Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Κάτι έχει πάρει η κοπέλα... δεν εξηγείται αλλιώς (video)

Posted: 26 Nov 2011 07:30 PM PST

Δείτε το βίντεο...



Οι άντρες αυτοί δεν έχουν καθόλου οικειότητα με το γυναικείο φύλο (pics)

Posted: 26 Nov 2011 07:00 PM PST

Δείτε τις πόζες που παίρνουν. Τα χέρια τους το αποδεικνύουν ξεκάθαρα..












































Τα χειρότερα κέρινα ομοιώματα διαφόρων celebrities που υπάρχουν σε μουσεία (pics)

Posted: 26 Nov 2011 05:00 PM PST

Όχι μόνο δεν τους μοιάζουν άλλα είναι και απίστευτα άσχημα. Μάλιστα κάποια από αυτά δεν έχουν καν τις σωστές αναλογίες του σώματος. Μάλλον ο καλλιτέχνης που τα έφτιαξε δεν είχε τα κέφια του. Δείτε τις φωτογραφίες..

Drew Barrymore















Julia Roberts


Britney Spears


Cher


Bill Clinton


Michael J. Fox


Lindsay Lohan


LeAnn Rimes


Barack Obama


Jon Travolta & Uma Thurman in Pulp Fiction


Jack Nicholson


Jane Fonda


Bruce Springsteen


Michael Jackson


Hulk Hogan


Bruce Willis


Mel Gibson in Braveheart


Sandra Bullock


Jim Carrey


Tom Cruise


Michael Jordan


Nixon


David Beckham


Wayne Rooney


Lewis Hamilton


Whoopi Goldberg


Laurence Llewelyn-Bowen

Όπα πρόσεχε φίλε... θα σπάσεις το κεφάλι σου (video)

Posted: 26 Nov 2011 04:45 PM PST

Ενώ το πήγαινε καλά.. μας τα χάλασε στο τέλος και πήγε να σπάσει το κεφάλι του στον τοίχο..




Γιατροί αφαιρούν βδέλλα 4άρων ιντσών από λαρύγγι έφηβου

Posted: 26 Nov 2011 04:30 PM PST

Όταν ο Tao Jiayuan, ένα 16χρονο αγόρι από ...την Κίνα, παραπονέθηκε για πόνο στο λαιμό του πριν από δύο μήνες, θα μπορούσε να λέει ψέματα όπως οποιοδήποτε παιδί οπουδήποτε στον κόσμο που ήθελε απλά να μείνει στο σπίτι για να μην πάει σχολείο.Στην αρχή η μαμά του αγοριού νόμιζε ότι είχε κρύωμα, σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Αφού ο έφηβος συνέχισε να έχει αναπνευστικά προβλήματα και άρχισε να χάνει βάρος όμως, οι γονείς του τον πήγαν στο νοσοκομείο ώστε να μπορεί να ελέγχεται από τους γιατρούς, οι οποίοι βρήκαν τον πραγματικό λόγο για την κατάσταση του λαιμού του Tao: Μια μεγάλη βδέλλα σχεδόν τεσσάρων ιντσών που ζούσε μέσα στο λαρύγγι του.
Οι γιατροί που αφαίρεσαν τη βδέλλα είπαν ότι ήταν ακόμα ζωντανή και δεν είχε επηρεαστεί από το αναισθητικό που είχαν δώσει στο παιδί, σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Δεν είναι συνηθισμένο για τις βδέλλες να ζουν από το ανθρώπινο σώμα, αλλά ο Chen Bing, ο υπεύθυνος γιατρός της εγχείρισης είπε ότι είναι δυνατόν για αυτές να παραμείνουν ζωντανές στην ρινική κοιλότητα ή στο λαιμό ενός ανθρώπου.
Οι βδέλλες βρίσκονται συνήθως σε περιβάλλοντα γλυκού νερού, όπως τα ρυάκια, οι ορυζώνες και οι λίμνες, σύμφωνα με την dailypicksandflicks.com.
Ο πατέρας του Τάο, Tao Chuanhua, λέει ότι υποψιάζεται το πώς ο γιος του πρέπει να μολύνθηκε.
"Πρέπει να είχε πιει νερό από ρέμα, όταν εργάζονται στα χωράφια", είπε.

Έξυπνες διαφημίσεις τεραστίων... διαστάσεων (pics)

Posted: 26 Nov 2011 04:15 PM PST



Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία σε μια διαφημιστική καμπάνια είναι να προκαλέσει...
το ενδιαφέρον του κόσμου, έτσι ώστε το προϊόν να εντυπωθεί όσο γίνεται καλύτερα στο μυαλό των καταναλωτών.Πασίγνωστα brands ανά τον κόσμο συχνά ζητούν τη συνδρομή της… τέχνης για να δημιουργήσουν μια επιτυχημένη διαφήμιση που θα τη θυμούνται όλοι για αρκετό καιρό.



Και μια διαφήμιση στο δρόμο είναι πάντα πολύ διαφορετική από ένα τηλεοπτικό σποτ μερικών δευτερολέπτων, ακριβώς επειδή παραμένει αρκετό καιρό σε ένα σημείο, προσδοκώντας να προκαλεί συνέχεια την προσοχή του κόσμου. Και πώς αλλιώς άλλωστε, όταν τεράστιες γλυπτές δημιουργίες γίνονται… έμπνευση και φαντασία στα χέρια των διαφημιστών που θέλουν να ξεχωρίσουν από τα τετριμμένα!












Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: ΔΕΙΤΕ: Τεράστια γλυπτά γίνονται… πανέξυπνες διαφημίσεις! http://24wro.blogspot.com/2011/11/blog-post_8076.html#ixzz1erF5jofA

Έπεσε από το μπαλκόνι την ώρα που έκαναν σεξ

Posted: 26 Nov 2011 04:00 PM PST

Από μία ηλικία και μετά, τα παντρεμένα... ζευγάρια που συνεχίζουν να έχουν σοβαρές ερωτικές σχέσεις προσπαθούν να απολαύσουν το 100% των επαφών τους, στο λίγο χρόνο που τους επιτρέπουν παιδιά και υποχρεώσεις.
Δεν είναι έτσι ιδιαίτερα περίεργο το ότι ένα ζευγάρι 50άρηδων από τη Βρετανία "δραπέτευσαν" πρόσφατα στην Τενερίφη της Ισπανίας, για να απολαύσουν ολιγοήμερες διακοπές αλλά και ο ένας τον άλλον, όσο εντονότερα μπορούσαν.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, μάλιστα, όταν και βρέθηκαν να ερωτοτροπούν στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου, έφτιαχναν μία ανάμνηση που θα κρατήσει μία ζωή. Οχι όμως για το λόγο που θα περίμενε κανείς.

Σε κάποια στιγμή η 49χρονη σύζυγος έφυγε από την κουπαστή του μπαλκονιού και έπεσε στο κενό. Ευτυχώς, η συγκεκριμένη πλευρά του κτιρίου είχε μία σειρά από μεταλλικές δοκούς, οι οποίες επιβράδυναν την πτώση της και τελικά σφήνωσε ανάμεσά τους με το κεφάλι προς τα κάτω, σχετικά ελαφρά τραυματισμένη και λίγο πριν φτάσει στο έδαφος, επάνω από την σκάλα της εισόδου.

Ο πόνος στον σπασμένο δεξιό της αστράγαλο σίγουρα δεν ήταν αυτό που σκεφτόταν η άτυχη κυρία, ειδικά όταν έφτασαν οι πυροσβέστες για να την απεγκλωβίσουν, καθώς ήταν ολόγυμνη. Παρέμεινε μάλιστα στην ίδια θέση για αρκετή ώρα, μέχρι να απεγκλωβιστεί.

Στο χώρο έφτασε ασθενοφόρο για να την παραλάβει και τελικά και η αστυνομία, καθώς η σειρήνα του πρώτου είχε χαλάσει και κλήθηκε περιπολικό για συνοδεία.

Τραγικές φωτογραφίες που ανεβάζουν οι γυναίκες στο ίντερνετ!

Posted: 26 Nov 2011 03:45 PM PST

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στο ίντερνετ και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Ότι θέλει ανεβάζει και ποστάρει κανείς. Ο ορισμός του «ότι να'ναι» από τις κυρίες οι οποίες έβγαλαν «κουλές» φωτογραφίες και τις μοιράστηκαν με όλους. Τι άλλο θα δούμε δεν ξέρουμε…


Αυτά συμβαίνουν όταν προσπαθείτε να επισκευάσετε το πράγματα μόνοι σας (pics)

Posted: 26 Nov 2011 03:30 PM PST


Ορίστε, το έφτιαξα...
Ορίστε, το έφτιαξα...
Ορίστε, το έφτιαξα...
Ορίστε, το έφτιαξα...
Ορίστε, το έφτιαξα...
Ορίστε, το έφτιαξα...
Ορίστε, το έφτιαξα...
Ορίστε, το έφτιαξα...
Ορίστε, το έφτιαξα...
Ορίστε, το έφτιαξα...
Ορίστε, το έφτιαξα...
Ορίστε, το έφτιαξα...
Ορίστε, το έφτιαξα...
Ορίστε, το έφτιαξα...

Η κοπέλα που γελάει σαν... «γάιδαρος» (video)

Posted: 26 Nov 2011 03:15 PM PST

Δίκιο δεν έχουν οι φίλοι της που τη φωνάζουν γαϊδάρα;..









Denise Milani: H κοπέλα με διαστάσεις... που σε πνίγουν (pics)

Posted: 26 Nov 2011 03:00 PM PST


Όνομα: Denise Milani
Γεννημένη: 24 Απριλίου 1980
Καταγωγή: Frydek-Mistek - Τσεχία
Επάγγελμα: μοντέλο
Τα καλά νέα: έχει δικό της site και είναι μάλιστα η πιο δημοφιλής ιστοσελίδα μοντέλου
Ατάκα: τι ατάκα; Θες κι ατάκα με τόσο πλούσιο εσωτερικό κόσμο; Αν πρέπει κάτι να ειπωθεί, ας είναι το μέγεθος του σουτιέν της: 34DDD! Θαύμα πράγματι...









Απίστευτη φάρσα με σέξι κοπέλα που σηκώνει... τη φούστα της (video)

Posted: 26 Nov 2011 02:45 PM PST

Παραλίγο να πάθουν εγκεφαλικό...



Επικό ξύλο μεταξύ γυναικών (video)

Posted: 26 Nov 2011 02:30 PM PST

Είσαι γυναίκα και θες να τσακωθείς... Βάλε ένα κοντό φόρεμα, ένα στρινγκ από μέσα και κάνε μια βόλτα από το Atlantic City του New Jersey.
Η αλήθεια είναι ότι η ιδέα που έχουμε οι άνδρες για το ξύλο ανάμεσα σε γυναίκες είναι μια ρομαντική εκδοχή πορνό με κορίτσια να παίζουν πόλεμο με τα μαξιλάρια τους φορώντας τις τελευταίες δημιουργίες της Victoria Secret. Αλλά στην πραγματική ζωή τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ πιο βίαια.

Έξω από ένα καζίνο στο Atlantic City του New Jersey, δύο γυναικοπαρέες πιάστηκαν στα χέρια. Και επί 3 σχεδόν λεπτά δεν σταμάτησαν να γρονθοκοπούν και να κλωτσούν η μία την άλλη.

Για άλλους το θέαμα είναι λίγο βίαιο. Για άλλους απλά ψυχαγωγικό. Η αλήθεια είναι ότι πολλές από αυτές έφυγαν με σπασμένες μύτες και μελανιές. Ακόμα κι όταν κυλιόντουσαν στα πατώματα προσπαθούσαν να κλωτσήσουν η μία την άλλη στο πρόσωπο.

Ακόμα πιο επική είναι η ατάκα του τύπου που τραβάει το βίντεο και στο τέλος αναφωνεί: Best birthday ever.

 

Είναι 30 ετών και μοιάζει 9 μηνών (pic)

Posted: 26 Nov 2011 02:15 PM PST

Γεννήθηκε πριν από 30 χρόνια, αλλά μοιάζει με μωρό 9 μηνών. Η Μαρία Οντέτ ντο Νασιμέντο από τη Βραζιλία, πάσχει από μία πολύ σπάνια διαταραχή του θυρεοειδούς, η οποία δεν της επιτρέπει να αναπτυχθεί.
Η γυναίκα-μωρό δεν μπορεί να μιλήσει, να περπατήσει ή να φροντίσει τον εαυτό της. Ζει σε ένα χαμόσπιτο στην πόλη Σεάρα.

Μέσα στην ατυχία της η Μαρία είναι τυχερή, καθώς, αν και έχει χάσει τη φυσική της μητέρα, έχει την αγάπη και τη φροντίδα της δεύτερης συζύγου του πατέρα της, η οποία τη θεωρεί «δώρο Θεού».

Οι γιατροί που έχουν εξετάσει τη Μαρία πιστεύουν ότι εάν η ασθένειά της είχε διαγνωστεί όταν ήταν μωρό, πιθανότατα να είχε γιατρευτεί. Ακόμη και τώρα, όμως, μια πανεπιστημιακή κλινική της Βραζιλίας προσφέρει στην 30χρονη δωρεάν θεραπεία, με την ελπίδα να της δώσει τη δυνατότητα να μιλήσει ή να περπατήσει.


Σέξι κορίτσια στη μέση του πουθενά (pics)

Posted: 26 Nov 2011 01:59 PM PST





























Ο πιο ανεγκέφαλος Ρώσος οδηγός (pics)

Posted: 26 Nov 2011 01:45 PM PST

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που βλέπετε στις φωτογραφίες πήγε σε κάποιο συνεργείο για να αλλάξει λάστιχα. Οι υπάλληλοι του συνεργείου σοκαρίστηκαν από το θέαμα.. Δείτε σε τι κατάσταση ήταν τα λάστιχά του μετά από... 5 χρόνια χρήσης..





Ποια θα ήταν η αντίδρασή σας αν παγιδευόσασταν σε ένα θάλαμο ΑΤΜ; (video)

Posted: 26 Nov 2011 01:30 PM PST

Ο συγκεκριμένος τύπος πάντως πρέπει να έχει κλειστοφοβία... Δεν εξηγείται αλλιώς η αντίδρασή του..



Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν μόνο στην Ινδία vol.2 (pics)

Posted: 26 Nov 2011 01:15 PM PST

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε κάποιες φωτογραφίες από τρελές καταστάσεις που μπορείς να συναντήσεις μόνο στην Ινδία. Επίσης εδώ μπορείτε να δείτε και το πρώτο μέρος



























Μην κοιτάς, σε βλέπουν (pics)

Posted: 26 Nov 2011 01:00 PM PST

Οι ''άτακτοι'' άνδρες βρήκαν το δάσκαλό τους από ιστοσελίδα που προβάλλει τις πιο άτυχες στιγμές τους. Αντί να κοιτούν το φακό, εστιάζουν στο στήθος των γυναικών που ποζάρουν δίπλα τους. Ρίχνουν κλεφτές ματιές σε ακατάλληλα σημεία και για κακή τους τύχη απαθανατίζονται από το φωτογραφικό φακό..


Ο λόγος για κάποιους ασυγκράτητους άνδρες, που δεν μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από τα γυναικεία κάλλη.


Ο δικτυακός τόπος AcidCow δίνει ένα μάθημα σε όσους άνδρες κοιτούν τα προσόντα των γυναικών που ποζάρουν δίπλα τους. Καλεί μάλιστα όσους έχουν στην κατοχή τους ανάλογες φωτογραφίες, να τις στείλουν.


Οι κοπέλες χαμογελούν, χωρίς να ξέρουν τι συμβαίνει ακριβώς δίπλα τους. Αντί για το φακό, την προσοχή των ανδρών τραβά το γυναικείο μπούστο, το οποίο θαυμάζουν.


Οι πρωταγωνιστές θα πρέπει να σκεφθούν καλές δικαιολογίες για να εξηγήσουν στις φίλες ή στις συζύγους τους, τους λόγους της συμπεριφοράς τους, αν και η αλήθεια είναι ότι το ωραίο όλοι και όλες το κοιτάνε.


Οι σέξι φωτογραφίες της ημέρας (pics)

Posted: 26 Nov 2011 12:45 PM PST






















Επαγγελματίας στην καταστροφή φωτογραφιών (pics)

Posted: 26 Nov 2011 12:30 PM PST






















Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές