Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Ενημέρωση απο tsekouratoi.gr


Ενημέρωση απο tsekouratoi.gr

Link to www.tsekouratoi.gr

Αυτός είναι ο Caffrey - Η γάτα που περπατάει με δυο πόδια!

Posted: 17 Feb 2013 02:50 PM PST







Όταν ήταν τριών παρασύρθηκε από αυτοκίνητο κι έχασε το ένα του πόδι. Πριν απο λίγο καιρό...


του έκοψαν και το δεύτερο. Τωρα τρέχει με τα δύο, που είναι στην ίδια πλευρά του σώματός του.





Ο λόγος για τον Caffrey, μια γάτα Περσίας που έπεσε θύματα τροχαίου πριν από δέκα χρόνια. Αρχικά, μετά απο χειρουργική επέμβαση έχασε το ένα του πόδι και πριν απο 4 μήνες έχασε και δεύτερο.









Αν και όλοι πίστευαν ότι θα περνούσαν πολλές εβδομάδες μέχρι να αναρρώσει, εκείνος μέσα σε πολύ λίγες ημέρες κατάφερε να βρει την ισορροπία του.









Το αφεντικό του, η 58χρονη Sue Greaves, ήταν σίγουρη πως η γάτα της δεν θα ξαναπερπατούσε. Η θέληση του Caffrey όμως ήταν τόσο δυνατή που διέψευσε οποιαδήποτε πρόβλεψη.





newsit.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Οι 10 πιο σέξι ηρωίδες του Ταραντίνο

Posted: 17 Feb 2013 02:36 PM PST






Οι γυναίκες στις ταινίες του Ταραντίνο μοιάζουν με τον δημιουργό τους, στην πλειοψηφία τους..
.

είναι ανεξάρτητες, προκλητικές και ανατρεπτικές.



Με αφορμή την ταινία «Django, ο Τιμωρός» που παίζεται στις αίθουσες, το Home Cinema αναζητά τα «κορίτσια» των ταινιών του Ταραντινο, τα οποία κατέχουν ξεχωριστή θέση στις κινηματογραφικές του δημιουργίες.



1.

Ξεκινάμε με την Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο Ούμα Θέρμαν. Η μούσα του Ταραντινο σύμφωνα με τα λεγόμενά του, με την οποία συνεργάστηκε για πρώτη φορά το 1994 στην ταινία «Pulp Fiction», ενώ έπειτα από εννέα χρόνια πρωταγωνίστησε σε δύο ταινίες «Kill Bill» Vol. 1 και Vol. 2.



Η μητέρα της είναι Σουηδέζα και πρώην μοντέλο, ενώ ο πατέρας της είναι Αμερικανός καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Κολούμπια με ειδίκευση στο Βουδισμό.

Τον κινηματογραφικό της ντεμπούτο τον πραγματοποίησε σε ηλικία 18 ετών στην ταινία «Επικίνδυνες Σχέσεις» με τον Τζον Μάλκοβιτς και την Γκλεν Κλόουζ. Έκτοτε ακολούθησαν πολλές ταινίες όπως: «Γκάτακα», «Οι Άθλιοι», «My Super Ex-Girlfriend», «Επικίνδυνο Πάθος» κ.ά.









Οι ταινίες



Pulp Fiction (1994) Kill Bill Vol. 1 (2003) Kill Bill Vol. 2 (2004)





Pulp Fiction (1994)

Εδώ ως Μία Γουάλας. Προτάθηκε για Όσκαρ Β' γυναικείου ρόλου.







Kill Bill Vol.







Θα παραμείνουμε στις ταινίες «Kill Bill» Vol. 1 και Vol. 2. Εδώ κυρίαρχοι του παιχνιδιού είναι οι γυναικείου ρόλοι, οι οποίοι αναδεικνύουν δυναμικές γυναίκες…





Kill Bill Vol. 1 (2003) Kill Bill Vol. 2 (2004)





2.

Η ηθοποιός και παραγωγός Λούσι Λιου γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη από μετανάστες γονείς το 1968.

Προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στη διττή πολιτιστική της κληρονομιά και στην επιθυμία της να ξεφύγει από ένα αυστηρά Ασιατικόαμερικανικό πλαίσιο. Γνωστές ταινίες της είναι: «Kung Fu Panda», «Οι Αγγελοι του Τσάρλι» και «Chicago».







Η Λούσι Λιου θα είναι η τελευταία που θα αναμετρηθεί με την εκδικητική «νύφη» Ούμα Θέρμαν.





Kill Bill Vol.





3.

Η Ντάριλ Χάνα γνωστή σε όλους ως «γοργόνα»... και στις εν λόγω ταινίες ως «Elle Driver».









Ήταν μέλος της συμμορίας «Deadly Viper Assassination Squad», ενώ συνεργαζόταν περιστασιακά με τον Μπιλ. Ήταν επίσης το τέταρτο όνομα στη λίστα θανάτου της «νύφης». Εδώ ως εκτελέστρια νοσοκόμα.







Kill Bill Vol.



4.

H ηθοποιός Chiaki Kuruyama...







ως «Gogo Yubari» μια σοβαρά διαταραγμένη 17χρονη μαθήτρια που απολαμβάνει να σκοτώνει κόσμο... για δική της διασκέδαση!







Kill Bill Vol.



Επόμενη στάση η ταινία «Death Proof » που γυρίστηκε το 2007.









Το στόρι έχει ως εξής: «Τρεις σέξι κοπέλες (Βανέσα Φερλίτο, Ρόουζ ΜακΓκόα, Σίντνει Ταμία) που διασκεδάζουν σε ένα μπαρ στο Όστιν του Τέξας, γνωρίζονται με τον Μάικ. Αυτός, ένας πρώην κασκαντέρ, έχει μετατρέψει το αυτοκίνητό του σε παγίδα θανάτου, στην οποία επιχειρεί να παρασύρει τα όμορφα κορίτσια.









Η απάντηση στον δολοφόνο Μάικ, θα έρθει από τέσσερις όμορφες κοπέλες. Αυτές θα τον οδηγήσουν να πέσει θύμα στην ίδια του την παγίδα!».



5.

H εκρηκτική Βανέσα Φερλίτο Ιταλοαμερικανίδα Βανέσα Φερλίτο γεννήθηκε στο Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη. Είναι χορτοφάγος και υποστηρίζει τα δικαιώματα των ζώων μέσω της οργάνωσης «People for the Ethical Treatment of Animals» (PETA).



Γνωστές ταινίες είναι: «Τζούλι και Τζούλια», και «Spider-Man 2».





και στην ταινία που χορεύει το «lap dance» στον Κερτ Ράσελ.









6.

H Μέρι Ελίζαμπεθ μεγάλωσε στη Βόρειο Καρολίνα και από πολύ μικρή είχε τη φιλοδοξία να γίνει μπαλαρίνα! Σε ηλικία 11 χρονών ξεκίνησε μαθήματα μπαλέτου στο Σικάγο, ενώ παράλληλα παρακολουθούσε μαθήματα υποκριτικής.







Εδώ ως «Lee Montgomery» μια ανερχόμενη ηθοποιός και μοντέλο. Καθώς πηγαίνει προς το αεροδρόμιο, για να παραλάβει τον φίλο της, κάνει μια στάση για ποτά στο κατάστημα… ενώ η φίλη της Abernathy κοιμάται στο πίσω κάθισμα...







7.

Η εξωτική ηθοποιός Ροσάριο Ντόσον απέκτησε τα γοητευτικά χαρακτηρίστηκά της από την πολυεθνική κληρονομιά της οι προγονοί της κατάγονται από το Πόρτο Ρίκο, την Ιρλανδία και την Κούβα. Γεννήθηκε στη Νέα Υορκη το 1979.

Η καριέρα της ξεκίνησε από νωρίς στην τηλεοπτική σειρά «Sesame Street» (1969). Γνωστές ταινίες της είναι: «Sin City», «Ζωολογικός Τύπος» και «Λάγνα Ζωή».







H Ροσάριο Ντόσον ή αλλιώς η «υπναρού» Abernathy.









8.

Η "άτυχη" Ρόουζ ΜακΓκόαν...







είναι η γλυκιά και αθώα Pam που θα βρεθεί τυχαία στο δρόμο του δολοφόνου Κερτ Ράσελ.









Once Upon a Time in the West… ο Μπραντ Πιτ εξολόθρευε Ναζί στη Γαλλία!







Στην τελευταία στάση του αφιερώματος βρισκουμε τον Κουέντιν Ταραντίνο να σκηνοθετεί ένα σπαγκέτι western στον 21ο αιώνα.

Εδώ δεν επικρατούν οι γυναικείοι ρόλοι, αλλά σίγουρα αποτελούν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της πλοκής.





Άδωξοι Μπάσταρδη





9.

Η γεννημένη στο Παρίσι Μέλανι Λορέντ είναι ευρέως γνωστή από τη γαλλική μεταγλώττιση της τηλεοπτικής σειράς «The Simpsons». Το 1998, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψή της, στα γυρίσματα της ταινίας «Αστερίξ και Οβελίξ Εναντίον Καίσαρα», με έναν φίλο της, τράβηξε την προσοχή του Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο οποίος της πρόσφερε ένα μικρό ρόλο στην επόμενη ταινία του «Un pont entre deux rives». Αυτό της αρκούσε για να αποφασίσει πως θέλει να γίνει ηθοποιός.

Η "αντιστασιακή" Μέλανι Λορέντ...











σε μυστική αποστολή…











10.

Η Γερμανίδα Νταϊάν Κρούγκερ ξεκίνησε την καριέρα της ως χορεύτρια, συνέχισε ως μοντέλο και στο τέλος την κέρδισε η τέχνη του σινεμά.

Ο ρόλος που την έκανε ευρέως γνωστή ήταν αυτός της «Ωραίας Ελένης» στην ιστορική περιπέτεια του Γούλφγκανγκ Πίτερσεν, «Τροία».



Δεν είναι λίγες οι φορές που η Κρούγκερ έχει συμπεριληφθεί σε λίστες περιοδικών για τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο. Η Νταϊάν Κρούγκερ μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα σε δυο πόλεις: το Παρίσι και το Βανκούβερ.





Εδώ ως «Bridget von Hammersmark» υποδύεται μια δημοφιλής ηθοποιός, που παράλληλα εργάζεται ως μυστικός πράκτορας ενάντια στους Ναζί.









in.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Παντρεμένοι και ανύπαντροι!

Posted: 17 Feb 2013 02:23 PM PST


 Γιατί οι παντρεμένοι είναι πιο παχουλοί από τους ανύπαντρους;...





Οι ανύπαντροι βλέπουν τι έχει στο ψυγείο και πηγαίνουν στο.... κρεβάτι.



Oι παντρεμένοι βλέπουν τι έχει στο κρεβάτι και πηγαίνουν στο ψυγείο..



tovima.gr

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο Θεός και οι βουλευτές…

Posted: 17 Feb 2013 02:12 PM PST


 Ο Θεός βλέπει το πρόβλημα της Ελλάδας και τον κίνδυνο να καταστραφεί η ιστορική αυτή χώρα και αποφασίζει να κάνει άμεση παρέμβαση...





Κατεβαίνει στην βουλή των Ελλήνων και μεταξύ των άλλων λέει τα εξής :



"Ακούστε ρεμάλια αποφάσισα να σας χαρίσω όλο το χρέος και να πριμοδοτήσω την χώρα με άλλα τόσα ευρώ, ώστε να αναπτυχθεί και να μεγαλουργήσει. Επίσης αποφάσισα να λύσω τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, το σκοπιανό και το αλβανικό ζήτημα και εφεξής οι λαοί αυτοί θα ζούνε σε απόλυτη αρμονία μαζί σας.



Τέλος θα ενωθεί η Κύπρος με την Ελλάδα, θα σας υποδείξω συγκεκριμένα μέρη, όπου θα βγάλετε πετρέλαιο, φυσικό αέριο και πολύτιμα μέταλλα και χαρίζω όλα τα δάνεια και των ελλήνων προς τις τράπεζες τους".



Στο άκουσμα όλων αυτών το ελληνικό κοινοβούλιο σείεται από ιαχές, χειροκροτήματα και αγκαλιάσματα όλων των παρατάξεων.



Ο θεός όμως τους κάνει νεύμα να καθίσουν κάτω και τους λέει : "μισό λεπτό ρεμάλια ακούστε και το τελευταίο, θέλω από εσάς όμως να κάνετε και μια μικρή ελάχιστη παραχώρηση σε όλα αυτά που δίνω στην χώρα που αγαπάτε............".



Οι βουλευτές ωρύονται από τα έδρανα ενθαρρύνοντας τον θεό να συνεχίσει και αυτός λέει.........»θα ήθελα όσοι έχουν εκλεγεί την τελευταία 20ετία να φύγουν και να μην ξαναβάλουν ποτέ ξανά υποψηφιότητα σε κυβερνητική θέση.



Η βουλή παγώνει και οι βουλευτές αποσύρονται για να το σκεφτούν.



Σε δύο ώρες εκδίδονται πύρινες ανακοινώσεις από τα κόμματα που καταγγέλλουν την επέμβαση ξένου παράγοντα στην χώρα και την προώθηση εκβιαστικών διλημμάτων για την υποδούλωση της χώρας και του λαού της, ενώ πολλά ΜΜΕ μιλούν για θεσμική εκτροπή από την χωρίς κανένα λόγω απρόκλητη και θρασεία επέμβαση του θεού στο εσωτερικό μιας ανεξάρτητης δημοκρατίας.



to-gamato.com

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Δείτε τι λένε τα ζώδια για τη Δευτέρα 18/2!

Posted: 17 Feb 2013 02:06 PM PST






Τα Ζώδια Σήμερα 18 Φεβρουαρίου 2013






Κριός


21/3-20/4


Σήμερα μπορείς να κάνεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, φίλε Κριέ, και αυτό θα το αντιληφθείς όταν θα χρειαστεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις, οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σου αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις γύρω σου. Σε αυτή την κατεύθυνση, θα σε βοηθήσουν και κάποια άτομα που πραγματικά σε νοιάζονται και είναι δίπλα σου όποτε χρειαστείς τη συμβουλή τους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Κριέ, μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να μην αφήσεις την επαγγελματική πίεση να δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις πως οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για νέες γνωριμίες, οπότε μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις, που δεν σε καλύπτουν. Είναι ώρα να σταματήσεις τους συμβιβασμούς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, τα επαγγελματικά σου χρειάζονται πολύ προσοχή και ετοιμότητα, για να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες που δεν περίμενες, αλλά που δυστυχώς δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται καλή διαχείριση και μεγάλη προσοχή στα έξοδα, που συνεχώς σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου.






Ταύρος


21/4-20/5


Η σημερινή Δευτέρα, φίλε Ταύρε, σε βρίσκει αρκετά ήρεμο και ισορροπημένο σε διάφορους τομείς που μέχρι τώρα σου δημιουργούσαν πρόβλημα και σε αναστάτωναν. Για να μην αφήσεις να σου ξεφύγει πάλι η κατάσταση, καλό είναι σήμερα να κάνεις ό,τι μπορείς, ώστε να αξιοποιήσεις τόσο τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, όσο και τη δική σου δύναμη και ενέργεια για να βάλεις τη ζωή σου σε τάξη μια και καλή. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσεις τα πισωγυρίσματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Ταύρε, όλα κυλάνε σε ήρεμους και χαλαρούς ρυθμούς και με λίγη καλή θέληση, μπορείς να καλύψεις το κενό που έχει δημιουργηθεί στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, μην ξεχνάς ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό του Υδροχόου και μπορεί γρήγορα να φέρει αυτό που ζητάς. Αρκεί να κάνεις κι εσύ μια προσπάθεια..

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλή ισορροπία, αν είσαι Ταύρος, αλλά χρειάζεται λίγη παραπάνω προσπάθεια, για να σταθεροποιήσεις τις διάφορες καταστάσεις, που ξεφεύγουν από τον έλεγχό σου και δημιουργούν κάθε τόσο πρόβλημα. Ασχολήσου κυρίως με θέματα του παρελθόντος, αλλά και με τα οικονομικά σου. Είναι μια καλή μέρα για να βρεις νέες πηγές εσόδων.






Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, θα δεις θετικές εξελίξεις, κυρίως σε θέματα του παρελθόντος που παρέμεναν στάσιμα για πολύ καιρό. Εκεί που είχες αποδεχθεί πως τίποτα δεν μπορεί να γίνει, τώρα όλα αρχίζουν να κινούνται και μάλιστα προς όφελός σου. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις κι εσύ για το καλύτερο, γι' αυτό μην επαναπαύεσαι ούτε στιγμή.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Δίδυμε, χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο, για να βρεις κάποιες λύσεις στα παράπονα που εκφράζει ο σύντροφός σου. Μην κάνεις το λάθος να απομακρυνθείς κι άλλο, γιατί θα είναι δρόμος χωρίς γυρισμό για τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, μην χάνεις την καλή σου διάθεση και πέρνα όσο πιο όμορφα μπορείς, με φίλους και παρέες που σου φτιάχνουν το κέφι. Αυτό που ψάχνεις δεν θα αργήσει να έρθει, αρκεί να είσαι έτοιμος να το δεχτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, τα επαγγελματικά σου χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά σε συνεργασίες και αποφάσεις που έχουν να κάνουν με το μέλλον. Απ' την άλλη, τα οικονομικά σου βρίσκονται σε μια καλή μέρα και αν δείξεις λίγη ωριμότητα θα μπορέσεις να τα διατηρήσεις σε μια καλή ισορροπία.





Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή μέρα, για εσένα που είσαι Καρκίνος, έχει αυξημένες υποχρεώσεις, αρκετό άγχος και μια πίεση, που δεν θα σε αφήσει να λειτουργήσεις σωστά. Βάλε μπροστά τη λογική σου και μην αφήνεις τον πανικό να σε καταβάλει. Δείξε προσοχή και αυτοέλεγχο, για να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή, φίλε Καρκίνε, είναι σε μια καλή μέρα και θα μπορέσεις να πλησιάσεις περισσότερο το σύντροφό σου. Η ανταπόκριση που θα βρεις, θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα και να βάλεις τη σχέση σου σε νέες βάσεις. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι σύντομα θα γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σε συγκινήσει. Αλλά προσοχή να μη βιαστείς, γιατί έτσι θα κάνεις λάθος κινήσεις, που θα σε κρατήσουν πίσω.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, καλό είναι να μείνεις σταθερός και να αφήσεις τις σημαντικές αποφάσεις για κάποια άλλη στιγμή. Όσο για τα οικονομικά σου, εξακολουθούν να σε αγχώνουν. Με λίγη προσοχή και καλύτερη οργάνωση όμως, θα τα καταφέρεις.





Λέων
23/7-23/8

Η σημερινή Δευτέρα θα σε προβληματίσει αρκετά, φίλε Λέων, καθώς με τον Κρόνο να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο του Σκορπιού, κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος επανέρχονται, και μάλιστα με δυναμικό τρόπο, για να σου υπενθυμίσουν πως ό,τι έχεις αφήσει άλυτο, θα στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά σου. Απ' την άλλη, η ενεργητικότητά σου σήμερα θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις όλα και να προχωρήσεις γρήγορα, αξιοποιώντας διάφορες ευκαιρίες που θα προκύψουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Λέων, εκφράσου ανοιχτά στο σύντροφό σου και δείξε του τα έντονα συναισθήματά σου, γιατί μόνο έτσι θα βρεις την ανταπόκριση που επιθυμείς. Αν είσαι μόνος, μην κάθεσαι άπραγος και κυνήγησε την ερωτική σου ευτυχία με κάθε δυνατό τρόπο. Χρειάζεται λίγη παραπάνω προσπάθεια και κυρίως αισιόδοξη διάθεση, για να δεις θετικά αποτελέσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου θα είναι αρκετά απαιτητική σήμερα, αγαπητέ Λέων, αλλά με λίγη προσοχή και χωρίς εκνευρισμό, θα καταφέρεις πολλά. Καλό είναι, ωστόσο, να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις και να διευθετήσεις το συντομότερο χρέη ή γραφειοκρατικά ζητήματα, που έχεις παραλείψει ή αμελήσει.





Παρθένος
24/8-22/9

Τα νεύρα σου σήμερα δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, αγαπητέ Παρθένε, και αυτό δεν αφορά μόνο εσένα, αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου και στους οποίους ξεσπάς με κάθε αφορμή και αιτία. Καλό είναι να ηρεμήσεις λίγο και να βρεις τι ακριβώς σου φταίει, γιατί κινδυνεύεις να ταράξεις τις ισορροπίες σε σημαντικές σχέσεις σου, κάτι που αργότερα θα σου δημιουργήσει προβλήματα και θα το μετανιώσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Παρθένε, τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα, καθώς η γοητεία σου συναρπάζει το ταίρι σου και δημιουργεί ένα πολύ καλό κλίμα στη σχέση σας. Αξιοποίησε την εύνοια της ημέρας, για να μιλήσεις για το πώς αισθάνεσαι και προσπάθησε να μην απομακρύνεσαι από κοντά του, με τον φόβο ότι δεν θα σε καταλάβει. Αν πάλι είσαι μόνος, πάρε την απόφαση να κάνεις την κίνησή σου και μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι παρθένος, τα επαγγελματικά σου χρειάζονται μεγάλη προσοχή, ειδικά σε θέματα που αφορούν σε υπογραφές και συμφωνίες. Ίσως θα πρέπει όλα αυτά να τα αφήσεις για κάποια άλλη στιγμή, γιατί ο ανάδρομος Κρόνος, από σήμερα και στο εξής, δεν σε βοηθάει να πάρεις σωστές αποφάσεις. Τα οικονομικά σου χρειάζονται όλη σου την ενέργεια, καθώς μια λάθος κίνηση θα σε βγάλει από το πρόγραμμά σου και θα σου δημιουργήσει επιπλέον χρέη.




Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα θα κάνεις πολλές σκέψεις για το μέλλον σου, φίλε Ζυγέ, και με λίγη συντονισμένη προσπάθεια, θα μπορέσεις να τις υλοποιήσεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Σε όλα αυτά, μην ξεχνάς και τους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν. Ζήτα τη βοήθειά τους και μίλα τους ανοιχτά για όσα σε απασχολούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Ζυγέ, τα πράγματα βελτιώνονται, αφού βρίσκεις λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν και όλα όσα προτείνεις γίνονται δεκτά από τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, είναι μια καλή μέρα να πλησιάσεις το άτομο που θέλεις, έχοντας την αυτοπεποίθησή σου πολύ ψηλά, αφού οι πλανήτες είναι με το μέρος σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, τα επαγγελματικά σου είναι σε μια πολύ καλή πορεία, όπου η ομαδική δουλειά σου λύνει τα χέρια και τα κάνει όλα πιο εύκολα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται καλό προγραμματισμό, γιατί τα έξοδα που έχεις είναι πολλά. Πάντως μην απογοητεύεσαι, γιατί με λίγη προσπάθεια μπορείς να τα χειριστείς και να τα ισορροπήσεις.





Σκορπιός
23/10-22/11

Αν είσαι Σκορπιός, η σημερινή Δευτέρα με τον Κρόνο να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου, θα έχει πολύ άγχος για εσένα, καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και στην πραγματικότητα, δεν μπορείς να τις προλάβεις όλες. Ό,τι κι αν γίνει, θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να κάνεις όσα μπορείς, χωρίς να βγαίνεις από τα όριά σου. Μην προσπαθήσεις να βάλεις καινούργια θέματα στο κεφάλι σου, παρά τις ευκαιρίες που θα προκύψουν, γιατί πρέπει πρώτα να ξεμπερδεύεις με όσα ήδη έχεις να κάνεις. Διαφορετικά, δεν θα μπει ποτέ σειρά στη ζωή σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Σκορπιέ, προσπάθησε να μην αφήσεις το άγχος και την πίεση να σε απομονώσουν από το σύντροφό σου και επέλεξε το διάλογο, ακόμα κι αν είναι να συζητήσεις τα προβλήματα της σχέσης σου. Μια καλή κουβέντα μόνο να σε ευνοήσει μπορεί. Αν είσαι μόνος, είναι καιρός να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου, για να περνάς καλύτερα. Μην χάνεις με τίποτα την αυτοπεποίθησή σου και ψάξε να βρεις αυτό ακριβώς που ζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να εξελίσσονται θετικά, αγαπητέ Σκορπιέ, και η ενεργητικότητά σου φυσικά συμβάλλει σημαντικά σε αυτό. Μην ξεχνάς να υπολογίζεις με λεπτομέρεια τα έξοδά σου, γιατί δεν υπάρχει κανένα περιθώριο να ξεφύγεις από το πρόγραμμά σου. Πάντως, κάθε ζήτημα γραφειοκρατικού χαρακτήρα ευνοείται σήμερα και πρέπει να το διευθετήσεις.





Τοξότης
23/11-21/12

Οι δυνατότητες που έχεις, αγαπητέ Τοξότη, είναι πάρα πολλές και ειδικά σήμερα, θα μπορέσεις να τις αξιοποιήσεις, για να πετύχεις πολλά από αυτά που θέλεις. Προσοχή στην κυκλοθυμία σου, που θα δημιουργήσει εμπόδια στη δυναμική στάση που πρέπει να επιδείξεις, για να πετύχεις όσα θέλεις. Άφησε στην άκρη τη μελαγχολία που σε πιάνει κάποιες στιγμές και προχώρησε τα σχέδιά σου συγκεντρωμένος και χωρίς να χάνεις την ψυχραιμία σου, ειδικά με κάποια άτομα που θα σε εκνευρίσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Τοξότη, έχεις αφήσει κάποιες καταστάσεις άλυτες εδώ και καιρό, με αποτέλεσμα σήμερα να βρεθείς μπροστά σε δυσάρεστες εξελίξεις. Ανάκτησε την ψυχραιμία σου και προσπάθησε να κάνεις έναν εποικοδομητικό διάλογο με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, η έντονη προσωπικότητά σου σίγουρα θα κάνει κάποιο άτομο να σε προσέξει αν αποφασίσεις να αφήσεις τον καναπέ και να βγεις από το σπίτι, οπότε ετοιμάσου για φλερτ που θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, το κλίμα στον επαγγελματικό σου τομέα θα είναι αισθητά βελτιωμένο τη σημερινή Δευτέρα. Ωστόσο πρέπει να δείξεις προσοχή σε κάποιες συμφωνίες ή συζητήσεις που θα κάνεις με τους συνεργάτες σου και να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σου χρειάζονται μεγάλη προσοχή επίσης. Τακτοποίησε όσο το δυνατόν περισσότερα ανοίγματα μπορείς.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Η σημερινή Δευτέρα είναι ιδιαίτερα φορτωμένη για σένα που είσαι Αιγόκερως, με τον κυβερνήτη σου να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού, και οι υποχρεώσεις που έχεις θα αυξηθούν. Δείξε λοιπόν, την κατάλληλη ψυχραιμία και μην αποσυντονίζεσαι από κάποια ζητήματα, που θα προκύψουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Γενικά, σου χρειάζεται ένας καλός προγραμματισμός, ώστε να βρεις και λίγη ώρα για ξεκούραση, καθώς οι δυνάμεις σου αρχίζουν να σε εγκαταλείπουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Αιγόκερε, είναι μια καλή μέρα για να βάλεις σε σειρά κάποια ζητήματα και να λύσεις μια και καλή κάποιες παρεξηγήσεις, που σε είχαν απομακρύνει από το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, σήμερα η επαφή με τους γύρω σου ευνοείται και καλό είναι να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες, γιατί δεν ξέρεις που μπορεί να κρύβεται το άλλο σου μισό..

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Αιγόκερε, θα μπορέσεις να δώσεις κάποιες οριστικές λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό, γι' αυτό μη χάσεις καμιά ευκαιρία που θα παρουσιαστεί στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε μια φάση αρκετά καλή. Μην κάνεις κινήσεις που έχουν ρίσκο και απόφυγε τις σημαντικές συμφωνίες, που μπορεί να σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.




Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα φίλε Υδροχόε, κάποιες καταστάσεις και ειδήσεις μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση. Προσπάθησε να μην επηρεαστείς και να είσαι σε ετοιμότητα, γιατί θα χρειαστεί να ασχοληθείς με τα δικά σου ζητήματα, που εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς, και πρέπει να προλάβεις, για να μην γίνουν κάποια πράγματα ερήμην σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επαναφέρεις το θετικό κλίμα στη σχέση σου. Μίλα ανοιχτά και βρες λύσεις με το σύντροφό σου, που θα κάνουν και τους δύο σας να χαρείτε. Πάρε πρωτοβουλίες και μην το πολυσκέφτεσαι. Αν είσαι μόνος, βρες πάλι την αυτοπεποίθησή σου και άφησε τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, τα επαγγελματικά σου χρειάζονται όλη σου την ενέργεια, γιατί σήμερα θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες να αποδείξεις την αξία σου και να εξασφαλίσεις μια καλύτερη θέση ή ακόμα και μια εξέλιξη στη θέση που βρίσκεσαι. Προσοχή όμως στις παρεξηγήσεις! Θα χρειαστεί να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, ό,τι κι αν γίνει με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου ξεφεύγουν λίγο από τον έλεγχό σου και θα χρειαστεί να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό, για να μην χαθείς στα χρέη.




Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσένα, φίλε Ιχθύ, με τον Ήλιο να εισέρχεται στο ζώδιο σου, ειδικά αν αποφασίσεις να αναλάβεις πρωτοβουλίες, που έχουν σχέση με οικογενειακά θέματα και που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Από την άλλη, με τον Κρόνο να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Σκορπιό, ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια μυστικά ή σχόλια που θα σου κάνουν εντύπωση, αλλά καλό είναι να μην πεις την γνώμη σου. Μείνε ουδέτερος και χρησιμοποίησε τη διπλωματικότητά σου, για να μη δημιουργηθούν εντάσεις με τα δικά σου πρόσωπα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Ιχθύ, το άγχος που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα σε οδηγεί σε έντονες συζητήσεις με το σύντροφό σου και πρέπει να προσέξεις για να μην οδηγηθείς σε τσακωμούς. Καλύτερα να χαλαρώσεις και να ακούσεις αυτά που θέλει να σου πει. Γενικά, προσπάθησε να είσαι ανοιχτός και θετικός σε όσα έχει να σου προτείνει, γιατί θα είναι για το καλό της σχέσης σου. Αν είσαι μόνος, σήμερα θα δεχτείς προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν, αλλά χρειάζεται προσοχή για να κάνεις τις σωστές επιλογές. Μην παρασύρεσαι από την πρώτη εντύπωση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Για εσένα που ανήκεις στους Ιχθείς, τα επαγγελματικά δεν πάνε καθόλου άσχημα σήμερα. Ίσως κάποια στιγμή να νιώσεις αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου και για τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά φρόντισε να μην δώσεις περισσότερη σημασία από όση χρειάζεται. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις απερίσκεπτες ενέργειες και προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος στις αγορές σου, για να μη βγεις από το πρόγραμμά σου.
Πηγή: myastro.gr


Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Επικίνδυνες αποστολές πέρα για πέρα ρεαλιστικές!

Posted: 17 Feb 2013 01:59 PM PST



Το ακραίο σε κάποιους είναι καθημερινότητα...













































newsbeast.gr

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Μια διαφορετική όψη της επιφάνειας του ήλιου!

Posted: 17 Feb 2013 01:54 PM PST






Ο Alan Friedman ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη και είναι έτσι ή αλλιώς ένας συναρπαστικός τύπος.

Την ημέρα είναι...






ένας κατασκευαστής ευχετήριων καρτών και λάτρης των καπέλων αλλά στον ελεύθερο χρόνο του βγαίνει στην αυλή του, στρέφει το τηλεσκόπιό του προς τον ουρανό και φωτογραφίζει απευθείας τον ήλιο.







Χρησιμοποιώντας ειδικά φίλτρα που συνδέονται με κάμερα συλλαμβάνει μερικές από τις πιο όμορφες λεπτομέρειες στην επιφάνεια του ήλιου συνθέτοντας ένα πρωτότυπο και εντυπωσιακό ηλιακό φωτογραφικό άλμπουμ. Οι πρώτες εικόνες είναι άχρωμες και συχνά θολές που απαιτούν πολλές ώρες χρωματισμού, προκειμένου να αποδοθούν καλύτερα τα χαρακτηριστικά. «Είναι ένα είδος φωτορεπορτάζ με ενσταντανέ από τον ήλιο που μοιάζει σαν ένας ολόκληρος πλανήτης γεμάτος… αφράτα σύννεφα ή μαλλί της γριάς», λέει ο Alan.







































perierga.gr

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Γέφυρα από πάγο κατερρέει με εντυπωσιακό τρόπο!

Posted: 17 Feb 2013 01:38 PM PST






Μία γιγαντιαία φυσική γέφυρα από πάγο, τμήμα του παγετώνα Perito Moreno, κατέρρευσε μπροστά στα μάτια...




πολλών επισκεπτών στην Παταγονία της Αργεντινής. Ο συγκεκριμένος παγετώνας σπάει περιοδικά, χαρίζοντάς μας εντυπωσιακές σκηνές όπως αυτή που θα δείτε στο βίντεο.





Ο παγετώνας Perito Moreno έχει έκταση 250 τετραγωνικά χιλιόμετρα και θεωρείται η τρίτη μεγαλύτερη μάζα φρέσκου νερού στον πλανήτη. Παρά τις εντυπωσιακές κατακρημνίσεις τμημάτων του κατά καιρούς το συνολικό μεγεθός του αυξάνεται με το χρόνο, κόντρα στην υπερθέρμανση του πλανήτη.








perierga.gr

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Ανακάλυψη πιθανού Εξωγήινου Χάρτη Αστέρων βρέθηκε στο Kupang Ινδονησία

Posted: 17 Feb 2013 01:29 PM PST


Οι εικόνες που κυκλοφόρησαν δείχνουν δύο παράξενους βράχους που περιέχουν παράξενα σύμβολα και γλυπτά...










Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι οι βράχοι χαραγμένα με ένα χάρτη αστέρι, πολύ παρόμοιο με την πλάκα που σχεδιάστηκε από τον Carl Sagan και Frank Drake, και τοποθετήθηκε στο Pioneer 10, που ξεκίνησε το 1972.



Οι βράχοι έχουν επίσης ένα μαγνητικό πεδίο, το οποίο φαίνεται να προέρχεται από τα βράχια όταν είναι κοντά σε κάθε ηλεκτρική ή ηλεκτρονική συσκευή.





to-gamato.com

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Πράσινος παράδεισος στη λίμνη με τα 1000 νησιά!

Posted: 17 Feb 2013 01:27 PM PST


perierga.gr - 1.000 νησιά συνθέτουν τον σύγχρονο... παράδεισο!





Ένα απίθανο σύμπλεγμα κατάφυτων νησιών μέσα στο...




βαθύ μπλε του ποταμού Saint Lawrence ρέει από τη λίμνη Οντάριο στα σύνορα Καναδά-ΗΠΑ. Για μια αρκετά μεγάλη απόσταση η κοιτη του ποταμού πλαταίνει πάρα πολύ με αποτέλεσμα να δημιουργείται η «Λίμνη των Χιλίων Νησιών» ένα μοναδικό υδάτινο περιβάλλον με χιλιάδες μικρά νησάκια να ξεπροβάλουν από παντού. Οι Ινδιάνοι ονόμαζαν την περιοχή «Manatoana», που σημαίνει «Ο Κήπος του Μεγάλου Πνεύματος».




Στην ουσία πρόκειται για 1.864 νησιά, με έκταση από 0,093 τετραγωνικά μέτρα μέχρι 124 τετραγωνικά χιλιόμετρα (το μεγαλύτερο με την ονομασία Wolfe), στην επιφάνει των οποίων υπάρχει πλούσια βλάστηση, ενώ οι περισσότερες κατοικίες είναι υπερπολυτελείς και ξεχωριστές. Γέφυρες ενώνουν το ένα νησί με το άλλο, ενώ τα μικρότερα αποτελούν σπουδαίους βιότοπους για σπάνια είδη πτηνών που μεταναστεύουν στην περιοχή.




Ερείπια ενός κάστρου του 1779 βρίσκονται σε ένα από τα νησιά, ενώ ολόκληρο το αρχιπέλαγος αποτελεί έναν από τους πλέον δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς καθώς προσφέρει απέραντο γαλάζιο και καταπράσινο φυσικό περιβάλλον, ιδανικά στοιχεία για καλοκαιρινές (και όχι μόνο) εξορμήσεις.


perierga.gr - 1.000 νησιά συνθέτουν τον σύγχρονο... παράδεισο!


perierga.gr - 1.000 νησιά συνθέτουν τον σύγχρονο... παράδεισο!

perierga.gr - 1.000 νησιά συνθέτουν τον σύγχρονο... παράδεισο!

perierga.gr - 1.000 νησιά συνθέτουν τον σύγχρονο... παράδεισο!

perierga.gr - 1.000 νησιά συνθέτουν τον σύγχρονο... παράδεισο!

perierga.gr - 1.000 νησιά συνθέτουν τον σύγχρονο... παράδεισο!

perierga.gr - 1.000 νησιά συνθέτουν τον σύγχρονο... παράδεισο!

perierga.gr - 1.000 νησιά συνθέτουν τον σύγχρονο... παράδεισο!

perierga.gr - 1.000 νησιά συνθέτουν τον σύγχρονο... παράδεισο!

perierga.gr - 1.000 νησιά συνθέτουν τον σύγχρονο... παράδεισο!

perierga.gr - 1.000 νησιά συνθέτουν τον σύγχρονο... παράδεισο!

perierga.gr - 1.000 νησιά συνθέτουν τον σύγχρονο... παράδεισο!

perierga.gr - 1.000 νησιά συνθέτουν τον σύγχρονο... παράδεισο!

perierga.gr - 1.000 νησιά συνθέτουν τον σύγχρονο... παράδεισο!





perierga.gr




Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Στους Δελφούς η πρώτη επέμβαση εγκεφάλου!

Posted: 17 Feb 2013 01:20 PM PST






Ο ασθενής έπρεπε να βρίσκεται σε κατάσταση μέθης..
.









Η πρώτη γνωστή μέχρι σήμερα νευροχειρουργική επέμβαση στην Ελλάδα, έγινε γύρω στο 1900 π.Χ. στην περιοχή των Δελφών. Την ανακάλυψη αυτή έκαναν Ελληνες επιστήμονες που μελέτησαν το κρανίο ενός άντρα από την περιοχή της Κίρρας στη Φωκίδα.

Μάλιστα όπως αναφέρουν στην έρευνα τους οι ειδικοί, η οποία δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση World Neurosurgery, μετά την επέμβαση, ο άντρας έζησε για κάποιους μήνες ή χρόνο μέχρι που τελικά πέθανε σε ηλικία 30 έως 35 χρονών.

Ο κ. Μανώλης Ι. Παπαγρηγοράκης, ορθοδοντικός και επίκουρος καθηγητής στο πανεπιστήμιο Αθηνών, είναι ειδικός σε θέματα παλαιοπαθολογίας. Όταν η αρχαιολόγος κα. Δέσποινα Σκορδά του έδειξε το κρανίο, πρόσεξε μία οπή στο δεξί κροταφικό οστό.

Από το μυαλό του πέρασε το ενδεχόμενο η οπή αυτή να προήλθε από χειρουργική επέμβαση με τρυπανισμό καθώς αν επρόκειτο για θανάσιμο τραύμα από βέλος, «τότε το κρανίο θα έφερε κατάγματα», όπως λέει ο ίδιος στα ΝΕΑ. Οι κρανιογκεφαλικές επεμβάσεις με τρυπανισμό, γίνονταν όπως έχει αποδείξει η επιστημονική έρευνα πολύ παλιότερα σε άλλες περιοχές της Γης, όπως στη Γαλλία, την Ινδία, τους πολιτισμούς της Κεντρικής Αμερικής.

Η πρώτη όμως επιστημονική περιγραφή του τρυπανισμού ανήκει στον Ιπποκράτη ο οποίος τη συστήνει ως θεραπεία για τραύματα του κεφαλιού και ιδίως κρανιακά κατάγματα.

Στους Δελφούς, κατά τη Μέση Εποχή του Χαλκού, οι αναθυμιάσεις από αέρια που αναδύονταν μέσα από το έδαφος, προϊδέαζαν την περιοχή ως ιδανικό τόπο για να γίνει μία τέτοια επέμβαση.

Πολύωρη επέμβαση

«Ο ασθενής έπρεπε να βρίσκεται σε κατάσταση μέθης, σε αναλγησία, και εκείνη την εποχή στο βαθμό που γνωρίζουμε δεν υπήρχαν οι γνώσεις για την παρασκευή κάποιας ουσίας  που να προκαλεί αναισθησία», λέει ο κ. Μ. Παπαγρηγοράκης, επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας. Επομένως είναι πολύ πιθανό η επέμβαση να έγινε κοντά σε κάποιο γεωλογικό σχηματισμό απ' όπου αναδύονταν αναθυμιάσεις.

Οι έλληνες επιστήμονες πιστεύουν ότι ο άντρας που υποβλήθηκε στην επέμβαση, έπασχε μάλλον από κάποια μορφή επιληψίας. «Η διάνοιξη οπής στο κρανίο φάνταζε στα μάτια των θεραπευτών ως η ιδανική λύση για την απαλλαγή των ασθενών από "κακά πνεύματα". Η επέμβαση άνοιγε κατά την πεποίθησή τους, ένα παράθυρο για να διαφύγουν από το κεφάλι».

Οι έλληνες ειδικοί, εξέτασαν το κρανίο σε αξονικό τομογράφο για να μελετήσουν τη δομή του οστού όπου είχε γίνει η επέμβαση. Η οπή είχε σχήμα ωοειδές με διαστάσεις 8 επί 7,5 χιλιοστά και τα άκρα της ήταν κυρτωμένα, υποδεικνύοντας ότι η διαδικασία της επούλωσης είχε ξεκινήσει μετά την επέμβαση.

Ήταν σίγουρα μια πολύωρη επέμβαση και επώδυνη για τον ασθενή, παρά την κατάσταση μέθης που βρισκόταν. Η μορφολογία του σχήματος της οπής, κάνει τους ειδικούς να πιστεύουν ότι η επέμβαση πραγματοποιήθηκε τρίβοντας πάνω στο κρανίο κάποιο λίθινο, κατά πάσα πιθανότητα, εργαλείο.

Με τον τρόπο αυτό γινόταν ο τρυπανισμός του κρανίου, το οποίο στη συνέχεια επουλωνόταν. Οι επιστήμονες δεν μπορούν να πουν με βεβαιότητα τι είδους ασθένειες (εκτός από επιληψία) επεδίωκαν να γιατρεύουν οι θεραπευτές με τη μέθοδο του τρυπανισμού.

Στην επιστημονική ομάδα που έκανε την ανακάλυψη, μετείχαν ακόμη ο κ. Παναγιώτης Τούλας, νευροακτινολόγος, ο κ. Μανώλης Τσιλιβάκος, ανθρωπολόγος, ο κ. Αντώνης Κουσούλης, ιατρός, ο κ. Γιώργος Ορφανίδης, νευροχειρουργός, και ο κ. Φίλιππος Συνοδινός, ορθοδοντικό.
Το κρανίο με την οπή στο δεξιό κροταφικό οστό, ανήκε σε νεαρό άντρα που υπεβλήθη σε νευροχειρουργική επέμβαση, περί το 1900 π.Χ. στους Δελφούς.







24wro




Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Εντυπωσιακή βουτιά στους καταρράκτες

Posted: 17 Feb 2013 01:11 PM PST


Εντυπωσιακή βουτιά στους καταρράκτες









Παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες...







Ο Di Huanran από την Κίνα πραγματοποίησε την ψηλότερη βουτιά από καταρράκτες οι οποίοι έφταναν τα 12,19 μέτρα.

Το ρεκόρ πραγματοποιήθηκε στους καταρράκτες Diaoshuilou της λίμνης Jingbo στην Κίνα, στις 5 Οκτωβρίου του 2008. 







newsbeast.gr



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

ΔΕΙΤΕ: Aπόλυτη κατάντια! Νήπια ποζάρουν με ψεύτικες βλεφαρίδες

Posted: 17 Feb 2013 01:03 PM PST






Παγώνει το αίμα το φωτογραφικό υλικό που έδωσε στη δημοσιότητα η αμερικανίδα φωτογράφος Σούζαν Άντερσοναφού απαθανάτισε κοριτσάκια...



νηπιακής ηλικίας, βαμμένα και φτιαγμένα να ποζάρουν ως υποψήφιες καλλιστείων. Το θέαμα είναι αποκρουστικό, έως και διεστραμμένο θα έλεγε κανείς, αφού στο βλέμμα και το ύφος των παιδιών αποτυπώνεται όλη η εμμονή-αρρώστια των γονιών τους να τα μυήσουν απότομα από μία τόσο τρυφερή ηλικία στον σκοτεινό κόσμο των μεγάλων. Mα καλά δε θα επέμβει κανείς?

_tyler durden

















24wro


Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

VIDEO: Τέτοιο κούνημα δεν έχετε ξαναδεί...

Posted: 17 Feb 2013 01:00 PM PST



Δείτε το βίντεο και το μόνο σίγουρο είναι ότι η κοπέλα θα σας συναρπάσει με τις κινήσεις της...








kamikazi.gr

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Τα πιο καλά φιλαράκια!

Posted: 17 Feb 2013 12:51 PM PST







Η τρυφερή φιλία ενός πιτσιρικά από την Ιαπωνία και του σκύλου του...


Η φράση «ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», μπορεί να είναι εντελώς κλισέ, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις ισχύει στ' αλήθεια. Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και η τρυφερή φιλία ανάμεσα στον Τασούκου, από την Ιαπωνία και του σκύλου του, Μου.

Ο Μου είναι ένα γαλλικό μπουλντόγκ που κάνει την καλύτερη παρέα στον μικρό Τασούκου. Οι δυο τους κοιμούνται , βλέπουν τηλεόραση, πηγαίνουν βόλτες και παίζουν μαζί.

Οι γονείς του χαριτωμένου μικρούλη απαθανατίζουν τη φιλία του με τον υπομονετικό και επίσης χαριτωμένο σκυλάκο και ανεβάζουν τις φωτογραφίες στο Instagram. Φυσικά, έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλείς και ο λόγος είναι προφανής...






























































Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Διάσημες που παίρνουν την ίδια πόζα σε κάθε φωτογραφία!

Posted: 17 Feb 2013 12:45 PM PST







Έχουν βρει το καλό τους προφίλ και δε το αλλάζουν με τίποτα.
Έτσι όλες οι φωτογραφίες φαίνονται να είναι το ίδιο, απλά με άλλα ρούχα....



Η Μπιγιονσέ ξέρει τον ιδανικό τρόπο για να αναδείξει τις καμπύλες της: τοποθετεί τα χέρια της χαμηλά στη μέση της με τους αγκώνες να δείχνουν προς τα έξω και τα πόδια σταυρωμένα.








Η βασίλισσα της μόδας Βικτόρια Μπέκαμ γνωρίζει πολύ καλά ότι ο καλύτερος τρόπος για να αναδείξει την ομορφιά της είναι η τοποθέτηση του αριστερού της ποδιού λίγο πιο μπροστά. Συνοδεύει μάλιστα αυτή την κίνηση με μια μικρή στροφή του κεφαλιού της προς τα δεξιά, ώστε να τονιστούν οι γυμνασμένοι ώμοι της. Θα βλέπετε αυτή την πόζα για πολλά χρόνια ακόμα!








Η Πάρις Χίλτον έχει πατήσει αμέτρητες φορές το κόκκινο χαλί και είναι αδύνατο να μην προσέξει κάποιος την συνήθεια που έχει να κοιτάζει τους φωτογράφους πάνω απ' τον ώμο της. Ίσως θέλει να φαίνεται λίγο ντροπαλή ή το κάνει επειδή ξέρει ότι έχει μεγάλο σαγόνι και τέλειο ώμο και επομένως θέλει να κρύψει το πρώτο μέσω του... δεύτερου!








Κέιτι Πράις


Η Βρετανίδα σταρ Κέιτι Πράις διαθέτει ένα πολύ διάσημο σώμα και μερικά ακόμη διασημότερα «σημεία» πάνω του. Της αρέσει δε να τα δείχνει γυρίζοντας στο πλάι το σώμα της, τραβώντας πίσω τους ώμους της και κοιτώντας με νάζι τον φωτογραφικό φακό.








Η Μέγκαν Φοξ είναι μια απ' τις πιο ελκυστικές γυναίκες του κόσμου αυτή τη στιγμή και το γνωρίζει πολύ καλά. Γι' αυτό το λόγο, οποτεδήποτε υπάρχει κάμερα γύρω της δεν χάνει ευκαιρία να γλείψει με την γλώσσα τα δόντια της με τρόπο αισθησιακό! 








Μάιλι Σάιρους


Η τραγουδίστρια-ηθοποιός αρέσκεται να κάνει την χειρονομία της ειρήνης με τα δάχτυλά της. Εκτός και αν με αυτό θέλει να δείξει την κοριτσίστικη δύναμή της. 








Η Σιένα Μίλερ κρατάει συνήθως το τσαντάκι της. Η ηθοποιός-σχεδιάστρια εμφανίζεται να λατρεύει τα τσαντάκια και αποφασίζει να τα αναδεικνύει σε κάθε ευκαιρία της να φωτογραφηθεί στο κόκκινο χαλί.





Η Λίντσεϊ Λόχαν ξεκάθαρα τρελαίνεται να δίνει φιλιά στον... αέρα! Οι παπαράτσι ανά τον κόσμο θα εύχονταν βέβαια αυτά να είναι πραγματικά.








Τζένιφερ Άνιστον


Η Τζένιφερ είναι μια εκ των αγαπημένων γυναικών του Χόλιγουντ και συνηθίζει να σταυρώνει τα πόδια της σε κάθε πόζα. Τόσο πολύ που νομίζεις ότι θέλει να πάει στην τουαλέτα!






Πηγή:msn.gr


Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Θαυμαστής της Ριάνα της επιτέθηκε με μπουκάλι και την τραυμάτισε!

Posted: 17 Feb 2013 12:41 PM PST





Άσχημη κατάληξη είχε η έξοδος τη Ριάνα στο Λονδίνο, όταν  σε ένα νυχτερινό κέντρο δέχθηκε επίθεση από έναν τρελαμένο θαυμαστή της,....


ο οποίος της επιτέθηκε με μπουκάλι.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο θαυμαστής της Ριάνα άρχισε να την βρίζει και να της μιλάει άσχημα για τον φίλο της, Κρις Μπράουν, και ύστερα πέταξε ένα μπουκάλι κατά πάνω της.










newsbomb.gr


Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Μουσική από... προφυλακτικά

Posted: 17 Feb 2013 12:36 PM PST







Υπάρχουν και άλλες χρήσεις πέρα από τη συνηθισμένη...













Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Λογική ή συναίσθημα; Τί επιλέγουν τα ζώδια;

Posted: 17 Feb 2013 12:31 PM PST






Στη ζωή πολλές φορές βρισκόμαστε μπροστά σε ένα σταυροδρόμι, που πρέπει να πάρουμε μία απόφαση.
Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει το δίλημμα ...

από την μία πλευρά η φωνή της λογικής, μας προστάζει ποια είναι η σωστή επιλογή που πρέπει να πάρουμε και από την άλλη πλευρά το συναίσθημα βροντοφωνάξει και μας παρασύρει να ακολουθήσουμε τον δρόμο της καρδιάς! Βρίσκεσαι και εσύ αυτή την περίοδο σε δίλημμα και δεν ξέρεις τι να αποφασίσεις;



Θέλεις να μάθεις πώς σκέφτεται και αντιδρά κάθε ζώδιο, όταν βρίσκεται μπροστά στο δίλημμα μίας απόφασης;



Διάβασε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε αν στη ζωή του ακολουθεί τη λογική ή το συναίσθημα και ποια είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνει στις επιλογές του!





ΚΡΙΟΣ



Το Κριαράκι τις περισσότερες φορές δεν μπαίνει στην διαδικασία, ούτε να ακούσει την καρδιά του, ούτε να σκεφτεί βάση της λογικής. Θα ακολουθήσει απερίσκεπτα και εντελώς παρορμητικά αυτό που ανοίγεται μπροστά του, χωρίς να έχει διαλευκάνει μέσα του αν είναι κάτι που πραγματικά το θέλει ή αν βάση λογικής είναι κάτι που θα του βγει σε καλό! Έτσι λοιπόν πολύ συχνά μετανιώνει για τις επιλογές του και προσπαθεί στη συνέχεια να βάλει σε μία τάξη τα πράγματα. Αρκετές στιγμές ο εγωισμός του δεν τον αφήνει να δει καθαρά τις καταστάσεις και να κάνει την επιλογή που είτε θα είναι η σωστή, είτε θα τον ευχαριστεί. Μετά από συνεχόμενα λάθη και απογοητεύσεις, προσπαθεί να επιβάλλει στον εαυτό του τη λογική, γρήγορα όμως αν βρεις το «κουμπί» του, μπορείς να τον κάνεις να ακολουθήσει το συναίσθημα! Οι αποφάσεις του όμως αλλάζουν με ταχύτητα φωτός !...



ΤΑΥΡΟΣ



Ο Ταύρος όταν βρίσκεται μπροστά στο σταυροδρόμι μίας απόφασης, θα πάρει αρκετό χρόνο για να επιλέξει ποιο μονοπάτι θα ακολουθήσει. Θα μετρήσει όλα τα θετικά και τα αρνητικά μίας απόφασης και δεν θα βιαστεί να κάνει το επόμενό του βήμα, αν δεν έχει πρώτα βεβαιωθεί ότι θα βαδίσει εκ του ασφαλούς. Πριν πάρει μία απόφαση θα ακούσει την φωνή της καρδιάς του, αν όμως δεν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις που του ορίζει η λογική του, τότε δεν πρόκειται να ακολουθήσει το συναίσθημά του, αλλά θα έχει πολύ μεγάλο επιβάλλουν στον εαυτό του, προκειμένου να ακολουθήσει την ασφαλή «οδό»! Σαν ζώδιο της Γης, το Ταυράκι βαδίζει πάντα με τα σταθερά και σίγουρα μονοπάτια της λογικής και προσπαθεί να πείσει και τον εαυτό του, ότι αυτό που ζητά η καρδιά του είναι το «σωστό»! Η καθυστέρηση του στην λήψη αποφάσεων είναι η αιτία που πολλές φορές χάνει σημαντικές ευκαιρίες.



ΔΙΔΥΜΟΣ



Είναι γνωστό ότι ο Δίδυμος έχει αρκετά κυκλοθυμική συμπεριφορά και πολύ εύκολα αλλάζει διαθέσεις, απόψεις και τακτικές. Έχει τον τρόπο να συνδυάζει τη λογική με το συναίσθημα και οι αποφάσεις του να είναι απρόβλεπτες αλλά και πρωτότυπες! Για τα απλά καθημερινά πράγματα θα αποφασίσει βάση του συναισθήματος, θα κάνει αυτό που πραγματικά θέλει και αισθάνεται, αν δει όμως ότι κάτι πάει στραβά, τότε αλλάζει γρήγορα τακτική! Για τα πιο σοβαρά ζητήματα που αφορούν το μέλλον και την εξέλιξή του, θα σκεφτεί σοβαρά κάποια πράγματα και πολύ γρήγορα θα βαδίσει βάση της λογικής του. Ο Δίδυμος είναι ένας άνθρωπος που έχει τον τρόπο να ελίσσεται και να βρίσκει την ιδανική λύση, την κατάλληλη στιγμή. Το αδύνατο σημείο του είναι ότι πολλές φορές δεν μπορεί να διακρίνει πόσο σημαντική είναι μία απόφαση που πρέπει να πάρει και δεν δίνει την δέουσα σημασία!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ



Οι αποφάσεις ενός Καρκίνου στηρίζονται αποκλειστικά και μόνο στο συναίσθημα, αλλά και στην διαίσθησή του! Όσο και να προσπαθήσεις να τον μεταπείσεις ή να του επιβάλεις να σκεφτεί πιο λογικά, δεν θα καταφέρεις να του αλλάξεις τακτική. Ένας Καρκίνος είναι ευτυχισμένος μόνο όταν κάνει αυτό που πραγματικά αισθάνεται, έστω και αν είναι λάθος. Μπορεί μέσα του να γνωρίζει πολύ καλά τις συνέπειες κάποιων αποφάσεών του, όμως είναι της άποψης πως καλύτερα να κάνεις αυτό που πραγματικά επιθυμείς και στη συνέχεια ας πονέσεις, παρά να επιβάλεις στον εαυτό σου τα «πρέπει» που θα σου αφήσουν μέσα σου ένα μεγάλο «αγκάθι»! Για τα πολύ κρίσιμα ζητήματα της ζωής του, το Καρκινάκι θα ακούσει και την εσωτερική του φωνή, γιατί ως γνωστόν είναι ζώδιο αρκετά διαισθητικό και εμπιστεύεται πολύ το ένστικτό του! Το αρνητικό του στοιχείο είναι πως κάποιες στιγμές χάνει σημαντικές ευκαιρίες επειδή δεν μπορεί να πάρει πρακτικές αποφάσεις!



ΛΕΩΝ



Ένας Λέοντας ποτέ δεν θα παραδεχτεί ότι επέλεξε λάθος, ότι δεν έκανε το σωστό. Πάντα θα κάνει αυτό που θεωρεί ότι θα τον κάνει ευτυχισμένο και δεν θα το μετανιώσει ούτε στιγμή. Τις περισσότερες φορές αποφασίζει με το συναίσθημα και προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του με επιχειρήματα, ότι αυτό είναι το σωστό και ότι παίρνει την ιδανική απόφαση! Ακόμα και όταν ξέρει καλά ότι η επιλογή που παίρνει βάση του συναισθήματος είναι από την αρχή καταδικασμένη, θα κάνει τα αδύνατα – δυνατά για να αλλάξει την κατάσταση! Ωστόσο πολλές φορές χάνει πολύτιμο χρόνο στην προσπάθειά του να κάνει τις καταστάσεις γύρω του να «δουλέψουν» έτσι όπως υπολόγιζε! Όταν πρόκειται για μία σοβαρή απόφαση που θα επηρεάσει όχι μόνο τη ζωή του, αλλά και τις ζωές των κοντινών του προσώπων, ο Λέων φροντίζει πάντα να στέκεται στο ύψος του και να βάζει κάτω το μυαλό του για να επιλέξει σωστά!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ



Ο μόνος τρόπος για να παρθούν σωστές αποφάσεις, είναι μόνο βάση της λογικής για τον φίλο μας τον Παρθένο, που δεν επιτρέπει στον εαυτό του να λειτουργήσει αυθόρμητα και να κάνει αυτό που λεει η καρδούλα του! Η λογική είναι στάση ζωής γι αυτόν και μόνο όταν βαδίζει προγραμματισμένα και εκ του ασφαλούς αισθάνεται καλά. Μπορεί μέσα του κάποιες στιγμές να νιώθει ανικανοποίητος και να σκέφτεται πώς θα μπορούσαν να ήταν τα πράγματα αν είχε αφήσει το συναίσθημά του ελεύθερο, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα ριψοκινδύνευε παίρνοντας μία απόφαση που δεν θα είχε πρώτα μελετήσει καλά και δεν θα στηριζόταν στα «πρέπει» και στους κανόνες, που θέτει ο ίδιος στον εαυτό του! Η τετράγωνη λογική του αλλά και η αυστηρότητα στην οποία καταβάλλει τον εαυτό του είναι η αιτία που πολλές φορές μπορεί να φανεί ανέκφραστος, ψυχρός και αδιάφορος.



ΖΥΓΟΣ



Ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός Ζυγού είναι η αναποφασιστικότητά του! Τις περισσότερες φορές βρίσκεται διχασμένος και δεν ξέρει ούτε τι είναι το σωστό, αλλά ούτε τι είναι και αυτό που πραγματικά θέλει. Εκείνες τις στιγμές θα ζητήσει την συμβουλή των γύρων του, πολλές φορές θα επιλέξει επηρεασμένος από όλα όσα έχει ακούσει από τρίτα πρόσωπα ή πολύ απλά θα βάλει άλλους να αποφασίσουν γι αυτόν, προκειμένου να αποποιηθεί τις ευθύνες. Όταν στο τέλος τα κάνει... σαλάτα, τότε θα κάτσει σοβαρά να σκεφτεί και να πάρει μία απόφαση, ζυγίζοντας τα θετικά και τα αρνητικά της επιλογής που επρόκειτο να πάρει. Τις περισσότερες φορές ακούει την καρδιά του, αρκεί με την απόφασή του να μην αδικήσει κανέναν.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ



Ο Σκορπιός κινείται βάση της διαίσθησής του - όπου τις περισσότερες φορές είναι αλάνθαστη - για αυτό και όταν πρόκειται να πάρει μία απόφαση ,την εμπιστεύεται απόλυτα! Όταν θέλει πολύ να πετύχει έναν προσωπικό του στόχο, τότε έχει όλη την υπομονή και την επιμονή να κάνει ότι περνά από το χέρι του, για να κάνει πραγματικότητα την επιθυμία του. Σε αυτές τις περιπτώσεις, έστω και αν χρειαστεί να θυσιάσει τις επιθυμίες του, θα κάνει το σωστό και το «πρέπει» για να κατακτήσει αυτό που τόσο πολύ λαχταρά! Ωστόσο στον έρωτα, τις περισσότερες φορές θα κινηθεί βάση ενστίκτου και συναισθήματος, γιατί δεν θέλει ποτέ να χάνει ούτε μία στιγμή που μπορεί να του χαρίσει χαρά και απόλαυση!



ΤΟΞΟΤΗΣ



Παρόλο που ο Τοξότης σου δίνει την εντύπωση ότι είναι ένας άνθρωπος υπερβολικά αισιόδοξος, παρορμητικός αλλά και επιπόλαιος, στην πραγματικότητα σκέφτεται αρκετά όταν βρίσκεται μπροστά σε μία σοβαρή απόφαση! Στην νεότερη ηλικία του θα ακολουθήσει πολλές φορές το συναίσθημά του, αδιαφορώντας για το τι είναι το σωστό, γι αυτό και αρκετές φορές θα «φαει» το κεφάλι του μέχρι να μάθει! Ωστόσο είναι από τους ανθρώπους που αργά ή γρήγορα τα παθήματα του γίνονται μαθήματα, γι αυτό και μεγαλώνοντας προσπαθεί να αποφεύγει τα λάθη ακολουθώντας τη λογική του, όταν πρόκειται να πάρει κάποια απόφαση ζωής. Σε άλλες πιο σοβαρές περιπτώσεις θα προσπαθήσει να συνδυάσει τη λογική με το συναίσθημα και να πάρει μία απόφαση, που θα μπορεί να τον ικανοποιήσει από όλες τις απόψεις!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ



Αναμφισβήτητα ο Αιγόκερως είναι ένας άνθρωπος με τετράγωνη λογική! Στην ζωή δεν επιτρέπονται οι επιπολαιότητες και δεν αρκεί μόνο να σκεφτόμαστε τι είναι αυτό που θέλουμε. Αυτή είναι η άποψή του για τις αποφάσεις της ζωής, που γι αυτόν δεν είναι ένα απλό παιχνιδάκι. Όταν πρέπει να κάνει μία επιλογή θα σκεφτεί σοβαρά, όχι το τι προσδοκά η καρδιά του, αλλά τι είναι το καλύτερο γι αυτόν βάση της λογικής του. Θα στερήσει από τον εαυτό του τη χαρά που μπορεί να του δώσει μία συναισθηματική πρόκληση, προκειμένου να πετύχει αυτό που έχει βάλει στο μυαλό του! Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να εννοήσουμε ότι ο Αιγόκερως είναι ένας άνθρωπος χωρίς συναισθήματα. Θα υπάρξουν στιγμές που για κάποια απλά ζητήματα θα ακολουθήσει την καρδιά του, όμως δεν θα αφήσει ποτέ τα αισθήματά του να τον καθοδηγήσουν για πολύ καιρό, εφόσον η λογική του τον προειδοποιεί ότι υπάρχει κίνδυνος.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ



Ο Υδροχόος παίρνει συνήθως απρόβλεπτες αποφάσεις τη στιγμή που κανείς δεν το περιμένει και λειτουργεί πάντα ανάλογα με την περίπτωση! Παρόλο που μπορεί πολλές φορές να ακούσει την φωνή της καρδιάς του και να πάρει μία απόφαση που θα βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στο συναίσθημά του, υπάρχουν και στιγμές που κάνει την ανατροπή και αποφασίζει αποκλειστικά και μόνο βάση της λογικής του. Το σημαντικότερο γι αυτόν είναι οι αποφάσεις που θα πάρει να μην πληγώσουν κάποιον άλλον. Γι αυτό λοιπόν, αν ο δρόμος της καρδιάς του τον καθοδηγεί σε επιλογές που μπορεί να προκαλέσουν πόνο σε κάποιον άλλον άνθρωπο, τότε είναι βέβαιο ότι θα επιβληθεί στον εαυτό του, θα βάλει κάτω τη λογική του και θα σκεφτεί ποιο είναι το σωστό! Για τα απλά καθημερινά ζητήματα θα κάνει συνήθως αυτό που θέλει, χωρίς να λογαριάσει κάποιο κόστος.



ΙΧΘΥΣ



Τί πάει να πει λογική...είναι άγνωστη λέξη για το τρυφερό μας το Ψαράκι, που είναι ένα ζώδιο που σκέφτεται και ενεργεί αποκλειστικά και μόνο με το συναίσθημά του. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να στερούμαστε όλα όσα επιθυμεί η καρδιά μας είναι η άποψή του και έστω και αν κάποιες στιγμές επιβάλλεται να δει κάποια πράγματα με την ψυχρή λογική, δύσκολα τα καταφέρνει! Παρόλο που πολλές φορές δειλιάζει όταν βρίσκεται μπροστά σε μία απόφαση και προσπαθεί να αποφύγει τις τελεσίδικες επιλογές, σύντομα θα κάνει αυτό που του λέει η καρδιά του, χωρίς να υπολογίσει το κόστος. Μπορεί βέβαια μετά να μετανιώνει, όμως σπάνια μαθαίνει από τα λάθη του και συνεχίζει να ακολουθεί το συναίσθημά του!


tromaktiko




Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Ο άνθρωπος που κέρδισε το …κρύο! [video]

Posted: 17 Feb 2013 12:26 PM PST






Ο Wim Hof χαρακτηρίζεται -όχι άδικα- ως «Iceman», αφού έχει τη μοναδική ικανότητα να διατηρεί το σώμα του ζεστό ακόμη και όταν...


βρίσκεται σε πολύ ψυχρά περιβάλλοντα ή σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Ο «άνθρωπος των πάγων» κατάφερε μετά από χρόνια προπονήσεων και εντατικών εκπαιδευτικών μαθημάτων να τρέξει μισό μαραθώνιο πάνω από τον Αρκτικό Κύκλο, και μάλιστα ημίγυμνος και ξυπόλητος, φορώντας μόνο ένα σορτσάκι και έναν σκούφο! Το έδαφος ήταν σκεπασμένο από χιόνι, ενώ η θερμοκρασία άγγιζε τους 35 βαθμούς Κελσίου υπό το μηδέν. Το εγχείρημά του, όπως θα δείτε και στο ακόλουθο βίντεο, ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αφήνοντας μόνο μερικά… κρυοπαγήματα στα πόδια του.





perierga.gr


Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Britney Spears: το πιο κακόγουστο κορίτσι της μουσικής μεγάλωσε και μυαλό δεν έβαλε

Posted: 17 Feb 2013 12:21 PM PST






Η Britney Spears δεν είναι πια το γλυκανάλατο ξανθό κοριτσάκι του Mickey Mouse club.
Το ξανθό της έμεινε, η αθωότητα όμως πήγε...

περίπατο και μαζί με αυτήν το όποιο γούστο μπορεί να είχε επιδείξει τα πρώτα χρόνια στο παλκοσένικο. Καλά, ας μη γελιόμαστε, καλοντυμένη δεν την έχουμε δει ποτέ, καλόγουστη δεν την έχουν χαρακτηρίσει ούτε την εποχή που υπήρχαν άνθρωποι να έχουν συμφέροντα από την κολακεία και σίγουρα δεν είναι σταθερή σε τίποτα στη ζωή της.



Ουσίες, αλκοόλ, χάπια, απροσάρμοστη συμπεριφορά και δύο παιδιά που δε μπορεί να κουμαντάρει συνθέτουν ένα παζλ για μία γυναίκα που δείχνει εδώ και πολύ καιρό να το έχει χάσει. Ίσως ο αρραβώνας της να μας έκανε να χαμογελάσουμε με ανακούφιση, όμως την Britney κι αν την πλένεις το σαπούνι σου χαλάς. Προφανώς για άλλη μία φορά έκανε τρέλες, μέχρι που ο άνθρωπος αναγκάστηκε να την παρατήσει.




metrogreece.gr


Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Δείτε τον κούκλο άντρα της Μπέτυ Μαγγίρα

Posted: 17 Feb 2013 12:16 PM PST








Πρόκειται για έναν από τους πιο όμορφους και γοητευτικούς Έλληνες άντρες!
Είναι πολίστας και έχει παντρευτεί με την όμορφη Μπέτυ Μαγγίρα! Ο φωτογραφικός φακός του...

entertv.gr εντόπισε την Μπέττυ Μαγγίρα με τον Δημήτρη Μάζη εντόπισε σε νυχτερινή τους έξοδο και τους απαθανάτισε.




entertv.gr






Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Ζευγάρι χαρίζει εκατομμύρια από τα κέρδη ενός λαχείου

Posted: 17 Feb 2013 12:07 PM PST






Άν έχεις αγάπη και αυτογνωσία, εστιάζεις στις πραγματικές ανάγκες. Όχι στις πλασματικές, όπως το πολύ χρήμα.»...




Ένα ζευγάρι καναδών δώρισε σχεδόν 10 εκατομμύρια δολάρια από τα κέρδη ενός λαχείου σε διάφορους οργανισμούς της κοινότητάς του. Το ζεύγος Large -ο Allen οξυγονοκολλητής επί 30 χρόνια και η Violet που αναρρώνει από καρκίνο- είναι κυριολεκτικά Large.



O ίδιος και η σύζυγός του είναι ευχαριστημένοι με ό,τι έχουν και τον τρόπο ζωής που ακολουθούν.



«Είμαστε απλοί άνθρωποι της εξοχής που δε χρειάζονται περισσότερα από όσα έχουν» δήλωσαν. Οι ερωτευμένοι διανύουν την 7η δεκαετία της ζωής τους και κράτησαν μόνο το 2% από τα κέρδη για ώρα ανάγκης και για να περιποιηθούν τους δικούς τους ανθρώπους.



Το υπόλοιπο 98% πήγε σε εκκλησίες, πυροσβεστικές υπηρεσίες, νεκροταφεία, στον Ερυθρό Σταυρό, καθώς και στα νοσοκομεία όπου η κα Large έκανε θεραπείες.



Ο κος Large, ετών 75, δήλωσε ότι μετά τη συνταξιοδότησή του, ο ίδιος και η σύζυγός του είναι ευχαριστημένοι με ό,τι έχουν και τον τρόπο ζωής που ακολουθούν. Άν έχεις αγάπη λέει και αυτογνωσία, εστιάζεις στις πραγματικές ανάγκες. Όχι στις πλασματικές όπως το πολύ χρήμα.





hamomilaki.blogspot.gr


Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Οι άντρες μπροστά στην ντουλάπα τους

Posted: 17 Feb 2013 12:02 PM PST



Λένε ότι οι γυναίκες είναι εκείνες που αργούν να ντυθούν. Συκοφαντία!
Υπάρχουν άντρες τόσο φιλάρεσκοι ή αναποφάσιστοι, που ξεπερνούν πολλές κυρίες, ως προς τον χρόνο που χρειάζονται για να καταλήξουν τι θα φορέσουν. Αλλά να, το άτιμο το ζώδιο τους προδίδει! Φυσικά, υπάρχει και η αντίθετη περίπτωση. Οι τύποι που ξεμπερδεύουν σε χρόνο μηδέν. Α, όλα και όλα, οι αναλύσεις του Myastro μπορεί να κάνουν χιούμορ, αλλά δεν θέλουν να αδικούν κανέναν!:



ΚΡΙΟΣ: Μέσος χρόνος παραμονής μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα: 10 δευτερόλεπτα. Όσο χρειάζεται να τραβήξει από ένα είδος, μπλουζάκι, πουλόβερ, παντελόνι, πουκάμισο, σακάκι, μπουφάν ανάλογα με τον καιρό, που να βρίσκεται στο οπτικό του πεδίο. Δεν υπάρχει περίπτωση να ψαχουλέψει ή να το σκεφτεί, είναι προφανές χάσιμο χρόνου. Κάτι απ' όλα πρέπει να είναι κόκκινο, το αγαπημένο του χρώμα, παρεκτός κι αν ιδεολογικοί λόγοι ποδοσφαιρικής τοποθέτησης το αποκλείουν. Παρά την ταχύτητα στη διαδικασία επιλογής όμως, δεν θα κάνει παράταιρους συνδυασμούς. Δεν το επιτρέπει στον εαυτό του να βγει με ντύσιμο που να αποτελέσει αφορμή πειραγμάτων!



ΤΑΥΡΟΣ: Μέσος χρόνος παραμονής μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα: 20 λεπτά. Ε, τι περιμένεις από ένα ζώδιο που πρώτον δεν βιάζεται ποτέ και δεύτερον έχει κυβερνήτη την Αφροδίτη, τη θεά της καλαισθησίας; Θα σκεφτεί με την ησυχία του τον πιο αρμονικό συνδυασμό, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα το θέαμα των παραταγμένων ρούχων, που η εύνοια της ζωής έφερε στην κατοχή του. Με τελετουργικές κινήσεις θα βγάλει από την ντουλάπα το απαλό κασμιρένιο πουλόβερ του, το καλοσιδερωμένο πουκάμισο, τη μεταξωτή γραβάτα… Θα τα ακουμπήσει στο κρεβάτι. Θα τους κάνει νοερά μια ερωτική εξομολόγηση και θα τα φορέσει αργά.



ΔΙΔΥΜΟΙ: Μέσος χρόνος παραμονής μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα: Μηδέν, αν δεν έχει κάποιον να του μαζεύει το σπίτι. Τα ρούχα που φοράει συνήθως και τον βολεύουν είναι πεταμένα οπουδήποτε, εκτός από την ντουλάπα. Θα κάνει μια γρήγορη γύρα, θα μαζέψει μια αρμαθιά με ένα- από-το κάθε-είδος και θα τη φορέσει. Αν κάποιο θύμα τού τακτοποιεί τα ρούχα στην ντουλάπα, θα ακούσει και παράπονα, γιατί εξαιτίας του ο Δίδυμος δεν τα βρίσκει, έτσι που είναι όλα τα πουλόβερ μαζί, τα πουκάμισα μαζί, τα παντελόνια μαζί. Ενώ τουλάχιστον πριν ήξερε ότι το καρό πουκάμισο ήταν πάνω στον εκτυπωτή…



ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μέσος χρόνος παραμονής μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα: 25 λεπτά. Κάθε ρούχο είναι για τον Καρκίνο και μια πολύτιμη ανάμνηση. Καθώς παραμερίζει τις κρεμάστρες ψάχνοντας, αμέτρητες εικόνες έρχονται στο νου του. Φυσικά θα φορέσει κάτι αγαπημένο, που θα προσπαθήσει να το ταιριάξει με κάτι άλλο αγαπημένο, έστω και από άλλη ανάμνηση. Μερικές φορές όμως, δυο χωριστά αγαπημένα δεν κάνουν ένα αρμονικό αγαπημένο σύνολο. Μέχρι να αγαπηθούν όλα μαζί επάνω του, πιθανόν να στοιβαχτεί ένα βουναλάκι στο κρεβάτι ή στην πολυθρόνα. Που θα μείνει εκεί, για να θυμίζει τις αγαπημένες, έστω και αταίριαστες αναμνήσεις.



ΛΕΩΝ: Μέσος χρόνος παραμονής μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα: 35 λεπτά. Εντάξει, δεν είναι πολύ, αν σκεφτείς ότι οι Λουδοβίκοι, παλιοί συνάδελφοι, χρειάζονταν ώρες και αμέτρητους υπηρέτες για να ντυθούν. Εκείνος, αν δεν είναι αναγκασμένος να αυτοεξυπηρετηθεί, θα φωνάξει την αγαπημένη του ή τη μαμά του, για να του βρει οτιδήποτε δεν είναι στο οπτικό του πεδίο. Ένας κοτζάμ βασιλιάς δεν μπορεί να ψαχουλεύει σαν τυμβωρύχος, και να του μείνει μετά και η ντουλάπα άνω-κάτω. Αν πρέπει να τα βρει μόνος του, θα ψάξει απτόητος μέχρι να συνθέσει το πιο εντυπωσιακό σύνολο («ανσάμπλ», που έλεγαν και οι Λουδοβίκοι).



ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μέσος χρόνος παραμονής μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα: μηδέν. Όλα τα ρούχα είναι ήδη βγαλμένα και ακουμπισμένα στο κρεβάτι, με τη σειρά που θα φορεθούν. Για να είμαστε δίκαιοι λοιπόν, προηγούμενος μέσος χρόνος αναζήτησης μέχρι να «κομποζάρει» (που λένε και οι στυλίστες μόδες) το συνολάκι: 25 λεπτά. Μπορεί η σύνθεση να φαίνεται απλή, ενδεχομένως και συντηρητική. Αλλά αν την κοιτάξεις προσεκτικά, θα δεις να αναδύεται η ομορφιά μέσα από τη λεπτομέρεια, όπως η εναρμόνιση του μοτίβου της γραβάτας με το πλαϊνό σχεδιάκι της κάλτσας. Μόνο που δεν θα κοιτάξεις ούτε προσεκτικά ούτε απρόσεκτα, γιατί δεν θα φαίνεται.



ΖΥΓΟΣ: Μέσος χρόνος παραμονής μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα: απεριόριστος. Τι άλλο περιμένεις από τον φανατικό, πλην όμως αναποφάσιστο αναζητητή της αισθητικής τελειότητας, που τον κουμαντάρει η Αφροδίτη, ο πλανήτης της φιλαρέσκειας; Θα κάθεται με τις ώρες να ψάχνει τον τέλειο συνδυασμό για την περίσταση, ανάμεσα σε πέντε-έξι συνθέσεις ρούχων, τα οποία θα δοκιμάσει, θα τα βγάλει, θα βάλει άλλα… Μπροστά του ωχριά κάθε γυναίκα που διαλέγει καινούργιο μπικίνι σε δοκιμαστήριο. Και μιλώντας για γυναίκα, μακάρι να υπάρχει κάποια εκεί γύρω να τον βγάλει από το δίλημμα. Αλλιώς… Αν μάλιστα ετοιμάζεται για ερωτικό ραντεβού, ζήσε Μάη μου…



ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μέσος χρόνος παραμονής μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα: 5 λεπτά. Ο Σκορπιός έχει τεράστια εμπιστοσύνη στη γοητεία του και συγκαταλέγει τον εαυτό του στην κατηγορία «ο άντρας που δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ». Οπότε δεν προσπαθεί, όχι απλώς ούτε πολύ, αλλά σχεδόν καθόλου. Εντάξει, δεν θα βγει έξω και σαν να κοιμήθηκε το προηγούμενο βράδυ στον καναπέ με τα ρούχα μεθυσμένος. Αλλά πάντως, δεν πρόκειται να «σκιστεί» για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Θα διαλέξει στα γρήγορα και θα αφήσει την αυτοπεποίθησή του να κάνει να υπόλοιπα. Πράγμα που θα συμβεί οπωσδήποτε –με μαύρο γυαλί (νυχτιάτικα) ή χωρίς.



ΤΟΞΟΤΗΣ: Μέσος χρόνος παραμονής μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα: 10 δευτερόλεπτα. Και πολλά ήτανε. Ο Τοξότης έχει μια εντελώς σπορ γκαρνταρόμπα, που δεν απαιτεί ιδιαίτερη προσπάθεια στους συνδυασμούς. Άσε που δεν έχει κανένα δισταγμό να ντυθεί από πάνω μέχρι κάτω στα γκρι ή στα μαύρα. Αφού έχει και χρωματιστές ρίγες στα πλαϊνά να σπάνε τη μουντάδα, πού είναι το πρόβλημα; Το να αναγκαστεί να ντυθεί ένας Τοξότης κυριλέ, εννοείται ότι ανατρέπει την παραπάνω χρονική πρόβλεψη. Παίρνει ώρα και η προσπάθεια να πειστεί ότι, το να αντικαταστήσει τη φόρμα γυμναστικής με μπλου-τζιν και φανελένιο πουκάμισο, δεν το κάνει πιο επίσημο.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέσος χρόνος παραμονής μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα: 5 δευτερόλεπτα, αλλά έχει ήδη γίνει η προεργασία. Έχει σχεδιάσει από πριν τι θα φορέσει. Έχει τσεκάρει με μεγεθυντικό φακό ότι είναι όλα σιδερωμένα και σε άψογη κατάσταση, γιατί δεν θέλει να εξαναγκαστεί σε αγχωτικές αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Αν δεν τα έχει ήδη αραδιάσει στο κρεβάτι του, τα έχει μετακινήσει όλα στο ίδιο σημείο της ντουλάπας, πιθανόν βαλμένα μαζί σε μία κρεμάστρα. Τα 5 δευτερόλεπτα είναι για να επιβεβαιώσει στον εαυτό του ότι έκανε τη βέλτιστη επιλογή. Τυπικό, φυσικά. Ένας Αιγόκερως αποφασίζει οριστικά και αμετάκλητα και δεν κάνει υπαναχωρήσεις.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μέσος χρόνος παραμονής μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα: 3 λεπτά. Ο Υδροχόος διαλέγει τα ρούχα του σαν να βρίσκεται σε ύπνωση και παίρνει οδηγίες από κάποιο πνεύμα. Κάποιος άλλος πάλι θα έλεγε ότι απλώς βουτάει ό,τι βρει μπροστά του και ξεμπερδεύει. Και σε όποιον αρέσει. Ο μόνος λόγος να αλλάξει θα είναι αν, βγαίνοντας από το σπίτι, διαπιστώσει ότι με σκέτο πουκάμισο κάτω από το τζάκετ του μάλλον θα ξυλιάσει πάνω στη μηχανή. Μέχρι εκεί. Οπότε προσθέτεις άλλα 3 λεπτά για να ξαναμπεί στο σπίτι, να αρπάξει το πρώτο πουλόβερ που θα πέσει στην αντίληψή του και να ξαναφύγει.



ΙΧΘΕΙΣ: Μέσος χρόνος παραμονής μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα: 30 λεπτά. Δεν είναι ότι όλη αυτή την ώρα σκέφτεται τι θα φορέσει. Ξεκινά με την αρχική σκέψη να βάλει το καφέ παντελόνι, ίσως με το μπεζ πουκάμισο το χωρίς γιακά, που φέρνει προς το ινδικό, αλλά μετά θυμάται να τσεκάρει στο κινητό του αν ήρθε ένα sms που περίμενε. Και πάμε από την αρχή. Το μπεζ πουκάμισο, αλλά με ποιο παντελόνι είχε πει; Καλά, και το μαύρο ωραίο είναι. Ίσως με το ριγέ γιλέκο από πάνω. Αχ να, τώρα ήρθε το μήνυμα. Το απαντάει. Πού είχε μείνει; Το ριγέ γιλέκο με…

i-diadromi

Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

3 στάδια στην ερωτική σχέση ενός ζευγαριού

Posted: 17 Feb 2013 11:56 AM PST






Τίποτα δεν παραμένει το ίδιο και δεν διαρκεί αιώνια σε αυτή τη ζωή (εκτός απ' τα πλατάνια).


Τρία χαρακτηριστικά στάδια στην ερωτική σχέση ενός ζευγαριού, όσο περνάει ο καιρός.

Από τον πρώτο μήνα, στον πρώτο χρόνο και αργότερα στα δέκα χρόνια πως ο Βαλεντίνος μεταλλάσσεται σε κτήνος:















































 1ος μήνας


 1ος χρόνος


 10 χρόνια


Καφές


Κάθε πρωί


Κάθε Κυριακή


Βαρύ γλυκό, για να πάνε τα φαρμάκια κάτω


Πάνε Μαζί


Σινεμά


Διακοπές


Λαϊκή


Της κατεβάζει


 Το βρακί


 Τις κουρτίνες


Καντήλια


Φιλιά


Με πάθος, στο στόμα


Παιχνιδιάρικα, στη μύτη


Σαν παπάς, στο μέτωπο


Άγγιγμα στο λαιμό


Ανατριχιάζει


Γαργαλιέται


Χασμουριέται


Χάδια


Προκαταρκτικά


Ερωτικά


Μητρικά


Ευαίσθητο σημείο στο κορμί


Ο λοβός του αυτιού


Το στήθος


Το κότσι στο πόδι


Sex


Κολασμένο


Παραδεισένιο


Τηλεπαθητικό


Μασάζ


Ερωτικό


Χαλαρωτικό


Αυχενικό


Βλέμμα


Λάγνο, πολλά υποσχόμενο


Αινιγματικό, γεμάτο απορίες


Απλανές, της αγελάδας


Πονάει


Όλο το σώμα, απ' το σεξ


Η μέση, απ' το γυμναστήριο


Το κεφάλι, απ' τη μουρμούρα


Φαντασίωση


Γιατρός - Νοσοκόμα


Παρτούζα


Με την παρέα στο Φάληρο για ούζα


Ανάβει τσιγάρο


Μετά το σεξ


Κατά τη διάρκεια του σεξ


Μετά το σεξ του γείτονα


Κούνια


Για εναέρια ερωτικά «παιχνίδια»


Για τον ύπνο του μωρού


Που σε κούναγε


Προφυλακτικά


Με γεύσεις


Με ραβδώσεις


Ληγμένα


 Εσώρουχα


Δαντελωτά


Μεταξωτά


Ξεχειλωμένα


Κάλτσες


Διχτυωτές


Σοσόνια


Τρύπιες


Προσποιείται


Ότι δεν έχει αναστολές


Ότι έχει οργασμό


Ότι έχει περίοδο


Καίγεται


Από πόθο


Απ' τον πυρετό


Η γούνα του


Τραβάει


Τα μαλλιά στο σεξ


Μαλακία


Μεγάλο ζόρι


 Χτυπάει


Τον κώλο στο σεξ


Το χέρι στο τραπέζι


Το κεφάλι στο τοίχο


(του) Δίνει


Και καταλαβαίνει


Λίγη σημασία


Τόπο στην οργή


Πίνει


Σφηνάκια τεκίλα


Σόδα για να χωνέψει


Για να ξεχάσει


Κοιτάει


Επίμονα


Πονηρά


Άλλους


Μυρίζει


Κολόνια


Μπαρούτι


Η αποχέτευση


Ανυπομονεί


Να ανταμώσουν


Να γυρίσει σπίτι


Να εξαφανιστεί για πάντα


Θα σε πάρει


Από παντού


Τηλέφωνο να ρωτήσει τι μαγείρεψες


Και θα σε σηκώσει


Δείπνο


Μύδια σαγανάκι


Τραχανά


Αρχίδια καπαμά


Μετά το φαγητό


Μπαίνει κατευθείαν στο ψητό


Ανάβει τσιγάρο


Ρεύεται


Αποτρίχωση


Στο μπικίνι


Στη γάμπα


Στο μουστάκι


Στο δρόμο


Χεράκι χεράκι σαν ερωτευμένοι


Αγκαλιά σαν παλιόφιλοι


Αγκαζέ σαν συμπεθέρες


Στον ύπνο


Μουγκρίζει


Ροχαλίζει


Κλάνει


Τζάκι


Γυμνοί στη φλοκάτη


Παϊδάκια στη θράκα


Ενεργειακό που είναι οικονομικό


Γιορτάζουν


Τον Άγιο Βαλεντίνο


Την ονομαστική τους εορτή


Τις εθνικές επετείους


Βούλωσε


Η μπανιέρα


Η αρτηρία της καρδιάς


Το στόμα σου!


Κλαίει


Από ευτυχία


Από τα κρεμμύδια


Από τα νεύρα


Κάνει


Τα πάντα


Ό,τι προλαβαίνει


Τα στραβά μάτια


Να θυμηθεί


Την επέτειo


Να πληρώσει τη ΔΕΗ


Να ξεχάσει


John Sp.
i-diadromi



Αν σου άρεσε κάνε Like να πάει και στους φίλους σου

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές