Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Αντώνης Ρέμος: «Ο Παντελίδης από το πουθενά κάνει επιτυχία»

Posted: 03 Nov 2012 03:26 PM PDT





Το φαινόμενο Παντελής Παντελίδης, δεν άφησε ασχολίαστο ούτε ο Αντώνης Ρέμος.





Ο τραγουδιστής μίλησε στο tralala για την νέα τάξη πραγμάτων οπού επικρατεί το διαδίκτυο αλλά και για τα νέα ταλέντα που ξεπηδούν από αυτό: "Η εποχή μας δείχνει ότι η επιτυχία πάει σ' αυτούς που το αξίζουν και ας μην έχουν από πίσω τους μια μεγάλη δισκογραφική ή ένα μεγάλο όμιλο. Ο Παντελίδης για παράδειγμα από το πουθενά κάνει επιτυχία! Και αυτοί που λένε ότι δεν είναι συνάδελφος μας, είναι αυτοί που βάζουν ταμπέλες και είναι κλεισμένοι στην δική τους εποχή."








ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος της Ελένης Μενεγάκη?

Posted: 03 Nov 2012 03:25 PM PDT





Mε αφορμή
ένα θέμα του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου για ταινίες επιστημονικής φαντασίας με θέμα τις φυσικές καταστροφές η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε το μεγαλύτερο φόβο της..





Παίρνοντας το λόγο η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως αυτό που τη φοβίζει περισσότερο είναι η θάλασσα. Μάλιστα μοιράστηκε με τους τηλεθεατές και μια περιπέτεια που είχε στο παρελθόν.




Δείτε το βίντεο:










ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

«Το στήθος σου είναι σαν τηγανητά αυγά»

Posted: 03 Nov 2012 03:17 PM PDT





Είναι αναμφισβήτητα
μία από τις πιο ταλαντούχες και όμορφες ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Η βραβευμένη με Όσκαρ έκανε μια δήλωση που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη..

Η ηθοποιός είπε πως όταν είχε γυρίσει τη γυμνή σκηνή στην ταινία «Shakespeare in Love», ο παππούς της, της είχε πει πως το στήθος της είναι σαν τηγανητά αυγά!

«Επειδή ήξερα πως ο παππούς μου ανησυχεί πολύ για εμένα και την καριέρα μου, του είπα πως θα κάνω μια γυμνή σκηνή για τις ανάγκες της ταινίας, η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική για την καριέρα μου», παραδέχτηκε και συνέχισε λέγοντας πως η απάντηση του παππού της ήταν αφοπλιστική.


«Μην ανησυχείς για τη γυμνή σκηνή. Τα στήθη σου φαίνονται σαν τηγανητά αυγά», της είχε πει ο παππούς της.


Έτσι είδε το στήθος της Gwyneth Paltrow ο παππούς της..




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τρομακτικό! Δείτε τι κάνουν οι Κινέζοι στα πόδια τους!

Posted: 03 Nov 2012 03:06 PM PDT




Μία όμως από τις πιο..

οδυνηρές και ενίοτε επικίνδυνες πρακτικές είναι το «δέσιμο των ποδιών», κάτι το οποίο εφυήραν οι Κινέζοι.

Κατά τη διάρκεια της πρακτικής αυτής, σπάζουν τα δάχτυλα και τα κόκκαλα των ποδιών τους, και κατόπιν τα δένουν ώστε να μπορούν να χωρέσουν σε μικροσκοπικά παπούτσια.

Δείτε τις τρομακτικές φωτογραφίες των παραμορφωμένων ποδιών τους...



















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Κυριακή 4/10;

Posted: 03 Nov 2012 03:02 PM PDT




Τα Ζώδια Σήμερα
4 Νοέμβριου 2012





Κριός


21/3-20/4


Αν είσαι Κριός, θα πρέπει επιτέλους να βάλεις ένα πρόγραμμα στη ζωή σου, για να νιώσεις καλύτερα. Υπάρχουν πράγματα που δεν πάνε καλά και γνωρίζεις ποια είναι. Απλώς δεν παίρνεις απόφαση να κάνεις κάτι γι' αυτά. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για αποφάσεις, μιας και το πλανητικό σκηνικό, με την Σελήνη από τον Καρκίνο να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ήλιο από τον Σκορπιό, ευνοεί τις αλλαγές. Βάλε σε σειρά τις προτεραιότητές σου και μην αποσυντονίζεσαι από εξωτερικούς παράγοντες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν αφήσεις την απόσταση να αυξηθεί ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, φίλε Κριέ, τότε δεν θα μπορείς να την καλύψεις με τίποτα. Κάνε σήμερα τις απαραίτητες κινήσεις για να τον πλησιάσεις και να εκφράσεις τα συναισθήματα, αλλά και τις έννοιες σου. Εσύ που βαδίζεις μόνος στην ζωή, δείξε τις προθέσεις σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει και μην κάνεις πίσω, λόγω της μόνιμης ανασφάλειας που σε διακατέχει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα για τη δουλειά σου χωρίς να πιέζεσαι τόσο πολύ, αγαπητέ Κριέ. Δεν χρειάζεται να πάθεις υπερκόπωση, για να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σου. Καλύτερα να κρατήσεις λίγη ενέργεια για τη σχέση σου, την οποία έχεις παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Στα οικονομικά σου θα υπάρχει μία μικρή βελτίωση.






Ταύρος


21/4-20/5


Κάποιες απρόσμενες καταστάσεις θα κάνουν τη σημερινή ημέρα λίγο δυσάρεστη ή, στην καλύτερη περίπτωση, λίγο έντονη για εσένα, αγαπητέ Ταύρε. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις έκτακτα γεγονότα και αυτό θα σε βγάλει εκτός προγράμματος. Μείνε ψύχραιμος και ζήτα βοήθεια από τους δικούς σου ανθρώπους για να μην πελαγώσεις. Αν δεν ξεφύγεις και πάρεις τα πράγματα με τη σειρά, τότε θα είσαι πολύ αποτελεσματικός και η διάθεσή σου θα παραμείνει αισιόδοξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μεγάλη προσοχή χρειάζεται σήμερα η αισθηματική σου ζωή, φίλε Ταύρε, γιατί είναι πολύ εύκολο να διαφωνήσεις χωρίς κάποιον σοβαρό λόγο και να βρεθείς τσακωμένος με το σύντροφό σου από το πουθενά. Καλύτερα μίλησε ήρεμα και γίνε λίγο πιο διπλωματικός στις συζητήσεις σας και μείνε ήσυχος ότι θα αποφύγεις ακραία σενάρια… Εσύ που είσαι μόνος, μπορείς να ξεκουραστείς και να φροντίσεις περισσότερο την εξωτερική σου εμφάνιση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι εξελίξεις στη δουλειά σου μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ευχάριστες, αν είσαι Ταύρος, θα ξεκαθαρίσουν όμως πολλές από τις προβληματικές καταστάσεις, που βιώνεις τον τελευταίο καιρό, και θα ανοίξουν το δρόμο για επαναπροσδιορισμό των σχεδίων σου. Στα οικονομικά σου, κάνε την απαραίτητη οικονομία, για να μην έρθεις αντιμέτωπος με πιο δυσμενείς καταστάσεις από τις τωρινές.






Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα η τύχη σου χαμογελά, αγαπητέ Δίδυμε. Αρκετές αναποδιές θα βρουν τη λύση τους και θα αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά από κάποια τυχαία γεγονότα που θα συμβούν. Έτσι, θα απαλλαγείς από το άγχος που νιώθεις και θα ηρεμήσεις. Αν καταφέρεις κιόλας να μη χάσεις την πίστη στον εαυτό σου και παραμείνεις προσηλωμένος στους στόχους σου, όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η αισθηματική σου ζωή έχει να σου δώσει πολλά, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, αλλά πρέπει να είσαι παρών για να τα λάβεις. Φρόντισε λοιπόν να τελειώνεις μία ώρα αρχύτερα από τη δουλειά και να βρεις χρόνο να περάσεις ευχάριστα το υπόλοιπο αυτής της Κυριακής, με το σύντροφό σου. Εσύ που αναζητάς το άλλο σου μισό στο πρόσωπο ενός συναδέλφου, ήρθε η στιγμή για να του ομολογήσεις τον έρωτά σου και να έχεις την ανταπόκριση που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, θα βρεις τρόπους να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες που θα προκαλέσει σήμερα η αρνητική όψη, που πραγματοποιείται ανάμεσα στην Σελήνη και το Δία από το ζώδιό σου και θα προχωρήσεις με καλύτερες προοπτικές για το μέλλον. Αρκεί μόνο να είσαι συγκεντρωμένος και σοβαρός, στον τρόπο που χειρίζεσαι τις καταστάσεις. Προσοχή στα οικονομικά ανοίγματα, για να μην πιεστείς αργότερα.





Καρκίνος
22/6-22/7

Μια πολύ καλή μέρα είναι αυτή για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε! Μπορείς να αισθανθείς δικαιωμένος από τις επιλογές που έχεις κάνει, καθώς βλέπεις τα αποτελέσματα αυτών, τα οποία είναι προς όφελός σου. Εκείνο που θα σε απασχολήσει, είναι πού να διοχετεύσεις όλη την ενέργεια και τη δημιουργικότητα, που νιώθεις να βράζει μέσα σου. Μπορείς να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, αφού τελευταία έχεις παραμελήσει τις προσωπικές σου ανάγκες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου παίρνουν τα πάνω τους, αν είσαι Καρκίνος. Αν κάνεις κι εσύ κάποιες κινήσεις προς το μέρος του συντρόφου σου, θα δεις μια εντυπωσιακή αλλαγή στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι ίσως να έχετε μία είδηση από άτομο του ερωτικού σας παρελθόντος, που θα σας ζητήσει επανασύνδεση. Η απόφαση είναι αποκλειστικά δική σας, προσέξτε μόνο να μην ξαναπέσετε στα ίδια λάθη και, αν ξεκινήσετε κάτι μαζί του, να είναι επί ίσοις όροις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου όλα προχωράνε όπως θέλεις, φίλε Καρκίνε, και θα δεις τις υποθέσεις σου να εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε τις νέες συμφωνίες και παράμεινε πιστός στο σχεδιασμό που έχεις κάνει. Άλλωστε, είσαι ευχαριστημένος από όλες τις πλευρές. Φρόντισε λοιπόν να μην γίνεις αχάριστος, πάνω από όλα απέναντι στον ίδιο σου τον εαυτό, γιατί θα το πληρώσεις ακριβά.





Λέων
23/7-23/8

Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει σε μια υπερδιέγερση και με έντονα δημιουργική διάθεση, φίλε Λέων, με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ήλιο από τον Σκορπιό και να σε ευνοεί. Θα μπορέσεις να προωθήσεις αρκετά ζητήματα και να βρεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν, μόνο και μόνο επειδή η ένταση που αισθάνεσαι δεν καταστέλλεται με τίποτα. Μπορείς να ασχοληθείς μέχρι και με καλλιτεχνικής φύσεως ασχολίες, για να διοχετεύσεις όλες τις ιδέες που σου έρχονται στο μυαλό. Εκμεταλλεύσου το!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, είναι μια πολύ καλή στιγμή για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να ξεπεράσετε μικρά προβληματάκια της σχέσης σας. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά, προτίμησε το βράδυ σου να αποδεχτείς την πρόσκληση ενός φιλικού ατόμου. Ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να σε οδηγήσει..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η καριέρα σου μπορεί να πάρει μια σημαντική ώθηση σήμερα και θα έχεις τη δυνατότητα να ξεπεράσεις αρκετά ζητήματα, που σε ενοχλούν, αγαπητέ Λέων. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου είναι σε καλά επίπεδα και θα έχεις την υποστήριξη και την βοήθειά τους. Τα οικονομικά σου απαιτούν προσεχτικό χειρισμό, για να μην χειροτερέψουν.





Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει έτοιμο για όλα, φίλε Παρθένε. Σε έχουν εκνευρίσει οι κωλυσιεργίες και θέλεις να ξεμπερδεύεις με εκκρεμότητες τους παρελθόντος, για να βάλεις μπροστά τα νέα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Όλα θα γίνουν, αρκεί να κάνεις λίγη ακόμη υπομονή. Να θυμάσαι ότι δεν μπορείς να αναλάβεις νέες υποχρεώσεις, αν δεν τελειώσεις με τις ήδη υπάρχουσες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Πέρνα σήμερα ουσιαστικό χρόνο με το σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, και μην εκδηλώνεις τα νεύρα σου μέσα στη σχέση. Η μέρα δημιουργεί πολύ καλές ερωτικές συνθήκες, τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους του ζωδίου, που μπορεί να συναντήσετε τελείως ξαφνικά το άλλο σας μισό, εκεί που δεν το περιμένετε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Παρθένε, εξελίσσονται με σταθερό ρυθμό και πρέπει να είσαι ικανοποιημένος. Άφησε λοιπόν την γκρίνια και κοίταξε να απολαύσεις τις εξελίξεις που έρχονται και θα σε αποζημιώσουν. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται. Οφείλεις να τα προστατεύσεις και να μην κάνεις περιττές αγορές.





Ζυγός
23/9-22/10

Η ημέρα σε βρίσκει γεμάτο ενέργεια και όρεξη να κάνεις διάφορα πράγματα, αγαπητέ Ζυγέ. Όχι μόνο αυτά που πρέπει, αλλά και αυτά που επιθυμείς. Γενικά, έχεις πάρει φόρα και δε σε σταματά τίποτα. Θέλεις να διώξεις κάθε τι που έχει μείνει στάσιμο στη ζωή σου και πραγματικά μπορείς να το καταφέρεις, αρκεί να ζητήσεις τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων. Είναι παραπάνω από πρόθυμοι να σου προσφέρουν ό,τι θελήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου δεν πρόκειται να εξελιχθεί, φίλε Ζυγέ, αν δεν δώσεις αγάπη και περιποίηση στο σύντροφό σου. Κάνε ό,τι μπορείς για να δείξεις τα συναισθήματά σου και μην τον αφήνεις συνεχώς παραπονεμένο. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά, απλώς πλησίασε το άτομο που σε έλκει και βρες τρόπους να του εκφράσεις αυτά που νιώθεις. Θα έχεις θετική ανταπόκριση..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ζυγός, τα επαγγελματικά σου μπορεί να εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο και να σου δώσουν ώθηση για το μέλλον. Οι ιδέες και οι προτάσεις σου σήμερα θα εκτιμηθούν αναλόγως από τους ανωτέρους σου, που φαίνεται πως έχουν αξιολογήσει θετικά τις προσπάθειες που κάνεις. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν.






Σκορπιός
23/10-22/11

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα είναι ημέρα διευθετήσεων για εσένα. Με την Σελήνη από τον Καρκίνο να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ήλιο από το ζώδιό σου, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα που σε απασχολούν και να προχωρήσεις τα σχέδιά σου σε μεγάλο βαθμό. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό από το πρωί για να μην αγχωθείς και πάρε με τη σειρά τις υποχρεώσεις σου. Έτσι, θα μπορέσεις να κάνεις αρκετά πράγματα χωρίς να νιώσεις ότι κουράζεσαι. Να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Σκορπιός, μπορεί να γίνει πολύ καλύτερη, αν μιλήσεις με τον άνθρωπό σου και βρεις το χρόνο να μείνετε οι δυο σας, δημιουργώντας μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Εσύ που ακόμη αναζητάς το άλλο σου μισό, φρόντισε να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και να γίνεις πιο θετικός απέναντι στα νέα πρόσωπα που συναντάς, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβουν..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Σκορπιέ, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, για να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και γίνουν λάθη που θα σε εκθέσουν. Προτίμησε να δουλέψεις μόνος σου και να τελειώνεις μια και καλή με υποθέσεις, που τραβούν πίσω την καριέρα σου. Πρόσεξε τα οικονομικά σου, γιατί το τελευταίο διάστημα όλο και κάποια επιπλέον αγορά κάνεις και έχεις χάσει τον λογαριασμό.






Τοξότης
23/11-21/12

Η σημερινή ημέρα θα έχει αρκετό τρέξιμο και υποχρεώσεις για εσένα, αγαπητέ Τοξότη. Και εκεί που θα νομίζεις ότι έχεις τελειώσει και τα έχεις τακτοποιήσει όλα, νέες εκκρεμότητες θα εμφανίζονται και θα σε κρατούν σε μια συνεχή εγρήγορση. Μην το βάλεις κάτω! Δες το σαν ευκαιρία να ξεμπερδεύεις μια και καλή με όλα εκείνα τα θέματα, που έχουν μαζευτεί και σου έχουν γίνει κόμπος στο λαιμό…

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Όταν ξεμπερδέψεις με όλους τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου που σε αγχώνουν και σου χαλάνε την διάθεση, φίλε Τοξότη, γύρνα στην αγκαλιά του συντρόφου σου και απόλαυσε τα θετικά που σου προσφέρει η σχέση σας, όπως μια καλή κουβέντα και κατανόηση. Θα σε αποζημιώσει για όλη την ημέρα… Οι ελεύθεροι, βρείτε απάγκιο στην αγκαλιά των φίλων σας. Θα περάσετε εξίσου ωραία!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Τοξότης, η ημέρα κρύβει κάποιους κινδύνους στα επαγγελματικά σου και πρέπει να επιστήσεις την προσοχή σου σε ό,τι νέο εισβάλλει σε αυτόν τον τομέα. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και πέρνα από κόσκινό όσα σου λένε κάποιοι συνάδελφοί σου, δήθεν για να σε προστατέψουν. Τα οικονομικά σου δεν περνούν και την καλύτερή τους φάση και πρέπει να έχεις το νου σου, ώστε να μην προβείς σε περιττές σπατάλες.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις αρκετές εκκρεμότητες και να κάνεις κινήσεις, που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και να βγεις από τη στασιμότητα που σε χαρακτηρίζει τον τελευταίο καιρό. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί, γιατί θα γίνουν σπασμωδικά και δεν θα έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Προσπάθησε να είσαι μεθοδικός και μετρημένος στις αποφάσεις σου και, αν χρειαστεί, συμβουλεύσου κάποιους ανθρώπους που εκτιμάς και υπολογίζεις τη γνώμη τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η αισθηματική σου ζωή έχει πάρει τα πάνω της, αγαπητέ Αιγόκερε, οπότε σήμερα δε σε σταματά τίποτα. Είτε έχεις σχέση είτε είσαι μόνος, η σημερινή μέρα θα είναι άκρως ερωτική και θα περάσεις ένα πολύ όμορφο και ρομαντικό βράδυ. Παραμέρισε τις αναστολές σου και άφησε ελεύθερο τον εαυτό σου να πιαστεί στα δίχτυα του έρωτα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Αιγόκερως, τα επαγγελματικά σου μπορούν να εξελιχθούν προς όφελός σου, αρκεί να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες και σε αυτά που κάνεις. Όσο κι αν διαφωνείς με τις απόψεις των συναδέλφων σου, μην γίνεσαι εριστικός απέναντι τους, αλλά με όμορφο τρόπο εξήγησε τους πού κάνουν λάθος. Θα το εκτιμήσουν.





Υδροχόος
20/1-19/2

Η σημερινή ημέρα θα σε μπερδέψει κάπως, φίλε Υδροχόε, λόγω της αρνητικής όψης που θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στην Σελήνη και το Δία από τους Διδύμους, αλλά εσύ οφείλεις να κάνεις μια προσπάθεια ώστε να δεις τα πράγματα πιο ψύχραιμα, γιατί αυτά που σε χαλάνε μπορεί τελικά να είναι πιο ανούσια απ' όσο πιστεύεις… Ίσως απλώς να σε έχει πάρει από κάτω και να τα βλέπεις όλα απαισιόδοξα. Άλλαξε οπτική και όλα μονομιάς θα καλυτερέψουν…

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, φρόντισε να ανοιχτείς περισσότερο στον σύντροφό σου και μίλησέ του για ό,τι εσύ θέλεις. Θα έχεις την αμέριστη κατανόησή του. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου, αν δεν βγείτε με τις κατάλληλες παρέες, δεν θα βρείτε κάτι που να σας ενδιαφέρει, γι' αυτό προτιμήστε τους αδέσμευτους φίλους σας για απόψε, ώστε να μπορείτε να φλερτάρετε πιο εύκολα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου μπορεί να προχωρήσει περίφημα, αν είσαι Υδροχόος, αρκεί να καταφέρεις να συγκεντρωθείς και να μην αγχώνεσαι άδικα με τις καθυστερήσεις που ενδεχομένως θα σου παρουσιαστούν και που ουσιαστικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτές. Οι προτάσεις που θα σου γίνουν χρειάζονται σκέψη και ίσως γνωμοδότηση από κάποιους ανθρώπους πιο έμπειρους. Μάζεψε τα οικονομικά σου ανοίγματα, για να νιώσεις καλύτερα.






Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα θα πρέπει να δεις τα πράγματα αλλιώς, φίλε Ιχθύ. Η απογοήτευση σε κάνει δύστροπο και δυσλειτουργικό, γι' αυτό πρέπει άμεσα να αλλάξεις οπτική. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου που είναι πάρα πολλές. Πάντως, είναι αλήθεια πως τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα. Απλώς, όταν σε παίρνει από κάτω δεν υπάρχει φρένο, γιατί δεν αφήνεις τη λογική να σε συγκρατήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου θέλουν λίγο σκέψη ή μάλλον λίγη κουβέντα, αγαπητέ Ιχθύ, για να βρεις τις κατάλληλες λύσεις σε προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Επιδίωξε κάποιες συζητήσεις που αναβάλεις εδώ και καιρό και θα δεις ότι τελικά και οι δύο έχετε τους ίδιους στόχους και τις ίδιες ανησυχίες. Οι ελεύθεροι Ιχθείς, αποδεχτείτε μία πρόσκληση που θα σας κάνει ένα άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, τα επαγγελματικά σου μπορούν να προχωρήσουν με τον καλύτερο τρόπο και να κάνεις κινήσεις, που θα βελτιώσουν την καριέρα αλλά και το εισόδημά σου. Σκέψου ψύχραιμα και βρες λύσεις, εκεί που οι υπόλοιποι σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Πρόσεξε τα χρήματα που ξοδεύεις, ώστε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.
Πηγή: myastro.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Κακήν κακώς έδιωξε την Mila Kunis o Dior γιατί της είπε ότι είναι.....

Posted: 03 Nov 2012 02:47 PM PDT




Παρόλο που για το περιοδικό



Esquire η ταλαντούχα ηθοποιός θεωρείται η πιο γοητευτική γυναίκα παγκοσμίως, ο οίκος Dior την απέλυσε.



Η Mila Kunis έχει περπατήσει σε πασαρέλες διάσημων σχεδιαστών και είναι
περιζήτητη. Ο γνωστός οίκος μόδας, με τον οποίο η Mila Kunis έχει
υπογράψει συμφωνία συνεργασίας, αποφάσισε σύμφωνα με δημοσίευμα του
περιοδικού «Star Mag» να διακόψει άρον άρον τη συνεργασία τους επειδή
η εικόνα της το τελευταίο διάστημα είναι απογοητευτική. «Από τη στιγμή
που ξεκίνησε τη σχέση της με τον Ashton Kutcher, φωτογραφίζεται συνεχώς
και δείχνει χάλια. Αυτό σίγουρα δεν είναι η εικόνα που θέλει να
προβάλλει ο οίκος. Όταν υπέγραψαν μαζί της, η ηθοποιός διατηρούσε τέλεια
φυσική κατάσταση και δεν σκέφτηκαν να βάλουν στους όρους όριο για τα
κιλά της. Η εταιρία πλήρωσε πάρα πολλά χρήματα για να την έχει στις
καμπάνιες της και τώρα είναι έξαλλη με την εικόνα της», δήλωσε πηγή μέσα
από τον Dior.

Πηγή: www.guestlist.gr











ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Η άγνωστη σχέση του Σαμπάνη με γνωστή παρουσιάστρια

Posted: 03 Nov 2012 02:42 PM PDT




Ο τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης από την αρχή της καριέρας του
διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ.

Αποφεύγει
να προβάλλει τις ερωτικές του σχέσεις γιατί, όπως ο ίδιος είχε πει σε
συνεντεύξεις του, προτιμά να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από
τα φώτα της δημοσιότητας.






Για
την ιστορία, η  μοναδική σχέση την οποία γνωστοποίησε μετά από αρκετό
καιρό, ήταν εκείνη με την ηθοποιό Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, η οποία
έληξε άδοξα.




Όμως
πολλά χρόνια πριν, δηλαδή στα πρώτα του βήματα, διατηρούσε μακροχρόνιο
δεσμό με το τότε μοντέλο και σήμερα παρουσιάστρια,
Αντωνία Καλλιμούκου. Για όσους δεν γνωρίζουν, αναφερόμαστε στο κορίτσι
που βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής του Alpha "Ελένη".




Σύμφωνα
με το περιοδικό "Ciao" τα δυο παιδιά είχαν μακροχρόνια σχέση στο
ξεκίνημα της καριέρας τους, όμως ο έρωτας τους δεν ήταν αρκετός
και  αποφάσισαν κάποια στιγμή να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.






















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Γιατί νιώθει ενοχές για την κόρη της η Άννα Βίσση

Posted: 03 Nov 2012 02:36 PM PDT




Για την κόρη της Σοφία και τη μητέρα της μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Άννα Βίσση.



Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως για το μόνο πρόσωπο που έχει ενοχές είναι για τη μοναχοκόρη της Σοφία.


«Είμαι ενοχική κυρίως με την κόρη μου. Στη δουλειά μου δεν νιώθω
ενοχική. Τουναντίον είμαι πολύ απαιτητική, με τους συνεργάτες μου, αλλά
όχι με την έννοια της bitch.



Ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο φοβάμαι ότι θα λογοδοτήσω είναι η Σοφία. Σίγουρα
όσο ήταν παιδί πρέπει να με είχε ανάγκη περισσότερο. Φαντάζομαι ότι
τώρα πια δεν υφίσταται αυτό. Η μάνα μου και η κόρη μου είναι τα δυο
γυναικεία πλάσματα που θαυμάζω. Μπορεί και να ήθελα να μοιάσω στη
Σοφία»,
δήλωσε στο περιοδικό «Life&Style» η τραγουδίστρια.


















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Φωτογραφίες από άγνωστα σπήλαια του κόσμου!

Posted: 03 Nov 2012 02:27 PM PDT




Παράτολμος φωτογράφος κατεβαίνει εκεί όπου κανείς μέχρι σήμερα δεν είχε πάει!




Τα πλέον απομονωμένα σπήλαια του πλανήτη αποκαλύπτουν εικόνες συγκλονιστικής ομορφιάς…
Ο βρετανός εξερευνητής και φωτογράφος Robbie Shone πέρασε 6 χρόνια σε
μέρη όπως το Βόρνεο, η Κίνα κ.ά. αναζητώντας απάτητα σπήλαια και
άγνωστες πτυχές του πλανήτη μας.


Ο φακός του αποκάλυψε μοναδικές εικόνες, απαθανατίζοντας τα σπήλαια σε όλη τους τη μεγαλοπρέπεια.


Perierga.gr - Φωτογραφίες από άγνωστα σπήλαια του κόσμου!


Ο 32χρονος φωτογράφος, ο οποίος πέρασε 13 συνεχόμενες μέρες σε
υπόγειο σπήλαιο στο Βιετνάμ, δήλωσε για την περιπέτειά του: «η
εξερεύνηση τόπων που κανείς δεν έχει επισκεφτεί ποτέ είναι πολύ
ιδιαίτερη».


Perierga.gr - Φωτογραφίες από άγνωστα σπήλαια του κόσμου!


Περιμένουμε με ανυπομονησία το υλικό από την εκστρατεία του…


Perierga.gr - Φωτογραφίες από άγνωστα σπήλαια του κόσμου!


Perierga.gr - Φωτογραφίες από άγνωστα σπήλαια του κόσμου!














ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

"Σικέ" ο έρωτάς τους;

Posted: 03 Nov 2012 02:22 PM PDT




Η απιστία της συντάραξε τον κόσμο του Χόλιγουντ. Σύμφωνα με τη

φημολογία  εκείνων των ημερών ο Robert Pattinson έγινε κομμάτια,
συγκλονίστηκε, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του, κ.λπ. κ.λπ. Κυρίως
όμως λεγόταν από πηγές του περιβάλλοντός του ότι δεν θα τη συγχωρούσε...
ποτέ! Ωστόσο, έναν μήνα μετά, ο sexy βρικόλακας άνοιξε ξανά την αγκαλία
του και δέχθηκε τη μοιχαλίδα Kristen Stewart πίσω.




Εκείνη είπε ότι δεν τον απάτησε ουσιαστικά ποτέ, καθώς η απιστία της
αρκέστηκε σε μερικά φιλιά, αγκαλιές και χάδια άντε και σε μερικές
παπαρατσικές φωτογραφίες, κι εκείνος τρελά ερωτευμένος την πίστεψε...
Ακριβώς έναν μήνα πρότού οι παραγωγοί και διοικούντες του
κινηματογραφικού στούντιο τους βάλουν το μαχαίρι στον λαιμό και τους
επιδώσουν τελεσίγραφο! "Βρείτε τα και προωθήστε μαζί την ταινία!!!".

Λόγω
των συνθηκών, φημολογείται ότι ο Robert Pattinson δεν είναι και τόσο
μεγαλόκαρδος, αλλά καθώς πίσω από την ταινία υπάρχουν τεράστια
συμφέροντα που στηρίζονται κυρίως από τον εξωκινηματογραφικό έρωτα των
δύο νεαρών πρωταγωνιστών, αναγκάστηκε να πάρει πίσω τη σύντροφό του
Kristen Stewart ώστε πλέον από κοινού και (ξανα)ερωτευμένοι να
προωθήσουν την ιστορία έρωτα δύο βρικολάκων. Σήμερα μάλιστα, αναμένεται η
πρώτη κοινή δημόσια συνέντευξή τους στο ΜΤV που θα μεταδοθεί live και
online, ενώ θα προβληθεί αποκλειστικά απόσπασμα από την πολυαναμενόμενη
ταινία "Breaking Dawn – Part 2".

Επίσης, το ζευγάρι αναμένεται να
εμφγανιστεί μονιασμένο κι αγκαλιασμένο και στην πρεμιέρα της ταινίας
στις 12 Νοεμβρίου. Όπως λένε  πηγές, "όπου πάνε αυτοί οι δύο μετά την
περιπέτεια στη σχέση τους, πρέπει να τους βλέπουν όλοι".














ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Οι... δημοφιλέστεροι εξωγήινοι προορισμοί στη Γη

Posted: 03 Nov 2012 02:16 PM PDT







Τα μέρη που «προτιμούν» τα ΑΤΙΑ στον πλανήτη μας!




Παρά τη συνήθη κινηματογραφική εικόνα με τα UFO να προσγειώνονται στη
Νέα Υόρκη, στην «πραγματικότητα» οι εξωγήινοι έχουν... άλλες αγαπημένες
γωνιές στον ταλαίπωρο πλανήτη μας...



Και δεν αναφερόμαστε φυσικά στη διαβόητη «Area 51» και τον εξωγήινο του Ρόσγουελ!



Μιλάμε για εκδηλώσεις εξωγήινης δραστηριότητας, όπως σημάδια σε χωράφια,
χαμηλές πτήσεις ιπτάμενων δίσκων, απόκοσμες λάμψεις και τα σχετικά.



Μύθος ή πραγματικότητα, δεν θα μας απασχολήσει εδώ.



Θα παρελάσουν απλώς από μπροστά μας τα μέρη της οικουμένης με τη
συχνότερη παρατήρηση εξώκοσμης δραστηριότητας, είτε πρόκειται για
πραγματικά γεγονότα είτε για αποκύημα της συλλογικής φαντασίας...



Warminster, Wiltshire - Βρετανία







Το τεράστιο χωράφι του Salisbury Plain στο Wiltshire της νότιας Αγγλίας
είναι μια έκταση κατάφυτη με πλούσια... εξωγήινη ιστορία. Εδώ κάθεται
αναπαυτικά το νεολιθικό μνημείο του Stonehenge, ο πελώριος αυτός σωρός
από πέτρες που είναι καλυμμένος με πέπλο μυστηρίου. Και εδώ είναι που
συνωστίζονται -και στη γειτονική πόλη Warminster- οι πλέον παθιασμένοι
παρατηρητές ιπτάμενων δίσκων και εξωγήινων φαινομένων. Κατά τις
δεκαετίες του '60 και του '70 μάλιστα οι αναφορές για απόκοσμη
δραστηριότητα ήταν χιλιάδες, με προσωπικές μαρτυρίες, ακόμα και απαγωγές
ανθρώπων από εξωγήινα όντα! Και είναι βέβαια και τα σοφιστικέ
γεωμετρικά σκαλίσματα στα γύρω χωράφια, μια τρανή απόδειξη του κάλλους
και της αισθητικής της εξωγήινης τέχνης...



Wycliffe Well - Αυστραλία






Δεν θα ήθελες με τίποτα να επισκεφτείς το Wycliffe Well στα βόρεια της
Αυστραλίας και να μη δεις εξωγήινη δραστηριότητα. Γιατί, όπως αναφέρουν
οι υπεύθυνοι του «εξωγήινου πάρκου», οι θεάσεις ΑΤΙΑ είναι τόσο συχνές
που αν μείνεις ξάγρυπνος όλη νύχτα, θα πρέπει να είσαι πολύ άτυχος να
μην αποκτήσεις τη δική σου απόκοσμη εμπειρία! Οι γήινοι συνηθίζουν να
απολαμβάνουν εδώ τη θέα των UFO ήδη από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Κι
αν τελικά αποδειχτείς τόσο «γκαντέμης» και δεν σου αποκαλυφθούν οι
εξωγήινοι, έχεις πάντα τη δυνατότητα να ρίξεις μια ματιά στον Έλβις
(έστω και σε άγαλμα)...



Bonnybridge - Σκοτία






Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο με το Bonnybridge! Από το 1992, η μικρή αυτή
επαρχιακή πόλη έχει μετατραπεί σε εξωγήινο θέρετρο, με τις θεάσεις ΑΤΙΑ
να ανέρχονται πλέον σε μερικές χιλιάδες. Οι Αρχές της Σκοτίας λαμβάνουν
κάθε χρόνο πάνω από 300 αναφορές από πολίτες για απόκοσμη δραστηριότητα
στο Bonnybridge και τις γύρω περιοχές. Το 1993 μάλιστα, οι ιθύνοντες της
περιοχής αποφάσισαν να ερευνήσουν το θέμα στα σοβαρά, η αρμόδια
επιτροπή που συστήθηκε ωστόσο δεν κατέληξε σε ετυμηγορία, αν και
ενοχοποιήθηκε εν πολλοίς το αλκοόλ για τις παράξενες αυτές αναφορές.
Όπως και να έχει το πράμα, οι εξώκοσμες εκδηλώσεις πυκνώνουν χρόνο με
τον χρόνο, κάνοντας τη γωνιά αυτή της Σκοτίας δημοφιλή προορισμό για
τους γήινους που ασχολούνται με τα εξωγήινα τα πράγματα...



Το μονοπάτι των ΑΤΙΑ στη Χιλή






Κατά τις δύο τελευταίες δεκαετίες οι κάτοικοι της κεντρικής Χιλής έχουν
αναφέρει τόσες εκδηλώσεις και θεάσεις εξωγήινης δραστηριότητας που το
2008 η πόλη San Clemente διάνοιξε ένα «μονοπάτι UFO»! Το έκτασης 19
μιλίων δρομάκι, σκαρφαλωμένο πάνω στην Οροσειρά των Άνδεων, περικλείει
μια περιοχή ξακουστή για τις προσγειώσεις ιπτάμενων δίσκων. Δεν είναι
λίγοι βέβαια αυτοί που βλέπουν το «μονοπάτι UFO» όχι ως μια προσπάθεια
μελέτης και καταγραφής μεταφυσικών φαινομένων, αλλά ως μια οργανωμένη
εμπορική επιχείρηση προσέλκυσης τουριστών. Ο επισκέπτης της περιοχής θα
βρει σήμερα εκεί επεξηγηματικές πινακίδες για γνωστές εμφανίσεις ΑΤΙΑ,
αλλά και μια πληθώρα από εστιατόρια, ξενοδοχεία και χώρους για κάμπινγκ.
Ο εξωγήινος τουρισμός μόλις γεννήθηκε...



Πόλη του Μεξικού - Μεξικό






Στις 11 Ιουλίου 1991, κατά τη διάρκεια μιας ολικής έκλειψης ηλίου, οι
κάτοικοι της πολυπληθούς μητρόπολης είδαν πολλά περισσότερα από ένα
εκπληκτικό ουράνιο φαινόμενο: στη μαζικότερη παρατήρηση εξωγήινης
δραστηριότητας που έχει σημειωθεί ποτέ στον κόσμο, χιλιάδες Μεξικανοί
ανέφεραν ότι παρατήρησαν έναν ιπτάμενο δίσκο να βολτάρει αμέριμνα πάνω
από την πόλη. Ενδεχομένως η εξωγήινη εκδήλωση να είχε να κάνει με το
φαινόμενο της ολικούς έκλειψης και των επιπτώσεών της στην όραση (ειδικά
χωρίς προστατευτικά γυαλιά), έκτοτε ωστόσο η πόλη του Μεξικού έχει
μετατραπεί σε δημοφιλή τουριστικό προορισμό κάθε λογής εξωγήινης ζωής...



Stephenville, Τέξας - ΗΠΑ






Τον Ιανουάριο του 2008, δεκάδες άνθρωποι έγιναν μάρτυρες -κατά δήλωσή
τους πάντα- ενός περίεργου φαινομένου: κάτι παράξενο πετούσε πάνω στον
νυχτερινό ουρανό. Ακόμα και στην τοπική εφημερίδα φιλοξενήθηκε το
περιστατικό, ενώ αργότερα το «άρπαξε» ο Larry King στην εκπομπή του στο
CNN. Ήταν λοιπόν ζωή από άλλο πλανήτη; Σύμφωνα με την αμερικανική
Πολεμική Αεροπορία, επρόκειτο απλώς για χαμηλή νυχτερινή πτήση σμήνους
μαχητικών F-16, δικαιολογία που δεν κάλυψε φυσικά τους Τεξανούς και
έκτοτε οι θεάσεις ιπτάμενων δίσκων είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο... 


newsbeast.gr












ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Αναγνωρίζετε τον συγκεκριμένο άνδρα; (θα εκπλαγείτε!)

Posted: 03 Nov 2012 02:10 PM PDT




Πρόκειται για μια τεράστια προσωπικότητα του κινηματογράφου, που όμως
ελάχιστοι θα αναγνώριζαν από την παραπάνω εικόνα…





Αναγνωρίζετε τον συγκεκριμένο άνδρα; (2)



Ο λόγος για τον Βρετανό ηθοποιό Sir
Charles Spencer "Charlie" Chaplin, ο οποίος αποτελεί θρυλική φιγούρα από
την εποχή του βουβού κινηματογράφου.

Αναγνωρίζετε τον συγκεκριμένο άνδρα; (3)


Αναγνωρίζετε τον συγκεκριμένο άνδρα; (4)













ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

10 makeup tips που πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το Φθινόπωρο

Posted: 03 Nov 2012 02:04 PM PDT




10 hot τάσεις στο μακιγιάζ για το Φθινόπωρο 2012!








1. Μωβ Smoky Eyes

10 makeup tips που πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το Φθινόπωρο (2)



2.

10 makeup tips που πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το Φθινόπωρο (3)



3. Απαλά γατίσια μάτια με eyeliner

10 makeup tips που πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το Φθινόπωρο (4)



4. Τραβηγμένες βλεφαρίδες

10 makeup tips που πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το Φθινόπωρο (5)



5. Λεπτή στρώση σκιάς

10 makeup tips που πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το Φθινόπωρο (6)



6. Χάλκινες σκιές

10 makeup tips που πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το Φθινόπωρο (7)



7. Gunmetal Γκρι

10 makeup tips που πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το Φθινόπωρο (11)



8. Απαλές καφέ αποχρώσεις

10 makeup tips που πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το Φθινόπωρο (9)



9. Jewel Tones

10 makeup tips που πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το Φθινόπωρο (10)



10. Χρυσό eyeliner

10 makeup tips που πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το Φθινόπωρο (8)


http://www.beautetinkyriaki.gr













ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Πέτρινη στήλη 6000 ετών με ελληνικά γράμματα καταρρίπτει τα πάντα!

Posted: 03 Nov 2012 01:55 PM PDT




Μια απίστευτη ανακάλυψη έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη στις

ανασκαφές του προϊστορικού οικισμού του Αρχοντικού Πέλλας, λίγες μέρες
πριν κλείσει η ανασκαφική περίοδος (καλοκαίρι 2011).

Αποκαλύφθηκε στα κατώτερα στρώματα του οικισμού πέτρινη στήλη,
διαστάσεων περίπου 30Χ20 εκατ. με εγχάρακτα γράμματα του ελληνικού
αλφαβήτου.


Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρονται σε χρονολογία γύρω στο 4000 π.Χ.
πολύ πριν από την ανακάλυψη της σφηνοειδούς γραφής από τους Σουμέριους
(περίπου 3500 π.Χ.). Δείγματα της Στήλης του Αρχοντικού (όπως πλέον
αποκαλείται προσωρινά το εύρημα) έχουν σταλεί στο εργαστήριο
Ορυκτολογίας και Πετρογραφίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ώστε να
προσδιοριστεί επακριβώς η σύσταση του πετρώματος, γεγονός που θα
βοηθήσει στον προσδιορισμό της περιοχής προέλευσής του, η οποία πρέπει
να βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση, μια και το πέτρωμα υπάρχει σε
τοποθεσίες της περιοχής και χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα.

Στην συνέχεια η στήλη, αφού συντηρηθεί, θα υποβληθεί σε εξέταση με
ακτίνες Χ ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλα γράμματα, που μετά
από τόσες χιλιετίες, είναι δύσκολη η ανάγνωσή τους, λόγω φθοράς της
επιφάνειας.

«Μουδιασμένοι» οι αρχαιολόγοι

Οι υπεύθυνοι της ανασκαφής αρχαιολόγοι αποφεύγουν να δηλώσουν
οτιδήποτε και όπως πληροφορηθήκαμε από έγκυρη πηγή που μας μετέδωσε και
την αρχική είδηση, είναι καταφανώς αμήχανοι και «μουδιασμένοι», γεγονός
απόλυτα φυσικό αν

αναλογισθεί κάποιος τις τεράστιες ανατροπές δεδομένων που θα φέρει αυτή η
συγκλονιστική πράγματι ανακάλυψη. Αν μάλιστα προκύψουν και άλλες
τέτοιες στήλες, όπως πιθανολογείται, τότε οι εξελίξεις στην επιστήμη της
επιγραφικής θα είναι κατακλυσμικές.

Ελληνικά γράμματα

Το πλέον εντυπωσιακό γεγονός που προκύπτει από την προσεκτική εξέταση
της στήλης είναι η σαφής καταγραφή γραμμάτων του αρχαϊκού ελληνικού
αλφαβήτου, όπως το αρχαϊκό Ζ που είχε περίπου την μορφή του Ι, αλλά με
μεγαλύτερες την επάνω και κάτω γραμμή (βλ. φωτ.). Διακρίνεται ξεκάθαρα
το Α και σειρά άλλων γραμμάτων. Παρά την φθορά της στήλης, ορισμένα
γράμματα διακρίνονται σαφέστατα, σε αντίθεση με παλαιότερα ευρήματα π.χ.
την πολυσυζητημένη πινακίδα του Δισπηλιού, όπου μόνον με άφθονη δόση
φαντασίας μπορούν να ανακαλυφθούν «γράμματα».

Η τοποθεσία της ανασκαφής

Ο προϊστορικός οικισμός του Αρχοντικού Γιαννιτσών βρίσκεται κοντά στο
σύγχρονο ομώνυμο οικισμό, ανάμεσα στην αρχαία Πέλλα και την πόλη των
Γιαννιτσών. Έχει τη μορφή τούμπας-τράπεζας, ύψους περίπου 20μ. και
έκταση περίπου 128 στρεμμάτων. Η ανασκαφική έρευνα στην «τούμπα» του
Αρχοντικού άρχισε από το 1991 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Το Αρχοντικό
αποτελεί μια προνομιακή οικιστική θέση καθώς δεσπόζει στην εύφορη
πεδιάδα των Γιαννιτσών. Επιπλέον ο οικισμός βρισκόταν κοντά στην
ακτογραμμή του Θερμαϊκού, όπως επιβεβαιώνεται και από γεωλογικές έρευνες
ειδικών επιστημόνων του Α.Π.Θ. Οι έρευνες αυτές έδειξαν ότι η
ακτογραμμή πρέπει να περνούσε 6 περίπου χιλιόμετρα νότια του οικισμού. Η
σπουδαιότητα της θέσης αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι ανιχνεύεται
συνεχής κατοίκηση από τη Νεολιθική Εποχή (6η χιλιετία) μέχρι την
υστεροβυζαντινή περίοδο (14ος αι.).

Ραγδαίες ανατροπές

Κλείνοντας προς το παρόν αυτό το ενημερωτικό κείμενο και εν αναμονή
των εργαστηριακών αποτελεσμάτων, ένα είναι βέβαιο: Η εικόνα που είχε η
διεθνής ακαδημαϊκή κοινότητα για την ανακάλυψη της γραφής και την
εξέλιξή της θα μεταβληθεί άρδην, εφ' όσον επιβεβαιωθούν τα ευρήματα και
πολύ περισσότερο εάν προστεθούν και νέα, όπως αναμένεται.
















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ρεκόρ για το βιβλίο Γκίνες από ελληνίδα βουλευτίνα - 82 λεπτά συνεχώμενου....

Posted: 03 Nov 2012 01:44 PM PDT




................μπλαμπλα!!!!


Απίστευτες σκηνές εξελίσσονται στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας
ενώπιον του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με την κυρία...








Ζωή Κωνσταντοπούλου να έχει καταφέρει για ακόμα μια φορά να τινάξει
την συνεδρίαση στον αέρα . Η βουλευτής  υπέβαλλε ερωτήσεις επί 82 λεπτά
με αποτέλεσμα να εξοργιστούν οι κ.κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης και Θανάσης
Μπούρας που απείλησαν τον πρόεδρο Τάσο Νεράντζη με πρόταση μομφής.

Μάλιστα ο κ. Κεφαλογιάννης κινήθηκε προς την έδρα και είπε στον
πρόεδρο «δεν μπορείς να κάνεις την δουλειά σου. Σήκω να την κάνει
κάποιος άλλος. Εσύ είσαι το πρόβλημα. Κλείσε το μικρόφωνο της κυρίας
Κωνσταντοπούλου τώρα! αυτό είναι δημοκρατία και όχι να μιλάει εις βάρος
των υπολοίπων». 


Την ίδια ώρα ο κ. Μπούρας έδειχνε στον κ. Νεράντζη τον
τρόπο με τον οποίο μπορεί να κλείνει τον ήχο των μικροφώνων με
αποτέλεσμα κάθε φορά που επιχειρούσε να μιλήσει η βουλευτής να της
κόβει τον ήχο.

Νωρίτερα είχει προηγηθεί ο εξής διάλογος
:

-
Κωνσταντοπούλου: Κύριε πρόεδρε επιβάλετε την τάξη ενοχλούμαι (σ.σ. μιλούσαν βουλευτές την ώρα που υπέβαλλε ερωτήσεις)

-
Νεράντζης:  Δεν είναι οι μόνες οχλήσεις

-
Κωνσταντοπούλου: Συμφωνώ. Για πρώτη φορά συμφωνώ. Έχετε δίκαιο


-
Νεράντζης: Ε τότε μάλλον έχω άδικο. Κατι λάθος έκανα για να
συμφωνήσετε μαζί μου. Σας παρακαλώ έχετε ξεπεράσει κάθε προηγούμενο
συντομεύετε.

-
Κωνσταντοπούλου: Δεν θα απαντήσω στον πρόεδρο και την αήθη συμπεριφορά του. Η οικογένειά μου μου έμαθε άλλους τρόπους.

-
Νεράντζης: Αφήστε τώρα την οικογένειά σας. Προχωρήστε… τελειώνετε … Κανονικά θα έρεπε να σας πάρω τον λόγο-
Κωνσταντοπούλου
: Είστε γενναιόδωρος


-
Νεράντζης: και φιλεύσπλαχνος με αυτά που κάνετε. Μιλάτε για αγωγή που
πήρατε από την οικογένειά σας αλλά η αγωγή φαίνεται εδώ. Δεν βλέπετε
ότι τους έχετε εξοργίσει όλους. Δεν έχετε καταλάβει ότι όπου και αν
πάτε εξοργίζετε τον κόσμο. Επιτέλους

-
Μανώλης Κεφαλογιάννης
«πρόεδρε εσείς έχετε την ευθύνη δεν μπορείτε να περιφρουρήσετε την
επιτροπή θα καταθέσουμε πρόταση μομφής».

Η κυρία Κωνσταντοπούλου επενέβη και του απάντησε «αυτό σας πειράζει όχι ο κόσμος που πεινάει.

Κεφαλογιάννης «αφήστε τα αυτά εσείς που μεγαλώσατε στα πούπουλα. Από πολιτική οικογένεια είστε και εσείς»(seleo)















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε την σωσία της Angelina Jolie!! (pics)

Posted: 03 Nov 2012 01:38 PM PDT




Η ομοιότητα είναι απίστευτη!!
Δείτε τις παρακάτω εικόνες...









































































kamikazi















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Βίντεο: Η «ανθρώπινη κούκλα» - Έφηβη ζει σε ένα «κλειδωμένο» σώμα

Posted: 03 Nov 2012 01:26 PM PDT




Η «ανθρώπινη κούκλα» από το Aberdeenshire ωστόσο δεν το βάζει κάτω,

δηλώνοντας ότι δε θα αφήσει την ασθένειά της να την εμποδίσει να ζήσει
τη ζωή της όπως εκείνη θέλει.

Η ασθένειά της ονομάζεται προοδευτική οστεοποιός ινοδυσπλασία
(Fibrodysplasia ossificans progressiva (FOP)) και προκαλεί τη
«μεταμόρφωση» των μαλακών ιστών σε οστά, «παγώνοντας» το σώμα της για
πάντα σε συγκεκριμένη στάση.


Υπάρχουν ακόμη 700 επιβεβαιωμένα περιστατικά της εξαιρετικά σπάνιας
αυτής ασθένειας στον κόσμο, με 45 από αυτούς να βρίσκονται στη Μεγάλη
Βρετανία.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί θεραπεία και το προσδόκιμο ζωής των ασθενών δεν ξεπερνά τα 41 χρόνια.

Είναι θέμα χρόνου μέχρι η Louise να «παγώσει» σε όρθια στάση, με
αποτέλεσμα να χρειάζεται ειδική αναπηρική καρέκλα για να μετακινείται.

«Δε θα με σταματήσει όμως να κάνω ό,τι θέλω να κάνω» δήλωσε η 19χρονη
στην τηλεοπτική εκπομπή «This Morning» του δικτύου ITV, λέγοντας ότι
θέλει να κάνει καριέρα στη μόδα.

Διαγνώστηκε με την ασθένεια σε ηλικία 3 ετών, αλλά η
κατάστασή της χειροτέρευσε όταν μπήκε στην εφηβεία. Τα δυο της χέρια
είναι «κλειδωμένα» από τον αγκώνα και πάνω όπως επίσης και η σπονδυλική
της στήλη.



















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Tα 10 πιο συνηθισμένα προβλήματα των μαλλιών

Posted: 03 Nov 2012 01:19 PM PDT




Όλες θέλουμε να είμαστε πάντα στην τρίχα, καμία όμως δεν μπορεί να πηγαίνει στο κομμωτήριο κάθε μέρα....


Για να μην φαίνεστε... μαλλιά κουβάρια, οι hair stylists δίνουν λύσεις σε 10 συχνά προβλήματα των μαλλιών.





Λαδωμένα μαλλιά: Αν δεν προλαβαίνετε να λουστείτε, αυτό που χρειάζεστε
είναι ένα ξηρό σαμπουάν. Τα ξηρά σαμπουάν βγαίνουν σε μορφή σπρέι και
χρησιμοποιούνται τοπικά στην ρίζα για να απορροφήσουν τη λιπαρότητα.
Φτιάξτε και μια όμορφη κοτσίδα και κανείς δεν θα καταλάβει τη διαφορά.



Μπερδεμένα μαλλιά: Χτενίστε τα μαλλιά σας όταν είναι υγρά. Αν
αντιμετωπίζετε δυσκολίες, χρησιμοποιήστε μαλακτικό. Προσοχή! Ποτέ μην
προσπαθείτε να χτενίσετε τα μαλλιά σας από τις ρίζες. Ξεκινήστε από τις
άκρες και προχωρήστε προς τα πάνω, χτενίζοντας μικρά μέρη.



Θαμπά μαλλιά: Για άμεση λάμψη, δοκιμάστε στο τελευταίο ξέβγαλμα να
χρησιμοποιήσετε κρύο νερό. Όχι μόνο κάνει τα μαλλιά πιο λαμπερά, αλλά
βοηθά και την επιδερμίδα. Αν έχετε βαμμένα μαλλιά, καλό είναι να
χρησιμοποιείτε ένα μαλακτικό λάμψης για βαμμένα μαλλιά.



«Σπασμένη» τρίχα: Τίποτα δεν κάνει τα μαλλιά σας να μοιάζουν με άχυρο
περισσότερο από το σεσουάρ ή ακριβέστερα τη λάθος χρήση του. Σταματήστε
το πιστολάκι όταν τα μαλλιά σας έχουν πλέον στεγνώσει. Ακόμη, για να
αποφύγετε την ψαλίδα, χρησιμοποιήστε το σεσουάρ τουλάχιστον σε απόσταση
12 εκατοστών από τα μαλλιά σας.



«Άψυχες» μπούκλες: Αν διατηρήσετε τις μπούκλες για δεύτερη συνεχόμενη
ημέρα, τα μαλλιά θα μοιάζουν φριζαρισμένα και άψυχα. Ωστόσο το να
ξαναλουστείτε είναι χρονοβόρο. Βάλτε λίγο νερό στα χέρια σας και πιέστε
τις μπούκλες προς τα πάνω και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε αφρό και
επαναλάβετε. Αφήστε τα να στεγνώσουν μόνα τους.



Ίσια σαν πράσα: Το μεγαλύτερο λάθος των γυναικών όταν προσπαθούν να
προσθέσουν όγκο στα μαλλιά τους είναι ότι τα «παραφορτώνουν». Δοκιμάστε
ένα καλό σαμπουάν detox. Αν τα μαλλιά σας είναι από φυσικού τους
αδύναμα, δοκιμάστε προϊόντα που προσφέρουν όγκο, όπως ο αφρός. Απλώστε
σε νωπά μαλλιά πριν τα στεγνώσετε, στη συνέχεια βάλτε λίγο αφρό ακόμα σε
στεγνά μαλλιά και ξανά.



Βαριά μαλλιά: Σύμφωνα με τους ειδικούς, το καθημερινό λούσιμο των
μαλλιών είναι αδιαπραγμάτευτο. Εξάλλου τα μαλλιά σας πηγαίνουν εκεί που
πηγαίνει και το πρόσωπό σας. Ωστόσο η υπερβολική χρήση σαμπουάν μπορεί
να κάνει τα μαλλιά να φαίνονται θαμπά και «βαριά». Λουστείτε με χλιαρό
νερό, βάλτε ελάχιστο σαμπουάν στις παλάμες σας και απλώστε απαλά.
Ξεπλύνετε πολύ καλά και βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν μείνει κατάλοιπα από
το σαμπουάν.



Εύκολα και γρήγορα: Αυτό που θέλουμε συνήθως είναι ένα εύκολο και
γρήγορο χτένισμα. Δοκιμάστε το στιλ «μπαλαρίνα» για όλες τις ώρες της
ημέρας. Πιάστε τα μαλλιά σας αλογοουρά. Στριφογυρίστε την κοτσίδα και
τυλίξτε την γύρω από τον κότσο. Δέστε τα με ένα λαστιχάκι και βάλτε από
πάνω ένα όμορφο διχτάκι.



Δεν πέτυχε: Όταν βρίσκεστε αντιμέτωπη με ένα αποτυχημένο χτένισμα,
δοκιμάστε το επιμελώς ατημέλητο wet look. Βρέξτε τα μαλλιά σας και στη
συνέχεια τοποθετήστε λίγο λάδι μαλλιών απλώνοντας από τις ρίζες προς τις
άκρες με τις παλάμες σας. Αφήστε τα έτσι ή πιάστε τα με έναν όμορφο
κότσο.



Έχασαν τη λάμψη τους: Ακόμα κι αν τα μαλλιά σας δεν είναι απόλυτα υγιή,
μπορείτε να σώσετε την κατάσταση. Μπορεί το ζελέ να είναι ξεπερασμένο
αλλά αποτελεί την ιδανική λύση για φωτεινά μαλλιά, ιδιαίτερα στα κοντά.
Τοποθετήστε λίγο ζελέ στις άκρες των μαλλιών σας.



mama365.gr














ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Απίστευτο: Δείτε τι κάνουν οι Κινέζοι στα πόδια τους

Posted: 03 Nov 2012 01:12 PM PDT





Μία όμως από τις πιο οδυνηρές και ενίοτε επικίνδυνες πρακτικές είναι το «δέσιμο των ποδιών»
, κάτι το οποίο εφυήραν οι Κινέζοι.






Κατά τη διάρκεια της πρακτικής αυτής, σπάζουν τα δάχτυλα και τα
κόκκαλα των ποδιών τους, και κατόπιν τα δένουν ώστε να μπορούν να
χωρέσουν σε μικροσκοπικά παπούτσια.


Δείτε τις τρομακτικές φωτογραφίες των παραμορφωμένων ποδιών τους...


alt


alt


alt


alttuned

















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

η Shakira στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Posted: 03 Nov 2012 01:04 PM PDT




Τι κι αν διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της; Η Shakira δεν λέει να
… ηρεμήσει!











Οι παπαράτσι, πέτυχαν την εγκυμονούσα star στο αεροδρόμιο της Barcelona, σχεδόν…αγνώριστη!


1.jpg

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η 36χρονη Shakira φορά άνετα ρούχα, και έχει τα μαλλιά της πιασμένα πάνω, στηρίζοντας τα σε ένα μαύρο μπερέ.


Όσο για το πρόσωπο της; Λάμπει από ευτυχία, μιας και έχει δηλώσει επανειλημμένα πόσο ενθουσιασμένη είναι που περιμένει το πρώτο της μωρό, από τον 26χρονο αγαπημένο της, Gerard Pique.


Κάντε κλικ στις φώτο και θαυμάστε την εγκυμονούσα Shakira…


2.jpg















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

AZIS:Έκανε αλλαγή φύλου και πλέον είναι ο Νο 1 τραγουδιστής στη Βουλγαρία!(PHOTO-VIDEO)

Posted: 03 Nov 2012 12:58 PM PDT






O Azis είναι ο βουλγαρικής καταγωγής εκκεντρικός και ακριβοπληρωμένος

 τραγουδιστής  που κάνει θραύση τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.



Στην αρχή της καριέρας του σαν τραγουδιστής δεν κατάφερε και τόσα πολλά
όμως αλλάζοντας φύλο απέκτησε όλα όσα δεν είχε καταφέρει πρίν.





Γεννημένος το 1978 στο Σλίβεν της Βουλγαρίας ο Αzis έχει απασχολήσει
κατα καιρούς αφενός για τα τραγούδια του αφετερου για την περίεργη ζώη
του που περιλαμβάνει γάμο με άντρα , κόρη με παρένθετη μητέρα αλλά και
μια σειρά από προκλητικά βίντεο κλιπ.












 Ο τραγουδιστής έχει εμφανιστεί στο πλευρό της Mariana Popova στον
ημιτελικό της Eurovision Song Contest 2006 με το τραγούδι "Let Me Cry"
αλλά χωρίς να καταφέρει να περάσει στον τελικό.







Είναι πολύ γνωστός στην πατρίδα του για την εκρηκτική προσωπικότητα του
καθώς πήρε μέρος στις εκλογές στην Βουλγαρία το 2005 με το κόμμα των
Ρομά, αφού ο ίδιος ανήκει στην φυλή των Ρομά, που όμως δεν κατάφερε να
εκλεγεί.

Επίσης συμμετείχε και στο Big Brother σκανδαλίζοντας το κοινό με τα καμώματά του.



Πάρτε μια γεύση από τον εκκεντρικό σταρ:fwnazw.gr-team












ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ερμήνευσε τα όνειρά σου!

Posted: 03 Nov 2012 12:51 PM PDT






Χρήσιμες συμβουλές για την ερμηνεία των ονείρων σου..







Κράτησε ένα ημερολόγιο στο οποίο θα γράφεις με λεπτομέρεια τα όνειρα
που βλέπεις κάθε μέρα. Τοποθέτησέ το κοντά στο κρεβάτι σου, ώστε ακόμα
και αν ξυπνήσεις μέσα στη νύχτα από κάποιο πολύ ζωντανό όνειρο...

να μπορείς αμέσως να το καταγράψεις για να μην το ξεχάσεις το πρωί που θα ξυπνήσεις.

Δώσε σημασία ακόμα και στις πιο μικρές λεπτομέρειες. Τα σύμβολα που
βλέπουμε στον ύπνο μας έχουν πάντα μία ερμηνεία (πχ ποτήρι, νερό,
τασάκι, βιβλιοθήκη κτλ).


Μία φορά την εβδομάδα διάβασε το ημερολόγιο των ονείρων σου,
υπογράμμισε όλα όσα είδες παραπάνω από μία φορά. Μπορεί τα όνειρα που
βλέπουμε να είναι διαφορετικά, αλλά να υπάρχουν κάποια κοινά σύμβολα σε
κάθε όνειρο μας (πχ λουλούδια, φαγητό, τσιγάρα).


Όταν ένα όνειρο το έχουμε δει παραπάνω απο μία φορά μέσα στην ημέρα,
σημαίνει ότι πρέπει οπωσδήποτε να εξετάσουμε το μήνυμα που θέλει να μας
περάσει.


Μετά απο ένα «έντονο» όνειρο, συγκεντρώσου και προσπάθησε αρχικά να
ξεκαθαρίσεις ποια είναι ακριβώς τα συναισθήματα που σου άφησε. Στη
συνέχεια προσπάθησε να θυμηθείς κάθε μικρή λεπτομέρεια.


Κλείσε τα μάτια, χαλάρωσε και προσπάθησε να καταλάβεις ποιο είναι το
μήνυμα που σου δίνεται απο το όνειρο. Άκουσε την εσωτερική σου φωνή,
σίγουρα το ένστικτό σου μπορεί να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις ποιο είναι
το βαθύτερο νόημα του ονείρου.


Ερμηνεία των δημοφιλέστερων Ονείρων
Αν
ονειρεύτηκες ότι έχασες το κινητό σου, ότι χάλασε το αυτοκίνητο σου, ή
ότι έψαχνες να βρεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, αλλά δεν το
έβρισκες...

Το
όνειρο αυτό σε προειδοποιεί ότι υπάρχουν κάποιοι τομείς στη ζωή σου,
που έχεις παραμελήσει το τελευταίο καιρό, λόγω φόρτου στη καθημερινότητά
σου. Θα κληθείς να εστιάσεις την προσοχή σου και να βρεις λύσεις σε
θέματα που μέχρι τώρα ανέβαλες ή δεν ήθελες να αντιμετωπίσεις.
Συγκεκριμένα αν ονειρεύτηκες ότι έχασες το κινητό σου, σημαίνει ότι θα
υπάρξουν επικοινωνιακά προβλήματα με τα άτομα του περιβάλλοντός σου
(καθυστερήσεις, λογομαχίες, καβγάδες κτλ). Το όνειρο σε συμβουλεύει να
διαχειριστείς με ισορροπία και ωριμότητα όλες τις καθημερινές,
προσωπικές σου επαφές. Αν ονειρευτείς ότι αναζητάς ένα αγαπημένο σου
πρόσωπο και δεν το βρίσκεις, σημαίνει ότι τον τελευταίο καιρό το έχεις
παραμελήσει αρκετά και πρέπει να δείξεις περισσότερο την αγάπη σου και
το ενδιαφέρον σου. Αν στον ύπνο σου χάλασε το αυτοκίνητό σου, σημαίνει
ότι θα υπάρξουν λάθη βιασύνης απο την πλευρά σου.


Αν στο όνειρό σου είδες λεφτά, ότι κέρδισες, βρήκες, έχασες ή σου έκλεψαν χρήματα...
Το
χρήμα συμβολίζει τις αξίες στη ζωή και ιδιαίτερα όλες τις σημαντικές
προτεραιότητες που θέτουμε. Αν ονειρευτείς λοιπόν ότι κέρδισες ένα
χρηματικό ποσό, ή γενικότερα αυξήθηκαν οι αποδοχές σου, σημαίνει ότι
έρχεται μία περίοδος που οι σκέψεις και οι επιθυμίες σου θα είναι
απόλυτα ξεκάθαρες. Θα έχεις όλο το δυναμισμό να κυνηγήσεις τα όνειρά
σου, θα κατακτήσεις με επιτυχία όλους σου τους στόχους και όλοι σου οι
κόποι θα αναγνωριστούν. Αν ονειρευτείς ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή ότι
έχασες χρήματα, σημαίνει ότι θα υπάρξουν στιγμές που θα χάσεις την πίστη
σου για τη ζωή. Θα απογοητευτείς, θα πικραθείς και θα αναγκαστείς να
αλλάξεις τρόπους, συνήθειες, πιστεύω. Επιπλέον θα διαπιστώσεις ότι
ζητήματα που ήταν πολύ σημαντικά για σένα στο παρελθόν, τώρα πλέον δεν
θα έχουν καμία σημασία, γιατί θα θέσεις νέες προτεραιότητες στη ζωή σου.


Αν ονειρευτείς ότι απέτυχες μία δοκιμασία (πχ συνέντευξη για δουλειά, πτυχιακές εξετάσεις κτλ)...
Οι
αντοχές σου θα δοκιμαστούν, γιατί θα εμφανιστούν νέα εμπόδια και
προκλήσεις στο δρόμο σου που θα σε αποδιοργανώσουν. Είναι πολύ πιθανό να
μετανιώσεις για πράξεις ή και αποφάσεις που έχεις πάρει και να
ξεκινήσεις απο την αρχή τον αγώνα σου για την επιτυχία.


Αν δεις στον ύπνο σου ότι εσύ ή κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο έπαθε κάτι κακό...
Θα
υπάρξει μία περίοδος αλλαγών για σένα και μία σχέση σου θα περάσει
κρίση. Ένα νέο άτομο θα μπει εντελώς ξαφνικά στη ζωή σου και θα σε
αποδιοργανώσει. Τα συναισθήματά σου θα αλλάξουν και είναι πολύ πιθανό να
βάλεις ένα οριστικό τέλος σε έναν δεσμό που σε έχει πλέον κουράσει και
θα ξεκινήσεις έναν νέο.


Αν στο όνειρό σου δεις ότι σε κυνηγούν...
Θα
υπάρξουν πολλές ευθύνες που θα σε αγχώσουν και θα σε κουράσουν. Είναι
πολύ πιθανό να εμφανιστούν πολλές εκκρεμότητες, που τώρα θα πρέπει να
διαχειριστείς και να ολοκληρώσεις με επιτυχία. Η περίοδος που θα έρθει
θα είναι αρκετά απαιτητική και θα πρέπει να ασχολείσαι με αρκετά
πράγματα μαζί. Χαλάρωσε, ξεκουράσου και προσπάθησε να αντιμετωπίσεις με
συνέπεια όλα τα ζητήματα που θα χρειαστεί τώρα να τακτοποιηθούν.


Δόντια:
Αν ονειρευτείς ότι έχεις πολύ λαμπερό χαμόγελο και κατάλευκα, καθαρά
δόντια, ή ότι τα δόντια σου είναι χαλασμένα ή σου έπεσαν...

Τα
δόντια αντιπροσωπεύουν το χρόνο, τη σταθερότητα και την ωριμότητα.
Επομένως αν τα δόντια σου στον ύπνο σου είναι λαμπερά και υγιή, το
όνειρο φανερώνει ότι οι σχέσεις σου θα σταθεροποιηθούν και θα έχουν
διάρκεια στο χρόνο. Αν δεις ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή ότι τα δόντια
σου έχουν χαλάσει ή πέσει, σημαίνει ότι θα διαταραχθεί η σταθερότητα
κάποιων σχέσεων στη ζωή σου, ή ότι μία νέα σχέση που έχεις ξεκινήσεις
δεν θα έχει διάρκεια, αλλά εσύ μέσα απο τις δοκιμασίες που θα περάσεις,
θα ωριμάσεις ακόμα περισσότερο.


Αν στο όνειρό σου δεις ότι είσαι γυμνός ή δεις κάποιον άλλον γυμνό...
Αν
σε κάποια όνειρά σου είσαι γυμνή ή εμφανίζεται κάποιος άλλος γυμνός,
σημαίνει ότι θα γίνει κάποια αποκάλυψη μυστικών, σκέψεων ή
συναισθημάτων. Αν εσύ είσαι γυμνή στο όνειρο, σημαίνει ότι κάποιες
κρυφές επιθυμίες ή πράξεις σου θα αποκαλυφθούν. Πρόσεξε γιατί είναι ένα
καλά κρυμμένο μυστικό σου, μπορεί τώρα να βγει στην επιφάνεια. Αν
κάποιος άλλος εμφανιστεί γυμνός στον ύπνο σου, τότε θα σου αποκαλύψει
κάποια πράγματα, που μέχρι στιγμής δεν γνωρίζεις.


Αν ονειρευτείς ότι πέφτεις από ύψωμα, ότι πετάς ή ότι προσπαθείς να σωθείς απο ναυάγιο...
Διανύεις
μία δύσκολη συναισθηματικά περίοδο, έχεις αρκετό άγχος και υπάρχει
σύγχυση σκέψεων μέσα σου. Θα κάνεις αλλαγή κατεύθυνσης, πιθανότατα θα
αλλάξεις καριέρα, θα μετακομίσεις, θα αλλάξεις φίλους ή σχέση. Δεν έχεις
κατασταλάξει ακόμα μέσα σου ποια είναι τα θέλω σου, γι αυτό και το
όνειρο αυτό θα σε βοηθήσει να μπεις στην διαδικασία της αναζήτησης και
να σκεφτείς τι είναι αυτό που πραγματικά ζητάει η καρδούλα σου.


Αν στο όνειρό σου έχασες το λεωφορείο, το πλοίο ή το αεροπλάνο...
Τα
μέσα μαζικής μεταφοράς συμβολίζουν την κινητικότητα και την αντίδραση.
Αντιπροσωπεύουν τις πεποιθήσεις, τις επιθυμίες αλλά και τις ικανότητες
που έχουμε για να επιτυγχάνουμε τους στόχους μας. Όταν έχασες κάποιο
μέσο μαζικής μεταφοράς, σημαίνει ότι θα διανύσεις μία περίοδο που θα
χάσεις τα κίνητρά σου, θα έχεις έλλειψη δημιουργικότητας και δεν θα
έχεις το κέφι να λειτουργείς παραγωγικά.


Είσαι καλοφαγάς και ακόμα και στον ύπνο σου είδες φαγητό;..
Κάθε
φαγητό έχει την δική του ξεχωριστή ερμηνεία και μπορείς να ανατρέξεις
στον αλφαβητικό ονειροκρίτη για να διαβάσεις την πλήρη ανάλυση κάθε
φαγητού. Ωστόσο αν ονειρεύτηκες γενικά ότι τρως φαγητό, φανερώνει ότι
έχεις πολλές κρυφές επιθυμίες που προσπαθείς να μην φανερωθούν, όμως θα
γίνει η αποκάλυψή τους και εσύ πλέον θα τις αποδεχτείς.
















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Όταν το δεις... θα εκπλαγείς

Posted: 03 Nov 2012 12:42 PM PDT





Χρειάζεται πάνω από μία ματιά












































newsbeast.gr













ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Σκληρή κριτική στον Λαζόπουλο: «Ο κόσμος το κατάλαβε, η τηλεθέαση μειώθηκε. Δεν ξεγελιέται πια»

Posted: 03 Nov 2012 12:35 PM PDT




Η Αφροδίτη Γραμμέλη έκρινε αυστηρά τον Λάκη Λαζόπουλο.
Η κριτικός έγραψε στο tovima:

Κάποτε ο Λαζόπουλος έφτιαχνε ατάκα. Και δεν αναφέρομαι στο "πάμε
πλατεία", αλλά σε ατάκα ουσίας, σε λέξεις που λειτουργούσαν ως...

συμπίλημα νοημάτων, αιχμής και κριτικής. Κάποτε ο
Λάκης περπατούσε ανάμεσα στους ανθρώπους, αφουγκραζόταν τους
πιτσιρικάδες και τα χούγια τους, τα προβλήματα και τα όνειρά τους. Ηταν
θεατρίνος μεγάλος, τσαλακωνόταν, έχτιζε το ρόλο, μιλούσε με το πρόσωπο
και τις εκφράσεις του. Και όταν γύριζε στο γραφείο του, έφτιαχνε
εκπομπές που δε χόρταινες να βλέπεις.



Τα χρόνια πέρασαν και ο Λάκης άλλαξε. Οι φράσεις του, επαναλαμβανόμενες
πια, σαν τα μαύρα κοστούμια και τα All Star που φοράει, περνούν και δεν
ακουμπάνε. Αντε να γελάσεις λίγα δευτερόλεπτα, κι αν είσαι στο κοινό της
εκπομπής να ρίξεις κι ένα χειροκρότημα. Τίποτε περισσότερο. Ο Λάκης πια
απομακρύνθηκε από τον κόσμο. Κλείστηκε σε σπίτια ακριβά, δικά του, με
τους φίλους του, διέσχισε σοκάκια για να επιβιβαστεί σε θαλαμηγούς φίλων
- επιχειρηματιών, εξαφανίστηκε. Ο Λάκης ωρίμασε, βάρυνε. Δούλεψε και
πλούτισε_ και πολύ καλά έκανε. Ομως όταν αλλάζεις level το ασανσέρ σε
βγάζει αλλού, σε άλλο όροφο. Αλλιώς να βλέπεις τα πράγματα από ψηλά και
να λυπάσαι αυτούς που είναι στα υπόγεια.



Αναπόφευκτα βυθίζεσαι στο λαϊκισμό, και κατά τα φαινόμενα, στην
μονόπλευρη κριτική της εξουσίας. Παράβλεψε και παραβλέπει τα λάθη αυτών
που πασίδηλα υποστηρίζει. Εχασε το χιούμορ του και τον καλώς εννοούμενο
θεατρινισμό του. Πήρε ένα μικρόφωνο και ασθμαίνοντας τα βράδια της
Τρίτης συντάχθηκε με τους "φτωχούς" έτσι γενικά και αόριστα και
καταδίκασε τον "εχθρό". Ο κόσμος το κατάλαβε, η τηλεθέαση μειώθηκε. Δεν
ξεγελιέται πια. Αλλωστε, από το επεισόδιο της περασμένης Τρίτης ένα
πράγμα μόνο χαράχτηκε στη μνήμη, συζητήθηκε και σχολιάστηκε: το ατύχημα
της Χρύσας Ρώπα, το οποίο παρεμπιπτόντως του έβγαλε ψήγματα του παλιού
καλού εαυτού του. Αν αυτό δεν τον προβληματίζει, τότε πολύ φοβάμαι ότι η
κόπωση δεν αφορά μόνο τη σκηνή.



Πηγή: gossiptv















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τι δουλειά θα έκαναν τα memes αν ήταν πραγματικά! (memes)

Posted: 03 Nov 2012 12:26 PM PDT





Αν όλα αυτά τα τρελά meme ζούσαν ανάμεσα μας, τι δουλειά θα έκαναν;


















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές