Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Τα 5 πιο παράξενα εστιατόρια που έχετε δει!! (pics)

Posted: 05 Nov 2012 03:26 PM PST



Δείτε τα 5 εστιατόρια που βρίσκονται στα πιο αλλόκοτα μέρη!!!Θα εκπλαγείτε!!














http://www.kamikaze.gr/2012/11/5-pics.html
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΠΥΡΓΟΣ: Βρήκε τον σκύλο του μετά από έξι μήνες!

Posted: 05 Nov 2012 03:20 PM PST

: Ο Μαξ ήταν ένας από τους σκυλούς που περισυλλέγησαν στις 4 Μαΐου από την κεντρική πλατεία του Πύργου και οδηγήθηκαν στο χώρο...



που λειτουργεί -με ευθύνη του Φιλοζωικού Συλλόγου Πύργου- σαν καταφύγιο στην περιοχή της Συντριάδας.



Την Τρίτη 23 Οκτωβρίου ο ιδιοκτήτης του ήταν ανάμεσα σ` αυτούς που βρέθηκαν στην οδό Σωκράτους, όπου και σημειώθηκε το περιστατικό θανάτου σκύλου από φόλα. Ο ίδιος ρώτησε μέλη και ενημερώθηκε για τη δράση του συλλόγου μας και ότι διαθέτει κάποιο χώρο που φιλοξενεί αρκετά αδέσποτα αλλά και κακοποιημένα ζώα. Το απόγευμα της επόμενης ημέρας βρέθηκε στον χώρο και εκεί εξελίχθηκαν ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές...



Ο Μαξ, στη θέα του ιδιοκτήτη του, ξεφύσηξε, και φανέρωσε μια απίστευτη ηρεμία... η σχέση ανθρώπου-ζώου σε όλο της το μεγαλείο!



Πλέον ο Μαξ είναι και πάλι στο σπίτι του -σε περιοχή λίγο έξω από τον Πύργο- μετά την εξάμηνη φιλοξενία του από τα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου Πύργου στο χώρο της Συντριάδας. Μια ιστορία με αίσιο τέλος!



Star.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Έγκυος κατάπιε οδοντόβουρτσα

Posted: 05 Nov 2012 03:10 PM PST




Μία οδοντόβουρτσα επέλεξε να χρησιμοποιήσει μια ...



έγκυος προκειμένου να ανακουφίσει την φαγούρα που ένιωθε στο πίσω μέρος του λάρυγγά της.



Βέβαια όπως αποδείχτηκε δεν ήταν καθόλου καλή ιδέα καθώς την κατάπιε!



Η γυναίκα που είναι τεσσάρων μηνών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Τελ Αβίβ, ωστόσο οι γιατροί απέφυγαν λόγω της εγκυμοσύνης να την υποβάλλουν σε ακτινολογικό έλεγχο.



Τελικά, χρειάστηκε να την υποβάλλουν σε γενική αναισθησία για να καταφέρουν να κάνουν τομή και να αφαιρέσουν την οδοντόβουρτσα, την οποία κράτησαν ως... ενθύμιο.



thestival.gr







ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

10 τυχαίες παρατηρήσεις για το facebook

Posted: 05 Nov 2012 03:04 PM PST




 Όσο πιο έξυπνο επιχειρήσεις να κάνεις ένα status update σου, τόσο ...


αυξάνονται οι πιθανότητες να σου το σχολιάσουν με τον πιο αδιάφορο τρόπο οι πιο ηλίθιοι άνθρωποι στη λίστα των φίλων σου.

2. Ή δεν θα στο σχολιάσει κανείς απολύτως και θα κατέβει κάτω κάτω στη λίστα. Μεγαλύτερη ταπείνωση.

3. Μόλις το γράψεις, θα σκεφτείς κάτι άλλο, ακόμα πιο έξυπνο (προφανώς είσαι σε μεγάλη φόρμα εκείνη την ημέρα) ή θα σου συμβεί κάτι αναπάντεχο που θα θελήσεις να μοιραστείς άμεσα (είδες ούφο, βρήκες 5 ευρώ, βαριέσαι στη δουλειά, σύντομη λαϊκή θυμοσοφία) και θα αναγκαστείς να διαγράψεις το πρώτο.

4. Το άγχος να αποφύγεις tagging σε φωτογραφία που είσαι σαν βλαμμένος ισοδυναμεί με το άγχος να προλάβεις να κάνεις απαγορευτικό σήμα πανικού με τα χέρια στον αλλοδαπό στα φανάρια πριν σου ακουμπήσει τη βούρτσα στο παρμπρίζ. Σχεδόν αδύνατο.

5. Η διαδικασία του attending αποτελεί το ταχύτερο πέρασμα από την απόλυτη ευγένεια στην υπεροπτική αγένεια. Αρχικά κάνεις rsvp σε οποιοδήποτε event πριν δεις τι είναι, γάμος, reunion, εκλογές σωματείου, εκδρομή για ιαματικά λουτρά. Μπαίνεις μετά από λίγο στη σελίδα του event, κόβεις τις φάτσες όσων άλλων θα παρευρεθούν - αν είναι μπάζα, διαγράφεις το event.

6. Δεν υπάρχει απολύτως καμία λογική εξήγηση για τις τρεις γκαζίλιον διαφορετικές διαφημίσεις για να μετρήσεις το IQ σου.

7. Βέβαια, μπορεί το «H μέση ελληνική IQ είναι 98. Είσαι πιο έξυπνος από ο μέσος 'Ελληνας; Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να ξεπεραστούν τα τελευταία ερώτηση!» να είναι κωδικοποιημένη αγγελία πρόσληψης της ΝASA που σε εξετάζει στο συντακτικό.

8. Στο αξιακό σύστημα του Facebook, ο υποτιμητικός όρος «σαβουρογαμία» ισοδυναμεί με αριθμό στη λίστα φίλων μεγαλύτερο του 250. Παλιότερα ήταν 200.

9. Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι κάποια στιγμή οι φίλοι σου θα πάψουν να σε προσφωνούν με το όνομα αλλά μόνο με το επώνυμο.

10. Μέχρι να φτάσεις εδώ, σκέφτηκες 2 φορές να αλλάξεις το status σου.





dete.gr


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Σοκαριστικές φωτογραφίες της Ζιζέλ! Τι έπαθε?

Posted: 05 Nov 2012 02:57 PM PST




Το πασίγνωστο μοντέλο εθεάθη να τρώει σε εστιατόριο του Miami και οι παπαράτσι φυσικά την ακολούθησαν.....
Όταν βγήκε από το ρεστοράν ήταν κάπως...έτσι. μεταξύ φάσης και αφασίας!
Η Ζιζέλ είναι έγκυος στο δεύτερο της παιδί και πηγές λένε πως ζαλίστηκε λόγω της εγκυμοσύνης γι αυτό και παράτησε τα πάντα και έφυγε βιαστικά για το σπίτι της. Όσο για τους παπαράτσι... προσπάθησε να μη τους δώσει τροφή για σχόλια κρύβοντας το πρόσωπό της, αλλά μάταια.






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Φοιτητές ζητούν κόπρανα από τους ταξιδιώτες!

Posted: 05 Nov 2012 02:48 PM PST




Τρεις Ολλανδοί φοιτητές ιατρικής ζητούν από ταξιδιώτες τροπικών..
.

χωρών να δωρίσουν δείγματα κοπράνων με την επιστροφή στην πατρίδα τους για... χάριν της έρευνας.



Η μελέτη θα εξετάσει την ανθεκτικότητα βακτηρίων στα αντιβιοτικά και θα επικεντρωθεί κυρίως σε ταξιδιώτες με προορισμό περιοχές της Ασίας και της Αφρικής.



"Οι ταξιδιώτες θα κληθούν, μετά τον εμβολιασμό τους και τα ταξίδια τους να στείλουν δείγματα κοπράνων σε διαφορετικές περιόδους σε διάρκεια ενός έτους, μετά την επιστροφή τους από τις τροπικές περιοχές." δήλωσε ένας εκ των ερευνητών, ο Jarne van Hattem.



Οι εθελοντές θα λάβουν μια συσκευασία με πλαστικά κουτάκια, κιτ με επιχρίσματα και μια τσάντα μαζί με οδηγίες χρήσης καθώς το δείγμα θα πρέπει πρέπει να σφραγίζεται και τοποθετείται σε φάκελο, με διεύθυνση για το Ιατρικό Κέντρο Erasmus στο Ρότερνταμ.



Για την ολοκλήρωση της μελέτης, οι συμμετέχοντες καλούνται να στείλουν έξι ή τρία δείγματα κατά τη διάρκεια ενός έτους.



Όσοι αποφασίσουν να συμμετάσχουν θα ανταμειφθούν με μια ειδική ταινία κινουμένων σχεδίων που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τη μελέτη.



"Οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν τα κόπρανα αρκετά αηδιαστικά. Έτσι, με αυτό το καρτούν δείχνουμε μια πιο χιουμοριστική πλευρά" λέει χαριτολογώντας ο Van Hattem.

e-go.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Μικρά μυστικά για να κερδίσετε χρόνια!

Posted: 05 Nov 2012 02:42 PM PST






Ακολουθήστε αυτά τα απλά μυστικά και κερδίστε χρόνια!




Κερδίστε 2 χρόνια τρώγοντας σαλάτες



Ιταλική έρευνα βρήκε ότι η κατανάλωση μίας κούπας ωμών λαχανικών καθημερινά μπορεί να προσθέσει δύο χρόνια στο προσδόκιμο της ζωής σας. Γιατί να τα προτιμήσετε ωμά; Διότι το μαγείρεμα εξατμίζει έως και το 30% των αντιοξειδωτικών που περιέχουν τα λαχανικά. Μην ξεχνάτε λοιπόν να τρώτε πάντα σαλάτα με το γεύμα σας ρίχνοντας λίγο ελαιόλαδο για να αυξήσετε την απορρόφηση ορισμένων θρεπτικών συστατικών.



Κερδίστε 3 χρόνια μειώνοντας το λίπος σας



Προσπαθήστε να διατηρήσετε τον Δείκτη Μάζα Σώματός σας (το πηλίκον του βάρους σας σε κιλά με το τετράγωνο του ύψους σας σε μέτρα) μεταξύ στις τιμές 18 -25. Αν ο Δ. Μ. Σ. παραμένει στο 25-35 μπορεί να μειώσει το προσδόκιμο ζωής έως και τρία χρόνια (το περιττό λίπος σώματος αυξάνει τον κίνδυνο διαβήτη, καρδιοπαθειών, εγκεφαλικού επεισοδίου και καρκίνου του παχέος εντέρου). Εάν δεν γυμνάζεστε ξεκινήστε σήμερα κιόλας και ακολουθήστε μια πιο άλιπη διατροφή.



Κερδίστε 3 χρόνια καταναλώνοντας ξηρούς καρπούς



Καταναλώνετε ξηρούς καρπούς, χωρίς να ξεχνάτε τα καρύδια που περιέχουν ευεργετικά ω-3 λιπαρά οξέα. Προσπαθήστε να τρώτε 55 γραμμάρια ανάλατους ξηρούς καρπούς καθημερινά ως σνακ ή μέσα στη σαλάτα σας.



Κερδίστε 7 χρόνια κάνοντας φίλους



Αυστραλοί ερευνητές ανακάλυψαν ότι όσοι πολλούς φίλους εμφάνιζαν και το μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής. Το να έχετε σταθερούς και καλούς φίλους γύρω σας μπορεί να σας προσθέσει έως κι επτά χρόνια ζωής. Προσπαθήστε να γίνετε κοινωνικοί στη δουλειά σας, στη γειτονιά σας, παντού.



Το μυστικό



Φοβάστε τη γήρανση; Αντιμετωπίστε το θετικά και θα ζήσετε επτά χρόνια περισσότερο από εκείνους που αντιμετωπίζουν τα γηρατειά ως μία μαύρη περίοδο.
24wro





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Τρίτη 6/11;

Posted: 05 Nov 2012 02:35 PM PST






Τα Ζώδια Σήμερα 6 Νοέμβριου 2012






Κριός


21/3-20/4


Ημέρα που θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα θα είναι αυτή η Τρίτη για εσένα, αγαπητέ Κριέ, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τις θετικές όψεις που πραγματοποιούνται ανάμεσα στην Σελήνη από το Λέων με τον Ερμή και τον Ουρανό. Έχεις συσσωρευμένες πολλές υποχρεώσεις από το παρελθόν που σε αγχώνουν. Μην ανησυχείς όμως, θα καταφέρεις να τα εξομαλύνεις όλα και μάλιστα όσο πιο ικανοποιητικά γίνεται. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν και θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που σου προσφέρει ο σύντροφός σου, φίλε Κριέ. Για να του το ανταποδώσεις, δημιούργησε μία ρομαντική ατμόσφαιρα στο σπίτι και υποδέξου τον με ανοιχτή την αγκαλιά σου και με ερωτική διάθεση. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, εκμεταλλεύσου τη θέση του Ερμή, για τελευταία ημέρα σε κανονική πορεία στον Τοξότη, για να συναντήσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Κριός, ο δυναμισμός που θα έχεις στη δουλειά σου θα σε κάνει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν. Τα επιχειρήματα που θα έχεις, για να αντιμετωπίσεις τους ανταγωνιστές σου, θα εκτιμηθούν με το παραπάνω από συναδέλφους και συνεργάτες. Στα οικονομικά, συνεχίζεις να ξοδεύεις πολλά χρήματα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις του παρελθόντος.





Ταύρος


21/4-20/5


Ευνοϊκή θα είναι αυτή η Τρίτη για εσένα, αγαπητέ Ταύρε, με τα σχέδια και τις αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου, να επιτυγχάνονται με ευκολία. Για να μπορέσεις όμως να προχωρήσεις, πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μπορεί να αποτελούν τροχοπέδη για την πορεία σου, και μετά να ασχοληθείς ενεργά και ανεμπόδιστα με το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα καταπλήξει, φίλε Ταύρε, και ο σύντροφός σου θα νιώσει πιο ερωτευμένος από ποτέ μαζί σου. Μην αφήνεις την ημέρα αναξιοποίητη και μη διστάσεις να του μιλήσεις για τις επιθυμίες σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου να περιμένετε προσκλήσεις και προκλήσεις, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Μην τις θυσιάσετε στον βωμό του εγωισμού σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, βάλε ένα σωστό και εφικτό πρόγραμμα και ασχολήσου ενεργά με τις βαρετές ευθύνες του επαγγέλματος σου. Ταυτόχρονα, θα καταφέρεις να κάνεις μία εποικοδομητική κουβέντα για την πορεία των οικονομικών σου, που παραμένουν πιο στάσιμα από ποτέ.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, αγαπητέ Δίδυμε, και πρέπει να κάνεις αρκετό κουράγιο, για να μπορέσεις να φέρεις κάποια θέματα εις πέρας. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό. Οι ευκαιρίες θα σου εμφανίζονται η μία μετά την άλλη και μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου και μάλιστα με επιτυχία. Αρκεί να κάνεις θετικές σκέψεις για το μέλλον και να ξέρεις ότι θα έχεις πολύ ευχάριστες εξελίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ο έρωτας αλλά και ο ρομαντισμός, φίλε Δίδυμε, θα παίξουν τον πρωτεύοντα ρόλο αυτήν την Τρίτη στην αισθηματική σου ζωή. Καλό θα είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες, που αφορούν στην καθημερινότητά σου και να κάνεις κάτι διαφορετικό με το σύντροφό σου. Αν είσαι στο ψάξιμο, μια καινούργια γνωριμία θα φέρει σήμερα μεγάλη χαρά στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Δίδυμος, στα επαγγελματικά μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα που έχεις στη δουλειά σου. Στα οικονομικά, αυτή η Τρίτη για εσένα θα είναι μέρα με αρκετά έξοδα, γι' αυτό πρέπει επειγόντως να αποφύγεις τις περιττές σπατάλες και να φροντίσεις να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που υπάρχουν.




Καρκίνος
22/6-22/7

Εύνοια σε περιμένει αυτήν την Τρίτη, αγαπητέ Καρκίνε, στις επικοινωνιακές σου συναλλαγές και τις κοινωνικές σου συναναστροφές. Δημιούργησε τώρα τις σωστές βάσεις και μην κάνεις τίποτα ριψοκίνδυνο, που μπορεί μελλοντικά να αποδειχτεί λανθασμένο. Εκμεταλλεύσου την δυναμικότητά σου, για να ανοίξεις το δρόμο για την ομαλότερη πραγματοποίηση των στόχων σου, είτε αυτοί αφορούν στα επαγγελματικά είτε στα αισθηματικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στη σχέση σου θα ξεπεραστούν, φίλε Καρκίνε, αν δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στο σύντροφό σου και σταματήσεις να είσαι εριστικός στις μεταξύ σας κουβέντες. Αν η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμη συντροφιά, είναι καιρός να εξωτερικευτείς λίγο, αφού με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Ζυγό, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα θέματα εργασίας, αν είσαι Καρκίνος, μην απαισιοδοξείς, γιατί διανύεις περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα φέρουν καλές εξελίξεις για εσένα. Στα οικονομικά, καλό θα είναι σήμερα να αποφύγεις τις βιαστικές συμφωνίες. Επίσης, να προσέχεις αρκετά τα έξοδα που μπορεί να προκύψουν, ώστε να μην χάσεις τον λογαριασμό.





Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, προσπάθησε να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου και τακτοποίησε όσα σου επιτρέπουν οι αντοχές σου. Φρόντισε επίσης να τελειώνεις με ενδεχόμενα οικογενειακά ζητήματα, που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις στο σύντροφό σου, φίλε Λέων, και μην δώσεις υποσχέσεις, που δεν θα μπορείς στο μέλλον να πραγματοποιήσεις, γιατί πολύ γρήγορα θα έρθεις σε σύγκρουση μαζί του και τα πράγματα θα χειροτερέψουν μεταξύ σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, απόψε με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου και να πραγματοποιεί θετική όψη με την Αφροδίτη από το Ζυγό, έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μια γνωριμία, που θα σε κάνει να χαρείς και θα ανανεώσει την διάθεση σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αν είσαι Λέων. Θα έχεις πάρα πολύ ενέργεια και θα θέλεις να τα τελειώνεις όλα εδώ και τώρα. Ίσως και να τα καταφέρεις, αν δεχτείς τη βοήθεια, που οι συνεργάτες σου θα σου δώσουν απλόχερα. Στα οικονομικά, παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Θα σου αποφέρουν πολύ καλά έσοδα στο μέλλον




Παρθένος
24/8-22/9

Θέλεις να βάλεις σε σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν, αγαπητέ Παρθένε. Ο εκνευρισμός και η ένταση όμως θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της ημέρας και δεν θα σου επιτρέψει να το κάνεις. Αντ' αυτού, καλύτερα να εργαστείς μόνος σου και να τακτοποιήσεις μισοτελειωμένες υποθέσεις, που πρέπει όμως να διευθετηθούν, για να μπορέσεις να προχωρήσεις ένα βήμα πιο μπροστά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, ίσως να έχεις κάποια παράπονα, που πρέπει να τα εκφράσεις στο σύντροφό σου γρήγορα, για να απαλλαγείς από τις ανασφάλειες και από τις αμφιβολίες που σε βασανίζουν και δεν σε αφήνουν να εκδηλωθείς. Εσύ που ακόμη είσαι μόνος, μην κάθεσαι καθόλου, γιατί με τον ερωτισμό που έχεις, σίγουρα θα προκύψει κάποια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου πρέπει να προσέχεις στις κινήσεις σου, φίλε Παρθένε, γιατί από την ένταση και την βιασύνη, μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Στα οικονομικά σήμερα δεν θα τα πας άσχημα. Ίσως να έρθουν και κάποια χρήματα, που δεν τα περίμενες και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.




Ζυγός
23/9-22/10

Φρόντισε σήμερα να περιορίσεις το άγχος και την ένταση που νοιώθεις, φίλε Ζυγέ, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Καλό θα είναι να απομακρυνθείς από άτομα που μπορεί να σε αποσυντονίσουν και να μην ασχολείσαι με πράγματα που δεν είναι της δικής σου αρμοδιότητας. Πριν κάνεις οτιδήποτε, φρόντισε να μιλήσεις με τους κοντινούς σου ανθρώπους και να ζητήσεις τη συμβουλή τους, ώστε να δεις τα δεδομένα και από μία άλλη, διαφορετική και ίσως πιο ρεαλιστική σκοπιά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Άλλα θα σου λέει ο σύντροφος σου απόψε και εσύ άλλα θα καταλαβαίνεις, αγαπητέ Ζυγέ. Θα επικρατήσει μία σχετική ασυνεννοησία και ίσως προκύψουν παρεξηγήσεις. Η λύση είναι να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις μαζί του και να περιοριστείς σε ανώδυνα θέματα. Αν όμως και η σημερινή μέρα σε βρίσκει χωρίς κάτι σταθερό στα αισθηματικά σου, να θυμάσαι ότι ο έρωτας θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις, γι' αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά και βγες από το σπίτι για να τον συναντήσεις.
Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Θα έχεις πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές στη δουλειά σου, αν είσαι Ζυγός. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα πολύ γρήγορα στη ζωή σου. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα, που δεν τα είχες προβλέψει.





Σκορπιός
23/10-22/11

Φίλε Σκορπιέ, ασχολήσου σήμερα πιο σοβαρά με τις σχέσεις σου και εκμεταλλεύσου τις θετικές συγκυρίες και τις καλές επιρροές των όψεων, που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Ερμή, για τελευταία ημέρα σε κανονική πορεία στον Τοξότη, και τον Ουρανό από τον Κριό, για να αντλήσεις σημαντικά οφέλη. Το οικογενειακό σου περιβάλλον χρειάζεται σήμερα την προσοχή σου, καθώς θα υπάρξουν αρκετά παράπονα για την απουσία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η στάση που θα έχεις σήμερα απέναντι στο σύντροφό σου, αγαπητέ Σκορπιέ, θα είναι αδιάφορη και απόμακρη άνευ λόγου και αιτίας. Αντί να απομακρύνεσαι, σκέψου τρόπους για να βγάλεις τη σχέση σου από τη ρουτίνα και να πλησιάσεις το σύντροφό σου. Για σένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμα στη ζωή σου, να ξέρεις ότι η ημέρα επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις, με ένα νέο πρόσωπο που θα εισβάλλει σε αυτή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Σκορπιός, στη δουλειά σου προσπάθησε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, για να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις, και μην τα αφήνεις όλα τελευταία στιγμή. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και μην κάνεις περιττά έξοδα.




Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα η ανασφάλεια θα κυριεύσει την ζωή σου, αγαπητέ Τοξότη, και θα νιώσεις κάπως ανήμπορος να τα βγάλεις πέρα με τις τόσες ευθύνες που έχεις. Μην ξεχνάς ότι έχεις δίπλα σου ανθρώπους που θέλουν να σε βοηθήσουν, γι' αυτό μην διστάσεις να τους μιλήσεις και να δεχτείς την προσφορά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου, αν είσαι Τοξότης, προσπάθησε να δώσεις περισσότερη αγάπη στο σύντροφό σου και να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν μέχρι τώρα και σε βασάνιζαν. Αν κάνεις ακόμη παρέα με την μοναξιά, το σύμπαν σε ευνοεί και εκεί που δεν θα το περιμένεις θα κάνεις μία πολύ καλή γνωριμία, μέσα από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον. Μην αρνηθείς καμία πρόσκληση για το βράδυ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Τοξότη, μπορεί να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με την εργασία σου, αλλά πριν απαντήσεις, πρέπει να δεις αν είναι τώρα καιρός για να τις αναλάβεις. Οι ανώτεροί σου ίσως σου φορτώσουν επιπλέον ευθύνες, από αυτές που ήδη έχεις. Στα οικονομικά, μην συνεχίζεις να κάνεις κινήσεις, που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν, και φρόντισε να κλείσεις όλες σου τις οφειλές.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Με την Σελήνη σήμερα να κινείται στον Λέοντα και να πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Ερμή και την Αφροδίτη και να σε ευνοεί, αγαπητέ Αιγόκερε, μπορείς να γίνεις πιο αποφασιστικός στα θέλω σου και στις διεκδικήσεις σου, με θετικά αποτελέσματα. Άλλωστε, οι πλανήτες έχουν ήδη εξομαλύνει την επικοινωνία με τους γύρω σου και είναι μόνο στο χέρι σου οι κινήσεις εντυπωσιασμού, που θα πάνε ένα βήμα πιο πέρα την ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα πάντα μπορούν να διορθωθούν σήμερα στη σχέση σου, φίλε Αιγόκερε, αρκεί να κουβεντιάσεις, να ανοίξεις την καρδιά σου και να βάλεις και εσύ λίγο νερό στο κρασί σου, όσον αφορά στο σύντροφό σου. Η μέρα φέρνει μεγάλη ερωτική εύνοια, για φλερτ και ερωτικές επικοινωνίες, και στους ελεύθερους του ζωδίου σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Αιγόκερως, μπορείς στη δουλειά σου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Οι κρίσεις και οι συμβουλές τους θα σου φανούν πολύτιμες στην αναποφασιστικότητά σου. Στον οικονομικό τομέα, πρέπει να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο και να αποφύγεις να πάρεις μεγάλα ρίσκα.





Υδροχόος
20/1-19/2

Αυτή είναι μία καλή περίοδος για να βάλεις σε τάξη κάποια πράγματα, αγαπητέ Υδροχόε. Κάποια προβλήματα του παρελθόντος θα βρουν τη λύση τους και θα σε ξαλαφρώσουν. Κάτι καινούργιο φαίνεται στον ορίζοντα, γι' αυτό μην στέκεσαι σε όσα τελείωσαν και αφοσιώσου στο νέο κύκλο, που αρχίζει στη ζωή σου. Πρέπει να αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία αυτό το νέο κάλεσμα και να μην δυσπιστήσεις και υποχωρήσεις, πριν δεις καλά αν είναι κάτι που αξίζει τον κόπο. Επένδυσε στην αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σου, για να μπορέσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή σήμερα σε αυτά που θες να πεις στο σύντροφό σου, γιατί η ανυπομονησία σου να τα βγάλεις από μέσα σου, θα σε κάνει να ξεστομίσεις κουβέντες, που πολύ πιθανό να τον πληγώσουν. Πρόσεχε λοιπόν τώρα, για να έχεις αργότερα. Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες, γιατί οι πιθανότητες να συναντήσετε αυτό το βράδυ το άλλο σας μισό, είναι πάρα πολλές!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Υδροχόος, στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη άνοδο. Μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα, που μέχρι τώρα είναι στάσιμα. Θα συνεχίσουν να είναι ένα έντονο άγχος τα οικονομικά σου, όπου συνεχώς προστίθενται έξοδα, που δεν είχες υπολογίσει. Πρέπει να σταματήσεις τα ανοίγματα, μέχρι τουλάχιστον να ισορροπήσεις.





Ιχθείς
20/2,20/3

Η δημιουργικότητά σου θα είναι έκδηλη αυτή την ημέρα, φίλε Ιχθύ. Η επιμονή και η υπομονή σου θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ πιο γρήγορα στους στόχους σου. Διεκπεραίωσε υπεύθυνα τις όποιες υποχρεώσεις σου και διατήρησε τις ισορροπίες. Το βράδυ σου, μπορείς να το περάσεις με φιλικά άτομα ή μέλη της οικογένειάς σου, που θα σε αποφορτίσουν ψυχολογικά και θα σε κάνουν να νιώσεις ανάλαφρος και ευδιάθετος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, ο ερωτισμός και η καλή σου διάθεση θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας και θα ανανεώσουν ιδιαίτερα ευχάριστα το κλίμα στη σχέση σου. Εσύ που αναζητάς ακόμη την ερωτική ευτυχία και δεν την έχεις βρει, πρέπει να τολμήσεις να εξομολογηθείς τα συναισθήματά σου στο πρόσωπο που σου αρέσει. Αν δεις ότι δεν υπάρχει το αντίστοιχο ενδιαφέρον, είναι καιρός να ανοιχτείς σε νέους, πιο προσιτούς ερωτικούς στόχους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Ιχθύ, πρέπει να επικεντρωθείς σε αυτό που κάνεις, γιατί κάποιες παρανοήσεις που θα προκύψουν, θα σε αποσυντονίσουν. Μην κάνεις καμιά οικονομική συναλλαγή σήμερα, που να έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση και απαιτούν λεπτομερή διαχείριση.
Πηγή: myastro.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τα πιο FAIL παρκαρίσματα στην ιστορία!! (pics)

Posted: 05 Nov 2012 02:29 PM PST






Δείτε τα πιο ξεκαρδιστικά FAIL παρκαρίσματα στην ιστορία!!!













































ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ο Αυστριακός που τόλμησε να τα βάλει με το Facebook

Posted: 05 Nov 2012 02:23 PM PST






Είναι ο πιο ενοχλητικός χρήστης του Facebook στον πλανήτη...


Ο Μαξ Σρεμς, ένας 25χρονος φοιτητής Νομικής από την Αυστρία, κάνει τα πιο επίμονα και... φορτικά «poke» (ψηφιακά «σκουντήματα», δηλαδή ένα είδος ηλεκτρονικής ειδοποίησης χρήστη προς χρήστη στη γλώσσα του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου) στην πλάτη του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ.





Και μιλάει στο «Βήμα» για το πώς κατάφερε να «γονατίσει» δικαστικά το δίκτυο του ενός δισεκατομμυρίου ανθρώπων και τις αμφιλεγόμενες πρακτικές του που «παραβιάζουν την ιδιωτικότητα» και «δεν σέβονται κανέναν νόμο».



Τα «πήρε στο κρανίο». Ένιωσε θιγμένος σαν να παίζει στην ταινία «Οι ζωές των άλλων», όπου η καθημερινότητά του καταγράφεται βήμα προς βήμα από μια αόρατη σύγχρονη «Στάζι». «Το Facebook γνωρίζει πολλά πράγματα για εμάς, ως αποτέλεσμα των όσων έχουμε πει, φανερά ή κρυφά, με τους φίλους μας. Οσο περισσότερα έχετε μοιραστεί τόσα στοιχεία έχει το Facebook "εναντίον" σας, ειδικά αν στις συνομιλίες σας αναφέρεστε στον σεξουαλικό σας προσανατολισμό, στα πολιτικά σας πιστεύω ή στις επαγγελματικές σας επαφές» μας λέει ο Σρεμς.



Για τον λόγο αυτό έφτιαξε μια ιστοσελίδα με τον «πολεμικό» τίτλο «Europe vs Facebook» (Ευρώπη εναντίον Facebook). Περισσότεροι από 45.000 χρήστες έχουν ήδη ανταποκριθεί, απαιτώντας από το ευρωπαϊκό αρχηγείο του Facebook στην Ιρλανδία όλα, μα όλα, τα προσωπικά τους αρχεία: παλαιά και νέα, σβησμένα και εμφανή, αόρατα και ορατά.



«Όταν κάποιος φτιάχνει λογαριασμό στο Facebook συναινεί στην αποδοχή κάποιων απίστευτα περίπλοκων κανονισμών. Κάθισα ο ίδιος προσωπικά μαζί με μια ομάδα δικηγόρων και πάλι δεν καταφέραμε να βγάλουμε άκρη σε αυτόν τον λαβύρινθο. Οι κανονισμοί πρέπει να είναι ξεκάθαροι ώστε μετά το κάθε Facebook να μην πουλάει, εν αγνοία μας, τη ζωή μας σε εταιρείες και ανθρώπους» τονίζει ο 25χρονος.



«Κατ' αρχάς, αν απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας δεν καταφέρνετε απολύτως τίποτα, αφού και πάλι όσα έχετε γράψει υπάρχουν στα αρχεία του Facebook. Το βήμα στο οποίο πρέπει να προχωρήσετε είναι να κάνετε οριστική διαγραφή του λογαριασμού σας. Και τότε όμως το Facebook έχει το δικαίωμα να κρατήσει κάποια "δεδομένα", χωρίς να τα συγκεκριμενοποιεί και χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Το Facebook δεν σέβεται κανέναν νόμο» επισημαίνει ο Σρεμς.



«Η μεγαλύτερη απάτη κατ' εμέ είναι εκείνο το κουμπί Opt-Out: όταν κάποιος βάζει ένα νέο προϊόν, υπηρεσία ή εφαρμογή στο σύστημα, το Facebook ενεργοποιεί αυτόματα όλους τους χρήστες του να το αποδεχτούν, χωρίς να τους ρωτήσει πρώτα. Είναι πολύ δύσκολος ο εντοπισμός των κουμπιών αυτών και η απενεργοποίησή τους από τον χρήστη. Κάποιος που δεν είναι απόλυτα εξοικειωμένος με την τεχνολογία δεν έχει τρόπο να προστατευτεί» συμπληρώνει.



«Ελπίζω ότι η πρωτοβουλία μας δεν θα έχει αντίκτυπο μόνο στο μέλλον του Facebook, αλλά σε όλο το Διαδίκτυο, σχετικά με ζητήματα ιδιωτικότητας και σεβασμού των χρηστών του» λέει ο αυστριακός «επαναστάτης» του Διαδικτύου, που ωστόσο είναι σαφής: «Είμαι παιδί της γενιάς του Internet και δεν θέλω να αποκοπώ από αυτό, απλώς θέλω να ανακτήσω ξανά την εμπιστοσύνη μου στο Διαδίκτυο. Πρέπει ο κάθε χρήστης να μάθει ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στην έννοια "κοινωνική δικτύωση", που είναι κάτι σπουδαίο, και το Facebook, μια εταιρεία που διατηρεί μονοπωλιακά το δικαίωμά μας σε αυτού του είδους την κοινωνική επικοινωνία».



Τι θα έλεγε στον Ζούκερμπεργκ αν ποτέ τον συναντούσε; «Θα του έλεγα πως πρέπει να μάθει να σέβεται τους νόμους που ισχύουν εκτός ΗΠΑ, στα κράτη απ' όπου βγάζει τα εκατομμύριά του, ειδικά στην Ευρώπη» μας απαντά.



Ιρλανδική Δικαιοσύνη

Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται

Ο δικαστικός αγώνας του Σρεμς μόλις απέδωσε τους πρώτους του καρπούς. Πριν από λίγες ημέρες η ιρλανδική Δικαιοσύνη (η έδρα του Facebook στη Γηραιά Ηπειρο βρίσκεται στο Δουβλίνο) εξανάγκασε το ευρωπαϊκό τμήμα του Facebook μεταξύ άλλων:



να παρέχει στους ευρωπαίους χρήστες όλα τα αρχεία τους, ακόμη και όσα έχουν διαγραφεί,



να δυσχεραίνει την εκμετάλλευσή τους από τεράστια οικονομικά συμφέροντα,



να τους επιτρέπει να κλείνουν οριστικά τον λογαριασμό τους,



να μη διευκολύνει τη διάδοση εκατομμυρίων προσωπικών δεδομένων (μέσω λογαριασμών τρίτων),



να προφυλάσσει την ιδιωτικότητα στην Ευρώπη.



Προσωπικά

Οι ευρωπαίοι χρήστες πλέον δεν θα βλέπουν αυτόματα πάνω στις φωτογραφίες τους τα ονόματά τους (το λεγόμενο «tag» - ετικετοποίηση) αποφεύγοντας ανεπιθύμητη έκθεση προσωπικών δεδομένων και στιγμών. Ωστόσο εκατομμύρια άλλοι χρήστες εκτός Ευρώπης θα εξακολουθήσουν να υφίστανται αυτή την ενίοτε δυσάρεστη ταυτοποίηση.



Οικονομική εκμετάλλευση

Δέκα από τα πιο δημοφιλή «applications» για παιχνίδια στο Facebook αποκαλύπτουν προσωπικά δεδομένα (ηλικία, κατοικία, επάγγελμα, χόμπι κτλ.) σε τουλάχιστον 25 διαφημιστικές εταιρείες. Αυτές παρακολουθούν τις μουσικές ή ενδυματολογικές προτιμήσεις των χρηστών και τους βομβαρδίζουν με διαφημίσεις αντίστοιχων προϊόντων.



Ανήλικοι κάτω των 13

Οι όροι χρήσης αναφέρουν ως ελάχιστο όριο ηλικίας τα 13 έτη. Ομως ένα στα πέντε παιδιά 9 ως 12 ετών στην Ευρώπη διαθέτει προσωπικό προφίλ, συχνότατα με ψεύτικα στοιχεία. Ετοιμάζεται μια ψηφιακή «εργαλειοθήκη» προσιτή στους γονείς που επιθυμούν να επιτρέψουν στα κάτω των 13 ετών παιδιά τους να αποκτήσουν λογαριασμό.



Σεξουαλικά αδικήματα

Στο Facebook ανθούν τα σεξουαλικά αδικήματα και η σωματεμπορία. Πρόσφατη είναι η απαγωγή ενός 14χρονου κοριτσιού στην Ινδονησία από έναν 24χρονο τον οποίο γνώρισε μέσω Facebook. Συμφώνησαν να συναντηθούν, το κορίτσι απήχθη, κλειδώθηκε σε ένα δωμάτιο επί μία εβδομάδα και βιάστηκε επανειλημμένως.



Φωτογραφίες-«ρουφιάνοι»

Από τις 15 Οκτωβρίου το Facebook σταμάτησε (αλλά μόνο στην Ευρώπη) τη χρήση λογισμικού αναγνώρισης προσώπων (tag) στις φωτογραφίες που θα αναρτώνται εφεξής. Η εφαρμογή αναγνώριζε αυτόματα ονόματα και πρόσωπα χρηστών και τα συσχέτιζε με άλλα σημεία μέσα στον ιστότοπο, παραβιάζοντας την ιδιωτικότητά τους.

newsnow.gr






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΗΠΑ: Νεαρός έδειρε τη φίλη του με πύθωνα!

Posted: 05 Nov 2012 02:15 PM PST



Ένας αμερικανός από το Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης έδειρε την φίλη του με πύθωνα, τον οποίο...



κρατούσε στο σπίτι ως κατοικίδιο.




Όταν ο καυγάς μεταξύ του 34χρονου Κιθ Πάρο και της φίλης του «άναψε», ο νεαρός άνδρας έβγαλε από το κλουβί του τον πύθωνα, και χτύπησε αλλεπάλληλες φορές με αυτόν τη γυναίκα, η οποία τη συγκεκριμένη στιγμή βρισκόταν σε μπανιέρα με ζεστό νερό. Μετά το περιστατικό ο Πάρο πέταξε τον πύθωνα στη μπανιέρα, με αποτέλεσμα να πεθάνει, και παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.



Από τον ξυλοδαρμό της με τον πύθωνα η γυναίκα υπέστη μερικές μελανιές στα γόνατα, την πλάτη, τα χέρια της και το στομάχι, ενώ ο Πάρο θα υποστεί... τις συνέπειες του νόμου, καθώς κατηγορείται για επίθεση, σωματικές βλάβες, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και βάναυση μεταχείριση ζώου. Κατέβαλε 2.500 δολάρια και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του.



skai.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Πολύ άσχημο τροχαίο ατύχημα με απρόσμενη κατάληξη

Posted: 05 Nov 2012 02:06 PM PST



Όσο απίστευτο κι αν σας φανεί, ο οδηγός του οχήματος βγήκε ζωντανός!










Πηγή: otherside.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ VIDEO: Ο γιος του... Τσακ Νόρις!

Posted: 05 Nov 2012 01:59 PM PST


 Ο μπόμπιρας στο βίντεο όμως μόνο ως ο γιος του Τσακ Νόρις θα μπορούσε να χαρακτηριστεί...





Δείτε τον:




kokoria.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Δύο κοπέλες δίνουν μπουνιές για να δούνε... πως είναι!

Posted: 05 Nov 2012 01:49 PM PST


 Θέλω να πω κάτι χειρότερο αλλά θα πω μόνο...




"αβυσσος η ψυχη της γυναικας"





apistefto.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Απίστευτη ιστορία! Σας φαίνεται έγκυος; Κι όμως δεν είναι.. (pics)

Posted: 05 Nov 2012 01:40 PM PST






Η ιστορία που θα διαβάσετε είναι απίστευτη, και όμως είναι πέρα για πέρα αληθινή..


Ο λόγος λοιπόν για την Kerri Dowdswell η οποία έχει κοιλιά εγκύου αλλά δεν κυοφορεί!

Κάθε φορά που η 24χρονη κοπέλα τρώει έστω και λίγες μπουκιές από το φαγητό της ή κάποιο γλυκό, το στομάχι της φουσκώνει τόσο πολύ που μοιάζει με έγκυο.



Μάταια, κάθε φορά που τρώει, προσπαθεί να πείσει τους γύρω της πως δεν είναι έγκυος. Οι ίδιοι άνθρωποι διαπιστώνουν πως λέει αλήθεια γιατί απλά, όταν χωνέψει, η κοιλιά της επανέρχεται σε φυσιολογικά επίπεδα.


 Φυσικά, η συγκεκριμένη απίστευτη ιστορία έχει απασχολήσει τους γιατρούς οι οποίοι της έχουν κάνει ό,τι εξέταση δυσανεξίας, δυσπεψίας και αλλεργίας υπάρχει, όμως όλες βγαίνουν 'καθαρές'.


Έτσι, δεν μπορεί να εξηγηθεί γιατί η νεαρή κοπέλα αποκτά τέτοια κοιλιά μισή ώρα αφότου έχει φάει. Το πρόβλημα της Kerri είναι με τα ρούχα της καθώς πρέπει πάντα να φορά πολύ ελαστικά ρούχα ή ρούχα εγκυμοσύνης για να της κάνουν με αυτή τα σοβαρή αυξομείωση στο στομάχι της.


«Ντρέπομαι πολύ. Προσέχω πολύ τι τρώω και ασκούμαι τακτικά και δε μπορώ να καταλάβω πως κάθε φορά μοιάζω σαν να είμαι έτοιμη να σκάσω» λέει η ίδια και συνεχίζει: «Με ρωτάνε πολύ συχνά πότε θα γεννήσω και πρέπει να εξηγώ ότι αυτό που έχω στην κοιλιά μου δεν είναι μωρό... αλλά ψητό.


Έχω εγκαταλείψει κάθε ελπίδα ότι θα βρεθεί η θεραπεία για αυτό που έχω. Δεν είναι επίπονο, απλά είναι δυσάρεστη η αίσθηση και νιώθω ντροπή. Έχω μάθει να ζω με αυτό και προσπαθώ να το βλέπω χιουμοριστικά. Οι φίλοι και οι γονείς μου το αποκαλούν "φαγητό-μωρό"».
Πηγή: mothersblog.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Θα δίνατε 100 εκατομμύρια γι'αυτό?

Posted: 05 Nov 2012 01:32 PM PST







Τόσο κοστίζει..
.




























ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ένα... αδιέξοδο όνειρο!

Posted: 05 Nov 2012 01:24 PM PST


 «Γιατρέ μου, κάθε βράδυ βλέπω τον ίδιο τρομαχτικό εφιάλτη. Κάποιος με κυνηγά να με σκοτώσει..
.




Τρέχω, τρέχω, τρέχω και φτάνω μπροστά σε μια μεγάλη πόρτα με τεράστια κόκκινη επιγραφή. Σπρώχνω για να ανοίξω την πόρτα, σπρώχνω, σπρώχνω ξανά αλλά δεν ανοίγει η ριμάδα. Ο τύπος που με κυνηγά πλησιάζει συνεχώς με το μαχαίρι στο χέρι. Ουρλιάζω στον ύπνο μου και ξυπνώ ιδρωμένος και κατατρομαγμένος».



«Μμμμ, ενδιαφέρον. Και δεν μου λέτε, σας παρακαλώ, μήπως θυμάστε τι γράφει η επιγραφή πάνω στην πόρτα;»



«ΕΛΞΑΤΕ»



tsantiri.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Έρευνα: Γιατί οι άνδρες προτιμούν γυναίκες με καμπύλες;

Posted: 05 Nov 2012 01:15 PM PST



Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο PLoS ONE, όταν οι άνδρες βρίσκονται υπό συνθήκες στρες...



άγχους και αγωνίας, τείνουν να έλκονται από γυναίκες με περισσότερες καμπύλες.
Βρετανοί επιστήμονες από το Λονδίνο και το Newcastle προσπάθησαν να αποσαφηνίσουν πώς το στρες επηρεάζει την κρίση των ανδρών για το γυναικείο σώμα.



Για τους σκοπούς της μελέτης, 81 ετεροφυλόφιλοι άνδρες, 18- 42 ετών, χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Η πρώτη ομάδα τέθηκε υπό συνθήκες στρες (λύση μαθητικών ασκήσεων με περιορισμό χρόνο), ενώ η δεύτερη ομάδα κάθισε σε ένα ήσυχο δωμάτιο υποδοχής. Στη συνέχεια, τους έδειξαν 10 φωτογραφίες γυναικών με διαφορετικούς σωματότυπους -από πολύ αδύνατες μέχρι παχύσαρκες- και κλήθηκαν να βαθμολογήσουν τα σώματα που έβλεπαν σε μια κλίμακα 1-9.



Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η πιο παχύσαρκη γυναίκα θεωρήθηκε ως η πιο ελκυστική στους άνδρες που είχαν υψηλότερο δείκτη στρες.



Τα ευρήματα συμβαδίζουν με τις εξελικτικές θεωρίες που υποστηρίζουν ότι, όταν οι πόροι είναι περιορισμένοι ή απρόβλεπτοι, το λεπτό σώμα μιας γυναίκας μπορεί να θεωρηθεί ότι δεν είναι αρκετά υγιές και δεν είναι σε θέση να αναπαράγει. Επιπλέον, οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι οι βιολογικοί μηχανισμοί, όπως τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα και τα επίπεδα ορμονών, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο πώς οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται το περιβάλλον τους.


zougla.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Απίστευτες συνθέσεις!

Posted: 05 Nov 2012 01:07 PM PST


 Με την πρωτοτυπία σε πρώτο πλάνο..
.






















































newsbeast.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Μικρά μυστικά για να κερδίσετε χρόνια!

Posted: 05 Nov 2012 12:55 PM PST



Ακολουθήστε αυτά τα απλά μυστικά και κερδίστε χρόνια!




Κερδίστε 2 χρόνια τρώγοντας σαλάτες



Ιταλική έρευνα βρήκε ότι η κατανάλωση μίας κούπας ωμών λαχανικών καθημερινά μπορεί να προσθέσει δύο χρόνια στο προσδόκιμο της ζωής σας. Γιατί να τα προτιμήσετε ωμά; Διότι το μαγείρεμα εξατμίζει έως και το 30% των αντιοξειδωτικών που περιέχουν τα λαχανικά. Μην ξεχνάτε λοιπόν να τρώτε πάντα σαλάτα με το γεύμα σας ρίχνοντας λίγο ελαιόλαδο για να αυξήσετε την απορρόφηση ορισμένων θρεπτικών συστατικών.



Κερδίστε 3 χρόνια μειώνοντας το λίπος σας



Προσπαθήστε να διατηρήσετε τον Δείκτη Μάζα Σώματός σας (το πηλίκον του βάρους σας σε κιλά με το τετράγωνο του ύψους σας σε μέτρα) μεταξύ στις τιμές 18 -25. Αν ο Δ. Μ. Σ. παραμένει στο 25-35 μπορεί να μειώσει το προσδόκιμο ζωής έως και τρία χρόνια (το περιττό λίπος σώματος αυξάνει τον κίνδυνο διαβήτη, καρδιοπαθειών, εγκεφαλικού επεισοδίου και καρκίνου του παχέος εντέρου). Εάν δεν γυμνάζεστε ξεκινήστε σήμερα κιόλας και ακολουθήστε μια πιο άλιπη διατροφή.



Κερδίστε 3 χρόνια καταναλώνοντας ξηρούς καρπούς



Καταναλώνετε ξηρούς καρπούς, χωρίς να ξεχνάτε τα καρύδια που περιέχουν ευεργετικά ω-3 λιπαρά οξέα. Προσπαθήστε να τρώτε 55 γραμμάρια ανάλατους ξηρούς καρπούς καθημερινά ως σνακ ή μέσα στη σαλάτα σας.



Κερδίστε 7 χρόνια κάνοντας φίλους



Αυστραλοί ερευνητές ανακάλυψαν ότι όσοι πολλούς φίλους εμφάνιζαν και το μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής. Το να έχετε σταθερούς και καλούς φίλους γύρω σας μπορεί να σας προσθέσει έως κι επτά χρόνια ζωής. Προσπαθήστε να γίνετε κοινωνικοί στη δουλειά σας, στη γειτονιά σας, παντού.



Το μυστικό



Φοβάστε τη γήρανση; Αντιμετωπίστε το θετικά και θα ζήσετε επτά χρόνια περισσότερο από εκείνους που αντιμετωπίζουν τα γηρατειά ως μία μαύρη περίοδο.






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Μυστικά για καθαρό σπίτι

Posted: 05 Nov 2012 12:47 PM PST



10 tips που πρέπει να γνωρίζετε παντός καιρού.



1. Γεμίστε τα άδεια...

μπουκάλια από τα αρώματα σας με χοντρό αλάτι. Αφήστε τα για 2 μήνες κλειστά και έπειτα χρησιμοποιήστε τα.



2. Για να ξεκολλήσετε τα αυτοκόλλητα από τοίχους, χρησιμοποιήστε λίγο καθαρό οινόπνευμα.



3. Το καλοκαίρι φροντίστε να έχετε air condition ψηλά, ενώ στην θέρμανση χαμηλά. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγετε την ψύξη το καλοκαίρι γιατί ο ψυχρός αέρας πάει κάτω, αντίθετα με το θερμό που ανεβαίνει πάνω.



4. Αν υπάρχει υγρασία ή μυρωδιά μούχλας στη βαλίτσα σας, ρίξτε λίγη ζάχαρη. Θα απορροφήσει την υγρασία και η δυσάρεστη μυρωδιά θα εξαφανιστεί.



5. Για να αποφύγετε τυχόν σκόνη στα βιβλία σας, αλλάζετε τους τακτικά θέση, φροντίζοντας μάλιστα να ανοίγετε και τις σελίδες τους.



6. Το παρκέ θα πρέπει να καθαρίζεται συχνά με ηλεκτρική σκούπα και με ένα ελάχιστα υγρό πανί. Τα κεριά και τα λάδια που περιέχονται σε κάποια προϊόντα θα πρέπει να αποφεύγονται λόγω του ότι μπορεί να θαμπώσουν το πάτωμα.



7. Αποφεύγετε να βάζετε νωπά ρούχα στο καλάθι με τα άπλυτα σας, γιατί αν μείνουν αρκετές μέρες, υπάρχει ο κίνδυνος να αναπτυχθεί μούχλα και στα υπόλοιπα.



8. Εάν ο καθρέφτης σας έχει γρατσουνιές, δοκιμάστε να τρίψετε λίγη οδοντόπαστα (όχι gel) με ένα μαλακό ύφασμα



9. Για να ζωντανέψετε τους λευκούς καναπέδες χρησιμοποιείστε μικρά μαξιλάρια ή και κάποιο ριχτάρι σε όμορφα χρώματα και ιδιαίτερα σχέδια.



10. Όταν μπείτε στη διαδικασία να ξεπαγώσετε τον καταψύκτη σας, ψεκάστε τον με λίγο λάδι. Τις επόμενες φορές ο πάγος θα βγαίνει πολύ εύκολα.

myself.gr






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

10 τυχαίες παρατηρήσεις για το facebook

Posted: 05 Nov 2012 12:38 PM PST



 Όσο πιο έξυπνο επιχειρήσεις να κάνεις ένα status update σου, τόσο ...


αυξάνονται οι πιθανότητες να σου το σχολιάσουν με τον πιο αδιάφορο τρόπο οι πιο ηλίθιοι άνθρωποι στη λίστα των φίλων σου.

2. Ή δεν θα στο σχολιάσει κανείς απολύτως και θα κατέβει κάτω κάτω στη λίστα. Μεγαλύτερη ταπείνωση.

3. Μόλις το γράψεις, θα σκεφτείς κάτι άλλο, ακόμα πιο έξυπνο (προφανώς είσαι σε μεγάλη φόρμα εκείνη την ημέρα) ή θα σου συμβεί κάτι αναπάντεχο που θα θελήσεις να μοιραστείς άμεσα (είδες ούφο, βρήκες 5 ευρώ, βαριέσαι στη δουλειά, σύντομη λαϊκή θυμοσοφία) και θα αναγκαστείς να διαγράψεις το πρώτο.

4. Το άγχος να αποφύγεις tagging σε φωτογραφία που είσαι σαν βλαμμένος ισοδυναμεί με το άγχος να προλάβεις να κάνεις απαγορευτικό σήμα πανικού με τα χέρια στον αλλοδαπό στα φανάρια πριν σου ακουμπήσει τη βούρτσα στο παρμπρίζ. Σχεδόν αδύνατο.

5. Η διαδικασία του attending αποτελεί το ταχύτερο πέρασμα από την απόλυτη ευγένεια στην υπεροπτική αγένεια. Αρχικά κάνεις rsvp σε οποιοδήποτε event πριν δεις τι είναι, γάμος, reunion, εκλογές σωματείου, εκδρομή για ιαματικά λουτρά. Μπαίνεις μετά από λίγο στη σελίδα του event, κόβεις τις φάτσες όσων άλλων θα παρευρεθούν - αν είναι μπάζα, διαγράφεις το event.

6. Δεν υπάρχει απολύτως καμία λογική εξήγηση για τις τρεις γκαζίλιον διαφορετικές διαφημίσεις για να μετρήσεις το IQ σου.

7. Βέβαια, μπορεί το «H μέση ελληνική IQ είναι 98. Είσαι πιο έξυπνος από ο μέσος 'Ελληνας; Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να ξεπεραστούν τα τελευταία ερώτηση!» να είναι κωδικοποιημένη αγγελία πρόσληψης της ΝASA που σε εξετάζει στο συντακτικό.

8. Στο αξιακό σύστημα του Facebook, ο υποτιμητικός όρος «σαβουρογαμία» ισοδυναμεί με αριθμό στη λίστα φίλων μεγαλύτερο του 250. Παλιότερα ήταν 200.

9. Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι κάποια στιγμή οι φίλοι σου θα πάψουν να σε προσφωνούν με το όνομα αλλά μόνο με το επώνυμο.

10. Μέχρι να φτάσεις εδώ, σκέφτηκες 2 φορές να αλλάξεις το status σου.





dete.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Γέννησε μια υγιέστατη κορούλα… ή μήπως όχι;

Posted: 05 Nov 2012 12:31 PM PST






 Γέννησε μια υγιέστατη κορούλα… ή μήπως όχι;



  Η Emma Sohrabian περίμενε με λαχτάρα να κρατήσει στην αγκαλιά

της το μωρό της, όμως έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν οι γιατροί της
...ανακοίνωσαν ότι δεν ήταν σίγουροι για το φύλο του παιδιού της!
Και όχι μόνο αυτό, αλλά δε θα μπορούσαν να της δώσουν μια πιο σαφή απάντηση για τους επόμενους τρεις μήνες!


Η μικρή Aolani φαινόταν να έχει γυναικεία γεννητικά όργανα όταν
γεννήθηκε και οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι η Emma είχε φέρει στον κόσμο
ένα κοριτσάκι.


Η κατενθουσιασμένη νεαρή μητέρα ανακοίνωσε σε όλους τους φίλους και
συγγενείς της για τον ερχομό της κόρης της και φρόντισε να αγοράσει τα
απαραίτητα κοριτσίστικα ρουχαλάκια για τη μικρή.


 Γέννησε μια υγιέστατη κορούλα… ή μήπως όχι; Γέννησε μια υγιέστατη κορούλα… ή μήπως όχι;


Τελικά, οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι δεν ήταν σίγουροι για το
φύλο του μωρού και πως έπρεπε να υποβληθεί σε κάποιες εξετάσεις.


Η Aolani ήταν τριών μηνών όταν βγήκαν τα τελικά αποτελέσματα, σύμφωνα με τα οποία ήταν όντως κορίτσι!


«Δεν καταλάβαινα τι μου έλεγαν. Ήμουν τόσο τρομοκρατημένη. Είχα πει
σε όλους ότι είχα αποκτήσει μια κορούλα και μάλιστα την είχα δηλώσει
και στο ληξιαρχείο όταν ήταν μερικών ημερών. Όταν ήμουν στην 20η
εβδομάδα της κύησης ο υπέρηχος έδειξε ότι είχα κορίτσι και έτσι έκανα
τις απαραίτητες προετοιμασίες για τον ερχομό της» είπε η 35χρονη μητέρα.


 Γέννησε μια υγιέστατη κορούλα… ή μήπως όχι;


Λίγες ημέρες μετά τη γέννηση της Aolani οι γιατροί ενημέρωσαν τη
μητέρα της ότι έδειχνε να πάσχει από μια πολύ σπάνια γενετική πάθηση,
γνωστή ως συγγενής υπερπλασία των επινεφριδίων.


Η πάθηση αυτή επηρεάζει μία στις 15.000 γεννήσεις. Μπορεί να αποβεί
μοιραία λόγω της ανεπάρκειας ενός ενζύμου που είναι απαραίτητο για την
παραγωγή των ορμονών κορτιζόλης και αλδοστερόνης.


 Γέννησε μια υγιέστατη κορούλα… ή μήπως όχι;


Χωρίς αυτές τις ορμόνες ο οργανισμός παράγει περισσότερα ανδρογόνα,
τύπος «αρσενικής» ορμόνης, που προκαλεί διόγκωση των γεννητικών
οργάνων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι γιατροί να αμφισβητούν το… φύλο της
Aolani.


 Γέννησε μια υγιέστατη κορούλα… ή μήπως όχι; Γέννησε μια υγιέστατη κορούλα… ή μήπως όχι;


Έχοντας κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις η Emma πλέον χαίρεται την 14 μηνών… κόρη της!



troktiko.eu






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Η επί 20 χρόνια σύζυγος του Νότη Σφακιανάκη!

Posted: 05 Nov 2012 12:22 PM PST






Η Κίλι Σφακιανάκη είναι η σύντροφος της ζωής του Νότη Σφακιανάκη,
εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια...






Η σύζυγος του «Άρχοντα» του ελληνικού τραγουδιού δεν θα μπορούσε να λείψει από την πρεμιέρα του τραγουδιστή.



Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την όμορφη Κίλι Σφακιανάκη να
διασκεδάζει και να χορεύει στο ρυθμό των τραγουδιών του αγαπημένου της
συντρόφου.







http://newpost.gr/var/photos/blog/gallery/kili_sfakianaki.jpeg http://newpost.gr/var/photos/blog/gallery/kili_sfakianaki2.jpeghttp://newpost.gr/var/photos/blog/gallery/kili_sfakianaki3.jpeghttp://newpost.gr/var/photos/blog/gallery/kili_sfakianaki4.jpeghttp://newpost.gr/var/photos/blog/gallery/kili_sfakianaki7.jpeghttp://newpost.gr/var/photos/blog/gallery/kili_sfakianaki8.jpeg

entertv.gr















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Το χειρότερο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων βάζει «λουκέτο»

Posted: 05 Nov 2012 12:15 PM PST





Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε...


Τα νέα είναι δυσάρεστα για το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Λούις Τισό, στο
Νόρφολκ της Βρετανίας, το οποίο απειλείται με «λουκέτο».



Το μουσείο φέρει το όνομα Τισό και φιλοξενεί κέρινα ομοιώματα, αλλά μία
ματιά στα εκθέματά του αρκεί για να πείσει ότι οι τα κοινά σημεία με τον
φημισμένο μουσείο του Λονδίνου σταματούν εκεί. Οι κέρινες φιγούρες που
συναντά ο επισκέπτης είναι τόσο γκροτέσκες, που τις περισσότερες φορές
είναι πολύ δύσκολο να αναγνωρίσεις τις προσωπικότητες που αναπαριστούν.
Ωστόσο, αυτή ακριβώς η εξόφθαλμη γελοιότητα των ομοιωμάτων έχει κάνει το
μουσείο πολύ δημοφιλές σε όσους αναζητούν καλτ εμπειρίες.



Ο λόγος που το μουσείο απειλείται με κλείσιμο, δεν είναι η κακή ποιότητα
των αγαλμάτων του, αλλά η συνταξιοδότηση των ιδιοκτητών του. Μέχρι
στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιος για να τους διαδεχθεί και έτσι, το
μουσείο αναμένεται να κλείσει.



Αυτά είναι μερικά από τα πιο... γνωστά ομοιώματα που βρίσκονται στο μουσείο.







O Αδόλφος Χίτλερ







Ο Σον Κόνερι ως Τζέιμς Μποντ







Η Κάιλι Μινόγκ







Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ







Η Σάρα Φέργκιουσον







Η Βικτόρια Μπέκαμ...







...και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ







Ο Γκάρι Λίνεκερ







Ο Πολ Γκασκόιν







Η Σαμάνθα Φοξ







Ο δεκαθλητής Ντέιλι Τόμπσον







Ο Μπενίτο Μουσολίνι

newsbeast.gr














ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές