Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Τι λένε τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 5/10;

Posted: 04 Nov 2012 02:05 PM PST






Τα Ζώδια Σήμερα 5 Νοέμβριου 2012





Κριός


21/3-20/4


Επειδή δεν θα μπορέσεις να τα κάνεις όλα σήμερα, αγαπητέ Κριέ, βάλε έναν καλό προγραμματισμό και κινήσου με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ξεμπερδεύεις με όσο το δυνατόν περισσότερα ζητήματα μπορείς. Βρες το χρόνο να δεις άτομα που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν και κάνε μαζί τους μια ξεκάθαρη κουβέντα. Αυτή η τακτική θα σε αποσυμφορήσει αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου ζητήματα, αν είσαι Κριός, θα μπορούσαν να είναι σε πολύ καλή φάση σήμερα, αν εσύ αποφασίσεις τι ακριβώς θέλεις και το ζητήσεις από τον σύντροφό σου. Αλλά και οι αδέσμευτοι του ζωδίου, το να σκεφτείτε τι θέλετε θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο… Μην το καθυστερείτε, γιατί έτσι θα στρώσετε το δρόμο για την ερωτική σας αποκατάσταση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, μην αγχώνεσαι και μην αφήνεις κάποιες πιεστικές καταστάσεις που αντιμετωπίζεις να σε αποσυντονίσουν εντελώς. Βρες λίγο χρόνο για περισυλλογή και οργάνωσε καλύτερα τα σχέδια και τις κινήσεις σου. Στα οικονομικά, μείνε πιστός στο πρόγραμμα που έχεις βάλει και μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα.




Ταύρος


21/4-20/5


Κάποιες καθυστερήσεις που θα συμβούν σήμερα στα σχέδιά σου, αγαπητέ Ταύρε, δεν πρέπει να σε απογοητεύουν. Άλλωστε, οι αλλαγές που σου συμβαίνουν είναι αρκετές και δεν πρέπει να τις αγνοείς. Θα χρειαστεί επιμονή και υπομονή για να φτάσεις τους υψηλούς στόχους που έχεις θέσει, αλλά μην το βάλεις κάτω, λόγω κάποιων μικρών εμποδίων, που θα παρουσιαστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, μην αφήνεις το άγχος να δημιουργεί προβλήματα στη σχέση σου. Δείξε τα συναισθήματα που έχεις στο σύντροφό σου χωρίς να φοβάσαι, γιατί αυτό είναι ο μόνος τρόπος για να λάβεις ανταπόκριση. Εσύ που πορεύεσαι μόνος, ανοίξου λίγο στους ανθρώπους που θα σε πλησιάσουν σήμερα, γιατί οι πιθανότητες να σου βγει σε καλό είναι πάρα πολλές..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η επαγγελματική σου ζωή πηγαίνει πολύ καλά, φίλε Ταύρε, αρκεί να μην παρασυρθείς από μια αρνητική διάθεση και κάνεις λάθος επιλογές. Ζήτα τη γνώμη των συναδέλφων σου και μην διστάσεις να την ακολουθήσεις, αν το μυαλό και η κρίση σου σε μπερδεύουν. Τα οικονομικά σου δείχνουν σημάδια ανάκαμψης και μπορείς να ελπίζεις σε καλύτερες μέρες.



Δίδυμοι
21/5-21/6

Η ημέρα θα είναι κάπως κουραστική για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε, και οι αντοχές σου, τόσο οι πνευματικές όσο και οι σωματικές, μπορεί να σε προδώσουν. Βρες χρόνο να ασχοληθείς με την υγεία και την ξεκούρασή σου και γέμισε τις μπαταρίες σου, για να δράσεις πιο αποτελεσματικά τις επόμενες ημέρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου, αν είσαι Δίδυμος, έχεις την υποστήριξη και την βοήθεια του συντρόφου σου σε δουλειές ή εκκρεμότητες που αφορούν στο σπίτι. Καλό είναι να του εκφράσεις την ευγνωμοσύνη σου και να το ανταποδώσεις με κινήσεις, που φανερώνουν την αγάπη σου. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να εισβάλλει στη ζωή σου, φρόντισε το βράδυ να φορέσεις τα καλά σου και να βγεις να διασκεδάσεις… Σίγουρα θα έχεις αρκετά φλερτ, που θα σου ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Δίδυμε, οι ιδέες σου σήμερα θα είναι προσοδοφόρες και οι ανώτεροί σου θα τις εκτιμήσουν ανάλογα, για να βελτιώσουν τα έσοδά τους. Ταυτόχρονα, θα βελτιωθούν και τα δικά σου οικονομικά, με κάποια έξτρα έσοδα που θα έχεις. Μην οδηγηθείς σε απερίσκεπτες αγορές, όσο και αν το επιθυμείς. Κλείσε τώρα τις εκκρεμότητες από το παρελθόν, για να μην σε αγχώσουν περισσότερο στο μέλλον.



Καρκίνος
22/6-22/7

Η εξυπνάδα σου και οι αυξημένες ικανότητές σου θα σε βγάλουν σήμερα από τη δύσκολη θέση, αγαπητέ Καρκίνε. Αρκετά προβλήματα θα παρουσιαστούν και θα προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα κι εσύ θα χρειαστεί να κινηθείς δυναμικά και δραστικά, για να ανταπεξέλθεις. Μην αφήσεις να σε παρασύρουν άνθρωποι, που δεν είναι τόσο αποφασιστικοί.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου, αν είσαι Καρκίνος, σε περιμένουν ευχάριστες στιγμές, αρκεί να μην αφήσεις το άγχος και την ένταση, που νιώθεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου, να μπουν ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου και να δημιουργήσουν προβλήματα. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις τα μέρη που κινείσαι, αλλά και τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι;

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Καρκίνε, στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα και να βρεις τις αιτίες που κρατούν πίσω τα σχέδιά σου. Αν ανακαλύψεις τι φταίει, θα μπορέσεις να το διορθώσεις. Ειδικά τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, για να μην ξεφύγεις πάλι…




Λέων
23/7-23/8

Είναι κάποια θέματα, με τα οποία απόφευγες μέχρι τώρα να ασχοληθείς, αγαπητέ Λέων. Τώρα ήρθε η ώρα τους και καλό είναι να ξεμπερδεύεις μαζί τους μια και καλή, για να μην τα ξαναβρείς μπροστά σου. Σε αυτή σου την προσπάθεια, θα έχεις συμμάχους από το οικογενειακό και φιλικό σου περιβάλλον. Μίλα τους και ζήτα ανοιχτά τη βοήθειά τους. Θα νιώσεις πολύ όμορφα με τη στάση τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην προσωπική σου ζωή, φίλε Λέων, αρκεί να αφήσεις τη γκρίνια και τα αβάσιμα παράπονα που έχεις απέναντι στο σύντροφό σου, να κοιτάξεις να περάσεις καλά και θα αισθανθείς μεγάλη συναισθηματική ολοκλήρωση αυτήν τη Δευτέρα. Αν πάλι πίνεις καφέ με την μοναξιά, να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα θα έχεις την ευκαιρία να τον μοιραστείς με κάποιο άτομο, που θα εισβάλει τώρα στην ζωή σου και θα φέρει τα πάνω κάτω.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Λέων, θα σε ακολουθεί σήμερα η τάση για εκκαθάριση εκκρεμοτήτων και μπορείς να δεις έτσι ποια άτομα ή ποιες καταστάσεις στέκονταν εμπόδιο στα σχέδιά σου. Μην κάνεις περιττά έξοδα και μην κλείσεις σήμερα οικονομικές συμφωνίες.



Παρθένος
24/8-22/9

Καλό είναι σήμερα να προετοιμαστείς για μια δύσκολη μέρα, φίλε Παρθένε. Σου πέφτουν πολλές υποχρεώσεις, οικογενειακές δυσκολίες και έκτακτες καταστάσεις, που θα σε αποσυντονίσουν. Μην το βάζεις κάτω με τίποτα. Ίσως χρειαστεί λίγη παραπάνω προσπάθεια από μέρους σου, αλλά η απογοήτευση δεν θα σε βοηθήσει. Αυτό είναι σίγουρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή θα προκληθούν εντάσεις και παρεξηγήσεις, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος. Φρόντισε να μην δώσεις συνέχεια, για να μπορέσεις να περάσεις ένα ήρεμο βράδυ και να ξεκουραστείς όσο μπορείς. Σου χρειάζεται! Οι ελεύθεροι του ζωδίου, να περιμένετε μία είδηση που αφορά σε άτομο του παρελθόντος. Η ικανοποίηση που θα πάρετε, θα σας φτιάξει το κέφι!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στον επαγγελματικό σου χώρο, αγαπητέ Παρθένε, δεν θα πετύχεις και πολλά, αν αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει, με αποτέλεσμα να ξεφύγεις αρκετά από τους στόχους σου. Άφησε στην άκρη τις σκέψεις που αφορούν στα οικονομικά και φρόντισε απλώς να είσαι ήρεμος. Έτσι, θα βρεις λύσεις σε όλα τα ζητήματα.



Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα θα πρέπει να ασχοληθείς λίγο με το παρελθόν, αγαπητέ Ζυγέ! Ζητήματα που έχουν μείνει άλυτα έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και μάλλον είναι η ώρα να τα δεις πιο σοβαρά και να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις βιαστικές κινήσεις… Αντιθέτως, θα χρειαστεί να είσαι ψύχραιμος και έτοιμος για όλα. Μίλα με κάποια άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν και μην προσπαθήσεις να αποδείξεις κάτι, φτάνοντας στα όριά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ζυγός, η σχέση σου χρειάζεται μία μικρή ανανέωση και η Σελήνη, από τις πρώτες βραδινές ώρες στο ζώδιο του Λέοντα, θα σε βοηθήσει σήμερα να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, για να την αναθερμάνεις. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και θα πείσεις το σύντροφό σου να ακολουθήσει τις δικές σου επιθυμίες. Το ίδιο σκηνικό προβλέπεται και στη ζωή των ελεύθερων του ζωδίου, μιας και η γοητεία σας θα είναι τονισμένη και θα προσελκύσετε τα άτομα που θέλετε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Ζυγέ, θα είναι σήμερα πολύ απαιτητικά, καθώς θα σου πέσει επιπλέον δουλειά και θα κουραστείς να διευθετήσεις όλες σου τις υποχρεώσεις. Βάλε πρόγραμμα για να τα προλάβεις όλα, χωρίς να πάθεις πανικό. Απόφυγε τις οικονομικές συναλλαγές και το επιπλέον άγχος, που μπορεί να σου προκαλέσουν.




Σκορπιός
23/10-22/11

Θα έρθεις σε επαφή με πολλά άτομα σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα κουβεντιάσεις, θα ανταλλάξεις απόψεις και ενδεχομένως να προβληματιστείς από κάποιες συζητήσεις. Απόφυγε να αναλάβεις επιπλέον υποχρεώσεις, αν δεις ότι πιέζεσαι να φέρεις εις πέρας όσες ήδη έχεις. Καλύτερα να τελειώνεις με ζητήματα του παρελθόντος για να μην τα ξαναβρείς μπροστά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην προσωπική σου ζωή, αν είσαι Σκορπιός, απόφυγε τις εντάσεις και τις χωρίς λόγο, διαφωνίες με το ταίρι σου και θα δεις τα πράγματα να βελτιώνονται αισθητά. Εσύ που κυνηγάς την ευτυχία, φρόντισε να ανοίξεις τα μάτια σου, γιατί γύρω σου μπορεί να είναι η γνωριμία που επιθυμείς, αλλά λόγω πίεσης και άγχους να μην την βλέπεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στον τομέα της δουλειάς σου, φίλε Σκορπιέ, η ημέρα θα είναι έντονη και η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι κάπως δύσκολη. Θα σου γίνουν κάποιες προτάσεις, αλλά πρέπει να εξετάσεις καλά όλα τα δεδομένα, πριν πάρεις αποφάσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να σταθεροποιούνται. Φρόντισε να μην τα διαταράξεις ξανά!!



Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, μπορείς να βρεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα, που σε προβληματίζουν. Ειδικά σε θέματα που αφορούν στην οικογένειά σου, τα εμπόδια σιγά-σιγά εξαφανίζονται και μπορείς να έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στα σχέδια που ετοιμάζεις. Μην καταπιάνεσαι, όμως με θέματα που δεν επείγουν, γιατί θα αφήσεις πίσω άλλες προτεραιότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, είναι σε μια καλή μέρα, όπου οι συζητήσεις με το σύντροφό σου θα είναι εποικοδομητικές και θα σου δώσουν την ώθηση να κάνεις μια νέα αρχή, ξεπερνώντας προβλήματα του παρελθόντος. Μην αφήσεις τίποτα να χαλάσει το καλό κλίμα μεταξύ σας. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά σου, πρέπει να πάρεις απόφαση ότι χρειάζεται και από εσένα κάποια προσπάθεια, για να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου είναι σε μια πολύ καλή φάση και πραγματικά δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για τίποτα, φίλε Τοξότη. Τα έχεις καταφέρει περίφημα και αυτό φαίνεται από την συμπεριφορά που έχουν απέναντι σου οι προϊστάμενοι και οι συνάδελφοί σου. Απομένει να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου, για να μπορέσεις να κάνεις όλα όσα θέλεις και απαιτούν χρήματα.



Αιγόκερως
22/12-19/1

Η ημέρα θα είναι αρκετά δυναμική και εσύ, αγαπητέ Αιγόκερε, θα είσαι γεμάτος αυτοπεποίθηση και ενέργεια. Θα δεις αρκετά πράγματα να στρώνουν και θα νιώθεις όλο και πιο σίγουρος για τις επιλογές που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Με την καλή διάθεση που έχεις, μπορείς να ανταπεξέλθεις σε αρκετές καταστάσεις και να λύσεις ζητήματα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, οι διαφωνίες που μπορεί να έχεις με το σύντροφό σου για πρακτικά θέματα του σπιτιού μπορούν να λυθούν, αν υιοθετήσεις μία γλυκιά συμπεριφορά απέναντί του και προσπαθήσεις να μην διεκδικείς με απόλυτο τρόπο όλα όσα θέλεις. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά να θυμάσαι ότι γύρω σου υπάρχουν πολλά άτομα που θα επιθυμούσαν να έχουν σχέση μαζί σου. Στο χέρι σου είναι να τους δώσεις μία ευκαιρία!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, τα πράγματα πρόκειται να κυλήσουν αρκετά ευχάριστα και θα νιώσεις πιο ήρεμος και αισιόδοξος, για να βάλεις μπροστά τα νέα σου σχέδια. Οι ανώτεροί σου, σου εκφράζουν την εκτίμησή τους, αλλά την δεδομένη στιγμή ενδεχομένως να μην είναι εύκολο να βελτιώσουν τις αποδοχές σου. Κάνε υπομονή και θα έρθει και αυτό με την σειρά του.




Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα νιώθεις αρκετή πίεση, αλλά δεν πρέπει να υποκύψεις με τίποτα. Είναι αρκετά τα ζητήματα που θα προκύψουν και θα ζητούν μια λύση. Απόφυγε κάθε βιαστική απόφαση, γιατί ρισκάρεις να ανακατέψεις και τις καταστάσεις, που φαίνεται να έχουν μπει σε μια σειρά. Όπως κι αν έχει, διατήρησε μια ψύχραιμη στάση και μην παρασύρεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Υδροχόος, άφησε πίσω σου όσο μπορείς τα άγχη και τις εντάσεις και μη μεταφέρεις την κακή σου διάθεση στη σχέση σου. Κράτησε αυτόν τον τομέα της ζωής σου προστατευμένο, για να σου προσφέρει σήμερα ευχάριστες στιγμές. Εσύ που αναζητάς το άλλο σου μισό, μην εκπλαγείς αν μάθεις ότι ένα φιλικό σου πρόσωπο τρέφει ερωτικά αισθήματα για εσένα. Αν νιώθεις παρόμοια, μην φοβηθείς να ξεκινήσεις κάτι μαζί του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου μπορεί να είναι σε μια στασιμότητα, φίλε Υδροχόε, αλλά αυτό δεν είναι καθόλου κακό σήμερα, με τον Ερμή να κινείται στον φιλικό για εσένα Τοξότη και να σταθεροποιεί τα κεκτημένα σου. Προτίμησε να εργαστείς μόνος σου και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει. Απόφυγε τα μπερδέματα και μείνε πιστός στο πρόγραμμά σου, χωρίς να δελεάζεσαι από κάποιες επισφαλείς οικονομικές προτάσεις.




Ιχθείς
20/2,20/3

Μπορεί μέσα στη γενικότερη αναστάτωση που επικρατεί στη ζωή σου να μην το καταλαβαίνεις, φίλε Ιχθύ, αλλά αυτή η περίοδος δε είναι καθόλου κακή για το ζώδιό σου, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τη θέση του κυβερνήτη σου Ποσειδώνα στο ζώδιό σου… Τα πράγματα εξελίσσονται όπως θέλεις και μπορείς να χαρείς με πολλά γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σου. Συνέχισε να είσαι σε καλή διάθεση και όλα θα πάνε ακόμα καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην προσωπική σου ζωή, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, καλό θα είναι να βρεις το χρόνο αλλά και τη διάθεση να μιλήσεις με το σύντροφό σου και, αν υπάρχουν ζητήματα που σε προβληματίζουν, να προσπαθήσεις να τα λύσεις μαζί του, με όμορφο και ήρεμο τρόπο. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά, κάτι καλό θα εμφανιστεί στην ζωή σου και θα σε ανανεώσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στο χώρο της δουλειά σου, η ημέρα θα σε ανταμείψει για τους κόπους σου, αγαπητέ Ιχθύ, και θα λάβεις αναγνώριση από τους συνεργάτες σου σε όλα τα επίπεδα. Λίγη προσοχή στα έξοδά σου, γιατί η οικονομική σου κατάσταση διανύει δύσκολη περίοδο και δεν έχεις περιθώρια για περιττές αγορές.
Πηγή: myastro.gr



http://www.kamikaze.gr/2012/11/510.html
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ένα αλλόκοτο αντεστραμμένο σπίτι κατάλληλο για ανθρώπους αλλά και....γάτες (!) (pics)

Posted: 04 Nov 2012 01:51 PM PST






Ένα ζευγάρι Ιαπώνων αγαπάει τόσο πολύ τις δύο γάτες του που αποφάσισε να φτιάξει ένα σπίτι κατάλληλο για το ίδιο αλλά και για αυτές....

Έτσι έφτιαξαν ένα σπίτι που το εσωτερικό του μοιάζει σαν να βρίσκεσαι στην ύπαιθρο!!Μέσα στο σπίτι υπάρχουν δέντρα και θάμνοι ενώ οι τοίχοι και η οροφή έχουν ανοίγματα από όπου μπαίνει αέρας αλλά και βροχή!!Το όλο εγχείρημα φαίνεται εντελώς ασυνήθιστο και παράξενο...







































































ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

10 επαγγέλματα που μπορούν να οδηγήσουν πιο εύκολα στην κατάθλιψη

Posted: 04 Nov 2012 01:40 PM PST






Αν και η παρακάτω δεκάδα, δεν έχει κανέναν

σκοπό να αποτρέψει...


ή να αποθαρρύνει κάποιον από το να ακολουθήσει (ή να συνεχίσει) κάποιο συγκεκριμένο επάγγελμα, η πικρή αλήθεια είναι ότι ορισμένοι εργαζόμενοι είναι πιο «εύκολο» να... παρουσιάσουν δείγματα κατάθλιψης λόγω των συνθηκών της εργασίας τους.



Οικιακή/νοσηλευτική φροντίδα



Όσοι εργάζονται στον τομέα της παροχής φροντίδας σε παιδιά ή άτομα που χρειάζονται βοήθεια, κατέχουν δικαιολογημένα μία θέση μεταξύ των πιο δύσκολων επαγγελμάτων. Μία τυπική μέρα στη δουλειά περιλαμβάνει τάισμα, πλύσιμο και φροντίδα σωματική και ψυχική, σε άτομα που κατά βάση όχι μόνο δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν μόνα τους, αλλά δεν είναι σε θέση να εκφράσουν και την ευγνωμοσύνη που αισθάνονται. Οι ψυχολογικοί δεσμοί είναι ιδιαίτερα έντονοι σε αυτή τη δουλειά και όσοι εργάζονται σε αυτόν τον τομέα είναι περισσότερο επιρρεπείς σε καταθλιπτικές καταστάσεις, καθώς στην καθημερινότητά τους έρχονται αντιμέτωποι με δυσάρεστες συνθήκες.



Σερβιτόροι



Αν και συνήθως, όταν μιλάει κανείς για στρες στη δουλειά, ο νους του δεν πάει στα εστιατόρια και στην εξυπηρέτηση πελατών, στην πραγματικότητα αυτή η κατηγορία επαγγελματιών είναι μία από τις πιο «καταθλιπτικές». Ιδιαίτερα μάλιστα η δουλειά του σερβιτόρου, η οποία είναι πενιχρά αμειβόμενη, με πολλές ώρες ορθοστασίας και αρκετό κόσμο να του λέει τι να κάνει, κατακτά την...κορυφή. Σεφ, βοηθοί σεφ και κάθε λογής πελάτης, όλοι τους ζητούν ευθύνες από τους σερβιτόρους, οι οποίοι τις περισσότερες φορές δεν έχουν καν μερίδιο ευθύνης. Είναι μία δουλειά χωρίς θετική ανταπόκριση, όπου συχνά οι περισσότεροι είναι αγενείς με το άτομο που την ασκεί, αφήνοντας ελάχιστα περιθώρια αντίδρασης.



Κοινωνικοί λειτουργοί



Το επάγγελμα του κοινωνικού λειτουργού προφανώς είναι από τα αναμενόμενα στη λίστα της «κατάθλιψης». Το να χειρίζεται κανείς λεπτά ζητήματα όπως είναι για παράδειγμα, η κακοποίηση παιδιών και παράλληλα να πρέπει να βρει λύση, νικώντας το «γραφειοκρατικό τέρας» δεν είναι και εύκολη υπόθεση. Μάλιστα, το είδος αυτό της δουλειάς είναι τόσο απαιτητικό, ιδιαίτερα σε ψυχολογικό επίπεδο, που δύσκολα κάποιος αφήνει την προσωπική του ζωή ανεπηρέαστη.



Δάσκαλοι και καθηγητές



Πολλοί είναι εκείνοι, οι οποίοι απαξιώνουν με μεγάλη ευκολία μάλιστα (τουλάχιστον στη χώρα μας) το επάγγελμα του δασκάλου και του καθηγητή. Στην πραγματικότητα βέβαια αποτελεί ένα από τα πιο «επιρρεπή» στην κατάθλιψη. Οι συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις, τα παιδιά κάθε ηλικίας, με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι, το άγχος της διαμόρφωσης των χαρακτήρων τους (και όχι μόνο της μετάδοσης γνώσης), οι γονείς αλλά και το ίδιο το εκπαιδευτικό σύστημα, κάνει το επάγγελμα του δασκάλου (τουλάχιστον του ευσυνείδητου) ένα από τα πιο επικίνδυνα στη δεκάδα της κατάθλιψης.



Καλλιτέχνες, συγγραφείς



Τα επαγγέλματα, τα οποία αφορούν στο πνεύμα και την καλλιτεχνική φύση, είναι η απεικόνιση τριών παραγόντων: άστατος μισθός, καμία αίσθηση ωραρίου και απομόνωση. Οι δημιουργικοί άνθρωποι, ή καλύτερα οι άνθρωποι του πνεύματος, έχουν πολλές περισσότερες πιθανότητες να κλειστούν στον εαυτό τους και να αντιμετωπίσουν την κατάθλιψη. Μία από τις πιο συχνές μάλιστα ασθένειες που μαστίζει τον καλλιτεχνικό κόσμο, είναι η διπολική διαταραχή, είτε αυτή είναι διαγνωσμένη επίσημα, είτε διακατέχεται από συνεχείς εναλλαγές διάθεσης στο «όνομα» της δημιουργικότητας, ιδιαίτερα μάλιστα όταν η ζωή ενός καλλιτέχνη έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις απαιτήσεις του σύγχρονου lifestyle.



Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό



Από τους γιατρούς και τους νοσοκόμους μέχρι τους θεραπευτές και όλα τα παραϊατρικά επαγγέλματα, ο τομέας της υγείας δεν αποκαλείται άδικα «νευραλγικός». Όταν κάποιος εργάζεται σε διαρκώς αντίξοες συνθήκες, αντιμέτωπος με τη ζωή και το θάνατο, για ώρες που έχουν σταματήσει να ανταποκρίνονται σε ένα φυσιολογικό ωράριο, είναι απολύτως λογικό να βρεθεί κάποια στιγμή στα πρόθυρα της κατάθλιψης. Όταν μάλιστα σε όλα αυτά, προσθέσει κάποιος το γεγονός, ότι συνήθως ο απολογισμός μιας μέρας εξαρτάται από τις αποφάσεις, που έχει πάρει ο εργαζόμενος, τότε αντιλαμβάνεστε τα ψυχικά αποθέματα που απαιτούνται.



Βοηθητικό διοικητικό προσωπικό



Αν και ακούγεται αναπάντεχο, οι εργαζόμενοι ως βοηθητικό διοικητικό προσωπικό έχουν να αντιμετωπίσουν το παράδοξο των υψηλών απαιτήσεων με τον ελάχιστο έλεγχο. Αποτελούν συνήθως τον «τελευταίο τροχό της αμάξης» χωρίς καμία εξουσία, ενώ παράλληλα πρέπει να ικανοποιήσουν από την πιο μικρή ως την πιο παράλογη απαίτηση των ανωτέρων τους.



Μηχανικοί συντήρησης



Κύριο γνώρισμα της δουλειάς όσων εργάζονται στη συντήρηση είναι ότι τους χρειαζόμαστε όταν κάτι πάει στραβά. Οι αντίξοες συνθήκες και τα απρόοπτα είναι αυτά που καλούνται να αντιμετωπίσουν σε μεγάλο βαθμό οι εργαζόμενοι σε αυτούς τους τομείς, την ίδια στιγμή που πρέπει να προβλέπουν και να προνοούν για την ασφάλεια και την καλύτερη δυνατή διευκόλυνση και εξυπηρέτηση του κοινού, σε περίεργα ωράρια, κυρίως νυχτερινές βάρδιες και με υψηλό βαθμό επικινδυνότητας.



Οικονομικοί σύμβουλοι



Οτιδήποτε αφορά σε χρήματα είναι από τη φύση του αγχωτικό. Φανταστείτε μόνο πώς είναι να έχετε να διαχειριστείτε, και να πάρετε και τις σωστές και αποδοτικές αποφάσεις, για τα χρήματα άλλων. Το αυξημένο μερίδιο ευθύνης, οι ενοχές σε περίπτωση λάθους και παράλληλα η απόλυτη έλλειψη ελέγχου στην κίνηση της αγοράς, αρκούν για να οδηγήσουν κάποια στιγμή ορισμένους από αυτούς στην κατάθλιψη.



Πωλητές



Πληρωμή με... ποσοστά. Και μόνο αυτή η φράση αρκεί για να γίνει απολύτως αντιληπτός ο λόγος για τον οποίο κάποιος, που ασχολείται με τις πωλήσεις είναι...επιρρεπής στην κατάθλιψη. Ειδικότερα δε, στην εποχή της παγκόσμιας οικονομική κρίσης και της αβεβαιότητας του εμπορίου, δεν αποτελεί έκπληξη που το επάγγελμα του πωλητή κατατάσσεται μεταξύ των πιο αγχωτικών.

thestival.gr






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Πονηρή ματιά σε... αθώες σκηνές!

Posted: 04 Nov 2012 01:32 PM PST


 Η «άτακτη» πλευρά των καρτούν..
.






































newsbeast.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε τι μισούν στο σώμα τους γνωστές σταρ του Χόλιγουντ!

Posted: 04 Nov 2012 01:21 PM PST






Παρά τις εξαντλητικές δίαιτες και τις ατελείωτες..

ώρες γυμναστικής υπό τις οδηγίες των personal trainers, οι περισσότερες σταρ του Χόλιγουντ έχουν τουλάχιστον ένα μέρος του σώματός τους για το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα περήφανες.

Μάλιστα το μοντέλο Nicola McLean είπε ότι «δεν αγαπάει τίποτα πάνω της εκτός από τα ψεύτικα "μέρη"». Όμως όπως φαίνεται δεν είναι η μόνη που έχει… ανασφάλειες.

Ας δούμε μερικές σέξι σταρ που παραδέχονται χωρίς φόβο και πάθος τι δεν αγαπούν πάνω τους.

Kate Moss: «Μισώ το στήθος μου»


Τις τελευταίες ημέρες έχουμε δει αρκετές γυμνές φωτογραφίσεις της Kate Moss σε περιοδικά lifestyle. Όμως τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι. Το μοντέλο παραδέχεται ότι σε νεότερη ηλικία ντρεπόταν να ποζάρει γυμνή γιατί μισεί το στήθος της αλλά τώρα το έχει ξεπεράσει.


Nicole Kidman: «Είχα πάντα μικρή κοιλιά»



Η Nicole Kidman είναι ομολογουμένως μία πολύ όμορφη γυναίκα και πολύ πετυχημένη ηθοποιός όμως φαίνεται ότι δεν της αρέσει και πολύ η δημόσια εικόνα της. «Έχω κοκαλιάρικα πόδια και χέρια και πολύ μικρή κοιλιά».


Angelina Jolie: «Τα χείλη μου είναι τεράστια»


Τι κι αν οι περισσότερες γυναίκες θα σκότωναν για να έχουν τα υπέροχα χείλη της Angelina Jolie εκείνη δεν εκτιμά το προσόν της αυτό.  «Ξέρω ότι κάθε γυναίκα θα σκότωνε για τα χείλη μου αλλά ασιθάνομαι ότι πιάνουν όλο το πρόσωπό μου» έχει πει χαρακτηριστικά.


Victoria Beckham: «Μισώ τα πόδια μου»


Η σύζυγος του David Beckham δεν αγαπάει καθόλου τα πόδια της και θεωρεί ότι είναι το πιο απαίσιο πράγμα πάνω της το οποίο θα ήθελε να αλλάξει.


Caroline Flack: «Το στήθος μου δεν σταματάει να μεγαλώνει»


Η Caroline Flack δεν αντέχει να βλέπει το στήθος της να μεγαλώνει συνέχεια κάτι που της δημιουργεί πρόβλημα και στο ντύσιμό της. «Θα προτιμούσα ένα μικρότερο στήθος».


Vanessa Hudgens: «Δεν μου αρέσουν τα πόδια μου»





Η Vanessa Hudgens γυμναζόταν από μικρό παιδί αλλά όπως φαίνεται αυτό είναι κάτι που τώρα την ενοχλεί. Γιατί; Τα πόδια της είναι τόσο γυμνασμένα που θεωρεί ότι δεν είναι κολακευτικά.


Kim Kardashian: «Δεν μου αρέσουν οι γλουτοί μου»




Οι καμπύλες της την έκαναν διάσημη όμως η Kim Kardashian θα ήθελε να είναι πιο αδύνατη. Για αυτό και γυμνάζεται σκληρά.


Jessica Alba: Έχω κυτταρίτιδα


Η κυτταρίτιδα είναι ο «βραχνάς» της Jessica Alba. Η ηθοποιός παρότι διαθέτει ένα πολύ ωραίο σώμα που πολλές ζηλεύουν, δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι έχει κυτταρίτιδα.



kamikaze
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Πως φαντάζεται η Ελληνίδα τον τέλειο σύζυγο

Posted: 04 Nov 2012 01:12 PM PST






Το κείμενο που ακολουθεί ασχολείται με ακραία έγγαμα φαινόμενα...


(ή και όχι). Διακωμωδεί με σουρεαλιστικό τόνο τον ελληνικό έγγαμο βίο (ή και όχι).

Όπως και να 'χει, έχει γραφτεί με σκοπό να ευθυμήσουμε! Γιατί, τελικά, στο μυαλό της Ελληνίδας, το παραμύθι του γάμου από την πραγματικότητα είναι μόλις μια μπυροκοιλιά δρόμος!



Από τρυφερή ηλικία η κάθε γυναίκα (συμπεριλαμβάνεται και η ράτσα της Ελληνίδας) ξεκινά να φαντάζεται με δέος, χαρά, όνειρα και λαχτάρα, την ημέρα που θα ντυθεί στα λευκά, νυφούλα. Φαντάζεται ότι ο άντρας (συμπεριλαμβάνεται και η ράτσα του Έλληνα) είναι ένας κούκλος πρίγκιπας, ο οποίος έρχεται καβάλα σε λευκά «άλογα» (νέα εξελιγμένη βερσιόν παραμυθιού, όπου λευκά «άλογα», περίπου 300 αχαλίνωτα κάτω από το καπό της λευκής Porsche Boxster του). Το τι όμως φαντάζεται από το τι τελικά φτάνει και «ψωνίζει» στο γαμπροπάζαρο, τελικά έχουν μια κάποια Χ απόκλιση (σε περιπτώσεις, το Χ έχει εύρος συν/πλην άπειρο!. Ενδεικτικά:



Πως ονειρεύεται η Ελληνίδα τον ιδανικό σύζυγο:



Είναι υπερκαλλονός, είναι «φέτες», είναι μουσκουλάτος, είναι εμφανώς... υπερπροικισμένος, είναι υπερδιευθυντάρα, ο οποίος όμως μόλις πάει 5 το απόγευμα έχει ήδη φύγει από το γραφείο, έχει αφήσει πίσω ζόρια, έγνοιες, σιχτίρια, άγχη και φρίκες της επόμενης μέρας και της λαμπερής καριέρας του, γενικότερα. Αντ' αυτού, μετά τις 5 το απόγευμα, ο ιδανικός σύζυγος, κατά την Ελληνίδα, γυρνάει με τη μία διακόπτη και ασχολείται αποκλειστικά μαζί της, της κάνει όλα τα χατίρια χωρίς μα και μου, είναι γλυκός σαν πετιμέζι και υπάκουος σαν Golden Retriever. Ο ιδανικός σύζυγος για την Ελληνίδα, προσκυνάει τη μαμά της, πίνει νερό (και φαρμάκι) στο όνομά της και με κάθε ευκαιρία τραβιέται όπου είναι χωρίς μουρμούρα και την κουβαλάει στο σπιτικό τους για σουαρέ, ενώ ανυπομονεί κάθε Σάββατο αν θα φάνε όλοι μαζί αύριο Κυριακή με τη μαμά, σαν οικογένεια, γιατί «μωράκι μου, η μαμά σου ανήκει και θα ανήκει για πάντα στην οικογένειά μας». Ο ιδανικός σύζυγος δεν ξεχνάει γενέθλια, επετείους, γιορτές, αφορμές, κουβαλάει κάθε λίγο και λιγάκι «δώρα έκπληξη που αναζωογονούν τον έρωτά μας αγάπη μου», στο κρεβάτι κοιμάται μόνο «κουταλάτο» έχοντάς την ΠΑΝΤΑ αγκαλιά (και δεν τραβάει ποτέ όλο το πάπλωμα), πλένει πιάτα χωρίς αντίρρηση, βάζει σκούπα, ξεσκατίζει τα παιδιά, αποκαθιστά βλάβες στο σπίτι και μαστορεύει τα πάντα σαν multi-tasking Αμερικανάκι του αγρού από το Τέξας, παραμιλάει για το πόσο θεάρα είναι η γυναίκα του ακόμη κι αν το πάχος της έχει απλώσει τόσο που πιάνει οριακά τουρκική υφαλοκρυπίδα. Επίσης, για την Ελληνίδα, ο τέλειος σύζυγος εκτελεί συζυγικά καθήκοντα σαν ψαρωμένος φαντάρος στο κέντρο εκπαίδευσης: στο σεξ τον θέλει Τιραμόλα, ενώ στις τρυφερότητες και στα ζουζουνίσματα τον θέλει σπουργιτάκι. Επίσης, οι κολλητοί του ιδανικού συζύγου εμφανίζονται μόνο όταν εκείνη του δώσει το ΟΚ να εμφανιστούν και ποτέ δεν σκάνε σπίτι απροειδοποίητα, φουσκώνοντάς του τα μυαλά με πάλαι ποτέ μεγαλεία και προνόμια της αντροπαρέα. Για την Ελληνίδα αυτά τέλειωσαν προ πολλού. Τώρα είναι σύζυγος και να τα ξεχάσει αυτά που ήξερε!



Ποιον παντρεύεται, τελικά, η Ελληνίδα:



Ελληνάρα ρε παντρεύεται! Τι νόμιζες; Με τη μαγκιά του, το ανάστημά του, τα «κυβικά του» (ωδή ολόκληρη στο πόσο σεξουάλας είναι!), με τις τρανές μητριαρχικές καταβολές του (ναι, η μαμά του είναι το Α και το Ω του, ακόμη και 40 χρονών παίρνει τη μάνα του να του πει πως κάνει εκείνη το κοκκινιστό γιατί η σύζυγος το κάνει λίγο άνοστο τελευταία, και ναι η μαμά του συνεχίζει και του βάζει λόγια για τη λεγάμενη, ανεπρόκοπη που παντρεύτηκε, ακόμα κι αν το εγγόνι κοντεύει να απολυθεί κι από φαντάρος!). Ο σύζυγος που της κληρώνει της Ελληνίδας έχει φορτώσει και 10-15 κιλάκια από το αραλίκι της παντρειάς και την ακινησία στον καναπέ (κάθεται σε στάνταρ σημείο του καναπέ, οπότε τον έχει βουλιάξει τόσο, που είναι λες και έχει κάνει γεώτρηση με τον κώλο του σε εκείνη την πλευρά του, ενώ θέλει γερανό να σηκωθεί όταν μπαζώνει πιτόγυρα βλέποντας μπάλα), όταν ψάχνει να βρει καθαρό πουκάμισο κάνει μαντάρα όλα όσα η Ελληνίδα σύζυγος με κόπο και ιδρώτα σιδέρωνε όλο το Σαββατόβραδο –που παρεμπιπτόντως ούτε πια στην ταβέρνα της γειτονιάς δεν την βγάζει για ρετσίνα το βράδυ του Σαββάτου), αρχίζει με ταβανιασμένα ντεσιμπέλ γκρίνια με το που βάλει το κλειδί στην κλειδωνιά, επιστρέφοντας μαύρα μεσάνυχτα από τη δουλειά κατάκοπος, μανουριασμένος και φλομωμένος «από την π**τάνα την κ**οκατάσταση στο γραφείο, που ενώ σκίζομαι 15 χρόνια τώρα, δε λέω να πάρω μια ρημαδοπροαγωγή γιατί ο μ***κας ο προϊστάμενος είναι τόσο καταπιεσμένος μ**νάκιας και προωθεί μόνο ό,τι φοράει φούστα μήπως και ανοίξει κάνα φερμουάρ»! Ο σύζυγος που παντρεύεται εν τέλει η Ελληνίδα (η οποία κάποτε ονειρευόταν μεγαλεία, παραμυθένιες στιγμές και φλογερό αστείρευτο πάθος) δεν έχει εκείνη ως μέγα πάθος, αλλά τον Βάζελο ή τον Γαύρο και φυσικά δεν τον κυνηγάει (όπως κάποτε φαντασιωνόταν) για να της κάνει τρελό έρωτα δίχως αύριο, αλλά για να της φτιάξει το καζανάκι που τρέχει 2 μήνες τώρα και που δεν αξιώνεται ούτε κατσαβίδι να βάλει..!





24wro
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τα... έπιπλα σκοτώνουν περισσότερο από τους τρομοκράτες

Posted: 04 Nov 2012 01:04 PM PST


Τα... έπιπλα σκοτώνουν περισσότερο από τους τρομοκράτες





Η απειλή της τρομοκρατίας εξακολουθεί να υφίσταται για τις..
.

ΗΠΑ, όμως
υπάρχει ένας εχθρός που σκοτώνει περισσότερους Αμερικανούς από όλους
τους τρομοκράτες μαζί!



Σύμφωνα με έρευνα που έγιναν από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία των ΗΠΑ,
μετά την 11η Σεπτεμβρίου έχουν σκοτωθεί 238 Αμερικανοί, σε διάφορα μέρη
του κόσμου, σε περιστατικά τρομοκρατίας, συμπεριλαμβανομένων και των
εμπόλεμων ζωνών.



Σύμφωνα, όμως με μία άλλη έρευνα από την κεντρική υπηρεσία προστασίας
των καταναλωτών, στο ίδιο διάστημα, 293 Αμερικανοί έχουν χάσει τη ζωή
τους από... πτώσεις αντικειμένων στο σπίτι τους! Οι περισσότεροι
καταπλακώθηκαν από τηλεοπτικές συσκευές.




24wro
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Χάρτινο μπουκάλι κρασιού

Posted: 04 Nov 2012 12:58 PM PST






Το πρώτο χάρτινο μπουκάλι κρασιού στον κόσμο ετοιμάζεται να "χτυπήσει" τα ράφια των σούπερ μάρκετ πολύ σύντομα.



Η κατασκευάστρια εταιρεία του, GreenBottle, μόλις υπέγραψε μια συμφωνία με τον ανεξάρτητο προμηθευτή κρασιού Kingsland Wines, για την εμφιάλωση του κρασιού στη βάση του στο Μάντσεστερ.

Ο ιδρυτής της GreenBottle, Martin Myerscough, είναι στο τελικό στάδιο των.....

διαπραγματεύσεων με ένα από τα κορυφαία σούπερ μάρκετ της Βρετανίας, στο οποίο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο το μπουκάλι αυτό το φθινόπωρο.

"Κοιτάμε για μια εξάμηνη συμφωνία στην αγορά μάρκετ, όπου θα κάνει πρεμιέρα το μπουκάλι με ένα ή δύο κρασιά για ξεκίνημα," είπε ο Myerscough στο db.

«Το σούπερ μάρκετ, το οποίο δεν μπορώ να αναφέρω ακόμα, κάνει σήμερα κάποιες δοκιμές αλλά προβλέπουμε να είναι το ίδιο bag-in-box κρασί: 9-12 μήνες», πρόσθεσε ο Myerscough.

Ο επιχειρηματίας έχει δει τεράστιο ενδιαφέρον για το μπουκάλι από την Αυστραλία, την Καλιφόρνια και τη Γαλλία, και σχεδιάζει να μεταφέρει την εφεύρεσή του σε όλο τον κόσμο το επόμενο έτος.

"Το τηλέφωνο κτυπάει από όλες τις γωνιές του κόσμου. Έχω μόλις επιστρέψει από την Αυστραλία, όπου είχα σοβαρό ενδιαφέρον για το μπουκάλι από έναν αριθμό οινοποιείων.

«Ακόμα και μερικοί γάλλοι παραγωγοί έχουν δείξει ενδιαφέρον", είπε ο Myerscough στο db , αν και προειδοποίησε για τους κινδύνους του ενθουσιασμού πριν να ξεκινήσει. «Εστιάζουμε για την ώρα να τοποθετήσουμε τα μπουκάλια στο ράφι στο Ηνωμένο Βασίλειο," είπε.

Σχετικά με το θέμα της τιμολόγησης, επιβεβαίωσε ότι το μπουκάλι θα είναι κάτω από £ 5, αλλά προειδοποίησε ότι αν τιμή είναι πολύ φθηνά «θα υποτιμηθεί το εμπορικό σήμα."

Τα μπουκάλια, τα οποία ζυγίζουν μόλις 55g, θα γίνονται στο εργοστάσιο Myerscough στο St Helens, Merseyside, και θα γεμίζονται στο Kingsland στο Μάντσεστερ.

Ο Myerscough σκοπεύει να πουλήσει την τεχνολογία, επιτρέποντας στις εταιρείες να χτίσουν εργοστάσια εμφιάλωσης δίπλα στους χώρους παραγωγής τους και έτσι να περιορίσουν τη μεταφορά. Τα μηχανήματα, τα οποία προστατεύονται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, είναι σε θέση να παράγουν 50 μπουκάλια το λεπτό.

Το αποτύπωμα άνθρακα του λιπασματοποιήσιμου μπουκαλιού είναι 10% κάτω από μιας γυάλινης φιάλης. Έχει μια πλαστική επένδυση παρόμοια με εκείνη του bag-in-box για να κρατάει το περιεχόμενο φρέσκο.

foodandbeverage-gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Πως φαντάζεται η Ελληνίδα τον τέλειο σύζυγο

Posted: 04 Nov 2012 12:52 PM PST




Το κείμενο που ακολουθεί ασχολείται με ακραία έγγαμα φαινόμενα...


(ή και όχι). Διακωμωδεί με σουρεαλιστικό τόνο τον ελληνικό έγγαμο βίο (ή και όχι).

Όπως και να 'χει, έχει γραφτεί με σκοπό να ευθυμήσουμε! Γιατί, τελικά, στο μυαλό της Ελληνίδας, το παραμύθι του γάμου από την πραγματικότητα είναι μόλις μια μπυροκοιλιά δρόμος!



Από τρυφερή ηλικία η κάθε γυναίκα (συμπεριλαμβάνεται και η ράτσα της Ελληνίδας) ξεκινά να φαντάζεται με δέος, χαρά, όνειρα και λαχτάρα, την ημέρα που θα ντυθεί στα λευκά, νυφούλα. Φαντάζεται ότι ο άντρας (συμπεριλαμβάνεται και η ράτσα του Έλληνα) είναι ένας κούκλος πρίγκιπας, ο οποίος έρχεται καβάλα σε λευκά «άλογα» (νέα εξελιγμένη βερσιόν παραμυθιού, όπου λευκά «άλογα», περίπου 300 αχαλίνωτα κάτω από το καπό της λευκής Porsche Boxster του). Το τι όμως φαντάζεται από το τι τελικά φτάνει και «ψωνίζει» στο γαμπροπάζαρο, τελικά έχουν μια κάποια Χ απόκλιση (σε περιπτώσεις, το Χ έχει εύρος συν/πλην άπειρο!. Ενδεικτικά:



Πως ονειρεύεται η Ελληνίδα τον ιδανικό σύζυγο:



Είναι υπερκαλλονός, είναι «φέτες», είναι μουσκουλάτος, είναι εμφανώς... υπερπροικισμένος, είναι υπερδιευθυντάρα, ο οποίος όμως μόλις πάει 5 το απόγευμα έχει ήδη φύγει από το γραφείο, έχει αφήσει πίσω ζόρια, έγνοιες, σιχτίρια, άγχη και φρίκες της επόμενης μέρας και της λαμπερής καριέρας του, γενικότερα. Αντ' αυτού, μετά τις 5 το απόγευμα, ο ιδανικός σύζυγος, κατά την Ελληνίδα, γυρνάει με τη μία διακόπτη και ασχολείται αποκλειστικά μαζί της, της κάνει όλα τα χατίρια χωρίς μα και μου, είναι γλυκός σαν πετιμέζι και υπάκουος σαν Golden Retriever. Ο ιδανικός σύζυγος για την Ελληνίδα, προσκυνάει τη μαμά της, πίνει νερό (και φαρμάκι) στο όνομά της και με κάθε ευκαιρία τραβιέται όπου είναι χωρίς μουρμούρα και την κουβαλάει στο σπιτικό τους για σουαρέ, ενώ ανυπομονεί κάθε Σάββατο αν θα φάνε όλοι μαζί αύριο Κυριακή με τη μαμά, σαν οικογένεια, γιατί «μωράκι μου, η μαμά σου ανήκει και θα ανήκει για πάντα στην οικογένειά μας». Ο ιδανικός σύζυγος δεν ξεχνάει γενέθλια, επετείους, γιορτές, αφορμές, κουβαλάει κάθε λίγο και λιγάκι «δώρα έκπληξη που αναζωογονούν τον έρωτά μας αγάπη μου», στο κρεβάτι κοιμάται μόνο «κουταλάτο» έχοντάς την ΠΑΝΤΑ αγκαλιά (και δεν τραβάει ποτέ όλο το πάπλωμα), πλένει πιάτα χωρίς αντίρρηση, βάζει σκούπα, ξεσκατίζει τα παιδιά, αποκαθιστά βλάβες στο σπίτι και μαστορεύει τα πάντα σαν multi-tasking Αμερικανάκι του αγρού από το Τέξας, παραμιλάει για το πόσο θεάρα είναι η γυναίκα του ακόμη κι αν το πάχος της έχει απλώσει τόσο που πιάνει οριακά τουρκική υφαλοκρυπίδα. Επίσης, για την Ελληνίδα, ο τέλειος σύζυγος εκτελεί συζυγικά καθήκοντα σαν ψαρωμένος φαντάρος στο κέντρο εκπαίδευσης: στο σεξ τον θέλει Τιραμόλα, ενώ στις τρυφερότητες και στα ζουζουνίσματα τον θέλει σπουργιτάκι. Επίσης, οι κολλητοί του ιδανικού συζύγου εμφανίζονται μόνο όταν εκείνη του δώσει το ΟΚ να εμφανιστούν και ποτέ δεν σκάνε σπίτι απροειδοποίητα, φουσκώνοντάς του τα μυαλά με πάλαι ποτέ μεγαλεία και προνόμια της αντροπαρέα. Για την Ελληνίδα αυτά τέλειωσαν προ πολλού. Τώρα είναι σύζυγος και να τα ξεχάσει αυτά που ήξερε!



Ποιον παντρεύεται, τελικά, η Ελληνίδα:



Ελληνάρα ρε παντρεύεται! Τι νόμιζες; Με τη μαγκιά του, το ανάστημά του, τα «κυβικά του» (ωδή ολόκληρη στο πόσο σεξουάλας είναι!), με τις τρανές μητριαρχικές καταβολές του (ναι, η μαμά του είναι το Α και το Ω του, ακόμη και 40 χρονών παίρνει τη μάνα του να του πει πως κάνει εκείνη το κοκκινιστό γιατί η σύζυγος το κάνει λίγο άνοστο τελευταία, και ναι η μαμά του συνεχίζει και του βάζει λόγια για τη λεγάμενη, ανεπρόκοπη που παντρεύτηκε, ακόμα κι αν το εγγόνι κοντεύει να απολυθεί κι από φαντάρος!). Ο σύζυγος που της κληρώνει της Ελληνίδας έχει φορτώσει και 10-15 κιλάκια από το αραλίκι της παντρειάς και την ακινησία στον καναπέ (κάθεται σε στάνταρ σημείο του καναπέ, οπότε τον έχει βουλιάξει τόσο, που είναι λες και έχει κάνει γεώτρηση με τον κώλο του σε εκείνη την πλευρά του, ενώ θέλει γερανό να σηκωθεί όταν μπαζώνει πιτόγυρα βλέποντας μπάλα), όταν ψάχνει να βρει καθαρό πουκάμισο κάνει μαντάρα όλα όσα η Ελληνίδα σύζυγος με κόπο και ιδρώτα σιδέρωνε όλο το Σαββατόβραδο –που παρεμπιπτόντως ούτε πια στην ταβέρνα της γειτονιάς δεν την βγάζει για ρετσίνα το βράδυ του Σαββάτου), αρχίζει με ταβανιασμένα ντεσιμπέλ γκρίνια με το που βάλει το κλειδί στην κλειδωνιά, επιστρέφοντας μαύρα μεσάνυχτα από τη δουλειά κατάκοπος, μανουριασμένος και φλομωμένος «από την π**τάνα την κ**οκατάσταση στο γραφείο, που ενώ σκίζομαι 15 χρόνια τώρα, δε λέω να πάρω μια ρημαδοπροαγωγή γιατί ο μ***κας ο προϊστάμενος είναι τόσο καταπιεσμένος μ**νάκιας και προωθεί μόνο ό,τι φοράει φούστα μήπως και ανοίξει κάνα φερμουάρ»! Ο σύζυγος που παντρεύεται εν τέλει η Ελληνίδα (η οποία κάποτε ονειρευόταν μεγαλεία, παραμυθένιες στιγμές και φλογερό αστείρευτο πάθος) δεν έχει εκείνη ως μέγα πάθος, αλλά τον Βάζελο ή τον Γαύρο και φυσικά δεν τον κυνηγάει (όπως κάποτε φαντασιωνόταν) για να της κάνει τρελό έρωτα δίχως αύριο, αλλά για να της φτιάξει το καζανάκι που τρέχει 2 μήνες τώρα και που δεν αξιώνεται ούτε κατσαβίδι να βάλει..!

24wro






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Ελεύθερη πτώση… υποβρυχίως!

Posted: 04 Nov 2012 12:47 PM PST




Ο Guillaume Nery είναι παγκόσμιος πρωταθλητής ελεύθερης κατάδυσης και δεν χρειάζεται συστάσεις...


καθώς έχει στο ενεργητικό του πολλές περγαμηνές που σχετίζονται με τις εκπληκτικές -είναι η αλήθεια- καταδύσεις του στα βάθη των ωκεανών του κόσμου. Η ελεύθερη πτώση, όμως, που κάνει μέσα στη μεγαλύτερη υποθαλάσσια τρύπα του κόσμου, τη γνωστή Dean Blue Hole στις Μπαχάμες, θα σας κόψει την ανάσα! Ως γνωστόν, η Dean Blue Hole έχει βάθος 220 μέτρα, ενώ το σκοτάδι που κυριαρχεί δίνει την εντύπωση στον θεατή ότι κινείται προς την άβυσσο! Βέβαια, ο Nery δεν έφτασε στον πυθμένα της τρύπας (πράγμα αδύνατον, χωρίς οξυγόνο και βατραχοπέδιλα) αλλά οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι το λιγότερο εντυπωσιακές, ενώ το μεγαλείο της φύσης μάς κάνει να αισθανόμαστε… ανήμποροι. Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δείτε από μόνοι σας…

 perierga.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

M.ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ: Η έκπληξη που συγκίνησε τη Ναταλία Γερμανού

Posted: 04 Nov 2012 12:41 PM PST




Στο πλατό της εκπομπής Μες την καλή χαρά βρέθηκε σήμερα η Μαρία Ιωαννίδου...


Η ηθοποιός με το που χαιρέτησε όλα τα παιδιά της ομάδας ξεκίνησε τα παράπονα της προς τη Ναταλία.



Ο λόγος; Ότι έχουν χαθεί και πλέον δεν βλέπει συχνά την μοναχοκόρη του πρώην συζύγου της, Φρέντυ Γερμανού. Και αφού εξέφρασε το παραπονάκι της, στη συνέχεια επιφύλασσε και μια έκπληξη στην παρουσιάστρια. Της χάρισε ένα άλμπουμ που έφτιαξε με τα χεράκια της και περιείχε φωτογραφίες από το γάμο του πατέρα και της μητέρας της παρουσιάστριας.



"Είσαι απίστευτη. Αντί να κάνεις το δικό σου γάμο και να μου το δώσεις, έκανες των γονιών μου" , της απάντησε ιδιαίτερα συγκινημένη η Ναταλία Γερμανού και φυσικά την ευχαρίστησε για το ιδιαίτερο δώρο που της χάρισε!



radar.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τι αγοράζετε με 20 ευρώ στις χώρες της ευρωζώνης;

Posted: 04 Nov 2012 12:36 PM PST




Έχετε αναλογιστεί ποτέ ποιά είναι η δύναμη ενός χαρτονομίσματος των 20 ευρώ σε κάθε χώρα της Ευρώπης...


Ο Business Insider παρουσιάζει τι μπορεί κανείς να αγοράσει με είκοσι ευρώ σε κάθε μια από τις 17 χώρες της ευρωζώνης...

Οι εκπλήξεις είναι πολλές. Για παράδειγμα, αν σας αρέσει ο πρωινός καφές, ίσως είναι καλύτερα να τον πιείτε στην Πορτογαλία απ'ότι στην Ελλάδα.



Αναλυτικά οι τιμές:



Καφές: Ελλάδα 7 κούπες - Πορτογαλία 35 κούπες



Αυγά: Ιρλανδία 7 δωδεκάδες - Μάλτα 16 δωδεκάδες



Καλσόν: Βέλγιο 4 ζευγάρια - Σλοβακία 19 ζευγάρια



Εισιτήρια λεωφορείου: Ολλανδία 8 - Σλοβακία 43



Μπύρα (από σουπερμάρκετ): Ιταλία 6 λίτρα - Σλοβακία 20 λίτρα



Τυρί Camembert: Σλοβενία 1.6 κιλά - Βέλγιο 3 κιλά





Εισιτήρια Σινεμα: Ιρλανδία 2 - Σλοβακία 8



Τσιγάρα: Ιρλανδία 2-3 πακέτα - Εσθονία 10 πακέτα



Εφημερίδες: Μάλτα 30 - Κύπρος 11



Ταξί: Ολλανδία 7.2 χλμ - Πορτογαλία 23χλμ



Ελαιόλαδο: Σλοβενία 2 λτρ - Ισπανία 7 λτρ



Μπύρα (σε μπαρ): Πορτογαλία 24 ποτήρια - Σλοβακία 6 ποτήρια



Κόκκινο κρασί: Ιταλία 5 φυάλες - Πορτογαλία 20 φυάλες



Τσάι: Αυστρία 242 φακελάκια - Μάλτα 704 φακελάκια



to-kounavi.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Άναψε φωτιές η σέξι Ελένη Φουρέιρα με την εμφάνισή της!

Posted: 04 Nov 2012 12:30 PM PST




Η ταλαντούχα και σέξι Ελένη Φουρέιρα κέρδισε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα της με τον Αντώνη Ρέμο και τον Στέλιο Ρόκκο...


Η τραγουδίστρια με την εκκρηκτική της παρουσία ξεσήκωσε τους θαμώνες του μαγαζιού.























tlife.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τρελά ερωτευμένος ο Παντελής

Posted: 04 Nov 2012 12:23 PM PST




Τελικά το αντίθετο φύλο παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή του Παντελή Παντελίδη...


Γιατί μια γυναίκα (η έμπνευσή του για την επιτυχία του «Δεν ταιριάζετε σου λέω») τον έκανε γνωστό σε όλη την Ελλάδα και τώρα μια γυναίκα τον κάνει ευτυχισμένο. Ο τραγουδιστής εδώ και λίγο καιρό έχει βρει και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο της Μαρίας Γεωργακάκη.



Ο τραγουδιστής και η 24χρονη barwoman έκαναν τη πρώτη δημόσια εμφάνισή τους στο Βοτανικό, μαζί με τον Βασίλη Καρρά, την Έλενα Παπαρίζου και τη Νατάσα Θεοδωρίδου και το διασκέδασαν μέχρι το πρωί. Το ζευγάρι έμοιαζε πολύ ερωτευμένο και η γλυκιά Μαρία δεν έπαιρνε τα μάτια της από τον Παντελή.



Και το σίγουρο είναι ότι θα την δούμε πολλές φορές ακόμα, καθώς από τα τέλη Νοεμβρίου ο Παντελής Παντελίδης μαζί με τον Βασίλη Καρρά και την Πάολα θα ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους στο Theatro Music Hall και η Μαρία θα είναι σίγουρα πρώτο τραπέζι.



fthis.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Posted: 04 Nov 2012 12:21 PM PST


Δ.ΝΟΜΙΚΟΥ: Sexy θηλυκό εγώ; Υπάρχουν πολύ πιο sexy κορίτσια από μένα!

Posted: 04 Nov 2012 12:20 PM PST



​Για τους άντρες, το φλερτ, το Χρήστο Χολίδη, και για το αν θεωρεί τον εαυτό της sexy μίλησε η Δούκισσα Νομικού...



Η παρουσιάστρια, αποκάλυψε τι της λένε συνήθως οι άντρες που τη φλερτάρουν:



«Έχω ακούσει τα πάντα. από πονηρά λογάκια, μέχρι γλυκές μαντινάδες γραμμένες για μένα! Πολλές φορές εμείς οι γυναίκες, όταν είμαστε απογοητευμένες ή πληγωμένες λέμε πως δεν υπάρχουν άντρες. Αυτό είναι άδικο και ξεπερασμένο κλισέ. Άνδρες υπάρχουν, αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και να τους δίνουμε χρόνο και χώρο για να μας διεκδικούν».



Πώς αντιδρά εκείνη όμως στο φλερτ;



«Κοκκινίζω αδικαιολόγητα πολύ. Αν γίνει πιο έντονο, γίνομαι σαν το παντζάρι. Αν μάλιστα αυτός που με φλερτάρει είναι αυτός που θέλω, τότε ασ' τα να πάνε. Προδίδομαι…»



Για τον σύντροφο της Χρήστο Χολίδη, λέει πως έχει ήδη πει αρκετά και πως θέλει να προστατέψει τη σχέση τους, απαντώντας και σε όσους είπαν πως απουσίαζε από την πρεμιέρα του:



«Εκεί ήμουν, αλλά επέλεξα να είμαι διακριτική».



Στη συνέχεια, μίλησε για τη ζήλια, λέγοντας πως:



«Έχει τύχει στο παρελθόν να με ζηλεύουν παραπάνω από το κανονικό και δεν μου άρεσε καθόλου. Ευτυχώς πλέον, υπάρχει ισορροπία. Δεν λέω ότι δεν ζηλεύω ή δεν με ζηλεύουν καθόλου».



Μάλιστα, τονίζει πως δεν θεωρεί τον εαυτό της sexy θηλυκό:



«Sexy θηλυκό εγώ; δεν θεωρώ πως με αντιπροσωπεύει αυτός ο όρος. Σίγουρα υπάρχουν πολύ πιο sexy κορίτσια από μένα».



Τέλος, αποκαλύπτει πως το τελευταίο πράγμα που κάνει πριν κοιμηθεί είναι «ο σταυρός μου», ενώ η συμβουλή που ακολουθεί είναι μια που της έδωσε ο μπαμπάς της όταν ήταν κοριτσάκι:



«Να πατάω στο έδαφος και να μην αφήνω ούτε το μικρό δαχτυλάκι του ποδιού να σηκωθεί».



star.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Θα βάζατε στοίχημα τι είναι;

Posted: 04 Nov 2012 12:11 PM PST



Θα το χάνατε!...


















Πρόκειται για τούρτες με έμπνευση από την καθημερινότητα.







































perierga.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΗΠΑ: Νεαρός έδειρε τη φίλη του με πύθωνα!

Posted: 04 Nov 2012 12:06 PM PST



Ένας αμερικανός από το Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης έδειρε την φίλη του με πύθωνα, τον οποίο...



κρατούσε στο σπίτι ως κατοικίδιο.



Όταν ο καυγάς μεταξύ του 34χρονου Κιθ Πάρο και της φίλης του «άναψε», ο νεαρός άνδρας έβγαλε από το κλουβί του τον πύθωνα, και χτύπησε αλλεπάλληλες φορές με αυτόν τη γυναίκα, η οποία τη συγκεκριμένη στιγμή βρισκόταν σε μπανιέρα με ζεστό νερό. Μετά το περιστατικό ο Πάρο πέταξε τον πύθωνα στη μπανιέρα, με αποτέλεσμα να πεθάνει, και παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.



Από τον ξυλοδαρμό της με τον πύθωνα η γυναίκα υπέστη μερικές μελανιές στα γόνατα, την πλάτη, τα χέρια της και το στομάχι, ενώ ο Πάρο θα υποστεί... τις συνέπειες του νόμου, καθώς κατηγορείται για επίθεση, σωματικές βλάβες, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και βάναυση μεταχείριση ζώου. Κατέβαλε 2.500 δολάρια και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του.



skai.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ VIDEO: Ο γιος του... Τσακ Νόρις!

Posted: 04 Nov 2012 12:02 PM PST



Ο μπόμπιρας στο βίντεο όμως μόνο ως ο γιος του Τσακ Νόρις θα μπορούσε να χαρακτηριστεί...



Δείτε τον:




kokoria.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Όποιος διαβάζει αυτό σημείωμα να ξέρει ότι πεθαίνω! Πείτε στον πατέρα μου ότι τον αγαπώ!

Posted: 04 Nov 2012 11:56 AM PST

 Ο 28χρονος Μαικ, κάτοικος Νιου Τζέρσει, έβλεπε το τέλος να έρχεται λιγα λεπτά αφού είχε επισκεφθεί την περιοχή του ο τυφώνας Σάντυ...


Έτσι, άφησε σε ένα γειτονικό σπίτι ένα σημείωμα προς τον πατέρα του λέγοντας του οτι τον αγαπάει.



Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ενα σημείωμα έκανε τον γύρο του facebook. Με πολλή συγκίνηση όλοι το διάβαζαν και το αναπαρήγαγαν.



Εγραφε: "Όποιος διαβάζει αυτό το σημείωμα να ξέρει ότι πεθαίνω. Είμαι 28 χρονών και με λένε Μάϊκ. Έπρεπε να μπω στο σπίτι σας. Πήρα κάτι κουβέρτες από τον καναπέ. Εχω υποθερμία. Δεν πήρα τίποτε άλλο. Ενα κύμα με παρέσυρε μέσα από το σπίτι μου στ΄ανοιχτά. Το νερό έξω είναι 3 μέτρα. Δεν υπάρχει ελπίδα να σωθώ. Πείτε στον πατέρα μου ότι τον αγαπώ και ότι προσπάθησα. Ο αριθμός του είναι ###############. Το όνομά του είναι Τόνι. Ελπίζω να βγάζετε νόημα από αυτό γιατί γραφω στο σκοτάδι. Πήρα και ένα μαύρο μπουφάν. Αντίο. Ο Θεός να με βηθήσει."



Το σημείωμα έκανε εντύπωση σε έναν ραδιοφωνικό παραγωγό ο οποίος κάλεσε τον αριθμό. Με την δεύτερη του απάντησε ο πατέρας. Ο Τόνι. Είχε ήδη βρεθεί με τον γιο του που σώθηκε από θαύμα.



Τότε, ο νεαρός είπε την ιστορία του.



Είπε ότι επι τουλάχιστον 5 ώρες πάλευε με τα κύματα. Η θάλασσα είχε μπει μεσα στο σπίτι του και τον είχε παρασύρει στ' ανοιχτά. Προσπάθησε με τα πολλά να κολυμπήσει προς ένα σπίτι στην στεριά που δεν είχαν μπει ακόμα νερά.



Εκεί, σχεδόν γυμνός πήρε κουβέρτες και ένα μπουφάν και τύλιξε το σώμα του. Μετά από 2 ώρες εμφανίστηκε ένας άνδρας ο οποίος τον πήγε στο σπίτι του και του έδωσε νερό και ρούχα. Από εκεί επικοινώνησε με έναν φίλο του ο οποίος με την σειρά του ειδοποίησε τον πατέρα του.



newsit.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

H βίλα των οργίων για σταρ, πολιτικούς και βασιλιάδες

Posted: 04 Nov 2012 11:51 AM PST



Η Villa Cetinale κρύβει τα μυστικά των διάσημων...



Από διάσημους jet-setters μέχρι ροκ σταρ, πολιτικούς και βασιλιάδες, αμέτρητοι είναι οι επισκέπτες της περίφημης Villa Cetinale στην Τοσκάνη, κοντά στη μεσαιωνική πόλη της Σιένα. Η επιβλητική έπαυλη έχει φιλοξενήσει, εκτός από τους επισκέπτες, και τα μυστικά τους, τα οποία μοιάζουν βγαλμένα από ταινίες ίντριγκας.



Όπως γράφει σήμερα το «Πρώτο Θέμα», η βίλα έχει ιστορία πολλών αιώνων, αλλά τα πάθη ξύπνησαν εκ νέου τη δεκαετία το '70, όταν ο ιδιοκτήτης της, Άντονι Λάμπτον, αποφάσισε να την αναστηλώσει. Ο Λάμπτον, ήταν στέλεχος της κυβέρνησης των Συντηρητικών στη Βρετανία και λάτρης της Ντόλτσε Βίτα, με πόρνες, μαριχουάνα και όλα τα συναφή.



Η ιστορία του είναι συνδεδεμένη άμεσα με τις τελευταίες δεκαετίες της βίλας, τους προσκεκλημένους, τις φήμες για όργια με συμμετοχή σημαινόντων προσώπων.



Τα τελευταία χρόνια, τα πράγματα έχουν ηρεμήσει, με το πανέμορφο σπίτι να φιλοξενεί υψηλούς καλεσμένους, αλλά με λιγότερα... βίτσια. Τακτικοί θαμώνες είναι η οικογένεια του Τόνι Μπλερ και η Κέιτ Μος.



Από τους θρύλους της Βίλας δεν λείπουν και τα... απαραίτητα φαντάσματα, που σύμφωνα με πολλούς επισκέπτες κάνουν την εμφάνισή τους τις νύχτες στους σκοτεινούς διαδρόμους.



newsbeast.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τα πιο παράξενα αλκοολούχα ποτά

Posted: 04 Nov 2012 11:47 AM PST



Για να ξέρεις τι μπορεί να σου προσφέρουν σε μία ξένη χώρα...




Νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα; Ότι τα έχεις... πιει όλα; Το πιο ακραίο πράγμα που έχεις δει σε ποτό ίσως είναι η περίφημη τεκίλα με το σκουλίκι ή καποιο ψαγμένο κοκτέιλ με «μυστικά συστατικά» που σου σέρβιρε ο «περπατημένος» μπάρμαν σε κάποιο πολύ cool μέρος.



Ό,τι κι αν έχεις δοκιμάσει, σίγουρα υπάρχουν κάποια ποτά που ξεπερνούν τη φαντασία. Κάποια είναι αηδιαστικά, κάποια άλλα έχουν την προέλευσή τους σε γιατροσόφια και δοξασίες, και κάποια άλλα είναι, απλώς, άκυρα. Εβίβα!







To «Φιδόκρασο». Κι όμως υπάρχει. Παρασκευάζεται στην Ασία και θεωρείται ισχυρό φάρμακο και αφροδισιακό.







Μπύρα με γεύση ντόνατ σοκολάτας. Το ποτό περιέχει σοκολάτα. Το ντόνατ δεν ξέρουμε που βρίσκεται. Μάλλον το σερβίρουν χωριστά και το βουτάς στην μπύρα.







Πούλκε. Το ποτό που παρασκεύαζαν οι Αζτέκοι από ένα είδος κάκτου. Πολλοί χωρικοί στο Μεξικό εξακολουθούν να το φτιάχνουν, αλλά έχει χάσει την «αίγλη» του. Είναι πολύ πικρό, αλλά σύμφωνα με τους λάτρεις του, «εξίσου θρεπτικό με το κρέας».







Μπύρα με γεύση πίτσας. Τα σχόλια είναι περιττά.







Ο «Ρώσος» ανταγωνιστής της τεκίλα με το σκουλίκι είναι η βότκα με σκορπιό. Το δηλητήριο του «τέρατος» έχει εξουδετερωθεί πριν την εμφιάλωση και ο σκορπιός είναι απολύτως βρώσιμος!







Μπύρα με τσίλι. Στο μπουκάλι γράφει: «μην πεις ότι δεν σε προειδοποιήσαμε».







Βότκα με... μπέικον. Δεν είναι επίσημο εμπορικό προϊόν, αλλά έμπνευση ενός Αμερικανού που προσθέτει το τσιγαρισμένο αλλαντικό στα μπουκάλια. Για μερακλήδες που θέλουν το ποτό κυριολεκτικά μαζί με τον μεζέ.







Μούνσαϊν. Είναι η αμερικανική ρακή. Ένα έξτρα δυνατό απόσταγμα που παρασκευάζεται παράνομα και είναι πολύ δημοφιλές στα... βάθη των ΗΠΑ.


24wro





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΚΟΥΙΖ!!! Μάθε ποιος Έλληνας ηθοποιός είναι το ζόμπι!

Posted: 04 Nov 2012 11:39 AM PST



 Πίσω από το μακιγιάζ "ζόμπι" κρύβεται το πρόσωπο πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού. Άφησε τις εκκεντρικές δηλώσεις, που μας...



συνηθίζει και είπε να κάνει κάτι άλλο για να ασχοληθούμε ξανά μαζί του.



Η αμφίεση του βέβαια έγινε για κάποιον άλλον λόγο, τον οποίο δεν θα προσπεράσουμε. Ποιός λοιπόν είναι ο καλλιτέχνης με την τρομακτική εικόνα;



Πρόκειται για τον ηθοποιό Χρήστο Βασιλόπουλο, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια ζει κι εργάζεται στην Αμερική με σκοπό να γίνει Χολιγουντιανός αστέρας. Εκεί, λοιπόν, είπε κι εκείνος να ακολουθήσει το έθιμο γιορτάζοντας στους ρυθμούς του Halloween...

http://www.radar.gr/




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

8 τροφές - φάρμακα

Posted: 04 Nov 2012 11:30 AM PST






Ορισμένα τρόφιμα είναι πλέον γνωστά για τις ποσότητες αντιοξειδωτικών ουσιών που περιέχουν.
Υπάρχουν όμως κι άλλα που ίσως να μην περιμέναμε να «κρύβουν» αυτές τις σημαντικές για τον οργανισμό μας ουσίες.
Όταν οι επιστήμονες ανακάλυψαν αρχικά τη δύναμη των αντιοξειδωτικών να καταστρέφουν τις βλαβερές για τα κύτταρα ελεύθερες ρίζες, η «μάχη» ξεκίνησε!

Ήξεραν ότι αυτά τα συστατικά που εμποδίζουν τον καρκίνο και τις καρδιακές παθήσεις βρίσκονται στα πολύχρωμα φρούτα, τα λαχανικά και τους ξηρούς καρπούς, αλλά τώρα αποκαλύπτουν νέες τροφές που τα περιέχουν.

Ο αριθμός και η ποικιλία αυτών των σημαντικών ουσιών που βρίσκονται σε μερικά τρόφιμα, συνεχίζει να αυξάνεται και αυτό είναι καλό, επειδή η πρόσληψη αντιοξειδωτικών από όσο το δυνατόν περισσότερες πηγές, είναι πιο ευεργετική από ό,τι από λίγα και τα πιο γνωστά.

Αν ακολουθούμε ένα πλούσιο διαιτολόγιο, με πολλές ωφέλιμες τροφές, θα έχουμε όλο το φάσμα των πλεονεκτημάτων που αυτό προσφέρει.

Δείτε μερικές τροφές που «κρύβουν» αντιοξειδωτικά…

Ζυμαρικά ολικής άλεσης

Τα ζυμαρικά από αλεύρι ολικής άλεσης έχουν τρεις φορές περισσότερα αντιοξειδωτικά από ό,τι τα απλά, σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου Scranton. Η ερευνητική ομάδα σύγκρινε τα δύο είδη ζυμαρικών και τρεις μάρκες.

Πολλές επιδημιολογικές μελέτες δείχνουν ότι η κατανάλωση δημητριακών ολικής αλέσεως μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων. Θεωρούνταν ότι αυτό ήταν λόγω των ινών και της επιρροής τους στη χοληστερόλη, αλλά φαίνεται ότι η θετική επίδραση προέρχεται από τις πολυφαινόλες. Οι συγκεντρώσεις των αντιοξειδωτικών στο αλεύρι ολικής άλεσης που χρησιμοποιείται στα ζυμαρικά ολικής άλεσης, είναι συγκρίσιμες με εκείνες που βρίσκονται στα φρούτα και τα λαχανικά.

Popcorn

Τα popcorn έχουν 4 φορές περισσότερες πολυφαινόλες –ισχυρές ενώσεις που καταπολεμούν τον καρκίνο- από το μέσο όρο του ποσού που βρίσκεται στα φρούτα, λένε οι ειδικοί. Όταν παρασκευάζονται στο σπίτι, είναι μια τροφή πλήρης και γεμάτη πολυφαινόλες.

Αυγά

Τα αυγά δεν θεωρούνται πλούσια πηγή του αντιοξειδωτικού λουτεΐνη (η οποία προστατεύει τα μάτια από την εκφύλιση της ωχράς κηλίδας και τον καταρράκτη), επειδή έχουν χαμηλή συγκέντρωση σε αυτό το συστατικό, σε σχέση με κορυφαίες πηγές όπως το σπανάκι.

Ωστόσο, επιστήμονες στο Jean Mayer USDA Human Nutrition Research Center on Aging στο Πανεπιστήμιο Tufts, ανακάλυψαν ότι η λουτεΐνη στους κρόκους των αυγών, απορροφάται πιο αποτελεσματικά από εκείνη στο σπανάκι, πιθανώς επειδή το λίπος των κρόκων βοηθά τον οργανισμό μας να επεξεργαστεί τις αντιοξειδωτικές ουσίες πολύ καλύτερα. Έτσι, ακόμα κι αν ένα αυγό έχει μόνο το 5% περίπου της λουτεΐνης που υπάρχει σε μόλις 1/4 φλιτζάνι σπανάκι, μπορούμε να την απορροφήσει τρεις φορές πιο αποτελεσματικά.

Φασόλια

Μια μελέτη του 2004 που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ, διαπίστωσε ότι ορισμένες ποικιλίες ξερών φασολιών περιέχουν υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών. Στ η μελέτη, οι επιστήμονες σύγκριναν τα ποσοστά αντιοξειδωτικών στα κονσερβοποιημένα και τα ξερά φασόλια και διαπίστωσαν ότι, ενώ όλα τα φασόλια σε κονσέρβα περιέχουν αντιοξειδωτικά, τα μικρά κόκκινα φασόλια έχουν τα υψηλότερα επίπεδα, ακολουθούμενα από τα σκούρα κόκκινα και τα μαύρα φασόλια. Συγκεκριμένα, τα πιο σκούρα κονσερβοποιημένα φασόλια έχουν τρεις φορές περισσότερο φυτοχημικά -φυτικά συστατικά που εξαφανίσουν τις ελεύθερες ρίζες για την προστασία των κυττάρων και την αποκατάσταση των ζημιών στο DNA- από τα λευκά φασόλια.Θυμηθείτε να ξεπλένετε τα κονσερβοποιημένα φασόλια καθώς έχουν αρκετό αλάτι.

Γιαούρτι

Σας αρέσει το γιαούρτι; Θα λατρέψετε όσα θα σας πούμε: Μόλις 1 φλιτζάνι γιαουρτιού χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, παρέχει τουλάχιστον το 25% της ημερήσιας ανάγκης μας για ριβοφλαβίνη -το ίδιο ποσοστό που παρέχει 1 φλιτζάνι βρασμένο σπανάκι.

Αν και δεν είναι αντιοξειδωτικό, η ριβοφλαβίνη (μία βιταμίνη του συμπλέγματος Β) είναι σημαντική για την προώθηση αντιοξειδωτικής δράσης. Χωρίς αυτή, το αντιοξειδωτικό γλουταθειόνη –που βρίσκεται ήδη στα κύτταρά μας- δε μπορεί να καταστρέψει τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε αυξημένο κίνδυνο καρδιακών παθήσεων, καρκίνου και άλλων χρόνιων παθήσεων. Επειδή η ριβοφλαβίνη είναι υδατοδιαλυτή, παραμένει στον οργανισμό λίγες μόνο ώρες και πρέπει να αναπληρώνεται καθημερινά. Και το γιαούρτι είναι το «κλειδί».

Λάδι κανόλα (canola)

Το καλό για την καρδιά, λάδι canola, από σπόρους ελαιοκράμβης (που είναι πιο οικονομικό και έχει πιο ήπια γεύση από το ελαιόλαδο), είναι πλούσιο στο αντιοξειδωτικό αλφατοκοφερόλη. Μόλις 1 κουταλιά της σούπας περιέχει 16% της συνιστώμενης ημερήσια ποσότητας.

Η αλφατοκοφερόλη είναι ένα από τα οκτώ αντιοξειδωτικά στη βιταμίνη Ε, που οι επιστήμονες έχουν βρει ότι εμποδίζει τα λίπη στην «κακή» LDL χοληστερόλη από την οξείδωση και το σχηματισμό ελεύθερων ριζών, που οδηγούν δυνητικά σε καρδιαγγειακές παθήσεις και άλλες χρόνιες παθήσεις. Για να προσλαμβάνετε τις απαραίτητες ποσότητες, χρησιμοποιήστε λάδι canola, όταν ψήνετε ή θέλετε ουδέτερη γεύση στο σοτάρισμα.

Βιολογικό γάλα

Προτιμήστε το βιολογικό γάλα για μια ισχυρότερη δόση αντιοξειδωτικών, συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης Ε και των καροτενοειδών βήτα-καροτίνη και λουτεΐνη.

Έρευνες έχουν δείξει ότι τα αντιοξειδωτικά στο γάλα από αγελάδες που εκτρέφονται βιολογικά, είναι περίπου 40 - 50% περισσότερα από ό, τι στο γάλα από αγελάδες που τρέφονται συμβατικά. Αυτές οι αγελάδες τρώνε περισσότερο χορτάρι και τα βοσκοτόπια παρέχουν περισσότερα αντιοξειδωτικά από ό,τι μια διατροφή με σιτηρά, ακόμη και αν αυτή εμπλουτίζεται με συμπληρώματα.

Αν δε σας αρέσει πολύ το γάλα, επιλέξτε το ανάλογο τυρί και βούτυρο με περισσότερα αντιοξειδωτικά από τις συμβατικές ποικιλίες.

Φυσικές γλυκαντικές ουσίες

Η λευκή ή εξευγενισμένη ζάχαρη προτιμάται από τους περισσότερους. Εάν κόψουμε την υπερβολική ζάχαρη και χρησιμοποιούμε φυσικές γλυκαντικές ουσίες όπως η μελάσα, το μέλι, η μαύρη ζάχαρη και το σιρόπι σφενδάμου όποτε είναι δυνατόν, θα επιτύχουμε το ισοδύναμο των αντιοξειδωτικών από μια επιπλέον μερίδα ξηρών καρπών ή φρούτων στην καθημερινή διατροφή μας.

Αυτό ισχυρίζονται ερευνητές στο Virginia Tech University, που εξέτασαν την περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές ουσίες πολλών φυσικών γλυκαντικών ουσιών και διαπίστωσαν ότι η μελάσα (ιδιαίτερα οι σκούρες ποικιλίες) έχει τα υψηλότερα ποσά. Η μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Journal of the American Dietetic Association, έδειξε ότι το μέλι, η μαύρη ζάχαρη και το σιρόπι σφενδάμου, περιέχουν επίσης υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών.

clickatlife.gr








ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Μπασκετμπολίστας σκότωσε γυναίκα με το αμάξι του

Posted: 04 Nov 2012 11:26 AM PST






Σε τραγικό δυστύχημα στο Βελιγράδι ενεπλάκη ο Κιμάνι Φρεντ. Το αυτοκίνητο του Τζαμαϊκανού μπασκετμπολίστα, ο οποίος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ...
ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε ένα πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή της μία γυναίκα, ενώ η δίδυμη αδερφή της να μεταφερθεί με σοκ στο νοσοκομείο.

Αργότερα, στο αίμα του Φρεντ ανιχνεύτηκε ποσότητα 0,98 gr/l αλκοόλ, ενώ αναμένεται να περάσει 48 ώρες στο κρατητήριο μέχρι να δικαστεί. O ίδιος δήλωσε ότι το δυστύχημα συνέβη στην προσπάθεια του να αποφύγει ταξί που βρισκόταν στην δεξιά λωρίδα, με αποτέλεσμα να στρίψει το τιμόνι στα αριστερά και να χτυπήσει τη γυναίκα.

Μέχρι πρότινος, ο Τζαμαϊκανός αγωνιζόταν στην Μέταλατς, ενώ είχε συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στη Βαγιαδολίδ.




tromaktiko



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές