Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Χαμογέλασε! Πάει, πέρασε! [Video]

Posted: 08 Nov 2012 03:49 PM PST


Ο Πρωταθλητής Ευρώπης είναι εδώ! Με τους Σπανούλη, Παπανικολάου και Μαυροειδή σε εξαιρετική βραδιά...

ο Ολυμπιακός πέρασε απ' το Μιλάνο (71-84 την Αρμάνι Τζινς) και στο TOP 16.



Έπειτα τη νίκη με την ψυχή στο στόμα επί της Τσεντεβίτα, οι σκέψεις που άρχισαν να γυρνάνε στο μυαλό όλων στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν εάν θα μπορούσαν να περάσουν στην επόμενη φάση. Με την εμφάνιση τους στην έδρα της Αρμάνι Τζινς Μιλάνο, απέδειξαν πως, όχι μόνο μπορούν να προκριθούν, αλλά και να προχωρήσουν στη διοργάνωση.



Τα τρία στοιχεία που έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του Έλληνα προπονητή ήταν η άμυνα, η παρουσία του Δημήτρη Μαυροειδή και τα τρίποντα. Αρχικά η άμυνα έδωσε αυτοπεποίθηση στους παίκτες του Ολυμπιακού, στη συνέχεια ο «Μαύρο» χτύπησε μέσα στη ρακέτα των Ιταλών με αποτέλεσμα η Αρμάνι Τζινς να αφήσει ελεύθερα σουτ και τότε ήταν που Παπανικολάου και Σπανούλης ανέλαβαν δράση και με συνολικά 10/14 τρίποντα... καθάρισαν τους γηπεδούχους.



ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Έπαιξαν άμυνα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν αυτό για το οποίο φώναζε ο Γιώργος Μπαρτζώκας όλη την εβδομάδα. Δεν άφησαν τους Ιταλούς να τρέξουν, να βρουν ρυθμό και γενικά να κάνουν το δικό τους παιχνίδι. Οι Πρωταθλητές Ελλάδος κι Ευρώπης έδειξαν πως μπορούν να νικήσουν και μέσω της άμυνάς τους κι απ' τη στιγμή που κράτησαν την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο κάτω απ' τους 75 πόντους έφυγαν με τη νίκη απ' την Ιταλία.



MVP: Ο Δημήτρης Μαυροειδής. Ο Έλληνας σέντερ έκανε το καλύτερο παιχνίδι του απ' την ημέρα που αποκτήθηκε απ' τον Ολυμπιακό και δικαίωσε τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος έλεγε πως ο 27χρονος σέντερ δουλεύει εξαιρετικά στις προπονήσεις κι όταν ξεπεράσει το άγχος του θα έβγαζε αυτή τη δουλειά και στα επίσημα ματς. Ο διεθνής σέντερ έκανε το καλύτερο παιχνίδι του την καταλληλότερη στιγμή. Ο «Μαύρο» τελείωσε το παιχνίδι με 13 πόντους και 7 ριμπάουντ σε 21 λεπτά συμμετοχής. Κι οι Σπανούλης και Παπανικολάου έκαναν καταπληκτικό ματς, αλλά αυτός που ουσιαστικά πλήγωσε και ταυτόχρονα άνοιξε την άμυνα της ομάδας του Σέρτζιο Σκαριόλο ήταν ο Έλληνας σέντερ.



ΑΦΑΝΤΟΣ: Ο Αντώνης Φώτσης. Ο Έλληνας φόργουορντ της ιταλικής ομάδας χρεώθηκε νωρίς με 3 φάουλ, κάτι που τον έβγαλε απ' τον ρυθμό του ματς. Ο Σκαριόλο προσπαθούσε να τον κρατήσει στο ματς και τον έβαζε και τον έβγαζε συνέχεια. Έτσι ο διεθνής φόργουορντ σε 19 λεπτά δεν κατάφερε να κάνει τίποτα άλλο παρά ένα άστοχο τρίποντο. Εμφάνιση που σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει Αντώνη Φώτση, ο οποίος βρέθηκε σε κακή βραδιά.



ΚΕΥ POINT: Το ξεκίνημα του τελευταίου δεκαλέπτου. Εκεί όπου οι Ιταλοί ήταν στο -9 (50-59) και μείωσαν στο -6 (53-59) κι είχαν την ευκαιρία να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο. Αλλά ο Ολυμπιακός αντέδρασε όπως ακριβώς έπρεπε. Αρχικά ο Σπανούλης και στη συνέχεια ο «Παπ» με τρίποντα... καθάρισαν για την παρέα τους, την ώρα που οι Ιταλοί έδειχναν ικανοί για τη μεγάλη ανατροπή. Με επιμέρους σκορ 2-11 ο Ολυμπιακός πήγε στο 70-55, με τον VSpan να δείχνει τον δρόμο προς τη νίκη.



ΑΞΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: Σχεδόν 4.000 φίλοι της Αρμάνι Τζινς Μιλάνο βρέθηκαν στο γήπεδο, αλλά σε κανένα σημείο του ματς δεν... πίεσαν τους παίκτες του Ολυμπιακού. Το γήπεδο έμοιαζε περισσότερο με... θέατρο κι οι παίκτες των Πειραιωτών, οι οποίοι έχουν περάσει από πολύ δυσκολότερες έδρες, τους ανάγκασαν να φύγουν απ' το Mediolanum Forum με κάτω το κεφάλι.



Τα δεκάλεπτα: 17-24, 36-41, 50-59, 71-84

Αρμάνι Τζινς Μιλάνο (Σκαριόλο): Tζιακέτι, Χέρστον 15 (2/3τρίπ.), Φώτσης, Κουκ 11 (2/4τρίπ.), Kιότι 1, Μπουρούσης 16 (9ρ.), Μέλι 2, Λάνγκφορντ 17 (1/2τρίπ., 6ρ.), Τζεντίλε 3, Χέντριξ 4, Μπαζίλε 2

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Xάινς 8 (5ρ.), Λο 6, Άντιτς 7 (1/4τρίπ.), Σπανούλης 23 (5/8τρίπ.), Περπέρογλου, Σλούκας, Μαυροειδής 13 (7ρ.), Πάουελ, Γκετσεβίτσιους, Πρίντεζης 7 (1τρίπ., 4ρ.), Παπανικολάου 17 (5/6τρίπ.), Μάντζαρης 3 (1/1τρίπ.)



Συνολική στατιστική:

Αρμάνι Τζινς Μιλάνο: 19/46δίπ., 5/16τρίπ., 18/26β., 27-11ριμπ, 5κλ., 11ασ., 1κοψ., 14λ.

Ολυμπιακός: 5/33δίπ., 13/26τρίπ., 15/19β., 31-6ρ., 7κλ., 20ασ., 5κοψ., 15λ.



Γ' ΟΜΙΛΟΣ - 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ



Πέμπτη 8/11

Αρμάνι Τζινς Μιλάνο-Ολυμπιακός 71-84



Παρασκευή 9/11

Τσεντεβίτα-Κάχα Λαμποράλ 19:30

Αναντολού Εφές-Ζαλγκίρις Κάουνας 20:45



1. Ζαλγκίρις Κάουνας 4-0

2. Ολυμπιακός 3-2

3. Αρμάνι Τζινς Μιλάνο 2-3

4. Αναντολού Εφές 3-1

5. Κάχα Λαμποράλ 1-3

6. Τσεντεβίτα 0-4



ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ



Πέμπτη 15/11

Τσεντεβίτα-Ζαλγκίρις Κάουνας 21:30



Παρασκευή 16/11

Αναντολού Εφές-Αρμάνι Τζινς Μιλάνο 20:45

Κάχα Λαμποράλ-Ολυμπιακός 21:30




gazzetta.gr



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

10 ιδανικές τροφές για διαβητικούς

Posted: 08 Nov 2012 03:44 PM PST


Όσοι πάσχουν από διαβήτη έχουν ιδιαίτερες
ανάγκες αλλά και κινδύνους να προσέξουν στη διατροφή τους έτσι ώστε να ρυθμίζουν τα επίπεδα σακχάρου τους και να μην έχουν...
δυσάρεστες εκπλήξεις στην καθημερινότητά τους.

Θα σας παρουσιάσουμε μια λίστα 10 τροφών με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και υψηλή διατροφική αξία καθώς χαρίζουν στον οργανισμό συστατικά όπως ασβέστιο, κάλιο, φυτικές ίνες, μαγνήσιο και βιταμίνες Α, C, E .

1. Φασόλια

Όλα τα είδη των φασολιών ενισχύουν τον οργανισμό με τις απαραίτητες φυτικές ίνες και επιπλέον είναι καλή πηγή μαγνησίου και καλίου. Χρειάζεται μόλις μισή κούπα την ημέρα για να δώσετε στον οργανισμό σας την πρωτεϊνη που θα έπαιρνε με μια μερίδα κρέας.

2. Σπανάκι και λάχανο

Πλούσια σε ενέργεια και υδατάνθρακες, φτωχά σε θερμίδες αυτού του είδους τα λαχανικά είναι ιδανικά για την διατροφή σας χωρίς να σας προβληματίζει η ποσότητα.

3. Εσπεριδοειδή

Γκρέιπφρουτ, πορτοκάλια, λεμόνια και λάιμ. Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο και εντάξτε το στην καθημερινή σας διατροφή για την απαραίτητη βιταμίνη C και φυτικές ίνες.

4. Γλυκοπατάτες

Πλούσιες σε βιταμίνη Α και φυτικές ίνες μπορούν να αντικαταστήσουν τις κανονικές πατάτες για πιο χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη.

5. Βατόμουρα

Όλα τα είδη των βατόμουρων είναι εφοδιασμένα με αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και φυτικές ίνες. Δοκιμάστε τε σκέτα ως φρούτα ή σνακ ή συνδυάστε τα με ένα γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά για επιδόρπιο.

6. Ντομάτες

Οι ντομάτες περιέχουν βιταμίνη C, βιταμίνη E και σίδηρο.

7. Ψάρια – πλούσια σε Ωμέγα 3 λιπαρά

Ο σολομός είναι ο βασιλιάς αυτής της κατηγορίας, αρκεί να είναι ψημένος στη σχάρα και φυσικά να αποφεύγετε το τηγάνισμα ή το πανάρισμα.

8. Δημητριακά ολικής άλεσης

Χαρίζουν όλα τα απαραίτητα συστατικά που δεν θα βρείτε στα προϊόντα από μαλακό σιτάρι όπως το ψωμί. Επίσης το κριθάρι και η βρώμη είναι πηγές φυτικών ινών και καλίου.

9. Ξηροί καρποί

Μια μερίδα ξηροί καρποί χαρίζει καλά λιπαρά για τον οργανισμό και ταυτόχρονα κόβει την όρεξη. Προσφέρουν επιπλέον μαγνήσιο και φυτικές ίνες ενώ τα καρύδια περιέχουν επιπλέον και Ωμέγα 3 λιπαρά.

10. Γάλα και Γιαούρτι χωρίς λιπαρά

Κανείς δεν αμφισβητεί την χρησιμότητα για τον οργανισμό των γαλακτοκομικών αρκεί να είναι χωρίς λιπαρά. Μπορούν να συνδυαστούν με τις περισσότερες από τις παραπάνω τροφές της λίστας είτε ως πρωινό, είτε ως κύριο γεύμα είτε ως σνακ και επιδόρπιο.

Η λίστα μπορεί να είναι ο οδηγός σας για ένα καθημερινό σωστό διαιτολόγιο για τους ανθρώπους που πάσχουν από διαβήτη και όχι μόνο.
healthpress.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΗΠΑ: Εξάκις ισόβια για τον 23χρονο δολοφόνο της Αριζόνα

Posted: 08 Nov 2012 03:40 PM PST


Ο καθ'ομολογίαν του δράστης των φονικών πυρών στο Τιούκσον...


στην Αριζόνα, από τα οποία έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ το μέλος του Κογκρέσου κα Γκάμπριελ Γκίφορντς είχε πολύ σοβαρά τραυματιστεί --τον Ιανουάριο πέρυσι--, στο τέλος της δίκης του καταδικάστηκε σήμερα στην ποινή : έξι φορές ισόβια ( μία ποινή ισοβίων για το καθένα από τα θύματα, που έχασε τη ζωή του) και άλλα 140 έτη κάθειρξη.



Στα τοπικά ΜΜΕ, αναφέρεται ότι «ο 23χρονος Τζάρντ Λόγκνερ ομολόγησε τον Αύγουστο στην απολογία του ότι ήταν, πράγματι, ο δράστης αυτών των φονικών πυρών»... «με σκοπό να μη τού επιβληθεί η 'εσχάτη των ποινών».
24ωρο


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Φ.ΧΑΛΚΙΑ: Μετάλλιο ανθρωπιάς

Posted: 08 Nov 2012 03:34 PM PST


Τη δική τους γυμνάστρια και μάλιστα
Ολυμπιονίκη, θα έχουν οι κρατούμενες των...






γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», το υπουργείο Δικαιοσύνης άναψε το «πράσινο» φως στη Φανή Χαλκιά.



Ετσι, η γνωστή πρωταθλήτρια του στίβου θα αναλαμβάνει κάθε εβδομάδα να γυμνάζει τις κρατούμενες μέσω ενός προγράμματος άθλησης και απασχόλησης που απευθύνεται σε οροθετικές γυναίκες. Σύμφωνα με την εφημερίδα, κι άλλες φορές στο παρελθόν η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του στίβου έχει δείξει τις κοινωνικές της ευαισθησίες, κυρίως μέσα από τη συμμετοχή της σε μαραθώνιους αγάπης ή σε εκστρατείες για τη στήριξη «ευαίσθητων» κοινωνικά ομάδων. Αυτή τη φορά όμως το... μετάλλιο ανθρωπιάς που δικαιωματικά της ανήκει αποκτά ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς έχει άμεση σχέση με οροθετικές γυναίκες που εκτός από το σοβαρό πρόβλημα υγείας ή τον εθισμό τους στις κάθε είδους εξαρτησιογόνες ουσίες, έχουν να αντιμετωπίσουν και τον εγκλεισμό τους στη φυλακή.



Το μεγάλο στοίχημα για την 33χρονη πρωταθλήτρια των 400μ. και παράλληλα το νέο και πολύ πιο δύσκολο... εμπόδιο που θα πρέπει να υπερπηδήσει είναι αν ενσταλάξει στις οροθετικές γυναίκες του καταστήματος κράτησης την αγάπη για ζωή και την ελπίδα ότι μια καλύτερη ημέρα θα ξημερώσει γι' αυτές. Το εγχείρημα θα είναι δύσκολο, όμως στο πλευρό της θα έχει και τους εθελοντές του Κέντρου Ζωής μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που έχει ως πρωταρχικό στόχο να βοηθάει με όποιο τρόπο μπορεί τα άτομα που έχουν μολυνθεί από τον ιό του AIDS και τα οποία ζουν κάτω από απάνθρωπες συνθήκες. Εξάλλου, ήταν ο ίδιος Οργανισμός που συνεργάστηκε με την πασίγνωστη αθλήτρια προκειμένου να γίνει πράξη το όνειρό της και να ενταχθεί στις φυλακές πρόγραμμα άθλησης που θα απευθύνεται σε οροθετικές κρατούμενες. Μέσω των ανθρώπων που εργάζονται στον Οργανισμό η κ. Χαλκιά έστειλε τη σχετική αίτηση στον αρμόδιο φορέα και δεν άργησε να μάθει ότι έγινε δεκτή.



Espresso





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Γονείς για κλάματα!

Posted: 08 Nov 2012 03:29 PM PST



Τι κάνουν, λοιπόν, οι γονείς που θέλουν να πάνε
οπωσδήποτε σε μια συναυλία, αλλά δεν βρίσκουν babysitter;

Για ένα γερμανικό ζευγάρι, η λύση ήταν να αφήσει το μωρό στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου τους στο πάρκινγκ!

Σύμφωνα με μια γερμανική εφημερίδα, το ζευγάρι πήγε σε μια συναυλία διάρκειας επτά ωρών στη Στουτγάρδη, απόσταση μεγαλύτερη από 400 μίλια από το σπίτι τους, και πριν μπουν στην συναυλία έβαλαν τον 8 μηνών γιο τους, Anton, στο πορτ-μπαγκάζ.

Ευτυχώς για τον Anton, κάποιοι που πήγαιναν στην συναυλία άκουσαν το κλάμα του βρέφους και ειδοποίησαν την ασφάλεια. Όταν η αστυνομία δεν βρήκε τους γονείς του μικρού, αναγκάστηκε να ανοίξει το αυτοκίνητο, όπου βρήκε το μωρό να έχει ζεσταθεί υπερβολικά.

Μάλιστα χρειάστηκε να το πάνε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ το έθεσαν υπό προστασία.

Τώρα, η 18χρονη μητέρα του Anton θέλει το παιδί της πίσω, λέγοντας ότι έχει μάθει από το λάθος της. Επίσης, υπερασπίστηκε την πράξη της, λέγοντας: «Είχαμε αφήσει τα παράθυρα του αυτοκινήτου ελάχιστα ανοιχτά… ο Anton είχε αρκετό φως και αέρα και το αυτοκίνητο ήταν στη σκιά».
Πηγή: otherside.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΣΟΚ: Ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης ήταν γυναίκα!

Posted: 08 Nov 2012 03:24 PM PST


Σύμφωνα με νέα έρευνα του..
.συγγραφέα John Morris ο δολοφόνος των ιερόδουλων του Whitechapel ήταν γυναίκα, η  Lizzie Williams....

Η Lizzie Williams ήταν η σύζυγος του βασιλικού γιατρού Williams, ο οποίος ως τώρα ήταν ο κύριος ύποπτος ως Τζακ ο Αντεροβγάλτης. Οι υποψίες για το γιατρό άρχισαν να επιβεβαιώνονται όταν βρέθηκε το ημερολόγιο του στο οποίο φανέρωνε το πρόβλημα που είχε με τη γυναίκα του, αφού δε μπορούσαν να κάνουν παιδιά, και ότι κατέφευγε σε ακραίες μεθόδους για να βρει θεραπεία.

Τώρα καινούρια έρευνα από το συγγραφέα αποκαλύπτει πως από το ημερολόγιο έλειπαν κάποιες σελίδες. Σε αυτές τις σελίδες εικάζεται πως υπήρχε η ομολογία της γυναίκας του γιατρού, κατά την οποία ήταν αυτή που σκότωνε τις ιερόδουλες, λόγω της ζήλιας της προς τις άλλες γυναίκες που μπορούσαν να κάνουν παιδιά. Ο γιατρός έσκισε αυτές τις σελίδες όταν οι υποψίες άρχισαν να γέρνουν εις βάρος του.

kamikazi
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Λεμόνι: Μια διατροφική έκπληξη για τον οργανισμό

Posted: 08 Nov 2012 03:19 PM PST

 Λεμόνι: Μια διατροφική έκπληξη για τον οργανισμό

Ο χυμός του λεμονιού περιέχει μεγάλη ποσότητα από Βιταμίνες και κυρίως βιταμίνη C. Παλιότερα τον χυμό του λεμονιού τον χρησιμοποιούσαν σαν αντισκορβουτικό. Πέρα από την βιταμίνη C περιέχει σε βιταμίνες Β1, Β2, Β3, Β6, το λεμόνι αποτελεί μια μικρή διατροφική έκπληξη, πλούσια σε πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Αρκεί να αναφέρουμε, πως κάθε λεμόνι πέρα από τις σημαντικές βιταμίνες, που περιέχει, είναι πλούσιο και σε πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, κάλιο, και ανόργανα άλατα όπως το ασβέστιο , φώσφορο, μαγνήσιο, πυρίτιο, ασβέστιο καθώς και σε μεταλλικά άλατα.
Ο χυμός του, αποτελεί μια πραγματικά ευχάριστη έκπληξη για τον οργανισμό, καθώς πέρα από την απαραίτητη νοστιμιά, που χαρίζει σε ορισμένα «αδιάφορα» φαγητά, κυρίως θωρακίζει τον οργανισμό απέναντι σε μια σειρά ασθενειών και λοιμώξεων.

Η ευεργετική δράση της λεμονάδας
Η λεμονάδα κάνει ένα υγιές ποτό, ειδικά όταν λαμβάνεται το πρωί. Ημερήσια κατανάλωση του νερού με λεμόνι προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα για την υγεία.
Πέρα από το να νοστιμίζει το «άχρωμο» φαγητό μας, το λεμόνι αποτελεί και ένα πρώτης τάξεως φυσικό «γιατρικό» για την πρόληψη μιας σειράς παθήσεων.
Οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, το καθιστούν πρωταγωνιστή στην καταπολέμηση διαφόρων ειδών καρκίνου. Αυτό οφείλεται στα ισχυρά αντικαρκινογόνα αποτελέσματά του και παρόλο που του αποδίδονται περισσότερες χημικές ιδιότητες, το σημαντικότερο όφελος είναι η δράση του πάνω στις κύστεις και τους όγκους. Ο χυμός αποτελεί μια θεραπευτική αγωγή για τον καρκίνο, δοκιμασμένο σε καρκίνους όλων των μορφών. Το συμπέρασμα των μελετών ήταν πως καταστρέφει τα καρκινογόνα κύτταρα 12 τύπων καρκίνων, συμπεριλαμβανομένων του εντέρου, του στήθους, του προστάτη, των πνευμόνων και του παγκρέατος. Το πλέον σημαντικό που έδειξε η έρευνα είναι ότι ο χυμός λεμονιού καταστρέφει μόνον τα καρκινογόνα κύτταρα χωρίς να επιδρά στα υγιή.
Στην προστασία της καρδιάς. Ο χυμός του λεμονιού περιέχει κάλιο. Το κάλιο είναι αποτελεσματικό για τη μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης. Για την επάνοδο της υψηλής αρτηριακής πίεσης σε κανονικά επίπεδα είναι ακόμη αποτελεσματικότερος ο συνδυασμός πρόσληψης περισσότερου καλίου και λιγότερου νατρίου (αλατιού).
Έχει αντιπυρετική δράση ενώ θεωρείται και ένα από τα αποτελεσματικότερα φυσικά αντιμικροβιακά για την καταπολέμηση διαφόρων ιών, λοιμώξεων και φλεγμονών. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, το γεγονός ότι οι παλιότερες γενιές, το χρησιμοποιούσαν, για να θεραπεύσουν τα τσιμπήματα από έντομα, τσούχτρες αλλά και να «ρίξουν» τον υψηλό πυρετό.
Το Λεμόνι είναι ένα άριστο φρούτο που βοηθά στην καταπολέμηση των προβλημάτων που σχετίζονται με λοιμώξεις του λαιμού,τον πονόλαιμο και την αμυγδαλίτιδα και έχει αντιβακτηριακή δραση.
Ο φρέσκος χυμός λεμονιού αν εφαρμόζεται στις περιοχές του πονόδοντου, μπορεί να βοηθήσει για να απαλλαγούμε από τον πόνο. Το μασάζ του με χυμό λεμονιού για τα ούλα μπορούν να σταματήσει την αιμορραγία των ούλων.
Στη ρινορραγία αν βάλετε μέσα στο ρουθούνι ένα μικρό κομματάκι βαμβάκι εμποτισμένο με μερικές σταγόνες λεμόνι, η αιμοστατική δράση του λεμονιού θα βοηθήσει να σταματήσει πιο γρήγορα και αποτελεσματικά την αιμορραγία.
Το λεµόνι, χάρη στην άφθονη περιεκτικότητά του σε βιταµίνη C, είναι ιδανικό για την αντιµετώπιση των χειµωνιάτικων λοιµώξεων. Το λεµόνι συνιστάται σε δίαιτες κατά της χοληστερίνης και γενικά για την καλύτερη υγεία του κυκλοφορικού συστήµατος, Η πρόσληψη του χυμού λεμονιού μπορεί να θεραπεύσει τη δυσκοιλιότητα. Είναι ακόμη γνωστό ότι συμβάλει στην ανακούφιση του λόξιγκα όταν καταναλώνεται ως χυμός. Προλαβαίνει τις δηλητηριάσεις ιδιαίτερα από οστρακοειδή και ενεργεί ως αντίδοτο.

Αλλά, η δράση του δεν σταματά εδώ. Το λεμόνι συμβάλλει στην καλή διατήρηση των αγγείων, ωφελεί την όραση και βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση του σιδήρου. Κι επειδή έχει αποδειχθεί, πως διαθέτει διουρητική και κυρίως λιποδιαλυτική δράση, πολλοί χρησιμοποιούν τον χυμό του και κατά τη διάρκεια της δίαιτας. Τέλος, ο χυμός λεμονιού δυναμώνει τα ούλα και ωφελεί το μυοσκελετικό σύστημα. Το λεμόνι, από μόνο του βοηθάει και αυτό στην καλύτερη απορρόφηση του ασβεστίου. enstikto-gr                                    ygeianews.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε τον άγνωστο πατέρα του Ηλία Κασιδιάρη! (pics)

Posted: 08 Nov 2012 03:09 PM PST



Όλοι ξέρουν τον Ηλία Κασιδιάρη, αλλά ελάχιστοι..

γνωρίζουν τον πατέρα του Παναγιώτη. Όχι όμως στον Πειραιά.

Ο Παναγιώτης Κασιδιάρης μπορεί να είναι πλέον συνταξιούχος γιατρός, αλλά για πολλά χρόνια ήταν ο παθολόγος του ΙΚΑ Κερατσινίου. Μάλιστα διατηρούσε και δικό του ιατρείο στην περιοχή του Πειραιά, το οποίο έκλεισε κάποια στιγμή.

Όπως αναφέρουν τα parapolitika, οι ασθενείς του για κάνουν λόγο για έναν πολύ ήρεμο άνθρωπο, που πήγαινε πάντα πριν τις 7 στο ιατρείο και δεν απεργούσε ούτε στις γενικές απεργίες...

Κοντός , αδύνατος και μελαχρινός ως γνήσιος ...Μανιάτης, ήταν ανέκαθεν μανιώδης καπνιστής. Οι ασθενείς τον θυμούνται να τους μιλάει με πάθος για την Χρυσή Αυγή εδώ και πολλές δεκαετίες. Πλέον είναι συνανταξιούχος και εξακολουθεί να ζει στο Κερατσίνι, όπως άλλωστε και ο γιος του Ηλίας.

thestival.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Αυξάνεται το προσδόκιμο ζωής από την άσκηση

Posted: 08 Nov 2012 03:05 PM PST


Τα οφέλη έρχονται ανεξάρτητα από το βάρος

Έως και 4,5 χρόνια μπορεί να αυξήσει η άσκηση, όπως το γρήγορο περπάτημα, το προσδόκιμο ζωής ενός ανθρώπου άνω των 40 ετών, σύμφωνα με αμερικάνικη έρευνα. Τα οφέλη ισχύουν ανεξάρτητα από το βάρος, την ηλικία, το φύλο και την κατάσταση της υγείας (καρδιά, καρκίνος κ.α.) κάποιου.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής την καθηγήτρια επιδημιολογίας Ι-Μιν Λι της Σχολής Δημόσιας Υγείας του πανεπιστημίου Χάρβαρντ και τον Στίβεν Μουρ του Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου των ΗΠΑ, βρήκαν ότι ακόμα και οι παχύσαρκοι που ασκούνται ήπια αλλά τακτικά, επί 150 λεπτά την εβδομάδα, ζουν κατά μέσο όρο 2,7 έως 3,4 χρόνια περισσότερα (ανάλογα με το πόσα παραπανίσια κιλά έχουν), σε σχέση με όσους είναι παχύσαρκοι αλλά δεν ασκούνται.

Όσοι είναι απλώς υπέρβαροι (όχι παχύσαρκοι) και ασκούνται επί 150 λεπτά εβδομαδιαίως, ζουν 3,9 χρόνια περισσότερα κατά μέσο όρο σε σχέση με τους υπέρβαρους που δεν ασκούνται. Οι άνθρωποι φυσιολογικού βάρους, που επίσης ασκούνται επί 150 λεπτά την εβδομάδα, ζουν περίπου 4,5 χρόνια παραπάνω σε σχέση με τα άτομα με φυσιολογικό βάρος που δεν ασκούνται, καθώς και 7,2 χρόνια περισσότερα σε σχέση με όσους είναι παχύσαρκοι και σωματικά αδρανείς.

Είναι η πρώτη μελέτη που υπολογίζει με τόση ακρίβεια τα χρόνια ζωής, τα οποία χάνονται λόγω σωματικής αδράνειας. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι όσοι (των υπέρβαρων συμπεριλαμβανομένων) ασκούνται 75 λεπτά μέσα στην εβδομάδα, ζουν κατά μέσο όρο 1,8 χρόνια περισσότερο. Όσοι ασκούνται επί 450 λεπτά εβδομαδιαίως (6,5 ώρες), αυξάνουν το προσδόκιμο ζωής τους κατά 4,5 χρόνια.

Οι ειδικοί συστήνουν τακτική αερόβια σωματική άσκηση μέτριας έντασης επί δυόμιση ώρες (150 λεπτά) ή 1,25 ώρες (75 λεπτά) μεγάλης έντασης κάθε εβδομάδα. Ως μέτριας έντασης ασκήσεις θεωρούνται αυτές στη διάρκεια των οποίων ένας άνθρωπος μπορεί να μιλάει, αλλά όχι να τραγουδάει. Ως μεγάλης έντασης ασκήσεις θεωρούνται εκείνες στη διάρκεια των οποίων ο άνθρωπος μπορεί να πει λίγες μόνο λέξεις, χωρίς να σταματήσει για να πάρει ανάσα.enstikto-gr

newsbeast.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΣΤΑΝΤΖΟΓΛΟΥ Ω! Είναι πολύ όμορφη η κόρη του ηθοποιού

Posted: 08 Nov 2012 03:00 PM PST

Το όνομά της είναι Μαρία Θαλασσινή και
είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι. Ο λόγος για την μονάκριβη κόρη των ηθοποιών Δήμητρας Παπαδήμα και Γιάννη Μποσταντζόγλου
Η Μαρία Θαλασσινή, η οποία όσο μεγαλώνει μοιάζει πολύ στην μητέρα της, βρέθηκε σε επίσημη θεατρική πρεμιέρα , μαζί με τον πασίγνωστο πατέρα της.
Ο φωτογραφικός φακός του radar.gr απαθανάτισε πατέρα και κόρη και σας την παρουσιάζει.







radar.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω  

Απίστευτη μεταμόρφωση με αφορμή μια… χυλόπιτα!

Posted: 08 Nov 2012 02:54 PM PST



Ένας νεαρός αποφάσισε να δείξει στον κόσμο «το
μεγαλύτερο επίτευγμα
της ζωής μου», όπως ο ίδιος λέει. Με αφορμή την απόρριψη από 1-2
κοπέλες, βρήκε το κίνητρο για μια εντυπωσιακή μεταμόρφωση!






Στο 2ο έτος ως φοιτητής, ζύγιζε πάνω από 120 κιλά και ήταν εντελώς αγύμναστος

Απίστευτη μεταμόρφωση με αφορμή μια... χυλόπιτα! (2)


Απίστευτη μεταμόρφωση με αφορμή μια... χυλόπιτα! (3)


Απίστευτη μεταμόρφωση με αφορμή μια... χυλόπιτα! (4)


Απίστευτη μεταμόρφωση με αφορμή μια... χυλόπιτα! (5)



Με το αδυνάτισμα έφτασε μέχρι τα 77
κιλά. Τώρα, μετά και από την αύξηση της μυικής μάζας ζυγίζει 86 κιλά, με
λίγες λεπτομέρειες να απομένουν…

Απίστευτη μεταμόρφωση με αφορμή μια... χυλόπιτα! (6)


Απίστευτη μεταμόρφωση με αφορμή μια... χυλόπιτα! (7)


Απίστευτη μεταμόρφωση με αφορμή μια... χυλόπιτα! (8)


otherside.gr











ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Φ. Σκορδά: Δείτε τη... χωρίς μακιγιάζ στο σούπερ μάρκετ! (Φωτογραφίες)

Posted: 08 Nov 2012 02:49 PM PST

Ο φωτογραφικός φακός "συνέλαβε" τη σέξι
παρουσιάστρια - χωρίς ίχνος μακιγιάζ -  να κάνει τα ψώνια της σε σούπερ μάρκετ, κόβοντας την ανάσα με το καυτό αθλητικό σορτσάκι της! Δείτε κι εσείς το πιο καλλίγραμμο και αψεγάδιαστο κορμί της ελληνικής TV...











 Με αθλητικό look έκλεψε τις εντυπώσεις! Η άψογη σιλουέτα της Φαίης είναι κάτι που ζηλεύουν πολλές γυναίκες. Η φύση την έχει προικίσει δίνοντάς της καλλίγραμμα πόδια αλλά και η ίδια μετά την γέννηση του γιου της Γιάννη φρόντισε να "χτίσει" σωστά το σώμα της!






 Έκανε τις αγορές της εβδομάδας, καθώς επιμελείται η ίδια το φαγητό της οικογένειας, ενώ προτιμά ψητά με σαλάτες, όσπρια και γαλακτοκομικά με χαμηλά λιπαρά ενώ από το διαιτολόγιό της δεν λείπουν τα φρούτα, οι φρέσκοι χυμοί, τα λαχανικά.





markos.tv

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω  

Απίστευτη αλλαγή: Δείτε πως είναι αυτή η γυναίκα σήμερα!

Posted: 08 Nov 2012 02:44 PM PST


Δε θα πιστεύετε ότι είναι η ίδια γυναίκα...

Αποφάσισε να αλλάξει όταν είδε τον πρώην άντρα της με μια πολύ μικρότερη της κοπέλα που θα μπορούσε άνετα να είναι μοντέλο!

Πλέον δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ήταν ένα χρόνο πριν!











kamikaze.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε το "νέο" τρομακτικό πρόσωπο της Ali Lohan!! (pics)

Posted: 08 Nov 2012 02:39 PM PST


Πρόκειται για την αδελφή της γνωστής πια σε όλους Lindsay
Lohan! Δείτε παρακάτω...
Η 17χρονη κοπέλα έκανε πλαστική εγχείρηση στο πρόσωπο της λόγω της καινούργιας καριέρας που ξεκινάει στο μόντελινγκ!!Δείτε το "νέο" τρομαχτικό πρόσωπο που δημιούργησε!!





















kamikaze.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Το σπέρμα του «έβραζε» από.... το laptop

Posted: 08 Nov 2012 02:34 PM PST





Ο 30χρονος Scott Reed και η επίσης 30
ετών σύζυγός του Laura από Hampshire όταν αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, δεν πίστευαν ότι θα ήταν κάτι τόσο δύσκολο.



Μέχρι που οι προσπάθειες έξι μηνών δεν έφεραν θετικό αποτέλεσμα και αποφάσισαν να αναζητήσουν τη βοήθεια ειδικού.


Η έκπληξή τους ήταν ακόμη μεγαλύτερη όταν τελικά ανακάλυψαν ότι ο λόγος για τον οποίο δε μπορούσαν να συλλάβουν ήταν… το laptop τους!


Ο νεαρός ηλεκτρολόγος συνήθιζε να χρησιμοποιεί το φορητό υπολογιστή του για μερικές ώρες πριν πέσει για ύπνο, βάζοντάς το πάνω στα πόδια του.







Το ζευγάρι αφού έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις απευθύνθηκε και σε ανδρολόγο για να ελέγξει την κινητικότητα και την ποιότητα των σπερματοζωαρίων του Scott.


Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι είχαν «βράσει». Οι γιατροί με τη βοήθεια μικροσκοπίων διέκριναν ότι η ουρά των σπερματοζωαρίων είχε μαζευτεί γύρω από το κεφάλι με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κολυμπήσουν για να φτάσουν στο ωάριο.


Το πρόβλημα αυτό είναι συχνό στους σεφ, που εργάζονται σε περιβάλλον όπου αναπτύσσονται υψηλές θερμοκρασίες, αλλά εμφανίζεται και σε όσους χρησιμοποιούν laptop.


«Δεν περίμενα ότι ο υπολογιστής μου θα μπορούσε να επηρεάσει την ποιότητα του σπέρματός μου. Πρώτα με ρώτησαν αν είμαι σεφ και η δεύτερη ερώτηση ήταν αν χρησιμοποιώ laptop. Το χρησιμοποιούσα κάθε μέρα. Ήταν σοκαριστικό να ακούω ότι αυτό μας δημιουργούσε πρόβλημα» είπε ο Scott.







Από την επόμενη μέρα άρχισε να βάζει το laptop του επάνω στο τραπέζι και λίγο καιρό μετά το ζευγάρι έμαθε ότι περίμενε το πρώτο του παιδί. 


Ο Scott αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την ιστορία του για να μάθουν κι άλλα ζευγάρια που ίσως αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, ότι η λύση μπορεί να είναι τόσο απλή, όσο το να βάζουν τον υπολογιστή τους σε ένα τραπέζι και να μην ντρέπονται να ζητούν βοήθεια από τους ειδικούς.




 techit.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Το βίντεο που συγκλόνισε το διαδίκτυο! "Με βίαζες από τα 4. Εύχομαι να πεθάνεις"

Posted: 08 Nov 2012 02:29 PM PST



Όταν οι συνδρομητές τσέκαραν το τελευταίο
βίντεο της Brie Lybrand, όλοι περίμεναν να δουν ένα τυπικό βίντεο της καλλονής από την Νέα Ορλεάνη όπου θα μιλούσε για ομορφιά και μόδα. Η Brie όμως στο τελευταίο της βίντεο έστελνε ένα μήνυμα στον βιαστής της. Η Brie που έχει συμμετάσχει σε εφηβικά καλλιστεία και διατηρεί ιστοσελίδα («The New Orleans Beauty Guru») με μυστικά ομορφιάς ανέβασε στο διαδίκτυο ένα βίντεο, κατηγορώντας τον πατέρα της Steven Bressler ότι την βίαζε και την κακοποιούσε τόσο την ίδια όσο και τη μητέρα της από 4 ετών μέχρι που έγινε 13. Χωρίς μακιγιάζ και με τρεμάμενη φωνή εξιστορεί την κόλαση που περνούσε: «Ο άνθρωπος που μου πήρε την παρθενιά, που έκλεψε την αθωότητά μου έγινε μέλος στο δίκτυο μου στο YouTube και βλέπει τα βίντεο μου. Δεν έχω μιλήσει ποτέ γι' αυτό σε δικαστήριο για να πω πώς είναι να σε δένει και να σε αλυσοδένει και να σε βασανίζει επί ώρες όταν είσαι μόλις 4 ετών ο ίδιος σου ο πατέρας». Η ηθοποιός εξηγεί στην κάμερα πως κατάφερε να μεγαλώσει κάτω από εξαιρετικά βάναυσες συνθήκες, πως έγινε δημοφιλής στο σχολείο, πως πήγε στο πανεπιστήμιο και στέλνει ένα μήνυμα στον πατέρα της λέγοντάς του: «Δεν χρειάζεται να σε φοβάμαι πια. Ασε με να σου δείξω την συλλογή μου από όπλα. Οπλοφορώ πάντα σε περίπτωση που σε πετύχω. Δεν πρόκειται ποτέ να με ξαναγγίξεις». Η ίδια ισχυρίζεται στο βίντεο ότι ο πατέρας της προσπάθησε πολλές φορές να σκοτώσει τη μητέρα της. Ένα βράδυ που εκείνη προσπάθησε να προστατέψει την κόρη της τη χτύπησε τόσο δυνατά που έσπασαν τα δόντια της. «Έβλεπα τη μητέρα μου μέσα σε μια λίμνη αίματος. Μετά εκείνος ήρθε κατά πάνω μου. Ακόμη και σήμερα στην ηλικία μου βλέπω εφιάλτες ότι έρχεται να με σκοτώσει. Νομίζω ότι αποφάσισα να γίνω ηθοποιός γιατί ήθελα να ξεφύγω από την πραγματικότητα που ζούσα. Την πραγματικότητα των βασανιστηρίων στα οποία με υπέβαλλες. Έγινα πολύ καλή εξαιτίας αυτού. Έγινα πολύ καλή στο να προσποιούμαι ότι είμαι κάποια άλλη. Steven Bressler, όταν με βίαζες το μυαλό μου ήταν κάπου αλλού. Στη Disney World ή σε κάποια παραλία. Ή σε μια κούνια, ακούγοντας μουσική από μιούζικαλ του Broadway. Οπουδήποτε αλλού εκτός από το ότι εσύ ήσουν από πάνω μου… και αυτό με βοήθησε στην καριέρα μου. Παρότι με κατέστρεψες για πάντα, δεν έχεις καταφέρει να πάρεις το καλύτερο κομμάτι του εαυτού μου… Έχω γνωρίσει έναν υπέροχο άντρα που με καταλαβαίνει, που είναι πάντα στο πλευρό μου όταν κλαίω και όταν είμαι αναστατωμένη –ειδικά την ημέρα του πατέρα- επειδή εγώ είχα για πατέρα ένα τέρας. Ένα δολοφόνο. Κάθε μέρα εύχομαι να πεθάνεις. Δεν σου αξίζει να αναπνέεις τον ίδιο αέρα με μένα. Εύχομαι να δεις αυτό το βίντεο και να έχεις μια απαίσια ζωή. Στο τέλος θα τιμωρηθείς και το περιμένω πώς και πώς. Μέχρι τότε… μείνε μακριά μου». Πηγή: aggouria.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΡΒΕΤΑΣ Η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του

Posted: 08 Nov 2012 02:24 PM PST

Χωρίς να χάνει το χαμόγελό του ο γνωστός
παρουσιαστής μίλησε με συγκινητικά λόγια για την απώλεια του πατέρα του και τις στιγμές που νοσταλγεί.
Ο Γιάννης Σερβετάς βρέθηκε στην εκπομπή "Κορίτσια για σπίτι" και εξήγησε τι του λείπει περισσότερο από τον πατέρα του, τον οποίο έχασε πρόσφατα: "Μου λείπουν καθημερινά πράγματα, όπως ένας μικρός καυγάς, το να με κλέψει στο τάβλι, το να με ρωτήσει μετά από τρια πιάτα φαΐ αν έχω χορτάσει, οι μικροκαυγάδες. Μου λείπει πολύ ο πατέρας μου... Ηταν ο πρίγκηπάς μου, που ερχόταν και με έπαιρνε με τη βέσπα του, μου λείπει αυτή η ασπίδα προσπασίας του'.
Ο πατέρας του παρουσιαστή έδωσε μάχη με την ασθένεια για τέσσερα χρόνια και απεβίωσε πριν από σχεδόν δύο χρόνια. Ανάμεσα στις συμβουλές του που θυμάται ο Γιάννης Σερβετάς είναι και η εξής: "Πάντα μου έλεγε να πιάσω μια δουλειά στο δημόσιο, τόσες γνωριμίες έχεις. Οπότε αν με ακούει κάποιος, ας μου δώσει μια δουλειά στο δημόσιο, για τον πατέρα μου, όχι για μένα".




radar.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω

Δείτε τη φωτογραφία με τα περισσότερα likes στην ιστορία του Facebook!

Posted: 08 Nov 2012 02:19 PM PST




Έσπασε όλα τα ρεκόρ με 3,901,245 likes! (μέχρι τώρα!)H φωτογραφία δημοσιεύτηκε λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων!

Πρωταγωνιστής ο Μπαράκ Ομπάμα ο οποίος ανακουφισμένος αγκαλιάζει τη γυναίκα του Μισέλ, η οποία τον στήριζε διαρκώς σε αυτή τη διαδρομή.

Αυτή η φωτογραφία κατάφερε να συγκεντρώσει τα περισσότερα likes από τότε που ιδρύθηκε το Facebook, σύμφωνα με το The Atlantic.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής το προεδρικό ζεύγος έχει καταφέρει να συγκεντρώσει και 538,962 shares!





kamikaze.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΒΙΚΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΟΥΑΟΥ! Δείτε τον κούκλαρο άντρα της παρουσιάστριας

Posted: 08 Nov 2012 02:14 PM PST


Αυτός είναι ο γοητευτικός άντρας με τον
οποίο είναι ερωτευμένη απο την τρυφερή ηλικία των 15 χρόνων της ζωής της, η παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου.
Όταν τον γνώρισε εκείνος σπούδαζε στην Αμερική, ενώ εκείνη βρισκόταν στην τρίτη γυμνασίου.Εκείνος έφυγε πίσω για σπουδές και συναντήθηκαν ξανά απο χρόνια. Μια ρομαντική ιστορία αγάπης με πρωταγωνιστές δύο υπέροχους ανθρώπους. Δείτε σε φωτογραφία το σύζυγο της, με τον οποίο έχει δύο γιούς.
Αυτός ο κύριος είναι λοιπόν! Ο επιχειρηματίας Γιάννης Ακάς.
Σε παλαιότερη συνέντευξη της, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως όταν γνώρισε τον άντρα της, άλλαξε για πάντα η ζωή της. «Ήμουν δεκαπέντε ή δεκάξι χρονών όταν με μια ξαδέλφη μου πήγαμε σινεμά στη Θεσσαλονίκη. Πριν φύγουμε της είπα: "Απόψε θα γνωρίσω τον άντρα της ζωής μου". Τον γνώρισα, αλλά για πολλά χρόνια δεν ξαναβρεθήκαμε. Ήταν φοιτητής στην Αμερική. Όταν επέστρεψε, συναντηθήκαμε τυχαία και δεν αργήσαμε να αποφασίσουμε πως θα ζήσουμε για πάντα μαζί».








radar.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω  

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΑΜΟΥ 101 ετών ο γαμπρός, 103 η νύφη!

Posted: 08 Nov 2012 02:09 PM PST


Ο Γου Κονχάν (Wu Conghan) και η σύζυγός του Γου
Σονσί (Wu Sognshi), πόζαραν ντυμένοι γαμπρός και νύφη στο φωτογραφικό φακό και επιτέλους απέκτησαν τις γαμήλιες φωτογραφίες που δεν μπόρεσαν να βγάλουν όταν παντρεύτηκαν!
Το αιωνόβιο ζευγάρι κινέζων δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό και τη χαρά του!
Ογδόοντα οκτώ χρόνια έπρεπε να περάσουν για να βγάλουν τη φωτογραφία του γάμου τους, μιας και το 1924, όταν και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, οι φωτογραφικές μηχανές δεν ήταν γνωστές στην Κίνα.

 Το ζευγάρι βλέπει τις γαμήλιες φωτογραφίες στο λάπτοπ






radar.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω  

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ Αποκάλυψε γιατί επέλεξε να γίνει γνωστός μέσω ίντερνετ

Posted: 08 Nov 2012 02:04 PM PST

Το λόγο για τον οποίο επέλεξε τα social
media και δη το youtube για να προβάλλει τα τραγούδια του δεν δίστασε να αποκαλύψει, μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο ανερχόμενος τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης.
Για ποιο λόγο λοιπόν ήταν μονίμως κλειδωμένος στο δωμάτιο του με μια κιθάρα, όπως βλέπουμε σε όλα τα βίντεό του, να τραγουδά και να κουνά πέρα δώθε το κεφάλι του; Με ή χωρίς παντόφλες;
Ο ίδιος στην συνέντευξη του ήταν αποκαλυπτικός:
"Θεώρησα πως ήταν το πιο άμεσο μέσο προκειμένου ν΄ απευθυνθώ στο κοινό. Δεν μ΄ αρέσει να πιάνω ανθρώπους και να τους ζητάω χάρες. Θέλω ο καθένας να κάνει τη δουλειά του όπως πρέπει!" είπε χαρακτηριστικά, ενώ σε ερώτηση για το από που αντλεί έμπνευση απάντησε:"Τα τραγούδια μου είναι επηρεασμένα από προσωπικές μου εμπειρίες, άλλοτε δικές μου, και άλλοτε άλλων".
Όσο γιατί πιστεύει πως τον αγάπησε ο κόσμος δηλώνει: "Αν ένα τραγούδι αρέσει στον κόσμο, είναι θέμα ενστίκτου. Θεωρώ πως το κοινό που μ΄ακούει είναι απλοί και καθημερινοί άνθρωποι, γι΄αυτό και ταυτίζονται μαζί μου".





radar.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 9/11;

Posted: 08 Nov 2012 01:59 PM PST


Τα Ζώδια Σήμερα 9 Νοέμβριου 2012






Κριός


21/3-20/4


Οι σκέψεις που έχεις για το μέλλον είναι πολλές και με λίγη συντονισμένη προσπάθεια, μπορείς να καταφέρεις να τις υλοποιήσεις, αγαπητέ Κριέ. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Σε όλα αυτά, μην ξεχνάς και τους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, τα πράγματα βελτιώνονται σήμερα και, με τη θετική όψη που πραγματοποιεί η Αφροδίτη από το Ζυγό με το Δία από τους Διδύμους, θα βρίσκεις λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν με το σύντροφό σου, με αποτέλεσμα να νιώσεις ασφαλής και ικανοποιημένος μαζί του. Κι αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, είναι μια καλή μέρα να πλησιάσεις το άτομο που θέλεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Οι πλανήτες σε ευνοούν, για να έχεις θετική ανταπόκριση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου αυτήν τη Παρασκευή είναι σε μια πολύ καλή πορεία, φίλε Κριέ, και η ομαδική δουλειά σου λύνει τα χέρια και τα κάνει όλα πιο εύκολα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται καλύτερο προγραμματισμό, γιατί τα έξοδα που έχεις είναι πολλά. Πάντως μην απογοητεύεσαι, αν τα χειριστείς με σύνεση και προγραμματισμό, θα έχεις και την ισορροπία που χρειάζεσαι, για να νιώσεις καλά.







Ταύρος


21/4-20/5


Η σημερινή Παρασκευή, αγαπητέ Ταύρε, θα έχει πολύ άγχος, καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και στην πραγματικότητα δεν τις προλαβαίνεις όλες. Όπως και να έχει, θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να κάνεις ό,τι μπορείς, χωρίς να βγαίνεις από τα όριά σου. Μην προσπαθήσεις να βάλεις καινούργια θέματα στο κεφάλι σου, παρά τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν, γιατί πρέπει πρώτα να ξεμπερδεύεις με τις ήδη ανειλημμένες υποχρεώσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, προσπάθησε να μην αφήσεις το άγχος και την πίεση να σε απομονώσουν από τον σύντροφό σου. Προτίμησε να του μιλήσεις, ακόμα κι αν είναι για τα παράπονα που έχεις από τη συμπεριφορά του. Αν σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, είναι καιρός να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου, για να περνάς καλύτερα. Μην χάνεις με τίποτα την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να εξελίσσονται θετικά και η ενεργητικότητά σου, φίλε Ταύρε, συμβάλλει σημαντικά σε αυτό. Στα οικονομικά σου, μην ξεχνάς να υπολογίζεις με λεπτομέρεια τα έξοδά σου, γιατί δεν σε παίρνει να ξεφύγεις περισσότερο από όσο ήδη έχεις. Πάντως, κάθε ζήτημα γραφειοκρατικού χαρακτήρα ευνοείται σήμερα και καλό είναι να το διευθετήσεις άμεσα, ώστε να ξεμπερδεύεις μαζί του.






Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα δεις θετικές εξελίξεις, κυρίως σε θέματα του παρελθόντος, που παρέμεναν στάσιμα μέχρι τώρα. Εκεί που είχες αποδεχθεί πως τίποτα δεν μπορεί να γίνει, τώρα όλα αρχίζουν να κινούνται και μάλιστα προς όφελός σου. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις κι εσύ για το καλύτερο. Από την άλλη, η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Αφροδίτη από το Ζυγό με το Δία από το ζώδιό σου θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό σου και εύκολα θα ξεπεράσεις τους σκοπέλους που ενδεχομένως θα παρουσιαστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, απαιτούν να αφιερώσεις χρόνο, για να βρεις κάποιες λύσεις στα παράπονα που σου εκφράζει ο σύντροφός σου. Μην κάνεις το λάθος να απομακρυνθείς κι άλλο από κοντά του, γιατί θα είναι δρόμος χωρίς γυρισμό για τη σχέση σας. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, μην χάνεις την καλή σου διάθεση και πέρνα όσο πιο όμορφα μπορείς, με φίλους και παρέες που σου φτιάχνουν το κέφι. Αυτό που ψάχνεις δεν θα αργήσει να έρθει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, φίλε Δίδυμε, κυρίως σε ό,τι αφορά συνεργασίες και αποφάσεις, που έχουν να κάνουν με το μέλλον. Απ' την άλλη, τα οικονομικά σου βρίσκονται παραδόξως σε μια καλή μέρα και, αν δείξεις λίγη ωριμότητα, θα μπορέσεις να τα διατηρήσεις σε μια καλή ισορροπία.






Καρκίνος
22/6-22/7

Απρόβλεπτες καταστάσεις ή και ειδήσεις, μπορεί να σου χαλάσουν σήμερα τη διάθεση, αγαπητέ Καρκίνε. Προσπάθησε, όσο αυτό είναι εφικτό, να μην επηρεαστείς και να είσαι σε ετοιμότητα να ασχοληθείς με τα δικά σου ζητήματα, που σήμερα εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, είναι μια καλή μέρα για να ξαναφέρεις το καλό κλίμα στη σχέση σου. Μίλα με τον σύντροφό σου και βρείτε μαζί λύσεις για όλα τα θέματα που σας απομακρύνουν και δεν σας βρίσκουν σύμφωνους. Αν δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο την μοναξιά, είναι στο χέρι σου να την διώξεις, αρκεί να αφήσεις τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Καρκίνος, τα επαγγελματικά σου χρειάζονται όλη σου την ενέργεια, γιατί σήμερα θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να αποδείξεις την αξία σου και να εξασφαλίσεις μια προαγωγή ή έστω την παραμονή σου στη θέση που βρίσκεσαι. Συγκράτησε τα νεύρα σου ό,τι κι αν γίνει με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου σήμερα ξεφεύγουν λίγο από τον έλεγχό σου. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό, για να μην χαθείς στα χρέη.





Λέων
23/7-23/8

Η σημερινή Παρασκευή κρύβει για εσένα αρκετό προβληματισμό, αγαπητέ Λέων, καθώς κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος επανέρχονται και μάλιστα με δυναμικό τρόπο, για να σου υπενθυμίσουν πως ό,τι έχεις αφήσει άλυτο, θα στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά σου. Απ' την άλλη, η ενεργητικότητά σου σήμερα θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις όλα και να προχωρήσεις γρήγορα, αξιοποιώντας διάφορες ευκαιρίες που θα προκύψουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, οργάνωσε κάτι ασυνήθιστο για το αποψινό βράδυ και πέρνα χρόνο με το σύντροφό σου, κουβεντιάζοντας για κοινούς σας στόχους. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ετοίμασε την αγκαλιά σου, να υποδεχτεί έναν παλιό έρωτα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου θα είναι αρκετά απαιτητική σήμερα, φίλε Λέων, αλλά με λίγη προσοχή και χωρίς εκνευρισμό, θα τα πας περίφημα. Απόφυγε ωστόσο, τις σημαντικές αποφάσεις και διευθέτησε το συντομότερο χρέη ή γραφειοκρατικά ζητήματα.






Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή Παρασκευή έχει αυξημένες υποχρεώσεις, αρκετό άγχος και μια πίεση, που δεν σε αφήνει να λειτουργήσεις σωστά, αγαπητέ Παρθένε. Βάλε μπροστά τη λογική σου και μην αφήνεις τον πανικό να σε καταβάλει. Δείξε προσοχή και αυτοέλεγχο, για να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου είναι σε μια καλή μέρα, αν είσαι Παρθένος. Πλησίασε λίγο περισσότερο τον σύντροφό σου και θα νιώσεις όμορφα, με την ανταπόκριση που θα εισπράξεις. Κι αν ακόμη βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά, να ξέρεις ότι σύντομα θα γνωρίσεις κάποιο άτομο, που θα σε συγκινήσει. Μόνο μη βιάζεσαι, γιατί θα κάνεις λάθος επιλογές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Παρθένε, καλό είναι να μείνεις σταθερός στις απόψεις και τα σχέδιά σου και να αφήσεις τις σημαντικές αποφάσεις για κάποια άλλη στιγμή. Όσο για τα οικονομικά σου, είναι πολλά αυτά που θέλεις να ισορροπήσεις. Με λίγη προσοχή, θα τα καταφέρεις.






Ζυγός
23/9-22/10

Η σημερινή Παρασκευή, αγαπητέ Ζυγέ, σε βρίσκει αρκετά ήρεμο και ισορροπημένο σε διάφορους τομείς που μέχρι τώρα σε αναστάτωναν, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την αποψινή θετική όψη της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Δία από τους Διδύμους. Μην αφήσεις να σου ξεφύγει πάλι η κατάσταση, αλλά κάνε ό,τι μπορείς, για να αξιοποιήσεις τόσο τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται όσο και τη δική σου ενέργεια, ώστε να βάλεις τη ζωή σου σε μια τάξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Ζυγέ, όλα πάνε πολύ καλύτερα και με λίγη καλή θέληση, μπορείς να καλύψεις το κενό που έχει δημιουργηθεί στη σχέση σου. Κι αν δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά, κάνε τις κατάλληλες κινήσεις, για να δημιουργήσεις μια ερωτική ατμόσφαιρα γύρω σου. Ο έρωτας δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνιση του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ζυγός, τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλή ισορροπία, αλλά χρειάζεται λίγη προσπάθεια για να σταθεροποιήσεις τις διάφορες καταστάσεις, που σου δημιουργούν κάθε τόσο πρόβλημα. Κυρίως ασχολήσου με θέματα του παρελθόντος, αλλά και με τα οικονομικά σου. Η σημερινή Παρασκευή είναι μια καλή μέρα, για να βρεις νέους πόρους εσόδων.






Σκορπιός
23/10-22/11

Έχεις κάθε πιθανότητα να πετύχεις όσα θέλεις, φίλε Σκορπιέ, και αυτό θα φανεί έντονα σήμερα, που θα πάρεις αποφάσεις, οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σου και τον τρόπο που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα τις καταστάσεις. Σε αυτή την πορεία θα σε βοηθήσουν και κάποια άτομα που πραγματικά σε νοιάζονται. Επίσης, θα έχεις πολύ δυνατό σύμμαχο τη Σελήνη, που πραγματοποιεί θετική όψη σήμερα με τον Ήλιο από το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να μην αφήσεις την επαγγελματική πίεση να εισβάλλει στη σχέση σου. Κι εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά, να θυμάσαι πως οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για νέες γνωριμίες. Μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις που δεν σε ικανοποιούν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται πολύ προσοχή, αγαπητέ Σκορπιέ, και ετοιμότητα να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες, που δεν περίμενες να εμφανιστούν. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται καλή διαχείριση και μεγάλη προσοχή στα έξοδα, που συνεχώς σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου.





Τοξότης
23/11-21/12

Οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, είναι αρκετές και αφορούν κυρίως σε άτομα που θα σε πλησιάσουν και θα σε μπερδέψουν με τη συμπεριφορά τους. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά, για να καταλάβεις ποιοι είναι αυτοί που σου λένε αλήθεια και ποιοι είναι αυτοί που σε κοροϊδεύουν. Σε κάθε περίπτωση να είσαι ψύχραιμος και έτοιμος για όλα. Τα επαγγελματικά σου έχουν μπει σε μια καλή σειρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου η σημερινή Παρασκευή είναι λίγο περίεργη αν είσαι Τοξότης, καθώς θα μπεις στη διαδικασία να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για κάποια πράγματα, αλλά μάλλον χωρίς αποτέλεσμα. Ίσως πρέπει να ξεπεράσεις ορισμένα ζητήματα χωρίς πολλές κουβέντες. Αν είσαι ακόμη στο ψάξιμο, η μέρα είναι κατάλληλη για να δεχθείς προσκλήσεις σε φιλικά σπίτια. Μην πεις όχι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Τοξότη, δούλεψε με τα άτομα που μπορείς να επικοινωνήσεις πιο εύκολα και μην τα κάνεις όλα μόνος σου. Θα καταφέρεις πολλά περισσότερα με την ομαδική δουλειά. Τα οικονομικά σου σε βαραίνουν αρκετά, με τα έξοδα που έχεις. Δείξε ψυχραιμία και μην ξεφεύγεις από τον προγραμματισμό σου.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Τα νεύρα σου σήμερα δεν είναι σε καλή κατάσταση, αγαπητέ Αιγόκερε, και αυτό δεν αφορά μόνο εσένα, αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου και στους οποίους ξεσπάς με κάθε αφορμή. Ηρέμησε λίγο και βρες τι ακριβώς σου φταίει, γιατί σήμερα κινδυνεύεις να διαταράξεις ισορροπίες σε σχέσεις ετών.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα, καθώς η γοητεία σου συναρπάζει το σύντροφό σου και το κλίμα στη σχέση σας είναι πολύ καλό. Αξιοποίησε την εύνοια της ημέρας, για να μιλήσεις για το πώς αισθάνεσαι και μην απομονώνεσαι. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, κάνε την κίνησή σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά και μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται μεγάλη προσοχή, φίλε Αιγόκερε, ειδικά σε θέματα που αφορούν σε υπογραφές και συμφωνίες. Ίσως θα πρέπει όλα αυτά να τα αφήσεις για κάποια άλλη στιγμή, που και ο πλανήτης της επικοινωνίας θα κινείται σε ορθή πορεία. Τα οικονομικά σου επίσης πρέπει να τα αναδιοργανώσεις και να πειθαρχήσεις απόλυτα στο νέο πρόγραμμα που θα φτιάξεις, διαφορετικά θα πνιγείς σε έναν κυκεώνα χρεών και δύσκολα θα έχεις την δυνατότητα να ξεμπλέξεις.







Υδροχόος
20/1-19/2

Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές, αγαπητέ Υδροχόε, και ειδικά σήμερα, με την θετική όψη που πραγματοποιεί η Αφροδίτη με το Δία, μπορείς να τις αξιοποιήσεις για να πετύχεις πολλά από αυτά που θέλεις. Ωστόσο, η κυκλοθυμία σου στέκεται εμπόδιο στην ενεργητικότητα που πρέπει να επιδείξεις. Περιόρισε όσο μπορείς τη μελαγχολία που σε πιάνει κάποιες στιγμές και προχώρα τα σχέδιά σου απερίσπαστος, χωρίς να χάνεις την ψυχραιμία σου με κάποια άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, μάλλον έχεις αφήσει κάποιες καταστάσεις να χρονίζουν, με αποτέλεσμα σήμερα να βρεθείς μπροστά σε δυσάρεστες εξελίξεις στη σχέση σου. Φέρσου με ψυχραιμία και φρόντισε να προτιμήσεις το διάλογο από τη σιωπή. Αν δεν είσαι σε σχέση, η προσωπικότητά σου θα κάνει κάποιο άτομο να σε προσέξει. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται, φίλε Υδροχόε. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιες συμφωνίες ή συζητήσεις που θα κάνεις με τους συνεργάτες σου, γιατί τα πράγματα πολλές φορές δεν είναι όπως φαίνονται. Απόφυγε τις σημαντικές αποφάσεις και τακτοποίησε όσο το δυνατόν περισσότερα οικονομικά ανοίγματα.





Ιχθείς
20/2,20/3

Η σημερινή Παρασκευή είναι ιδιαίτερα φορτωμένη και οι υποχρεώσεις που έχεις θα αυξάνονται όσο περνά η μέρα, αγαπητέ Ιχθύ. Δείξε την ανάλογη ψυχραιμία και μην αποσυντονίζεσαι από όσα προκύπτουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Γενικά, χρειάζεσαι καλό προγραμματισμό και χρόνο για να ξεκουραστείς, καθώς οι δυνάμεις σου δεν είναι ανεξάντλητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, είναι μια καλή μέρα για να βάλεις σε σειρά κάποια ζητήματα και να λύσεις μια και καλή τις παρεξηγήσεις, που σε έχουν απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, η επαφή με τους γύρω σου σήμερα ευνοείται. Μην αφήσεις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Ιχθύ, στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να δώσεις κάποιες οριστικές λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου είναι σε μια φάση αρκετά καλή. Μην κάνεις κινήσεις που έχουν ρίσκο και απόφυγε τις σημαντικές συμφωνίες, που μπορεί να σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.
Πηγή: myastro.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Εμφανίστηκε η σπανιότερη φάλαινα στον κόσμο

Posted: 08 Nov 2012 01:55 PM PST




Ένα είδος φάλαινας που είχαν «χάσει» οι επιστήμονες εδώ και 140 χρόνια εμφανίστηκε και πάλι στη Νέα Ζηλανδία...




Η φάλαινα, που πολλοί την χαρακτηρίζουν ως τη σπανιότερη φάλαινα στον κόσμο, ξεβράστηκε πριν από δύο χρόνια σε μία παραλία στη Νέα Ζηλανδία και οι επιστήμονες πίστευαν ότι πρόκειται για ένα συνηθισμένο είδος.



Οι εξετάσεις DNA όμως έδειξαν την πραγματική ταυτότητα του άτυχου ζώου, το οποίο ανήκει στις φάλαινες «Spade-toothed», οι οποίες ανακαλύφθηκαν πρώτη φορά το 1872 όταν θραύσματα κοκάλων βρέθηκαν σε ένα έρημο νησί του Ειρηνικού.



Μέχρι σήμερα κανένας άνθρωπος δεν είχε δει το συγκεκριμένο είδος. Από τότε που ανακαλύφθηκαν τα ζώα, τα μόνα σημάδια ότι συνέχισαν να υπάρχουν ήταν δύο κρανία που βρέθηκαν στη Νέα Ζηλανδία τη δεκαετία του ' 50 και στη Χιλή το 1986.

24wro





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Φρίκη: Βασάνισε έφηβο αναγκάζοντάς τον να πιει τα ούρα και το αίμα του!

Posted: 08 Nov 2012 01:48 PM PST



 Σε 4 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε η..





26χρονη Kerry Howle, η οποία βασάνισε με απίστευτα σαδιστικό τρόπο έναν 15χρονο.



Το δικαστήριο στη Βρετανία, άκουσε με φρίκη τις λεπτομέρεις του δίωρου σαδιστικού μαρτυρίου στο οποίο υπέβαλλε η Howle τον νεαρό, ο οποίος, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, είχε βρίσει την μητέρα της η οποία πάσχει από καρκίνο.



Η κοπέλα, τον Αύγουστο του 2012, έπιασε ως όμηρο τον νεαρό, τον χτύπησε με τασάκι στο κεφάλι, τον έβαλε να φάει αηδιαστικά πράγματα, ενώ όταν εκείνος ζήτησε να πάει στην τουαλέτα αυτή τον ανάγκασε να πιει τα ούρα του!



Στη συνέχεια τον έβαλε μάλιστα να πιει το αίμα του, που έτρεχε από μια ανοικτή πληγή...

Στο δικαστήριο απεδείχθη ότι η κοπέλα είχε αρκετά βίαιο παρελθόν

Πηγή: Dailymail




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Βαθιά ερωτευμένος ο James Bond…

Posted: 08 Nov 2012 01:41 PM PST




«O κατάσκοπος που με αγάπησε» θα μπορούσε να σκέφτεται η...



γυναίκα του Daniel Craig, Rachel Weisz, αφού τo τρυφερό φιλί που της έδωσε ο σύζυγός της, είναι το όνειρο πολλών γυναικών στον πλανήτη. Μόνο που για την ίδια είναι η πραγματικότητα, καθώς ο 44χρονος ηθοποιός έχει μάτια μόνο για εκείνη, όπως αποδεικνύεται και στις φωτογραφίες.



Το ζευγάρι των Βρετανών, απέσπασε όλα τα βλέμματα στη χθεσινή εκδήλωση BAFTA Britannia Awards 2012, όπου και βραβεύτηκε ο James Bond ως «ο καλύτερος Βρετανός ηθοποιός της χρονιάς».



Ο διάσημος ηθοποιός μιμούμενος τον Βρετανό πράκτορα έδειχνε υπέροχος μέσα στο μαύρο tuxedo, αλλά πιο υπέροχο ήταν το βλέμμα του προς την πρωταγωνίστρια της ζωής του…


















24wro






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές