Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Το ανέκδοτο της ημέρας

Posted: 04 Nov 2012 05:45 AM PST

Το ανέκδοτο της ημέρας

Καθότανε το λιοντάρι στο δάσος και χάζευε.

Δείτε περισσότερα στο newsbomb.gr

Έλενα Κατρίτση: Επιστρέφει με την εκπομπή «Προσωπικά» μέσα στον Νοέμβρη

Posted: 02 Nov 2012 11:04 AM PDT

Έλενα Κατρίτση: Επιστρέφει με την εκπομπή «Προσωπικά» μέσα στον Νοέμβρη

Μέχρι πριν λίγο καιρό γνωρίζαμε ότι η εκπομπή της Έλενας Κατρίτση «Προσωπικά» στη ΝΕΤ δεν πήρε το «πράσινο φως» για την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Την περασμένη εβδομάδα όμως υπήρξε μια νέα είδηση για το τι μέλει γενέσθαι με την εκπομπή. Μετά από συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ εγκρίθηκε η παραγωγή 13 επεισοδίων με ανώτατο κόστος ανά επεισόδιο 9.660 ευρώ. Το ίδιο μάλιστα ποσό είχε εγκριθεί και στον προηγούμενο κύκλο. Καλώς εχόντων των πραγμάτων η εκπομπή θα επιστρέψει στα μέσα Νοεμβρίου.

«Μες στην Καλή Χαρά»: Το «καρφί» της Ναταλίας για το budget της εκπομπής!

Posted: 04 Nov 2012 08:44 AM PST

«Μες στην Καλή Χαρά»: Το «καρφί» της Ναταλίας για το budget της εκπομπής!

Έστειλε το μήνυμα στην παραγωγή του Alpha η Ναταλία Γερμανού με το δικό της γλυκό αλλά και αιχμηρό τρόπο.

«Η τουαλέτα στοιχίζει 80.000 ευρώ; Η εκπομπή μας στοιχίζει λιγότερο!», είπε η παρουσιάστρια στην είδηση που της μετέφερε ο Παύλος Σταματόπουλος για μια τουαλέτα νεκροταφείου στην Αυστραλία όπου κόστιζε 80.000 ευρώ! «Θέλω να τονίσω του πόσου φτηνού budget εκπομπή είμαστε!», συνέχισε.

Οι συνεργάτες της εκπομπής «Μες στην Καλή Χαρά» "πάγωσαν" για λίγα δευτερόλεπτα με το σχόλιο της Ναταλίας ενώ αμέσως μετά ο Πάυλος Σταματόπουλος για να το «σώσει» της είπε η τουαλέτα μένει. Για να πάρει απάντηση από την παρουσιάστρια πως: «Και η εκπομπή μας μένει. Πέντε σεζόν!», τονίζοντας επίσης στο δημοσιογράφο πως ότι και να της πει έχει να του απαντήσει για το εν λόγω θέμα.

Δείτε το απόσπασμα

Jennifer Lopez – Smart: Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν!

Posted: 04 Nov 2012 05:44 AM PST

Jennifer Lopez – Smart: Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν!

Ο φωτογραφικός φακός τους «συνέλαβε» στην Κοπεγχάγη.

Δείτε περισσότερα στο newsbomb.gr

Ο γιος του Μαρσέλο και ο… ιπποπόταμος

Posted: 02 Nov 2012 02:32 AM PDT

Ο γιος του Μαρσέλο και ο… ιπποπόταμος

Ο γιος του Μαρσέλο έχει τον τρόπο του με τον φωτογραφικό φακό.

Είναι ένα τόσο γλυκό παιδάκι που παρά το ότι όπως όλα τα παιδιά κάνει μικρές σκανδαλιές, τις κάνει να φαίνονται τόσο… μηδαμινές. Ο Έντζο είναι το κέντρο του κόσμου για τους γονείς του και κάθε τόσο, ο Μαρσέλο και η σύζυγός του φροντίζουν να απαθανατίζουν την κάθε του κίνηση και να την μοιράζονται με τους followers τους στο twitter. Αυτή την φορά οι… περιπέτειες του Έντζο περιελάμβαναν παιχνίδι με τον ιπποπόταμο.

 

 

Κοραλία Καράντη-Γιώργος Λιάνης: Πού τους συναντήσαμε;

Posted: 04 Nov 2012 08:02 AM PST

 Κοραλία Καράντη-Γιώργος Λιάνης: Πού τους συναντήσαμε;

Η Κοραλία Καράντη με το σύζυγό της Γιώργο Λιάνη έδωσαν το παρών στη θεατρική πρεμιέρα της παράστασης «Ο κύριος Πούντιλα και ο δούλος του ο Μάττι».

Το ζευγάρι δεν συνηθίζει να κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις όμως όταν πρόκειται για καλούς τους φίλους και αξιόλογους συναδέλφους της ηθοποιού τους οποίους εκτιμάει, κάνουν εξαιρέσεις. Έτσι, η ηθοποιός και ο βουλευτής βρέθηκαν στις πρώτες σειρές στο θέατρο «Τζένη Καρέζη» και απήλαυσαν την παράσταση. Η Κοραλία Καράντη αλλά και ο Γιώργος Λιάνης ήταν ντυμένη στις ίδιες αποχρώσεις, και οι δύο επέλεξαν total black λούκ με την ηθοποιό να σπάει το μαύρο με ένα εμπριμέ μαντήλι.

Leonardo Di Caprio: Χώρισε γιατί του ζήτησε... γάμο!

Posted: 04 Nov 2012 08:02 AM PST

Leonardo Di Caprio: Χώρισε γιατί του ζήτησε... γάμο!

Είναι αμετανόητος εργένης και δεν χάνει ευκαιρία να το επιδεικνύει!

Άλλος ένας αναπάντεχος και ξαφνικός χωρισμός είναι κεντρικό θέμα τις τελευταίες μέρες στο Hollywood. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Πώς θα ανακουφίσετε τα πονεμένα πόδια;

Posted: 04 Nov 2012 07:30 AM PST

Πώς θα ανακουφίσετε τα πονεμένα πόδια;

Μία άσκηση που θα βελτιώσει σημαντικά την κυκλοφορία του αίματος!

Εάν νιώθετε τα πόδια σας κουρασμένα, μπορείτε να τα ανακουφίσετε είτε με ένα ποδόλουτρο, με ζεστό νερό και άλατα που θα ακολουθήσει κρύο νερό (ναι, όσο και αν σας ενοχλεί η αίσθηση του παγωμένου είναι το μόνο που θα βελτιώσει την κατάσταση! Υπάρχει όμως και η  παρακάτω άσκηση:

Αρχικά, ξαπλώστε στο κρεβάτι, δίχως να χρησιμοποιήσετε μαξιλάρι. Σηκώστε σε ορθή γωνία τα πόδια για μείνετε σε αυτή τη στάση για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Η άσκηση αυτή, βοηθά στην καλή κυκλοφορία του αίματος και σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα. Μπορείτε να την εφαρμόζετε το πρωί αφού ξυπνήσετε, καθώς και πριν πέσετε για ύπνο.

Την διαδικασία αυτή επαναλάβετέ την σια δέκα φορές, προκειμένου να αρχίσει να ενεργοποιείται και να αναλλάσσεται η κυκλοφορία του αίματος. Θα μπορούσατε επίσης να ισιώνετε τα πόδια σας κατακόρυφα και να μένετε 2 λεπτά σε αυτήν την θέση ενδιάμεσα στα σετ. Δηλαδή 5 φορές τα πόδια σε γωνία, δύο λεπτά κατακόρυφα και άλλες 5 φορές τα πόδια σε γωνία. Η μέθοδος αυτή δεν είναι κάποια σκληρή άσκηση που θα γυμνάσει, σίγουρα όμως θα τονώσει τα αγγεία σας.

Διαβάστε ακόμη:

Βάλτε χρώμα στο fitness και γυμναστείτε με ανεβασμένη διάθεση!

Γιατί τα αντιοξειδωτικά είναι απαραίτητα για την υγεία μας; Ποιες οι πηγές τους και χρήσιμα tips για καλύτερη πρόσληψή τους!

Δαντέλα: 8 κομμάτια που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα μας!

Posted: 04 Nov 2012 07:00 AM PST

Δαντέλα: 8 κομμάτια που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα μας!

Σέξι, κλασικό trend που αποπνέει μυστήριο και ρομαντισμό

Το goth στοιχείο επιστρέφει δυναμικά φέτος, το ίδιο και οι δαντελένιες λεπτομέρειες προσπαθώντας να φέρουν έναν αέρα ρομαντισμού και μυστηρίου στο στυλ της σημερινής γυναίκας. Η δαντέλα είναι πάντα  sexy, προβάλλοντας όμως ταυτόχρονα ένα  επιβλητικό τύπο γυναίκας που χαρακτηρίζεται από φιντέτσα. 

Η δαντέλα μπορεί αν φορεθεί από μία απλή λεπτομέρεια σε μία μπλούζα, ένα καλσόν ή ακόμη και ένα γιακά - όσο και σε μία  έξοδο υψηλών προδιαγραφών. Δεν υπάρχει τίποτα πιο δυναμικό, νοσταλγικό και stylish που να απογειώνει ταυτόχρονα τη θηλυκότητά μας από τη μάυρη δαντέλα... Διακριτικά ή πολύ  sexy, ελαφρώς  spooky καμιά φορά και λίγο ακριβή σαν ύφασμα, γίνεται ακαταμάχητη πάνω στο γυναικείο σώμα και σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη. 

Επιλέξτε ένα total δεντελένιο look σε φόρεμα, ή ένα little black dress με δαντελένιες λεπτομέρειες, καλσόν σε διάφορα σχέδια, σορτσάκια από δαντέλα, μπλούζες και κολιέ από μακραμέ δαντέλα ή γιακάδες. Τολμήστε ένα μακό ή μάλλινο φόρεμα με λεπτομέρειες από μαύρη Chantilly ή μία φούστα σε φαρδιά ή στενή γραμμή ως το γόνατο. Πάρτε ιδέες ξεφυλλίζοντας τη photo gallery και τολμήστε!

Διαβάστε ακόμη:

O Matthew Williamson κλείνει τα 15 και το γιορτάζει με μία super Swarovski συνεργασία (video)

Do it like a Queen με ένα δαχτυλίδι Chevalier

Τα πιο μοδάτα collars από τα Fullah Sugah

 

 

Halloween και στο ζωικό βασίλειο

Posted: 04 Nov 2012 07:00 AM PST

Halloween και στο ζωικό βασίλειο

Εσείς τι ντύσατε το κατοικίδιό σας;

Μπορεί το Halloween να ήταν πριν από μερικές μέρες, όμως εμείς δε μπορέσαμε να αντισταθούμε και μαζέψαμε για εσάς μερικές από τις πιο χαριτωμένες φωτογραφίες. Οι αμερικάνικες απόκριες δεν είναι μόνο για τα παιδιά κι έτσι από τα τετράποδα κατοικίδια μέχρι άγρια ζώα του δάσους, όλα ντύθηκαν και μασκαρεύτηκαν κάνοντάς μας να χαμογελάσουμε στη θέα τους.

Απολαύστε τα ποντικάκια, τα σκυλάκια και το υπόλοιπο ζωικό βασίλειο σε μεγάλα κέφια και με τις πιο ευφάνταστες στολές.

Διαβάστε επίσης:

Μία συγκινητική ιστορία αγάπης: δείτε το σκύλο που έχασε τη σύντροφό του και στέκεται ακίνητος στο άψυχο κορμί της (βίντεο)

Δυο δυο στο τηγάνι δυο δυο

Lucky: μια σκυλίτσα ντετέκτιβ

Πώς είναι η καθημερινότητα της γάτας του Karl Lagerfeld;

 

Έχω μία σχέση και υπάρχει μεγάλη απόσταση… Πού θα καταλήξει;

Posted: 04 Nov 2012 06:40 AM PST

Έχω μία σχέση και υπάρχει μεγάλη απόσταση... Πού θα καταλήξει;

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Έχω μία σχέση και υπάρχει πολύ απόσταση...αυτός από νησί των Κυκλάδων και εγώ από Βόρεια Ελλάδα ενώ σπουδάζω Τέρμα βορειοδυτική Ελλάδα...όλα είναι καλα όμως! Υπάρχει συνεχείς επικοινωνία κλπ δεν ξέρω όμως κατά πόσο διατεθιμένος είναι να έρθει εδω πάνω από την στιγμή μάλιστα που έτσι συμφωνήσαμε εξ αρχής...δεν ξέρω καν ως που θα φτάσει αυτή η σχέση...αυτό είναι που με απασχολεί τις τελευταίες μέρες και δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου...δηλαδή θα είμαστε κοντά 4 μήνες τον χρόνο?...δεν ξερω τι άλλο να πω....!
 

 

Η απάντηση του Queen.gr

Τα πράγματα δυστυχώς δεν είναι και πολύ ευνοικά για τις εξ' αποστάσεως σχέσεις... Το θέμα πέρα από το συναισθηματικό και ρομαντικό κομμάτι είναι να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου. Αυτό είναι η σχέση. Ιδανικά να μοιράζεσαι την καθημερινότητά σου.

Είναι δύσκολο να κρατήσει μία σχέση από απόσταση αν δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθείτε κάποια στιγμή στον ίδιο τόπο. Δηλαδή δεν πρόκειται για απόσταση που μπήκε για σπουδές ή κάποια προσωρινή μετάταξυ σε ένα ζευγάρι που είναι μαζί καιρό και θέλει να το παλέψει. Έχετε μία σχέση από μακριά και καλή μεν επικοινωνία αλλά έτσι όπως μου τα λες δεν το βλεπω να πηγαίνει μακριά γιατί δεν φαίνεται να προδιαγράφεται κοινό μέλλον άρα αυτό θα κουράσει... ποιον θα κουράσει πρώτο δεν μπορώ να ξέρω αλλά δεν είναι και το καλύτερο πράγμα να είσαι μόνος να αγχώνεσαι για το τι κάνει ο άλλος, να μην καλύπτεσαι καν σεξουαλικά από τον άνθρωπό σου και να ακούς μία φωνή στο ακουστικό στην καλύτερη- άντε Skype-call!

Τι να πω...αν θέλετε να μην το παρατήσετε.. ζήστε το κι όσο πάει. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται αλλά γνώμη μου είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά... και να είσαι προετοιμασμένη για οτιδήποτε!

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ

Επιστρέφει το «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο!

Posted: 04 Nov 2012 07:49 AM PST

Επιστρέφει το «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο!

Ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να εντάξει για ακόμα μια χρονιά το μεταμεσονύχτιο talk show «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο και μάλιστα εις τριπλούν.

Σύμφωνα με τη εφημερίδα «Real Life» η εκπομπή θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα, από Τετάρτη ως Παρασκευή, την ίδια ώρα. Στόχος του καναλιού είναι να ενισχύσει ιδιαίτερα τη βραδινή του ζώνη καθιερώνοντας μια καθημερινή late night ζώνη μοιράζοντας τα βράδια ανάμεσα σε Θέμο Αναστασιάδη-Βαγγέλη Περρή και Πέτρο Κωστόπουλο.

Θαυματουργό ΑΤΜ μοιράζει... ευρώ στο Σουφλί!

Posted: 04 Nov 2012 05:42 AM PST

Θαυματουργό ΑΤΜ μοιράζει... ευρώ στο Σουφλί!

Και εκεί που έχει απελπιστεί κανείς και αναζητά λύση στα οικονομικά του προβλήματα να που ξεπροβάλλει σαν Μάννα εξ ουρανού το ΑΤΜ της... κρίσης!

Δείτε περισσότερα στο newsbomb.gr

Ζέτα Δούκα: Οι «Βασιλιάδες» και το μέλλον των ελληνικών σίριαλ

Posted: 01 Nov 2012 07:00 AM PDT

Ζέτα Δούκα: Οι «Βασιλιάδες» και το μέλλον των ελληνικών σίριαλ

Η Ζέτα Δούκα πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά «Βασιλιάδες», των οποίων το μέλλον είναι άγνωστο μέχρι στιγμής.

Παρά την επιτυχία του σίριαλ, το Mega δεν είναι βέβαιο αν θα συνεχίσει να το προβάλλει. Οι ηθοποιοί ωστόσο που συμμετέχουν, παραμένουν απλήρωτοι. Η Ζέτα Δούκα δήλωσε στο περιοδικό Hello: «Είμαστε σε φάση αναμονής και προσμονής για το καλύτερο», ενώ για το αν υπάρχει μέλλον για τα ελληνικά σίριαλ, η ηθοποιός δήλωσε: «Αυτή την ερώτηση πρέπει να την απευθύνετε στα κανάλια πρωτίστως και έπειτα στις εταιρίες παραγωγής». 

Ο Val Kilmer με το πριόνι και τα φιλιά των Fassbender – Mara

Posted: 04 Nov 2012 03:02 AM PST

Ο Val Kilmer με το πριόνι και τα φιλιά των Fassbender – Mara

Φαίνεται ότι η νέα ταινία του Terence Malick τα έχει όλα εκτός από τίτλο.

Οι ηθοποιοί συνεχίζουν τα γυρίσματα με το σενάριο να τους θέλει σε μία σκηνή σε υπαίθριο χώρο, τη Rooney Mara να τραγουδάει, τον Val Kilmer να βγάζει λόγο με ένα πριόνι στο χέρι και τον Michael Fassbender να συνεχίζει να μοιράζει φιλιά. Αφού πριν μέρες τον είχαμε δει να φιλάει την Natalie Portman πάντα για τις ανάγκες της ταινίας, τώρα φιλούσε την άλλη συμπρωταγωνίστρια του. Ο σκηνοθέτης μάλιστα έκανε χρήση και του Fun Fun Fun Fest στο Όστιν το οποίο εκμεταλλεύτηκε για να γυρίσει σκηνές για την ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης ο Ryan Gosling και ο Christian Bale.

Βασίλης Καρράς: Διασκέδασε σε Θεοδωρίδου-Παπαρίζου!

Posted: 04 Nov 2012 07:37 AM PST

Βασίλης Καρράς: Διασκέδασε σε Θεοδωρίδου-Παπαρίζου!

Λίγο πριν δώσει τη δική του νότα στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας ο Βασίλης Καρράς προσπαθεί να δει από κοντά καλούς του φίλους.

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου ο λαϊκός τραγουδιστής βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο «Βοτανικός» όπου εμφανίζονται η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Έλενα Παπαρίζου και ο Λευτέρης Πανταζής. Οι τραγουδίστριες όταν τον είδαν πήραν το μικρόφωνο και κατέβηκαν στο τραπέζι του και ο Βασίλης Καρράς τους έκανε το χατίρι να τραγουδήσει κάποιες από τις μεγάλες του επιτυχίες. Οι θαμώνες του κέντρου τον κατά χειροκρότησαν και δεν ήθελαν να σταματήσει να τραγουδάει. Στην παρέα του Βασίλη Καρρά, μάλιστα, ήταν μεταξύ άλλων και ο Παντελής Παντελίδης – με τον οποίο θα συνεργαστούν το χειμώνα - με την αγαπημένη του.

2 στους 4 Έλληνες γιατρούς φεύγουν για το εξωτερικό

Posted: 04 Nov 2012 04:26 AM PST

2 στους 4 Έλληνες γιατρούς φεύγουν για το εξωτερικό

Η ανεργία μαστίζει τη χώρα μας... Πολλοί αναζητούν τη «γη της επαγγελίας» στο εξωτερικό...

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Λίτσα Γιαγκούση: «Το ακριβότερο ρούχο που έχω πάρει όλα αυτά τα χρόνια έκανε 2 εκατ. Δραχμές»

Posted: 02 Nov 2012 09:47 AM PDT

Λίτσα Γιαγκούση: «Το ακριβότερο ρούχο που έχω πάρει όλα αυτά τα χρόνια έκανε 2 εκατ. Δραχμές»

«Δεν έχω δώσει πάρα πολλά χρήματα για ρούχα, ακούω κάτι νούμερα... Αλλά εγώ δεν έχω δώσει τόσα λεφτά. Το ακριβότερο ρούχο που έχω πάρει όλα αυτά τα χρόνια έκανε 2 εκατ. Δραχμές» παραδέχεται η Λίτσα Γιαγκούση.

 

«Δεν το έκανα συχνά να δίνω τόσα ποσά. Όταν ξεκίνησα στη δισκογραφία, είχα άγχος με τη δουλειά, ήθελα να είμαι καλύτερη σε όλους τους τομείς. Είχα κάθε εβδομάδα να εμφανιστώ σε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι, οπότε κάθε εβδομάδα έπαιρνα ρούχα. Τώρα βρίσκεις ρούχα που σου κουνιέται ο εγκέφαλος. Τότε υπήρχαν λίγα μαγαζιά και ήταν ακριβά. Κάθε εβδομάδα έπαιρνα ένα σύνολο για να πάω στον «Πρωινό καφέ», στην τάδε εκπομπή... Μετά από 4 - 5 χρόνια άλλαξε η φιλοσοφία μου» συμπληρώνει στο «Λοιπόν» η τραγουδίστρια.

«Αλ τσαντίρι νιουζ» με τρεις καλεσμένους… έκπληξη!

Posted: 04 Nov 2012 07:17 AM PST

«Αλ τσαντίρι νιουζ» με τρεις καλεσμένους… έκπληξη!

Τρεις καλεσμένοι διαφορετικοί από τους συνηθισμένους θα βρεθούν την Τρίτη στο "τσαντίρι" του Λάκη Λαζόπουλου.

Ο ηθοποιός επιστρέφει στη μικρή οθόνη το βράδυ της Τρίτης 6 Νοεμβρίου με τον καλό, τον κακό και τον άσχημο. Για να δούμε εκείνος ποιος θα είναι;;; Ο λόγος φυσικά για το Γιάννη Ζουγανέλη, το Μιχάλη Χατζηγιάννη και το Σάκη Μπουλά που θα μας κρατήσουν συντροφιά με τα αστεία τους, τα τραγούδια τους και τα πειράγματα που θα δεχτούν από το Λάκη Λαζόπουλο.

Δείτε το trailer

Super League: Μάχες σε Πλατεία, Πηγάδια

Posted: 04 Nov 2012 03:13 AM PST

Super League: Μάχες σε Πλατεία, Πηγάδια

Το αθηναϊκό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ μαγνητίζει τα βλέμματα, αλλά το κυριακάτικο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής περιλαμβάνει κι άλλες ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές