Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝




╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


Posted: 02 Jul 2011 12:41 PM PDT


Ο Λουίς Γκαρσία πέρασε και δεν ακούμπηκε και το Leoforos.gr συνοψίζει την παρουσία του στον Παναθηναϊκό.


Όσοι είχαν στο μυαλό τους τα... πράματα και θάματα που έκανε με την φανέλα της Λίβερπουλ στην μεγάλη πορεία μέχρι την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ στη Κωνσταντινούπολη, ένα πράγμα έλεγαν. «Τα μισά να κάνει στην Ελλάδα θα αφήσει εποχή». Τα χρόνια, όμως, πέρασαν. Ο Λουίς Γκαρσία δεν θύμισε σε τίποτα παιχταρά που με τα κόκκινα έγινε σύνθημα στα χείλη των «reds».

Οι στιγμές ποιότητας ήταν ελάχιστες μπροστά στα λάθη, την... εξαφάνιση του στην μεγαλύτερη διάρκεια των παιχνιδιών αλλά και την φυσική του κατάσταση που ήταν σε άθλια επίπεδα. Αν κάτι θα θυμόμαστε από τον Ισπανό χαφ, αυτό θα είναι η εμφάνιση και το γκολ κόντρα στον Ηρακλή στο 4-2 με τον Γκμοχ στον πάγκο αλλά και η εξαιρετική παρουσία στο νικηφόρο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Ένα ρίσκο που δεν βγήκε στον Κάρλος Φρέιτας, ο οποίος είχε πιστέψει στην αναγέννηση του διεθνή άσου. Πλέον, η Πουέμπλα και το Μεξικό είναι ο επόμενος προορισμός του. Επιλογή που δείχνει ότι απλά πάει για να κολλήσει τα τελευταία ποδοσφαιρικά ένσημα και να βάλει τίτλους τέλους σε μια σπουδαία καριέρα.

Πάντως, μέχρι το τέλος ήταν επαγγελματίας. Δεν έδειξε ποτέ σημάδια... Γκοβού ενώ θα μείνει στη ιστορία το δώρο που του είχαν κάνει οι συμπαίκτες του τα Χριστουγέννα. Το... καθρεφτάκι της Barbie για να καλωπίζεται!

Posted: 02 Jul 2011 12:40 PM PDT
Η αντροπαρέα της showbiz μπήκε για τα καλά στο ρυθμό του καλοκαιριού! Ο Γιάννης Λάτσιος και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έφτασαν στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Παρασκευής και...
από εκεί έφυγαν κατευθείαν για Χαλκιδική.
Posted: 02 Jul 2011 12:37 PM PDT
Στη Θεσσαλονίκη θα... μετακομίσει από την επόμενη αγωνιστική σεζόν η Καβάλα, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Σταύρος Ψωμιάδης!



Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με την ΠΑΕ Καβάλα και τα όσα παραπλανητικά δηλώνονται από πολιτικούς παράγοντες και τοπικούς φορείς, οφείλω να ξεκαθαρίσω τα ακόλουθα:

Ο φίλαθλος κόσμος της Καβάλας γνωρίζει ποια ήταν η θέση και αγωνιστική κατάσταση της ομάδας όταν ανέλαβα Πρόεδρος εγώ (Γ' Εθνική Κατηγορίας- έτος 2007) και ποια είναι σήμερα. Η ομάδα της Καβάλας ανέβηκε μέσα σε 3 χρόνια 3 κατηγορίες (άνοδος από τη Γ' Εθνική στη Β' το 2008 και από τη Β' Εθνική στην Α' Εθνική το 2009) και κατάφερε όχι απλά να εξέλθει από την πλήρη ανυποληψία αλλά να καταφέρει να καταστεί μια ομάδα- περηφάνια της πόλης αλλά και σημείο αναφοράς για όλο το ποδοσφαιρικό κοινό της Ελλάδας, σε σχέση με τις αγωνιστικές της επιτυχίες. Πολλά εκατομμύρια Ευρώ και πολλές ώρες προσωπικής ενασχόλησης δαπανήθηκαν από τους μετόχους της ΠΑΕ, προκειμένου να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα. Αυτές οι τεράστιες υλικές και προσωπικές θυσίες (και μάλιστα επί ζημία των λοιπών επιχειρηματικών μου ενασχολήσεων) ήταν που έφεραν αυτό το αποτέλεσμα, για το οποία εγώ προσωπικά και η οικογένεια μου, η οποία κατάγεται από τον τόπο της Καβάλας, που είμαστε πάντα υπερήφανο.

Παρ' όλα αυτά, εδώ και πολύ καιρό έχω καταλάβει ότι δυστυχώς η διοίκηση της ΠΑΕ είναι εντελώς μόνη σε όλη τη προσπάθεια. Η ίδια η επίσημη πόλη της Καβάλας, δια του δημάρχου τη κυρίου Σιμιτσή, ήταν αυτή που προ μηνός μας απέστειλε διοικητικό πρόστιμο πολλών χιλιάδων Ευρώ , αναφορικά με το γήπεδο της Καβάλας και η οποία εδώ και έτη έχει έρθει σε πλήρη πήξη με την ομάδα, αγνοώντας τα τεράστια ποσά που έχουμε δαπανήσει για την ανακαίνιση του γηπέδου και την αντικατάσταση-συντήρηση του αγωνιστικού χώρου, χωρίς καμία απολύτως συνδρομή της δημοτικής αρχής (η οποία αρκέστηκε στο να ζητάει το ποσοστό της από τα εισιτήρια). Η ίδια αυτή δημοτική αρχή, δια του δημάρχου κυρίου Σιμιτσή, ήταν αυτή που αποφάσισε προ ημερών να καταστρέψει το χλοοτάπητα του γηπέδου ορίζοντας συναυλία στον αγωνιστικό χώρο του «Ανθή Καραγιάννη», για την 18/6/2011, παρά τις επίμονες κλήσεις μας να μην κάνει κάτι τέτοιο (η συναυλία δεν έλαβε χώρα λόγω ασθένειας του τραγουδιστή Π. Τερζή).

Το αποκορύφωμα όλων αυτών ήταν ότι την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011, όταν πήγαμε μήνα εισέλθουμε στο γήπεδο Ανθή Καραγιάννη , αντιμετωπίσαμε το εξής θέμα: ο Δήμαρχος κύριος Σιμιτσής είχε αλλάξει τις κλειδαριές του γηπέδου και απαγόρευσε στην ομάδα της πόλης του να εισέλθεις ε αυτό. Στις επίμονες εκκλήσεις μας να δοθεί λύση η απάντηση ήταν ότι έπρεπε να πληρωθεί το ως άνω πρόστιμο! Βεβαίως, την επόμενη μέρα, όταν η πόλη της Καβάλας έδωσε στο δήμαρχο να καταλάβει ότι είναι ο πρώτο φίλαθλος της Καβάλας και όχι ο λογιστής της πόλης, εξέδωσε ανακοίνωση ότι θα διευκολύνει την ομάδα, αρκεί να δεσμευτούμε ότι αυτή δε θα φύγει από το Ανθή Καραγιάννη (!!!)

Ιδιαίτερης μνείας χρήζει η από 1/7/2011 δήλωση του βουλευτού Καβάλας κυρίου Δημητρίου Παπουτσή περί κατάθεσης επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή σε σχέση με τη μετακίνηση της ομάδας στη Θεσσαλονίκη και περί ελέγχου ημών για διάπραξη κακουργηματικών πράξεων. Ας ρωτήσουν οι φίλαθλοι της Καβάλας τον κύριο Παπουτσή που ήταν όλα αυτά τα χρόνια και τι έκανε για την μάδα της Καβάλας. Ας αντερωτήσει , επίσης, ο επερωτούμενος Υπουργός τον κύριο Παπουτσή ποια θέση πήρε στο θέμα του επί χρόνια κατατρεγμού της ΠΑΕ Καβάλα από το Δήμο Καβάλας στο θέμα του γηπέδου και ποιές οι σχετικές πράξεις του.

Επειδή όλα αυτά έχουν προκαλέσει την ολοκληρωτική αηδία εμού και της οικογένειάς μου που δε μπορούμε πλέον να δρούμε σε ένα αρρωστημένο και ασταθές περιβάλλον, το οποίο τη μία μέρα μας κλειδώνει έξω από το γήπεδό μας και την άλλη μας προσκαλεί να επιστρέψουμε, αρκεί να δεσμευθούμε ότι δε θα φύγουμε ποτέ από αυτό (…)

Επειδή πραγματικά θλίβομαι για τη στάση πολιτικών όπως ο Δήμαρχος Κ. Σιμιτσής και ο βουλευτής κ. Παπουτσής.
Επειδή τους μόνους που οφείλω να ευχαριστήσω είναι αυτούς τους ελάχιστους φιλάθλους που τίμησαν την προσπάθειά μας όλα αυτά τα χρόνια, προσερχόμενοι στο γήπεδο και υποστηρίζοντας την ομάδα (και όχι αυτούς που την παρακολουθούσαν από τις καφετέριες και θυμήθηκαν τώρα να συμμετέχουν σε συλλαλητήρια).

Για όλους αυτούς τους λόγους οι μέτοχοι και το Δ.Σ. της ΠΑΕ καταλήξαμε στη απόφαση ότι από την επόμενη χρονιά η ομάδα θα αγωνίζεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Θέλω να ξέρετε ότι οι επίσημοι φορείς της Καβάλας, με πρώτο το Δήμαρχο κύριο Κ. Σιμιτσή, είναι αυτοί που έδιωξαν την ομάδα από την πόλη.

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σταύρος Ψωμιάδης»
Posted: 02 Jul 2011 12:35 PM PDT
Οι συγκεκριμένες είναι την Τρίτη 28-6-2011...
Τα σχόλια δικά σας....



Posted: 02 Jul 2011 12:32 PM PDT
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξεκαθάρισε στο περιθώριο του 4ου Παγκόσμιου Συνέδριου των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού πως δεν αγγίζει εκείνον και τον Ολυμπιακό η υπόθεση με τα στημένα, διευκρινίζοντας πως ας χτυπούν εκείνον καθώς θα είναι ασπίδα για τον σύλλογο, ενώ εξέφρασε τη στήριξή του σε όλα τα τμήματα της ομάδας.


Πήρε θέση για τα στημένα...

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για πολλά θέματα στο Παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7. Μεταξύ άλλων στάθηκε στο σκάνδαλο με τα στημένα. Μάλιστα ανέφερε πως η επίθεση που δέχθηκε τον έκανε να προβεί σε δεύτερες σκέψεις, ωστόσο δεν πρόκειται να τα παρατήσει. Πιο αναλυτικά τόνισε: «Ανέλαβα τον Ολυμπιακό, ξοδεύοντας πολλά χρήματα και δημιουργήσαμε μια ομάδα που έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Δέχομαι τόνους λάσπης, όχι μονον εγώ, αλλά και ο Ολυμπιακός. Η παραφιλολογία για τους στημένους αγώνες και τις εγκληματικές οργανώσεις επαναλαμβάνω ότι δε μας αγγίζουν.

Δεν με αγγίζουν προσωπικά. Επιχειρούν όμως να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη. Οι τόνοι λάσπης με αγγίζουν σαν άνθρωπο. Έχω οικογένεια, φίλους και επιχειρήσεις στο εξωτερικό. Αυτό με οδήγησε σε κάποιες δεύτερες σκέψεις, όμως η αγάπη μου και το πάθος μου για τον Ολυμπιακό με κάνει πιο δυνατό. Με κάνει να είμαι παρών. Δεν τα παρατάω.

Ο στόχος είμαι εγώ. Εμένα έχουν βάλει στόχο. Ας χτυπάνε εμένα και ας αφήσουν τον Ολυμπιακό. Ξοδεύω και χρόνο και κόπο για να τον Ολυμπιακό. Εγώ πάντα ήμουν μπροστά σε όλα και θα είμαι ασπίδα για τον προπονητή, τους παίκτες και την ομάδα μας. Θα εξακολουθήσω λοιπόν να είμαι μπροστά.

Ο Ολυμπιακός είναι ένας και αδιαίρετος. Όλοι μαζί πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι. Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας και σας καλώ να είμαστε κοντά, όλοι μαζί παντού, στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ και τον Ερασιτέχνη».

Επίσης για την εμπλοκή του στην υπόθεση με τα στημένα ματς είπε ακόμα πως «αν δεν αγαπούσα τον Ολυμπιακό θα είχα φύγει με όλα αυτά που γίνονται και λέγονται εις βάρος μου. Φανταστείτε πώς είναι να ξυπνάει το παιδί σου και να βλέπει τον πατέρα του πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες να φέρεται μπλεγμένος.

Δεν πάω πουθενά, όμως, θα μείνω εδώ και θα πολεμήσω μαζί σας για την ομάδα. Όλοι μαζί, ενωμένοι για τον Ολυμπιακό. Το πρωτάθλημα θα ξανακατέβει στον Πειραιά το καλοκαίρι. Θα κάνουμε και καλή πορεία στην Ευρώπη».

«Επιστρέψαμε στους τίτλους»

Σχετικά με την πρώτη χρονιά του στην προεδρία τόνισε: «Θυμάστε όλοι την τελευταία φορά που είχαμε βρεθεί σε αυτό τον χώρο. Ήταν όταν ανέλαβα την ηγεσία του Ολυμπιακού, παραλαμβάνοντάς την από τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Είναι πολύ σημαντικό να είμαι ανάμεσά σας. Είναι σημαντικό να μιλώ με αγνούς φιλάθλους του Ολυμπιακού. Την περασμένη φορά είχα υποσχεθεί ότι θα επιστρέψουμε στους τίτλους, πράγμα το οποίο έγινε πράξη.

Χτίσαμε μια ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Είχαμε την καλύτερη ομάδα και παίξαμε καλή μπάλα. Πήραμε δίκαια το πρωτάθλημα, κάτι που αναγνώρισαν όλοι οι φίλαθλοι. Μόνο λίγοι φανατικοί οπαδοί μπορεί να μην το βλέπουν αυτό.

Επίσης πετύχαμε την επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη. Εκεί θέλουμε να συνεχίσουμε με προσήλωση και προσοχή. Έχει γίνει ήδη ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν, η ομάδα ενισχύθηκε και θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο. Το μεγαλύτερο κομμάτι του ρόστερ είναι έτοιμο, ενώ είναι σημαντικό ότι κρατήσαμε τον προπονητή. Φέτος είναι σπουδαίο ότι ξεκινήσαμε όλοι μαζί απο την αρχή».

«Ένα δίλεπτο δεν μπορεί να χαλάσει όλη την εικόνα»

Ο Μαρινάκης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του Ολυμπιακού: «Είμαι ευχαριστημένος απο τη συμπεριφορά των φιλάθλων μας. Δεν μπορεί ένα δίπλεπτο (σ.σ. αναφέρεται στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό) να χαλάσει τη συνολική εικόνα, ούτε να καλύψει προβλήματα που είχαν άλλες ομάδες εντός και εκτός έδρας.

Σας καλώ να συνεχίσετε με την ίδια καλή συμπεριφορά και με ακόμη μεγαλύτερη προσοχή, τόσο στα παιχνίδια στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Ενδεχομένως η κρίση και η αγανάκτηση του κόσμου να εκφραστούν και στα γήπεδα. Ενδεχομένως αυτή η κατάσταση να δημιουργήσει προβλήματα».

Ευχαριστημένος από τις επαφές και τα διαρκείας

Εκτός αυτού ο Μαρινάκης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την πώληση των διαρκείας, αλλά και για τις επαφές που είχε όλη τη χρονιά με τους οργανωμένους του Ολυμπιακού για θέματα ασφαλείας του γηπέδου αλλά και συμπεριφοράς. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αντιλαμβάνεται -όπως τόνιζε- ότι οι καιροί είναι χαλεποί από οικονομικής απόψεως, ωστόσο διαπίστωσε με χαρά ότι ο κόσμος των Πειραιωτών στηρίζει την ομάδα του με όλες του τις δυνάμεις.

Υπέρ της νομιμοποίησης των Συνδέσμων αλλά με έλεγχο

Αναφορικά με το θέμα της αναγνώρισης των Συνδέσμων υπογράμμισε: «Προσωπικά είμαι υπέρ της νομιμοποίησης από την Πολιτεία, των Συνδέσμων. Αυτό βέβαια ισχύει υπό την προϋπόθεση φυσικά να υπάρχουν ελεγχόμενες συνθήκες».

Κοντά σε όλα τα τμήματα...

Μετά την ανάληψη της προεδρίας του Ερ. Ολυμπιακού από τον Μιχάλη Κουντούρη ο Μαρινάκης δεν θα μπορούσε να μη σταθεί και σε αυτό το θέμα. «Σας καλώ όλους να είστε κοντά στον Ερασιτέχνη, όπως θα είμαι και εγώ. Καλώ και όλο τον κόσμο της όμαδας και τους άλλους Ολυμπιακούς, όχι μόνο να το λένε, αλλά και να μπουν στο Ερασιτέχνη.

Είναι προς τιμήν του Μιχάλη Κουντούρη να μπαίνει μπροστάρης σε μια τέτοια εποχή και έχει τη στήριξή μας. Θα πρέπει να του συμπαρασταθούμε», ισχυρίστηκε σχετικά.

Στήριξη και στον Ερασιτέχνη

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αποφάσισαν την απόλυτη στήριξή τους στα τμήματα του Ερασιτέχνη και στον νέο πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη, τόνισαν ότι θα προσπαθούν να δίνουν το «παρών» σε όλους τους αγώνες του συλλόγου, ενώ στάθηκαν ιδιαίτερα στο τμήμα μπάσκετ.

Υπογράμμισαν πως θα τα δώσουν όλα για τη δυναμική στήριξη της ομάδας μπάσκετ, όπως επίσης και την ενδυνάμωση των δράσεων των αδελφών Αγγελόπουλων, που όπως τονίστηκε «είναι πολύτιμοι για την ΚΑΕ και έχουν προσφέρει πολλά».

Φυσικά, τονίστηκε ότι η Θύρα 7 θα βρίσκεται στο πλευρό της ποδοσφαιρικής ομάδας και του Βαγγέλη Μαρινάκη. Στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΠΑΕ εμφανίστηκε «ευτυχισμένος» με τη συμμετοχή του στο συνέδριο και στάθηκε ιδιαίτερα στη συμπεριφορά των οπαδών του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ σήμερα. Αυτό είναι το πρώτο συνέδριο για εμένα προσωπικά ως πρόεδρος του Ολυμπιακού. Θα έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις και να κάνουμε εποικοδομητικό διάλογο από τον οποίο θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα. Νομίζω ότι πέρσι, όλη τη χρονιά προσπαθήσαμε για το καλύτερο όλοι μαζί σε επίπεδο οπαδών και τα καταφέραμε, όπως είδατε όλοι. Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε και φέτος», τόνισε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, ο οποίος ακολούθως εισήλθε στον χώρο του συνεδρίου για να γνωρίσει την αποθέωση.

Η Θύρα 7 για το συνέδριο

Όπως γνωστοποιήθηκε από την Θύρα 7 το 4ο Παγκόσμιο συνέδριό της στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Πέραν του Μαρινάκη παραβρέθηκαν στην εκδήλωση εκπρόσωποι από 117 Συνδέσμους της Θύρας 7 από Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην νόμιμη λειτουργία των Συνδέσμων, την εξάλειψη της βίας απο τις κερκίδες, την ανάληψη των ευθυνών των Συνδέσμων όσον αφορά τα μέλη τους, την ενίσχυση και υποστήριξη του Ερασιτέχνη και την στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού προς το πρόσωπο του Βαγγέλη Μαρινάκη στον επίθεση που δέχεται.

Παράλληλα εκφράστηκε η ανησυχία για το μέλλον του μπασκετικού Ολυμπιακού. Οι σύνεδροι ομόφωνα εξέδωσαν το παρακάτω ψήφισμα:
«Στο 4ο Παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7, οι Σύνδεσμοι τις, εκφράζουν την ελπίδα οτι οι αδελφοί Αγγελόπουλοι θα ανακαλέσουν την απόφασή τους να αποτραβηχτούν απο την διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, απαιτώντας από την Πολιτεία να διασφαλίσει την διεξαγωγή για την διοργάνωση ενός ισότιμου και αξιόπιστου πρωταθλήματος».
Posted: 02 Jul 2011 12:30 PM PDT
Μία ημέρα μετά τον πολιτικό γάμο τους, ο πρίγκιπας του Μονακό Αλβέρτος Β΄ και η πριγκίπισσα Σαρλίν τέλεσαν σήμερα και τη...
θρησκευτική τελετή της ένωσής τους στην κεντρική αυλή του ανακτόρου που μετατράπηκε για λίγες ώρες σε υπαίθριο καθεδρικό ναό.

Η 33χρονη Σαρλίν του Μονακό, φορώντας ένα ιβουάρ νυφικό με κεντημένα λουλούδια, έφτασε συνοδευόμενη από τον πατέρα της στο παλάτι όπου την περίμενε ήδη ο 53χρονος Αλβέρτος, χαλαρός και χαμογελαστός. Η Νοτιοαφρικανή πριγκίπισσα διέσχισε όλη την πλατεία του ανακτόρου υπό τα βλέμματα των χιλιάδων Μονεγάσκων που είχαν προσκληθεί να παρακολουθήσουν την τελετή από γιγαντοοθόνες και την χειροκροτούσαν θερμά.

Στη θρησκευτική τελετή χοροστάτησε ο αρχιεπίσκοπος του Μονακό Μπερνάρ Μπαρσί.

Στο γάμο είχαν προσκληθεί εκατοντάδες μέλη βασιλικών οίκων, προσωπικότητες του θεάματος, του αθλητισμού και της πολιτικής, μεταξύ των οποίων ο βασιλιάς της Σουηδίας Κάρολος Γουσταύος και ο πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί που, τηρώντας το πρωτόκολλο, έφτασε τελευταίος αλλά χωρίς τη σύζυγό του Κάρλα. Μεταξύ των 800 προσκεκλημένων ήταν ο Γάλλος τενίστας Ανρί Λεκόντ, τα μανεκέν Καρολίνα Κούρκοβα, Βικτόρια Σίλβστεντ και Ναόμι Κάμπελ, ο συνθέτης Ζαν-Μισέλ Ζαρ και οι σχεδιαστές μόδας Καρλ Λάγκερφελντ, Ρομπέρτο Καβάλι και Τζόρτζιο Αρμάνι. Δημιουργία του τελευταίου ήταν και το μεταξωτό νυφικό της πριγκίπισσας που το κοσμούσαν ημιπολύτιμοι λίθοι και 40.000 κρύσταλλα Σβαρόφσκι. Μόνο για την ουρά, μήκους 20 μέτρων, χρειάστηκαν 100 ώρες δουλειάς για να ολοκληρωθούν τα κεντήματα, όπως ανακοίνωσε το πριγκιπάτο.











Posted: 02 Jul 2011 12:28 PM PDT
Οι Επιτροπές αγώνα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ- ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ (www.oxidiodia.gr) καλούν τον λαό να χρησιμοποιεί ελεύθερα τις παραλίες και όλα τα κοινωνικά αγαθά....
(δρόμοι, νοσοκομεία, παιδεία, υγεία, μεταφορές κλπ) χωρίς να καταβάλει χαράτσια. Είναι συνταγματικό μας δικαίωμα να χρησιμοποιούμε όλες τις παραλίες ελεύθερα , ανεμπόδιστα και δωρεάν. Εξ αλλου τις έχουμε χρυσοπληρώσει με την βαριά φορολογία μας άμεση και έμμεση.

Είμαστε 2 χρόνια στους δρόμους, ξεκινώντας από τα διόδια και επεκτεινόμενοι, στα νοσοκομεία (ενάντια στο χαράτσι των 5 ευρώ), στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στις παραλίες ... και σε ότι μας ληστεύει.
Η πάλη μας είναι πάλη ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ενάντια σε ότι μαυρίζει την ζωή μας. Για να είμαστε αποτελεσματικοί πρέπει να δρούμε συλλογικά. Ελάτε στις επιτροπές αγώνα να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε τις δράσεις μας, σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
Posted: 02 Jul 2011 12:26 PM PDT
Στον Θρύλο εξακολουθούν να αισιοδοξούν για την περίπτωση του Κάρλος Σάντσες, ενώ οι ουσιαστικές εξελίξεις για το θέμα του Γιώργου Τζαβέλλα φαίνεται πως μετατίθενται για την Δευτέρα.

Ο Κάρλος Σάντσες συνεχίζει να αποτελεί τον διακαή πόθο του Θρύλου στο μεταγραφικό παζάρι. Οι απόπειρες των ανθρώπων των Πειραιωτών να καμφθούν οι αντιστάσεις της Βαλενσιέν είναι συνεχείς. Όσο για τον Κολομβιανό; Κάνει σαν τρελός για να έρθει στην Ελλάδα και ασκεί και αυτός πρέσινγκ προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση.
Από την άλλη, σχετικά με τον Γιώργο Τζαβέλλα, βάσει των πληροφοριών που υπάρχουν νεότερα θα έχουμε από την Δευτέρα και μετά, δίχως βέβαια να αποκλειστεί η πιθανότητα να γίνει κάτι και πιο νωρίς. Η Άϊντραχτ από την μεριά της πάντως έχει μειώσει αισθητά τις απαιτήσεις της για τον Έλληνα μπακ...
Posted: 02 Jul 2011 12:25 PM PDT
Προς πληροφόρηση του κοινού που έχει πάρει δελτία κοινωνικού τουρισμού αυτό που ακυρώνεται είναι τo πρόγραμμα εκδρομών της περιοχής Αττικής...
και όχι τα κουπόνια Κοινωνικού Τουρισμού όπως είναι σαφές από τις ανακοινώσεις της Εργατικής Εστίας, μετά το θόρυβο που προκλήθηκε. Το αναφέρω γιατί πολύς κόσμος όπως και εγώ έχω σχεδιάσει τις διακοπές μου και μου ήρθε τελείως αναπάντεχα αυτή η ανακοίνωση


Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Προς ενημέρωση των δικαιούχων των παροχών μας, σε σχέση με την μετάθεση του χρόνου έναρξης του θερινού εκδρομικού προγράμματος έτους 2011.
Σας γνωρίζουμε ότι δεν αφορά η μετάθεση της ημερομηνίας σε μη έγκριση κονδυλίων για την πραγματοποίηση των εκδρομών, αλλά αφορά σε θέμα τήρησης της νομιμότητας εκ μέρους του Οργανισμού, δηλαδή το πρόγραμμα προκειμένου να διενεργηθεί χρήζει προσυμβατικού ελέγχου νομιμότητας από το Ελεγκτικό Συνέδριο.
Προς τούτο στόχος του Οργανισμού δεν είναι η καταταλαιπώρηση των δικαιούχων μας αλλά επαναλαμβάνουμε τηρείται το γράμμα του νόμου.
Παρακαλούμε δεχθείτε τη συγνώμη μας, παρότι οι λόγοι που μας οδήγησαν στη μετάθεση των εκδρομών είναι πέρα από τη δική μας θέληση.
Posted: 02 Jul 2011 12:21 PM PDT
Με δηλώσεις του στο Βήμα της Κυριακής, ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε δήλωσε ότι "ούτε κατά διάνοια, η Ελλάδα δεν πρόκειται να βρεθεί εκτός ευρώ και Ευρώπης"...

Επίσης, ο γερμανός αξιωματούχος δήλωσε ότι ότι ουδέποτε σκέφτηκε την αποχώρηση ή αποβολή της Ελλάδας από την ευρωζώνη διερωτώμενος, δηλώνοντας "πώς θα μπορούσα να μην θέλω στην Ευρώπη μια από τις κοιτίδες του ευρωπαϊκού πολιτισμού;".

Ο κ. Βεστερβέλε δηλώνει την πλήρη υποστήριξή του στη φιλοσοφία της κυβέρνησης, όπως λέει, για αύξηση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας, τονίζοντας πως "το καλό φάρμακο έχει τις περισσότερες φορές πικρή γεύση". Την ίδια ώρα αφήνει αιχμές για τη στάση της ΝΔ και του κ. Σαμαρά λέγοντας ότι "του αναγνωρίζω το δικαίωμα της διαφορετικής άποψης, αλλά έχω το δικαίωμα να μην αποδεχθώ την άποψή του και να προειδοποιώ για τους κινδύνους που θα προκύψουν από τυχόν απόρριψη των μεταρρυθμίσεων".

Τέλος, ο γερμανός υπουργός εξωτερικών δέχεται ότι υπήρξαν υπεροπτικές δηλώσεις Γερμανών πολιτικών για την Ελλάδα που ήταν άτοπες και πως πολλά ελληνικά πλακάτ κατά Γερμανών άφησαν πικρή γεύση. Πάντως τονίζει ότι δεν μπορεί να καταπολεμηθεί το χρέος με νέα χρέη αλλά μόνο με δημοσιονομική πειθαρχία και μεταρρυθμίσεις.
Posted: 02 Jul 2011 12:20 PM PDT
Προς όλους τους ανεύθυνο υπεύθυνους της Περιφέρειας Πελοποννήσου...
Κύριοι υπάρχει ένα μικρό χωριό που υπάγετε στο Δήμο Μεγαλόπολης που μάλλον ούτε ο χάρτης δεν το έχει, που το λένε Καμαρίτσα . Από το 2007, μετά τις μεγάλες φωτιές (κάηκε το χωριό) και τις πλημύρες, έπεσε το γεφύρι (foto). Οι υποσχέσεις από τον τότε δήμαρχο Φαλαισίας κ Φουσέκη (ΝΔ) μέχρι να υφαρπάξει τις Ψήφους μας πολλές. Αφού μάλλον δεν του βγήκαν οι «μίζες» το παράτησε για τον επόμενο. Το ανέλαβε η περιφέρεια και δω μια από τα ίδια, οι υποσχέσεις πολλές τα μεγαλεπήβολα σχέδια ακόμα περισσότερα λίγο πριν τις εκλογές. Κε Ε. Γιαννακούρα Αντιπεριφερειάρχη μας είχατε πει ότι το «κοντύλι» έχει εγκριθεί και σύντομα θ' άρχιζε το έργο. Τι έγινε? Που κολλήσατε πάλι? οι εργολάβοι………… σας καθυστερούν? ΝΤΡΟΠΗ!!

Αποτέλεσμα και το φετινό Χειμώνα όταν «κατεβάζει το ποτάμι (Κουτουφαρίνα)» αρχίζει και η ταλαιπωρία των λιγοστών κατοίκων αφού ακόμα και στα χωράφια τους αδυνατούν να πάνε αλλά και στη Πόλη, έτσι ώστε αναγκάζονται να κάνουν 20 χλμ περίπου παραπάνω για να φθάσουν.




ΥΓ. Έκανα ένα e-mail στη Περιφέρεια Πελοποννήσου να τους αναφέρω το πρόβλημα όχι μόνο δε μου απάντησαν αλλά από τότε που επικοινώνησα μ' έχουν φλομώσει στα e-mail με τις συναντήσεις του Τατούλη έλεος!!!!!!!!!! Οι άνθρωποι είναι για γέλια
Posted: 02 Jul 2011 12:18 PM PDT
Ο Γιώργος Σαχπατζίδης που ενδιαφέρεται να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, είναι αμφιλεγόμενος επιχειρηματίας και φέρεται να έχει εμπλακεί σε διάφορες σκανδαλώδεις υποθέσεις, σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικου εντύπου.



Το Έθνος της Κυριακής αποκαλύπτει πως ο Σαχπατζίδης έχοντας βιτρίνα τους δύο νεαρούς γιους του, έναν άγνωστο Κωνσταντινουπολίτη και τον Ζήση Βρύζα, φέρεται εμπλεκόμενος σε σκανδαλώσεις υποθέσεις. Πιο συγκεκριμένα έχει ανάμειξη στις υποθέσεις Βατοπεδίου, της Torcaso, των υποβρυχίων και άλλες ενώ εις βάρος του προκύπτουν πολύ σημαντικά στοιχεία για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.

Έχοντας ως... βιτρίνα τους δύο νεαρούς γιους του, Δημήτρη και Γιώργο και έναν άγνωστο επιχειρηματία από την Κωνσταντινούπολη το τελευταίο διάστημα έχει θέσει σε εφαρμογή ένα σχέδιο ώστε να πάρει την πλειοψηφία των μετοχών του ΠΑΟΚ με ένα ποσό γύρω στα 5 εκατ. ευρώ. Μάλιστα έχει βάλει μπροστά τον Βρύζα. Ο εξηντάχρονος επιχειρηματίας από την Κατερίνη διατηρούσε παράλληλα στενές σχέσεις με τον Άκη Τζοχατζόπουλο, ενώ η δικαιοσύνη συνεχίζει να ερευνά αρκετές υποθέσεις του.
Posted: 02 Jul 2011 12:16 PM PDT
Στις καθημερινές συζητήσεις, στις διαδηλώσεις, στα συνθήματα εδώ και ένα χρόνο και κάτι, το ΔΝΤ τρώει όλο το ανάθεμα και βγαίνει εμμέσως λάδι η Ευρωπαική Ένωση...

Για να δούμε όμως. Ποιος και τι μας "δανείζει" για την 5η δόση;

Έχουμε και λέμε λοιπόν: ο δανεισμός αφορά σε 12 δις ευρώ.
Εκ των οποίων τα 8,7 δις προέρχονται από την Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα (εκγρίθηκαν).
Και τα 3,3 δις προέρχονται από το ΔΝΤ (θα εγκριθούν στις 8 Ιουλίου).

Μαθαίνουμε από το Υπουργείο Οικονομικών ότι: «Η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος και του εφαρμοστικού νόμου λειτουργεί διεθνώς υπέρ της αξιοπιστίας της χώρας και αποτελεί τη βάση για τη σημερινή συζήτηση στο Eurogroup».

Και εκτός αυτού γνωρίζουμε ότι ως επί το πλείστον οι πιέσεις που ασκούνται στην Ελλάδα προέρχονται κυρίως από την Ευρωπαική Ένωση, η οποία δίνει και το μεγαλύτερο ποσοστό του δανείου.
Και ο περίφημος "μόνιμος μηχανισμός στήριξης" της Ευρωπαικής Ένωσης είναι.

Και οι πιέσεις προέρχονται κυρίως από το Eurogroup, την Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), τους Ευρωπαίους ηγέτες.
Οι αποφάσεις λαμβάνονται από το συμβούλιο των Υπουργών της Ε.Ε. και από το Συμβούλιο Αρχηγών της Ε.Ε.
Την οικονομική και νομισματική πολιτική την ορίζει η ΕΚΤ.

Παρόλα αυτά όλοι έχουμε πέσει με τα μούτρα να βρίζουμε το ΔΝΤ, "ξεχνώντας" ότι για όσα ζούμε κυρίως υπεύθυνη είναι η Ευρωπαική Ένωση και οι υπηρεσίες της, με κυριότερη την ΕΚΤ.

Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι το ΔΝΤ δε συμμετέχει στις πιέσεις.
Η περίφημη Τρόικα αποτελείται από ανώτερους υπαλλήλους και αξιωματούχους της ΕΚΤ, του ΔΝΤ και της Ευρωπαικής Επιτροπής.
Οι εκπρόσωποι των τριων αυτών οργανισμών έρχονται και ελέγχουν την εφαρμογή των μέτρων που επιβάλλουν παρέα με την Κυβέρνηση, προτείνουν νέα μέτρα και γενικώς ελέγχουν τα πάντα...

Οπότε διαπιστώνουμε ότι συγκεντρώνοντας τα βέλη μας στο ΔΝΤ στην ουσία δικαιολογούμε ή αθωώνουμε τους άλλους δύο οργανισμούς ή στην καλύτερη περίπτωση τους εξαιρούμε.

Γιατί όμως γίνεται αυτό;
Ποιοι μας υπαγορεύουν την εστίασή μας στο ΔΝΤ;
Ή μήπως από μόνοι μας;

Η αλήθεια είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων πολιτών αλλά και των κομμάτων, οργανώσεων κλπ δεν έχουν ακόμη πειστεί για τις εξαιρετικά δυσχερείς συνέπειες των ευρωπαικών πολιτικών που μας επιβάλλονται.
Ή και όσοι έχουν πειστεί τις θωρούν πλέον... δεδομένες!
Όπως αντίστοιχα και αρκετά κόμματα-οργανώσεις δεν έχουν ακόμη απογαλακτιστεί από τον φιλο-ευρωπαικό προσανατολισμό τους.

Εδώ που τα λέμε, δεν είναι και εύκολο.
Κάτι τέτοιο θα άλλαζε άρδην τα πολιτικά αιτήματα, τις επιδιώξεις, την πρακτική, τους στόχους.
Και τα κόμματα, οργανώσεις κλπ που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα έχουν το χαρακτηριστικό να κινούνται με ρυθμούς χελώνας, να τα ξεπερνά η ιστορία και να περιμένουν απλώς η ιστορία να κάνει ένα γύεο και να ... τα ξανασυναντήσει.
Αλλά και πάλι η κεκτημένη ταχύτητα της Ιστορίας είναι τέτοια που τα ξαναξεπερνά.
Αφήστε που υπάρχουν και οι επιδοτήσεις της Ευρωπαικής Ένωσης σε οργανισμούς, έρευνες, ΜΚΟ και άλλες απάτες, οπότε οι ευρω-χρηματοδοτούμενοι είναι δύσκολο έως απίθανο να βγουν σε ανοιχτή κόντρα με την Ευρωπαικη΄Ένωση. Ούτε καν το ΚΚΕ, το οποίο θεωρητικώς είναι εναντίον της Ε.Ε., αλλά μόλις τέθηκε το θέμα εξόδου από την Ευρωζώνη, η Αλέκα χαρακτήρισε το σενάριο αυτό... καταστροφικό!

Οι πολίτες πάλι έχουμε πειστεί όλα αυτά τα χρόνια από τα υπόλοιπα κόμματα, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ που θεωρητικώς είναι υπέρ της Ε.Ε. (σε αντίθεση με το... ΚΚΕ) ότι η παραμονή μας στην Ευρωπαική Ένωση και όλους τους οργανισμούς της δεν είναι μόνο αναπόφευκτη αλλά και ... ευτυχία!

Ως προς την ευτυχία, δεν το συζητώ καν! Κοιτάζω γύρω μου και βλέπω χαρούμενα ευρωπαικά πρόσωπα! Όλη η Ευρωπαική Ένωση μια... ευχάριστη ατμόσφαιρα (που έλεγε κι ο Ηλιόπουλος). Το βλέπω στους Έλληνες, στους Ισπανούς, στους Ιρλανδούς, στους Πορτογάλους, στους Βρετανούς, στους Ιταλούς...

Ως προς το μονόδρομο της παραμονής στην Ευρωπαική Ένωση, δεν αντιλέγω ότι είναι ένα σημαντικό θέμα και δεν έχει δοθεί μια επαρκής εναλλακτική λύση. Και ούτε εγώ την έχω...

Αλλά ακόμη και εντός Ευρωπαικής Ένωσης, μπορούμε κάλλιστα να βγούμε εκτός Ευρωζώνης. Και ως προς αυτό το θέμα έχουν δοθεί επαρκή πλάνα επιιβίωσης και ανάπτυξης από οικονομολόγους.
Αλλά και πάλι αν ρωτηθεί η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών για έξοδο από την Ευρωζώνη, αμφιβάλλω αν θα την υπερψήφιζε πάνω από 30% των Ελλήνων πολιτών.
Διότι έχουμε πειστεί από τα ΜΜΕ, τα κόμματα και λοιπούς προπαγανδιστικούς φορείς ότι η έξοδος από την Ευρωζώνη ισοδυναμεί με κρατική απομόνωση, μοναξιά, μελαγχολία, κατάθλιψη και λοιπά.... κινηματογραφικά!
Λες και τα Κράτη παθαίνουν... ψυχολογικά!
Εγώ για τους πολίτες ήξερα...

Όσο όμως τα αναθέματα των πολιτών συγκεντρώνονται στο ΔΝΤ, τόσο εθελοτυφλούμε ενώπιον της πραγματικότητας που λέει πως οι παθογένειες της Ευρωζώνης, η μη συμβατότητα της ελληνικης οικονομίας με αυτήν, η επιβεβλημένη από την Ε.Ε. νεοφιλελεύθερη πολιτική και ασύδοτη (και όχι ελεύθερη) αγορά και οι ληστρικές επιδρομές της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας είναι κατά κύριο λόγο υπεύθυνες και για τη χρεωκοπία της χώρας και για τη ληστεία που υφιστάμεθα επί ημερών Μνημονίου.

Θα πρέπει όμως να το πάρουμε απόφαση και στα πανώ του Συντάγματος να μπει μπροστά-μπροστά η σημαία της Ευρωπαικής Ένωσης με τα αστεράκια της σε σχήμα αγκυλωτού σταυρού, στηλιτεύοντας έτσι τον Οικονομικό και Πολιτικό Φασισμό που επιβάλλει στη χώρα μας και αλλού η Ευρωπαική Ένωση.
Posted: 02 Jul 2011 12:15 PM PDT
Σχετικά με την αισχροκέρδεια στα πλοία θα ήθελα να επισημάνω ότι ο Έλληνας "επιχειρηματίας" γουστάρει να κερδίζει ασύστολα...
και καυχιέται για αυτό πολλές φορές.
Παράδειγμα... ένα απλό κρύο τσάι που θα παραγγείλετε σε ένα beach Bar τώρα το καλοκαίρι (γιατί πλέον όλοι τσάι ή καφέ παραγγέλνουν και όχι ποτά και κοκτέιλς) ξέρετε τι κοστολόγιο έχει για τον μπαγάσα ιδιοκτήτη? περίπου 40 λεπτά το ποτήρι!!!
Γιατί απλά οι πιο πολλοί σερβίρουν νεράκι με "σιρόπι" που προμηθεύονται σε επαγγελματική συσκευασία και γιατί εκεί είναι η χοντρή κονόμα.
Είδατε σε κανένα beach Bar να σερβίρουν τσάι σε μπουκαλάκι εμφιαλωμένο και επώνυμο? Χαχαχαχα ωραίο ανέκδοτο.
Τους κοστίζει 0,40 cents και πουλάνε 3 - 3,5 ευρώ το ποτήρι !!!!!!!!!!!! Και αυτό ισχύει και για άλλα προιόντα που σερβίρουν όπως φραπέ,γρανίτες.
ΜΗΝ πληρώνετε τους απατεώνες ΜΗΝ ανεχτείτε τέτοιες τιμές!
Επιτόπου διαμαρτυρηθείτε και κάντε τους Ρόμπα.
Posted: 02 Jul 2011 12:13 PM PDT
Κατασπάραξαν 15 πρόβατα και αγνοούνται άλλα 80 ενώ επίθεση δέχθηκε και κοπάδι με 25 μοσχάρια..

Αναστάτωση επικρατεί στην Αγρελιά Τρικάλων, από την επανεμφάνιση λύκων που επιτέθηκαν σε κοπάδι με πρόβατα.
Οι λύκοι κατασπάραξαν 15 πρόβατα και αγνοούνται άλλα 80, από την επίθεση που σημειώθηκε χθες στις 9 το πρωί, στο κοπάδι που βοσκούσε στην θέση «Ανήλιο».

Ταυτόχρονα την προηγούμενη ημέρα, στο «στόχαστρο» της αγέλης των λύκων, βρέθηκαν και 25 μοσχάρια της περιοχής.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Αγρελιάς Σπύρου Αβράμη στο trikalanews.gr, ο ΕΛΓΑ βρισκόταν σε απεργιακή κινητοποίηση και κλήθηκε η Αστυνομία για να καταγράψει το συμβάν ώστε να υπάρχει η δυνατότητα αποζημίωσης του κτηνοτρόφου.

Από τις επιθέσεις των λύκων, πέρα από την Αγρελιά, το πρόβλημα εντοπίζεται και στην Λαγκαδιά και στο Λιόπρασσο, με τους κτηνοτρόφους να ζητούν απεγνωσμένα την λήψη μέτρων προστασίας του κτηνοτροφικού τους κεφαλαίου.
Posted: 02 Jul 2011 12:10 PM PDT
Θα ήθελα να πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή..Εμείς σαν αγανακτισμένοι σκοπός μας ήτανε να μαζέψουμε όλη την Ελλάδα στο Σύνταγμα....
Δεν θέλαμε ούτε να μπούμε στη Βουλή ούτε να σκοτώσουμε κόσμο.Απλά θέλαμε να τους περικυκλώσουμε και να έχει κάτω 1 εκατ. κόσμο.Ήμασταν το κέντρο του κόσμου όλα τα κανάλια δείχνανε εμάς.Για φανταστείτε αντι για αυτές τις θλιβερές εικόνες όλα τα κανάλια σε όλο το κόσμο να έδειχναν εκατομμύρια διαδηλωτές στην Αθήνα να φωνάζουν έξω το ΔΝΤ δεν πληρώνουμε το χρέος και τέτοια.Και οι βουλευτές μέσα και σε όλη την Ευρώπη άσχετα αν πέρναγαν ή όχι τα μέτρα θα παθαίνανε κλακάζ.Τι θα πήγαινε να πεί ο ΓΑΠ μετά τι θα έλεγε για εθνική συστράτευση στην Ευρώπη;Άρα λοιπόν κάποιοι δεν ήθελαν να γίνει έτσι και το πέτυχαν.Σε αυτό έχουν όλοι ευθύνες και εμείς αλλά κυρίως η αστυνομία και οι συνδικαλιστές.Προσωπικά έχω βγάλει κάποια συμπεράσματα που προξενούν ερωτηματικά.

1ον:Είμαστε 1 μήνα στους δρόμους τα επεισόδια έγιναν στις μέρες απεργίας 15 ιούνη και στη 48ωρη.Δηλαδή όταν οι αγανακτισμένοι ανακατωθήκαμε με τους συνδικαλιστές της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

2ον:Πριν το κίνημα των αγανακτισμένων σε κάθε απεργία πάλι οι ΄ταραξίες΄ εμφανιζόντουσαν το μεσημεράκι πάλι απο μπλογκ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τα συναφή και άρχιζε το πανηγύρι.

3ον:Πως μια ζωή οι συνδικαλιστές του ΚΚΕ δεν αφήνουν να περάσει κανένας μέσα.Πως αυτοί πετάνε έξω τους ασφαλίτες και τους έχουν πάρει κατά καιρούς ταυτότητες.Τόσο έξυπνοι είναι αυτοί οι άλλοι συνδικαλιστές τόσα χρόνια στα κόλπα πως δεν τους ξέρουνε.
4ον:Πλήρως επιβεβαιωμένο γιατί η Αμερικάνικη Πρεσβεία έδωσε εντολή την περασμένη εβδομάδα να μην κυκλοφορήσει κανείς αμερικανός τουρίστας στο κέντρο.Τι ξέρανε;

Αυτά έχω να πω και τα βίντεο με την αστυνομία μαζί με κουκουλοφόρους παραμαζευτίκανε πολλά.Στο real ανέβηκε κι άλλο απο τα Χανιά πριν 2 χρόνια.Κάποιοι οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις για όλα αυτά.Όπως και γιατί οι συνδικαλιστές των άλλων ΜΜΜ έκαναν απεργία εκείνες τις ημέρες.
Posted: 02 Jul 2011 12:09 PM PDT
Περιστατικό που μπορεί να σχολιαστεί μόνο θετικά με πρωταγωνιστή τον υπουργό υγείας Ανδρέα Λοβέρδο σημειώθηκε χθες...
σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Flashnews.gr. Συγκεκριμένα χθες αργά το μεσημέρι κι ενώ περίμεναν σε ταβέρνα των Χανίων τον κ .Λοβέρδο για φαγητό, ο δήμαρχος Χανίων, και οι διοικητές των Νοσοκομείων της Κρήτης, ο υπουργός υγείας πραγματοποιούσε μη προγραμματισμένη επίσκεψη στο νοσηλευτικό ίδρυμα του νομού, χωρίς να συνοδεύεται από κανένα πλην του άνδρα της προσωπικής του ασφάλειας. Έκπληκτοι ασθενείς του νοσοκομείου, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό είδαν τον κ. Λοβέρδο να επισκέπτεται το τμήμα επειγόντων περιστατικών όπου εκείνη τη στιγμή παρέχονταν οι πρώτες βοήθειες σε κοπέλα που είχε κτυπήσει από μπασκέτα. Μάλιστα παρέμεινε στο ΤΕΠ μέχρι που ολοκληρώθηκε η παροχή των πρώτων βοηθειών στην κοπέλα. Επίσης ο κ. Λοβέρδος επισκέφθηκε και τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου μπήκε μέσα και ενημερώθηκε για τα προβλήματα υγείας των νοσηλευομένων. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νοσοκομείο Χανίων ο υπουργός υγείας συνομίλησε με ασθενείς, γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο ίδρυμα, διαπιστώνοντας ιδίοις όμμασι το επίπεδο παροχής των υπηρεσίων υγείας στους Χανιώτες για το οποίο φέρεται να δήλωσε ικανοποιημένος από όσα ειδε χωρίς πάντως να παραγνωρίζει τα προβλήματα που υπάρχουν.
Posted: 02 Jul 2011 12:06 PM PDT
Στην πλατεία Μάγκου , στην κύρια είσοδο του Νοσοκομείου Γιαννιτσών...
Οι αρχές της πόλης ύστερα από τηλεφωνήματα κάνουν αυστηρές παρατηρήσεις με αποτέλεσμα όμως να μην αλλάζει κάτι.Οι παράνομοι πλανόδιοι φεύγουν κάνοντας απλά μια βόλτα 5 λεπτών με το αμάξι τους και επιστρέφουν στο σημείο που τους έγινε η παρατήρηση στήνοντας την πραμάτεια τους με ομπρέλες , ζυγαριές ακόμα και καρέκλες.


Καταγγέλω αυτή την ενέργεια μίας και τέτοιοι επιτήδιοι χαλάν την εικόνα της πόλης των Γιαννιτσών αλλά και τις εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης μας που ασχολούνται με αυτό το αντικείμενο.
Posted: 02 Jul 2011 10:43 AM PDT

Posted: 02 Jul 2011 10:41 AM PDT

Posted: 02 Jul 2011 10:03 AM PDT

ΔΕΙΤΕ: Φαντάροι που απέχουν κατά πολύ από τον «Ράμπο»















Posted: 02 Jul 2011 10:01 AM PDT

Διαβάστε την ολοκληρωμένη μυστική βιογραφία του

Η.. ζωή του Τσακ Νόρις αποτελεί ένα τεράστιο μυστήριο. Η μία εκδοχή που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο ίντερνετ έχει ως εξής:


Οι ιστορικοί δε γνωρίζουν ακριβώς πότε γεννήθηκε, άλλα η πρώτη του εμφάνιση αναφέρεται κάπου στο 100 μ.Χ. στη Γαλατία, όπου έδειρε 5000 Ρωμαίους χρησιμοποιώντας μόνο τη στριφογυριστή κλωτσιά του.

Λίγο αργότερα, το 550 μ.Χ., διέσχισε τον Ατλαντικό κολυμπώντας και αφού κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στη κολύμβηση ανακάλυψε την Αμερική.

Όταν οι Τούρκοι πολιορκούσαν την Κωνσταντινούπολη, άνοιξε κατά λάθος την Κερκόπορτα όταν προσγειώθηκε πάνω της ένας Τούρκος που είχε φάει μια κλωτσιά από τον Τσακ κάπου 10 χιλιόμετρα πιο πέρα.

Το 1492 έδειξε το δρόμο στον Κολόμβο και έπειτα ξαναγύρισε στην Ευρώπη. Το 1700 πολιτογραφήθηκε Αμερικανός για να πολεμήσει την τρομοκρατία.

Το 1821 έρχεται στην Ελλάδα με το πρόσχημα ότι οι Τούρκοι είναι τρομοκράτες και ξεκινάει την επανάσταση. Νικάει μόνος του σε 3 μάχες τους Τούρκους και μετά φεύγει πάλι για Αμερική

Εκεί το 1900 ανακαλύπτει πετρέλαιο κάνοντας γεώτρηση με ένα κουτάλι. Λίγα χρόνια μετά ιδρύει το δικό του αστυνομικό σώμα, τους Τέξας Ρέιντζερς. Το 1944 κατατάσσεται στον Αμερικανικό στρατό και αποβιβάζεται μόνος του στη Νορμανδία, όπου συντρίβει τους Γερμανούς.

Από το '50 και μετά ασχολείται αποκλειστικά με τον κινηματογράφο (με εξαίρεση την εκστρατεία του στο Βιετνάμ κατά την οποία αφάνισε 200.000 αντάρτες).


Μία άλλη εκδοχή λέει:

Φήμες θέλουν τον Τσακ Νόρις να υπάρχει από πάντα ή να είναι ετεροθαλής αδερφός του Ντάνκαν Μακλάουντ. Η πρώτη του εμφάνιση αναφέρεται από τους ιστορικούς στη μάχη των Γαυγάμηλων, όπου επιτέλεσε αρχηγός του ιππικού του Μ. Αλεξάνδρου. Επανεμφανίζεται το 50 μ.Χ. στη Γαλατία, όπου έδειρε 1500 Ρωμαίους χρησιμοποιώντας μόνο τη στριφογυριστή κλωτσιά του.
(..)
Το 1700 πολιτογραφήθηκε Αμερικανός και στάλθηκε στο Ιράκ να πολεμήσει την Τρομοκρατία. Το 1821 έρχεται στην Ελλάδα με το πρόσχημα ότι οι Τούρκοι είναι τρομοκράτες και ξεκινάει την επανάσταση. Νικάει μόνος του σε 2 μάχες τους Τούρκους και μετά φεύγει πάλι για Αμερική για να αναχαιτίσει τους Οστρογότθους και να συναντηθεί με τους Ελ στα Ηνωμένα Έθνη. Το 1880 ανακαλύπτει πετρέλαιο κάνοντας γεώτρηση με ένα κουτάλι. Λίγα χρόνια μετά ιδρύει το δικό του αστυνομικό σώμα, τους περίφημους Τέξας Ρέιντζερς.

Το 1900 αποφασίζει να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο. Ιδρύει το Χόλιγουντ και αναδεικνύει κορυφαίους σκηνοθέτες όπως ο Θόδωρος Αγγελόπουλος και ο Αμπάς Κιαροστάμι.

Αργότερα, κατατάσσεται στον Αμερικανικό στρατό και αποβιβάζεται μόνος του στη Νορμανδία, όπου συντρίβει τη Ναζιστική πολεμική μηχανή. Από το '50 και μετά ασχολείται αποκλειστικά με τον κινηματογράφο (με εξαίρεση την εκστρατεία του στο Βιετνάμ κατά την οποία αφάνισε 200.000 αντάρτες και σκόρπισε τον τρόμο), τους Τέξας Ρέιντζερς και το Κουνγκ Φου.

Γίνεται γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του σε διάφορες μεγάλες επιτυχίες όπως το «Σκύψε ευλογημένε» και τον «Τιτανικό», όπου στο πλευρό του Λεονάρδου ντι Κόπριο υποδύεται το παγόβουνο. Έχει παίξει σε πολλές επικές υπερπαραγωγές και έχει κερδίσει συνολικά πάνω από 30 όσκαρ και έχει δικό του αστέρι στη λεωφόρο των άστρων.

Ας αναφερθεί ότι υπήρξε Jedi Μάστορας και εκπαιδευτής του Johnny SkyWalker. Έχει κατά καιρούς συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα του Χόλιγουντ όπως ο Στίβεν Σιγκάλ, ο Έρικ Ρόμπερτς, ο Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ και φυσικά ο «Rambo» Συλβέστερ Σταλόνε. Τα τελευταία χρόνια έχει μπει δυναμικά και στο χώρο του τραγουδιού. Μάλιστα, το 2004, το ντουέτο του με τη Νταίζυ Ντούκουνα πούλησε 1.500.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως. Δηλώνει πως το μόνο όνειρό του πλέον είναι να τραγουδήσει με την Άννα Βίσση και να παίξει σε ταινία με τον Στάθη Ψάλτη.
Posted: 02 Jul 2011 09:57 AM PDT























Posted: 02 Jul 2011 09:56 AM PDT


















Posted: 02 Jul 2011 09:54 AM PDT

Στις 2 Ιουλίου

1778: Πέθανε ο Ζαν Ζακ Ρουσό, γάλλος φιλόσοφος.

1839: Τίθεται ο θεμέλιος λίθος του Οθώνειου πανεπιστημίου της Αθήνας, μετέπειτα Εθνικού και Καποδιστριακού.

1843: Πέθανε ο Κρίστιαν Φρίντριχ Σάμουελ Χάνεμαν, γερμανός γιατρός, ιδρυτής της ομοιοπαθητικής ιατρικής.

1877: Γεννήθηκε ο Χέρμαν Έσε, ελβετός συγγραφέας. Τιμήθηκε με βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας το 1946. («Ο λύκος της στέπας»)

1904: Γεννήθηκε ο Ζαν Ρενέ Λακόστ, γάλλος τενίστας και σχεδιαστής της γνωστής φίρμας ρούχων με σήμα το κροκοδειλάκι.

1916: Αρχίζει το πρώτο «Κόπα Αμέρικα», το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των χωρών της Νοτίου Αμερικής.

1939: Γεννήθηκε ο Αλέκος Παναγούλης, ήρωας της αντίστασης κατά της χούντας των συνταγματαρχών.

1956: Οι Άγγλοι απαγχονίζουν στη Λευκωσία τους νεαρούς αγωνιστές της ΕΟΚΑ Ιωάννη Πατάτσο, Ανδρέα Ζάκο και Χαρίλαο Μιχαήλ.

1966: Ο Φρανκ Σινάτρα ανεβαίνει στο Νο1 του αμερικάνικου πίνακα επιτυχιών με το τραγούδι «Strangers in the night».

1978:Πέθανε ο Άρης Αλεξάνδρου, συγγραφέας και μεταφραστής. («Το κιβώτιο»)

1994: Ο αμυντικός της Εθνικής Κολομβίας, Αντρέ Εσκομπάρ, δολοφονείται από αγνώστους, που του χρέωσαν την αποτυχία της ομάδας στο Μουντιάλ των ΗΠΑ.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές