Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Νέο Κωσταλέξι στην Πάτρα οικογένεια ζούσε απομονωμένη για 45 χρόνια!

Posted: 07 Oct 2011 03:15 PM PDT

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για να μπορέσουν να συλλάβουν...

τον γιο που οπλοφορούσε - Διαβάστε τι λένε οι γείτονες...

Μια υπόθεση που θυμίζει Κωστάλεξι ήρθε στο φως στην περιοχή των προσφυγικών στην Πάτρα, στη διασταυρωση των οδών Σμύρνης και Προύσης. Μια υπόθεση που κρατάει όσο και η μνήμη των γειτόνων, για περισσότερα απο 45 χρόνια.

Μια μάνα με τα δύο της παιδιά, το ένα περίπου 45 και το άλλο 38 χρόνων ζούσαν επί χρόνια απομονωμένοι, χωρίς την παραμικρή επαφή με τον κοινωνικό τους περίγυρο και την πραγματικότητα, σε ένα σπίτι που απέπνεε αποφορά σε όλη τη γειτονιά λόγω των άθλιων συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων του.

Η μάνα,όπως λένε στο thebest.gr οι γείτονες, συνήθιζε να βγαίνει έξω μόνο με τον ένα της γιο, τον μεγαλύτερο και να αφήνει τον άλλο μέσα στο σπίτι κλειδωμένο. Άπαντες σύμφωνα με τους γείτονες πάσχουν από ψυχολογικά προβλήματα και ζούσαν υπό απαράδκετες συνθήκες στο μικρό διαμέρισμα της πολυκατοικίας. "Η κόρη της οικογένειας, τους εγκατέλειψε νωρίς και σώθηκε από την άρρωστη αυτή κατάσταση" λέει μια γειτόνισσα.

Οι περίοικοι είχαν διαμαρτυρηθεί πολλές φορές στην αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, την πρώτη φορά οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι ενώ η μητέρα με τον μεγαλύτερο γιο έλειπαν. Ο μικρότερος τους υποδέχθηκε με έναν πυροσβεστήρα και τους απώθησε βίαια. Οι κάτοικοι διαμαρτυρήθηκαν ξανά...

Το πρωί, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, οι αστυνομικοί μπόρεσαν να συλλάβουν την μητέρα και τον γιο που βρίσκονταν έξω, ενώ αμέσως μετά επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι και να μεταφέρουν τον 38χρονο στην Ψυχιατρική κλινική.

Η επιχείρηση στην οποία συμμετείχε μεγάλη αστυνομική δύναμη ξεκίνησε στις 12.30 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε μετά τις 16.00 το απόγευμα, καθώς ο μικρότερος γιος οπλοφορούσε και απειλούσε τους αστυνομικούς ότι θα αυτοκτονήσει.






KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Έκανε τα πάντα για να μοιάσει στον Superman και τα κατάφερε!

Posted: 07 Oct 2011 03:09 PM PDT

Μοιάζει απίστευτα με τον Superman..

όμως κάτι τέτοιο δεν είναι τυχαίο. Η "ψύχωση" του Herbert Chavez από τις Φιλιππίνες με τον υπερήρωα, τον οδήγησε σε σειρά πλαστικών επεμβάσεων ώστε να καταφέρει να μοιάσει στο "είδωλό" του! (pics)



Ο Herbert Chavez, ένας φαν του Superman από τις Φιλιππίνες, είναι τόσο παθιασμένος με τον "Άνθρωπο από ατσάλι" που από το 1995 έως σήμερα έχει υποβληθεί σε ουκ ολίγες σε πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει στον αγαπημένο του υπερήρωα.

Σύμφωνα με ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από την Marie Lozano των" Bandila News", ο 35χρονος Herbert Chavez έχει αλλάξει δραματικά την εμφάνισή του για να πετύχει το σκοπό του.

Αυξητική στο πηγούνι για την απόκτηση της χαρακτηριστικής σχισμής, ρινοπλαστική για την "αντιγραφή" της μύτης του Christopher Reeves, ενέσεις σιλικόνης για να κάνει τα χείλη του πιο πλούσια, είναι μόλις μερικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, με επιτυχία όπως αποκαλύπτουν οι εικόνες, τις οποίες δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο facebook!





Ο ίδιος δεν παρέλειψε να βάλει εμφυτεύματα στους μηρούς του για να αποκτήσει μια πιο δυναμική εμφάνιση.



Η συλλογή του Chavez από αναμνηστικά του Superman, που περιλαμβάνει αγάλματα σε πραγματικό μέγεθος, φιγούρες, είδη ένδυσης, κόμικς και κάθε λογής άλλα πράγματα, είναι πραγματικά τεράστια.



Σύμφωνα με ψυχίατρο που μελέτησε την περίπτωσή του, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Bandila, ο "Superman" πιθανότατα πάσχει από Body Dysmorphic Disorder, μια ψυχική ασθένεια κατά την οποία ένα άτομο δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται ένα ελάττωμα της εμφάνισής του.





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Με αυτό το γιοτ συναγωνίζεστε και τον Roman Abramovich

Posted: 07 Oct 2011 03:03 PM PDT

Με αυτό το γιοτ συναγωνίζεστε και τον Roman AbramovichΑρκεί να διαθέτετε...

646.000 δολάρια για να το νοικιάσετε Το Numptia είναι ένα ολοκαίνουριο megayacht της εταιρείας Burgess Yachts που παρουσιάστηκε στην έκθεση του Μονακό τον περασμένο μήνα.

Όσοι μπορείτε να διαθέσετε… 646.000 δολάρια την εβδομάδα για να το νοικιάσετε μπορείτε να «μπείτε στο μάτι» μέχρι και του Roman Abramovich.



Το σχεδίασε μια ιταλική ομάδα και φτάνει σε μήκος τα 70 μέτρα!



Αυτό το καλοκαίρι θα βρίσκεται στην Καραϊβική και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να το νοικιάσουν εκεί!




























KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τον παράτησε επειδή… το πέος του έσπασε!

Posted: 07 Oct 2011 02:57 PM PDT

Μια γυναίκα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, επειδή η επέκταση πέους του, αποκολλήθηκε



















και έπεσε, κατά τη διάρκεια του σεξ!

Πριν λίγο καιρό, ο Γκριγκόρι Τοπόροφ είχε απευθυνθεί σε πλαστικούς χειρουργούς, επειδή η γυναίκα του δεν έμενε ευχαριστημένη από τις επιδόσεις του στο κρεβάτι.

Όμως, τα πράγματα έγιναν χειρότερα, όταν το έξτρα κομμάτι έσπασε, αφού η γυναίκα του πανικοβλήθηκε και έφυγε ουρλιάζοντας!

Όταν ο κακομοίρης της υποσχέθηκε ότι θα επανορθώσει και θα βάλει ένα καινούριο, εκείνη του απάντησε ότι δεν άντεχε άλλο να έχει κάκιστη σεξουαλική ζωή, και του έφερε τα έγγραφα του διαζυγίου…





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Τα ακριβότερα φαγητά και ποτά στον κόσμο!!!

Posted: 07 Oct 2011 02:52 PM PDT

Οι Έλληνες είμαστε γνωστοί καλοφαγάδες...

Ξ...έ.ρουμε να εκτιμάμε το νόστιμο, το καλομαγειρεμένο, το απλό ή το πιο σύνθετο φαγητό. Τα παρακάτω φαγητά ίσως να είναι υπέροχα, καταπληκτικά και εμπνευσμένα, ωστόσο πρέπει να σου περισσεύουν πολλά λεφτά για να τα γευθείς.



Σαφράν: τιμή κιλού από 1100 εως 11000$Macadamia nut: τιμή κιλού πάνω από 30$.

Iranian caviar: Χαβιάρι πολυτελείας με τιμή κιλού πάνω από $5,000 per kilogram στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

White truffle/Ασπρη τρούφα: Αυτά τα μανιτάρια πωλούνται στην εκπληκτική τιμή των 2.000 και 4.000$το κιλό

La Bonnotte French potato: Ειδική "ράτσα" πατάτας μπορεί να φτάσει τα $500 αφού το είδος έχει σχεδόν εξαφανιστεί!

Το πιο ακριβό μοσχάρι του κόσμου έρχεται από τις αγελάδες Wagyu στην Ιαπωνία. 200 γραμμάρια φιλέτο κοστίζουν στην Ευρώπη περισόττερο από 100$.

Ένα Club sandwich από τα Essen aka von Essen Platinum Club Sandwich. Κοστίζει 200$ και θεωρείται must για τους φανατικούς του είδους.

Η πιο ακριβή πίτσα του κόσμου κοστίζει 8300 Eur και μπορείτε να τη βρείτε στην Ιταλία. Με γενναιοδωρες δόσεις από χαβιάρι και αστακό, η πίτσα έχει διάμετρο 20cm και Louis XIII Remy Martin κονιάκ χυμένο από πάνω.



Ομελέττα από το Le Parker Meridien εστιατόριο στη Νέα Υόρκη. Η ομελέττα που κοστίζει $1,000 αποτελείται από χαβιάρι sevruga , έναν ολόκληρο αστακό και 6 αβγά. Η αλήθεια είναι ότι και μόνοι σας να την φτιάχνατε θα πληρώνατε $700 μες στο νερό!

Το πιο ακριβό επιδόρπιο στον κόσμο κοστίζει $1000. Φτιάχνεται από 5 μπάλες παγωτό βανίλια Tahitian, βανίλια Madagascar , 23K βρώσιμα φύλλα χρυσού και μια από τις ακριβότερες σοκολάτες στον κόσμο, την Amedei Porceleana.

Chocopologie by Knipschildt: Κοστίζει $2,600 το κιλό, αυτή η χειροποίητη σοκολατένια τρούφα, και είναι διαθέσιμη μόνο κατόπιν παραγγελίας! Τρέξτε να προλάβετε! Περιέχει μαύρη τρούφα και 70% κακάο Valrhona.

Kopi Luwak: Ο καφές έρχεται από το νησί της Ινδονησίας Sumatra και η μειωμένη ετήσια παραγωγή, εκτινάσσει την τιμή του στα $300/pound ή περισσότερο!

Κινέζικο πράσινο τσάι, ονομάζεται Tieguanyin, και κοστίζει 1,700 Yuan ($3,000) το κιλό και περίπου 8.50 Yuan ($15) το φλυτζάνι.

Φακελάκι του τσαγιού από την PG . Χειροποίητα διακοσμημένο με 280 διαμάντια κοστίζει £7,500, και φτιάχτηκε για να θυμίζει στον κόσμο πόσο πολύ αγαπούν αυτό το ¨βρεττανικό¨ cup of tea. Το ξεχνάς αυτό το τσάι; Εμ δεν το ξεχνάς.

Η πιο ακριβή σαμπάνια του κόσμου είναι η Perrier Jouet Belle Epoque Blanc de Blanc, φτιάχνεται από ειδικά επιλεγμένα σταφύλια, και πωλείται σε μπουκάλια ζωγραφισμένα στο χέρι έναντι $1,500.Τουλάχιστον μετά σας μένει το μπουκάλι.Macallan Fine Rare Vintage,ουίσκι. Με μόνο 85 μπουκάλια παγκοσμίως, το να γευτείς αυτό το ουίσκι θεωρείται μεγάλο προνόμιο! Κοστίζει $38,000 το μπουκάλι!

Το ρούμι Wray Nephew White Overproof συσκευάστηκε το 1940. Εχουν μείνει μόνο τέσσερα στον κόσμο κάθε ένα από το οποία κοστίζει $53,000.






KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ζητούσαν 10εκ.€ για να πουλήσουν θησαυρούς της αρχαίας Μακεδονίας!

Posted: 07 Oct 2011 02:41 PM PDT

Προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη πήραν...

από τις ανακριτικές αρχές της Θεσσαλονίκης οι δύο αρχαιοκάπηλοι, στα χέρια των οποίων βρέθηκε θησαυρός της αρχαίας Μακεδονίας.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο συλληφθέντες -κάτοικοι Θεσσαλονίκης και ηλικίας μεταξύ 45 και 50 ετών- επιχείρησαν να πουλήσουν τα δεκάδες αρχαία αντικείμενα, που εκτιμάται ότι ανάγονται στα τέλη του 6ου αιώνα π.Χ., σε αστυνομικούς που εμφανίστηκαν ως ενδιαφερόμενοι αγοραστές, έναντι του ποσού των 10 εκατ. ευρώ.



Σε επιχείρηση της δίωξης Αρχαιοκαπηλίας της Ασφάλειας Αττικής και του αρμόδιου τμήματος του υπουργείου Πολιτισμού, χθες το μεσημέρι, έξω από τη Γερακαρού Θεσσαλονίκης, οι δύο άνδρες συνελήφθησαν, ενώ οι αρχές αναζητούν άλλα δύο άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση.



Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχαιολόγων, τα αντικείμενα προέρχονται από τάφους που έχουν συληθεί στην περιοχή της Σίνδου και στο Αρχοντικό Πέλλας.



Οι δύο άνδρες, ο ένας είναι άνεργος κι ο άλλος εργάζεται σε καφετέρια, οδηγήθηκαν το μεσημέρι στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, όπου τους απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της υπεξαίρεσης αρχαίων μνημείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608 περί καταχραστών του Δημοσίου και της παράνομης ανασκαφής. Ακολούθως παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στην 2η ειδική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης από την οποία ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να ετοιμάσουν τις απολογίες τους.



Προανακριτικά ισχυρίστηκαν ότι μετέβησαν στο σημείο για να παράσχουν ασφάλεια σε τρίτο πρόσωπο, ο οποίος -πάντα κατά τους ισχυρισμούς τους- κατείχε τα αρχαία αντικείμενα και είχε κλείσει το ραντεβού για να γίνει η υποτιθέμενη συναλλαγή με τους υποψήφιους αγοραστές.







KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μάθημα στο σχολείο το ψεύτικο σώμα της Μπρίντνεϊ Σπίαρς!

Posted: 07 Oct 2011 02:34 PM PDT

Τα παιδιά στη Βρετανία μαθαίνουν στο σχολείο..

πως οι διάσημοι δείχνουν μια παραποιημένη εικόνα της πραγματικότητας. Οι δάσκαλοι δείχνουν στα παιδιά φωτογραφίες της Μπρίντνεϊ Σπίαρς σε μπικίνι και τα μαθαίνουν πως αυτές οι εικόνες μπορούν να παραποιηθούν από τα Μέσα!

Στόχος του μαθήματος είναι να καταφέρουν να τα παιδιά, κορίτσια και αγόρια να έχουν αυτοπεποίθηση και να μάθουν να αγαπούν το κορμί τους όπως και να είναι.

Μιλώντας στο "Skynews" οι δασκάλες είπαν: «Όταν τα παιδιά καταλαβαίνουν τι ειναι πραγματικό και τι όχι,καταφέρνουν να έχουν μια καλύτερη εικόνα για το δικό τους σώμα, για την δική τους εικόνα».

Τα παιδιά μιλούν για το πως οι τέλειες εικόνες τα κάνουν να νοιώθουν ανασφαλή και νοιώθουν να έχουν μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση όταν αντιλαμβάνονται πως τα πράγματα δεν είναι όπως παρουσιάζονται





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Σκαρφάλωσε τείχος 22 μέτρων για να μην πληρώσει

Posted: 07 Oct 2011 02:29 PM PDT

Σκαρφάλωσε τείχος 22 μέτρων για να μην πληρώσειΤο παράτολμο εγχείρημα προσπάθησαν κι άλλοι...

αλλά μάταια! Η Nimble Ma Jei κατέπληξε τους τουρίστες όταν σκαρφάλωσε των 22 μέτρων τοίχο ενός απόρθητου -κατά τ' άλλα- κάστρου στην ανατολική Κίνα… για να γλυτώσει το αξίας 2,9 ευρώ εισιτηρίου-εισόδου!



Δεν είχε ούτε σκοινί, ούτε κάποιου άλλου είδους προστατευτικό εξοπλισμό και όταν ρωτήθηκε από τους υπόλοιπους επισκέπτες του κάστρου πώς τα κατάφερε, απάντησε ότι μεγάλωσε στην πόλη Nanjing στην επαρχία Jiangsu, σκαρφαλώνοντας στα τείχη του κάστρου Zhonghau από παιδί και πως ποτέ δεν είχε πληρώσει εισιτήριο για να μπει μέσα.



Το παράτολμο εγχείρημά της προσπάθησαν να ακολουθήσουν ακόμη πέντε επισκέπτες… δύο εκ των οποίων κατέληξαν με σπασμένα πόδια ενώ τους άλλους τρεις χρειάστηκε να κατεβάσει η αστυνομία.






















KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σε δημοπρασία η σταγόνα του Ήλιου

Posted: 07 Oct 2011 02:20 PM PDT

Σε δημοπρασία θα βγει τον Νοέμβριο στη Γενεύη...

ένα από τα μεγαλύτερα διαμάντια του κόσμου, σύμφωνα με ανακοίνωση του οίκου Σόθμπις. Η «σταγόνα του ήλιου», ανακαλύφθηκε το 2010 στη Νότια Αφρική, κόπηκε σε σχήμα αχλαδιού και εκτίθεται σε μουσείο του Λονδίνου. Η τιμή του 110,3 καρατίων κίτρινου διαμαντιού αναμένεται να φτάσει τα 15 εκατ. δολάρια.



«Πρόκειται για το πιο μεγάλο διαμάντι σε σχήμα αχλαδιού με έντονο κίτρινο χρώμα που υπάρχει στον κόσμο. Αυτό το διαμάντι είναι πραγματικά συγκλονιστικό. Είναι επίσης ένα από τα μεγαλύτερα διαμάντια που έχει βγει ποτέ σε δημοπρασία», σημείωσε ο Ντέιβιντ Μπένετ, συνδιευθυντής του Σόθμπις Ελβετίας στη διάρκεια επίσημης παρουσίασής του στο Χονγκ Κονγκ.





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα πιο απίθανα μέρη για διακοπές

Posted: 07 Oct 2011 02:14 PM PDT

Τα πιο απίθανα μέρη για διακοπέςΑπό ολόκληρα νησιά μέχρι...

γερανοί! Η διαμονή σε ένα ξενοδοχείο μπορεί ή να καταστρέψει ή να κάνει αξέχαστες τις διακοπές σας. Το 2010, σύμφωνα με μια έρευνα, περισσότεροι από το 1/5 των ταξιδιωτών επέλεξαν έναν εναλλακτικό τρόπο για να περάσουν τις διακοπές τους…



Πάρτε και εσείς μερικές ιδέες:





Χωριό στη Γερμανία


Αν χρειάζεστε χώρο για… τουλάχιστον 600 άτομα ο κατάλληλος τόπος είναι το χωριό Deidesheim στη Γερμανία, το οποίο μπορείτε να «κλείσετε» με… μόλις (!) 45.000 δολάρια τη βραδιά, ενώ στην τιμή περιλαμβάνεται και ξενάγηση στα κελάρια του χωριού και δοκιμή ντόπιων κρασιών.





Μια ιρλανδική εκκλησία

Το Kilgallán Chapel χρονολογείται από το 1836 και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 10 άτομα.





Φάρος

Βρίσκεται στο Burnham-on-Sea στη Μεγάλη Βρετανία και έχει τρία διπλά κρεβάτια. Είναι ηλικίας 200 ετών!





Το νησί Villa στη Σρι Λάνκα

Αυτή η βίλα εποχής που έχει χτιστεί πάνω στο νησάκι έχει πέντε δωμάτια και προσφέρεται για αξέχαστες διακοπές. Διαθέτει προσωπικό και σεφ, ο οποίος φροντίζει να σας μυήσει στα μυστικά της τοπικής κουζίνας.





Ιγκλού στη Γροιλανδία

Δεν έχει φτιαχτεί από πάγο, αλλά είναι ένα ιγκλού και βρίσκεται στη Γροιλανδία. Χωράει μόλις δύο άτομα και μπορείτε να το κλείσετε μόνο την περίοδο Μαΐου-Οκτωβρίου.





Σουίτα σε αεροπλάνο


Το επιβατηγό σοβιετικό Ilyushin 18 κατασκευάστηκε το 1960 και αφού… «έφαγε τα ψωμιά του» ως αεροπλάνο μεταμορφώθηκε σε εστιατόριο και τώρα σε… πολυτελέστατη σουίτα! Διαθέτει τζακούζι, σάουνα, wifi, τηλεόραση πλάσμα και mini bar και… δεν χρειάζεται να το μοιραστείτε με άλλους 118 επιβάτες!









Γερανός


Βρίσκεται στο λιμάνι της πόλης Harlingen στην Ολλανδία. Έχει ανακαινιστεί πλήρως και εκτός από το μεγάλο κρεβάτι διαθέτει wifi, θέρμανση και… βεραντούλα! Η βραδιά θα σας κοστίσει 439 δολάρια!









Θάλαμος επιβίωσης


Άλλη μία ολλανδική έμπνευση. Ο θάλαμος αυτός επιβίωσης χρονολογείται από το 1972 και χρησιμοποιούνταν σε υπεράκτιες εξέδρες γεώτρησης. Μπορεί να φιλοξενήσει δύο άτομα.





Σκωτσέζικος νερόμυλος


Βρίσκεται στον ποταμό Avon κάπου ανάμεσα στη Γλασκώβη και το Εδιμβούργο και η θέα του είναι μοναδική!





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δέντρα στην Πωλονία με περίεργο σχήμα!

Posted: 07 Oct 2011 02:09 PM PDT

Στη δυτική Πολωνία υπάρχει ένα δάσος με 400 περίπου πεύκα...

που μεγαλώνουν με 90 μοίρες κλίση στη βάση τους.









Τα δέντρα αυτά φυτεύτηκαν το 1930 περίπου.





Θεωρείται ότι μπήκε ανθρώπινο χέρι για να πάρουν αυτή την περίεργη μορφή, ωστόσο εξακολουθεί να αποτελεί μυστήριο ο λόγος που οδήγησε σε αυτό!














KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μην αφήσεις το Chihuahua μόνο του[Video]

Posted: 07 Oct 2011 02:00 PM PDT


Μην αφήσεις το Chihuahua μόνο τουδεν θα αφήσει τίποτα όρθιο...






KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η στραβή (ανέκδοτο)

Posted: 07 Oct 2011 01:57 PM PDT


Ήτανε
δυο φίλοι, ηλικίας γύρω στα σαράντα, παντρεμένοι, με παιδιά. Ένα βράδυ
πηγαίνουν σε ένα μπαρ για να πιούν ένα ποτό. Εκεί που κάθονται, βλέπουν
να μπαίνει μια ψηλή όμορφη, μελαχρινή, γυναικάρα. Λέει ο… ένας στον
άλλο:





- Ουάου, τι γυναικάρα. Θα πάω να της την πέσω.




- Όχι ρε! Μην είσαι μαλάκας, παντρεμένος άνθρωπος, του λέει ο άλλος.




Αυτός δεν ακούει τίποτα.

- Πρέπει να σου πω και κάτι που δεν ξέρεις, του ξαναλέει ο άλλος. Είναι στραβή, δε βλέπει. Την ξέρω.




- Ε και τι; Ρατσιστής είμαι εγώ; απαντάει ο άλλος και πλησιάζει την κοπέλα.




- Σπίτι μου ή σπίτι σου;




- Σπίτι μου, λέει αυτή.




- Μισό λεπτό να πάρω τη γυναίκα μου να της το πω.




Η κοπέλα κοκάλωσε.

- Μα καλά, τόση ειλικρίνεια έχετε στην σχέση σας;




- Α, όλα κι όλα. 15 χρόνια με τη Γωγώ, πάντα λέμε την αλήθεια μεταξύ μας.

Βγάζει το κινητό, παίρνει τη Γωγώ και της λέει:



- Έλα Γωγώ, θα αργήσω να γυρίσω σπίτι, γιατί μου έκατσε μια στραβή!!



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τον παράτησε επειδή ...το πέος του έσπασε!

Posted: 07 Oct 2011 01:57 PM PDT



Μια γυναίκα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, επειδή η επέκταση πέους του, αποκολλήθηκε και έπεσε, κατά τη διάρκεια του σεξ!










Πριν λίγο καιρό, ο Γκριγκόρι Τοπόροφ είχε απευθυνθεί σε πλαστικούς χειρουργούς, επειδή η γυναίκα του δεν έμενε ευχαριστημένη από τις επιδόσεις του στο κρεβάτι.










Όμως, τα πράγματα έγιναν χειρότερα, όταν το έξτρα κομμάτι έσπασε, αφού η γυναίκα του πανικοβλήθηκε και έφυγε ουρλιάζοντας!










Όταν
ο κακομοίρης της υποσχέθηκε ότι θα επανορθώσει και θα βάλει ένα
καινούριο, εκείνη του απάντησε ότι δεν άντεχε άλλο να έχει κάκιστη
σεξουαλική ζωή, και του έφερε τα έγγραφα του διαζυγίου...







KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παντρεύτηκε 11 φορές και... εξαφανίστηκε!

Posted: 07 Oct 2011 01:55 PM PDT



Αντιμέτωπη
με την δικαιοσύνη είναι μία 34χρονη Αμερικανίδα η οποία, όπως
αποκαλύφθηκε, έχει παντρευτεί 11 αξιωματικούς του στρατού και έχει
αποκτήσει 9 παιδιά, τα οποία και έχει εγκαταλείψει κυριολεκτικά στην
μοίρα τους.






Η Bobbie An Finley είναι γνωστή στην Αμερική ως η ερωμένη των στρατιωτικών. Για 17 χρόνια παντρευόταν

αξιωματικούς του στρατού,
έκανε παιδιά μαζί τους και στη συνέχεια, όταν εκείνοι έφευγαν για
αποστολές στο εξωτερικό, τους «άδειαζε» σπίτια και τραπεζικούς
λογαριασμούς!





«Εγραφα
ακάλυπτες επιταγές και πήγαιναν και έβγαζαν πιστωτικές στο όνομά τους
και μου έλεγαν ορίστε γλυκιά μου!», δήλωσε η Finley. «Ηθελε να
παντρευτεί μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, για να πάρει ολόκληρη
την κληρονομιά»,ανέφερε στην τηλεοπτική κάμερα ένας από τους πρώην
συζύγους της.






Εναντίον
της είχαν εκδοθεί δεκάδες εντάλματα σύλληψης σε πολιτείες όπου δρούσε.
Πρόσφατα, ωστόσο αιφνιδίασε τις Αρχές όταν εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό
κανάλι της Αλαμπάμα, για να υπερασπιστεί τον εαυτό της.






«Νόμιζα
ότι κάποιος θα μ' αγαπήσει. Εγκατέλειψα τα παιδιά για να πάρουν αυτό
που τους αξίζει και όχι αυτό που θα τους έδινα εγώ», δήλωσε η 34χρονη,
που τα τελευταία χρόνια ήταν κυριολεκτικά εξαφανισμένη. Τώρα, παραδόθηκε
στις Αρχές αφού…βαρέθηκε να κρύβεται.



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ένας γάτος με δύο πρόσωπα στο Guinness (Video)

Posted: 07 Oct 2011 01:51 PM PDT

Ο Φρανκ και Λούι είναι ένας γκρίζος γάτος που μόλις γιόρτασε τα 12α γενέθλιά του και είναι, στην κυριολεξία διπρόσωπος

έχει δύο στόματα, δύο μύτες και τρία μάτια και κατέχει το ρεκόρ του μακροβιότερου αιλουροειδούς που πάσχει από αυτό το πρόβλημα.







KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

100 χρονών γιαγιά με …στρίπερ!

Posted: 07 Oct 2011 01:45 PM PDT



Δώρο για τα γενέθλιά της μία γιαγιά δεν ήθελε ούτε τούρτες, ούτε κλασική μουσική αλλά έναν …στρίπερ.







Εκατό χρόνια βλέπετε καταπιεζόταν και τώρα είπε να βγάλει τα απωθημένα της!Η Clare
Ormiston από Birmingham για έναν ολόκληρο αιώνα καταπιέζονταν και δεν
έκανε αυτά που πραγματικά ήθελε. Παντρεύτηκε μικρή με
αποτέλεσμα να έχει τρία παιδιά, τρία εγγόνια και δύο δισέγγονα.






Ο στρίπερ κατέφθασε στο γηροκομείο και βάζοντας την κατάλληλη μουσική
άρχισε να γδύνεται μπροστά στα μάτια της ηλικιωμένης γυναίκας!
Εκείνη καμάρωνε το γυμνασμένο του σώμα και έδειχνε να καλοπερνάει με το
όλο θέαμα.





Όπως καταλαβαίνεται η γιαγιά έμεινε μόνο στο οφθαλμόλουτρο και δεν προχώρησε στο … ψητό και με τι δόντια άλλωστε!






KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Φύλακας τράπεζας πυροβολεί και σκοτώνει έναν πελάτη - VIDEO

Posted: 07 Oct 2011 01:40 PM PDT


Tο αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε σε τράπεζα του Σάο Πάουλο της Βραζιλίας.

Ο 34χρονος Σάντρο Αντόνιο Κοντρόν πήγε στο υποκατάστημα για να συζητήσει τους όρους ασφάλειας του τραπεζικού του λογαριασμού.Κάποια στιγμή έβαλε τις φωνές και τσακώθηκε με μία υπάλληλο, ένας φύλακας θεώρησε ότι επρόκειτο για λήστεία και πυροβόλησε πισώπλατα τον άτυχο άνδρα με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.







KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι μεγαλύτεροι μύθοι του σεξ !!!

Posted: 07 Oct 2011 01:36 PM PDT



Αν θες να γίνεις θρύλος στο κρεβάτι της, πρέπει πρώτα να αντικρούσεις τους μεγαλύτερους μύθους του σεξ.



Ο ΜΥΘΟΣ Οσο μακρύτερο είναι το όπλο σου τόσο μεγαλύτερη η απόλαυσή της. Η ΑΛΗΘΕΙΑ Το
ρητό που υποστηρίζει ότι το μέγεθος δεν παίζει ρόλο έχει βάση. Το ίδιο
ισχύει και για την άποψη ότι, αν ξέρεις να το χειρίζεσαι, μπορείς να της
προσφέρεις ικανοποίηση στο μάξιμουμ. Ακόμα κι αν στα πάνω σου δεν
φτάνεις στα 15 εκ., που είναι η μέση στύση, μην το βάζεις κάτω.
Αντιθέτως, βάλε υψηλούς στόχους αναζητώντας στα επάνω τοιχώματα του
κόλπου της το σημείο G της. Για να διασφαλίσεις σίγουρη επιτυχία, γύρνα
τη στα τέσσερα και μπες από πίσω. «Αυτή είναι η καλύτερη γωνία για να
πετύχεις το G» λέει η Cathy Winks, συγγραφέας του The Good Vibrations
Guide to the G-spot.
Ο ΜΥΘΟΣ Αν παραλείψεις τα προκαταρκτικά, δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσει. Η ΑΛΗΘΕΙΑ Πάνω
στο σεξ, το μυαλό της έχει μεγαλύτερη δύναμη από το σώμα της. Γι' αυτό
και ο Ian Kerner, Ph.D., συγγραφέας του She Comes First, σου
επισημαίνει: «Πριν από όλα, φρόντισε να τη διεγείρεις εγκεφαλικά». Ενα
πρόστυχο βλέμμα ή μία φράση που θα ψιθυρίσεις στο αυτί της, ίσως την
προθερμάνουν καλύτερα κι από 10 λεπτά προκαταρκτικών. Οπως λέει όμως ο
Michael Perry, σεξοθεραπευτής στην Καλιφόρνια: «Αν πίσω από κάθε κίνησή
σου κρύβεται η επιθυμία της διείσδυσης, θα το καταλάβει και ο
ενθουσιασμός της θα αργοπορεί περισσότερο».
Ο ΜΥΘΟΣ Εκείνη σπανίως σκέφτεται το σεξ, ενώ εσένα σου περνάει από το μυαλό κάθε 7 δευτερόλεπτα. Η ΑΛΗΘΕΙΑ Σύμφωνα
με επιστημονικά δεδομένα του Kinsey Institute, το ποσοστό των γυναικών
που σκέφτεται το σεξ λιγότερο από μία φορά το μήνα είναι μόνο 14%. Στον
αντίποδα βρίσκεται ένα 19%, που όχι μόνο το σκέφτεται κάθε μέρα, αλλά
κάνει επανειλημμένες σεξουαλικές σκέψεις. Το 67% των γυναικών σκέφτεται
το σεξ αρκετές φορές στη διάρκεια της εβδομάδας. Τα αντίστοιχα ποσοστά
για τους άντρες είναι 4%, 43% και 54% αντίστοιχα. Παρόλο λοιπόν που δεν
ισχύει ούτε το δικό σου αστρονομικό ρεκόρ των 7 δευτερολέπτων, αν την
πετύχεις να κρυφογελάει, ενώ παρακολουθεί την αγαπημένη της δραματική
σειρά στην τηλεόραση, δοκίμασε την τύχη σου. Ξεκίνα δίνοντας ένα φιλί
και κόψε αντιδράσεις για τη συνέχεια.
Ο ΜΥΘΟΣ Αν το κάνετε στο νερό, δεν κινδυνεύει να μείνει έγκυος. Η ΑΛΗΘΕΙΑ Μπορεί
το ζεστό νερό (βλ. χαμάμ, τζακούζι και σία) να σκοτώνει αρκετούς από
τους ζωηρούς κολυμβητές σου, όμως σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί μέθοδο
αντισύλληψης. Αυτή είναι η επισήμανση του Jon L. Pryor, M.D., καθηγητή
ουρολογικής χειρουργικής στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότας. Ακόμα κι αν οι
καυτές ιστορίες αποδυναμώνουν το σπέρμα σου, κανείς δεν σου εγγυάται ότι
τα διψασμένα ωάριά της δεν θα κρατήσουν δέσμιο τον παίκτη σου.
Ο ΜΥΘΟΣ Για να την κάνεις τούρμπο στο κρεβάτι, αρκεί να της κάνεις το τραπέζι με στρείδια. Η ΑΛΗΘΕΙΑ Μπορεί
να σου το εκμυστηρεύτηκε ο παππούς σου ή να το άκουσες κάποια στιγμή
στην τηλεόραση. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, όπως λέει ο Pryor «δεν υπάρχει
καμία επιστημονική έρευνα, που να επιβεβαιώνει ότι τα στρείδια έχουν
αφροδισιακές ιδιότητες. Μπορούν όμως να λειτουργήσουν εκπληκτικά ως
placebo». Οπότε, αν σου έχει πει ότι, με το που τρώει στρείδια, μύδια
και τα συναφή, την πιάνει η όρεξη, μην της αποκαλύψεις την αλήθεια.
Στρώσε τραπέζι για δύο και προετοιμάσου -αφού φάει- να πάρει πακέτο το
επιδόρπιο στο κρεβάτι.
Ο ΜΥΘΟΣ Αν κάνεις τακτικά self-service, καταλήγεις -αντί για το κρεβάτι της- στον καναπέ του οφθαλμίατρου. Η ΑΛΗΘΕΙΑ «Το
σόλο παιχνίδι είναι απαραίτητο για την υγεία σου όσο και το βούρτσισμα
των δοντιών σου» τονίζει η κλινική σεξολόγος Gloria Brame. Μειώνεις τις
πιθανότητες να εμφανίσεις καρκίνο προστάτη, ενώ χαλαρώνεις και βοηθάς
στην ομαλή λειτουργία των ζωτικών οργάνων σου. Μία άλλη πτυχή της σόλο
καριέρας είναι ότι δίνει τη λύση κι αν είσαι πρόωρος, καθώς σε κάνει να
καταρρίπτεις παλιά ρεκόρ σου. Αντί να σταματήσεις εσύ το σπορ, μύησε
εκείνη στα μυστικά του. Ετσι θα έχεις την ευκαιρία να δεις πώς παίζει
στην έδρα της και θα προσφέρεις στο μέλλον ακόμα πιο δυνατές
συγκινήσεις.





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SEX: Ελληνίδες: τι “ψοφάμε” να κάνουμε στο σεξ ! ! !

Posted: 07 Oct 2011 01:33 PM PDT

Νέα έρευνα ενώνει το παζλ και φτιάχνει το προφίλ της σύγχρονης ελληνίδας.


Στο πρωινό σεξ λέμε ...;

1. Ναι 43,5%

2. Όχι 17%

3. Ανάλογα το πώς έχω κοιμηθεί το βράδυ 39,5%





Πόσο εύκολα κάνεις σεξ χωρίς προφυλακτικό;

1. Δεν κάνω ποτέ χωρίς σκουφάκι 31,5%

2. Αν είμαστε πολύ καιρό μαζί με το σύντροφό μου, δεν έχω θέμα 42%

3. Πάνω στην ένταση της στιγμής όλα επιτρέπονται 26,5%



Το καλύτερο προκαταρκτικό είναι

1. Να μου κάνει μία ώρα μασάζ σε όλο το σώμα 52%

2. Να χωθεί με το πρόσωπό του για κάνα μισάωρο ανάμεσα στα πόδια μου 31,5%

3. Ποιος τα χρειάζεται τα προκαταρκτικά; 16,5%



Ποια στάση προτιμάς στο σεξ;

1. Την παραδοσιακή φυσικά, που επιτρέπει και η εκκλησία μας 20,5%

2. Να είμαι εγώ από πάνω 37,5%

3. Στα τέσσερα 42%



Μετά το sex ...; ειλικρινά ...; τι θέλεις;

1. Ένα τσιγάρο και ύπνο 19,5%

2. Κι άλλο sex 30%

3. Την ηρεμία μου 13,5%

4. Μια αγκαλιά 37%



Έχεις κάνει ποτέ σου cyber sex;

1. Όχι, ντρέπομαι πολύ 44,5%

2. Μια-δυο φορές, όταν σπούδαζε το αγόρι μου στο εξωτερικό 43,5%

3. Στο chatroulette με ήξεραν και οι πέτρες 12%



Θα έβγαζες αποκαλυπτικές φωτογραφίες με το φίλο σου;

1. Αν τον εμπιστευόμουν, ναι 29,5%

2. Έχω βγάλει ήδη 39,5%

3. Ας τολμήσει να εμφανίσει φωτογραφική μηχανή 31%



Τι θα έλεγες για λίγο ξύλο την ώρα του σεξ;

1. Δεν θα το επέτρεπα ποτέ 27,5%

2. Για κανένα χαστουκάκι στον πωπό δεν θα έλεγα όχι 49%

3. Βρε, βαράτε με κι ας κλαίω 23,5%



Έχεις κάνει ποτέ sex με παραπάνω από έναν άντρες;

1. Όχι. Δύο είναι αρκετοί στον έρωτα 75,5%

2. Όχι, αλλά δεν θα ήμουν αρνητική να δοκιμάσω κάποια φορά 16%

3. Αμέ. Όλοι οι καλοί χωράνε 8,5%



Πόσες φορές θέλεις να κάνεις σεξ μέσα την εβδομάδα;

1. Μία φορά την εβδομάδα είναι αρκετή 12,5%

2. 3-4 φορές την εβδομάδα είναι μια χαρά 62%

3. Δεν αντέχω αν δεν το κάνουμε μερικές φορές τη μέρα 25,5%



Χρησιμοποιείς sex toys κατά τη διάρκεια του σεξ;

1. Όχι βέβαια. Αυτά είναι του διαβόλου 29,5%

2. Μόνο όταν το θέλει πολύ το αγόρι μου 57%

3. Πού να δεις τις καινούργιες μπίλιες που αγόρασα 13,5%



Προσποιείσαι οργασμό;

1. Όταν δεν θέλω να στεναχωρηθεί το αγόρι μου που έκανε τόση προσπάθεια 38,5%

2. Ποτέ. Να κάτσει ο άχρηστος να προσπαθήσει να με ικανοποιήσει 44%

3. Πολύ συχνά. Τον κάνει τόσο ευτυχισμένο να νομίζει ότι με ικανοποιεί 17,5%



Πόση ώρα διαρκεί το ιδανικό sex;

1. Μερικά λεπτά αρκεί να έχει ένταση 27,5%

2. Το καλό που του θέλω να μην τελειώσει στα πρώτα 10 λεπτά 32,5%

3. Θέλω ο άλλος να περάσει τουλάχιστον 40 λεπτά πάνω μου 40%



Πώς θα αντιδρούσες αν σου πρότεινε να κάνετε μαζί ένα golden shower;

(Για εκείνες που δεν γνωρίζουν, το golden shower είναι όταν ο ένας κατουράει τον άλλο)

1. Θα τον διαολόστελνα 57%

2. Θα τον έστελνα να κάνει τα τσίσα του και να γυρίσει μετά στο κρεβάτι 36%

3. Είμαι ανοιχτή σε νέες προτάσεις 7%



Έχεις κάνει ποτέ σεξ με γυναίκα;

1. Για ανώμαλη με πέρασες; 64%

2. Όχι ακριβώς σεξ, αλλά κάτι παίχτηκε με κάποια ένα βράδυ που είχα γίνει γκολ 17,5%

3. Δεν έχω κάνει, αλλά έχω περιέργεια να δω πώς είναι 18,5%



Ποιος δημόσιος χώρος σε εξιτάρει περισσότερο;

1. Το αυτοκίνητο του αγοριού μου 19,5%

2. Η τουαλέτα ενός μπαρ 24%

3. Μια ωραία αμμουδιά 33,5%

4. Το πάρκο απέναντι από το σπίτι μου 23%



Το ιδανικό πέος για σένα είναι

1. το μακρύτερο δυνατό 3,5%

2. λεπτό και κανονικό για μην πονάω 6%

3. μακρύ και χονδρουλό 90,5%



Πόσο συχνά κάνεις πρωκτικό σεξ;

1. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ 27%

2. Σπάνια 45%

3. Κάθε φορά που μου το ζητάει ο σύντροφός μου 28%



Επιδίδεσαι σε κατάποση των υγρών του συντρόφου σου;

1. Ποτέ, το σιχαίνομαι 24,5%

2. Μόνο του μεγάλου μου έρωτα 38,5%

3. Βεβαίως, δεν έχω κανένα πρόβλημα 37%



Σε πειράζει το trash talking κατά τη διάρκεια του σεξ;

1. Μίλα μου βρόμικα για να με ανάψεις 73%

2. Ναι, με ξενερώνει 15%

3. Εγώ μιλάω ακόμη πιο βρώμικα απ' αυτόν 12%



Τα κλειδιά της έρευνας:

* Πάνω από 90% των γυναικών θέλουν το πέος του άντρα μακρύ και χονδρουλό

* Μόλις 74 από τις 200 γυναίκες δηλώνουν ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα στην κατάποση των υγρών του άντρα

* Αν η γκόμενά σου ανήκει στο 27% των γυναικών που δεν έχει κάνει ποτέ
πρωκτικό σεξ, έχεις χρέος να είσαι ο πρώτος που θα πάρει την Πόλη

* 128 από τις 200 γυναίκες θεωρούν ανωμαλία το να κάνουν σεξ με κάποια άλλη γυναίκα

* Μόλις το 7% των γυναικών είναι ανοιχτό σε μια πρόταση για golden shower

* 88 από τις 200 γυναίκες του δείγματος δεν προσποιούνται ποτέ οργασμό και περιμένουν καρτερικά να τις ικανοποιήσεις

* 1 στις 4 γυναίκες εμφανίζει τάσεις νυμφομανίας, αφού θέλει να το κάνετε τουλάχιστον μερικές φορές την ημέρα

* Δυστυχώς μόνο το 8,5% θα δεχόταν κι άλλους σεξουαλικούς συντρόφους στο κρεβάτι σας

* Ετοίμασε τα λάδια σου. Το 52% των γυναικών θέλει μασάζ πριν το sex.



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι παιδεραστές θα ευνουχίζονται χημικά !!!

Posted: 07 Oct 2011 01:26 PM PDT



Βουλευτές ψήφισαν σήμερα νόμο που επιτρέπει να καταδικαστούν σε χημικό
ευνουχισμό παιδεραστές που έχουν καταδικαστεί για σεξουαλικά εγκλήματα
σε βάρος ανηλίκων κάτω των 14 ετών.



Το μέτρο αυτό εγκρίθηκε σε πρώτη
ανάγνωση σχεδόν ομόφωνα από την Κάτω Βουλή της Ρωσίας, καθώς 322
βουλευτές ψήφισαν υπέρ και ένας κατά.


Το κείμενο, το οποίο

ενισχύει τις κυρώσεις κατά των παιδεραστών,
προβλέπει επίσης ποινή μέχρι και ισόβια κάθειρξη για τους καθ' υποτροπήν
εγκληματίες.


Στο μέλλον, "ένα δικαστήριο βασιζόμενο στις συμβουλές μιας
επιτροπής ιατρών μπορεί να επιβάλει στον δράστη σεξουαλικού εγκλήματος
κατά ανηλίκου κάτω των 14 ετών χημικό ευνουχισμό", δήλωσε ο εκπρόσωπος
του Ρώσου Προέδρου στην Δούμα, Γκάρι Μινχ. "Αυτό θα γίνει με βάση τις
ιατρικές γνωματεύσεις με εντολή του δικαστηρίου", είπε.


Η υιοθέτηση αυτού του μέτρου είναι "η απάντηση της κοινωνίας στην
αύξηση του αριθμού των σεξουαλικών εγκλημάτων σε βάρος ανηλίκων",
δήλωσε από την πλευρά του ο βουλευτής του κόμματος Ενωμένη Ρωσία Όλεγκ
Μοροζόφ.


Το κείμενο που υιοθετήθηκε σε πρώτη ανάγνωση, θα πρέπει ακόμη να
εξεταστεί σε δεύτερη και τελευταία ανάγνωση, πριν διαβιβαστεί στην άνω
βουλή του κοινοβουλίου (Συμβούλιο της Ομοσπονδίας).


Ο νόμος στη συνέχεια θα επικυρωθεί από τον πρόεδρο Ντμίτρι
Μεντβέντεφ, ο οποίος είχε προτείνει το Μάιο την επιβολή του χημικού
ευνουχισμού "σε εθελοντική βάση".


Να σημειώσουμε ότι περισσότερα από 9.500 σεξουαλικά εγκλήματα
διαπράχθηκαν σε βάρος ανηλίκων, το 2010 στη Ρωσία, σύμφωνα με τα επίσημα
στοιχεία.







KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο ένοχος σκύλος [Epic Video]

Posted: 07 Oct 2011 01:21 PM PDT


Όσο έλειπε ο ιδιόκτητης τους, ένας από τους δύο σκύλους έκανε μία μικρή ζημιά.



Έσκισε το σακουλάκι με τη σκυλοτροφή και την έφαγε
όλη. Άραγε ποιος από τους δύο το έκανε; Ο ένοχος δεν θα αντέξει από τις
τύψεις του και θα ομολογήσει το «έγκλημά» του. Δείτε το video…






KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πότε και πως σαμποτάρουμε τη σχέση μας;

Posted: 07 Oct 2011 01:16 PM PDT








1. Όταν έχουμε ανασφάλειες για το σώμα μας




Αντιλαμβανόμαστε ότι έχουμε αυτό το πρόβλημα όταν..




  • Όταν μαζεύεστε και καλύπτεστε την ώρα που ο/η σύντροφός σας σάς βλέπει γυμνούς.

  • Όταν τα κομπλιμέντα σας κάνουν νευρικούς και παίρνετε θέση άμυνας.

  • Όταν σκέφτεστε τα θετικά στοιχεία του/της συντρόφου σας και αναρωτιέστε τι δουλειά έχει μαζί σας.



Γιατί αποτελεί πρόβλημα;




Όταν ντρεπόμαστε για το ίδιο μας το σώμα, «χάνουμε τη σεξουαλικότητά
μας» και δυσκολευόμαστε να αφεθούμε ελεύθεροι σε ερωτικά παιχνίδια με
τον/την σύντροφό μας. Πολλοί άνθρωποι καταφεύγουν σε διάφορες ουσίες
προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις ανασφάλειές τους (για παράδειγμα,
καταναλώνουν αλκοόλ πριν να κάνουν σεξ), κάτι που μπορεί να καταστρέψει
την αίσθηση της εγγύτητας των δύο συντρόφων.



Πώς το αντιμετωπίζουμε;





Το πρώτο βήμα είναι η συνειδητοποίηση: συνειδητοποιούμε, για παράδειγμα,
πως όταν ο/η σύντροφός μας λέει «σου πάνε πολύ αυτά τα ρούχα», ή ακούμε
«πρέπει να ξεκινήσεις γυμναστική», δεν το λέει με σαρκαστικό ύφος, αλλά
επειδή βλέπει ότι ντρεπόμαστε για το σώμα μας. Το δεύτερο βήμα είναι να
μάθουμε να μιλάμε ανοιχτά και με ειλικρίνεια για αυτή μας την
ανασφάλεια. Προσπαθούμε να εξηγήσουμε στον/στη σύντροφό μας την
ανασφάλεια που νιώθουμε, το λόγο για τον οποίο νομίζουμε ότι τη νιώθουμε
και πως μας κάνει να αισθανόμαστε. Στη συνέχεια, υποσχόμαστε στον ίδιο
μας τον εαυτό ότι θα «πετάξουμε από το παράθυρο» τα συμπτώματα της
ανασφάλειάς μας. Όταν, για παράδειγμα, σταματήσουμε να αποκαλούμε τον
εαυτό μας «χοντρό», τότε θα σταματήσουμε να αισθανόμαστε ότι είμαστε
χοντροί.



2. Όταν υπάρχει λάθος συγχρονισμός




Αντιλαμβανόμαστε ότι έχουμε αυτό το πρόβλημα όταν...


Αρχίζουμε να συζητάμε για ευαίσθητα θέματα -θέματα για τα οποία
διαφωνούμε συνέχεια ή συχνά- σε ρομαντικά δείπνα, οικογενειακές
συνεστιάσεις ή επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ακόμα χειρότερα δε,
βομβαρδίζουμε τον/την σύντροφό μας με κατηγορίες και σε κλάσματα του
δευτερολέπτου μένουμε μόνοι μας.



Γιατί αποτελεί πρόβλημα;





Όλοι γνωρίζουμε ότι η επικοινωνία είναι σημαντική για μία καλή σχέση
μεταξύ δύο συντρόφων, αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν πότε και που θα πρέπει
να επικοινωνήσουν. Το να αρχίσουμε να συζητάμε ένα πρόβλημα σε ένα
ακατάλληλο μέρος ή σε ακατάλληλη στιγμή, είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν
πρόκειται να το λύσουμε ποτέ, εκτός του ότι θα αποτελέσει και αυτό από
μόνο του ένα επιπλέον πρόβλημα. Ο/Η σύντροφός μας θα αρχίσει να το
ξανασκέφτεται εάν θα πρέπει να ξαναπάει μαζί μας σε κάποια κοινωνική
εκδήλωση, μόνο και μόνο επειδή θα ανησυχεί ότι θα επαναλάβουμε το ίδιο
σφάλμα.



Πως το αντιμετωπίζουμε;





Εάν θέλουμε να συζητήσουμε με τον/την σύντροφό μας ένα πρόβλημα,
τουλάχιστον προειδοποιούμε. Για παράδειγμα «Το τάδε θέμα με ενοχλεί πάρα
πολύ. Μπορούμε να το συζητήσουμε απόψε;» Στη συνέχεια, βρίσκουμε ένα
ασφαλές και κατάλληλο μέρος για να συζητήσουμε, χωρίς να αισθάνεται
κάποιος από τους δύο άβολα. Εάν θέλουμε πραγματικά να λύσουμε ένα
πρόβλημα, θα πρέπει να μιλήσουμε αυτοπροσώπως στον άλλο και όχι μέσω
γραπτών μηνυμάτων στο κινητό ή μέσω e-mail.



3. Όταν θυμώνουμε εύκολα




Αντιλαμβανόμαστε ότι έχουμε αυτό το πρόβλημα όταν..


Ο/Η σύντροφός μας παραπονιέται συνέχεια ότι του/της φωνάζουμε είτε
επειδή ξέχασε να πάρει τα ρούχα από το καθαριστήριο, είτε επειδή πέταξε
στα σκουπίδια κάτι που χρειαζόμασταν.



Γιατί αποτελεί πρόβλημα;





Ενδεχομένως να χρησιμοποιούμε αυτές τις εκρήξεις ως υποκατάστατο της
οικειότητας. Εάν πούμε στον άλλο «σʼ αγαπώ», ποιος ξέρει πως θα
αντιδράσει; Μπορεί να βαρυγκωμήσει, μπορεί να μας φιλήσει, αλλά μπορεί
να έχουμε και δυσάρεστα νέα. Εάν, όμως, βάλουμε τις φωνές στον/στη
σύντροφό μας, τότε ξέρουμε σχεδόν με βεβαιότητα ότι θα αντιδράσει. Τα
υπερβολικά νεύρα ίσως να είναι ένα σημάδι ότι νιώθουμε ανασφαλείς για τα
συναισθήματα του/της συντρόφου μας. Με το να βάλουμε τις φωνές,
μπορούμε να ελέγξουμε τη συμπεριφορά του/της διότι η απάντηση-θυμός που
θα λάβουμε θα είναι κάτι το προβλέψιμο. Εάν, όμως, νιώθει πως περπατάει
συνέχεια πάνω σε ένα ναρκοπέδιο, τότε ίσως να αναγκάζουμε τον/τη
σύντροφό μας να απομακρυνθεί από εμάς.



Πως το αντιμετωπίζουμε;





Το ζήτημα αυτό είναι καθαρά θέμα αυτογνωσίας




Την επόμενη φορά που θα νευριάσουμε με τον/τη σύντροφό μας, θα πρέπει να
αναρωτηθούμε εάν ο θυμός μας είναι ανάλογος του πράγματος που μας έχει
ενοχλήσει. Εάν όχι, τότε θα πρέπει να σκεφτούμε για ποιον λόγο
αισθανόμαστε τόσο οργισμένοι. Μήπως είμαστε νευριασμένοι με κάτι άλλο,
που δεν έχουμε συζητήσει με τον/τη σύντροφό μας; Η αντίδρασή του/της μας
κάνει να αισθανόμαστε ασφαλείς ως προς τα συναισθήματα που νιώθει για
εμάς; Είμαστε ανασφαλείς ως προς τα συναισθήματα του/της συντρόφου μας
για κάτι που έκανε ή για κάτι άσχετο που συνέβη σε εμάς τους ίδιους στο
παρελθόν; Αντί να ξεσπάμε στο έτερον ήμισυ, καλό είναι να προσπαθούμε
ήρεμα να εξηγήσουμε για ποιον λόγο αισθανόμαστε τόσο οργισμένοι.
Προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε περισσότερο το «εγώ» και όχι το «εσύ». Για
παράδειγμα: « Νευρίασα όταν δεν μου τηλεφώνησες, γιατί αισθάνθηκα πως
δεν νοιάζεσαι για μένα» αντί «Δεν μου τηλεφώνησες. Δεν νοιάζεσαι καθόλου
για μένα!»



4. Όταν κρατάμε σκορ




Αντιλαμβανόμαστε ότι έχουμε αυτό το πρόβλημα όταν..


Κρατάμε λεπτομερή λίστα από τα όσα κάναμε εμείς και όσα πήραμε από τον/τη σύντροφό μας.




Λέμε πράγματα όπως: «Ναι, βγήκαμε χθες το βράδυ με τους δικούς μου
φίλους αλλά τις τελευταίες εβδομάδες βγαίνουμε συνέχεια με τους δικούς
του/της φίλους.»



Γιατί αποτελεί πρόβλημα;





Όταν κρατάμε σκορ είναι συνήθως σημάδι ότι νιώθουμε πως δεν μας
καταλαβαίνει ο/η σύντροφός μας ή ότι δεν αντιλαμβάνεται και τις δικές
μας ανάγκες. Αισθανόμαστε ότι δεν συνειδητοποιεί ή δεν εκτιμά τη συμβολή
και τις θυσίες που κάνουμε για τη σχέση μας. Αυτό αποτελεί το «ναι μεν,
αλλά...» σε μία σχέση. «Ναι, με έβγαλες για φαγητό απόψε, αλλά εγώ
πλήρωσα τις προηγούμενες έξι φορές που βγήκαμε. Ναι, εσύ με παρότρυνες
να κάνουμε σεξ απόψε, αλλά πάντα εγώ σε παρακαλάω. Ναι, νοιάζεσαι για
μένα αλλά εγώ νοιάζομαι περισσότερο για σένα.»



Πως το αντιμετωπίζουμε;





Όταν πιάνουμε τον εαυτό μας να λέει «Ναι μεν, αλλά...», καλό είναι να
κάνουμε ένα βήμα πίσω και να αναρωτηθούμε: μήπως είναι ένα μεμονωμένο
περιστατικό; Είμαστε πραγματικά οι μόνοι, για παράδειγμα που παίρνουμε
μικροδωράκια στον/στη σύντροφό μας και απλά θα θέλαμε να κάνει και
εκείνος/εκείνη που και που το ίδιο; Ή μήπως αποτελεί μέρος ενός
μεγαλύτερου προβλήματος; Αισθανόμαστε ότι πάντα κάνουμε περισσότερες
θυσίες για τη σχέση μας και τα δωράκια είναι απλά ένα από τα πολλά
παραδείγματα; Το να κρατάμε σκορ, αποτελεί ένα είδος «πυρομαχικών» για
να κερδίσουμε μία «μάχη»: αυτή του ποιος είναι καλύτερος σύντροφος.
Πρόκειται όμως για μία εντελώς παιδική συμπεριφορά από την οποία θα
πρέπει σε κάθε περίπτωση να απαλλαγούμε. Καλό θα είναι να είμαστε
υπερπροσεκτικοί όταν οι σκέψεις μας πέφτουν στο «ναι μεν, αλλά...» Θα
πρέπει να θυμηθούμε οι ίδιοι πως, παρόλο που ενδεχομένως να δίνουμε
περισσότερα σε έναν συγκεκριμένο τομέα, ίσως ο/η σύντροφός μας να δίνει
περισσότερα σε κάποιον άλλον τομέα.



5. Όταν αφήνουμε το παρελθόν να μας υπαγορεύει το παρόν




Αντιλαμβανόμαστε ότι έχουμε αυτό το πρόβλημα όταν...


Κατηγορούμε την παρούσα σχέση μας για προβλήματα που είχαμε σε
παρελθοντικές μας σχέσεις. Για παράδειγμα, ο/η πρώην μας παράτησε για
κάποια/ον που γνώρισε στο γυμναστήριο και λέμε στον/στη νυν ότι τα
παραπάνω κιλάκια του/της πάνε, προκειμένου να μην πάει γυμναστήριο.



Γιατί αποτελεί πρόβλημα;





Πρόκειται για βασική αλήθεια της ψυχολογίας το γεγονός ότι συχνά
επαναλαμβάνουμε τα προβλήματα αντί να τα λύνουμε. Για παράδειγμα, όταν
υποψιαζόμαστε ότι ο/η νέος/α μας σύντροφος θα μας απατήσει, όπως έκανε
και ο/η πρώην μας, το υποσυνείδητό μας προσπαθεί να συμβιβαστεί με το
παλιό πρόβλημα και αυτό δεν είναι καθόλου καλό για μία σχέση, διότι
δημιουργούμε νέα προβλήματα στην παρούσα σχέση μας, χωρίς να επιλύουμε
τα προβλήματα του παρελθόντος μας.



Πως το αντιμετωπίζουμε;





Καλό θα είναι να αναρωτηθούμε: υπάρχουν ζητήματα που είχαμε με πρώην
σχέσεις μας που εξακολουθούν να μας ενοχλούν; Εάν ναι, τα σημειώνουμε
και έχουμε το νου μας. Την επόμενη φορά που θα θυμώσουμε με τον/την νυν
σύντροφό μας για κάτι παρόμοιο, θα πρέπει να αναρωτηθούμε εάν το αξίζει ή
όχι. Εάν όχι, θα πρέπει να του/της πούμε για την πρώην σχέση μας. Αλλά
θα πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι ότι αναφερόμαστε μεμονωμένα στην πρώην
σχέση μας προκειμένου να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την παρούσα σχέση.
Σίγουρα, οι νυν σύντροφοι δεν θέλουν να ακούν για ανούσια πράγματα που
αφορούν τους πρώην, όπως για παράδειγμα ότι μαγείρευε υπέροχα, ή ότι
ήταν πολύ καλός/ή στο κρεβάτι, κτλ..




KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι 10 πιο τριχωτοί άνθρωποι !!! [Pics]

Posted: 07 Oct 2011 01:12 PM PDT



Παλιότερα τους συνέδεαν με τους λυκάνθρωπους...

Ονομάζεται
σύνδρομο Ambras και πρόκειται ουσιαστικά για το φαινόμενο
της υπερτρίχωσις που οφείλεται σε μια χρωμοσωμική ανωμαλία.





Από
την εποχή του Μεσαίωνα, έχουν καταγραφεί μόνο 50 τέτοιες περιπτώσεις
ανθρώπων, ενώ οι παλιοί όταν τους έβλεπαν τους συνέδεαν με τους
λυκάνθρωπους.

Παρακάτω θα δείτε 10 ανθρώπους που είχαν το σύνδρομο της υπερτρίχωσις από όλο τον κόσμο..







01 - Yu Zhenhuan







Ο
Yu γεννήθηκε στην πόλη Anshan στην κινεζική επαρχία του Anshan το
1979 και άρχισαν να αυξάνονται τα μαλλιά του στην ηλικία των δύο και
που τελικά κάλυψε περίπου το 96% του σώματός του.

Επίσης έχει πρόβλημα ακοής που οφείλεται στην συσσώρευση των μαλλιών στα αυτιά του.





02 - Jesús Aceves











Ο Jesús "Chuy" Aceves γεννήθηκε στο Loreto, Zacatecas, του Μεξικό, και
είναι το δεύτερο άτομο στην οικογένειά του, που γεννήθηκε με μια σπάνια
πάθηση γνωστή ως υπερτρίχωση. το πρόσωπο του Chuy είναι καλυμμένο με
τρίχωμα, κάνοντας τον να μοιάζει με τον θρυλικό λυκάνθρωπος ή, όπως
μερικοί τον αποκαλούν, ένας άνθρωπος πίθηκος. Ο Chuy είναι παντρεμένος
και έχει δύο κόρες, μια εκ των οποίων έχει την ίδια κατάσταση.





03 - Ramos Gomez brothers





















Η ζωή για τους αδελφούς Victor "Larry" και Gabriel "Danny" Ramos Gomez,
σίγουρα μόνο βαρετή δεν είναι. Είναι ακροβάτες και αρκετές φορές
παίζουν στην τηλεόραση στην σειρά The X-Files.





04 - Stephan Bibrowski











Ο Stephan Bibrowski (1891-1932), περισσότερο γνωστός ως Lionel το
λιοντάρι, ήταν ένας διάσημος ερμηνευτής sideshow. Ολόκληρο το σώμα του
ήταν καλυμμένο με μαλλιά και έδινε την εντύπωση λιονταριού.

Ο Bibrowski γεννήθηκε το 1891 στην Βαρσοβία της Πολωνίας και είχε καλυμμένο το σώμα του με τρίχες 1 ίντσας.





05 - Pruthviraj Patil











Ο Pruthviraj Patil γεννήθηκε σε μια εύπορη αγροτική οικογένεια στην
ινδική επαρχία του Sangali η οποία είναι κοντά στο Μουμπάι, με το
«σύνδρομο Werewolf" και έχει καλυμμένο όλο το σώμα και το πρόσωπο του
από παχιά τρίχα.

Παρόλο που η οικογένεια δοκίμασε διάφορες θεραπείες τίποτα δεν είχε αποτέλεσμα





06 - Annie Jones











Η Annie Jones (1860 – 1902) ήταν μια γενειοφόρος γυναίκα που έκανε
περιοδίες με τον P. T. Barnum ως ατραξιόν σε τσιρκο. Δεν είναι
επιβαιβεωμένο αν ήταν γενετικά έτσι ή από πάθηση.

Το 1902 η Jones πέθανε από φυματίωση





07 - Supatra Sasuphan











Η Supatra Sasuphan, ένα 13χρονο κορίτσι από την Ταϊλάνδη, πάσχει από το σύνδρομο λυκάνθρωπος.

Παρόλο που στο σχολείο την αποκαλούσαν κορίτσι λύκος όταν κέρδισε το ρεκόρ γκίνες έγινε πολύ δημοφιλής.

Η supatra είναι μέσα στα 50 άτομα που πάσχουν από το σύνδρομο Ambras και που προκαλείται από ένα ελαττωματικό χρωμοσώμα.







08 - Julia Pastrana











Η Julia Pastrana (1834–25 March 1860)γεννήθηκε στο Μεξικό και διέδωσε την υπερτρίχωση στην Ευρώπη του 19ου αιώνα.

Ο Κάρολος Δαρβίνος την περιέγραψε ως έναν ισπανό χορευτή που έκρυβε μια θαυμάσια γυναίκα με παχιά γενιάδα και τριχωτό κεφάλι.

Τα αυτιά της και η μύτη της ήταν ασυνήθιστα μεγάλα και τα δόντια της ήταν παράτυπα.







09 - Percilla Bejano











Η Percilla γεννήθηκε στις 26 του Απρίλη, του 1911 στην πόλη της Bayamon, στα νότια του Πουέρτο Ρίκο πρωτεύουσα του Σαν Χουάν.

Ακόμη και ως παιδί η Percilla επέστησε την προσοχή τόσο στο ευρύ κοινό
όσο και στην ιατρική κοινότητα. Σαν μωρό, η Percilla και οι γονείς της
ταξίδεψαν στη Νέα Υόρκη για να εξεταστεί από μια ομάδα γιατρών.
Παρέμεινε στη Νέα Υόρκη για επτά μήνες πριν επιστρέψει στο Πουέρτο Ρίκο.
Η Percilla απεβίωσε το 2001 στην ηλικία των 89 ετών.





10 - Fedor Jeftichew











Γεννημένος το 1868 στην Αγία Πετρούπολη, της Ρωσίας ο Fedor είχε πολύ
καλές αθλητικές επιδόσεις και έκανε πολλά πράγματα για τον εαυτό του για
να γίνει παγκόσμια γνωστός.

Εργάστηκε για τον PT Barnum από την ηλικία των 16 ετών.

Μιλούσε ρώσικα, γερμανικά και αγγλικά.








KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Αστείες φωτογραφίες από Party

Posted: 07 Oct 2011 01:06 PM PDT

































































REPORTER-TV



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές