Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Τζένη Μπαλατσινού: «Δεν βλέπω καμία εξέγερση τηλεθεατών»

Posted: 07 Nov 2011 06:03 AM PST

Φέτος τα μεγάλα και πολύ καλοπληρωμένα ονόματα της tv δεν δείχνουν πλέον σε θέση να κάνουν τα μεγάλα νούμερα του παρελθόντος. Η Τζένη Μπαλατσινού ρωτήθηκε σε συνέντευξή της αν θεωρεί πως ΄πρόκειται για εξέγερση των τηλεθεατών απέναντι στο «σταριλίκι».

read more

Σαν σήμερα…

Posted: 08 Nov 2011 06:52 AM PST

«Τρία πράγματα κάνω πολύ καλά: τη δουλειά μου, βλακείες, και παιδιά» είχε δηλώσει ο Alain Delon, ο οποίος γεννήθηκε σαν σήμερα, το 1935.

read more

Αντώνης Σαμαράς: «Είναι αναπόφευκτη η εφαρμογή των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου»

Posted: 08 Nov 2011 08:52 AM PST

«Έχω ήδη εξηγήσει ότι είναι αναπόφευκτη η εφαρμογή των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου για την παραμονή μας στο ευρώ» ανέφερε σε δηλώσεις του, πριν από λίγο, ο Αντώνης Σαμαράς.

read more

O Χαριτάτος, το κούρεμα και το ξύρισμα

Posted: 08 Nov 2011 08:38 AM PST

Για το κούρεμα είμαστε όλοι οι Έλληνες αρμόδιοι να μιλήσουμε μιας και ήταν μεγάλο και ομαδικό. Έτσι και ο Σπύρος Χαριτάτος.

read more

Μαθήματα στυλ από την Katie Holmes

Posted: 08 Nov 2011 02:45 AM PST

Τείνει να εξελιχθεί σε μία από τις fashionistas του Χόλιγουντ καθώς τελευταία προσέχει πολύ τις εμφανίσεις της και το styling που υιοθετεί. Ο λόγος για την Katie Holmes η οποία εθεάθη σήμερα νωρίς το πρωί μαζί με την πεντάχρονη κόρη της Suri στο Chelsea Piers στη Νέα Υόρκη.

read more

Το εξώδικο του Κουρή και η απάντηση της ΕΣΗΕΑ

Posted: 08 Nov 2011 08:21 AM PST

Οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού «Alter» διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους, αφού εδώ και αρκετούς μήνες παραμένουν απλήρωτοι.

read more

Η κρεμάστρα που… λέει την αλήθεια!

Posted: 08 Nov 2011 08:20 AM PST

Συστήνετε εξ' αρχής και είναι έτοιμη να υποδεχτεί τα παλτά σας.

read more

Πήγε για καφέ στον Εθνικό Κήπο ο Γιώργος Παπανδρέου

Posted: 08 Nov 2011 08:11 AM PST

Μπορεί ολόκληρος ο κόσμος να έχει στραμμένα τα βλέμματά του στην Ελλάδα και να περιμένει με κομμένη την ανάσα τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης, ωστόσο ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δεν δείχνει να βιάζεται.

read more

Χοσέ Χολέβα: Βρήκε το «μάστορά» του με τη Νταϊάνα

Posted: 08 Nov 2011 04:39 AM PST

Μια στρατιωτικός είναι ενδεχομένως ότι καλύτερο για να βάλει έναν απείθαρχο ποδοσφαιριστή. Με άλλα λόγια ο Χοσέ Χολέβας βρήκε τον μάστορά του στην 26χρονη Νταϊάνα Γιάγκερ, από τον περασμένο Μάιο που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

read more

Λουκάς Παπαδήμος: Ράπανος για υπουργός Οικονομικών

Posted: 08 Nov 2011 08:05 AM PST

Αν ο Λουκάς Παπαδήμος είναι τελικά αυτός που θα αναλάβει επικεφαλής της νέας κυβέρνησης, αναμένεται να επιλέξει για τη θέση του υπουργού Οικονομικών τον Βασίλη Ράπανο.

read more

Πήγε για καφέ στον Εθνικό Κήπο ο Γιώργος Παπανδρέου

Posted: 08 Nov 2011 08:11 AM PST

Μπορεί ολόκληρος ο κόσμος να έχει στραμμένα τα βλέμματά του στην Ελλάδα και να περιμένει με κομμένη την ανάσα τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης, ωστόσο ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δεν δείχνει να βιάζεται.

read more

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Λουκάς Παπαδήμος: Ράπανος για υπουργός Οικονομικών

Posted: 08 Nov 2011 08:05 AM PST

Αν ο Λουκάς Παπαδήμος είναι τελικά αυτός που θα αναλάβει επικεφαλής της νέας κυβέρνησης, αναμένεται να επιλέξει για τη θέση του υπουργού Οικονομικών τον Βασίλη Ράπανο.

read more

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

VIDEO: Τα καρφιά του «Δέστε τους» για τον Νότη Χριστοδούλου

Posted: 08 Nov 2011 07:57 AM PST

Μπορεί ο Νότης Χριστοδούλου να μίλησε για την αποχώρηση του από το «Δέστε τους» ωστόσο φαίνεται ότι η τελευταία κουβέντα δεν έχει ακόμα ειπωθεί.

read more

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Έρχεται το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό πάρκο ηλιακής ενέργειας

Posted: 08 Nov 2011 08:00 AM PST

Έρχεται το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό πάρκο ηλιακής ενέργειας

Πάντα μπροστά από την εποχή της σε όλους τους τομείς, η Γερμανία ετοιμάζεται τώρα να προσφέρει ένα πολύ σημαντικό δώρο στο περιβάλλον.

Μπορεί να μας έχουν βγάλει το λάδι, και με το δίκιο τους, τον τελευταίο καιρό ώστε να καταφέρουν να βάλουν την Ελλάδα σε μια τάξη, κανείς όμως δεν μπορεί να κατηγορήσει τους Γερμανούς πως δεν είναι οικολόγοι.

Είτε έχει ως στόχο να βοηθήσει την οικονομία της Ελλάδας με τη χρήση ηλιακής ενέργειας μεγάλης κλίμακας, είτε σχετίζεται με την είδηση πως η ηλιακή ενέργεια θα είναι τόσο φθηνή όσο ο άνθρακας σε πολλά μέρη της Ευρώπης μέχρι το 2013, η καθαρή ενέργεια και ηλιακή δύναμη συνεχίζουν να προσφέρουν κάποιες αχτίδες ελπίδας σε μια μάλλον μελαγχολική περίοδο για την οικονομία της Ευρώπης.

Το τελευταίο ελπιδοφόρο σημάδι που έγινε γνωστό από τον οργανισμό Ανανεώσεων Πηγών Ενέργειας του Κόσμου, είναι τα νέα πως μια ηλιακή μονάδα παραγωγής ενέργειας 91MW, συνοδευόμενη από δύο μικρότερες μονάδες παραγωγής ηλιακής ενέργειας συνολικού ύψους 60MW, πρόκειται να χτιστούν στη Γερμανία μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Το έργο αυτό θα είναι το μεγαλύτερο φωτοβολταϊκό πάρκο της Ευρώπης, αν και τα σχέδια και η διαδικασία κατασκευής του δεν έχουν εξηγηθεί επακριβώς ακόμα, και αποτελεί ένα ελπιδοφόρο σημάδι ότι οι βιομηχανίες του αύριο θα συνεχίσουν να κοιτάζουν μπροστά και να ψάχνουν νέους τρόπους παροχής ενέργειας, όσο η οικονομία της εποχής των δεινοσαύρων που στηρίζεται στην χρήση ορυκτών καυσίμων θα συνεχίζει να προσπαθεί να κρατηθεί στη ζωή.

Ένα bazaar για τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος

Posted: 08 Nov 2011 07:40 AM PST

Κάντε τις αγορές σας για καλό σκοπό.

Το ετήσιο ραντεβού μας ανανεώνεται και φέτος καθώς τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος οργανώνουν ένα ξεχωριστό bazaar αγάπης. Για τρεις μέρες, στις 9, 10 και 11 Νοεμβρίου 2011 η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ στη στάση του Συντάγματος βάζει τα καλά της και ετοιμάζεται να μας υποδεχτεί σε ένα διαφορετικό δρώμενο.

Διαλέξτε ανάμεσα σε Χριστουγεννιάτικα είδη, βιβλία, ρούχα, κοσμήματα και ό, τι άλλο βάλει ο νους σας για να πάρετε δώρα για τους αγαπημένους σας ενισχύοντας το έργο των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος.

Μην ξεχνάτε πως κάθε σας αγορά είναι μία μεγάλη βοήθεια!

Όλο το Νοέμβριο, με κάθε Allou! Day Pass … ξαναpass στη μισή τιμή!

Posted: 08 Nov 2011 07:20 AM PST

Όλο το Νοέμβριο, με κάθε Allou! Day Pass ... ξαναpass στη μισή τιμή!

Μοναδικές ευκαιρίες και εκπλήξεις από το Allou! Fun Park.

 

Το Allou! Fun Park κάνει το Νοέμβριο τον πιο συναρπαστικό μήνα σκορπίζοντας full fun διάθεση στη μισή τιμή! Τώρα, όλο το Νοέμβριο κάθε φορά που κάποιος παίζει με Allou! Day Pass έχει τη μοναδική δυνατότητα στην επόμενη επίσκεψή του να πάρει το Allou! Day Pass στη μισή τιμή!

Το Νοέμβριο έχουν όλοι έναν ακόμα λόγο για να πάνε στο Allou! Μια μοναδική ημερομηνία δίνει και μια απίστευτη ευκαιρία: Το Αllou! Fun Park προσκαλεί όλο τον κόσμο την Παρασκευή 11.11.11 για να παίξει με Allou! Day Pass μόνο στα € 11! Τέτοια ευκαιρία κάθε 100 χρόνια!

Η πρόσκληση είναι σαφής: "Tο Νοέμβριο θα πας και θα ξανάpass στο Allou! Fun Park γιατί το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ!!"

www.allou.gr

Εμείς και οι «Αθάνατοι»

Posted: 08 Nov 2011 07:17 AM PST

Εμείς και οι «Αθάνατοι»

Πήγαμε στην πρεμιέρα της ταινίας «Immortals» που βγαίνει στις αίθουσες στις 10 Νοεμβρίου και σας περιγράφουμε την εμπειρία μας.

Αργοπορημένος και πεινασμένος (σ.σ. Ναι... Πάντα) κατέφθασα στo Village Cinemas στο Mall για να παρακολουθήσω την πρεμιέρα του «Immortals» της νέας υπερπαραγωγής της Villlage που βγαίνει στις αίθουσες την ερχόμενη πέμπτη.

Τα trailer που είχα δει εδώ και μήνες με είχαν προϊδεάσει για το καλύτερο και περίμενα με αρκετή ανυπομονησία το νέο blockbuster που εμπνέεται από την ελληνική μυθολογία. Αφού φρόντισα να πάρω ένα μεγάλο pop corn για να μη φάω τα νύχια μου από την αγωνία μέχρι να ξεκινήσει η προβολή, φόρεσα τα 3D γυαλιά μου, κάθισα αναπαυτικά και περίμενα να σβήσουν τα φώτα.

Όταν τελικά η ταινία άρχισε, ο χρόνος σταμάτησε για τις δύο (παρά δέκα λεπτά) ώρες που προβαλλόταν. Θεοί με κοιλιακούς που γυαλίζουν, χωρικοί με κοιλιακούς που γυαλίζουν, γυναίκες με αψεγάδιαστα κορμιά, αισθητική κόμιξ και μία εξέλιξη στην πλοκή που σε κάνει να μη θέλεις να τελειώσει το φιλμ είναι τα δυνατά σημεία του «Immortals» με τη σκηνή μάχης θεών και τιτάνων να είναι η καλύτερη fight scene που έχουμε δει εδώ και χρόνια.

Ναι, μπορεί να πέρασα τα παιδικά μου χρόνια διαβάζοντας μυθολογία και να μη θυμάμαι πουθενά τη συγκεκριμένη ιστορία, αλλά τι σημασία έχει η ακρίβεια στη μυθοπλασία. Εξαιρετική προσέγγιση και παραλλαγή σε ένα αρχαιοελληνικό μύθο, η ταινία «Immortals» που είναι το νέο project της ομάδας πίσω από το πετυχημένο «300» καταφέρνει να καθηλώσει το κοινό της με ως υπερπαραγωγή με όμορφους πρωταγωνιστές.

Οι γυναίκες θα εύχεστε να σας είχε «μαστιγώσει» ο Δίας (Luke Evans), να σας είχε «ρίξει την τρίαινα» ο Ποσειδώνας (Kellan Lutz), να σας είχε «τοξέψει» ο Θησέας (Henry Cavill) και να σας είχε «κλέψει» ο Σταύρος (Stephen Dorff) και οι άντρες θα κάνατε τα πάντα για πάρετε ένα φιλί από την Αθηνά (Isabel Lucas) και την Φαίδρα (Freida Pinto).

Ο Mickey Rourke είναι ο μόνος που στέκεται υποκριτικά ως ο κακός Υπερίων στη ταινία πράγμα που δεν περιμέναμε και μας ξάφνιασε τόσο ευχάριστα για τους «Immortals».

Τι άλλο να θέλουμε από μία τέτοια ταινία λοιπόν εκτός από όλα όσα χαρίζει απλόχερα το Immortals. Μία φορά δεν είναι αρκετή λοιπόν, για αυτό την Πέμπτη που βγαίνει στους κινηματογράφους θα τρέξουμε να ξαναδούμε το blockbuster του χειμώνα.

Ποια ηθοποιός θα παίξει την Lady D στον κινηματογράφο;

Posted: 08 Nov 2011 07:00 AM PST

Ποια ηθοποιός θα παίξει την Lady D στον κινηματογράφο;

Μια νέα ταινία για την Diana πρόκειται να ξεσηκώσει σχόλια και αντιδράσεις από τον κύκλο και τους θαυμαστές της αδικοχαμένης πριγκίπισσας.

Δεκατέσσερα χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της Πριγκίπισσας Diana σε εκείνο το μοιραίο τροχαίο, η ιστορία, η ζωή και οι αναμνήσεις της «Πριγκίπισσας του Λαού» συνεχίζουν να απασχολούν μια τεράστια μερίδα ανθρώπων που αγάπησαν την Diana αλλά και εντρύφησαν στις κρυμμένες πλευρές της προσωπικότητάς της.

Τώρα, μια νέα, αμφιλεγόμενη ταινία πάνω στη ζωή της Diana, και πιο συγκεκριμένα στον έρωτά της με τον καρδιοχειρουργό Hasnat Khan, έρχεται για να ταράξει τα νερά και να προκαλέσει πολλά σχόλια και αντιδράσεις -σίγουρα όχι θετικού χαρακτήρα. Και αυτό γιατί στην εν λόγω ταινία, η πριγκίπισσα Diana θα παρουσιάζεται ως μια «κατεστραμμένη», απελπισμένη γυναίκα, που παρακολουθεί σε σημείο εμμονής τον άντρα που την χώρισε αλλά αυτή αγαπά ακόμα.

Τον ρόλο της Lady D έχει ήδη αποδεχτεί η Jessica Chastain, η κοκκινομάλλα ηθοποιός που έκανε το εντυπωσιακό ντεμπούτο της στο «Tree of Life» δίπλα στον Brad Pitt και έπειτα στην ταινία «The Help» μαζί με την Emma Stone. Και η οποία μια ομοιότητα με την Diana την έχει, είναι η αλήθεια.

Το συναισθηματικό αυτό δράμα θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2012 και σε αυτό πρόκειται να δούμε την πορεία της κρυφής σχέσης της Diana με τον dr.Khan, η οποία ξεκίνησε το 1998 όταν η πριγκίπισσα επισκέφτηκε στο νοσοκομείο έναν φίλο της που ανάρρωνε από επέμβαση καρδιάς, και έτσι γνώρισε τον γιατρό. Το ζευγάρι έζησε μια σχέση 2 χρόνων μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ η αγάπη της Diana για τον Khan (τον οποίο αποκαλούσε χαρακτηριστικά «Mr. Wonderful») ήταν τόσο έντονη που φημολογείται πως ήταν διατεθειμένη να προσηλυτιστεί στη θρησκεία του Ισλάμ για να μπορέσει να τον παντρευτεί.

Κάποια στιγμή ο Khan αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στη σχέση, καταρρακώνοντας την Diana. Αυτό θα είναι και το κυρίως θέμα της ταινίας, η οποία θα παρουσιάζει την Lady D ως μια γυναίκα βαθιά πληγωμένη και με ψυχολογικές μεταπτώσεις, η οποία αποφασίζει να παρακολουθήσει τον άντρα που εξακολουθεί να λατρεύει, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να τον ξανακάνει δικό της.

Η ταινία θα μπει στο στάδιο της προ-παραγωγής τον Μάρτιο του 2012 από την βρετανική εταιρία «Ecosse Films», ενώ η σκηνοθεσία θα είναι του Γερμανού σκηνοθέτη Oliver Hirshbiegel, θα κοστίσει 9 εκατομμύρια λίρες και θα γυριστεί σε Πακιστάν, Ανγκόλα, Νότια Γαλλία και Παρίσι.

Σπιτική συνταγή για υπέροχη μυρωδιά χώρου

Posted: 08 Nov 2011 06:40 AM PST

Σπιτική συνταγή για υπέροχη μυρωδιά χώρου

Ξεχάστε τα αρώματα χώρου του εμπορίου και φτιάξτε το δικό σας άρωμα που θα δώσει άλλη αίσθηση στο σπίτι σας.

Δεν λέμε, καλά και άγια τα αρώματα χώρου που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Παίρνετε ένα μικρό μπουκαλάκι σε ιδιαίτερο design, το βάζετε σε μια γωνιά του σπιτιού σας και αυτό ανά μισή ώρα ψεκάζει τον χώρο με το άρωμα που έχετε επιλέξει. Τα προβλήματα, όμως, με αυτή την επιλογή είναι δύο.

Αφενός, τα μπουκαλάκια αυτά είναι μικρά και τελειώνουν αρκετά σύντομα, οπότε πρέπει να αγοράζετε κι άλλα και να ξοδεύετε συνεχώς λεφτά. Αφετέρου, είναι σαν να αγοράζετε ένα t-shirt από γνωστή αλυσίδα καταστημάτων. Το έχουν όλες στα σπίτια τους, γεγονός που δεν το κάνει και τόσο ιδιαίτερο.

Αν , λοιπόν, θέλετε να έχετε ένα ευχάριστο άρωμα στο σπίτι σας χωρίς να σας φεύγουν λεφτά κάθε τρεις και λίγο, ενώ ταυτόχρονα θα δημιουργείτε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο σπίτι που δεν θα βρίσκεται εύκολα σε άλλο , δοκιμάστε την ακόλουθη «συνταγή» για το τέλειο άρωμα σπιτιού.

Πάρτε βανίλια από αυτή που βάζετε στα γλυκά και ρουφήξτε την με την ηλεκτρική σκούπα την ώρα που καθαρίζετε το σπίτι. Δύο δόσεις είναι αρκετές. Μόλις τελειώσετε το σκούπισμα, το άρωμα θα έχει σκορπιστεί σε όλο το σπίτι δίνοντάς του μια υπέροχη μυρωδιά, ενώ εσείς θα έχετε κάνει με μία κίνηση δύο ενέργειες. Τις επόμενες φορές που θα σκουπίσετε δεν χρειάζεται να ξαναπροσθέσετε βανίλια, το άρωμα θα έχει μείνει στη σκούπα προκαλώντας το ίδιο αρωματικό αποτέλεσμα.

Η γυμνή αλήθεια της Λιάν Τουίντεν

Posted: 08 Nov 2011 02:49 AM PST

Η σταρ της αμερικάνικης τηλεόρασης, Λιάν Τουίντεν αποφάσισε - επιτέλους - να κάνει γυμνή φωτογράφιση! Απολαύστε το εξαιρετικό αποτέλεσμα!

read more

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές