Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

kinitro news


kinitro news


Free CD Ripper 2.0

Posted: 09 Sep 2011 12:14 PM PDT




Ίσως ο απλούστερος και ευκολότερος τρόπος για να μετατρέψουμε τα μουσικά cd μας σε MP3, Ogg.






HomePage:
Os:Windows


Πηγή:koyotesoft.com

kinitro news


Google Music στο iOS

Posted: 09 Sep 2011 12:09 PM PDT






Η Google κυκλοφόρησε μια νέα iOS web app, η οποία επιτρέπει στους χρήστες των Apple iPhone, iPad και iPod touch να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία Music Beta.


Η εφαρμογή αυτή χρησιμοποιείται μέσω του Safari browser στο music.google.com, αντί του App Store, και ως εκ τούτου "ξεγελάει" το αναγκαίο στάδιο έγκρισης μιας επίσημης εφαρμογής της Apple.


Η κυκλοφορία της Google Music Beta σε συσκευές iOS θα προσφέρει στην Google την ευκαιρία να μοιραστεί τους χρήστες της Apple προτού το iTunes Match για iCloud κάνει την εμφάνισή του αυτό το φθινόπωρο.


Η iOS web app προσφέρει ένα εντυπωσιακό user interface με πλήρη πρόσβαση σε περίπου 20.000 τραγούδια που έχετε κάνει upload στην υπηρεσία. Φυσικά, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση τραγουδιών, και ταξινόμηση ανάλογα με τον καλλιτέχνη, το τραγούδι και τις playlists.


Η Google επιθυμεί να κυκλοφορήσει μια επίσημη iOS εφαρμογή, αλλά με την Apple να ετοιμάζεται να δώσει στο κοινό τα iTunes Match και iTunes in the Cloud, μπορεί να απαιτηθεί λίγος χρόνος μέχρις ότου λάβει έγκριση η εφαρμογή.


Το Google Music παραμένει σε beta στάδιο και διατίθεται δωρεάν σε μορφή invitation επί του παρόντος.




Πηγή:pcw.gr


Ολυμπιακός v ΟΦΗ Live Online

Posted: 09 Sep 2011 10:32 AM PDT

ΟΦΗΟλυμπιακός

Παρακολουθήστε

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή φιλική αναμέτρηση, Ολυμπιακός - ΟΦΗ (20:00 NOVA), θα υπάρχει live streaming,από τις κάτωθι ιστοσελίδες που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο :


Πηγή:

http://greekchannelslive.blogspot.com/p/live-stream-olympiakos-ofi-link-1.html

kinitro news


ΟΦΗ το φιλικό με ΟΣΦΠ

Posted: 09 Sep 2011 07:36 AM PDT

Διαφορετική ήταν η αρχική συμφωνία που είχε κάνει ο ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό για το φιλικό της Παρασκευής (09/09).

Όταν οι δύο ΠΑΕ ήρθαν σε επαφή για να παίξουν φιλική αναμέτρηση, η συμφωνία ήταν αυτό το ματς να γίνει στο «Γεντί Κουλέ». Ωστόσο, η παρέμβαση του τεχνικού του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε άλλαξε τα δεδομένα και ο αγώνας θα γίνει τελικά στον Πειραιά.
Ο Ισπανός προπονητής των «ερυθρόλευκων» δεν ήθελε να μετακινηθεί η ομάδα του ενόψει της αναμέτρησης της επόμενης Τρίτης (13/09) με την Μαρσέιγ για το Champions League. Ο κίνδυνος αναβολής του φιλικού ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν ορατός, ωστόσο στον ΟΦΗ έκαναν πίσω και δέχτηκαν το αίτημα του Ολυμπιακού για να αλλάξει η έδρα.
Έτσι, την Παρασκευή στις 21:00 οι δύο ομάδες θα βρεθούν στη σέντρα στο Καραϊσκάκη και θα δώσουν ένα πολύ χρήσιμο (και για τους δύο) φιλικό παιχνίδι.
Πηγή:

guesswork-world



Απίστευτοι Θεατρινισμοί στο ποδόσφαιρο

Posted: 09 Sep 2011 01:24 AM PDT


Και όμως,το ποδόσφαιρο δεν είναι μονο μπάλα.
Πρέπει να ξέρεις και να κερδίζεις φάουλ.
Πρέπει να ξέρεις όμως.......




Πηγή:

kinitro news


Βαραίνει το κλίμα: Πολεμικά σκάφη στέλνει η Τουρκία στη Γάζα!

Posted: 08 Sep 2011 10:41 PM PDT


Τελικά φαίνεται ότι η Τουρκία το πάει καθαρά για σύγκρουση με το Ισραήλ, διαψεύδοντας όλους εκείνους που υποστηρίζουν ότι η κρίση μπορεί να εκτονωθεί γρήγορα και στέλνει όντως πολεμικά σκάφη στην Γάζα!

Πρίν λίγο, ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Αλ Τζαζίρα ότι "Εφ'εξής τα ....
τουρκικά σκάφη που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Λωρίδα της Γάζας θα συνοδεύονται από τουρκικά πολεμικά σκάφη. Και όποιος τολμάει ας προσπαθήσει να τα εμποδίσει"!

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters (η ανταπόκριση βασίζεται στην αραβική μετάφραση της συνέντευξης, η οποία δόθηκε στα τουρκικά), ο Τούρκος πρωθυπουργός ανέφερε επίσης ότι "η Άγκυρα έχει λάβει μέτρα προκειμένου να σταματήσει το Ισραήλ από τη μονομερή εκμετάλλευση του φυσικού πλούτου της Ανατολικής Μεσογείου""! δηλαδή ξεπέρασε πλέον την Κύπρο και αμφισβητεί το δικαίωμα του Ισραήλ να κάνει γεωτρήσεις στην Α.Μεσόγειο!

Το ερώτημα είναι τι είδους "μέτρα" έχει πάει ο Ρ.Τ.Ερντογάν. Σύμφωνα με πληροφόρίες των ελληνικών υπηρεσιών που βασίζονται στην καταγραφή εισόδου και εξόδου των τουρκικών σκαφών από τα λιμάνια τους, από τις 16 φρεγάτες οι δύο είναι εκτός υπηρεσίας και υπάρχουν άλλα τρία από τα τέσσερα σκάφη που είχαν πάει στην Λιβύη, τα οποία έχουν περάσει σε φάση συντήρησης. Άλλη μία φρεγάτα βρίσκεται τώρα στη Λιβύη.

Με τι στόλο θα "πουλήσει τσαμπουκά" η Άγκυρα;

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Πηγή:

kinitro news


Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές