Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Ποιος έβλαψε την Μαρία Ιακώβου;

Posted: 12 Sep 2011 03:38 AM PDT

Η Μαρία Ιακώβου εξομολογήθηκε πως υπήρξε κάποια στιγμή που επαγγελματικά ήταν εγκλωβισμένη σε μια κατάσταση στην οποία δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει. Τι της είχε συμβεί;

read more

Πρωταθλήτρια η Αργεντινή

Posted: 12 Sep 2011 02:54 AM PDT

Πρωταθλήτριας Αμερικής αναδείχθηκε η Αργεντινή στον μεγάλο τελικό του Παναμερικανικού Πρωταθλήματος όπου επικράτησε με 80-75 της Βραζιλίας.
 

read more

Pippa Middleton: Ξανά έκλεψε τις εντυπώσεις σε γάμο

Posted: 12 Sep 2011 08:55 AM PDT

Ντυμένη στα μοβ, με ένα κοντό φόρεμα και μαύρο μαντό η Pippa Middleton πήγε στο γάμο των δυο πολύ στενών της φίλων: του Rose Laing και της Jake French.

read more

Διονύσης Μακρής: Άλλαξε λουκ και άφησε μουστάκι!

Posted: 12 Sep 2011 08:48 AM PDT

Αρκετοί ήταν οι επώνυμοι που προτίμησαν να διασκεδάσουν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Σταμάτης Γονίδης, ο Νίκος Κουρκούλης και η Φανή Δρακοπούλου την δεύτερη εβδομάδα λειτουργίας του.

read more

Σε κατάσταση συναγερμού η Μεγάλη Βρετανία λόγω του τυφώνα «Κάτια»

Posted: 12 Sep 2011 08:34 AM PDT

Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν ότι το χτύπημα του τυφώνα αναμένεται να προκαλέσει χάος στη χώρα καθώς εκτιμάται ότι η ταχύτητά του θα φτάσει τα 80 μίλια/ώρα.

read more

Η Κίρα Νάιτλι γίνεται… Αννα Καρένινα

Posted: 12 Sep 2011 08:14 AM PDT

Η Κίρα Νάιτλι θα γίνει μία παντρεμένη γυναίκα η οποία έχει πλήξει από τη συζυγική ζωή και αναζητά τον έρωτα στα πρόσωπο ενός γοητευτικού εραστή.

read more

Φοβούνται αντιδράσεις για το χαράτσι

Posted: 12 Sep 2011 06:15 AM PDT

Από 0,5 ευρώ και θα φτάνει τα 10 ευρώ ανά τετραγωνικό θα φτάνει η επιβολή του ειδικού τέλους στα ακίνητα, γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις.

read more

Έρωτας στο «Νησί» με την Ευγενία Δημητροπούλου

Posted: 12 Sep 2011 07:56 AM PDT

Ένας μεγάλος έρωτας γεννήθηκε στο «Νησί». Πέραν του ό,τι εξελίχθηκε ερωτικά στη μυθοπλασία της επιτυχημένης σειράς, ελάχιστοι γνώριζαν και γνωρίζουν ότι στο παρασκήνιο υπέβοσκε μια μεγάλη ιστορία ζωής.

read more

Ιδού η νέα τάση του φθινοπώρου στα κολιέ!

Posted: 12 Sep 2011 06:08 AM PDT

Ο λαιμός, σύμφωνα με feng shui, αντιπροσωπεύει την έκφραση και την επικοινωνία, άρα ό,τι φοράμε σ' αυτή την περιοχή καλύπτει ή προβάλλει αυτές τις ιδιότητες.

read more

Γράφει ιστορία ο Ρούνεϊ

Posted: 12 Sep 2011 02:53 AM PDT

Ο Γουέιν Ρούνεϊ έχει σημειώσει ήδη χατ-τρικ και αν συνεχίσει έτσι, μπορεί να γράψει ιστορία στην Πρέμιερ Λιγκ!

read more

Δείτε τι έκανε ο Σφακιανάκης στη συναυλία του και δάκρυσαν οι θαυμαστές του

Posted: 12 Sep 2011 07:47 AM PDT

Ο άρχοντας Νότης Σφακιανάκης αποθεώθηκε από 10.000 θαυμαστές του την Παρασκευή στην συναυλία του στο γήπεδο Χαλκάνωρα στο Δάλι.

read more

Live στο Onsports Ελλάδα-Γεωργία

Posted: 12 Sep 2011 07:46 AM PDT

Παρακολουθείστε ζωντανά την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Γεωργία για το Ευρωμπάσκετ.

read more

Δείτε τι έκανε ο Σφακιανάκης στη συναυλία του και δάκρυσαν οι θαυμαστές του

Posted: 12 Sep 2011 07:47 AM PDT

Ο άρχοντας Νότης Σφακιανάκης αποθεώθηκε από 10.000 θαυμαστές του την Παρασκευή στην συναυλία του στο γήπεδο Χαλκάνωρα στο Δάλι.

read more

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Live στο Onsports Ελλάδα-Γεωργία

Posted: 12 Sep 2011 07:46 AM PDT

Παρακολουθείστε ζωντανά την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Γεωργία για το Ευρωμπάσκετ.

read more

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Η τρικλοποδιά της Naomi Watts στο κόκκινο χαλί

Posted: 12 Sep 2011 07:45 AM PDT

Η τρικλοποδιά της Naomi Watts στο κόκκινο χαλί

Η Αυστραλέζα ηθοποιός παραλίγο να γίνει ρεζίλι πάνω στο κόκκινο χαλί, αλλά την έσωσε η καλή αίσθηση του χιούμορ.

Η Naomi Watts ήταν καλεσμένη στο γαλλικό Deauville Film Festival μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως τα είχε σχεδιάσει.

Η Αυστραλέζα ηθοποιός έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στη πρεμιέρα της ταινίας «Crazy Stupid Love», φορώντας μια τουαλέτα Nina Ricci σε απαλό ροζ χρώμα και εντυπωσιακά 12ποντα μπεζ πέδιλα, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως μια γυναίκα μπορεί να παραμείνει εκθαμβωτική παρά τη γέννα και τα 42 της χρόνια.

Εκεί, όμως, που πήγαιναν όλα καλά και οι παπαράτσι είχαν πέσει επάνω της για ένα ενσταντανέ της, η Watts, χωρίς να το καταλάβει, παραπάτησε και έμπλεξε το τακούνι της στην ουρά του φορέματος.

Κι ενώ μια συνηθισμένη, κακομαθημένη σταρ, θα πάθαινε κρίση πανικού, η Watts αποφάσισε να το διασκεδάσει, κάνοντας μια σειρά από γκριμάτσες στους φωτογράφους και γελώντας με τη ψυχή της. Ευτυχώς μια ομοβροντία ανδρών έτρεξε να τη βοηθήσει, μεταξύ των οποίων και ο Αμερικανός σκηνοθέτης Abel Ferrara, ο οποίος και κατάφερε να ξεμπλέξει το φόρεμα της Naomi από το τακούνι και να την «ελευθερώσει».

Όταν η ηθοποιός ξέμπλεξε, έκανε μια ειρωνική χειρονομία στους φωτογράφους, έβγαλε τη γλώσσα της, έκανε το σήμα της νίκης με τον αντίχειρά της και μπήκε μέσα στην αίθουσα.

Γιατί μερικές φορές δεν φτάνει να είσαι εκθαμβωτικά όμορφη, πρέπει να έχεις και την κατάλληλη τσαχπινιά και στιλ για να επιβεβαιώνεις την υπεροχή σου.

Θέλει να στεφθεί «Μις Υφήλιος»

Posted: 12 Sep 2011 07:43 AM PDT

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εδώ και τρεις εβδομάδες βρίσκεται το Σάο Πάολο για να προετοιμαστεί για την μεγάλη βραδιά.

read more

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Μάρα Ζαχαρέα: Αναξιόπιστα δελτία, στο στόχαστρο οι παρουσιαστές τους

Posted: 12 Sep 2011 07:41 AM PDT

Η Μάρα Ζαχαρέα σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστή εφημερίδα κατάφερε μέσα σε ελάχιστες λέξεις να περιγράψει την πραγματικότητα των ανθρώπων της τηλεόρασης όπως εκείνη την αντιλαμβάνεται.

read more

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ελεονώρα Μελέτη: «Είδα πως λειτουργεί το σύστημα έπεσα σε παγίδες»

Posted: 12 Sep 2011 07:15 AM PDT

Ελεονώρα Μελέτη: «Είδα πως λειτουργεί το σύστημα έπεσα σε παγίδες»

Για την τέταρτη χρονιά της «Πρωινής Μελέτης» προτετοιμάζεται η Ελεονώρα Μελέτη. Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα αύριο Δευτέρα μαζί με τα σχολεία, και όπως αποκαλύπτει η παρουσιάστρια στο "TV Έθνος", «δεν θα έχουμε γενικές αλλαγές. Τουλάχιστον όσον αφορά στη σύνθεση της ομάδας». Φέτος, η Ελεονώρα θα μας λέει καλημέρα ως κοκκινομάλα. Πως πήρε αυτή την απόφαση; «Είπαμε να κάνουμε το μαλλί κόκκινο, να ξεφύγουμε από το τετριμμένο ξανθό. Το τόλμησα και δεν το σκέφτηκα καθόλου».

Διαβάστε περισσότερα στo www.gossip-tv.gr

HPV: Ο ιός των ανθρώπινων κονδυλωμάτων

Posted: 12 Sep 2011 06:55 AM PDT

HPV: Ο ιός των ανθρώπινων κονδυλωμάτων

Ο γυναικολόγος-μαιευτήρας Θεολόγος Δημητριάδης μας μιλά για τον Human Papilloma Virus, γνωστό κι ως HPV, τη φύση του και τους τρόπους αντιμετώπισής του.

Ο ιός των ανθρωπίνων κονδυλωμάτων (Human Papilloma Virus - HPV) είναι ένας αρκετά διαδεδομένος ιός, ο οποίος προκαλεί επάρματα στο δέρμα, που λέγονται κονδυλώματα. Ο ιός μεταδίδεται με τη σεξουαλική επαφή και τα κονδυλώματα μπορεί να εμφανισθούν σε εξωτερικές ή και εσωτερικές περιοχές των γεννητικών οργάνων ή ακόμα και να εξαπλωθούν στο παρακείμενο δέρμα. Ωστόσο, η μόλυνση με τον ιό HPV δεν προκαλεί πάντα κονδυλώματα και γι' αυτό μπορεί να μη γίνει αντιληπτός. Όμως, τα κοινά τεστ Παπανικολάου μπορούν να ανιχνεύσουν τον ιό, ο οποίος θεωρητικά αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του τραχήλου.

Για την εξαφάνιση των κονδυλωμάτων υπάρχουν ειδικές θεραπείες, αν και-σε αρκετά μεγάλο ποσοστό-μπορεί να φύγουν από μόνα τους. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι έχει φύγει και ο ιός, οπότε τα κονδυλώματα μπορεί να επανεμφανισθούν. Σε αυτό μάλιστα επιδρά και ο παράγοντας «κάπνισμα» ο οποίος φαίνεται να εντείνει τα προβλήματα που έχουν σχέση με τον HPV.
Όταν θα διαγνωσθεί η παρουσία του ιού HPV, είναι αδύνατο να διαγνωσθεί και το χρονικό διάστημα της μόλυνσης από τον ιό. Η διάγνωσή του γίνεται εμμέσως στις γυναίκες μόνο, μέσω του τεστ Παπανικολάου, στο οποίο φαίνονται ενδείξεις της παρουσίας του ιού λόγω κάποιων παθολογικών κυττάρων του τραχήλου. Αν ο ιός δεν έχει επιδράσει στα κύτταρα του τραχήλου, τότε είναι μη ανιχνεύσιμος, εκτός εάν γίνει ειδικό HPV DNA τεστ, με λήψη τραχηλικού επιχρίσματος.

Υπάρχουν περίπου 70 τύποι του ιού HPV, από τους οποίους δεν είναι όλοι σεξουαλικώς μεταδιδόμενοι. Ωστόσο, τα στελέχη του ιού που προκαλούν τελικά κονδυλώματα και δυσπλασία στα κύτταρα του τραχήλου είναι εκείνα που μεταδίδονται σεξουαλικώς (όπως π.χ. οι τύποι 6, 11, 42, 43 και 44). Για το λόγο αυτό ο ιός των ανθρωπίνων κονδυλωμάτων συγκαταλέγεται στα ΣΜΝ (Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα) και μεταδίδεται με κάθε είδους επαφή με το δέρμα.

Χαρακτηριστικά

Τα κονδυλώματα εμφανίζονται ως προεξοχές του δέρματος με αλλαγή της αρχιτεκτονικής του. Μπορεί να είναι μονήρη ή πολλαπλά και να μοιάζουν με μικρά σπυράκια ή με 
μικροσκοπικό κουνουπίδι. Τις περισσότερες φορές έχουν το χρώμα του δέρματος, αλλά μπορεί να είναι και λευκότερα. Δεν προκαλούν κνησμό, πόνο ή αίσθημα καύσου.
Πολλές φορές, όταν το μέγεθος των κονδυλωμάτων είναι πολύ μικρό, δεν φαίνονται με γυμνό μάτι, αλλά μόνο με κολπική εξέταση και ονομάζονται 'υποκλινικά'. Στις περιπτώσεις αυτές οι πάσχοντες μπορεί να μην γνωρίζουν καν ότι φέρουν τον HPV.
Οι τύποι του ιού που προκαλούν κονδυλώματα δεν σχετίζονται με τον καρκίνο και είναι ουσιαστικά αβλαβείς. Η παρουσία τους απλά υποδηλώνει την λοίμωξη από τον ιό.

Εμφάνιση και πρόληψη

Ο κίνδυνος της εμφάνισης κονδυλωμάτων μπορεί να εμφανιστεί σε οποιοδήποτε σεξουαλικά ενεργό άτομο. Ο μόνος τρόπος για να μειωθεί ο κίνδυνος είναι η αποχή από την σεξουαλική επαφή –κάτι φυσικά όχι και τόσο εφικτό ή θεμιτό- ή η σεξουαλική επαφή μόνο με έναν σύντροφο που έρχεται σε σεξουαλική επαφή μόνο με εσάς.
Οι άνθρωποι που έχουν πολλούς συντρόφους διατρέχουν το μεγαλύτερο κίνδυνο και για άλλα Σεξουαλικά Μεταδιδόμενα Νοσήματα (STD). Εάν κάποιος έχει ορατά συμπτώματα των κονδυλωμάτων, δεν πρέπει να έχει σεξουαλική δραστηριότητα έως ότου αυτά αφαιρεθούν. Τα προφυλακτικά χρησιμοποιούμενα με το σωστό τρόπο μπορεί να βοηθήσουν και να παρέχουν προστασία, αλλά μόνο για το δέρμα που καλύπτεται από αυτά, έτσι δεν προστατεύουν 100%. Οι σπερμοκτόνοι αφροί, κρέμες, ζελατίνες κλπ, δεν αποδεικνύονται αποτελεσματικοί στην παρεμπόδιση του HPV και μπορούν να προκαλέσουν μικροσκοπικά γδαρσίματα που καθιστούν ευκολότερο να μεταδοθούν τα STD.

Αντιμετώπιση

Ενώ δεν υπάρχει καμία ιατρική θεραπεία για την εκρίζωση του HPV, υπάρχουν επιλογές αντιμετώπισης των συμπτωμάτων του. Ο στόχος οποιασδήποτε θεραπείας είναι να αφαιρεθούν τα κονδυλώματα για να φύγουν τα ενοχλητικά συμπτώματα. Μερικές θεραπείες γίνονται στο ιατρείο και άλλες είναι κρέμες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο σπίτι για πολλές εβδομάδες:

  • Podophyllin (μια χημική ένωση που πρέπει να εφαρμοστεί από γιατρό). Αυτή είναι μια παλαιότερη θεραπεία και δεν χρησιμοποιείται σήμερα.
  • Καυτηριασμός (που καίει τα κονδυλώματα με διαθερμία)
  • Θεραπεία λέιζερ (που χρησιμοποιεί ένα έντονο φως για να καταστρέψει τα κονδυλώματα). Αυτό χρησιμοποιείται για μεγαλύτερα ή εκτενή κονδυλώματα.

  • Εγκυμοσύνη

    Τέλος, οι περισσότερες έγκυες γυναίκες που έχουν κονδυλώματα είναι απίθανο να παρουσιάσουν επιπλοκές ή προβλήματα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή της γέννησης. Λόγω των ορμονών στο σώμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, τα κονδυλώματα μπορούν να αυξήσουν το μέγεθος και τον αριθμό τους ή να αιμορραγήσουν.

    Ανέκδοτα για πεθερές

    Posted: 12 Sep 2011 06:45 AM PDT

    Ανέκδοτα για πεθερές

    Η πεθερά εμπνέει την παράδοση.

    Η πεθερά ανέκαθεν υπήρξε πρόσωπο αντιφατικό που και μόνο στο άκουσμα του ονόματός της έκανε τη νύφη να τρέμει και το γαμπρό να υπακούει κάθε της διαταγή. Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν , οι εποχές να άλλαξαν αλλά ο "αστικός μύθος" της κακιάς δολοπλόκας πεθεράς αντί να φθίνει γίνεται όλο και πιο έντονος τροφοδοτούμενος διαρκώς από παραπονεμένες νύφες και ανικανοποίητες μαμάδες.

    Φυσικά δε θα μπορούσαν να λείψουν και τα ανέκδοτα για τις συμπαθέστατες αυτές πρωταγωνίστριες της καθημερινότητάς μας. Απολαύστε τα καλύτερα και κλείστε το μάτι στην "πεθερά"που σας ταλαιπωρεί.

    • Ποιο είναι το χειρότερο όνομα για πεθερά; Ελπίδα γιατί πεθαίνει τελευταία.
    • Πώς λέγεται η πεθερά στα τούρκικα; Σιχτίρ χανούμ
    • Τι κοινό έχει μία τούρτα γενεθλίων και η πεθερά σου; Και τις δύο τις προτιμάς κρύες με κεράκια.
    • Μπαμπά γιατί τρέχει η γιαγιά με ζικ ζακ στον κήπο; Εσένα μπορεί να είναι γιαγιά σου αλλά εμένα είναι πεθερά μου, πιάσε το δεύτερο γεμιστήρα.

    Related Articles :


    Stumble
    Delicious
    Technorati
    Twitter
    Facebook

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
    Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

    LOST EMPIRE

    Γράψε το e-mail σου:

    Σας ευχαριστώ!

    Συγγραφείς

    Συνεχώς

    30 ημέρες

    7 ημέρες

    Comments Posts

    Top 10 σχολιαστές