Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Σοκ! Ο Matthew McConaughey αδυνάτισε κι άλλο!

Posted: 10 Nov 2012 04:14 PM PST


Αν τον έβλεπε κάποιος μπροστά του με δυσκολία θα πίστευε ότι είναι αυτός..

Η κατάσταση του Matthew McConaughey με την απώλεια βάρους για το ρόλο του έχει φτάσει μάλλον στο απροχώρητο.

Ο ηθοποιός εθεάθη στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες ακόμη πιο αδύνατος και έχει αφήσει μουστάκι για να υποδυθεί τον Ron Woodroof που πέθανε από AIDS, στην ταινία The Dallas Buyer's Club.

Τα γυρίσματα φαίνεται πως ξεκινούν στη Νέα Ορλεάνη και μαζί με τον McConaughey πρωταγωνιστούν ο Jared Leto και η Jennifer Garner.


Πηγή: gossip-tv.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Κυριακή 11/11;

Posted: 10 Nov 2012 04:09 PM PST



Τα Ζώδια Σήμερα 11 Νοέμβριου 2012



Κριός
21/3-20/4

Οι καταστάσεις σήμερα θα είναι πολύ καλές και θα απολαύσεις την ηρεμία σου, αγαπητέ Κριέ. Οι πλανήτες είναι αρκετά φιλικοί μαζί σου και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα για το μέλλον. Μπορείς να κάνεις σχέδια, αφού από τώρα και στο εξής, πολλές καταστάσεις που μπορεί να καθυστερούσαν, βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις και αντλείς αρκετή ικανοποίηση από τις εξελίξεις των πραγμάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η γοητεία σου θα είναι πολύ μεγάλη και θα καταπλήξεις το σύντροφό σου αυτήν την Κυριακή, φίλε Κριέ. Μην προσπαθήσεις να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σου και μίλα για ευχάριστα πράγματα, που θα φτιάξουν τη διάθεση και των δύο. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που θα σε ξεσηκώσει ερωτικά, μια καινούργια γνωριμία θα φέρει νέα πνοή και θα δώσει ένα ευχάριστο χρώμα στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Κριός, μπορείς να τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να κάνεις πρόγραμμα για το μέλλον της εργασίας σου. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Πρέπει, σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις, να είσαι πολύ προσεκτικός και να μην προχωρήσεις σε βιαστικές κινήσεις.




Ταύρος
21/4-20/5

Ο Ποσειδώνας σήμερα αγαπητέ Ταύρε, σε κανονική πορεία στους Ιχθείς, σου δίνει όλα τα εφόδια για να αλλάξεις πολλά από τα πράγματα που δεν σου αρέσουν στη ζωή σου. Θα είναι αισθητή μία αύξηση της φυσικής περιέργειάς σου και ταυτόχρονα της ικανότητάς σου να κατανοείς τις καταστάσεις που σε περιβάλλουν. Καλό είναι αυτό, γιατί θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα, που έχουν συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα. Μη διστάζεις να ξανοίγεσαι στα δικά σου άτομα και να ζητάς τη βοήθειά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η μέρα είναι καλή για να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις που σε προβληματίζουν ακόμη στη σχέση σου, ώστε να νιώσεις καλύτερα, φίλε Ταύρε. Είσαι σε ένα συνεχή εκνευρισμό και έχεις την τάση να κάνεις συνεχώς κριτική, σε σχέση με το σύντροφό σου. Πρόσεξέ το αυτό, για να μην έχεις μπελάδες. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, πρέπει να αφήσεις λίγο τον ερωτισμό σου να βγει προς τα έξω. Είναι σίγουρο πως η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού θα σου χαρίσει έναν πολύ ενδιαφέροντα συνοδοιπόρο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα, αν είσαι Ταύρος. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στον χώρο της δουλειάς, τώρα αρχίζουν να ξεπερνιούνται και αρχίζεις να νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα, που δεν τα είχες προβλέψει.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Ο Ποσειδώνας σήμερα σε κανονική πορεία στους Ιχθείς και η θετική όψη της Σελήνης με το Δία από το ζώδιό σου, θα σε ευνοήσουν αρκετά, αγαπητέ Δίδυμε, για να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα και να νιώσεις καλύτερα. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να επικοινωνήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Προγραμματίσου και προετοιμάσου ανάλογα, για τις ευχάριστες εξελίξεις που θα έρθουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Θα προσπαθήσεις να καταφέρεις την ισορροπία και να φέρεις την ηρεμία στη σχέση σου αυτήν την Κυριακή, φίλε Δίδυμε. Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα, κάνοντας κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, παρέα με το σύντροφό σου. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, μην απελπίζεσαι και κλείνεσαι στον εαυτό σου, αλλά εκδήλωσε τον συναρπαστικό χαρακτήρα σου. Πολλοί είναι αυτοί που θα γοητευτούν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Δίδυμος, η δουλειά σου θα πάει αρκετά καλά, αρκεί να προγραμματίσεις τα θέματα που θέλεις να τελειώνεις πρώτα. Ομαδικές συνεργασίες, αλλά και καινούργια σχέδια, ευνοούνται. Τα έξοδα συνεχίζονται να υπάρχουν και καλό θα είναι να προγραμματιστείς περισσότερο και να ψάξεις για καινούργιες πηγές εσόδων.




Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες υποθέσεις από το παρελθόν, που θα χρειαστούν άμεσες λύσεις, αγαπητέ Καρκίνε. Κινήσου με μεθοδικότητα και χωρίς βιαστικές κινήσεις, αν θες να βγεις από το αδιέξοδο. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην χάσεις την ψυχραιμία σου, ό,τι κι αν προκύψει. Με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε κανονική πορεία στους Ιχθείς από σήμερα, θα καταφέρεις επιτέλους να προωθήσεις πολλά σχέδιά σου για το μέλλον και σε αυτό θα σε βοηθήσουν και δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος που αφορούν στη σχέση σου, φίλε Καρκίνε. Δες το μέλλον με αισιοδοξία και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στον άνθρωπό σου, ώστε να ισορροπήσουν τα πράγματα μεταξύ σας. Αν η μοναξιά επιμένει να μονοπωλεί τη ζωή σου, δείξε λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα και φρόντισε να αποφεύγεις τους εγωισμούς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Καρκίνος, μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά στην εργασία σου, αλλά καλό θα είναι να μην προσπαθήσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη χωρίς να το καταλάβεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις άλλα οικονομικά ανοίγματα.




Λέων
23/7-23/8

Φρόντισε σήμερα να εξισορροπήσεις λίγο τα πράγματα και μην αφήσεις να σε καταβάλλει το άγχος, αγαπητέ Λέων, για τις διάφορες υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα. Ο Ποσειδώνας από σήμερα και στο εξής σε ορθή πορεία στους Ιχθείς σε ευνοεί και θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα, που μπορεί να ήταν σε στασιμότητα στο παρελθόν. Η γοητεία σου σήμερα θα είναι αναμφισβήτητη και θα καταπλήξεις τον περίγυρό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, θα αναθεωρήσεις πολλές σκέψεις από αυτές που είχες πριν, φίλε Λέων. Θα έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και θα θελήσεις να βελτιώσεις τη σχέση σου. Αν ακόμη ψάχνεσαι, το αποψινό βράδυ η γοητεία σου θα είναι μεγάλη και καλό είναι να μην την αφήσεις να πάει χαμένη, αλλά να βγεις έξω με φίλους για να διασκεδάσεις. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Σήμερα στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Λέων, θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα νιώθεις ότι πολλά πρόσωπα φταίνε στην εργασία σου. Καλό θα είναι να μην μιλήσεις και να αποφύγεις τα καινούργια σχέδια. Τα οικονομικά σου θα είναι ισορροπημένα, αρκεί να δείξεις και εσύ την κατάλληλη σύνεση. Απόφυγε να κάνεις υπερβολές και μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.




Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα έχεις πολύ δυναμισμό και θα μπορείς να πετυχαίνεις τα πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κινήσου με αποφασιστικότητα για να αποκτήσεις αυτά που θέλεις και να φτάσεις γρηγορότερα στην επιτυχία. Οι δυσκολίες που είχες στο παρελθόν έχουν περάσει και θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, φίλε Παρθένε, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν στον επαγγελματικό τομέα και είσαι ρομαντικός και τρυφερός μαζί του. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το ταίρι των ονείρων σου, να ξέρεις πως ήρθε ο καιρός να δραστηριοποιηθείς. Δεν θα αργήσεις να δεις τα καλά αποτελέσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι συνθήκες στην υπάρχουσα εργασία σου θα είναι αρκετά καλές, αν είσαι Παρθένος. Μην πάρεις όμως αποφάσεις σε προτάσεις που θα σου γίνουν, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Έχεις βγει εκτός προγραμματισμού, από λάθος κινήσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν, στον οικονομικό τομέα. Καλό είναι να περιορίσεις τα έξοδά σου.




Ζυγός
23/9-22/10

Ο Ποσειδώνας από σήμερα και στο εξής σε κανονική πορεία στους Ιχθείς, αγαπητέ Ζυγέ, και η θετική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη από το ζώδιό σου με το Δία από τους φιλικούς σου Διδύμους, θα σε κάνουν να χαίρεσαι την κάθε στιγμή της ζωής σου και να αφήνεις πίσω σου οτιδήποτε σου χαλάει την διάθεση. Κάνε μια ανανέωση στην εξωτερική σου εμφάνιση και άλλαξε τη διατροφή σου. Θα δεις ότι έτσι θα νιώσεις καλύτερα. Διάφορες συγκυρίες και ευχάριστες εξελίξεις θα σε βοηθήσουν να πάρεις ξανά τα πάνω σου ψυχολογικά και σωματικά. Άντε να ξεπεράσεις και τις δοκιμασίες που σε ταλαιπώρησαν!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Φρόντισε να μιλήσεις σήμερα με το σύντροφό σου, φίλε Ζυγέ, και να του πεις για τις ανησυχίες που έχεις. Μην τα κρατάς όλα μέσα σου, γιατί θα τον βάλεις σε ερωτηματικά. Αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, είναι ώρα να κινηθείς ριζοσπαστικά σε κάποιες καταστάσεις, για να ξεκαθαρίσεις τα προβλήματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ζυγός, τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και θα κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μπορείς να προχωρήσεις σε συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε μια ισορροπία, γι' αυτό φρόντισε να μην βγεις εκτός προγραμματισμού. Απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα και αγορές, που δεν σου χρειάζονται.





Σκορπιός
23/10-22/11

Μια καινούργια ευκαιρία παρουσιάζεται σε κάποιο τομέα της ζωής σου, μετά από πολλές και κοπιαστικές διαπραγματεύσεις, αγαπητέ Σκορπιέ. Είναι αλήθεια ότι κουράστηκες πολύ μέχρι να εμφανιστεί αυτή η ευκαιρία, αλλά μην κάνεις το λάθος και χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων, από την πολύ χαρά. Συνετά και με μικρά βήματα, προσπάθησε να βρεις τα άτομα που θα έχουν ενεργή συμμετοχή σε αυτό που θέλεις να κάνεις και που πιστεύεις ότι θα είναι άξιοι βοηθοί.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου, φίλε Σκορπιέ, αν μερικές φορές συγκρατείς τα νεύρα σου και δεν λες λόγια, που μπορεί να στεναχωρούν το σύντροφό σου. Κι αν ακόμη έχεις παρέα την μοναξιά μην αγχώνεσαι, γιατί πολύ γρήγορα έρχεται η γνωριμία που περίμενες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Σκορπιός, μπορεί να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με την εργασία σου, αλλά πριν απαντήσεις, πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Σήμερα, με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε κανονική πορεία στους Ιχθείς και να σε επηρεάζει θετικά, ευνοούνται οι νέες συνεργασίες, αλλά και κάποια ξεκαθαρίσματα που θέλεις να κάνεις. Μπορείς να συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.




Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, κοίτα να περάσεις χαλαρά, χωρίς να εκνευριστείς από κάποια πράγματα που θα μάθεις και δεν έχουν καμία σημασία για σένα. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σου, πολλές φορές σε κάνει να έχεις περισσότερα νεύρα. Πρόσεξε να μην βγεις από τους στόχους σου, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις πιο άμεσα στην επιτυχία που θέλεις. Μην υποτιμάς τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων, στα θέματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Πρέπει να προσέξεις γενικότερα τι θα πεις στη σχέση σου αυτήν την Κυριακή, φίλε Τοξότη. Είσαι σε ένα συνεχή εκνευρισμό και έχεις μια αρνητική κριτική διάθεση απέναντι στον σύντροφό σου. Καλό θα είναι να δεις την θετική πλευρά των πραγμάτων. Κι αν η μοναξιά είναι η μόνιμη συντροφιά σου, είναι καιρός να τη διώξεις, γιατί έρχεται το ταίρι που έψαχνες. Τη γοητεία και τη γλύκα τις έχεις, άφησε τες απλώς να εκδηλωθούν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Μπορείς στα επαγγελματικά σου να υλοποιήσεις αυτά που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό, αν είσαι Τοξότης. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για τα κοινά σας συμφέροντα. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα, αλλά θα μπορούν να πάνε και καλύτερα, αν δεν κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα και να αποφύγεις να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, που αφορούν στο μέλλον.



Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, καλύτερα να αποφύγεις να δώσεις αναβολές σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, γιατί στο μέλλον αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Αν οργανωθείς καλύτερα και επιδιώξεις να συνεργαστείς με άτομα που θέλουν το καλό σου, μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές, που θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ. Παρά τις δυσκολίες που μπορεί να έχεις, θα μπορέσεις να ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια και θα φτάσεις στην κορυφή.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου σήμερα, αν είσαι Αιγόκερως, και να βρεις την κατάλληλη ανταπόκριση. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μπορείς να κάνεις κινήσεις, για μια νέα σχέση. Με τον Ποσειδώνα σήμερα να επιστρέφει σε κανονική πορεία στους Ιχθείς και να σε ευνοεί, θα εκπέμπεις ερωτισμό, που θα έχει την ανταπόκριση που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό στα επαγγελματικά σου, φίλε Αιγόκερε, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις, που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Προτάσεις, αλλαγές και μετακινήσεις ευνοούνται. Στον οικονομικό τομέα, πρέπει να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο και να αποφύγεις την ανάληψη μεγάλων ρίσκων.




Υδροχόος
20/1-19/2

Η ημέρα σου ξεκινάει σε μια ατμόσφαιρα δυναμισμού και αποφασιστικότητας, αγαπητέ Υδροχόε. Μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν σε θέματα που καθυστερούν από το παρελθόν. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, για να δώσεις γρηγορότερες λύσεις. Έχεις αρκετές δυνατότητες, ώστε να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά και θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου αυτήν την Κυριακή, φίλε Υδροχόε. Μπορείς να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που υπάρχουν στη σχέση σου. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου, είναι μια καλή ημέρα για διασκέδαση η σημερινή, με την Σελήνη από το Ζυγό να πραγματοποιεί θετική όψη με το Δία από τους Διδύμους. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο και να αφήσεις τον ερωτισμό σου να κατακτήσει τα πλήθη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα, αν είσαι Υδροχόος. Απόφυγε να αναλάβεις κι άλλες υποχρεώσεις, γιατί έχεις ήδη αρκετές. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα. Στα οικονομικά σου, έχεις πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να τις καλύψεις άμεσα. Απόφυγε τα έξοδα και τις αγορές.




Ιχθείς
20/2,20/3

Η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά καλή και η διάθεσή σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα, αγαπητέ Ιχθύ. Ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας επιστρέφει σε κανονική πορεία στο ζώδιό σου και θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του. Κάποια σχέδια που έχεις, μπορεί να τα δεις να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Μην επαναπαύεσαι όμως και ψάξε να δεις μήπως υπάρχουν κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις, που δεν τις έχεις αντιληφθεί. Επιδίωξε να περάσεις το βράδυ με αγαπημένα σου πρόσωπα. Το χρειάζεσαι, για να αισθανθείς συναισθηματικά καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, φίλε Ιχθύ, και θα μπορείς σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της σχέσης σας. Άφησε τους εγωισμούς και εξωτερίκευσε τα αισθήματά σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά σου, φρόντισε να κινηθείς εκ του ασφαλούς και μην πάρεις σημαντικά ρίσκα, για να μην εκτεθείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, θα έχεις πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές στη δουλειά σου. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Όμως, είσαι σε περίοδο που πολλές προτάσεις θα σου γίνουν, με αποτέλεσμα να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.
Πηγή: myastro.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Σε ποια κυρία ανήκουν αυτά τα πόδια;

Posted: 10 Nov 2012 04:04 PM PST


Πρόκειται για μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο! Αν και κοντεύει τα 40 και είναι...


μητέρα 4 παιδιών, εξακολουθεί να είναι πολύ εντυπωσιακή και καλλίγραμμη, ενώ προσέχει πολύ την εμφάνισή της. Πρόσφατα, ανέβασε στον λογαριασμό της στο twitter, μία φωτογραφία με το περιποιημένο πεντικιούρ της!







Το όμορφο μοντέλο απόλαυσε την περιποίηση των νυχιών της και έσπευσε να μοιραστεί την φωτογραφία που απεικονίζει τα σκουρόχρωμα νυχάκια της με τους followers της. Ο λόγος για την Heidi Klum, η οποία σχολίασε «Όμορφα, καινούργια νύχια!»




24ωρο
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

7 λόγοι που κλαίει ο άντρας…

Posted: 10 Nov 2012 03:59 PM PST

Οι άντρες πρέπει να είναι αρρενωποί, άγριοι,
μοχθηροί, μοβόροι, να πιάνουν την πέτρα και να τη στύβουν κι όχι να κλαίνε σαν γυναικούλες.
Ο σημερινός άντρας ωστόσο, με τόσους..
ρόλους που καλείται να παίξει στη μοντέρνα μας κοινωνία, έρχεται αναγκαστικά σε επαφή με τις όχι και τόσο αντρικές πλευρές του…

Γι' αυτό όλο και κάποια φορά θα σε πάρουν τα «ζουμιά».

Να και οι 7 λόγοι που δεν θα σε κακοχαρακτηρίσει κανείς αν μπήξεις τα κλάματα σαν πεντάχρονο…

Νο 1 – Όταν καλό φαγητό χάνεται για πάντα

Νο 2 – Όταν θαυμάζεις μια από τις ομορφιές που μας χάρισε η Μητέρα Φύση

Νο 3 – Όταν ένα παιδί γεννιέται και είσαι εσύ η αιτία

Νο 4 – Όταν πετυχαίνει το μπάρμπεκιου

Νο 5 – Όταν αποπληρώσεις όλα σου τα χρέη

Νο 6 – Όταν πεθαίνει ένα από τα είδωλα των παιδικών σου χρόνων


Νο 7 – Όταν βλέπεις επικές ταινίες και σειρές
Πηγή: newsbeast.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τραγωδία σε αγώνα αυτοκινήτων στην Τσεχία

Posted: 10 Nov 2012 03:54 PM PST


Οδηγός ξέφυγε από την πορεία του και σκότωσε τέσσερις θεατές.


Τρεις νεαρές γυναίκες και ένα 6χρονο κοριτσάκι που παρακολουθούσαν αγώνα αυτοκινήτων κοντά στην πόλη Ζλιν της Τσεχίας, σκοτώθηκαν σήμερα όταν ένα από τα αυτοκίνητα ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε, με μεγάλη ταχύτητα, πάνω στους θεατές.

Το δυστύχημα σημειώθηκε σε ερασιτεχνικό αγώνα ταχύτητας που διεξαγόταν στο Ζλιν, περίπου 300 χιλιόμετρα ανατολικά της Πράγας.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας Γιάνα Ματσαλίκοβα είπε ότι ένας από τους οδηγούς που συμμετείχαν στο ράλι έχασε τον έλεγχο του οχήματος, διέσχισε μια απόσταση 100 μέτρων εκτός δρόμου και παρέσυρε τους θεατές, σκοτώνοντας τέσσερα άτομα.

Σε νοσοκομείο της περιοχής νοσηλεύονται άλλοι δύο θεατές.
newsbeast.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Με τον σύζυγο στα μπουζούκια η Ναταλία Δραγούμη

Posted: 10 Nov 2012 03:49 PM PST

Ε, την Ναταλία Δραγούμη μαζί με τον σύζυγό της, Έντι Ρόμπερτς, δεν τους βλέπεις κάθε μέρα...


Πήγαν, λοιπόν, το βράδυ της Παρασκευής στα μπουζούκια και το star.gr στους δείχνει!

Η ηθοποιός και ο καλός της απόλαυσαν το πρόγραμμα του Νότη Σφακιανάκη.







Στα μαύρα ντυμένη η σέξι Ναταλία, δεν σταμάτησε να χαμογελά, ενώ έκανε και... πρόποση στον φωτογράφο, σηκώνοντας το ποτήρι της!





star.gr


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΠΙΠΑ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ: Βραδινή έξοδος σε γιαπωνέζικο εστιατόριο

Posted: 10 Nov 2012 03:44 PM PST


Η Πίπα Μίντλετον, που πλέον είναι επίσημα και
συγγραφέας, μετά από ένα εξαντλητικό προμοτάρισμα του βιβλίου της "Celebrate: A Year of Festivities for Families and Friends" είπε να αφήσει για λίγο τις κοσμικές εκδηλώσεις και να διασκεδάσει μακριά από τον κόσμου του lifestyle.

Για το λόγο αυτό βράδυ Παρασκευή συντροφιά με ένα φίλο της πήγε για φαγητό σε γνωστό εστιατόριο του Λονδίνου, όπου και απόλαυσε τη γιαπωνέζικη κουζίνα.

Οι ενδυματολογικές της επιλογές ήταν ιδιαίτερα κομψές, μιας και φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα, μποτίνια του ιδίου χρώματος, ενώ με το λευκό σακάκι της, έσπαγε τη μονοχρωμία του total black.

Φυσικά οι παπαράτσι βρισκόταν εκεί από ώρα, ώστε να απαθανατίσουν τη θριαμβευτική άφιξη της. Η Πίπα με το που αντιλήφθηκε το φακό χαμογέλασε με νάζι και κατευθύνθηκε στην είσοδο του εστιατορίου.




pistepseto.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ένας ελέφαντας φέρνει τα Χριστούγεννα στο Παρίσι

Posted: 10 Nov 2012 03:34 PM PST


Αποκαλύφθηκε ο χριστουγεννιάτικος στολισμός του πιο φημισμένου πολυκαταστήματος


Το Παρίσι αρχίζει να ζει σε ρυθμούς Χριστουγέννων. Το περίφημο πολυκατάστημα Galeries Lafayette, αποκάλυψε το χριστουγεννιάτικο στολισμό του, επιστρατεύοντας ακόμη και έναν αληθινό ελέφαντα! 

Το συμπαθές τετράποδο, «ντυμένο» από επώνυμο οίκο μόδας, έφθασε έξω από το κατάστημα, με αναβάτισσα το μοντέλο Λουλού Ρομπέρ. Ο ελέφαντας, μάλιστα, ήταν αυτός που πάτησε με την προβοσκίδα του το κουμπί που αποκάλυπτε τη χριστουγεννιάτικη βιτρίνα.

pistepseto.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Νέα τάση: Καφετέριες αγκαλιάς κατά της μοναξιάς!

Posted: 10 Nov 2012 03:29 PM PST

 Η μοναξιά που επικρατεί ανά τον κόσμο δεν είναι βέβαια ένα καινούργιο φαινόμενο ούτε κάτι που...


μόλις τώρα αντιληφθήκαμε ότι υπάρχει στο σύγχρονο κόσμο.



Πέρα από αυτό, όμως, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι πάσχουν από μοναχικότητα, ενώ δεν είναι λίγοι όσοι κλείνονται στον εαυτό τους, επιδεικνύοντας αντικοινωνική συμπεριφορά.



Θέλετε από τη μία το Internet και από την άλλη η οικονομική κρίση που μαστίζει πολλές χώρες του πλανήτη, όπως κι αν το δει κανείς το αποτέλεσμα είναι ένα: πολλοί μοναχικοί άνθρωποι στον κόσμο.



Κάπως έτσι σκέφτηκαν οι ιδιοκτήτες του «Soineya cafe» στη μακρινή Ιαπωνία (πού αλλού;) και αποφάσισαν να πάρουν δραστικά μέτρα για να βοηθήσουν τους συμπολίτες τους.



Δημιούργησαν, λοιπόν, μια νέα υπηρεσία στο κατάστημά τους, δίνοντας τη δυνατότητα στους μοναχικούς (άντρες κυρίως) να μπορούν να κοιμηθούν για λίγη ώρα (ή περισσότερη) στον ώμο μιας όμορφης κοπέλας

. «Φτιάξαμε στην ουσία ένα… καφέ αγκαλιάς (cuddle cafe) μέσα στο κατάστημα, προσφέροντας υπηρεσίες… αγκαλιάς στους ανθρωπους που αισθάνονται μόνοι και θέλουν μια παρέα για να κοιμηθούν λίγη ώρα», λένε οι ιδιοκτήτες. Οι πελάτες επιλέγουν την κοπέλα της αρεσκείας τους και το χρόνο που θέλουν να ξεκουραστούν στην αγκαλιά της και στη συνέχεια αποσύρονται σε ένα δωμάτιο εντός καφετέριας.



Κοιμούνται μαζί και μόλις το χρονόμετρο χτυπήσει επιστρέφουν… στη μοναξιά τους. Εννοείται ότι μιλάμε μόνο για ύπνο και τίποτα άλλο (μην πάει κάπου αλλού το πονηρό μυαλό σας), ενώ το μόνο που επιτρέπεται να κάνουν είναι να δεχτούν μια ζεστή αγκαλιά από το κορίτσι (και να προσφέρουν μία). Αν και οι τιμές είναι κάπως τσιμπημένες, ο κόσμος κάνει ουρές καθημερινά έξω από το «Soineya cafe», ενώ η ιδέα αρχίζει σιγά σιγά να εξαπλώνεται και από Αμερική μεριά… Μάλλον πολλή μοναξιά υπάρχει στον κόσμο. Όσο για τον τιμοκατάλογο; Ενδεικτικά 20 λεπτά ύπνου στοιχίζουν 38 δολάρια, 2 ώρες 150 δολάρια και 10 ώρες 640 δολάρια!



toparakseno.blogspot.gr


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Ο άντρας της Β.Χατζηβασιλείου!

Posted: 10 Nov 2012 03:24 PM PST

 Αυτός είναι ο γοητευτικός άντρας με τον οποίο
είναι ερωτευμένη απο την τρυφερή ηλικία των 15 χρόνων της ζωής της...

η παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Όταν τον γνώρισε εκείνος σπούδαζε στην Αμερική, ενώ εκείνη βρισκόταν στην τρίτη γυμνασίου.Εκείνος έφυγε πίσω για σπουδές και συναντήθηκαν ξανά απο χρόνια. Μια ρομαντική ιστορία αγάπης με πρωταγωνιστές δύο υπέροχους ανθρώπους. Δείτε σε φωτογραφία το σύζυγο της, με τον οποίο έχει δύο γιούς.

Αυτός ο κύριος είναι λοιπόν! Ο επιχειρηματίας Γιάννης Ακάς.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως όταν γνώρισε τον άντρα της, άλλαξε για πάντα η ζωή της. «Ήμουν δεκαπέντε ή δεκάξι χρονών όταν με μια ξαδέλφη μου πήγαμε σινεμά στη Θεσσαλονίκη. Πριν φύγουμε της είπα: "Απόψε θα γνωρίσω τον άντρα της ζωής μου". Τον γνώρισα, αλλά για πολλά χρόνια δεν ξαναβρεθήκαμε. Ήταν φοιτητής στην Αμερική. Όταν επέστρεψε, συναντηθήκαμε τυχαία και δεν αργήσαμε να αποφασίσουμε πως θα ζήσουμε για πάντα μαζί».





radar.gr


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Συννεφιασμένη Κυριακή με βροχές!

Posted: 10 Nov 2012 03:19 PM PST

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού για την Κυριακή...



Μακεδονία, Θράκη



καιρός: γενικά αίθριος, σταδιακά στη Μακεδονία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά το πρωί 5 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 3 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία από -3 έως 13 βαθμούς κελσίου.



Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος



καιρός: αραιές νεφώσεις.

Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 6 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.



Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος



Καιρός: γενικά αίθριος και μόνο στις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών το πρωί.

Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νοτιά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 2 έως 20 βαθμούς κελσίου.



Κυκλάδες, Κρήτη



καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στη βόρεια Κρήτη όπου υπάρχει πιθανότητα για λίγες ασθενείς βροχές.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά το πρωί τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 14 έως 18 και στη νότια Κρήτη έως 21 βαθμούς κελσίου.



Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα



καιρός: γενικά αίθριος.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 13 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.



Αττική



καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια του νομού.

Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 11 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.



Θεσσαλονίκη



καιρός: αρχικά αίθριος, από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις.

Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ

θερμοκρασία: από 5 έως 16 βαθμούς κελσίου.



newsit.gr


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Το’ ριξε στην… αγροτική ζωή η Σίσσυ Χρηστίδου!

Posted: 10 Nov 2012 03:15 PM PST

 ​Μιας και στην
τηλεόραση δεν έχει δουλειά, είπε να το ρίξει στην αγροτική ζωή η Σίσσυ Χρηστίδου...







Έτσι πρωί πρώι σήμερα βρέθηκε σε μια φάρμα και πολύ χάρηκε με την εμπειρία. Τέτοια ήταν η χαρά της που ανέβασε και στο Twitter της μια φωτογραφία από τις κατσικούλες εν ώρα… γεύματος!!!!!



Μετά τον Αγρότη που μόνος έψαχνε και τον βοηθούσε στην αναζήτηση η Σίσσυ, λέτε να το ψάχνει κι εκείνη με την αγροτική ζωή;



star.gr


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Απαλλαγείτε από την άσχημη αναπνοή

Posted: 10 Nov 2012 03:09 PM PST

 Η κακοσμία του στόματος είναι σαν τον
απατημένο σύζυγο: όλοι το ξέρουν εκτός απ' αυτόν…

Αν αναρωτιέσαι γιατί δεν σε πλησιάζει κανείς σε ακτίνα μικρότερη των 2 μέτρων, μάλλον κάποιος λόγος θα υπάρχει. Οι δύσοσμες αναθυμιάσεις που βγαίνουν από το στόμα αφορούν πάντα τους άλλους και ποτέ εμάς: κατάρα και ευλογία ταυτόχρονα!





Ωστόσο, η κακή αναπνοή μπορεί να σκοτώσει κυριολεκτικά τις κοινωνικές συναναστροφές και να υπονομεύσει ανεπανόρθωτα τη γοητεία.



Αντί βέβαια να περιμένεις τον καλοθελητή, μάθε τι να κάνεις για να απαλλαγείς από την ύπουλη αυτή κατάσταση.



Βεβαιώσου ότι «πάσχεις». Κάνε ένα γρήγορο τεστ για να δεις αν πράγματι μυρίζει το στόμα σου: φέρε στη μύτη σου το οδοντικό νήμα που μόλις χρησιμοποίησες ή γλείψε μια καθαρή γάζα και μύρισέ τη. Ωραία, τώρα που είσαι σίγουρος ότι το στόμα σου μυρίζει, ας αποκλείσουμε την τυχαιότητα. Και τέτοια είναι το σκορδοστούμπι που μόλις κατανάλωσες ή το ψάρι που έφαγες πριν από λίγο. Είναι φυσιολογικό να μυρίζει το στόμα σου όταν καταναλώνεις δύσοσμες τροφές: ο κανόνας λέει ότι αν η δυσάρεστη μυρωδιά μπει στο στόμα σου, τότε πιθανότατα θα ξαναβγεί. Αυτό ωστόσο λύνεται εύκολα και δεν σημαίνει ότι πάσχεις από κακοσμία στόματος, γιατί η άσχημη οσμή προέρχεται από το στομάχι ή τους πνεύμονες και δεν πηγάζει από το στόμα.



Βεβαιώσου ότι δεν πάσχεις. Η κακοσμία του στόματος μπορεί να είναι δείκτης ότι κάτι δεν πάει καλά στη στοματική κοιλότητα, όπως η τερηδόνα, η ουλίτιδα, τα αποστήματα, η ξηροστομία κ.λπ. Μια επίσκεψη στον οδοντίατρο θα αποκλείσει παθολογικούς παράγοντες και θα μας επιτρέψει επιτέλους να ασχοληθούμε απερίσπαστα με το χνώτο σου και τι κάνεις λάθος!



Βρόμικο στόμα. Σωστά! Στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων το στόμα μυρίζει εξαιτίας των βακτηρίων που σχηματίζονται εντός της κοιλότητας. Τόσο τα ίδια τα μικρόβια που κατασκηνώνουν στο στόμα όσο και τα υπολείμματα τροφών που ξεμένουν -παρά το μεθοδικό βούρτσισμα που ορκίζεσαι ότι κάνεις μετά από κάθε γεύμα(!)-, δημιουργούν χημικές ενώσεις που αναδίδουν «πλούσιες» μυρωδιές…



Η λύση του δράματος. Τη λέμε «στοματική υγιεινή» και μας χαρίζει φρέσκια αναπνοή. Υποχρεωτικό βούρτσισμα των δοντιών και χρήση οδοντικού νήματος τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα (και απαραίτητα έπειτα από κάθε γεύμα που δεν φημίζεται για την ευχάριστη μυρωδιά του!), με σχολαστικό καθαρισμό της γλώσσας, καθώς είναι ο δούρειος ίππος των μικροβίων του στόματος. Ιδιαίτερα το πάνω και πίσω μέρος της γλώσσας είναι η παιδική χαρά των βακτηρίων κι αν δεν καθαριστεί καλά, δεν θα ξεμπερδέψεις με τη δυσοσμία. Το στοματικό διάλυμα θα βοηθήσει, αλλά δεν θα θεραπεύσει το πρόβλημα. Το ίδιο και οι τσίχλες χωρίς ζάχαρη ή οι καραμέλες μέντας.



Πρόσθετα μέτρα. Υπάρχουν και μερικά ακόμα πραγματάκια που μπορείς να κάνεις για καθαρή αναπνοή:



Να πίνεις υγρά σε τακτά χρονικά διαστήματα για να παραμένει το στόμα σου πάντα ενυδατωμένο, όπως νερό, τσάι και χυμούς. Ο καφές πιθανότατα θα οξύνει το πρόβλημα. Να πλένεις τα δόντια σου όταν καταναλώνεις γαλακτοκομικά προϊόντα, κρέας και ψάρι. Να εντάξεις στην καθημερινή σου διατροφή υδατάνθρακες, όπως δημητριακά, φρούτα και λαχανικά. Να τρως πρωινό για να ενεργοποιήσεις το σάλιο σου, που είναι το φυσικό καθαριστικό του στόματος, άρα και το φάρμακο για την πρωινή κακοσμία. Ένα μήλο είναι ό,τι πρέπει. Να επισκέπτεσαι τον οδοντίατρο για καθαρισμό δύο φορές τον χρόνο.



medicalnews.gr


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

7 χρήσιμες συμβουλές για να ψηλώσετε!

Posted: 10 Nov 2012 03:04 PM PST

 Θα θέλατε να ξέρατε ότι ακόμα και τώρα μπορείτε να πάρετε ύψος;...


Λοιπόν, εάν είστε ακόμα στην εφηβεία τότε μπορεί να γίνει...



Αλλά, τι γίνετε εάν είστε ενήλικος;



Μπορείτε να προσθέσετε ακόμα 1-2 εκατοστά στο ύψος σας, αλλά πρέπει να ξέρετε κάποια σημαντικά πράγματα. Μετά από κάποια ηλικία δεν είναι δυνατόν να μεγαλώσουν τα κόκκαλά σου. Το μόνο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε ειδικές ασκήσεις για την σπονδυλική σας στήλη, η οποία στερεί επιπλέον ύψος.



1. Κοιμηθείτε καλά το βράδυ: κατά τη διάρκεια του ύπνου το σώμα μας παράγει αυξητικές ορμόνες. Θα πρέπει να πηγαίνετε για ύπνο κάθε βράδυ την ίδια ώρα.



2. Συμπεριλάβετε ορισμένα τρόφιμα στη διατροφή σας: Μερικά παραδείγματα είναι: το γάλα, επειδή περιέχει ασβέστιο, τα αυγά και τα ψάρια, επειδή είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, αλλά επίσης και τα όσπρια.



3. Κόψτε τις τροφές που σταματούν την ανάπτυξή σας: αποφύγετε την επεξεργασμένη ζάχαρη, τον καφέ, τους απλούς υδατάνθρακες όπως το άσπρο ψωμί και φυσικά το πρόχειρο φαγητό.



4. Αρχίστε να παίρνετε συμπληρώματα: συμπληρώματα που περιλαμβάνουν αμινοξύ γλυκίνη μπορεί να τονώσουν την κυκλοφορία της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης (HGH), ειδικά αν τα παίρνετε πριν από την άσκηση.



5. Να τρώτε μικρά γεύματα αντί για μεγάλα: η κατανάλωση μεηάλων γευμάτων προκαλεί την παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων ινσουλίνης, η οποία αναστέλλει την απελευθέρωση της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης (HGH).



6. Αλλάξτε τον τρόπο που ντύνεστε: αυτό δεν σημαίνει ότι θα ψηλώσετε, αλλά προκαλεί την ψευδαίσθηση του ύψους. Ξεκινήστε φορώντας ρούχα με κάθετες ρίγες που έχουν το ίδιο χρώμα. Επίσης, η σωστή στάση του σώματος, όταν κάθεστε και επίσης να έχετε το κεφάλι σας ψηλά και ίσια το κορμί.



7. Κάντε πολλές από τις εξής ασκήσεις: κολύμβηση,να κάνετε μονόζυγο και ασκήσεις σπριντ. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να ψηλώσετε με ταχύτερους ρυθμούς, αλλά πρέπει πραγματικά να ενσωματώσετε αυτές τις ειδικές ασκήσεις στρέτσινγκ στην καθημερινή σας προπόνηση. Αυτές οι ασκήσεις θα κάνουν τα οστά σας πιό υγιή και πιό ισχυρά και θα σας βοηθήσουν να πάρετε μερικούς πόντους.



Αυτές είναι πολύ χρήσιμες συμβουλές για να ψηλώσετε, αλλά και να ενδυναμώσετε τον οργανισμό σας.



frappedoupoli.blogspot.com


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Α.ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ: Δείτε για πρώτη φορά τον όμορφο γιο της δημοσιογράφου

Posted: 10 Nov 2012 02:59 PM PST

 Αυτός είνα ο γιος -και μοναχοπαίδι- της
γνωστής και ως «Ελληνίδας Μις Μαρπλ», της δημοσιογράφου Αγγελικής Νικολούλη...

Σήμερα είναι σκηνοθέτης στην Αμερική. Από πολύ μικρή ηλικία είχε δείξει την αγάπη του για την Έβδομη Τέχνη, ενώ το ίδιο πάθος εκδήλωνε και για τα ταξίδια, σκοπεύοντας κάποια στιγμή να γυρίσει όλο τον κόσμο. Ο Κωνσταντίνος ήταν ένας τρελαμένος σινεφίλ. Δείτε τον όμορφο γιο της Αγγελικής Νικολούλη.

Αμέσως μετά το λύκειο ο Κωνσταντίνος Μουσούλης φεύγει για σπουδές στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Los Angeles Film School. Η διάσημη σχολή της Sunset Boulevard δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές της να συμμετάσχουν σε σημαντικές δουλειές, κάτι που έχει γίνει κατά το παρελθόν με τις ταινίες «Μatrix», «Spiderman» και «Βack to the Future».

Όταν είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε και στον μονάκριβο γιο της:

"Έχει γίνει άντρας πλέον, είναι 24 χρονών, είναι στην Αμερική και κυνηγάει το όνειρό του..." είπε η Ελληνίδα Αγκάθα Κρίστι περήφανη και συνέχισε "Τα πάει πολύ καλά... Μου λείπει, αλλά είναι καλά εκεί που είναι...".

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια βρέθηκε κοντά στο παιδί της φέτος το χειμώνα, όταν τον επισκέφθηκε στην Αμερική.











radar.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τρώει όσο ένα άλογο και δεν παχαίνει καθόλου!

Posted: 10 Nov 2012 02:54 PM PST

 Η Βρετανίδα Carole French, είναι πενήντα χρονών, μητέρα δύο παιδιών...


μόνο που πάσχει από μια σπάνια ασθένεια, με το όνομα συνδετικίτιδα. Η ίδια σε συνέντευξή της δήλωσε πως «από μικρή νόμιζα πως έπασχα από νευρική ανορεξία, αλλά δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. Τρώω σαν άλογο!».



Η συνδετικίτιδα ή ινομυαλγία, είναι μια μορφή ρευματισμού που προσβάλει τους μυς και τους συνδέσμους, δίχως να προκαλεί μόνιμες βλάβες, αλλά είναι πιθανό να διαρκέσει μήνες ή και χρόνια. Το βασικό σύμπτωμα στην περίπτωση της Carole είναι πως το σώμα της δεν μπορεί να αποθηκεύσει καθόλου λίπος.

Η κατάσταση της 50χρονης είναι τόσο τραγική, όπως υποστηρίζει η ίδια, που φοράει τα ρούχα των παιδιών της. Επίσης αναφέρει ότι συχνά γίνεται θύμα ρατσιστικών εκδηλώσεων και πως ορισμένοι την αντιμετωπίζουν σαν φρικιό.

«Πολλοί άνθρωποι μου λένε ότι είμαι τυχερή που είμαι τόσο λεπτή, αλλά εύχομαι να μπορούσα να πάρω έστω και λίγο βάρος», λέει με παράπονο η Carole.

Όταν γεννήθηκε είχε φυσιολογικά κιλά για ένα νεογέννητο, αλλά σύντομα οι γονείς της παρατήρησαν ότι της πήρε περισσότερο χρόνο από τα άλλα παιδιά να περπατήσει. Στη σχολική της ηλικία πάντα, σύμφωνα με τους γονείς της, φαινόταν μικρότερη από τους συμμαθητές της. Η ίδια η Carole στη συνέντευξη της, λέει πως οι συμμαθητές της στο σχολείο τη φώναζαν «έντομο ραβδί» και όλοι νόμιζαν πως έπασχε από νευρική ανορεξία.

«Από παιδί με τη μητέρα μου τρέχαμε στους γιατρούς για να καταλάβουμε τι έχω. Μετά από ένα χρόνο διαγνώσανε τη συνδετικίτιδα και έμαθα πως δεν έχω τους μυς που πρέπει να έχει ένα φυσιολογικό άτομο και ότι δεν έχω δείγμα λίπους πάνω μου», αναφέρει η 50χρονη. Στη συνέχεια υπογραμμίζει πως «δεν υπάρχει θεραπεία για την αρρώστια μου, αλλά ο σύζυγός μου κάθε φορά μου λέει πως είμαι τέλεια για αυτόν».



protothema.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Η εικόνα που το 89% δεν αντέχει να δει μέχρι το τέλος!!! Εσύ μπορείς;

Posted: 10 Nov 2012 02:49 PM PST

Για πες... ΤΟΛΜΑΣ;...










kokoria.gr









ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΠΑΤΡΑ: Ο γυναικολόγος της είπε πως έχει καρκίνο αλλά είχε… απόστημα!

Posted: 10 Nov 2012 02:45 PM PST

Μόνο ξύλο δεν έπεσε μεταξύ του οδοντιάτρου και του γυναικολόγου οι οποίοι...


διαφώνησαν για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε η κοινή ασθενής που είχαν.



Και αφορμή για το έντονο επεισόδιο μεταξύ των δύο επιστημόνων στάθηκε η λανθασμένη άποψη του δεύτερου, πως η νεαρή γυναίκα… πεθαίνει από καρκίνο! Όλα άρχισαν όταν η 38χρονη επισκέφθηκε τον οδοντίατρό της για να κάνει έλεγχο λόγω φρικτού πόνου από φρονιμίτη, σύμφωνα με το dete.gr



Και δυστυχώς, από τη μια ο φρονιμίτης και από την άλλη ένα διπλανό χαλασμένο δόντι είχαν κάνει τη ζημιά τους, δηλαδή ένα τεράστιο απόστημα στα ούλα, που είχε φτάσει ως το κόκκαλο προκαλώντας τον αφόρητο πόνο και έντονο πρήξιμο.



Ο οδοντίατρος έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες και ενημέρωσε για την τακτική που θα ακολουθούσαν ώστε να αποκαταστήσουν το πρόβλημα.



Και αφού διαβεβαίωσε την 38χρονη πως δεν υπήρχε λόγος να ανησυχεί, προγραμμάτισαν το επόμενο ραντεβού της στο ιατρείο. Μέχρι εκεί, βέβαια, όλα εξελίσσονταν φυσιολογικά. Το πρόβλημα ξεκίνησε τρεις – τέσσερις ημέρες αργότερα, και συγκεκριμένα όταν η 38χρονη επισκέφθηκε… και τον γυναικολόγο της. Στη διάρκεια της εξέτασης που της έκανε του έδειξε ένα γρουμπούλι που την πονούσε αρκετά και ήταν ερεθισμένο, λίγο πιο πάνω από το αριστερό της στήθος.



Και ο γιατρός της απάντησε ότι δεν υπήρχε καμία αμφιβολία πως επρόκειτο για… καρκίνο στους λεμφαδένες! Και μάλιστα της συνέστησε να ξεκινήσουν χωρίς καμιά καθυστέρηση πρόγραμμα θεραπείας μήπως και προλάβουν από τα χειρότερα…



Και, όπως ήταν φυσικό, η 38χρονη έπεσε σε κατάθλιψη. Στο μεταξύ ξαναπήγε στον οδοντίατρο προκειμένου να ακυρώσει τα προγραμματισμένα ραντεβού της και του ανέφερε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε ανακαλύψει, δείχνοντας μάλιστα και σε εκείνον την πρησμένη περιοχή στους λεμφαδένες της.



Αλλά έκπληκτος και απορημένος ο γιατρός έκανε τον σταυρό του, ξεκαθαρίζοντάς της ότι αυτό όχι απλώς δεν ήταν καρκίνος, αλλά ήταν από το απόστημα που είχε περάσει στο οστό και από εκεί πέρασε σε γειτονικούς ιστούς.



…Μπούκαρε στο ιατρείο και ζήτησε εξηγήσεις!



Ο οδοντίατρος τηλεφώνησε αμέσως στον γυναικολόγο για του μιλήσει για το λάθος ιατρικό συμπέρασμα περί καρκίνου. Και ο γυναικολόγος έγινε έξω φρενών. Μάλιστα μιας και τα ιατρεία τους βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση, ο δεύτερος επιστήμονας πήγε στο ιατρείο του πρώτου. Και μπήκε σαν μαινόμενος ταύρος μη μπορώντας να δεχθεί πως είχε κάνει λάθος.



«Μα θα την πεθάνουμε την γυναίκα στα καλά καθούμενα λόγω εγωισμού;» ρώτησε ο οδοντίατρος και οι δύο άνδρες κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια, ενώ οι φωνές ακούγονταν μέχρι το ισόγειο! Τελικά ο γυναικολόγος, έστω και καθυστερημένα, κατάλαβε το λάθος του. Διότι η εμφάνιση πρηξίματος σε λεμφαδένες από απόστημα σε ούλα, είναι σύνηθες φαινόμενο. Μόνο που εκείνος δεν το είχε σκεφθεί…



dete.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ιερέας δάγκωσε και έκοψε το αυτί συναδέλφου του!

Posted: 10 Nov 2012 02:39 PM PST


Τσακώθηκαν για μία θέση πάρκινγκ.


Ένας συνταξιούχος ιερέας, 81 ετών δάγκωσε και έκοψε το αυτί ενός άλλου συνταξιούχου ιερέα, επειδή... του πήρε τη θέση στάθμευσης!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Περθ της Αυστραλίας, έξω από τον οίκο ευγηρίας όπου κατοικούν οι δύο ηλικιωμένοι.

Οι δυο τους τσακώθηκαν για μία θέση πάρκινγκ και πιάστηκαν στα χέρια. Ο 81χρονος Χένρι Μπερν, σε μία κίνηση που θύμισε Μάικ Τάισον, δάγκωσε και έκοψε το αυτί του 80χρονου Τόμας Κάμερον Σμιθ.

Έπειτα, ζήτησε από το θύμα του να... σηκώσει από το έδαφος το κομμένο αυτί και να το βάλει στην τσέπη του!

Χρειάστηκε να περάσει αρκετή ώρα για να καταλάβει ο 80χρονος ότι αυτό που σήκωσε από το έδαφος ήταν ένα κομμάτι από το αυτί του! Τότε το τύλιξε σε μία πετσέτα και πήγε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση συγκόλλησης.

Ο 81χρονος συνελήφθη και του επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα. Κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο και να μην ξαναπλησιάσει τον... δαγκωμένο Σμιθ.










pistepseto.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Η κακογουστιά... επί ποδός

Posted: 10 Nov 2012 02:34 PM PST


Τα πιο άσχημα παπούτσια.


Τα παπούτσια, εκτός από τον προφανή χρηστικό τους ρόλο, είναι το βαρόμετρο σε μία σικ εμφάνιση. Μπορούν να την ανεβάσουν ή να την καταστρέψουν. Οι δε σχεδιαστές κάνουν διαγωνισμό δημιουργικότητας, φτιάχνοντας παπούτσια που ξεπερνούν κάθε φαντασία και, ενίοτε κάθε αίσθηση γούστου.

Από τα ανυπέρβλητης κακογουστιάς – και ανεξήγητα δημοφιλή – crocs, μέχρι τα παπούτσια-οπλές, ιδού το «πάνθεον» των πιο άσχημων παπουτσιών.








































pistepseto.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Έκανε σεξ με... λιοντάρι!

Posted: 10 Nov 2012 02:29 PM PST

Όχι με αληθινό, αλλά...
με ένα μπρούτζινο ομοίωμα...

του "βασιλιά" των ζώων στη μέση πολυσύχναστης πλατείας!



Ο λόγος για τον 24χρονο Αυστριακό Ματίας Μάϊερ, ο οποίος σόκαρε τους περαστικούς με την πράξη του και συνελήφθη αμέσως από τις αστυνομικές αρχές.



Τον έπιασαν στα πράσα με κατεβασμένα παντελόνια να κάνει σεξ με το άγαλμα στην πλατεία της πόλης Ρούσε στη Βουλγαρία.



Ο νεαρός άντρας, που κατηγορείται από τις αρχές για προσβολή δημοσίας αιδούς, υποστήριξε στο δικαστήριο ότι ήταν μεθυσμένος και ότι ποτέ άλλοτε δεν είχε προβλήματα με το νόμο. Ισχυρίστηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε ποινή με αναστολή και πρόστιμο 20 λιρών.

24ωρο






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΑΛΕΣΑΝΤΡΑ ΑΜΠΡΟΣΙΟ: Σέξι στον καναπέ του σπιτιού της!

Posted: 10 Nov 2012 02:24 PM PST






Ως γνωστόν η Αλεσάντρα Αμπρόσιο (Alessandra Ambrosio) θεωρείται μια από τις πιο όμορφες παρουσίες στο χώρο της μόδας.


Με "όπλα" της, τα γατίσια μάτια και τα δίμετρα πόδια της έχει καταφέρει να ανεβάσει κατά πολύ το κασέ της και να θεωρείται μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες του χώρου.

Συνήθως την απολαμβάνουμε να κοσμεί τα εξώφυλλα περιοδικών ή να συμμετέχει σε fashion show μεγάλων σχεδιαστών. Βέβαια όταν σβήνουν τα "φώτα" του lifestyle, το γνωστό μοντέλο, επιστέφει σε μια πιο "φυσιολογική" ζωή.

Χωρίς make up και ντυμένη με άνετα αθλητικά ρούχα απολαμβάνει ώρες ξεγνοιασιάς στο σπίτι. Απόγευμα Σαββάτου μάλιστα ανέβασε και μια φωτογραφία της στο instagram, όπου ποζάρει στον καναπέ του όμορφου σπιτιού της.











pistepseto.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΡΑΛΛΗ: Δείτε την κούκλα αδελφή της

Posted: 10 Nov 2012 02:19 PM PST


Η Νικολέττα Ράλλη είναι πολύ δεμένη με την
οικογένεια της και συχνά στις συνεντεύξεις της αναφέρεται στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ένα από αυτά και η αδερφή της, Μαίρη, που είναι ενάμιση χρόνο μεγαλύτερη.

Έχουν μια άριστη σχέση και παρόλο που η αδερφή της έχει γίνει μανούλα, συχνά βγαίνουν μαζί  για να διασκεδάσουν. Απόγευμα Σαββάτου μάλιστα η παρουσιάστρια ανέβασε στο twitter, μια φωτογραφία με την αγαπημένη της αδερφή από τη χθεσινή τους έξοδο.

Όπως φαίνεται κι από τη φωτογραφία θα μπορούσαν να είναι δίδυμες, αφού αν εξαιρέσει κανείς το χρώμα των μαλλιών τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους είναι ολόιδια!













pistepseto.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Το σπίτι του ενός τετραγωνικού

Posted: 10 Nov 2012 02:14 PM PST


Ο δημιουργός έχει ήδη 100 παραγγελίες!


Η οικονομική κρίση και οι υψηλές τιμές των ακινήτων έχουν κάνει τους κατασκευαστές και τους designers να... διαγωνίζονται για το ποιος θα κατασκευάσει το πιο μικροσκοπικό σπίτι.

Η τελευταία προσφορά είναι αυτό το σπίτι σε μέγεθος... φυλακίου. Η μικρή του επιφάνεια έχει εμβαδό μόλις 1 τ.μ., επιτρέποντας στον ιδιοκτήτη να σταθεί όρθιος ή να καθίσει. Αν θέλει να κοιμηθεί, ο ένοικος απλώς... γυρίζει το σπίτι στο πλάι!

Το σπίτι είναι δημιούργημα του 35χρονου Γερμανού, Βαν Μπο ο οποίος αποφάσισε να εξελίξει μία τέτοια ιδέα επειδή θεωρεί απαράδεκτο «το να υπάρχουν μόνο λίγοι άνθρωποι που καθορίζουν πώς θα είναι τα σπίτια μας και πόσο θα κοστίζουν.

Μπορεί το extra-small σπίτι να φαντάζει γελοίο για κάποιους, αλλά ο κύριος Μπο έχει ήδη κατασκευάσει 100 τέτοια, για πελάτες από όλο τον κόσμο.

«Στους Αμερικανούς δεν αρέσουν τα σπίτια μου, επειδή έχουν συνηθίσει να θέλουν τη ζωή τους σε μέγεθος extra-large», λέει ο Μπο.

Πάντως, ακόμη κι αν δεν θέλει κάποιος να ζει μόνιμα σε ένα... κουβούκλιο, η ιδέα θα μπορούσε να αξιοποιηθεί από τις Αρχές για να βοηθηθούν άστεγοι. Ο κατασκευαστής, μάλιστα, σημειώνει ότι όποιος θέλει μπορεί να προσθέσει κι άλλο ένα σπιτάκι, να βάλει θερμαντικό σώμα ή τουαλέτα.

Το σπιτάκι είναι αδιανόητα μικρό, αλλά είναι ενδεχομένως προτιμότερο από τα διαμερίσματα-κελιά της Κίνας. Τουλάχιστον αυτό έχει άπλετο φως!










newsbeast.gr






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΖΩΗ ΛΑΣΚΑΡΗ: Μάθετε την πραγματική της ηλικία!

Posted: 10 Nov 2012 02:09 PM PST


Το πραγματικό όνομα της ηθοποιού Ζωής
Λάσκαρη είναι Ζωή Κουρούκλη.
Το 1959, μόλις στα 16 της χρόνια, στέφθηκε Σταρ Ελλάς και αυτή ήταν η αφορμή ώστε ο Γιάννης Δαλιανίδης να την επιλέξει για πρωταγωνίστρια της ταινίας "Ο Κατήφορος" το 1961.

Η επιτυχία της ταινίας την έκανε μία από τις μεγαλύτερες σταρ της εποχής και μόνιμη πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου, υπογράφοντας αποκλειστικό συμβόλαιο με τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρία παραγωγής, τη Φίνος Φιλμ. Σήμερα, η μεγάλη ντίβα του Ελληνικού Θεάτρου αποκαλύπτει την ημερομηνία γέννησης της στο επίσημο site της www.zoelaskari.gr

Η Ζωή Λάσκαρη πρωταγωνίστησε σε πολύ μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες και σε όλα τα είδη ταινιών (κωμωδίες, δραματικές και μιούζικαλ) κατά τη χρυσή περίοδο του ελληνικού κινηματογράφου.

Ο Φιλοποίμην Φίνος επέλεξε να μην κρατήσει το πραγματικό της επίθετο, προκειμένου να μη γίνεται σύγχυση με την πρώτη της εξαδέλφη Ζωή Κουρούκλη, η οποία ήταν ήδη γνωστή τραγουδίστρια.

Το επίθετο Λάσκαρη επέλεξε ο Γιάννης Δαλιανίδης από την ονομασία ενός δρόμου στην Κυψέλη. Έκτοτε η πορεία της μέχρι σήμερα είναι σχεδόν όλη γνωστή!

Η ηθοποιός γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 12 Δεκεμβρίου 1944, είναι δηλαδή 68 ετών.













pistepseto.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές