Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Το «καμουφλάζ» στα καλύτερά του (pics)

Posted: 19 Dec 2011 07:45 PM PST




          

Ποιες γυναίκες είναι άγριες στο κρεβάτι...

Posted: 19 Dec 2011 07:30 PM PST


Σίγουρα δεν κυκλοφορούμε με την ταμπέλα στο κούτελο «είμαι»… «δεν είμαι», ούτε κι εσείς είστε το μαντείο των Δελφών για να μαντέψετε το σωστό. Την πρώτη εντύπωση την ξεχνάμε, καθώς πολλές φορές αποδεικνύεται λανθασμένη και κάπου μας απογοητεύει κιόλας.

Έχουν διενεργηθεί έρευνες πάνω στο ζήτημα, δεν τα βγάζουμε από το φτωχό μας το μυαλό, μέσα από τις οποίες προκύπτουν κάποιες κατηγορίες γυναικών ή μάλλον σημάδια πάνω τους που βοηθάνε τον άντρα να καταλάβει αν είναι «φωτιά» στο κρεβάτι.
Τα τέσσερα λοιπόν πράγματα που έβγαλαν ως συμπεράσματα οι συγκεκριμένες μελέτες και σύμφωνα με τα οποία κάποιος καταλαβαίνει αν η γυναίκα αρέσκεται στο άγριο σεξ, είναι τα εξής ενδιαφέροντα:
Τα σιγανά ποταμάκια…
Αυτά δεν λέει η παροιμία ότι πρέπει να φοβάσαι; Ε, αυτά να φοβάσαι λοιπόν. Διότι οι γυναίκες που δεν είναι ιδιαίτερα ομιλητικές γενικότερα (όχι κατά τη διάρκεια της πράξης), τα δίνουν όλα στο κρεβάτι! Κάπως πρέπει να «ξεσπάσουν» και το πιο σύνηθες είναι ένα άγριο σεξάκι που θα τις ξαλαφρώσει. Κι εκεί είναι που θα αναρωτηθείς αν επρόκειτο για το ίδιο άτομο. Κι όμως...
Το ντύσιμο λέει ψέματα…
Ποιος είπε πως ανάλογα το ντύσιμο, φαίνεται κι ο χαρακτήρας της γυναίκας στο σεξ; Όσο πιο σέξι, τόσο πιο θερμή; Μύθος! Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά. Το χάρισμα το έχουν οι δεσποινίδες που ντύνονται απλά, καθημερινά και που αποφεύγουν να προκαλούν ξερά κάθε ώρα και στιγμή. Μην κολλάτε στο αποκαλυπτικό, οι πραγματικές αποκαλύψεις γίνονται χωρίς ρούχα έτσι κι αλλιώς.
Βλέμμα που «σκοτώνει»!
Κάποιες γυναίκες το έχουν έντονα. Φτάνει ένα βλέμμα... θανατηφόρο που λένε για να σε κάνει να καταλάβεις πολλά. Τα μάτια αναλαμβάνουν δράση, είναι καθρέπτης, δεν κρύβουν τίποτα. Αυτές λοιπόν που συνηθίζουν να «καρφώνουν» (ασυναίσθητα ακόμη αν το έχουν από φυσικού) τον άλλον… είναι κι αυτές που δίνονται στο σεξ και επιδίδονται σε «wild» καταστάσεις. 
Οι… «ξενέρωτες» όμορφες κι οι άλλες!
Πάλι οι έρευνες μιλούν. Και τι μας λένε; Ότι οι εντυπωσιακά όμορφες γυναίκες, αυτές ναι που περπατάνε στο δρόμο και εσύ πέφτεις τ'ανάσκελα για πάρτη τους, οι θεές… κρύβουν έναν ξενέρωτο χαρακτήρα στην ερωτική τους ζωή. Κάνουν την πράξη πληκτική κι αυτό γιατί επαναπαύονται στο όμορφο πρόσωπο ή σώμα τους και θεωρούν πως αυτό αρκεί για ένα καλό σεξ. Φυσικά όχι όλες, η πλειοψηφία τους όμως ναι. Ομορφιά και σεξ απίλ είναι δρόμοι παράλληλοι. Η λιγότερο όμορφη και σέξι κοπέλα προσπερνάει τέτοια ζητήματα, είναι πιο δοτική, παθιάρα και τι λέγαμε; Άγρια! 


Είστε σίγουροι ότι δεν σας αρέσουν τα ολόσωμα μαγιό; (pics)

Posted: 19 Dec 2011 07:15 PM PST

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και ίσως αλλάξετε γνώμη..


























7 χρήσιμες συμβουλές για να ψηλώσετε!

Posted: 19 Dec 2011 07:00 PM PST

Θα θέλατε να ξέρατε ότι ακόμα και τώρα μπορείτε... να πάρετε ύψος; Λοιπόν, εάν είστε ακόμα στην εφηβεία τότε μπορεί να γίνει.Αλλά, τι γίνετε εάν είστε ενήλικος; Μπορείτε να προσθέσετε ακόμα 1-2 εκατοστά στο ύψος σας, αλλά πρέπει να ξέρετε κάποια σημαντικά πράγματα.
Μετά από κάποια ηλικία δεν είναι δυνατόν να μεγαλώσουν τα κόκκαλά σου. Το μόνο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε ειδικές ασκήσεις για την σπονδυλική σας στήλη, η οποία στερεί επιπλέον ύψος.

1. Κοιμηθείτε καλά το βράδυ: κατά τη διάρκεια του ύπνου το σώμα μας παράγει αυξητικές ορμόνες. Θα πρέπει να πηγαίνετε για ύπνο κάθε βράδυ την ίδια ώρα.

2. Συμπεριλάβετε ορισμένα τρόφιμα στη διατροφή σας: Μερικά παραδείγματα είναι: το γάλα, επειδή περιέχει ασβέστιο, τα αυγά και τα ψάρια, επειδή είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, αλλά επίσης και τα όσπρια.

3. Κόψτε τις τροφές που σταματούν την ανάπτυξή σας: αποφύγετε την επεξεργασμένη ζάχαρη, τον καφέ, τους απλούς υδατάνθρακες όπως το άσπρο ψωμί και φυσικά το πρόχειρο φαγητό.

4. Αρχίστε να παίρνετε συμπληρώματα: συμπληρώματα που περιλαμβάνουν αμινοξύ γλυκίνη μπορεί να τονώσουν την κυκλοφορία της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης (HGH), ειδικά αν τα παίρνετε πριν από την άσκηση.

5. Να τρώτε μικρά γεύματα αντί για μεγάλα: η κατανάλωση μεηάλων γευμάτων προκαλεί την παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων ινσουλίνης, η οποία αναστέλλει την απελευθέρωση της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης (HGH).

6. Αλλάξτε τον τρόπο που ντύνεστε: αυτό δεν σημαίνει ότι θα ψηλώσετε, αλλά προκαλεί την ψευδαίσθηση του ύψους. Ξεκινήστε φορώντας ρούχα με κάθετες ρίγες που έχουν το ίδιο χρώμα. Επίσης, η σωστή στάση του σώματος, όταν κάθεστε και επίσης να έχετε το κεφάλι σας ψηλά και ίσια το κορμί.

7. Κάντε πολλές από τις εξής ασκήσεις: κολύμβηση,να κάνετε μονόζυγο και ασκήσεις σπριντ. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να ψηλώσετε με ταχύτερους ρυθμούς, αλλά πρέπει πραγματικά να ενσωματώσετε αυτές τις ειδικές ασκήσεις στρέτσινγκ στην καθημερινή σας προπόνηση. Αυτές οι ασκήσεις θα κάνουν τα οστά σας πιό υγιή και πιό ισχυρά και θα σας βοηθήσουν να πάρετε μερικούς πόντους.

Αυτές είναι πολύ χρήσιμες συμβουλές για να ψηλώσετε, αλλά και να ενδυναμώσετε τον οργανισμό σας.

Μια συλλογή από... άβολες καταστάσεις (pics)

Posted: 19 Dec 2011 06:45 PM PST

«Άβολες» στιγμές...
























ΟΙ celebrities και ο παράξενες στυλιστικές επιλογές τους (pics)

Posted: 19 Dec 2011 06:30 PM PST

Δεν υπάρχουν λόγια..





















10 πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και ενοχλούν απίστευτα τους άντρες

Posted: 19 Dec 2011 06:15 PM PST


Οι άντρες αγαπούν τις γυναίκες. Παρ' όλα αυτά επειδή κανείς δεν είναι τέλειος ανακαλύψαμε ύστερα από έρευνα…
10 πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και σπάνε τα νεύρα των αντρών. Τι ενοχλεί τους άντρες λοιπόν:

1. Υποδύονται τις αθώες. Πολλές γυναίκες καλύπτουν την σεξουαλική τους ζωή μ' ένα πέπλο αθωότητας, ποτέ δεν παραδέχονται ότι στο παρελθόν τους άρεσε να παίζουν με τους άντρες ή ξεχνούν πόσους συντρόφους είχαν στην ζωή τους. Προσποιούνται τις σεμνές, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να σβήσουν το παρελθόν.
2. Κριτικάρουν τις άλλες γυναίκες. Γιατί οι γυναίκες δεν μπορούν να πουν ένα καλό λόγο για μια άλλη γυναίκα; Τους αρέσει να σχολιάζουν από το βάρος τους μέχρι το κούρεμα τους και όλα τα ενδιάμεσα. Μόνο μια γυναίκα μπορεί να προσέξει ότι τα παπούτσια μιας άλλης δεν ταιριάζουν με την υπόλοιπη εμφάνιση της. Ευτυχώς υπάρχουν κάποιες που είναι έτοιμες να το παραδεχτούν όταν δουν μια ωραία γυναίκα, αλλά οι περισσότερες δεν θέλουν να βάλουν τον σύζυγο τους σε πειρασμό.
3. Ζηλεύουν. Δεν χρειάζεται να υπάρχει σοβαρός λόγος για να ανάψει η σπίθα της ζήλειας σε μια γυναίκα. Γι' αυτό και όταν μπαίνει μια άλλη γυναίκα στο χώρο που βρίσκεται παρατηρεί κάθε βλέμμα και κίνηση του συντρόφου της.
4. Είναι ανασφαλείς. Οι γυναίκες χρειάζονται συναισθηματική κάλυψη. Θέλουν οι σύντροφοι τους να τις κρατά αγκαλιά, να τους λένε πόσο σημαντικές είναι γι' αυτούς. Αυτό βέβαια έρχεται σε αντίθεση με το γεγονός ότι πολλές βγαίνουν έξω μόνες τους για να επιδείξουν την ανεξαρτησία τους. Είναι οι ίδιες που όταν ερωτεύονται γίνονται φοβερά ανασφαλείς.
5. Μιλούν με κωδικούς. Η συνηθισμένη φράση «Τι σκέπτεσαι;» είναι άσκοπο παράδειγμα για το πώς οι γυναίκες αγαπάνε να τσεκάρουν τους άντρες τους και αναζητούν τα πραγματικά συναισθήματα που τρέφουν γι' αυτές. Ζητούν απαντήσεις σε θεωρητικές ερωτήσεις και έχουν την απαίτηση οι άντρες να τις γνωρίζουν σαν να είναι «αδερφές ψυχές».
6. Οικειοποιούνται τον προσωπικό τους χώρο. Οι γυναίκες έχουν το κακό ελάττωμα να ανακατεύονται στην ζωή των φίλων τους και να ερευνούν τα προσωπικά τους αντικείμενα. Με την πρώτη ανοίγουν τα συρτάρια για να κατασκοπεύσουν! Όταν όμως αυτό τολμούν να τους το κάνουν οι άντρες γίνονται έξαλλες!
7. Γίνονται πολύ συναισθηματικές. Κλαίνε με το παραμικρό: παρακολουθώντας μια ρομαντική ταινία, επειδή τους έσπασε το νύχι ή γιατί δεν τους αρέσει το καινούργιο τους κούρεμα. Και το χειρότερο περιμένουν από τον σύντροφο τους να τις παρηγορήσει. Οι άντρες δεν είναι αναίσθητοι αλλά δεν αντέχουν τα έντονα ξεσπάσματα με την πρώτη αναποδιά.
8. Ψωνίζουν μέχρι τελικής πτώσης. Όταν πάνε για ψώνια ξεχνάνε να γυρίσουν. Μπορούν να ξοδέψουν ατελείωτες ώρες σε ένα μαγαζί με παπούτσια ξεχνώντας όλες τους τις υποχρεώσεις. Ο εφιάλτης των περισσοτέρων συζύγων είναι η στιγμή που εκείνη του ζητά να πάει μαζί της για ψώνια. Αυτό που ακολουθεί είναι οδυνηρό. Ατελείωτα πάνω-κάτω στον ίδιο δρόμο και πολλές ώρες έξω από το δοκιμαστήριο.
9. Μιλάνε συνέχεια χωρίς να σταματάνε! Μας ενδιαφέρουν αυτά που κουβεντιάζουν αλλά δεν χρειάζονται τόσες πολλές λεπτομέρειες!
10. Έχουν το σεξ για όπλο! Θέλοντας να τονίσουν την ανωτερότητα τους, εκβιάζουν με το μεγαλύτερο όπλο που διαθέτουν το: σεξ!

Η βαθύτερη πισίνα του κόσμου (pics)

Posted: 19 Dec 2011 06:00 PM PST

Αν θέλετε να νιώσετε την εμπειρία μιας βαθιάς κατάδυσης χωρίς να ξανοιχτείτε στο πέλαγος, μπορείτε να επισκευθείτε τη Nemo 33, την βαθύτερη πισίνα στον κόσμο..


Η Nemo 33 βρίσκεται στις Βρυξέλλες, και είναι ίσως το ιδανικό μέρος για να εκπαιδευτούμε στις καταδύσεις η απλά να βελτιώσουμε τις ικανότητές μας για τη θάλασσα.

Η πισίνα έχει 33 μέτρα βάθος και περιέχει 2,5 εκατομμύρια λίτρα 33οC ζεστό νερό. Είναι πλέον ένα τουριστικό αξιοθέατο των Βρυξελλών και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να δοκιμάσουν μια βουτιά με εκπαιδευτές οι οποίοι παρέχουν κατάρτιση, εάν είστε αρχάριος.

Η πισίνα δημιουργήθηκε από το Βέλγο, πολιτικό μηχανικό John Beernaerts πριν από 13 χρόνια. Οραματίστηκε ένα γιγαντιαίο, πολύπλοκο εσωτερικ;o χώρο καταδύσεων, γεμάτο από υποβρύχιες σήραγγες. Aυτό που o Beernaerts είχε κατά νου, ήταν ένας βυζαντινός λαβύρινθος και αυτό είναι ουσιαστικά η Nemo 33. Είναι τύπος της πισίνας μπορείτε να χαθείτε σε περίπτωση που δεν είστε προσεκτικοί!

Γιατί είναι το νερό στην πισίνα είναι 33 βαθμούς Κελσίου; Το όραμα του John ήταν να δημιουργήσει ένα περιβάλλον που θα προσομοιώνει καταδύσεις στην Καραϊβική. Ένιωθε ότι αυτού του είδους η εμπειρία θα είναι το αυτό που ντόπιοι και τουρίστες θα θέλουν περισσότερο, και δεδομένου του αριθμού των επισκεπτών, φαίνεται να έχει μαντέψει σωστά. Από το 2004, πάνω από 100.000 αυτοδύτες έχουν επισκεφθεί το Nemo 33.














http://ierosagon.org

Αξέχαστες φωτογραφήσεις του Playboy (pics)

Posted: 19 Dec 2011 05:45 PM PST

Με αφορμή την πρόσφατη φωτογράφιση της Lindsay Lohan για το περιοδικό Playboy, έγινε μια αναδρομή στα πιο εντυπωσιακά και αξέχαστα εξώφυλλα.
Πολλές είναι οι σταρ του Hollywood που έχουν τολμήσει ποζάροντας για το περιοδικό. Λίγες είναι όμως οι γυναίκες οι οποίες γδύνονται τελείως για την φωτογράφιση όπως η Lindsay Lohan.

Για να δούμε λοιπόν μερικά αξέχαστα εξώφυλλα…

Τον Ιανουάριο του 1995 πόζαρε με τσαχπινιά για το περιοδικό, αφήνοντας να φανούν τα τατουάζ της η ηθοποιός Drew Barrymore.



Η Jessica Alba πόζαρε στο εξώφυλλο του περιοδικού το 2006 με θέμα οι 25 πιο σέξι προσωπικότητες. 



Το κακό κορίτσι Shannen Doherty ήταν στο εξώφυλλο του περιοδικού τον Δεκέμβρη του 2003. 



Το 2007 έκανε ένα σέξι comeback η Mariah Carey. 



Η Kim Kardashian άφησε λίγα στην φαντασία με το εξώφυλλο του περιοδικού τον Δεκέμβρη του 2007. 



Από την λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η Pamela Anderson. Η Pamela πόζαρε για το επετειακό τεύχος τον Ιανουάριο του 2011. 



Η Tara Reid αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό με την φωτογράφιση της για το περιοδικό τον Ιανουάριο του 2010. 


17 λόγοι για να κάνεις σεξ…

Posted: 19 Dec 2011 05:45 PM PST

Το σεξ είναι κάτι παραπάνω από μερικές σύντομες στιγμές ευχαρίστησης, αφού όλα τα επιστημονικά δεδομένα δείχνουν ότι η ενεργή σεξουαλική ζωή είναι το καλύτερο φάρμακο, χαρίζοντας υγεία και μακροζωία. Υπάρχουν 17 λόγοι για να κάνει κανείς σεξ και να προστατεύσει τον οργανισμό του παράλληλα.


1. Καλή ψυχική υγεία
Το σεξ επηρεάζει άμεσα τη συναισθηματική ισορροπία. Είναι γνωστό ότι η αποχή προκαλεί άγχος, ακόμη και κατάθλιψη. Αντιθέτως, η έντονη δραστηριότητα στο κρεβάτι καταπολεμά ελαφρές μορφές κατάθλιψης, αφού η απελευθέρωση ενδορφινών στον εγκέφαλο μειώνει το άγχος και προκαλεί αίσθημα ευφορίας.
2. Θεραπεία ομορφιάς
Κατά τη διάρκεια του σεξ, ο γυναικείος οργανισμός σώμα διπλασιάζει τα επίπεδα των οιστρογόνων, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να είναι πιο λαμπερά και το δέρμα πιο απαλό.
3. Μακροζωία
Δεκαετής έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1.000 εθελοντών μέσης ηλικίας από το Πανεπιστήμιο Queens στο Μπέλφαστ, έδειξε ότι οι τακτικές σεξουαλικές επαφές προσθέτουν χρόνια ζωής, με τους συχνούς οργασμούς να μειώνουν κατά το ήμισυ τις πιθανότητες θανάτου. Αυτό μπορεί να οφείλεται στη δραματική πτώση των ορμονών του άγχους, που παρατηρείται μετά το σεξ.
4. Θεραπεία δέρματος
Ο ιδρώτας που εκκρίνουμε κατά το σεξ, καθαρίζει τους δερματικούς πόρους, κάνοντας την επιδερμίδα πιο λαμπερή και μειώνοντας τον κίνδυνο δερματίτιδας.
5. Απώλεια βάρους
Το σεξ μπορεί να μας κάνει να χάσουμε κιλά - ή τουλάχιστον να κάψουμε τις θερμίδες από το ρομαντικό δείπνο που προηγήθηκε. Κατά τη διάρκεια μίας σεξουαλικής… συνεδρίας καίμε περίπου 200 θερμίδες, που ισοδυναμεί με ένα τέταρτο γυμναστικής στον διάδρομο!
6. Ενδυνάμωση μυών
Είναι μακράν η πιο διασκεδαστική γυμναστική, αφού οι έλξεις αποκτούν άλλη διάσταση όταν γίνονται στο κρεβάτι.
7. Αύξηση ελκυστικότητας
Όσο περισσότερο ενεργή είναι η σεξουαλική ζωή μας, τόσο πιο θελκτικοί γινόμαστε για το αντίθετο φύλο. Το συχνό σεξ οδηγεί στην απελευθέρωση περισσότερων φερορμονών, των χημικών ουσιών που προσελκύουν τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου.
8. Όξυνση της όσφρησης
Μετά τον οργασμό, η άνοδος των επιπέδων της προλακτίνης ευνοεί τον σχηματισμό νέων νευρώνων στον οσφρητικό βολβό, οξύνοντας την αίσθηση της όσφρησης.
9. Παυσίπονη δράση
Η αναλγητική δράση του σεξ ξεπερνά κατά 10 φορές τα παυσίπονα του εμπορίου. Λίγο πριν από τον οργασμό, τα επίπεδα της ορμόνης οξυτοκίνης πενταπλασιάζονται οδηγώντας στην έκλυση μεγάλης ποσότητας ενδορφινών που απαλύνουν τον πόνο χωρίς παρενέργειες. Επιπλέον, το σεξ καταπολεμά τις ημικρανίες, καθώς πέφτει η πίεση του αίματος στις αρτηρίες του εγκεφάλου. Αν λοιπόν έχετε πονοκέφαλο, ξανασκεφτείτε το…
10. Καλή στοματική υγιεινή
Οι ανταλλαγές φιλιών με τον σύντροφό μας σημαίνουν λιγότερες επισκέψεις στον οδοντίατρο. Τα φιλιά ενισχύουν την παραγωγή σάλιου, το οποίο καθαρίζει τα δόντια από τα υπολείμματα τροφών και μειώνει την οξύτητα μέσα στο στόμα, τον κυριότερο παράγοντα της οδοντικής φθοράς.
11. Καλό αναπνευστικό σύστημα
Το σεξ είναι σαν ένα φυσικό αντιισταμινικό που βοηθά από το συνάχι έως την καταπολέμηση του άσθματος και του υψηλού πυρετού.
12. Αντιμετώπιση χοληστερόλης
Η συχνή σεξουαλική δραστηριότητα ρίχνει τα επίπεδα της χοληστερίνης, εξισορροπώντας την κακή με την καλή χοληστερόλη.
13. Ορμονική προστασία
Οι ορμόνες που εκκρίνονται κατά τη διάρκεια του σεξ είναι ευεργετικές και για τα δύο φύλα. Στις γυναίκες, τα οιστρογόνα ενισχύουν την καρδιά, ενώ στις μακροχρόνιες επιδράσεις ανήκει η προστασία από το Αλτσχάιμερ και την οστεοπόρωση. Στους άντρες, η τεστοστερόνη ενδυναμώνει κόκαλα και μυς.
14. Καλό κυκλοφορικό σύστημα
Εξαιτίας των αυξημένων παλμών και των βαθιών αναπνοών, το σεξ δεν είναι ευεργετικό μόνο για την καρδιά, αλλά και για την κυκλοφορία του αίματος, ειδικά στον εγκέφαλο.
15. Κατά της ακράτειας
Το σεξ βοηθά στον καλύτερο έλεγχο της ουροδόχου κύστης, ενδυναμώνοντας τους πυελικούς μυς.
16. Καλή ποιότητα ύπνου
Μετά τον οργασμό, το σώμα χαλαρώνει τελείως, με αποτέλεσμα να κοιμόμαστε βαθύτερα και να ξεκουραζόμαστε περισσότερο.
17. Αντικαρκινική δράση
Ποικίλες έρευνες έχουν δείξει ότι οι συχνές εκσπερματίσεις συνδέονται με χαμηλότερο κίνδυνο καρκίνου του προστάτη. Οι άντρες που εκσπερματίζουν 13-20 φορές τον μήνα, εμφανίζουν 14% λιγότερες πιθανότητες καρκίνου του προστάτη συγκριτικά με όσους δεν ξεπερνούσαν τις 7 φορές μηνιαίως.
Πηγή: newstoday.gr 



Που πας βρε κοπέλα μου με αυτά τα τακούνια; (video)

Posted: 19 Dec 2011 05:30 PM PST

Τι λέτε θα τα καταφέρει χωρίς να πέσει;...










H γυναίκα αυτή έχει να κόψει τα νύχια της 18 χρόνια (pics)

Posted: 19 Dec 2011 05:30 PM PST

Η Chris Walton είναι τραγουδίστρια και στη Νεβάδα και την Καλιφόρνια των ΗΠΑ την ξέρουν με το… καλλιτεχνικό της όνομα «Δούκισσα».
Όμως πριν καν ανοίξει το στόμα της για να τραγουδήσει κάτι άλλο είναι αυτό που τραβά τα βλέμματα επάνω της!

Τα 6 μέτρων νύχια της, τα οποία δεν έχει κόψει τα τελευταία 18 χρόνια!

Η 45χρονη, που είναι και γιαγιά, κατέχει τον παγκόσμιο τίτλο για τα πιο μακριά νύχια του κόσμου και παρότι κάνουν καμπύλες προς πάσα κατεύθυνση, η Chris καταφέρνει και να καθαρίζει και να παίζει πιάνο και να χρησιμοποιεί το κομπιούτερ!



Μάλιστα, έχει αναγνωριστεί από τα ρεκόρ Γκίνες και θα περιληφθεί στις σελίδες του βιβλίου για το 2012. Για το λόγο αυτό τα έβαψε και… χρυσά, έτσι για να γιορτάσει την «επιτυχία» της!



«Είναι σαν να μεγαλώνει ένα μούσι, ή να έχεις μακριά μαλλιά. Δεν το έκανα επίτηδες. Μερικές φορές ξεχνάω ότι είναι… εκεί» λέει η ίδια.




Μια συλλογή με «καυτά» κορίτσια από διάφορα social media (pics)

Posted: 19 Dec 2011 05:15 PM PST

Κυκλοφορούν ανάμεσά μας και σπέρνουν εγκεφαλικά























Sexy κουρτίνες για το μπάνιο (pics)

Posted: 19 Dec 2011 04:30 PM PST

Ό,τι θες να δεις πριν μπεις μέσα...






















Όταν ο ζαχαροπλάστης έχει κέφια (pics)

Posted: 19 Dec 2011 04:15 PM PST

Σοκολατένια θαύματα..

























Melanie Iglesias: Η κοπέλα ξέρει να χρησιμοποιεί το twitter εξαιρετικά (pics & vid)

Posted: 19 Dec 2011 04:15 PM PST

Και όσοι από εσάς αμφιβάλλουν, ας ρίξουν μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες...



Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω τις ατάκες που δεν πρέπει να πεις ποτέ...

Posted: 19 Dec 2011 04:00 PM PST

Το κάθε ζώδιο έχει το αδύνατο σημείο του, την κουβέντα που αν του την πούνε θα ενοχληθεί, θα θυμώσει, θα προσβληθεί, θα παρεξηγηθεί. Εμείς, λοιπόν, για να σε προστατεύσουμε (και για να διασκεδάσουμε και λίγο) σου δίνουμε τις πέντε χειρότερες «ατάκες» για κάθε ζώδιο, που καλό θα ήταν να αποφύγεις όταν μιλάς μαζί του. Δεν λέμε να μην πεις τη γνώμη σου… Απλώς «φερ' το» με έναν πιο διπλωματικό τρόπο. Ναι;

ΚΡΙΟΣ
1. «Όχι». (Μην το ξεστομίσεις, για οτιδήποτε... Αρκεί ο ήχος της λέξης…)
2. «Δεν ξέρεις τι λες, μου φαίνεται». (Μην τολμήσεις να ξαναπείς αυτήν τη φράση)
3. «Το αυτοκίνητό σου είναι πολύ αργό. Τι επιτάχυνση έχει; (Θέλεις να δεις τι θα πει ραλίστας, ε; Αυτό θέλεις;)
4. «Το σκέφτηκες καλά;». (Πας καλά; Εννοείται ότι θα το σκεφτεί μετά, αφού το κάνει)
5.«Περίμενε!». (Άκου εκεί να περιμένει ένας Κριός… Εσύ να βιαστείς!)


ΤΑΥΡΟΣ
1. «Τα λεφτά είναι για να τα τρώμε!». (Αυτό είναι ιεροσυλία!)
2. «Δεν υπάρχει φαγητό. Θέλεις μια φρυγανιά;». (Αυτό είναι τραγωδία)
3. «Μα, αναρωτιέμαι τι του/της βρίσκεις;». (Τολμάς να αμφισβητείς το γούστο και το κριτήριό του -όχι απαραίτητα με αυτήν τη σειρά;)
4. «Σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε». (Φτού, φτού, φτού! Κι εσύ γιατί του το θυμίζεις; Βαλτός είσαι;)
5. «Πάλι δεν το κατάλαβες; Πόσες φορές θα το πω;». (Παρακαλώ; Τολμάς να τον αποκαλείς κι αργόστροφο τώρα;)


ΔΙΔΥΜΟΙ 
1. «Τι έλεγες; Συγνώμη, δεν πρόσεχα…». (Πως τολμάς να μην παρακολουθείς έναν Δίδυμο την ώρα που μιλά;)
2. «Σιγά το κατόρθωμα!». (Απλά, δεν αμφισβητείς έναν Δίδυμο)
3. «Α, δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα…». (Τώρα τον λες και άσχετο; Αερολόγο;)
4. «Ωραία δεν είναι εδώ που σε έφερα; Βέβαια δεν πιάνει κινητό ούτε Ίντερνετ». (Που τον πήγες; Αυτό ισοδυναμεί με απαγωγή και παράνομη κράτηση)
5. «Για αστείο το είπες; Α, δεν το κατάλαβα». (Δεν είσαι κι ο μόνος που δεν τον καταλαβαίνει, αλλά αυτό δεν έχει σημασία...)


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
1. «Μήπως πρέπει να ξεχάσεις πια τον Χ/την Ψ μετά από πέντε χρόνια που σε παράτησε;». (Όχι. Δεν χρειάζεται να το πεις στον Καρκίνο, αφού δεν τον παράτησε -απλά είναι σε ένα break!). 
2. «Τι τις κρατάς αυτές τις σαβούρες;». (Λίγος σεβασμός για το τιμημένο παρελθόν του). 
3. «Η μάνα σου είναι…». (Οτιδήποτε κατώτερο του «αγία» θα θεωρηθεί προσβολή στην οικογενειακή του τιμή)
4. «Θα χαζεύουμε πολύ ακόμα τη θάλασσα; Βαρέθηκα». (Δεν εκτιμάς την υπέροχη ρομαντική στιγμή που μοιράζεσαι μαζί του;)
5. «Είχες γενέθλια; Μπα, πότε;». (Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;)


ΛΕΩΝ 
1. «Πώς είπαμε ότι σε λένε;». (Άουτς!)
2. «Α, εδώ ήσουνα; Δεν σε είδα…». (Καλά, δεν είδες τη λάμψη που ακτινοβολούσε;)
3. «Α, δεν το λες καλά το ανέκδοτο. Λοιπόν, παιδιά, ακούστε να το πω εγώ…». (Διαθήκη έχεις κάνει;)
4. «Ωραίο είναι αυτό που φοράς αλλά υπερβολικά φανταχτερό». (Ήταν περιττό. Είναι φανταχτερός από μόνος του)
5. «Ποιος νομίζεις ότι είσαι;». (Μα, τι ερώτηση…; Όλοι ξέρουν καλά ποιος είναι!)


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
1. «Αυτό εδώ δεν το καθάρισες καλά». (Το έτριβε δυο ώρες, πώς είναι δυνατόν;)
2. «Χάθηκε ο κόσμος που σε έστησα πέντε λεπτά;». (Κι όμως, χάθηκε!)
3. «Δίπλα έχει παραλία για γυμνιστές, πάμε;». (Μάλλον το είπες επειδή δεν θέλεις να τον ξαναδείς)
4. «Κυκλοφορεί μια επιδημία γαστρεντερίτιδας…». (Του χάλασες το κέφι. Κι αν κολλήσει πουθενά;)
5. «Είχες ένα μαρούλι στο δόντι εδώ και ώρα, αλλά δεν μπορούσα να σου το πω μπροστά στους άλλους». (Προδότη! Θα βάλει Χ και σε σένα και στα μαρούλια!)


ΖΥΓΟΣ
1. «Μην ξαναβάλεις αυτήν την μπλούζα, δεν σου πάει καθόλου το χρώμα». (Και το λες την πέμπτη φορά που τον είδες να τη φοράει;) 
2. «Σαν να πάχυνες λιγάκι, μου φαίνεται… Δεν συμφωνείτε, παιδιά; ». (Ναι, φώναξέ το, να το ακούσουν όλοι!)
3. «Αυτή η τσάντα δεν είναι δερμάτινη, πλαστική είναι. Σε κοροϊδέψανε». (Θέλεις να τον καταρρακώσεις;)
4. «Ωραία μουσική το λες εσύ αυτό;». (Είσαι καλά; Του πρότεινες σκυλάδικα;)
5. «Το ξενοδοχείο που θα πάμε δεν έχει ανέσεις, αλλά είναι πολύ οικονομικό». (Τσιφουτιές σε έναν Ζυγό; Τι φρίκη!)


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
1. «Πολύ ομόρφυνε ο/η Χ., δεν νομίζεις;». (Εκτός αν πρόκειται για άτομο ανήλικο ή υπερήλικο με το οποίο έχεις πρώτου βαθμού συγγένειας…)
2. «Μα πάλι; Δεν έχουν περάσει ούτε δυο ώρες από την τελευταία φορά!». (Ναι, περί αυτού που κατάλαβες ο λόγος…)
3. «Μήπως είναι όλα στη φαντασία σου;». (Πώς τολμάς; Απλώς βλέπει πιο μακριά και πιο βαθιά απ' όλους τους άλλους)
4. «Δεν σε πήρα τηλέφωνο γιατί…». (Μη σκας να βρεις δικαιολογία, δεν θα την πιστέψει)
5. «Σε είδανε χθες…». (Άνοιξες μεγάλο θέμα! Ποιοι, πότε, πώς δεν τους κατάλαβε και γιατί τον σχολιάζεις με τρίτους;)


ΤΟΞΟΤΗΣ
1. «Πάρε από δω το βρωμόσκυλο». (Βρωμόσκυλο είσαι εσύ και φαίνεσαι, και θα σ' το πει!)
2. «Τι θα έλεγες να περάσουμε ένα ήσυχο Σαββατοκύριακο βλέποντας τηλεόραση;». (Να περάσετε καλά, εσύ και η τηλεόραση)
3. «Όπου κι αν πας, πάλι σ' εμένα θα γυρίζεις». (Αν θέλεις να τον κατατρομάξεις, το πέτυχες)
4. «Κουρασμένο σε βλέπω; Θέλεις να γυρίσουμε πίσω;». (Αυτό είναι προσβολή!).
5. «Δεν είσαι λίγο μεγάλος για να μάθεις σκέιτ-μπορντ;». (Αυτό αποτελεί ακόμη μεγαλύτερη προσβολή) 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
1. «Η δουλειά είναι για τα κορόιδα». (Ακόμα κι αν δεν το θέσεις επί προσωπικού, προσβάλλεις τις αρχές του)
2. «Απορώ πώς τα κατάφερες να φτάσεις εδώ που έφτασες». (Απορείς; Γιατί απορείς;)
3. «Τι θα κάνουμε πάλι οι δυο μας μόνοι στο σπίτι;». (Μην το πεις. Δεν θα περάσεις ωραία νύχτα)
4. «Νομίζω πως έχουμε χαθεί». (Μερικές φορές τη νύχτα, στην ερημιά, η σιωπή είναι χρυσός…) 
5.«Πες κι εσύ κάτι. Όλο εγώ θα μιλάω;». (Θυμήσου. "Λίγα λόγια και καλά").


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
1. «Δεν καταλαβαίνω τι τους έχεις μαζέψει όλους αυτούς μέσα στο σπίτι σου». (Προσβάλλεις τη φιλανθρωπία του)
2. «Για μένα, η ζωή είναι ό,τι φάμε κι ό,τι πιούμε…». (Μόλις έχασε πάσα ιδέα για το άτομό σου)
3. «Αυτό που φοράς δεν είναι στη μόδα». (Είσαι άσχετος… Φυσικά και δεν είναι στη μόδα. Είναι ΜΠΡΟΣΤΑ από τη μόδα!)
4. «Ξέρω ακριβώς πώς σκέφτεσαι και νιώθεις!». (Εδώ θέλει να ουρλιάξει: «Βοήθεια! Ακούει κανείς να με σώσει;») 
5. «Πώς ζεις χωρίς mobile internet;». (Ήταν ανάγκη να του υπενθυμίσεις πως δεν τα πάει καλά με την τεχνολογία;)


ΙΧΘΕΙΣ
1. «Όχι, δεν υπάρχουν μονόκεροι. Ούτε μικροσκοπικές νεραϊδούλες στον κήπο». (Μπα; Κι αυτό το θρόισμα μέσα στους θάμνους τι ήταν;)
2. «Επίσης δεν υπήρξαν ούτε ο Ρωμαίος και η Ιουλιέττα, ήταν φανταστική ιστορία». (Και τώρα που του το χάλασες, τι κατάλαβες;)
3. «Έλα τώρα, υπερβολές. Δεν ήταν τόσο φοβερό…». (Φυσικά και ήταν)
4. «Ακόμα να ετοιμαστείς; Τι έκανες τόση ώρα;». (Αρμένιζε στον δικό του χωροχρόνο, αυτό έκανε)
5. «Πάλι κλαις;». (Ε, ναι, φυσικά! Έχεις πρόβλημα; Τώρα είσαι εσύ η αιτία που θα ξαναβάλει τα κλάμματα)


ellouna.blogspot.com 

Οι celebrities που ήταν κάποτε Cheerleaders (pics)

Posted: 19 Dec 2011 03:50 PM PST

Καυτές δεν είναι μόνο οι αναμετρήσεις των ομάδων στα γήπεδα αλλά και οι σέξι κοπέλες που ξεσηκώνουν και ψυχαγωγούν το κοινό. Ποιες σταρ του Χόλιγουντ χόρευαν -κάποτε- στα ημίχρονα και στα time-out των αγώνων;

 1. Hale Berry
2. Madonna
3. Dakota Fanning
4. Cameron Diaz
 5. Fergi
6. Sandra Bullock
7. Jessica Simpson
8. Kelly Ripa
9. Kirsten Dust
10. Megan Fox
11. Olivia Munn
12. Snooki
13. Meryl Streep
14. Blake Lively














Γιορτές των Χριστουγέννων: Προσδοκίες VS Πραγματικότητα (pics)

Posted: 19 Dec 2011 03:45 PM PST

Οι περισσότεροι από εμάς ονειρευόμαστε τις γιορτές ως κάτι ξεχωριστό. Παρ'όλα αυτά συνήθως η πραγματικότητα είναι σκληρή και τις περισσότερες φορές εντελώς διαφορετική από ότι φανταζόμαστε. Δείτε μερικές περιπτώσεις σχετικά με τις προσδοκίες που έχουμε για τις γιορτές των Χριστουγέννων και τι συμβαίνει στην πραγματικότητα..

   Χριστουγεννιάτικο δείπνο



Τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια


 Τι ονειρευόμαστε πως θα αλλάξει στη ζωή μας με το νέο χρόνο


 Το βράδυ της πρωτοχρονιάς


 Τα Χριστουγεννιάτικα δώρα


 Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο


O Άγιος Βασίλης

Ζεστή σπιτική σοκολάτα

Χιονάνθρωπος

Τα πρώτα χιόνια

Σεξοβόμβα ετών... 58 (pics)

Posted: 19 Dec 2011 03:30 PM PST

Η Jilly Johnson «άναβε φωτιές» στη δεκαετία του '80, ως ένα από καυτά κορίτσια της «σελίδας 3» των βρετανικών ταμπλόιντ. Μπορεί να μην είχε τις εξωφρενικές καμπύλες πολλών συναδέλφων της, αλλά το σέξι βλέμμα και οι ερωτικές πόζες της, εξασφάλιζαν το θαυμασμό των αρσενικών αναγνωστών.
Σήμερα η Jilly έχει κλείσει τα 58 και δηλώνει περήφανη… γιαγιά 3 εγγονιών. Ωστόσο, όπως βλέπετε, απέχει πάρα πολύ από την εικόνα της καλοκάγαθης κυριούλας που διαβάζει ιστορίες και πλάθει κουλουράκια.

Όταν η Daily Mail της ζήτησε να ποζάρει και πάλι, η Jilly δεν το σκέφθηκε πολύ. Και γιατί να το σκεφτόταν άλλωστε; Ξέρετε πολλές κυρίες με τα προσόντα της; Και δεν εννοούμε μόνο γιαγιάδες…





 

Φαντασιώσεις αντρών VS πραγματικότητα (pics)

Posted: 19 Dec 2011 03:15 PM PST








Ο πιο μικροσκοπικός πυροσβέστης του κόσμου (pics)

Posted: 19 Dec 2011 03:00 PM PST

Το πυροσβεστικό σώμα του Pittsburgh των Ηνωμένων Πολιτειών νιώθει περήφανο να έχει στο προσωπικό του τον Vince Brasco. Ο 19χρονος νάνος αποτελεί τον πιο μικροσκοπικό πυροσβέστη του κόσμου και παράλληλα ένα υπόδειγμα επαγγελματία.
Με ύψος που δεν ξεπερνά το 1.20 μέτρα και βάρος που φτάνει τα 40 κιλά, ο 19χρονος νάνος ασκείται πολύ σκληρά, για να καταφέρει να αντεπεξέλθει στο απαιτητικό του καθήκον.

Βρίσκεται μάλιστα σε τόσο καλή φυσική κατάσταση που μπορεί να σηκώσει πάνω από 120 κιλά, δηλαδή περίπου 3 φορές το ίδιο του το βάρος.

Όμως, η δουλειά στο πυροσβεστικό σώμα δεν είναι παρά μία εθελοντική προσφορά για τον αποφασισμένο νέο που ακόμα εργάζεται με μερική απασχόληση σε κατάστημα με ηλεκτρονικά.

Τέλος, ονειρεύεται να γίνει νοσοκόμος κι έτσι για να τα καταφέρει, αφιερώνει όσο χρόνο απομένει από το κοπιαστικό του πρόγραμμα στο διάβασμα και στην σκληρή μελέτη.


O «Joey» από τα φιλαράκια έχασε τη γοητεία του (pics)

Posted: 19 Dec 2011 02:45 PM PST

Στη σειρά «Φιλαράκια» ο Joey είχε μεγάλη επιτυχία με τις γυναίκες και κατάφερνε να τις γοητεύσει μια μόνο ατάκα «How you doin'?». Η ατάκα αυτή δεν φαίνεται να έχει την ίδια τύχη για τον Matt LeBlanc.
O ηθοποιός προσπάθησε να χρησιμοποιήσει την ατάκα του χαρακτήρα που είχε υποδυθεί για σχεδόν δέκα χρόνια αλλά δεν είχε αποτέλεσμα.

Ο 44χρονος είχε βγει σε club του Λονδίνου όπου γνώρισε το μοντέλο Jo Spyrou και στην προσπάθεια του να την προσελκύσει, χρησιμοποίησε την γνωστή ατάκα, όμως το μοντέλο έμεινε μάλλον απογοητευμένη από την προσπάθεια του LeBlanc και δεν τον συνόδευσε στο ξενοδοχείο του. Για φωτογραφία όμως στήθηκε...






Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές