Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Μόνο υβριδική η επόμενη Mercedes C-Class;

Posted: 30 Dec 2011 04:30 PM PST

Από το 2010 έχει γίνει ευρέως γνωστή η πρόθεση της Mercedes-Benz να προσφέρει την επόμενη γενιά της S-Class μόνο σε υβριδικές εκδόσεις. Πρόσφατα όμως έγκυρο βρετανικό περιοδικό δημοσίευσε την πληροφορία ότι οι Γερμανοί σκοπεύουν να κάνουν το ίδιο και με το μεσαίο τους μοντέλο, την C-Class!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα πρώτα τέτοια αυτοκίνητα βρίσκονται ήδη στο δρόμο για δοκιμές. Κάποια από αυτά μάλιστα είναι υβριδικά πετρελαιοκίνητα! Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Γερμανοί εξελίσσουν παράλληλα ένα νέο τρικύλινδρο κινητήρα, καθώς και τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρων όταν δεν απαιτείται μέγιστη επιτάχυνση. Το συνολικό κέρδος από τις νέες τεχνολογίες θα είναι σημαντικό, καθώς όλες οι εκδόσεις αναμένεται να έχουν εκπομπές CO2 μεταξύ 100 g/km και 120 g/km!

Η παρουσίαση της επόμενης γενιάς C-Class θα γίνει το 2013.

Πατέντες χωρίς προηγούμενο (pics)

Posted: 30 Dec 2011 04:15 PM PST

Τα «σαΐνια» της διπλανής πόρτας...




















Η φύση ξέρει καλά από όμορφες πόζες (pics)

Posted: 30 Dec 2011 04:00 PM PST

Το καλύτερο "πρακτορείο μοντέλων"...

























http://www.newsbeast.gr

Σοκ: Το πρώτο Harcore sex ριάλιτι είναι γεγονός

Posted: 30 Dec 2011 03:30 PM PST

Επιτέλους τα όνειρα πολλώ «ματάκηδων» γίνονται πραγματικότητα!!! Μη σας πώ, ότι η ανάγκη κάποιων να μάθουν πώς να κάνουν σωστό sex ικανοποιείται στον μέγιστο βαθμό. Αυτή την φορά εμπνευστές του συγκεκριμένου τηλεπαιχνιδιού δεν είναι Ολλανδοί αλλά Γάλλοι. Ναι Γάλλοι.
Οι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που διαπιστώθηκε-σε τελευταία έρευνα- ότι είναι οι πιό προκισμένοι κάτοικοι της ηπείρου μας.

Το πρώτο Hardcore τηλεπαιχνίδι είναι γεγονός. Παίζεται στην Γαλλία και ονομάζεται Tour Nike … 4 ζευγάρια επιδίδονται σε διαφορές σεξουαλικές δοκιμασίες όπου τα κάνουν όλα και σε όλους τους συνδυασμούς …Για παράδειγμα σε μια δοκιμασία οι κοπέλες κάνουν στοματικό σεξ με δεμένα μάτια σε όλους τους άντρες και πρέπει να βρουν ποιος είναι ο δικός τους…σύντροφος…Τι άλλο θα δούμε…Τι άλλο θα δούμε…

http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/

Ολόκληρο το 2011 σε... εικόνες (pics)

Posted: 30 Dec 2011 03:15 PM PST

Αν και μπορεί κάποιος να πει ότι η γεύση που αφήνει το 2011 είναι κυρίως πικρή, λόγω της ευρωπαϊκής κρίσης και της γενικευμένης –και καθ'όλα δικαιολογημένης- κατήφειας την οποία αυτή προκαλεί, πολλές από τις παρακάτω φωτογραφίες
δίνουν και ελπίδα ανάμεσα σε άλλα, μα κατά βάσει θα μας θυμίσουν στιγμές παγκόσμιες, στιγμές δυνατές, και γεγονότα που μας καθήλωσαν.

Ιδού, λοιπόν, το 2011….

Βασιλικό φιλί:



Prince William and Kate Middleton kiss for the crowds (Sarah Burton's Alexander McQueen design)


Κάρλα Μπρούνι Σαρκοζί:



France's First Lady Carla Bruni-Sarkozy (C), wife of European Commission President Margarida Barroso (L), Canada's Prime Minister wife Laureen Harper (2nd L), wife of European Council President Geertri Van Rompuy (2nd R) and Russia's President's wife Svetlana Medvedev pose after their arrival at the G8 summit in Deauville, May 26, 2011.


Κιμ Γιονγ-Ιλ:



Η κηδεία τού Βορειοκορεάτη ηγέτη σε μία παγωμένη Πιονγκγιάνγκ και μία χαμογελαστή φωτογραφία του, για να τον θυμάται ο κόσμος όπως εκείνος επιθυμούσε.


Μπερλουσκόνι:



Τα πάρτι Μπούνγκα-Μπούνγκα άφησαν εποχή και… «ατίμασαν» την τιμή του Καβαλιέρε.


Μλάντιτς –Μλάντιτς 2:





Ο άλλοτε ισχυρός Σέρβο-Βόσνιος ηγέτης Ράτκο Μλάντιτς, φανερά καταβεβλημένος, οδηγείται στη Χάγη της Ολλανδίας όπου και θα δικαστεί από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για εγκλήματα πολέμου κατά τη διάρκεια τού πολέμου στην πρώην Γιουγκοσλαβία.


Christchurch-N.Z.:



Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ν. Ζηλανδίας χτυπήθηκε από σεισμό 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, αφήνοντας πίσω του δεκάδες νεκρούς και άμορφες μάζες κτιρίων πεσμένα πάνω σε αυτοκίνητα και κατεστραμμένους δρόμους.


Amy Winehouse:



Το τέλος της τραγικό, οι μουσικές και τα τραγούδια της υπέροχα αν και «σκοτεινά». Η 27χρονη αμφιλεγόμενη ντίβα της soul, Amy Winehouse βρίσκεται νεκρή στο διαμέρισμά της, στο Λονδίνο. Το ιατροδικαστικό πόρισμα έκανε λόγο για ατυχές συμβάν (misadventure).


Αγανακτισμένοι-Νέα Υόρκη:



Το κίνημα «Καταλάβετε τη Γουόλ Στριτ» και οι Αμερικανοί «αγανακτισμένοι» οργάνωσαν πολύμηνες διαδηλώσεις στη Νέα Υόρκη, διαδηλώνοντας κατά των υπέρογκων κερδών στη Γουόλ Στριτ.


Egypt:



Η Αραβική Άνοιξη έφτασε για την Αίγυπτο-Χιλιάδες διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους τού Καΐρου διαδηλώνοντας κατά τού Μουμπάρακ τον οποίο και «έριξαν».

Δίκη Μουμπάρακ:



Ο πρώην ηγέτης της Αιγύπτου, Χόσνι Μουμπάρακ κατά τη δίκη του στο Κάιρο.


Strauss Khan:



Το σκάνδαλο Strauss Khan συγκλόνισε την κοινή γνώμη στη Γαλλία και όχι μόνο και στέρησε τη θέση τού Διοικητή τού ΔΝΤ από τον ισχυρό Γάλλο οικονομολόγο και πολιτικό.


Καντάφι:



Ο πρώην ηγέτης της Λιβύης Μοαμάρ Καντάφι θανατώνεται με λύσσα από αντικαθεστωτικούς που τον έπιασαν και το πτώμα του, προτού τοποθετηθεί σε «δημόσια» θέα, σκυλεύτηκε από τους θύτες του.


Λιέγη:



Η ήσυχη και σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς βελγική πόλη Λιέγη, ταράζεται «συθέμελα» από την φονική επίθεση τού Nordine Amrani, ο οποίος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 6 νεκρούς. Από την επίθεση τραυματίστηκαν περισσότερα από 100 άτομα.

Μπρέιβικ:



Ο Νορβηγός τρομοκράτης Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ σκορπίζει το θάνατο στο νησί Ουτόγια. Οι νεκροί έφτασαν τους 69.

Φουκουσίμα:



Η έκρηξη στους αντιδραστήρες τού πυρηνικού εργοστασίου, στη Φουκουσίμα της Ιαπωνίας που προκλήθηκε από σεισμό στην περιοχή, έσπειρε τον πανικό στη χώρα και σε συνδυασμό με το καταστρεπτικό τσουνάμι άφησε τεράστια τραύματα στην τοπική κοινωνία και οικονομία.


Λονδίνο:



Η βρετανική μητρόπολη ζει στιγμές πρωτόγνωρες. Πυρπολήσεις κτιρίων και αυτοκινήτων και αμέτρητες λεηλασίες καταστημάτων, κυρίως από νεαρά παιδιά ήταν η κορνίζα στην οποία φωτογραφιζόταν η πρωτεύουσα της Μ. Βρετανίας για πολλές ημέρες.

protothema.gr

Ο άρχοντας του παρκαρίσματος

Posted: 30 Dec 2011 03:00 PM PST

Έκανε το ακατόρθωτο...












Εντυπωσιακά σαλόνια πολυτελών αυτοκινήτων (pics)

Posted: 30 Dec 2011 02:45 PM PST

Δείτε τις φωτογραφίες...











Η Rihanna με διάφανο, βρεγμένο μαγιό.. (pics)

Posted: 30 Dec 2011 02:30 PM PST

Στα νησιά Barbados βρέθηκε η γνωστή pop τραγουδίστρια Rihanna...
και αναστάτωσε τους πάντες με την καυτή αποκαλυπτική της εμφάνιση στην παραλία.!
Φαίνεται πως όταν η Rihann φθάνει στα πάτρια εδάφη - νερά στην προκειμένη περίπτωση - νιώθει πιο ελεύθερη, και έτσι καταλήγει να κάνει πάντα αποκαλύψεις. Αυτήν την φορά οι paparazzi Που την ακολούθησαν κατάφεραν να απαθανατίσουν το αποκαλυπτικό ατύχημα που είχε η τραγουδίστρια όσο βρισκόταν μέσα στην θάλασσα! Βλέπετε μόλις βράχηκε το μικροσκοπικό πορτοκαλί μπικίνι της, φάνηκε από μέσα όλο της το στήθος χωρίς περιστροφές.! Αλλά φάνηκε και για ακόμη μία φορά, όταν η Rihanna στην προσπάθεια της να φτιάξει το σουτιέν της, και έβγαλε το μισό της στήθος έξω.!

 

  

 

 

 

 

 



Οι ημίγυμνες σερβιτόρες… θα πρέπει να ντυθούν

Posted: 30 Dec 2011 02:15 PM PST

Δυσαρεστημένη η πελατεία εστιατορίου στο Μόντρεαλ...
Οι πεινασμένοι πελάτες σε εστιατόριο του Μοντρεάλ δεν θα εξυπηρετούνται πλέον από… γυμνόστηθες σερβιτόρες, καθώς ο ιδιοκτήτης του, Ρεϊνόλντ Μορισέτ, έχασε το δικαστικό αγώνα με το δήμο του Μοντρεάλ.

Το εστιατόριο «Πριγκίπισσες της Χοσελάγκα», που βρίσκεται κοντά στο Ολυμπιακό Στάδιο, δεν επιτρέπεται πλέον να σερβίρει αυγά , ομελέτες, πρωινό με τόπλες σερβιτόρες , γεγονός που προκάλεσε απογοήτευση στην πελατεία του αλλά και στον τολμηρό ιδιοκτήτη.

Ο Μορισέτ διατείνεται πως έχασε τη δίκη επειδή ο δήμος διαμαρτυρήθηκε πως το εστιατόριο του δεν βρισκόταν στη σωστή εμπορική ζώνη για να διαθέτει γυμνόστηθο προσωπικό.

Η απόφαση αυτή επικυρώθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο του Κεμπέκ μετά την έφεση που κατέθεσε ο ιδιοκτήτης ενάντια στην πρωτόδικη απόφαση το 2010. Το εστιατόριο είχε πάντα άδεια για φαγητό αλλά όχι για να προσφέρει ερωτικά σόου καθότι δεν βρίσκεται στην ερωτική ζώνη της πόλης.

Ο Μορισέτ είπε πως ο δικαστικός αγώνας για να κρατήσει τις τόπλες σερβιτόρες στο εστιατόριό του κράτησε 7 χρόνια και του κόστισε 200.000 δολάρια.

Από σήμερα οι πιο καλές γκαρσόνες του «Πριγκιπάτου της Χοσελάγκα» σερβίρουν πρωινό με βαθύ αποκαλυπτικό ντεκολτέ… και μόνο!

Οι ημίγυμνες σερβιτόρες… θα πρέπει να ντυθούν

Πιθανό κρούσμα της γρίπης των πτηνών στο Χονγκ Κονγκ

Posted: 30 Dec 2011 01:58 PM PST

Ο 39χρονος ασθενής νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με βαριά πνευμονία...Η Κίνα ανακοίνωσε ότι εντόπισε ένα πιθανό κρούσμα του ιού Η5Ν1, της γρίπης των πτηνών, σε έναν άνδρα που ζει στα νότια της χώρας κοντά στο Χονγκ Κονγκ, όπως ανακοίνωσαν σήμερα αξιωματούχοι.

Ο ασθενής, ένας 39χρονος άνδρας που ζει στην πόλη Σενζέν, παρουσίασε συμπτώματα στις 21 Δεκεμβρίου και διακομίστηκε σε νοσοκομείο στις 25 Δεκεμβρίου εξαιτίας βαριάς πνευμονίας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κέντρο Προληπτικής Υγείας του Χονγκ Κονγκ. Μέχρι σήμερα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Πριν από περίπου 10 ημέρες το Χονγκ Κονγκ απέσυρε 17.000 κοτόπουλα από την αγορά και ανέστειλε όλες τις εισαγωγές ζωντανών πουλερικών από την Κίνα για 21 ημέρες, όταν ένα νεκρό κοτόπουλο βρέθηκε θετικό στον ιό Η5Ν1.

Το στέλεχος του ιού Η5Ν1 είναι ιδιαίτερα παθογόνο και σκοτώνει τα περισσότερα πτηνά που προσβάλει, ενώ η θνησιμότητα στους ανθρώπους φτάνει το 60%. Από το 2003 έχει προσβάλει 573 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, από τους οποίους οι 336 έχασαν τη ζωή τους.

http://www.newsbeast.gr

Ένα φλασάκι για τους λάτρεις... της μπύρας

Posted: 30 Dec 2011 01:45 PM PST

Ηλεκτρονικές συσκευές και υγρά, είναι ένας συνδυασμός που σίγουρα μόνο ως...  ιδανικός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ωστόσο, αν είστε λάτρης της μπύρας και η Budweiser συμβαίνει να είναι η αγαπημένη σας, τότε αυτό το USB flash θα σας τραβήξει σίγουρα τα βλέμμα.


Πρόκειται για ένα διαφημιστικό stick, το οποίο έρχεται γεμάτο με «μπύρα» η οποία έχει ακόμα και τον αφρό της. Κοστίζει μόλις 10 με 13 ευρώ και έχει χωρητικότητα μόλις 4 GB. Φυσικά μιας και πρόκειται για διαφημιστικό προϊόν, δεν ξέρουμε το κατά πόσο το υγρό είναι όντως μπύρα, το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για κάποιο υγρό, το οποίο καλό θα ήταν να μην το δοκιμάσετε, αλλά ούτε και να πέσει πάνω στον υπολογιστή σας.

Κατά τ' άλλα πρόκειται για ένα ακόμα από τα αστεία USB flash που κυκλοφορούν ανά περιόδους και ένας ευφάνταστος τρόπος διαφήμισης.

Είναι 90 χρονών και τρέχει ακόμα σε... αγώνες

Posted: 30 Dec 2011 01:30 PM PST

Ο Arthur είναι ο μεγαλύτερος αθλητής του κόσμου και παίρνει μέρος...
σε διάφορους αγώνες δρόμου, κολύμβησης αλλά και ποδηλάτου. Ο Arthur για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των αγώνων, ακολουθεί πιστά ένα σκληρό πρόγραμμα γυμναστικής, πηγαίνοντας στο γυμναστήριο τρεις φορές την εβδομάδα, κάνοντας ποδήλατο τις Κυριακές και κολυμπώντας κάθε μέρα στην πισίνα του δήμου.

10 δεδομένα που θα κάνουν καλό στη σχέση σου!

Posted: 30 Dec 2011 01:15 PM PST

Η ψυχολόγος σου δίνει τα 10 πράγματα που πρέπει να σταματήσεις να παλεύεις...
να αλλάξεις στον σύντροφό σου. Έτσι είναι από τη φύση του.Πόσες φορές δεν έχεις φτάσει στα όριά σου; Πόσες φορές δεν έχεις στεναχωρεθεί από κάτι που έκανε ή δεν έκανε ο καλός σου; Μα πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να... θυμηθεί για μία φορά τα γενέθλιά σου; Πόσο μυαλό θέλει να συγκρατήσει ότι δεν σου αρέσει το κόκκινο και να σταματήσει να σου ψωνίζει κόκκινα δώρα; Γιατί δεν σου στέλνει λουλούδια συχνά; Γιατί δεν προσπαθεί; Γιατί δεν διεκδικεί; Γιατί δεν παλεύει; Γιατί στα δύσκολα κάνει τον Κινέζο;

Γιατί απλά οι άντρες και οι γυναίκες είναι διαφορετικοί. Διαφορετική ανατομία, διαφορετικός τρόπος σκέψης, διαφορετικά δεδομένα. Μην κρίνεις τα συναισθήματά του από τον τρόπο που θα ήθελες να σου συμπεριφέρεται. Το ότι δεν ταυτίζεται με τους δικούς σου "κανόνες", "απαιτήσεις" δεν σημαίνει ότι δεν σε αγαπάει. Σημαίνει ότι απλά είμαστε διαφορετικοί και ο καθένας έχει τα δικά του δεδομένα.

Η ψυχολόγος Χρυσούλα Μαυράκη λοιπόν έρχεται να μας δώσει αυτά τα δεδομένα. Έτσι είναι και με αυτά καλείσαι να ζεις. Χωρίς να γκρινιάζεις, γιατί απλά δεν αλλάζουν. Έτσι είναι... από τη μάνα τους!

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ... ΑΝΘΡΩΠΟΙ
Για τους άντρες θα πρέπει να έχουμε υπόψην μας ότι δεν είναι γυναίκες. Και η διαφορά δεν είναι μόνο στην ανατομία. Οι άντρες είναι γενικώς αλλιώτικοι από τις γυναίκες. Έχουν άλλη ψυχοσύνθεση, έχουν άλλη θεώρηση των πραγμάτων, έχουν άλλες ικανότητες και δυνατότητες, για αυτό και δεν θα πρέπει να μιλάμε για ισότητα, αλλά για ίση αξία. Διότι μόνο μεταξύ ίδιων, ομοίων μπορούμε να έχουμε ισότητα.

Δεν μπορούμε δηλαδή να εξισώσουμε ένα κιλό πορτοκάλια με ένα κιλό γάλα, γιατί είναι άλλο πράγμα το γάλα κι άλλο πράγμα τα πορτοκάλια. Μπορούμε να πούμε για δύο πορτοκάλια ότι αυτό είναι μεγαλύτερο κι αυτό είναι μικρότερο, ότι αυτό είναι πιο γλυκό, ενώ το άλλο είναι πιο ξινό.

Έτσι είναι στον άντρα και στην γυναίκα. Δεν είναι ίδιοι... Είναι άλλο πράγμα ο άντρας κι άλλο η γυναίκα. Θα σωζόντουσαν πάρα πολλές σχέσεις αν κρατάγαμε στο μυαλό μας αυτή ακριβώς τη μεγάλη αλήθεια, ότι οι άντρες είναι διαφορετικοί.

Έτσι λοιπόν πράγματα που οι γυναίκες θεωρούμε ότι είναι αυτονόητα, επειδή για εμάς είναι αυτονόητα ή ότι θα έπρεπε να τα καταλαβαίνουν και να τα σκέφτονται και να τα πράττουν οι άντρες, δεν είναι έτσι γιατί οι άντρες σκέφτονται με διαφορετικό τρόπο.

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΟΥ
1. Στο θέμα των σχέσεων οι άντρες δεν είναι τόσο πολύπλοκοι, όπως εμείς οι γυναίκες.


2. Η κατεύθυνσή τους είναι αριστερά – δεξιά. Δεν είναι σαν κι εμάς που κάνουμε διάφορες διαδρομές από δρομάκια, για να καταλήξουμε πάλι στον κεντρικό.

3. Δεν σκέφτονται και δεν αναλύουν όπως εμείς. Το "ναι" είναι ναι και το "όχι" είναι όχι. Δεν κάθονται να αναλύσουν όπως εμείς γιατί είπε το "όχι", μήπως μέσα από το "όχι" εννοούσε κάτι άλλο, γιατί βιάστηκε να πει "ναι", μήπως κρύβει αυτό το "ναι" κάτι άλλο;

4. Στις σχέσεις τους λοιπόν οι άντρες είναι πολύ πιο ευθείς, πιο σύντομοι και πιο ξεκάθαροι.

5. Όταν θέλουν κάτι και τους αρέσει το δείχνουν. Όταν βαρεθούν ή κουραστούν ή πιεστούν ή τρομάξουν από τη δέσμευση... το δείχνουν επίσης.

6. Για αυτούς σχέση σημαίνει: η σύντροφός μου με σκέφτεται, με βάζει πάνω από όλα, με φροντίζει αποκλειστικά, κάνει όλα όσα μου αρέσουν και είναι υποχρεωμένη να τα κάνει αν θέλει να είναι κοντά μου.

7. Με άλλα λόγια είναι πολύ εγωκεντρικοί, γιατί έτσι τους έχουν μεγαλώσει κατά βάση οι μαμάδες τους κι αυτά περιμένουν κι από τις συντρόφους τους.

8. Οι ίδιοι αρκούνται στο να είναι συνεπείς στα βασικά. Δηλαδή: "πλήρωσα το νοίκι... σου έκανα το τραπέζι... σε πήρα τηλέφωνο για να βγούμε...." και οι απαιτήσεις των γυναικών: να με παίρνει πρώτη φροντίδα το πρωί, τελευταία το βράδυ, πρώτο τηλεφώνημα της μέρας δικό σου, τελευταίο τηλεφώνημα της μέρας δικό σου... δεν ισχύουν.

9. Όπως δεν ισχύουν τα εξής: θυμάμαι τις επετείους, φέρνω λουλούδια με κάθε ευκαιρία, σου κάνω εκπλήξεις, σκέφτομαι πάντα τι θέλεις εσύ, βάζω στην άκρη τον εαυτό μου και τα θέλω μου.

10. Η σχέση κρατάει όσο εκείνοι θεωρούν ότι έχουν να πάρουν και τελειώνει όταν πρέπει κάπου να παλέψουν ή να πιεστούν για να αλλάξουν πράγματα, να διεκδικήσουν ή να προσπαθήσουν.


ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...
...επειδή είναι προορισμένες για να γίνουν μητέρες, είναι πολύ πιο ώριμες. Ακόμα και από την πιο μικρή τους ηλικία σκέφτονται περισσότερο τον άλλον, τον φροντίζουν, είναι πολύ δοτικές και πολλές φορές ενδοτικές. Ίσως αυτό θα πρέπει να τις κάνει να είναι πιο υπεύθυνες για την διατήρηση της σχέσης στα επιθυμητά επίπεδα και ακριβώς γιατί είναι πιο ώριμες και πιο συνειδητοποιημένες να έχουν περισσότερη επιείκεια, περισσότερη κατανόηση και να καταβάλουν και προσπάθεια και να είναι πιο ευρηματικές προκειμένου η σχέση να ευδοκιμήσει και να διαρκέσει.
frappedoupoli.blogspot.com


Έχετε δει φορέματα από... προφυλακτικά; (pics)

Posted: 30 Dec 2011 01:00 PM PST

Η τελευταία λέξη της μόδας είναι σόκιν...




















Οι πιο sexy πρωταγωνίστριες σε ταινίες θρίλερ (pics)

Posted: 30 Dec 2011 12:45 PM PST

Σέξι παρουσίες δίπλα σε μαχαίρια, φαντάσματα και μανιακούς δολοφόνους! Σίγουρα έxετε παρατηρήσει ότι βασικό συστατικό ενός θρίλερ ή μιας ταινίας τρόμου είναι η ωραία γυναίκα που βρίσκεται δίπλα στον πρωταγωνιστή ή πολλές φόρες είναι η ίδια η πρωταγωνίστρια..
την κυνηγάνε φαντάσματα, μανιακοί δολοφόνοι, εξωγήινοι και τέρατα, ενώ πολλές φορές παίρνει και η ίδια το ρόλο του δολοφόνου.

Ακόμα, εντύπωση προκαλεί ότι κάποιες φορές είναι τόσο αποκαλυπτική που μέχρι κι εσύ που είσαι με τους «καλούς»... πιστεύεις ότι κάτι ξέρει αυτός που την κυνηγάει. Οι ενδυματολόγοι φροντίζουν να τους βάζουν τόσο στενά και εντυπωσιακά ρούχα που κλέβουν όλη τη δόξα της ταινίας.

Συνδυάζοντας το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια οι καλές ταινίες τρόμου δεν είναι και πολλές (περιορίζονται σε μια ή καμία το χρόνο) καλό είναι τουλάχιστον να θυμόμαστε τις όμορφες παρουσίες που συμμετείχαν σε αυτές.

Μάθετε λοιπόν τα πιο εντυπωσιακά κορίτσια από τις horror ταινίες των τελευταίων δέκα χρόνων.

Οι παραγωγές μπορεί να μην είναι κι ό,τι καλύτερο... Τα κορίτσια όμως…πραγματικές υπερπαραγωγές!

Julianna Guill - Friday the 13th (2009)

Neve Campbell - Scream 4 (2011)

Imogen Poots - Fright Night (2011)

Mary Elizabeth Winstead - Final Destination 3 (2006)

Rose Byrne - Insidious (2010)

Kelly Brook - Piranha 3D (2010)

Hayden Panettiere - Scream 4 (2011)


Jessica Biel - The Texas Chainsaw Massacre (2003)

Megan Fox - Jennifer's Body (2009)


Alison Lohman - Drag Me to Hell (2009)

Gina Holden - SAW 3D (2010)


Οι πιο περίεργες και αστείες αναζητήσεις στο ίντερνετ

Posted: 30 Dec 2011 12:35 PM PST

Μια λίστα με τις πιο αστείες ή περίεργες αναζητήσεις στο διαδίκτυο έφερε στο φως της δημοσιότητας η κορυφαία..
σλοβενική μηχανή αναζήτησης «Najdi.si». Όπως προκύπτει, οι Σλοβένοι συχνά αποτείνονται στο διαδίκτυο για να μάθουν «πότε θα χιονίσει», «πότε μεγαλώνουν τα μανιτάρια» ή «πώς θα γίνουν πλούσιοι».

Μάλιστα, ορισμένοι κάνουν ένα βήμα παραπέρα και αναζητούν συμβουλές για το «πώς να αντικαταστήσεις το αφεντικό σου», «πώς να γράψεις μια καλή επιστολή παραίτησης» ή «πώς να γίνεις νίντζα»!

Δεν είναι, ακόμη, λίγοι αυτοί που αναζητούν συμβουλές για το «πώς να κατακτήσεις μια γυναίκα» ή για το «ποιο συγκρότημα είναι κατάλληλο για γάμους», ενώ άλλοι θέλουν να μάθουν το τηλέφωνο του… Τζέιμς Μποντ.

Στην κορυφή των αναζητήσεων βρίσκονται, επίσης, ζητήματα, όπως «τι είναι αυτό που προσελκύει τους άνδρες στα μπαρ», «πώς να κρύψεις έναν σκύλο από τη μητέρα σου», «πόσα πόδια έχει μια σαρανταποδαρούσα» και «γιατί τσιμπάνε τα κουνούπια».

newsbeast.gr

Κλωτσιά να δεις τον «ουρανό με τ'άστρα» (video)

Posted: 30 Dec 2011 10:00 AM PST





Μια Σέξι Ινδιάνα «αναστατώνει» την Ινδία (pics)

Posted: 30 Dec 2011 09:30 AM PST

Η σέξι μελαχρινή Navi Rawat γεννήθηκε από πατέρα Ινδιάνο και μητέρα Γερμανίδα στις 5 Ιουνίου 1977, στο Μαλιμπού της Καλιφόρνιας.
Μεγάλωσε στο Μαϊάμι και ασχολήθηκε από πολύ μικρή με το χώρο της τηλεόρασης ως ηθοποιός.

Οι φανατικοί της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς «24» θα τη θυμούνται ως τη σέξι Melanie παρόλο που ρόλος αυτός κράτησε ελάχιστα. Πρόσφατα συμμετείχε στη σειρά «Burn Notice».

Οι φωτογραφίες είναι από την πρόσφατη φωτογράφησή της στο αντρικό ινδικό περιοδικό «Maxim».







«Μαϊμού» McDonald's σε όλο τον κόσμο (pics)

Posted: 30 Dec 2011 12:45 PM PST




1
2kamikazi.gr - «Μαϊμού» McDonald's σε όλο τον κόσμο (pics)
3kamikazi.gr - «Μαϊμού» McDonald's σε όλο τον κόσμο (pics)
4kamikazi.gr - «Μαϊμού» McDonald's σε όλο τον κόσμο (pics)
5kamikazi.gr - «Μαϊμού» McDonald's σε όλο τον κόσμο (pics)
6kamikazi.gr - «Μαϊμού» McDonald's σε όλο τον κόσμο (pics)
7kamikazi.gr - «Μαϊμού» McDonald's σε όλο τον κόσμο (pics)
8kamikazi.gr - «Μαϊμού» McDonald's σε όλο τον κόσμο (pics)
9kamikazi.gr - «Μαϊμού» McDonald's σε όλο τον κόσμο (pics)
   
#25kamikazi.gr - «Μαϊμού» McDonald's σε όλο τον κόσμο (pics)



Τα έργα που έχουν γίνει πορνό παρωδίες (Pics)

Posted: 30 Dec 2011 08:30 AM PST

Μάθετε ποια έργα-σειρές, έχουν καταλήξει να γίνουν ταινίες πορνό
















CSI: Miami

xxx parodies01 Adult Movie Parodies

The Big Lebowski

xxx parodies02 Adult Movie Parodies

The Twilight Saga

xxx parodies03 Adult Movie Parodies

The Flinstones

xxx parodies04 Adult Movie Parodies

Batman

xxx parodies05 Adult Movie Parodies

Big Bang Theory

xxx parodies06 Adult Movie Parodies

Seinfeld

xxx parodies07 Adult Movie Parodies

The Rocky Horror Picture Show

xxx parodies08 Adult Movie Parodies

James Bond – Octopussy

xxx parodies09 Adult Movie Parodies

Friends

xxx parodies10 Adult Movie Parodies

Wonder Woman

xxx parodies11 Adult Movie Parodies

The Cosby Show

xxx parodies12 Adult Movie Parodies


Τα 10 πιο εντυπωσιακά ρεκόρ Guinness του 2011 (pics)

Posted: 30 Dec 2011 08:00 AM PST

Όπως κάθε χρόνο έτσι και τη χρονιά που φεύγει σε λίγες μέρες κάποιοι άνθρωποι – αλλά και ζώα...
- στον κόσμο κατάφεραν να τραβήξουν τα βλέμματα επάνω τους για κάποιες ιδιαίτερες ικανότητες ή χαρακτηριστικό τους.
Δείτε τα δέκα πιο εντυπωσιακά ρεκόρ του βιβλίου Guinness για το 2011:

1) Η τραγουδίστρια Chris Walton από τις Η.Π.Α. μπήκε στο βιβλίο Guinness έχοντας νύχια 6 μέτρων αφού είχε να χργ=ησιμοποιήσει ψαλιδάκι 18 χρόνια!



2) Η Supatra Sasuphan, ένα 11χρονο κορίτσι από την Μπανγκόγκ κατέκτησε το ρεκόρ του πιο τριχωτού κοριτσιού στον κόσμο εξαιτίας ενός σπάνιου συνδρόμου που έχει.



3) Τα πιο κοντά αδέρφια στον κόσμο. Η Bridgette Jordan έχει ύψος 69 εκατοστά και ο αδερφός της Brad μόλις 96!



4) Η Channel Tapper έχει την πιο μακριά γλώσσα 9,8 εκατοστά.



5) Η Aevin Dugas από τη Νέα Ορλεάνη κατέκτησε το ρεκόρ του... άφρο μαλλιού που έχει περίμετρο 1 μέτρο και 10 εκατοστά.



6) Ο Rolf Buchholz από τη Γερμανία είναι ο άνθρωπος με τα περισσότερα piercingστο σώμα του, συνολικά 453.



7) Η 47χρονη Pauline Potter από την Καλιφόρνια είναι η πιο βαριά γυναίκα στον κόσμο και ζυγίζει 240 κιλά.



8) Η Besse Cooper αναγνωρίστηκε ως η γηραιότερη γυναίκα στον κόσμο και είναι115 ετών.



9) Ο άνθρωπος με το μακρύτερο μούσι μήκους 2,5 μέτρων!



10) Η πιο μικροσκοπική γάτα του κόσμου με ύψος μόλις 15 εκατοστά!



Mediagate.gr

Τα μεγαλύτερα κατοικίδια στον κόσμο (pics)

Posted: 30 Dec 2011 07:30 AM PST

Δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες...












Η Έλλη Κοκκίνου αποκαλύπτει την sexy πλευρά της

Posted: 30 Dec 2011 07:00 AM PST

Για τον Γιάννη Μπόγρη και όχι μόνο μιλάει η Έλλη Κοκκίνου. Αδυνατισμένη και πολύ ήρεμη στη ζωή της μοιράζεται μικρά...μυστικά που την κάνουν να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

"Δε ζω σε μια διαρκή ευτυχία" ομολογεί η χυμώδης τραγουδίστρια που αυτό το διάστημα σκίζει στο πλάι της Δέσποινας Βανδή και του Νίκου Οικονομόπουλου.

Παραδέχεται ότι έχει σκεφτεί ότι θα πρέπει να γνωρίσει κάποια στιγμή στον γιο της Αλέξανδρο τον Γιώργο Μπόγρη. Έχει συμβουλευτεί μάλιστα και παιδοψυχολόγο που της εξήγησε για το οιδιπόδειο σύμπλεγμα που κυριαρχεί σε αυτές τις ηλικίες ."Δεν νομίζω ότι πρέπει να βλέπει το παιδί (ειδικά σε αυτή την ηλικία) τη μαμά του σε τρυφερές στιγμές με έναν άντρα που δεν είναι ο μπαμπάς του", τονίζει η ίδια συμπληρώνοντας πως δεν θα μπορούσε ποτέ να παρακούσει τις συμβουλές των ειδικών.

Η γνωστή τραγουδίστρια όμως δε μπορεί να κρύψει ότι περνάει καλά. Δεν το δηλώνει σε όλους ότι μπορεί να είναι ερωτευμένη, αλλά δεν έχει την απαίτηση και από τον σύντροφό της να κάνει το ίδιο. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι του έχει εμπιστοσύνη. "Εμπιστοσύνη 100% δεν έχω σε κανέναν. Ούτε στον ίδιο μου τον εαυτό. Πλέον είμαι σε μία ηλικία που έχει φύγει ο ρομαντισμός, εκείνο το ροζ συννεφάκι, το "για πάντα"."

Ο μεγάλος της έρωτας βέβαια είναι ο γιός της και σε κάθε συνέντευξή της το τονίζει. "Τους τελευταίους μήνες προσπαθώ να είμαι ευτυχισμένη με λιγότερα πράγματα. Ευτυχισμένη με κάνει ο γιος μου και οι στιγμές που περνάω μαζί του", συνεχίζει η Έλλη δείχνοντας για μία ακόμη φορά την λατρεία που έχει στον μικρό Αλέξανδρο. "Έχει πλάκα το γεγονός πως διαλέγει τα ρούχα μου. Αν δεν του αρέσει κάτι, θα μου το πει", αποκαλύπτει για τον μικρό της.


Ακροβατικά σε super slow motion (video)

Posted: 30 Dec 2011 06:30 AM PST

Εκατό φορές πιο αργά από την πραγματικότητα..









Ημίγυμνες, καυτές και πολύ σέξι το 2011! (pics)

Posted: 30 Dec 2011 06:00 AM PST

Τι κάνουν οι σέξι διάσημες γυναίκες όταν δεν εργάζονται; Παίρνουν πόζες και χαμογελούν στο φακό. Οι πιο hot φωτογραφήσεις της χρονιάς-τα πάντα είναι υποκειμενικά- για τα μάτια σας μόνο.
1. Η Irina Shayk ποζάρει για τα παπούτσια XTI αλλά ποιος κοιτάει τα παπούτσια

2. Με ξανθιά περούκα η Kim Kardashian διαφημίζει τα μαγιό της εταιρείας Beach Bunny Swimwear



3. Σε ασπρόμαυρο φόντο η Victoria Beckham ποζάρει για τα εσώρουχα Armani



4. Η Leighton Meester στο περιοδικό «Allure»



5. H Audrina Patridge παίρνει σέξι πόζες για τους αναγνώστες του αντρικού περιοδικού «Maxim»



6. Η Olivia Wilde στο αντρικό περιοδικό «FHM» της Γαλλίας



7. Η φωτογράφηση που θα αφήσει εποχή. Η Rihanna πιο σέξι από ποτέ στο «Esquire»



8. H Minka Kelly ποζάρει για το «GQ»



9. Η αγαπημένη των αντρών Scarlett Johansson στο περιοδικό «GQ»



10. Η Cameron Diaz σε μεγάλα κέφια στο «Maxim»



11. H άλλη αγαπημένη των αντρών, Megan Fox στο γυναικείο περιοδικό «Madame Figaro»



12. Η σέξι Miranda Kerr μένει με τα εσώρουχα για χάρη του περιοδικού «FHM»



13. Η ασπρόμαυρη Hilton στο «V»



14. Η Lindsay Lohan δίχασε με αυτή τη φωτογράφηση στο «Playboy» τους fans της. Εμάς πάντως δεν μας άρεσε.



15. H Kate Moss στο εξώφυλλο του «Elle»



16. Η αντικαταστάτρια της Megan Fox στο «Transformers 3», Rosie Huntington στο περιοδικό «Vogue»



http://www.protothema.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές