Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Φιλαράκι, δεν μυρίζεις και εμένα;

Posted: 02 Dec 2012 02:54 PM PST






Μπαίνει ένας πολύ περίεργος τύπος σε ένα εστιατόριο και κάθεται απέναντι από έναν μεθυσμένο...


Φωνάζει το γκαρσόνι…



- Φέρτε μου ένα κοτόπουλο Γαλλίας.



Πάει το γκαρσόνι, λέει την παραγγελία στον μάγειρα:



- Δεν έχω Γαλλίας, λέει ο μάγειρας. Θα του βάλω κοτόπουλο από τα Γιάννενα.



Το πάει το γκαρσόνι στον περίεργο τύπο, το μυρίζει αυτός και λέει:



- Καλά, για χαζό με περνάτε; Εγώ ζήτησα κοτόπουλο Γαλλίας, όχι από τα Γιάννενα!



Το πάει πίσω το γκαρσόνι.



Ο μάγειρας έχει πεισμώσει και στέλνει στον τύπο ότι έχει.



Κοτόπουλο από το Νεοχώρι, την Αθήνα, την Αρτα, την Ιταλία, την Βραζιλία.



Ο τύπος τα μυρίζει, καταλαβαίνει από που είναι, και τα στέλνει όλα πίσω.



Σηκώνεται ο μεθυσμένος, πάει στον τύπο σκουντουφλώντας από το μεθύσι και λέει:



- Ρε φιλαράκι, δεν μυρίζεις και εμένα, γιατί δεν θυμάμαι που μένω;;;



tsantiri.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDΕΟ: Ψαράς ψαρεύει ένα απίστευτο γιγάντιο πιράνχα!

Posted: 02 Dec 2012 02:47 PM PST






Αυτό το προϊστορικό πλάσμα είναι 5 μέτρα μήκος και βάρος περίπου 100 κιλά...


Αλλά το σοκ μας είναι ότι έχει 32 πολύ μεγάλα και μυτερά δόντια συναγωνίζοντας τα δόντια του λευκού καρχαρία. Αυτό το γιγάντιο πιράνχα ανήκει σε ένα είδος tigerfish, η πιο ευρέως διαδεδομένη ονομασία για αυτό το είδος είναι "Γολιάθ tigerfish» και μόνο λίγοι άνθρωποι το έχουν «συναντήσει» Ευτυχώς ζουν σε ένα απομακρυσμένο μέρος της Αφρικής κατά μήκος του ποταμού Κονγκό μια περιοχή η οποία είναι πολύ δύσκολο να φτάσει κάποιος τουρίστας ακόμα και οι ντόπιοι. Έτσι αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στην Αφρική καλό είναι να μην πλησιάσετε στο συγκεκριμένο μέρος ή αν σκοπεύετε να το επισκεφθείτε σε καμία περίπτωση μην βάλετε το μαγιό σας . Αν δεν μας πιστεύετε ρίξτε μια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί





to-kounavi.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Η Νατάσα Θεοδωρίδου έφερε τα Χριστούγεννα στη Λάρισα

Posted: 02 Dec 2012 02:40 PM PST






Τραγούδησε στο χωριό του Άγιου Βασίλη...


Στο χωριό του Άγιου Βασίλη στην Λάρισα έδωσε συναυλία η τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου. Οι θαυμαστές της την υποδέχτηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό.Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή με δερμάτινο μπουφάν γεμάτο καρφίδες, μαύρο ζιβάγκο και παντελόνι. Προφανώς είχε κρύο εκεί στα ψηλά. Ερμήνευσε παλιές αλλά και νέες της επιτυχίες, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους.





Σας εξασφαλίσαμε και σχετικό βίντεο από την εμφάνισή της:





newsbeast.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δε θα ήθελες να σου συμβούν με τίποτα αυτά...

Posted: 02 Dec 2012 02:32 PM PST


Δε θα ήθελες να σου συμβούν με τίποτα...




Όταν σπάει ο διάολος το ποδάρι...






































24wro







ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Εκτροχιάστηκε τρένο με χημικά

Posted: 02 Dec 2012 02:25 PM PST


n





Οι τοπικές αρχές ειδοποίησαν σήμερα το πρωϊ κατοίκους τριών πόλεων στα νότια της...


πολιτείας του New Jersey, να μην βγουν από τα σπίτια τους, μετά τον εκτροχιασμό τρένου που μετέφερε χημικά. Δείτε το βίντεο:





athensvoice.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Bullying: Όταν το καψόνι στα πρωτάκια μετατρέπεται σε μάστιγα

Posted: 02 Dec 2012 02:18 PM PST






Πόσες φορές έγινες αυτόπτης μάρτυρας σε περιστατικό, όπου ένας πιτσιρικάς - όχι πάνω...


από 13 - χτύπησε τον αδύναμο συμμαθητή του για να γίνει αρεστός στη μαθητική κοινότητα ή για επίδειξη ισχύος στην παρέα του;



Πόσες φορές γέλασες με την κοπελίτσα στη γαλαρία των θρανίων που συνέχιζε να κάνει κοτσιδάκια στα μαλλιά της, ενώ εσύ βαυκαλιζόσουν για τη θηλυκότητά σου, πίσω από το κραγιόν που δανείστηκες από τη μεγαλύτερη αδερφή σου;



Παραδέξου το. Ακόμα και αν σε ενοχλούσαν οι καβγάδες στο σχολείο κατά των πιο αδύναμων, των πιο δειλών, των έγχρωμων, των διαφορετικών, ποτέ δεν "μπλέχτηκες" και ας ήξερες ότι το θύμα ήταν ανίσχυρο να υπερασπιστεί τον εαυτό του.



Όταν η βία στα σχολεία έγινε… μόδα και τα καψόνια στα "πρωτάκια"… θεσμός, εσύ απλά έτρεξες για να προφυλαχτείς.



Στη θέα του "φατούρου" κατά του αγοριού που είχε λίγα κιλά παραπάνω, εσύ μειδίασες αδιάφορα. "Ανώριμα μωρέ, τι περιμένεις".



Το θέμα θα κουκουλώνονταν άλλωστε πίσω από τον φαύλο κύκλο του "εκείνος μου επιτέθηκε πρώτος, κυρία" και στη χειρότερη, με την επιβολή ωριαίας ή ημερήσιας αποβολής από την αίθουσα.



Αν στη μνήμη του ανήλικου συμμαθητή χαράχτηκε για πάντα η στιγμή της σωματικής βίας εναντίον του και αν ο ίδιος στιγματίστηκε στα αυτοσχέδια πηγαδάκια ως "βουτυρομπεμπές, σπασικλάκι, φυτό", μη μπορώντας να σε κοιτάξει ποτέ κατάματα, με τον φόβο της επανάληψης της "κακιάς στιγμής", δεν το έμαθες μάλλον ποτέ…



Ο σχολικός εκφοβισμός, το γνωστό σε όλους πλέον bullying, άρχισε να παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις στην χώρα μας, κυρίως μετά το 2000. Ειδικοί αναλυτές συνδέουν την έξαρση των φαινομένων με την αύξηση εισροής μεταναστών.



"Είναι αλήθεια όμως ότι όσο τα προβλήματα της οικονομικής κρίσης εντείνονται, τόσο τα συμπτώματα πληθαίνουν", κρούουν τον κώδωνα κινδύνου εκπαιδευτικοί.







Το bullying στη μέση εκπαίδευση… σε αριθμούς



Η διεξαγωγή ερευνών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση ήδη από το 2002, αποδεικνύει ότι γονείς και παιδαγωγοί πλέον εκφράζουν εντονότερη ανησυχία απέναντι σε φαινόμενα "τραμπουκισμών" που εισέβαλαν στις σχολικές αίθουσες με το "έτσι θέλω".



Στην έρευνα – που αναμένεται να παρουσιαστεί στα τέλη του 2012 – μελετήθηκαν 852 μαθητές από 25 σχολεία της Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πάτρας και Ιωαννίνων.



"Αναπάντητο όμως παραμένει ποια περιοχή πρωταγωνιστεί σε ανάλογα φαινόμενα", λέει χαρακτηριστικά ο κ. Νικηφόρου.



Η έρευνα αποκαλύπτει ότι:



* Στις χώρες του Νότου, ο εκφοβισμός είναι περισσότερο έμμεσος, γεγονός που οφείλεται στις στενότερες οικογενειακές σχέσεις, ενώ στις βόρειες χώρες της Ευρώπης, οι θύτες μετατρέπονται σε επιθετικότερες φιγούρες.



* Στην Ελλάδα, ο εκφοβισμός, η λεκτική και σωματική βία, οι απειλές και ο τραμπουκισμός μεταξύ συμμαθητών προέρχεται συνήθως από εξωγενείς παράγοντες, όπως οι ισορροπημένες ή μη σχέσεις στην οικογένεια, η αύξηση της εγκληματικότητας, της μετανάστευσης, ενώ και οι τρέχουσες οικονομικές συνθήκες επηρεάζουν την σχολική συμπεριφορά.



* Οι θύτες το 2002 άγγιζαν το 9,1% της σχολικής κοινότητας, το 2010 το 15%, ενώ το 2012 υπολογίζεται ότι θα υπερβεί το 16%.



* 2 στους 3 μαθητές έχουν γίνει θεατές περιστατικών ξυλοδαρμού, το 26% έχει πέσει θύμα βίας τουλάχιστον μία φορά στην ζωή του, 3 στα 10 παιδιά σιωπούν απέναντι σε φαινόμενα σχολικού εκφοβισμού, ενώ 1 στα 10 έχει ασκήσει βία εις βάρος συνομηλίκων ή συμμαθητών του.



* Το 30% των μαθητών έχει δει αυτοσχέδιο βίντεο με υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά μαθητών ή εκπαιδευτικών (ιντερνετικό bullying).



* Το ενθαρρυντικό στοιχείο είναι ότι 8 στα 10 παιδιά νεαρής ηλικίας δεν θεωρούν την βία δικαιολογημένη.



Όσον αφορά στο προφίλ του θύτη και του θύματος, η εν λόγω έρευνα καταλήγει στα εξής συμπεράσματα:



* Το 24% των αγοριών συμμετέχουν σε καβγάδες τρεις φορές τον χρόνο, ενώ οι μαθήτριες μόλις μία φορά. Άρα, συνήθως το bullying είναι γένος αρσενικού.



* Η έξαρση των φαινομένων λεκτικής ή σωματικής βίας είναι πιο συνήθης στο Γυμνάσιο και σε ηλικίες από 13 έως και 15 ετών, όπου οι μαθητές κάνουν το πρώτο βήμα της πλήρους αποδέσμευσης από την παιδική ηλικία.



* Ο μαθητής – θύμα είναι συνήθως χαμηλού οικονομικού επιπέδου, αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας ή έχει γενετική δυσμορφία, που δεν του επιτρέπει να επιβληθεί σε παρέες. Το αίσθημα κατωτερότητας προκαλούν και επίκτητα προβλήματα, όπως η ακμή. Τα περισσότερα παιδιά – θύματα δεν είναι εκ φύσεων κοινωνικά και δεν συμμετέχουν στα σχολικά κοινά.



* Στους θύτες αναγνωρίζεται το χαρακτηριστικό του μειωμένου ενδιαφέροντος για το σχολείο, οι συχνές απουσίες, το "ανήκειν" σε σχολικές συμμορίες, αλλά και το γεγονός ότι προέρχονται συνήθως από αυστηρούς ή αυταρχικούς γονείς.



Μίλα... Μην φοβάσαι



Δεκάδες σύλλογοι διδασκόντων προβαίνουν καθημερινά σε αναφορές και καταγγελίες για την "εκτός ελέγχου"κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία.



Εθελοντές παιδοψυχολόγοι, κοινωνιολόγοι και ειδικοί ερευνητές απαντούν σε δύο τηλεφωνικές γραμμές όλο το 24ωρο, προκειμένου να βοηθήσουν όσους τολμούν να μιλήσουν κατά της νέας μάστιγας και να βοηθηθούν.



Από την μία, η γραμμή "Μίλα, μην φοβάσαι" (11 - 6111) της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου και από την άλλη, το 801 - 8011177 που λειτουργεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο.









news247.gr







ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Η Μις Αλβανία είναι Ελληνίδα!!!

Posted: 02 Dec 2012 02:10 PM PST


 Μια 16χρόνη από τη Βόρεια Ήπειρο, που γεννήθηκε στα Ιωάννινα και ζει στην Αθήνα, στέφθηκε Μις Αλβανία 2012...





Για την Κλεονίκη Δεληγιώργη, η όποια διαγωνίστηκε μαζί με 30 καλλίγραμμες κοπέλες, το όνειρο στον χώρο της ομορφιάς μόλις ξεκίνησε. Η ίδια δηλώνει στο «Πρώτο Θέμα»: «Ο συναγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος. Επειδή ήμουν η μικρότερη σε ηλικία, οι άλλες κοπέλες μου φέρθηκαν πολύ καλά. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα επειδή είμαι Ελληνίδα» κατέληξε.




24wro




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Θεαματική πορεία τρένου μέσα στο χιόνι!

Posted: 02 Dec 2012 02:03 PM PST






Το τρένο διασχίζει το χιονισμένο τοπίο στα βουνά της Νές Ζηλανδίας...


Συγκεκριμένα η διαδρομή είναι στο Arthur's Pass ξεκινώντας από την πόλη Christchurch. Η πορεία είναι πραγματικά θεαματική καθώς το τρένο εκτοπίζει το χιόνι που έχει… καταλάβει τις ράγες!





perierga.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Το τραγούδι του Χοσέ Τοτσέ

Posted: 02 Dec 2012 01:56 PM PST






Το πουλέν μας το στηρίξαμε στα δύσκολα, το αποθεώσαμε στα εύκολα, το λατρέψαμε στα μέτρια...


καιρός να το κάνουμε και τραγούδι, για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα ξεχαστεί ποτέ.



Ο τίτλος του σουξέ που γράφτηκε προς τιμήν του είναι «Δεν συγκρίνεσαι Τοτσέ μου».

Στίχοι: «Προβοκάτορας», φωνητικά: «Bill Kazamias», φιλική συμμετοχή: Παντελής Παντελίδης με το κρεβάτι του.



Δυναμώστε τον ήχο…





sportdog.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δολοφόνος ετών 11!

Posted: 02 Dec 2012 01:47 PM PST







Ο Jordan Brown πριν δυο χρόνια πυροβόλησε και σκότωσε τη...


γυναίκα του πατέρα του, η οποία ήταν έγκυος στο παιδί της με τον Christopher Brown. Τότε ασκήθηκαν στον 11χρονο Jordan κατηγορίες... για διπλή ανθρωποκτονία, αφού ούτε η μητριά του, ούτε το παιδί της τα κατάφεραν.



Τώρα ο μικρός κινδυνεύει να δικαστεί ως ενήλικος, ενώ είναι ένα βήμα πριν την ισόβια κάθειρξη. Οι δικαστές αποφάσισαν να δικάσουν ως ενήλικο τον Brown,διότι ο μικρός αρνείται να δεχθεί την ενοχή του, ενώ οι δικηγόροι που βρίσκονται στο πλευρό του παιδιού έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους, ώστε να δικαστεί ως ανήλικος. Προς το παρόν, όμως, η απόφαση μένει ίδια. Στο πλευρό του νεαρού βρίσκονται και ακτιβιστές, οι οποίοι αναγνωρίζουν ότι ο μικρός εγκληματίας έχει το δικαίωμα να δηλώνει ότι είναι αθώος.



Από την άλλη πλευρά, η μητέρα της αδικοχαμένης γυναίκας συμφωνεί απόλυτα με την απόφαση των δικαστών. «Γνώριζε πολύ καλά τι έκανε. Σκότωσε το κορίτσι μου», είναι τα λόγια της Deborah Houk. Ο πατέρας του παιδιού, ωστόσο, δικαιολογεί το γιο του λέγοντας ότι ήταν νεαρός τότε.



Εάν ο Brown δικαστεί τελικά ως ενήλικος, τότε κινδυνεύει να γίνει ο νεότερος φονιάς που θα καταδικαστεί σε ισόβια. Η δίκη θα αργήσει να γίνει και μέχρι τότε κανείς δεν ξέρει ποιο θα είναι το μέλλον του 13χρονου Brown.



to-gamato.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΦΟΒΕΡΟ: Γύρισε όλο τον κόσμο χωρίς να μπει σε αεροπλάνο!

Posted: 02 Dec 2012 01:35 PM PST






Ο 33χρονος Χιουζ ξεκίνησε από το Λίβερπουλ την πρωτοχρονιά του 2009...


και χρησιμοποίησε λεωφορεία, καράβια, ταξί, τρένα και φυσικά τα πόδια του, για να ολοκληρώσει σε τέσσερα χρόνια (για την ακρίβεια 1.426 ημέρες) μία διαδρομή σχεδόν 260.000 χλμ.



Επισκέφθηκε και τα 193 κράτη μέλη του ΟΗΕ, όπως και την Ταιβάν, το Βατικανό, την Παλαιστίνη, το Κόσοβο, τη Δυτική Σαχάρα, αλλά και τα τέσσερα μέλη του Ηνωμένου Βασιλείου. Αξίζει να σημειωθεί ότι φαίνεται πως δεν έκανε αντίστοιχη… τιμή στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου.



Η αποχή από τις «αλμυρές» διεθνείς πτήσεις τον βοήθησε να κρατήσει το κόστος εντυπωσιακά χαμηλά, καθώς οι εβδομαδιαίες δαπάνες του δεν ξεπέρασαν τα 80 ευρώ, δηλαδή ουσιαστικά γύρισε τον κόσμο με ένα ποσό λίγο πάνω από τις 15.000 ευρώ.







«Αγαπώ τα ταξίδια και υποθέτω ότι ήθελα να δω εάν ήταν εφικτό για ένα άτομο να διασχίσει χωρίς διακοπές όλα αυτά τα μέρη», είπε ο Χιουζ τη Δευτέρα σε δημοσιογράφους, από την Τζούμπα, πρωτεύουσα του Νότιου Σουδάν. Ο τελικός προορισμός του δεν είναι τυχαίος, καθώς το Νότιο Σουδάν είναι το νεαρότερο υφιστάμενο κράτος στον κόσμο, μετά την απόσχισή του από το Σουδάν.



Τα ρεκόρ Guinness ήδη επιβεβαίωσαν πως το επίτευγμά του είναι μοναδικό, αυξάνοντας τις προσδοκίες του για μία κάθε άλλο παρά αδιάφορη «απόσβεση» για τον κόπο και τον χρόνο του. Ο Χιουζ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού κινηματογραφούσε την πορεία του για ένα ντοκιμαντέρ, ενώ συμμετείχε στην προσπάθεια συλλογής κεφαλαίων του Water Aid από φιλανθρωπίες.



«Σήμερα το κυρίαρχο συναίσθημα είναι η τεράστια ευγνωμοσύνη σε κάθε έναν σε όλο τον κόσμο που με βοήθησε, με μετέφερε, με φιλοξένησε, ή απλώς μου έδωσε χρήσιμες οδηγίες. Υπήρχαν στιγμές, όπως σε ένα σταθμό λεωφορείων στην Καμπότζη τα ξημερώματα, ή πάνω σε καρότσες φορτηγών με φρικτά φορτία, που αναρρωτιώμουν γιατί το κάνω αυτό. Αλλά πάντα έβρισκα λόγο να συνεχίσω», είπε ο Χιουζ.



Το κολύμπι σε μία λίμνη γεμάτη μέδουσες στο αρχιπέλαγος του Παλάου στον Ειρηνικό, η παρακολούθηση της τελευταίας εκτόξευσης διαστημικού λεωφορείου στη Φλόριντα των ΗΠΑ, ή ο χορός μαζί με τους πρωτόγονους στην Παπούα Νέα Γουινέα, ήταν από τις πιο έντονες αναμνήσεις, που ανακαλεί.



Οι δυσκολίες δεν ήταν αυτές που φανταζόμαστε οι περισσότεροι. «Με ρώτησαν πώς πήγα στο Αφγανιστάν, το Ιράκ ή την Βόρειο Κορέα. Αυτά είναι εύκολα, για το Ιράκ δεν θες καν βίζα, απλώς διασχίζεις τα σύνορα από την Τουρκία», σημείωσε ο Χιουζ. Οι πραγματικά δύσκολοι προορισμοί ήταν μέρη σαν το Ναούρου, τις Μαλδίβες ή τις Σεϋχέλες, νησιωτικά συμπλέγματα στα οποία κινδυνεύεις ακόμη και από πειρατές».



Για να περάσει τους ωκεανούς, εκτός από την επιβίβαση σε φορτηγά και αλιευτικά πλοία, έφτασαν μέχρι και να κάνει κανό τέσσερις ημέρες με ψαράδες, για να περάσει από τη Σενεγάλη στο Πράσινο Ακρωτήρι, όπου… συνελήφθη. Φυλακή έκανε και στο Κογκό για έξι ημέρες, κατηγορούμενος για κατασκοπεία…



Η αντιξοότητα που σχεδόν τον γονάτισε, ωστόσο, ήρθε από την πατρίδα, όπου η αδερφή του έχασε την μάχη με τον καρκίνο, όταν ο ίδιος είχε ήδη διασχίσει 184 χώρες και του απέμεναν μόλις 17. Ηταν η προτροπή της να συνεχίσει, που τον οδήγησε μέχρι το τέλος.



ethnos.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Ζωντανεύοντας τα… χρυσόψαρα!

Posted: 02 Dec 2012 01:23 PM PST






Ο Ιάπωνας καλλιτέχνης Riusuke Fukahori ασχολείται εδώ και αρκετά χρόνια με την τρισδιάστατη τέχνη...


αποτυπώνοντας με τον πλέον ρεαλιστικό τρόπο ζώα, ψάρια και φυτά όπως θα ήταν στον φυσικό τους χώρο. Χρησιμοποιώντας ακρυλική ρητίνη και χρώματα, αφού πρώτα σχεδιάζει τις εικόνες, δημιουργεί το τελικό αποτέλεσμα αποδίδοντας με εκπληκτικό τρόπο την πραγματικότητα, τόσο πολύ μάλιστα που ο θεατής νομίζει ότι αυτό που βλέπει είναι ολοζώντανο.









Η τελευταία του δουλειά φέρει τον τίτλο «Goldfish Salvation» και εκτίθεται στη «ICN Gallery» στο Λονδίνο, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους θεατές. Στην ουσία πρόκειται για μια συλλογή εικόνων όπου τα χρυσόψαρα… ζωντανεύουν στο φυσικό τους περιβάλλον, πανέτοιμα να ξεκινήσουν ένα νέο ταξίδι στο νερό!







Ο Riusuke Fukahori σχεδιάζει τα χρυσόψαρα στο ξύλο ή στο γυαλί και στη συνέχεια ρίχνει ένα μίγμα ακρυλικής ρητίνης, δημιουργώντας πολλά στρώματα, έτσι ώστε να επιτύχει τη ρεαλιστική απόδοση που επιθυμεί.







Το αποτέλεσμα είναι τόσο επιτυχημένο που όσοι βλέπουν τη συλλογή του νομίζουν ότι αληθινά χρυσόψαρα κολυμπούν στο νερό και πολλοί από αυτούς περιμένουν… υπομονετικά να δουν την κίνησή τους! Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε τον καλλιτέχνη επί το έργον!






perierga.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: 4 λόγοι που δεν έχετε το σώμα που θα θέλατε

Posted: 02 Dec 2012 01:15 PM PST






Αλλεργίες, κακές διατροφικές συνήθειες ακόμα και το κοντινό σας περιβάλλον
...

μπορεί να είναι οι αιτίες, που απλά δεν έχετε το σώμα που τόσο λαχταράτε.



Τη δίαιτά σας την ακλουθείτε πιστά, πειρασμός έχετε ξεχάσει τι θα πει και στο γυμναστήριο είστε ο πιο επιμελής «αθλητής». Αλλά τι συμβαίνει και η ζυγαριά δε λέει να σας κάνει να χαμογελάσετε;



Η απώλεια κιλών, ας μη γελιόμαστε, είναι πρώτα από όλα θέμα μυαλού και κυρίως ψυχολογίας. Μπορεί να ιδρώνετε στο cardio και το διάδρομο, μπορεί να επιβραβεύετε τον εαυτό σας με ένα…μήλο, αλλά τι συμβαίνει στην πραγματικότητα και δεν έχετε αποκτήσει ακόμα το κορμί, για το οποίο τόσο κοπιάζετε;











Κοινωνική ...δυσλειτουργία



Δεν επιρρίπτει κανείς ευθύνες στο σύντροφό σας (τουλάχιστον όχι ακόμα) αλλά η πικρή αλήθεια είναι, ότι η κακή προσωπική ζωή ευνοεί τα κιλά. Οι δυσάρεστες συνθήκες που βιώνετε μέσα στη σχέση σας (είτε το παραδέχεστε είτε όχι) οδηγούν στο στρες και αυτό έχει αντίκτυπο στον οργανισμό σας.



Το ίδιο ισχύει και για όλες τις υπόλοιπες κοινωνικές, οικογενειακές και εργασιακές σας σχέσεις. Καταπιεστικοί γονείς, ένα απαιτητικό (πέραν του δέοντος και χωρίς λόγο) αφεντικό, ενοχλητικοί φίλοι και γνωστοί, μπορούν να σας μεταδώσουν τόσο άγχος, που είναι ικανό να «μπλοκάρει» το σύστημά σας, κάνοντας το σώμα σας να αποθηκεύει λίπος ειδικά στην κοιλιακή περιοχή.



Ωστόσο, το να πείτε «ως εδώ» στα άτομα αυτά, πολλές φορές είναι δύσκολο μέχρι και αδύνατο. Εσείς όμως μη το βάζετε κάτω. Προσπαθήστε να αποκοπείτε τουλάχιστον από τους περισσότερους, από τους «τοξικούς» αυτούς ανθρώπους για χάρη της σωματικής και ψυχικής σας υγείας.











Μήπως έχετε δυσανεξία;



Εάν όντως καταναλώνετε κατά γράμμα τις τροφές (και τις ποσότητες φυσικά) που σας έχει πει ο διατροφολόγος σας και πάλι δεν μπορείτε να χάσετε τα κιλά, μήπως κάποια από αυτές «μπλοκάρει» τον μεταβολισμό σας;



Η αλήθεια είναι ότι μία τέτοιου είδους «δυσανεξία» σε κάποιο τρόφιμο μπορεί να προκαλέσει ένα είδος φλεγμονής στο σώμα σας. Η φλεγμονή αυτή μπορεί να είναι τόσο μικρή, ώστε να μην έχει ορατά συμπτώματα του τύπου «πρηξίματα» αλλά... υπόγεια μπορεί να κρατά τον οργανισμό σας σε «καταστολή».



Αν λοιπόν το σύστημα δε λειτουργεί σωστά, τότε το λιγότερο που θα πρέπει να σας ανησυχεί είναι γιατί δεν χάνετε κιλά. Τα αβγά, οι ξηροί καρποί, η σόγια, το σιτάρι και τα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι οι κυρίαρχοι «ύποπτοι» αλλά οτιδήποτε περιλαμβάνεται στο διατροφολόγιό σας μπορεί να επηρεάζει τον οργανισμό σας, δεδομένου ότι στις δίαιτες ακολουθούνται συγκεκριμένες διατροφικές επιλογές.



Αυτό που πρέπει να κάνετε στην παρούσα φάση, είναι να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό, προκειμένου να ελέγξει εάν όντως έχετε δυσανεξία σε κάποιο από τα τρόφιμα που καταναλώνετε.











Είστε...μολυσμένοι



Οι περιβαλλοντικές τοξίνες, ο καπνός από το τσιγάρο, τα καλλυντικά προϊόντα, τα συνταγογραφούμενα φάρμακα και ο υδράργυρος στα ψάρια «εγκαθίστανται» δυστυχώς, στα λιπώδη κύτταρα του οργανισμού και προκαλούν χάος στο σώμα σας.



Επειδή όμως το σώμα είναι «έξυπνο» και βάζει σε προτεραιότητα την επιβίωση έναντι της ομορφιάς, αρνείται να χρησιμοποιήσει τα συγκεκριμένα κύτταρα για ενέργεια.



Σε περίπτωση που το έκανε, θα απελευθέρωνε τοξίνες στο κυκλοφορικό σύστημα του οργανισμού σας. Με απλά λόγια δηλαδή, κρατά καλά σφραγισμένα τα κύτταρα αυτά για να μην αρρωστήσετε.



Άρα ποια είναι η λύση; Εναλλακτικές ευτυχώς υπάρχουν, αν και απαιτούν τη βοήθεια ειδικού. Υπέρυθρες σάουνες, αποτοξίνωση με ποδόλουτρα, ειδική θεραπεία αποσιδήρωσης, που ακολουθεί όλη τη διαδρομή από το συκώτι μέχρι τον γαστρεντερικό σωλήνα, μπορούν να σας απαλλάξουν από τα μέταλλα και τις τοξίνες, που έχει αποθηκεύσει ο οργανισμός σας.











Προσπαθείτε πραγματικά;



Το γεγονός ότι δεν έχετε χάσει προπόνηση, δε σημαίνει αυτόματα ότι δίνετε και το 100% των δυνάμεών σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται τη δύναμη που έχουν μέσα τους.



Αν είστε από εκείνους που άνετα κάνουν τις ασκήσεις τους καθισμένοι σε ένα ποδήλατο …διαβάζοντας ένα περιοδικό, ίσως έχει έρθει η ώρα να ρίξετε μια ματιά γύρω σας, σε εκείνους που το σώμα τους έχει όντως αλλάξει.



Γιατί εκείνοι και όχι εσείς; Το πιο πιθανό είναι ότι αυτοί μάλλον πιέζουν τον εαυτό τους περισσότερο και επιμένουν να πηγαίνουν την προπόνησή τους ένα βήμα πιο πέρα κάθε φορά.



Αφού λοιπόν έχετε κάνει τη...μισή δουλειά, δείχνοντας απίστευτη αφοσίωση στο να πηγαίνετε στις προπονήσεις ανελλιπώς, δεν είναι άδικο να επαναπαύεστε σε ασκήσεις, που άνετα «βγάζετε»;



clickatlife.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Το κονσέρτο της τουαλέτας

Posted: 02 Dec 2012 01:06 PM PST






Τον βρήκε η έμπνευση στο μέρος...












newsbeast.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Πώς ήταν η Τσαπανίδου πριν 9 χρόνια!

Posted: 02 Dec 2012 12:56 PM PST




​Άλλος άνθρωπος είναι η Πόπη Τσαπανίδου σήμερα, σε σύγκριση πάντα με το παρελθόν της!...



Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος της εκπομπής «ΣΚΑΪ Τώρα», έχει αλλάξει δραματικά το στυλ και την εμφάνιση της τα τελευταία χρόνια..




Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, το 2003 η Πόπη Τσαπανίδου έχει κοντοκουρεμένο-«αγορίστικο» μαλλί και πολύ πιο συντηρητικό στυλ.




ΕΝΝΕΑ χρόνια μετά, εν έτει 2012, δείχνει νεότερη και πιο μοντέρνα απ΄ότι ήταν μικρότερη!



Με μακρύ, επιμελώς ατημέλητο μαλλί, και πιο casual chic ντύσιμο, είναι ομολογουμένως στα καλύτερα της.







star.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Βουτιά θανάτου σε… τριάντα εκατοστά!

Posted: 02 Dec 2012 12:52 PM PST




Ονομάζεται -όχι άδικα- Professor Splash, αφού θεωρείται ειδικός στις βουτιές από μεγάλο ύψος...


«Όλη μου τη ζωή ασχολούμαι με τις καταδύσεις, κάνω επικίνδυνες βουτιές τις οποίες κάθε φορά εξελίσσω ακόμη περισσότερο», λέει ο ίδιος. Το νέο του εγχείρημα περιλαμβάνει αυτή τη φορά κάτι εξαιρετικά επικίνδυνο: Μια βουτιά «θανάτου» που κόβει την ανάσα, γιατί, όπως θα δείτε και στο ακόλουθο βίντεο, ο »Professor Splash» ανεβαίνει σε μια εξέδρα 10 μέτρων προκειμένου να βουτήξει μέσα σε μια παιδική πισίνα βάθους μόλις 30 εκατοστών! Γιατί η προσγείωση αποκτά άλλο ενδιαφέρον!




perierga.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Ο πρώην σύζυγος της Ε.Μανωλίδου!

Posted: 02 Dec 2012 12:46 PM PST



Στη λίστα Λαγκάρντ αναγράφεται και το όνομα του Θόδωρου Μανωλίδη, πρώην συζύγου της Ευγενίας Μανωλίδου...



νυν συζύγου του Αδωνι Γεωργιάδη.



Οπως αναφέρει το Βήμα της Κυριακής η κυρία Μανωλίδου λέει ότι δεν έχει καμία σχέση με τους λογαριασμούς του πρώην συζύγου της.









Αντίθετα, ο Αδωνις Γεωργιάδης είπε ότι ο πρώην σύζυγος της Ευγενίας είναι ζωγράφος, δισεκατομμυριούχος και ζει μονίμως στο Μονακό.



showbiz.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τι δηλώνει ο σύντροφος της ηθοποιού που κλείστηκε σε μοναστήρι

Posted: 02 Dec 2012 12:42 PM PST



Μια ηθοποιός στην προσπάθειά της να γίνει μοναχή και ένας πρώην σύντροφος, ο οποίος δηλώνει ότι...



δεν γνώριζε τι έκρυβε μέσα στην ψυχή της!

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα espresso, πίστευε ότι ένα τρίτο πρόσωπο είχε μπει ανάμεσα στον ίδιο και τη νεαρή ηθοποιό, αφού η ηθοποιός έκανε ταξίδια προκειμένου να ηρεμήσει με αποτέλεσμα ο σύντροφός της να πιστεύει ότι του λέει ψέματα! Πάντα βέβαια τον κρατούσε μακριά από την οικογένειά της με αποτέλεσμα να μην έχει την οικειότητα να μαθαίνει για την πορεία που ακολουθούσε στην ζωή της. Έτσι όταν η ηθοποιός του ζήτησε να χωρίσουν εκείνος αποφάσισε να μην κοιτάξει πίσω του. Μετά από μήνες όμως που η νεαρή ηθοποιός είχε ήδη γίνει δόκιμη μοναχή ο νεαρός σύντροφός της μαθαίνει από κοινό τους γνωστό για την ριζική της αλλαγή. «Θεωρούσα πάντα ότι ήταν κάπως περίεργη αλλά αυτό είχε μια γοητεία. Εξάλλου περνούσαμε καλά δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα και πάντα της άρεσαν οι έξοδοι τουλάχιστον στην αρχή δεν ήταν κλεισμένη στον εαυτό της. Η δουλειά της πήγαινε καλά και προτάσεις για δουλειά πάντα είχε. Εγώ είχα εκπλαγεί μόνο όταν αρνήθηκε μια τελευταία πρόταση που είχε για ταινία. Η αλήθεια είναι ότι πήγε στο ραντεβού αλλά δεν δέχτηκε να πάρει το ρόλο. Εκείνη δεν δέχθηκε και το ξέρω καλά. Έχω λίγο χάσει την γη κάτω από τα πόδια μου αλλά τώρα μπορώ να εξηγήσω πολλά. Θα ήθελα να την ξαναέβλεπα για να την ρωτήσω κάποια πράγματα αλλά δεν θα με δεχθεί. Ξέρω ότι είναι σταθερή στις αποφάσεις της και μόνο αν απογοητευτεί με τα όσα ίσως προσμένει να αλλάξει γνώμη», δήλωσε!



espresso.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Οι 10 πιο άβολες στιγμές στη ζωή ενός άντρα

Posted: 02 Dec 2012 12:36 PM PST



 Πιστεύεις ότι τυχαία η λέξη 'άβολος' στα αγγλικά γράφεται 'awkward' και μοιάζει με τσαλαπατημένη ακρίδα;...



Είναι στιγμές που θες ταυτόχρονα: να ανοίξει η Γη και να σε καταπιεί, να περάσει ένα φορτηγό και να αλείψει στην άσφαλτο, να ήσουν ο Αόρατος Εραστής (ή κάτι τέτοιο), να κλάψεις στην αγκαλιά της μαμάς σου, να κλάψεις γενικά, να κρυφτείς κάτω από την κουβέρτα, να περάσεις ολικά σε μια φάση ανυπαρξίας μέχρι να εξατμιστεί το υπερηχητικό άβολο της στιγμής.



Αν ψάξεις το hashtag #ThatAwkwardMoment, θα ανακαλύψεις εκατοντάδες μικρές, αστείες, άβολες καταστάσεις. Το θέμα μας εδώ είναι αυτές που σε μουδιάζουν περισσότερο. Αυτές που θα τρέξεις να συζητήσεις με τους κολλητούς σου, όχι για να το βγάλεις από μέσα σου, αλλά για να ανακουφιστείς βλέποντάς τους να νιώθουν το ίδιο άβολα. Αυτές που μπορείς να ζήσεις ανά πάσα στιγμή της ενήλικης ζωής σου και ο εγκέφαλος σου να κωδικοποιηθεί σε ερωτηματικά, θαυμαστικά και άναρθρες, πλην σιωπηλές κραυγές.



H άβολη στιγμή της πρώτης συνάντησης με τους γονείς της

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είχε τοποθετηθεί εξαιρετικά γύρω από το θέμα"Meeting Her Parents". Αλλά, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι κορίτσι. Αν υπάρχει μισή φορά που θα νιώσεις την ματαιότητα αυτής της ζωής και θα αμφισβητήσεις τα μπατζάκια απ' τα παντελόνια που φοράς, είναι η πρώτη φορά που θα κληθείς να γνωρίσεις τους γονείς της. Τον πατέρα της βασικά, οι μανάδες είναι πιο εύκολες.



Μια τυπική γνωριμία με έναν τυπικό πατέρα γκόμενας έχει πάντα την ίδια προδιαγεγραμμένη πορεία. No matter what, γίνεσαι ένας χάχας νεαρός, έτοιμος να γελάσει σε κάθε καλαμπούρι του πατέρα (συνήθως γελάς πριν καν πει το καλαμπούρι). Ανάλογα, βέβαια, με την εξέλιξη της κουβέντας και την όρεξη του πατέρα, το γέλιο καταπίνεται κι εσύ μεταμορφώνεσαι σε έναν καθόλα σοβαρό τύπο που μπορεί να αναλύσει τα κρυφά χαρτιά στη μάχη Ομπάμα-Ρόμνεϊ. Εξαρτάται πού το πηγαίνει εκείνος.



Γενικά ΔΕΝ νιώθεις σαν στο σπίτι σου, είσαι υπό παρακολούθηση και θες να το παίξεις και άνετος. Αυτό κι αν είναι άβολο.



Η άβολη στιγμή του να γνωρίζεις τον πρώην της νυν σου

Δεν είναι θέμα ζήλιας ή οτιδήποτε. Είναι ότι λες "καλησπέρα" και σκέφτεσαι "ξέρω τι έκανες μαζί της πέρυσι το καλοκαίρι", και είναι ότι λέει "καλησπέρα" και σκέφτεται "ξέρω ότι ξέρεις τι έκανα μαζί της πέρυσι το καλοκαίρι και χαίρομαι που υποφέρεις".



Όποιος διασχίσει τα εκατοστά που χωρίζουν εσένα και τον πρώην την ώρα της γνωριμίας, μπορεί να πέσει στο κρεβάτι με κρυοπαγήματα.



Η άβολη χαιρετούρα με τα σόγια μετά το μυστήριο του γάμου

Παντρεύεται ένας φίλος. Παντρεύεται ένας γνωστός. Παντρεύεται ένας ξάδερφος ενός γνωστού της αδερφής της κοπέλας σου. Είναι πάντα το ίδιο. Η στιγμή που προσπερνάς το ζευγάρι και έχεις μπροστά σου τη λεγεώνα των ΠΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ συγγενών τους είναι τόσο ιστορικά άβολη που ξαναγίνεσαι παιδάκι 6 ετών, κατεβάζεις το κεφάλι και δίνεις αναιμικά το χέρι σου μουρμουρίζοντας κάτι μεταξύ "να σας ζήσουν" και "αφήστε με ήσυχο, μη μου μιλάτε".



Η πρώτη φορά σε ψυχολόγο

Άνοιξε ντιβάνι για να μπω. Το έχω αναλύσει διεξοδικά. Είναι άβολο ακόμη κι όταν το ξαναδιαβάζω.



Η άβολη στιγμή του να κάνεις την ανάγκη σου δίπλα σε κάποιον άλλον

Δημόσια ουρητήρια στο ΟΑΚΑ. Ή στο αεροδρόμιο. Μάτια ευθεία μπροστά. Όχι κάτω. Ευθεία μπροστά. Χαλαρό ξεμούδιασμα του σβέρκου. Ξεφύσημα σαν να έχεις κερδίσει δύο ελεύθερες βολές στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Μετά από 10 δευτερόλεπτα, κάποιος κύριος καταλαμβάνει το διπλανό (όρθιο) ουρητήριο. Ιδρώνεις. Γρήγορα να τελειώνουμε. Δεν παράγεις. Ο τύπος έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα. Παράγει. Σε κομπλάρει. Σκέφτεσαι βρυσούλες και τρεχάμενα νερά. Πρέπει να φύγεις πριν από αυτόν. Αυτός ήρθε μετά από εσένα, εσύ τι κάθεσαι τόση ώρα εκεί; Άσε, πηγαίνεις στο σπίτι σου μωρέ. Ναι, το βράδυ που θα γυρίσεις. Τι ώρα είναι τώρα;



Η άβολη στιγμή της fail χαιρετούρας

Χαιρετάς το πιο βαρετό ζευγάρι που γνώρισες στο πάρτι της κοινής σας φίλης, πνίγεις ένα χασμουρητό βαρεμάρας και παίρνεις το δρόμο για το αυτοκίνητο. Το ζευγάρι έχει παρκάρει πίσω από σένα. Γελάτε σαν κουρδισμένοι. Ούτε αυτοί σε συμπαθούσαν τελικά. Πω πω πλάκα...



Οι βασανιστικά άβολες στιγμές με το μωρό κάποιου άλλου

"Πώς το πιάνουν αυτό το πράγμα;", "Πάρτε το απ' τα χέρια μου", "Έεε, νομίζω ότι το μωρό τα 'κανε", "Δεν είμαι και τόσο καλός στο να χειρίζομαι μωρά". Το πώς θα αλληλεπιδράσεις με το μωρό κάποιου άλλου είναι ο καθρέφτης του A-male που κρύβεις μέσα σου.



Επίσης, η εικόνα σου να νταχντιρντίζεις ένα ξένο μωρό είναι τόσο, ΜΑ ΤΟΣΟ, άβολη. Γελάνε οι πάντες μαζί σου. Οι πάντες εκτός απ' το μωρό.



Laughing Out Alone

Καμιά φορά, τα αστεία μας αρέσουν μόνο σε εμάς. Καμιά φορά δηλαδή, λες ένα αστείο, το οποίο πιστεύεις πολύ και η κατάστασή σου πηγαίνει κάπως έτσι. "Χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα. Χα χα χα χα χα χα. Χα χα χα χα. Χα χα. Χα. (Νεκρική σιγή και αγανακτισμένοι τύποι που σε 'καρφώνουν' με τα μάτια). Χα; Ναι. Τι άλλα εσείς, παιδιά; Πώς ήταν η εβδομάδα σας;".



Η άβολη στιγμή της Αναγνώρισης

Είναι γνωστό ότι όταν η αστυνομία σε σταματάει για έλεγχο, είτε ως πεζό, είτε ως οδηγό, είτε ως Α.Τ.Ι.Α. νομίζει ότι έχει πιάσει τον most wanted Ευρωπαίο εγκληματία. Ψαρωτικές φωνές, "πούυυυ πάτε;" με αντίστοιχο ερωτηματικό κούνημα του κεφαλιού, γενικά μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Σε πιο άβολη κατάσταση, παίρνεις φόρα και τρέχεις στην Ιπποκράτους. (Όχι, όχι τέτοιες αντιδράσεις εδώ. Τα όργανα δεν αστειεύονται).



Η άβολη στιγμή που το SMS σου παραδόθηκε στο πιο ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ νούμερο

Ο χρόνος παγώνει κι εσύ ακούς το τικ τακ από τους δείκτες του ρολογιού στο μέσα δωμάτιο. Αποφθέγματα του στιλ "η αλήθεια λάμπει πάντα στο τέλος" τριβελίζουν το μυαλό σου. Έκανες την μεγαλύτερη μ***κία από καταβολής κινητής τηλεφωνίας που -πλην υπερελαχίστων εξαιρέσεων- δεν σώζεται με τίποτα. Κλείσ' το κινητό σου. Πέτα το. Βούτα το κεφάλι σου σε έναν κουβά νερό. Μόλις χώρισες με τον πιο φαντεζί τρόπο.



oneman.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Έφαγε τα μούτρα του!

Posted: 02 Dec 2012 12:32 PM PST



Η τούμπα ήταν επεισοδιακή!...


















Δείτε!




trelokouneli.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΣΟΚ: Άνοιξε την πόρτα και είδε τη γυναίκα του νεκρή!

Posted: 02 Dec 2012 12:25 PM PST



Ένα σοκαριστικό θέαμα περίμενε έναν άντρα στην Κάρυστο...


Ο άντρας όπως γράφει το evianews.com μόλις ξεκλείδωσε την πόρτα του σπιτιού του πάγωσε βλέποντας νεκρή στο σαλόνι τη γυναίκα του.

Ο σύζυγος της άρχισε να ουρλιάζει και μετέφερε την άτυχη 40χρονη στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Ολόκληρη η περιοχή βυθίστηκε στο πένθος ενώ η ιατροδικαστική έρευνα αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου.

Από την πρώτη στιγμή ωστόσο, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας...

newsit.gr



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Προειδοποίηση - σοκ της NASA για το ημερολόγιο των Μάγια

Posted: 02 Dec 2012 12:21 PM PST



 Τις οικογένειες όλου του κόσμου επιχειρεί να



προειδοποιήσει αλλά και να ενημερώσει η NASA, ενόψει της 21ης Δεκεμβρίου...

όταν και σύμφωνα με το υποτιθέμενο ημερολόγιο των Μάγια θα τελειώσει ο κόσμος. Σύμφωνα με τον οργανισμό παιδιά και έφηβοι είναι τρομοκρατημένα με αυτήν την προοπτικοί και έχουν βυθιστεί στην κατάθλιψη ενώ πολλοί είναι οι νεαροί που σκέφτονται μέχρι και να αυτοκτονήσουν.





Σύμφωνα με την Daily Mail η NASA επιχειρεί να εφιστήσει την προσοχή των γονέων προς τα παιδιά τους για να αποφύγουν τυχόν αναπάντεχες εξελίξεις. Τα παιδιά φαίνεται να είναι τρομοκρατημένα φοβούμενα το τέλος του κόσμου ενώ οι έφηβοι απελπισμένοι που δεν θα ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους. Το ρεπορτάζ φιλοξενεί δηλώσεις εργαζομένων στην οργανισμό οι οποίοι αποκαλύπτουν πως πολλοί νεαροί δεν τρώνε, δεν κοιμούνται και ορισμένοι ερευνούν τρόπους αυτοκτονίας.



Σύμφωνα με τις φήμες περί Αποκάλυψης ένας πλανήτης ονόματι Νιμπούρου, ή Πλανήτης Χ, ο οποίος ανακαλύφθηκε από τους Σουμερίους θα συγκρουστεί με την Γη στις 21 Δεκεμβρίου καταστρέφοντας τα πάντα.



Ορισμένοι μάλιστα συμμετέχουν σε πάρτι «αντίστροφης μέτρησης» και για αυτόν τον λόγο η NASA προειδοποιεί πως οι φήμες αυτές αποτελούν απειλή για την ανθρώπινη ζωή. Ο Ντέιβιντ Μόρισον, αστροβιολόγος στην NASA αποκαλύπτει πως καθημερινά δέχεται δεκάδες ηλεκτρονικά μηνύματα στα οποία ανήσυχοι πολίτες των ρωτούν τι γνωρίζει ο οργανισμός για το επερχόμενο «τέλος», με την πλειοψηφία αυτών να είναι νεαρά άτομα.



«Για άλλους αποτελεί μυστήριο, για άλλους πλάκα. Για μερικούς όμως είναι κίνδυνος για την ζωή τους», τονίζει ο Μόρισον.Η NASA πάντως πρόσφατα άνοιξε μία νέα ιστοσελίδα πληροφοριών στην οποία τονίζεται προς τους πολίτες πως δεν πρέπει να ανησυχούν και να φοβούνται και πως ο κόσμος δεν πρόκειται να τελειώσει στις 21 Δεκεμβρίου.







tuned.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Κοινή έξοδος για Άννα Βίσση και Νίκο Καρβέλα!

Posted: 02 Dec 2012 12:17 PM PST



 ​Μόνοι τους, και χωρίς την Αννίτα Πάνια ή οποιονδήποτε άλλο, βγήκαν έξω η Άννα Βίσση με το Νίκο Καρβέλα!...



Το πρώην ζευγάρι που διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις, πήγε στο Παλλάς, προκειμένου να παρακολουθήσει το musical «Chicago».





Άλλωστε η αγάπη του ενός για τον άλλον είναι δηλωμένη, κάτι που φαίνεται και στις φωτογραφίες, με το Νίκο Καρβέλα να είναι ιδιαίτερα προστατευτικός απέναντι στην τραγουδίστρια, ιδιαίτερα μετά το πρόσφατο και σοκαριστικό της ατύχημα.





Casual ντυμένοι και πολύ διακριτικοί, παρακολούθησαν το musical, και πέρασαν μαζί λίγο ποιοτικό χρόνο.







star.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Η Μέρκελ που έκαιγε... καρδιές!

Posted: 02 Dec 2012 12:12 PM PST



Κι όμως υπήρξε θηλυκή στα νιάτα της...


















Μπορεί για τους περισσότερους άντρες της Ελλάδας να θεωρείται η πιο αντιπαθητική γυναίκα, όμως η Άνγκελα Μέρκελ υπήρξε… θηλυκή στα νιάτα της και κατάφερε να κάνει δύο άντρες να την ερωτευθούν τρελά!



Ο πρώτος της γάμος έγινε το 1977 και ο πρώτος της «έρωτας» ήταν ο Ούλριχ Μέρκελ, ένας ψυχίατρος.



Η συμβίωση αυτή δεν πέτυχε, αλλά η σημερινή καγκελάριος κράτησε το επίθετό του.



Μετά από λίγο καιρό, η Άνγκελα ερωτεύτηκε και πάλι τον Γιοακίμ Σάουερ, έναν χημικό, ο οποίος θεωρείται από τους καλύτερους καθηγητές του κόσμου.



Και προφανώς και το απέδειξε, αφού παντρεύτηκε την Άνγκελα Μέρκελ για την οποία λέγεται πως πρέπει κανείς να ταιριάξει απόλυτα σε χημεία μαζί της για να αντέξει τόσα χρόνια συμβίωσης με την Άνγκελα.



kokoria.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ν.ΡΑΛΛΗ: Μας ευχήθηκε καλό μήνα... ανάσκελα!

Posted: 02 Dec 2012 12:08 PM PST



Με την γκρί φόρμα της κι ένα μαύρο τοπάκι εμφανίστηκε στο... twitter η Νικολέττα Ράλλη...



Η παρουσιάστρια έπεσε στα ξύλινα πατώματα. Για ποιο λόγο; Για τις αναγκές φωτογράφισης.





pestanea.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές