Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


VIDEO: Το Gangnam style αλά Ρώσικα

Posted: 30 Nov 2012 02:56 PM PST


 Το Gangnam style αλά ΡώσικαΤο ένα νούμερο ανταγωνίζεται το άλλο..
.










newsbeast.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Η Adriana Lima στο ημερολόγιο της Pirelli

Posted: 30 Nov 2012 02:49 PM PST


 Η Adriana Lima είναι η ζωντανή απόδειξη ότι μια εγκυμονούσα μπορεί να είναι σέξι...





Το supermodel μπορεί να γέννησε τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά τον Ιούλιο συμμετείχε στη φωτογράφιση για το ετήσιο ημερολόγιο τηςPirelli, ενώ ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.



Οι καλλονές που φιγουράρουν στο Pirelli Calendar 2013 επιλέχτηκαν βάσει το φιλανθρωπικό τους έργο, ενώ για πρώτη φορά οι πρωταγωνίστριες είναι σέξι αλλά όχι γυμνές!



Ο διάσημος φωτογράφος Steve McCurryαπαθανάτισε τις όμορφες κυρίες και η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.



Εκτός από τον Άγγελο της Victoria's Secret, η ιταλική εταιρεία ελαστικών φιλοξενεί στο φετινό της ημερολόγιο τις Karlie Kloss, Petra Nemcova, Liya Kebede, Summer Rayne Oakes, Sonia Braga, Elisa Sednaoui, Isabeli Fontana, Hanaa Ben Abdesslem και Kyleigh Kuhn.









nooz.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Κι έτσι άρχισε ο καβγάς...!

Posted: 30 Nov 2012 02:41 PM PST






Η γυναίκα μου και εγώ είχαμε πάει στην συνάντηση των παλιών συμμαθητών του σχολείου της...


Η γυναίκα μου κοίταζε έναν μεθυσμένο να πίνει μόνος του στο διπλανό τραπέζι.



- Τον ξέρεις; τη ρώτησα.



- Ναι. Τα είχαμε παλιά. Έμαθα ότι άρχισε το ποτό μόλις χωρίσαμε και δεν τον έχει δει κανείς ξεμέθυστο από τότε.



- Θεέ μου, είπα. Ποιός θα μπορούσε να φανταστεί ότι ο εορτασμός θα κράταγε τόσα χρόνια;



Και έτσι άρχισε ο καυγάς…







pinnokio.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Απονομή πλατινένιου CD στον Στέλιο Ρόκκο

Posted: 30 Nov 2012 02:32 PM PST



Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες , το δισκοπωλείο RELOAD γέμισε από θαυμαστές και φίλους του Στέλιου Ρόκκου...



από τους συνεργάτες του και τους συντελεστές του δίσκου του ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, οι οποίοι ήρθαν για να γιορτάσουν μαζί του την επιτυχία του νέου του cd που έγινε πολυπλατινένιο.




Ο Στέλιος Ρόκκος, πολύ ικανοποιημένος για αυτή του την επιτυχία σε τόσο δύσκολους καιρούς όπως τόνισε, ευχαρίστησε την εταιρεία του, τους δημιουργούς των νέων του τραγουδιών, τον Αντώνη Ρέμο, που τον τίμησε με την παρουσία του, το ραδιοφωνικό σταθμό ΣΦΑΙΡΑ, με τον οποίο διοργανώθηκε η εκδήλωση, καθώς και την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ με την οποία κυκλοφόρησε εκτός δισκοπωλείων.



Ανάμεσα στο κοινό βρισκόταν «η γυναίκα με την οποία είναι ερωτευμένος», όπως ο ίδιος είπε, ζητώντας από το κοινό να του επιτρέψει να τη φιλήσει. Και αυτή δεν ήταν άλλη από τη μικρή του κόρη Μέλια.



Μετά την απονομή ο Στέλιος Ρόκκος τραγούδησε ζωντανά τα τραγούδια «Είμαι δικός σου», «Θυμάμαι», «Σ΄ έχασα», «Φεγγάρια» από το νέο cd ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, αλλά και την παλαιότερη επιτυχία του «Έμεινα εδώ». Μετά από κλήρωση δύο τυχεροί κέρδισαν από ένα εισιτήριο για τον αγώνα Ολυμπιακός – Arsenal.



Δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες στιγμιότυπα από την απονομή.































mediasoup.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

www=666 - Το γνωρίζατε;

Posted: 30 Nov 2012 02:21 PM PST






Στα Εβραϊκά www=666 w=6...


Και στα Ελληνικά ομοίως  διότι βάσει των αρχείων που παραθέτουμε, το w θεωρείται σαν δίγαμα (=2*3=6).

Μην φοβάστε όμως. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι το internet είναι του Αντιχρίστου, αλλά της εποχής που θα φέρει τον Αντίχριστο.

Διότι κάθε 666άρι δεν έπεται ότι είναι κακό! Εξαρτάται από τον τρόπο που χρησιμοποιείται. Υπάρχουν κακά παραδείγματα:….

Το 1993 τρεις μοναχοί στο ξακουστό μοναστήρι της Όπτινα, στην κεντρική Ρωσία, που από το 14ο αιώνα είναι το πνευματικό κέντρο της Ρωσίας, δολοφονήθηκαν άγρια με αμέτρητες μαχαιριές, το βράδυ της Αναστάσεως. Το ματωμένο μαχαίρι που βρέθηκε είχε χαραγμένο το 666. Όπως ομολόγησε ένας από τους δράστες που συνελήφθη αργότερα, επίτηδες σκότωσαν τους μοναχούς στα πλαίσια σατανικής λατρείας.

Ο νέος ιερομάρτυρας Ιωάννης της Santa Cruz (5/18-5-1985), μερικούς μήνες πριν από την δολοφονία του, είδε στην εκκλησία του ότι άγνωστοι οπαδοί του σατανά, χρωμάτισαν το 666 και το σατανικό αστέρι (πεντάλφα) στη μπροστινή είσοδο του ναού.

Όταν όμως, προ Χριστού, ο Σολομών έπαιρνε 666 τάλαντα το χρόνο από τους γύρω λαούς, αυτό δεν γινόταν με τρόπο κακό, διότι οι λαοί τα έδιδαν από μόνοι τους, αναγνωρίζοντας και μόνο από τη σοφία του Σολομώντος, ότι πράγματι ο αληθινός Θεός ήταν αυτός για τον οποίο χτιζόταν ο ναός.

Εξ άλλου αναγνώριζαν την ειρηνική διάθεση του Σολομώντος, και αυτός ήταν πολύ βασικός λόγος για τον οποίο δεν επέτρεψε ο Θεός στον πατέρα του τον Δαβίδ να χτίσει εκείνος το ναό, παρά την ιδιαίτερη αγάπη του σ' αυτόν, διότι είχε βάψει τα χέρια του με αίμα.

Και αν πάτε σε μια διεύθυνση που έχει το Νο 666 αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος μένει εκεί είναι Αντίχριστος. Το ίδιο μπορεί να γίνει σε ένα ξενοδοχείο κ.ο.κ.

Υπάρχει όμως ένα ιδιαίτερο στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπ' όψιν μας για να κρίνουμε αν πρέπει να λάβουμε σαν σημείο (σημάδι) των καιρών το γεγονός ότι διαφημίζεται στις ημέρες μας όχι μόνο το 666, αλλά επί πλέον ότι υπάρχει αντιστοιχία μεταξύ www και 666. Και αυτό είναι, ότι μέσω ιντερνέτ διεξάγεται ένα πολύ σημαντικό μέρος του εμπορίου!

Και όσο πάει αυτό αυξάνει λογαριθμικά. Επομένως όταν επίσημα δεν θα μπορεί κανείς να αγοράζει και να πωλεί, παρά μόνο όσοι έχουν το 666, τότε ούτε μέσω ιντερνέτ θα μπορεί να υπάρξει αγοραπωλησία για τους Χριστιανούς, επειδή ο Αντίχριστος θα έχει μπλοκάρει για τον εαυτό του και το ιντερνέτ. Μπορεί μάλιστα πριν προχωρήσει κάποιος σε αγοραπωλησία να ερωτάται αν αποδέχεται να δώσει ισόθεες τιμές, μέσω της φωτογραφίας του, στον Αντίχριστο, και μετά να του επιτρέπεται η εμπορική πράξη.

Όπως όλα τα σφραγισμένα προϊόντα φέρουν το «666″ και θα είναι προσιτά μόνο στους αντίχριστους ανθρώπους της εποχής εκείνης, το ίδιο θα γίνεται και με το ιντερνέτ. Το χρήμα που θα διακινείται μέσω ιντερνέτ θα είναι για όσους έχουν σφραγισθεί, και έχουν έτσι ένα έγκυρο αριθμό συναλλαγής, που μπορεί να ελέγχεται με σκανάρισμα του χεριού ή του μετώπου πριν ή και κατά την παραλαβή των παραγγελμένων προϊόντων.

Επομένως είναι σοβαρή, και καθόλου δεν απορρίπτεται, η προειδοποιητική πλευρά της αντιστοιχίας μεταξύ www και 666. Μάλιστα το www δεν είναι τρία απλά γράμματα που πατάμε πριν μπούμε στο internet. Είναι μια ολόκληρη υπηρεσία η οποία καλείται με αυτόν τον κωδικό για να μας επιτρέψει την χρησιμοποίηση του internet.

Και επί τη ευκαιρία για το πρωτόκολλο του internet:

Γενικά όταν ευφημίζεται το 666, τότε αυτό σημαίνει ότι μπήκαμε στην τελική περίοδο των γεγονότων της Αποκαλύψεως, όχι αναγκαστικά όμως στα χρόνια της εμφάνισης του τελικού Αντιχρίστου.

Οι προειδοποιήσεις μέσω της εμφάνισης στο προσκήνιο του συστήματος barcode, ή όπως αλλιώς λέγεται «συστήματος 666″ λόγω της ύπαρξης επάνω του των τριών εξαριών οδηγών, ιδιαίτερα εμφανών στο Ευρωπαϊκό πρότυπο, όπως εξηγείται στις προφητείες, είναι σοβαρές για τους εξής κυρίως λόγους:

Δεν είχε ποτέ μαζικά χρησιμοποιηθεί αυτός ο αριθμός, όπως τώρα που χρησιμοποιείται σε όλα σχεδόν τα προϊόντα και τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Όταν το χρήμα μάλιστα, όπως λέγεται, γίνει πλαστικό, χωρίς μετρητά, και κατόπιν μέσα σε εμφυτευμένο υποδόριο τσιπ, η εξάπλωση του 666 θα είναι συντριπτική. Για να συνηθίσει ο κόσμος, αρχίζει από την Ασία να προβάλλεται μια νέα μορφή συναλλαγής, μέσω «έξυπνων καρτών» (μόνο στην Ιαπωνία δραστηριοποιούνται πάνω από 500 εταιρείες) που θα χρησιμοποιούνται από την κινητή τηλεφωνία για συναλλαγές μικρού ύψους (αρχικά μικρότερες των 25$), χωρίς υπογραφή κατόχου ή pin.

Και τώρα στην Ευρώπη η Visa προωθεί το ίδιο σύστημα με μικροδιαφορές: Κινητά τηλέφωνα που πληρώνουν, πιστωτικές κάρτες με ενσωματωμένο μηχανισμό δημιουργίας κωδικού μιας χρήσης, πληρωμή εισιτηρίου με κάρτα…

Κατά την Αποκάλυψη, την εποχή του Αντιχρίστου, το 666 θα είναι απαραίτητο σφράγισμα, όχι μόνο τότε στα προϊόντα, αλλά και στους ανθρώπους που θα θέλουν να συναλλαγούν. Δηλαδή έχομε διαρκώς αυξανόμενη χρήση, μέσω βέβαια της ανάλογης άσκησης ψυχολογικής πίεσης, του αριθμού αυτού, ή μάλλον συστήματος αριθμήσεως. Διότι ο γραμμωτός κώδικας είναι σύστημα αριθμήσεως.

Και ποιεί πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους πτωχούς, και τους ελευθέρους και τους δούλους, ίνα δώσωσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών, και ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού. Ώδε η σοφία εστίν. ο έχων νουν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου. αριθμός γαρ ανθρώπου εστί. και ο αριθμός αυτού χξστ . (Αποκ. ΙΓ 16-18).

Κατά τους Πατέρες όμως, όπως τον άγιο Εφραίμ το Σύρο, ο γιος Ιωάννης ο Θεολόγος ήξερε το όνομα του θηρίου (Αντιχρίστου), αλλά σε μας έδωσε μόνο τον αριθμό του. Αυτό αποδεικνύει ότι πριν την εμφάνιση του Αντιχρίστου έχει μεγάλη σημασία για μας ο αριθμός του ονόματός του, που θα είναι και ο αριθμός του σφραγίσματος, δηλ. το 666 !

Σημειώστε ότι όπως παρατηρήσατε παραπάνω, ο χξστ΄ αναφέρεται στο 18ο στίχο (6+6+6=18), του 13ου κεφαλαίου, που αποτελεί σαν νούμερο (13) το «γούρι» των Εβραίων και τη «γρουσουζιά» των Χριστιανών! Στην πραγματικότητα βέβαια ο Αντίχριστος και το νούμερό του, θα είναι πανωλεθρία για όλη την Οικουμένη.



to-gamato.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Θεαματική πορεία τρένου μέσα στο χιόνι!

Posted: 30 Nov 2012 02:14 PM PST






Το τρένο διασχίζει το χιονισμένο τοπίο στα βουνά της Νές Ζηλανδίας..
.

Συγκεκριμένα η διαδρομή είναι στο Arthur's Pass ξεκινώντας από την πόλη Christchurch. Η πορεία είναι πραγματικά θεαματική καθώς το τρένο εκτοπίζει το χιόνι που έχει… καταλάβει τις ράγες!





perierga.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

K.ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ - A.ΠΟΛΥΖΟΥ: Οι Βλάχοι του Dancing κοντράρουν τα... μπράτσα τους!

Posted: 30 Nov 2012 02:05 PM PST







Απόγευμα Παρασκευής ο ηθοποιός Κώστας Κρομμύδας έκανε τις πρόβες του...


δύο ημέρες πριν από το live του "Dancing with the stars" της Κυριακής.



Η χορογράφος του, Άννα Πολύζου, τον πιέζει ευχάριστα να ακολουθήσει κάθε φιγούρα που του διδάσκει.



Εκείνος αντιδρά χαμογελαστά. Μπορεί εκείνη να του ρίχνει σε πείρα, εκείνος όμως την περνά σε... μπράτσα. Έτσι, για να αποδείξει στους φίλους που τον ακολουθούν στο twitter ότι έχει σούπερ τετρακέφαλους, μεγαλύτερους από της Άννας, δημοσίευσε σε tweet του το φωτογραφικό τεκμήριο.



"Σε κάτι κερδίζω και εγώ... hahahaaaaaaaaa υπέρ-διπλάσιος! Τρίκαλα-χορός 1-0!".







Δεν παρέλειψε βεβαίως να τονίσει για άλλη μια φορά την καταγωγή του, από τα Τρίκαλα. Εκεί που βγαίνουν λεβέντες που τα καταφέρνουν.



Θα θυμάστε βέβαια ότι στην πρεμιέρα του "Dancing with the stars" είχε πει στον "αέρα" πως εκείνος και η χορογράφος του είναι οι Βλάχοι του "Dancing".



radar.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Τον διαπόμπευσαν δημόσια

Posted: 30 Nov 2012 01:56 PM PST






Στη δημόσια διαπόμπευση εντός Τούρκου που επισκέφθηκε την Ουκρανία για σεξοτουρισμό..
.

προχώρησε ομάδα Ουκρανών ακτιβιστών. Ανέβασαν στο ίντερνετ αυτό το βίντεο αναφέροντας ότι αντιτίθενται στον "σεξοτουρισμό".







ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ





enikos.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Η σοκαριστική απώλεια βάρους διάσημου ξένου ηθοποιού!

Posted: 30 Nov 2012 01:48 PM PST






Από τη μία είχαμε το Matthew McConaughey που για το ρόλο του στο Dallas Buyers Club έχει χάσει πάνω από 30 κιλά...


Φαίνεται όμως πως οι θυσίες για τη συγκεκριμένη ταινία δεν σταματούν εκεί. Είδαμε τον Jared Leto να έχει ξυρίσει τα φρύδια του και το στήθος του, αγνώριστο στα πλατό. Δεν είχαμε προσέξει όμως την απίστευτη απώλεια βάρους του για το ρόλο του. Ο ίδιος τράβηξε μία φωτογραφία και την έβαλε στη σελίδα του δείχνοντας πως μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα έχει και αυτός αποστεωθεί! Ο ηθοποιός και τραγουδιστής των 50 Seconds to Mars, πρωταγωνιστεί έχει σηκώσει τη μπλούζα του και φαίνεται ξεκάθαρα η διαφορά. Τη φωτογραφία έχει τραβήξει ο Terry Richardson. «Το σώμα περνάει από περίεργα στάδια. Μερικές φορές ούτε το νέρο δεν μπορείς να αντέξεις. Όμως για εμένα το βάρος δεν έχει σημασία, αλλά το πώς θα υποδυθώ καλύτερα το χαρακτήρα», αναφέρει ο Leto.











katara.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Το The Wall των Pink Floyd έγινε 33 ετών

Posted: 30 Nov 2012 01:38 PM PST





Το Νοέμβριο του 1979 το βρετανικό συγκρότημα Pink Floyd κυκλοφορεί το διπλό άλμπουμ με τίτλο The Wall...


Ένα «θεματικό» άλμπουμ με κεντρικό ήρωα τον Pink, έναν επιτυχημένο αστέρα του rock που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, με αποτέλεσμα ανάμεσα στον ίδιο και τον υπόλοιπο κόσμο, αργά αλλά σταθερά, να υψώνεται ένας «τοίχος» απομόνωσης.



 Στο στόχαστρο του δημιουργού μπαίνουν μια σειρά από θεματικές: Η καταπιεστική εκπαίδευση που πληγώνει ανεξίτηλα, η αχρείαστα σκληρή κι εχθρική κοινωνία, οι φονικές ιμπεριαλιστικές πολιτικές, η αποξένωση των ανθρώπων και η μεταξύ τους απομόνωση, η κατάδυση στην κατάθλιψη...



Ένα μουσικό έργο - ύμνος ενάντια στα τείχη κάθε είδους που υψώνουν οι άνθρωποι μεταξύ τους.



Ένα άλμπουμ που έμελλε να καταλάβει μία υψηλή θέση στην ιστορία της ροκ αφήνοντας το στίγμα του δημιουργού του σε μια ολόκληρη γενιά μέσα από τον στίχο «Ο φόβος χτίζει τείχη».



Το The Wall κυκλοφορεί το Νοέμβριο του 1979 και πουλάει μέσα σε δύο εβδομάδες 6 εκατομμύρια δίσκους!



Με το Wall οι Pink Floyd δίνουν ένα ισχυρό χτύπημα στα θεμέλια του βρετανικού μικροαστικού καθωσπρεπισμού όχι με την πρόκληση των Sex Pistols, αλλά με την ανάδειξη των πράξεων  που διαπερνούν μια ολόκληρη κοινωνία μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο όπως την αυστηρή μητρότητα, το σεξ, το μίσος, τις ιδεολογίες που φωλιάζουν μέσα στο μυαλό μας, το ίδιο μας το είναι και χτίζουν ένα τείχος.



 Αυτό το τείχος μας απομακρύνει από τον ίδιο μας τον εαυτό και την ελευθερία. Ένα συνονθύλευμα προκαταλήψεων, φόβων, λανθασμένων αντιδράσεων και εντέλει ψυχασθένειας που πολύ δύσκολα θα καταφέρουμε να γκρεμίσουμε, διακρίνοντας, απόλυτα καθαρά, τον κόσμο γύρω μας. Ένα τείχος που μόνο εμείς μπορούμε να γκρεμίσουμε περνώντας όμως μέσα από την απόλυτη παραδοχή αυτού που μας συμβαίνει. Όταν συνειδητοποιείς πως κι εσύ ο ίδιος δεν είσαι τίποτε άλλο παρά ένα ακόμη τούβλο στον τοίχο.



Οι Floyd, γράφοντας το The Wall, επιλέξανε μια ακραία περίπτωση, από αυτές που έχτισαν τη Βρετανία, στη μεταπολεμική περίοδο. Συνδυάζουν την απώλεια από τον μεγάλο πόλεμο, με την αυστηρή μητέρα, το αυταρχικό εκπαιδευτικό σύστημα, τη σεξουαλική απελευθέρωση, την άνοδο των ειδώλων της μουσικής και της βίας και τελικά το απολυταρχικό καθεστώς, μια εύκολη εναλλακτική της ανθρωπότητας.



Τη μουσική αυτή «ρόκ όπερα» ανέλαβε το 1982 να αποδώσει κινηματογραφικά ο σκηνοθέτης Alan Parker, με τη βοήθεια του σχεδιαστή κινουμένων σχεδίων Gerald Scarfe.

protothema.gr






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Μάχη με τα κύματα

Posted: 30 Nov 2012 01:27 PM PST





Οι φωτογραφίες δεν ενδείκνυνται σε όσους υποφέρουν από ναυτία ...




Για τους επαγγελματίες ψαράδες είναι ένα ταξίδι ρουτίνας, για τους κοινούς θνητούς όμως οι συγκεκριμένες συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται οι άνθρωποι αυτοί σίγουρα προκαλούν δέος.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη στιγμή που μηχανότρατα, με αφετηρία της τη Σκοτία, κλυδωνίζεται σαν καρυδότσουφλο στα πελώρια κύματα στη Βόρεια Θάλασσα, ενώ το πλήρωμα προσπαθεί να διατηρήσει τον έλεγχο του σκάφους.

Τα κύματα έφτασαν σε ύψος τα δέκα μέτρα, κάτι που δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση στους συγκεκριμένους ψαράδες από τη Σκοτία που επιβιώνουν εδώ και 400 χρόνια ψαρεύοντας μπακαλιάρο.

Το Peterhead είναι μια από τις μεγαλύτερες κοινότητες μηχανοτρατών στην περιοχή, όπου το ψάρεμα αποτελεί την κύρια βιομηχανία, καθώς στον κλάδο απασχολούνται 500 άντρες που ψαρεύουν ετησίως 100.000 τόνους φρέσκου ψαριού.















newsbeast.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Πρόταση γάμου την πιο ακατάλληλη στιγμή!

Posted: 30 Nov 2012 01:21 PM PST



Η γελοία τροπή της πιο ρομαντικής στιγμής…








kokoria.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ANEKΔΟΤΟ: Ο Πόντιος και τα αγγλικά!

Posted: 30 Nov 2012 01:13 PM PST

 Ο Πόντιος πάει σε ένα περίπτερο Ρωτάει τον περιπτερά...




- "Αγγλικά ξέρεις;"



- "Όχι," απαντάει ο περιπτεράς .



Καλά λέει ο Πόντιος και φεύγει.



Πάει σε ένα άλλο και ξαναρωτάει:



- "Αγγλικά ξέρεις;"



- "Όχι," λέει και αυτός ο περιπτεράς.



Καλά λέει ο Πόντιος και φεύγει.



Τελοσπάντων, αφού είχε γυρίσει πολλά περιπτερά, πάει και σε ένα τελευταίο περίπτερο.



Το ίδιο πάλι.



- "Αγγλικά ξέρεις;" ρωτάει ο Πόντιος τον περιπτερά.



- "Ναι λέει ο περιπτεράς!"



Και λέει ο Πόντιος.



- "Επιτέλους…!!! Φέρε ένα Marlboro!"



newsvolos.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Αυτή είναι η γυναίκα με τα μεγαλύτερα οπίσθια στον κόσμο!

Posted: 30 Nov 2012 01:03 PM PST



Τα λόγια είναι περιττα μπροστά στις εικόνες που ακολουθούν!...



Την λένε Pebbelz Da Model και έχει εμμονή με τα οπίσθια της, με αποτέλεσμα χρόνο με το χρόνο να αυξάνει το μέγεθος τους συνεχώς με εμφυτεύματα σιλικόνης.
Η νεαρή γυναίκα πλέον υπερηφανεύεται γιατί σύμφωνα με τις μετρήσεις, διαθέτει τον μεγαλύτερο πισινό σιλικόνης στον κόσμο!





































zappit.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ε.ΦΙΛΙΝΗ: Οι ανήθικες προτάσεις και το τίμημα που πλήρωσε

Posted: 30 Nov 2012 12:54 PM PST



Η Ελένη Φιλίνη είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα που έκανε καριέρα στον χώρο του θεάματος...


και γνώρισε τον «λαμπερό» κόσμο της showbiz από την καλή και από την ανάποδη.



«Δέχθηκα ανήθικες προτάσεις και έχασα κάποιες δουλειές, αλλά το αντιμετώπισα με δυναμισμό. Όταν μου γυρίζει το μάτι, μου γυρίζει πολύ! Θυμάμαι όταν ήμουν πιο μικρή και χόρευα σε ένα μαγαζί, έρχεται ένας δημοσιογράφος και μου λέει "αν δεν έρθεις αύριο στο τάδε ξενοδοχείο, μην ξαναπάς για δουλειά". Φυσικά και δεν πήγα στο ξενοδοχείο, αλλά ούτε με διώξανε από τη δουλειά. Μετά από χρόνια έμαθα ότι αυτός ο δημοσιογράφος είχε καταλήξει να πουλάει λεμόνια στο Παρίσι».



zougla.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

G.DEPARDIEU: Οι γαλλικές αρχές συνέλαβαν χτες το βράδυ τον 63χρονο ηθοποιό

Posted: 30 Nov 2012 12:47 PM PST



Ακόμα και στα 63 του χρόνια ο διάσημος γάλλος ηθοποιός Gerard Depardieu...


δεν μπορεί να αποχωριστεί τη μεγάλη του αγάπη για το αλκοόλ. Χτες, το απόγευμα οδηγώντας μηχανή μικρού κυβισμού, σε δρόμο του βορειοδυτικού Παρισιού, είχε ατύχημα και ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Στο τεστ που του έγινε επί τόπου διαπιστώθηκε, ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκόολ.



Ο Depardieu, που έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 150 ταινίες, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και αποφασίστηκε η κράτησή του. Άλλωστε, το ποινικό του μητρώο είναι ήδη βεβαρημένο. Το 1998 είχε ακόμη ένα ατύχημα με τη μηχανή του, επειδή οδηγούσε με ποσότητα αλκόολ στο αίμα του πέντε φορές πάνω από το επιτρεπτό όριο. Στις αρχές του χρόνου ο ηθοποιός συνελήφθη και πάλι, όταν ούρησε στον διάδρομο αεροπλάνου λίγο πριν την απογείωση και το πλήρωμα αναγκάστηκε να τον διώξει από την πτήση.



fthis,gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Του είπαν θα ζήσει 6 μήνες! Αλλά τελικά έκαναν λάθος!

Posted: 30 Nov 2012 12:41 PM PST



Tρεις μήνες, ο 55χρονος Malcolm McMahon από την Βρετανία έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του...


όταν έμαθε ότι έπασχε από καρκίνο στο συκώτι.



Οι γιατροί του είπαν ότι...είχε μόλις έξι μήνες ζωής.



Σοκαρισμένος ο 55χρονος αποφάσισε να κάνει κάτι το ακραίο…πούλησε όλα του τα υπάρχοντα!



Ο Malcolm McMahon πούλησε το σπίτι του, όλα του τα πράγματά, οτιδήποτε του είχαν αφήσει κληρονομιά οι γονείς του, μέχρι και τον αγαπημένο του σκύλο!



Ο 55χρονος ανακοίνωσε στην σύντροφο του τα συνταρακτικά νέα, όπως επίσης και το ότι θα της άφηνε πολλά χρήματα όταν θα έφευγε από τη ζωή για να είναι οικονομικά ανεξάρτητη και χωρίς αυτόν.



«Ήθελα απλά να εξαργυρώσω ό,τι είχα πριν πεθάνω. Άρχισα να πουλάω τα πράγματά μου τρεις μέρες αφότου οι γιατροί μου είπαν ότι θα πεθάνω. Σκέφτηκα μάλιστα και να αυτοκτονήσω », είπε ο Malcolm.



Ο βρετανός έχασε ακόμα και το δίπλωμα οδήγησής του όταν συνελήφθη να οδηγά μεθυσμένος! Όπως είπε ο McMahon, είχε βγει να πιεί για να ξεχάσει τον πόνο του!



Πριν από λίγό καιρό, ο άτυχος άντρας πήγε ξανά στο νοσοκομείο για εξετάσεις.



Αυτό που του ανακοίνωσε ο γιατρός όμως, ήταν κάτι παραπάνω από σοκαριστικό για τον Malcolm.



Ο McMahon δεν έπασχε τελικά από καρκίνο!



Ο 55χρονος, ακόμα δεν μπορεί να ξεπεράσει αυτό που του συνέβη.



"Ακόμα είμαι ψυχικά και συναισθηματικά τραυματισμένος από όλη αυτή την ιστορία και δεν νομίζω να το ξεπεράσω ποτέ", είπε.



aniwthoi.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Μπαμπάς έγινε ο Νίκος Αλιάγας!

Posted: 30 Nov 2012 12:35 PM PST

 Το πρώτο τους παιδί καλωσόρισαν ο Νίκος Αλιάγας και η Τίνα Γρηγορίου...


Η μικρή γεννήθηκε, σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, το απόγευμα της Πέμπτης.



Ο Νίκος Αλιάγας και η Τίνα Γρηγορίου είναι μαζί εδώ και περισσότερο από δύο χρόνια, ωστόσο οι δυο τους είχαν κρατήσει τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τα προηγούμενα χρόνια ζούσε στο Λονδίνο αλλά πλέον έχει μετακομίσει στο Παρίσι.



in.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Γυναίκα που είχε υποστεί μεταμόσχευση γέννησε δίδυμα

Posted: 30 Nov 2012 12:28 PM PST



Έμεινε έγκυος με εξωσωματική επειδή είχε διαγνωστεί με ενδομητρίωση...


Δύο υγιέστατα κοριτσάκια έφερε στον κόσμο 34χρονη γυναίκα που έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος σε νεαρή ηλικία. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή για τα ιατρικά χρονικά περίπτωση που επιτεύχθηκε στο Μαιευτήριο «Ιασώ».





Η κύηση, η οποία έγινε με καισαρική τομή, οδήγησε στη γέννηση δύο υγιέστατων νεογνών κοριτσιών, βάρους 2.200 και 2.100 γραμμαρίων.



Η μεταμόσχευση ήπατος έλαβε χώρα στη Γαλλία το 1999, λόγω ηπατικής ανεπάρκειας και στο ιατρικό ιστορικό της γυναίκας είχε διαγνωστεί πρωτοπαθής ενδομητρίωση, γεγονός που οδήγησε σε διαδικασία υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, με αποτέλεσμα τη γέννηση των
διδύμων.



newsbeast.gr








ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Απονομή πλατινένιου CD στον Στέλιο Ρόκκο

Posted: 30 Nov 2012 12:22 PM PST

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες , το δισκοπωλείο RELOAD γέμισε από θαυμαστές και φίλους του Στέλιου Ρόκκου...


από τους συνεργάτες του και τους συντελεστές του δίσκου του ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, οι οποίοι ήρθαν για να γιορτάσουν μαζί του την επιτυχία του νέου του cd που έγινε πολυπλατινένιο.



Ο Στέλιος Ρόκκος, πολύ ικανοποιημένος για αυτή του την επιτυχία σε τόσο δύσκολους καιρούς όπως τόνισε, ευχαρίστησε την εταιρεία του, τους δημιουργούς των νέων του τραγουδιών, τον Αντώνη Ρέμο, που τον τίμησε με την παρουσία του, το ραδιοφωνικό σταθμό ΣΦΑΙΡΑ, με τον οποίο διοργανώθηκε η εκδήλωση, καθώς και την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ με την οποία κυκλοφόρησε εκτός δισκοπωλείων.



Ανάμεσα στο κοινό βρισκόταν «η γυναίκα με την οποία είναι ερωτευμένος», όπως ο ίδιος είπε, ζητώντας από το κοινό να του επιτρέψει να τη φιλήσει. Και αυτή δεν ήταν άλλη από τη μικρή του κόρη Μέλια.



Μετά την απονομή ο Στέλιος Ρόκκος τραγούδησε ζωντανά τα τραγούδια «Είμαι δικός σου», «Θυμάμαι», «Σ΄ έχασα», «Φεγγάρια» από το νέο cd ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, αλλά και την παλαιότερη επιτυχία του «Έμεινα εδώ». Μετά από κλήρωση δύο τυχεροί κέρδισαν από ένα εισιτήριο για τον αγώνα Ολυμπιακός – Arsenal.



Δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες στιγμιότυπα από την απονομή.































mediasoup.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Λοιπόν πιστεύεις στον Θεό;

Posted: 30 Nov 2012 12:14 PM PST

 Ένας άθεος καθηγητής της φιλοσοφίας συζητά με έναν φοιτητή του για την σχέση
μεταξύ επιστήμης και πίστης στον Θεό...

Καθηγητής: Λοιπόν, πιστεύεις στον Θεό;

Φοιτητής: Βεβαίως, κύριε.

Καθ.: Είναι καλός ο Θεός;

Φοιτ.: Φυσικά.

Καθ.: Είναι ο...Θεός παντοδύναμος;

Φοιτ.: Ναι.

Καθ.: Ο αδερφός μου πέθανε από καρκίνο παρότι παρακαλούσε τον Θεό να τον γιατρέψει και προσευχόταν σε Αυτόν. Οι περισσότεροι από εμάς θα προσπαθούσαν να βοηθήσουν αυτούς που έχουν την ανάγκη τους. Πού είναι η καλοσύνη του Θεού λοιπόν;

Φοιτ.: ..

Καθ.: Δεν μπορείς να απαντήσεις, έτσι δεν είναι; Ας ξαναρχίσουμε νεαρέ μου. Είναι καλός ο Θεός;

Φοιτ.: Ναι.

Καθ.: Είναι καλός ο διάβολος;

Φοιτ.: Όχι.

Καθ.: Ποιος δημιούργησε τον διάβολο;

Φοιτ.: ο.. .. Θεός..

Καθ.: Σωστά.. Πες μου παιδί μου, υπάρχει κακό σ' αυτόν τον κόσμο;

Φοιτ.: Ναι.

Καθ.: Το κακό βρίσκεται παντού, έτσι δεν είναι; Και ο Θεός έπλασε τα πάντα, σωστά;

Φοιτ.: Ναι.

Καθ.: Άρα λοιπόν ποιος δημιούργησε το κακό;

Φοιτ.: ...

Καθ.: Υπάρχουν αρρώστιες; Ανηθικότητα; Μίσος; Ασχήμια; Όλα αυτά τα τρομερά στοιχεία υπάρχουν σ' αυτόν τον κόσμο, έτσι δεν είναι;

Φοιτ.: Μάλιστα.

Καθ..: Λοιπόν, ποιος τα δημιούργησε;

Φοιτ.: ...

Καθ.: Η επιστήμη λέει ότι χρησιμοποιείς τις 5 αισθήσεις σου για να αναγνωρίζεις το περιβάλλον γύρω σου και να προσαρμόζεσαι σε αυτό. Πες μου παιδί μου, έχεις δει ποτέ τον Θεό;

Φοιτ.: Όχι, κύριε.

Καθ.: Έχεις ποτέ αγγίξει το Θεό; Έχεις ποτέ γευτεί το Θεό, μυρίσει το Θεό; Και τέλος πάντων, έχεις ποτέ αντιληφθεί με κάποια από τις αισθήσεις σου το Θεό;

Φοιτ..: ...Όχι, κύριε. Φοβάμαι πως όχι.

Καθ.: Και παρόλα αυτά πιστεύεις ακόμα σε Αυτόν;

Φοιτ.: Ναι.

Καθ.: Σύμφωνα με εμπειρικό, ελεγχόμενο και με δυνατότητα μελέτης των αποτελεσμάτων ενός φαινομένου πρωτόκολλο, η επιστήμη υποστηρίζει ότι ο Θεός δεν υπάρχει. Τι έχεις να απαντήσεις σε αυτό, παιδί μου;

Φοιτ.: Τίποτα. Εγώ έχω μόνο την πίστη μου.

Καθ.: Ναι, η πίστη. Και αυτό είναι το πρόβλημα της επιστήμης.

Φοιτ: Κύριε καθηγητά, υπάρχει κάτι που το ονομάζουμε θερμότητα;

Καθ.: Ναι.

Φοιτ.: Και υπάρχει κάτι που το ονομάζουμε κρύο;

Καθ.: Ναι.

Φοιτ.: Όχι, κύριε. Δεν υπάρχει. Μπορεί να έχεις μεγάλη θερμότητα, ακόμα περισσότερη θερμότητα, υπερθερμότητα, καύσωνα, λίγη θερμότητα ή καθόλου θερμότητα. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να ονομάζεται κρύο. Μπορεί να χτυπήσουμε 458 βαθμούς υπό το μηδέν, που σημαίνει καθόλου θερμότητα, αλλά δεν μπορούμε να πάμε πιο κάτω από αυτό. Δεν υπάρχει τίποτα που να ονομάζεται «κρύο». «Κρύο» είναι μόνο μια λέξη, που χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε την απουσία θερμότητας. Δεν μπορούμε να μετρήσουμε το κρύο. Η θερμότητα είναι ενέργεια. Το κρύο δεν είναι το αντίθετο της θερμότητας, κύριε, είναι απλά η απουσία της.



Στην αίθουσα επικρατεί σιγή...

Φοιτ.: Σκεφτείτε το σκοτάδι, καθηγητά. Υπάρχει κάτι που να ονομάζουμε σκοτάδι;

Καθ.: Ναι, τι είναι η νύχτα αν δεν υπάρχει σκοτάδι;

Φοιτ.: Κάνετε και πάλι λάθος, κύριε καθηγητά. Το «σκοτάδι» είναι η απουσία κάποιου άλλου παράγοντα. Μπορεί να έχεις λιγοστό φως, κανονικό φως, λαμπερό φως, εκτυφλωτικό φως.. Αλλά, όταν δεν έχεις φως, δεν έχεις τίποτα και αυτό το ονομάζουμε σκοτάδι, έτσι δεν είναι; Στην πραγματικότητα το σκοτάδι απλά δεν υπάρχει. Αν υπήρχε θα μπορούσες να κάνεις το σκοτάδι σκοτεινότερο.

Καθ.: Που θέλεις να καταλήξεις με όλα αυτά, νεαρέ μου;

Φοιτ.: Κύριε, θέλω να καταλήξω ότι η φιλοσοφική σας σκέψη είναι ελαττωματική...

Καθ..: Ελαττωματική!; Μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί;

Φοιτ.: Κύριε καθηγητά, σκέφτεστε μέσα στα όρια της δυαδικότητας. Υποστηρίζετε ότι υπάρχει η ζωή και μετά υπάρχει και ο θάνατος, ένας καλός Θεός και ένας κακός Θεός. Βλέπετε την έννοια του Θεού σαν κάτι τελικό, κάτι που μπορεί να μετρηθεί. Κύριε καθηγητά, η επιστήμη δεν μπορεί να εξηγήσει ούτε κάτι τόσο απλό όπως την σκέψη. Χρησιμοποιεί την ηλεκτρική και μαγνητική ενέργεια, αλλά δεν έχει δει ποτέ, πόσο μάλλον να καταλάβει απόλυτα, αυτήν την ενέργεια. Το να βλέπεις το θάνατο σαν το αντίθετο της ζωής είναι σαν να αγνοείς το γεγονός ότι ο θάνατος δεν μπορεί να υπάρξει αυτόνομος. Ο θάνατος δεν είναι το αντίθετο της ζωής: είναι απλά η απουσία της. Τώρα πείτε μου κάτι, κύριε καθηγητά. Διδάσκετε στους φοιτητές σας ότι εξελίχτηκαν από μια μαϊμού;

Καθ.: Εάν αναφέρεσαι στην φυσική εξελικτική πορεία, τότε ναι, και βέβαια.

Φοιτ.: Έχετε ποτέ παρακολουθήσει με τα μάτια σας την εξέλιξη;

Καθ.: ..

Φοιτ.: Εφόσον κανένας δεν παρακολούθησε ποτέ την διαδικασία εξέλιξης επιτόπου και κανένας δεν μπορεί να αποδείξει ότι αυτή η διαδικασία δεν σταματά ποτέ, τότε διδάσκεται την προσωπική σας άποψη επί του θέματος. Τότε μήπως δεν είστε επιστήμονας, αλλά απλά ένας κήρυκας;

Καθ.: ..

Φοιτ.(προς την τάξη): Υπάρχει κάποιος στην τάξη που να έχει δει τον εγκέφαλο του κ.καθηγητή; Που να έχει ακούσει ή νιώσει ή ακουμπήσει ή μυρίσει τον εγκέφαλο του κ.καθηγητή; Κανένας. Άρα σύμφωνα με τους κανόνες του εμπειρικού, ελεγχόμενου και με δυνατότητα προβολής πρωτόκολλου, η επιστήμη μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν έχετε εγκέφαλο, κύριε. Και αφού είναι έτσι τα πράγματα, τότε, με όλο τον σεβασμό, πώς μπορούμε να εμπιστευτούμε αυτά που διδάσκετε, κύριε;

Καθ.: Μου φαίνεται ότι απλά θα πρέπει να στηριχτείς στην πίστη σου, παιδί μου.

Φοιτ.: Αυτό είναι, κύριε.. Ο σύνδεσμος μεταξύ του ανθρώπου και του Θεού είναι η ΠΙΣΤΗ. Αυτή είναι που κινεί τα πράγματα και τα κρατάει ζωντανά..

Το όνομα του νεαρού φοιτητή ήταν ALBERT EINSTEIN.



tuned.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Το σπήλαιο που ρίχνει φως στο μύθο του Κάτω Κόσμου!

Posted: 30 Nov 2012 12:08 PM PST

Ο αρχαιοελληνικός μύθος για τον Κάτω Κόσμο του Άδη προέρχεται πιθανότατα από ένα σπήλαιο που
βρίσκεται στον κόλπο του Διρού, στη Μάνη...

Πρόκειται για το σπήλαιο «Αλεπότρυπα», το οποίο οι αρχαιολόγοι εξερευνούν τις τελευταίες δεκαετίες, φέρνοντας στο φως σημαντικά ευρήματα, ορισμένα από τα οποία χρονολογούνται μάλιστα 9.000 χρόνια πριν, δηλαδή λίγο μετά την παλαιολιθική εποχή.



Επιπλέον, όπως ανακάλυψαν οι αρχαιολόγοι, το σπήλαιο χρησιμοποιούνταν σαν νεκροταφείο όπου λάμβαναν χώρα νεκρικές τελετές. Η διαπίστωση αυτή, οδήγησε τους επιστήμονες στο συμπέρασμα ότι πιθανότατα ενέπνευσε τους μύθους για τον κόσμο του Άδη.



Στο σπήλαιο, που ανακαλύφθηκε κατά λάθος τη δεκαετία του '50, ζούσαν εκατοντάδες άνθρωπο μέχρι αυτό να καταρρεύσει πριν από 5.000 χρόνια. Έτσι, καθίσταται ένας από τους αρχαιότερους προϊστορικούς οικισμούς της Ευρώπης.



Το μήκος του φτάνει τα 1.000 μέτρα και βρίσκεται περίπου 20 μέτρα πάνω από το επίπεδο της θάλασσας. Στο κέντρο του δεσπόζει μια τεράστια αίθουσα, η έρευνα της οποίας ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί. Διαθέτει ευρύχωρες αίθουσες και πολυδαίδαλους διαδρόμους. Στο βάθος της μεγαλύτερης αίθουσας, μάλιστα, βρίσκεται λίμνη με καθαρό πόσιμο νερό.











Ο Γιώργος Παπαθανασόπουλος, προκρίνει τη θεωρία ότι οι άνθρωποι της Νεολιθικής εποχής πίστευαν ότι εκεί ήταν η είσοδος για τον κάτω κόσμο. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα κεραμικά δεν προέρχονται από την περιοχή της σπηλιάς αλλά ήρθαν από αλλού. Όπως υποστηρίζει, το σπήλαιο ήταν ένας χώρος προσκυνήματος όπου θάβονταν σημαντικοί άνθρωποι. Σε αυτό πραγματοποιούνταν τελετές που περιελάμβαναν την καύση μεγάλων ποσοτήτων κοπριάς.



«Οι ταφές και οι τελετουργίες έδιναν στο σπήλαιο μια αίσθηση του κάτω κόσμου. Είναι σαν τον Άδη, μαζί με το ποτάμι της Στυγός», σημειώνει ο Μάικλ Γκάλατι, συνεργάτης του Γιώργου Παπαθανασόπουλου. «Η "Αλεπότρυπα" υπήρχε πριν την Εποχή του Χαλκού, έτσι μπορούσαμε -κατά ένα τρόπο- να δούμε την αυγή της εποχής που οδήγησε στην εποχή των ηρώων της Ελλάδας», σημειώνει.



Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ακόμη, το γεγονός ότι οι ανασκαφές δεν έχουν ολοκληρωθεί. «Θα μπορούσαμε κάλλιστα να έχουμε ανθρώπους του Νεάντερταλ εκεί κάτω. Απλά, δεν έχουμε σκάψει αρκετά βαθιά ώστε να μάθουμε» λέει ο Μάικλ Γκάλατι.



Μάλιστα, η παραπάνω θεωρία ενισχύεται από την ύπαρξη τεχνουργημάτων Νεάντερταλ που υπάρχουν σε σπηλιές στο διπλανό κόλπο. «Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι δεν θα υπάρχουν τέτοιες ενδείξεις και στην Αλεπότρυπα», σημειώνει.























newsbeast.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Το πρώτο εξώφυλλο του Playboy!

Posted: 30 Nov 2012 12:00 PM PST

 Δεν θα μπορούσε να ποζάρει άλλη από την...


Η αισθησιακή Μέριλιν Μονρόε ήταν το πρόσωπο που φιγουράρισε στο εξώφυλλο του πρώτου τεύχους του αμερικανικού Playboy που κυκλοφόρησε πριν 59 χρόνια το Δεκέμβριο του 1953.







Ο Χιου Χέφνερ έχει πει μάλιστα ότι: «Τη μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση (η Μέριλιν) την είχε όταν έκανε γυμνά... εκεί που άλλες θα αισθάνονταν άβολα, η Μέριλιν είχε το "πάνω χέρι"».







Το αρχικό όνομα του περιοδικού ήταν Stag Party και αντί για ένα κουνέλι, η μασκότ του ήταν ένα ελάφι. Ο Χιου Χέφνερ άλλαξε το όνομα σε Playboy μετά την προτροπή ενός φίλου, καθώς το Stag Party αμφισβητήθηκε σε μια υπόθεση παράβασης εμπορικών σημάτων. Το διάσημο λογότυπο με το κουνέλι που ο καθένας αναγνωρίζει έχει εμφανιστεί σε κάθε εξώφυλλο από την δεύτερη έκδοση του Ιανουαρίου του 1954.



Το Playboy κρατά τη θέση του πρώτου ανδρικού περιοδικού σε πωλήσεις στον κόσμο, ενώ κάθε του έκδοση αντικατοπτρίζει την κουλτούρα της χώρας στην οποία εκδίδεται. Ένα γυμνό εξώφυλλο στο θρυλικό περιοδικό μπορεί να αναβαθμίσει την καριέρα για αυτό δεν είναι λίγες οι διάσημες που πέταξαν τα ρούχα τους για τις ανάγκες του αντρικού κοινού.



Εκτός από την Marilyn Monroe, στο περιοδικό έχουν ποζάρει Pamela Anderson, Carmen Electra, Jenny McCarthy, Anna Nicole Smith, Donna D'Errico, Kendra Wilkinson και άλλες πολλές.



Όταν το ξεκίνημα της καριέρας γίνεται στο Playboy, μόνο καλά μπορούν να πάνε τα πράγματα.



newsbeast.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Λάμπα μετατρέπει οποιαδήποτε επιφάνεια σε οθόνη αφής!!

Posted: 30 Nov 2012 11:51 AM PST

 Λάμπα μετατρέπει οποιαδήποτε επιφάνεια σε οθόνη αφής!!Ένας φοιτητής του Media Lab του MIT, ο Natan
Linder μαζί με συναδέλφους του εδώ και καιρό αναπτύσσουν μια πρωτότυπη συσκευή...

που χρησιμοποιεί μια κοινή λάμπα για την υλοποίηση ενός νέου επαναστατικού είδους διεπαφής χρηστών υπολογιστών.



Η συσκευή ονομάζεται LuminAR και μπορεί να προβάλλει διαδραστικές εικόνες πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια αλλά και να αναγνωρίζει το πότε τα δάκτυλα ή τα χέρια του χρήστη «αγγίζουν» οποιοδήποτε στοιχείο πάνω σε αυτές τις εικόνες. Ο Linder περιγράφει την LuminAR ως ένα σύστημα επαυξημένης πραγματικότητας επειδή οι εικόνες και τα γραφικά που προβάλλει μπορούν να αλλάξουν την λειτουργία οποιασδήποτε επιφάνειας, ενός γραφείου για παράδειγμα, μετατρέποντας την ουσιαστικά σε οθόνη αφής.



Το σύστημα χρησιμοποιεί μια κάμερα, έναν προβολέα και το αντίστοιχο λογισμικό που αναλαμβάνει να αναγνωρίζει αντικείμενα και να προβάλλει εικόνες επάνω τους και γύρω τους. Μπορεί ακόμα να λειτουργήσει ως scanner ενώ διαθέτει και συνδεσιμότητα WiFi για σύνδεση στο internet προκειμένου να εκτελέσει αρκετές από τις δυνατότητες του, όπως την αναγνώριση αντικειμένων.



Η χρήση του LuminAR μάλιστα δεν περιορίζεται στο περιβάλλον ενός γραφείου. Ένα από τα demo για την χαρουσίαση των χαρακτηριστικών του περιελάμβανε ένα ράφι σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών, με την συσκευή να προβάλλει τις τιμές δίπλα στα προϊόντα και τους χρήστες να μπορούν πατώντας επάνω στο αντίστοιχο κουμπί να λάβουν πληροφορίες για το προϊόν.



«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος με τον τρόπο που (το LuminAR) θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από μηχανικούς και σχεδιαστές» είπε ο Linder. Ο ίδιος πιστεύει πως η εφεύρεση του θα είναι χρήσιμη για οποιαδήποτε δημιουργική εργασία περιλαμβάνει χρήση χαρτιού και υπολογιστών.



Τα αρχικά πρωτότυπα της συσκευής περιελάμβαναν ακόμα έναν μηχανικό βραχίονα για την στήριξη της, οι ερευνητές όμως προς το παρόν επικεντρώνονται στην ανάπτυξη του λαμπτήρα. Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο μειώνεται το κόστος του LuminAR, αλλά είναι και πιο εύκολη η υιοθέτηση του. «Έχει μηδενικό κόστος υιοθέτησης» εξηγεί ο Linder, «απλά αλλάζετε τον λαμπτήρα».



Αν και η ιδέα αυτής της υλοποίησης μπορεί να φαίνεται κάπως τραβηγμένη, ήδη πολλές μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες πειραματίζονται στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών διεπαφής, ελπίζοντας να ανακαλύψουν νέες αγορές για τα προϊόντα τους.











newsbeast.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Διέλυσε τον αρραβώνα με τον αδερφό της η κόρη της Γουίντεϊ Χιούστον

Posted: 30 Nov 2012 11:43 AM PST

 Πριν ένα μήνα περίπου η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον, Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν
, όπου και αν βρισκόταν επιδείκνυε το δαχτυλίδι...

του αρραβώνα της, με το θετό αδερφό της, Νικ Γκόρτνον (Nick Gordon).



Απ' ότι φαίνεται όμως το "love story" τους δεν πέτυχε και αποφάσισαν να το διαλύσουν.



Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει. Μάλιστα μέσω του twitter o Νικ Γκόρτνον είχε δηλώσει πως δεν είναι πια αρραβωνιασμένος με την Κριστίνα, αλλά η σχέση τους παραμένει στενή.



Το σίγουρο πάντως είναι ότι η γιαγιά της Κίσι (Cissy) θα χάρηκε πολύ, αφού από την αρχή ήταν αρνητική με αυτή τη σχέση, καθώς πίστευε ότι ο Νικ έχει βάλει στο "μάτι" την περιουσία της εγγονής της.



tromaktiko.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές