Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


VIDEO: Ξέρει να σπάει τα νεύρα του άλλου

Posted: 30 Oct 2012 03:16 PM PDT







Πιο ενοχλητικό δεν γίνεται...







newsbeast.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε τι φώναζαν οι οπαδοί της Μαγιόρκα στον Ρονάλντο και τον... ΤΡΕΛΑΝΑΝ !!! (video)

Posted: 30 Oct 2012 03:05 PM PDT



Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο μεγάλος
πρωταγωνιστής στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μαγιόρκα με 5-0 για την Πριμέρα Ντεβιζιόν, με τον Πορτογάλο επιθετικό να τα… ακούει από τους οπαδούς των ηττημένων.

Συγκεκριμένα,
ενώ το σκορ ήταν στο 2-0 που είχε διαμορφώσει ο 27χρονος άσος από το
22', οι οπαδοί των νησιωτών του φώναζαν πως είναι μια… Barbie, με τον Ρονάλντο πάντως να αντιδρά ψύχραιμα και να τους κάνει νόημα πως δεν... ακούει και τους παρότρυνε να συνεχίσουν αυτά τα συνθήματα.

Δείτε το video:

onsports.gr














ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε για πρώτη φορά την πανέμορφη κόρη του Λάκη Λαζόπουλου[φωτο]

Posted: 30 Oct 2012 02:59 PM PDT



Δείτε την 25χρονη πανέμορφη Μαριέλλη Λαζοπούλου,
την μονάκριβη κόρη του Λάκη Λαζόπουλου....Μια
φινετσάτη κοπέλα σε μια από τις σπάνιες κοσμικές εξόδους με τον πατέρα
της, καθώς αποφεύγει συνειδητά τα φλας της δημοσιότητας. Είναι η
μοναδική γυναίκα που μπορεί να τον κάνει ό,τι θέλει.

Η Μαριέλλη
-Μαριλού για τους φίλους της- είναι ένα 25χρονο κορίτσι, που είναι
μοντέρνο αλλά και πολύ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Απεχθάνεται,
όπως λέγεται, ό,τι έχει να κάνει με έκθεση στα media και μάλιστα έχει
καταφέρει μέχρι σήμερα να μένει μακριά από τα φλας των φωτογράφων.

Η
Μαριέλλη Λαζοπούλου εργάζεται ως βοηθός σκηνοθέτη και συμμετείχε ως
βοηθός σκηνοθέτη στη νέα ταινία «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι».

Η Μαριλού, όπως τη φωνάζει χαϊδευτικά ο δημοφιλής μπαμπάς της, επικοινωνεί καθημερινά και πάρα πολλές φορές με τον πατέρα της.

Με
τους γονείς της έχει πραγματικά ιδανικές σχέσεις, όμως η μεγάλη της
αδυναμία είναι η γιαγιά της, η μητέρα του Λάκη Λαζόπουλου που συχνά
επισκέπτεται στη Λάρισα για να περάσει μαζί της κάποιο σαββατοκύριακο.





radar.gr













ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 31/10;

Posted: 30 Oct 2012 02:54 PM PDT


Τα Ζώδια Σήμερα 31 Οκτωμβρίου 2012






Κριός


21/3-20/4


Πολλές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν σήμερα στη ζωή σου, φίλε Κριέ, με την Αφροδίτη να συνεχίζει την πορεία της στο Ζυγό και να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Κρόνο. Θα μπορέσεις να κλείσεις υποθέσεις, που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Με την ενέργεια και την δυναμικότητα που έχεις, θα καταφέρεις με ευκολία ό,τι προγραμματίσεις και η ικανοποίηση που θα λάβεις θα σε εμψυχώσει σημαντικά, για να συνεχίσεις τις προσπάθειές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου, αν είσαι Κριός, τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα και το κλίμα είναι άκρως ερωτικό. Ίσως μια κοινή έξοδος με το σύντροφό σου θα σας έφερνε πιο κοντά και θα είχες την ευκαιρία να του μιλήσεις για όλα όσα σε απασχολούν. Αν πάλι έχεις βαρεθεί να είσαι μόνος, μία ξαφνική έκπληξη σε περιμένει από το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά, που θα σου φτιάξει πολύ την διάθεση και θα επιτρέψει στον ερωτισμό σου να εκδηλωθεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Κριέ, τα μαντάτα που θα λάβεις είναι ευχάριστα. Το μόνο που λείπει για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου είναι μια καλή οργάνωση και να μην αγχώνεσαι. Ακόμα και τα οικονομικά σου είναι σε μια ευνοϊκή μέρα. Μέσα από κάποιες κινήσεις, θα αυξήσεις το εισόδημά σου και θα τακτοποιήσεις κάποιες οφειλές, που σε βαραίνουν.






Ταύρος


21/4-20/5


Ο παρορμητισμός που θα σε διακρίνει σήμερα, φίλε Ταύρε, και η ανάγκη να τελειώνεις μια και καλή με οτιδήποτε προκύπτει, θα σε οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις. Μη χάνεις την ψυχραιμία σου και παράμεινε λογικός, γιατί μόνο έτσι θα αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που προκύπτουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, θα περάσεις μια πολύ όμορφη ημέρα με το σύντροφό σου και θα πάρεις πρωτοβουλίες, που θα φτιάξουν την ατμόσφαιρα στο σπίτι και θα την κάνουν άκρως ερωτική. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μπορείς να περιμένεις μια πολύ καλή γνωριμία άμεσα. Μην απογοητεύεσαι, λοιπόν και μην απομονώνεσαι, για να μπορέσεις να την συναντήσεις!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Ταύρε, η δυναμική σου στάση θα σε βοηθήσει να βγεις και πάλι μπροστά, οπότε δεν πρέπει να ανησυχείς και να αγχώνεσαι για μικροπροβλήματα που θα εμφανιστούν. Τα οικονομικά σου δείχνουν να βελτιώνονται, κυρίως χάρη στις κινήσεις που έκανες το προηγούμενο διάστημα. Συνέχισε με τον ίδιο τρόπο και δεν θα χάσεις.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Θα πρέπει σήμερα να δείξεις μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, αγαπητέ Δίδυμε, και να βάλεις τα δυνατά σου, για να διαψεύσεις τους ανθρώπους που σου στέκονται εμπόδιο ή που δεν πιστεύουν στις ικανότητές σου. Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Ώρα να το πιστέψεις κι εσύ!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, μπορείς να φτιάξεις το κλίμα της σχέσης σου και να αλλάξεις όσα δεν σε ικανοποιούν. Αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάρεις λίγο χρόνο και να μείνεις μόνος σου, σήμερα θα πάρεις την απόφαση. Αν πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, θα βρεθεί σύντομα κάτι που θα σε ενθουσιάσει, γι' αυτό μην κάθεσαι λεπτό στο σπίτι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, είναι μια μέρα όπου οι συζητήσεις και οι επαφές θα σε βοηθήσουν να πετύχεις κάποιους άμεσους στόχους που είχες. Θα έχεις ιδέες, που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο και θα σου δείξουν το δρόμο προς την επιτυχία. Στα οικονομικά σου, απόφυγε με κάθε τρόπο τα έξοδα που σε βαραίνουν.





Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, σε απασχολεί ιδιαίτερα ο τρόπος που χειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις. Η επαφή σου με δικά σου πρόσωπα θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς μήπως εμμένεις χωρίς λόγο σε κάποιες παγιωμένες απόψεις σου. Να ξέρεις πάντως ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που σε περιβάλλουν μπορούν να σε βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, έχεις την εύνοια του Ερμή από τον Τοξότη και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, χωρίς φόβο και ανασφάλεια, που θα βελτιώσουν κατά πολύ τη σχέση με το σύντροφό σου. Οι μοναχικές ψυχές επιδιώξτε να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει και δεν θα χάσετε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος μπορείς να καταφέρεις πολλά. Η δυναμικότητα αλλά και η έμπνευσή σου θα σου δώσουν άμεσα αποτελέσματα. Τα οικονομικά ευνοούνται, οπότε οι συμφωνίες και οι υπογραφές μπορεί να αποδώσουν και να δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται.





Λέων
23/7-23/8

Οι εξελίξεις σήμερα θα σε ικανοποιήσουν πολύ, αγαπητέ Λέων, καθώς θα δεις ότι με το σωστό χειρισμό, οι καταστάσεις στρέφονται υπέρ σου και σε βοηθούν να προχωρήσεις τους στόχους σου. Κάποιο οικογενειακό πρόβλημα θα σε αγχώσει, αλλά αν σκεφτείς με ψυχραιμία και λογική τις λύσεις που έχεις στα χέρια σου, θα νιώσεις καλύτερα. Οι φίλοι είναι κοντά σου για να σε συμβουλέψουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, μπορείς να βάλεις τη σχέση σου σε νέες βάσεις και να αλλάξεις όσα δεν σου αρέσουν. Η αισθηματική σου ζωή είναι στο χέρι σου και αν ακόμη παραμένεις αδέσμευτος, ίσως πρέπει να κάνεις το πρώτο βήμα προς το άτομο που σε ενδιαφέρει. Η σημερινή θετική όψη της Αφροδίτης από το Ζυγό με τον Κρόνο, θα ανταμείψει το θάρρος και την τόλμη σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου έχει κάποιες δυσκολίες, φίλε Λέων, που προκύπτουν από το παρελθόν και από ζητήματα που είχες αφήσει άλυτα. Τα οικονομικά σου είναι σε μια σταθερή κατάσταση, αλλά οι πολλές υποχρεώσεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Φρόντισε να τελειώνεις με όσα χρωστούμενα έχεις, για να βγεις και πάλι μπροστά!




Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, η δυναμική σου πλευρά δεν περνά απαρατήρητη σε ό,τι κι αν επιχειρήσεις να κάνεις, αγαπητέ Παρθένε. Μπορείς να μιλήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους και να καταπλήξεις με τις ιδέες σου ή ακόμα και να ξεκαθαρίσεις υποθέσεις, που σε μπερδεύουν εδώ και καιρό. Σε κάθε περίπτωση, οι γύρω σου θα εντυπωσιαστούν και θα έχεις την συμπαράστασή τους σε ό,τι σκέφτεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Αφροδίτη από το Ζυγό με τον Κρόνο από τον Σκορπιό, σε ευνοεί να νιώσεις πολύ όμορφα και να πας τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για γνωριμίες. Μην αφήσεις την αποψινή βραδιά να περάσει έτσι..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Παρθένος, στη δουλειά σου θα παρουσιαστούν διάφορες ευκαιρίες, που δεν πρέπει να αφήσεις να πάνε χαμένες. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Κυρίως πρέπει να προσέξεις πόσα χρήματα χαλάς και για ποιό λόγο.





Ζυγός
23/9-22/10

Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις το τελευταίο διάστημα δεν σε έχουν αφήσει να ηρεμήσεις καθόλου, φίλε Ζυγέ. Σήμερα όμως, με την θετική όψη που πραγματοποιεί η Αφροδίτη από το ζώδιό σου με τον Κρόνο από τον Σκορπιό, οφείλεις να βρεις χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, γιατί πραγματικά το έχεις ανάγκη και οι αντοχές σου έχουν φτάσει στα όριά τους. Η ενέργεια που έχεις άλλωστε δεν θα αφήσει καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη και όσα θέλεις να κάνεις, θα γίνουν πολύ σύντομα με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, μπορείς να έχεις μια μέρα με πολύ καλή επικοινωνία, που θα βοηθήσει τη σχέση σου. Αν υπάρχουν θέματα που σε απασχολούν, θα δεις σήμερα ότι λύνονται πιο εύκολα απ' όσο νόμιζες, γιατί ο σύντροφός σου έχει όλη την καλή διάθεση να τα συζητήσετε. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, μην αφήνεις την απογοήτευση να σου χαλάει τη διάθεση. Είναι καλή μέρα για γνωριμίες, αρκεί να έχεις την ανάλογη διάθεση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Ζυγέ, καλό είναι να τελειώνεις με παλιές εκκρεμότητες και να μην τις αφήνεις να συνεχίζουν να σε αγχώνουν. Οι συνεργασίες μπορούν να σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου, αρκεί να είσαι διατεθειμένος να εμπιστευτείς κάποιους ανθρώπους. Στα οικονομικά σου πρέπει να μπει μια σειρά, γιατί έχεις βγει αρκετά εκτός προγραμματισμού και σε λίγο δεν θα ξέρεις τι να πρωτομαζέψεις.





Σκορπιός
23/10-22/11

Αγαπητέ Σκορπιέ, καλό είναι σήμερα να μείνεις μακριά από μπελάδες ή από οποιαδήποτε περίεργη κατάσταση, γιατί θα υπάρχει κίνδυνος να μην μπορείς να την χειριστείς κατάλληλα και να στραφεί εις βάρος σου. Απόφυγε κάθε μυστική συζήτηση και γενικά προτίμησε να είσαι ξεκάθαρος και μην ανακατεύεσαι σε σχόλια, που μπορεί να σε εκθέσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα, φίλε Σκορπιέ, με ηρεμία και καλή επικοινωνία. Με τη θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Αφροδίτη με τον Κρόνο από το ζώδιό σου, μπορείς να ζητήσεις σήμερα από τον σύντροφό σου πράγματα, που θα σε κάνουν να περνάς πιο όμορφα. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, βγες απόψε με φίλους και άφησε να σε πλησιάσουν και να σε φλερτάρουν. Θα εντυπωσιαστείς με τις πολλές κατακτήσεις που θα έχεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και τα σχέδιά σου υλοποιούνται όπως τα θέλεις. Μπορείς σήμερα να αποκαταστήσεις κάποιες προβληματικές σχέσεις με ορισμένους συναδέλφους σου και να ξεκαθαρίσεις αυτά που πιστεύουν για εσένα. Προσοχή στα οικονομικά σου και στο πόσο παρασύρεσαι σε σπατάλες.





Τοξότης
23/11-21/12

Αρκετή ανασφάλεια σου φέρνει η σημερινή μέρα, φίλε Τοξότη, και η διάθεσή σου δεν είναι και η καλύτερη. Δεν πρέπει να σε πάρει από κάτω, γιατί μάλλον θα χάσεις και ευκαιρίες, που μπορούν να σε πάνε μπροστά. Γενικά φέρσου ψύχραιμα, αλλά και εξυπνάδα, για να αναγνωρίσεις τι σε συμφέρει και τι όχι και φρόντισε να το αξιοποιήσεις κατάλληλα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, θα θελήσεις σήμερα να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις με το σύντροφό σου και πολύ καλά θα κάνεις. Η δυναμικότητα που έχεις θα σε βοηθήσει να διορθώσεις κάποια λάθη και, αν ακόμη ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, θα φέρει δίπλα σου κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία με πολλά κοινά ενδιαφέροντα με τα δικά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Τοξότη, μπορείς να κάνεις νέα σχέδια αλλά και συνεργασίες, που θα σε βοηθήσουν στην προώθηση των στόχων σου. Λόγω της αρνητικής όψης όμως, που πραγματοποιεί η Σελήνη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, καλό είναι να αποφύγεις οτιδήποτε ενέχει υψηλό ρίσκο και να μαζέψεις όσο περισσότερο μπορείς τις οικονομικές σου υποχρεώσεις.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Είναι πολλά αυτά που θέλεις να πετύχεις και, με τις σωστές επιλογές, μπορείς να τα καταφέρεις, αγαπητέ Αιγόκερε. Σήμερα άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και μην κάνεις πίσω, από φόβο μήπως κάποιοι δεν ικανοποιούνται με τις επιλογές σου. Είναι ώρα να βάλεις σε προτεραιότητα τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, καλύτερα να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου τα διάφορα προβλήματα και να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για ευχάριστα θέματα. Εσύ που πίνεις καφέ ακόμη με την μοναξιά, ετοιμάσου για φλερτ και γνωριμίες το αποψινό βράδυ, που θα σε ξελογιάσουν και θα κάνουν ευχάριστο παιχνίδι με τον κρυμμένο σου ερωτισμό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις αρκετές αλλαγές, φίλε Αιγόκερε, και να οδηγηθείς πιο κοντά στην επιτυχία. Προσοχή στις οικονομικές συζητήσεις που θα προκύψουν. Δεν είναι ώρα για μεγάλα ανοίγματα και πρέπει να συμμαζέψεις όσο μπορείς τα χρέη και τα δανεικά σου.





Υδροχόος
20/1-19/2

Όσες δυσκολίες κι αν προκύψουν σήμερα στη ζωή σου, αγαπητέ Υδροχόε, με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, να ξέρεις ότι η επιτυχία είναι δική σου. Μάλιστα, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις υποθέσεις που εκκρεμούσαν και θα λάβεις απαντήσεις, που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Είναι μια πολύ καλή μέρα για σχέδια και νέες προοπτικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, καλό είναι να αξιοποιήσεις τη μέρα, για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσετε μαζί μια ρομαντική ημέρα. Όσο για σένα, που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, η προσωπικότητά σου θα κάνει το θαύμα της και θα φέρει κοντά σου ενδιαφέροντα άτομα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στις κινήσεις σου, ειδικά σε κάποια θέματα που φαίνονται να μην εξελίσσονται. Πάντως, οι νέες συνεργασίες ευνοούνται ιδιαίτερα και μάλιστα σου ανοίγουν νέες προοπτικές. Αυτό που θέλει προσοχή είναι τα οικονομικά σου και οι διάφορες συμφωνίες που τα αφορούν.





Ιχθείς
20/2,20/3

Η μέρα είναι επικίνδυνη σήμερα για εσένα, φίλε Ιχθύ, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την όψη της Σελήνης από τους Διδύμους, με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο σου. Μπορεί να εκραγείς και να δημιουργήσεις μια μικρή καταστροφή γύρω σου μέσα σε μία στιγμή, λόγω του έντονου στρες που σε διακατέχει από τις πολυάριθμες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Επιβάλλεται να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην ενδώσεις στον πανικό ό,τι κι αν γίνει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, η μέρα φέρνει πολύ ερωτισμό και η ερωτική σου διάθεση θα δημιουργήσει πολύ ρομαντικές συνθήκες, είτε έχεις σχέση είτε είσαι μόνος και αναζητάς μια καλή γνωριμία. Οι κοινωνικές σου συναναστροφές θα είναι στα φόρτε τους και πολλοί θα είναι οι αξιόλογοι άνθρωποι, που θα μπουν τώρα στη ζωή σου. Φρόντισε να τους αξιοποιήσεις κατάλληλα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Ιχθύ, είναι μια μέρα με πολλές ευκαιρίες, νέες ιδέες αλλά και συνεργασίες, που θα σε πάνε μπροστά. Φρόντισε να τελειώνεις με θέματα του παρελθόντος και, κυρίως, με χρέη που σε κρατάνε πίσω. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, είναι να δεις πώς μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Πηγή: myastro.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

O Tus σατιρίζει το "Συνοδεύομαι" του Παντελή Παντελίδη (Ακούστε το τραγούδι)

Posted: 30 Oct 2012 02:50 PM PDT


Ο διάσημος ράπερ Tus σατιρίζει με τον δικό του
μοναδικό τρόπο το τραγούδι του δημοφιλούς τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη. Ο Tus χρησιμοποίησε την ίδια μουσική και πρόσθεσε την δική του πινελιά, με δικούς του στίχους. Ο ράπερ ονόμασε το τραγούδι του "Ψιλορεύομαι".
Ωστόσο όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας, ο Tus δέχεται αρνητική κριτική από την πλειοψηφία των χρηστών στο YouTube.

Δείτε το στο βίντεο που ακολουθεί...




http://www.kamikaze.gr/2012/10/o-tus.html
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: Κανένας δεν γλιτώνει απ’ αυτόν τον στύλο!

Posted: 30 Oct 2012 02:32 PM PDT



Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο «σατανικός στύλος»...



Που βρίσκεται εκεί διαβολικός και καταχθόνιος, έτοιμος να ρίξει στην παγίδα του τα θύματά του.




Θα μπορούσε ακόμα να χαρακτηριστεί και «στύλος… φακίρης». Που με κάποιο… τέχνασμα μαγεύει και προσελκύει τα θύματά του, έτσι ώστε να πάνε κατευθείαν πάνω του!



Στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα από τα δύο. Βρίσκεται απλά στο λάθος μέρος στη λάθος στιγμή. Μια κακοτεχνία του δρόμου σε μια συγκεκριμένη στροφή και δεν υπάρχει ούτε ένα (κυριολεκτικά ούτε ένα!) αγωνιστικό αυτοκίνητο που να γλιτώσει απ' αυτόν.




simantra.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Tρομακτικές πλαστικές για να μοιάζουν στα ιδάλματά τους!

Posted: 30 Oct 2012 02:26 PM PDT


 Και να φανταστεί κανείς ότι πλήρωσαν για να γίνουν έτσι...





Πολλοί θα θέλαμε να δούμε το πως ήταν πριν για να ξέρουμε το από που ξεκίνησαν και πως κατάντησαν.. Δείτε τις τρομακτικές μεταμορφώσεις...

















partyspirit.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Πώς ξεχωρίζεις τον... πρωτάρη!

Posted: 30 Oct 2012 02:14 PM PDT


 Κάτι αγόρια σαν τα κρύα τα νερά...




Δώστε προσοχή στα χέρια.








































newsbeast.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Μητέρα κατέβηκε σε απεργία επειδή τα παιδιά της ήταν πολύ ακατάστατα!

Posted: 30 Oct 2012 02:07 PM PDT



Σε απεργία αναγκάστηκε να κατέβει μία μητέρα από τον Καναδά, καθώς..
.



τα τρία της παιδιά ήταν πολύ ακατάστατα και εκείνη δεν έκανε τίποτε άλλο, από το να μαζεύει το χάος που άφηναν πίσω τους...



Η Jessica Stilwell από το Κάλγκαρι, συμφώνησε με τον σύζυγό της Dylan να απεργήσουν από τις δουλειές του σπιτιού, αλλά χωρίς να πουν τίποτα στις τρεις κόρες τους ηλικίας 12 (δίδυμες) και 10 ετών.



Τα κορίτσια άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν πάει καλά από την τέταρτη μέρα και άρχισαν να ζητούν από τη μητέρα τους να καθαρίσει. Στη συνέχεια τα παιδιά άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους, καθώς είχαν απηυδήσει από την ακαταστασία και έριχναν το φταίξιμο η μία στην άλλη.



Την έκτη μέρα που το σπίτι είχε μείνει ακαθάριστο, οι γονείς αποκάλυψαν το «πείραμά τους». Αρχικά τα παιδιά αντέδρασαν άσχημα λέγοντάς τους ότι «ο ρόλος του γονιού είναι να καθαρίζει το χάος των παιδιών του», αλλά στο τέλος συμφώνησαν να καθαρίσουν οι ίδιες το σπίτι...



Η μητέρα έγραψε για την πρωτότυπη απεργία της στο blog της και γρήγορα έγινε διάσημη στα social media και στα διεθνή μέσα ενημέρωσης.



skai.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Το πιο άχρηστο επάγγελμα του κόσμου!

Posted: 30 Oct 2012 02:02 PM PDT

Τα αποτελέσματα μιας πρόσφατης δημοσκόπησης σχετικά με το πιο άχρηστο επάγγελμα στον πλανήτη...


ίσως εκπλήξουν πολλούς. Γιατί σύμφωνα με έρευνα της Edelman Berland, η οποία πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της Adobe, το επάγγελμα που οι περισσότεροι θεωρούν ως το λιγότερο χρήσιμο στην κοινωνία είναι η διαφήμιση και το μάρκετινγκ. Μάλιστα, δεν είναι μόνο ο κόσμος που δεν το έχει σε καμιά υπόληψη, αλλά και οι επαγγελματίες του κλάδου. Ενδεικτικό είναι ότι μόλις το 35% των εργαζομένων στο μάρκετινγκ εκτιμούν το επάγγελμά τους.



Οι δημόσιες σχέσεις, η υποκριτική και ο χορός βρίσκονται στις επόμενες θέσεις. Οι άνθρωποι του μάρκετινγκ και της διαφήμισης δεν είναι οι μόνοι που δεν νιώθουν καλά γι' αυτό που κάνουν καθώς το 38,4% των εργαζομένων σε επιχειρήσεις fast food θεωρούν ότι η δουλειά τους κάνει τον κόσμο χειρότερο.



Την ίδια στιγμή έρευνα της Nielsen δείχνει ότι η πλειονήτητα των Αμερικανών είναι δυστυχισμένοι με τη δουλειά που κάνουν και μόνο το 47,2% βρίσκουν την ικανοποίηση στην καθημερινή τους εργασία. Τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι κάτι πάει πολύ στραβά στον πλανήτη και ότι θα πρέπει να αναθεωρήσουμε πολλές από τις αντιλήψεις μας σχετικά με την εργασία.



moneypro.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Πώς είναι σήμερα η Μπέττυ Αρβανίτη!

Posted: 30 Oct 2012 01:55 PM PDT

Οι παλαιότεροι τη γνώρισαν μέσα από την χρυσή δεκαετία του ελληνικού κινηματογράφου, ενώ...



οι νεότεροι από την προβολή των ταινιών της μέσα από την μικρή οθόνη.



Όλοι τη θυμόμαστε στο ρόλο της στο έργο "Το κοροϊδάκι της πριγκιπέσας". Πώς είναι σήμερα η ηθοποιός Μπέττυ Αρβανίτη; Τη συναντήσαμε το βράδυ της Δευτέρας σε θεατρική πρεμιέρα.



Η Μπέττυ Αρβανίτη (Ελισσάβετ) Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 4 Αυγούστου 1939. Υπήρξε από τις πιο ξακουστές πρωταγωνίστριες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου.

Κυρίως έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της σε ταινίες - παραγωγές της Φίνος Φιλμς τις δεκαετίες του 60' και του 70'.







radar.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τι δεν πρέπει να κάνετε μετά το γυμναστήριο;

Posted: 30 Oct 2012 01:48 PM PDT



Πόσο σημαντικό είναι το φαγητό μετά την γυμναστική;


H κατανάλωση τροφής, μετά την οποιαδήποτε φυσική δραστηριότητα αποτελεί...αναπόσπαστο κομμάτι της έννοιας μίας ολοκληρωμένης γυμναστικής. Στην ουσία, είναι η τροφή των μυών.



Εάν δεν τραφούμε σωστά και σε σύντομο χρονικό διάστημα στο πέρας της άσκησης, τότε ακυρώνουμε την ουσία της εκάστοτε γυμναστικής, η οποία είναι η προάσπιση της υγείας, η τόνωση των μυών και η μείωση του σωματικού βάρους.



–Μπορούν οι λάθος επιλογές να «ακυρώσουν» την προσπάθειά σου για εξάσκηση;



Οι λαθεμένες διατροφικές επιλογές, όχι μόνο θα δράσσουν ενάντια των ενδεχομένων θετικών σημείων της άσκησης αλλά παράλληλα θα μειώσουν την απόδοση του αθλούμενου στην επόμενη ημέρα της άσκησης και δη αν είναι διαδοχικών ημερών.



Για παράδειγμα, ένας αθλητής bodybuilding αν δεν καλύψει τόσο τις ενεργειακές όσο και τις πρωτεινικές του ανάγκες, τότε σε επόμενη ημέρα άσκησης δεν θα μπορέσει να υπερκεράσει τις προηγούμενες επιδόσεις του και θα παραμείνει στάσιμος με πιθανότατα να εμφανίσει και τάση μειωμένης ψυχολογίας.



Ένα άλλο παράδειγμα, είναι όταν ένας αθλούμενος δεν προσέξει το τι θα καταναλώσει και αρχίζει να τρέφεται με αυξημένες ποσότητες φρούτων, θεωρώντας ότι δεν κάνει κάτι μεμπτό αλλά δυστυχώς αν δεν έχει μελετηθεί το είδος της άσκησης του από τον εκάστοτε διαιτολόγο – διατροφολόγο τότε η φρουκτόζη θα αποθηκευθεί σε μέγιστο βαθμό στο ήπαρ, δίχως να προσφερθούν θετικά αποτελέσματα.



–Είναι λύση να μην τρώω καθόλου ακριβώς μετά την εξάσκηση για να κάψω λίπος;



Το πλεονάζον σωματικό λίπος, δεν μεταβολίζεται αν δεν φάμε μετά την άσκηση τόσο γρήγορα όσο αν έχουμε ακολουθήσει μία ορθά δομημένη γυμναστική και διατροφή.



Η λύση, της αφαγίας μετά την άσκηση αποτελεί μελανό σημείο διότι μόνο στην σφαίρα της φαντασίας του αθλητή υφίσταται, ενώ στην πραγματικότητα το ορθά μετα-προπονητικό γεύμα θα αποτελέσει δομικό λίθο στην επιδίωξη του στόχου της μείωσης του σωματικού βάρους.



-Μετά την γυμναστική, να μην πάρετε μαζί:



-Τρόφιμα, με υψηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα διότι αν η γυμναστική σας δεν ήταν τόσο έντονη τότε δεν θα μεταβολισθούν ταχέως και ορθά.



-Τρόφιμα, με υψηλή περιεκτικότητα σε λίπος, όπως κίτρινα τυριά ή αλλαντικά ή κρεατικά.



-Ροφήματα, με σύσταση διαφόρων τροφίμων υψηλού γλυκαιμικού δείκτη, όπως smoothies διότι δε θα τονώσουν το μυικό σύστημα και δεν θα καλύψουν σημαντικά και ορθά τις ενεργειακές ανάγκες σας.



-Ροφήματα, με βάση το ανθρακικό, όπως η σόδα ή ροφήματα με βάση το ανθρακικό και τα σάκχαρα όπως προϊόντα τύπου cola, διότι θα επιφέρουν σημαντικές αλλαγές στους ηλεκτρολύτες ή στην διαδικασία μεταβολισμού των σακχάρων αντιστοίχως. Προτιμήστε το φυσικό ανθρακούχο νερό το οποίο είναι πλούσιο σε ιχνοστοιχεία και μέταλλα.



-Ροφήματα, όπως η μπύρα ή το παγωμένο τσάι εμπορίου διότι δεν καλύπτουν τις ανάγκες της αντλίας νατρίου / καλίου και προσφέρουν μεγαλύτερο ποσό θερμιδών από όσες καταναλώθηκαν.



-Προτιμήστε ένα ζεστό τσάι.

ofono.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Η Georgia και τα... τυχερά της γονίδια

Posted: 30 Oct 2012 01:42 PM PDT



H Georgia Jagger, κόρη της Jerry Hall και του Mick Jagger σε...



πρόσφατη φωτογράφιση για το περιοδικό Glamour, αναβίωσε το διάσημο look της μητέρας της σε αντίστοιχη φωτογράφιση που είχε κάνει το 1993.



Το τυχερό μοντέλο που κληρονόμησε τα γονίδια των διάσημων γονιών της, δήλωσε ότι το μοναδικό πράγμα που ζηλεύει στην 56χρονη μητέρα της είναι τα… μεγάλα όμορφα φρύδια της!



H Georgia που χτίζει την δική της καριέρα στο χώρο του modeling, τον περασμένο μήνα, πρωταγωνίστησε στα ντεφιλέ του London Fashion Week.



Πάντως με μια πρώτη ματιά εύκολα μπερδεύεις την 20χρονη με την Miss Hall.





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Η φωτογραφία της Tyra Banks Tyra Banks που σόκαρε το facebook!

Posted: 30 Oct 2012 01:35 PM PDT

Αποδείχτηκε... ατρόμητη.Από το 2003 όταν και ανέλαβε αυτό το project, ξεκαθάριζε στα επίδοξα μοντέλα...


ότι στις φωτογραφήσεις δεν υπάρχουν κανόνες και πως πρέπει να κάνουν τα πάντα. Και για να πείσει τα κορίτσια, πρώτη αυτή έδινε το… τρελό παράδειγμα. Ο λόγος για τη παρουσιάστρια του Next Top Model, Tyra Banks, η οποία παρά τα 38 της χρόνια, παραμένει μια από τις πλέον εντυπωσιακές γυναίκες στο χώρο του modeling.



Και όπως φαίνεται δεν έχει χάσει την επαφή και την τρέλα της με το φακό. Η Banks πόσταρε μια φωτογραφία της στο Twitter όπου ποζάρει παρέα με… κατσαρίδες. Φυσικά για λογαριασμό του NTP. Μπορείτε να φανταστείτε τι δοκιμασίες θα περάσουν οι διαγωνιζόμενες. Άλλωστε ποιος είπε ότι είναι εύκολος ο κόσμος του modeling;



fthis.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Οι πιο παράξενες αιτίες διαζυγίου!

Posted: 30 Oct 2012 01:24 PM PDT

Συνήθως τα ζευγάρια χωρίζουν για ασυμφωνία



χαρακτήρων, για απιστία, για εγκατάλειψη συζυγικής στέγης και άλλα...

Όμως υπάρχουν και μερικές περιπτώσεις ζευγαριών που χωρίζουν για.. λόγους που προκαλούν γέλια και σίγουρα σύγχυση σε δικαστές και δικηγόρους!



Μια Γερμανίδα κατέφυγε στον δικηγόρο της επειδή δεν άντεχε άλλο την εμμονή του άνδρα της με την καθαριότητα. Ο υποχόνδριος σύζυγός της έφθασε το σημείο να... γκρεμίσει έναν τοίχο του σπιτιού, επειδή... ήταν βρώμικος!



Της το είπε ο παπαγάλος! Συνέβη στη Κίνα όταν η σύζυγος κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν ο παπαγάλος που είχε στο σπίτι άρχισε να εκστομίζει τις λέξεις «διαζύγιο», «αγάπη μου» και «κάνε υπομονή». Και βέβαια η γυναίκα έδωσε διαζύγιο στον άντρα της...



Ένας 99χρονος Ιταλός βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα, όταν αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από την 96χρονη γυναίκα του, επειδή ανακάλυψε ερωτικές επιστολές που έστελνε εκείνη στον εραστή της, τη δεκαετία του '40!



Μια Αμερικανίδα, ετών 30, αποφάσισε να πει ψέματα στον μέλλοντα σύζυγο της, ισχυριζόμενη ότι ήταν μόνο 24. Χρειάστηκε να περάσουν επτά χρόνια για να ανακαλύψει ο σύζυγος την απάτη. Όταν συνέβη αυτό, το επόμενο βήμα ήταν το διαζύγιο.



Η αδυναμία που έχουν οι άνδρες στη μαμά τους είναι παροιμιώδης, αλλά ένας Ιταλός ξεπέρασε τα όρια, παίρνοντας τη μητέρα του μαζί στο ταξίδι του μέλιτος! Όταν ολοκληρώθηκε το ταξίδι, έληξε και ο γάμος του.



Τέλος, μια Νιγηριανή ζήτησε και πήρε διαζύγιο από τον άνδρα της επειδή δεν άντεχε άλλο την πολυλογία του!



kamikaze.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Αυτά είναι τα looks που σιχαίνονται οι άντρες!

Posted: 30 Oct 2012 01:09 PM PDT




Βαφόμαστε, χτενιζόμαστε και ντυνόμαστε, αρχικά για να αρέσουμε σε εμάς και κατά δεύτερον
στους άντρες! Λάθος!


Όλες οι γυναίκες, μα όλες, στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν πάντα το
τι θα άρεσε σε έναν άντρα ή στον δικό τους άντρα ή τελοσπάντων στον
άντρα που θα ήθελαν να κάνουν δικό τους. Και είναι κοινώς αποδεκτό, ότι
οι άντρες απεχθάνονται τις υπερβολές στη γυναικεία εμφάνιση. Δεν είναι
τυχαίο, ότι γελούν με τις νέες τάσεις της μόδας, τα περίεργα χτενίσματα
και τα υπερβολικά κουρέματα. Κακά τα ψέματα, το αντίθετο φύλο, τα θέλει
όλα απλά και... ελεύθερα! Πώς άλλωστε να εξηγήσουμε το γεγονός ότι τα
μεγαλύτερα σ * ξ symbols ανά τους αιώνες, είχαν πλούσια, μακριά μαλλιά
χωρίς απολύτως καμία παρέμβαση; Όσες ανήκετε στην κατηγορία που κάνετε
στην εμφάνισή σας ό,τι θέλετε χωρίς να σας ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων,
και κυρίως του αντίθετου φύλου, μην μπείτε στον κόπο να διαβάσετε το
θέμα. Όσες όμως είστε περίεργες να μάθετε ποια λουκ απεχθάνονται οι
άντρες, ρίξτε μία ματιά....

Το κούρεμα ala garcon, ή στα ελληνικά
αγορέ, καλώς ή κακώς, μπορεί να είναι στιλάτο και βολικό, δεν αρέσει
καθόλου όμως στους άντρες διότι τους θυμίζει... την μαμά τους. Η αλήθεια
είναι ότι όταν ένας άντρας χαιδεύει τα μαλλιά σας, θέλει να αισθάνεται
ότι χαιδεύει γυναίκα και όχι την Αλίκη Βουγιουκλάκη όταν έκανε τον Πίπη.
Άλλο ένα λουκ που δεν μπορούν να ανεχθούν και θα προτιμούσαν να λείπει
από την εμφάνισή σας είναι το σκουρόχρωμο κραγιόν. Μπορεί να φαίνεται
δραματικό και ιδιαίτερο στις stars του Hollywood οταν εμφανίζονται σε
βραβεία, αλλά όταν πηγαίνετε για καφέ με το αμόρε καλό θα ήταν
το συγκεκριμένο κραγιόν να απουσιάζει! Όχι τίποτ' άλλο, θέλει να σας
φιλήσει και το σκέφτεται κιόλας!

Όσες είστε αθλητικοί τύποι και
αγαπάτε τις φόρμες και τα φούτερ, καλά κάνετε, αλλά προς θεού, δεν
υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να φοράτε και καπελάκι του baseball.
Είναι αντιθηλυκό, άκομψο και καλύπτει όλο σας το πρόσωπο! Επίσης, μπορεί
οι πυκνές αφέλειες οι οποίες σταματούν λίγο πάνω από τα βλέφαρα, να
είναι σχεδόν κάθε χρόνο must, αλλά είναι και κάτι που στους φίλους μας
δεν αρέσει καθόλου. Καλύπτουν σχεδόν όλο το πρόσωπο, τους θυμίζει τα
σπασικλάκια του δημοτικού και νιώθουν ότι ρίχνοντας τα μαλλιά σας στο
μέτωπο, σίγουρα κάτι θα κρύβετε! Δεν το λέμε εμείς, τα αγόρια...

Ακόμα
ένα χτένισμα που αγαπάμε, όχι μόνο εμείς αλλά και η μόδα, είναι ο
κότσος και μάλιστα αυτός που είναι ψηλά στο κεφάλι. Είναι βολικός,
κομψός, αφήνει ελεύθερο όλο το πρόσωπο και μπορεί να σταθεί από έναν
πρωινό καφέ μέχρι μία επίσημη εκδήλωση το βράδυ. Ωστόσο, τα αγόρια
θεωρούν ότι είναι πρόχειρος, δείχνει γυναίκα που μόλις έχει κάνει γενική
καθαριότητα στο σπίτι και την κάνει να μοιάζει με ήρωα του Star Τreck!
Υπερβολές...

Μπορεί, επίσης όλες μας να έχουμε ζηλέψει κατά
καιρούς τα φουντωτά μαλλιά της Eλένης Φουρέιρα, αλλά δεν ισχύει το ίδιο
και για το αντίθετο φύλο. Tο τόσο ογκώδη μαλλιά, τους θυμίζουν δεκαετία
του '80 ενώ κάποιοι ισχυρίζονται ότι τους τρομάζουν κιόλας! Τέλος, αν
σκοπεύετε να βγείτε και να κάνετε έντονα smokey eyes, καλό θα ήταν να το
ξανασκεφτείτε. Μπορεί σε μας να θυμίζει περιοδικά και διαφημίσεις αλλά
στα αγόρια θυμίζει emo και απλά τους προκαλεί γέλιο!


queen.gr














ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ποια ζώδια θα σε κυνηγήσουν, θα σε διεκδικήσουν και ποια θα τα παρατήσουν γρήγορα;

Posted: 30 Oct 2012 12:58 PM PDT






Αν η ένταση του έρωτά μας για κάποιον μάς εξασφάλιζε και την

ανταπόκριση στα συναισθήματά μας, τι ωραία που θα ήταν! Δυστυχώς όμως
το να αγαπάς δεν σημαίνει απαραιτήτως και ότι θα αγαπηθείς. Βέβαια
συχνά, με την κατάλληλη προσέγγιση, το αγαπημένο πρόσωπο μπορεί και να
αλλάξει γνώμη. Το θέμα είναι όμως, όταν συμβεί αυτό, ο ερωτοχτυπημένος
πολιορκητής θα εξακολουθεί να ενδιαφέρεται ή μήπως θα εγκατέλειψει το
κυνηγητό και θα στρέψει αλλού το ενδιαφέρον του; Βλέπεις, το κατάλληλο
timing στον έρωτα, το να συμπέσει χρονικά το ενδιαφέρον και των δύο,
έχει τεράστια σημασία.







Ποια ερωτοχτυπημένα ζώδια θα επιμείνουν να σε κυνηγούν και
με πόση διάρκεια. Με ποιους σε παίρνει να το παίζεις δύσκολη ή να το
"ψειρίσεις" λίγο παραπάνω; Ποιοι θα τα παρατήσουν σε σύντομο χρονικό
διάσημα κι αν το μετανιώσεις για την αργοπορία σου, δυστυχώς το πουλί
θα έχει πετάξει πια;








ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός αν φάει την "κεραμίδα" του έρωτα θα ορμήσει ασυγκράτητος. Η
πιθανή έλλειψη ανταπόκρισης από τον ερωτικό του στόχο δεν πρόκειται να
τον πτοήσει. Αρχικά είναι αμφίβολο αν θα το διαπιστώσει καν έτσι όπως θα
είναι συνεπαρμένος από τον δικό του ενθουσιασμό. Στη συνέχεια, η
δυσκολία που παρουσιάζει η κατάκτηση του στόχου του θα ενισχύσει ακόμα
πιο πολύ το ενδιαφέρον του. Ένα ενδιαφέρον που θα φτάσει στο
αποκορύφωμα, με τρελές εκδηλώσεις πάθους. Μετά όμως, αν δεν υπάρξει
αποτέλεσμα, θα γκρεμιστεί κατακόρυφα και εντελώς απροσδόκητα. Κι αν στο
μεταξύ το αντικείμενο του έρωτά του αρχίσει να ενδιαφέρεται, δυστυχώς
...έχασε! Ο Κριός θα είναι πια απασχολημένος με άλλα πράγματα.





ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι επίμονος και εφόσον αποφάσισε ότι το εν λόγω πρόσωπο
αξίζει τον έρωτά του θα το διεκδικήσει όσο παίρνει. Θα δείχνει το
ενδιαφέρον του με χάρη αλλά και με αξιοπρέπεια, χωρίς να εκτίθεται με
ασυλλόγιστες ενέργειες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν μια άμεση και
απροκάλυπτη "χυλόπιτα". Αν δεν θίγεται άμεσα ο εγωισμός του από την όλη
κατάσταση θα εξακολουθεί την πολιορκία μέχρις ότου το αντικείμενο του
πόθου του να δείξει ξεκάθαρα ότι δεν ενδιαφέρεται. Τότε θα αποσυρθεί. Αν
το πρόσωπο αλλάξει γνώμη αργότερα, μάλλον δεν θα συμβεί το ίδιο και με
τον Ταύρο, που το έχει βγάλει πια από την καρδιά του.





ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος θα σε κυνηγήσει με έναν τέτοιο τρόπο που θα μπορούσε να σε
πείσει ότι είσαι ο απόλυτος έρωτας για εκείνον, το κεραυνοβόλο του
πάθος, η αδελφή ψυχή που αναζητούσε σε όλη του τη ζωή. Το να μην
ανταποκριθείς, θα κάνει για εκείνον κάπως πιο ενδιαφέρουσα την
πολιορκία. Όμως παρά τα όσα δείχνει δεν πρόκειται και να του γίνεις κι
εμμονή! Η αλήθεια είναι ότι μπορεί την επόμενη μέρα (ή και την επόμενη
ώρα) να αποκτήσει έναν καινούριο ερωτικό στόχο, γιατί
βρήκε άλλη
υποψήφια αδελφή ψυχή. Όμως αυτό δεν θα τον εμποδίσει να επανέρχεται
κατά διαστήματα στο κυνήγι του προς εσένα. Έτσι έχεις πολλές ευκαιρίες
να το ξανασκεφτείς.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι αισθηματίας και συνήθως δεν φλερτάρει για να
...περνάει η ώρα. Το να σε τιμά δείχνοντάς σου την ερωτική του
προτίμηση σημαίνει ότι αφήνει στα πόδια σου την καρδιά του και θα
πρέπει να είσαι πολύ αναίσθητο άτομο για να μη συγκινηθείς. Έστω όμως
τώρα ότι εσύ δεν συγκινείσαι, σε πρώτη φάση τουλάχιστον. Ο Καρκίνος θα
αποσυρθεί από τη διεκδίκηση δείχνοντας εμφανέστατα πόσο πληγώθηκε. Θα
το θυμάται και θα σου το "φυλάει" για πολύ καιρό, μην έχεις την
παραμικρή αμφιβολία. Αν μετά αλλάξεις γνώμη, μην περιμένεις από εκείνον
να κάνει βήματα. Είναι τώρα σειρά σου να τον κυνηγήσεις και να τον
πείσεις ότι πραγματικά ενδιαφέρεσαι.





ΛΕΩΝ

Το να σε πολιορκήσει ερωτικά ένας Λέων είναι, κατά τη γνώμη του
βέβαια, αληθινό προνόμιο. Ακριβώς λοιπόν επειδή θεωρεί ότι εκείνος σου
κάνει χάρη, μια πιθανή απόρριψη από μέρους σου είναι γεγονός
εκνευριστικό και ακατανόητο. Και σαφώς δεν θα ...κάτσει να σκάσει για
αυτό, τουλάχιστον μπροστά στα μάτια τα δικά σου αλλά και όλων των
άλλων. Δεν θα επιμείνει και πολύ μαζί σου. Κάτι άλλο θα τραβήξει την
προσοχή του. Αν τώρα εσύ δεν έχεις εξαρχής τη βεβαιότητα ότι δεν σε
ενδιαφέρει η περίπτωση, αλλά θέλεις να το ξανασκεφτείς, φρόντισε
τουλάχιστον η αρχική σου απόρριψη να γίνει με τρόπο έμμεσο και
διπλωματικό, ώστε να μην προσβάλει το περήφανο Λιοντάρι.





ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας κλασικός Παρθένος έχει σκεφτεί καλά πριν καταλήξει ότι κάποιο
πρόσωπο αξίζει να γίνει το ταίρι του και θα προσπαθήσει να το
διεκδικήσει με ...λογική και ευαισθησία. Όμως δεν είναι ο τύπος που θα
κάνει τρέλες για να κερδίσει εκείνον που τον ενδιαφέρει. Αντίθετα θα
δείξει το ερωτικό ενδιαφέρον του χωρίς να ξεπεράσει τα όρια. Επιπλέον
δεν είναι ο τύπος που θα επιμείνει, αν δεν δει μια σχετική ανταπόκριση
από την άλλη πλευρά. Δύσκολα ένας έρωτας θα του γίνει εμμονή. Θα
επιστρατεύσει τη λογική του, θα ανακαλύψει άλλους τόσους λόγους για τους
οποίους τελικά το άτομο δεν κάνει για αυτόν και θα αποχωρήσει
διακριτικά. Και μάλλον αμετάκλητα.





ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός έχει έμφυτο ταλέντο στην ερωτική πολιορκία, την οποία βάζει
σε εφαρμογή με καλαισθησία και ευγένεια. Είναι άλλωστε από τα πιο
γοητευτικά ζώδια. Αν το αντικείμενο του πόθου του έχει τις αντίστοιχες
"chic" προδιαγραφές είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ανταπόκριση. Αν πάλι
δεν συμβεί αυτό, ο Ζυγός θα επιμείνει. Παρόλο που η διεκδίκηση δεν είναι
γενικά το φόρτε του, η αγάπη μετρά διαφορετικά στις αξίες του. Για
χάρη του έρωτα μεταμορφώνεται σε ατρόμητο μαχητή. Πάντα χωρίς να
ξεφεύγει από τα όρια της ευπρέπειας. Ακόμα και στην περίπτωση που
εγκαταλείπει, γιατί δεν φαίνεται να βγαίνει τίποτα, πάντα υπάρχει
περίπτωση να υπαναχωρήσει, αν το πρόσωπο που τον ενδιέφερε αλλάξει
στάση.





ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι από τα ζώδια που μετρούν πολλές επιτυχίες στο
παιχνίδι της γοητείας και για αυτό δεν συνθηκολογεί εύκολα με την ιδέα
μιας απόρριψης. Αν λοιπόν δεν βρίσκει ανταπόκριση, μπορεί να επιμείνει,
αλλά τα κίνητρα ίσως είναι αδιευκρίνιστα ακόμα και στον ίδιο. Το κάνει
από αληθινό ενδιαφέρον ή απλώς... για το γινάτι του; Το βέβαιο είναι
ότι αν εγκαταλείψει τον μάταιο αγώνα, το πρόσωπο που είχε τραβήξει τόσο
πολύ το ενδιαφέρον του θα "τιμωρηθεί" είτε με
απόλυτη αδιαφορία,
είτε με τις μικρές ή μεγάλες εκδικήσεις που είναι η σπεσιαλιτέ του
Σκορπιού. Κι αν το πρόσωπο μετανιώσει; Τότε ό,τι συμβεί θα είναι υπ\'
ευθύνη του. Ο Σκορπιός δεν ξεχνά...





ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ιδιαίτερα περιζήτητος ερωτικά. Πράγμα που σημαίνει
ότι δεν χρειάζεται και μεγάλη προσπάθεια για να κατακτήσει ένα πρόσωπο
που θα του τραβήξει το ενδιαφέρον. Αν πάλι πέσει σε κανένα σκληρό
καρύδι θα κάνει την προσπάθειά του, και μάλιστα με την ένταση ενός
ζωδίου της Φωτιάς, αλλά δεν θα ασχοληθεί για πολύ. Ο Τοξότης δεν
ενδιαφέρεται να αποδείξει πόσο σπουδαίος είναι μέσα από τις ερωτικές
του επιτυχίες, που άλλωστε δεν του λείπουν. Επιπλέον το ερωτικό του
ενδιαφέρον, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, έχει μικρή διάρκεια.
Σκέψου τώρα και αν πρόκειται για ένα πρόσωπο που του έδωσε "χυλόπιτα";
Δεν θα θυμάται ούτε το όνομά του.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στην ερωτική του πολιορκία ο Αιγόκερως συνήθως ακολουθεί μια καλά
μελετημένη στρατηγική. Κυνηγά το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει οργανωμένα,
ακριβώς όπως κυνηγά μια επαγγελματική συμφωνία. Είναι σταθερός στο
στόχο του και δεν πτοείται εύκολα από μια αρχική έλλειψη ανταπόκρισης.
Ανάλογα με το πόσο τον ενδιαφέρει το άτομο, θα επιμείνει έντονα αλλά
αρκετά επιδέξια, ώστε να μη δώσει την εντύπωση ότι ...κόβει φλέβες
κιόλας. Όταν κρίνει ότι εξάντλησε τα περιθώρια θα αποσυρθεί με
αξιοπρέπεια και θα αφήσει το ζήτημα να ξεχαστεί. Παρόλα αυτά, μπορεί η
απόρριψη να τον έχει ενοχλήσει αρκετά και, σε περίπτωση που το "πρόσωπο"
υπαναχωρήσει, να του ανταποδώσει τη χυλόπιτα.





ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος πολιορκεί το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει με ένα χαλαρό στιλ
που του επιτρέπει να μην εκτεθεί, αν δεν έχει την επιθυμητή
ανταπόκριση. Με άλλα λόγια, αν δεν του δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι κι εσύ,
ώστε να κάνει ένα επόμενο, πιο ξεκάθαρο βήμα, πιθανόν να μείνεις για
πάντα με την αμφιβολία αν πράγματι σου την "έπεσε". Ή αν όλα γίνονταν
στο φιλικό και ήταν απλώς ιδέα σου. Βέβαια οι Υδροχόοι είναι τύποι που
αρέσουν σε πολλούς εκπροσώπους του αντίθετου φύλου και είναι πιθανό
αργότερα να μετανιώσεις που δεν ανταποκρίθηκες. Σε αυτήν την περίπτωση
όμως θα πρέπει να πάρεις εσύ πια την πρωτοβουλία, γιατί εκείνος έχει
στραφεί σε άλλα ενδιαφέροντα.





ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ιχθύς είναι ζώδιο που δεν κυνηγάει, αλλά τον κυνηγούν. Ή
τουλάχιστον έτσι αφήνει να φαίνεται. Αν ενδιαφέρεται για κάποιο πρόσωπο
θα μετατρέψει τον εαυτό του σε δόλωμα, ώστε να το προσελκύσει. Και τι
γίνεται αν ο ερωτικός του στόχος δεν ...τσιμπήσει; Εξωτερικά, όχι πολλά
πράγματα. Εσωτερικά, αυτός ο έρωτας χωρίς ανταπόκριση θα τροφοδοτήσει
τους ανικανοποίητους πόθους, που αρέσουν τόσο πολύ στον εκπρόσωπο του
εν λόγω ζωδίου. Κι αν το αντικείμενο του έρωτά του αλλάξει γνώμη και
ανταποκριθεί, έστω και μεταχρονολογημένα; Ο Ιχθύς δεν έχει θέμα να
αρνηθεί από εγωισμό. Ίσως όμως να έχει κιόλας βαρεθεί, γιατί ήδη έζησε
τη σχέση στη φαντασία του. Ε τι, πάλι τα ίδια;

tuned










-->

-->




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τα σπίτια των φαντασμάτων - Μείνε εκεί αν τολμάς!

Posted: 30 Oct 2012 12:47 PM PDT






Οι ιστορίες με φαντάσματα μας εξιτάρουν. Ασκούν πάνω μας μία παράξενη

γοητεία. Νιώθουμε σαν τα παιδιά που πειράζουν τις πρίζες... Φοβόμαστε,
αλλά θέλουμε να μάθουμε «τι συμβαίνει εκεί μέσα». Θα μέναμε όμως, έστω
και για ένα βράδυ, σε ένα στοιχειωμένο δωμάτιο; Όσο κι αν λέμε στον
εαυτό μας ότι «φαντάσματα δεν υπάρχουν», πώς θα αντιδρούσαμε σε έναν
παράξενο θόρυβο, τη νύχτα, σε ένα σπίτι που, για παράδειγμα, κάποτε
έγινε το σκηνικό για μία στυγερή δολοφονία;



Δείτε αυτές τις περιπτώσεις και πείτε μας:



Η έπαυλη Γουίντσεστερ (Σαν Χοσέ, Καλιφόρνια)







Η έπαυλη αυτή ανήκει σε μία ιδιόρρυθμη εκατομμυριούχο, η οποία δέχεται
επισκέπτε που μπορούν να διανυκτερεύσουν και να πάρουν μία γεύση από
«στοιχειωμένο σπίτι». Είναι ένας λαβύρινθος από δωμάτια και διαδρόμους. Η
ιδιοκτήτρια διαμόρφωσε τους κυκλικούς διαδρόμους, ώστε να μπορεί να
«ξεγελά» τα φαντάσματα.



Ο Λευκός Οίκος







Με τόση ιστορία που κουβαλά αυτό το κτίριο, θα ήταν παράδοξο αν δεν
υπήρχαν σχετικές ιστορίες για φαντάσματα. Το πιο διάσημο φάντασμα που
κυκλοφορεί στην προεδρική κατοικία των ΗΠΑ, είναι αυτό του Αβραάμ
Λίνκολν. Το έχει δει, μεταξύ άλλων και ο Γουίνστον Τσόρτσιλ!



Έπαυλη ΛαΛορί (Νέα Ορλεάνη)







Ο θρύλος λέει ότι η έπαυλη ήταν το μέρος όπου ηπλούσια κυρία ΛαΛορί
υπέβαλε σε βασανιστήρια τους σκλάβους της, τον 19ο αιώνα. Οι επισκέπτες
λένε ότι τη νύχτα ακούγονται ουρλιαχτά και ήχοι από αλυσίδες στους
διαδρόμους.



Το σπίτι της Λίζι Μπόρτνεν (Μασαχουσέτη)







Μέσα σε αυτό το σπίτι η Λίζι Μπόρντεν σκότωσε με τσεκούρι τους γονείς της. Αυτό αρκεί...



Κρουαζιερόπλοιο Queen Mary







Το πλοίο έχει πλέον παροπλιστεί και λειτουργεί ως ξενοδοχείο, ωστόσο, οι
επισκέπτες έχουν δει φαντάσματα ενός ναύτη που σκοτώθηκε μέσα στο
μηχανοστάσιο, μίας γυναίκας που είχε πέσει στη θάλασσα και δύο παιδιών
που είχαν πνιγεί στην πισίνα του πλοίου.



Φυλακές Αλκατράζ







Οι πλέον διαβόητες φυλακές του κόσμου, δεν θα μπορούσαν παρά να
«φιλοξενούν» τα φαντάσματα των πιο διαβόητων κακοποιών, όπως του Αλ
Καπόνε.



Έπαυλη των Μύρτιλλων (Λουιζιάνα)







Λέγεται ότι αυτό είναι το πιο στοιχειωμένο σπίτι των ΗΠΑ. Οι επισκέπτες
έχουν αναφέρει όχι ένα ή δύο, αλλά 12 φαντάσματα στα δωμάτιά του!



Έπαυλη Λεμπ (Μισούρι)







Η έπαυλη υπήρξε σπίτι μίας οικογένειας που σημαδεύτηκε από τραγικούς
θανάτους. Σήμερα είναι αξιοθέατο για ανθρώπους που θέλουν να...
γνωρίσουν φαντάσματα.



newsbeast.gr













ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ένα βίντεο που αξίζει να δείτε – Το κορίτσι που άφησε άφωνο τον κόσμο

Posted: 30 Oct 2012 12:39 PM PDT




Όποιος δεν έχει δει αυτό το βίντεο, αξίζει να "ξοδέψει" 5 λεπτά για να το δει.





Εκπληκτική ομιλία δωδεκάχρονου κοριτσιού σε διεθνή διάσκεψη για το περιβάλλον.

 


Τα λόγια είναι περιττά, δείτε το βίντεο…















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ευαγγελία Αραβανή: Δείτε τι δήλωσε για την αποχώρησή της από το «Μες την καλή χαρά»

Posted: 30 Oct 2012 12:33 PM PDT




Η Ευαγγελία Αραβανή δεν είναι πλέον «Μες την καλή χαρά»..





Την Παρασκευή το βράδυ, οι υπεύθυνοι του Alpha της ανακοίνωσαν ότι πλέον δεν θα βρίσκεται στον καναπέ της εκπομπής.



Το μοντέλο μίλησε στο star για την ξαφνική αποχώρηση της και την αντικατάστασή της από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.



Δείτε το video:

kamikazi.gr














ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Σοκ: Ο πατέρας της Αθηνάς Ωνάση ενεπλάκη στον θάνατο τριών κοριτσιών

Posted: 30 Oct 2012 12:22 PM PDT




Ένα νέο σκάνδαλο έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια Ωνάση, αυτή την

φορά με πρωταγωνιστή τον πατέρα της Αθηνάς, Τιερί Ρουσέλ....
Σύμφωνα
με την εφημερίδα «La Repubblica», ο Τιερί Ρουσέλ ενεπλάκη στονθάνατο
τριών κοριτσιών στην Ίμπιζα. Το περιστατικό έγινε πριν δέκα ολόκληρα
χρόνια και μέχρι πριν λίγες μέρες δεν είχε βγει στο φως της
δημοσιότητας, αφού κάποιοι φρόντισαν να το «θάψουν».




Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Τιερί βρισκόταν για διακοπές με την θαλαμηγό
του στην Ίμπιζα και στην συντροφιά του ήταν τρία νεαρά μοντέλα. Κατά την
διάρκεια που η 20χρονη Σίλβια Μπρανέτσκα, η συνομήλικη της Σουζάνα
Λιντεμάνοβα και η 15χρονη Εμίλια Βαϊσόβα έκαναν τζετ σκι στον κόλπο της
Ιγέτας, συγκρούστηκαν με την θαλαμηγό του Γερμανού μεγιστάνα Ούρλιχ
Βίλχελμ Άουμαν και οι δυο σκοτώθηκαν ενώ η 15χρονη έπεσε σε κώμα και
μέχρι σήμερα δεν μπορεί να συντηρήσει τον εαυτό της. Αμέσως ξεκίνησε ένα
δικαστικό θρίλερ , το οποίο μέχρι σήμερα δεν έχει τελειώσει.




 Οι οικογένειες των θυμάτων διεκδικούν ποσά που αγγίζουν τα είκοσι
εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Τιερί Ρουσέλ διεκδίκησε από τον Άουμαν ένα
εκατομμύριο ευρώ ως αποζημίωση, καθώς θεωρούσε ότι ζημιώθηκε το ίδιο με
τα τρία κορίτσια.

Πηγή: life&style














ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Αυτοκίνητα – διαμάντια που βρέθηκαν παρατημένα…

Posted: 30 Oct 2012 12:15 PM PDT




Τα αυτοκίνητα του παρελθόντος έχουν διαφορετικό DNA από τα οχήματα

που παράγονται σήμερα. Αποτελούνταν εξ ολοκλήρου από μέταλλο και απέχουν
κατά πολύ από τα «πλαστικά» οχήματα που μετακινούνται σήμερα στους
δρόμους. Ενώ τα σημερινά σκουριάζουν σιγά σιγά με το πέρασμα του χρόνου,
το μεγαλείο αυτών των αυτοκινήτων δεν πεθαίνει ποτέ. Κάπως έτσι τα 5
αυτοκίνητα που θα δείτε στη συνέχεια ανακαλύφθηκαν μέσα σε κάποιο γκαράζ
ή σε μια μάντρα, για να αποτελέσουν στη συνέχεια μερικά από τα πιο
καταπληκτικά παραδείγματα οχημάτων που «αποκαταστάθηκαν» στην ιστορία
της αυτοκινητοβιομηχανίας. Από τη Ferrari στη Bugatti και από την BMW
στην Bentley, η «μεταμόρφωσή» τους είναι εντυπωσιακή. Άλλωστε το κλασικό
δεν μπορεί παρά να είναι και διαχρονικό…


1. Ferrari 166mm Barchetta 1950


perierga.gr - Η εντυπωσιακή "μεταμόρφωση" 5 παλαιών αυτοκινήτων!


Αυτή η Ferrari 166mm Barchetta του 1950, ανακαλύφθηκε μέσα σε έναν
αχυρώνα στην Ιταλία και αγοράστηκε για το ασήμαντο ποσό των 8.000
δολαρίων. Η ανακάλυψή της δημιούργησε έναν μικρό «πανικό» μέσα τους
κύκλους των συλλεκτών της Ferrari, καθώς αυτό ήταν το όχημα με το οποίο η
εταιρεία ξεκίνησε την επιτυχημένη πορεία της στο χρόνο. Το αυτοκίνητο
πωλήθηκε τελικά για πάνω από $ 1.000.000 στο συλλέκτη Manny Del Arroz
και αποτελεί σήμερα ένα από τα πιο «καυτά» vintage αυτοκίνητα
πολυτελείας.


perierga.gr - Η εντυπωσιακή "μεταμόρφωση" 5 παλαιών αυτοκινήτων!


2. Bugatti Type 57S Atalante 1937


perierga.gr - Η εντυπωσιακή "μεταμόρφωση" 5 παλαιών αυτοκινήτων!


Για πάνω από μισό αιώνα, και μετά την αγορά της από έναν μοναχικό
γιατρό, αυτή η σπάνια Bugatti Type 57S Atalante του 1937 ήταν εντελώς
χαμένη. Μόλις πριν από μερικά χρόνια ανακαλύφθηκε από τα παιδιά του δρ
Harold Carr στο γκαράζ του, τα οποία, βέβαια, δεν πίστευαν στα μάτια
τους για το «θησαυρό» που ανακάλυψαν ξεχασμένο και σκονισμένο στο
υπόγειο και πιθανόν να μην ήξεραν τι είχαν ακριβώς στα χέρια τους.
Ψάχνοντας και ρωτώντας ανακάλυψαν ότι είχαν στην ιδιοκτησία τους ένα από
τα πιο ακριβά αυτοκίνητα στον πλανήτη, καθώς η τιμή της μετά την
αποκατάσταση έφτασε στα 8,8 εκατομμύρια δολάρια σε δημοπρασία.


perierga.gr - Η εντυπωσιακή "μεταμόρφωση" 5 παλαιών αυτοκινήτων!


3. Jaguar XKE Roadster 1967


perierga.gr - Η εντυπωσιακή "μεταμόρφωση" 5 παλαιών αυτοκινήτων!


Αυτή η Jaguar XKE Roadster του 1967 ήταν παρκαρισμένη στο ίδιο σημείο
από το 1970, μέσα σε μια μάντρα αυτοκινήτων. Στη δεκαετία του '80,
αφαιρέθηκαν τα σύρματα από το φράχτη, ο οποίος αντικαταστάθηκε με
τοίχους με αποτέλεσμα το πολυτελές αυτοκίνητο να μην είναι ορατό από
κανέναν. Το γεγονός αυτό διατήρησε την Jaguar σε άριστη κατάσταση αλλά
εμπόδισε κατά πολύ την ανακάλυψή της, μέχρι που ένας φίλος του ιδιοκτήτη
της μάντρας αποφάσισε να την καθαρίσει και να την τοποθετήσει ως
«κράχτη» σε εμφανές σημείο. Αυτό ήταν. Πολύ σύντομα έλαβε τη θέση που
της άξιζε στη συλλογή ενός συλλέκτη.


perierga.gr - Η εντυπωσιακή "μεταμόρφωση" 5 παλαιών αυτοκινήτων!


4. Bentley R-Type Continental Fastback 1955


perierga.gr - Η εντυπωσιακή "μεταμόρφωση" 5 παλαιών αυτοκινήτων!


Η Bentley R-Type Continental Fastback του 1955 αποτελεί μια ξεχωριστή
κατηγορία από μόνη της, καθώς δεν βρέθηκε σε αχυρώνα ούτε σε μάντρα να
σκονίζεται αλλά παρέμεινε μέσα σε ένα γκαράζ για πολλά χρόνια,
διατηρημένη προσεκτικά από τον ιδιοκτήτη της μαζί με όλα τα ανταλλακτικά
και τα εξαρτήματά της σε άριστη κατάσταση. Βάφτηκε μόνο μία φορά το
1966, για να παραμείνει από τότε στην εκπληκτική κατάσταση που βλέπετε.


perierga.gr - Η εντυπωσιακή "μεταμόρφωση" 5 παλαιών αυτοκινήτων!


5. BMW 328 Mille Miglia 1937


perierga.gr - Η εντυπωσιακή "μεταμόρφωση" 5 παλαιών αυτοκινήτων!


Αυτή η BMW 328 Mille Miglia του 1937 είναι ένα από τα ωραιότερα
κομμάτια στην ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά και το ίδιο
μοντέλο που κέρδισε τον αγώνα «Mille Miglia» το 1940, με μια μέση
ταχύτητα πάνω από 100 mph. Πρόκειται για το αυτοκίνητο που όχι μόνο
εκτόξευσε τις πωλήσεις της BMW στα ύψη αλλά και αυτό που ενέπνευσε τους
επαγγελματίες σχεδιστές της αυτοκινητοβιομηχανίας για τις επόμενες επτά
δεκαετίες από τη δημιουργία του.


perierga.gr - Η εντυπωσιακή "μεταμόρφωση" 5 παλαιών αυτοκινήτων!perierga.gr














ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Αλήθειες που μαθαίνει μια γυναίκα μεγαλώνοντας!

Posted: 30 Oct 2012 12:09 PM PDT




Οι υποσχέσεις που λένε για πάντα συνήθως δεν κρατάνε για πάντα…



Οι ωραίοι άντρες δεν έχουν πάντα αυτοπεποίθηση.Το ότι είναι κάποιος
ωραίος δε σημαίνει απαραίτητα και πως θα κάνει και καλό σεξ….Οι λιγότερο
όμορφοι άντρες δεν κάνουν απαραίτητα κακό σεξ.Οι πιο «brutal» άντρες
μπορεί να είναι παράλληλα και πιο τρυφεροί και «γλυκούληδες» σε σχέση
εκείνους που ξημεροβραδιάζονται στον καθρέφτη.


Ο έρωτας είναι κάτι μόνιμο αλλά ταυτόχρονα και κάτι παροδικό.


Ο άντρας της ζωής σου είναι πολλοί και όχι ένας.


Οι ιστορίες με τους πρίγκιπες και τον ηρωισμό είναι απλά παραμύθια


frappedoupoli.blogspot.gr














ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Για να μην χάσει την δουλειά της, φοράει μόνο......

Posted: 30 Oct 2012 12:01 PM PDT





Με τι ασχολείται η Gemma, και γιατί φροντίζει τόσο πολύ τα πόδια της;















Πώς θα σας φαινόταν, αν σας έλεγαν ότι, για να βγάλετε τα προς το ζην, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φοράτε designer παπούτσια; Ακούγεται παράδεισος, ε;

Η Gemma Howorth, από το Chelsea του Λονδίνου, είναι το καλύτερο μοντέλο παπουτσιών της Μ. Βρετανίας, αφού τα πόδια της έχουν φωτογραφηθεί με Jimmy Choo και Christian Louboutin, και η ίδια μπορεί, για μία φωτογράφηση, να πάρει μέχρι και 3.000 λίρες. Η Gemma μίλησε στη DailyMail για τις δυσκολίες του επαγγέλματος. Μεγαλύτερό της παράπονο; Ότι, εκτός δουλειάς, μπορεί να φοράει μόνο μπότες Ugg.

«Οι φίλοι μου μού λένε ότι έχω την καλύτερη δουλειά του κόσμου. Αλλά είναι αρκετά καταθλιπτικό το γεγονός ότι δεν μπορώ να φορέσω αυτά τα παπούτσια σε προσωπικές στιγμές και εξόδους. Έχει τύχει να μου χαρίσουν, μετά από μία φωτογράφηση, τα παπούτσια τα οποία φόρεσα, αλλά συνήθως καταλήγω να τα χαρίζω σε κάποια φίλη μου. Ένας κάλλος θα μπορούσε να σημαίνει το τέλος της καριέρας μου», είπε.

Τι κάνει, όμως, για να προφυλάξει τα πόδια της από τυχόν ατυχήματα; «Δεν μπορώ να φορέσω όλα αυτά τα υπέροχα παπούτσια. Κρατάω μερικά ζευγάρια που μου αρέσουν, στη γκαρνταρόμπα μου, αλλά κυρίως τα θαυμάζω από μακριά. Δεν είναι μόνο ο κίνδυνος του σκληρού δέρματος ή των κάλλων, αν συμβεί κάτι και πέσω, και αποκτήσω έστω και μία μικρή μελανιά, θα μείνω εκτός δουλειάς τουλάχιστον για μία εβδομάδα. Οι μεγάλες, ογκώδεις μπότες μου μπορεί να μην είναι ό,τι πιο κομψό, αλλά κρατάνε τα πόδια μου στην καλύτερη, δυνατή, κατάσταση».













ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Η ΦΩΤΟγραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου

Posted: 30 Oct 2012 11:54 AM PDT




Η νηνεμία πριν τη μεγάλη καταιγίδα…




Ο τυφώνας Σάντυ έχει νεκρώσει τις ΗΠΑ και έχει φτάσει στη Νέα Υόρκη! Η
φωτογραφία με το Άγαλμα της Ελευθερίας και τον τυφώνα να πλησιάζει
απειλητικά την αμερικανική μεγαλούπολη κάνει το γύρω του κόσμου…


tsantiri.gr














ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές