Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Βρέθηκε ο χαμένος αδελφός του Τσακ Νόρις

Posted: 15 Dec 2011 07:45 PM PST

Ο χαμένος αδερφός του Τσακ Νόρις επιτέλους βρέθηκε και δεν είναι άλλος από τον...



 Φώτη Μεταξόπουλο!








Ποιας χώρας οι κάτοικοι μεταμορφώνονται σε Σκρουτζ τα Χριστούγεννα;

Posted: 15 Dec 2011 07:30 PM PST

Ένα διάγραμμα στο οποίο φαίνεται ποιοι λαοί είναι ανοιχτοχέρηδες και ποιοι έχουν καβούρια στις τσέπες όσον αφορά τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια...
δημοσιεύει το Economist.Η ανάλυση έχει γίνει με βάση την αγοραστική δύναμη των κατοίκων και το πόσα ξοδεύουν συνήθως την περίοδο των εορτών για δώρα.

Αυτό που προκύπτει για την Ελλάδα είναι ότι ενώ έχουμε εισόδημα περίπου όσο και οι Σλοβάκοι, οι Πολωνοί, οι Ισπανοί, οι Πορτογάλοι και οι Ιταλοί θα ξοδέψουμε φέτος λιγότερα από όλους αυτούς.
Για την ακρίβεια, οι έλληνες καταναλωτές αναμένεται να ξοδέψουν φέτος όσα και οι Ουκρανοί που έχουν το ένα τρίτο της αγοραστικής μας δύναμης.

Η μετενσάρκωση του... Σκρουτζ είναι με διαφορά οι Ολλανδοί, ενώ οι πιο ανοιχτοχέρηδες είναι οι κάτοικοι του Λουξεμβούργου οι οποίοι αναμένεται να ξοδέψουν περισσότερα από κάθε άλλον.
xristougeniatika-pswnia-470

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ μπύρας στον κόσμο (pics)

Posted: 15 Dec 2011 07:15 PM PST

To "Octoberfest" διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Γερμανία όπου και συγκεντρώνονται περισσότεροι από 5 εκατομμύρια άνθρωποι, οι οποίοι αγαπούν τη μπύρα. Το φεστιβάλ αυτό αρχίζει στα Τέλη Σεπτεμβρίου και διαρκεί μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Δείτε φωτογραφίες από τη Γερμανία και το φεστιβάλ αυτό...




Τι σκέφτονται συνεχώς οι άντρες εκτός από το σεξ;

Posted: 15 Dec 2011 07:00 PM PST

Η λαϊκή ρήση οι άντρες σκέφτονται διαρκώς το ΣΕΞ... έχει εν μέρει αποδειχτεί επιστημονικά, αφού έρευνες έχουν δείξει πως σίγουρα οι άντρες σκέφτονται το σεξ περισσότερο από τις γυναίκες...
Νέα επιστημονική μελέτη του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Οχάιο, αποκαλύπτει δύο πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία:
1. οι άντρες τελικά σκέφτονται το ΣΕΞ... 8.000 φορές λιγότερο απ' ό,τι πίστευαν έως τώρα οι ειδικοί.

2. με την ίδια ακριβώς συχνότητα σκέφτονται και το φαγητό, ενώ αμέσως μετά έρχεται ο... ύπνος, ως θέμα που απασχολεί την αντρική σκέψη.

Το... τρίπτυχο Σεξ, Φαγητό, Ύπνος, στους άντρες

Σύμφωνα λοιπόν με την μελέτη, ο μέσος άντρας σκέφτεται


το σεξ, 19 φορές την ημέρα

το φαγητό, 18 φορές την ημέρα

τον ύπνο, 11 φορές την ημέρα.

Το... τρίπτυχο Σεξ, Φαγητό, Ύπνος στις γυναίκες

Η ίδια μελέτη διαπίστωσε ότι η μέση γυναίκα σκέφτεται

το σεξ, 10 φορές την ημέρα

το φαγητό, 5 φορές την ημέρα

τον ύπνο, 8,5 φορές την ημέρα

Θα πρέπει πάντως να τονιστεί ότι τα παραπάνω νούμερα αποτελούν τον μέσο όρο, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν άντρες και γυναίκες που σκέφτονται πολύ περισσότερο ή και πολύ λιγότερο το τρίπτυχο σεξ, φαγητό και ύπνος, κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Και επειδή σήμερα 1η Δεκεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Aids, ένας λόγος παραπάνω να φωνάξουμε το αυτονόητο: το προφυλακτικό, μαζί με την σωστή ενημέρωση, σώζουν ζωές!


frappedoupoli.blogspot.com 


Η πιο παράξενη οικογενειακή φωτογραφία Χριστουγέννων

Posted: 15 Dec 2011 06:45 PM PST

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου λέει η λαϊκή ρήση, κάτι... που επιβεβαιώνει ένας δήμαρχος στο Πουέρτο Ρίκο, ο οποίος τύπωσε για χριστουγεννιάτικη κάρτα μια οικογενειακή του φωτογραφία που έχει όμως ένα παράξενο και κάπως ανατριχιαστικό στοιχείο.
Ο Χόρχε Σαντίνι, δήμαρχος του Σαν Χουάν στο Πουέρτο Ρίκο είδε την χριστουγεννιάτικη κάρτα του να βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας με τις πιο περίεργες οικογενειακές φωτογραφίες στο μπλογκ Awkward Family Photo. Ο λόγος; Στη φωτογραφία απεικονίζονται τα μέλη της οικογένειάς του να ποζάρουν χαρωπά και να εύχονται καλά Χριστούγεννα, έχοντας μπροστά τους μια ταριχευμένη λεοπάρδαλη που δαγκώνει στο λαιμό μια αντιλόπη.

Η ομολογουμένως εκτός του πνεύματος των Χριστουγέννων κάρτα, έχει τη λεζάντα «μακάρι τα φετινά Χριστούγεννα να φωτίσουν τα όνειρά σας», γεννώντας ακόμα μεγαλύτερη απορία ως προς το τί θέλει να πει ο δήμαρχος με τη φωτογραφία αυτή.

Οι πολιτικοί του αντίπαλοι ερμηνεύουν τη φωτογραφία ως μήνυμα προς αυτούς για τις επερχόμενες εκλογές, ωστόσο ο ίδιος ο δήμαρχος επιμένει ότι απλά ήθελε να προωθήσει το Μουσείο Άγριας Φύσης της πόλης που άνοιξε τις πύλες του προσφάτως.


Μια συλλογή από... «ατυχηματάκια» σε αγώνες τένις (pics)

Posted: 15 Dec 2011 06:15 PM PST

Θες έναν καλό λόγο να γίνεις φανατικός του γυναικείου τένις; Ορίστε δώδεκα…

Ίσως ο μοναδικός άντρας που κατάφερε να αντισταθεί σε αυτό το... μπούστο (video)

Posted: 15 Dec 2011 06:00 PM PST

Το ντεκολτέ της είναι τόσο εντυπωσιακό, που ομολογουμένως δύσκολα δε θα έπεφταν πάνω του τα μάτια ενός άντρα. Όχι όμως και του συγκεκριμένου αστυνομικού, ο οποίος αποφάσισε (με δυσκολία) να μην υποκύψει στον… πειρασμό εν ώρα υπηρεσίας!
Το νεαρό μοντέλο, Imogen Thomas, είχε βγει για να διασκεδάσει με τους φίλους της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο του Essex και βγαίνοντας από αυτό, σκέφτηκε να πει… δυο κουβέντες με τους αστυνομικούς που είχαν παρκάρει το περιπολικό τους έξω από αυτό.

Ο νεαρός αστυνομικός προσπαθούσε απεγνωσμένα να… μην ρίξει τα μάτια του επάνω στα… προσόντα της 29χρονης Imogen!








Το USB – δονητής

Posted: 15 Dec 2011 05:45 PM PST

Είσαι γυναίκα βρίσκεσαι στον εργασιακό σου χώρο και το προηγούμενο βράδυ... ο σύζυγος προτίμησε να γυρίσει πλευρό από το να σε κάνει «χαρούμενη»; Δεν μπορείς να συγκεντρωθείς στη δουλειά εξαιτίας των… ορμών σου και προσπαθείς να ανακουφιστείς, χωρίς όμως να σε καταλάβει κανείς. Ακατόρθωτο;
Πλέον όχι! Το «ντουέτο» δίνει τη λύση. Από τη μία πλευρά είναι ένα USB τελευταίας τεχνολογίας, η χωρητικότητα του οποίου φτάνει τα 16 GB. Ωστόσο, η άλλη πλευρά προσφέρει το χαμόγελο που αναζητάς αφού λειτουργεί ως δονητής! Το «εργαλείο» φορτίζεται από την αντίστοιχη θύρα του υπολογιστή, ενώ η διάρκεια της μπαταρίας του πλησιάζει το αστρονομικό νούμερο των τεσσάρων ωρών. Θα ήθελα να ήξερα τι κάνετε τόσες ώρες…

Το σημαντικό με το USB-δονητής είναι το γεγονός ότι μπορεί να αγοραστεί ελεύθερα από όλους τους κατοίκους των ΗΠΑ. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλές αμερικανικές πολιτείες διατηρούν νομοθεσία ανάλογη με αυτή ισλαμικών χωρών, όσον αφορά τη δυνατότητα των γυναικών να αγοράζουν και να χρησιμοποιούν ερωτικά βοηθήματα. Πιο συγκεκριμένα, μόνο για εκπαιδευτικούς (!) λόγους μπορεί να αγοράσει κάποιος δονητή στο Τέξας, ενώ σε περίπτωση που εντοπιστεί παράνομος χρήστης σεξουαλικού βοηθήματος, έρχεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη! Αντίστοιχη νομοθεσία ισχύει σε πολιτείες όπως η Τζόρτζια, η Αλαμπάμα, το Μισισίπι, η Ιντιάνα, η Βιρτζίνια, η Λουιζιάνα, ακόμη και η Μασαχουσέτη.

Όταν ξέρουμε πού θα χρησιμοποιηθεί, αξίζει να πούμε σε καλή μεριά;

10 φονικά φαγητά που υπάρχουν στον κόσμο

Posted: 15 Dec 2011 05:30 PM PST

Μια μπουκιά μπορεί να σκοτώσει αν δεν έχει ετοιμαστεί σωστά.. Μεγάλες ποσότητες τοξινών και δηλητηρίου βρίσκονται μέσα στα συγκεκριμένα εδέσματα τα οποία μπορεί να αποτελέσουν και το τελευταίο γεύμα σας. Δείτε την λίστα!.

1: Fugu – Shimonoseki, Ιαπωνία
Fugu , επίσης γνωστό και σαν pufferfish, είναι ένα ψάρι του οποίου το συκώτι και γενικότερα τα εσωτερικά του όργανα περιέχουν θανατηφόρες ποσότητες της δηλητηριώδους τοξίνης "tetrodotoxin" για την οποία και δεν υπάρχει αντίδοτο. Παρόλα αυτά υπάρχουν άξιοι ειδικοί fugu chefs στην Ιαπωνία,που επιχειρούν και αφήνουν ακριβώς την ποσότητα δηλητηρίου που χρειάζεται για να δώσει μια μοναδική γεύση στο ψάρι.. Αν το λέει η καρδιά σας να αφήσετε την τύχη σας στον μάγειρα καλή σας όρεξη!

2: Ackee – Τζαμάικα
Αποτελεί και το εθνικό φρούτο της Τζαμάικα. Παρόλο που είναι πλούσιο σε βιταμίνες και πρωτείνες, αν το φρούτο φαγωθεί πριν να έχει ωριμάσει αρκετά έχει θανατηφόρες ιδιότητες.. Εμποδίζει την γλυκόζη να ελευθερωθεί από το συκώτι, το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα τους συνεχείς εμετούς και τις κρίσεις.

3: Bullfrog – Αφρική
Γιατί κάποιος να συμβιβαστεί μόνο με βατραχοπόδαρα στην Γαλλία αν μπορεί να φάει και ολόκληρο τον βάτραχο; Ο γιγάντιος Giant Namibian Bullfrog είναι μια λιχουδιά στο Αφρικανικό έθνος, αρκεί να κυνηγηθεί και να φαγωθεί την σωστή περίοδο. Πρέπει με άλλα λόγια να είναι περίοδος ζευγαρώματος αλλιώς επιφέρει νεφρική ανεπάρκεια.

4: San Nak Ji – Κορέα
Δεν χρειάζεται μεγάλο κόπο παρασκευής για να σερβίρει κανείς san nak ji (ωμό μικρό χταπόδι) στους λάτρεις του ιδιαίτερου φαγητού. Πρόκειται για πλοκάμια μικρού χταποδιού μαγειρεμένα στο λάδι με σουσάμι τα οποία όμως κολλάει ακόμα με τις βεντούζες τους. Συμβουλή αν θέλετε να το δοκιμάσετε, μασήστε καλά πριν καταπιείτε μιας και τα περιστατικά πνιγμού δεν είναι και λίγα.

5: Apricot Seeds – Τουρκία
Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο και τα βερύκοκα μπορούν να αποβούν μοιραία.. Από μικρούς μας βομβαρδίζουν με διατροφικές συμβουλές του τύπου να τρώτε πολλά φρούτα και λαχανικά αλλά κανείς δεν μίλησε για τις επικίνδυνες τοξίνες που υπάρχουν και χρειάζεται να εξοντωθούν. Οι σπόροι από κεράσια, δαμάσκηνα, ροδάκινα, αμύγδαλα, βερύκοκα ακόμα και μήλα,περιέχουν υδρογονούχο κυάνιο. Μπορεί με ένα φρούτο να μην έχετε πρόβλημα αλλά προσοχή στην μεγάλη κατανάλωση!

6: Cassava – Αφρική, Νότια Αμερική
Τα φύλλα και οι σπόροι από το cassava είναι προς έκπληξη πολλών, πλούσια σε κυάνιο. Το Cassava είναι ένα τροπικό λαχανικό προερχόμενο από την Νότια Αμερική, αλλά έχει κερδίσει και κοινό στην Αφρική, κυρίως για τον χυμό του ο οποίος και χρησιμοποιείται στην παραγωγή ενός ποτού, το piwarry.

7: Casu Marzu – Ιταλία
Το Casu Marzu είναι στην πραγματικότητα παράνομο στην Ιταλία, και μάλιστα πολλοί ανά τον κόσμο το θεωρούν περισσότερο σκουπίδι παρά φαγητό. Παρόλα αυτά, η προετοιμασία του είναι τόσο σχολαστική όσο και ένα εκπληκτικό επιδόρπιο. Τυρί από αρνίσιο γάλα έχει αφεθεί έξω για να "σαπίσει", καθ' όλη την διάρκεια το επισκέπτονται τακτικά ένα είδος από μύγες οι οποίες και βοηθούν στην διαδικασία γεννώντας τα αυγά τους μέσα στο τυρί. Τα αυγά παραμένουν μέσα μέχρι να σκάσουν ώστε να ξεκινήσουν να τρώνε το τυρί. Στο τέλος τα σκουλήκια αυτά καταφέρνουν αν μαλακώσουν το τυρί και το καθιστούν έτοιμο για φάγωμα με την προϋπόθεση να φαγωθεί το τυρί μαζί με τα σκουλήκια για να ελαττωθεί η τοξικότητα. Τώρα ποιος ο λόγος να φαγωθεί κάτι τέτοιο.. με την απορία θα μείνουμε!

8: Elderberries – Ευρώπη
Ίσως να είναι το λιγότερο θανατηφόρο φαγητό στην συγκεκριμένη λίστα, παρόλα αυτά κρύβει και επικινδυνότητα αν δεν φαγωθεί αρκετά ώριμο. Δεν έχουν καταγραφεί αρκετές περιπτώσεις θανάτου αλλά σίγουρα δεν είναι και στην κατηγορία του ακίνδυνου.

9: Blood Clams – Shanghai, Κίνα
Να και μια τροφή η οποία σε κολλάει και ηπατίτιδα. Τα "ματωμένα μύδια" στην Κίνα την προκαλούν και μάλιοστα σε μεγάλο βαθμό. Παρόλο που θεωρείται ένα από τα πιο γευστικά εδέσματα της χώρας, η παρασκευή τους απαιτεί γρήγορο βράσιμο κάτι που αφήνει πίσω ιιούς και βακτήρια συμπεριλαμβανομένων και αυτών την ηπατίτιδας και της δυσεντερίας!

10: McDonald's – ΗΠΑ
Ναι καλά διαβάσατε. Ο νούμερο ένα δολοφόνος στην Αμερική είναι τα αποτελέσματα από χρόνια κατανάλωση fast food. Υψηλή χοληστερόλη, διαβήτης, καρδιοπάθειες και παχυσαρκία. Αυτός είναι και ο χειρότερος θάνατος.. Ο αργός θάνατος!

Οκτώ κλασικά μέρη για ένα σεξ στα γρήγορα

Posted: 15 Dec 2011 05:15 PM PST


Συμφωνώ πως ο χρόνος είναι η ουσία, δεν υπάρχει λόγος για βιασύνες. Υπάρχουν όμως μερικά ζευγάρια που πώς να το κάνουμε… είναι ο ορισμός του «δεν κρατιούνται». Μπορεί να βρίσκονται εκτός κοινής στέγης, η ερωτική επιθυμία να τους χτυπήσει την πόρτα και να μην μπορούν να συγκρατήσουν το πάθος τους. Τότε είναι που ψάχνουν άλλα μέρη να ξεδώσουν.
Γιατί να καταπιέζουν τις ορμές τους όταν έχουν κι εναλλακτικές; Αφήστε δε που το σεξ σε δημόσιους χώρους, το κάνει πιο συναρπαστικό κι επικίνδυνο και ανεβάζει περισσότερο τη λίμπιντο. Εδώ είναι τα οκτώ δημοφιλέστερα σημεία που επιλέγουν συνήθως τα ζευγάρια για ένα γρήγορο σεξ. Ξεκινάμε…
Στο ασανσέρ που συναντιόμαστε…
Εξιτάρει τη φαντασία. Καλύτερα να μην ανεβοκατεβαίνει βέβαια, να είναι πατημένο το «stop» κι όταν τελειώσετε να αφήσετε το ασανσέρ να τρέξει ξανά. Εκτός κι αν επιζητάτε τον κίνδυνο και φλερτάρετε για τα καλά με την πιθανότητα να σας πιάσει κάποιος στα πράσα!
Στο σινεμά!
Κλισέ ως επί το πλείστον. Στο σκοτάδι είναι δύσκολο να γίνετε αντιληπτοί. Μία καλή λύση θα ήταν να καθίσει στα πόδια σου με το πρόσωπό της στραμμένο στην οθόνη. Όλα ok.
Τουαλέτα… κι οι φαντασιώσεις γίνονται πράξη!
Μπορεί να έχετε φάει κάτι αφροδισιακό στο εστιατόριο για παράδειγμα κι η διάθεση να «χτυπάει» κόκκινο. Μία πολύ καλή λύση είναι η τουαλέτα, στα όρθια ή κι ο νεροχύτης ακόμα για τους πιο τολμηρούς. Στην πρώτη διακινδυνεύεις να σε ακούσουν, στη δεύτερη να σε «τσακώσουν» χωρίς πολλά πολλά. Σεξ σε τουαλέτα αποτελεί φαντασίωση για πάρα πολλούς ανθρώπους.
Στα σκαλιά και ψηλά!
Θα μου πείτε άμα έχει ασανσέρ τι μας αφορούν οι σκάλες. Ε, κάποιοι φαίνεται πως επιλέγουν και αυτό το ενδεχόμενο, να επιδίδονται σε ερωτικές τρέλες στα σκαλιά, ιδίως σε υψηλούς ορόφους…
Έχω και Porsche… τι λες;
Γνωστή η ατάκα για βόλτα με την Porsche αλλά δεν κολλήσαμε στη μάρκα. Το ζήτημα είναι να γίνει σεξ στο αυτοκίνητο κι ας είναι και Cinquecento! Οι ερημικές περιοχές μειώνουν τις πιθανότητες να σας δει κανείς ενώ κι η εμπειρία συνήθως είναι αξέχαστη. Ας μην αναλύσουμε την περίπτωση να γίνεται κάτι ενώ οδηγάς. Πάμε στα πιο σίγουρα. Σταματημένοι.
Στα στενά σοκάκια…
Όχι της Αρναίας, ούτε της Μυκόνου. Στα πιο κοντινά που βρίσκεστε κι όχι όσο ρυπαρά βλέπουμε στις ταινίες. Ένα ευχάριστο διάλλειμα στη βόλτα σας. Τοιχάκι κατά πάσα πιθανότητα και σεξάκι στα όρθια. Βράδυ πάντα.
Φωτιά στα… γραφεία!
Πείτε την αλήθεια. Το έχετε σκεφτεί όσοι δεν το έχετε κάνει! Μπορεί να συνδέουμε το γραφείο με κούραση, πολλές ώρες εργασίας και κανένα παράθυρο διασκέδασης ωστόσο με λίγο σεξ ενδιάμεσα θα φαινόταν κατά πολύ καλύτερο και διασκεδαστικότερο μέρος. Βέβαια, μπορεί αν λειτουργήσει κι ως διαφορετικό σημείο για σεξ στο σπίτι. Όλο και κάποιο γραφείο θα υπάρχει κι εκεί αλλά τώρα μιλάμε για δράση εκτός σπιτιού!
Και τέλος… το δοκιμαστήριο!
Αν έχετε πάει μαζί για ψώνια και δεν έχεις βαρεθεί τη ζωή σου φυσικά που σε σέρνει μαζί της, τότε σίγουρα θα αναστατωνόσουν βλέποντάς την να αλλάζει ρούχα στο δοκιμαστήριο ενός καταστήματος. Ωραία, μπαίνεις κι εσύ μέσα και την βοηθάς!
Την επόμενη φορά λοιπόν που θα είσαι κάπου έξω και η λίμπιντο θα σας έχει χτυπήσει την πόρτα, ξανασκέψου μήπως και βρεις τρόπο να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σας. Δώσε τροφή στην ανάγκη σου και φαντασία στην ερωτική σου ζωή. 

Δείτε πως θα είναι οι αγαπημένοι σας celebrities μετά από πολλά χρόνια (Pics)

Posted: 15 Dec 2011 05:00 PM PST

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, άλλα και με τη φαντασία του καλλιτέχνη Joe Mullins, δείτε πως θα είναι οι αγαπημένοι σας celebrites μετά από μερικά χρόνια












Δεν κατάλαβε ότι τον είχε δαγκώσει δηλητηριώδες φίδι

Posted: 15 Dec 2011 04:45 PM PST

Ένας βρετανός φοιτητής που εκπαιδευόταν να γίνει ξεναγός σαφάρι στη Νότια Αφρική πέθανε από τσίμπημα του δηλητηριώδους φιδιού black mamba.
Ο 28χρονος Nathan Layton εντοπίστηκε νεκρός στο χώρο του κολεγίου, όπου εκείνος και η σύντροφός του είχαν γραφτεί για να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για ένα χρόνο.

Φοιτητές και προσωπικό είδαν το νεαρό ερπετό κοντά σε μία τάξη. Ξαφνικά επιτέθηκε προς το μέρος του Layton, δαγκώνοντάς τον, όταν εκείνος και ο δάσκαλός του προσπάθησαν να το βάλουν σε ένα γυάλινο δοχείο, προκειμένου να το δείξουν με ασφάλεια και στους υπόλοιπους φοιτητές.



Ο Layton δεν αντιλήφθηκε ότι τον είχε δαγκώσει το φίδι. Πίστεψε ότι τον είχε ακουμπήσει μόνο στο χέρι. Μέσα σε μία ώρα, παραπονιόταν ότι δεν έβλεπε καλά και αμέσως μετά κατέρρευσε. Είχε πάθει καρδιακή προσβολή.



Τα black mambas θεωρούνται ως τα πιο επικίνδυνα και από τα πιο γρήγορα φίδια στον πλανήτη. Το δηλητήριό τους μπορεί να σκοτώσει μέχρι και 25 ενήλικες. Το δάγκωμά τους καλείται «το φιλί του θανάτου» καθώς αν δε χορηγηθεί αντιοφικός ορός το ποσοστό θνησιμότητας είναι… 100%.

Το δηλητήριό τους προκαλεί άμεση παράλυση και μπορεί να σκοτώσει κάποιον μέσα σε 30 λεπτά.


Γιατί κάποιοι γεννιούνται αριστερόχειρες;

Posted: 15 Dec 2011 04:30 PM PST

Είναι αναγκασμένοι να ζουν σ΄ένα κόσμο πλασμένο για εκείνους που ακολουθούν πιστά το παραδοσιακό ρητό...
τα πράγματα πάνε δεξιά. Συνεπώς όλα τα κάνουν αντίθετα! Μια καθημερινή, απλή κίνηση μετατρέπεται σε μεγάλη ταλαιπωρία! Το pyles.tv, επιχειρεί να απαντήσει στο ερώτημα "γιατί κάποιοι γεννιούνται αριστερόχειρες και πόσο διαφέρουν από τους υπόλοιπους;".

"Στιγματισμένοι και αποκλεισμένοι κοινωνικά", κάποτε!

Το ζήτημα των αριστερόχειρων παραμένει ένα μυστήριο για την επιστήμη. Για πολλά χρόνια αποτελούσαν τους μη φυσιολογικούς σε μια ανίδεη, γεμάτη προκαταλήψεις κοινωνία. Οι γονείς και οι δάσκαλοι εξανάγκαζαν ακόμα και μέσω της αποτρόπαιας οδού της βίας να μάθουν να γράφουν με το δεξί .

Οι επιταγές της χριστιανικής θρησκείας επιτάσσουν τους πιστούς να μην κάνουν το σταυρό τους με το αριστερό χέρι. Όι γραφές αναφέρουν ότι ο ληστής που μετανόησε βρισκόταν δεξιά του Εσταυρωμένου καθώς ο Ματθαίος υποδεικνύει το πυρ το εξώτερον για όσους βρίσκονται αριστερά. Μια σειρά από μαρτυρίες δείχνουν οτι το σκοτεινό αυτό μονοπάτι δημιουργήθηκε για την ομάδα αυτή.

Αποτελούν το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού!

Αποτελούν σήμερα περίπου το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού. Ένας στους δέκα ανθρώπους κάνουν χρήση του αριστερού χεριού, γεγονός που σημαίνει ότι τουλάχιστον 600 εκατομμύρια άτομα βλέπουν τα γεγονότα από μια "αριστερή" οπτική γωνία.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια ραγδαία αύξηση γεννήσεων παιδιών που είναι αριστερόχειρες. Σύμφωνα με το Ρώσο καθηγητή Βιολογίας Alexander Dubov "ο αριθμός των αριστερόχειρων που γεννήθηκαν το 2005 είναι διπλάσιος από αυτό που καταγράφηκε το 1990. Αν συνεχιστεί αυτή η ανοδική πορεία το 2020 θα ξεπερνούν το ένα δισεκατομμύριο".

" Για όλα φταίει το γονίδιο;"

Υπάρχουν άνθρωποι που γεννιούνται αποκλειστικά αριστερόχειρες και άλλοι που κάνουν χρήση και των δυο χεριών.

Στον τέταρτο μήνα της κύησης ανακοινώνεται η βιολογική απόφαση το ποιον δρόμο θα ακολουθήσει το έμβρυο. Για έναν ανεξήγητο μέχρι τώρα λόγο το φαινόμενο παρατηρείται πιο συχνά στα αγόρια.

Σύμφωνα με τον Dr Clyde Francks, ερευνητή στο τμήμα Γενετικής του πανεπιστημίου Οξφόρδης " το γονίδιο LRRTM1 κατέχει ένα σοβαρό ρόλο στον προσδιορισμό των τμημάτων που καθοδηγούν συγκεκριμένες λειτουργίες. Στους αριστερόχειρες το αριστερό τμήμα του εγκεφάλου ελέγχει τα συναισθήματα και το δεξί την ομιλία. Στους δεξιόχειρες συμβαίνει το αντίθετο."

Το επόμενο βήμα της μελέτης είναι να διερευνηθεί η επίδραση του γονιδίου αυτού στην ανάπτυξη του εγκεφάλου. Ο καθηγητής και υπεύθυνος του προγράμματος δηλώνει: " Μέσω των χρήσιμων ευρημάτων που προκύπτουν , προσπαθούμε να κατανοήσουμε την ανάπτυξη της ασυμμετρίας του , η οποία σχετίζεται και με ψυχιατρικές ασθένειες." Ωστόσο καθησυχάζει αυτούς που επιμένουν "αριστερά" ότι δεν πρέπει να ανησυχούν διότι η πλειονότητα των αριστερόχειρων δεν θα εμφανίσει ποτέ πρόβλημα .

"Τα ξεχωριστά ταλέντα των αριστερόχειρων"

Στους εκλεγμένους της "αριστερής" συμπεριφοράς κυριαρχεί ο δεξιός λοβός του εγκεφάλου. Ως εκ τούτου παρουσιάζουν υψηλή αντίληψη ήχων και χρωμάτων. Για το λόγο αυτό διαπρέπουν στους δύσβατους χώρους της τέχνης, της ζωγραφικής, της μουσικής .

Επιπλέον διαθέτουν μνήμη ελέφαντα καθώς και μια μαθηματική αντίληψη, η οποία τους ωθεί να ενασχοληθούν με θετικές επιστήμες και με τα επιτεύγματά τους να παραμείνουν στις σελίδες της Ιστορίας ως μεγάλοι επιστήμονες. Αξιοσημείωτο είναι ότι πολλοί αριστερόχειρες έχουν έντονες μεταφυσικές ανησυχίες! Γνωρίζουν τι συνέβη σε ένα περιστατικό χωρίς να είναι παρόντες (διαίσθηση) και η ενόραση τους είναι αρκετά αυξημένη.

Οι διάφορες δεισιδαιμονίες του παρελθόντος έχουν αντικατασταθεί από την ταμπέλα του χαρισματικού. Τα άτομα αυτά λάμπουν δια της εξαιρετικής αντίληψης που παρουσιάζουν! Τρία στα πέντε παιδιά, των οποίων ο δείκτης νοημοσύνης ξεπερνά το 130%, είναι αριστερόχειρες. Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να αγγίζουν με ταχύτερους ρυθμούς από τους υπόλοιπους συναδέλφους την κορυφή της επαγγελματικής επιτυχίας. Στατιστικά ένας στους πέντε που ανήκει στα διοικητικά στελέχη είναι άτομο που όλα βαίνουν "αριστερά".

"Τα αρνητικά στοιχεία των αριστερόχειρων"

Μπορεί λοιπόν να απαρτίζονται από μια σειρά από πλεονεκτήματα, αλλά για να συμπληρωθεί το πορτραίτο είναι απαραίτητα όλα τα στοιχεία, ακόμα και αν είναι αρνητικά. Σύμφωνα με έρευνες ζουν λιγότερο χρονικό διάστημα από τους δεξιόχειρες: από λίγους μήνες μέχρι και εννέα χρόνια. Η ερμηνεία που δίδεται γι αυτό το στοιχείο είναι ότι είναι επιρρεπείς σε θανατηφόρα ατυχήματα, ιδιαίτερα όταν κάνουν χρήση μηχανισμών που εφευρέθηκαν από τους "αντιπάλους"!

Επίσης έρευνα, που πραγματοποιήθηκε στο Abetray University με επικεφαλή τη Dr Lynn Wright, καταλήγει σε μια σειρά από συμπεράσματα: οι αριστερόχειρες αισθάνονται περισσότερο αμήχανα από τους υπολοίπους όταν παρευρίσκονται σε σημαντικές κοινωνικές εκδηλώσεις. Ντρέπονται, κοκκινίζουν . Η αμηχανία εντοπίζεται στα χαρακτηριστικά του προσώπου και σώματός τους. Το άγχος τους φλερτάρει έντονα σε σημείο να οδηγούνται συχνά σε εξωτερικούς χώρους για να αναπνεύσουν και να ηρεμήσουν.

Κατά τη διάρκεια συζήτησης δεν εκδηλώνουν εύκολα τα συναισθήματα τους , ούτε αποκαλύπτουν με θάρρος την άποψή τους. Πληγώνονται εύκολα από την κακοπροαίρετη και αρνητική κριτική γι αυτό αποφεύγουν να πουν δημοσίως τα όσα σκέπτονται. Η επίπληξη αποτελεί μια πράξη , την οποία θεωρούν αγενή και απαράδεκτη. Στεναχωριούνται και αυτό συνοδεύεται από μια σειρά δυσκολιών κυρίως στην μαθητική ηλικία.

Η DR Lynn Wright υποστηρίζει ότι όλα αυτά τα άκρως ενδιαφέροντα οφείλονται στις διαφορές που παρουσιάζουν τα τμήματα του ανθρώπινου εγκεφάλου μεταξύ αυτών που επιμένουν "αριστερά" και αυτών που βλέπουν τη ζωή με το δεξί μάτι. "Οι αριστερόχειρες διστάζουν. Γνωρίζουμε λοιπόν ότι η αριστερή πλευρά του σώματος τους δέχεται εντολές από το δεξί ημισφαίριου του εγκεφάλου. Αυτή είναι η πλευρά που ελέγχει τις αρνητικές πλευρές των συναισθημάτων. Εξετάσαμε 46 αριστερόχειρες και 66 δεξιόχειρες. Οι πρώτοι μας έδωσαν απαντήσεις του τύπου: δεν μπορώ την επίπληξη, ανησυχώ για τα λάθη κλπ. Ήταν εμφανή τα απαισιόδοξα μηνύματα".

Δείτε τον άνθρωπο μαγνήτη!

Posted: 15 Dec 2011 04:00 PM PST

Αν και οι αμφιβολίες για το κατόρθωμα του ειναι πολλές...




Η λέξη της χρονιάς είναι... ελληνική!

Posted: 15 Dec 2011 03:45 PM PST

Το γνωστό λεξικό της αγγλικής γλώσσας Merriam-Webster επέλεξε τη λέξη της χρονιάς...Και η επιλογή τους είχε καθαρά ελληνικά χρώματα.
Έτσι ως λέξη για το 2012 επέλεξαν το ''pragmatic'', το οποίο το χρησιμοποιούν οι αγγλόφωνοι για να δηλώσουν το ''πρακτικός, ρεαλιστικός, δραστήριος'', και ήταν μια από τις λέξεις με τις περισσότερες αναζητήσεις στο online λεξικό τους την περίοδο αυτή της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.

Μάλιστα υπεύθυνοι του λεξικού τονίζουν η λέξη αυτή εκφράζει όχι μόνο αυτό το οποίο θέλει να είναι πολύς κόσμος στην καθημερινή του ζωή, αλλά δηλώνει επίσης και τις θετικές και ρεαλιστικές πολιτικές τις οποίες περιμένει από τις αρχές.

Η λέξη προέρχεται βέβαια από το ελληνικό ''πραγματικός'' (πραγμα < πράσσειν), και βρέθηκε στην κορυφή ξεπερνώντας λέξεις όπως : ''austerity'' (αυστηρότητα) ή το ''occupy'' (καταλαμβάνω)

Τα 10 πιο δημοφιλή δώρα για τον Άγιο Βασίλη!

Posted: 15 Dec 2011 03:30 PM PST

Η εποχή που τα παιδιά κάθονταν και έγραφαν γράμμα στον Άγιο-Βασίλη ζητώντας ένα ποδήλατο... ή μία κούκλα μάλλον ανήκει στο μακρινό παρελθόν.

Σ΄ένα παρελθόν που οι κουζίνες μύριζαν βούτυρο από τους κουραμπιέδες που ψήνονταν και τα παιδιά περίμεναν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για να ανοίξουν τα δώρα.

Σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Τα γνωστά βρετανικά πολυκαταστήματα Selfridges έδωσαν στη δημοσιότητα τη λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή δώρα που ζητούν τα παιδιά από τον Άγιο Βασίλη σήμερα. Στην εποχή της τεχνολογίας οι κούκλες και τα αυτοκινητάκια έχουν ακόμα μία θέση στην καρδιά των παιδιών.





1. I Pad. Το πιο δημοφιλές δώρο για το 2011. Το ζητούν παιδιά ακόμα και…δύο ετών! Κάποια έχουν γράψει ότι επιθυμούν το I Pad 3 που δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει.

2. X Box and Nintendo Wii.

3. Lego. Ένα παιχνίδι-θρύλος που παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις των παιδιών εδώ και 50 χρόνια.

4. Hello Kitty. Η αγαπημένη κούκλα των κοριτσιών από το 1974 παραμένει και σήμερα απόλυτο hit

5. Τρένα. Και όμως τα τρενάκια παραμένουν και σήμερα την αυγή του 2012 αγαπημένο παιχνίδι κυρίως για τ΄αγόρια.



6. Transformers. Μπορεί οι γονείς να γκρινιάζουν όμως τα παιδιά τους… λατρεύουν.

7. Αυτοκινητάκια. Παλιά παραδοσιακή αξία που παραμένει όμως στην κορυφή των επιλογών.

8. Barbie Μπορεί να είναι 50 ετών, όμως η ξανθιά και καλλίγραμμη κούκλα αποτελεί και σήμερα το αγαπημένο παιχνίδι των κοριτσιών.

9. Νυφικό. Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο γάμος του Γουίλιαμ και της Κέιτ έκανε πολλά κοριτσάκια ακόμα και 3 ετών να ζητήσουν από τον Άγιο Βασίλη, το κατάλληλο νυφικό για να βρουν τον πρίγκιπα τους.

10. Mickey and Minnie Mouse. Γιατί το κλασικό πάντα διατηρεί τη γοητεία του ακόμα και μετά από πολλά χρόνια.


Όταν οι κομμωτές έχουν κέφια (pics)

Posted: 15 Dec 2011 04:07 PM PST

Ίσως περισσότερα απ' όσο θα πρεπε...















Ανήλικη απείλησε ότι θα σκοτώσει τον Άι Βασίλη

Posted: 15 Dec 2011 03:15 PM PST

Κάθε χρόνο εκατομμύρια παιδιά σε όλον τον πλανήτη αυτές τις μέρες στέλνουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη, ζητώντας να εκπληρωθεί η ευχή τους (συνήθως για δώρα). Κι ενώ τα περισσότερα παιδάκια προσπαθούν με κάθε τρόπο να δείξουν στον Άγιο πόσο καλά παιδιά είναι, προκειμένου να καταφέρουν να μπουν στη «λίστα με τα καλά παιδιά» ένα αποφάσισε να του τραβήξει την προσοχή με διαφορετικό τρόπο!

Η 13χρονη Mekeeda Austin σκέφτηκε ότι ένας εκβιασμός ίσως ήταν πιο αποτελεσματικός τρόπος για να πάρει αυτά που ήθελε.



Έτσι δήλωσε ξεκάθαρα στον Άγιο Βασίλη ότι αν δεν της έφερνε τουλάχιστον δύο από αυτά που ήθελε… θα τον σκότωνε!

Τον απείλησε ακόμη, γράφοντας ότι θα κυνηγούσε τους ταράνδους του, θα τους μαγείρευε και θα σέρβιρε με το κρέας τους φαγητό στους άστεγους την ημέρα των Χριστουγέννων, αν δεν γινόταν το δικό της.

«Θυμήσου, δύο από τα παραπάνω… αλλιώς πέθανες». Με αυτή τη φράση έκλεινε το γράμμα της.



Η μητέρα της Tracey Austin, 40 ετών, έμεινε έκπληκτη όταν είδε το απαιτητικό σημείωμα στη σχολική τσάντα της κόρης της.

Ωστόσο, αντί να την τιμωρήσει ή έστω να της εξηγήσει ότι… δεν είναι τρόπος αυτός για ένα παιδί (!) αποφάσισε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της, δικαιολογώντας την απόφαση της λέγοντας το εξής: «Δε θα θέλατε να δείτε την κακή πλευρά της Mekeeda όταν δεν γίνεται το δικό της».

Η ανήλικη μαθήτρια απ' την πλευρά της είπε ότι δεν είχε πρόβλημα αν έμπαινε στη λίστα με τα «κακά παιδιά»… αρκεί έπαιρνε αυτά που ήθελε.



«Ήμουν θυμωμένη γιατί δεν θα έπαιρνα όλα τα δώρα που ήθελα για φέτος. Τώρα που η μαμά μου βρήκε το γράμμα, πιστεύω ότι θα πάρω τα περισσότερα από αυτά που ζητάω. Δεν καταλαβαίνω τι κακό έχει το γράμμα. Θέλω όλα όσα ζητάω και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορώ να τα έχω» είπε.

Εφαρμογή στο κινητό που σε... γδύνει (pics)

Posted: 15 Dec 2011 03:00 PM PST


Αυτή η εφαρμογή θα γίνει ανάρπαστη! Οι χρήστες iPad ή smartphones θα μπορούν να βλέπουν… τι κρύβεται κάτω από τα ρούχα των μοντέλων σε καταλόγους ρούχων!Περνώντας το iPad ή το κινητό τους πάνω από την εικόνα του μοντέλου, αυτή αντικαθίσταται με μια εικόνα που τους δείχνει με εσώρουχα… αν φοράνε (!).

Στην πραγματικότητα η εφαρμογή Moosejaw app δε κάνει χρήση ακτίνων χ αλλά χρησιμοποιεί μια μέθοδο με την οποία δείχνει κατά προσέγγιση πώς δείχνει κάποιος.

Μέσα σε 5 εβδομάδες την έχουν κατεβάσει 75.000 φορές.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή «λειτουργεί» μόνο με τον κατάλογο της αμερικανικής φίρμας ρούχων Moosejaw, ενώ τα διάφορα blogs που ασχολούνται με θέματα τεχνολογίας κάνουν λόγο για ένα «φτηνό τέχνασμα».






Τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα (pics)

Posted: 15 Dec 2011 02:45 PM PST

Οι παρακάτω γυναίκες έχουν μπει ουκ ολίγες φορές στα αφιερώματα με τα πιο ωραία μοντέλα του κόσμου. Τώρα ήρθε η στιγμή να περάσουν και από τη λίστα "πλούσιες και όμορφες"!

Gisele Bündchen (17,5 εκατ. λίρες)

Heidi Klum (11,2 εκατ. λίρες)

Kate Moss (6,3 εκατ. λίρες)

Adriana Lima (5,2 εκατ. λίρες)

Alessandra Ambrosio (3,8 εκατ. λίρες)


Όταν τα ζώα... παρεκτρέπονται (pics)

Posted: 15 Dec 2011 02:30 PM PST

Πονηρά… έως άκρως πονηρά! Όπως ο άνθρωπος έχει ερωτική διάθεση, έτσι και τα ζώα. Ο φωτογραφικός φακός έχει συλλάβει… επί τω έργω να πούμε, κάποια από αυτά. Δείτε τα.



Τι ξενερώνει τους άντρες,βάση του ζωδίου τους

Posted: 15 Dec 2011 02:15 PM PST

Όλες μας έχουμε προσπαθήσει πολλές φορές…
να «ψυχολογήσουμε» την συμπεριφορά των ανδρών και να καταλάβουμε τί μπορεί να σκέφτονται και τί είναι αυτό που πραγματικά θέλουν!
Ενώ όλα μπορεί να φαίνεται ότι πηγαίνουν καλά σε μία νέα γνωριμία ή σχέση, εντελώς ξαφνικά από μία ασήμαντη αφορμή, το όμορφο κλίμα αλλάζει και παρατηρείς ότι ο άνδρας που μέχρι πριν λίγο καιρό έδειχνε ερωτευμένος, τώρα αρχίζει σιγά – σιγά να απομακρύνεται και γίνεται αδιάφορος!

Αν λοιπόν βρίσκεσαι στη φάση που αναρωτιέσαι ΓΙΑΤΙ κάτι άλλαξε ανάμεσά σας, ή απλά θέλεις να προλάβεις το «κακό» και να μάθεις τί πρέπει να αποφύγεις για να μην «ξενερώσει», τότε διάβασε το ζώδιό του και μάθε όλα όσα πρέπει να ξέρεις, για να τον κρατήσεις πάντα δίπλα σου!

Κριός
Αν προσπαθήσεις να του επιβληθείς και να του θέσεις τους όρους σου, τότε σίγουρα το παιχνίδι είναι «χαμένο»! Ο άνδρας Κριός είναι πολύ ενθουσιώδης τύπος, ωστόσο το ενδιαφέρον του φεύγει πάρα πολύ γρήγορα, όταν μία γυναίκα προσπαθεί να του περιορίσει την ελευθερία του, τον πιέζει ή έχει πολλές απαιτήσεις.


Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

« Αν θέλεις να είσαι μαζί μου, τότε κομμένα τα νυχτοπερπατήματα με τα φιλαράκια σου» : Όσο και να προσπαθήσεις, δεν μπορείς να κόψεις τις συνήθειες του Κριού.


«Που πήγες; Με ποιον ήσουν; Εμένα γιατί δεν μου είπες να έρθω»; Έλεγχο δεν έδινε ούτε στη μαμά του, μην περιμένεις να δώσει σε σένα!


«Αχ πόσο περιμένω τη στιγμή που θα ζήσουμε για πάντα μαζί οι δυο μας, θα παντρευτούμε και θα κάνουμε πολλά όμορφα παιδάκια...»: Είναι σαν να του βάζεις τη θηλιά στο λαιμό με αυτή την ατάκα! Φυσικά και ο Κριός μπορεί να σκεφτεί το γάμο, αλλά καλύτερα να το κάνει από μόνος του, τη στιγμή που δεν το περιμένεις!


Για να του κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον

Άφησέ του χώρο και χρόνο, δείξε ότι είσαι άνετη και χαλαρή μαζί του και προσπάθησε να τον έχεις... μία κρύο και μία ζέστη. Ο Κριός πρέπει να αισθάνεται ότι είναι «κυνηγός»! Οσες περισσότερες αμφιβολίες έχει για τα αισθήματά σου, τόσο το καλύτερο!

Ταύρος
Ο άνδρας Ταύρος δεν ανέχεται τις επιπολαιότητες αλλά και την ασταθή, κυκλοθυμική συμπεριφορά! Αν λοιπόν αλλάζεις διαρκώς άποψη ή σε «πιάσει» να του λες ψέματα, τότε θα κάνει υπομονή, θα περιμένει να σε πιάσει και σε άλλη ατασθαλία και στη συνέχεια - αν επαναληφθεί αυτή η συμπεριφορά - θα μπει στη διαδικασία να «ξενερώνει»! Αν επιμείνεις ή του θέσεις τελεσίδικο χρόνο για να αποφασίσει για κάτι που αφορά τη σχέση σας, τότε και σε αυτή την περίπτωση, θα πιεστεί και θα χάσει το ενδιαφέρον του!


Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

« Βλέπεις τη σχέση μας σοβαρά; Τι θα γίνει με μας ; Σου δίνω προθεσμία 3 μέρες για να μου απαντήσεις»: Ο Ταύρος θέλει το χρόνο του για να πάρει αποφάσεις.


«Δεν ξέρω τι θέλω αυτό τον καιρό και τι χρειάζομαι»: Ακόμα και αν δεν το εννοείς και το πεις απλά για να τον «πικάρεις» είναι μεγάλο λάθος. Ο Ταύρος αναζητά πάντα ένα άτομο σοβαρό, τίμιο, που να ξέρει τι ζητάει από τη ζωή!


«Το ξέρω ότι κάναμε σχέδια για σήμερα, αλλά τώρα δεν έχω κέφια για να βγούμε. Το κανονίζουμε για αύριο καλύτερα»: Η ασυνέπεια και τα ψεματάκια είναι το χειρότερο που μπορείς να του κάνεις!


Για να του κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον

Ο λόγος σου να είναι συμβόλαιο και η συμπεριφορά σου σταθερή. Μην σε πιάνει το άγχος και οι ανασφάλειές σου και προσπαθείς να του κρύψεις πράγματα για σένα ή ακολουθείς «κόλπα» για να τον εξιτάρεις! Τα μόνα που θέλει είναι 1) αισθησιασμός, 2) ασφάλεια, 3) σταθερότητα!

Δίδυμος
Σου μιλάει και τον ειρωνεύεσαι, τον αμφισβητείς ή απλά τον βαριέσαι και χασμουριέσαι; Προσπαθείς να του επιδείξεις τις γνώσεις σου και να τον συναγωνιστείς ότι ξέρεις πολλά περισσότερα; Ζηλεύεις και έχεις πολύ κτητική συμπεριφορά; Τότε ναι, ο άνδρας Δίδυμος σύντομα θα χάσει το ενδιαφέρον του! Να ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με έναν άνδρα, που θα μείνει για πάντα ένα μικρό παιδί!


Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

«Νομίζω ότι δεν ξέρεις τι λες, άκουσέ με και μένα λίγο, κάτι παραπάνω θα ξέρω»: Διακόπτεις το Δίδυμο; Αμφισβητείς τις γνώσεις του; Τότε φεύγει το ερωτικό ενδιαφέρον....


«Πολύ μιλάς, με κούρασες ...άσε και κανέναν άλλον να πει καμιά κουβέντα»: Μην περιμένεις τον Δίδυμο να σταματήσει να μιλά. Αν δεν σε ενδιαφέρουν όσα σου λεει και του το δείχνεις, τότε σίγουρα αυτός θα βρεις γρήγορα κάποια άλλη, που θα του επαινεί την εξυπνάδα του!


«Δες επιτέλους τη σχέση μας λίγο πιο σοβαρά...Όλο άλλες κοιτάζεις, δεν νοιάζεσαι για μένα»: Γκρίνια, παράπονα, ζήλιες και απαιτήσεις;;; Προσοχή, θα φύγει μακριά!


Για να του κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον

Εκτός από ερωτική του σύντροφος, γίνε η καλύτερή του φίλη! Διατήρησε ένα ευχάριστο και ενδιαφέρον κλίμα επικοινωνίας μεταξύ σας και άφησέ του απεριόριστες ελευθερίες!

Καρκίνος
Ο άνδρας Καρκίνος, από τη στιγμή που ερωτευτεί είναι αρκετά δύσκολο να «ξενερώσει»! Θα πρέπει να γίνουν αρκετά «παρατράγουδα» για να χάσει το ενδιαφέρον του! Αν λοιπόν τον παραμελήσεις και δεν του δείχνεις πλέον το ενδιαφέρον σου, τον προσβάλεις και τον μειώνεις και αρχίζει να αμφισβητεί τα συναισθήματά σου, να ξέρεις ότι αργά ή γρήγορα θα βαρεθεί!


Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

«Ρε παιδί μου είσαι πολύ "μαμάκιας", γίνε άντρας επιτέλους»: Η αλήθεια είναι ότι ο άνδρας Καρκίνος έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στη μαμά του. Αυτό είναι κάτι που πρέπει αναγκαστικά να αποδεχτείς, χωρίς να το κρίνεις...


«Εντάξει το ξέρω ότι με αγαπάς και ότι ενδιαφέρεσαι, δεν χρειάζεται να μου λες όλο τα ίδια και τα ίδια, με πιέζεις»: Αν προσβάλεις τον Καρκίνο, ενώ σου εκδηλώνει τα συναισθήματά του, τότε θα δημιουργηθεί πρόβλημα..


«Δεν είσαι και ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου ..»: Ακόμα και αν συμβαίνει αυτό, δεν χρειάζεται να του το ομολογήσεις έτσι ψυχρά ...


Για να του κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον

Κάνε τη σχέση σας ένα ρομαντικό παραμύθι! Επιβεβαίωσέ του τα συναισθήματά σου, γιατί ο Καρκίνος είναι ο άνδρας που θέλει αγκαλίτσες, χαδάκια και φιλάκια!


Λέων
Θαύμασες κάποιον άλλον άντρα; Του κάνεις κριτική και τον μειώνεις; Θέλεις να έχεις εσύ τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη σχέση σας; Τότε ναι, ο άνδρας Λέων πολύ γρήγορα θα χάσει το ενδιαφέρον του, γιατί πολύ απλά θέλει να είναι αυτός ο αρχηγός της σχέσης.


Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

«Δεν σου πάει αυτό που φοράς σήμερα, νομίζω ότι σε παχαίνει»: Εδώ καθόταν με τις ώρες για να ετοιμαστεί και να δει τι θα φορέσει για να σε εντυπωσιάσει και εσένα δεν σου αρέσει; Ο Λέοντας θέλει μόνο επαίνους.


« Μωρό μου αν μου έλεγαν να διαλέξω εσένα ή τον Ρουβά, φυσικά και θα διάλεγα τον Ρουβά»: Κάποια πράγματα δεν τα λέμε ούτε για αστείο σε έναν Λέοντα. Μα ποιος είναι ο Ρουβάς τέλος πάντων; Δεν μπορεί να είναι καλύτερος από τον Λιονταρίνο σου!


« Δεν γίνεται να αποφασίζεις εσύ συνέχεια για τα πάντα. Άσε με και εμένα να πάρω καμιά πρωτοβουλία»: Σημασία δεν έχει το τι θα του πεις του Λέοντα, αλλά ο τρόπος! Σίγουρα δεν ανέχεται τους τσαμπουκάδες και την αγένεια. Φυσικά και θέλει να παίρνει αυτός όλες τις αποφάσεις, αν όμως του ζητήσεις κάτι με τρόπο τρυφερό και γλυκό, τότε δεν θα σου χαλάσει χατίρι!


Για να του κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον

Θαύμασέ τον σαν να είναι ο βασιλιάς σου, κάνε του επαίνους και δώσε του την ευκαιρία να παίρνει πρωτοβουλίες!


Παρθένος
Ο άνδρας Παρθένος είναι πολύ σοβαρός και μετρημένος, θα αρχίσει λοιπόν να χάνει το ενδιαφέρον του, αν διαπιστώσει ότι η γυναίκα που έχει απέναντί του είναι ασταθής, δεν περιποιείται τον εαυτό της και δεν κρατά το λόγο της. Να θυμάσαι πως ο Παρθένος αν και ασκεί σκληρή κριτική, δεν μπορεί να την δέχεται από το ταίρι του!


Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

« Έχω μεγάλη εμπειρία από σχέσεις, έχουν περάσει τόσοι άντρες από τη ζωή μου»: Μπορεί να το εννοείς αυτό που λες, όμως καλό είναι ο Παρθένος να μην ξέρει όλες τις λεπτομέρειες της ερωτικής σου ζωής. Αναζητά μία συνεσταλμένη γυναίκα, που σίγουρα θα έχει πολύ λιγότερες εμπειρίες από εκείνον.


«Τι δουλεύεις τόσες ώρες, νομίζεις ότι θα πάρεις περισσότερα λεφτά»; Ο Παρθένος είναι εργασιομανής, θέλει να προοδεύει και να εξελίσσεται επαγγελματικά. Αν ειρωνευτείς αυτή την ανάγκη του και τον μειώσεις, τότε σίγουρα θα «χαλαστεί»!


«Γιατί δεν μου εκδηλώνεσαι; Δείξε μου τα συναισθήματά σου ...πες μου μια γλυκιά κουβεντούλα»: Ο Παρθένος δεν είναι ο άνδρας που θα σου τάξει λαγούς με πετραχήλια και μετά από λίγο θα εξαφανιστεί. Μην περιμένεις να ακούσεις ρομαντικές ερωτικές εξομολογήσεις. Με το να τον πιέζεις και να του γκρινιάζεις να σου εκδηλωθεί, σίγουρα θα τον απομακρύνεις!


Για να του κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον

Ο Παρθένος δεν πρόκειται να αλλάξει το πρόγραμμά του για κανέναν, γι' αυτό προσπάθησε εσύ να προσαρμοστείς στους ρυθμούς του. Δείξε σταθερή συμπεριφορά απέναντί του και απέδειξε τα συναισθήματά σου με έμπρακτο τρόπο!


Ζυγός
Ο άνδρας Ζυγός ξενερώνει με τις γυναίκες που «μουτρώνουν» με το παραμικρό, που ζηλεύουν και συμπεριφέρονται μίζερα. Δεν του αρέσουν οι εντάσεις, γι' αυτό αν μία γυναίκα τροχίζει διαρκώς τα νύχια της για καβγά, τότε ο Ζυγός «την κάνει με ελαφρά...»!


Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

« Δεν έχω καμία διάθεση να βγω πάλι για διασκέδαση, αν θέλεις να με δεις, τότε κανόνισε να κάνουμε κάτι οι δυο μας»: Ο Ζυγός είναι λάτρης της παρέας και της διασκέδασης. Αν εσύ προτιμάς να βρίσκεστε διαρκώς οι δυο σας στη «φωλίτσα» σας και δεν σου αρέσει να περνάτε και χρόνο με παρέα, τότε ναι, θα βαρεθεί!


«Αν νομίζεις ότι μπορείς εσύ να κοροϊδέψεις εμένα, τότε είσαι πολύ γελασμένος, αφού σε βλέπω πώς κοιτάζεις σαν «ξερολούκουμο» κάθε θηλυκό»: Ο Ζυγός είναι «φλερτατζής» και αρκετά κοινωνικός, όμως με την γκρίνια το μόνο που θα καταφέρεις, είναι να τον ωθήσεις ακόμα περισσότερο σε αυτό, που τόσο πολύ σε εκνευρίζει σε αυτόν !


«Αποφάσισε επιτέλους τι θες από εμένα ...»: Μην περιμένεις να αποφασίσει, γιατί όσο πιέζεις τον Ζυγό και του βάζεις το μαχαίρι στο λαιμό για να πάρει μία απόφαση, τόσο τον απομακρύνεις!


Για να του κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον

Κάνε τη σχέση σας μία ατελείωτη διασκέδαση! Μην του θέτεις «τελεσίδικα» και προσπάθησε να μην είναι απότομη η συμπεριφορά σου απέναντί του, ακόμα και όταν το αξίζει! Με διπλωματία και ευγένεια μπορείς να κάνεις έναν Ζυγό ...ότι θέλεις!


Σκορπιός
Προσπαθείς με «τερτίπια» αδιαφορίας ή με ψεύτικες δηλώσεις να τον κάνεις να ζηλέψει; Τον αποφεύγεις ερωτικά; Του μιλάς διαρκώς για τον πρώην σου; Τότε ο Σκορπιός δεν θα ανεχτεί για πολύ τα παιχνιδάκια, γρήγορα θα βαρεθεί και θα ξεκινήσει να αναζητά νέες συγκινήσεις.


Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

«Θυμάμαι ο πρώην μου ήταν απίστευτος στο σεξ»: Αν πεις αυτή την ατάκα στο Σκορπιό, τότε πολύ απλά θα σου απαντήσει "Τότε πήγαίνε στον πρώην σου" και θα φροντίσει να κάνει τα πάντα για να μετανιώσεις για την κουβέντα που ξεστόμισες.


«Μην με αγγίζεις, έχω τα νεύρα μου μαζί σου και δεν έχω όρεξη ούτε για αγκαλίτσες, ούτε και για χαδάκια»: Απορρίπτεις ερωτικά έναν Σκορπιό; Τότε να ξέρεις ότι θα έχεις να αντιμετωπίσεις τις ολέθριες συνέπειες...Οχι μόνο θα βαρεθεί, αλλά θα κάνει τα πάντα για να τον παρακαλάς εσύ και αυτός να σου λεει όχι!


«Δεν έχεις το δικαίωμα να θέλεις να τα ξέρεις όλα και εσύ να κρατάς μυστικά από μένα. Αν θες να τα πάμε καλά, τότε θα δίνεις και εσύ λογαριασμό σε μένα»: Ο άνδρας Σκορπιός δεν ανέχεται τελεσίδικα, ούτε διατακτικό υφάκι! Πρέπει να του δίνεις αναφορά για τα πάντα , αλλά να ξέρεις ότι αυτός πάντα θα κρατά μυστικά από εσένα!


Για να του κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον

Δείξε του με πάθος τα συναισθήματά σου, άφησέ τον να «εισβάλλει» στη ζωή σου και να μην έχει ποτέ καμία αμφιβολία, για το πώς σκέφτεσαι και πώς αισθάνεσαι!


Τοξότης
Ο αισιόδοξος, φιλόδοξος και δραστήριος άνδρας Τοξότης, βαριέται πολύ εύκολα την γυναίκα που δεν έχει προσωπική ζωή και ενδιαφέροντα, που ασχολείται αποκλειστικά και μόνο μαζί του, τον πιέζει και του κάνει μούτρα όταν αυτός θέλει να νιώθει ελεύθερος!


Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

«Καλά τέτοια ώρα με θυμήθηκες; Όλη μέρα περίμενα ένα τηλεφώνημά σου ...»: Μην προσπαθήσεις να βάλεις σε ένα πρόγραμμα τις επικοινωνίες σου με τον άνδρα Τοξότη, γιατί όχι μόνο θα αποτύχεις, αλλά θα τον κουράσεις κιόλας!


«Ακύρωσα το γυμναστήριο και τον καφέ με τις φίλες μου για να σε δω. Βρες επιτέλους και εσύ περισσότερο χρόνο για μένα »: Αν ο άνδρας Τοξότης καταλάβει ότι τα πάντα στη ζωή σου περιστρέφονται γύρω από αυτόν, θα χάσει το ενδιαφέρον του. Γιατί να αλλάξεις το πρόγραμμα σου και να αλλάξει τις δραστηριότητές σου, αφού αυτός ποτέ δεν θα το έκανε αυτό για σένα;


«Αυτός ο φίλος σου δεν μου αρέσει καθόλου, νομίζω ότι σε παρασύρει! Δεν θέλω να βγαίνετε οι δυο σας»: Όποια γυναίκα προσπαθήσει να του βάλει ηθικά διλήμματα και να τον ξεκόψει από τους φίλους του, θα το μετανιώσει πικρά! Ακόμα και δίκιο να έχεις, δεν πρόκειται να το βρεις, γιατί ο άνδρας Τοξότης βάζει τη φιλία πάνω από όλα!

Για να του κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον

Κάνε τη σχέση σας ένα ευχάριστο, διασκεδαστικό πάρτι! Προγραμμάτισε ταξίδια, βραδιές με φίλους και ζήσε στο πλάι του την κάθε στιγμή με ενθουσιασμό. Άφησέ τον κάποιες στιγμές να διατηρεί και τις αμφιβολίες του για τα αισθήματά σου, γιατί ο άνδρας Τοξότης λατρεύει τα «δύσκολα»!


Αιγόκερως
Ο άνδρας Αιγόκερως μπορεί εύκολα να «ξενερώσει» με μία γυναίκα που: 1) δεν έχει στόχους και φιλοδοξίες για τη ζωή, 2) προσπαθεί με τον τρόπο της να τον ανταγωνιστεί, 3) είναι αρκετά φιλελεύθερη και προοδευτική.


Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

«Και που δουλεύεις τόσες ώρες τι καταφέρνεις; Εγώ και λιγότερο δουλεύω και περισσότερα λεφτά βγάζω»: Ακόμα και αν πάνω σε κουβέντα σου ξεφύγει και μειώσεις - άθελά σου - την δουλειά του, μην παραξενευτείς αν το τηλέφωνό σου δεν ξαναχτυπήσει!


« Γιατί δεν βγαίνουμε, γιατί δεν διασκεδάζουμε, σπάνια με κερνάς και ένα δωράκι μου κάνεις μόνο στη γιορτή μου»: Ο Αιγόκερως υπολογίζει το χρήμα, δεν του αρέσει να το σκορπά άσκοπα σε εξόδους και δώρα! Αν εμμέσως τον πεις τσιγκούνη, τότε δεν θα μπορέσει ποτέ να σε πάρει στα σοβαρά!


«Μίλησα σήμερα με τον πρώην μου τον Κώστα, θυμάσαι σου είχα πει ότι κρατάμε φιλικές επαφές. Κανονίσαμε να πάμε για καφέ, θέλεις να έρθεις μαζί»;: Μην περιμένεις ο άνδρας Αιγόκερως να έχει τόσο προοδευτικές ιδέες. Δεν του αρέσουν οι τόσο φιλελεύθερες γυναίκες, γι' αυτό και αν δείξεις ότι είσαι τόσο προοδευτική, θα πάψει να σου έχει εμπιστοσύνη !


Για να του κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον

Ο άνδρας Αιγόκερως θέλει αγάπη, φροντίδα, υποστήριξη αλλά και ...σεβασμό! Δείξε του πίστη, αφοσίωση αλλά και θαυμασμό για τα επιτεύγματά του και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα!


Υδροχόος
Ο άνδρας Υδροχόος θα βαριόταν πολύ γρήγορα, μία γυναίκα που δεν έχει όνειρα, δεν προβληματίζεται για ότι συμβαίνει γύρω της και το μόνο που την νοιάζει είναι τα λούσα, η διασκέδαση και ο έρωτας! Επειδή είναι λάτρης της ελευθερίας, θα έτρεχε μακριά από την γυναίκα που θα προσπαθούσε να του τη στερήσει!


Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

«Τι θα κάνουμε το Σαββατόβραδο; Δεν μπορώ συνέχεια να κανονίζουμε τελευταία στιγμή, πρέπει επιτέλους να μπεις σε ένα πρόγραμμα»: Όχι μόνο δεν θα καταφέρεις να βάλεις τον άνδρα Υδροχόο σε πρόγραμμα, αλλά με μία τέτοια ατάκα σίγουρα θα τον απομακρύνεις, αφού βαριέται οικτρά να βάζει σε πρόγραμμα τη ζωή του!


«Ονειρεύομαι τη ζωή μου μαζί σου! Εγώ και εσύ στο σπιτάκι μας, με τα παιδάκια μας και τίποτα άλλο ...»: Φυσικά και ο άνδρας Υδροχόος κάποια στιγμή παντρεύεται, όμως τον πνίγει και μόνο η σκέψη και η κουβέντα περί αιώνιας αγάπης, γάμου και οικογένειας!


«Δεν μου αρέσει να μιλάς με άλλες γυναίκες, θέλω αν είμαι η μοναδική γυναίκα της ζωής σου»: Πρέπει να δεχτείς το γεγονός ότι ο άνδρας Υδροχόος είναι πολύ κοινωνικός, έχει σταθερές φιλίες με γυναίκες και δεν πρόκειται ποτέ να κόψει τις αγαπημένες του συνήθειες, για κανέναν και για τίποτα!


Για να του κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον

Γίνε το καλύτερο και πιο έμπιστο φιλαράκι του! Δείξε ενδιαφέρον για τις δραστηριότητές του και αιφνιδίασέ τον με εκπλήξεις που τόσο πολύ του αρέσουν!


Ιχθύς
Γρήγορα μπορεί να του φύγει ο ενθουσιασμός και το ενδιαφέρον, όταν μία γυναίκα του μιλήσει απότομα, τον προσβάλει ή η συμπεριφορά της είναι αρκετά έκρυθμη και η σχέση είναι γεμάτη με καβγάδες και χωρισμούς!


Ατάκες που πρέπει να αποφύγεις

«Σε ποιον κόσμο νομίζεις ότι ζεις; Προσγειώσου λίγο στην πραγματικότητα...Νομίζεις ότι πιστεύω όλα όσα μου λες»; Ο άνδρας Ιχθύς όταν είναι ερωτευμένος, εκδηλώνει τα συναισθήματά του με τρόπο υπερβολικό! Παρόλο που θα ακούσεις πολλά λόγια που μέσα σου μπορεί να τα αμφισβητείς, αν λειτουργήσεις καχύποπτα απέναντί του και θελήσεις να τον προσγειώσεις, στην πραγματικότητα θα αδιαφορήσει!


« Μην με παίρνεις τόσα πολλά τηλέφωνα μέσα στην ημέρα, κουράστηκα να λέμε τα ίδια και τα ίδια, με πνίγεις με την αγάπη σου»: Ο άνδρας Ιχθύς θα θελήσει πολλές φορές μέσα στην ημέρα να σε ακούσει και να σου δείξει τα αισθήματά του, αν όμως καταλάβει ότι γίνεται ενοχλητικός ή ότι δεν του το ανταποδίδεις, θα πληγωθεί και θα μαζευτεί!


«Θέλω το χρόνο μου, μη με πιέζεις»: Μπορεί τα συναισθήματα του Ιχθύ να τα θεωρήσεις δεδομένα...σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι! Αν απομακρυνθείς και τον αφήσεις ελεύθερο, θα στεναχωρηθεί μερικές μέρες, όμως σύντομα θα αναζητήσει αλλού τον έρωτα!


Για να του κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον

Κάνε τη σχέση σας ένα μοναδικό παραμύθι με εκείνον πρωταγωνιστή! Ρομαντικές εκπλήξεις, πολλές τρυφερές εκδηλώσεις και συναίσθημα δίχως όρια, είναι μερικά από τα «συστατικά» για να τον έχεις πάντα κοντά σου

Έκανε ένεση σιλικόνης στα γεννητικά του όργανα και τον σκότωσε

Posted: 15 Dec 2011 01:59 PM PST

Οι αρχές του New Jersey στις ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι ένας νεαρός άντρας πέθανε μία ημέρα αφότου έκανε ένεση σιλικόνης στο μόριό του, προκειμένου να το μεγαλώσει.

Η 34χρονη Kasia Rivera που έκανε την ένεση στον 22χρονο Justin Street τον περασμένο Μάιο κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Η ίδια δηλώνει αθώα, αλλά παραμένει κρατούμενη καθώς το ποσό που ορίστηκε ως εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερη μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής της ανέρχεται στις 75.000 δολάρια.

Ο νεαρός άντρας πέθανε την επόμενη μέρα που έκανε την ένεση. Ο θάνατός του θεωρήθηκε ως ανθρωποκτονία, όταν η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι πέθανε από εμβολή, που προκλήθηκε από αντίδραση στη σιλικόνη.

Η Rivera… που δεν είναι γιατρός, αντιμετωπίζει επίσης κατηγορίες για παράνομη άσκηση ιατρικής και οι αρχές ερευνούν το αν έχει κάνει «επεμβάσεις» και σε άλλους ανθρώπους.



Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές