Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Οι πιο παράξενες τουαλέτες (pics)

Posted: 29 Sep 2011 03:20 PM PDT

Δείτε τις φωτογραφίες..




20χρονο μοντέλο δηλώνει αρραβωνιαστικιά του Μπερλουσκόνι

Posted: 29 Sep 2011 02:19 PM PDT

Ο Ιταλός πρωθυπουργός διεθέτει μια πολυτελή κατοικία στο Άρκορε, μια πολή κοντά...
στο Μιλάνο. Έχει κατηγορηθεί ότι οργάνωνε εκεί βραδιές με δεκάδες νεαρές γυναίκες, μεταξύ των οποίων και μια ανήλικη Μαροκινή, η Ρούμπι Καρίμα.

Ένα μανεκέν από το Μαυροβούνιο υποστηρίζει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Λα Ρεπούμπλικα ότι είναι η "αρραβωνιαστικιά" του Ιταλού πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι, επιβεβαιώνοντας τους ισχυρισμούς του ότι δεν συμμετείχε σε "ροζ" πάρτι γιατί έχει δεσμό με μια γυναίκα.

"Είμαι η αρραβωνιαστικιά του Μπερλουσκόνι και ζω στο Άρκορε. Είμαστε μαζί από την εποχή της υπόθεσης Νοέμι (τον Μάιο του 2009), όταν χώρισε από τη γυναίκα του", δήλωσε η 20χρονη Καταρίνα Κνέζεβιτς, πρώην υποψήφια για τον τίτλο Μις Μαυροβούνιο.

Η Καταρίνα είπε ότι γνώρισε τον Μπερλουσκόνι όταν ήταν 18 ετών, στις αρχές Μαΐου του 2009. Εκείνος είχε μόλις χωρίσει. "Γνωριστήκαμε στο Μιλάνο, σε κάτι εγκαίνια", είπε. Η Βερόνικα Λάριο ζήτησε διαζύγιο από τον "Καβαλιέρε" στις 3 Μαΐου, μετά τις αποκαλύψεις ότι φιλοξένησε στις βίλες του μια 18χρονη Ναπολιτάνα, τη Νοέμι Λετίτσια.

"Είμαι παντού, όπου βρίσκεται εκείνος είμαι κι εγώ. Η σχέση μας δεν αποτελεί μυστήριο όμως μέχρι τώρα δεν μας έχουν φωτογραφίσει μαζί", πρόσθεσε η νεαρή Μαυροβούνια για την οποία η διαφορά ηλικίας με τον Μπερλουσκόνι, που σήμερα έκλεισε τα 75 χρόνια του, δεν αποτελεί πρόβλημα: "Ένας τόσο εκπληκτικός άνθρωπος θα μπορούσε να είναι και 100 χρονών, για μένα θα ήταν το ίδιο", είπε.

Οι δηλώσεις της Καταρίνα πάντως μπορεί να φέρουν σε δύσκολη θέση τον Ιταλό πρωθυπουργό αφού αν ισχύουν όσα ισχυρίζεται, τότε η σχέση τους ξεκίνησε όταν εκείνη ήταν ακόμη ανήλικη, αφού έχει γεννηθεί στις 21 Μαΐου 1991. Στις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις που έγιναν για την υπόθεση της Ρούμπι Καρίμα, πολλές νεαρές γυναίκες που σύχναζαν στις βίλες του Καβαλιέρε επιβεβαίωναν ότι έχουν δει την Κνέζεβιτς, την οποία περιγράφουν ως "μια επικίνδυνη τρελή" που "πιέζει" τον Μπερλουσκόνι. Η ίδια ωστόσο τις χαρακτηρίζει "ζηλιάρες" υποστηρίζοντας ότι "λένε ό,τι να 'ναι για μένα επειδή θα ήθελαν να ήταν στη θέση μου αλλά δεν τα κατάφεραν".

Η Κνέζεβιτς δεν είναι η πρώτη που εμφανίζεται ως "επίσημη αρραβωνιαστικιά". Πρόσφατα η Γερμανίδα ηθοποιός (βοσνιακής καταγωγής) Σαμπίνα Μπέγκαν είχε πει ότι ο Μπερλουσκόνη "είναι ο μόνος που την έκανε να αισθανθεί γυναίκα".

Οι τιτανομέγιστες ατάκες του ελληνικού ποδοσφαίρου! (vid)

Posted: 29 Sep 2011 02:12 PM PDT

Δείτε αστείες ατάκες από παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου!.


Έκαναν sex μέρα μεσημέρι στο μπαλκόνι τους!

Posted: 29 Sep 2011 01:20 PM PDT

Ένα όμορφο απόγευμα στο μπαλκόνι τους απόλαυσαν ένας Αυστραλός και η σύντροφός του. «Ασήμαντη» λεπτομέρεια; Φορούσαν μόνο το άρωμά τους… Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπάλληλοι μιας εταιρίας όταν είδαν νωρίς το απόγευμα στο απέναντι μπαλκόνι μιας πολυκατοικίας ένα γυμνό ζευγάρι να το πίνει το κρασί του, να λικνίζεται, να καπνίζει ανέμελα και να ερωτοτροπεί μπροστά στα μάτια τους..

Το περιστατικό συνέβη σε μπαλκόνι του 6ου ορόφου στην Darwin στην Αυστραλία με πρωταγωνιστές δυο ερωτευμένους και θεατές όλη την εταιρία και τους περαστικούς από το δρόμο!
Αρχικά όλοι νόμισαν ότι η καλοκαιρία επέτρεψε στους δύο τους να γδυθούν και να απολαύσουν το κρασί τους. Ωστόσο τα πράγματα σοβαρεύτηκαν όταν η κυρία έσκυψε και «ανακούφισε» τον σύντροφό της.
Το περιστατικό βιντεοσκοπήθηκε και έχει κάνει το γύρο της χώρας καθώς οι δύο τους χωρίς ίχνος ντροπής συνέχιζαν ακάθεκτοι να χαίρονται τον έρωτα τους.
Μάλιστα μια υπάλληλος της εταιρίας ανέφερε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έβλεπε κάτι τέτοιο στο απέναντι διαμέρισμα.
Ωστόσο είναι η πρώτη φορά που έκαναν sex στο μπαλκόνι. Η ίδια πιστεύει ότι το γνώριζαν ότι τους παρακολουθούσαν και αυτό τους έκανε να το απολαμβάνουν περισσότερο.


Ένα κορμί θανατηφόρο! (pics)

Posted: 29 Sep 2011 01:04 PM PDT

Η Βραζιλιάνα Suelyn Medeiros έχει γίνει διάσημη για τις σούπερ σέξι καμπύλες της και κυρίως...
την «πίσω όψη» του σώματός της. Πάνω σε αυτή, έχει χτίσει ολόκληρη καριέρα στην μουσική βιομηχανία ως μοντέλο σε hip hop videoclip και «κορίτσι» διάσημων ράπερ , ανάμεσα τους και ο 50 Cent.

Αυτή τη φορά , η μελαχρινή καλλονή βάλθηκε να τρελάνει τον νέο της δεσμό, που δεν έχει καμιά σχέση με τον χώρο του θεάματος. Ο νέος «τυχερός» είναι ένας πολύ επιτυχημένος κτηματομεσίτης, υψηλού κύρους και διεθνούς προφίλ, που υπέκυψε στην γοητεία της Suelyn και την πήγε για μίνι διακοπές σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο στο Las Vegas.

Όταν η Suelyn σηκώθηκε για να πλατσούρισει αμέριμνα στην πισίνα του ξενοδοχείου, ο Joe Salvatore (ο «τυχερός») δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της, ενώ είχε μονίμως ένα πλατύ χαμόγελο ευτυχίας....








Η Suelyn έκανε τις βουτιές της και δροσιζόταν στα νερά της πισίνας, ενώ γύρω «άναβαν τα αίματα» των θαμώνων που απολάμβαναν –μάζι με τον «τυχερό» - το θέαμα...




Και αφού έκανε το μπάνιο της , η Suelyn «αναδύθηκε» από την πισίνα ως μια άλλη Αφροδίτη, χαρίζοντας απλόχερα ρίγη συγκίνησης σε όλο τον ανδρικό πληθυσμό του ξενοδοχείου- και κατευθύνθηκε προς τον αγαπημένο της, ο οποίος την επιβράβευσε με ένα τρυφερό φιλί! 










Μονόκυκλο πάνω σε... μπουκάλια μπύρας (βίντεο)

Posted: 29 Sep 2011 01:00 PM PDT

Ένα πρωτοφανές ρεκόρ ισορροπίας..

Τι να τρώτε για να είστε ταύροι στο κρεβάτι

Posted: 29 Sep 2011 10:24 AM PDT

Το τι τρώμε καθημερινά παίζει σημαντικό ρόλο... στην σεξουαλική μας ζωή. Γι' αυτό καλό θα ήταν να γνωρίζουμε τι πρέπει να τρώμε για να μην μας προδώσει ο οργανισμός μας στις…ωραίες στιγμές της ζωής μας!
Ένα ερώτηµα που έχει απασχολήσει τους επιστήµονες τις τελευταίες δεκαετίες είναι το αν επιδρά η...
διατροφή στη λειτουργία της στύσης. Μια πρόσφατη ανασκόπηση (Εsposito, 2010) των σχετικών µελετών κατέληξε στο ότι άνδρες µε διατροφή πλούσια σε λαχανικά, φρούτα, καρύδια, προϊόντα ολικής αλέσεως, και ψάρι, αλλά φτωχή σε κόκκινο κρέας και επεξεργασµένες τροφές, έχουν σηµαντικά χαµηλότερη πιθανότητα να εµφανίσουν στυτική δυσλειτουργία.
Σήµερα, είναι πολλά τα επιστηµονικά δεδοµένα που υποστηρίζουν την ευεργετική επίδραση της µεσογειακής διατροφής, αφού αυτή σχετίζεται όχι µόνο µε καλύτερη γενική υγεία, αλλά και µε καλύτερη σεξουαλική υγεία. Μάλιστα, υπάρχουν δεδοµένα που υποδεικνύουν πως η µεσογειακή διατροφή ωφελεί όχι µόνο τη σεξουαλική υγεία των ανδρών, αλλά και των γυναικών (Εsposito, 2007).
Γνωρίζουµε ήδη πως η παχυσαρκία σχετίζεται µε σηµαντικά υψηλότερη πιθανότητα εµφάνισης στυτικής δυσλειτουργίας (Derby, 2000). Οταν όµως ένας παχύσαρκος άνδρας µε στυτική δυσλειτουργία βελτιώσει τις διατροφικές του συνήθειες υιοθετώντας τη µεσογειακή διατροφή, µπορεί να αναµένει βελτίωση στη λειτουργία της στύσης; Κλινικές µελέτες έδειξαν πως υιοθετώντας µεσογειακή διατροφή, περιορίζεται η στυτική δυσλειτουργία και βελτιώνεται η ποιότητα της στύσης των παχύσαρκων ανδρών (Εsposito, 2010).
Το ερώτημα είναι αν αρκεί η υγιεινή διατροφή για να διατηρήσουµε τη σεξουαλική µας υγεία;
Οι µελέτες δείχνουν πως η µεσογειακή διατροφή έχει θετική επίδραση στη λειτουργία της στύσης, αλλά τα θετικά αποτελέσµατα είναι µεγαλύτερα όταν φροντίζουµε όχι µόνο την ποιότητα της διατροφής µας, αλλά και την ποσότητα (Ηannan, 2009).
Είναι πλέον σαφές, πως εκτός από τη µεσογειακή διατροφή, είναι σηµαντικό να έχουµε και µια διατροφή χαµηλή σε θερµίδες. Ο συνδυασµός των δύο αυτών διατροφικών παραµέτρων έχει τις πιο ευεργετικές συνέπειες στη λειτουργία της στύσης. Επιπλέον, όταν οι παραπάνω διατροφικές συνήθειες συνδυάζονται µε άσκηση, τότε µπορούµε να αναµένουµε επιπρόσθετη βελτίωση στη λειτουργία της στύσης (Ηannan, 2009).

Διάσημες πορνοστάρ με και χωρίς makeup (pics)

Posted: 29 Sep 2011 09:23 AM PDT

Κάποιες από αυτές συνεχίζουν να είναι κούκλες









Crissy Moran
adult movies stars without make up01 Movie Stars Without Make Up
adult movies stars without make up02 Movie Stars Without Make Up

Phoenix MPhoenix Mariearie

adult movies stars without make up03 Movie Stars Without Make Up
adult movies stars without make up04 Movie Stars Without Make Up

Jenna JamesonJenna Jameson

adult movies stars without make up05 Movie Stars Without Make Up
adult movies stars without make up06 Movie Stars Without Make Up

Stormy DanielsStormy Daniels

adult movies stars without make up07 Movie Stars Without Make Up
adult movies stars without make up08 Movie Stars Without Make Up

Nina MercedeNina Mercedess

adult movies stars without make up09 Movie Stars Without Make Up
adult movies stars without make up10 Movie Stars Without Make Up

Natasha NiceNatasha Nice

adult movies stars without make up11 Movie Stars Without Make Up
adult movies stars without make up12 Movie Stars Without Make Up

Tara Lynn FoxTara Lynn Fox

adult movies stars without make up13 Movie Stars Without Make Up
adult movies stars without make up14 Movie Stars Without Make Up

Isis TaylorIsis Taylor

adult movies stars without make up15 Movie Stars Without Make Up
adult movies stars without make up16 Movie Stars Without Make Up

Τα πιο προκλητικά νυφικά που έχετε δει (Pics)

Posted: 29 Sep 2011 08:23 AM PDT

Ακατάλληλα για την περίσταση











Οι πιο αστείες διαφημίσεις του 2011! (Βίντεο)

Posted: 29 Sep 2011 07:23 AM PDT

Γιατί το γέλιο κάνει καλό...



Τελικά οι γυναίκες είναι πανούργες!

Posted: 29 Sep 2011 07:22 AM PDT

Δείτε τι σκάρωσε η συγκεκριμένη στο facebook για να δει αν το αγόρι της... της είναι πιστός






Οι fail φωτογραφίες της ημέρας (pics)

Posted: 29 Sep 2011 02:33 AM PDT

Hilarious Big Time Fail Photos

Hilarious Big Time Fail Photos
Hilarious Big Time Fail Photos

Hilarious Big Time Fail Photos

Hilarious Big Time Fail Photos

Hilarious Big Time Fail Photos

Hilarious Big Time Fail Photos

Hilarious Big Time Fail Photos

Hilarious Big Time Fail Photos

Hilarious Big Time Fail Photos

Hilarious Big Time Fail Photos

Hilarious Big Time Fail Photos

Hilarious Big Time Fail Photos

Hilarious Big Time Fail Photos

Hilarious Big Time Fail Photos


Το πολύ «μαύρισμα» βλάπτει! (pics)

Posted: 29 Sep 2011 02:29 AM PDT

Εντάξει το ξέρουμε, όλοι αγαπάμε το "μαύρισμα" τις μέρες του καλοκαιριού. Άλλα όλα τα πράγματα, πρέπει να έχουν ένα μέτρο. Η κοπέλα που βλέπετε στη φωτογραφία μάλλον δεν το ήξερε αυτό. Δείτε πως έγινε στις φωτογραφίες που ακολουθούν..








Ένας μπόμπιρας, γεννημένος ηγέτης

Posted: 29 Sep 2011 02:16 AM PDT

Ήδη ξεσηκώνει τα πλήθη...

Η δίμετρη Ρωσίδα και το ατύχημα κατά τη διάρκεια αισθησιακού χορού(Βίντεο)

Posted: 29 Sep 2011 01:11 AM PDT

Δείτε το βίντεο...




Έχετε δει άνθρωπο να κοιμάται και να τρώει παγωτό ταυτόχρονα; (Βίντεο)

Posted: 29 Sep 2011 12:50 AM PDT

Ούτε και εμείς. Πάντως πρέπει να του αρέσει πολύ το παγωτό του μικρού. Δείτε το βίντεο





Τι μπορούν να δουν τα μάτια σας στο μετρό της Νέας Υόρκης Vol. 2 (pics)

Posted: 29 Sep 2011 12:08 AM PDT

Κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό. Μερικές φορές ενοχλητικό και άλλες φορές διασκεδαστικό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ανθρώπους σαν και αυτούς δεν τους ξεχνάς με τίποτα. Δείτε τις φωτογραφίες














































Ελέφαντας κάνει τα πρώτα του βήματα (vid)

Posted: 28 Sep 2011 11:33 PM PDT

Τα πρώτα βήματα κάθε μικρού αξίζει να αποτυπώνονται σε βίντεο. Και οι ελέφαντες δεν αποτελούν εξαίρεση! Το μικρό, αρσενικό ελεφαντάκι γεννήθηκε τη Δευτέρα στο ζωολογικό κήπο του San Diego.

Η μητέρα του, η Umngani, μεταφέρθηκε στις ΗΠΑ το 2003 εξαιτίας της ξηρασίας που έπληττε τότε τη Ζουαζιλάνδη.

Το χαριτωμένο ελεφαντάκι προσπαθεί να κρατήσει την ισορροπία του… ενώ βρίσκεται πάντα υπό το άγρυπνο βλέμμα της μαμάς του!

Η Umngani έχει γεννήσει τρεις ακόμη φορές ενώ στο ζωολογικό κήπο φιλοξενούνται συνολικά 18 ελέφαντες.



Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές