Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Ρεκόρ Γκίνες σε… piercing (pics)

Posted: 24 Oct 2011 03:07 PM PDT

Ο Rolf Bucholz από το Ντόρτμουντ της Γερμανίας κατέχει τον τίτλο του άντρα με τα περισσότερα piercing στον κόσμο στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Συνολικά έχει 453 κρίκους και σκουλαρίκια περασμένα στο σώμα του, 94 μέσα και γύρω από τα χείλη, 25 στα φρύδια, οκτώ στη μύτη και 278 στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, ενώ τα υπόλοιπα βρίσκονται σε άλλα σημεία του σώματός του.










Τα πιο καυτά κορμιά του Hollywood για το 2011! (pics)

Posted: 24 Oct 2011 02:58 PM PDT

Σε μια ψηφοφορία που ανεβάζει τις θερμοκρασίες... "αναμετρήθηκαν" οι σταρς του Hollywood, για το ποιοι τελικά έχουν πιο hot σώμα! 
Όταν έρχεται "η ώρα της κρίσης" για... τα πιο καυτά σώματα του Hollywood, το αμερικανικό κοινό δε μένει αμέτοχο!

Έτσι, μέσω μιας ψηφοφορίας, το FITNESS Magazine σε συνεργασία με την ιστοσελίδα omg έκρινε και ανακήρυξε ποια σώματα μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των διεθνών μέσων αλλά και το θαυμασμό των φανς τους, για την -σχεδόν- τελειότητά τους.


Jennifer Aniston, ζεύγος Beckham αλλά και Kate Middleton δεν έλειψαν από τη λίστα του αμερικανικού FITNESS Magazine.


Ιδού τα... κορμιά των νικητών, βασισμένα στα αποτελέσματα της ψηφοφορίας 2000 συμμετεχόντων!
Οι κοιλιακοί της Jennifer Aniston μπήκαν δυνατά στο διαγωνισμό, κερδίζοντας την προτίμηση των γυναικών "ψηφοφόρων" για την κατηγορία του "πιο αγαπημένου μέρους σώματος διασήμων", αφήνοντας πίσω τους τα πόδια της Blake Lively από το "Gossip Girl".

Παρά τα 45 χρόνια της, η Halle Berry ήρθε πρώτη στη λίστα των "πιο hot σωμάτων του Hollywood για τις γυναίκες άνω των 40 ετών". Μπορεί να διαφωνήσει κανείς; Όσο για τον άντρα νικητή της συγκεκριμένης κατηγορίας; Το κορμί του Brad Pitt κέρδισε με διαφορά.



Δε θέλει και πολύ φαντασία για να ανακαλύψουμε το νικητή της κατηγορίας "το πιο καυτό ζεύγος διασήμων με τα πιο ωραία σώματα". Νικητές: Victoria και David Beckham.


Όσο για "το πιο θανατηφόρο βασιλικό σώμα"; Παρόλο που η Pippa Middleton έγινε διάσημη για τα οπίσθιά της, μετά το γάμο της αδερφής της, τελικά η Kate βγήκε η νικήτρια στην εν λόγω κατηγορία. Εξάλλου αυτή είναι που έχει το "βασιλικό σώμα". Η Pippa είναι απλά αδερφή της.

Η γλυκιά Jessica Alba, μπορεί να έγινε πρόσφατα μανούλα, αυτό όμως δεν την εμπόδισε από το να κερδίσει την πρώτη θέση στην κατηγορία του "πιο hot σώματος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης", παραχωρώντας τη θέση του "πιο καυτού σώματος μετά τη γέννα" στην Jennifer Lopez.




Ντεκολτέ που «κόβουν» την ανάσα

Posted: 24 Oct 2011 02:01 PM PDT

Οι σταρ επιστρατεύουν κάθε τρόπο για να «τραβήξουν» τα φώτα με την εμφάνιση τους στο κόκκινο χαλί και τι το καλύτερο από μια σέξι εμφάνιση που θα συζητηθεί σίγουρα.

Η Jennifer Aniston εμφανίστηκε σε εκδήλωση με ένα πολύ βαθύ ντεκολτέ και βέβαια συγκέντρωσε όλα τα φλας πάνω της. Όμως, η ηθοποιός δεν είναι η μοναδική σταρ που φόρεσε ένα τέτοιο σε σέξι φόρεμα και άλλες γνωστές κυρίες έχουν προκαλέσει αναστάτωση...με αποκαλυπτικά φορέματα.

Δείτε…

   
Kate Moss-Julianne Moore-Heidi Klum
  
    
  Jennifer Aniston- Lady Gaga- Pippa Middleton 

   
January Jones-Rosie Huntington-Whitely-Gwen Stefani

  
 
Gwyneth Paltrow-Kelly Rowland

Να γιατί δεν πρέπει να παίζετε με ένα κάβουρα (video)

Posted: 24 Oct 2011 01:30 PM PDT

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε..



Σταρ που βγήκαν χωρίς παντελόνι

Posted: 24 Oct 2011 01:00 PM PDT

Κι όμως το τόλμησαν... Η Christina Αguilera μπορεί να είναι στα φώτα της δημοσιότητας, γιατί τον τελευταίο καιρό την έχει «πιάσει» ο φωτογραφικός φακός να μην φοράει παντελόνι δυο φορές, αλλά δεν είναι η μόνη σταρ που αποφάσισε να κάνει μια τέτοια τολμηρή εμφάνιση.
Η Jessica Simpson, η Lady Gaga , η Britney Spears και άλλες σταρ έχουν εμφανιστεί χωρίς το παντελόνι τους.

Δείτε τις σταρ...

Jessica Simpson 



Lady Gaga



Lady Gaga



Miley Cyrus 



Taylor Momsen



Tila Tequila


Britney Spears

Θα τα βάζατε ποτέ με τον συγκεκριμένο ninja (video);

Posted: 24 Oct 2011 12:46 PM PDT

Και να τα βάζατε θα το μετανιώνατε. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε γιατί..



Από την Ισπανία με αγάπη…(pics)

Posted: 24 Oct 2011 12:43 PM PDT

Οι πρωταγωνίστριες της σειράς Hollyoaks έκαναν τις διακοπές τους στην Ισπανία και ο φακός των paparazzi της απαθανάτισε σε πόζες ...μαγικές. Ο λόγος για τις Τζέμα Μέρνα (η κυρία με το ροζ μπικίνι) και Τζόρτζι Πόρτερ (η άλλη...).
8
Οι δύο κοπέλες απόλαυσαν τα κοκτέιλ τους στο κότερο που νοίκιασαν και χάρισαν στο κοινό πόζες που δύσκολα θα ξεχαστούν...
9
Η Τζέμα στα 22 της χρόνια έκανε προσθετική στήθους, κάτι που φροντίζει να επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία...
32
Και οι δύο κοπέλες έχουν δηλώσει πως γυμνάζονται φανατικά. Όπως βλέπετε, οι personal trainers τους, κάνουν πολύ καλή δουλειά!
Η Τζόρτζι ετοιμάζεται για το ντεμπούτο της στο αμερικάνικο ριάλιτι σόου Dancing on Ice και ο γυμναστής προ λίγων ημερών δήλωσε πως με τέτοιες καμπύλες, είναι σίγουρο πως θα τα πάει περίφημα...
65
Από την πλευρά της η Τζέμα ετοιμάζεται να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, όμως δηλώνει πως ο γάμος δε θέλει να γίνει σε παραθαλάσσιο μέρος, αφού σιχαίνεται την πολύ ζέστη. Τη θερμακρασία πάντως, ξέρει να την ανεβάζει...
7
1

Εσείς ξέρατε τι σημαίνει «coca cola»;

Posted: 24 Oct 2011 12:42 PM PDT

Η Coca Cola είναι το πιο διαδεδομένο ανθρακούχο ποτό... σε όλη την υδρόγειο. Η λέξη Coca-Cola σημαίνει στα κινέζικα «κάνει το στόμα ευτυχισμένο». Μάθετε πολύτιμες πληροφορίες, που οι περισσότεροι δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα..

Εφευρέθηκε στις 8 Μαΐου του 1886 από τον John Styth Pemberton, ο οποίος ήταν φαρμακοποιός στην Ατλάντα των ΗΠΑ, και εκατομμύρια κουτάκια Coca-Cola πωλούνται καθημερινά. Γνωρίστε παρακάτω την Coca Cola.
Γνωρίζατε ότι:
1. Ήταν αρχικά πράσινη; Σήμερα, το άλλο όνομα του εμπορικού σήματος της Coca Cola είναι «Red Empire» δηλαδή, η Κόκκινη Αυτοκρατορία.
2. Εφευρέθηκε από τον John Pemberton ως θεραπεία για τους πονοκεφάλους και σήμερα υπάρχει ένας όρος γνωστός ως «Coca Cola φοβία» o οποίος αναφέρεται στον εθισμό για Coca Cola.
3. Είναι η πιο αναγνωρίσιμη λέξη στον κόσμο μετά τη λέξη "OK".
4. Η παραγωγή της Coca-Cola είναι ίση με τη παραγωγή νερού στους Καταρράκτες του Νιαγάρα; Το νούμερο; 1,5 εκατ. λίτρα ανά δευτερόλεπτο.
5. Σερβίρεται κρύα, αλλά σερβίρεται και ζεστή (όπως ο καφές) σε διάφορες χώρες, όταν κάνει κρύο.
6. Περιείχε κοκαΐνη μέχρι το 1905 αλλά αφαιρέθηκε λόγω της ανησυχίας του κόσμου.
7. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό της τουαλέτας, την αφαίρεση του λίπους αλλά και για τις σκουριασμένες βίδες.
8. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία τσιμπημάτων από μέδουσες.
9. Διανέμεται παντού ανά τον κόσμο και οι εκτιμήσεις, σε παγκόσμια κλίμακα, είναι ότι εισρέουν στα ταμεία της 60 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο.
10. Περισσότερες από 15.000 «Coca Cola», όλων των τύπων, καταναλώνονται σε όλον τον κόσμο κάθε δευτερόλεπτο.

Candice Swanepoel… Victoria’s Secret Halloween Lingerie! (pics)

Posted: 24 Oct 2011 12:26 PM PDT

Το απόλυτο θηλυκό...











Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν μία στο εκατομμύριο (video)

Posted: 24 Oct 2011 12:24 PM PDT

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί..




Με τέτοιες στολές περιμένουμε πως και πως τις απόκριες (pics)

Posted: 24 Oct 2011 05:19 AM PDT

Και δικαιολογημένα. Δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες...


halloween costumes01
halloween costumes02
halloween costumes03
halloween costumes04
halloween costumes05
halloween costumes06
halloween costumes07

halloween costumes08
halloween costumes09
halloween costumes10
halloween costumes11
halloween costumes12
halloween costumes13
halloween costumes14

Σε ποια Ελληνίδα ανήκουν αυτοί οι κοιλιακοί;

Posted: 24 Oct 2011 02:31 AM PDT

Είναι να έχεις το κορμί, τη χάρη και το σεξ απίλ! Και η εν λόγω κυρία έχει… όλο το πακέτο! Ποια είναι;.Είναι η Όλγα Φαρμάκη η οποία ετοιμάζεται σύντομα να μας καταπλήξει για ακόμη μία φορά, όχι μόνο με τις τέλειες αναλογίες της αλλά και με τη νέα εμπλοκή της στο τραγούδι αφού ετοιμάζει συνεργασία έκπληξη. Ο λόγος για τη συνεργασία της με τον Lava που η ίδια λαχταρά όσο τίποτα μιας και της αρέσει πολύ ο χώρος τη μουσικής βιομηχανίας. Απομένει βέβαια μόνο να δούμε το αποτέλεσμα που ελπίζουμε να είναι εξαιρετικό.


Ικέτευε για τη ζωή του, τάζοντας χρυσό στις τελευταίες του στιγμές ο Καντάφι

Posted: 24 Oct 2011 02:06 AM PDT

Στιγμές αφότου ο Μουαμάρ Καντάφι εκτελέστηκε, χτύπησε το κινητό του. Ήταν η μοναχοκόρη του Αΐσα. «Ο γερο-θολούρας πέθανε», άκουσε από την άλλη άκρη της γραμμής.

Η 34χρονη Αΐσα τηλεφώνησε στον πατέρα της μόλις κυκλοφόρησε η πληροφορία πως είχε συλληφθεί από τους αντάρτες. Δεν τον πρόλαβε ζωντανό. Ένας από τους αντάρτες απάντησε στο τηλεφώνημα. Και τα λόγια, όπως αναμενόταν, ήταν σκληρά. «Τελείωσε. Ο Αμπού Σαφσούφα είναι νεκρός».

Αμπού Σαφσούφα είναι το παρατσούκλι του Καντάφι στα αραβικά. Και σημαίνει γερο-θολούρας. Σύμφωνα με το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο, τη χαριστική βολή στον Συνταγματάρχη έδωσε ένας 17χρονος. Με το ίδιο το ολόχρυσο όπλο του. Ο Συνταγματάρχης ικέτευσε για τη ζωή του μέχρι την τελευταία στιγμή. Προσέφερε χρυσό και χρήματα που δεν είχαν δει ούτε στα όνειρά τους, στους αντάρτες. Αλλά εκείνοι ήθελαν μόνο τη ζωή του.

«Είπε ότι ήταν πρόθυμος να μας δώσει τα πάντα με αντάλλαγμα τη ζωή του. Είπε ότι είχε χρυσό και λεφτά για εμάς» είπε στην Corriere Della Sera ο 28χρονος αντάρτης Χαμαντ Μουφτί Αλί.

Δίδυμες γέννησαν την ίδια μέρα!

Posted: 24 Oct 2011 02:05 AM PDT

Όλη τους τη ζωή έχουν μάθει να μοιράζονται τα πάντα, κι όμως καμία τους δεν πίστευε ότι θα έφταναν ακόμη και στον τοκετό την ίδια ημέρα. Ο λόγος για δύο δίδυμες από την Ιντιάνα των ΗΠΑ, που εντελώς συμπτωματικά γέννησαν τα παιδιά τους με διαφορά λίγων ωρών στο ίδιο μαιευτήριο.
Για την Jennifer Patterson ο συναγερμός χτύπησε πρώτος. Έσπευσε στο μαιευτήριο και γέννησε ένα πανέμορφο κοριτσάκι, που αρχικά γεννήθηκε με πρόβλημα στον πνεύμονα, αλλά ευτυχώς οι γιατροί το αντιμετώπισαν άμεσα και με επιτυχία. Οκτώ ώρες αργότερα, αλλά την ίδια ημέρα, έφτανε στο μαιευτήριο η αδερφή της Jennifer, Jessica Patterson, η οποία με καισαρική τομή έφερε στον κόσμο το γιο της.

Στο μαιευτήριο ακολούθησε πάρτι για να γιορτάσουν το χαρούμενο «διπλό» γεγονός, καθώς οι πιθανότητες γι' αυτό που συνέβη -απολύτως τυχαία, καθώς οι δύο αδερφές είχαν εντελώς διαφορετικές ημερομηνίες αναμενόμενου τοκετού- είναι πραγματικά απειροελάχιστες.

Πρωτότυπα σχέδια για πολυθρόνες (pics)

Posted: 24 Oct 2011 01:48 AM PDT

Δείτε τις φωτογραφίες..

















Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές