Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

kinitro news


kinitro news


Ολόγυμνες φωτογραφίες της Φαίης Ξυλά, aka Εύα από τα Μυστικά της Εδέμ.!

Posted: 16 Nov 2011 09:51 PM PST

Ολόγυμνες φωτογραφίες της Φαίης Ξυλά, aka Εύα από τα Μυστικά της Εδέμ.!

Υπάρχει κανείς που δεν θεωρεί την Φαίη Ξυλά, μία από τις ωραίες γυναίκες της τηλεόρασης..?

Κι επειδή η απάντηση είναι μάλλον όχι, τότε θα χαρείτε πολύ να απολαύσετε την γνωστή ηθοποιό, ολόγυμνη, να αποκαλύπτεται μπροστά στον φωτογραφικό φακό του Τάκη Διαμαντόπουλου, για το Λευκό Βίβλίο του, που περέχει δεκάδες φωτογραφήσεις γνωστών καλλιτεχνών, όπως ακριβώς τους γέννησε η μαμά τους.!



kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

H Benetton ξαναπροκαλεί...Δείτε και το video

Posted: 16 Nov 2011 09:45 PM PST

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της ιταλικής εταιρείας ρούχων Benetton, που αποτελεί φωτομοντάζ κι απεικονίζει τον πάπα Βενέδικτο ΙΣΤ' να φιλιέται στο...



στόμα με τον ιμάμη του Αλ 'Αζχαρ στο Κάιρο, επιδεικνύει «σοβαρή έλλειψη σεβασμού προς τον πάπα», ανέφερε σήμερα το Βατικανό.



Σε ανακοίνωσή του, ο εκπρόσωπος του Βατικανού, Φεντερίκο Λομπάρντι, έκανε γνωστό ότι θα προχωρήσει σε «διαβήματα προκειμένου να διασφαλιστεί ο σεβασμός προς το πρόσωπο του Αγίου Πατέρα».



Το Βατικανό διαμαρτυρήθηκε «για την απαράδεκτη χρήση της εικόνας του Αγίου Πατέρα στο πλαίσιο μιας διαφημιστικής εκστρατείας για εμπορικούς σκοπούς».



«Πρόκειται για μια σοβαρή έλλειψη σεβασμού προς τον Πάπα, αποτελεί προσβολή για τα συναισθήματα των πιστών, μια σαφή απόδειξη του πώς μπορούν να παραβιαστούν σε μια διαφήμιση, οι θεμελιώδεις κανόνες του σεβασμού προς ένα πρόσωπο για να προσελκύσει την προσοχή μέσω της πρόκλησης» σημείωσε το Βατικανό.



Μία ακόμη διαφήμιση της Benetton δείχνει τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα να φιλάει στο στόμα τον Κινέζο ομόλογό του Χου Ζιντάο. Οι φωτογραφίες άρχισαν γρήγορα να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.



Η καμπάνια της «United Colors of Benetton» που ονομάζεται «UNHATE» παρουσιάστηκε επίσημα την Τετάρτη στο Παρίσι από τον αντιπρόεδρο του Ομίλου Benetton, Αλεσάντρο Μπένετον. Η καμπάνια περιλαμβάνει επιπλέον κυρίως ένα «φανταστικό» φιλί μεταξύ του Νικολά Σαρκοζί και της Άγγελας Μέρκελ.




www.topeiraxtiri.gr

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ SAMURAI..ΕΝΩ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ

Posted: 16 Nov 2011 09:36 PM PST

ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ,Ο ΠΟΛΩΝΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙ ΜΕ ΣΠΑΘΙ SAMURAI 2 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΙ....ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ....

ΤΟΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ...
2 ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ(Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ) ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΘΑΛΑΜΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ......
ΑΠΕΔΡΑΣΕ.ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 15 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ!

eglimatikotita

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

ΚΕΠΚΑ: Προσοχή με τα smartphones! Φουσκώνουν τους λογαριασμούς

Posted: 16 Nov 2011 09:22 PM PST

Αρκετές καταγγελίες δέχτηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα, το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών, από καταναλωτές που μόλις, χρησιμοποίησαν «smart phones», οι λογαριασμοί τους της κινητής τηλεφωνίας «φούσκωσαν».
Ερευνώντας τις …καταγγελίες, αποδείχτηκε ότι οι υψηλές χρεώσεις οφείλονταν, στη σύνδεση των κινητών «smart» τηλεφώνων, στο διαδίκτυο.
Το ΚΕ.Π.ΚΑ. ενημερώνει τους καταναλωτές ότι, στα «smart» κινητά τηλέφωνα είναι εγκατεστημένες εφαρμογές, όπως καιρός, νέα, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, GPS κ.λπ., οι οποίες μπορούν να συνδέονται, αυτόματα, στο διαδίκτυο, προκαλώντας επιπλέον χρεώσεις. Οι καταναλωτές, που προσέφυγαν, στο ΚΕ.Π.ΚΑ., αρνούνταν, κατηγορηματικά, ότι συνδέθηκαν, στο διαδίκτυο, μέσω του κινητού τους. Όμως, όπως αποδείχθηκε, το ίδιο το «smart» κινητό συνδεόταν, αυτόματα και ανανέωνε τις, ήδη, εγκατεστημένες εφαρμογές.
Το ΚΕ.Π.ΚΑ. διαμαρτυρήθηκε, στις τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και με βάση τις απαντήσεις τους, ενημερώνει τους καταναλωτές.
Εάν δε θέλουμε το κινητό μας να έχει πρόσβαση, στο διαδίκτυο, μπορούμε:
• Τη στιγμή της αγοράς του «smart» κινητού τηλεφώνου ή και αργότερα, ζητούμε, από τα καταστήματα πωλήσεων της εταιρείας μας, την απενεργοποίηση της πρόσβασης, στο διαδίκτυο.
• Για την απενεργοποίηση, μπορούμε να καλέσουμε, επίσης, το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, που χρησιμοποιούμε.
Και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις, κρατούμε την ημερομηνία και την ώρα, που ζητήσαμε την απενεργοποίηση καθώς και το όνομα του υπαλλήλου, που μας εξυπηρέτησε, είτε στο κατάστημα, είτε στο τηλεφωνικό κέντρο.
Ενημερώνουμε, επίσης, τους καταναλωτές ότι κάποιες εταιρείες παρέχουν σύνδεση, στο διαδίκτυο, χρεώνοντας ένα χαμηλό τίμημα, ανά ημέρα. Η χρέωση αυτή είναι συνδεδεμένη, με συγκεκριμένο όγκο δεδομένων.
Κάποιες εταιρείες στέλνουν ενημερωτικό γραπτό μήνυμα, στο κινητό μας, όταν συνδεθούμε, για πρώτη φορά, στο διαδίκτυο ή όταν πλησιάζουμε να καλύψουμε τον όγκο, που καλύπτει η χαμηλή χρέωση, ανά ημέρα. Τα μηνύματα αυτά πρέπει να τα διαβάζουμε, για να μη βρεθούμε, με φουσκωμένο λογαριασμό.
Τέλος, οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας πρέπει να παραδίδουν ενημερωτικό φυλλάδιο, για τη σωστή χρήση, στους καταναλωτές, που αγοράζουν «smart» κινητά τηλέφωνα. Πρέπει να τα διαβάζουμε, προσεκτικά, για να αποφεύγουμε δυσάρεστες εκπλήξεις.
Για οποιοδήποτε πρόβλημα επικοινωνήστε με το γραφείο καταγγελιών του ΚΕ.Π.ΚΑ., στο τμήμα εξυπηρέτησης Καταναλωτών: τηλ. 2310 233.333, ώρες 09:00 – 14:30.

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Πέφτει γέλιο στο Ecofin με τον Βενιζέλο

Posted: 16 Nov 2011 09:17 PM PST


Ούτε ζωγραφιστό δεν θέλουν να βλέπουν στην Ευρώπη τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον οποίο θεωρούν εξαιρετικά ελλειμματικό ως υπουργό Οικονομικών για μια χώρα που κινδυνεύει να χρεοκοπήσει εντός της ευρωζώνης.
Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, οι συνάδελφοί του στο Ecofin έχουν «εντυπωσιαστεί» αρνητικά από την αδικαιολόγητη διαχυτικότητά του στις επαφές με τους άλλους υπουργούς, η οποία αντιμετωπίζεται συχνά πυκνά με αμηχανία από τους δεύτερους.

Η εικόνα του ευτραφούς Ευάγγελου Βενιζέλου, που επιχειρεί να φωτογραφηθεί είτε με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Σόιμπλε είτε με άλλους, είναι συνηθισμένη στα συμβούλια Ecofin, όπως συνηθισμένα είναι και τα χαμόγελα συγκατάβασης που σχηματίζονται στα πρόσωπα των συναδέλφων του.

Κοινός τόπος στις Βρυξέλλες είναι η αντίληψη ότι οι πιρουέτες του Έλληνα υπουργού απευθύνονται κατά βάση στο εσωτερικό της χώρας, όπου θέλει να προβάλλεται ως ισχυρός συνομιλητής των Ευρωπαίων, σε αντίθεση και με τον «ηττημένο» Γ. Παπανδρέου.

Οι Γερμανοί και οι Γάλλοι όμως θεωρούν δύσκολο να συνεννοηθούν με τον ευφυή συνταγματολόγο, που πριν από λίγους μήνες έδιωξε με αστείες δικαιολογίες την τρόικα από την Ελλάδα ζητώντας πολιτική συμφωνία. Στη συνέχεια και χωρίς ντροπή ο ίδιος εκλιπαρούσε για επιστροφή του κλιμακίου στην Αθήνα.

Ο γαλλογερμανικός άξονας ανοιχτά πλέον δεν εμπιστεύεται τον Ευ. Βενιζέλο, ενώ ήταν έκπληξη πρώτου μεγέθους το πώς ο νέος πρωθυπουργός δεν πρότεινε ένα πρόσωπο της δικής τους εμπιστοσύνης για να εισέλθει στο οικονομικό επιτελείο.

Η δυσκολία να συνεργαστούν οι κοινοτικοί με τον Ευάγγελο Βενιζέλο έχει ήδη διαμηνυθεί στον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο. Πάντως και ο πρωθυπουργός γεύτηκε τα τερτίπια του υπουργού Οικονομικών και αντιπροέδρου της κυβέρνησης, ο οποίος πρόσφατα με νυχτερινό non paper κατηγορούσε έμμεσα τον πρωθυπουργό ως άνθρωπο των τραπεζιτών που «αντιμάχεται» το «κούρεμα» του χρέους.

Εξαιρετικά χαμηλή είναι πάντως η εκτίμηση των Ευρωπαίων και για το πρόσωπο του υπουργού Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που ενώ λέει πολλά στην πραγματικότητα δεν κάνει τίποτα για να απορροφηθούν οι πολυδιαφημιζόμενοι πόροι του ΕΣΠΑ. Στους εν αναμονή πόρους των 14 δισ. ευρώ αναφέρθηκε και ο Λουκάς Παπαδήμος προχθές στη Βουλή, υποσχόμενος και αυτός ότι θα χρησιμοποιηθούν για να αιμοδοτήσουν στο μέλλον την οικονομία.

Αναιμική εκτίμηση απολαμβάνει στα ευρωπαϊκά κέντρα αποφάσεων και ο πρώην υπουργός Οικονομικών και νυν Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου, που θεωρείται ότι έκανε σοβαρά λάθη στη διαχείριση της κρίσης κυρίως στα αρχικά στάδια, όταν υποσχόταν αυξήσεις μεταφέροντας ένα λανθασμένο μήνυμα στο εσωτερικό της χώρας.
Δ.Γ. Παπαδοκωστόπουλος, εφημερίδα Δημοκρατία


kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

H άρνηση εκτέλεσης διαταγής καταστολής όχλου ήταν η αιτία καρατόμησης της ηγεσίας του Στρατού!

Posted: 16 Nov 2011 09:09 PM PST



Όλα αυτά τα χρόνια, είδαμε τον Στρατό να χρησιμοποιείται άλλοτε ως μέσο μπίζνας, κομπίνας και καταλήστευσης των ταμείων του κράτους, από πολιτικούς με off shore εταιρίες και μεθόδους αποπληρωμής αλά Goldman Sachs !!!
Διαβάστε περισσότερα »

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Κυρίες & κύριοι πλέον καλείστε να ψηφίσετε υπέρ ή κατά του αφανισμού σας ~ Και πάλι δολοφονία 76χρονης Ελληνίδας από Αφγανούς

Posted: 16 Nov 2011 01:15 PM PST


Με αρκετές χιλιάδες ευρώ, περίπου 30.000, συνελήφθη στα Χανιά ένας νεαρός Αφγανικής υπηκοότητας, που φέρεται ότι μαζί με έναν ακόμα ομοεθνή του είναι οι δράστες της δολοφονίας της 76χρονης γυναίκας στα Λιβάδια.

Ο νεαρός Αφγανός συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ρεθύμνου, που συνεργάστηκαν με...
τους συναδέλφους τους από τα Χανιά, και το χρηματικό ποσό βρέθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης, όπου είχαν καταφύγει τις τελευταίες δύο ημέρες, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Ο δεύτερος άντρας αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.

Ο συλληφθείς φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, υποστηρίζοντας ότι αυτός και ο φίλος του διέπραξαν την αποτρόπαια δολοφονία. Φαίνεται, δε, πως γνώριζαν ότι η 76χρονη είχε στο σπίτι της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο και έκλεψαν μετά την δολοφονία. Ωστόσο, δεν βρήκαν, όπως όλα δείχνουν, το σύνολο των χρημάτων που είχε η άτυχη γυναίκα, δεδομένου ότι οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν στο σπίτι και 44 χιλιάδες ευρώ επιπλέον, τα οποία ήταν άθικτα.

Οι δύο αλλοδαποί διέμεναν μέχρι τη Δευτέρα στα Λιβάδια, από όπου αποχώρησαν το πρωί εκείνης της ημέρας. Το γεγονός αυτό είχε προκαλέσει υποψίες στις αστυνομικές αρχές, που είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε όλους τους νομούς της Κρήτης, προκειμένου να τους εντοπίσουν.

protothema.gr

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Ψήφος εμπιστοσύνης με 255 «ναι» στην κυβέρνηση

Posted: 16 Nov 2011 12:10 PM PST


Ψήφο εμπιστοσύνης με 255 «ναι» έλαβε από τη Βουλή η κυβέρνηση του
Λουκά Παπαδήμου. Συγκεκριμένα, σε σύνολο 293 βουλευτών, υπέρ της παροχής
ψήφου εμπιστοσύνης ψήφισαν 255, ενώ «όχι» ψήφισαν 38.

Εκτός από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ
της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, καθώς και από τους ανεξαρτήτους που συμμετέχουν
στη Δημοκρατική Συμμαχία, «ναι» ψήφισαν και οι Γιώργος Λιάνης, Μιλένα
Αποστολάκη, Έλσα Παπαδημητρίου και Σωτήρης Χατζηγάκης.

Κατά την ψηφοφορία ωστόσο υπήρξε μία διαρροή από τη ΝΔ και δύο από το
ΠΑΣΟΚ. Συγκεκριμένα από το ΠΑΣΟΚ δεν έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης ο
βουλευτής Χρήστος Κατσούρας και ο Τσετίν Μάντατζη, ενώ μεταξύ αυτών που
καταψήφισαν την κυβέρνηση ήταν και ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος, ο
οποίος αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορία τέθηκε εκτός
Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.



Πηγή

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Ο στρατιώτης που οδήγησε το άρμα στο Πολυτχενείο,θυμάται...

Posted: 16 Nov 2011 11:03 AM PST

Η εισβολή του άρματος μάχης στο Πολυτεχνείο,δεν σημάδεψε μόνο τους εξεγερμένους μέσα από τη πύλη που τσακίστηκε από τους τόνους χάλυβα που έπεσαν με ορμή πάνω της. Σημάδεψαν βαθειά τον 20χρονο τότε στρατιώτη που είχε διαταχθεί να οδηγήσει το άρμα μέσα στο Πολυτεχνείο.

Τ΄ όνομά του Α.Σκευοφύλαξ,αλλά μικρή σημασία έχει τ΄ όνομα. Σημαντικές είναι οι αναμνήσεις ενός ανθρώπου,όπως τόλμησε να της πει μία και μοναδική φορά σε συνέντευξή του στο Βήμα, στην επέτειο του 2003.

Η ιστορία πολλές φορές κάνει ανθρώπους απλούς πρωταγωνιστές.Κάποιες φορές αρνητικούς πρωταγωνιστές. Όπως εκείνο το 20χρονο παιδί στο άρμα μάχης.Που τότε όπως εξομολογήθηκε,πίστευε ότι έκανε το καθήκον του εναντίον των "εχθρών κομμουνιστών". Και μετά ,όταν η τραγωδία πέρασε και έγινε πολίτης ψήφισε δυο φορές ΚΚΕ!

Η διήγησή του για εκείνη τη νύχτα,ήταν συγκλονιστική:


•«Την ημέρα εκείνη ήμουν υπηρεσία. Στον στρατό είχα δέκα μήνες. Ημουν εκπαιδευτής στο Κέντρο Τεθωρακισμένων, στο Γουδί. Τότε οι «μαυροσκούφηδες» ήταν σώμα επιλέκτων. Πήγα εθελοντικά. Μόλις άρχισαν τα επεισόδια, μπήκαμε επιφυλακή. «Οι κομμουνιστές καίνε την Αθήνα» μας έλεγαν και εμείς τους πιστεύαμε. Θυμάμαι στο στρατόπεδο κάποιοι είχαν ραδιοφωνάκια και ακούγαμε στα κρυφά τον σταθμό του Πολυτεχνείου. «Παλιοκουμμούνια» θα καλοπεράσετε!» λέγαμε».

•«Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της 16ης Νοεμβρίου, η ίλη μου πήρε εντολή να ετοιμαστεί για έξοδο. Αποφασίστηκε να βγουν πέντε δικά μας άρματα, κάτι γαλλικά AMX30. Εγώ ήμουν οδηγός στο πρώτο άρμα που βγήκε στον δρόμο». Στο ίδιο άρμα βρίσκονταν ο αξιωματικός Μιχάλης Γουνελάς, ως επικεφαλής, ο ανθυπασπιστής Λάμπρος Κωνσταντέλλος, ως οδηγός εδάφους, ο λοχίας Στέλιος Εμβαλωμένος και ο Γιάννης Τίρπας.


•«Στη 1.15 το πρωί της 17ης Νοεμβρίου φτάσαμε στη διασταύρωση των λεωφόρων Αλεξάνδρας και Κηφισίας. Λίγο αργότερα διασχίζαμε την Αλεξάνδρας, όταν στο ύψος του IKA, στη στάση Σόνια, σταματήσαμε γιατί ο δρόμος ήταν κλειστός. Υπήρχαν οδοφράγματα, φωτιές και ακινητοποιημένα λεωφορεία. Με διάφορες μανούβρες αριστερά – δεξιά, μπρος πίσω, άνοιξα τον δρόμο και προχωρήσαμε» θυμάται ο κ. Σκευοφύλαξ. Ο δρόμος για τα τανκς ήταν ανοιχτός πλέον προς το Πολυτεχνείο. «Οταν φτάσαμε στη διασταύρωση της λεωφ. Αλεξάνδρας και της οδού Πατησίων, μας έδωσαν εντολή να σταματήσουμε. Εκεί, στην πλατεία Αιγύπτου, μείναμε περίπου μία ώρα. Ο κόσμος θυμάμαι ότι μας φώναζε «είμαστε αδέλφια, είμαστε αδέλφια». Εγώ ήθελα να τους φάω. Τους έβλεπα σαν παράσιτα»!


•2 το πρωί. «Φτάνοντας μπροστά στην πόρτα, έστριψα το άρμα προς το Πολυτεχνείο, με γυρισμένο το πυροβόλο προς τα πίσω. Θυμάμαι ότι σηκώθηκα από τη θέση μου και εγώ και το άλλο πλήρωμα. Δεκάδες φοιτητές κρέμονταν από τα κάγκελα, ενώ εκατοντάδες βρίσκονταν στον προαύλιο χώρο. Εδειχναν πανικόβλητοι Και εγώ, να σκεφτείς ότι τους έβλεπα σαν μαμούνια που ήθελα να τα φάω»!


•3 το πρωί.«Τότε ήρθε ο οδηγός εδάφους του άρματος και μου λέει: «Θα μπούμε μέσα, θα ρίξουμε την πύλη. Ετοιμάσου!Πήρα θέση και ξεκίνησα. Δεν έβλεπα πολλά πράγματα, δεν είχα καλό οπτικό πεδίο, γιατί κοιτούσα πλέον από τη θυρίδα του άρματος. Δέκα εκατοστά πριν από την πόρτα, σταμάτησα. Σταμάτησα σκόπιμα. Αυτό φαίνεται στο βίντεο της εποχής. Στο φρενάρισμα, οι φοιτητές τρομαγμένοι έφυγαν προς τα πίσω. Αν έμπαινα με ταχύτητα, θα σκότωνα δεκάδες άτομα που εκείνη τη στιγμή ήταν κρεμασμένα στα κάγκελα. H καγκελόπορτα έπεσε αμέσως. Πίσω από τη σιδερένια πύλη ήταν σταθμευμένο το Μερσεντές το οποίο είχαν βάλει εκεί οι φοιτητές για να φράξουν την είσοδο. Το έκανα αλοιφή. H αριστερή ερπύστρια το έλιωσε. Με το που έπεσε η πύλη του Πολυτεχνείου εισέβαλαν οι αστυνομικοί για να συλλάβουν τους φοιτητές. Λίγο αργότερα κατέβηκα και εγώ από το άρμα και μπήκα στον χώρο του Πολυτεχνείου. Δεν υπήρχε νεκρός. Θα μπορούσε όμως και να υπάρχουν νεκροί» .

•«Αστυνομικοί κυνηγούσαν και χτυπούσαν τους φοιτητές όπου τους έβρισκαν. Αν δεν ήταν οι ΛΟΚατζήδες να τους σταματήσουν – θυμάμαι ότι πολλές φορές πιάστηκαν στα χέρια μαζί τους – δεν ξέρω και γω τι θα γινόταν».

•«Στο προαύλιο του Πολυτεχνείου ήταν πολύ χτυπημένοι, θυμάμαι ότι είδα πολλούς τραυματίες, ενώ τρεις-τέσσερις ήταν σωριασμένοι κάτω, ακίνητοι. Δεν ξέρω αν ήταν νεκροί. Δεν κοίταξα να δω. Κάποια στιγμή ένας φοιτητής όρμησε κατά πάνω μου και μου είπε: «Τι κατάλαβες τώρα που μπήκες;». Αφήνιασα. Εβγαλα το πιστόλι και προτάσσοντάς το γύρισα και του είπα ουρλιάζοντας: «Σκάσε, ρε κωλόπαιδο, μη σε καθαρίσω». Αυτός ο φοιτητής δεν ξέρει πόσο τυχερός στάθηκε εκείνη τη στιγμή… Αν έλεγε μια κουβέντα παραπάνω, θα τον σκότωνα! Τέτοιος ήμουν. Ενας φασίστας».

•«Οπως περνούσαν οι φοιτητές θυμάμαι ότι έριχναν μέσα στο τανκ πακέτα τσιγάρα και ό,τι προμήθειες είχαν μαζί τους. Οταν γυρίσαμε στο Γουδί, το άρμα έμοιαζε με περίπτερο. Οσο σκέφτομαι ότι οι φοιτητές μας έδιναν σάντουιτς και τσιγάρα, μετά απ' όσα τους κάναμε… Δεν μπορώ να το συχωρέσω αυτό το πράγμα στον εαυτό μου. Σκέφτομαι τι πήγα και έκανα!..».


•«Οταν γυρίσαμε στο στρατόπεδο, έγινα ήρωας. Οι στρατιωτικοί μου έδιναν συγχαρητήρια. Τότε αισθανόμουν ότι ήμουν κάποιος, ότι έκανα κάτι καλό, κάτι μεγάλο. Είχα γίνει ο ήρωας που διέλυσε τους εχθρούς της πατρίδας, τα «παλιοκουμμούνια», όπως λέγαμε τότε τους φοιτητές. Αυτά μου έλεγαν, αυτά πίστευα. Ενιωθα περήφανος. Ημουν και εγώ φασίστας».


•«Ντρέπομαι γι' αυτό που ήμουν, γι' αυτό που έκανα. Στη θέση μου θα μπορούσε να βρεθεί ο καθένας, έφεδρος στρατιώτης ήμουν άλλωστε. Δεν με απαλλάσσει όμως αυτό. Μέχρι που μπήκα μέσα, πίστευα αυτό που έκανα. Στη συνέχεια έγινε ο εφιάλτης της ζωής μου».


onalert

kinitro news Image Hosted by ImageShack.us

Βόμβα μεγατόνων: Ξεκινούν άμεσα οι γεωτρήσεις νότια της Κρήτης!

Posted: 16 Nov 2011 09:24 AM PST


Γεωστρατηγική-ενεργειακή "βόμβα" μεγατόνων εξερράγη στην Βουλή πριν λίγα λεπτά, με τον βουλευτή της Ν.Δ. Πάνο Παναγιωτόπουλο να την "απασφαλίζει" και τον υφυπουργό ΠΕΚΑ, Γιάννη Μανιάτη να υπόσχεται ότι "σκάει" εντός των επόμενων ημερών: Ο βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην υπουργός, ζήτησε από την κυβέρνηση "να ξεκινήσει άμεσα γεωτρήσεις νότια της Κρήτης, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει, το κοίτασμα είναι μεγαλύτερο από αυτό του "Οικοπέδου 12" στην Κύπρο".

Δηλαδή απαίτησε να μην περιοριστούμε στους διαγωνισμούς αλλά να προχωρήσουμε σε γεωτρήσεις άμεσα, ακολουθώντας την τακτική του αείμνηστου Εθνάρχη, προέδρου της Κύπρου,Τάσσου Παπαδόπουλου.
Άμεση ήταν η απάντηση του παριστάμενου υφυπουργού Γιάννη Μανιάτη (γιατί κάτι μας λέει ότι δεν ήταν τυχαία ούτε η ομιλία του Π.Παναγιωτόπουλου, ούτε η παρουσία του Γ.Μανιάτη;), ο οποίος είπε ότι "Aναφορικά με αυτά που είπε στην ομιλία του ο Π.Παναγιωτόπουλος, έχω να πω ότι σε λίγες ημέρες νομίζω ότι θα έχουμε καλές ειδήσεις προς την κατεύθυνση αυτή". Στην συζήτηση παρενέβη και ο προεδρεύων της συνεδρίασης αντιπρόεδρος της Βουλής κ.Νιώτης, ο οποίος είπε ότι "Νομίζω προς αυτή την κατεύθυνση ήταν και η ομιλία του Γ.Παπανδρέου χθες".
Το σημαίνουν όλα αυτά; Το defencenet.gr είχε αποκαλύψει ότι στην συνάντηση στο προεδρικό μέγαρο στις 6΄Νοεμβρίου είχε τεθεί από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τότε πρωθυπουργό το θέμα των πετρελαίων και ακριβώς για αυτό ήθελε να μην πηγαίναμε άμεσα σε εκλογές στις 4 Δεκεμβρίου, όπως ζητούσε ο Α.Σαμαράς, αλλά να αναβληθού γιατί "Έχουμε το θέμα των πετρελαίων και του φυσικού αερίου να διαχειριστούμε".
Σύμφωνα με τον ομότιμο καθηγητή του Πανεπιστημίου της Κρήτης Α.Φώσκολο, η αξιολόγηση γεωλογικών, γεωχημικών και λοιπών γεωστοιχείων, μας υποδεικνύει την ύπαρξη μεγάλων αποθεμάτων υδρογονανθράκων νότια της Κρήτης της τάξεως των 20 -22 δισ. βαρέλια πετρέλαιο, ενώ σε αυτά μπορούν να προστεθούν και περίπου 20 δισ. βαρέλια πετρελαίου που βρίσκονται στη ζώνη του Ηροδότου, δηλαδή 150 -175 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας.
Οι πληροφορίες του defencenet.gr αναφέρουν ότι υπάρχει ... έξωθεν πίεση για "άμεση έναρξη γεωτρήσεων" και μάλιστα ήδη έχει βρεθεί και η εταιρεία που θα τις κάνει. Πιο απλά, μέχρι το καλοκαίρι η Ελλάδα "θα τρυπήσει" νότια της Κρήτης σε ένα κοίτασμα το οποίο δείχνει να είναι το τριπλάσιο εκείνου της Κύπρου. Με εγγυήσεις ασφάλειας να δίνονται τόσο από τις ΗΠΑ, όσο και από την Γαλλία, που θέλουν πάση θυσία να προχωρήσει άμεσα το porject...
Πηγή


http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCcD1n7Is-qt3_pHq58uJf3bRxWiNvirxU6-dvjj0ZexGA6uI4Tw kinitro news

Θεά Λατίνα, την λένε Καταλίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Posted: 16 Nov 2011 09:15 AM PST

Θεά Λατίνα, την λένε Καταλίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Την έχουν «βαφτίσει»... Αντριάνα Λίμα της Κολομβίας και μάλλον έχουν δίκιο. Η Καταλίνα Οταλβάρο είναι όμορφη, Λατίνα και WAG!

Η Καταλίνα είναι μόλις 20 χρονών, ωστόσο ήδη έχει κάνει το... μπαμ στον χώρο του μόντελινγκ! Ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο από τα 14 της και πλέον έχει περπατήσει στις πιο γνωστές πασαρέλες, ενώ έχει κάνει και αρκετές αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις για ανδρικά περιοδικά.

Κατάγεται από την Κολομβία, έχει ύψος 1.74, διαστάσεις 88-61-89 και τ
ο χρώμα των ματιών της είναι γκριζοπράσινο. Με αυτά τα... προσόντα, λογικό ήταν να «κλέψει» την καρδιά του ποδοσφαιριστή Ντάιρο Μορένο, ο οποίος επίσης κατάγεται από την Κολομβία.

Απολαύστε την!

Θεά Λατίνα, την λένε Καταλίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Θεά Λατίνα, την λένε Καταλίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Θεά Λατίνα, την λένε Καταλίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Θεά Λατίνα, την λένε Καταλίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Θεά Λατίνα, την λένε Καταλίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Θεά Λατίνα, την λένε Καταλίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Θεά Λατίνα, την λένε Καταλίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Θεά Λατίνα, την λένε Καταλίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Θεά Λατίνα, την λένε Καταλίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Θεά Λατίνα, την λένε Καταλίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Θεά Λατίνα, την λένε Καταλίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Θεά Λατίνα, την λένε Καταλίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Θεά Λατίνα, την λένε Καταλίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Θεά Λατίνα, την λένε Καταλίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Θεά Λατίνα, την λένε Καταλίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Θεά Λατίνα, την λένε Καταλίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Θεά Λατίνα, την λένε Καταλίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Θεά Λατίνα, την λένε Καταλίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Θεά Λατίνα, την λένε Καταλίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Θεά Λατίνα, την λένε Καταλίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Θεά Λατίνα, την λένε Καταλίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Θεά Λατίνα, την λένε Καταλίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Θεά Λατίνα, την λένε Καταλίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Θεά Λατίνα, την λένε Καταλίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Θεά Λατίνα, την λένε Καταλίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Θεά Λατίνα, την λένε Καταλίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Θεά Λατίνα, την λένε Καταλίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Θεά Λατίνα, την λένε Καταλίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Θεά Λατίνα, την λένε Καταλίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Θεά Λατίνα, την λένε Καταλίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Θεά Λατίνα, την λένε Καταλίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Θεά Λατίνα, την λένε Καταλίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Θεά Λατίνα, την λένε Καταλίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Θεά Λατίνα, την λένε Καταλίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Θεά Λατίνα, την λένε Καταλίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Θεά Λατίνα, την λένε Καταλίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Θεά Λατίνα, την λένε Καταλίνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)






http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCcD1n7Is-qt3_pHq58uJf3bRxWiNvirxU6-dvjj0ZexGA6uI4Tw kinitro news

Μπουμπούκια!

Posted: 16 Nov 2011 08:31 AM PST




πηγη

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCcD1n7Is-qt3_pHq58uJf3bRxWiNvirxU6-dvjj0ZexGA6uI4Tw kinitro news


Κύπρος:Κατάσχεσαν το αμάξι του Χριστόφια λόγω… χρεών

Posted: 16 Nov 2011 08:26 AM PST


Μία είδηση που πέρασε στα ψιλά τις τελευταίες μέρες ήταν η κατάσχεση του αυτοκινήτου του πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, λόγω χρεών.

Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα προ 3 ημερών η κυπριακή εφημερίδα «Η Μάχη» και αναδημοσιεύεται σήμερα από το ιστολόγιο της Θεσσαλονίκης seleo.gr

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το θεσσαλονικιώτικο site, το Κυπριακό Δικαστήριο εξέδωσε ένταλμα για την κατάσχεση του αυτοκινήτου τόσο του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας όσο και του Προέδρου της Βουλής.

Ο λόγος της κατάσχεσης των πολυτελών αυτοκινήτων; Δεν κατέβαλε η Δημοκρατία τα οφειλόμενα δικηγορικά έξοδα σε δικαστική υπόθεση και οι δικηγόροι για να λάβουν τα χρωστούμενα, αναγκάστηκαν να εξασφαλίσουν από το δικαστήριο ένταλμα κατάσχεσης κινητής περιουσίας, που αφορά στο προεδρικό αυτοκίνητο και στο αυτοκίνητο του προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων!
Πρόκειται για ένα πρωτάκουστο γεγονός, το οποίο ήρθε να προστεθεί σε όσα συμβαίνουν επί διακυβέρνησης Χριστόφια.

Νομικοί κύκλοι με τους οποίους επικοινώνησε «Η ΜΑΧΗ» ανέφεραν ότι η έκδοση τέτοιου εντάλματος κατάσχεσης είναι καθ' όλα νόμιμη και ότι ουδέν μεμπτό υπάρχει στην διαδικασία που ακολουθήθηκε για εξασφάλιση των οφειλομένων ποσών από το κράτος.

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCcD1n7Is-qt3_pHq58uJf3bRxWiNvirxU6-dvjj0ZexGA6uI4Tw kinitro news

Τουρκικά μαχητικά 300 μέτρα πάνω από το Καστελόριζο!

Posted: 16 Nov 2011 08:18 AM PST


Δύο τουρκικά μαχητικά-αναγνωριστικά RF-4E στιις 15.30 πέταξαν επάνω από την Μεγίστη (Καστελόριζο) σε ύψος μόλις 300 μέτρων φωτογραφίζοντας τα οχυρωματικά έργα και τις υποδομές του νησιού. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτi τέτοιο.
H πρόκληση πραγματικά είναι άνευ προηγούμενου, καθώς τα τουρκικά αεροσκάφη εκτέλεσαν κανονική αποστολή αεροφωτογράφησης σε μία περιοχή όπου τα ελληνικά μαχητικά δεν μπροούσαν να φτάσουν έγκαιρα. Τα τουρκικά αεροσκάφη είχαν απογειωθεί από την βάση του Ντάλαμαν.
Όλα αυτά λίγη ώρα μετά την "βόμβα" στην ελληνική Βουλή (πρώτο και μόνο το defencenet.gr αποκάλυψε το θέμα) ότι "Πάμε για άμεση έναρξη γεωτρήσεων νότια της Κρήτης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ:

"Ανακοινώνεται ότι σχηματισμός 2 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών RF-4 εισήλθε στο FIR ΑΘΗΝΩΝ στις 15:30, πραγματοποίησε υπέρπτηση στη Ν. Μεγίστη (Καστελόριζο) στα 1.000 πόδια και εξήλθε του FIR ΑΘΗΝΩΝ στις 15:31".

Τα αεροσκάφη RF-4E για την εκτέλεση αποστολών αναγνώρισης από χαμηλό ύψος χρησιμοποιούν το συνδυασμό των καμερών KA-56E με την οποία μπορούν να έχουν μία πανοραμική λήψη της περιοχής ενδιαφέροντος και τρείς κάμερες KS-87. Η διάμετρος του φακού της κάμερας KA-56E είναι 3 ίντσες και έχει οπτικό εύρος 180 μοίρες. Οι τρείς κάμερες KS-87 διαθέτουν φακούς με διάμετρο 6 ίντσες η πρώτη, 3 ίντσες η δεύτερη και 6 ίντσες η τρίτη και έχουν οπτικό εύρος 37,5 μοίρες, 90 μοίρες και 37,5 μοίρες αντίστοιχα. Οι κάμερες αυτές είναι συνδεδεμένες με το Flight Data Computer του αεροσκάφους από όπου ρυθμίζεται και η ταχύτητα με την οποία γίνεται η φωτογράφηση η οποία συνήθως είναι μία λήψη το δευτερόλεπτο. Το συγκρότημα στο οποίο φιλοξενούνται οι κάμερες βρίσκεται στο ρύγχος του RF-4E. Τα αεροσκάφη ανήκουν στην 171 Filo με έδρα την αεροπορική βάση του Eskisehir.


Το είδαμε εδώ
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCcD1n7Is-qt3_pHq58uJf3bRxWiNvirxU6-dvjj0ZexGA6uI4Tw kinitro news

''Πιο πιθανή από ποτέ η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ''

Posted: 16 Nov 2011 08:03 AM PST

Οι Financial Times λόγω της επιδείνωσης της οικονομίας μας χαρακτηρίζουν ως ''οι πιο μάταιες 100 ημέρες εξουσίας στην ιστορία'' την κυβέρνηση Παπαδήμου.

Στο κύριο μάλιστα άρθρο τους οι Financial Times ασχολούνται με την ανεργία στη χώρα μας εκτιμώντας πως εαν επισήμως ανακοινώνεται ότι η ανεργία έφτασε στο 18,4%, τότε στην πραγματικότητα έχει ξεπεράσει το 20%.


Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως η ανεργία θα αυξηθεί και άλλο το χειμώνα, με το επιχείρημα πως το 18,4% αφορά στον Αύγουστο, στην κορύφωση δηλαδή της τουριστικής σεζόν.




Με βάση την ανεργία και την επιδείνωση στην πραγματική οικονομία της Ελλάδας, οι Financial Times ''στοιχηματίζουν'' σε αποτυχία της κυβέρνησης Παπαδήμου, τον οποίο φαίνεται να εκτιμούν, και συνεπώς σε έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο :''Πολύ πιθανή η έξοδος της Ελλάδας από τo ευρώ''

Οι επενδυτές ανησυχούσαν για δύο εξελίξεις την προηγούμενη εβδομάδα. Ο κόσμος τρόμαξε όταν το κόστος δανεισμού της Ιταλίας ξεπέρασε το 7%, ποσοστό που ίσως να οδηγεί στον μηχανισμό στήριξης. Πρόκειται όμως, για μία τεχνική και ίσως τελικά ασήμαντη εξέλιξη. Η πραγματικά ανησυχητική είδηση ήρθε από την Ελλάδα, όπου ανακοινώθηκε ότι το επίσημο ποσοστό της ανεργίας άγγιξε το 18,4%.

Δεδομένων των ύποπτων πρακτικών στα ελληνικά στατιστικά στοιχεία, θα μπορούσε κανείς να θεωρήσει ότι το πραγματικό ποσοστό της ανεργίας ξεπερνά το 20%. Το επίσημο ποσοστό αναφέρεται στον Αύγουστο, όταν ο τουρισμός – και κατά συνέπεια η απασχόληση – κορυφώνονται. Η κατάσταση αδιαμφισβήτητα θα είναι χειρότερη τον Δεκέμβριο. Οι επενδυτές και οι αξιωματούχοι θα πρέπει να συλλογιστούν τις επιπτώσεις.

Κατ' αρχήν αποδεικνύεται ότι η κατάσταση στην ελληνική οικονομία επιδεινώνεται αντί να βελτιώνεται. Κατά συνέπεια, οι πιθανότητες να πετύχει η Αθήνα τους στόχους του πακέτου στήριξης είναι ακόμη μικρότερες. Η Ελλάδα όρισε τον Λουκά Παπαδήμο, έναν τεχνοκράτη ήπιων τόνων, στην πρωθυπουργία. Η εντολή του όμως, περιορίζεται στην εφαρμογή των προϋποθέσεων που θέτουν οι πιστωτές της Ελλάδας. Επιπλέον, οι προθεσμίες είναι ασφυκτικές, καθώς θα διεξαχθούν εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου. Είναι ίσως οι πιο μάταιες 100 ημέρες εξουσίας στην ιστορία.

Γερμανοί και Γάλλοι αξιωματούχοι αρνούνται ότι προετοιμάζεται εν κρυπτώ μία μικρότερη ευρωζώνη ως αποτέλεσμα της κρίσης χρέους. Καθώς όμως, προστίθεται πολιτικό χάος στην οικονομική ασυνέπεια, οι εξελίξεις σε Αθήνα, Ρώμη, Βρυξέλλες και Βερολίνου ουσιαστικά επιταχύνουν και δεν αποτρέπουν την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

Επενδυτές και αξιωματούχοι μπορεί να μην καλωσορίζουν αυτό το ενδεχόμενο, αλλά θα πρέπει να προετοιμάζονται για αυτό. Το ευρώ θα επιβιώσει από την κρίση χρέους. Πλέον όμως, είναι πιθανό πως δεν θα επιβιώσει η ευρωζώνη με την μορφή που την γνωρίζουμε.

newsit


http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCcD1n7Is-qt3_pHq58uJf3bRxWiNvirxU6-dvjj0ZexGA6uI4Tw kinitro news

Τσάκας: «Κλείσαμε τον Ροναλντίνιο στις 17 Δεκεμβρίου έρχεται στην Ελλάδα»!

Posted: 16 Nov 2011 07:50 AM PST

Το μεγάλο όνομα που θέλει να φέρει ο πρίγκιπας Σουλτάν στον Παναθηναϊκό αποκάλυψε ο Βλάσης Τσάκας
. Ο Ροναλντίνιο λοιπόν, ο οποίος αγωνίζεται στην Φλαμένγκο, είναι σύμφωνα με τον Βλάση Τσάκα «κλεισμένος» και αναμένεται στην Ελλάδα στις 17 Δεκεμβρίου!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «sportfm.gr»
-Μιλήσατε σε εφημερίδα και αποκαλύψατε ότι θα γίνει μεταγραφή που… «κάποιοι θα πηδήξουν από τις μάντρες». Ποιο είναι αυτό το όνομα;
«Θα το πω, λοιπόν. Εχουμε κλείσει τον Ροναλντίνιο και ο Βραζιλιάνος έρχεται στις 17 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα. Θα γίνει χαμός. Μιλάμε για μεγάλη μεταγραφή. Ο παίκτης έχει κλείσει στον Παναθηναϊκό».
-Μιλάμε για τεράστια μεταγραφή, σύμφωνα με αυτά που λέτε…
«Τεράστια μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό. Γι' αυτό έλεγα ότι κάποιοι θα πηδήξουν από τις μάντρες…».
-Πότε θα «κλείσει» η μεταγραφή;
«Περιμένουμε τον παίκτη στην Ελλάδα, όπως είπα στις 17 Δεκεμβρίου. Τα χρήματα είναι πολλά και θα μπουν με σπόνσορα. Όπως, ακριβώς, έχει κάνει και η Μάντστεστερ Σίτι. Θέλω να με πιστέψετε. Γι' αυτό τόσο καιρό έλεγα για μια μεγάλη μεταγραφή. Το κόστος θα είναι, συνολικά, γύρω στα 30 εκατ. ευρώ. Θα είναι ένα δώρο για τον Παναθηναϊκό πολύ μεγάλο. Ετσι δεν είναι..;».
-Ο οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ σε τι «φάση» βρίσκεται;
«Όλα πάνε μια χαρά. Είχαμε πει ότι θα τελειώναμε περίπου στις 21 του μήνα, αλλά βλέπω να μας πάρει τέσσερις – πέντε μέρες παραπάνω. Δυστυχώς, μας καθυστέρησαν, γι' αυτό και δεν θα προλάβουμε στις 21. Θέλω να διαβεβαιώσω, όμως, τον κόσμο ότι όλα πηγαίνουν περίφημα. Λίγη υπομονή ακόμα…».

ΠΗΓΗ:sportf
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCcD1n7Is-qt3_pHq58uJf3bRxWiNvirxU6-dvjj0ZexGA6uI4Tw kinitro news

ΝΕΟ ΡΟΖ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ο Γιάννης απο τα Τρίκαλα "καρφώνει" άγρια τη κοπέλα του κολλητού του - ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!

Posted: 15 Nov 2011 10:44 PM PST

Να που τα Τρίκαλα έχουν και αυτά το "ροζ βίντεο" τους!





-----------------------------------------------------------------------------------------------



Δείτε το video Εδώ











http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCcD1n7Is-qt3_pHq58uJf3bRxWiNvirxU6-dvjj0ZexGA6uI4Tw kinitro news

Από 17 Νοεμβρίου έρχονται τα νέα τσιγάρα

Posted: 15 Nov 2011 10:21 PM PST



Την υποχρεωτική κυκλοφορία, από τις 17 Νοεμβρίου, σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ τσιγάρων με «μειωμένη ροπή ανάφλεξης», δηλαδή που σβήνουν από μόνα τους, όταν δεν χρησιμοποιούνται και είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσουν πυρκαγιές, ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.



Η αλλαγή που εφαρμόζεται, βάσει των νέων προτύπων, αφορά τη μείωση της «ροπής ανάφλεξης» στην οποία οφείλεται η ικανότητα ενός τσιγάρου που εγκαταλείπεται αναμμένο να προκαλέσει πυρκαγιά.



Οι κατασκευαστές τσιγαρόχαρτου έχουν τροποποιήσει την παραγωγή του προϊόντος τους για να τοποθετήσουν δύο δακτυλίους από πιο παχύ χαρτί στα δύο άκρα του τσιγάρου. Αν το τσιγάρο εγκαταλειφθεί, ο καπνός που καίει θα φθάσει στον έναν από αυτούς τους δακτυλίους και θα πρέπει να σβήσει από μόνος του διότι ο δακτύλιος περιορίζει την παροχή αέρα/οξυγόνου. Τα τσιγάρα αυτά μειώνουν το χρόνο καύσης, περιορίζοντας τις πιθανότητες να πάρουν φωτιά τα έπιπλα, τα κλινοσκεπάσματα ή άλλα υλικά.



Τα τσιγάρα που εγκαταλείπονται αναμμένα αποτελούν μία από τις βασικότερες αιτίες πρόκλησης θανάσιμων πυρκαγιών στην Ευρώπη. Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με στοιχεία των κρατών μελών, για την περίοδο από το 2003 έως το 2008, προκύπτει ότι στην ΕΕ οι πυρκαγιές που οφείλονται σε τσιγάρα ανέρχονται σε περισσότερες από 30.000 ετησίως, προκαλώντας περισσότερους από 1.000 θανάτους και περισσότερους από 4.000 τραυματισμούς.



Από τα σχετικά στοιχεία προκύπτει ότι ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να μειωθεί κατά περισσότερο από 40% με την εισαγωγή των τσιγάρων με «μειωμένη ροπή ανάφλεξης». Αυτό το μέτρο ασφάλειας εφαρμόζεται ήδη σε ορισμένες χώρες ανά τον κόσμο (ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία) και, εντός της ΕΕ, στη Φινλανδία από τον Απρίλιο του 2010. Η εμπειρία της Φινλανδίας, όπου ο αριθμός των θυμάτων από πυρκαγιές που προκαλούνται από ανάφλεξη τσιγάρων μειώθηκε κατά 43%, δείχνει ότι θα μπορούσαν να σώζονται στην ΕΕ περίπου 500 ζωές ετησίως.



Προβλέπεται ότι μόλις δημοσιευθούν τα νέα πρότυπα ασφάλειας στην επίσημη εφημερίδα της ΕΕ, όλες οι καπνοβιομηχανίες που πωλούν τσιγάρα στην Ευρώπη θα πρέπει να συμμορφώνονται με τα εν λόγω μέτρα. Θα εναπόκειται στις εθνικές αρχές να επιβάλλουν την εφαρμογή του νέου αυτού μέτρου πυρασφάλειας.



Ο αρμόδιος για θέματα υγείας και καταναλωτών επίτροπος Τζον Ντάλι δήλωσε τα εξής: «Δεν υπάρχει ασφαλές τσιγάρο και, βέβαια, το ασφαλέστερο είναι να μην καπνίζουμε καθόλου! Αλλά εάν κάποιοι επιλέγουν να καπνίζουν, τότε τα νέα πρότυπα τα οποία πρόκειται να τεθούν σε ισχύ, θα επιβάλουν στις καπνοβιομηχανίες να παράγουν μόνο τσιγάρα με μειωμένη ροπή ανάφλεξης και, δυνητικά, θα προστατεύσουν εκατοντάδες πολίτες από αυτόν τον κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς».



madata

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCcD1n7Is-qt3_pHq58uJf3bRxWiNvirxU6-dvjj0ZexGA6uI4Tw kinitro news


Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές