Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Εξωπλανήτης μικρότερος και από τη Γη

Posted: 19 Jul 2012 03:21 PM PDT


Οι αστρονόμοι πιστεύουν ότι
ανακάλυψαν έναν πλανήτη έξω από το ηλιακό μας σύστημα, ο οποίος είναι σε μέγεθος περίπου τα δύο τρίτα της Γης. Ο ασυνήθιστα μικρός εξωπλανήτης, εφόσον επιβεβαιωθεί η ύπαρξή του, βρίσκεται σε σχετικά κοντινή απόσταση, μόλις 33 έτη φωτός, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ο....


κοντινότερος πλανήτης που είναι πιο μικρός από τον δικό μας. Όμως είναι πιο καυτός και από την Αφροδίτη, άρα δεν θεωρείται κατάλληλος για τη φιλοξενία μορφών ζωής.

Η ανακάλυψη έγινε με τη βοήθεια του υπέρυθρου διαστημικού τηλεσκοπίου «Σπίτσερ» της NASA από ερευνητές με επικεφαλής τον Κέβιν Στίβενσον του πανεπιστημίου της Κεντρικής Φλόριδα. Είναι η πρώτη φορά που το εν λόγω τηλεσκόπιο ανακαλύπτει ένα πιθανό εξωπλανήτη και η σχετική δημοσίευση θα γίνει στο περιοδικό αστροφυσικής "The Astrophysical Journal".

O υποψήφιος (λέγεται έτσι μέχρι να επιβεβαιωθεί) εξωπλανήτης, με την ονομασία UCF-1.01, έχει εκτιμώμενη διάμετρο 8.400 χιλιομέτρων (έναντι 12.713 χλμ της Γης) και θεωρείται πολύ καυτός, με πιθανή θερμοκρασία 600 βαθμών Κελσίου, καθώς βρίσκεται σε πολύ κοντινή τροχιά γύρω από το άστρο του, έναν ερυθρό νάνο με την ονομασία GJ 436. Το έτος του (η διάρκεια περιφοράς γύρω από το άστρο του) διαρκεί μόλις 1,4 γήινες μέρες.

Αν ποτέ ο εν λόγω εξωπλανήτης είχε κάποια ατμόσφαιρα, αυτή πια θα έχει εξατμιστεί προ πολλού λόγω της εγγύτητας στο άστρο του. Έτσι, είναι πιθανό ότι σήμερα πλέον μοιάζει με τον Ερμή, τον κοντινότερο στον Ήλιο πλανήτη του δικού μας συστήματος. Μάλιστα, λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών, οι επιστήμονες δεν αποκλείουν η επιφάνεια του εξωπλανήτη να έχει λιώσει και να είναι καλυμμένη από μάγμα.

Όπως αναμεταδίδει το ΑΟι αστρονόμοι ανακάλυψαν επίσης ενδείξεις για έναν ακόμα μικρότερο από τη Γη εξωπλανήτη στο ίδιο αστρικό σύστημα, τον UCF 1.02. Ελάχιστοι εξωπλανήτες μικρότεροι από τη Γη έχουν ανακαλυφθεί μέχρι σήμερα. Το διαστημικό τηλεσκόπιο «Κέπλερ» έχει ήδη ανακαλύψει τρεις επιβεβαιωμένους εξωπλανήτες μικρότερους από τον δικό μας, από τους οποίους ο ένας θεωρείται ακόμα μικρότερος και από αυτόν που εντόπισε το τηλεσκόπιο «Σπίτσερ», με εκτιμώμενη διάμετρο ανάλογη περίπου του Άρη ή το 57% της διαμέτρου της Γης.


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κανε Like Αν σου αρεσε !!


VIDEO: Επίμονος μπόμπιρας τρώει την πρώτη του χυλόπιτα

Posted: 19 Jul 2012 03:19 PM PDT


Η πιτσιρίκα είναι σαφής, αλλά ο μικρός καζανόβας δεν δέχεται το όχι ως απάντηση...


Δείτε το ξεκαρδιστικό βιντεάκι που σαρώνει τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο.















otherside.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!


Η φωτό που κάνει το γύρο του κόσμου!Ποια διάσημη είναι;

Posted: 19 Jul 2012 03:14 PM PDT



Ώπα!Έχουμε περιστατικό...αλωπεκίας ή απλής ....αλουσιάς???
Είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες ηθοποιούς του Hollywood, όχι όμως για το...

ταλέντο της. Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της, οι κακές της συνήθειες, οι καταχρήσεις και οι εξαρτήσεις της, κάνουν την ...Lindsay Lohan να είναι πρωτοσέλιδο σε όλα τα tabloids του εξωτερικού. Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός την πέτυχε κατά την έξοδό της από εστιατόριο του Los Angeles. 
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, μπορεί τα μαλλιά της να φαίνονται μακριά και πλούσια, κάθε άλλο όμως παρά αλήθεια είναι αυτό. 
Η Lindsay Lohan είναι πολύ κοντά στο να χάσει τα μαλλιά της, εξαιτίας της ταλαιπωρίας που υπόκεινται!







athensmagazine





Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Έπιασε με τα χέρια 7χρονη που έπεσε από τον τρίτο!

Posted: 19 Jul 2012 03:09 PM PDT


Ενας περαστικός που περπατούσε μπροστά σε ένα
συγκρότημα κατοικιών αποδείχθηκε «φύλακας άγγελος» για μία πιτσιρίκα που είχε ανέβει πάνω στην μονάδα του κλιματιστικού του σπιτιού της. Γείτονας που κατέγραφε το περιστατικό, με το κορίτσι να έχει «παγιδευτεί» έξω από το παράθυρο, ανέβασε στο...



διαδίκτυο το βίντεο με τη στιγμή που το κορίτσι γλιστράει και πέφτει στο κενό. Ο κύριος που βρισκόταν ακριβώς από κάτω χωρίς να διστάσει άπλωσε τα χέρια και έπιασε την 7χρονη. Η επιτάχυνση της βαρύτητας ήταν ήδη πολύ μεγάλη και πέσαν και οι δύο στο έδαφος, αλλά χωρίς τίποτε παραπάνω από μερικές γρατζουνιές και μελανιές για τη μικρή, καθώς και έναν ελαφρά εξαρθρωμένο ώμο για τον σωτήρα της.



Οπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ο Στίβεν Μπέρτραντ που έσωσε το κορίτσι είναι ένας οδηγός λεωφορείου που μόλις επέστρεφε από τη δουλειά στο σπίτι του, στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης το απόγευμα της Δευτέρας. «Βασικά έκανε σαν να χόρευε, ευχόμουν να φτάσω από κάτω και αν πέσει να την πιάσω», είπε αργότερα. Από την άλλη, το κορίτσι, η Κέιλα Μακρί, είχε πρόβλημα αυτισμού, το οποίο ίσως ευθύνεται για το ότι την προσέλκυσε ο επαναλαμβανόμενος ήχος της μονάδας κλιματισμού, που είχε μόλις εγκατασταθεί στο σπίτι. Η μητέρα της Σαλίμα ότι είχε βάλει τη μικρή για ύπνο και θεωρούσε ότι κοιμόταν την ώρα του συμβάντος, ενώ η ίδια ασχολείτο με τον γιο της εκείνη την ώρα. «Ακουσα κάποιον να χτυπάει την πόρτα μας και να φωνάζει ότι η κόρη μας είναι επάνω στο κλιματιστικό, δεν είχα ιδέα τι συνέβαινε», παραδέχθηκε.

perierga.gr




Κανε Like Αν σου αρεσε !!


Η επόμενη «κυρία Cruise» είναι πολύ… hot!

Posted: 19 Jul 2012 03:04 PM PDT


Ο λόγος για τη Yolanda Pecoraro,
πιστό μέλος της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας, η οποία είναι -σύμφωνα με ειδικούς της οργάνωσης- το φαβορί για την επόμενη και τέταρτη στη σειρά σύζυγο του Tom Cruise, που μετά την απόφαση της Katie Holmes να καταθέσει αίτηση διαζυγίου, είναι ελεύθερος και ωραίος! Η Yolanda Pecoraro γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου το 1985 και η εξωτική της ομορφιά της εξηγείται λόγω της καταγωγής της -η μητέρα της κατάγεται από τη Νικαράγουα και ο πατέρας της από την Ιταλία. Η όμορφη Λατίνα -γνωστή και ως «Scientology princess»- μιας και οι δυο γονείς της ανήκουν στην οργάνωση και η ίδια έχει μυηθεί από πολύ μικρή στα «μυστικά» της αδερφότητας- εργάζεται στην Αμερική ως ηθοποιός.

Μάλιστα, φαίνεται πως έχει «παρελθόν» με τον 50χρονο ηθοποιό μιας και λέγεται ότι είχε γνωριστεί με τον Tom το 2004 στα εγκαίνια ενός κέντρου Σαϊεντολογίας και υπήρχε έλξη και από τις δύο πλευρές.

Όπως και να ΄χει, γίνει δε γίνει η επόμενη κυρία Cruise, η μελαχρινή Λατίνα καλλονή είναι πολύ σέξι.






protothema

Κανε Like Αν σου αρεσε !!


Τρίχρονο αγοράκι σκότωσε τον πατέρα του!

Posted: 19 Jul 2012 02:59 PM PDT


Συγκλονισμό προκαλεί η είδηση ότι τρίχρονο
αγοράκι στις Ηνωμένες Πολιτείες πάτησε την σκανδάλη και σκότωσε τον πατέρα του! Το μικρό αγόρι βρισκόταν μαζί με τους γονείς και...



τα αδέλφια του σε ένα σπίτι που ανακαίνιζε ο πατέρας του. Για άγνωστους λόγους, ο άτυχος 33χρονος άνδρας είχε πάρει μαζί του το πιστόλι του. Το αγοράκι πάτησε κατά λάθος τη σκανδάλη και η σφαίρα βρήκε τον πατέρα του στο κεφάλι, σκοτώνοντας τον ακαριαία! Η αστυνομία έκανε λόγο για το τραγικό ατύχημα, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ασκήσει δίωξη κατά της μητέρας του παιδιού.

ikypros.com






Κανε Like Αν σου αρεσε !!


Δ. ΚΑΜΠΟΥΡΗ: Γιατί δηλώνει ότι είναι... ηλίθια!

Posted: 19 Jul 2012 02:55 PM PDT

"Ηλίθια" αποκάλεσε τον εαυτό της η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό twitter
. Ο λόγος; Η Δέσποινα Καμπούρη ξεκίνησε τις διακοπές της και πριν ακόμα πατήσει το...

πόδι της στη Ζάκυνθο συνειδητοποίησε κάτι που την έκανε να νιώσει άσχημα.

"Πόσο πιστεύετε ότι κοστίζει ένας Freddo και μια τυρόπιτα στο πλοίο από Κυλλήνη για Ζάκυνθο;", ρωτά τους followers της και δίνει μόνη της την απάντηση.

"6 ευρώ! Για όνομα... Μόλις τα πλήρωσα η ηλίθια".
kamptweet
kamptweet22
radar.gr



Κανε Like Αν σου αρεσε !!


15 από τις πιο απολαυστικές γεύσεις ανά την υφήλιο

Posted: 19 Jul 2012 02:51 PM PDT

Κάποια φαγητά τα τρώμε απλά για να γεμίσει το στομάχι μας και άλλα γιατί αν δε τα φάμε, χάνουμε κάτι από την απόλαυση της ζωής.
Ακολουθεί μια σειρά από γευστικές συνθέσεις που αξίζει και να ταξιδέψουμε ακόμη και για να τις γνωρίσουμε…Ο έρωτας των ανθρώπων για το φαγητό είναι από τις πλέον… ανθεκτικές σχέσεις στο χρόνο. Υπάρχει όμως, άραγε, αντικειμενικό κριτήριο σε ό,τι αφορά τα πιο απολαυστικά πιάτα του πλανήτη;

Στην πραγματικότητα, όχι. Κάθε λαός, οι κάτοικοι κάθε χωριστής περιοχής, πόλης, κωμόπολης και χωριού ακόμη, έχουν το ολόδικό τους γευστικό κριτήριο, που δεν ταυτίζεται απόλυτα με κανενός άλλου στον κόσμο.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες γεύσεις στις οποίες (πέρα από τους πολύ στριφνούς ή έστω ιδιόρρυθμους) υποκλίνονται όλοι. Είναι εκείνα τα φαγητά που θα μπορούσαν να βάλουν έναν Αργεντίνο με έναν Κορεάτη, έναν Άγγλο με έναν Βιετναμέζο, έναν Καναδό με έναν Ιρανό, στο ίδιο τραπέζι.

Τέτοιες συνθέσεις και συνταγές γαστριμαργικής απόλαυσης, άλλες πασίγνωστες και απλές κι άλλες «κρυμμένα διαμάντια» είναι όσες ακολουθούν…

Πατατάκια, ΗΠΑ

Τα πατατάκια ανακαλύφθηκαν στη Νέα Υόρκη στην προσπάθεια ενός σεφ να «μαλαγανέψει» έναν γκρινιάρη πελάτη. Δεκαετίες αργότερα, αποτελούν ένα από τα πλέον αγαπημένα σνακ των παιδιών και όχι μόνο. Η τιμή τους είναι ιδιαίτερα προσιτή παντού, γι' αυτό τα έχουμε δεδομένα. Για σκεφτείτε όμως να κόστιζαν, για παράδειγμα, τσιπ και 5ευρο! Θα είχαμε να κάνουμε με τρέλα πολύ μεγαλύτερη (και με τη συμμετοχή πολύ περισσότερων) σε σχέση με το χαβιάρι.
Κοτόπουλο muamba, Γκαμπόν

Μια παραλλαγμένη δυτική εκδοχή αυτού του απολαυστικού πιάτου από τη Γκαμπόν, είναι πλούσια στο φοινικο-βούτυρο. Πρόκειται για παράνοια. Η αυθεντική συνταγή απαιτεί κοτόπουλο, ζεστό τσίλι, σκόρδο, ντομάτα, πιπέρι, αλάτι, μπάμιες και φοινικοβούτυρο, ένα αφρικανικό βούτυρο το οποίο θα λατρέψετε και το οποίο θα σας στείλει χωρίς αμφιβολία στη ζυγαριά και στη συνέχεια στο γυμναστήριο.

Paella με θαλασσινά, Ισπανία

Η θάλασσα βρίσκεται στα πόδια σας, ένα ζεστό αεράκι «παίζει» με το τραπεζομάντηλο στα πόδια σας κι ένα αχνιστό ταψί paella βρίσκεται μπροστά σας. Γαρίδες, καραβίδες, μύδια και σουπιές, συνδυάζονται με λευκό ρύζι και διάφορα βότανα, λάδι και αλάτι σε αυτό το πιάτο της Βαλένθια που μπορεί να βάλει οποιονδήποτε άνθρωπο από οποιαδήποτε γωνιά του κόσμου σε κλίμα καλοκαιρινών διακοπών.

Παγωτό, ΗΠΑ

Μπορεί να έχετε φτάσει στο σημείο χωρίς επιστροφή του γεμάτου στομαχιού, αλλά πάντα υπάρχει λίγος χώρος για το βλαβερό για τα δόντια, «βουνό» παγωτού με ξηρούς καρπούς, marshmallow και σιρόπι σοκολάτας. Ας ευχαριστούμε το Θεό, ή μάλλον εκείνον που ανακάλυψε τα μακριά κουτάλια που σου επιτρέπουν να τρως τη «βόμβα» θερμίδων που μένει κάτω κάτω στο μπολ ή στο ποτήρι.

Poutine, Καναδάς

Τηγανιτές πατάτες πνιγμένες στο τυρόπηγμα και την καφέ σάλτσα. Μπορεί αν δε το έχετε δει να μην το φαντάζεστε και ως την καλύτερη εικόνα, πράγματι δεν είναι οπτικά, ωστόσο η πρώτη επαφή του ουρανίσκου με την απαλή υφή σάλτσας, λιωμένου τυριού και τηγανιτής πατάτας σε μίξη, θα τελειώσει άμεσα αυτές τις απλοϊκές αρχικές εκτιμήσεις και θα σας κάνει να δώσετε μάχη μπουκιά τη μπουκιά. Οι δε Καναδοί ισχυρίζονται με πάθος ότι είναι καλύτερο προς κατανάλωση στις 3 το ξημέρωμα μετά
Σοκολάτα, Μεξικό

Οι Μάγιας την έπιναν, ο Lasse Hallström έφτιαξε ταινία προς τιμήν της και όλοι οι υπόλοιποι προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις ενοχές μας για το γεγονός ότι τρώμε περισσότερη απ' όσο πρέπει. Η ιστορία του ταπεινού σπόρου του κακαόδεντρου είναι πραγματικά μια πορεία από τη ζούγκλα στις υψηλότερες βαθμίδες του γαστρονομικού πολιτισμού. Χωρίς αυτό το κρεμώδες, πικρόγλυκο κατασκεύασμα, οι επέτειοι του Αγίου Βαλεντίνου θα περιορίζονταν στις κάρτες και στα λουλούδια, το Πάσχα θα ήταν άλλη μία κοινότοπη θρησκευτική γιορτή και γενικά η ζωή μας θα ήταν πολύ πολύ πιο βαρετή… Αξία πραγματική ανεκτίμητη…

Χοιρινό μπάρμπεκιου του Τέξας, ΗΠΑ

Μια πηγμένη στη σάλτσα μάζα από τσίλι, ντομάτες, κρεμμύδια, πιπέρι και διάφορα βότανα, είναι η συνήθης συνοδεία του, ωστόσο κάθε ερασιτέχνης σεφ του μπάρμπεκιου μπορεί να βάλει τη δική του πινελιά πάνω από το τέλεια ψημένο άτυχο γουρουνάκι. Επιλογές και συνδυασμοί, αμέτρητοι, γεύση και απόλαυση, στον υπερθετικό. Τι άλλο χρειάζεστε;
Σούσι, Ιαπωνία

Όταν οι Ιάπωνες θέλουν να φτιάξουν κάτι καλά, δεν τίθεται κανένα θέμα περί του αν θα τα καταφέρουν. Για του λόγου το αληθές σκεφτείτε μερικά brandnames: Toyota, Nintendo, Sony, Nikon, Yamaha. Μπορεί τα όσα φτιάχνουν οι παραπάνω να είναι πιο σύνθετα από το ωμό ψάρι με ρύζι, αλλά είναι ο τρόπος που το ψάρι και το ρύζι «γίνονται ένα», αυτό που κάνει αυτό το έδεσμα παγκόσμια αγαπημένο.

Νομίζετε ότι τυχαία οι Ιάπωνες έχουν τους περισσότερους υπεραιωνόβιους στον πλανήτη; Οι άνθρωποι ζουν για να μπορούν να συνεχίσουν να τρώνε αυτό το θεσπέσιο δημιούργημα…

Fish 'n' chips, Βρετανία

Εντάξει, όλοι ξέρουμε ότι το δυνατό σημείο των Βρετανών δεν ήταν ποτέ η κουζίνα τους, αν και πολλές φορές προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο. Ωστόσο, το συγκεκριμένο πιάτο υπάρχει από το 1860, οπότε όσοι το τιμούν, κάτι παραπάνω γνωρίζουν. Η κύρια τροφή της βρετανικής εργατικής τάξης της βικτωριανής εποχής, έχει τραγανό περίβλημα και μαλακό ιχθυώδες εσωτερικό. Με το αλατάκι, το ξύδι και τη σως από ταρτάρ του, είναι τόσο must που αγαπιέται άνευ όρων…
Κρουασάν, Γαλλία

Σφολιάτα πηγμένη στο βούτυρο, μια στρώση μαρμελάδας βατόμουρου από πάνω και μια απαλή υφή που κάνει τη δαγκωματιά να μοιάζει βελούδινα γεμάτη. Δεν υπάρχει κάτι να προσάψεις σε αυτό το συμπαθές παχυντικό, γλυκό πρωινό που «παντρεύεται» τέλεια με ένα φλιτζάνι δυνατό καφέ φίλτρου (τυχαία τον λέμε γαλλικό;).

Καπνιστό κρέας του Μόντρεαλ, Καναδάς

Μέρα και νύχτα, εύκολα παρατηρεί κανείς τις ουρές έξω από το Schwartz's, το καλύτερο εβραϊκό delicatessen του Μόντρεαλ και το παλιότερο σε όλο τον Καναδά. Εδώ οι υπάλληλοι κόβουν σε φέτες το καλύτερο καπνιστό κρέας ολόκληρης της Βόρειας Αμερικής.

Ακολουθώντας μια συνταγή του 1928, το κρέας «καπνίζεται» για 10 ημέρες. Αν παραγγείλετε το σάντουίτς σας σε μεσαίο πάχος, με πολύ μουστάρδα, τρεις πίκλες και εξτρά τηγανιτές πατάτες, θα το φάτε όπως ακριβώς φημολογείται ότι το απόλαυσαν οι Rolling Stones, σε μία στάση τους στο Μόντρεαλ.

Hamburger, Γερμανία

Όταν κάτι είναι τόσο γευστικό που οι άνθρωποι σπαταλούν 20 δισεκατομμύρια δολάρια, μόνο σε μία αλυσίδα εστιατορίων αφιερωμένη σε αυτό κάθε χρόνο, μπορεί να πει κανείς με ασφάλεια, ότι βρίσκεται δικαιωματικά σε αυτή τη λίστα. Αυτή η απλή μίξη ψωμιού, μαρουλοντομάτας, και φυσικά βοδινού κρέατος είναι τόσο καλή, που ολόκληρες χώρες έχουν αλλάξει πλευρές του οικοσυστήματός τους, μονάχα για να αυξήσουν τον πληθυσμό των αγελάδων τους.

Rendang, Ινδονησία

Το βοδινό σιγοβράζεται με γάλα καρύδας και μια μίξη από λεμονόχορτο, galangal, σκόρδο, ginger και τσίλι, έπειτα αφήνεται να βράσει πάλι σε χαμηλή φωτιά για ώρες ώστε να δημιουργηθεί αυτό το πιάτο τρυφερής και μυρωδάτης βοδινής γεύσης. Το να το δοκιμάσει κανείς φρέσκο από την κουζίνα, θα αποτελέσει «βόμβα» για το στομάχι, αλλά τα πράγματα γίνονται απείρως καλύτερα αν το ετοιμάσετε βράδυ και το γευτείτε την επομένη.

Πάπια Πεκίνου, Κίνα

Το στρώμα σιροπιού μαλτόζης που περιβάλλει την πέτσα, είναι όλο το μυστικό. Αργά ψημένη σε φούρνο, αυτή η τραγανή, σιροπιαστή δημιουργία, είναι τόσο επιτυχημένη, που πολλά μεγάλης αξίας εστιατόρια, σερβίρουν και την πέτσα σκέτη, προσφέροντάς την με συνοδεία pancakes, κρεμμυδιών και γλυκιάς σάλτσα φασολιών.

Πίτσα ναπολιτάνα, Ιταλία

Κάντε ένα διάλειμμα από τις βαρυφορτωμένες, «με απ' όλα» υπερβολές. Η καλύτερη πίτσα είναι ΑΚΟΜΑ η απλή Ναπολιτάνα, μια εφεύρεση που προστατεύεται πλέον από την ολόδική της εμπορική εταιρεία που επιμένει σταθερά στο θαλασσινό αλάτι, υψηλής ποιότητας αλεύρι σίτου, τριών ειδών φρέσκια ντομάτα, στριφτή ζύμη και αυστηρή χρήση φούρνου με ξύλα, μεταξύ άλλων ρητρών αυθεντικότητας.

Με σχετικά λίγα συστατικά – ζύμη, ντομάτα, ελαιόλαδο (η marinara δεν περιλαμβάνει καν τυρί), οι Ναπολιτάνοι δημιούργησαν ένα φαγητό που λίγοι μπορούν να το φτιάξουν όπως πρέπει, αλλά όλοι ομνύουν σ' αυτό με πάθος.
clickatlife.gr



Κανε Like Αν σου αρεσε !!


Ξέφυγε η φωτιά στη Ζάκυνθο

Posted: 19 Jul 2012 02:46 PM PDT

Έχει ξεφύγει η φωτιά στη Ζάκυνθο και μάλιστα πλέον κινδυνεύει από την πυρκαγιά το παρθένο πευκοδάσος, στην περιοχή Κερί.

Τα τρία αεροσκάφη που επιχειρούσαν κατά την διάρκεια της ημέρας δεν ήταν ικανά να περιορίσουν την πυρκαγιά και να επιτρέψουν στις επίγειες δυνάμεις να την θέσουν υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επικεφαλής της πυρόσβεσης στο νησί είχε ερωτηθεί από το κέντρο ελέγχου εάν χρειάζονταν περισσότερα εναέρια μέσα. Η απάντηση ήταν αρνητική.

Τώρα, με το τελευταίο φέρρυ μπόουτ από την Κυλλήνη καταφθάνουν στο νησί βοηθητικές δυνάμεις.


tromaktiko

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Το ΠΑΓΩΤΟ που θα διαλέξεις στο ραντεβού δείχνει τον τύπο σου

Posted: 19 Jul 2012 02:41 PM PDT

Μετά από ένα ειδυλλιακό ραντεβού, στην καρδιά του καλοκαιριού
, όπου όλα έχουν πάει κατ' ευχή και όοολες οι ευχές που έβαλες τις κολλητές σου να κάνουν νυχθημερόν φαίνεται ότι πραγματοποιήθηκαν, μία στάση για παγωτό είναι σίγουρο ότι θα δροσίσει και θα γλυκάνει τη βραδιά ακόμη παραπάνω.

Όμως…

προσοχή!

Την ώρα που στέκεσαι αναποφάσιστη μπροστά από τα ψυγεία, ετοιμάζεσαι να επιλέξεις, νομίζοντας ότι είναι το πιο απλό πράγμα στον κόσμο.

Το πιο απλό; Γελιέσαι!

Έχεις ιδέα πόσα λέει για τον χαρακτήρα σου η γεύση παγωτού που σου αρέσει; Μην σου πω ότι σε διαβάζει και καλύτερα από ανοιχτό βιβλίο και τρεις συνεδρίες σε ψυχολόγο μαζί!



Σύμφωνα με σχετική έρευνα, η γεύση παγωτού που επιλέγουμε, αντανακλά πολλά κομμάτια της προσωπικότητάς μας και δηλώνει το ποιόν σου άμεσα και καθαρά.

Κι άμα το αγόρι είναι προχώ, και έχει μυηθεί στην παγωτομαντεία, τότε ο κόκκινος συναγερμός πρέπει να είναι διπλός και τριπλός!

Και για να σε βοηθήσω να αποφύγεις τις κακοτοπιές, αλλά και – γιατί όχι; - να μάθεις κι εσύ κάποια πράγματα εξτρά για σένα την ίδια, στα καταλογοποίησα και σου έχω κάποιες βασικές γευστικές αμαρτίες, καθώς και τι αποκαλύπτουν για τον εαυτό σου…

01 1317 pgt
Το αγαπημένο όλων και πλέον κλασικό παγωτό σοκολάτα, είναι αντιπροσωπευτικό όλων εσάς που παραμένετε παιδιά, στην ψυχή και στο μυαλό!

Είσαι έξω καρδιά, η ψυχή της παρέας, ειλικρινής και δεν διστάζεις να πεις τα πράγματα έξω από τα δόντια.

Νοσταλγείς το παρελθόν και σε κάθε ευκαιρία το φέρνεις μπροστά (τηνβλέπεις την μπανανόφλουδα, έτσι;)

Τουλάχιστον, κανείς δεν θα σε κατηγορήσει ποτέ για υποκρισία…

02 1317 pgt
Αν πάλι σε εμπνέει το παγωτό με ξηρούς καρπούς κάθε είδους (αμυγδαλάκια, καρυδάκια, φουντούκι αδιάφορο), τότε ένα είναι σίγουρο: είσαι εργασιομανής, αφοσιωμένη στη δουλειά της και αρκετά συντηρητική στις απόψεις σου!

Η καριέρα σου είναι προτεραιότητα και κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να την προωθήσεις.

Ξηροί καρποί και workaholism δηλαδή πάνε πακέτο…

03 1317 pgt
Λατρεύεις το κλασικό τρίπολο βανίλια φράουλα σοκολάτα, που έτρωγες από τότε όταν ήσουν 4-5 στα κυπελλάκια με τα παιχνιδάκια (για να σε ενημερώσω, λέγεται Neapolitan);

Ε, τότε μάλλον πως έχεις μείνει και σε αυτή την ηλικία συναισθηματικά, καθώς είσαι η επιτομή της ανωριμότητας και της αναποφασιστικότητας!

Το να παίρνεις αποφάσεις δεν είναι το δυνατό σου σημείο και γενικά δυσκολεύεσαι να προσαρμοστείς στις απαιτήσεις της ηλικίας σου.

Προσοχήηηη…

04 1317 pgt
Αν προτιμάς το παγωτό με κομματάκια σοκολάτας μέσα, τότε εξαρτάται: αν το παγωτό σου είναι βανίλια με μικρά κομματάκια σοκολάτας (α' περίπτωση, για να δεις ανάλυση!) είσαι αθλητική, δραστήρια και γενικότερα μέσα σε όλα και έτοιμη για όλα!

Πράγμα που σίγουρα θα εκτιμήσει το αγόρι που συνοδεύεις…

05 1317 pgt
Αν πάλι το προτιμάς και με oreo εξτραδάκι, ε τότε είσαι το πιο ζαμάν φου άτομο που μπορεί να γνωρίσει κανείς.

Κάνεις ότι θες, όπως το θες και όποτε το θες, χωρίς να δίνεις δεκάρα για κανόνες και απαγορεύσεις.

Αρκεί να περάσει το δικό σου δηλαδή!

Είδες τι διαφορά σου κάνουν λίγα μπισκοτάκια oreo;;;

06 1317 pgt
Εάν εκτός από τις τσίχλες σου, γουστάρεις τη μέντα και στο παγωτό σου (παρέα με σοκολατίτσα βέβαια και εδώ) πρώτον είσαι πεισματάρα, δεύτερον πολύ κυκλοθυμική και τρίτον πανέξυπνη, αν και μουλωχτή.

Πώς τα συνδυάζεις όλα αυτά κοπέλα μου, πες το και σε μένα!

07 1317 pgt
Εάν είσαι η αρχηγός της παρέας, που οδηγεί τους άλλους, δίνει εντολές και κατευθύνσεις και τα πάντα κινούνται κάτω από το γενικό σου πρόσταγμα, ε τότε η επιλογή σου είναι μία: παρφέ σοκολάτας!

Και καθάρισες!

08 1317 pgt
Γιαααα να ξεφύγουμε όμως από τα σοκολατοειδή κι ας περάσουμε στη φράουλα.

Ε, το σχετικό χωνάκι δείχνει μία κοπέλα ψιλοντροπαλή, που γουστάρει να πατά γερά στα πόδια της και οι βιαστικές και ριψοκίνδυνες κινήσεις της προκαλούν αλλεργία.

Πάντα εκ του ασφαλούς, είναι το motto σου, το οποίο βέβαια μπορεί αν είναι και λίγο δίκοπο μαχαίρι, δεν συμφωνείς;

09 1317 pgt

Εάν το θες σκέτη βανίλια (μπλιαχ) είσαι ο ορισμός της φιλοδοξίας, του πείσματος και των δυναμικών στόχων, κάνοντας τα αδύνατα δυνατά για να τους πετύχεις.

Ακόμη κι αν η μισή Ελλάδα σου έλεγε να μη φας παγωτό βανίλια, εσύ πάλι αυτό θα επέλεγες.

Κατάλαβες τι εννοώ;;;

10 1317 pgt
Έχει και η μόκα τη χάρη της, και το ίδιο και εσύ που την προτιμάς, καθώς είσαι πολυπράγμων και δημιουργική.

Βαριέσαι πανεύκολα και για αυτό ασχολείσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, τα οποία βέβαια πολλές φορές αφήνεις και ατελείωτα.

Πάντως, η ζωή είναι για σένα και είσαι αποφασισμένη να εκμεταλλευτείς κάθε της λεπτό δημιουργικά!

11 1317 pgt
Τέλος, τα cookies στο παγωτό σου δείχνουν ότι είσαι ένα πραγματικό party animal που δεν βάζει κώλο κάτω, έχει τους περισσότερους φίλους και είναι αποφασισμένο να περάσει τη ζωή του όσο πιο καλά και ξέφρενα μπορεί.

Η φιλοσοφία σου είναι "Why not?" και δοκιμάζεις τα πάντα, μα τα πάντα έστω για μια φορά.

Ε, για τις εμπειρίες σου δεν χρειάζεται να μιλήσω.

Το παρελθόν σου μιλάει από μόνο του…

i-diadromi


Κανε Like Αν σου αρεσε !!


Γροιλανδία: Αποκολλήθηκε παγόβουνο μεγέθους όσο η Ελλάδα

Posted: 19 Jul 2012 02:36 PM PDT

Παγόβουνο λίγο μικρότερο σε έκταση από την Ελλάδα αποκολλήθηκε από τον Παγετώνα Πέτερμαν
, έναν από τους μεγαλύτερους της Γροιλανδίας.

Οι ερευνητές ανίχνευσαν το συμβάν χάρη στον αισθητήρα MODIS, τον οποίο μεταφέρουν οι δορυφόροι Terra και Aqua.

Σύμφωνα ωστόσο με....



 τον Αντρέας Μύνχοφ, επίκουρο καθηγητή φυσικής των ωκεανών και μηχανολογίας στο Πανεπιστήμιο του Ντέλαγουερ, η νέα αποκόλληση είναι εξίσου σοβαρή.

Ο Μύνχοφ εξηγεί ότι η θερμοκρασία της ατμόσφαιρας γύρω από τη Γροιλανδία ανεβαίνει κατά περίπου 0.11 βαθμούς Κελσίου ετησίως τα τελευταία 25 χρόνια, δηλαδή με ρυθμούς περίπου πενταπλάσιους σε σχέση με τον παγκόσμιο μέσο όρο.

Το παγόβουνο αναμένεται να έχει την ίδια τύχη με αυτό που αποκολλήθηκε το 2010. Πιστεύεται δηλαδή ότι θα αρχίσει να διαλύεται μόλις εισέλθει στο θαλάσσιο δίαυλο που χωρίζει τη Γροιλανδία από τον Καναδά.

Ο συνάδελφός του Ίαν Χάουατ από το Πανεπιστήμιο του Οχάιο λέει ότι υπάρχει ακόμη μία περίπτωση να πρόκειται για μέρος των εύλογων αλλαγών σε έναν παγετώνα, όμως σημειώνει ότι κάθε περαιτέρω απώλεια θα ενισχύσει τις υποψίες πως δεν πρόκειται πλέον για κάτι φυσιολογικό.



i-diadromi

Κανε Like Αν σου αρεσε !!


Οι πιο υψηλόμισθοι παράγοντες στο Χόλιγουντ 2012

Posted: 19 Jul 2012 02:31 PM PDT

O Τομ Κρουζ είναι ο ηγέτης στην κατάταξη με 75 εκατομμύρια δολάρια.
Η θέση απειλείται μόνο από την Σαηεντολογίας και το διαζύγιο.

Το περιοδικό Forbes έχει παρουσιάσει τη λίστα των πιο υψηλόμισθων στο Χόλιγουντ.

Τα έσοδα κατά την περίοδο Μάιος 2011 - Μάιος 2012.

Τα συνολικά κέρδη των ηθοποιών από τις....



ταινίες, οι προκαταβολές για τη συμφωνία να συμμετάσχουν σε νέα έργα και συμβόλαια για διαφημίσεις.



Τομ Κρουζ

Στην κορυφή της λίστας με ετήσιο εισόδημα 75 εκατομμύρια δολάρια, ο Tom Cruise.Οι επερχόμενες διαδικασίες διαζυγίου θα μπορούσε να υπονομεύσει σοβαρά την οικονομική κατάσταση του, οι εμπειρογνώμονες προτείνουν την επιχείρηση ταινιών. Αυτό θα συμβεί μόνο αν το παιδί του ζευγαριού - Suri - θα παραμείνει υπό την φροντίδα της μητέρας. Εκτός από την διατροφή ο Cruz θα πρέπει να πληρώσει "την υποστήριξη του παιδιού". Στη Νέα Υόρκη, ο ορισμός αυτός περιλαμβάνει «17% του συνολικού εισοδήματος των γονέων, με αναλογική κατανομή των κερδών." Για τη Suri, το ποσό αυτό θα είναι $ 9 εκατ. ευρώ, ωστόσο, μετά από ένα κατώτατο όριο των 400.000 δολαρίων ο δικαστής μπορεί να καθορίσει το ποσό της στήριξης ενός ατόμου, δήλωσε ο δικηγόρος Jeff Landers.

Μια άλλη απειλή για τον Κρουζ παραμένει η επιφυλακτική στάση της κοινωνίας με την Σαηεντολογία, ένας αφοσιωμένος λάτρης της οποίας είναι ο ηθοποιός.

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, τα πράγματα είναι κάτι περισσότερο από καλά: μια νέα σειρά των blockbuster "Mission Impossible", το 2011 ήταν σε όλο τον κόσμο στο box office των 700 εκατ. δολαρίων και ο Cruz έλαβε μια μεγάλη αμοιβή για βγεί στις αίθουσες τον Απρίλιο,το  SAI-fi "Λήθη".



Οι άλλοι σταρ του Χόλιγουντ έχουν παραμείνει πολύ πίσω από την πρώτη γραμμή της λίστας. Η δεύτερη και η τρίτη θέση πήγε στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και τον Adam Sandler. Κάθε ένας από αυτούς κέρδισε το περασμένο έτος περίπου 37 εκατομμύρια δολάρια

Στο κύριο έργο ο Ντι Κάπριο - βιογραφία του John Edgar Hoover - απέτυχε οικτρά στο box office και δεν έχει εντυπωσιάσει την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου για "Όσκαρ".

Ο Sandler το 2011 κυκλοφόρησε τη χειρότερη ταινία από όλα, σύμφωνα με τους επικριτές, "So Different Twins", πήρε το βραβείο "Χρυσό Βατόμουρο".Στο Box-office ωστόσο, ανήλθε σε 150 εκατομμύρια δολάρια, με προϋπολογισμό 80 εκατομμυρίων δολαρίων

Μέσα στους κορυφαίους δέκα των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών, τα αστέρια των εφήβων,  βαμπίρ στο "Λυκόφως" Taylor Lautner και Robert Pattinson. Κέρδισε $ 26,5 εκατομμύρια ο Kristen Stewart.

 Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Κέρδισε 37 εκατομμύρια δολάρια - το πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια βιογραφική ταινία για τον John Edgar Hoover - δεν είναι ρεκόρ εσόδων, ούτε για "Όσκαρ" υποψηφιότητας.

Ωστόσο ο DiCaprio είναι ένα από τα λίγα αστέρια παραγωγούς του Χόλιγουντ, οι οποίοι συμφωνούν να υπογράψουν κάτω από $ 20 εκατομμύρια για σοβαρούς δραματικούς ρόλους. Οι επικριτές προβλέπουν ήδη επιτυχία στο box-office για το επόμενο έργο του ηθοποιού - "The Great Gatsby" 3D ταινία.

Adam Sandler

Παρά τους πολύ διαφορετικούς ρόλους, ο Sandler κέρδισε όσα και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο - 37 εκατομμύρια δολάρια κύριος κωμικός του έργου "These are different twins" -  η χειρότερη ταινία της χρονιάς.

 Dwayne Johnson

Ο πρώην παλαιστής "The Rock" Johnson για το έτος κέρδισε 36 εκατομμύρια δολάρια.

Έχει καθιερωθεί στο Χόλιγουντ ως «σωτήρας σειρών."

Το 2011 βοήθησε το 5ο race της brick-busting action, "Fast και Furious" να είναι η πιο επικερδής σειρά, και με πολλούς τρόπους υπό την προϋπόθεση ότι θα φέρει μετρητά το "Ταξίδι στο Κέντρο της Γης 2" .

Το επόμενο βήμα - η συνέχιση της blockbuster "The Rise of Cobra".

Μπεν Στίλερ

Ο Στίλερ σώζει την κατάσταση ένας από τους υψηλότερα αμειβόμενους κωμικούς στο Χόλιγουντ. Για το έτος το εισόδημά του ήταν 33 εκατομμύρια δολάρια.

Ο ηθοποιός συνεχίζει να λαμβάνει δικαιώματα από την παραγωγή "Γνωρίστε τους γονείς», «Νύχτα στο Μουσείο" και "Μαδαγασκάρη".

Πριν φτάσουν στην οθόνη οι ταινίες υπήρχε ένα σκάνδαλο στην 20th Century Fox και ετσι αποφάσισε να αλλάξει το όνομα της κωμωδίας Neighborhood Watch «Community Patrol» σε The Watch Patrol, μετά από ευρεία απήχηση στις Ηνωμένες Πολιτείες της δολοφονίας του μαύρου έφηβου Treyvona Μάρτιν.

Sacha Baron Cohen

Παρά το σημαντικό εισόδημα των $ 30 εκατομμυρίων, το αστέρι του «δικτάτορα» δεν περιλαμβάνεται στους 100 κορυφαίους διάσημους του Χόλιγουντ, σύμφωνα με το Forbes. Ο λόγος - η σπάνια εμφάνιση του Μπάρον Κοέν δημόσια και δεν είναι κατ 'εικόνα των ηρώων των ταινιών του.

Johnny Depp

Ο Ντεπ, όπως ο Tom Cruise, ανακοίνωσε πρόσφατα το διαζύγιο με τη σύζυγό του Vanessa Paradis. Τώρα ο ηθοποιός, του οποίου το ετήσιο εισόδημα ανέρχεται σε 30 εκατομμύρια δολάρια, έχει μια μακρά διαδικασία ιαζυγίου. Οι παραγωγοί, ωστόσο, δεν ξεχνάνε ότι ο Ντεπ είναι το μόνο αστέρι με τρεις ταινίες, που κατάφερε να συγκεντρώσει στο box office πάνω από 1 δισεκατομμύρια δολάρια

Γουίλ Σμιθ

Η κύρια πηγή εισοδήματος των $ 30 εκατομμύρια του Smith έγινε πέρυσι με το τρίτο μέρος των "Men in Black".

Η ταινία έχει ήδη συγκεντρώσει στο παγκόσμιο box office, $ 600 εκατομμύρια.

Στην επόμενη ταινία ο ηθοποιός θα βγάλει τον γιό του Dzheydenom για το εφηβικό ακροατήριο στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο οποίος δεν έχει λιγότερη επιτυχία από τον πατέρα του. Το αυριανό αστέρι.

Mark Wahlberg

Κατά τη διάρκεια του έτους, ο ηθοποιός κέρδισε 27 εκατομμύρια δολάρια σε αντίθεση με τους συναδέλφους του, έχει τελείως διαφορετικούς ρόλους: Επιτυχημένη δραματική ταινία "ο Μαχητής", η Βιντεοταινία «Smuggling» και η κωμωδία "Ted"

Την πρώτη βδομάδα ενοικίασης Σαββατοκύριακο συγκέντρωσε συγκλονιστικό 54 εκατομμύρια δολάρια

Taylor Lautner

Ο Lautner για το έτος κέρδισε όσα και ο συνάδελφός του στο "Twilight" Robert Pattinson - 26,5 εκατομμύρια $

Μετά από το τελευταίο μέρος του έπους βαμπίρ, το φθινόπωρο του 2012, ο ​​ηθοποιός απέδειξε στους παραγωγούς και στο κοινό ότι είναι σε θέση να προχωρήσει πέρα ​​από ένα επιτυχημένο ρόλο.

Robert Pattinson

Ο Πάτινσον, εκτός από το "Λυκόφως" συμπρωταγωνίστησε στην ταινία «Νερό για ελέφαντες" και "Αγαπητέ φίλε" και ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του με το διάσημο σκηνοθέτη Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ στο "Cosmopolis".

Έσοδα μετά το έπος βαμπίρ ο ηθοποιός είναι πιθανό να πέσει από το σημερινό 26,5 εκατομμύρια δολάρια, αλλά το franchise θα του επιτρέψει να δράσει πιο ενεργά και σε άλλα έργα.


i-diadromi

Κανε Like Αν σου αρεσε !!


Οι stars που ερωτεύτηκαν στο πλατό

Posted: 19 Jul 2012 02:27 PM PDT

Όταν είσαι star του Hollywood και μάλιστα πολύ…
busy είναι πολύ δύσκολο να βρεις το ταίρι σου εκτός… καλλιτεχνικού χώρου.

Μάλιστα για αρκετούς stars ο έρωτας τους χτυπά την πόρτα στα πλατό μιας ταινίας τους, αφού πολύ συχνά ερωτεύονται κάποια συμπρωταγωνίστρια ή συμπρωταγωνιστή τους.



Πάρτε για παράδειγμα....



 τον Ryan Gosling και την Rachel McAdams. 

Ήταν το 2004 όταν οι δυο τους συμπρωταγωνιστούσαν στην ταινία «The Notebook».

Ο Gosling είχε ήδη ένα χρόνο χωρισμένος από τη μεγάλη του αγάπη της Sandra Bullock και ήταν έτοιμος να προχωρήσει τη ζωή του.

Κι εκεί γνωρίζει την Rachel και του έρχεται κατακούτελα.

Οι δυο τους έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα που δεν κράτησε όμως για πολύ.

Πάντως ακόμα και τώρα ο ηθοποιός λέει ότι δεν έχει γνωρίσει μια γυναίκα που να ξεπερνά τόσο τη Sandra, όσο και τη Rachel.

Η Vanessa Hudgens και ο Zac Efron πάλι γνωρίστηκαν στο πλατό του «High school musical» και ήταν για καιρό το αγαπημένο ζευγαράκι των μαθητών.

Οι δυο τους έμειναν μαζί πέντε ολόκληρα χρόνια και τελικά χώρισαν τον Δεκέμβριο του 2010.

Στο ειδυλλιακό τοπίο της Σκιάθου γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν η Amanda Seyfried και ο Dominic Cooper. 

Οι δυο τους συμπρωταγωνιστούσαν στο «Mamma mia» και φαίνεται ότι δεν μπόρεσαν να αντισταθούν ο ένας στον άλλο.

Η Anna Paquin πάλι γνώρισε τον καλό της Stephen Moyer στο «True Blood» και μάλλον τη γοήτευσε ο σκοτεινός βρικόλακας που ερμήνευε ο καλός της. Οι δυο τους είναι ακόμα μαζί και σε λίγο καιρό θα υποδεχθούν και το πρώτο τους παιδάκι.

Στο πλατό της ταινίας «Wall Street: Money never sleeps» γνωρίστηκαν και η Carey Mulligan με τον Shia LeBouf.

Οι δυο τους έμειναν μαζί για ένα περίπου χρόνο και χώρισαν το 2010.

Η Courtney Cox και ο David Arquette γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του «Scream» και ερωτεύτηκαν παράφορα.

Εκείνος της έκανε πρόταση γάμου, εκείνη δέχθηκε, παντρεύτηκαν και απόκτησαν μια κόρη.

Τον Ιούνιο του 2012 όμως η Monica από τα «Φιλαράκια» κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και οι δυο τους πήραν διαφορετικούς δρόμους.

Από τη λίστα μας δε θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά ο Brad Pitt και η Angelina Jolie.

Η γνωριμία τους στο πλατό του «Mr. & Mrs Smith» ήταν η αφετηρία για να ξεκινήσει η… αμαρτωλή τους σχέση και μάλιστα όσο ακόμα ο Brad ήταν παντρεμένος με τη Jennifer Aniston.

 Η Angelina έγινε η πέτρα του σκανδάλου, αλλά δε τη χάλασε καθόλου.

Έκαναν μαζί τρία παιδιά και προετοιμάζονται να ανέβουν επιτέλους και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Στο πλατό του «Spiderman» γνωρίστηκαν επίσης η Emma Stone και ο Andrew Garfield, ενώ στο νησί των… «Lost» γνωρίστηκαν η Evangeline Lilly και ο Dominic Monaghan. Τώρα τι του βρήκε ολόκληρη κουκλάρα του… Hobbit, μη με ρωτάτε δεν έχω την απάντηση.

Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε τους φρεσκοαραβωνιασμένους Miley Cyrus και Liam Hemsworth.

Τα παιδιά γνωρίστηκαν το 2009 στο πλατό της ταινίας «The Last Song» και οδεύουν ολοταχώς για την εκκλησία.

Στα μέσα του 2004 η Jennifer Garner άρχισε να βγαίνει με τον συμπρωταγωνιστή της στο «Daredevil», Ben Affleck.

 Από τότε έχει μπει πολύ νερό στο αυλάκι. Οι δυο τους παντρεύτηκαν, απόκτησαν τρία παιδιά και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Και για το τέλος αφήσαμε τον Robert Pattinson και την Kristen Stewart.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του «Twilight» και μπορεί ακόμα και σήμερα να μην παραδέχονται ότι είναι μαζί, όμως πρόσφατα τους πιάσαμε να ανταλλάσουν παθιασμένα φιλιά σε club στις Κάννες.

 i-diadromi

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Μαστροκώστα - Δέλλας: Πωλητήριο στο εξοχικό της Φούρκας Χαλκιδικής

Posted: 19 Jul 2012 02:21 PM PDT

Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας έβαλαν πωλητήριο σε τρία ακίνητα της οικογένειας σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη.


Το ζευγάρι αρχικά αποφάσισε να πουλήσει το εξοχικό της Χαλκιδικής. Πρόκειται για ένα μεγάλο οίκημα που βρίσκεται στην τοποθεσία Φούρκα, το οποίο αποφάσισαν να αποχωριστούν έναντι αντιτίμου 300.000 ευρώ,

ποσό που θεωρείται μικρό για την περιοχή, καθώς αντίστοιχα ακίνητα στην περιοχή πωλούνται έναντι 500.000 ευρώ.

«Τελευταία δεν το επισκέπτονταν αρκετά συχνά. Προτιμούν περισσότερο τους νησιωτικούς προορισμούς κι έτσι σε συνδυασμό και με τα «χαράτσια» αποφάσισαν να το πουλήσουν» εκμυστηρεύτηκε πρόσωπο που γνωρίζει το ζευγάρι. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν έμεινε στην πώληση της εξοχικής του κατοικίας, αλλά έχει βάλει πωλητήριο σε δύο ακόμα ακίνητα. Πρόκειται για δύο καταστήματα που βρίσκονται σε κεντρικό δρόμο στην περιοχή της Περαίας στη Θεσσαλονίκη.

Γωγώ και Τραϊανός είναι αποφασισμένοι να πουλήσουν άμεσα τα ακίνητα, εάν πιάσουν τις τιμές που θέλουν. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν σταματά να επενδύει σε ακίνητα, καθώς πριν από μερικούς μήνες έχει ξεκινήσει τις εργασίες για την κατασκευή ενός οικολογικού σπιτιού στο Μεσολόγγι.



Zougla.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

15 πράγματα που μπορείς να μάθεις από το κατοικίδιο σου!

Posted: 19 Jul 2012 02:17 PM PDT

Οι γάτες και οι σκύλοι δεν θέλουν πολλά για να νιώσουν ευτυχία...


Τροφή, νερό, χάδια και παιχνίδια είναι κάποια μόνο από…αυτά που μπορούν να τα κάνουν να χοροπηδάνε χαρούμενα όλη την ημέρα. Μήπως ξέρουν κάτι παραπάνω;

Οι ειδικοί εξηγούν γιατί κάποιες συνήθειες των ζώων κάνουν καλό στην ζωή μας και πώς μπορούμε να τις «κλέψουμε».

Γιατί να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα;

Όταν οι σκύλοι, για παράδειγμα, έχουν ένα πράγμα να κάνουν, δίνουν σε αυτό την αμέριστη προσοχή τους. Ερευνητές του Πανεπιστημίου Stanford βρήκαν πως πολύ καλά κάνουν, γιατί η μνήμη και η προσοχή όσων ταχυδακτυλουργούν ανάμεσα σε e-mails, δουλειά και σερφάρισμα στο διαδίκτυο, πάσχει σε αντίθεση με όσους αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας ένα «έργο» κάθε φορά. Άλλες έρευνες δείχνουν ότι οι εργαζόμενοι τελικά χάνουν χρόνο όταν προσπαθούν να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα.



Πάρτε έναν υπνάκο

Έχετε δει κανένα κατοικίδιο να «βγάζει» τη μέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ, χωρίς ενδιάμεσους ύπνους; Υιοθετήστε αυτόν τον τρόπο ζωής από τις γάτες. Έρευνα στην οποία συμμετείχαν 24.000 άτομα έδειξε ότι όσοι συνηθίζουν να παίρνουν έναν μεσημεριανό υπνάκο έχουν 37% λιγότερες πιθανότητες να πεθάνουν από κάποιο καρδιακό νόσημα. Επιπλέον, ο σύντομος ύπνος μπορεί να βελτιώσει την ετοιμότητα κάποιου και την απόδοσή του στην δουλειά.



Περπατάτε καθημερινά

Είτε κανείς έχει δύο πόδια είτε τέσσερα το περπάτημα είναι ο ασφαλέστερος και ευκολότερος τρόπος να κάψετε θερμίδες και να τονώσετε το καρδιαγγειακό σας σύστημα. Επιπλέον, το καθημερινό περπάτημα θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε την κατάθλιψη, να χάσετε βάρος, να μειώσετε τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 2 και να τονώσετε το μυοσκελετικό σας σύστημα.



Καλλιεργήστε τις φιλίες σας

Οι άνθρωποι είναι κοινωνικά όντα και οι φιλίες, άπειρες έρευνες το έχουν αποδείξει, έχουν σημαντικά οφέλη στην υγεία. Έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Αυστραλία, στην οποία συμμετείχαν 1.500 άτομα μεγάλης ηλικίας, έδειξε πως αυτοί με τους περισσότερους φίλους είχαν 22% λιγότερες πιθανότητες να πεθάνουν πρόωρα, σε αντίθεση με άτομα χωρίς φίλους.



Ζήστε την κάθε στιγμή

Πρόκειται ίσως για το σημαντικότερο μάθημα που μπορούμε να πάρουμε από τα ζωάκια μας. Μελέτη του Πανεπιστημίου Oxford με θέμα «A Wandering Mind Is an Unhappy Mind» (ένα μυαλό που περιπλανιέται είναι ένα δυστυχισμένο μυαλό), έδειξε ότι οι άνθρωποι είναι πιο χαρούμενοι όταν συμμετέχουν σε δραστηριότητες που κρατούν το μυαλό απασχολημένο, όπως το σεξ ή η άσκηση. Ο προγραμματισμός, η αναπόληση ή οι σκέψεις για οτιδήποτε άλλο εκτός από την τρέχουσα δραστηριότητα μπορούν να υπονομεύσουν την ευτυχία.



«Κουνήστε την ουρά σας!»

Με την έννοια ότι, όταν είστε χαρούμενοι… δείξτε το! Χαμογελάστε, περπατήστε λίγο πιο ζωηρά, νιώστε ευγνωμοσύνη για όλα τα καλά που μπορεί να σας συμβαίνουν. Οι επιστήμονες λένε πως τα άτομα που χαίρονται πραγματικά τα καλά της ζωής είναι και αυτά με την καλύτερη συμπεριφορά προς τους άλλους, ασκούνται περισσότερο και παραπονούνται σπανιότερα για σωματικούς πόνους.



Η περιέργεια δεν σκότωσε την γάτα

Αντίθετα, είναι αυτή που κάνει τον κόσμο να γυρίζει –μαζί με το χρήμα, φυσικά, αλλά αφού χρήμα δεν υπάρχει… Οι ερευνητές βρήκαν πως οι άνθρωποι με περιέργεια για όσα συμβαίνουν γύρω τους είναι αυτοί που διαθέτουν καλύτερη αίσθηση του νοήματος της ζωής. Άλλες έρευνες συνδέουν την περιέργεια με την ψυχολογική ευεξία και την επέκταση των προσωπικών γνώσεων και ικανοτήτων του ατόμου.



Αφεθείτε στα χάδια

Η δύναμη του αγγίγματος είναι σπουδαία, πόσο μάλλον του μασάζ, το οποίο, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι, μπορεί να ανακουφίσει από πόνους, να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα και να βοηθήσει στην αντιμετώπιση χρόνιων παθήσεων όπως το άσθμα και ο διαβήτης. Το άγγιγμα ενός αγαπημένου προσώπου είναι ακόμα πιο ωφέλιμο. Έρευνα έδειξε πως παντρεμένες γυναίκες που χρειάστηκε να υποστούν ηλεκτροσόκ βίωσαν πολύ λιγότερο άγχος όταν κρατούσαν το χέρι του συζύγου τους.



Φερθείτε… ανόητα

Εντάξει, όχι πάντα, αλλά λίγη ανοησία εν είδη παιχνιδιού στις προσωπικές στιγμές της καθημερινότητάς μας μπορεί και να έχει σημαντικά οφέλη στην υγεία. Καρδιολόγοι στο Πανεπιστήμιο του Maryland βρήκαν ότι τα άτομα με ισχυρή αίσθηση του χιούμορ υποφέρουν λιγότερο από καρδιακά νοσήματα, σε αντίθεση με όσους δεν έχουν χιούμορ. Κατέληξαν, όπως πολλές ακόμα έρευνες, πως το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο.



Όταν διψάτε πιείτε νερό

Οι σκύλοι δεν πίνουν αναψυκτικά όταν διψούν. Ούτε εσείς τα χρειάζεστε μετά από την γυμναστική, ή τις μέρες με πολλή ζέστη. Το νερό είναι ο καλύτερος τρόπος να ενυδατώσετε τον οργανισμό σας, χωρίς να επιβαρυνθείτε με θερμίδες.



Τρώτε ψάρια

Οι περισσότερες γάτες θα αντάλλαζαν ακόμα και την πιο γκουρμέ κονσέρβα για ένα φρέσκο φιλέτο ψαριού –ακόμα και για μία κονσέρβα τόνου. Κάτι ξέρουν… Ψάρια όπως ο τόνος, ο σολομός, η πέστροφα και η σαρδέλα είναι πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων, υψηλής αρτηριακής πίεσης και αρθρίτιδας. Επιπλέον, το Πανεπιστήμιο Rush βρήκε ότι τα άτομα που τρώνε ψάρι τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα έχουν 60% λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν Αλτσχάιμερ.



Δείξτε την αγάπη σας

Οι σκύλοι δεν το «παίζουν δύσκολοι». Όταν αγαπούν ένα πρόσωπο στην οικογένεια το δείχνουν με την πρώτη ευκαιρία. Μελέτη που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο περιοδικό Personal Relationships υποστηρίζει πως μικρές, καθημερινές πράξεις αγάπης παίζουν μεγάλο ρόλο στο πόσο δεμένα και ικανοποιημένα νιώθουν ορισμένα ζευγάρια.



Παίξτε

Το παιχνίδι δεν αφορά μόνο τα παιδιά και τα γατάκια. Στο βιβλίο του Play, ο ψυχολόγος Stuart Brown, γράφει ότι το παιχνίδι είναι βασική ανθρώπινη ανάγκη , όπως ο ύπνος και το φαγητό. Το παιχνίδι ενισχύει τη νοημοσύνη, την δημιουργικότητα, την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων και τις κοινωνικές επιδεξιότητες. Πάρτε, λοιπόν, παράδειγμα από το ζωάκια σας και αφεθείτε σε μία δραστηριότητα που μοναδικό σκοπό έχει να σας διασκεδάσει.



Απολαύστε την φύση

Μία βόλτα στο δάσος είναι ο ορισμός της απόλυτης ευτυχίας για έναν σκύλο, όμως έχει και αμέτρητα οφέλη και για το ανθρώπινο πνεύμα και σώμα. Το να περνά κανείς χρόνο στην φύση μπορεί να ενισχύσει την φυσική του κατάσταση, να αυξήσει τα επίπεδα βιταμίνης D στον οργανισμό και να μειώσει το στρες. Επιπλέον, το να παίζουν τα παιδιά στην φύση έχει βρεθεί πως τους προσφέρει καλύτερη μακρινή όραση, λιγότερα συμπτώματα ελλειμματικής προσοχής-υπερκινητικότητας και καλύτερη απόδοση στο σχολείο.



Τεντωθείτε

Το λεγόμενο stretching βοηθά να είστε εύκαμπτοι, όμως τα οφέλη του δεν σταματούν εδώ. Μελέτη διάρκειας δέκα εβδομάδων έδειξε πως οι εθελοντές που δεν ασκούνταν αλλά έκαναν διατάσεις τακτικά παρατήρησαν σημαντικές αλλαγές στην φυσική τους κατάσταση: Πέρα από περισσότερη ελαστικότητα, αύξησαν την μυϊκή τους δύναμη και αντοχή. Μπορεί η έρευνα να ήταν περιορισμένη, όμως τα αποτελέσματα δεν αφήνουν αμφιβολία πως, ακόμα κι αν δεν γυμνάζεται κανείς, το stretching μόνο καλό μπορεί να κάνει.



frappedoupoli.blogspot.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ: Τα παιδία παίζει...

Posted: 19 Jul 2012 02:11 PM PDT

Τι κι αν είναι ο πρίγκιπας της Ουαλίας, κατά βάθος θέλει να μείνει για πάντα παιδί...

Δεν εξηγούνται αλλιώς τα βασιλικά… παιδιαρίσματα του πρίγκιπα Κάρολου, στα εγκαίνια του νέου γυμναστηρίου του σχολείου Grainville, όπου παρευρέθη με την σύζυγό του Καμίλα. Παρά τους φωτογράφους που καραδοκούσαν, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί κι άρχισε να σκαρφαλώνει στον τοίχο αναρρίχησης του γυμναστηρίου μαζί με τα άλλα παιδάκια. Και η Καμίλα τον καμάρωνε…























radar.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΔΕΙΤΕ: Κόσμος άδικα πλασμένος για τους αριστερόχειρες

Posted: 19 Jul 2012 02:06 PM PDT

Είσαι αριστερόχειρας...


Σίγουρα κάπου βαθιά μέσα σου αντιπαθείς τους δεξιόχειρες γιατί ο κόσμος φτιάχτηκε για αυτούς. Και πιστεύεις ακράδαντα πως ο Θεός πρέπει να ήταν και αυτός δεξιόχειρας.Ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος για τους αριστερόχειρες. Σίγουρα, αν είσαι αριστερόχειρας αυτή τη στιγμή κουνάς καταφατικά το κεφάλι σου. Καθημερινά συναντάς δυσκολίες και βεβαιώνεσαι πως οκόσμοςφτιάχτηκε με γνώμονα τους δεξιόχειρες.



Δες... αντικείμενα και καταστάσεις που το αποδεικνύουν.

Αχ αυτά τα ψαλίδια...







Τα τετράδια με σπιράλ (θυμήσου πόσες φορές έβριζες στο λύκειο)







Σε παρόμοια φάση τα ντοσιέ







Και τα χέρια που λερώνονται από το μελάνι







Τα θρανία που σε ταλαιπωρούσαν στα φοιτητικά σου χρόνια







Άτιμο χειριστήριο του Playstation!







Πόσες φορές έχει τρακάρει το χέρι σου με εκείνο του κολλητού σου όταν τρώτε δίπλα-δίπλα;







Αστικοί μύθοι λένε πως οι αριστερόχειρες πεθαίνουν νωρίτερα από τους δεξιόχειρες. Άρα θα γίνεις νωρίτερα ζόμπι (λέμε τώρα).







Οι αριθμοί στο πληκτρολόγιο βρίσκονται πάντα στα δεξιά.







Τα αυτοκίνητα φτιάχτηκαν για δεξιόχειρες. Ιδού η απόδειξη:













buzzfeed.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

VIDEO: Επίμονος μπόμπιρας τρώει την πρώτη του χυλόπιτα

Posted: 19 Jul 2012 02:01 PM PDT

Η πιτσιρίκα είναι σαφής, αλλά ο μικρός καζανόβας δεν δέχεται το όχι ως απάντηση...


Δείτε το ξεκαρδιστικό βιντεάκι που σαρώνει τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο.















otherside.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

ΔΕΙΤΕ: Σοκάρουν οι φωτογραφίες της Τζούλιας Αλεξανδράτου!

Posted: 19 Jul 2012 01:55 PM PDT

Στη Μύκονο με τον αγαπημένο της κάνει τον τελευταίο καιρό τις διακοπές της η Τζούλια Αλεξανδράτου...


Το μοντέλο ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες στο facebook από την καθημερινότητά της στο νησί, με μερικές από αυτές να είναι σοκαριστικές ...



καθώς φαίνεται πως έχει σκελετωθεί! Δείτε τις φωτογραφίες:



















thestival.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Οφθαλμαπάτη! (πραγματικά απίστευτο…)

Posted: 19 Jul 2012 01:50 PM PDT

1. Εστιάστε το βλέμμα σας στην κόκκινη κουκίδα (στην μύτη της κοπέλας) για 30 δευτερόλεπτα.


2. Αμέσως μετά, κοιτάξτε τον...

τοίχο ή το ταβάνι.

3. Ανοιγοκλείστε τα μάτια σας με ταχύτητα…

Εάν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο με μία απλή φωτογραφία, φανταστείτε την πλύση εγκεφάλου που τρώμε καθημερινά από τα ηλεκτρονικά ΜΜ"Ε". Συνωμοσιολογία θα πείτε…

dinatos



Κανε Like Αν σου αρεσε !!


Γυναίκα ισχυρίζεται ότι της ανήκει ο… ήλιος και ζητά φόρους!

Posted: 19 Jul 2012 01:45 PM PDT

Η Angeles Duran ισχυρίζεται ότι κατέχει την κυριότητα του ήλιου και, για το λόγο αυτό, επιθυμεί μάλιστα να συγκεντρώσει...




φόρους απ' όσους τον χρησιμοποιούν. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται, αυτό είναι νόμιμο, εξαιτάίς ενός κενού σε μία διεθνή συμφωνία, η οποία ορίζει ότι καμία χώρα δεν μπορεί να διεκδικήσει την κυριότητα ενός πλανήτη ή ενός αστεριού. Η Duran εξετάζει, επίσης, το ενδεχόμενο να ζητήσει από τους πολίτες να πληρώνουν φόρους, αν θέλουν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα οφέλη του ήλιου. Ενώ έχει κάνει διαβουλεύσεις με το ισπανικό υπουργείο βιομηχανίας εξηγώντας ότι το αίτημά της δεν είναι καθόλου εξωφρενικό. «Εάν μπορείτε να τοποθετήσετε φόρους για τα ποτάμια, γιατί δε θα μπορούσα εγώ να κάνω το ίδιο με τον ήλιο», ισχυρίζεται.. Μάλιστα μερίδιο από τα κέρδη της θα τα δωρήσει για διάφορους σκοπούς...



kamikazi.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!


Ζωντανοί οι τούρκοι κομμάντος των Ιμίων για τους οποίους υπήρχε η πληροφορία πως είχαν σκοτωθεί σε ατύχημα

Posted: 19 Jul 2012 01:41 PM PDT

Δώδεκα Τούρκοι κομάντος, που είχαν αποβιβασθεί, στην μικρή Ίμια, κατά τη διάρκεια της ελληνοτουρκικής κρίσης του 1996 και οι ...




οποίοι αργότερα υποτίθεται πως είχαν δολοφονηθεί από Έλληνες πράκτορες, είναι ζωντανοί, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Βατάν». Μέχρι πρότινος αρκετά ελληνικά ΜΜΕ και κυρίως ιστοσελίδες αμυντικού περιεχομένου, ανέφεραν ότι οι 12 Τούρκοι κομάντος που είχαν εμπλακεί στην κρίση των Ιμίων το 1996, δολοφονήθηκαν. (Για την ακρίβεια, ότι σκοτώθηκαν όταν το ελικόπτερο που τους μετέφερε, έπεσε, από άγνωστη αιτία)Ωστόσο, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, της ηλεκτρονικής έκδοση της "Χουριέτ" , η οποία αναπαράγει αντίστοιχο της «Βατάν» οι τούρκοι κομάντος είναι ζωντανοί –οι δύο εκ των οποίων μάλιστα, είναι στη φυλακή για τη συμμετοχή τους στην υπόθεση «Βαριοπούλα». Ένας υψηλόβαθμος αξιωματικός από τους υπόλοιπους δέκα, συνταξιοδοτήθηκε, ενώ οι άλλοι παραμένουν εν ενεργεία.
 http://dailynews24.gr




Κανε Like Αν σου αρεσε !!


Έπιασε με τα χέρια 7χρονη που έπεσε από τον τρίτο!

Posted: 19 Jul 2012 01:36 PM PDT

Ενας περαστικός που περπατούσε μπροστά σε ένα συγκρότημα κατοικιών αποδείχθηκε «φύλακας άγγελος»
για μία πιτσιρίκα που είχε ανέβει πάνω στην μονάδα του κλιματιστικού του σπιτιού της. Γείτονας που κατέγραφε το περιστατικό, με το κορίτσι να έχει «παγιδευτεί» έξω από το παράθυρο, ανέβασε στο...



διαδίκτυο το βίντεο με τη στιγμή που το κορίτσι γλιστράει και πέφτει στο κενό. Ο κύριος που βρισκόταν ακριβώς από κάτω χωρίς να διστάσει άπλωσε τα χέρια και έπιασε την 7χρονη. Η επιτάχυνση της βαρύτητας ήταν ήδη πολύ μεγάλη και πέσαν και οι δύο στο έδαφος, αλλά χωρίς τίποτε παραπάνω από μερικές γρατζουνιές και μελανιές για τη μικρή, καθώς και έναν ελαφρά εξαρθρωμένο ώμο για τον σωτήρα της.



Οπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ο Στίβεν Μπέρτραντ που έσωσε το κορίτσι είναι ένας οδηγός λεωφορείου που μόλις επέστρεφε από τη δουλειά στο σπίτι του, στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης το απόγευμα της Δευτέρας. «Βασικά έκανε σαν να χόρευε, ευχόμουν να φτάσω από κάτω και αν πέσει να την πιάσω», είπε αργότερα. Από την άλλη, το κορίτσι, η Κέιλα Μακρί, είχε πρόβλημα αυτισμού, το οποίο ίσως ευθύνεται για το ότι την προσέλκυσε ο επαναλαμβανόμενος ήχος της μονάδας κλιματισμού, που είχε μόλις εγκατασταθεί στο σπίτι. Η μητέρα της Σαλίμα ότι είχε βάλει τη μικρή για ύπνο και θεωρούσε ότι κοιμόταν την ώρα του συμβάντος, ενώ η ίδια ασχολείτο με τον γιο της εκείνη την ώρα. «Ακουσα κάποιον να χτυπάει την πόρτα μας και να φωνάζει ότι η κόρη μας είναι επάνω στο κλιματιστικό, δεν είχα ιδέα τι συνέβαινε», παραδέχθηκε.

perierga.gr




Κανε Like Αν σου αρεσε !!


Η φωτό που κάνει το γύρο του κόσμου!Ποια διάσημη είναι;

Posted: 19 Jul 2012 01:31 PM PDT

Ώπα!Έχουμε περιστατικό...αλωπεκίας ή απλής ....αλουσιάς???

Είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες ηθοποιούς του Hollywood, όχι όμως για το...

ταλέντο της. Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της, οι κακές της συνήθειες, οι καταχρήσεις και οι εξαρτήσεις της, κάνουν την ...Lindsay Lohan να είναι πρωτοσέλιδο σε όλα τα tabloids του εξωτερικού. Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός την πέτυχε κατά την έξοδό της από εστιατόριο του Los Angeles. 
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, μπορεί τα μαλλιά της να φαίνονται μακριά και πλούσια, κάθε άλλο όμως παρά αλήθεια είναι αυτό. 
Η Lindsay Lohan είναι πολύ κοντά στο να χάσει τα μαλλιά της, εξαιτίας της ταλαιπωρίας που υπόκεινται!







athensmagazine







Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Τι κάνουν σήμερα οι πρωταγωνιστές της 17 Νοέμβρη

Posted: 19 Jul 2012 01:26 PM PDT


Με αφορμή τη μεταφορά του Σ. Ξηρού στο ΑΧΕΠΑ και 10 χρόνια μετά τις συλλήψεις.

Τεράστια προβλήματα υγείας απέκτησε... ο συλληφθείς για συμμετοχή στη 17 Νοέμβρη, Σάββας Ξηρός, από την ημέρα που αποκαλύφθηκε η δράση του όταν ο εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στα χέρια του και άρχισε έτσι να ξετυλίγεται το κουβάρι της τρομοκρατικής οργάνωσης τον Ιούνιο του 2002.


Ο Σάββας Ξηρός, τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα, έχει τυφλωθεί στο ένα μάτι. Χθες, μεταφέρθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για να χειρουργηθεί.

Όμως, δεν είναι ο μοναδικός πρωταγωνιστής της «17 Νοέμβρη» που απασχόλησε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Κάποιοι αποφυλακίστηκαν και κάποιοι παραμένουν έγκλειστοι στις φυλακές Κορυδαλλού, με τις πληροφορίες να τους θέλουν χωρισμένους σε στρατόπεδα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι ότι, όπως λένε άνθρωποι των φυλακών, Κουφοντίνας και Γιωτόπουλος δεν ανταλλάσσουν ούτε κουβέντα..

Ποια είναι τα μέλη της 17 Νοέμβρη και τι κάνουν σήμερα…

Σάββας Ξηρός: Στις 29 Ιουνίου 2002 σημειώνεται έκρηξη βόμβας στο λιμάνι του Πειραιά. H βόμβα έσκασε στα χέρια του. Έτσι άρχισε να ξετυλίγεται ο γρίφος της τρομοκρατικής οργάνωσης. Ο Σάββας Ξηρός έχει καταδικαστεί σε 5 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε 5 δολοφονίες, ληστείες, εκρήξεις και συμμετοχή στην οργάνωση. Τα τελευταία χρόνια οι δικηγόροι του δίνουν αγώνα ώστε να γίνει καλά λόγω των χρόνιων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Χθες το βράδυ νοσηλεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ ώστε να χειρουργηθεί.

Χριστόδουλος Ξηρός: Συλλαμβάνεται στις 16 Ιουλίου 2002 στην Αθήνα. Έχει καταδικαστεί σε 6 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε 6 δολοφονίες, εκρήξεις, ληστείες και συμμετοχή στην οργάνωση.

Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Στις 17 Ιουλίου 2002 συλλαμβάνεται στους Λειψούς. Έχει καταδικαστεί σε 17 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για ηθική αυτουργία σε 17 δολοφονίες, εκρήξεις, ληστείες και συμμετοχή στη 17Ν.

Βασίλης Ξηρός: Συνελήφθη στις 16 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη. Ελεύθερος είναι από τον Ιούλιο του 2011. Είχε καταδικαστεί σε 25 χρόνια κάθειρξη για τη συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση. Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής με βούλευμά του έκανε δεκτή την αίτηση αποφυλάκισης του. Επέστρεψε στην Καλλικράτεια και ασχολείται, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, με την κτηνοτροφία.

Δημήτρης Κουφοντίνας: Στις 5 Σεπτεμβρίου 2002 παραδόθηκε και γίνεται γνωστό ότι κρυβόταν στο Αγκίστρι. Έχει καταδικαστεί σε 11 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε 11 δολοφονίες, εκρήξεις, ληστείες και συμμετοχή στη 17Ν.

Βασίλης Τζωρτζάτος: Στις 18 Ιουλίου συλλαμβάνεται στη Χιλιαδού Εύβοιας. Έχει καταδικαστεί σε 4 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε 4 δολοφονίες, ληστείες, εκρήξεις και συμμετοχή στην οργάνωση.

Ηρακλής Κωστάρης: Συνελήφθη στις 20 Ιουλίου 2002. Έχει καταδικαστεί σε μία φορά ισόβια και 23 χρόνια κάθειρξη.

Θωμάς Σερίφης: Συνελήφθη τον Ιούλιο του 2002. Καταδικάστηκε σε 8 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε μια ληστεία, αθώος για όλες τις άλλες πράξεις με το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας. Πλέον είναι ελεύθερος και τα δημοσιεύματα τον θέλουν να εργάζεται σε εστιατόριο.

Κώστας Τέλιος: Στις 23 Ιουλίου του 2002 παραδόθηκε στη Θεσσαλονίκη. Καταδικάστηκε σε 22 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε δολοφονία και ληστεία, με το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας. Αποφυλακίστηκε και πληροφορίες τον θέλουν να έχει επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Κώστας Καρατσόλης: Συνελήφθη στις 20 Ιουλίου 2002. Καταδικάστηκε σε 17 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή στην οργάνωση, σε ληστεία και έκρηξη. Αποφυλακίστηκε και δημοσιεύματα τον θέλουν να εργάζεται σε μεσιτικό γραφείο.

Διονύσης Γεωργιάδης: Συνελήφθη στις 16 Ιουλίου 2002. Καταδικάστηκε σε 8 κάθειρξη για συμμετοχή στην οργάνωση, σε ληστεία και έκρηξη. Ελεύθερος πια, έχει επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και δημοσιεύματα τον θέλουν να ασχολείται με την επιπλοποιία.

Πάτροκλος Τσελέντης: Συνελήφθη στις 25 Ιουλίου 2002. Καταδικάστηκε σε 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε υποθέσεις δολοφονίας και σε ληστεία με το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας. Πλέον έχει αποφυλακιστεί.

Σωτήρης Κονδύλης: Έπεσε στα χέρια των Αρχών. Καταδικάστηκε σε 11 χρόνια κάθειρξη και έχει αποφυλακιστεί. Πλέον ζει και εργάζεται στην πρωτεύουσα.

Νίκος Παπαναστασίου: Συνελήφθη τον Ιούλιο του 2002. Είχε καταδικαστεί σε μόλις οκτώ χρόνια κάθειρξη αλλά τα αδικήματα για τα οποία είχε κατηγορηθεί είχαν παραγραφεί. Εργάζεται σε κεραμοποιείο.

Γιάννης Σερίφης: Συνελήφθη στις 23 Οκτωβρίου 2002 και αποφυλακίστηκε με εγγύηση και περιοριστικούς όρους παραμονές Πρωτοχρονιάς.

Αγγελική Σωτηροπούλου: Κρίθηκε αθώα.

Θεολόγος Ψαραδέλλης: Κρίθηκε αθώος

Ανέστης Παπαναστασίου: Κρίθηκε αθώος

news24gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!


Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές