Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

kinitro news


kinitro news


Ευρωμπάσκετ: Ελλάδα - Ρωσία 67-83

Posted: 10 Sep 2011 01:20 PM PDT






Η Ελλάδα ηττήθηκε από τη Ρωσία με 67-83, καταλαμβάνοντας την 3η θέση στον όμιλό της και πλέον θα μάθει τον αντίπαλό της από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Γαλλία-Ισπανία.



Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει στην οχτάδα της διοργάνωσης τον ηττημένο της αναμέτρησης Γαλλίας-Ισπανίας, η οποιία θα κρίνει την πρωτία στον Ε' όμιλο. Ο ηττημένος του αγώνα θα αναμετρηθεί με την ομάδα του Ηλία Ζούρου με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά. Η αναμέτρηση της Εθνικής για την προημιτελική φάση θα διεξαχθεί την Πέμπτη (15/09).



Κορυφαίος για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν ο Κώστας Κουφός με 15 πόντους και 3 ριμπάουντ, ενώ ο Φώτσης πρόσθεσε άλλους 10, μαζεύοντας και 4 ριμπάουντ. Από την πλευρά των νικητών ο Τιμοφέι Μοζγκόφ ήταν ο καλύτερος με 19 πόντους και 5 ριμπάουντ, έχοντας την πολύτιμη βοήθεια από τον Αντρέι Κιριλένκο, που τελείωσε τον αγώνα με 13 πόντους, 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Ο Βίκτορ Κριάπα πρόσθεσε άλλους 11, ενώ μοίρασε και 5 ασίστ.

Αναρτήθηκε από atithaso


Πηγή:

kinitro news


Βούλα Βαβάτση… όλα τα γυμνά της μαζεμένα…!!! (+18)

Posted: 10 Sep 2011 01:08 PM PDT


Την Βούλα Βαβάτση, την γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες πορνό που γύρισμε για λογαριασμό της εταιρείας Sirina…και από τότε που εμφανίστηκε, δεν έχει σταματήσει να κάνει γυμνές εμφανίσεις!!!



athensbars
Πηγή:

guesswork-world



Τι συμβαίνει σε μια πισίνα την ώρα που γίνεται σεισμός (video)

Posted: 10 Sep 2011 12:47 PM PDT


Tρικυμία σε πισίνα, κατά τη διάρκεια ενος ισχυρότατου σεισμού των 7,2 βαθμών ρίχτερ στο Μεξικό. Oι εικόνες μπορεί να είναι εντυπωσιακές αλλά, όπως και να το κάνουμε, το φαινόμενο αυτό είναι πράγματι τρομακτικό...

Εντυπωσιακό Βίντεο...










Πηγή:

kinitro news


KKE:ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗ ΔΕΘ

Posted: 10 Sep 2011 12:43 PM PDT


Είναι ανατριχιαστικό αλλά αποκαλυπτικό για το πού οδηγούν το λαό, το ότι ο πρωθυπουργός υπόσχεται έναν εργαζόμενο σε κάθε οικογένεια. Όλα τα άλλα που είπε δεν μπορούν να κρύψουν τα καπιταλιστικά αδιέξοδα, τη βαθιά κρίση και τις αντιθέσεις τους στην ΕΕ, τις βαριές αλυσίδες που επιχειρούν να φορέσουν στο λαό για να τον....

καταδικάσουν μόνιμα στη φτώχεια και στη δυστυχία.



Ο λαός έχει τη δύναμη να σωθεί από την πτώχευση, την καπιταλιστική βαρβαρότητα. Εμπιστοσύνη στο ΚΚΕ για μια ισχυρή λαϊκή συμμαχία των ριζικών αλλαγών, για αποδέσμευση από την ΕΕ και διαγραφή του χρέους, με λαϊκή εξουσία.
Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____
Ο σιωπών δοκεί συναινείν!____ksipnistere1@gmail.com






Πηγή:

kinitro news


"Έρχεται πόλεμος.Η Τουρκία,χειρότερη από το Ιράν"!Ανάλυση-σοκ από Ισραήλ

Posted: 10 Sep 2011 12:30 PM PDT


Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν αυτή την εβδομάδα κάνει βήματα προς μια ένοπλη σύγκρουση με το Ισραήλ , όχι για το παλαιστινιακό ζήτημα, αλλά επειδή εποφθαλμιά τις πηγές φυσικού αερίου και πετρελαίου της ανατολικής Μεσογείου, απέναντι από τις ακτές του Ισραήλ.

Την Πέμπτη το βράδυ, ανακοίνωσε ότι ...........



τουρκικά πολεμικά πλοία θα συνοδεύσουν οποιοδήποτε τουρκικό σκάφος μεταφέρει βοήθεια για τους Παλαιστίνιους στη Λωρίδα της Γάζας. Στην ομιλία του στην τηλεόραση του Αλ Τζαζίρα, ο Τούρκος πρωθυπουργός είπε επίσης ότι έχει λάβει μέτρα για "να σταματήσει το Ισραήλ από την μονομερή εκμετάλλευση των φυσικών πόρων στην ανατολική Μεσόγειο».

Δεν είπε τι μέτρα έχει λάβει.

Αν τουρκικά πλοία παραβιάσουν τον ισραηλινό ναυτικό αποκλεισμό της Γάζας, ο Ερντογάν θα γίνει ο πρώτος μουσουλμάνος ηγέτης που θα ξεκινήσει στρατιωτική δράση στην παλαιστινιακή υπόθεση… Σ΄ ατή τη περίπτωση ακόμα και το Ιράν θα τεθεί σε δεύτερη μοίρα αφού ποτέ κανείς δεν τόλμησε να προκαλέσει το Ισραήλ τον τρόπο που η Τουρκία το έχει κάνει.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός έχει την πεποίθηση ότι οι αραβικές δυνάμεις, η Αίγυπτος
και η Σαουδική Αραβία, οι οποίες παρακολουθούν τους ελιγμούς του με βαθιά καχυποψία,δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να "παίξουν μπάλα" μαζί του τώρα που έχει αντιμετωπίσει το Ισραήλ.


Ο Ερντογάν σχεδιάζει να στείλει πολεμικά πλοία του στη περιοχή για δύο αποστολές:

1. Για να διασπάσει το μικρό αριθμητικά ναυτικό του Ισραήλ σε δύο μέτωπα - ένα για τη διατήρηση του εμπάργκο κατά της Γάζας και ένα για τη διαφύλαξη του φυσικού αερίου και τις εξέδρες άντλησης πετρελαίου απέναντι από τις ακτές του.

2. Για να "τρομάξει" το Ισραήλ με τον πλήρη ή μερικό αποκλεισμό του από την ανοικτή θαλάσσα και την εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αερίου , με αποτέλεσμα να το αποκλείσει από την ενέργεια και από σημαντικά οικονομικά οφέλη.


Στρατιωτικές πηγές του DEBKAfile αναφέρουν ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να βάλει στη γωνία το Ισραήλ ακόμη και με μια αναπόφευκτη στρατιωτική αντιπαράθεση, η οποία θα συμβεί πολύ πιο σύντομα απ΄ όσο πιστεύουν Ισραηλινοί πολιτικοί και στρατιωτικοί.

Ο χαμένος Ερντογάν

Ο Ερντογάν οδηγείται σ΄ αυτή τη πολιτική υψηλότατου ρίσκου έχοντας ήδη υποστεί ήττα στη Λιβύη,όπου η Άγκυρα επένδυσε μεγάλα ποσά για την υποστήριξη των ανταρτών. Από την Άγκυρα, ο Τούρκος πρωθυπουργός παρακολουθεί την κατανομή του πετρελαίου της Λιβύης, ανάμεσα στις δυτικές δυνάμεις και το Κατάρ. Η Τουρκία έμεινε πίσω.

Ο στόχος του να βάλει χέρι στα αποθέματα φυσικού αερίου και πετρελαίου στην ανατολική Μεσόγειο,δεν έχει να κάνει μόνο με το Ισραήλ ,αλλά και με την Ελλάδα η οποία έχει πλέον στενούς στρατιωτικούς δεσμούς με το Ισραήλ.

Όσο για την Ουάσιγκτον, ο Ερντογάν υπολογίζει για την υποστήριξη του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα σε μια στρατιωτική σύγκρουση με το Ισραήλ. Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου και ο υπουργός Άμυνας Εχούντ Μπαράκ είναι λιγότερο βέβαιοι για την υποστήριξη των ΗΠΑ.

Debkafiles
Πηγή:
http://heraklion1.blogspot.com/

kinitro news


ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΟΚ 2-1…ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ...ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ! *BINTEO*

Posted: 10 Sep 2011 12:15 PM PDT



Με γκολ των Λεάλ και Μπούντιμιρ ο Εργοτέλης έκανε την ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο και νίκησε με 2-1 τον ΠΑΟΚ στο Παγκρήτιο.

Ο Εργοτέλης αποδείχθηκε πολύ σκληρός για να πεθάνει, ο οποίος έσπασε την αρνητική παράδοση που είχε στο Παγκρήτιο Στάδιο με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Με γκολ των Λεάλ και Μπούντιμιρ η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου έκανε την ανατροπή κόντρα στον "δικέφαλο του βορρά" επικρατώντας με 2-1 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Superleague και έφτασε έτσι στους τέσσερις βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη που γνώρισε την πρώτη του φετινή ήττα, δεν ήταν καλός στο δεύτερο ημίχρονο και παρότι αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, κατάφερε να σημειώσει γκολ με τον Μπαλάφα, αλλά η άμυνά του στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν μπόρεσε να αντέξει στην πίεση των γηπεδούχων.

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο είχε την κατοχή της μπάλας και τρεις καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, αλλά δεν είχε το ποθητό αποτέλεσμα. Από την άλλη ο Εργοτέλης, με μακρινές μπαλιές προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως με τους Λεάλ και Μπούντιμιρ.

Ο Εργοτέλης στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε τη απόδοσή του κυρίως και μετά την αποβολή του Αρίας με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ωστόσο ο ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν οπισθοχώρησε, αλλά σημείωσε και γκολ με τον Μπαλάφα. Την τελευταία λέξη όμως στην αναμέτρηση την είπε ο Εργοτέλης, ο οποίος πίεσε στο τελευταίο δεκάλεπτο και με γκολ των Λεάλ και Μπούντιμιρ έκανε την ανατροπή και πήρε την σπουδαία νίκη με 2-1.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Καραγεωργίου): Πίρσον, Βίσιο, Χίμπλινγκερ, Γιαλούσης, Σαρρής (62' Ολίσε), Τζούνιορ, Γιοβάνοβιτς (79' Κουτσιανικούλης), Ρομάνο, Φραγκουλάκης (79' Μπέτο), Λεάλ, Μπούντιμιρ.

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Κρέσιτς, Έτο, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Μπαλάφας, Αρίας, Ίβιτς (88' Παπάζογλου), Βιεϊρίνια, Γεωργιάδης (60' Λαζάρ), Σαλπιγγίδης (71' Ρομπέρ).

Σκόρερ: Λεάλ (85', Εργοτέλης), Μπούντιμιρ (87', Εργοτέλης)-Μπαλάφας (68', ΠΑΟΚ)








Πηγή:

kinitro news


Ο Παπανδρέου προαναγγέλλει την αποχώρησή του;

Posted: 10 Sep 2011 12:14 PM PDT


Φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός το έχει πλέον αποδεχθεί. Στην επόμενη ΔΕΘ, την 77η, δε θα είναι αυτός που θα κόψει την κορδέλα των εγκαινίων (όχι ότι την έκοψε και φέτος). Δε θα είναι αυτός που θα μιλήσει στο Βελλίδειο και η ομιλία που έκανε σήμερα είναι η τελευταία του.



Το γεγονός και μόνο ότι στο τέλος του ομιλίας του ουσιαστικά προανήγγειλε το τέλος του πολιτικού του βίου, τα.....

λέει όλα. «Έχω πει εδώ και καιρό. Εγώ δεν είμαι εδώ για την θέση ή την εκλογή μου. Είμαι εδώ για να πετύχουμε μαζί».



Ίσως είναι η ομολογία της αποτυχίας του και η απολογία για τα λάθη που έκανε. Αλλά μέχρι να φτάσουμε ως εκεί θα μας βγει η ψυχή.



Ο Γ. Παπανδρέου, μιλώντας στους παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης προανήγγειλε νέα μέτρα, νέες αποφάσεις που θα πλήξουν τους πολίτες. Είπε χαρακτηριστικά: «Πρώτη μας προτεραιότητα λοιπόν, η πλήρης εφαρμογή των αποφάσεων της 21ης Ιουλίου. Όχι μόνο γιατί είναι δέσμευσή μας έναντι των εταίρων μας, αλλά έναντι του εθνικού συμφέροντος. Η προσπάθεια θα φτάσει μέχρι το τέλος. Στην ιστορική πρόκληση που έχουμε μπροστά μας θα ανταποκριθούμε. Προχωρώντας στις μεγάλες αλλαγές που η χώρα μας χρειάζεται εδώ και χρόνια. Αυτή μας την απόφαση επιβεβαιώσαμε και στο Υπουργικό Συμβούλιο την περασμένη Τρίτη. Και θα λάβουμε και όποιες άλλες αποφάσεις πρέπει, θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να σταθεί όρθια η χώρα!».



Χρησιμοποιώντας δραματικούς τόνους προσπαθεί να εγκλωβίσει τους Έλληνες λέγοντας ότι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς παρά να πάρει μέτρα εισπρακτικού χαρακτήρα, προτού καν εφαρμοστούν τα προηγούμενα.



Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέτρα θα πρέπει να αποφέρουν από 1 έως 1,5 δις ευρώ μέχρι το τέλος του χρόνου προκειμένου να κλείσει η μαύρη τρύπα στο έλλειμμα. Αυτό ζητούν οι τροικάνοι, αυτό θα γίνει από την κυβέρνηση. Από πού θα βρεθούν τα λεφτά είναι άλλο θέμα. Κάποιοι κάνουν λόγο για έκτακτη εισφορά στα ακίνητα, άλλοι νέες περικοπές στις δημόσιες δαπάνες, δηλαδή σε Παιδεία, Υγεία και Άμυνα όπου θα περικοπούν τα πάντα.



Επίσης, στα νέα μέτρα θα είναι και η πρόβλεψη για μειώσεις στις συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων, αυτών που θα βγαίνουν από εδώ και στο εξής στη σύνταξη.



Κατά τα λοιπά, ο πρωθυπουργός δεν καινοτόμησε. Εμφανώς ο άνθρωπος αγνοεί την πραγματικότητα, δε βλέπει τη γίνεται στην κοινωνία, δεν ακούει τις διαμαρτυρίες έξω από το Βελλίδειο.



Μιλούσε επί μισή και πλέον ώρα για τα επιτεύγματα της κυβέρνησής του που όπως είπε, αλλάζει τη χώρα.



Κάλεσε τον κόσμο και πάλι να είναι μαζί του, αγνοώντας προφανώς ότι ο κόσμος τον έχει εγκαταλείψει προ πολλού και την ίδια ώρα διαδήλωνε έξω από το Βελλίδειο



Δεν έβγαλε ειδήσεις καθώς επρόκειτο για μια γενικόλογη ομιλία που ως σημεία αιχμής ήταν τα μηνύματα στην τρόικα ότι σαν… πιστό σκυλί θα ακολουθήσει όλες τις δεσμεύσεις που πήρε.



Στα αξιοσημείωτα ότι όπως είπε θα επιμείνει στο άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων.



Ότι ξεκινά η Ελλάδα έρευνες πετρελαίου και Φυσικού Αερίου στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης και η απόφαση για τη σχετική προκήρυξη υπογράφεται άμεσα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει εντός της επόμενης εβδομάδας.



Μόνο ως αστείο θα μπορούσε να ακουστεί η ατάκα του ότι «βασικός μου στόχος σ' αυτή τη δύσκολη περίοδο να μην υπάρχει οικογένεια χωρίς τουλάχιστον έναν εργαζόμενο, να μην υπάρχει οικογένεια χωρίς εισόδημα». Εδώ η ανεργία έχει ξεπεράσει το 20% και οικογένειες ζουν με δανεικά ή από τα σκουπίδια και ο κ. Παπανδρέου ονειρεύεται.



Ενδιαφέρουσα και η αρχή της ομιλίας του που ουσιαστικά είπε τα αυτονόητα. Όλοι οι Έλληνες θέλουν να αλλάξει η χώρα και να πάει μπροστά. Η συνταγή είναι το θέμα.



Κατά τα λοιπά οι ίδιες κοινοτυπίες, τα είχε πει άλλωστε και πέρυσι. Ότι θα πολεμήσει τη φοροδιαφυγή, ότι μάχεται κατά της ανομίας. Ότι ενισχύει την υγεία και την παιδεία και άλλα τέτοια.



Το συμπέρασμα: Ο γνωστός Παπανδρέου που βλέπει φως στο τούνελ. Όχι της χώρας, στο δικό του τούνελ. Μόνο που δεν είναι η έξοδος, αλλά το τρένο που έρχεται να τον πατήσει.



Αριστερός Ψάλτης



http://www.antinews.gr
Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____
Ο σιωπών δοκεί συναινείν!____ksipnistere1@gmail.com






Πηγή:

kinitro news


Εκόνες εμφυλίου πολέμου: Κυβερνητικοί κατά εξεγερμένων πολιτών...

Posted: 10 Sep 2011 12:12 PM PDT


Εικόνες εμφυλίου πολέμου εκτυλίσσονται αυτή την στιγμή στα δύο κυριότερα αστικά κέντρα της χώρας στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, καθώς δεκάδες χιλιάδες πολίτες συγκρούονται με τις κυβερνητικές δυνάμεις ασφαλείας, ορισμένες μονάδες των οποίων αντιστέκονται … εντελώς απρόθυμα στους διαδηλωτές και είναι βέβαιο ότι αν επρόκειτο να επιλέξουν θα επέλεγαν την πλευρά των εξεγερμένων.

Δεκάδες μηνύματα αστυνομικών φτάνουν στο defencenet.gr, που δηλώνουν εντελώς απρόθυμοι να κτυπήσουν τους ανθρώπους που απλά διεκδικούς δικαίωμα στην επιβίωση. Ένα από αυτά γράφει «Πώς να κτυπήσουμε βρε παιδιά τους μεροκαματιάρηδες που δεν έχουν να φάνες Αφού βλέπουμε τα πρόσωπά τους, είναι εντελώς απελπισμένοι»!
Λίγο πριν τις 19.00 ξεκίνησαν τα σοβαρά επεισόδια όπως ήδη έχει καταγράψει το defencenet.gr έξω από το "Βελλίδειο" όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να επανατοποθετήσουν κιγκλιδώματα που είχαν προηγουμένως ρίξει διαδηλωτές.
Οι αστυνομικοί, οι οποίοι επιχείρησαν να απωθήσουν τους διαδηλωτές προς την οδό Αγγελάκη έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης και δακρυγόνων κατά των οδηγών ταξί με τους οποίους είχαν ενωθεί «αγανακτισμένοι» από την προσυγκέντρωση του Λευκού Πύργου.
Οι διαδηλωτές έριξαν κατά των αστυνομικών πέτρες, ξύλα, μπάζα, ενώ έπεσαν και οι πρώτες μολότοφ. Η ένταση, ξεκίνησε λίγο μετά τις18.00 όταν έφτασε έξω από «Βελλίδειο» η πορεία των οδηγών ταξί, καθώς κάποιοι επιχείρησαν να απομακρύνουν τα κιγκλιδώματα που είχε τοποθετήσει η Αστυνομία. Εκπρόσωποι των αυτοκινητιστών πάντως δήλωσαν ότι υπεύθυνοι ήταν οπαδοί του Ηρακλή που έχουν παρεισφρήσει στην πορεία τους.
Νωρίς το απόγευμα ξεκίνησε η πορεία των οδηγών ταξί προς το Βελλίδειο. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. στην πορεία αυτή μετέχουν περίπου 8.000 (!) άτομα.
Η Αστυνομία έχει ήδη προβεί σε προσαγωγές 94 ατόμων που θεωρούνται ύποπτα για πιθανή συμμετοχή σε επεισόδια και έχουν συλληφθεί δύο άτομα. Μέλη του κινήματος «δεν πληρώνω» βρίσκονται στα διόδια των Μαλγάρων και ετοιμάζονται να ανοίξουν τις μπάρες. Την ίδια ώρα οι «αγανακτισμένοι» έχουν ενωθεί με τους αντιεξουσιαστές μπροστά από τον Λευκό Πύργο.
Συνέχεια έρχονται ενισχύσεις στους Θεσσαλονικείς πολίτες που επιτίθενται κατά κύματα κατά των κυβερνητικών δυνάμεων από εξεγερμένους οι οποίοι έρχονται στην Θεσσαλονίκη από διάφορα μέρης της Β.Ελλάδος
Η ΔΕΘ έχει ανοίξει ήδη τις πύλες της, αλλά μόνο άνδρες των ΜΑΤ την επισκέπτονται.
Συγκρούσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και στην πίσω είσοδο της ΔΕΘ, όπου μάλιστα έχει τοποθετηθεί ο "Αίαντας" που λειτουργεί πυροσβεστικά.
Την ίδια ώρα επεισόδια έχουν ξεκινήσει και στην Αθήνα: Λίγο μετά τις 21.00 στην πλατεία Συντάγματος περίπου 1000 αγανακτισμένοι δέχθηκαν την επίθεση των κυβερνητικών δυνάμεων και απωθήθηκαν από την πλατεία, ενώ συγκρούσεις γίνονται και στην είσοδο του μετρό Συντάγματος. .
Η νύχτα θα είναι πολύ μεγάλη…
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr




Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.


Πηγή:

guesswork-world



VIDEO: Το Παιδί – Σκύλος της Ουκρανίας !!!

Posted: 10 Sep 2011 12:44 AM PDT

Το 1991 ολοκληρος ο κόσμος επαθε σόκ, όταν ήρθε στο φώς η ιστορία ενος μικρού κοριτσιού απο την Ουκρανία, της Οξάνας Μαλάϊα (Oxana Malaya).
Η Ιστορία αυτή, προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας για τον τρόπο που μπορεί να μεγαλώσει ένα παιδί αναμεσα σε ζώα,καθώς και πώς μπορεί να επηρεαστεί η συμπεριφορά του.
Η Οξάνα Μαλάϊα, ηταν ενα μικρό κορίτσι απο την Ουκρανία που γεννήθηκε τις 4 Νοεμβριου του 1983. Ωστόσο, αυτό το μικρό κορίτσι,είχε την ατυχία να έχει για γονείς, δύο πολύ ακατάλληλους ανθρώπους. Οι Γονείς της, είχαν μεγάλο πρόβλημα και ήταν και οι δύο, άτομα εξαρτώμενα απο Ναρκωτικές ουσίες και Αλκοόλ. Στην ευαίσθητη ηλικία των 3 μόλις χρονών, το μικρό κορίτσι, εγκαταλείφθηκε τελείως απο τους Γονείς της.Το περίεργο ομως της υπόθεσης, δεν ηταν αυτό. Άλλωστε χιλιάδες παιδιά, εγκαταλειπονται απο τους γονείς τους, και μεγαλώνουν σε διάφορα ιδρύματα.
ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΗΣ ΟΞΑΝΑ
Για την ακρίβεια, το κορίτσι δεν εγκαταλείφθηκε, αλλά "πετάχτηκε" έξω απο το σπίτι των γονιών της. Το περίεργο της υπόθεσης αυτής, ήταν πως επί 5 ολόκληρα χρόνια, -απο την στιγμή που την πέταξαν έξω απο το σπίτι- ζούσε παρέα με μερικούς άγριους σκύλους που γυρνούσαν στους δρόμους. Οι σκύλοι μάλιστα επέδειξαν ανώτερη συμπεριφορα απο τους γονείς του μικρού κοριτσιού και υποσυνείδητα ανέλαβαν την φροντίδα της.
Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ
Το 1991,η αστυνομία στην περιοχή οπου ζούσε η μικρή Οξάνα,λαμβάνει μια καταγγελία και σπεύδει στην περιοχή, για να δεί τι συμβαίνει. Εκπληκτοι οι αστυνομικοί, αντικρύζουν ένα μικρό κορίτσι, μέσα στην βρώμα και στην δυσωδία, να ζεί παρέα με ένα τσούρμο άγριους σκύλους, πίσω απο μια παλιά κατοικία. Οταν οι αρχές προσπάθησαν να πλησιάσουν το κορίτσι, οι σκύλοι τους επιτέθηκαν.Τελικά, κατάφεραν και πήραν το κορίτσι, όπου αμέσως το οδήγησαν στο Νοσοκομείο. Εκεί, διαπίστωσαν βέβαια κάτι το συγκλονιστικό.
ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ – ΣΚΥΛΟΣ
Στο Νοσοκομείο,(αλλα και οι διασώστες πιό πρίν), έκπληκτοι οι Γιατροί, διαπίστωσαν πως το μικρό κορίτσι, είχε υοθετήσει πλήρως την συμπεριφορά ενός σκυλου : Γαύγιζε, μύριζε το πόδι της πριν φαέι και περπατούσε με τα τέσσερα.Ο Εγκέφαλός της, έμαθε να λειτουργεί σαν σκύλος και σε τέτοιο σημείο, που το κορίτσι στην ουσία ένιωθε σκύλος.Απο διάφορα πειράματα ψυχολόγων,που πραγματοποιήθηκαν αργότερα, διαπιστώθηκε μάλιστα πως το μικρό κορίτσι ειχε αρκετά ανεπτυγμενη την αισθηση της ακοής,όσφρησης και όρασης όπως ακριβώς και οι σκύλοι. Επίσης, της ήταν πολύ δύσκολο (οπως ηταν φυσικό), να επιδείξει ανθρώπινη
ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
Τα επόμενα χρόνια, η Οξάνα μεταφέρθηκε και ζούσε σε άσυλο διανοητικά καθυστερημένων Ανθρώπων.Ο Εγκέφαλος της, δεν λειτουργεί φυσιολογικά και οι Γιατροί αμφιβάλουν εάν ποτέ μπορέσει να ενταχθεί σε μια φυσιολογική κοινωνία. Το Κορίτσι, δεν έχει επανέλθει ποτέ. Σε αυτό το σημείο, εχει αναφερθεί πως με τον τρόπο της, έχει εκφράσει την άποψη πως ηταν χαρούμενη ζώντας με τους Σκύλους. Ολόκληρη η Ιατρική κοινότητα, επαθε σόκ απο την περίπτωσή της και άπειρες μελέτες έλαβαν χώρα, οσον αφορά την συμπεριφορά που υοθετεί ενας άνθρωπος, κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής του, καθως και ποιοί είναι οι παράγοντες που την επηρεάζουν σημαντικά.Τι είναι άραγε αυτό που μας κάνει ανθρώπους ;
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΞΑΝΑ – ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

Πηγή:

guesswork-world



Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές