Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

kinitro news


kinitro news


Πρώην Ελληνίδα Playmate... σε ολόγυμνες αποκαλυπτικές πόζες..

Posted: 27 Dec 2011 09:12 PM PST


Πρώην Ελληνίδα Playmate... σε ολόγυμνες αποκαλυπτικές πόζες..
Πάει, το χάσαμε κι αυτό το κορμί πατριώτες..
Η Βιβή Τσιάμη, τώρα πια πετάει τα ρούχα της μόνο για τον σύντροφό της... Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να μας απαγορεύσει αν απολαύσουμε το ήδη υπάρχον, και μάλιστα καυτό, ολόγυμνη και ιδιαιτέρως αποκαλυπτικό υλικό.! Απολαύστε την, μόνο με το άρωμά της.!
athensbars

Οι γυμνές φωτογραφίες των 5 διασημοτήτων που διέρρευσαν το 2011 και προκάλεσαν πανικό!

Posted: 27 Dec 2011 09:09 PM PST


Οι γυμνές φωτογραφίες των 5 διασημοτήτων που διέρρευσαν το 2011 και προκάλεσαν π
Φυσικά και δεν ήταν μόνο 5 αυτές που είδαν τις προσωπικές τους στιγμές παντού στο διαδίκτυο, αυτές οι 5 όμως είναι οι πιο γνωστές..
Δεν είναι άλλες από το μοντέλο της Victoria Secret May Andersen, η Scarlett Yohansson, η Κat Dennings, η Renee Olstead και η Rihanna!
athensbars

«Αντί για ρεβεγιόν…»

Posted: 27 Dec 2011 01:10 PM PST


afisa_sleepout(της Μαρίας Κανελλάκη)
Μη μου στείλεις ηλεκτρονική κάρτα φέτος. Ούτε sms, απ' αυτά που γράφεις στο πόδι και τα προωθείς σ' όλο το συρφετό συγγενών και φίλων: «Xronia Polla + kala». Mη με γεμίσεις πολύχρωμες πλαστικές σακούλες, με πλαστικά παιχνίδια, τυλιγμένα σε πλαστικές συσκευασίες, που απλά θα ξεχειλίσουν τους κάδους σκουπιδιών. Μη με πας βόλτα στο φανταχτερό πολυκατάστημα με τους δαιδαλώδεις διαδρόμους και τις κατασκευασμένες ανάγκες μου να χάσκουν πάνω στα ράφια και να μου τραγουδάνε σαγηνευτικά για να τις ικανοποιήσω.
Πιάσε μου μόνο το χέρι και πάμε μια βόλτα στα βρώμικα, στα σκοτεινά και στ' αστόλιστα. Βάλε τα καλά σου και φόρεσε το πιο ατόφιο σου χαμόγελο. Ντύσου το πιο ανθρώπινο δέρμα σου, κι άστο ν' ανατριχιάσει, να συγκινηθεί και να ριγήσει. Περιπλάνησε τη ματιά σου, κατέγραψε σκηνές, γέμισε τη μνήμη σου και υποσχέσου μου ότι τη χρονιά που έρχεται, θα ξεμοναχιαστούμε μακριά απ' την ψευτογκλαμουριά και την ψευδεπίγραφη αφθονία μας. Ένα βήμα πιο πέρα θα πάμε. Θα γίνουμε μια στάλα καλύτεροι.
Είναι όμορφα εκεί κάτω. Όσο πιο βρώμικοι οι δρόμοι που περπατάμε, τόσο πιο πολλές αλήθειες κρύβουν. Είναι όλες δικές μας. Είναι η χρεωκοπημένη μας ιστορία, η άθλια πόλη μας, οι στρατιές των ζητιάνων και των αστέγων, οι οιμωγές των δυστυχισμένων, τα μικρά παιδιά που γίνανε η πραμάτεια της ελεεινής φάμπρικας που εμπορεύεται τον πόνο και την ανάγκη. Δεν θα μαθαίνουμε πια τα νέα τους απ' το διαστρεβλωτικό γυαλί μιας τηλεόρασης. Δεν θα διαβάζουμε γλυκανάλατα άρθρα για την περιθωριοποίηση, ούτε άχρωμες στατιστικές για τα ποσοστά των ανέργων που σιτίζονται στα κέντρα υποδοχής. Δεν θα ξαναπετάξουμε στα σκουπίδια τα αποφάγια της ανθρωπιάς μας.
Είναι όμορφα εδώ κάτω στη Γη. Μαθαίνεις να ζεις με τους νόμους της βαρύτητας. Η βαρύτητα είναι η αιτία της ύπαρξής μας, χωρίς αυτή δεν θα υπήρχε ζωή. Ο προορισμός μας είναι να δημιουργούμε αμοιβαίες έλξεις κι όχι να καταναλώνουμε προϊόντα και συμβουλές υπερφίαλων διαφημιστών και μεγαλόστομων image makers. Το περιοδικό που έδινε συμβουλές για όλα τα προβλήματα, στη σελίδα τάδε, ξεθώριασε. Τα σύμβολα των επώνυμων εμμονών μας, γίνανε κόπιες φτηνών αντιγράφων, ξεφτίσανε και χάσανε την αίγλη και την αξία που τους είχαμε δώσει. Το κάθε έγκλημα έχει και την τιμωρία του.
Μια υπόσχεση για τη χρονιά που έρχεται. Μια μαγική λέξη. Ανταλλαγή. Ματιών, χαμόγελων, αγαθών, παρέας, στιγμών και ψυχής. Είναι σαν το αίμα. Όσο το δίνεις, τόσο αυτό ανανεώνεται και αποβάλλει αχρείαστες ποσότητες ουσιών. Που μεταγγίζονται σε κάποιο άλλο σώμα και προσφέρουν ζωή. Κι αν καταφέρουμε να γίνουμε ένας κρίκος αυτής της μαγικής αλυσίδας, τότε θα εκπληρώσουμε και το σκοπό του ταξιδιού μας.
Σε περιμένω για «ρεβεγιόν» στην Πλατεία Κλαυθμώνος. Θα είμαι όρθια στο αυτοσχέδιο μπαρ «Οι Άθλιοι των Αθηνών», γιατί ο καλός μας σερίφης ξήλωσε τα παγκάκια που κοιμόντουσαν οι άστεγοι. Επίσημο ένδυμα απαγορεύεται λόγω του χαμηλού βαρομετρικού. Θα σερβιριστεί φίνγκερ φουντ και σίγουρα ο μπουφές δεν θα περιλαμβάνει γλυκόξινα γαριδο-καναπεδάκια, συνοδεία dom perignon.


Καλή Πρωτοχρονιά να έχουμε !!!

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ!

Posted: 27 Dec 2011 01:03 PM PST


Τις απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πάτρας, ενημερώθηκε για περιστατικό τραυματισμού δύο βαθμοφόρων του Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. ηλικίας 25 και 24 ετών, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης υπηρεσίας εντός του λιμένα Πάτρας. Ο τραυματισμός επήλθε όταν τα στελέχη Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. προσπάθησαν να αποτρέψουν την είσοδο δύο αλλοδαπών στη χερσαία ζώνη λιμένα και συγκεκριμένα όταν ένας από τους αλλοδαπούς κατά την προσπάθεια ακινητοποίησής του τους επιτέθηκε με λεπίδα μαχαιριού, τραυματίζοντάς τους, τον έναν στο δεξί και τον άλλον στο αριστερό άνω άκρο. Στη συνέχεια ο αλλοδαπός συνελήφθη.
Οι δυο βαθμοφόροι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Π.Π.Ν. Πατρών, από όπου εξήλθαν μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών. Στη συνέχεια, συνελήφθη και ο δεύτερος αλλοδαπός στην προσπάθειά του να κλέψει αντικείμενα, εισερχόμενος στο Ι.Χ.Ε. όχημα Λιμενικού οργάνου, ο οποίος είχε εμπλακεί στη σύλληψη του πρώτου.
Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.
dete.gr

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗΣ (β΄ μερος)

Posted: 27 Dec 2011 09:00 AM PST



Πολυνευροπάθεια
Η πολυνευροπάθεια, γνωστή επίσης ως περιφερική νευροπάθεια, χαρακτηρίζεται από δυσκολία στο περπάτημα, δυσκολία στη χρήση των βραχιόνων, των χεριών και των ποδιών, αλλαγές αίσθησης (συνήθως στους βραχίονες, στα χέρια και στα πόδια), όπως πόνο, κάψιμο, τσούξιμο, μούδιασμα και μειωμένη αίσθηση, δυσκολία στην κατάποση, απώλεια λειτουργίας μυών ή αίσθησης στους μύες, πόνο στις
η συνέχεια εδώ

Ραβανί

Posted: 27 Dec 2011 08:56 AM PST


ravani-386
Υλικά για ένα μέτριο ταψί
14 αβγά (χωρισμένοι οι κρόκοι από τα ασπράδια)
2 φλιτζάνια του τσαγιού ζάχαρη....


½ κιλό σιμιγδάλι ψιλό
150 γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα και κοπανισμένα σε σκόνη
5-6 κομματάκια μαστίχας Χίου ψιλοκοπανισμένα με λίγη ζάχαρη
λίγο λιωμένο βούτυρο για το άλειμμα του ταψιού
50 γρ. αμύγδαλο φιλέ για τη διακόσμηση

Για το σιρόπι
4 ποτήρια του νερού ζάχαρη
2 ποτήρια του νερού νερό
1 πρέζα βανίλια
2 κουτ. της σούπας φρέσκο βούτυρο

Εκτέλεση
Χτυπάτε τους κρόκους και τη μισή ζάχαρη στο μίξερ, μέχρι να φουσκώσει το μίγμα.
Σε ξεχωριστό μπολ, χτυπάτε τα ασπράδια σε μαρέγκα. Προσθέτετε και τη ζάχαρη και χτυπάτε έως ότου σφίξει η μαρέγκα.
Ρίχνετε τη μαρέγκα λίγο λίγο στο μίγμα των κρόκων εναλλάξ με το σιμιγδάλι, τη μαστίχα και τα μισά αμύγδαλα, δουλεύοντας απαλά το μίγμα με σπάτουλα, μέχρι να γίνει ομοιογενές.
Αλείφετε ένα μεσαίο ταψί με λίγο βούτυρο λιωμένο, το πασπαλίζετε με λίγο σιμιγδάλι και ρίχνετε μέσα το μίγμα του γλυκού. Το κουνάτε για να απλωθεί ομοιόμορφα παντού, και ρίχνετε από πάνω τα αμύγδαλα φιλέ.
Ψήνετε το γλυκό σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 40' περίπου, στη χαμηλότερη σκάλα κοντά στον πάτο του φούρνου. Το ξεφουρνίζετε, μετά από λίγο το κόβετε σε κομμάτια και το αφήνετε να κρυώνει.
Ετοιμάζετε το σιρόπι, βράζοντας όλα τα υλικά, εκτός από το βούτυρο, σε μια κατσαρόλα πάνω σε μέτρια φωτιά. Όταν «δέσει», προσθέτετε το βούτυρο, ανακατεύετε και περιχύνετε το κρύο γλυκό με καυτό σιρόπι, ρίχνοντας το κουταλιά κουταλιά.
Αφήνετε το γλυκό να απορροφήσει καλά όλο το σιρόπι και να κρυώσει. Κόβετε σε κομμάτια και σερβίρετε το γλυκό σκέτο ή με παγωτό καϊμάκι


http://www.myworld.gr/

kinitro news online magazine

Posted: 27 Dec 2011 07:12 AM PST

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα του kinitro  news. στο Facebook πατώντας εδώ.

Γνωρίζατε ότι κάθε 30 ημέρες, είναι απαραίτητο να καθαρίσετε την οθόνη του υπολογιστή ;

Posted: 27 Dec 2011 07:04 AM PST


Πολλοί άνθρωποι αγνοούν αυτό το γεγονός και δεν ξέρουν πώς....

Οι κατασκευαστές εκμεταλλεύονται αυτή η άγνοια για την αύξηση των πωλήσεων. Για να καθαρίσετε την οθόνη από μέσα, απλά κάντε κλικ ΕΔΩ!

vfaces

BARF - Ωμή διατροφή

Posted: 27 Dec 2011 06:54 AM PST


BARF:Biologically Appropriate Raw Food

Δίαιτα δημιουργημένη από τον Αυστραλό κτηνιατρικό χειρούργο Ian Billinghurst



Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο και τις συμβουλές στο doglovernews.blogspot.com

Πώς να χτίσετε ένα σπίτι με 3,410 ευρώ

Posted: 27 Dec 2011 06:47 AM PST


Πώς μπορείς να χτίσεις ένα σπίτι, αν έχεις μόνο 3,410 ευρώ;



Ο Simon Dale, ένας πιστός του κάν' το μόνος σου, ξέρει! Έφτιαξε το εξοχικό του στο δάσος εξ ολοκλήρου από φυσικά και ανακυκλωμένα υλικά και ξόδεψε 3,410 ευρώ με δουλειά 4 μηνών γι' αυτό το σπίτι, που μοιάζει πολύ με σπίτι των χόμπιτ από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.



Ο Simon Dale έχτισε το σπίτι με τη βοήθεια του πεθερού του και φίλων του.



Χρειάστηκαν περίπου 1000-1500 ώρες εργασίας για να ολοκληρωθεί το έργο.



Το σπίτι χτίστηκε με τη μέγιστη δυνατή μέριμνα για το περιβάλλον. Σκάφτηκε στην πλαγιά ενός λόφου. Τα θεμέλια και οι τοίχοι φτιάχτηκαν από πέτρα και λάσπη από τις ανασκαφές. Ο σκελετός με κορμούς βελανιδιάς πάρθηκε από τα γύρω δάση. Δέματα από άχυρο χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή των τοίχων, του δαπέδου και της σκεπής για μόνωση.



Ένα αλυσοπρίονο, ένα σφυρί και ένα καλέμι ήταν τα κύρια εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή.











Στο σπίτι υπάρχει ένα φυσικό ψυγείο. Ψύχεται με τον αέρα που έρχεται από το υπέδαφος. Οι ένοικοι χρησιμοποιούν νερό από μια κοντινή πηγή. Ηλιακοί συλλέκτες παράγουν ηλεκτρική ενέργεια για την ηλεκτροδότηση. Το φως της ημέρας διεισδύει μέσω του φεγγίτη στην οροφή του σπιτιού.














Για τη θέρμανση χρησιμοποιείται τζάκι



Ο Simon Dale με την οικογένεια του



Πηγή

Merry Chrismas

Posted: 26 Dec 2011 10:26 PM PST


Θεϊκή κορμάρα σας εύχεται με τον δικό της τρόπο χρόνια πολλά και ιδικά στο τέλος που τα πεταει όλα!!!

Καράβι 109 μέτρων βγήκε στη στεριά από τη σφοδρή καταιγίδα στη Γαλλία

Posted: 26 Dec 2011 10:10 PM PST


Καράβι 109 μέτρων βγήκε στη στεριά από τη σφοδρή καταιγίδα στη Γαλλία (pics)
Οι θυελλώδεις άνεμοι στις γαλλικές ακτές του Ατλαντικού έβγαλαν στη στεριά το φορτηγό πλοίο «TK Bremen» με σημαία Μάλτας. Το πλοίο με μήκος 109 μέτρα προσάραξε φορτωμένο με αμμοχάλικο στην παραλία Κερμινί στην περιοχή Ερντεβέν. Εντυπωσιακός είναι ο τρόπος που το σκάφος κατέληξε στην παραλία, στηριγμένο άψογα πάνω στην άμμο. Παρόλα αυτά, από την προσάραξη προκλήθηκε διαρροή μέρους των 220 τόνων καυσίμων και περιορισμένη μόλυνση στις ακτές της Βρετάνης.
Οι γαλλικές Αρχές έσπευσαν στο πλοίο, ενώ τα 19 μέλη του πληρώματος του «ΤΚ Bremen» απομακρύνθηκαν με τη βοήθεια ελικοπτέρου. Οι αρχές παρακολουθούν την πετρελαιοκηλίδα μήκους ενός χιλιομέτρου η οποία κατευθύνεται στην ακτή, απειλώντας και την οικονομική ζωή της περιοχής που στηρίζεται στον τουρισμό. Ωστόσο εκτιμάται ότι η ζημιά για το περιβάλλον είναι μικρή, καθώς το πετρέλαιο προέρχεται από τη δεξαμενή καυσίμων του πλοίου. Στους κατοίκους της περιοχής έγινε έκκληση να παραμείνουν στα σπίτια τους, ενόσω οι ειδικές ομάδες αντλούν το πετρέλαιο από το φορτηγό πλοίο ώστε να μη συνεχιστεί η διαρροή.
Εξ αιτίας των καταρρακτωδών βροχών και των θυελλωδών ανέμων που έπληξαν τη Δυτική Γαλλία, έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα 400.000 νοικοκυριά. Η καταιγίδα Joachim -η πρώτη ισχυρή καταιγίδα του χειμώνα- άρχισε να χτυπά τα δυτικά της Γαλλίας από το βράδυ της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης σε χιλιάδες νοικοκυριά, τα περισσότερα στο Μοριμπάν. Σε πορτοκαλί συναγερμό τέθηκαν 45 περιοχές της χώρας από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Καράβι 109 μέτρων βγήκε στη στεριά από τη σφοδρή καταιγίδα στη Γαλλία (pics)
Καράβι 109 μέτρων βγήκε στη στεριά από τη σφοδρή καταιγίδα στη Γαλλία (pics)
Καράβι 109 μέτρων βγήκε στη στεριά από τη σφοδρή καταιγίδα στη Γαλλία (pics)
Καράβι 109 μέτρων βγήκε στη στεριά από τη σφοδρή καταιγίδα στη Γαλλία (pics)
Καράβι 109 μέτρων βγήκε στη στεριά από τη σφοδρή καταιγίδα στη Γαλλία (pics)
Καράβι 109 μέτρων βγήκε στη στεριά από τη σφοδρή καταιγίδα στη Γαλλία (pics)
http://e-radio.gr

Οι 10 σελίδες του Facebook με την περισσότερη κίνηση αυτήν την εβδομάδα

Posted: 26 Dec 2011 09:21 PM PST


Οι 10 σελίδες του Facebook με την περισσότερη κίνηση αυτήν την εβδομάδα
Είναι οι σελίδες που έχουν τη μεγαλύτερη κίνηση στο Facebook.

Κάθε post κερδίζει πολλά likes, ενώ τα σχόλια που ακολουθούν κάθε ανάρτηση πέφτουν σαν βροχή.

Δείτε τις 10 σελίδες με την περισσότερη κίνηση στο Facebook, τον αριθμό των fans καθώς και των αριθμό των likes, posts και σχολίων.

Name
# of FansDaily GrowthWeekly Growth
1.Facebook56,934,13236,767278,439
2.Texas Hold'em Poker54,463,71440,444280,882
3.Eminem49,982,46819,022155,337
4.YouTube48,364,83716,875121,548
5.Rihanna48,122,24326,460187,656
6.Lady Gaga45,885,68717,509120,876
7.Shakira43,110,40723,119163,737
8.Michael Jackson43,068,90415,160106,043
9.Family Guy40,217,65914,515107,128
10.Justin Bieber38,514,06326,536
188,769
from Mediagate.gr

Lola ... θαυμάσιο κορμί !

Posted: 26 Dec 2011 09:16 PM PST









20 εικόνες μαγείας

Posted: 26 Dec 2011 09:07 PM PST




Άνθρωπος και φύση συνεργάζονται αρμονικά… Ό,τι πρέπει για ταξίδι του μυαλού!



Wineglass Bay - Freycinet National Park, Τασμανία, Αυστραλία



Benteng Chittorgarh, Ινδία



Capilano Suspension Bridge - Vancouver, British Columbia



Crystalline Turquoise Lake - Jiuzhaigou National Park, Κίνα



Paterswoldse Meer Lake - Groningen, Ολλανδία



Ice Canyon - Γροιλανδία



Lucca - Τοσκάνη, Ιταλία



Marble Caves - Chile Chico, Χιλή



Όρος Roraima - Βενεζουέλα



Multnomah Falls - Όρεγκον, ΗΠΑ



Alesund - Νορβηγία



Petra - Ιορδανία



Plitvice Lakes - Κροατία



Εστιατόριο στο Sanyou Cave, πάνω από τον ποταμό Chang Jiang - Hubei, Κίνα



Skaftafeli - Ισλανδία



Οι κήποι του Marqueyssac - Perigord, Γαλλία



Colorado Plateau, Αριζόνα



Κοιλάδα Ten Peaks - Moraine Lake, Αλμπέρτα, Καναδάς



Verdon Gorge - Provence, Γαλλία



Κήποι Keukenhof - Ολλανδία









Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές