Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

kinitro news


kinitro news


5χρονος παραλίγο να βρεί τραγικό θάνατο από χάμπουργκερ!!!(PHOTOS)

Posted: 15 Dec 2011 08:49 PM PST


5χρονος παραλίγο να βρεί τραγικό θάνατο από χάμπουργκερ!!!(PHOTOS)
Δεν μπορούσε να φανταστεί ότι καταναλώνοντας ένα χάμπουργκερ θα έπαιζε κορώνα γράμματα τη ζωή ο 5χρονος Thomas Miller ο οποίος επέζησε από δώδεκα επεμβάσεις στον εγκέφαλο, κινδύνευσε από νεφρική και ηπατική ανεπάρκεια, από παράλυση και γλύτωσε την τύφλωση στα δύο του μάτια!
Το χάμπουργκερ περιείχε στέλεχος του E.coli που είχε να εμφανιστεί στη Μεγάλη Βρετανία τουλάχιστον είκοσι χρόνια.
Για να καταφέρει να νικήσει το βακτήριο παρέμεινε επί μήνες στο νοσοκομείο, όπου υποβάλλονταν σε ειδικές θεραπείες.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Βρετανική Sun εμφάνισε τα απειλητικά για τη ζωή του συμπτώματα 24 ώρες αφότου είχε καταναλώσει ένα μοσχαρίσιο χάμπουργκερ, σε μια οικογενειακή έξοδο στη Σκωτία.
Άμεσα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου άρχισε ο Γολγοθάς του μικρού. Διέταξαν να γίνει μετάγγιση αίματος, αλλά αντιλήφθηκαν ότι ο ιός είχε ήδη προσβάλλει τον εγκέφαλό του. Η περίπτωση του Thomas ήταν τόσο σπάνια που οι γιατροί ήταν σε συνεχή επικοινωνία με ειδικούς από τον Καναδά.
"Στην αρχή νομίσαμε ότι ήταν κάποια στομαχική διαταραχή, αλλά 24 ώρες μετά η κατάστασή του χειροτέρευσε τόσο που άρχισε να φτύνει αίμα. Καταλάβαμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Επειδή ήταν ο πιο μικρός οργανισμός ο ιός τον "χτύπησε". Ήταν τρομακτικό. Μπήκε αμέσως στο χειρουργείο. Κρατούσε το κεφάλι του και τσίριζε γιατί δεν μπορούσε να κινηθεί" θυμάται η μητέρα του.
Μετά την εγχείρηση οι γιατροί χορηγούσαν ισχυρά αντιβιοτικά στο παιδί. Ωστόσο μετά από μια μαγνητική στον εγκέφαλό υπήρχαν δύο αποστήματα, στα οποία δεν "έφταναν" τα αντιβιοτικά.
Μετά από 20 εβδομάδες ο Τhomas επέστρεψε στο σπίτι του ωστόσο τα βάσανα συνεχίστηκαν. Έπαθε αλλεργική αντίδραση από τα φάρμακα που έπαιρνε "Το δέρμα του έμοιαζε σαν καμένο. Πήγα να τον σηκώσω και το δέρμα του έμεινε στα χέρια μου" είπε ο πατέρας του Andrew.
Τον Ιανουάριο του 2010 υποβλήθηκε εκ νέου σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθούν τρία ακόμη αποστήματα. Ως από θαύμα ο μικρός ανάρρωσε.
Πηγή: news247.gr


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


Πως λέγεται το πρώτο τραπέζι πίστα στα αρχαία ελληνικά;Για να δούμε…πόσοι το ξέρουν?

Posted: 15 Dec 2011 01:01 PM PST

%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CE%B9%CE%B1 200x175 Πως λέγεται το πρώτο τραπέζι πίστα στα αρχαία ελληνικά;Για να δούμε...πόσοι το ξέρουν?Το πρώτο τραπέζι πίστα στα αρχαία ελληνικά λέγεται…
Άλφα τράπεζα πίστεως!!!
Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!

ierosagon

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


Και η λέξη της χρονιάς είναι… ελληνική!

Posted: 15 Dec 2011 12:54 PM PST

52c376abf5278d1febe02310f0775613 M 200x160 Και η λέξη της χρονιάς είναι... ελληνική!Το γνωστό λεξικό της αγγλικής γλώσσας Merriam-Webster επέλεξε τη λέξη της χρονιάς… Και η επιλογή τους είχε καθαρά ελληνικά χρώματα.
Έτσι ως λέξη για το 2012 επέλεξαν το "pragmatic", το οποίο το χρησιμοποιούν οι αγγλόφωνοι για να δηλώσουν το "πρακτικός, ρεαλιστικός, δραστήριος", και ήταν μια από τις λέξεις με τις περισσότερες αναζητήσεις στο online λεξικό τους την περίοδο αυτή της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.
Μάλιστα υπεύθυνοι του λεξικού τονίζουν η λέξη αυτή εκφράζει όχι μόνο αυτό το οποίο θέλει να είναι πολύς κόσμος στην καθημερινή του ζωή, αλλά δηλώνει επίσης και τις θετικές και ρεαλιστικές πολιτικές τις οποίες περιμένει από τις αρχές.
Η λέξη προέρχεται βέβαια από το ελληνικό "πραγματικός" (πραγμα < πράσσειν), και βρέθηκε στην κορυφή ξεπερνώντας λέξεις όπως : "austerity" (αυστηρότητα) ή το "occupy" (καταλαμβάνω).
Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


Ρούσσος – Λέκκας: Απαντούν στις δηλώσεις Μούσχουρη

Posted: 15 Dec 2011 12:44 PM PST

Ρούσσος – Λέκκας: Απαντούν στις δηλώσεις Μούσχουρη
Οργισμένοι είναι οι Έλληνες καλλιτέχνες με την συνέντευξη που έδωσε η Νάνα Μούσχουρη σε γερμανική εφημερίδα.


Ο Ντέμης Ρούσσος, που είναι επίσης ένας μεγάλος καλλιτέχνης που ζει στο εξωτερικό και διαπρέπει, δήλωσε στο star πως η Νάνα Μούσχουρη είναι Γερμανίδα πια και δεν έχει το ελληνικό πλέον μέσα της. Εξοργισμένος όμως είναι και ο Βασίλης Λέκκας που δηλώνει πως η κυρία Μούσχουρη θα έπρεπε να ντρέπεται και να μην ξαναέρθει στην χώρα μας.

gossip – tv.gr


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


ΒΙΝΤΕΟ: Η Ν. Μούσχουρη είναι ο καλύτερος αντικλεπτικός συναγερμός!

Posted: 15 Dec 2011 12:38 PM PST

ΒΙΝΤΕΟ: Η Ν. Μούσχουρη είναι ο καλύτερος αντικλεπτικός συναγερμός!
Η Νανά Μούσχουρη έχει απασχολήσει πολύ τον ελληνικό τύπο μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της στη γερμανική εφημερίδα Welt Online.
Πολλοί αντέδρασαν με τα όσα δήλωσε και έτσι η τραγουδίστρια αποτελεί ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων ημερών…
Tα παιδιά της «Ελληνοφρένειας» θυμήθηκαν ένα παλιότερο, σατιρικό βίντεο που είχε ανέβει στο Youtube, με την γνωστή ερμηνεύτρια να λειτουργεί και ως… αντικλεπτικός συναγερμός!
Δείτε το:


mediagate.gr

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


ΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ! ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ?

Posted: 15 Dec 2011 12:27 PM PST


http://do-while.com/img/misc/strange-pic.jpg

Αυτή η φωτογραφία αποτελεί μια απίστευτη οφθαλμαπάτη ..! Περιμένουμε σχόλια σας !


Κάντε μας Like στο Facebok.. Πατήστε εδώ!
TO-POTISTIRI.BLOGSPOT.COM


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


ΣΟΚ: Πέθανε μετά από 16 χρόνια ανορεξίας

Posted: 15 Dec 2011 12:18 PM PST



Ζύγιζε μόλις 25 κιλά βάρος
Με μία από τις χειρότερες μορφές νευρικής ανορεξίας ήρθαν αντιμέτωποι οι γιατροί στο δυτικό Λονδίνο...

Η 31χρονη Kate Chilver ζύγιζε μόλις 25 κιλά και έδωσε μάχη με τη νευρική ανορεξία για περισσότερο από 16 χρόνια. Η μάχη, όμως, αποδείχτηκε άνιση.

Η Kate, που πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή, ήταν τόσο αδύνατη που το στομάχι και το έντερό της είχαν νεκρώσει αφού δεν αιματώνονταν. Τα πρώτα σημάδια της ανορεξίας εμφανίστηκαν στην ηλικία των 12 και η Kate πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της σε ειδικά κέντρα για να καταπολεμήσει την ασθένεια.

«Γνώριζα την Kate εδώ και εφτά χρόνια» λέει η ψυχολόγος Frances Connan που την παρακολουθούσε στην κλινική Vincent Square. «Είχε την πιο σοβαρή ασθένεια που έχω δει σε ασθενή» προσθέτει.

Οι γιατροί προσπαθούσαν να την ταΐσουν με σωληνάκι, αλλά οι προσπάθειές τους συνεχώς αποτύγχαναν. Η καρδιά της είχε το μισό μέγεθος από το κανονικό. Και ήταν αυτή που τελικά την πρόδωσε.


newsbeast
http://ola-e-tipota.blogspot.com
http://periergaa.blogspot.com

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


Το Facebook Timeline διαθέσιμο για όλο τον πλανήτη!

Posted: 15 Dec 2011 12:15 PM PST

Η μεγάλη αλλαγή στον τρόπο που το Facebook παρουσιάζει τα προφίλ των χρηστών και των δεδομένων τους,
άριχσε να εξαπλώνεται σε παγκόσμιο επίπεδο σήμερα.



Το Timeline, που απασχόλησε το τελευταίο καιρό αρκετό κόσμο και πολύ είχαν αρχίσει να πιστεύουν ότι δεν πρόκειται να βγει, με τις συνεχείς καθυστερήσεις του, λανσαρίστηκε πριν μια βδομάδα, για τους χρήστες της Νέας Ζηλανδίας. Τώρα όμως μπορεί ο καθένας να το αποκτήσει, ενώ επειδή είναι κατανοητό ότι μπορεί να υπάρξει γκρίνια από τους χρήστες, το Facebook δίνει μία περίοδο 7 ημερών, μέσα στην οποία θα μπορέσετε τσεκάρετε τι πληροφορίες που αυτό περιέχει προτού κάποιος από τους φίλους αρχίσει να το διαβάζει. Θα είστε σε θέση, επίσης, να προωθήσετε κάποιες δραστηριότητες και events που θέλετε, αλλά και να κρύψετε όσες πάλι δεν επιθυμείτε να είναι ορατές από όλους.



Για να ενεργοποιήσετε Timeline σήμερα, πηγαίντε στην τοποθεσία Timeline demo του Facebook και κάντε κλικ στο «Get Timeline».




kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


Η Ζέτα Δούκα γυμνή!

Posted: 15 Dec 2011 12:13 PM PST


Η Ζέτα Δούκα σε μία σπάνια σκηνή από συμμετοχή της σε παλιά σειρά στην οποία ποζάρει ως μοντέλο ακόμα και τελείως γυμνή!
  • Click to open image!

Zeta από pesma
{dailymotion}

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


Περπατώντας... πρώτος

Posted: 15 Dec 2011 12:06 PM PST

Περπατώντας... πρώτος
Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 με την Ρούμπιν Καζάν και πήρε... εύκολα την πρώτη θέση του πρώτου ομίλου του Europa League. Ο Βιεϊρίνια το τέρμα των γηπεδούχων, ο Βαλντέζ ισοφάρισε. Με παίκτη παραπάνω από το 16'η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι.
Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 με την Ρούμπιν Καζάν και πήρε... εύκολα την πρώτη θέση του πρώτου ομίλου του Europa League. Ο Βιεϊρίνια το τέρμα των γηπεδούχων, ο Βαλντέζ ισοφάρισε. Με παίκτη παραπάνω από το 16'η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι.

Το… ταξίδι ξεκίνησε από το Ούλεβαλ στις 28 Ιουλίου. Ήταν ο πρώτος σταθμός σε μία πορεία, η οποία την Πέμπτη (15/12) έκλεισε ένα αήττητο σερί 10 αγώνων στην Ευρώπη… Ο ΠΑΟΚ πρώτος σε έναν όμιλο – φωτιά και μάλιστα χωρίς ήττα. Τι και αν δεν κατάφερε να κλείσει τις υποχρεώσεις του στη φάση των ομίλων με μία ακόμα νίκη. Ίδια αξία είχε και η ισοπαλία (1-1) κόντρα στη Ρουμπίν Καζάν. Και ίδια γλύκα…

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κράτησε για μία ακόμα φορά – όπως συνηθίζει – ψηλά την ελληνική σημαία και αποχαιρέτησε τους ομίλους πρώτος και αήττητος! Και τα καλύτερα φαίνεται ότι δεν έχουν έρθει ακόμα… Στην κλήρωση των «32» την Παρασκευή (16/12) στη Νιόν θα βρίσκεται στους «ισχυρούς» και είναι βέβαιο ότι θα δώσει και άλλες χαρές στους φίλους του και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Γιατί η φετινή πορεία μοιάζει παραμυθένια, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα...

Ο ΠΑΟΚ είχε ήδη περάσει στους «32» του Europa League, όμως δεν θα μπορούσε να μην ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στη φάση των ομίλων με διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που μας είχε συνηθίσει… Σοβαρός αν και αδιάφορος – για πρώτη φορά στον όμιλο – ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο και «χτύπησε» με την ταχύτητα του Γιώργου Γεωργιάδη στο 12'. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έπειτα από βαθιά μπαλιά του Βιεϊρίνια έφυγε στην αντεπίθεση και με εξαιρετική κούρσα, ντρίπλαρε αντίπαλο, ανατράπηκε από τον Ριζικόφ και όχι μόνο κέρδισε το πέναλτι, αλλά και την αποβολή του γκολκίπερ της Ρουμπίν.

Ο Βιεϊρίνια ανέλαβε την εκτέλεση και στο 15' άνοιξε το σκορ… Από εκεί και έπειτα η Τότεναμ άρχισε να σκοράρει στο Δουβλίνο, όμως αυτό ουδόλως απασχολούσε τον «Δικέφαλο του Βορρά», που με κοντρολαρισμένο παιχνίδι πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ του 1-0.

Οι Ρώσοι στο ημίχρονο ενημερώθηκαν για τον περίπατο της Τότεναμ και σε συνδυασμό με το σε βάρος τους σκορ, έβλεπαν την πρόκριση να πηγαίνει… περίπατο. Ωστόσο, στο 48' έφεραν το ματς στα ίσα με σέντρα – διαβήτη του Καραντενίζ και εξαιρετικό σουτ του Βαλντέζ, ο οποίος νίκησε τον γκολκίπερ Παναγιώτη Γλύκο στο ντεμπούτο του.

Από εκεί και πέρα το ματς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι «ασπρόμαυροι» συνέχισαν να πιέζουν για να σημειώσουν ένα δεύτερο γκολ και να βάλουν επιπλέον χρήματα στο ταμείο, όμως και ακόμα και το 1-1 τους έδινε την πρωτιά και την παρουσία στους «ισχυρούς» στην κλήρωση της Παρασκευής (16/12) στη Νιόν…

(Sportaction Team)

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ OΡΓΗ: «Έθαψαν» τη μήνυση κατά του Γ. Παπανδρέου!

Posted: 15 Dec 2011 08:51 AM PST

Την ώρα που η προσφυγή των κ.κ. Όλγας και Τάνυας Γεριτσίδου κατά του Γιώργου Παπανδρέου εξετάζεται στη Χάγη και τον ΟΗΕ, η ελληνική δικαιοσύνη την έβαλε στο αρχείο!

Πρόκειται για την υπόθεση που ανέδειξε το newsbomb, με τις δύο θαρραλέες Ελληνίδες, μητέρα και κόρη, οι οποίες κατήγγειλαν τον πρώην πρωθυπουργό για εσχάτη προδοσία.

Συγκεκριμένα, στις 11 Οκτωβρίου του 2011 ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αθανάσιος Κατσιρώδης επέστρεψε τη συνημμένη δικογραφία προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και ζήτησε την αρχειοθέτησή της, διότι :

α) είναι πολιτική κριτική του Πρωθυπουργού τόσο κατά την προεκλογική περίοδο όσο και μετά την ανακάλυψη της εξουσίας από αυτόν.

β) είναι γνωστά στη Βουλή των Ελλήνων που είναι αρμόδια για τον έλεγχό του.

γ) είναι πολιτική κριτική των υπολοίπων μελών της Κυβερνήσεως.

και
δ) είναι γνωστά στην ίδια Βουλή».

Ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου δηλώνει ευθαρσώς και μάλιστα δύο φορές, ότι τα όσα καταγγέλλουν οι κ.κ. Γεριτσίδου, δηλαδή το σύνολο των εγκληματικών ενεργειών και πράξεων της κυβέρνησης του Παπανδρέου, είναι γνωστά στη Βουλή, ενώ πρόκειται απλώς για πολιτική κριτική. Μάλιστα, στο κείμενο της παραγγελίας δεν αναφέρεται ούτε ένας νόμος, στοιχείο που είναι απαραίτητο για να είναι νόμιμη η όποια πράξη αρχειοθέτησης.
Acai Berry Thin Πατήστε εδώ


Οι Όλγα και Τάνυα Γεριτσίδου δηλώνουν, ότι «παρ' όλη την εξόφθαλμη προσπάθεια συγκάλυψης / θαψίματος της μηνύσεως, η μήνυση αυτή δεν πρόκειται να παραμείνει στο αρχείο, διότι θα προβούμε στα ανάλογα βήματα για να προκαλέσουμε ανάσυρσή της από εκεί. Αλλά η όλη απόπειρα του αρεοπαγίτη, στην οποία ομολογουμένως είχαμε ποντάρει, μας έδωσε ανέλπιστα δυνατά όπλα για τις διαδικασίες που έχουμε ήδη κινήσει στην Χάγη και στον ΟΗΕ».

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


Έπαθε...σοκ ο φοιτητής που πήρε τα προσωπικά δεδομένα του από το FB! Πήρε ένα ολόκληρο CD με 1.222 αρχεία PDF!

Posted: 15 Dec 2011 08:46 AM PST

Έπαθε...σοκ ο φοιτητής που πήρε τα προσωπικά δεδομένα του από το FB!
Εξοργισμένος με τις ρυθμίσεις ασφάλειας του Facebook, ένας φοιτητής Νομικής από την Αυστρία εκμεταλλεύτηκε τη νομοθεσία και απαίτησε από την υπηρεσία να του παραδώσει όλα τα δεδομένα που τον αφορούν.

Δεν περίμενε όμως ότι θα λάβει ένα ολόκληρο CD με 1.222 αρχεία PDF, των οποίων η συνολική έκταση πλησιάζει το Πόλεμος και Ειρήνη του Τολστόι.

Μέσα στο δισκάκι, ο 24χρονος Μαξ Σρεμς βρήκε έναν ωκεανό προσωπικών δεδομένων, όπως όλα τα «like», όλα τα αιτήματα φιλίας που είχε αποστείλει και δεχτεί και όλες τις φωτογραφίες που είχε αναρτήσει τα προηγούμενα χρόνια.

Eμεινε μάλιστα έκπληκτος όταν εντόπισε πολλά δεδομένα που είχε διαγράψει από το προφίλ του. «Oταν διαγράφεις κάτι από το Facebook, το μόνο που πετυχαίνεις είναι να τα αποκρύπτεις από τον εαυτό του» σχολιάζει ο Σρεμς στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Σοκαρισμένος από τον όγκο και τον πλούτο των δεδομένων που συλλέγει το Facebook, ο Σρεμς ξεκίνησε την πρωτοβουλία Europe vs Facebook, η οποία έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τις «ασαφείς και αντιφατικές» πολιτικές προστασίας δεδομένων.
BHMA

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


Νυμφομανία: Συμπεριφορές και συμπτώματα

Posted: 15 Dec 2011 08:40 AM PST

Για άλλους είναι πρόβλημα, για άλλους… ευτυχία. Όπως και να το δούμε πάντως, η νυμφομανία, όσον αφορά ....

τουλάχιστον την επιστήμη, την οποία συμβουλευόμαστε για τη συγκεκριμένη στήλη είναι ψυχική διαταραχή.



Σύμφωνα με τον ακριβή όρο, η νυμφομανία «χαρακτηρίζεται από ψυχαναγκαστική σεξουαλική συμπεριφορά που οδηγεί τη γυναίκα σε επαναλαμβανόμενη και αχαλίνωτη σεξουαλική δραστηριότητα, την οποία αδυνατεί να σταματήσει και να ελέγξει».



Αυτό που δεν ξέρει πολύς κόσμος είναι ότι η ψυχαναγκαστική σεξουαλική συμπεριφορά της νυμφομανούς είναι επικίνδυνη για την υγεία της, διότι διατρέχει αυξημένο κίνδυνο προσβολής, από τις σεξουαλικώς μεταδιδόμενες νόσους.



Επιπλέον η νυμφομανία, επειδή είναι μια ψυχική και συναισθηματική διαταραχή, μπορεί να συνοδεύεται και από άλλα προβλήματα συμπεριφοράς, προσωπικότητας ή άλλων ψυχικών παθήσεων.





Τα κυριότερα συμπτώματα που συναντάμε στη νυμφομανία είναι τα εξής:





1. Επίμονες και έμμονες ακούσιες σκέψεις με κύριο θέμα τη συνουσία ή διάφορες σεξουαλικές δραστηριότητες, που μπορεί να συνοδεύονται από σεξουαλικές νοητικές εικόνες



2. Ψυχαναγκαστική ανεξέλεγκτη συμπεριφορά, με στόχο την επαναλαμβανόμενη, με υπέρμετρη συχνότητα, σεξουαλική ικανοποίηση, εις βάρος άλλων κοινωνικών, επαγγελματικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.



3. Ψυχαναγκαστικός αυνανισμός



4. Αχαλίνωτη σεξουαλική δραστηριότητα



5. Ανεξέλεγκτη συμπεριφορά



6. Αλλαγές προσωπικότητας



7. Άγχος



8. Κατάθλιψη



9. Ενοχές, με αισθήματα ντροπής



10. Χαμηλό αίσθημα αυτοεκτίμησης



11. Χρήση απαγορευμένων ουσιών



12. Αλκοολισμός



13. Επαναλαμβανόμενες αποτυχίες στις σχέσεις

topeiraxtiri

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


Γερμανική έκθεση-κόλαφος για κακομεταχείριση προσφύγων στην Ελλάδα

Posted: 15 Dec 2011 08:38 AM PST



Έκθεση, που φέρει τον τίτλο «Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια δεν είναι διαπραγματεύσιμη» και υπογράφεται από όλα τα γερμανικά κόμματα, με εξαίρεση την Αριστερά (Χριστιανοδημοκράτες, Σοσιαλδημοκράτες, Ελεύθεροι Δημοκράτες και Πράσινοι), παρουσιάστηκε ήδη χθες σε συνέντευξη Τύπου στο Βερολίνο.

Στην έκθεση περιγράφεται η κατάσταση στην περιοχή του Έβρου, που πρόκειται να συζητηθεί και να ψηφιστεί την
Πέμπτη το βράδυ στη γερμανική Βουλή. Κελιά κρατουμένων, στα οποία στριμώχνονται 30 και πλέον πρόσφυγες, έλλειψη ζεστού νερού, θέρμανσης και στρωμάτων, πλημμελής ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, και, ενίοτε, βάναυση και ταπεινωτική μεταχείριση των εγκλείστων από τους αστυνομικούς είναι μερικές εικόνες που αποκόμισε μια αντιπροσωπεία βουλευτών κατά την επίσκεψή της στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2011. Η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε, μεταξύ άλλων, το στρατόπεδο υποδοχής μεταναστών στο Φυλάκιο και τον αστυνομικό σταθμό Τυχερό στην περιοχή του Έβρου.

Ταυτόχρονα διατυπώνεται σειρά αιτημάτων τόσο προς τη γερμανική όσο και προς την ελληνική κυβέρνηση, με στόχο τη βελτίωση της κατάστασης των προσφύγων.

«Ήταν πραγματικό σοκ» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο χριστιανοδημοκράτης βουλευτής και επικεφαλής της αντιπροσωπείας Στέφαν Μάγιερ. «Πριν από το ταξίδι δεν φανταζόμουν ότι μπορούν να υπάρχουν τέτοιες φρικτές συνθήκες κράτησης σε μια χώρα-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και δη σε εκείνη που γέννησε τη δημοκρατία και το άσυλο».

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


Έδωσαν άδεια στον Σειρηνάκη να γυρίσει τσόντα σε Φυλακές;

Posted: 15 Dec 2011 08:33 AM PST

Δεν πρόλαβε να κοπάσει ο θόρυβος που δημιουργήθηκε μετά το γύρισμα μέσα σε λεωφορείο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης και ο Σειρηνάκης μας αιφνιδιάζει ξανά! Μα καλά, ποιος παλαβός έδωσε άδεια στον πορνογράφο να γυρίσει ταινία σε φυλακές;


Ακόμα περισσότερο προβληματισμό δημιουργεί το γεγονός πως η νέα ταινία του Σειρηνάκη "Σκανδαλο στις γυναικείες φυλακές". (προφανώς για ευνόητους λόγους δεν αποκαλύπτεται το μέρος που γυρίστηκε η ταινία), συνέπεσε χρονικά με την απόπειρα απόδρασης από τον Κορυδαλλό....

Το τι έχει ακουστεί αυτό το διάστημα από τα τσακάλια του διαδικτύου δεν περιγράφεται! Το καλό βέβαια είναι πως με όσα συμβαίνουν γύρω μας καθημερινά, όλα αυτά που μας προβληματίζουν και γενικά μας μαυρίζουν την καρδιά, κάτι τέτοιες παραγωγές μας κάνουν να γελάει λίγο το χειλάκι μας. Να σαι καλά ρε Σειρηνάκη τρελέ!

By the way έμαθα ότι το γύρισμα έγινε στις Φυλακές Πατρών. Βλέπω να τρέχουν πάλι πρωταγωνιστές και πορνογράφοι...

Πηγή: Nasos Blog - Gossiptv

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


Τι δεν πρέπει να ανακοινώσεις ποτέ στο facebook!!

Posted: 15 Dec 2011 08:11 AM PST

Θα κάνουμε ένα πάρτυ
To Facebook είναι εξαιρετικό για την οργάνωση των συναντήσεων με τους φίλους σας, όμως είναι δυνατόν να ανακοινώνετε εκεί το πάρτι που θα κάνετε σπίτι σας; Εκτός κι αν έχετε όρεξη για ένα είδος ξεφαντώματος που περιλαμβάνει εκατοντάδες εισβολείς που θα κάνουν κομματάκια το χαλί και θα το σκάσουν με τα ασημικά της οικογένειας, θα σας συμβουλεύαμε να μην το κάνετε. Για να είμαστε ειλικρινείς, περιμέναμε πως μέχρι σήμερα ο κόσμος θα το αντιμετώπιζε πιο έξυπνα το συγκεκριμένο θέμα, όμως από την στιγμή που βγαίνουν συνέχεια στην επιφάνεια ανάλογες ιστορίες με άτομα να εισβάλουν απρόσκλητοι σε πάρτυ, αυτό μάλλον δεν συμβαίνει.
Φεύγετε για διακοπές
Είναι καιρός για λίγο ήλιο; Καλό για εσάς. Το αξίζετε. Απλώς μην προσπαθήσετε να αποσυνδεθείτε από τον υπολογιστή γράφοντας στο status γράφοντας κάτι σε στυλ: «Γιούπι! Φεύγω για την Ισπανία για δύο εβδομάδες αύριο!». Δεν είναι πως ζηλεύουμε (ειλικρινά), απλά όταν ανεβάζετε τέτοιου είδους πληροφορίες online είναι λίγο καλύτερο από το να κολλάτε ένα «θα λείπω για δεκαπέντε μέρες» πόστερ στην πόρτα του σπιτιού σας. Ακόμα κι αν έχετε λάβει τις λογικές προφυλάξεις και δεν αναφέρετε την διεύθυνσή σας στην σελίδα του Facebook, αυτό είναι κάτι που μπορεί να βρεθεί εύκολα αλλού στο internet.
Τα πάτε περίφημα στο Farmville
Καιρός για ένα τεστάρουμε πόσο επαφή με την πραγματικότητα έχετε μικροί μας αγρότες. Δεν μας ενδιαφέρει που βρήκατε ένα χρυσό αυγό στο φανταστικό σας βουστάσιο ή που προσποιείστε πως οι καλλιέργειές σας μεγαλώνουν μοναδικά αφού τις ποτίζουν οι καλοί σας φίλοι. Στην πραγματικότητα, ο κόσμος ενδιαφέρεται τόσο λίγο, που πλέον υπάρχουν διαθέσιμα browser plug-ins που αποτρέπουν τα Farmville updates να φαίνονται στα Facebook feeds. Εάν πρόκειται να σπαταλήσετε τον χρόνο σας στο Farmvilee ή σε άλλα παρόμοια παιχνίδια, να το δεχτούμε. Απλώς σας παρακαλούμε πατήστε το off στα auto-updates...
Μισείτε τη δουλειά σας
Ή την εταιρεία σας, ή το αφεντικό σας ή τους πελάτες σας. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε την σελίδα σας στο Facebook ως ένα όχημα για να παραπονιέστε για την δουλειά σας, πρέπει να είστε σίγουροι πως τα privacy settings σας είναι πολύ καλά ρυθμισμένα ή πως πραγματικά δεν σας νοιάζει εάν σας απολύσουν πολύ σύντομα. Η ιστορία είναι γεμάτη με απολύσεις προσωπικού που έκανε άσχημα σχόλια για την δουλειά του. Από προσωπικό αεροπλάνου που προσέβαλε τους επιβάτες, μέχρι την ακόμα υπό επιτήρηση γυναίκα, που έγραψε ένα επιθετικό status για το αφεντικό της, ξεχνώντας πως νωρίτερα τον είχε κάνει φίλο. Μην ακολουθήσετε τα βήματά τους..
Έχετε 5.000 φίλους
Ορισμένοι άνθρωποι συλλέγουν Facebook «φίλους» με την ίδια απεγνωσμένη ανάγκη με την οποία αναζητούν Twitter followers. Αλλά είναι κάτι χωρίς λόγο, αφού όπως προκύπτει το φτωχό μυαλό μας μπορεί να διαχειριστεί μέχρι 150 πραγματικούς φίλους. Οτιδήποτε πάνω απ' αυτό το νούμερο, θα σας κάνει να είστε ενήμεροι για το τι κάνει αυτό το σαββατοκύριακο η καθαρίστριά σας, την ώρα που θα έχετε ξεχάσει τον πιο κοντινό σας φίλο από την παιδική ηλικία. Να το θυμάστε φίλοι μας: μία τεράστια λίστα φίλων δεν είναι ένα δείγμα δημοφιλίας, αλλά απλώς ένας κακής ποιότητας έλεγχος.
Κάνατε κάτι ηλίθιο
Οι πλάκες είναι όλες καλές και «άγιες», όμως να θυμάστε πως ορισμένοι άνθρωποι μπορεί να μην βλέπουν την αστεία πλευρά τους. Ρωτήστε τα επτά άτομα από το προσωπικό του τμήματος ατυχημάτων και επειγόντων περιστατικών στο Great Western Hospital του Σουίντον, στην Βρετανία, που αποβλήθηκαν προσωρινά επειδή επιδοθήκαν στο 'planking' (επίσης γνωστό ως το 'lying down game', όπως φαίνεται παραπάνω στις Φιλιππίνες) και πόσταραν τις φωτογραφίες στο Facebook.
Οι γιατροί και οι νοσοκόμες λέγεται πως είχαν φωτογραφίσει τους εαυτούς τους ενώ ήταν ξαπλωμένοι σε φορεία, στα πατώματα θαλάμων και σ' ένα ελικοδρόμιο, ένα αστείο που τα αφεντικά στο νοσοκομείο δεν είδαν την αστεία πλευρά του.
Έχετε δεσμό
Το Facebook έχει αποτελέσει ένα γόνιμο έδαφος για τους δικηγόρους διαζυγίων, που είναι παραπάνω από χαρούμενοι να «μελετούν» το site, ψάχνοντας για αδιάκριτα status updates και ενοχοποιητικές φωτογραφίες. Μία έρευνα του Αμερικανικού Δικηγορικού Συλλόγου για τους γάμους, έδειξε πως το 81% των κορυφαίων αμερικανών δικηγόρων διαζυγίων, είδε μία αύξηση στις περιπτώσεις που χρησιμοποιούσαν το social networking ως αποδεικτικό στοιχείο, με την πλειοψηφία απ' αυτές να έχει να κάνει με το Facebook.
Έχετε δραπετεύσει
Για κάθε mastermind εγκληματία, υπάρχουν χιλιάδες που είναι λιγότερο έξυπνοι. Θέλετε αποδείξεις; Κλασική περίπτωση ο 28χρονος Κρεγκ Λιντς, ένας κατάδικος ληστής που δραπέτευσε από μία ανοιχτή φυλακή στην Βρετανία, τον Σεπτέμβριο του 2009. Προφανώς επειδή αισθανόταν πολύ αυτάρεσκος που είχε ξεγλιστρήσει από το νόμο, ο Λιντς «πείραζε» την αστυνομία κάνοντας συχνά update στην σελίδα του στο Facebook, ποστάροντας λεπτομέρειες για το τι είχε σκοπό να κάνει.
Το εντυπωσιακό είναι πως κατάφερε να παραμένει ασύλληπτος για αρκετούς μήνες, πριν τελικά τον πιάσουν για μία ακόμη φορά τον Ιανουάριο. Συμβουλή για άλλους που φιλοδοξούν να δραπετεύσουν: η ουσία είναι να κρυφτείτε, το καταλαβαίνετε;
Είσαστε στο σώμα των ενόρκων
Υπάρχουν ορισμένοι κανόνοες που πρέπει να συμμορφώνεστε με αυτούς όταν είστε ένορκος σ' ένα δικαστήριο, και ένας από τους σπουδαιότερους είναι πως πρέπει να κρατάτε το στόμα σας ερμητικά κλειστό όταν βρεθείτε εκτός δικαστηρίου. Αυτό που κι αν απαγορεύεται ρητά, είναι να ποστάρετε φυσικά κάτι για την υπόθεση στη σελίδα σας στο Facebook. Μην βάλετε ποτέ τον εαυτό σας στη θέση της γυναίκας ενόρκου που πάσχιζε να αποφασίσει για μία υπόθεση κακοποίησης παιδιού το 2008. «Δεν ξέρω τι να αποφασίσω, γι' αυτό θα κάνω ένα γκάλοπ», έγραψε η ένορκος στην σελίδα της στο Facebook. H απομάκρυνσή της από το σώμα των ενόρκων ακολούθησε πολύ σύντομα, μετά από μία ανώνυμη καταγγελία στους υπεύθυνους δικαστές.
Προσποιείστε πως είστε άρρωστος
Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε το συναίσθημα όταν το βιολογικό μας ρολόι σταματάει να λειτουργεί και η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό μας είναι «δεν θέλω να ασχοληθώ σήμερα». Η συνηθισμένη, «ψεύτικη» μέρα που το παίζουμε άρρωστοι, είναι μία από τις μεγάλες απολαύσεις αυτής της ζωής, όμως, πάλι, είναι καλύτερο να το κρατήσετε αυτό για τον εαυτό σας παρά να το ανακοινώσετε στο Facebook. Εάν βέβαια θέλετε να κρατήσετε τη δουλειά σας. Ένα διάσημο παράδειγμα περιλαμβάνει τον εργαζόμενο σε τηλεφωνικό κέντρο Κάιλ Ντόιλ, που έγινε ένας μικρός celebrity του διαδικτύου όταν τον έπιασαν για το περιβόητο λουφάρισμά του από την δουλειά, όταν εκείνος ανακοίνωσε την πρόθεσή του στο Facebook status του.
πηγή: msn.gr

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


Πως επινοήθηκαν οι αριθμοί ?

Posted: 15 Dec 2011 08:01 AM PST

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί το 1 είναι "ένα", το 2 είναι "δύο", το 3 είναι "τρία" και ποιά είναι η προέλευση των αριθμών;

Οι αριθμοί που γράφουμε δημιουργήθηκαν με αλγόριθμους, (1, 2, 3, 4, κλπ) που ονομάζονται αραβικοί αλγόριθμοι, για να ξεχωρίζουν από τους ρωμαϊκούς αλγόριθμους (I, II, III, IV, κλπ).


Οι Άραβες διέδωσαν τους συγκεκριμένους αλγορίθμους, ωστόσο η προέλευσή τους πηγαίνει πίσω στους εμπόρους, που τους χρησιμοποίησαν για να μετρήσουν και να κάνουν τις εμπορικές συναλλαγές τους.

Ποια λογική, λοιπόν, ισχύει στους αραβικούς αλγόριθμους; Η εξήγηση είναι πολύ πιο απλή απ' ότι φαντάζεστε, αφού για όλα ευθύνονται οι γωνίες! Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και θα καταλάβετε ακριβώς τι εννοούμε.











Και το πιό εντυπωσιακό… Κύκλος = καμία γωνία = Μηδέν

himaira

Σας άρεσε το άρθρο ? Κάντε LIKE !


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


"Και απλήρωτους θα σας αφήσω και θα μου κλάσετε τ' @ρχ@@ια"

Posted: 15 Dec 2011 07:52 AM PST


Δυστυχώς αυτοί είναι οι απατεώνες-λεφτάδες της χώρας μας.έτσι συμπεριφέρονται στους ανθρώπους που δουλεύουν στις επιχειρήσεις τους, για να γίνονται αυτοί πλούσιοι.Ο λόγος για τον "κύριο".... Ταβουλάρη, ιδιοκτήτη των Ναυπηγείων Ελευσίνας, που έχει αφήσει απλήρωτους τους εργαζόμενους από πέρυσι τον Δεκέμβριο.Οι εργαζόμενοι πίστευαν τις υποσχέσεις του όλο αυτό το διάστημα και εργάζονταν κανονικά.


Ο Ταβουλάρης εισέπρατε από την δουλειά των εργαζόμενων , αλλά τα έβαζε όλα στην τσέπη και τα έτρωγε.Η τελευταία του υπόσχεση ήταν πως οι εργαζόμενοι θα εξοφληθούν τα πάντα πριν τα Χριστούγεννα, εάν έδιωχναν έγκαιρα από το ναυπηγείο ένα καράβι προς επισκευή.Οι εργαζόμενοι "σκίστηκαν" με την ελπίδα ότι θα πληρωθούν.


'Έλα όμως που μόλις συναντήθηκαν με το αφεντικό τους, αυτός τους απάντησε πως "δεν υπάρχει μία, δεν θα πάρετε φράγκο" .Οι εργαζόμενοι του ζήτησαν τουλάχιστον την καταβολή του δώρου των Χριστουγέννων,η μη


απόδοσή του προκαλεί την αυτόφωρη δίωξη.Και ο Ταβουλάρης ξέρετε τις τους απάντησε;"Θα μου κλάσετε τ" @ρχ@@ια, έχω περάσει τα 80 και κανένας δεν μπορεί να με βάλει στη φυλακή".Εισαγγελέας δεν υπάρχει γι αυτούς τους υπάνθρωπους;


planet-greece.blogspot.com
Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


ΒΙΝΤΕΟ: Απίστευτο περιστατικό με τερματοφύλακα… βαμπίρ!

Posted: 15 Dec 2011 07:45 AM PST

ΒΙΝΤΕΟ: Απίστευτο περιστατικό με τερματοφύλακα… βαμπίρ!
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Αργεντινή, σε αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα στην Recreativo Estrellas και την DM Kart.
Ο τερματοφύλακας Gabriel Orozco ύστερα από μια φάση στα καρέ του δάγκωσε (!!!) τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας, Nicolas Cardinal, ο οποίος είχε επιχειρήσει να σκοράρει…
Ο διαιτητής είδε το περιστατικό και τον παίκτη με αίματα στο πρόσωπο, και ο τερματοφύλακας-βαμπιρ φυσικά αποβλήθηκε με… κόκκινη κάρτα !!!
Δείτε το βίντεο:


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


"Eσωτερική" παραλία στην Ιαπωνία

Posted: 15 Dec 2011 07:29 AM PST

Η πόλη Miyazaki στην Ιαπωνία είναι γνωστό τουριστικό θέρετρο
, όπου συγκεντρώνει εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες από κάθε γωνιά του κόσμου, καθώς διαθέτει πολυτελή ξενοδοχεία και απίθανες παραλίες αλλά και έντονη νυχτερική ζωή. Το ξενοδοχείο «Phoenix Seagaia Resort» είναι επίσης γνωστό για τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του, με χώρους αναψυχής, spa, πισίνες, γήπεδα τένις και γκολφ, ακόμη ζωολογικό κήπο με σπάνια είδη φυτών και ζώων αλλά και τη μοναδική «εσωτερική» παραλία στον κόσμο! Μάλιστα, καλά διαβάσατε...




Το «Ocean Dome» (όπως ονομάζεται) αποτελεί θεαματικό μέρος του συγκροτήματος «Phoenix Seagaia Resort» και είναι στην ουσία μια τεράστια «κλειστή» παραλία με άμμο (είδος λεπτού άσπρου μαρμάρου) και θαλασσινό νερό, όπου οι λουόμενοι έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το μπάνιο τους όλες τις εποχές του χρόνου! Η θερμοκρασία του νερού (που περιέχει την ιδανική ποσότητα αλατιού!), η υγρασία και ο αέρας στο χώρο ελέγχονται από high tech μηχανήματα, ενώ ένα ειδικό σύστημα δημιουργεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα μεγάλα κύματα για τους λάτρεις του σερφ.



Επιπλέον, το κτίριο όπου «στεγάζεται» η παραλία έχει τη μεγαλύτερη αναδιπλούμενη οροφή στον κόσμο, παρέχοντας σε μόνιμη βάση έναν… καταγάλανο ουρανό στους λουόμενους. Ο περιβάλλων χώρος έχει διαμορφωθεί ανάλογα, με βράχους και φοίνικες, έτσι ώστε να προσομοιάζει με κανονική εξωτερική παραλία, ενώ όλων των ειδών τα θαλασσινά σπορ είναι… διαθέσιμα! Το μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει είναι… πού θα βρεις χώρο για να απλώσεις την πετσέτα σου!














rokakias

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


Χρυσοχοΐδης: Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχε γίνει επανάσταση αν είχαν ληφθεί τόσα μέτρα

Posted: 15 Dec 2011 05:27 AM PST



Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης θα είχε γίνει επανάσταση αν είχαν ληφθεί τόσα μέτρα", δήλωσε στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχ. Χρυσοχοΐδης.

-ce-bc--cf-87-cf-81-cf-85-cf-83-ce-bf-cf-87-ce-bf-ce-90-ce-b4-ce-b7-cf-82--ce-ba-cf-81-ce-af-cf-83-ce-b9-ce-bc-ce-bf-cf-82--ce-bf--cf-81-cf-8c-ce-bb-ce-bf-cf-82--cf-84-ce-bf-cf-85--ce-bb-ce-bf-cf-85
Ο ίδιος υποστήριξε πως τον τελευταίο χρόνο επιβλήθηκαν μέτρα πέντε φορές, αλλά το έλλειμμα θα κινείται στα περυσινά επίπεδα.
"Δεν μπορούμε να πάρουμε άλλα φορολογικά μέτρα", είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης. "Το πολιτικό σύστημα κάθεται και παρακολουθεί αδρανές το κράτος-εχθρό του πολίτη να απορροφά ό,τι βρίσκει μπροστά του. Βλέπει το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων να περικόπτεται από τα 9,5 δισ. πέρυσι στα 6,5 δισ. φέτος".
Κατά τον κ. Χρυσοχοΐδη, το ΕΣΠΑ προωθείται, έστω και με προβλήματα. Άφησε αιχμές για τις καθυστερήσεις στην απορρόφηση των κονδυλίων για τους ανέργους και κατάρτιση. "Υπάρχουν 4,5 δισ. για τους ανέργους και έχουν απορροφηθεί μόλις 500 εκατ." πρόσθεσε.
politicsgr

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


ΣΟΚ! Focus: Μην πάτε στην Ελλάδα, έχει τρομοκρατία!

Posted: 15 Dec 2011 05:22 AM PST

Το γερμανικό περιοδικό Focus δημοσιεύει και πάλι ανθελληνικό άρθρο για την Ελλάδα, δίνοντας έμφαση στην τρομοκρατία!
Προτείνει στους αναγνώστες του να αποφεύγουν τις χώρες που εμφανίζουν «κίνδυνο» για επεισόδια ή ακόμη και… τρομοκρατικά χτυπήματα. Στον χάρτη με τις χώρες προς… αποφυγή συμπεριλαμβάνει και την Ελλάδα, με την επισήμανση ότι «γενικά, για την Ελλάδα ο κίνδυνος είναι σε χαμηλό επίπεδο, ενώ πιο επικίνδυνα είναι στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη»!
Στον ίδιο χάρτη, στις.. φλόγες εμφανίζονται χώρες όπως η Σαουδική Αραβία και το Πακιστάν, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στο ίδιο «επίπεδο επικινδυνότητας» με την Τουρκία και την Αίγυπτο.

Cocktail News

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


Αστυνομικός πυροβολεί με όπλο – ηλεκτροσόκ 14χρονη (βίντεο)

Posted: 15 Dec 2011 05:19 AM PST

Συγκλονιστικές στιγμές κατέγραψε μια κάμερα στη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών.


Ένας αστυνομικός για να συλλάβει μια δεκατετράχρονη μαθήτρια η οποία αντιστάθηκε την πυροβολεί με όπλο – ηλεκτροσόκ στη βουβωνική χώρα.


Το video χρησιμοποιήθηκε στην αγωγή που άσκησαν οι γονείς του κοριτσιού εναντίον του αστυνομικού.

Δείτε το βίντεο








kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


Ο δίδυμος αδελφός του έγινε δίδυμη αδελφή του

Posted: 15 Dec 2011 05:12 AM PST


Ήταν μόλις τεσσάρων ετών ο Γουάιετ Μέινς όταν ρώτησε τη μητέρα του «πότε θα γίνω κορίτσι;» και δήλωσε στον πατέρα τους πως μισεί τα γεννητικά του όργανα. Στον Γουάιετ άρεσαν πάντα τα κοριτσίστικα ρούχα ενώ ο δίδυμος αδελφός του Τζόνας έπαιζε με τα κλασσικά αγορίστικα παιχνίδια.Τα ολόιδια δίδυμα αδέλφια μοιράζονται το ίδιο DNA αλλά η φυλετική τους ταυτότητα πήρε διαφορετικό δρόμο. Στα δεκατέσσερά τους είναι πλέον αδελφός και αδελφή, καθώς η μετάβαση του Γουάιετ σε Νικόλ εξελίσσεται ομαλά..

Η ιστορία τους- που περιλαμβάνει πολλά δάκρυα, σχολική βία, προσφυγή στη δικαιοσύνη και αλλαγή τόπου κατοικίας- παρουσιάστηκε στην εφημερίδα Boston Globe.

Οι γονείς τους, Γουέιν και Κέλι, δήλωσαν πως δημοσιοποίησαν την ιστορία αλλαγής φύλου της κόρης τους- πλέον- ελπίζοντας η ιστορία τους να ρίξει φως και στον αγώνα άλλων.

«Καθίσαμε με τα παιδιά μας στο πρωινό, όταν ήταν εννιά χρονών, και μιλήσαμε για το φόβο, το μίσος, το κακό και την ελευθερία του λόγου, πριν τα στείλουμε στο σχολείο», δηλώνει ο πατέρας των διδύμων. «Ένιωθα θυμό και θλίψη που έπρεπε να μιλήσω στα μικρά παιδιά μας με τον τρόπο αυτό. Τους είπαμε να κρατούν το κεφάλι ψηλά και να φροντίζουν το ένα το άλλο αλλά και τους φίλους τους. Είμαι πολύ περήφανος γιατί δεν ξέχασαν αυτό το μάθημα και συνεχίζουν να βοηθούν τους άλλους».

Η μεγαλύτερη ανησυχία του πατέρα ήταν η ασφάλεια του γιου και της κόρης του μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης ενώ, όπως θυμάται, τον πρώτο καιρό δυσκολευόταν να φωνάζει τη Νικόλ με το όνομα αυτό που η ίδια υιοθέτησε στην Τετάρτη δημοτικού.
.kamikazi

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


Οι συνταξιούχοι κάνουν πορεία στο Σύνταγμα

Posted: 15 Dec 2011 05:08 AM PST

Πορεία προς τη Βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιούν αυτήν την ώρα συνταξιούχοι. Κλειστοί είναι οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Συντάγματος. Το «παρών» δίνουν περίπου 300 συνταξιούχοι, οι οποίοι αφού συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κλαυθμώνος....




έκαναν πορεία από τη βασιλίσσης Σοφίας μέχρι την Ηρώδου Αττικού, όπου η Αστυνομία δεν επιτρέπει την είσοδο στην οδό.



kinitro news Image Hosted by ImageShack.us


Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές