Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

paraksena


paraksena


Το δράμα του ανθρώπου “φούσκα”

Posted: 16 Nov 2011 03:38 AM PST

Οταν ήταν 19 χρονών τα πρώτα περίεργα σημάδια στο πρόσωπό του είχαν κάνει την εμφάνισή τους. Στα 24 του το προβλημα άρχισε να εμφανίζεται και σε άλλα σημεία μέχρι που στα 32 του σχεδόν όλο του το κορμί ήταν γεμάτο με τα ογκίδια αυτά. Στα 57 του σήμερα ο Chandra Wisnu ειναι ένας απο τους πιο δυστυχισμένους ανθρώπους στον κόσμο και ενας απο τους ελάχιστους με αυτήν την πάθηση. Πρόκειται για μια ανωμαλία στο DNA του που δημιουργεί αυτό που βλεπετε. Ο άνθρωπος αυτός ειναι γνωστός στην κοινωνία του και σαν....

"άνθρωπος φούσκας". Οταν βγαίνει απο το σπίτι του φοράει μαντίλα για να μην τρομάζει τον κόσμο ενώ απο πολύ νωρίς βίωσε τον ρατσισμό.
Ο λόγος οπoυ εμφανίζεται τώρα δημόσια ειναι για να μπορέσει να βρεθεί μια λύση για τον υπόλοιπο κόσμο που μπορεί να υποφέρει απο αυτό αλλά και τα παιδιά του που ήδη έχουν τα πρώτα συμπτώματα αλλά δεν έχει τα χρήματα να τα πάει στους γιατρούς.

Ρωσίδα κρατούσε για δυο χρόνια έναν εξωγήινο στο ψυγείο της!

Posted: 15 Nov 2011 09:14 AM PST

Μια Ρωσίδα βρίσκεται υπό έρευνα, αφού ισχυρίζεται ότι κρατούσε επί δυο χρόνια, ένα εξωγήινο πλάσμα στο ψυγείο της.
Η Marta Yegorovnam ανέφερε ότι βρήκε το περίεργο πλάσμα δυο χρόνια πριν και μέχρι σήμερα το κρατούσε στην ψύξη.

Η γυναίκα υποστηρίζει πως......
το ανακάλυψε σε έναν τόπο συντριβής, μετά από έναν δυνατό κρότο που άκουσε έξω από το σπίτι της στην περιοχή Petrozavodsk της δυτικής Ρωσίας.



Η Ρωσίδα δε σταματά εκεί αλλά δίνει και περισσότερες πληροφορίες, λέγοντας ότι στον τόπο της συντριβής, υπήρχαν φλεγόμενα αντικείμενα και παραμορφωμένα μέταλλα, ενώ το το πλάσμα βρισκόταν μέσα σε μια διαστημική στολή.
Άλλοι υποστηρίζουν πως μόνο εξωγήινος δεν είναι , αλλά πρόκειται για ένα λαχανικό που έχει χαλάσει και έτυχε να μοιάζει με ένα πλάσμα από άλλον κόσμο.

Ο ειδικός σε θέματα UFO, Michael Cohen, δήλωσε ότι « Αυτό θα μπορούσε να είναι μια περίτεχνη απάτη, ωστόσο, δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να πρόκειται για έναν πραγματικό εξωγήινο».
ΜΑΓΙΚΗ ΑΥΛΗ

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές