Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

kinitro news


kinitro news


6 φόβοι της πρώτης φοράς & πώς να τους νικήσετε

Posted: 19 Dec 2011 11:24 AM PST


Η πρώτη φορά…που σας βλέπει γυμνή Φανταστείτε το εξής:
έχετε περάσει ένα υπέροχο απόγευμα, φλερτάροντας ασύστολα με τον καινούργιο σας φίλο. Στη συνέχεια τον παρασύρετε στο σπίτι σας και αυτή τη στιγμή βρίσκεται δίπλα σας αφαιρώντας αργά και νωχελικά τα layers των ρούχων σας. Κανονικά θα έπρεπε να πετάτε στα σύννεφα. Αντ' αυτού, τρεις λέξεις «αναβοσβήνουν» βασανιστικά στην οθόνη του μυαλού σας (και δεν είναι οι λέξεις "σεξ, σεξ, σεξ"): κυτταρίτιδα, ραγάδες, χαλάρωση… κυτταρίτιδα, ραγάδες, χαλάρωση… Σας ακούγεται γνώριμο; Ναι, όλες έχουμε περάσει από αυτή τη δοκιμασία.
ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ: Οι άντρες είναι οπτικά όντα, τους αρέσει να παρακολουθούν ακριβώς τι συµβαίνει. Αυτό φυσικά δεν σηµαίνει πως θα του κάνετε στριπτίζ-υπερπαραγωγή κάτω από το φως του προβολέα. Το να γδυθείτε µε «οπτικά εφέ» από κεριά είναι πολύ πιο κολακευτικό απ' ό,τι µε λάµπες που θα µπορούσαν να φωτίσουν το ολυµπιακό στάδιο. Για να πετύχετε το µέγιστο δυνατό φυσικό Photoshop, αντικαταστήστε την κοινή λάµπα του φωτιστικού σας µε µία σε µπλε χρώµα. Ακόµα κι ένας πρωτοετής σπουδαστής φωτογραφίας θα µπορούσε να σας βεβαιώσει ότι αυτό το χρώµα µαλακώνει τις γραµµές του γυµνού σώµατος και αναδεικνύει τα καλά του σηµεία. Αν ακόµα κι έτσι νιώθετε άβολα, ξεκινήστε το παιχνίδι αντίστροφα: αφαιρέστε εσείς σιγά-σιγά τα δικά του ρούχα. Κάντε τον να νιώσει έστω και λίγο εκτεθειµένος και θα έχετε τον έλεγχο (=ένεση αυτοπεποίθησης).

Η πρώτη φορά... που δεν έχει στύσηΒρίσκεστε ο ένας δίπλα στον άλλον, κάτω από τα σεντόνια, αλλά no sign of mister Big (για να το πούμε σχετικά κομψά). Το πέος του αρνείται να αναταποκριθεί στα καθήκοντά του και παραμένει εκεί, μαραμένο, υποταγμένο στον νόμο της βαρύτητας. Εντάξει, όλες έχουμε συναντήσει τον «Mr. Ζελέ» κάποια στιγμή στην καριέρα μας και το έχουμε χειριστεί με διάφορους τρόπους, ποιος όμως είναι ο πιο ενδεδειγμένος την πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο;
ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ:Κοιτάξτε, αν ο φίλος σας έχει πιει τον Τίγρη plus τον Ευφράτη και καταρρεύσει µπροστά στα µάτια σας, µε το παντελόνι του γύρω από τους αστράγαλους και ένα συρρικνωµένο ελατήριο να πάλλεται ανάµεσα στα πόδια του, τότε, ναι, έχετε κάθε δικαίωµα να αποθηκεύσετε αυτή την ιστορία στη µνήµη σας για να τη διηγηθείτε στις κολλητές σας – ή να την ανεβάσετε στο Facebook. Αν όµως το κατά κανόνα ετοιµοπόλεµο αρσενικό σας αρχίσει να εµφανίζει προβλήµατα στύσης, έχει τεράστια σηµασία το πώς θα το χειριστείτε. Η στυτική δυσλειτουργία δεν επισκέπτεται αποκλειστικά άντρες µεγαλύτερης ηλικίας. Συχνά εδράζεται σε ψυχολογικά αίτια, που σχετίζονται µε τον φόβο της απόδοσης, της ικανοποίησης δηλαδή της ερωτικής παρτενέρ. Το χειρότερο που µπορείτε να κάνετε λοιπόν είναι να γελάσετε (και µη διαµαρτύρεστε, ίσως παρασυρθείτε και το κάνετε από αµηχανία) ή να του δώσετε περισσότερη σηµασία από όσο αντέχει εκείνος – έτσι κι αλλιώς είναι πιθανό να µην ξανασυµβεί. Ως αντίδοτο, µπορείτε να οργανώσετε µια βραδιά αφιερωµένη αποκλειστικά στη δική του απόλαυση: έτσι θα τον ελαφρύνετε από το βάρος της απόδοσης και θα σταµατήσετε την κλασική πορεία της στυτικής δυσλειτουργίας εν τη γενέσει της. Σε περίπτωση που το πρόβληµα επιµείνει, παροτρύνετέ τον να συµβουλευτεί έναν ανδρολόγο και δείξτε του πως είστε στο πλευρό του.

Η πρώτη φορά... που ξυπνάτε µαζί

Αν υπάρχει γυναίκα που νιώθει απολύτως άνετα το «επόμενο πρωινό», την πρώτη φορά που ξυπνάει δίπλα στον brand new εραστή της, παρακαλούμε να έρθει να τη γνωρίσουμε, ώρες γραφείου (και βάλε), Ιωάννου Μεταξά 80, Κορωπί. Το ξέρετε το σενάριο: ξυπνάτε, συνειδητοποιείτε πού βρίσκεστε, και πριν καλά-καλά ανοίξετε τα μάτια σας ακούτε την αναπνοή του και προσπαθείτε να καταλάβετε αν έχει κι αυτός ξυπνήσει, αν παριστάνει τον κοιμισμένο ελπίζοντας ότι θα σηκωθείτε και θα φύγετε, αν έχει μετανιώσει οικτρά για το σεξ που κάνατε την προηγούμενη νύχτα. Λίγα λεπτά αργότερα, καθώς κατανοείτε ότι τελικά απλώς ροχαλίζει απαλά, σκέφτεστε τι στην ευχή να πείτε όταν ανοίξει τα μάτια του.
ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ:Τα πρώτα δευτερόλεπτα που ξυπνάτε δίπλα του στο κρεβάτι είναι ουσιαστικής σηµασίας για τη συνέχεια. Ο τρόπος που θα συµπεριφερθείτε αυτές τις στιγµές µπορεί να καθορίσει 1) αν θα κουλουριαστείτε µόνη σας ή ensemble κάτω από τα σεντόνια και 2) αν θα εξακολουθήσετε να «λαµβάνετε» προσκλήσεις για διανυκτερεύσεις σπίτι του. Γι' αυτό και η πίεση που νιώθετε είναι τόσο έντονη. Ρωτήστε λοιπόν τον εαυτό σας; Θέλω να υποκρίνοµαι ή να του δείξω πώς αισθάνοµαι γι' αυτόν; Και µέσα σας είναι βέβαιο πως ξέρετε την απάντηση. Αν λοιπόν νιώθετε την ανάγκη να τον αγκαλιάσετε και να του δώσετε ένα φιλί, κάντε το. Αν πάλι νιώθετε την ανάγκη να ντυθείτε και να φύγετε αφήνοντας ένα ...post-it, επίσης κάντε το. Αυτή η στιγµή θα είναι αµήχανη µόνο αν της επιτρέψετε εσείς να είναι.
Η πρώτη φορά... που µιλάτε για πρώην
Στα εγχειρίδια για τις ψυχώσεις, υπάρχει ειδικό κεφάλαιο για την Ψυχωτική Διαταραχή με τις Πρώην, από την οποία πάσχει το 99% του γυναικείου πληθυσμού. Αν είστε μέλος του club, χαλαρώστε. Κι εκείνος βιώνει κάτι ανάλογο. Πάντως το να συζητάτε για τον αριθμό των προηγούμενων παρτενέρ σας και το να αποκαλύπτετε το «πόσο ωραία έκανε stretch το τατουάζ στο πέος του Οδυσσέα» απέχουν μεταξύ τους έτη φωτός.
ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ:Αν δεν ησυχάζετε µέχρι να µάθετε ονόµατα, ηµεροµηνίες, µέγεθος σουτιέν και βαθµολογία στο σεξ όλων γυναικών στη ζωή του, θα πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί έχετε τέτοια εµµονή µε το παρελθόν. Κάποιες φορές όταν νιώθετε ανασφαλής σε µια σχέση, συγκρίνετε τον εαυτό σας µε τις πρώην. Αν όµως πρόκειται για τη γνωστή γαργαλιστική περιέργεια να ανακαλύψετε τον αριθµό των παρτενέρ ο ένας του άλλου, κάντε εξαρχής µια συµφωνία. Δεν θα αφήσετε το παρελθόν να επηρεάσει τη γνώµη που έχετε για τον σύντροφό σας.
Η πρώτη φορά... που σας κάνει στοµατικό σεξ
Η γλώσσα του «τρέχει» ανάλαφρα πάνω στην κοιλιά σας, κατηφορίζοντας στο νότιο ημισφαίριο για περαιτέρω εξερευνήσεις, κι όμως, αντί να ξαπλώσετε πίσω και να το απολαύσετε, μια φωνή μέσα στο μυαλό σας ουρλιάζει; «Μήπως η μυρωδιά μου δεν του αρέσει; Μήπως χαθεί εκεί κάτω; Γιατί δεν έκανα Brazilian αντί για την κλασική μου αποτρίχωση;».
ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ:Ας είµαστε ρεαλιστές: το να έχετε ανάµεσα στους µηρούς σας έναν άντρα που γνωρίζετε λίγο δεν είναι και η πιο relaxing εµπειρία του κόσµου. Την πρώτη φορά που θα το δοκιµάσετε, ξαπλώστε οριζόντια στο κρεβάτι (δηλ. παράλληλα µε το κεφαλάρι) µε τα πόδια λυγισµένα και τα πέλµατα να ακουµπούν στο πλαϊνό ξύλο του κρεβατιού. Έτσι εκείνος µπορεί να είναι γονατισµένος στο πάτωµα, ώστε να µην τον βλέπετε και µπαίνετε στον πειρασµό να προσπαθείτε από τις εκφράσεις του να διαβάσετε τι συµβαίνει στο µυαλό του. Και µια φιλική συµβουλή: η κλειτορίδα παίζει πρωτεύοντα ρόλο στην ικανοποίησή σας, µην την παραµελείτε. Όσο για τη φυσική σας µυρωδιά, είναι υγρή και αισθησιακή – και αν εκείνος δεν συµφωνεί υπάρχουν πολλοί άντρες εκεί έξω που θα ένιωθαν τυχεροί να τον αντικαταστήσουν.
Η πρώτη φορά... που µιλάτε βρώµικα
Κάνετε σεξ με το νέο σας boyfriend και πραγματικά λαχταράτε να του ψιθυρίσετε μερικές διόλου καθώς πρέπει λέξεις, έτσι όπως τον σφίγγετε στην αγκαλιά σας και νιώθετε την καυτή ανάσα του στον λαιμό σας. Κι όμως, μια αόρατη δύναμη φαίνεται να πατάει το «μπιιιπ» πριν αρθρώσετε οτιδήποτε. Γιατί είναι τόσο δύσκολη η πρώτη φορά που θα μιλήσετε βρώμικα; Ο φόβος της απόρριψης, που μπορεί να εκδηλωθεί με θυμό ή και χλευασμό, σταματάει τους περισσότερους πριν διαβούν τη λεπτή, αλλά καθοριστική γραμμή.
ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ:Χτίστε την αυτοπεποίθησή σας, κάνοντας πρόβες µόνη σας. Όταν αυτό-ικανοποιείστε, περιγράψτε τι κάνετε και θα εκπλαγείτε µε το πόσο ερεθιστικό είναι αυτό το τολµηρό σπικάζ για σας, πόσω µάλλον για εκείνον. Την επόµενη φορά λοιπόν που θα βρεθείτε µαζί του, βάλτε σε εφαρµογή αυτά που µάθατε. Καθώς τον αγγίζετε, περιγράψτε τι ακριβώς συµβαίνει και ρωτήστε τον τι του αρέσει. Π.χ.: «Σου αρέσει όταν σε αγγίζω σε αυτό το σηµείο;» Στη συνέχεια, καθώς εξερευνάτε το σώµα του, προχωρήστε σε πιο πονηρές ατάκες. Θα δείτε ότι τελικά θα σας ευγνωµονεί για αυτό το σέξι µάθηµα ελληνικής γλώσσας.
himaira


kinitro news

Image Hosted by ImageShack.usΚανε Like και εσύ!!


Οι 10 πλουσιότερες γυναίκες στον κόσμο

Posted: 19 Dec 2011 11:19 AM PST

Η περιουσία των 20 πλουσιότερων γυναικών στον κόσμο, ξεπερνά αθροιστικά
τα 232 δισ. δολάρια! Εντυπωσιακό είναι ότι μόνο μία από αυτές είναι αυτοδημιούργητη καθώς όλες οι υπόλοιπες χρωστούν την περιουσία τους στα… ισχυρά «γονίδια» τους μιας και πρόκειται για κληρονόμους γνωστών οικογενειών.





Το όνομα της μοναδικής αυτοδημιούργητης, είναι Γιου Γιατζούν.

Είναι Κινέζα πρώην δημοσιογράφος και σήμερα πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος ενός κατασκευαστικού ομίλου με έδρα το Χονγκ Κονγκ. Ακολουθεί η λίστα των 10 πλουσιότερων γυναικών στον κόσμο για το 2011, σύμφωνα με το περιοδικό «Forbes»: 10. Τζακλίν Μαρς Οι γνωστές σοκολάτες Mars και Snickers είναι προϊόντα της εταιρίας ζαχαρωτών που ίδρυσε ο παππούς της και στη συνέχεια διεύθυνε ο πατέρας της. Το όνομα της οικογενειακής επιχείρησης που ταυτίζεται με το επώνυμο της Τζακλίν είναι Μαρς. Η περιουσία της εκτιμάται στα 10 δισ. δολάρια. 9. Αμπιγκέιλ Τζόνσον Η εταιρία αμοιβαίων κεφαλαίων που ίδρυσε ο παππούς της και σήμερα διοικείται από την ίδια και τον πατέρα της, της χάρισε περιουσία που υπολογίζεται στα 11,3 δισ. δολάρια, αν και είναι άγνωστο πόσες μετοχές της επιχείρησης της ανήκουν. 8. Σαβίτρι Τζιντάλ Μετά το θάνατο του συζύγου της και μεγιστάνα του ατσαλιού και της ηλεκτρικής ενέργειας, η 61χρονη Ινδή Σαβίτρι Τζιντάλ έχει περιουσία που φτάνει τα 13,2 δισ. δολάρια. 7.Αν Κοξ-Τσέιμπερς Κόρη του ιδρυτή της Cox Enterprises, έχει περιουσία που αγγίζει τα 13,4 δισ. δολάρια. Σήμερα στην εταιρία που ίδρυσε ο πατέρας της, ανήκουν 17 εφημερίδες, 15 τηλεοπτικοί σταθμοί και 86 ραδιοφωνικοί! 6.Μπιργκίτ Ράουσινγκ Μια λαμπρή επιχειρηματική ιδέα του πατέρα του συζύγου της, ήταν αρκετή για να τις εξασφαλίσει μια άνετη διαβίωση αλλά και την έκτη θέση στη λίστα με τις πλουσιότερες γυναίκες του κόσμου, με περιουσία που φτάνει τα 14 δισ. δολάρια! Η εταιρία συσκευασιών T etra Laval, που διαχειριζόταν ο σύζυγος της μέχρι το θάνατο του έφερε επανάσταση στη συσκευασία υγρών προϊόντων όπως το γάλα και οι χυμοί. 5.Σούζαν Κλάτεν Η 48χρονη κληρονόμος της αυτοκινητοβιομηχανίας BMW αλλά και της εταιρίας φαρμάκων Altana, έχει περιουσία που εκτιμάται στα 14,6 δισ. δολάρια! 4.Άιρις Φοντμπόνα Την περιουσία της, ύψους 19,2 δισ. δολάρια, την οφείλει στο σύζυγο της Αντρόνικο Λούκσικ ο οποίος πέθανε το 2005. Ορυχεία χαλκού, βιομηχανίες και ξενοδοχειακές μονάδες ήταν μόνο μερικές από τις επικερδείς δραστηριότητες του συζύγου της. 3. Άλις Γουόλτον Η περιουσία της αγγίζει τα 21,2 δισ. δολάρια και οφείλεται στην αλυσίδα πολυκαταστημάτων Wal Mart μιας και ο πατέρας της υπήρξε ιδρυτής της. 2.Λίλιαν Μπετανκούρ Πρόκειται για τη πλουσιότερη γυναίκα της Γαλλίας, και είναι η κληρονόμος της αυτοκρατορίας της L' Oreal, με περιουσία της τάξης των 23,5 δισ. δολάρια. Απασχόλησε τα Μέσα με τις δικαστικές διαμάχες που είχε με την κόρη της, η οποία φοβόταν ότι ο πολυτελής τρόπος διαβίωσης της μητέρας της και τα δώρα που προσέφερε θα μείωναν την περιουσία που περιμένει να κληρονομήσει. 1.Κρίστι Γουόλτον Με περιουσία που εκτιμάται συνολικά στα 26,5 δισ. δολάρια, η 56χρονη καταλαμβάνει την πρώτη θέση της σχετικής λίστας για δεύτερη συνεχή χρονιά. Τον τίτλο κέρδισε μετά το θάνατο του συζύγου της, Τζον Γουόλτον, αδελφό της Άλις Γουόλ, που βρίσκεται στην Τρίτη θέση της λίστας και στον οποίο άνηκε ένα μερίδιο της αλυσίδας πολυκαταστημάτων Wal Mart.
kamikazi.gr


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


Οι άντρες ξεχνούν τις πρώην τους

Posted: 19 Dec 2011 11:11 AM PST



Οι άντρες ξεχνούν τις πρώην τους μας λέει μία νέα δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε για.
..
το Κέντρο Πληροφόρησης του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Βρετανίας.Ένας στους τρεις άντρες δεν μπορεί να θυμηθεί με πόσες γυναίκες είχε ερωτική σχέση στη διάρκεια της ζωής του, ενώ εξίσου «ξεχασιάρες» φαίνεται πως είναι και σχεδόν δύο στις δέκα γυναίκες.


Για τις ανάγκες της μελέτης οι ερευνητές πήραν συνεντεύξεις από 8.420 άντρες και γυναίκες, ηλικίας 16 έως 69 ετών, προκειμένου να διερευνήσουν την ερωτική τους συμπεριφορά. Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν, οι άντρες γενικώς έχουν διπλάσιο αριθμό ερωτικών συντρόφων στη διάρκεια της ζωής τους απ' ό,τι οι γυναίκες.

Οι άντρες που δηλώνουν πως είχαν πάνω από 10 ερωτικές συντρόφους ανέρχονται στο 27% των ερωτηθέντων και είναι διπλάσιοι απ' ό,τι οι γυναίκες με διψήφιο αριθμό ερωτικών συντρόφων (13%). Αντιθέτως, το 25% των γυναικών έχουν πάει με ένα μόνο άντρα στη ζωή τους, ενώ μονογαμία δηλώνει και το 17% των ανδρών.

Ωστόσο, τα παραπάνω στοιχεία μπορεί να μην είναι και εντελώς σωστά, ειδικότερα για τους άντρες, δεδομένου ότι το 34% παραδέχθηκαν ότι οι απαντήσεις τους είναι στο... περίπου αφού δεν θυμούνται επακριβώς πόσες ερωτικές συντρόφους είχαν. Στις γυναίκες, μόλις το 17% είπαν πως έχουν… χάσει το μέτρημα.
24wro

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


ΟΙ 27 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ....ΓΕΡΜΑΝΟΣ !!!

Posted: 19 Dec 2011 10:42 AM PST


Είμαστε περήφανοι που δεν είμαστε γερμανοί. Διαβάστε τους λόγους για τους οποίους είμαστε τόσο περήφανοι:

1) Πίνω νερό όταν διψάω και μπύρα όποτε θέλω διότι το νερό εμφιαλωμένο ή βρύσης δεν είναι ούτε στυφό, ούτε άνοστο, ούτε πανάκριβο.

2)
Με χοντρές, αθλητικές, λευκές κάλτσες φορώ... αθλητικά παπούτσια και όχι σανδάλια.

3) Δε μου χρειάστηκε ποτέ να στήσω μνημείο – υπόλειμμα κανενός τείχους του αίσχους για να μου θυμίζει την κατάπτυστη διχοτόμηση του έθνους μου, φοβούμενος πιθανή επανάληψη στο μέλλον.

4) Έχω θετική σκέψη, αισιοδοξία, ελπίδα και πίστη και χωρίς να καταναλώσω απίστευτες ποσότητες αλκοόλ.

5) Δεν πιστεύω σε φυλετικές ή άλλες ανωτερότητες, αλλά στο σεβασμό της αξίας και στην προστασία κάθε ανθρώπου.

6) Δεν προκάλεσα δύο δηλωμένους, κι έναν τρίτο υποβόσκοντα, παγκόσμιους πολέμους.

7) Δεν αιματοκύλησα την ανθρωπότητα, δε σκότωσα αμάχους, δεν κατεδίωξα φυλές ή άλλα έθνη, δεν έστησα στρατόπεδα συγκέντρωσης, δεν υπέταξα λαούς, δε ρήμαξα χώρες.

8) Για την παρασκευή σαπουνιού περιορίζομαι στη χρήση ελληνικού ελαιολάδου.

9) Δε χρωστάω πολεμικές αποζημιώσεις και κατοχικά δάνεια.

10) Δεν σφετερίστηκα ξένους πολιτισμούς κι αρχιτεκτονικές τεχνοτροπίες (γιατί διέθετα δικούς μου), δεν κατέκλεψα αρχαιότητες, δεν υφάρπαξα αγάλματα και θησαυρούς.

11) Δεν είμαι απόγονος του Αδόλφου Χίτλερ.

12) Κάνω την αυτοκριτική μου. Αργά, ανώφελα, άκαιρα ίσως. Έχω κάνει λάθη, πολλά και μοιραία, πλην όμως τ' αναγνωρίζω και πολεμάω. Όπλα δεν καταθέτω, άλλωστε, δεν το έκανα ποτέ (θα το θυμάσαι άσπονδε φίλε γερμανέ, όταν γύρευες να με λειώσεις με τη μπότα της βέρμαχτ…). Κριτής των πάντων, διαιτητής και νταβατζής δε χρήζομαι. Δε μου ταιριάζει ο ρόλος ούτε του δοσίλογου, ούτε του χαφιέ.

13) Χαμογελώ και στη χαρά και στην απόγνωση. Ξέρω, σε προβληματίζει, άσπονδε φίλε γερμανέ, αλλά τι τα γυρεύεις… Είναι στο DNA μου το γέλιο, δουλειά δική μου!

14) Επάνδρωσα τις βιομηχανίες της Γερμανίας με φιλεργατικούς, φιλότιμους, φιλήσυχους Έλληνες μετανάστες (γκασταρμπάιτερ) κρατώντας τους τεμπέληδες, ανεπρόκοπους κι άχρηστους στη χώρα μου.

15) Διέδωσα σε όλους την αξιοπιστία των Siemens συσκευών γερμανικής κατασκευής και χρεώθηκα το σκάνδαλο του χρηματισμού, της μίζας και της δωροδοκίας, αφού έκανα γαργάρα την ευθύνη του γερμανού που δωροδόκησε. Η ενοχή βαραίνει μόνον εκείνον που δωροδοκεί; Μάλλον…

16) Χαίρομαι και τον ήλιο και τη θάλασσα της μεσογείου… Κλισέ, αλλά αληθές. Κι έχω μια μικρή υποψία ότι σ' ενοχλεί, άσπονδε φίλε γερμανέ…

17) Στην ταβέρνα κερνάμε (άγνωστη έννοια)…. Πότε ρεφενέ, πότε ο καθένας τα δικά του, ποτέ κομπιουτεράκι - γερμανικό σύστημα, όπως είθισται να λέμε εμείς οι ταπεινοί οφειλέτες σου.

18) Δανείζομαι, δεν αντιλέγω. Πληρώνω ακόμη τις πληγές παλιών και πρόσφατων κατακτητών που θώπευαν στο λίκνο τους οι χώρες οι δήθεν προοδευμένες κι αξιοζήλευτες, με μηχανισμούς, συστήματα, προγράμματα σαν τη δική σου.

19) Δε σκύβω το κεφάλι, κι είναι κουσούρι μου. Θα βόλευε καλύτερα να προσαρμοζόμουν στο νταχάου ή το άουσβιτς… Τι σου θύμισα τώρα;;;

20) Το γλωσσικό μου ιδίωμα μου επιτρέπει να προφέρω οποιαδήποτε ομιλούμενη γλώσσα χωρίς να αντηχεί διαταγή, επιβολή ή κακόηχη προφορά.

21) Δεν επέλεξα την Αγγέλα. Μου την επέβαλαν. Μα τι φάτσα; Προτιμώ τα playmobil…

22) Δεν αποδίδω στους άλλους, και δη στους Έλληνες, τις ευθύνες για όλα τα δεινά από γεννήσεως κόσμου.

23) Δε συνοδεύω όλα τα πιάτα μου με βραστό λάχανο, βραστές πατάτες και λουκάνικο… Έλεος, λίγη φαντασία δε βλάπτει…

24) Διαθέτω ανοιχτά καταστήματα γιορτινές ημέρες, αν και τεμπέλης, για να προσφέρω καφέ ή φαγητό…

25) Γιορτάζω κι άλλες μέρες πλην Χριστουγέννων, σε πείσμα των καιρών, της κατοχής, της ύφεσης και της εξαθλίωσης.

26) Υποθάλπω πρώτα τους συνανθρώπους μου και στη συνέχεια τα ζώα.

27) Έχω οικογένεια σφιχτή γροθιά. Ενοίκιο δεν πληρώνω στους γονείς μου, παρότι ζω μαζί τους, κι ας ενηλικιώθηκα προ πολλού. (Φρόντισαν άλλοι να μην μπορώ να ζήσω μόνος).

Ένα παράπονο έχω μόνο:

Συναίσθηση δεν έχω της αξίας μου, της ιστορίας, της δύναμής μου, των δυνατοτήτων, των αξιώσεων, της μεγαλοσύνης μου. Κι εδώ είναι που δεν έχεις φταίξει μόνον εσύ, άσπονδε φίλε γερμανέ… Έφταιξαν άλλοι, μαζί ή πριν από σένα…. Ο τελευταίος λόγος, όμως, είναι δικός μου, δεν αργεί κι είναι προς όλους σας....


ΠΗΓΗ supercomments.gr






kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


Αθήνα, οδός Δεηγιάννη, ούτε μία λέξη στα ελληνικά!

Posted: 19 Dec 2011 10:35 AM PST

Αθήνα, οδός Δεληγιάννη, δεκάδες οι εταιρείες λεωφοριακών γραμμών ανάμεσα στην Αθήνα και σε διάφορες πόλεις της Αλβανίας. Από εδώ κάθε απόγευμα ξεκινούν πλήθος λεωφορείων γεμάτα με αλβανούς εργαζόμενους στην Αθήνα, με Έλληνες Βορειοηπειρώτες αλλά και κάποιους τουρίστες και επισκέπτες. Όλα ως εδώ καλά, οι περισσότερες από αυτές τις επιχειρήσεις είναι ελληνικών συμφερόντων και κάποιες αλβανικών. Το αξιοσημείωτο στην υπόθεση και το απαράδεκτο ταυτόχρονα είναι πως σε καμία,



μα καμία από όλες αυτές τις εταιρείες δεν υπάρχει στις επιγραφές της μία λέξη ελληνική, τα πάντα είναι γραμμένα στα Αλβανικά. Διαφημίζεται η μεταφορά προς τις διάφορες πόλεις της Αλβανίας αλλά και ελληνικές ιστορικές πόλεις και περιοχές της Βορείου Ηπείρου όπως Αργυρόκαστρο, Κορυτσά, Άγιοι Σαράντα, Δρόπολη όχι στα ελληνικά ή και στις δυο γλώσσες αλλά στα αλβανικά και μόνο. Έτσι διαβάζουμε GJIROKASTER, KORCE, SARANDE, DROPULL κλπ. Θα πρέπει δηλαδή και οι Έλληνες επιβάτες να μάθουν με το ζόρι αλβανικά για να ταξιδέψουν.
Την ίδια στιγμή οποιαδήποτε προσπάθεια έκφρασης του ελληνικού βορειοηπειρωτικού στοιχείου στην γειτονική μας χώρα και ιδιαίτερα στον νότο, στην Βόρειο Ήπειρο είναι διωκόμενη και ουσιαστικά ανύπαρκτη. Ακόμα και οι κάποιες πινακίδες στα ελληνικά που υπάρχουν, τις νύχτες κάποιοι γνωστοί - άγνωστοι τις εξαφανίζουν με μαύρη μπογιά. Στην Αλβανία λοιπόν δεν μπορούμε να έχουμε ελληνικές πινακίδες αλλά ούτε και στην Αθήνα.
Η πλήρης ευθυγράμμιση όλων των εταιρειών της οδού Δεληγιάννη, ελληνικών και αλβανικών, στο "¨ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ" εγγείρει υποψίες μήπως κάποιες αλβανικές υπηρεσίες, οι οποίες κυριολεκτικά αλωνίζουν στην Αθήνα,βρίσκοναι πίσω από αυτή την απαράδεκτη κατάσταση.
Συνημμένες αποστέλλονται κάποιες χαρακτηριστικές φωτογραφίες.
Δημήτρης Περδίκης
Πρόεδρος της Κίνησης για την Αναγέννηση της
Βορείου Ηπείρου.


Οι παρακάτω δυο φωτογραφίες επίσης αποκαλυπτικές. Οι εταιρείες είναι ελληνικών συμφερόντων, όμως και εδώ ούτε μια λέξη στα ελληνικά.
























kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


VIDEO: Κορίτσια στο κολέγιο συγκρίνουν τα στήθη τους!!!

Posted: 19 Dec 2011 10:20 AM PST

ierosagon708 200x124 VIDEO: Κορίτσια στο κολέγιο συγκρίνουν τα στήθη τους!!! Θέλουμε να μάθουμε ποιο κολλέγιο είναι αυτό, δεν μας νοιάζει τι διδάσκει… και να γραφτούμε άμεσα για το επόμενο εξάμηνο!




kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


Τρέλανε τους φίλους σου με το νέο τρικ του Facebook…

Posted: 19 Dec 2011 10:10 AM PST

IER3 200x160 Τρέλανε τους φίλους σου με το νέο τρικ του Facebook...To να κάνεις tag – ή επισήμανση όπως μεταφράζεται στα ελληνικά – τους φίλους σου στο Facebook δεν είναι κάτι καινούργιο! …
Πατώντας απλά το «@» και το όνομα κάποιου φίλου μπορείς να tagάρεις όποιον θέλεις.
Πως θα σου φαινόταν όμως αν μπορούσες να πειράξεις κάποιο φίλο σου λίγο… παραπάνω, κάνοντας τον «επισήμανση» σε μια φράση που δεν ήταν το όνομα του!
Χάρη σε ένα νέο τρικ που κυκλοφορεί μπορείς να κάνεις tag τους φίλους σε όποιο ψευδώνυμο ή φράση εσύ θέλεις!
Πως θα το καταφέρεις:
1. Πρώτα κάνε paste τον εξής κώδικα @@[0:[NUMBERID:0:TEXT]] στο box του status update σου!
 Τρέλανε τους φίλους σου με το νέο τρικ του Facebook...
2. Στη συνέχεια βρες το ID του προσώπου που θες να κάνεις tag! Στους περισσότερους φίλους σου το ID θα το βρεις εύκολα, καθώς βρίσκεται στο τέλος του url του profile τους.
 Τρέλανε τους φίλους σου με το νέο τρικ του Facebook...
Διαφορετικά αν δεν βλέπεις το ID του, πήγαινε στο url και αντικατέστησε το «www» με τη λέξη «graph». Μόλις πατήσεις enter θα σου δώσει το ID του φίλου σου!
 Τρέλανε τους φίλους σου με το νέο τρικ του Facebook...
3. Τώρα σβήσε τη λέξη "NUMBER-ID" από τον κώδικα που έχεις βάλει στο status σου και κάνε paste το ID του φίλου σου στη θέση του.
original Τρέλανε τους φίλους σου με το νέο τρικ του Facebook...
4. Και τώρα το καλύτερο: Αποφάσισε με ποιο ψευδώνυμο ή φράση θέλεις να κάνεις tag τον φίλο σου! Σβήσε το "TEXT" και γράψε εκεί την φράση που θέλεις να κάνεις tag τον φίλο σου!
 Τρέλανε τους φίλους σου με το νέο τρικ του Facebook...
5. Κάνε update και περίμενε τηλέφωνο από τον φίλο σου που έκανες tag!
 Τρέλανε τους φίλους σου με το νέο τρικ του Facebook...
Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


«Αυτοκτόνησαν» τον Χρήστο Χωμενίδη

Posted: 19 Dec 2011 09:31 AM PST



Mα τι μανία είναι αυτή που τους έχει πιάσει;

Δεν έχουν τέλος τα δημοσιεύματα που θέλουν επώνυμους ανθρώπους, από όλους τους χώρους, καλλιτεχνικό, πολιτικό και όχι μόνο, να είναι νεκροί. Μετά το θάνατο του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, του Απόστουλου Γκλέτσου και ...

...του rapper Tus, σειρά είχε αυτή τη φορά ο Χρήστος Χωμενίδης. «Ο συγγραφέας και και ιδρυτικό μέλος της Δημοκρατικής Αριστεράς, έβαλε τέλος στη ζωή του πηδώντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του» αναφέρει το ψευδές δημοσίευμα και μάλιστα αναφέρει πληροφορίες μέσα από την αστυνομία και τηλεφωνική επικοινωνία με φίλου του δήθεν θύματος. Σύμφωνα με φίλους του Χρήστου Χωμενίδη στο twitter, είναι ζωντανός και μάλιστα μια χαρά





kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


Πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων 55-64 ετών στους ΟΤΑ

Posted: 19 Dec 2011 09:25 AM PST

Ξεκίνησε σήμερα η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την επιχορήγηση «επιχειρήσεων των Δήμων και Περιφερειών για την απασχόληση 5.000 ανέργων ηλικίας 55 έως 64 ετών που αφορά μακροχρόνια ανέργους, ανέργους πρώην εργαζόμενους, ασφαλισμένους στο ΙΚΑ ΕΤΑΜ, των οποίων η σύμβαση καταγγέλθηκε μετά τις 15 Ιουλίου του 2010 και όσων η σύμβαση καταγγελθεί μέχρι τη λήξη του προγράμματος.
Αναλυτικότερα:


Το πρόγραμμα στοχεύει στην απασχόληση σε θέσεις εργασίας, πλήρους απασχόλησης, 5.000 ανέργων που έχουν απολυθεί από ιδιωτικές επιχειρήσεις και γενικά εργοδότες του ιδιωτικού τομέα και μακροχρόνια ανέργων, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόσθετες δυσκολίες επανένταξης στην αγορά εργασίας λόγω της ηλικίας τους.

Οι επιχειρήσεις, που προσλαμβάνουν τους ανέργους, δεσμεύονται να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους για 27 μήνες, ενώ η επιχορήγηση διαρκεί για 24 μήνες. Η επιχορήγηση ανέρχεται στο ποσό των 25 ευρώ για κάθε ημέρα πλήρους απασχόλησης.


Από το πρόγραμμα μπορούν να ωφεληθούν μακροχρόνια άνεργοι (πάνω από 12 μήνες), ηλικίας 55 έως και 64 ετών, καθώς και άνεργοι πρώην εργαζόμενοι, ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ ΕΤΑΜ, των οποίων η σύμβαση εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου, πλήρους ή μερικής απασχόλησης, καταγγέλθηκε από τις 15 Ιουλίου του 2010 και μετά αλλά και όσων η σύμβαση καταγγελθεί μέχρι τη λήξη του προγράμματος, επίσης ηλικίας 55 έως και 64 ετών.


Οι ωφελούμενοι, θα πρέπει να διαθέτουν δελτίο ανεργίας σε ισχύ, να έχουν συμπληρώσει το τυποποιημένο έντυπο εξατομικευμένης προσέγγισης και να έχουν συμφωνήσει σε ατομικό σχέδιο δράσης. Δεν εντάσσονται στο πρόγραμμα άτομα με αναπηρία, που τοποθετούνται αναγκαστικά με τις διατάξεις του Ν.2643/98, όπως και άτομα που αναφέρονται αναλυτικά στην Πρόσκληση, η οποία έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΟΑΕΔ.


Επίσης, δεν είναι δυνατή η ένταξη στο πρόγραμμα για απασχόληση ανέργων τις βραδινές ώρες.


Στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν, επιχειρήσεις Δήμων και Περιφερειών, οι οποίες ασκούν οικονομική δραστηριότητα.


Η ενίσχυση, που θα λάβει μια επιχείρηση, χορηγείται βάσει του Κανονισμού της Επιτροπής για τις ενισχύσεις ήσσονος σημασίας (de minimis) και δεν πρέπει να υπερβαίνει το ποσό των 200.000 ευρώ σε οποιαδήποτε περίοδο τριών οικονομικών ετών.


Σημειώνεται ότι στον έλεγχο της σώρευσης αθροίζονται και οι ενισχύσεις ήσσονος σημασίας που έχουν λάβει οι συνδεδεμένες με την αιτούσα επιχειρήσεις.


Η μέγιστη δαπάνη για την υλοποίηση του προγράμματος ανέρχεται στα 75 εκατ. ευρώ και θα συγχρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού».


Οι αιτήσεις υποβάλλονται στο ειδικό πεδίο του διαδικτυακού τόπου του
ΟΑΕΔ όπου επίσης περιγράφονται αναλυτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Στην ίδια διεύθυνση παρέχονται αναλυτικές πληροφορίες για τις κατηγορίες ωφελουμένων, που μπορούν να ενταχθούν και τις επιχειρήσεις που εξαιρούνται.

eklogika.gr


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


Τρομακτική μετατροπή προσώπου

Posted: 19 Dec 2011 09:22 AM PST

Τρομακτική μετατροπή προσώπου (9)
Δείτε μια πραγματικά τρομακτική μετατροπή προσώπου που θα σας κάνει να αναρωτιέστε… γιατί να κάνει ένας άνθρωπος κάτι τέτοιο στον εαυτό του!

Τρομακτική μετατροπή προσώπου (1)
Τρομακτική μετατροπή προσώπου (2)
Τρομακτική μετατροπή προσώπου (3)
Τρομακτική μετατροπή προσώπου (4)
Τρομακτική μετατροπή προσώπου (5)
Τρομακτική μετατροπή προσώπου (6)
Τρομακτική μετατροπή προσώπου (7)
Τρομακτική μετατροπή προσώπου (8)


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


Πόσο μειώνεται η τιμή στα τσιγάρα;

Posted: 19 Dec 2011 09:13 AM PST

Πόσο και πότε μειώνεται η τιμή στα τσιγάρα;

Τι οδήγησε στην πτώση των τιμών και πόσο θα διαρκέσει;

Σε μειώσεις τιμών προχωρά η μεγαλύτερη καπνοβιομηχανία της χώρας, η «Παπαστράτος», θυγατρική της Philip Morris, καθώς ύφεση και η αυξηµένη φορολογία έχουν οδηγήσει την αγορά του τσιγάρου να


απολέσει σχεδόν το 1/3 του όγκου της τα δύο τελευταία χρόνια.

Η «Παπαστράτος» αποφάσισε να µειώσει από σήμερα ∆ευτέρα και για περιορισµένο χρονικό διάστηµα (δεν διευκρίνισε πόσο) την τιµή του τσιγάρου Marlboro από τα 4 στα 3,50 ευρώ, όπως ενηµέρωσε τους χονδρεµπόρους και τους περιπτερούχους.

Σύµφωνα µε την ενηµέρωση, τις πρώτες ηµέρες του ∆εκεµβρίου η αγορά του βιοµηχανοποιηµένου τσιγάρου κατέγραψε βουτιά 30% σε σχέση µε το αντίστοιχο διάστηµα του 2010. Στο εννεάµηνο η πτώση ήταν 9% και στο δίµηνο Οκτώβριος-Νοέµβριος 20%.

Στα ανώτερα κλιµάκια της Παπαστράτος σήµανε «συναγερµός» και η αντίδραση ήταν άµεση.

Έτσι, η εταιρεία προχωρά στη µείωση της τιµής του προϊόντος της µε στόχο να βάλει «φρένο» στη µείωση της ζήτησης τόσο για τα δικά της προϊόντα όσο και του κλάδου, αφού το συγκεκριµένο σήµα είναι το πιο δηµοφιλές µε µερίδιο αγοράς 19%. Η εταιρεία ενηµέρωσε ότι η µείωση της τιµής θα επηρεάσει ελάχιστα το όφελος των συνεργατών της από τη διακίνηση του σήµατος, αφού όπως έγινε γνωστό θα απορροφήσει στα κόστη της την αναπροσαρµογή αυτή της τιµής.

Τα 4 ευρώ πλέον έχει διαπιστωθεί ότι αποτελούν ένα ακριβό τίµηµα για τα ελληνικά δεδοµένα και γι' αυτό άλλωστε και η British American Tobacco είχε πρόσφατα µειώσει την τιµή του τσιγάρου Peter Stuyvesant από τα 4 ευρώ σε 3,20 ευρώ και του Lucky Strike από τα 4 ευρώ σε 3,60 ευρώ.

Σύµφωνα µε επίσηµα στοιχεία, η αγορά του βιοµηχανοποιηµένου τσιγάρου το 2010 υποχώρησε κατά 15% και γύρω στο 13% θα κλείσει το 2011. Σωρευτικά τα δύο τελευταία χρόνια η πτώση προσεγγίζει το 30%, δηλαδή κοντά στο 1/3 της αγοράς.

Στα 4 ευρώ το πακέτο το Υπουργείο Οικονομικών εισέπραττε τα 3,23 ευρώ, ενώ στη νέα τιμή των 3,5 ευρώ οι εισπράξεις θα μειωθούν στα 2,88 ευρώ το πακέτο.


fimes

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


Σε άσχημη κατάσταση η Νανά Καραγιάννη [φωτο]

Posted: 19 Dec 2011 09:03 AM PST

nana-karagianni2nana-karagianni6
Δείτε φωτογραφίες (ΧΘΕΣ και ΣΗΜΕΡΑ) της Νανάς Καραγιάννη, μετά τη μάχη με τη νευρική ανορεξία. Πώς πάει η υγεία της και τα επαγγελματικά της σχέδια; Από τα λίγα πρόσωπα της τηλεόρασης που είχαν το θάρρος να μιλήσουν για τη μάχη τους με τη νευρική ανορεξία, η δημοσιογράφος Νανά Καραγιάννη απέχει τον τελευταίο ενάμισι χρόνο από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Η ξανθιά, ετοιμόλογη παρουσιάστρια ασχολείται με την ραδιοφωνική της εκπομπή και περνάει όσες περισσότερες ώρες μπορεί με τον σύζυγό της...

H Νανά Καραγιάννη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Χάι» μίλησε για την υγεία της και για το αν θα επέστρεφε ξανά στην τηλεόραση. «Δεν θέλω καθόλου να είμαι ξανά στην τηλεόραση. Όλο αυτό που έγινε με το θέμα της υγείας μου με ξενέρωσε και στεναχώρησε τους δικούς μου ανθρώπους». Όσο για το πρόβλημα της υγείας της σύμφωνα με το ciao δήλωσε: «Είμαι καλά. Δεν θέλω να μιλάω καθόλου γι' αυτό».
«Τηλεόραση δεν θέλω να ξανακάνω ποτέ! Με την όλη φάση της υγείας μου καταλαβαίνεις πόσο ταλαιπωρήθηκα και δεν μπορώ ξανά να μπω σε αυτή την διαδικασία του έντονου στρες του ανταγωνισμού και της γενικότερης σχιζοφρένειας που επικρατεί. Γι αυτό και δεν πάω ούτε ως καλεσμένη σε συνάδελφους που πραγματικά εκτιμώ αλλά δεν την παλεύω καθόλου να ξαναμπώ σε αυτή την διαδικασία!» δήλωσε η Νανά Καραγιάννη.
«Με τον σύζυγο μου περνάω πολύ όμορφα, και στην ουσία φέτος τον χάρηκα πολύ γιατί είχα λίγο περισσότερο χρόνο. Τώρα αποφορτίζομαι και συνέρχομαι απ όλο το τρέξιμο των τελευταίων ετών αν το πιστεύεις. Ασχολούμαι πολύ με το σπίτι, μαγειρεύω, κάνω solarium, βγαίνουμε συνέχεια έξω με τον αντρούλη μου βολτίτσες, μπανακια, φαγακια και τελικά μια ήρεμη ζωή θα έλεγα, που πραγματικά την είχα πολύ μεγάλη ανάγκη» δήλωσε η ίδια.
Η Νανά Καραγιάννη μίλησε για το αν έχει επαφές με ανθρώπους της τηλεόρασης και του χώρου. «Πολλές επαφές με παρουσιαστές δεν έχω κρατήσει, αλλά με τραγουδιστές, ηθοποιούς και τέτοια ναι! Βαριέμαι να μιλάω συνέχεια για εκπομπές και κυρίως, δεν θέλω να ξέρω ποιος το κάνει με ποια, ποιος θάβει τον συμπαρουσιαστή του, και ποιος ισχυρίζεται ότι κάνει νούμερα και ποιος ανανέωσε συμβόλαιο! Δεν με ενδιαφέρει καθόλου όλο αυτό το θέμα γενικότερα πλέον στην ζωή μου» δήλωσε.
Η Νανά Καραγιάννη μίλησε στο περιοδικό «Χάι» για την αγάπη που έχει στο ραδιόφωνο. «Το ραδιόφωνο το αγαπάω πάρα πολύ και είναι αυτό που κάνω τα τελευταία 13 χρόνια όποτε είναι τρόπος ζωής και όχι απλώς απασχόληση. Θα συνεχίσω να το κάνω γιατί θέλω, και φυσικά μου αρέσει» δήλωσε η ίδια.
Δείτε φωτογραφίες της Νανάς Καραγιάννη χθες και σήμερα:
skeftomasteellhnika

nana-karagianni2
nana-karagianni6
nana-karagianni5

nana-karagianni4
nana-karagianni3
nana-karagianni7


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


Προσοχή στην κομπίνα με τα τουρκικά κέρματα

Posted: 19 Dec 2011 08:37 AM PST


Είναι όμοια με το κέρμα των 2 ευρώ




Η Τουρκία έχει ένα νέο νόμισμα, τη νέα τουρκική Λίρα (Yeni Turk Lirasi), το οποίο αντικαθιστά το παλιό που έχει υποτιμηθεί Το νόμισμα μοιάζει με το κέρμα των 2 ευρώ. Αν συγκρίνει κανείς αυτά τα δύο κομμάτια, θα δει ότι έχουν ακριβώς την ίδια εμφάνιση (ένα δαχτυλίδι νικέλιο γύρω από την κεντρική

χαλκού) και σχεδόν το ίδιο μέγεθος. Επίσης, από τη μια πλευρά έχει το κεφάλι του Ατατούρκ, όπως και πολλά νομίσματα των 2 ευρώ (Ισπανίας, Βελγίου, Ιταλίας). Η μόνη διαφορά είναι ότι αντί του 2 υπάρχει το 1, όπως φαίνεται και στν παρακάτω εικόνα. Αυτό το κομμάτι της τουρκικής λίρας είναι μια έξυπνη παραχάραξη του κέρματος των δύο ευρώ.




από..newsbeast

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


Το "ανθρώπινο πρόσωπο" του ΝΑΤΟ

Posted: 19 Dec 2011 08:26 AM PST

Η πανέμορφη Σύρτη δεν υπάρχει πια σαν πόλη!
Οι "απελευθερωμένοι" από τα ΝΑΤΟϊκά στρατεύματα κάτοικοι της πόλης, όσοι γλύτωσαν από τους βομβαρδισμούς των "δημοκρατών" του ΝΑΤΟ που απογειωνόταν από την περήφανη δημοκρατική Κρήτη, έφυγαν…
Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας!
Ποιός θα...
"δικάσει" τους ενόχους κύριε Παπανδρέου, αντιεξουσιαστή πρόεδρε της Σοσιαλιστικής Διεθνούς;
Ο.Σ.
sibilla


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


"Αδειάζουν" Εκάλη και Πολιτεία από τον τρόμο του 2012!

Posted: 19 Dec 2011 08:21 AM PST

Πανικός στα βόρεια προάστια και ειδικά σε Εκάλη και Πολιτεία.

Πολλές «επώνυμες» οικογένειες έχουν εγκαταλείψει ήδη τη χώρα για μόνιμη διαμονή σε χώρες του εξωτερικού!

Η είδηση βγήκε από τα ακριβά εστιατόρια της περιοχής που είχαν επενδύσει στους φορτωμένους πελάτες και ξαφνικά βλέπουν τις κρατήσεις τους να κάνουν φτερά και οι ιδιοκτήτες των εστιατορίων να βρίσκονται σε απόγνωση μια και αρκετοί από αυτούς δανείσθηκαν τρελά ποσά για να διαμορφώσουν χώρους υψηλής αισθητικής!

Η φήμη που κυκλοφορεί θέλει τους φυγάδες να αναθέτουν την πώληση των σπιτιών τους –και μάλιστα κοψοχρονιάς-σε γνωστά μεσιτικά γραφεία της Αθήνας.

Ο κυριότερος λόγος της εσπευσμένης απόδρασης είναι ο φόβος του εμφυλίου πολέμου στην Ελλάδα του 2012.

Πολλές από αυτές τις οικογένειες εμπλέκονται με τον ένα η τον άλλο τρόπο στη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος σε βάθος δεκαετιών και τρέμουν το ξέσπασμα της βίας!

Δεν είναι λίγοι και οι μεγαλοεπιχειρηματίες που επιχειρούν να απεγκλωβισθούν από τις μπίζνες τους στην Ελλάδα και φέρονται αποφασισμένοι να πουλήσουν τις εταιρείες τους και να την κάνουν από τη χώρα όσο γίνεται πιο γρήγορα.

-Αυτό που συνέβη στην Αργεντινή θα είναι χάδι μπροστά στη Κόλαση του Δάντη που θα ζήσει η Ελλάδα…,

Aυτή είναι η αίσθηση που υπάρχει ανάμεσα στους συμπολίτες μας…
kourdistoportocali

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


«Αν δεν πάρει τα φάρμακα το παιδί μου, θα πεθάνει»

Posted: 19 Dec 2011 08:08 AM PST


«Αν δεν πάρει τα φάρμακα το παιδί μου, θα πεθάνει»Αντιμέτωπο με τον κίνδυνο να χάσει τη ζωή του είναι ένα τετράχρονο κοριτσάκι από την Πάτρα καθώς ο ΟΓΑ έχει σταματήσει να πληρώνει τα νοσήλια της λόγω της κρίσης.
Η ζωή της μικρής Αγγελικής κρέμεται από μια κλωστή, καθώς πάσχει από προπιονική οξυαιμία, μια ιδιαίτερη σπάνια ασθένεια, αναγκάζεται να σιτίζεται από τη μύτη και το μάγουλο και χρίζει ισχυρής φαρμακευτικής περίθαλψης την οποία όμως δεν μπορεί να λάβει το τελευταίο εξάμηνο, λόγω «περικοπών» αλλά και γραφειοκρατικών προβλημάτων στον Οργανισμό Γεωργικής Ασφάλισης.
Η κληρονομική ασθένεια από την οποία πάσχει το κοριτσάκι από την Πάτρα είναι ιδιαίτερα σπάνια, καθώς στην Αμερική εμφανίζεται σε έναν στους 35.000 κατοίκους.Οι ασθενείς εμφανίζουν εγκεφαλοπάθειες και χρήζουν ισχυρής φαρμακευτικής αγωγής.
Έτσι και η τετράχρονη είναι αναγκασμένη να τρέφεται από το μάγουλο και τη μύτη μέσω ειδικού σωλήνα και να ακολουθεί μια ειδικά διαμορφωμένη αγωγή.Η μητέρα του παιδιού έκκληση για βοήθεια λέγοντας πως το παιδί της θα πεθάνει αν δεν πάρει τα φάρμακα και τι ειδικό γάλα που χρειάζεται.


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


Weekender (2011)

Posted: 18 Dec 2011 10:29 PM PST

http://www.viewclips.net/wp-content/uploads/2011/09/Weekender-2011.jpg
To έτος είναι 1990 και μία επανάσταση είναι στα σκαριά. Αποθήκες, εργοστάσια και άδειοι χώροι, σε όλη την Αγγλία, μετατρέπονται σε κλαμπ και φιλοξενούν μία γενιά ανθρώπων που διψά για διασκέδαση χωρίς περιορισμούς. Ο Matt (Henry Lloyd-Hughes) και ο Dylan (Jack O'Connell) είναι δύο φίλοι, αγαπούν τη μουσική, θέλουν να διοργανώσουν το μεγαλύτερο πάρτι της πόλης. Βρίσκουν μία παλιά αποθήκη και Dj τον Captain Acid (Tom Meeten) και οργανώνουν το μεγαλύτερο event με αποτέλεσμα να κινήσουν την περιέργεια του «μεγάλου αφεντικού» του nightlife, Gary Mac (Stephen Wright). Μεγάλες επιτυχίες, σακκούλες σκουπιδιών γεμάτες μετρητά, ναρκωτικά και ποτό, όλα γυρίζουν στην δίνη του Weekender. Είναι μία ταινία που έρχεται να μας θυμήσει το πυρετό εκείνης της εποχής.


ΔΡΑΜΑ, ΜΟΥΣΙΚΗ
Σκηνοθεσία: Karl Golden
Σενάριο: Chris Coghill
Ηθοποιοί: Zawe Ashton, Jack O'Connell, Henry Lloyd-Hughes, Emily Barclay,
Dean Andrews, Stephen Wight, Sam Hazeldine, Richard Riddell, Perry Fitzpatrick, Ben Batt...
Πρεμιέρα (UΚ): 02/09/2011
Also Known As (AKA): Rave
Είδος ταινίας: Drama | Music
Απόδοση Διαλόγων Οδυσσέας
 

Σας προτεινουμε να διαγραψετε οτι δειτε η ακουσετε και να προβειτε στην αγορα των πρωτοτυπων
 
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTNPz0eBman1HzXwQDYCjgl4vFgBMFbxjBLaCpGOL9dMsUytXgi43B2r0Y

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές