοινωνικά απλά γνώριζα την Λουκία Ρικάκη και παρακολούθησα και εγώ ανάμεσα σε πολλούς άλλους το έργο της. Όμως, πώς να μη σταθώ στην βεβαιότητα μου, πως αυτή γυναίκα με την υπερενέργεια, με την δημιουργικότητα, η ευφάνταστη, η τολμηρή, η σκηνοθέτις, η σεναριογράφος, η παραγωγός, η οργανώτρια φεστιβάλ και νυχτών κωμωδίας, η συγγραφέας, με το γελαστό πρόσωπο και το ξανθό καρέ, δεν θα υπήρχε πάντα εκεί να δουλεύει και εγώ να κρίνω, να επικρίνω, να επιβραβεύω και να σχολιάζω, όπως κάνει πάντα το κοινό;

Μια σχέση τέλειωσε μόλις. Της δημιουργού και της βεβαιότητας του κοινού της. Μια γυναίκα, μια νέα γυναίκα, σφάλισε για πάντα τα μάτια της, που μέσα απ αυτά κοιτάξαμε για λίγο τον κόσμο. Κρίμα, λέω, κρίμα και εύχομαι να μπει για πάντα μέσα στα πιο αγαπημένα της κινηματογραφικά πλάνα...

Λιάγκας- Σκορδά: Σταθερά στην πρώτη θέση

Posted: 29 Dec 2011 06:19 AM PST

Κάθε μέρα ο δείκτης τηλεθέασης διαμορφώνεται διαφορετικά για τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές.

read more

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές