Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Τεστ …απιστίας με DNA!

Posted: 07 Oct 2011 03:32 PM PDT

Δεν χρειάζονται ούτε μάρτυρες ούτε ιδιωτικοί ντεντέκτιβ... Μία εταιρία στην Ελλάδα παρέχει σαν υπηρεσία το ειδικό τεστ απιστίας, το οποίο μέσω DNA ανακαλύπτει αν το γενετικό υλικό που βρέθηκε στα ρούχα σου ή πάνω σου, είναι της κοπέλας ή της ερωμένης σου.

Ωρέ πού πάμε ρε; Όπως θα αναφωνούσε και ο Βασίλης Αυλωνίτης, τα πράγματα είναι σκούρα. Σε λίγο θα λογοδοτούμε για τα πάντα. Δεν λέμε, είναι σημαντικό να ανακαλύπτονται οι ποινικά κολάσιμες πράξεις. Εντάξει να μας παρακολουθούν για το αν στήνουμε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Εντάξει να μας ηχογραφούν μήπως οργανώνουμε κάποια τρομοκρατική ενέργεια. Αλλά αυτό είναι άνω ποταμών.
Η εταιρεία DNAlogy παρέχει νόμιμα την υπηρεσία ελέγχου DNA για την εξακρίβωση της απιστίας. Πριν λίγες μέρες μάλιστα η υπηρεσία αυτή που κανονικά κοστίζει γύρω στα 350 ευρώ, προσφερόταν στα 99 ευρώ από εταιρείες προσφορών. Όχι δηλαδή μόνο θα μπορούσε να ανακαλύψει μια γυναίκα την κουτσουκέλα μας, αλλά θα το έκανε και σχεδόν τσάμπα.
Την πατήσαμε
Δεν είναι να ξεχνάς κανένα εσώρουχο στο σπίτι της κοπέλας σου. Μπορεί ωραιότατα να συλλέξει γενετικό υλικό δικό σου. Και όταν υποπτευθεί κάποια έξοδό σου, να τσιμπήσει και το μπλουζάκι που φόραγες εκείνη την ημέρα και να τα πάει στο εργαστήριο για εξετάσεις. Τα αντικείμενα άλλωστε στα οποία μπορεί να βρεθεί εύκολα το γενετικό υλικό είναι αποτσίγαρα, μπουκάλια, μαχαιροπήρουνα, τρίχες με την ρίζα τους, λερωμένα σεντόνια, ρούχα, εσώρουχα, προφυλακτικά, τσίχλες, χαρτομάντιλα, οδοντόβουρτσες, ξυραφάκια και άλλα. Με δυο λόγια από παντού μπορεί να την πάθεις.
Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας;
Οι επιστήμονες εργάζονται πυρετωδώς και η ανδρική κοινότητα αγωνιά. Τρομάζει η ιδέα ότι θα υπάρχει και συνέχεια σε τέτοιου είδους ευρεσιτεχνίες. Σε λίγο θα βγει μετρητής βαρεμάρας εν ώρα εργασίας. Ή ανιχνευτής κακών σκέψεων για τα αφεντικά ή τις πεθερές. Ακόμα χειρότερα με το που θα γνωρίζεις μια κοπέλα θα μπορεί με ένα application να μάθει με πόσες γυναίκες έχεις πάει, με πόσες έχεις κάνει σχέση και για ποιο λόγο σε χώρισαν.
Η άλλη όψη του νομίσματος
Αλλά αν το σκεφτούμε λίγο καλύτερα, έχει πάντα δυο όψεις το κέρμα που λέει κι ο Μουζουράκης. Μπορεί να είναι οι γυναίκες εκείνες οι οποίες σε συντριπτικό ποσοστό ψάχνουν πειστήρια για να αντιληφθούν αν ο άντρας τους τις απατά, αλλά το ίδιο θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να κάνουμε και εμείς. Τεστ εσείς; Τεστ και εμείς. Με την επιφύλαξη πάντα του λάθους. Γιατί ποιος σου λέει ότι επειδή βρέθηκε γενετικό υλικό άλλου άνδρα σε μπουκάλι μπίρας, πρέπει απαραίτητα να κοιμήθηκε και με την κοπέλα σου;
Τέλος, μια φιλική συμβουλή. Αυτού του είδους τα τεστ μπορεί να φέρουν σε μεγάλη ρήξη το ζευγάρι. Και αν δεν είσαι σίγουρος ότι η άλλη σε απατά, ίσως να μην πρέπει να βασανίζεις το μυαλό σου με τέτοιες καταστάσεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι συνήθως καλύτερο να μην ψάχνεις. Γιατί αν ψάξεις, μπορεί και να βρεις.

Τα ακριβότερα φαγητά και ποτά στον κόσμο!!!

Posted: 07 Oct 2011 12:32 PM PDT

Οι Έλληνες είμαστε γνωστοί καλοφαγάδες...
Ξέρουμε να εκτιμάμε το νόστιμο, το καλομαγειρεμένο, το απλό ή το πιο σύνθετο φαγητό. Τα παρακάτω φαγητά ίσως να είναι υπέροχα, καταπληκτικά και εμπνευσμένα, ωστόσο πρέπει να σου περισσεύουν πολλά λεφτά για να τα γευθείς..













Σαφράν: τιμή κιλού από 1100 εως 11000$
Macadamia nut: τιμή κιλού πάνω από 30$.
Iranian caviar: Χαβιάρι πολυτελείας με τιμή κιλού πάνω από $5,000 per kilogram στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
White truffle/Ασπρη τρούφα: Αυτά τα μανιτάρια πωλούνται στην εκπληκτική τιμή των 2.000 και 4.000$το κιλό
La Bonnotte French potato: Ειδική "ράτσα" πατάτας μπορεί να φτάσει τα $500 αφού το είδος έχει σχεδόν εξαφανιστεί!
Το πιο ακριβό μοσχάρι του κόσμου έρχεται από τις αγελάδες Wagyu στην Ιαπωνία. 200 γραμμάρια φιλέτο κοστίζουν στην Ευρώπη περισόττερο από 100$.
Ένα Club sandwich από τα Essen aka von Essen Platinum Club Sandwich. Κοστίζει 200$ και θεωρείται must για τους φανατικούς του είδους.
Η πιο ακριβή πίτσα του κόσμου κοστίζει 8300 Eur και μπορείτε να τη βρείτε στην Ιταλία. Με γενναιοδωρες δόσεις από χαβιάρι και αστακό, η πίτσα έχει διάμετρο 20cm και Louis XIII Remy Martin κονιάκ χυμένο από πάνω.
Ομελέττα από το Le Parker Meridien εστιατόριο στη Νέα Υόρκη. Η ομελέττα που κοστίζει $1,000 αποτελείται από χαβιάρι sevruga , έναν ολόκληρο αστακό και 6 αβγά. Η αλήθεια είναι ότι και μόνοι σας να την φτιάχνατε θα πληρώνατε $700 μες στο νερό!
Το πιο ακριβό επιδόρπιο στον κόσμο κοστίζει $1000. Φτιάχνεται από 5 μπάλες παγωτό βανίλια Tahitian, βανίλια Madagascar , 23K βρώσιμα φύλλα χρυσού και μια από τις ακριβότερες σοκολάτες στον κόσμο, την Amedei Porceleana.
Chocopologie by Knipschildt: Κοστίζει $2,600 το κιλό, αυτή η χειροποίητη σοκολατένια τρούφα, και είναι διαθέσιμη μόνο κατόπιν παραγγελίας! Τρέξτε να προλάβετε! Περιέχει μαύρη τρούφα και 70% κακάο Valrhona.
Kopi Luwak: Ο καφές έρχεται από το νησί της Ινδονησίας Sumatra και η μειωμένη ετήσια παραγωγή, εκτινάσσει την τιμή του στα $300/pound ή περισσότερο!
Κινέζικο πράσινο τσάι, ονομάζεται Tieguanyin, και κοστίζει 1,700 Yuan ($3,000) το κιλό και περίπου 8.50 Yuan ($15) το φλυτζάνι.
Φακελάκι του τσαγιού από την PG . Χειροποίητα διακοσμημένο με 280 διαμάντια κοστίζει £7,500, και φτιάχτηκε για να θυμίζει στον κόσμο πόσο πολύ αγαπούν αυτό το ¨βρεττανικό¨ cup of tea. Το ξεχνάς αυτό το τσάι; Εμ δεν το ξεχνάς.
Η πιο ακριβή σαμπάνια του κόσμου είναι η Perrier Jouet Belle Epoque Blanc de Blanc, φτιάχνεται από ειδικά επιλεγμένα σταφύλια, και πωλείται σε μπουκάλια ζωγραφισμένα στο χέρι έναντι $1,500.Τουλάχιστον μετά σας μένει το μπουκάλι.Macallan Fine Rare Vintage,ουίσκι. Με μόνο 85 μπουκάλια παγκοσμίως, το να γευτείς αυτό το ουίσκι θεωρείται μεγάλο προνόμιο! Κοστίζει $38,000 το μπουκάλι!


Το ρούμι Wray Nephew White Overproof συσκευάστηκε το 1940. Εχουν μείνει μόνο τέσσερα στον κόσμο κάθε ένα από το οποία κοστίζει $53,000.




Διαγωνισμός για τα πιο ευφάνταστα μουστάκια και μούσια

Posted: 07 Oct 2011 10:13 AM PDT

Αυτό το σαββατοκύριακο το Lancaster θα είναι αρκετά… τριχωτό!

Η πόλη διοργανώνει το δεύτερο ετήσιο διαγωνισμό για… μούσια και μουστάκια, στον οποίο θα συμμετάσχουν 200 διαγωνιζόμενοι, οι οποίοι έχουν κατηγοριοποιηθεί σε πέντε κατηγορίες ανάλογα με το στυλ που λανσάρουν!


Οι νικητές στο τέλος θα μοιραστούν το χρηματικό ποσό των 5.000 δολαρίων, τα οποία μάλλον θα ξοδέψουν σε… προϊόντα περιποίησης!




Εστιατόριο στο Πεκίνο σερβίρει μόνο … πέη ζώων!

Posted: 07 Oct 2011 09:53 AM PDT

Τι άλλο θα ακούσουμε και τι άλλο θα δουν τα μάτια μας.... Στο Πεκίνο λειτουργεί ένα εστιατόριο που σερβίρει μόνο πέη ζώων!! Πρόκειται για ένα από τα ακριβότερα εστιατόρια της Κίνας και η λίστα αναμονής για να βρει κανείς τραπέζι φτάνει και τον ένα μήνα! Το μεγαλύτερο πέος του μενού φτάνει σε μήκος τα 2,5 μέτρα και κοστίζει 460 ευρώ η μερίδα!

Ανήκει στην γαλάζια φάλαινα, ένα από τα σπανιότερα πλέον είδη του ζωϊκού μας βασιλείου, γεγονός που δεν εμποδίζει τους Κινέζους να θεωρούν το πέος της έναν από τους πιο ακριβούς και εκλεκτούς... μεζέδες.
Το εστιατόριο φημίζεται, λένε , για την... διακριτικότητα των ιδιοκτητών του, οι οποίοι θεωρούν ότι η ψυχολογία του πελάτη είναι ιερό πράγμα. Για να μη δημιουργηθεί λοιπόν σύμπλεγμα κατωτερότητας στους συμπαθείς Κινέζους, φροντίζουν το πέος του αλόγου για παράδειγμα που φτάνει τα 45 εκατοστά να σερβίρεται σε εννέα μερίδες των 5 εκατοστών, έτσι ώστε να είναι πιο... οικείο στους πελάτες!

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: 50χρονη γυναίκα πέταξε την εγγονή της από τη γέφυρα

Posted: 07 Oct 2011 09:51 AM PDT

Η κατηγορούσα αρχή ζήτησε να καταδικαστεί σε ισόβια... κάθειρξη, όμως οι ένορκοι πρότειναν να φυλακιστεί για 35 χρόνια. Η τελική απόφαση για την ποινή της θα ληφθεί στις 6 Ιανουαρίου.
Μία γυναίκα 50 ετών κρίθηκε ένοχη από δικαστήριο στη Βιρτζίνια για τη δολοφονία της δίχρονης εγγονής της όταν την πέταξε από μία γέφυρα για να εκδικηθεί τον πατέρα του παιδιού διότι αρνείτο να παντρευτεί την κόρη της, όπως αναφέρει σήμερα ο Τύπος.

Η Καρμέλα ντέλα Ρόσα, που κρίθηκε χθες Πέμπτη ένοχη για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης, έριξε τη μικρή Αντζελίν Όγκντοκ από μία ανοιχτή γέφυρα που βρίσκεται σε προάστιο της Ουάσινγκτον και συνδέει ένα χώρο στάθμευσης με ένα εμπορικό κέντρο τον Νοέμβριο του 2010.

Η ίδια είχε δηλώσει ότι είναι αθώα, ενώ η υπεράσπιση είχε ισχυριστεί ότι πάσχει από σοβαρή κατάθλιψη, σύμφωνα με την Washington Post.

Όμως η κατηγορούσα αρχή εκτίμησε ότι η ντέλα Ρόσα --την οποία βιντεοκάμερες κατέγραψαν να πιάνει ξαφνικά την εγγονή της και να την ρίχνει από τη γέφυρα-- υποκινήθηκε από "θυμό, μίσος και επιθυμία για εκδίκηση" προς τον πατέρα του παιδιού, που δεν έχει παντρευτεί την κόρη της.

Οι δέκα πιο περίεργες εξαφανίσεις

Posted: 07 Oct 2011 06:16 AM PDT

Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που εξαφανίστηκαν χωρίς κανένα ίχνος και μέχρι σήμερα κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς τούς συνέβη. Ακολουθούν οι πιο μυστήριες εξαφανίσεις, οι οποίες για πολλές δεκαετίες καλύπτονται από ένα πυκνό πέπλο μυστηρίου.





1. Joseph Crater



Ο Joseph Crater εξαφανίστηκε το 1930, όταν ήταν σε διακοπές στο Μέιν. Πήρε ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο και είπε στη σύζυγό του ότι έπρεπε να επιστρέψει στην πόλη της Νέας Υόρκης αμέσως. 

Φεύγοντας από ένα εστιατόριο που γευμάτιζε με τους φίλους του και την ερωμένη του, μπήκε σε ένα ταξί και εξαφανίστηκε. 

Ένα μήνα αργότερα εξαφανίστηκε και η ερωμένη του.


2. Richard John Bingham


Η Λαίδη Lucan καλυμένη με το αίμα της, μπήκε τρέχοντας σε μια παμπ ουρλιάζοντας για το πώς ο σύζυγός της είχε προσπαθήσει να την δολοφονήσει. Η αστυνομία έψαξε το σπίτι των Lucan και βρήκε την νταντά να κείτεται νεκρή κατά μήκος ενός αιματοβαμμένου σωλήνα. 

Ο Λόρδος Lucan είπε ότι ήταν στο σπίτι, όταν η γυναίκα του δέχτηκε επίθεση. Εξαφανίστηκε μερικές μέρες αργότερα και ένας παρόμοιος σωλήνας, σαν αυτόν που είχε βρεθεί η νταντά, βρέθηκε στο αιματοβαμμένο του αυτοκίνητο.


3. Dorothy Arnold


Η Dorothy Arnold, μια πλούσια γυναίκα, ψώνιζε ένα φόρεμα όταν εξαφανίστηκε στην Νέα Υόρκη το 1910. Η οικογένεια της θεώρησε ότι κλέφτηκε μαζί με τον φίλο της, ο οποίος όμως δεν ήξερε τίποτα γι αυτό το γεγονός. 


4. Benjamin Briggs


Aυτός ο άνθρωπος ήταν ο καπετάνιος του πλοίου που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στον Ατλαντικό Ωκεανό. Το Mary Celeste είχε εγκαταλειφθεί μαζί με τα μέλη του πληρώματός του, ο Briggs, τα παιδιά του και η σύζυγός του επίσης έλειπαν. Αυτή η εξαφάνιση είναι από τα πιο διάσημα ιστορικά μυστήρια.


5. Etta Place



Η Etta Place ήταν η φίλη του Harry Longabaugh του περιβόητου άνδρα που ήταν επίσης γνωστός και ως The Sundance Kid. Όσοι την γνώριζαν δεν ήταν σίγουροι για το πραγματικό της όνομα, μιας που άλλαζε το όνομα της συχνά.

Ήταν μια πόρνη και η πρώτη γυναίκα γαιοκτήμονας της Αργεντινής. Η Etta Place, εξαφανίστηκε μετά την έκδοση του πιστοποιητικού θανάτου του φίλου της. Λένε ότι εξαφανίστηκε για την επίλυση των προβλημάτων που υπήρχαν σχετικά με ακίνητα που είχε στην κατοχή του.


6. Oscar Zeta Acosta



Ο Oscar Zeta Acosta τιμήθηκε από τον Hunter S. Thompson για το βιβλίο του «Φόβος και απέχθεια στο Λας Βέγκας» - ένα διάσημο μυθιστόρημα. 

Ήταν ένας Αμερικανός πολιτικός ακτιβιστής, δικηγόρος και συγγραφέας.

Το 1974, ο Acosta εξαφανίστηκε ενώ ταξίδευε για το Μεξικό. Ο γιος του, Marco Acosta, πιστεύει ότι ήταν το τελευταίο πρόσωπο που είχε μιλήσει ο πατέρα του. Τον Μάιο του 1974, ο Acosta τηλεφώνησε στον γιος του, λέγοντάς του ότι ήταν έτοιμος να επιβιβαστεί σε ένα πλοίο γεμάτο με «λευκό χιόνι».

Ο γιός του αναφέρει αργότερα ότι «το σώμα του πατέρα μου, ποτέ δεν βρέθηκε, αλλά εμείς υποθέτουμε ότι κατά πάσα πιθανότητα, γνωρίζοντας τους ανθρώπους που ασχολιόταν, για να τον φιμώσουν τον σκότωσαν».


7. Jim Thompson



Ο Jim Thompson ήταν ένας σεβαστός Αμερικανός επιχειρηματίας που έφερε την επανάσταση στην Ταιλανδέζικη βιομηχανία του μεταξιού. Έφυγε από το σπίτι του, το 1967 λέγοντας ότι πάει μια βόλτα και δεν επέστρεψε ποτέ.


8. James William Tate



Ο James William Tate εξαφανίστηκε το 1888 παίρνοντας μαζί του τα χρήματα του κράτους, τα οποία ήταν περίπου 250.000 δολάρια. Έφυγε από το γραφείο του, λέγοντας ότι πάει για να ετοιμάσει τους λογαριασμούς, αλλά αντί για αυτό, επιβιβάστηκε σε ένα τραίνο και εξαφανίστηκε.


9. Jean Spangler



Αυτή η όμορφή αλλά υποτιμημένη ηθοποιός του Hollywood, εξαφανίστηκε στις 7 Οκτωβρίου του 1949, όταν έφυγε από το σπίτι της στο Λος Άντζελες κατά τις 17:00μμ, αφήνοντας την 7χρονη κόρη της μαζί με την νύφη της και λέγοντας ότι επρόκειτο να συναντήσει τον πρώην σύζυγο της, για να συζητήσουν για την διατροφή της κόρης της. 
Το τελευταίο άτομο που την είδε, ήταν ενας υπάλληλος καταστήματος κοντά στο σπίτι της, ο οποίος ανέφερε ότι φαινόταν να περιμένει κάποιον.

Η τσάντα της βρέθηκε δύο μέρες αργότερα και περιείχε ένα περίεργο σημείωμα που έγραφε στον «Kirk» ότι πήγαινε να επισκεφτεί τον «Dr Scott».

Κανείς από την οικογένεια δεν γνώριζε αυτά τα δύο πρόσωπα.


10. Everett Ruess



Ο Everett Ruess disappered όταν ήταν 20 ετών κατά την διάρκεια του ταξιδιού του μέσα από την έρημο της Γιούτα. Ήταν ένας συγγραφέας και καλλιτέχνης που προτιμούσε να μένει μόνος του.

Πηγή: himaira.blogspot.com

Μήπως το έχει παρακάνει με τις πλαστικές επεμβάσεις; (pics)

Posted: 07 Oct 2011 03:09 AM PDT

Ο λόγος για την κοπέλα που βλέπετε στις φωτογραφίες, η οποία είναι μοντέλο και κατάγεται από τη Ρωσία. Το όνομά της είναι Daniella Shikhman και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας έχει κάνει αρκετές πλαστικές επεμβάσεις. Το αποτέλεσμα όμως είναι αυτό που πραγματικά ήθελε; Δείτε τις φωτογραφίες..


Scary Russian Model
Scary Russian Model
Scary Russian Model
Scary Russian Model
Scary Russian Model
Scary Russian Model
Scary Russian Model
Scary Russian Model
Scary Russian Model
Scary Russian Model
Scary Russian Model
Scary Russian Model
Scary Russian Model
Scary Russian Model
Scary Russian Model


Προσδοκίες vs πραγματικότητα (pics)

Posted: 07 Oct 2011 02:56 AM PDT

Τα πράγματα πολλές φορές δεν έρχονται έτσι όπως τα περιμένουμε και τελικά η πραγματικότητα διαφέρει κατά πολύ με τις προσδοκίες μας. Δείτε μια συλλογή από φωτογραφίες που αυτό το πράγμα ισχύει σε μεγάλο βαθμό..



expectations02 Expectations Vs. Reality
expectations03 Expectations Vs. Reality
expectations04 Expectations Vs. Reality
expectations05 Expectations Vs. Reality
expectations06 Expectations Vs. Reality
expectations07 Expectations Vs. Reality
expectations08 Expectations Vs. Reality
expectations09 Expectations Vs. Reality
expectations10 Expectations Vs. Reality
expectations11 Expectations Vs. Reality
expectations12 Expectations Vs. Reality
expectations13 Expectations Vs. Reality

Μην αφήσετε ποτέ ένα Chihuahua μόνο του στο δωμάτιο (video)

Posted: 07 Oct 2011 02:42 AM PDT

Δείτε το βίντεο με τη φάρσα που σαρώνει στο διαδίκτυο..




Παπούτσια από άλλο... πλανήτη (pics)

Posted: 07 Oct 2011 02:25 AM PDT


Δείτε τις φωτογραφίες..


















Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές