Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

PERIERGAA


PERIERGAA


Το βίντεο με “φάντασμα” από κάμερα μαγαζιού που κάνει το γύρο του διαδικτύου!

Posted: 03 Oct 2011 01:19 PM PDT

 
Ένα αμφιλεγόμενο βίντεο που δείχνει μια μορφή υποτιθέμενου φαντάσματος σε ένα κατάστημα με τηλεφωνικά προϊόντα έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες και έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές.


Ο Andrew Dasilva ισχυρίζεται είδε το απόσπασμα καθώς τσέκαρε το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος.




"Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν το είδα, με φρίκαρε", είπε. Σύμφωνα με το βίντεο του καταστήματος το μαγαζί είναι… χτισμένο στη θέση ενός βικτοριανού ορφανοτροφείου. Οι αντιδράσεις μέχρι τώρα ποικίλουν και κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει κατά πόσο το βίντεο είναι αυθεντικό μέχρι στιγμής. Το βίντεο CCTV δημοσιεύτηκε στο YouTube και φαίνεται να δείχνει το «φάντασμα» μιας νεαρής κοπέλας να στοιχειώνει ένα πολύ γνωστό κατάστημα κινητής τηλεφωνίας. Μια τρομακτική γυναικεία μορφή φαίνεται να περνάει από μια πόρτα στο πίσω μέρος του καταστήματος, να στέκεται και να γυρνάει το κεφάλι της για να ρίξει μια ματιά απ' ευθείας στην κάμερα παρακολούθησης. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και τα συμπεράσματα δικά σας..







http://ierosagon.org

Συγκλονιστικό!!!: 8 μηνών βρέφος ακούει για πρώτη φορά! Δείτε την μοναδική του αντίδραση…

Posted: 03 Oct 2011 01:13 PM PDT

 
Με ειδικό μηχανισμό ο μικρός Τζόναθαν ακούει για πρώτη φορά μετά από 8 μήνες ζωής.


Δείτε την αντίδρασή του στα πρώτα λόγια που ακούει από την μητέρα του…






http://ierosagon.org

Διαγωνιζόμενη του X Factor κόπηκε επειδή είναι… σατανίστρια;

Posted: 03 Oct 2011 01:08 PM PDT

 
Οι τηλεθεατές του βρετανικού X Factor είδαν την Kelly Rowland… να στέλνει σπίτι της την Jade Richards με τις… κακές γλώσσες να λένε πως η διαγωνιζόμενη «κόπηκε» εξαιτίας του πάθους της με τον σατανισμό!

Η 21χρονη είχε εντυπωσιάσει τους κριτές στην πρώτη της οντισιόν τους κριτές ερμηνεύοντας το «Someone Like You» της Adele όμως το βράδυ της Κυριακής είδε την πόρτα της εξόδου μετά την έντονη φημολογία ότι είναι μάγισσα.


«Θέλω να κερδίσω το X Factor και να αφιερώσω τη νίκη μου στους goth-άδες. Είμαι πολύ goth και κάνω σεξ με νυχτερίδες», ήταν οι δηλώσεις της Jade Richards πριν μερικές εβδομάδες.
«Προσπάθησε πολύ να κατεβάσει τους τόνους. Η Jade ξέρει ότι η Kelly δεν καταλαβαίνει το πάθος της για τον σατανισμό και την θεωρεί φρικιό», τόνισε ένας φίλος της νεαρής στην Daily Mail.



http://ierosagon.org/

Οι 8 πιο σκληρές αθλητικές δοκιμασίες

Posted: 03 Oct 2011 01:05 PM PDT


Μην αποδεχθείτε καμία από αυτές τις δοκιμασίες, χωρίς την κατάλληλη, γεμάτη αφοσίωση προπόνηση. Πρέπει να σταματήσετε το ποτό και… τα πάντα…






Εάν πασχίζετε για να τρέξετε 5 χιλιόμετρα στο γυμναστήριο το πρωινό της Δευτέρας, τότε, εντάξει. Εάν πασχίζετε όμως για να φτάσετε έστω στο γυμναστήριο, τότε ίσως είναι καιρός για μία αλλαγή σκηνικού. Όχι, δεν μιλάμε για ένα διαφορετικό γυμναστήριο με ομορφότερες γυμνάστριες… Ας σκεφτούμε έξω από τα συνηθισμένα για ένα λεπτό.

Όλοι ανταποκρινόμαστε καλά στις δοκιμασίες, βάζοντας στόχους, επιτυγχάνοντας αποτελέσματα και νιώθοντας πως έχουμε πραγματικά καταφέρει κάτι. Όμως πιέζουμε πραγματικά τους εαυτούς μας όσο περισσότερο μπορούμε;

Σύμφωνα με τον αθλητικό ψυχολόγο της Harley Street, Τζάιλς Γουέμπστερ, «αυτό που ξεχωρίζει τον πρωταθλητή από τον πετυχημένο ερασιτέχνη είναι η ικανότητα να σπρώξει τον εαυτό του να γυμναστεί ακόμα πιο δυνατά, εκεί που ο ερασιτέχνης απλά θα τα παράταγε».

Έτσι, εάν ψάχνετε για κάτι που θα προκαλέσει την πνευματική και σωματική σας αντοχή, τότε διαβάστε για τις σκληρότερες αθλητικές δοκιμασίες στον κόσμο.





Αγώνας Κωπηλασίας στον Ατλαντικό



Οι 8 πιο σκληρές αθλητικές δοκιμασίες

Τι: Αγώνας Κωπηλασίας στον Ατλανικό

Που: Στον Ατλαντικό Ωκεανό – από τους Κανάριους Νήσους μέχρι τις Δυτικές Ινδίες.

Ναι, διαβάσατε σωστά τον τίτλο. Είναι ένας αγώνας κωπηλασίας. Που διασχίζει τον Ατλαντικό. Τώρα, εάν έχετε δοκιμάσει να κωπηλατήσετε θα ξέρετε πως είναι κάτι κρύο, υγρό και καθόλου διασκεδαστικό, ακόμα και εάν το κάνεις σε ένα τελείως επίπεδο ποτάμι ή λίμνη. Φανταστείτε τώρα αυτό, αλλά προσθέστε ένα σαφέστατα μεγαλύτερο σκαρί, αμέτρητα πανύψηλα κύματα και μόλις τέσσερα άτομα για πλήρωμα.

Χρειάζεται περίπου από 40 μέχρι 90 ημέρες για να τερματίσεις και μετράει μία τεράστια απόσταση 4.830 χιλιομέτρων. Και ορισμένοι το κάνουν μόνοι τους, προφανώς επειδή μισούν τον εαυτό τους. Αλλά τουλάχιστον μπορείτε να τρέφεστε με ξηρά τροφή ενώ επιπλέετε μέσα στη γούρνα σας…

Η τεμπέλικη εναλλακτική: Παρακολουθήστε τον ετήσιο αγώνα κωπηλασίας ανάμεσα στα πανεπιστήμια Όξφορντ και Κέμπριτζ από τις όχθες του Τάμεση στο Λονδίνο, ενώ πίνετε μπύρα κάτω από την λιακάδα. Ή δείτε το στο laptop σας από την άνεση ενός ζεστού κρεβατιού.





O Μαραθώνιος της Άμμου

Οι 8 πιο σκληρές αθλητικές δοκιμασίες

Τι: O Μαραθώνιος της Άμμου

Που: Μαρόκο

Όλοι μας γνωρίζουμε πως το να τρέχεις μαραθώνιους είναι λίγο χαζό -πρέπει να τρέχεις για αιώνες, συνήθως βρέχει και πρέπει να πας και κάποια στιγμή στην τουαλέτα. Εντάξει, το τελευταίο μέρος δεν είναι απαραίτητα αλήθεια, όμως προσθέτει, πιθανόν, ένα… vibe στη αυθεντική εμπειρία ενός μαραθωνίου.

Υπάρχουν τουλάχιστον 700 άνθρωποι που χρειάζονται κάτι περισσότερο από έναν αγώνα 26 μιλίων (42 χιλιόμετρα). Θέλουν έξι σαν κι αυτόν. Έναν την ημέρα για έξι συνεχείς ημέρες. Κατά μήκος της ερήμου. Κουβαλώντας όλο τον εξοπλισμό στην πλάτη -σκηνή, υπνόσακο, φαγητό. Έτσι, εάν σας αρέσει ένα χαλαρό τζόγκινγκ στους 50 βαθμούς Κελσίου σ' ένα έδαφος που στην ουσία μοιάζει με το να ανεβαίνεις κυλιομένες σκάλες ανάποδα (αυτή είναι η απόλαυση της άμμου), τότε ο Μαραθώνιος είναι για εσάς.

Η τεμπέλικη εναλλακτική: Κάντε βόλτες στους αμμόλοφους της ερήμου με ένα 4×4 – πολύ λιγότερη προσπάθεια και πολύ περισσότερη διασκέδαση.





Yukon Arctic Ultra

Οι 8 πιο σκληρές αθλητικές δοκιμασίες

Τι: Yukon Arctic Ultra

Που: Καναδάς

Επειδή ο άνθρωπος προφανώς δεν βάζει όρια στην υπερβολή, βρίσκει καινούργιους και ασυνήθιστους τρόπους να καταστρέψει τον εαυτό του και να μας κάνει όλους εμάς να αισθανόμαστε σαν «λαπάδες». Για να είμαστε ακριβείς μιλάμε για έναν καινούργιο και ασυνήθιστο «δρόμο» 700 χιλιομέτρων, έναν αγώνα στον Αρκτικό κύκλο. Χιόνι, ΟΚ. Θερμοκρασίες με μέσω όρο μείον 20 βαθμούς Κελσίου, ΟΚ. Φαγητό εκτάκτου ανάγκης που φτάνει για 48 ώρες, ΟΚ. Φτυάρι για τις χιονοστιβάδες, ΟΚ.

Έχετε επιλογή για τον τρόπο που θα κινηθείτε εδώ. Δυστυχώς, τα snowmobile δεν έγιναν επιτρεπτά και έτσι η εκπληκτική σας επιλογή περιορίζεται στο ποδήλατο (δεν καταλαβαίνουμε ακριβώς τη λογική πίσω από αυτό…), στα σκι ή τα πόδια σας. Α, και το χρονικό περιθώριο είναι 13 μέρες. Απολαύστε ελεύθερα…

Η τεμπέλικη εναλλακτική: Κάνοντας σκι. Σε κατάβαση. Σε μία πίστα. Και μετά στο μπαρ και για ύπνο στο ζεστό σας σαλέ, έχοντας σκάσει από το φοντί.





Tough Guy Challenge

Οι 8 πιο σκληρές αθλητικές δοκιμασίες

Τι: «Πρόκληση για Σκληρούς Τύπους»

Που: Στην Βρετανία

Δεν θα μπορούσαμε να φτιάξουμε αυτή τη λίστα χωρίς να συμπεριλάβουμε μία πρόκληση από τα Βρετανικά εδάφη. Ναι, αυτή η χώρα έχει να προσφέρει έναν από τους πιο απάνθρωπους αγώνες που έγιναν ποτέ. Λέμε αγώνα, αλλά αυτό που πραγματικά εννοούμε είναι σούρσιμο, ανάβαση, σκαρφάλωμα, πλατσούρισμα μέχρι το λαιμό μέσα σε παγωμένο νερό. Συνηθισμένα Κυριακάτικα πράγματα…

Η διαδρομή είναι μόλις 16 χιλιόμετρα σε μήκος. Θα σας συγχωρέσουμε εάν σκεφτείτε πως ο τύπος που την σκάρωσε είναι πραγματικά ένας σαδιστής που τρέφει τρομερό μίσος στην ανθρωπότητα. Ορισμένα highlights αυτού του χαριτωμένου αγώνα περιλαμβάνουν: ένα αλα στυλ Βιετνάμ σύρσιμο σε τούνελ, μόνο που ορισμένα τούνελ καταλήγουν σε… βασικά… τίποτα, παρά μόνο έναν τοίχο, ή το τρέξιμο ανάμεσα σ' ένα σετ από λάστιχα. Σιγά το πράγμα θα πείτε. Α, σταθείτε. Τα λάστιχα αυτά φλέγονται…

Η δοκιμασία είναι εις διπλούν σκληρή -πρέπει να υπογράψετε ένα συμφωνητικό για τη ζωή σας στην κυριολεξία, πριν ξεκινήσετε. Που λέει πως εάν τα «τινάξετε» στην διαδρομή, δεν είναι κανενός άλλου το λάθος, παρά μόνο δικό σας.

H τεμπέλικη εναλλακτική: Παίζοντας Call of Duty από τον καναπέ σας. Απλώς επαναλαμβάνοντας τις αποστολές…





Μαραθώνιος Barkley

Οι 8 πιο σκληρές αθλητικές δοκιμασίες

Τι: Μαραθώνιος Barkley

Που: Τενεσί, Αμερική

Πρέπει να είστε παντελώς θεότρελος για να δοκιμάσετε αυτόν τον βλακώδη μαραθώνιο. Χρησιμοποιούμε χαλαρά τον όρο «μαραθώνιο» εδώ, μιας και είναι κάτι λίγο παραπάνω από τα συνηθισμένα 42 χιλιόμετρα.

Είναι 100 μίλια, που είναι αρκετά μεγάλη απόσταση, αλλά κάπως τα καταφέρνεις. Το ζόρι είναι τα 18 χιλιόμετρα ανάβασης που πρέπει να κάνεις. Και δεν υπάρχουν μονοπάτια. Επιλέγεις το δικό σου, που είναι συνήθως καλυμμένο από ορισμένα από τα πιο ενοχλητικά πλάσματα της φύσης -βατόμουρα, αγκάθια, δέντρα που έχουν πέσει, ενώ πολύ συχνά, βρέχει κιόλας. Η κούρσα έχει χρονικό όριο 60 ωρών, κάτι που την κάνει ακόμα πιο απάνθρωπη, μιας και το ρεκόρ είναι λίγο πάνω από τις 55.

Η τεμπέλικη εναλλακτική: Off-road βόλτα με ένα 4×4. Ο άνθρωπος έχει φτιάξει οχήματα μέσα στα οποία μπορεί να «κατακτά» (και) τα βουνά.





The Simpson Desert Bike Challenge

Οι 8 πιο σκληρές αθλητικές δοκιμασίες

Τι: The Simpson Desert Bike Challenge

Που: Αυστραλία

Αν και το να ταξιδέψεις στην Αυστραλία είναι μία αρκετά οδυνηρή εμπειρία από μόνη της, κάποιοι αποφάσισαν να την κάνουν ακόμα πιο δυσάρεστη με αυτόν τον πενθήμερο, 590 χιλιομέτρων, ποδηλατικό αγώνα κατά μήκος ενός απόμερου μέρους της χώρας που αποτελείται κυρίως από άμμο και πέτρες.

Η ζέστη είναι αφόρητη με τη μοναδική μορφή παρηγοριάς να έρχεται από τις σποραδικές μπόρες βροχής, που μετατρέπουν το έδαφος σε βούρκο. Και πρέπει να έχεις το νου σου να ολοκληρώσεις τον αγώνα σε κάτω από 40 ώρες εάν δεν θέλεις να χάσεις τη ζωή σου από καμία αράχνη «μαύρη χήρα» ή κάποιο θανατηφόρο σκορπιό.

Για να σας αποζημιώσουν για το τέραστιο βασανιστήριο να πάρετε μέρος στον αγώνα, υπάρχει ένα συνεργείο που αναλαμβάνει το πλύσιμο σας και σας σερβίρει φαγητό. Αυτά είναι bonus…

H τεμπέλικη εναλλακτική: The Simpsons Dessert Bike Challenge -παρακολουθήσετε επεισόδια των Simpsons ενώ γεμίζετε το στόμα σας με μία πίτσα και ενώ κάθεστε σε ένα ποδήλατο γυμναστικής (ή απλά το κοιτάτε…).





The Norseman Xtreme Triathlon

Οι 8 πιο σκληρές αθλητικές δοκιμασίες

Τι: The Norseman Xtreme Triathlon

Που: Νορβηγία

Κάτι σαν αγώνας τριάθλου Ironman αλλά για Βίκινγκς, με κάποια ακόμα ζόρικα bonus έτσι για να το σιγουρέψουμε…

Έχει περίπου απόσταση 225 χιλιομέτρων, όμως μπορείς να απολαύσεις πράγματα όπως το να κολυμπήσεις σε νερά που η μέγιστη θερμοκρασία τους φτάνει τους 17 βαθμούς (κλείστε τα μάτια σας, φανταστείτε ένα ωραίο, χαλαρωτικό, ζεστό μπάνιο και μετά αφήστε τους φίλους σας να αδειάσουν ένα βαρέλι παγωμένο νερό πάνω σας). Η τελευταία διαδρομή σας βάζει να τρέξετε ανηφορικά σ' ένα βουνό χωρίς ίχνος από μονοπάτι, δηλαδή θα «σκαλίζετε» βράχους για 17 ολόκληρα χιλιόμετρα. Ο αγώνας έρχεται πακέτο με την προειδοποίηση για ακραίες καιρικές συνθήκες. Διασκεδαστικό…

Η τεμπέλικη εναλλακτική: Επισκεφτείτε το Jorvik Viking Centre στο Γιορκ της Αγγλίας. Έχει ένα τρένο που κάθεστε και σας κάνει βόλτες…





The Badwater Ultramarathon

Οι 8 πιο σκληρές αθλητικές δοκιμασίες

Τι: The Badwater Ultramarathon

Που: Αμερική

Έχει το «Κακό» στο όνομά του, αλλά και στη φύση του. Είναι ευρέως αναγνωρισμένος ως ο σκληρότερος μαραθώνιος στον κόσμο.

Με μαραθώνιο μοιάζει και μόνο να προσπαθήσεις να διαβάσεις το επίσημο site του αγώνα. Είναι γεμάτο από πληροφορίες σχετικά με την προπόνηση που απαιτείται για την αγώνα και ορίστε το γιατί. Ο αγώνας έχει απόσταση 217 χιλιόμετρα, φτάνει σε υψόμετρο πάνω από τα 2.500 μέτρα και πραγματοποιείται σε τρομακτικές θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 40 βαθμούς. Α, και γίνεται στην περίφημη Death Valley. Το ξέρετε το μέρος. Είναι εκεί που μπορείς να βράσεις αυγό επάνω σ' ένα βράχο. Λέξεις όπως «πόνος» και «υποφέρω» σε κυκλώνουν με μεγάλη γενναιοδωρία. Πολύ ενθαρρυντικό…

H τεμπέλικη εναλλακτική: Υπάρχουν πιο εύκολοι τρόποι να α) εξουθενώσετε τον εαυτό σας και να β) πάθετε αφυδάτωση. Όπως με το να ξαπλώσετε στην παραλία κάτω από τον ήλιο και να μεθύσετε…
 
 
 
 
http://www.dinfo.gr
http://ierosagon.org
http://kokoraki.blogspot.com

Έρχεται το αντισυλληπτικό «κομποσκοίνι»

Posted: 03 Oct 2011 12:52 PM PDT


Το αντισυλληπτικό «κομποσκοίνι» είναι πολύ πιο αποτελεσματική μέθοδος αντισύλληψης ακόμη και από το προφυλακτικό! Αυτό υποστηρίζουν Αμερικανοί επιστήμονες και διαβεβαιώνουν τον γυναικείο πληθυσμό για την αποτελεσματικότητά του.
Πρόκειται στην ουσία για την εφαρμογή μιας μεθόδου γνωστής στις περισσότερες γυναίκες, που μας γλιτώνει όμως από τον πονοκέφαλο και τον μπελά των υπολογισμών και των μαθηματικών πράξεων.
Πλέον ο προγραμματισμός μιας εγκυμοσύνης ή η αποφυγή της γίνεται εύκολη με φυσικό τρόπο! Αρκεί να προμηθευτείς ή και να φτιάξεις μόνη σου το «αντισυλληπτικό» βραχιολάκι που δείχνει με ακρίβεια ποιές είναι οι 12 πιο γόνιμες μέρες μιας γυναίκας.
Πως λειτουργεί;
Το κομποσκοίνι αποτελείται από μια σειρά από έγχρωμες χάντρες που σου επιτρέπουν να ξέρεις εάν είσαι σε γόνιμη μέρα, και αντιπροσωπεύει έναν τυπικό εμμηνορροϊκό κύκλο. Κάθε χάντρα αντιστοιχεί στη μέρα του κύκλου στην οποία βρίσκεσαι, ενώ το χρώμα σε βοηθά να προσδιορίσεις αν είναι πιθανό να είσαι γόνιμη ή όχι.
Την ημέρα που θα αρχίσει η περίοδός σου, βάζεις την ένδειξη (ένα λαστιχένιο δαχτυλίδι ή κάποιο συρματάκι) στην κόκκινη χάντρα. Κάθε ημέρα που περνά την μετακινείς κατά μια θέση προς την κατεύθυνση ενός βέλους. Όσο η ένδειξη είναι σε κόκκινη ή καφετιά χάντρα, υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα εγκυμοσύνης, και έτσι μπορείς να έχεις σεξουαλική επαφή κατά τις μέρες αυτές, χωρίς να μείνεις έγκυος. Όταν όμως το δαχτυλίδι βρίσκεται στις λευκές χάντρες – 8η έως 19η ημέρα – υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μείνεις έγκυος αν έχεις σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλάξεις.
Είναι αξιόπιστο;
Όπως εξηγεί η Victoria Jennings, καθηγήτρια μαιευτικής και γυναικολογίας του πανεπιστημίου Georgetown, η μέθοδος προσδιορίζει τις γόνιμες μέρες μιας γυναίκας, λαμβάνοντας υπόψη τη διάρκεια ζωής του ωαρίου και του σπέρματος, και έχει βασιστεί σε διαχρονικές έρευνες και μελέτες.
Πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη τα τελευταία 3 χρόνια σε διάφορα κράτη, έδειξε πως η μέθοδος ήταν εξίσου αποτελεσματική με το προφυλακτικό ή το διάφραγμα. Τα ευρήματα προέκυψαν από την εξέταση περιπτώσεων, δείγματος 1659 εθελοντών γυναικών, που εφάρμοζαν τη μέθοδο και οι οποίες δηλώνουν αποφασισμένες να συνεχίσουν να τη χρησιμοποιούν. Άλλωστε, τα ευρήματα παλαιότερης έρευνας στοιχειοθετούν ότι η μέθοδος είναι περισσότερο από 95% αποτελεσματική ως προς την αποφυγή ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης.
Από την άλλη βέβαια, υπάρχουν και αυτοί που υποστηρίζουν πως ο κύκλος μιας γυναίκας δεν μπορεί να είναι εξολοκλήρου προβλέψιμος, γι΄αυτό και συστήνουν την εφαρμογή των καθιερωμένων μεθόδων αντισύλληψης. Όπως τονίζουν, ο κύκλος πάντα υπόκειται σε αλλαγές εξαιτίας εξωτερικών παραγόντων που θα μπορούσαν να τον διαταράξουν, όπως για παράδειγμα το στρες, μια ασθένεια, ένα κρυολόγημα, ορμονικές αλλαγές κ.α.
Πως θα φτιάξεις μόνη σου το αντισυλληπτικό – κομποσκοίνι
1. Μέτρα τις ημέρες του εμμηνορροϊκού κύκλου σου. Προσδιορίστε τον αριθμό των ημερών από την πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου σου, μέχρι την πρώτη μέρα της επόμενης περιόδου σου. Ο αριθμός αυτός θα σου υποδείξει πόσες περίπου χάντρες χρειάζεσαι.
2. Προμηθεύσου τα απαραίτητα. Πάρε ένα σκοινάκι για βραχιολάκια και κουμπωματάκι ή ένα σπάγκο, 1 κόκκινη χάντρα, 6-12 καφέ χάντρες και 12 λευκές χάντρες.
3. Φτιάξε το βραχιολάκι. Πέρνα μέσα στο σκοινάκι πρώτα την κόκκινη χάντρα και μετά συνέχισε με έξι καφετιές. Οι καφέ χάντρες αντιπροσωπεύουν τις μέρες αυτές που η εγκυμοσύνη δεν είναι πιθανή. Στη συνέχεια, πρόσθεσε τις 12 λευκές χάντρες στη σειρά. Οι χάντρες αυτές θα σου υπενθυμίζουν ότι είσαι εξαιρετικά γόνιμη αυτές τις μέρες. Κλείσε το βραχιολάκι με τόσες καφετιές χάντρες όσες έχεις υπολογίσει ότι διαρκεί ο κύκλος σου. Αν για παράδειγμα ο κύκλος σου διαρκεί 25 μέρες, θα προσθέσεις άλλες 6 καφέ χάντρες, αν όμως ο κύκλος σου διαρκεί 31 μέρες θα βάλεις άλλες 12.
4. Δέσε το σφιχτά και ξεκίνα. Στη συνέχεια πάρε ένα λαστιχάκι ή συρματάκι και εφάρμοσε το πάνω στην κόκκινη χάντρα, που θα υποδηλώνει την πρώτη ημέρα της περιόδου σου. Δέσε σφιχτά το βραχιόλι και είσαι έτοιμη! Μόνο μην ξεχνάς να μετακινείς το καουτσούκ ή το αυτοκόλλητο (προς την δεξιά πλευρά, ξεκινώντας από την κόκκινη χάντρα κινούμενη προς τις 6 καφετιές) κάθε μέρα που περνά, και θα γνωρίζεις πάντα αν και πόσο γόνιμη είσαι!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η μέθοδος αυτή έχει σχεδιαστεί για όσες γυναίκες έχουν κύκλο 26-32 ημερών. Αν έχεις μικρότερο ή μεγαλύτερο κύκλο, αν ακόμη αυτός δεν έχει σταθεροποιηθεί ή βλέπεις κάποια διαταραχή του, καλό θα ήταν να μην κάνεις πειραματισμούς και να χρησιμοποιήσεις μια διαφορετική μέθοδο αντισύλληψης ή οικογενειακού προγραμματισμού.



www.i-live.gr
http://pournari.blogspot.com

Ο χορευτής που έχει "χτυπήσει" κόκκινο στο YouTube!

Posted: 03 Oct 2011 12:50 PM PDT

Θαυμάστε τις εξωπραγματικές φιγούρες του Marquese Scott που κατάφεραν να «μαγέψουν» πάνω από 4.200.000 θεατές στο YouTube μέσα σε μια μόλις εβδομάδα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:





http://athensmagazine.gr
http://tacoalatipota.blogspot.com

Κρατούμενοι ξεκοίλιασαν και σκότωσαν βιαστή μιας 13χρονης

Posted: 03 Oct 2011 12:46 PM PDT

Πρόκειται για μια από τις πιο ανατριχιαστικές και βίαιες επιθέσεις που έχει δεχτεί ποτέ κρατούμενος. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε μια από τις πιο «σκληρές» φυλακές της Αγγλίας, την Φράνκλαντ, όπου κρατούμενοι ξεκοίλιασαν και έβγαλαν το στομάχι από τον 23χρονο Μίτσελ Χάρισον (φωτό) που είχε φυλακιστεί για βιασμό ενός 13χρονου κοριτσιού.



Ακόμα και οι σκληροτράχηλοι φύλακες δήλωσαν πως δεν έχουν ξαναδεί ποτέ τέτοια βαρβαρότητα. Το κατακρεουργημένο πτώμα του Μίτσελ βρέθηκε σήμερα το πρωί μέσα στο κελί του και σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας δύο άλλοι κρατούμενοι (οι Μάικλ Πάαρ και Νέιθαν Μαν) κρατούσαν ακίνητο τον Μίτσελ, του είχαν κλείσει το στόμα και τον ξεκοίλιασαν ζωντανό χρησιμοποιώντας μια αυτοσχέδια λεπίδα που είχε και πλαστικό περίβλημα.
Αρχικά συνελήφθησαν 3 άτομα με την κατηγορία της δολοφονίας του Μίτσελ, όμως τελικά οι κατηγορίες στοιχειοθετήθηκαν μόνο για τους Πάαρ και Μαν.
Ο Μίτσελ είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση πριν από ένα χρόνο καθώς κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό μιας 13χρονη μαθήτριας, ενώ είχε άλλες δύο αναφορές για σεξουαλικές επιθέσεις σε ανήλικες στο μητρώο του




http://www.iefimerida.gr
http://papatzides.blogspot.com

Μικρός κάνει videobombing στο χορευτικό της αδερφης του! (Video)

Posted: 03 Oct 2011 12:40 PM PDT

Μικρός κάνει videobombing στο χορευτικό της αδερφης του!
Η οικογένεια της κοπέλας φαίνεται πως έχει και δεύτερο ταλέντο στο σπίτι…





http://www.otherside.gr

Απίστευτα 3D τατουάζ

Posted: 03 Oct 2011 12:36 PM PDT

Απίστευτα 3D τατουάζ (1)
Παρόλο που η τέχνη του τατουάζ είναι χιλιάδων ετών, με τα χρόνια έχει εξελιχθεί και πλέον βλέπουμε απίστευτα 3D τατουάζ με αντικείμενα τα οποία μοιάζουν σαν να κάθονται απλά πάνω στο δέρμα, και όχι να είναι σχεδιασμένα με μελάνι.


Απίστευτα 3D τατουάζ (4)
Απίστευτα 3D τατουάζ (2)

Απίστευτα 3D τατουάζ (5)
Απίστευτα 3D τατουάζ (6)
Απίστευτα 3D τατουάζ (7)
Απίστευτα 3D τατουάζ (8)
Απίστευτα 3D τατουάζ (10)
Απίστευτα 3D τατουάζ (11)
Απίστευτα 3D τατουάζ (12)
Απίστευτα 3D τατουάζ (13)
Απίστευτα 3D τατουάζ (14)
Απίστευτα 3D τατουάζ (15)
Απίστευτα 3D τατουάζ (9)

http://www.otherside.gr

Ο ήλιος όπως δεν τον έχετε ξαναδεί [Pictures]

Posted: 03 Oct 2011 12:30 PM PDT

Το Δορυφορικό Παρατηρητήριο Ηλιακής Δυναμικής (Solar Dynamics Observatory Satellite) της NASA κατέγραψε και έδωσε στη δημοσιότητα συγκλονιστικά πλάνα του ήλιου που σίγουρα βλέπουμε για πρώτη φορά!





Στις παρακάτω εικόνες μπορείτε να δείτε την ηλιακή ενέργεια σε μήκη κύματος μη ορατά από το ανθρώπινο μάτι όπως ακτίνες X και υπεριώδες φως.

Οι μαγευτικές αυτές εικόνες τραβήχτηκαν από το δορυφόρο της Nasa που παρακολουθεί τον ήλιο και δείχνουν τις υπεριώδες ακτίνες και το φάσμα των ακτίνων x. H καθαρότητα των εικόνων επιτρέπει στη Nasa να μελετήσει πιο καθαρά την επιρροή του ήλιου στη Γη. Μερικές εικόνες δείχνουν τη συνεχή «εκροή υλικού» από τον ήλιο ενώ κάποιες άλλες κοντινές λήψεις δείχνουν ακόμη και τη δραστηριότητα πάνω στην επιφάνεια αυτού.

Κατά την πενταετή αποστολή του ο δορυφόρος θα προσπαθήσει να ανιχνεύσει πόσο και πως επηρεάζει ο ήλιος το κλίμα της Γης και όλο αυτό θα κοστίσει στη Nasa 855 εκατομμύρια δολάρια.
Δείτε τις εκπληκτικές εικόνες:


[πηγή dailymail.co.uk]
http://grizosgatos.blogspot.com

Μην πετάτε τα χρησιμοποημένα φακελάκια πράσινου τσαγιού

Posted: 03 Oct 2011 12:24 PM PDT




Η επιδερμίδα σας τα χρειάζεται.
Το ρόφημα πράσινου τσαγιού είναι γνωστό για τις ευεργετικές ιδιότητές του τόσο στο σώμα, το μεταβολισμό αλλά και την επιδερμίδα μας.

Το ίδιο το πράσινο τσάι όμως είναι εξίσου ευεργετικό και μάλιστα με άμεσα αποτελέσματα. Για να δώσετε για παράδειγμα υπέροχη λάμψη στο πρόσωπο και να καταπραύνετε τυχόν ερεθισμούς (ή και την ακμή σας αν βρίσκεται σε έξαρση), μπορείτε να ταμπονάρετε το πρόσωπό σας με ένα χρησιμοποιημένο φακελάκι τσαγιού. Ομοίως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φακελάκια σαν κομπρέσες για τα μάτια. Καλό θα ήταν λοιπόν να μην πετάτε τα φακελάκια αφού φτιάξετε το ρόφημά σας αλλά να τα διατηρείτε στο ψυγείο.
 


glamourmagazine.gr
http://grizosgatos.blogspot.com

Η διαφήμιση που εξόργισε την Coca Cola (video)

Posted: 03 Oct 2011 12:20 PM PDT

Μία ευρηματική διαφήμιση της Pepsi εξόργισε την Coca Cola.
Δείτε γιατί:




http://topeiraxtiri.blogspot.com/

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Μr Jumbo, ο μεγιστάνας της κρίσης

Posted: 03 Oct 2011 12:16 PM PDT

Μετακινείται από το ένα κατάστημά του στο άλλο με... ιδιωτικό ελικόπτερο ακόμα και μέσα στηνΑθήνα, ταξιδεύει στο εξωτερικό τουλάχιστον μια φορά κάθε μήνα, αποκαλεί τις συσκέψεις της επιχείρησης «συσκέψεις χαράς» και ενίοτε συμβάλει με...
λίγη έμπνευση ακόμα και σταραδιοφωνικά σποτάκια της δικής του βιομηχανίας γέλιου, όπως λέει, «Jumbo».


Λίγοι τον γνωρίζουν ως Απόστολο Βακάκη. Όλοι όμως τον γνωρίζουν ως «κύριο Jumbo», καθώς είναι ο επιχειρηματίας που ....δημιούργησε την τοις πάση γνωστή αλυσίδα καταστημάτων παιχνιδιών. Ο κ. Βακάκης αν και άγνωστος στο ευρύ κοινό είναι καθόλα γνωστός στον επιχειρηματικό κόσμο και από χτες είναι ο πιο αξιοζήλευτος έλληνας επιχειρηματίας. Ο λόγος; O Όμιλος Jumbo, όπως ανακοινώθηκε, αύξησε κατά 19,39% τα καθαρά κέρδη του στο δυσκολότερο 12μηνο για το ελληνικό λιανεμπόριο, με τις πωλήσεις του να παραμένουν σταθερές.

Ο Mr Jumbo είναι ίσως ο μοναδικός επιχειρηματίας που εν ολίγοις καταφέρνει απτόητος να πλουτίζει εν μέσω κρίσης, αν όχι οικονομικής κατάρρευσης της χώρας. Όπως και να έχει, δεν πρόκειται για έναν συνηθισμένο επιχειρηματία. Ο ίδιος και ομάδα εργαζομένων του επισκέπτονται σχεδόν καθημερινά τα καταστήματα Jumbo ανά την Ελλάδα και δη στην Αθήνα με ελικόπτερο… διότι ο χρόνος είναι χρήμα! Οι περισσότερες διαδικαστικές λειτουργίες της επιχείρησης μετονομάζονται σε… συσκέψεις χαράς ή διαδικασίες γέλιου προς σεβασμό στα παιδιά όπου και απευθύνεται η επιχείρηση, ενώ… ο ίδιος αγωνιά κάθε φορά για το επόμενο ραδιοφωνικό σποτάκι- τραγούδι των Jumbo.

«Είμαι θιασώτης του απλού οτιδήποτε δεν καταλαβαίνω μου δημιουργεί νευρικότητα. Είμαι θιασώτης της παραγωγικότητας διότι δεν αντιλαμβάνομαι πώς θα διαχυθεί ο πλούτος στα μεσαία και τα χαμηλότερα στρώματα χωρίς να αυξηθεί η παραγωγικότητα. Είμαι και θιασώτης μιας λογικής που λέει ότι δεν πρέπει να διαμαρτύρεσαι, αλλά πάντα να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις όπως έρχονται» έχει δηλώσει ο κ. Jumbo σε παλιότερες συνεντεύξεις του εξηγώντας ότι ούτε ένας πόλεμος δεν θα τον φόβιζε επιχειρηματικά, αν και υπήρξε ο κακομαθημένος υιός του μπαμπά βιομήχανου.

Η ιστορία του Mr Jumbo

Έλληνας της διασποράς, ο Απόστολος Βακάκης γεννήθηκε το 1954 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Ο πατέρας του, βιομήχανος στην Αίγυπτο, παρήγαγε διογκωμένη πολυστερίνη, που αποτελούσε το βασικό μονωτικό υλικό της εποχής εκείνης για ψυγεία αλλά και για κτίρια. Οι πολιτικές εξελίξεις στην Αίγυπτο υποχρέωσαν την οικογένεια Βακάκη το 1962 να έρθει στην Ελλάδα. Όμως η οικονομική κατάσταση δεν είναι καλύτερη ούτε εδώ και έτσι ο Γεώργιος Βακάκης ξενιτεύεται στη γειτονική Ιταλία, όπου πιάνει δουλειά σε μια μικρή οικοτεχνία κατασκευής λούτρινων ζώων και κουκλών.

Τα κοσμήματα που πρόλαβε να πάρει μαζί της, φεύγοντας από την Αίγυπτο, η μητέρα του η Σοφία Βακάκη τα πούλησε στον μεγαλοβιομήχανο της εποχής εκείνης Μποδοσάκη. Αυτό ήταν το πρώτο κεφάλαιο κίνησης για τη δημιουργία της ελληνικής βιομηχανίας παιχνιδιών, της El Greco.

Μετά τα 20 του χρόνια, ο Απόστολος Βακάκης φεύγει για σπουδές Λογιστικής και Finance στο Warwick της Βρετανίας με όνειρο να καταλήξει στο Berkeley. Τότε δέχτηκε το πρώτο χτύπημα. Μια μεγάλη πυρκαγιά στο εργοστάσιο της El Greco στην Άνω Γλυφάδα υποχρέωσε τον 23χρονο Απόστολο να επιστρέψει στην Ελλάδα και να προσπαθήσει να ανασυγκροτήσει τη βιομηχανία από τα αποκαΐδια με τη βοήθεια της παραγωγικής μονάδας στο νησί της Ζακύνθου.

Εκεί ξεκίνησαν και οι πρώτες συγκρούσεις με τον πατέρα του, τον ιδρυτή της επιχείρησης. Στο νησί έμεινε 3 χρόνια. Το 1985 απομακρύνει εντελώς τον πατέρα του από την επιχείρηση και αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου της El Greco.

Το 1990 αποφασίζει να πουλήσει την El Greco στην πολυεθνική Hasbro, ενώ συνεχίζει να διευθύνει την εταιρεία και ταυτόχρονα συμμετέχει στη διοικούσα επιτροπή της Hasbro Europe.

Η ιστορία των καταστημάτων Jumbo ξεκινά με τη λειτουργία του πρώτου καταστήματος στη Γλυφάδα το 1986. Εκείνη την περίοδο ο Απόστολος Βακάκης αισθάνεται έτοιμος να περάσει το κατώφλι της Σοφοκλέους. Όπερ και εγένετο, αντλώντας 2 εκατ. ευρώ. Το 1998 ήταν πλέον φανερό ότι χρειαζόταν μεγαλύτερους αποθηκευτικούς χώρους και γι' αυτό μισθώνει μια αποθήκη στα Οινόφυτα σχεδόν διπλάσιου μεγέθους από την πρώτη αποθήκη στη Νίκαια. Το 1999, την εποχή που όλη η Ελλάδα αγοράζει μετοχές, ο ίδιος επενδύει στη γη και στη δουλειά του.

Τα χρόνια που ακολουθούν βρίσκουν την εταιρεία σταθερά στην κορυφή της επιτυχίας με κορύφωση το 2004, όταν αναλαμβάνει ύστερα από πλειοδοτικό διαγωνισμό το δικαίωμα αποκλειστικής παραγωγής και εμπορίας τηςΜασκότ του 2004 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Από τότε μέχρι σήμερα, ο κ. Βακάκης βάζει τους επόμενους στόχους, τα σούπερ μάρκετ παιχνιδιών. Και όπως εξηγεί, «στην Ελλάδα δεν χρειάζεται ακόμη να «σκέφτεσαι», χάνεις πολύτιμο χρόνο. Σε πρώτη φάση δεν έχεις παρά να μελετάς και να ακολουθείς τα βήματα της εξέλιξης στις αναπτυγμένες αγορές του εξωτερικού. Εγώ απλώς ακολούθησα την κυρίαρχη διεθνή τάση».

Η μαγική συνταγή της επιτυχίας

Η «βιομηχανία της χαράς», όπως αποκαλεί την επιχείρησή του, έπρεπε επίσης να αντιμετωπίσει ένα επιπλέον στοιχείο δυσκολίας, τη σταδιακή «μετανάστευση» των πιτσιρικάδων από τα παραδοσιακά παιχνίδια στις πιοπερίπλοκες τεχνολογικά επιλογές δώρων όπως για παράδειγμα τα κινητά, τα iΡod, τα videogames, τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές κ.λπ. Βρήκε αμέσως τη λύση: η «βιομηχανία της χαράς» δεν έπρεπε να απευθύνεται στους μικρούς καταναλωτές, αλλά στους ενήλικους αγοραστές. Οργάνωσε τη στρατηγική επικοινωνίας και διαφήμισης επιλέγοντας μέσα και μηνύματα που απευθύνονταν πρώτα στον ενήλικο και κατόπιν στο παιδί. Δεν επένδυσε πολλά στην τηλεόραση αλλά στο κατ' εξοχήν μέσο ενημέρωσης των μεγάλων που δεν έχουν χρόνο, το ραδιόφωνο. Με διαφημίσεις προκλητικές, σκαμπρόζικες αλλά και δυναμικές στήριξε την εμπορική του πολιτική στους στενούς οικογενειακούς δεσμούς που επικρατούν στην ελληνική κοινωνία.

Αριθμοί που… ζαλίζουν

Με 45 καταστήματα σήμερα στην ελληνική αγορά, 3 στην Κύπρο, και 6 στη Βουλγαρία, η αλυσίδα Jumbo δικαίως κρατά τα ηνία στον κλάδο του παιχνιδιού με μερίδιο που φτάνει τα 35%.

Ειδικότερα, τα καθαρά κέρδη του ομίλου για το 2011 σε 94,60 εκατ. ευρώ έναντι 79,24 εκατ. ευρώ πριν ένα χρόνο. Ο Όμιλος λειτούργησε 7 νέα υπερκαταστήματα. Συγκεκριμένα 3 στην Ελλάδα, 1 στην Κύπρο και 3 στη Βουλγαρία τα οποία αναμένεται να βοηθήσουν μελλοντικά στην ανάπτυξη της εταιρείας.

Παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον ο Όμιλος έχει σχεδιάσει την λειτουργία 6 νέων καταστημάτων για την οικονομική χρήση 2011/2012 και συγκεκριμένα 3 στην Ελλάδα και 3 στην Βουλγαρία.




newpost.gr
http://topeiraxtiri.blogspot.com

Nέες απειλές από Άγκυρα, αλλά και νέα ανακάλυψη: Δεν αναγνωρίζουν την συμφωνία των ΑΟΖ Κύπρου-Αιγύπτο

Posted: 03 Oct 2011 12:13 PM PDT

ImageΚαινούρια ανακάλυψη από την Άγκυρα για να συνεχίσει το παιχνίδι των απειλών και των "γαυγισμάτων": Η συμφωνία της Κυπριακής Δημοκρατίας με την Αίγυπτο το 2003 παραβιάζει την υφαλοκρηπίδα της Τουρκίας δηλώνει η Άγκυρα και σημειώνει ότι «η στάση της Τουρκίας θα είναι διαφορετική αν η ελληνοκυπριακή πλευρά παραβιάσει τα δικαιώματα της Τουρκίας επί της υφαλοκρηπίδας και της αποκλειστικής της οικονομικής ζώνης και επιχειρήσει να κάνει έρευνες».


Αυτά αναφέρει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων «Αναντολού» επικαλούμενο «Τούρκους αξιωματούχους».

Το πρακτορείο σημειώνει ότι οι «αξιωματούχοι» ανέφεραν πως «η Τουρκία έχει κάνει ένσταση εναντίον της συμφωνίας» που υπέγραψε το 2003 η Κυπριακή Δημοκρατία με την Αίγυπτο και ότι «η Τουρκία έχει δηλώσει ενώπιον του ΟΗΕ ότι η εν λόγω συμφωνία συνιστά παραβίαση της υφαλοκρηπίδας της Τουρκίας».

Οι ίδιοι «αξιωματούχοι» ανέφεραν επίσης ότι «προτού βρεθεί λύση στο Κυπριακό, οι Ελληνοκύπριοι δεν πρέπει να υπογράφουν συμφωνίες». Οι άνθρωποι είναι γραφικοί: Μιλάνε για ένα κυρίαρχο κράτος μέλος της Ε.Ε. και νομίζουν ότι μιλάνε για κανένα ... εμιράτο υπό κατάληψη. Αλλά βρίσκουν και τα κάνουν: Σε Αθήνα κια Λευκωσία είναι εγκατεστημένες οι πιο φοβικές (επειεικώς) κυβερνήσεις που γνώρισε ποτέ ο εθνικός κορμός...
Σύμφωνα με το πρακτορείο, οι αξιωματούχοι επισημαίνουν ότι «η Τουρκία δεν έχει αξιώσεις υφαλοκρηπίδας νότια της Κύπρου» και ότι «οι δραστηριότητες του ερευνητικού σκάφους Πιρί Ρεΐς αποσκοπούν στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των Τουρκοκυπρίων»! Αλλίμονο! Το είχαν καταλάβει όλοι...
Οι «αξιωματούχοι» αναφέρουν επίσης ότι «τα ζητήματα της υφαλοκρηπίδας και των αποκλειστικών οικονομικών ζωνών έχουν επιλυθεί κατά 98% στη Μαύρη Θάλασσα», ότι «τα προβλήματα αυτά θα μπορούσαν να λυθούν και στη Μεσόγειο με συνεργασία και συλλογικό πνεύμα» αλλά ότι «δεν έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για την επίλυση του προβλήματος στη Μεσόγειο, αφού θα ήταν μάταιη τέτοια προσπάθεια προτού επιλυθούν το Κυπριακό πρόβλημα και η Αραβοϊσραηλινή διένεξη».

Τέλος οι «αξιωματούχοι» αναφέρουν ότι «η αντίδραση της Τουρκίας» προς τις έρευνες της Κυπριακής Δημοκρατίας «δεν σχετίζονται με τις σχέσεις της Τουρκίας με το Ισραήλ».

Πιο συγκεκριμένα οι αξιωματούχοι ανέφεραν το εξής: «Προβαίνουμε σε κάποια βήματα στην περιοχή, επειδή η πλατφόρμα ξεκίνησε μία δραστηριότητα που παραβιάζει τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με το Ισραήλ».



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Οι νόμοι του Μέρφυ για τα προβλήματα

Posted: 03 Oct 2011 12:10 PM PDT

problem
  • Κανένα πραγματικό πρόβλημα δεν έχει λύση.
  • Μια καλή λύση μπορεί να εφαρμοστεί επιτυχώς σχεδόν σε κάθε πρόβλημα.
  • Αν το μόνο που έχεις είναι ένα σφυρί, τα πάντα μοιάζουν με καρφί.
  • Το άτομο που απουσιάζει είναι αυτό που προσπαθεί να βρει λύση στο πρόβλημα.
  • Το λάθος είναι συχνά πιο ειλικρινές απο το σωστό.
  • Τίποτα δεν γίνεται όπως είχε σχεδιαστεί.
  • Αυτός που ισχυρίζεται οτι κάτι δεν μπορεί να γίνει, δεν πρέπει να διακόπτει εκείνον που το κάνει.
  • Μέσα σε κάθε μεγάλο πρόβλημα κρύβεται ένα μικρό πρόβλημα που προσπαθεί να βγει έξω.
  • Μέσα σε κάθε μικρό πρόβλημα κρύβεται ένα μεγάλο πρόβλημα που προσπαθεί να βγει έξω.
  • Δεν υπάρχει τίποτα τόσο μικρό, που να μη μπορεί να πάρει μεγάλες διαστάσεις.
  • Η λύση του προβλήματος ανάγεται στο να βρεις αυτούς που θα το λύσουν.
  • Το λάθος σε έναν συλλογισμό θα εμφανιστεί στο συμπέρασμα.
  • Είναι απίστευτο πόση ώρα σου παίρνει να τελειώσεις κάτι με το οποίο δεν ασχολείσαι.
  • Η μοναδική φορά που μπορείς να είσαι βέβαιος για κάτι, είναι όταν είσαι βέβαιος οτι έχεις κάνει λάθος.
  • Οι λύσεις είναι η κύρια αιτία των προβλημάτων.
  • Αν η εργασία σου έχει σκαλώσει κάπου, κοίταξε ξανά τα σημεία που στην αρχή πίστευες οτι δεν είχαν καμία σημασία.
 
 
 
http://www.stupidity.gr
http://anoixti-matia.blogspot.com

ΟΙ ΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Posted: 03 Oct 2011 12:06 PM PDT

Ο κόσμος και η φύση μέσα στην οποία ζούμε αποτελείτε από ορατά και αόρατα στοιχεία. Για τα ορατά όλοι συμφωνούμε καθώς η όραση μας τα παρατηρεί και λίγο η πολύ δεν υπάρχουν διαφορές απόψεων. Όσον αφορά τώρα τα αόρατα έχουμε μια ποικιλία απόψεων και εξηγήσεων από την τέλεια άρνηση της ύπαρξής τους έως την άποψη ότι μόνο αυτά είναι ουσιαστικά. Αυτό και πάλι είναι φυσικό καθώς δεν είναι δυνατό να παρατηρήσουμε αυτά τα αόρατα στοιχεία αλλά μόνο τα αποτελέσματά τους και από αυτά καθώς και από τη ενέργεια που παράγουν να βγάλουμε τα όποια συμπεράσματα και να έχουμε τις όποιες αποδείξεις για την ύπαρξή τους.



Ανάλογα με τον τόπο και το χρόνο ανάλογα με τις χώρες και τους πολιτισμούς αναπτύχθηκαν και αναπτύσσονται διάφορες θεωρίες και απόψεις πάνω στις αόρατες Δυνάμεις της Φύσης ή τους απόκρυφους Νόμους του Σύμπαντος.
Ένα απλό παράδειγμα είναι το πώς ο σπόρος ενός δέντρου γίνεται κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες το αντίστοιχο δέντρο. Αυτό το απόλυτα φυσικό γεγονός μπορεί να εξηγηθεί από πολλές πλευρές ανάλογα τον άνθρωπο που το εξηγεί, ανάλογα το περιβάλλον και την εποχή που εξηγείται.
 Ένας βιολόγος λόγου χάρη θα πει ότι ο σπόρος μεγαλώνει τρεφόμενος από τα συστατικά της γης και ακολουθώντας τον αντίστοιχο βιολογικό σχέδιο μας δίνει μετά από κάποια περίοδο το αντίστοιχο δέντρο.
Ένας μοναχός του μεσαίωνα θα πει ότι η παντοδυναμία του Θεού οδηγεί το σπόρο και τον κάνει δέντρο και ένας αποκρυφιστής του προηγούμενου αιώνα θα πει ότι τα στοιχειά της γης και του ξύλου θα μεταφέρουν ότι χρειάζεται στο σπόρο και τελικά τον οδηγήσουν στο δέντρο.
Μπορούμε να αναφέρουμε πάρα πολλές διαφορετικές απόψεις που ωστόσο δεν χρειάζεται. Αυτό που είναι απαραίτητο είναι να δούμε με διαλεκτική διάθεση όλες τις όψεις που μπορούμε να γνωρίσουμε και αν το κάνουμε το σίγουρο αποτέλεσμα που θα βγάλουμε είναι ότι υπάρχει κάτι που κάνει το σπόρο δέντρο και ότι καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιούμε δογματικά τη μία ή την άλλη άποψη.
 Το γεγονός που περιγράφω δεν προξενεί ίσως και μεγάλη έκπληξη σε κανένα από εμάς και αυτό διότι από μικροί έχομε μάθει ότι τα φυτά λειτουργούν με αυτό το τρόπο. Αλλά αν το δούνε από την πλευρά του ανθρώπου εκείνου που χωρίς την παρέμβαση κανενός ανακάλυψε αυτό το γεγονός θα καταλάβουμε πόσο καταπληκτικό γεγονός είναι  ένας σπόρος 5 γραμμαρίων να μας δίνει ένα δέντρο 100 πχ κιλών. Αυτό το γεγονός με ψυχρή λογική είναι αρκετά παράδοξο και αποδεικνύει το μέγεθος και την ποιότητα των δημιουργικών δυνάμεων και ενεργειών της Φύσης.
Μπορούμε να δώσουμε χιλιάδες τέτοια παραδείγματα από όλα τα βασίλεια, της γης που όλα αποδεικνύουν το ίδιο νόμο ή δύναμη ή μαγεία ή όπως αλλιώς θέλετε να το ονομάσουμε που οδηγούν στην αύξηση τη γέννηση και την εξέλιξη των διάφορων ειδών ζωής στη Φύση. Αυτή η διαδικασία υπάρχει παντού στο πλανήτη γη οπότε μιλάμε για πλανητικό νόμο ή δύναμη.
 Μέσα σε αυτή τη διαδικασία εμπλέκεται και ο άνθρωπος συνειδητά ή ασυνείδητα. Όταν το κάνει συνειδητά τότε έχουμε μια συνεργασία του ανθρώπου με τις δυνάμεις της Φύσης που γίνεται μια θαυμάσια δημιουργική συνεργασία όταν δεν αποσκοπεί σε εγωιστικές τάσεις ή οφέλη ενώ γίνεται καταστροφική στην αντίθετη περίπτωση.
 Αυτή η δύναμη και η μαγεία της Φύσης η τόσο εμφανής για αυτόν που έχει παρθένα ματιά για αυτόν που βλέπει τη φύση σαν να ήταν η πρώτη φορά, δεν γίνεται αντιληπτή από το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας ακριβώς γιατί την έχουμε συνηθίσει από πολύ μικρή ηλικία και έτσι δεν μας προξενεί έκπληξη. Αλλά αν ένα πρωί ανοίξουμε τα μάτια μας και δούμε την ποικιλία από ορυκτά φυτά ζώα από τις μορφές του εδάφους από τα χρώματα τους ήχους  τα σχήματα τις εναλλαγές τις αντιθέσεις και το πως αυτές εναρμονίζονται και μας δίνουν ένα σύνολο που ονομάζουμε φύση θα είναι σαν να γεννιόμαστε δεύτερη φορά και σίγουρα η αντίληψη που θα έχομε τότε για τη φύση θα είναι εντελώς διαφορετική.
Είναι καλό εδώ να αναφερθεί ότι υπήρξαν πολιτισμοί στο παρελθόν που είχαν μια συνειδητή επαφή με αυτές τις δυνάμεις της Φύσης και όσοι από αυτούς συνεργάσθηκαν με αλτρουιστική διάθεση μας άφησαν μια σημαντική παράδοση ενώ όσοι καταχράστηκαν αυτές τις δυνάμεις μας απέκοψαν από το παρελθόν κάνοντάς μας να οπισθοδρομήσουμε.
 Και φτάνοντας στη σημερινή εποχή έχουμε την θετικιστική αντίληψη να επικρατεί τους τελευταίους αιώνες και να μας παρουσιάζει μια πραγματικότητα ζωής και Φύσης που μας απομακρύνει αρχικά από τον αόρατο κόσμο της φύσης  και τα τελευταία χρόνια και από την ορατή φύση κλείνοντάς μας σε μεγαλουπόλεις που πραγματικά πολλές φορές δεν γνωρίζουμε από που βγαίνει ο Ήλιος. Αλλά τελικά ελπίζω πως η αλήθεια που τόσο πολύ κρύβεται ή διαστρεβλώνεται θα λάμψει και πάλι.
ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

Στη Φύση υπάρχει η δράση ενός Συμπαντικού Νόμου που δεν τον βλέπουμε ούτε τον γνωρίζουμε. Η σύγχρονη επιστήμη όμως μελετά και βγάζει συμπεράσματα και γνώσεις για  τα αποτελέσματα που προκαλεί αυτός ο Νόμος . Ερευνά δηλαδή το πώς και όχι το γιατί των πραγμάτων. Όπως η Φύση έτσι κι ο άνθρωπος έχει σε μικρογραφία αυτές τις Δυνάμεις οπότε γνωρίζοντας τον εαυτό του γνωρίζει τη Φύση ή και το αντίθετο γνωρίζοντας τη Φύση γνωρίζει τον εαυτό του .
Οι Δυνάμεις αυτές χρησιμοποιούνται καθημερινά από τον άνθρωπο, τις πιο πολλές φορές ασυνείδητα. όταν σε λίγες περιπτώσεις γίνεται συνειδητά έχουμε ανθρώπους αρκετά εξελιγμένους που έχουν ένα γνώθι σ΄ αυτών . Η γνώση αυτή τους δίνει μια δύναμη πέρα από τις ανθρώπινες διαστάσεις τους κάνει συμμέτοχους της φύσης. Αυτό είναι από τη μια πολύ δημιουργικό όταν αυτός που τις χρησιμοποιεί έχει ξεπεράσει τον εγωισμό ενώ σε αντίθετη περίπτωση είναι καταστροφικό, τόσο για τον ίδιο τον άνθρωπο όσο για τη φύση γενικότερα.
Όποιος κάνει μια πράξη με την ελπίδα της ανταμοιβής ή το φόβο της τιμωρίας δεν είναι ελεύθερος αλλά σκλάβος του ίδιου του εαυτού του. Μόνο όποιος συνειδητοποιεί την υπέρτατη δύναμη της φύσης μέσα στην καρδιά του είναι ελεύθερος.

« Η αμαρτία του εγωισμού που μέσα στο Σύμπαν
σαν σε καθρέπτη βλέπει την εικόνα της να φωνάζει εγώ
θα προτιμούσε όλος ο κόσμος να φωνάζει εγώ
και τα πάντα να αφανιστούν αν εξακολουθήσει να γίνεται έτσι »
Έντουαρντ Άρνολντ
Υπάρχουν δυνάμεις κατώτερες ( ένστικτα ) μέσα σε κάθε άνθρωπο που αν αφεθούν ελεύθερες θα κυριεύσουν πραγματικά την ψυχή του και θα πρέπει να υποταχθούν απ' τις ανώτερες εκείνες δυνάμεις που επίσης έχει ο κάθε άνθρωπος αν πραγματικά θέλει να λέγεται άνθρωπος .
Αυτές οι σκοτεινές δυνάμεις ή μικρά εγώ δεν είναι φανταστικά ή ποιητικά στοιχεία αλλά ζωντανές ζωώδεις δυνάμεις που αν αφεθούν μεγαλώνουν δυναμώνουν και τελικά ελέγχουν τον άνθρωπο ο οποίος δεν μπορεί από ένα σημείο και μετά να αντιδράσει.
Τέτοια στοιχεία ή στοιχειά μπορεί να μεταφραστούν ως επιθυμίες όπως φιλαργυρία, σαρκικός πόθος , απληστία, αισθησιασμός, φιλοδοξία, δειλία, τρόμος , φόβος , μίσος, υπερηφάνεια, ματαιοδοξία, εγωισμός κ.τ.λ.
Αυτά τα στοιχειά ζουν στη ψυχή του ανθρώπου και μεγαλώνουν και δυναμώνουν σε βάρος των ανώτερων στοιχείων της ζωής . Αυτά αποτελούν μέρος της ψυχής μας και αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να γίνει κατανοητό. Το αμέσως επόμενο βήμα είναι να καταλάβουμε ότι το να διώξουμε το ένα ή το άλλο δεν θα φέρει αποτέλεσμα . Αυτό γίνεται γιατί με μια απλή δίωξη αδειάζει απλώς ένας χώρος στην ψυχή μας που κάποιο άλλο κατώτερο στοιχείο μπορεί να γεμίσει.
Αυτό που γλιτώνει και εξελίσσει είναι να αντικατασταθεί το κατώτερο με ένα ανώτερο στοιχειό που επίσης είναι μέρος της ψυχής μας πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να δυναμώσει το ανώτερο. Αυτό μοιάζει με μονόδρομος . Μόνο όταν δυναμώνουμε τα ανώτερα στοιχεία του εαυτού μας αδυνατίζουν οι μαύρες σκιές που έχουμε . Αυτό δίνει στην ψυχή μας άμεση πρόσβαση στις δημιουργικές δυνάμεις της φύσης και μας κάνει καλούς αγωγούς διοχέτευσης των.
Η μάχη αυτή μεταξύ φωτός και σκοταδιού είναι τόσο παλιά όσο και η φύση . Άλλοτε κερδίζει το φως και η φύση προχωράει και άλλοτε το σκοτάδι και έχουμε στασιμότητα ή οπισθοδρόμηση . όταν οι δημιουργικές δυνάμεις υπερισχύουν το μικρό αναπτύσσεται σε μεγάλο, όταν συμβεί το αντίθετο έχουμε μαρασμό και στασιμότητα . Αυτός είναι ο νόμος της εξέλιξης .
Όπως η γη θέλει το νερό έτσι  η ψυχή θέλει τροφή . Και όπως η γη προετοιμάζεται να δεχθεί το νερό έτσι και η ψυχή πρέπει να είναι έτοιμη να δεχθεί την τροφή που πηγάζει από τα ύψη.
Αυτός είναι ο νόμος του πνεύματος στη φύση και δικιά μας υποχρέωση να χτίσουμε τη σκάλα που ενώνει την ψυχή μας με τα ανώτερα πνευματικά στοιχεία , τα θεϊκά στοιχεία που μας αντιστοιχούν .
Η φύσης έχει τον ίδιο οργανισμό με τον άνθρωπο ασχέτως εξωτερικής μορφής ή μεγέθους . «έχουμε τα ίδια όργανα και λειτουργίες και μας διέπουν οι ίδιοι νόμοι.
Επίσης όπως ο άνθρωπος έχει διάφορες φάσεις και ασθένειες έτσι και η φύση έχει τα αντίστοιχα. Έχει τις δικές της νευρικές διαταραχές τα δικά της συμπτώματα παραλυσίας που με αυτά πολιτισμένες χώρες μετατρέπονται σε έρημους , τα δικά της συμπτώματα πυρετού, της δικές της περιόδους κρύου ή ζέστης της εκρήξεις και τους σεισμούς. Αν οι φυσικοί μας γνώριζαν καλά την ανθρώπινη φύση θα μπορούσαν να καταλάβουν πολύ καλύτερα τον οργανισμό της φύσης και τις επιδημικές αρρώστιες από τις οποίες μονό τα εξωτερικά συμπτώματα γνωρίζουμε . Αν οι σημερινοί επιστήμονες είχαν πιο σφαιρική αντίληψη για τη φύση  θα μπορούσαν παραδειγματιζόμενοι πότε από τον μικρόκοσμο και πότε από τον μεγάκοσμο να κατανοήσουν και να προνοήσουν για αρκετά θέματα και προβλήματα που κατά καιρούς μαστίζουν τον άνθρωπο και τη φύση. Θα μπορούσαν να φτάσουν στις αιτίες των πραγμάτων και όχι όπως σήμερα να ασχολούνται με τα αποτελέσματα και τα εξωτερικά συμπτώματα.
Ο πολιτισμός μας έχει σαν κεντρικό σημείο τον άνθρωπο. Ότι ανακαλύπτει και εξελίσσει το κάνει για την «καλυτέρευση» της ζωής του ανθρώπου. Οποιαδήποτε ανακάλυψη ή επίτευγμά γίνεται προέκταση του ανθρώπου. Έτσι έχουμε ένα οριζόντιο πολιτισμό που ναι μεν στα υλικά και ορατά πλησιάζει μεγάλες κορυφές αλλά στα άϋλα και αόρατα είναι μωρό παιδί. Έχει άγνοια των κάθετων στοιχείων και των παράλληλων κόσμων που υπάρχουν γύρω του. Ένα καλό άνοιγμα που βοηθάει τον άνθρωπο να ξεφύγει από τον υλιστικό παραλογισμό και τον σημερινό τρόπο ζωής είναι να γνωρίσει άλλες διαστάσεις όπου κατοικούν άλλα είδη όντων με τα οποία παλιότερα ο άνθρωπος όταν δεν ήταν τόσο υλιστής είχε επαφή και συνεργασία
Πρέπει να αισθανθούμε ξανά τη φυσική μας θέση μέσα στο Σύμπαν χωρίς σύνδρομο κατωτερότητας.


Πραγματικό  και  Μη Πραγματικό

Έχει επικρατήσει στην εποχή μας να θεωρούμε αντιληπτό μόνο ότι γίνεται αντιληπτό από τις πέντε αισθήσεις που μέχρι τώρα έχουμε αναπτύξει. Και ενώ έχουμε ανακαλύψει και επιστημονικά χιλιάδες περιπτώσεις που αποδεικνύουν ότι οι αντιλήψεις που προέρχονται από τις αισθήσεις μας είναι λάθος εξακολουθούμε να είμαστε προσκολλημένοι στον κόσμο των αισθήσεων χωρίς να παραδεχόμαστε αλήθειες ή πραγματικότητες πέρα από αυτό. Για παράδειγμα βλέπουμε τον ήλιο να κινείται από την ανατολή προς τη δύση και αυτό είναι απατηλό γιατί η κίνηση αυτή φαίνεται εξαιτίας της γης που κινείται και όχι του ήλιου.
Επίσης η γη κάνει πολλές ταυτόχρονες κινήσεις που οι πέντε αισθήσεις μας δεν αντιλαμβάνονται και όμως η γη κινείται.
Συχνά ονειρευόμαστε ενώ είμαστε ξύπνιοι και άλλοτε ενώ πιστεύουμε ότι είμαστε ξύπνιου κοιμόμαστε . Αλλά και όταν κοιμόμαστε πιο μέρος μας κοιμάται και πιο όχι ? Μπορεί να είμαστε ξύπνιοι ως προς ένα πράγμα και να κοιμόμαστε ως προς ένα άλλο για παράδειγμα ένας άνθρωπος σε υπνοβασία είναι ξύπνιος ή κοιμισμένος?
Επίσης η αντίληψη μας για το χώρο και το χρόνο είναι άμεσα επιρεάσημες από την ψυχολογική μας διάθεση καθώς και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρισκόμαστε. Για παράδειγμα το να διανύσουμε μια απόσταση 10 χιλιομέτρων με μια ευχάριστη παρέα είναι εντελώς διαφορετικό από το να τη διανύσουμε μόνοι και για κάποια εργασία που δεν μας ευχαριστεί.
Ο χρόνος είναι εντελώς σχετικός για παράδειγμα η διάρκεια της μέρας για ένα φυλακισμένο είναι τεράστια σε αντίθεση με ένα πολυάσχολο επιχειρηματία για τον οποίο η διάρκεια της δεν του είναι αρκετή.
Οι εξωτερικές αισθησιακές αντιλήψεις χρειάζονται για να δούμε αισθησιακά πράγματα ενώ οι εσωτερικές αισθησιακές αντιλήψεις για να δούμε εσωτερικά πράγματα. Τα υλικά σώματα  είναι τόσο ορατά στην πνευματική όραση όσο και τα αστρικά σώματα στα μάτια του ανθρώπου. Και αυτό έως και μερικά χρόνια πριν δεν μπορούσε να στηριχθεί σε απτά παραδείγματα. Ήρθε όμως η ανακάλυψη της μηχανής Κίρλιαν που φωτογράφησε την Αύρα και έτσι αποδείχθηκε και εξωτερικά η ύπαρξη αόρατων κόσμων


ΜΟΡΦΕΣ ΩΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ

Όλες οι μορφές είναι εκφράσεις μίας ή περισσότερων βασικών αρχών και υπάρχουν όσο και οι σχετικές δυνάμεις που δρουν μέσα τους. Δεν είναι απαραίτητα ορατές γιατί η εμφάνιση τους εξαρτάται από την ικανότητά τους να αντανακλούν το φως. Τα αόρατα αέρια μπορούν να στερεοποιηθούν με πίεση και ψύξη και να γίνουν ορατά και απτά και αντίθετα οι πλέον συμπαγείς ουσίες μπορούν να γίνουν αόρατες και αεριώδεις με την επίδραση της θερμότητας. Τα προϊόντα της σκέψης είναι επίσης αόρατα  Όλα τα σώματα έχουν αόρατες σφαίρες που περικλείουν μέσα τους τα ορατά σώματα.. Δεν γίνονται άμεσα αντιληπτές εκτός αν δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες οπότε μπορούν οι αισθήσεις να τις αντιληφθούν. Αυτές οι σφαίρες σε όλη τη φύση είναι μαγνητικά, θερμικά, ακουστικά και φωτιστικά πεδία, καθώς και άλλες εκπομπές ακτινοβολιών που ανήκουν σε κάθε αντικείμενο στη Φύση.
Τα φωτοστέφανα των αγίων δεν είναι ποιητική φαντασία όπως οι περισσότεροι από εμάς θεωρούμε αλλά ακτινοβολία που προέρχεται από την πνευματική κατάσταση των.
 Ακτινοβολία επίσης εκπέμπουν όλοι οι πολύτιμοι λίθοι

ΧΑΛΚΟΣ
ΑΝΘΡΑΚΑΣ           ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΑ
ΑΡΣΕΝΙΚΟ              
ΜΟΛΥΒΔΟΣ
ΘΕΙΟΝ                ΜΠΛΕ ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΑ
ΧΡΥΣΟΣ
ΑΣΗΜΙ                ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΑ
ΑΝΤΙΜΟΝΙΟ
ΣΙΔΗΡΟΣ            ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΡΙΔΟΣ

Αντίστοιχα κάθε πλανήτης εκπέμπει άλλο χρώμα π.χ. ο Άρης εκπέμπει κόκκινο και η Γη μπλε. Επίσης οι άνθρωποι ανάλογα  Αυτοί που έχουν υψηλό πνευματικό επίπεδο έχουν όμορφα φωτοστέφανα από άσπρο, μπλε, χρυσό και πράσινο με διαφορετικές σε ένταση αποχρώσεις ενώ χαμηλές φύσεις αποβάλουν κυρίως σκούρες κόκκινες ακτινοβολίες που σε κτηνώδεις, χυδαίους ή αισχρούς ανθρώπους γίνονται σκουρότερες σχεδόν μαύρες.
Ακόμα πιο πέρα τα σύνθετα φωτοστάφανα των ανθρώπων, ζώων, φυτών και ακόμα πόλεων, χωρών, τοποθεσιών, ανταποκρίνονται στα υπερισχύοντα χαρακτηριστικά τους ώστε ένα άτομο με ανεπτυγμένη αντίληψη και διαίσθηση μπορεί να δει την κατάσταση της διανοητικής και ηθικής ανάπτυξης ενός τόπου ή μίας χώρας παρατηρώντας την σφαίρα των ακτινοβολιών τους.
Η ποιότητα των ακτινοβολιών εξαρτάτε από το επίπεδο δραστηριότητας του κέντρου από το οποίο προέρχεται. Και εδώ υπάρχει αντιστοιχία χρώματος ακτινοβολίας και ψυχής ή συναισθημάτων.
Για παράδειγμα έχουμε αντιστοιχία:

ΑΓΑΠΗΣ ------------ ΜΠΛΕ
ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ-------- ΚΟΚΚΙΝΟΥ
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ---ΠΡΑΣΙΝΟΥ
Το μπλε χρώμα κατ΄ επέκταση έχει κατευναστικές επιδράσεις σε αντίθεση με το κόκκινο που έχει διεγερτικές. Αυτές οι γνώσεις που υπάρχουν σε όλους τους παραδοσιακούς πολιτισμούς αρχίζουν να γίνονται γνωστές και από τον δικό μας μέσω επιστημών όπως η ψυχολογία και η αστρολογία αν και συνήθως σήμερα μένουμε μόνο στα αποτελέσματα τους και όχι στις πιο εσωτερικές τους αιτίες.
Συμπερασματικά αποδεικνύεται ότι υπάρχουν παράλληλοι κόσμοι που στο σύνολό τη η σημερινή ανθρωπότητα δεν αντιλαμβάνεται.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ
Όπως στο φυσικό επίπεδο έχουμε τα βασίλεια των ορυκτών των φυτών, των ζώων όπου υπάρχουν στα στοιχεία της γης, του νερού, του αέρα, και της φωτιάς έτσι και σε αστρικό επίπεδο υπάρχουν κάτοικοι πνεύματα της Φύσης που κατοικούν στα τέσσερα στοιχεία.
Όταν λέμε γη νερό αέρας και φωτιά  δεν λέμε για τα φυσικά στοιχεία που όλοι γνωρίζουμε αλλά για μεγάλες ομάδες που εξωτερικά συμβολίζονται με τα τέσσερα προαναφερθέντα στοιχεία. Τα στοιχειακά τώρα είναι οντότητες που ζουν στα τέσσερα στοιχεία . Είναι μορφές ζωής από πρανικό επίπεδο και άνω. Είναι οντότητες που έχουν αρκετά αναφερθεί από τους αρχαίους και είναι κατά πολύ παλιότερες από τους ανθρώπους.
Τα στοιχειακά μπορούμε να τα χωρίσουμε σε τέσσερις κατηγορίες αντίστοιχες με τα στοιχεία και θα χρησιμοποιήσουμε εδώ τα ονόματα που είναι πιο πολύ γνωστά.
ΓΗΣ:      Νάνοι, Μοίρες
ΝΕΡΟΥ:   Νεράιδες, Νηρηίδες, Βρυσηίδες
ΑΕΡΑ:    Συλφίδες, Έλφη
ΦΩΤΙΑΣ:  Σαλαμάνδρες
Αυτά τα όντα είναι ορατά μεταξύ τους εφόσον κατοικούν στο ίδιο στοιχείο. Όλα αυτά δεν είναι ορατά για το σύνολο των ανθρώπων υπό κανονικές συνθήκες. Μπορούν όμως να γίνουν σε αυτούς που έχουν αναπτυγμένη τη διαίσθηση και κάτω από κατάλ- ληλες συνθήκες. Τα σώματα αυτών των οντοτήτων είναι από μια ελαστική ημιυλική ουσία αρκετά αεριώδη ώστε να μην διακρίνονται φυσιολογικά και αλλάζουν σχήμα σύμφωνα με κάποιους νόμους που τα διέπουν.
Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες ανθρώπων που αναφέρουν την επαφή τους με τέτοιες οντότητες αλλά και την συνεργασία τους με αυτές είτε για δημιουργία είτε για κατα- στροφή. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτά τα όντα είναι δημιουργίες των ανθρώπων απαραί- τητα. Στις πιο φυσιολογικές περιπτώσεις είναι απρόσωπες δυνάμεις που παίρνουν μορφή, ζωή και συνείδηση δηλαδή υλοποιούνται ή από τη δημιουργική δύναμη της φύσης ή από τον άνθρωπο με τον οποίο έρχονται σε επαφή.
Ο Παράκελσος είχε πει ότι το Σύμπαν είναι μια σκέψη του Θεού. Σε μικρογραφία και ο άνθρωπος που μπορεί να κατευθύνει τη σκέψη του και να τη σταθεροποιεί μπορεί να δημιουργεί και μορφές αν και αυτό ξεπερνάει κατά πολύ το μέσο όρο εξέλιξης της παρούσας ανθρωπότητας.
Τα τέσσερα βασίλεια της Φύσης ζουν και μεγαλώνουν προσπαθώντας να φτάσουν κάθε φορά σε υψηλότερο στάδιο σύμφωνα με το νόμο της εξέλιξης. Τα στοιχειά της Φύσης τώρα συνεργάζονται άριστα σε αυτό το επίπεδο ασταμάτητα και χωρίς θόρυβο για την εξέλιξη και το μεγάλωμα όλων των ειδών καθώς και των ανθρώπων.
Τα ορυκτά τα φυτά τα ζώα τα ανθρώπινα, τα ηρωικά, ο κόσμος των θεών και η στήλη του φωτός που όλα τα ενώνει, όλα ζουν, όλα πνέουν, όλα δονούν και ηρεμούν.
Η μία ΖΩΗ υπάρχει παντού. Μία ΖΩΗ νοήμων, με θέληση να είναι, που παίρνει τις μορφές και τις πυκνότητες που κάθε φορά χρειάζεται. Όλα ζουν σε ένα κύκλο ζωής μέσα στο Μακρόβιο Ον του οποίου πνεύμα είναι ο ΕΝΑΣ  Θεός.
Από αυτή τη άποψη δεν υπάρχει θάνατος. Η ζωή κατοικεί σε μια μορφή και όταν αυτή καταστραφεί, μαζεύει τα στοιχεία της φύσεως και χτίζει νέο σπίτι.
Για παράδειγμα ένας βράχος με τη συνεχή διάβρωση από τον αέρα ή το νερό αρχίζει να φθείρεται στην επιφάνειά το, αλλά τα στοιχεία συγκεντρώνονται πάλι και σχηματίζουν νέες μορφές. Υποτυπώδη φυτά και βρύα φυτρώνουν πάνω του, ζουν, πεθαίνουν και ξαναγεννιόνται ώσπου η ύλη συσσωρεύεται και δημιουργεί ανώτερες μορφές. Μπορεί να περάσουν αιώνες μέχρι την τελειοποίηση αυτής της διαδικασίας αλλά τελικά τα χορτάρια θα αναπτυχθούν και η ζωή που πριν ήταν κοιμισμένη μέσα στο βράχο τώρα λειτουργεί μέσα σε μορφές ικανές να μπουν στο βασίλειο των ζώων.
Σαν συνέχεια ένα σκουλήκι τρώει το φυτό και η ζωή αποκτά περισσότερη κίνηση και ενέργεια. Κατόπιν το σκουλήκι τρώγεται από ένα πουλί και η ζωή που σερνόταν στη γη τώρα βρίσκεται στον αέρα.
Σε κάθε σκαλοπάτι της σκάλας προόδου η ζωή αποκτά νέα μέσα για να δραστηριο- ποιήσει την ενέργειά της και ο θάνατος κάθε μορφής σημαίνει τη γέννηση μιας νέας, ανώτερης από την προηγούμενη.
Κάποια στιγμή στην διαδικασία της εξέλιξης η ζωή φτάνει σε τέτοιο ύψος που καμιά μορφή απ΄ αυτές που γνωρίζουμε δεν είναι ικανές να χρησιμεύσουν σαν όργανα με τα οποία οι ιδιότητες της θα εκφραστούν κατάλληλα. Τότε η ζωή απελευθερώνεται από τα πλαίσια που εμείς είμαστε ικανοί να αντιληφθούμε.


Η ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Η Σοφία δεν είναι προϊόν του ανθρώπινου οργανισμού. Είναι αιώνια και συμπαντική. Εκφράζεται μέσα από φυσικούς νόμους που κυβερνούν το Σύμπαν σε όλες του τις μορφές. Εκφράζεται στη μορφή ενός φύλου, στο σώμα ενός ζώου, στον οργανισμό του ανθρώπου. Η δράση της βρίσκεται παντού μέσα στη φύση, όσο τα πλάσματα της ζουν σύμφωνα με το φυσικό νόμο. Δεν υπάρχει αρρώστια στη Φύση που να μην δημιουργήθηκε από δυνάμεις που εργάστηκαν ενάντια στους νόμους της. Έχουμε βέβαια αρρώ στιες και επιδημίες και στα φυτά και τα ζώα. Μια βαθύτερη όμως έρευνα θα δείξει ότι τελικά όλες οι μορφές μέχρι και τον άνθρωπο επηρεάζονται απ' αυτόν. Η φαντασία της φύσης επηρεάζεται και τροποποιείται απ' αυτήν του ανθρώπου κι έτσι η νοσηρή ανθρώπι νη φαντασία ακολουθείτε από τη Φύση έτσι έχουμε αποτελέσματα και αρρώστιες όπως αυτές που περιέγραψα.
Αυτό επίσης εξηγεί πως περίοδοι μεγάλης διαφθοράς και αισθησιασμού και προ- λήψεων και υλισμού ακολουθείται πάντα από λοιμούς, επιδημίες, πείνα, πολέμους κτλ. Και θα ήταν άξιο να συγκεντρωθούν και στατιστικά στοιχεία που να το αποδεικνύουν.
 
 
 
 
 
http://www.katohika.gr
http://anoixti-matia.blogspot.com

Δίδυμα γεννήθηκαν με διαφορετικό χρώμα!

Posted: 03 Oct 2011 03:45 AM PDT

Perierga.gr - Δίδυμα γεννήθηκαν με διαφορετικό χρώμαΌσο παράξενο κι αν ακούγεται είναι πέρα για πέρα αλήθινό. Τα πιο διαφορετικά δίδυμα του κόσμου έχουν διαφορετικό χρώμα, το ένα είναι λευκό και το άλλο μαύρο.

Οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι λιγότερες από μια στο εκατομμύριο για δίδυμα. Οι γονείς είναι και οι δύο μιγάδες, από λευκή μητέρα και μαύρο πατέρα.

Τα δύο κοριτσάκια —η Kian και η Remee — γεννήθηκαν με γαλάζια μάτια, με τη Remee να έχει ξανθά μαλλιά και την Kian μαύρα μαλλιά και πιο σκούρο δέρμα. Από τότε η Kian σκούρυνε ακόμη περισσότερο και τα μάτια της έγιναν μαύρα. Τελικά τα δυο κοριτσάκια έγιναν τα πιο διαφορετικά δίδυμα του κόσμου κληρονομώντας το καθένα πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά από τα γονίδια των γονιών τους αντί για ένα τυχάιο μείγμα αυτών.
Perierga.gr - Δίδυμα γεννήθηκαν με διαφορετικό χρώμα
Perierga.gr - Δίδυμα γεννήθηκαν με διαφορετικό χρώμα



http://perierga.gr

Η βαθύτερη πισίνα στον κόσμο.

Posted: 03 Oct 2011 03:42 AM PDT

Αν θέλετε να νιώσετε την εμπειρία μιας βαθιάς κατάδυσης χωρίς να ξανοιχτείτε στο πέλαγος, μπορείτε να επισκευθείτε τη Nemo 33, την βαθύτερη πισίνα στον κόσμο.




Η Nemo 33 βρίσκεται στις Βρυξέλλες, και είναι ίσως το ιδανικό μέρος για να εκπαιδευτούμε στις καταδύσεις η απλά να βελιώσουμε τις ικανότητές μας για τη θάλασσα.

Η πισίνα έχει 33 μέτρα βάθος και περιέχει 2,5 εκατομμύρια λίτρα 33οC ζεστό νερό. Είναι πλέον ένα τουριστικό αξιοθέατο των Βρυξελλών και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να δοκιμάσουν μια βουτιά με εκπαιδευτές οι οποίοι παρέχουν κατάρτιση, εάν είστε αρχάριος.

Η πισίνα δημιουργήθηκε από το Βέλγο, πολιτικό μηχανικό John Beernaerts πριν από 13 χρόνια. Οραματίστηκε ένα γιγαντιαίο, πολύπλοκο εσωτερικ;o χώρο καταδύσεων, γεμάτο από υποβρύχιες σήραγγες. Aυτό που o Beernaerts είχε κατά νου, ήταν ένας βυζαντινός λαβύρινθος και αυτό είναι ουσιαστικά η Nemo 33. Είναι τύπος της πισίνας μπορείτε να χαθείτε σε περίπτωση που δεν είστε προσεκτικοί!

Γιατί είναι το νερό στην πισίνα είναι 33 βαθμούς Κελσίου; Το όραμα του John ήταν να δημιουργήσει ένα περιβάλλον που θα προσομοιώνει καταδύσεις στην Καραϊβική. Ένιωθε ότι αυτού του είδους η εμπειρία θα είναι το αυτό που ντόπιοι και τουρίστες θα θέλουν περισσότερο, και δεδομένου του αριθμού των επισκεπτών, φαίνεται να έχει μαντέψει σωστά. Από το 2004, πάνω από 100.000 αυτοδύτες έχουν επισκεφθεί το Nemo 33.













 



http://perierga.gr
http://www.planitikos.com

Σκότωσε τη μητέρα του για μία συναυλία

Posted: 03 Oct 2011 03:38 AM PDT

Ένα απάνθρωπο έγκλημα συνέβη πριν από τρία χρόνια σύμφωνα με ρεπορτάζ του My Fox Chicago, όταν ο 39χρονος Robert Lyons μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την μητέρα του γιατί δεν τον άφησε να παρακολουθήσει συναυλία της Avril Lavigne. O 39χρονος άντρας είχε ζητήσει από την μητέρα του να μεταβεί στα ταμεία γνωστού συναυλιακού....





χώρου και να του αγοράσει εισιτήρια αλλά εκείνη είχε αρνηθεί, με αποτέλεσμα να την χτυπήσει στο κεφάλι με ένα μπουκάλι κονιάκ και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσει ένα θραύσμα του για να τη μαχαιρώσει εννέα φορές. Την περασμένη Παρασκευή έγινε η πρώτη ακροαματική διαδικασία της δίκης, με τον κατηγορούμενο να αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 20 ετών για φόνο Α` βαθμού.


http://www.trelokouneli.gr

Όταν χριστιανές παντρεύονται μουσουλμάνους

Posted: 03 Oct 2011 03:08 AM PDT


Από Charisma / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Όλοι την έχετε δει – την μαυροντυμένη με το πέπλο, γυναίκα, να περιμένει στην ουρά του πολυκαταστήματος. Είναι μουσουλμάνα, σκέφτεστε μέσα σας, πιθανότατα από τη Μέση Ανατολή ή την Ασία.
Αλλά κοιτάζοντας καλύτερα, θα ανακαλύψετε ότι έχει γαλάζια μάτια. Λίγες τούφες ξανθού μαλλιού ίσα που φαίνονται έξω από το πέπλο. Ή ίσως είναι μαύρη και μιλά με μια ευδιάκριτα αμερικανική προφορά.
Δεν είναι από τη Μέση Ανατολή, συνειδητοποιείτε, αλλά από τα μέρη σας! Στην πραγματικότητα, θα μπορούσε να είναι κάποια παλιά συμμαθήτριά σας!

Γιατί μια Αμερικάνα θα παντρευόταν έναν μουσουλμάνο και θα ασπαζόταν τη θρησκεία του και τον τρόπο ζωής του;
Η απάντηση μπορεί να σας εκπλήξει: Θα μπορούσε να παρασυρθεί ώστε να 'αλλαξοπιστήσει'. Και θα μπορούσε να έχει προηγηθεί έντονη σωματική και συναισθηματική κακοποίηση.
Σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός γυναικών που παντρεύονται Μουσουλμάνους από άλλες χώρες. Πολλές βρίσκονται παγιδευμένες σε έναν εφιάλτη καταπίεσης, κακοποίησης και ελέγχου, σύμφωνα με την W.L. Cati, ιδρύτρια της 'Zennah Ministries', μιας οργάνωσης που θέλει να αγγίξει τις γυναίκες που έχουν παντρευτεί με μουσουλμάνους. (Ένα βίντεο που μιλάει για την ζωή της είναι ΕΔΩ).
«Δεν θα έπρεπε να ζω», λέει η Cati, μια Αμερικάνα που υπέμεινε μια καταχρηστική σχέση με έναν μουσουλμάνο από τη Μέση Ανατολή. Μετά από 14 χρόνια τρόμου, κατάφερε να δραπετεύσει. Οι περισσότερες γυναίκες, λέει, δεν τα καταφέρνουν ζωντανές.
«Δεν επιτίθεμαι στους μουσουλμάνους», λέει η Cati. "Αλλά πρόκειται για ζήτημα ηθικής. Εδώ μιλάμε για ανθρώπινα δικαιώματα.
"Τους επιτρέπεται να δέρνουν τις γυναίκες και τα παιδιά τους. Έχουν ακόμη το δικαίωμα να σκοτώνουν. Και αυτό συμβαίνει εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες. "
Η Cati δηλώνει ότι το 1972 δέχτηκε τον Χριστό και έγινε συνειδητή χριστιανή. Αγάπησε τον Κύριο και ασχολήθηκε με το χριστιανικό τραγούδι. Αλλά μετά συνάντησε τον Μοχάμεντ.
«Μου μιλούσε για τις αρχές του και τις οικογενειακές αξίες», θυμάται. «Ότι μια γυναίκα δεν χρειάζεται να εργάζεται, πώς ένας άντρας θα πρέπει να υποστηρίζει την σύζυγό του. Σκέφτηκα, ότι αυτός είναι ο άντρας των ονείρων μου. Ήταν επιδεικτικός, ρομαντικός, και παθιασμένος, και τον ερωτεύτηκα».
Οι χριστιανοί γονείς της και οι φίλοι της προσπάθησαν να την κάνουν να τον βγάλει από το μυαλό της, αλλά μάταια.
"Ο τρόπος, που μιλούσε για την θρησκεία του ακουγόταν πολύ σαν το δικό μου», λέει. "Μου είπε ότι Αλλάχ σημαίνει «Θεός» στα αραβικά. Είπε ότι πιστεύουν στον Ιησού, στον Παράδεισο, την κόλαση, τις Δέκα Εντολές, τους αγγέλους, τους προφήτες και την Αγία Γραφή".
Όταν ο Muhammed ζήτησε από την Cati να παντρευτούνε, είπε ναι, υποσχόμενη να παντρευτούν σε ένα τζαμί και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους ως μουσουλμάνους.
Κατά τη διάρκεια της τελετής, η Cati επαναλάμβανε φράσεις στα αραβικά χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα για το τι έλεγε. Μετά την τελετή, διάβασε το πιστοποιητικό του γάμου της και εκεί έπαθε το πρώτο σοκ όταν διαπίστωσε ότι το όνομά της είχε αλλάξει σε ένα μουσουλμανικό όνομα και ότι είχε ασπασθεί το Ισλάμ. Ο νέος σύζυγός της τη διαβεβαίωσε ότι αυτό ήταν «μόνο στα χαρτιά», αλλά ξαφνικά ο 'γαλάζιος ιππότης των ονείρων' της Cati μετατράπηκε σε εφιάλτη.
«Όσο πιο πολύ υποτασσόμουν στη θρησκεία του, τόσο πιο πολύ αυτός και η οικογένειά του είχαν δικαιώματα πάνω μου», εξηγεί. «Έλεγχε τα πάντα – τα χρήματα, τις αποφάσεις μου και την κοινωνική ζωή μου. Αυτός συνήθως ξενυχτούσε όλη τη νύχτα σε στριπ μπαρ ή με άλλες γυναίκες. Η σωματική κακοποίηση ξεκίνησε, ενώ περίμενα το δεύτερο παιδί μας. "
Για τον έξω κόσμο, η ζωή της Cati έμοιαζε με Χολιγουντιανό παραμύθι – επτά σπίτια, βραχιόλι εννέα καρατίων, καθώς και όποιο αυτοκίνητο ήθελε. Αλλά την ίδια ώρα εκείνη βίωνε μια κόλαση. Κάλεσε την αστυνομία πολλές φορές για να αναφέρει ξυλοδαρμούς και άλλες καταχρήσεις, αλλά ποτέ δεν κατέθεσε μήνυση.
«Ο σύζυγός μου πάντα με έκανε να αισθάνομαι ότι ήταν δικό μου λάθος που με χτυπούσε», λέει. «Στο τέλος όλα τελείωναν λέγοντάς του 'Συγνώμην'."
Στη μέση του εφιάλτη της Cati, οι γονείς της συνέχιζαν να προσεύχονται γι' εκείνη. Μια μέρα η ίδια και ο σύζυγός της νοίκιασαν ένα σπίτι στις διακοπές τους σε ένα μέρος που υπήρχε ένας όμιλος χριστιανών γυναικών».
«Δεν ήξερα ότι ήταν χριστιανές», λέει. «Όταν συναντήθηκα μαζί τους άρχισαν να προσεύχονται. Προσευχήθηκαν να επιστρέψω στον Ιησού. "
Όταν η Cati επέστρεψε στο σπίτι, ο Κύριος άρχισε να εργάζεται την καρδιά της. Ένας γείτονας της την κάλεσε στην εκκλησία, και - κατά περίεργο τρόπο - ο σύζυγός της έδωσε την άδειά του να παρευρεθεί εφ' όσον δεν θα άλλαζε πίστη.
«Εκείνη τη νύχτα στην εκκλησία,» θυμάται, «άρχισα να κλαίω και δεν μπορούσα να σταματήσω. Δεν μπορώ να θυμηθώ τι ειπώθηκε, αλλά ο Θεός μιλούσε στην καρδιά μου. "
Τελικά, η Cati επέστρεψε στον Χριστιανισμό, και η απόφασή της αυτή εξόργισε τον σύζυγό της. Και τα παιδιά τους έγιναν χριστιανοί και άρχισαν να προσεύχονται για τον πατέρα τους. Τελικά, ο Muhammed τους πέταξε όλους έξω από το σπίτι.
Η Cati ήταν απένταρη, αλλά "δεν υπήρχε πόνος ή δάκρυα», λέει. «Το έλεος και η χάρη του Θεού μας έδωσε την ελευθερία από τον μουσουλμανικό τρόπο ζωής."
Η ιστορία της Cati δεν είναι ασυνήθιστη. Χιλιάδες αμερικάνες γυναίκες, ακόμα και 'αναγεννημένες χριστιανές', παντρεύονται μουσουλμάνους. Οι περισσότερες δεν έχουν ιδέα τι διδάσκει το Ισλάμ για τις γυναίκες ή τα δικαιώματα που παρέχει στους συζύγους τους.
Για παράδειγμα, ακόμα και αν υπάρχουν νόμοι κατά της πολυγαμίας στις ΗΠΑ, ένας μουσουλμάνος που ζει εδώ μπορεί να παντρευτεί μέχρι και τέσσερις γυναίκες-ακόμη και αν έχει ήδη μια γυναίκα πίσω στη χώρα του. Ο γάμος γίνεται σε ένα τζαμί, και αν το ζευγάρι δεν ζητήσει άδεια γάμου, δεν υπάρχει τρόπος να εμφανιστεί αν ο σύζυγος είναι ήδη παντρεμένος.
Σύμφωνα με το Ισλάμ, ένας σύζυγος έχει το δικαίωμα να δέρνει την γυναίκα και τα παιδιά του και να αρνείται να υποστηρίξει τη σύζυγό του για οποιοδήποτε αριθμό λόγων. Ένας πατέρας μπορεί να κτυπήσει ένα παιδί που δεν προσεύχεται.
Οι γυναίκες δεν έχουν περιουσία από κοινού με τους συζύγους τους. Αντίθετα, θεωρούνται ιδιοκτησία τους, το ίδιο όπως ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο. Μια γυναίκα δεν μπορεί να δαπανήσει τα χρήματα του συζύγου της και δεν επιτρέπεται σε κανέναν να μπει στο σπίτι του - χωρίς την άδειά του.
Μια σύζυγος κληρονομεί μόνο ένα μικρό μέρος της περιουσίας του συζύγου της. Το υπόλοιπο πηγαίνει στους γονείς, τα αδέλφια του, τους θείους και τα παιδιά, και τα αγόρια λαμβάνουν διπλάσιο από το ποσοστό των κοριτσιών. Αν ένας άντρας πει «σε χωρίζω», τρεις φορές ενώπιον της συζύγου του, ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του νόμιμα διαζευγμένο. Η σύζυγός του δεν δικαιούται κάποια από τα υπάρχοντά του συζύγου της, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών του. Δεν υπάρχουν δικαιώματα επικοινωνίας με τα παιδιά σύμφωνα με το Ισλάμ.
«Μια γυναίκα, κάτω από το ισλαμικό σύστημα του γάμου δεν έχει ανθρώπινα δικαιώματα, εκτός αν θεωρήσουμε ότι ένας σκλάβος έχει δικαιώματα στο πλαίσιο ενός συστήματος δουλείας", γράφει η Δρ Nawal El Sa'dawi, (φωτο), η οποία είναι μουσουλμάνα, στο βιβλίο της, «Το κρυφό πρόσωπο της Εύας» ('The Hidden Face of Eve'). "Ο γάμος, στο βαθμό που αφορά τις γυναίκες, είναι ακριβώς όπως και η δουλεία με τους σκλάβους, ή τις αλυσίδες των δουλοπάροικων στο θεσμό των δουλοπάροικων."
Δεν είναι κάθε Μουσουλμάνος προσβλητικός για τη γυναίκα και τα παιδιά του ή ακολουθεί αυτές τις θρησκευτικές διδασκαλίες, αλλά είναι σημαντικό για τις γυναίκες να μάθουν για το Ισλάμ, εάν σκέφτονται το ενδεχόμενο γάμου με μουσουλμάνο.
«Πρέπει να μάθουμε τις γυναίκες μας για το τι είναι πραγματικά το Ισλάμ σε σχέση με αυτό που φαίνεται ότι είναι», εξηγεί η Nadia Maroudi, ιδρύτρια της οργάνωσης 'Women Crossing Cultural Barriers', που συνδέεται με την 'Arab International Ministry'. "Προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι είναι μία ειρηνική θρησκεία, αλλά δεν είναι."
Μια μουσουλμάνα, για παράδειγμα, που είναι γιατρός, είπε στη Maroudi, ότι τρεις από τους ασθενείς της ήταν Αμερικάνες που είχαν παντρευτεί Μουσουλμάνους. Οι άντρες αυτοί πήραν τα παιδιά τους και τα πήγαν πίσω στην πατρίδα τους, στη συνέχεια επέστρεψαν μόνοι σε μια διαφορετική πόλη στις Ηνωμένες Πολιτείες για να παντρευτούν μια άλλη Αμερικάνα (χωρίς να υπάρχει διαζύγιο με την πρώτη σύζυγο) και να αρχίσουν μία νέα ζωή.
Σύμφωνα με την Φωνή των Μαρτύρων, έναν οργανισμό αφιερωμένο στην βοηθώντας τους διωκόμενους εκκλησία, ο γρήγορος ρυθμός ανάπτυξης του Ισλάμ στη Δύση οφείλεται κατά κύριο λόγο όχι σε μεταστροφές, αλλά σε αίτια βιολογικά ανάπτυξης μέσω του γάμου με δυτικές γυναίκες.
Η Maroudi ήταν κι αυτή χριστιανή, όταν παντρεύτηκε έναν μουσουλμάνο από τη Βόρεια Αφρική. Έγινε χριστιανός μετά τον γάμο, αλλά αργότερα την χώρισε επειδή δεν μπορούσε να κάνει παιδιά.
«Σύμφωνα με την κουλτούρα του, οι γυναίκες, κατά το πρώτο έτος του γάμου, πρέπει να κάνουν μωρά», εξηγεί. "Ακόμα κι αν ήταν χριστιανός, δεν μπορούσε να ξεφύγει από τις απαιτήσεις του πολιτισμού του και της πρώην θρησκείας, γι 'αυτό με χώρισε».
Ενώ η Maroudi ήταν ακόμα παντρεμένης, έβαλε μια αγγελία στην τοπική εφημερίδα της: «Αμερικάνες Παντρεμένες με Μουσουλμάνους: Ομάδα Στήριξης Προσφέρει Διασκέδαση, Συντροφικότητα και Προσευχή."
Οι προσκλήσεις άρχισαν να καταφθάνουν. "Ήμουν σοκαρισμένη από αυτό που συνέβαινε," λέει η Maroudi. Παρά το γεγονός ότι ο σύζυγός μου ποτέ δεν χρησιμοποίησε σωματική βία, γνώρισα πολλές γυναίκες που κακοποιούντο τακτικά.
Για έξι χρόνια, η ομάδα της Maroudi είχε τακτικές συγκεντρώσεις για υποστήριξη και ενθάρρυνση. Οι γυναίκες που συμμετείχαν προέρχονταν από χριστιανικό, εβραϊκό και μη θρησκευτικό υπόβαθρο.
«Της έδειχνα πώς να έχουν μια προσωπική σχέση με τον Χριστό, και τους έλεγα τι πραγματικά πιστεύει ο Χριστιανισμός σε σχέση με αυτά που διδάσκονται στο τζαμί. Προσεύχομαι να τους δοθεί η ευκαιρία να μιλήσουν για τον Ιησού χωρίς να επιτεθούν στην θρησκεία του συζύγου τους ».
Η Cati ελπίζει τώρα να δημιουργήσει σπίτια για να βοηθήσει τις γυναίκες που προέρχονται από καταπιεστικούς ισλαμικούς γάμους. "Μόλις βγεις από μια καταχρηστική, λατρευτική κατάσταση, χρειάζεσαι ένα μέρος να πας», λέει. «Υπάρχουν σπίτια για τους τοξικομανείς, αλλά τίποτα για τις γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί με αυτόν τον τρόπο."
Και προσθέτει η Maroudi: «Αν μπορούμε να βοηθήσουμε αυτές τις γυναίκες να βρουν το σωστό δρόμο, μπορεί να επηρεαστεί ολόκληρη η οικογένεια. Ίσως τελικά, ο Θεός φέρνει μουσουλμάνους στη χώρα αυτή, για να ακούσουν για το ευαγγέλιο.. "




http://www.charismamag.com
http://redskywarning.blogspot.com

Αστεροειδής στις 8 Νοεμβρίου θα περάσει σε απόσταση αναπνοής από την Γη

Posted: 03 Oct 2011 02:48 AM PDT

Αστεροειδής με πλάτος 400 μέτρα και βάρος 55 εκ τόνων που φέρει την κωδική ονομασία YU55 στις 8 Νοεμβρίου θα περάσει σε πραγματική απόσταση αναπνοής από την Γη.

Η πλήρη περιφορά του αστεροειδούς γύρω από τον ήλιο κρατάει 14 χρόνια. Η απόσταση που θα βρεθεί από την γη αυτή την φορά ο YU55 είναι 329.115 χιλιόμετρα κατά τις εκτιμήσεις, δηλαδή ανάμεσα από την Γη και την Σελήνη. Η απόσταση αυτή είναι η κοντινότερη που έχει βρεθεί αστεροειδής τέτοιου μεγέθους τον τελευταίο αιώνα.

Λίγες μέρες πριν την 8η Νοεμβρίου, στις 17 Οκτωβρίου σε απόσταση 34 εκ χιλιομέτρων από την Γη θα περάσει ο γνωστός κομήτης Elenin, από την ουρά του αναμένεται να αποκληθούν αρκετά κομμάτια που θα κατευθυνθούν προς την γήινη ατμόσφαιρα και θα...

φτάνουν στην Γη στις αρχές του Νοεμβρίου, τότε δηλαδή που θα περνάει και ο YU55. Ο φόβος τον επιστημόνων είναι μήπως...

κάποιο από τα τεράστια κομμάτια τις ουράς του Elenin συγκρουσθεί με τον YU55 και του αλλάξει πορεία είτε προς την Σελήνη προσφέροντα μας ένα άνευ προηγουμένου θέαμα είτε προς την Γη. Η σύγκρουση του αστεροειδούς με την Γη θα προκαλούσε καταστροφή σε απόσταση 10,000 χιλιομέτρων αν έπεφτε σε ξηρά η αν έπεφτε σε θάλασσα θα σήκωνε τσουνάμι μεγαλύτερο από 15 μέτρα. Ακόμα θα μπορούσε να επηρεάσει και τους μαγνητικούς πόλους της Γης.

Εντύπωση προκαλεί εν αναμονή τις διέλευσης του YU55 και του κομήτη Elenin ότι η NASA δημοσιοποίησε στο επίσημο site της nasa.gov άρθρο με τίτλο ¨Το διαστημικό τηλεσκόπιο εντοπίζει λιγότερους αστεροειδείς κοντά στην Γη" .

Πολλά σενάρια επιστημονικής φαντασίας έχουν δει το φως της δημοσιότητας, εν όψιν, του αστρικού φαινομένου που θα λάβει χώρα, στις αρχές του Νοεμβρίου που φτάνουν μέχρι του σημείου, να μιλούν για κάποια περίπτωση "ευφυούς ελέγχου" αυτών τον ουράνιων αντικειμένων. Η ακόμα και για 9 ufo που ακολουθούν στην ουρά του Elenin σε σχηματισμό.

 
 
 
http://texnologiatoyayrio.blogspot.com/

ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ - SKULL & BONES SOCIETY (Βίντεο)

Posted: 03 Oct 2011 02:27 AM PDT

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ DAVID ICKE KAI ANTHONY SUTTON

ME ΕΔΡΑ ΕΝΑ ΑΝΗΛΙΑΓΟ ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ YALE AT NEW HAVEN IN CONNECTICUT, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "Ο ΤΥΜΒΟΣ (ΤΗΕ ΤΟΜΒ)" ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΟΣΤΑ -- ΤΟ SKULL & BONES SOCIETY, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΙΔΡΥΘΕΙ ΤΟ 1832-33 ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕ ΚΑΙ Ο DANIEL COIT GILMAN, O ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ....

ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ROCKEFELLER FOUNDATION KAI TO CARNEGIE ENDOWMENT ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΡΗΝΗ.

ΑΛΛΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ WILLIAM HUNTINGTON RUSSELL KAI O ALPHONSO TAFT, ΜΕΛΟΣ ΜΙΑ ΔΙΑΣΗΜΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ RUSSELL, ΟΙ TAFT ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΓΓΕΝΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΝ GEORGE BUSH.

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ SKULL & BONES ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ RUSSELL ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ RUSSELL ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΥΗΣΕΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΑΚΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΣΕΝ ΛΟΡΕΝΣ. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ RUSSELL ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΜΥΘΗΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΤΟΥ ΟΠΙΟΥ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.

ΟΙ RUSSELL ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ SKULL &  BONES ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ...




http://magiki-avli.blogspot.com

Οι Μάγιας μιλούσαν με εξωγήινους

Posted: 03 Oct 2011 02:24 AM PDT

Οι μέχρι τώρα θεωρίες για επαφές των Μάγιας με εξωγήινους πλέον δεν είναι θεωρίες, σύντομα το Μεξικό θα αποκαλύψει ντοκουμέντα γι αυτό

Δεν το λέμε εμείς αλλά ο παραγωγός του ντοκιμαντέρ Revelations of the Mayans 2012 and Beyond, γιος του γνωστού ηθοποιού Ραουλ Τζουλια, Λεβί.
"Το Μεξικό θα αποκαλύψει κώδικες και σημαντικά ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι οι Μάγια είχαν επαφή με εξωγήινους. Οι πληροφορίες αυτές θα υποστηριχτούν και από αρχαιολόγους", δήλωσε σε ιστοσελίδα, καλώντας μάλιστα τον κόσμο που θα δει το ντοκιμαντερ να ...
το πάρει στα σοβαρά.
Το Μεξικό έχει δώσει άδεια στον Τζούλια-Λεβί να κινηματογραφήσει σε μέρη άγνωστα, που δεν έχει αντικρίσει ποτέ κανείς, όπως 'δωμάτια' της πυραμίδας στο Καλακμούλ τα οποία δεν έχουν εξερευνηθεί ποτέ. Δεν είναι όμως η μόνη χώρα που βοηθάει τους κινηματογραφιστές του ντοκιμαντέρ. Σύμφωνα με το Ρόιτερ, η Γουατέμαλα μπορεί να μην διαθέτει απόρρητα έγγραφα για UFO, ωστόσο είναι έτοιμη να αποκαλύψει καλά κρυμμένα αρχαιολογικά μυστικά στον παραγωγό. Όπως μάλιστα είπε ο υπουργός Τουρισμού της Γουατεμάλας, Γκιγιέρμο Νοβιέγι Κεσάδα, θα το κάνει για το «καλό της ανθρωπότητας».
Τώρα βέβαια αν όλα αυτά είναι ένα πολύ καλό τρικ για να πουλήσει εισιτήρια το ντοκιμαντέρ και το Μεξικό να αυξήσει τους τουρίστες ... 
 
 
 
http://magiki-avli.blogspot.com

Μυστήριο με τη "φωτιά" από τον ουρανό που έπεσε στην Αργεντινή!

Posted: 03 Oct 2011 01:29 AM PDT


Μια γυναίκα νεκρή, πολλούς τραυματίες και κατεστραμμένα κτήρια άφησε πίσω της μια μπάλα φωτιάς που έπεσε ξαφνικά από τον ουρανό, στη μικρή πόλη Μόντε Γκράντε της Αργεντινής.




Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν ότι είδαν μια τεράστια σφαίρα φωτιάς στον ουρανό, ελάχιστα λεπρά πριν από την έκρηξη που έσπειρε την καταστροφή στο έδαφος. Απόδειξη των ισχυρισμών των κατοίκων αποτελεί και το παρακάτω βίντεο, το οποίο ανέβηκε στο YouTube και στο οποίο καταγράφεται μια πύρινη φωτεινή τροχιά πάνω από την πόλη.

Το εντυπωσιακό αυτό φαινόμενο, το οποίο συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου, ήταν ορατό ακόμα και από την πόλη της Χιλής Τεμούκο, όπως και από την εκ διαμέτρου αντίθετη πόλη Μαρ ντελ Πλάτα της Αργεντινής, στις ακτές του Ατλαντικού.

Ο διοικητής της τοπικής πυροσβεστικής υπηρεσίας σημείωσε πως ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι του περιστατικού. Πολλοί αποδίδουν την καταστροφή είτε σε συντρίμμια του δορυφόρου UARS, είτε σε κάποιο μετεωρίτη, αν και δεν εντοπίστηκε κρατήρας.

Στην περιοχή έχουν ξεκινήσει έρευνες για ίχνη ραδιενέργειας ή ακόμα και για τον εντοπισμό αγνώστων υλικών, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι η πύρινη σφαίρα μπορεί να κρύβει μυστικά... εξωγήινης ζωής.

Δείτε στο βίντεο το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσε το "άγνωστο" φλεγόεμνο αντικείμενο:




http://tsekouratoi.blogspot.com

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές