Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Ένας παράδεισος για τους λάτρεις της... μπύρας! (pics)

Posted: 29 Dec 2011 07:00 PM PST

Το χωριό Khodova Plan είναι ένας επίγειος παράδεισος για τους λάτρεις της μπύρας. Το μέρος αυτό μπορεί να σας προσφέρει κάτι που δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε… Και τι εννοούμε με αυτό; Στο χωριό αυτό εκτός από το ότι μπορείτε να πιείτε άφθονη μπύρα, μπορείτε επίσης να κάνετε και ένα μπάνιο με... μπύρα. Το χωριό Khodova βρίσκεται σε απόσταση 155 χιλιομέτρων από την Πράγα. Δείτε τις φωτογραφίες


czech beer01

czech beer02

czech beer03

czech beer04

czech beer05

czech beer06

czech beer07

czech beer08

czech beer09

czech beer10

czech beer11

czech beer12

czech beer13

czech beer14

czech beer15

czech beer16

czech beer17

czech beer18

czech beer19

czech beer20

czech beer21

czech beer22

czech beer23

czech beer24

czech beer25


Αυτά τα κεριά είναι σκέτη... υπερπαραγωγή (pics)

Posted: 29 Dec 2011 06:30 PM PST

η φαντασία οργιάζει...



Πώς ξοδεύουν τα λεφτά τους οι πλούσιοι του κόσμου;

Posted: 29 Dec 2011 06:00 PM PST

Πολλοί εργαζόμενοι, με τα λεφτά που τους περισσεύουν από το μισθό αφού πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, προχωράνε σε αγορές αντικειμένων που δεν είναι απαραίτητα. Τα αντικείμενα αυτά μπορεί να σχετίζονται είτε με διάφορα χόμπι, είτε να πρόκειται για όνειρα που είχαν όταν ήταν παιδιά και τώρα προσπαθούν να αποκτήσουν. Για ένα αυτοκίνητο ή κάποιο σκάφος πολλοί συγκεντρώνουν χρήματα ώστε κάποια στιγμή να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν μια τέτοια αγορά.




Αντίστοιχα «παιχνίδια» αφορούν και τους δισεκατομμυριούχους του κόσμου αυτού. Βέβαια γι' αυτούς η απόκτηση τέτοιων μη-απαραίτητων αντικειμένων δεν χρειάζεται να παραμείνει για πολύ όνειρο απραγματοποίητο μιας και οι τραπεζικοί λογαριασμοί που διαθέτουν, συγκεντρώνουν ποσά με επαρκή μηδενικά στο τέλος ώστε να μπορούν να αποκτήσουν κάθε είδους «παιχνίδι».

Ακολουθεί λίστα με επιλεγμένα «παιχνίδια» δισεκατομμυριούχων:

Paul Allen




Αν και το όνομα του μπορεί να μην είναι τόσο γνωστό, ο Paul Allen ήταν ο συνιδρυτής της Microsoft μαζί με τον Bill Gates. Το 2000 εγκατέλειψε την εταιρία. Η περιουσία του αγγίζει τα 13 δισεκατομμύρια δολάρια, μερικά εκ των οποίων χρησιμοποίησε για να αγοράσει το πολυτελές σκάφος του με το όνομα «Octopus» (χταπόδι) που κόστισε 200 εκατομμύρια! Το μήκος του ξεπερνά τα 121 μέτρα σε μήκος και είναι εξοπλισμένο με γήπεδο μπάσκετ και δύο θέσεις προσγείωσης και απογείωσης ελικοπτέρων!

Phil Ruffin



Ζει στο Λας Βέγκας και το όνομα του βρίσκεται στη λίστα του Forbes με τους 400 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Το 2008 σύμφωνα με εκτιμήσεις του περιοδικού, η περιουσία του άγγιζε τα 2,1 δισ. δολάρια! Αν και πολλοί δισεκατομμυριούχοι έχουν το προσωπικό τους αεροσκάφος για να τις μεταφορές τους, ο Phil Ruffin δεν αρκέστηκε σε ένα κοινό αεροσκάφος: ξόδεψε 70 εκατ. δολάρια προκειμένου να αποκτήσει ένα Boeing 737 jumbo jet! Στη συνέχεια, σπατάλησε άλλα 15 εκατ. προκειμένου να ανακαινίσει το εσωτερικό του σκάφους με δερμάτινα καθίσματα, δύο υπνοδωμάτια και σύστημα ψυχαγωγίας αξίας 1 εκατ.



S. Truett Cathy



Υπήρξε ιδρυτής μεγάλης εταιρίας ταχυφαγείων και σήμερα η περιουσία του εκτιμάται στα 2 δισ. δολάρια. Όντας φανατικός των υπερηρώων των κόμικς και του κινηματογράφου, ξόδεψε 250.000 δολάρια προκειμένου να αποκτήσει το όχημα του Μπάτμαν, το διάσημο «μπατμομπίλ», που χρησιμοποιήθηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Batman Returns» του 1992!

Hassanal Bolkiah



Ο σουλτάνος του Μπρουνέι, Hassanal Bolkiah, κατέχει το ρεκόρ Γκίνες, με τη μεγαλύτερη οικογενειακή κατοικία του πλανήτη. Το σπίτι του φωταγωγείται από 564 πολυελαίους με παραπάνω από 51.000 λάμπες, διαθέτει 250 τουαλέτες, γκαράζ για 110 αυτοκίνητα, ενώ διαθέτει και δικό του τζαμί χωρητικότητας 1500 ανθρώπων! Ο ίδιος είναι φανατικός συλλέκτης αμαξιών. Στη συλλογή του περιλαμβάνονται περισσότερα από 1.900 οχήματα! Αν και έχει υπεραυτοκίνητα από διάσημες εταιρίες όπως η Ferrari και η Porsche, το «καμάρι» του στόλου είναι μια Rolls Royce που αγόρασε προς 14 εκατ. δολάρια και αποτελεί με διαφορά το πιο ακριβό αυτοκίνητο του κόσμου!

Roman Abramovich



Φυσικά από τη σχετική λίστα, δεν θα μπορούσε να λείπει ο γνωστός δισεκατομμυριούχος και ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιντς. Με περιουσία που ξεπερνά τα 13 δισ. το να αγοράσει το μεγαλύτερο σκάφος στον κόσμο δεν πρέπει να ήταν γι' αυτόν ένα τρομερό έξοδο! Το «Eclipse», όπως είναι το όνομα του σκάφους, κόστισε 450 εκατ.

Bill Gates



Ο δισεκατομμυριούχος πρώην ισχυρός άνδρας της Microsoft, ήταν ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο για σχεδόν δύο δεκαετίες. Το Μάρτη του 2011, η περιουσία του είχε εκτιμηθεί στα 56 δισ. Σε δημοπρασία του 1994 και ξοδεύοντας 31 εκατ. απέκτησε ιδιόχειρες σημειώσεις του Λεονάρντο Ντα Βίντσι. 

Richard Branson



Ο ιδρυτής και διοικητής της εταιρίας «Virgin» χρηματοδότησε την κατασκευή του διαστημόπλοιου «SpaceShipTwo» προκειμένου να προσφέρει την εμπειρία ενός ταξιδιού στο διάστημα με ένα 200.000 δολαρίων «εισιτήριο». Διαθέτει οκτώ θέσεις, συμπεριλαμβανομένων των δύο κυβερνητών. Ωστόσο το «παιχνίδι» του Richard Branson, δεν είναι ακόμη διαθέσιμο για εμπορική εκμετάλλευση. 

Steven Spielberg



Η περιουσία του διάσημου σκηνοθέτης αγγίζει τα 3 δισ. δολάρια. Το 1982 ξόδεψε 60.000 προκειμένου να αγοράσει από δημοπρασία ένα «αναμνηστικό» από την ταινία του Όρσον Γουέλς, «Πολίτης Κέιν» (Citizen Kane). Το «σουβενίρ» αυτό ήταν το έλκηθρο «Rosebud», σύμβολο της ταινίας!

Mark Cuban



Ο Mark Cuban είναι ο ιδιοκτήτης των Dallas Mavericks, ομάδα μπάσκετ του NBA. Επιπλέον στις επιχειρήσεις που διευθύνει περιλαμβάνονται και εταιρίες διασκέδασης, όπως αλυσίδα κινηματογράφων καθώς και τηλεοπτικό σταθμό. Η περιουσία του ανέρχεται στα 2,5 δισ. Το 1999, αγόρασε ένα αεροσκάφος Gulfstream V σπαταλώντας 40 εκατ. δολάρια. Με την αγορά αυτή, έκανε ρεκόρ Γκίνες καθώς ήταν η πιο ακριβή συναλλαγή μέσω διαδικτύου που πραγματοποιήθηκε ποτέ!



Η γυναίκα με το μεγαλύτερο στήθος στη... Ρωσία (pics)

Posted: 29 Dec 2011 05:30 PM PST


2
Maria kamikazi.gr - Η γυναίκα με το μεγαλύτερο στήθος στη... Ρωσία
3Maria kamikazi.gr - Η γυναίκα με το μεγαλύτερο στήθος στη... Ρωσία
4Maria kamikazi.gr - Η γυναίκα με το μεγαλύτερο στήθος στη... Ρωσία
5Maria kamikazi.gr - Η γυναίκα με το μεγαλύτερο στήθος στη... Ρωσία
6Maria kamikazi.gr - Η γυναίκα με το μεγαλύτερο στήθος στη... Ρωσία
7Maria kamikazi.gr - Η γυναίκα με το μεγαλύτερο στήθος στη... Ρωσία
8Maria kamikazi.gr - Η γυναίκα με το μεγαλύτερο στήθος στη... Ρωσία
9Maria kamikazi.gr - Η γυναίκα με το μεγαλύτερο στήθος στη... Ρωσία

Ο κουμπάρος δεν άντεξε την συγκίνηση (video)

Posted: 29 Dec 2011 05:00 PM PST

Και παρ'τον κάτω...



Το νέο αίμα της Βραζιλίας

Posted: 29 Dec 2011 04:30 PM PST


Γεννήθηκε πριν από 23 χρόνια στη Βραζιλία και ασχολείται με το μόντελινγκ από μικρή. Την ανακάλυψαν σε σόου στη Νέα Υόρκη και άρχισε να κάνει διαφημίσεις και πασαρέλα. Το 2010 υπέγραψε συμβόλαιο με τη γνωστή εταιρεία καλλυντικών Maybelline.
Ο λόγος για τη σέξι μελαχρινή Lisalla Montenegro, η οποία φωτογραφήθηκε φορώντας τα νέα μαγιό της εταιρείας Macy's με την οποία συνεργάζεται.























Πως να ξεπεράσετε τον χωρισμό

Posted: 29 Dec 2011 04:00 PM PST

Ο χωρισμός μοιάζει για πολλούς με ένα μικρό θάνατο. Κάθε σου... συναίσθημα μουδιάζει, κάθε στίχος και μελωδία θυμίζουν το πρόσωπο που δε σου κρατάει πια… το χέρι και το status σου στο Facebook γράφει "ελεύθερη", ενώ εσύ το μόνο που θέλεις είναι τη σκλαβιά του έρωτά σου.


 Όλα αυτά διαβάζονται πολύ όμορφα, ακούγονται ακόμα πιο ρομαντικά μα στην πραγματικότητα είναι η ευκαιρία σου να ανακαλύψεις πως κάπου εδώ η ζωή κάνει μία παύση, όπως σε όλα τα λογοτεχνικά έργα, βάζει τελεία και αλλάζει παράγραφο. Πολλές φορές δε, αν είσαι αρκετά τυχερή για να ζήσεις και το κάτι διαφορετικό, αλλάζει ακόμα και κεφάλαιο.

Όπως και να εξελιχθεί η ερωτική σας ιστορία, υπάρχουν σίγουρα κάποια πράγματα που θα πρέπει να αποφύγετε, που απαγορεύονται και που απλά δεν πρέπει να κάνετε. Λάβετέ τα σοβαρά υπόψιν σας και πράξτε ανάλογα. Να θυμάστε, δεν υπάρχει μόνο το λευκό και το μαύρο, υπάρχει και το γκρι και ίσως τελικά σας πηγαίνει καλύτερα.

Σταματήστε να μοιράζεστε στα social networks την ψυχολογική σας κατάσταση. Μπορεί το δάκρυ να τρέχει κορόμηλο και να έχετε κάνει μαύρους κύκλους από την αϋπνία, αλλά δε χρειάζεται να το μάθουν και οι 900 φίλοι σας στο facebook, twitter, instagram και δε συμμαζεύεται. Αν έχετε τόση ανάγκη να μιλήσετε για αυτό που σας συμβαίνει πάρτε τηλέφωνο τις κολλητές σας και αγοράστε άμεσα ημερολόγιο.

Αφήστε τον εαυτό σας στην ησυχία του. Μέχρι πριν πέντε λεπτά που ήσασταν ακόμα δεσμευμένη με το λεγάμενο τα υπέροχα μακριά σας μαλλιά φάνταζαν το όνειρο κάθε extension που θέλει να μοιάζει με αληθινό. Τώρα ξαφνικά βαλθήκατε να τα κόψετε, να τα βάψετε, να τα πιάσετε πάνω, να τα ψήσετε με το σίδερο, ε όχι. Κάτω τα χέρια και αν θέλετε να κάνετε κάτι χρήσιμο πιάστε βελόνα και κλωστή και πλέξτε κανένα εργόχειρο.

Στην αρχή ήταν μία μικρή λιγούρα, μετά μία τάση υπογλυκαιμίας, μετά γιόρταζε ο φίλος σας ο Νίκος και τελικά δεν έχετε αφήσει σοκολατάκι, πάστα, γεμιστό τσουρέκι και ντόνατ σε χλωρό κλαρί. Κλείστε το στόμα, επιστρέψτε το γλύκισμα πίσω στο κουτί του και με ψηλά τα χέρια απομακρυνθείτε σιγά σιγά από τον τόπο του εγκλήματος. Επειδή ο λεγάμενος σας παράτησε στα "κρύα του λουτρού" δε χρειάζεται να μοιάσετε στο θωρηκτό Αβέρωφ προκειμένου να του θυμίσετε τη θητεία του στο Ναυτικό.

Έχετε μετατρέψει το κινητό σας σε σκουλαρίκι και τους λογαριασμούς της WIND σε εξωπραγματικά νούμερα συνοδευόμενα από πολλά μηδενικά. Εάν συνεχίσετε να του τηλεφωνείτε και να του στέλνετε μηνύματα κάθε φορά που τον σκέφτεστε, δηλαδή συνέχεια, τότε δεν υπάρχει καμία άλλη λύση για εσάς. Κλειδώστε τη συσκευή σας στο κομοδίνο σας και πετάξτε το κλειδί. Ή το τηλέφωνο, ή η αξιοπρέπειά σας, διαλέξτε.

Σας πλήγωσε, σας παράτησε, σας είπε "θα σου τηλεφωνήσω" αλλά δεν το έκανε, σας έστησε έξω από το Μέγαρο με τα εισιτήρια για τον Elvis Costello στο χέρι και εξαφανίστηκε μέσα στη νύχτα. Τραγικά όλα αυτά και εμείς συμπάσχουμε μαζί σας. Εάν όμως αρχίσετε να περνάτε από τα κρεβάτια όλης της Αθήνας για να ξεχάσετε τον πρώην και να επιβεβαιωθείτε σα γυναίκα, τότε καλύτερα να αλλάξετε μυαλά προτού σας βγει το όνομα και πρέπει να αλλάξετε αυτό στο τέλος. Το σεξ της μίας βραδιάς με πολύ κόσμο δεν είναι η λύση, είναι το αδιέξοδο.

Δεν ξέρουμε αν θα τα ξαναβρείτε με το λεγάμενο, σίγουρα όμως αν ακολουθήσετε τα παραπάνω είστε στον καλύτερο δρόμο για αυτά που έρχονται και όπως έχει αποδείξει η ιστορία, αυτά είναι πάντα τα καλύτερα!

Το πιο μεθυσμένο βίντεο που έχετε δει (video)

Posted: 29 Dec 2011 03:30 PM PST

Δείτε μια συλλογή με τα καμώματα ανθρώπων που ήπιαν 2 ποτηράκια παραπάνω...



Η «ασυγκράτητη» Rosie Jones τα... πέταξε πάλι! (pics)

Posted: 29 Dec 2011 03:00 PM PST

Γνωστή celebrity και μοντέλο κυρίως σε ανδρικά περιοδικά, η Rosie Jones θεωρείται δικαίως ως ένα από τα πιο «καυτά» κορίτσια στη Μεγάλη Βρετανία, με τις εμφανίσεις την στην τηλεόραση και τα περιοδικά να αναστατώνουν το ανδρικό κοινό.Η 20χρονη Rosie έχει δηλώσει κατά το παρελθόν ότι ασχολείται με το modeling από την ημέρα που έκλεισε τα 18 της χρόνια και, απ' ότι φαίνεται, καθόλου τυχαία δεν είναι η επιτυχία της μέχρι τώρα...

Το κορίτσι των φωτογραφιών, μάλιστα, έχει ένα μοναδικό ρεκόρ στην κατοχή της. Πρόκειται για το παγκόσμιο ρεκόρ του... «βάλε-βγάλε» ένα σουτιέν, το οποίο απέσπασε, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ της Becky Rule!







Η Μαρία Ηλιάκη πιο sexy από ποτέ (pics)

Posted: 29 Dec 2011 02:45 PM PST

Η Μαρία Ηλιάκη δείχνει για πρώτη φορά τη sexy πλευρά της και εξηγεί γιατί δεν το έκανε τόσο καιρό.
«Δεν έτυχε. Δεν θεωρώ πως είμαι  sexy  ή ότι με βλέπει ο άλλος και το πρώτο που σκέφτεται είναι "Ουαου! Τι  sexy  γκόμενα!". Νομίζω ότι είμαι ένα γλυκό κορίτσι».




Όπως αποκαλύπτει στο «Down Town» είναι φουλ ερωτευμένη. Εδώ κι ένα χρόνο έχει μια σχέση που θεωρεί ότι είναι η καλύτερη που είχε ποτέ. Όσο για γάμο… θα δείξει. Όπως λέει το έχουν συζητήσει με τον σύντροφό της αλλά κανείς από τους δύο δεν είναι ακόμα σε τέτοια φάση.



Η εκπομπή είναι για εκείνη τρομερή ψυχοθεραπεία, όπως λέει. «Υπάρχουν φορές που λίγο πριν από τους τίτλους αρχής θέλω να βάλω τα κλάματα και να πω "άι στο καλό, θέλω να πάω σπίτι μου". Αλλά με το που ξεκινά η εκπομπή, περνάω όμορφα. Όταν φτάνει 6 το απόγευμα, αισθάνομαι λες και κάποιος μου έχει ρουφήξει όλη την αρνητική ενέργεια και είμαι πολύ cool. Και με τον Νίκο έχουμε μια τέτοια σχέση, περίεργη...»

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός δεν δίστασε να μιλήσει και για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της.

«Πριν από έξι χρόνια, η μαμά μου έπαθε μια σειρά από εγκεφαλικά. Πλέον είναι μόνιμα στο κρεβάτι. Από την αρχή μου ήταν πολύ δύσκολο να συνειδητοποιήσω ότι στο εξής πρέπει να φροντίζω εγώ τη μαμά μου και όχι αυτή εμένα. Άργησα να το δεχτώ».



Είστε σίγουροι ότι ξέρετε τα πάντα γύρω από το σεξ;

Posted: 29 Dec 2011 02:30 PM PST

Στοίχημα ότι αν δεν έχετε διαβάσει τις πρόσφατες έρευνες που διενεργήθηκαν γύρω από το σεξ, δεν γνωρίζετε και τα στοιχεία που θα δείτε παρακάτω. Πρόκειται για διεθνείς στατιστικές όπως προέκυψαν από έγκυρα επιστημονικά γκάλοπ και τα αποτελέσματα είναι αν μη τι άλλο, εντυπωσιακά!Επειδή όσο ζούμε, μαθαίνουμε, ας ρίξουμε μια ματιά.

- Το 11% των αντρών χρησιμοποιεί το sex για να απαλλαγεί από το στρες.

- Περισσότερες από μία στις τρεις γυναίκες κάνουν sex το λιγότερο τρεις φορές την εβδομάδα. Περίπου το 28% των αντρών είναι το ίδιο τυχεροί.

- Η διασκέδαση που σχετίζεται με το sex (πορνοπεριοδικά, videos, στριπτιτζάδικα, υπηρεσίες συνοδών, τηλεφωνικό sex κ.λπ.) έχει βυθιστεί κι αυτή μαζί με την οικονομία: το 42% των αντρών έχει κόψει όλες τις παραπάνω συνήθειες από το budget του.

- Ξέχνα το μπάνιο μετά το sex –το 36% των ανθρώπων κάτω των 35 ετών πάνε κατευθείαν στο Facebook και το Twitter, σύμφωνα με έρευνα του Retrevo.com.

- Δε βγαίνεις έξω συχνά; Το 32% των αντρών υποστηρίζει ότι αυνανίζεται πιο συχνά μετά την οικονομική κρίση.

- Οι γυναίκες κάνουν sex 17% πιο συχνά από το μέσο άντρα.

- Σύμφωνα με έρευνα της Intel, οι γυναίκες προτιμούν να μην κάνουν sex για δύο εβδομάδες, παρά να μη σερφάρουν στο διαδίκτυο για το ίδιο χρονικό διάστημα.

- Αναζητάς τον απόλυτο οργασμό; Κάνε αποχή από οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα για τρεις εβδομάδες. Αυτό είναι το χρονικό διάστημα που χρειάζονται τα επίπεδα της τεστοστερόνης για να φτάσουν στο ύψιστο επίπεδο και να αυξηθεί η λίμπιντό σου, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο World Journal of Urology.

- Υπάρχουν περίπου 500-100 θάνατοι ετησίως από αυτοερωτική ασφυξία (βλ. David Carradine). Αυτοί ισούνται με τον αριθμό των φόνων που γίνονται στη Νέα Υόρκη κάθε χρόνο.

- Η Ισπανία, η Βραζιλία και η Ιταλία παράγουν τους καλύτερους εραστές, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα του OnePoll.com. Το χειρότερο; Οι γυναίκες χαρακτήρισαν τους Γερμανούς «δύσοσμους», τους Άγγλους «τεμπέληδες» και τους Σουηδούς «βιαστικούς». Οι Αμερικανοί κατετάγησαν κάπου στη μέση. Οι Έλληνες βρίσκονταν κάπου στην αρχή, αλλά άμα δεν έχεις την πρωτιά τι να το κάνεις;

Δείτε πως δημιουργήθηκαν οι αριθμοί (pics)

Posted: 29 Dec 2011 02:15 PM PST

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί το 1 είναι... "ένα", το 2 είναι "δύο", το 3 είναι "τρία" και ποιά είναι η προέλευση των αριθμών;
Οι αριθμοί που γράφουμε δημιουργήθηκαν... με αλγόριθμους, (1, 2, 3, 4, κλπ) που ονομάζονται αραβικοί αλγόριθμοι, για να ξεχωρίζουν από τους ρωμαϊκούς αλγόριθμους (I, II, III, IV, κλπ)

Οι Άραβες διέδωσαν τους συγκεκριμένους αλγορίθμους, ωστόσο η προέλευσή τους πηγαίνει πίσω στους εμπόρους, που τους χρησιμοποίησαν για να μετρήσουν και να κάνουν τις εμπορικές συναλλαγές τους.

Ποια λογική, λοιπόν, ισχύει στους αραβικούς αλγόριθμους; Η εξήγηση είναι πολύ πιο απλή απ' ότι φαντάζεστε, αφού για όλα ευθύνονται οι γωνίες! Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και θα καταλάβετε ακριβώς τι εννοούμε.










Και το πιό εντυπωσιακό… Κύκλος = καμία γωνία = Μηδέν


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: ΔΕΙΤΕ: ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ http://24wro.blogspot.com/2011/12/blog-post_930.html#ixzz1hxcZTn3S


Ξεχάστε τη Ferrari ππέστρεψε η Faralli & Mazzanti

Posted: 29 Dec 2011 01:59 PM PST

Δέκα ολόκληρα χρόνια μετά το τελευταίο του δημιούργημα, ο μικρός ιταλικός οίκος χειροποίητων supercars...παρουσιάζει το Evantra.

Για κάποιον παράξενο λόγο η Faralli & Mazzanti ήθελε στην αρχή να ονομάσει το μοντέλο Mugello. Από την πίστα που βρίσκεται κοντά στην Φλωρεντία. Αλλά και που ανήκει στην Ferrari. Το όνομα Mugello παραπέμπει άμεσα στην Scuderia και δεν είμαστε σίγουροι αν θα εξυπηρετούσε σωστά τους μαρκετινίστικους σκοπούς που είχαν στο νου τους από τη μικρή ιταλική εταιρεία. Εξ άλλου η Faralli & Mazzanti είχε δέκα χρόνια να παρουσιάσει ένα μοντέλο -έμοιαζε κάπως ξεχασμένη από το χρόνο. Τελικά πρυτάνευσε η λογική, το νέο της αυτοκίνητο ονομάστηκε Evantra και την επαναφέρει αμέσως στο «τώρα» -για να μην πούμε ότι την στέλνει κατευθείαν στο «αύριο».

Με μήκος 4,23 μ., πλάτος 1,95 μ. και ύψος 1,22 μ., έχει τις διαστάσεις ενός χορταστικού supercar. Με βάρος 1200 κιλών, έχει την «ελαφράδα» που χρειάζεται για να αποδώσει επιδόσεις εντυπωσιακές. Με ένα κινητήρα 3,5 λίτρων που δίνει 405 ίππους (κι έναν ακόμη που φθάνει τα 603 άλογα) έχει όλη την καρδιά που χρειάζεται για κάτι τέτοιο. Στην «γρήγορη» εκδοχή του, το Evantra χρειάζεται μόλις 3,7 δευτερόλεπτα για να φθάσει από τα 0 στα 100 χλμ./ω. Αναμένεται να το δούμε στους δρόμους από τα μέσα του 2012. Ή μάλλον, να μην το πολυδούμε, αφού θα κατασκευασθούν μόνο πέντε μοντέλα για του χρόνου και από πέντε για κάθε μια από τις επόμενες χρονιές. Μέχρι η Faralli & Mazzanti να αποφασίσει ότι θα βγάλει κάτι ακόμη πιο καινούργιο. Σε καμμια εικοσαριά χρόνια δηλαδή…

coolspotting.gr

8 πράγματα που τραβούν την προσοχή ενός άντρα!

Posted: 29 Dec 2011 01:45 PM PST

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που οι άνδρες προσέχουν από την πρώτη στιγμή...όταν συναντούν μία γυναίκα και που τους κάνουν να θέλουν να την γνωρίσουν καλύτερα.
Ποια όμως είναι αυτά;Σύμφωνα με έρευνα Αμερικανών επιστημόνων οι άνδρες προσέχουν:

1. Την υγεία των μαλλιών
Από την εποχή των σπηλαίων οι άνδρες προσέχουν τα γυναικεία μαλλιά καθώς είναι δείγμα υγείας, πράγμα που σημαίνει με τη σειρά του ότι το θηλυκό είναι κατάλληλο για ζευγάρωμα.

2. Αν το χαμόγελο είναι γνήσιο
Οι άνδρες ξεχωρίζουν το πιεσμένο χαμόγελο από το αυθεντικό. Στην δεύτερη περίπτωση σημαίνει ότι υπάρχει γνήσιο ενδιαφέρον πράγμα που τους σπρώχνει να συνεχίσουν την πολιορκία.

3. Το μέγεθος της παρέας
Αν η γυναίκα βρίσκεται με μεγάλη παρέα είναι δυσκολότερο για τους άνδρες να την προσεγγίσουν. Αν βρίσκεται με ακόμη μία φίλη πάλι θα δυσκολευτεί γιατί θα σκεφτεί ότι δεν θα την εγκαταλείψει για να του μιλήσει. Το τέλειο μέγεθος παρέας είναι τρία άτομα, γιατί οι υπόλοιποι δύο μπορούν να συνομιλήσουν μεταξύ τους όταν εκείνος και ο "στόχος" αποχωρήσουν.

4. Ο τόνος της φωνής
Μία φωνή σε υψηλότερο τόνο τραβάει την προσοχή των ανδρών γιατί είναι δείγμα δύναμης εκ μέρους της γυναίκας και υγείας, άρα στο υποσυνείδητο τους θεωρείται ένδειξη γονιμότητας.

5. Η αναλογία μέσης – γοφών
Οι γυναίκες που έχουν ευρύτερους γοφούς θεωρούνται γονιμότερες, έτσι οι άνδρες προτιμούν τα θηλυκά με στενή μέση και μεγαλύτερους γοφούς.

6. Η λάμψη του δέρματος
Ένα λαμπερό δέρμα θεωρείται δείγμα υγείας – φυσικής και ψυχικής – και οι άνδρες προσελκύονται από ένα καθαρό και φωτεινό πρόσωπο.

7. Τι είναι ψεύτικο πάνω στη γυναίκα
Ψεύτικες βλεφαρίδες, νύχια, εξτένσιονς κ.α. "φωνάζουν" ότι αυτό που βλέπουν δεν είναι αυτό που ισχύει στ' αλήθεια. Προτιμούν μία όψη πιο αυθεντική που δεν θα κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις.

8. Τα μάτια
Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και οι άνδρες τα κοιτούν περισσότερο από άλλα μέρη του σώματος. Από εκεί μπορούν να αντλήσουν πολλές πληροφορίες για τη γυναίκα που θα τους κάνουν να θέλουν να τη γνωρίσουν καλύτερα.

Η Rihanna κάνει... νάζια (pics)

Posted: 29 Dec 2011 01:30 PM PST

Μία φωτογραφία της με μαγιό ανέβασε η Rihanna στο Τwitter από τις διακοπές της στην πατρίδα της στα νησιά Μπαρμάντος.
Η 23χρονη τραγουδίστρια απολαμβάνει τις διακοπές της κάτι που ήθελε να το μοιραστεί με όλους.

«Τα Μπαρμπάντος είναι το σπίτι μου. Περίμενα για αυτή τη στιγμή! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι πραγματικό!» έγραψε.

Μια πηγή είπε στη Sun: «Η Rihanna πήγε σε ένα εστιατόριο και αφού ήπιε μερικά ποτά αγόρασε φαγητό για ένα… λόχο. «Στη συνέχεια πήγε σε ένα πάρτυ όπου οι άνθρωποι χορεύουν μέχρι πρωίας. Το διασκέδασε πολύ».







Γνωστή για τις εκκεντρικές της εμφανίσεις, η Rihanna τράβηξε και πάλι... τα βλέμματα στη συναυλία της την περασμένη βδομάδα με τη στιλιστική της επιλογή.



Όταν το μέγεθος είναι πρόβλημα…

Posted: 29 Dec 2011 01:15 PM PST

Πολλά ακούγονται και λέγονται για το μέγεθος του γεννητικού οργάνου ενός άνδρα…Σύμφωνα με τους σεξολόγους, στην ενήλικη ζωή φυσιολογικό σε µέγεθος θεωρείται ένα πέος που σε στύση φτάνει τα 11-15 εκ. (κατά µέσο όρο) 

Ακόµα όµως και κάτω από τα 11 εκ. ένα πέος δεν θεωρείται...

παθολογικά µικρό εφόσον λειτουργεί φυσιολογικά. 

Οι παθολογικές καταστάσεις είναι πάρα πολύ σπάνιες και αναφέρονται σε πέη περίπου 2½ εκατ. σε στύση. 

Πάντως έχετε υπόψη ότι το µέγεθος του πέους είναι κληρονομικό.
Tο παθολογικά µικρό πέος, το οποίο όµως είναι κανονικά διαµορφωµένο, ονοµάζεται µικροφαλλός ή µικροπέος. 

Αιτίες
Οι αιτίες του µικροπέους µπορεί να είναι α) ορµονικές ανωµαλίες, β) ανωµαλίες όρχεων ή γ) ιδιοπαθείς (χωρίς σαφή αιτία). 

Οι επεµβάσεις
Το µικρό πέος µπορεί να συνοδεύεται µε στυτική διαταραχή. Ουσιαστικά όµως το θέµα είναι περισσότερο ψυχολογικό για τους άντρες, που γι' αυτό συχνά επιµένουν στις επεµβάσεις χωρίς να υπάρχει πρόβληµα. 

Πάντως οι χειρουργικές επεµβάσεις επιµήκυνσης και πάχυνσης είναι η µόνη λύση για αύξηση του πέους στους ενήλικες, καθώς τότε το µέγεθος δεν µπορεί να αλλάξει µε ορµονική θεραπεία.
Ωστόσο µε την επιµήκυνση τα εκατοστά που κερδίζονται είναι λίγα, ενώ µε την πάχυνση το πέος κερδίζει σε πάχος, αλλά συχνά αποκτά µια (µη αναστρέψιµη) τριγωνική µορφή. 

Μηχανήµατα επιµήκυνσης ή χάπια δεν έχουν αποτέλεσµα, ενώ µπορούν να είναι και επικίνδυνα

frappedoupoli.blogspot.com

Οι εικόνες gif της ημέρας (gifs)

Posted: 29 Dec 2011 01:00 PM PST

2Kamikazi.gr - Οι εικόνες gif της ημέρας
3Kamikazi.gr - Οι εικόνες gif της ημέρας
4Kamikazi.gr - Οι εικόνες gif της ημέρας
5Kamikazi.gr - Οι εικόνες gif της ημέρας
6Kamikazi.gr - Οι εικόνες gif της ημέρας
7Kamikazi.gr - Οι εικόνες gif της ημέρας
8Kamikazi.gr - Οι εικόνες gif της ημέρας
9Kamikazi.gr - Οι εικόνες gif της ημέρας



Παρουσιάστρια καιρού που προκαλεί... εγκεφαλικά (pics)

Posted: 29 Dec 2011 12:45 PM PST

Ο λόγος για την Mayte Carranco από το Μεξικό η οποία ότι εποχή και να είναι, ανεβάζει τις θερμοκρασίες στα ύψη. Εκτός από τον καιρό, η μελαχρινή δεσποινίς ασκεί και το επάγγελμα του μοντέλου, έχοντας κάποιες σούπερ αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις στο ενεργητικό της! Ας πάρουμε μια μικρή γεύση του ποια είναι…










Οι πιο ασυνήθιστες παραλίες του κόσμου (pics)

Posted: 29 Dec 2011 12:30 PM PST

Ο πλανήτης μας έχει πολλές ομορφιές. Η λίστα αυτή περιλαμβάνει μερικές από τις πιο ασυνήθιστες και αξιοσημείωτες παραλίες του κόσμου.
Σε μερικές μπορεί να μην μπορείτε να κολυμπήσετε αλλά δεν παύουν να έχουν κι αυτές μια ιδιαίτερη ομορφιά. Για να δούμε λοιπόν τις παραλίες αυτές…

Η παραλία Bowling Ball Beach στην Καλιφόρνια αντί για χρυσή άμμο ή βότσαλα, έχει τεράστιες πέτρες οι οποίες καταλαμβάνουν όλη την παραλία.

Οι πέτρες αυτές είναι τοποθετημένες με τέτοιο τρόπο που θα νόμιζε κανείς ότι κάποιος τις άφησε έτσι.



Το Harbour Island στις Μπαχάμες μαγεύει όσους το επισκέπτονται με την άσπρη άμμο του και τα καταγάλανα νερά του. 



Το Prince William Sound στην Αλάσκα αποτελεί σίγουρα ένα από τα θαύματα του κόσμου. Καθαρός αέρας, καταπράσινα βουνά τα οποία αντανακλώνται στα νερά και μαύρη άμμος είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της περιοχής που κόβουν την ανάσα. 



Η παραλία Papakolea στη Χαβάη δεν είναι μια συνηθισμένη παραλία. Η άμμος έχει μαύρα, κόκκινα και πράσινα στοιχεία τα οποία προήλθαν από μια έκρηξη ηφαιστείου πριν 10.000 χρόνια και τα νερά είναι γαλαζοπράσινα. 



Η λίστα αυτή δεν θα ήταν πλήρης αν δεν περιελάμβανε και μια ελληνική παραλία. Η παραλία Περίσσα στην Σαντορίνη είναι μια από τις πιο γνωστές του κόσμου για την μαύρη άμμο αλλά και για τον βράχο Μέσα Βουνό, το οποίο φωτίζεται το βράδυ. Οι σαγιονάρες είναι απαραίτητες καθώς η άμμος κρατάει την ζέστη. 



Ηφαίστεια έχουν διαμορφώσει το ιδιαίτερο σχήμα της παραλίας Giant's Causeway στην Βόρεια Ιρλανδία. Η παραλία αυτή συμπεριλαμβάνεται σε πολλούς μύθους της Ιρλανδίας. 



Η παραλία Rainbow στην Αυστραλία προσφέρει την απόλυτη ηρεμία. Αν πάρετε μια χούφτα από την χρυσή άμμο θα δείτε μυριάδα χρωμάτων. 



Την παραλία Vik στην Ισλανδία αξίζει να την επισκεφθείτε για την ιδιαίτερη ομορφιά της. Πέρα από την μαύρη άμμο, περιβάλλεται από καταπράσινους λόφους. 



newsbeast.gr

Έχετε δει γάτα να παίζει... «Fruit Ninja»; (video)

Posted: 29 Dec 2011 12:15 PM PST

Και μάλιστα σε iPad..










Απίστευτο: Έπιασε ψάρι που δάγκωνε άνδρες στα γεννητικά όργανα (pics)

Posted: 29 Dec 2011 12:00 PM PST

Ένας Βρετανός βιολόγος, ο 53χρονος Τζέρεμι Γουέιντ ...έμεινε πολλές εβδομάδες στην Παπούα- Νέα Γουινέα για να εντοπίσει και να πιάσει ένα μυστηριώδες ψάρι το οποίο είχε ευνουχίσει πολλούς νέους αλιείς στη χώρα.
Με ένα μικρό ξύλινο σκάφος άρχισε να περιφέρεται στις παραλίες και στους ποταμούς και τελικά κατάφερε να πιάσει τον ψάρι που οι ντόπιοι ονομάζουν Pacu (ψάρι που κόβει μπάλες).

Για να είναι σίγουρος άνοιξε το στόμα του και είδε τα τεράστια δόντια με τα οποία έκοβε τα γεννητικά όργανα των ψαράδων με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως μερικοί εξ αυτών πέθαναν λόγω αιμορραγίας.

Ο Τζέρεμι Γουέιντ είναι διάσημος βιολόγος και η παραπάνω εντυπωσιακή ιστορία θα προβληθεί σε λίγες ημέρες από το κανάλι ITV της Βρετανίας.





Ίσως το καλύτερο antivirus που έχετε δει

Posted: 29 Dec 2011 11:45 AM PST

Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε...




Αν διάσημοι άντρες άλλαζαν... φύλο! (pics)

Posted: 29 Dec 2011 11:30 AM PST

Δείτε πώς θα έμοιαζαν...






























Κλοπή για ρεκόρ... Guiness έκρυψε καφάσι με μπύρες στη φούστα της! (video)

Posted: 29 Dec 2011 11:15 AM PST

Πρόκειται για ένα πραγματικά σπάνιο...
χάρισμα! Μια γυναίκα στην Ινδία έκλεψε ολόκληρο καφάσι με 24 μπύρες Γκίνες, αφού το έκρυψε ανάμεσα στα πόδια της, κάτω από τη φούστα της.
Η κάμερα ασφαλείας την εντόπισε και όλοι εμείς αναρωτιόμαστε για τη... μυϊκή δύναμη της γυναίκας αυτής!

Δείτε το βίντεο:

Η επιστροφή της Monica Bellucci (pics)

Posted: 29 Dec 2011 11:00 AM PST

Ποζάρει για τον οίκο D&G...
Με μία σέξι φωτογράφιση για τους Dolce & Gabbana επέστρεψε η χυμώδης Μόνικα Μπελούτσι.

Η φωτογράφιση για την συλλογή Άνοιξη - Καλοκαίρι του οίκου εμπνέεται από τον παλιό ιταλικό κινηματογράφο και μαζί με την σέξι Μπελούτσι ποζάρει η Bianca Balti.




Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές