Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Michelle Obama vs Ann Romney: αναμέτρηση του στυλ των δύο υποψήφιων Πρώτων κυριών των ΗΠΑ

Posted: 20 Oct 2012 08:32 AM PDT

Michelle Obama vs Ann Romney: αναμέτρηση του στυλ των δύο υποψήφιων Πρώτων κυριών των ΗΠΑ

Ποια ντύνεται σαν πραγματική Πρώτη Κυρία;

 

Αυτήν την περίοδο οι αμερικάνοι βρίσκονται σε κατάσταση ανασυγκρότησης και αποφάσεων καθώς ο Obama και ο Romney αντιπαρατίθενται προσπαθώντας να μαζέψουν όσες πιο πολλές ψήφους μπορούν. Ενώ οι άντρες τους μάχονται για την προεδρία των ΗΠΑ, η Michelle Obama και η Ann Romney δίνουν τη δική τους μάχη επιστρατεύοντας στυλίστες και γκαρνταρόμπες αρκετών χιλιάδων δολαρίων. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Καίτη Φίνου: Η αγγελία που «λύγισε» τους φίλους της στο Facebook

Posted: 20 Oct 2012 08:40 AM PDT

Καίτη Φίνου: Η αγγελία που «λύγισε» τους φίλους της στο Facebook

Άγγιξε τις καρδιές των διαδικτυακών της φίλων με μια αγγελία που πόσταρε στον λογαριασμό της στο Facebook η Καίτη Φίνου.

 

Η ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ της μια αγγελία - έκκληση να βρεθεί μουσικός και τραγουδιστής, ο οποίος θα κάνει έκπληξη σε παιδάκι με καρκίνο, το οποίο νοσηλεύεται στο τελευταίο στάδιο.

Η αγγελία που δημοσίευσε στο facebook αναφέρει τα εξής:

«Ζητείται άμεσα μουσικός που να παίζει όργανο και ταυτόχρονα να τραγουδάει (πχ κιθάρα ή άλλο) για surprise party γενεθλίων παιδιού που είναι άρρωστο, σε τελικό στάδιο, στο νοσοκομείο παίδων, με τραγούδια παιδικά ή άλλα ελαφρά κατάλληλα.

Σήμερα Σάββατο 20 Οκτωβρίου, περίπου στις 4 το απόγευμα, σε συνεργασία με την καλλιτεχνική ψυχοθεραπεύτρια κ. Ρίτα Οικονόμου τηλ. 6... , με την οποία θα γίνουν και οι συνεννοήσεις για τις λεπτομέρειες.

Απαραίτητες προϋποθέσεις: Να μην είναι κρυωμένος, με ίωση κλπ. (λόγω χημειοθεραπειών τα παιδάκια δεν πρέπει να προσβληθούν από τίποτα). Να έχει γερό στομάχι... για ευνόητους λόγους».

Ο… «Βραζιλιάνος» Πανταζής

Posted: 19 Oct 2012 09:09 AM PDT

Ο… «Βραζιλιάνος» Πανταζής
 Το όνειρο κάθε άντρα έζησε στην Βραζιλία ο Λευτέρης Πανταζής.
Ο τραγουδιστής βρέθηκε στην χώρα του καφέ για να δώσει προγραμματισμένες συναυλίες και οι μνήμες από το ταξίδι αυτό είναι πολλές και… αξέχαστες. Πέρα από τις ομορφιές του Ρίο Ντε Τζανέιρο, τις εκπληκτικές παραλίες, το φαγητό και τα events, ο αγαπημένος σε όλους «ΛΕΠΑ» είχε την ευκαιρία να βρεθεί ανάμεσα σε δίμετρες Βραζιλιάνες με εκπληκτικά κορμιά και… κατάλληλη ενδυμασία. Φορούσαν μόνο τα απαραίτητα και άφηναν ελάχιστα στην φαντασία. Σίγουρα όλοι οι άντρες που βλέπουν την εικόνα αυτή θα σκέφτονται «τυχερός ο Πανταζής!»

Πηγή φωτογραφίας: ΕΓΩ

Πώς να προστατεύσετε τα μαλλιά σας κατά τη διάρκεια του χειμώνα

Posted: 20 Oct 2012 08:00 AM PDT

Πώς να προστατεύσετε τα μαλλιά σας κατά τη διάρκεια του χειμώνα

Απλά tips για μεταξένια μαλλιά όλες τις εποχές του χρόνου

Το χειμώνα το δέρμα, τα χέρια αλλά και μαλλιά μας είναι πιο ευαίσθητα λόγω του κρύου αλλά και της υγρασίας. Ειδικά τα μαλλιά μας, ταλαιπωρούνται αρκετά τόσο από τη θέρμανση των εσωτερικών χώρων, όσο και από τις χαμηλες θερμοκρασίες που επικρατούν. Παρακάτω, σας έχουμε κάποια tips για να μπορέσετε να τα προστατεύσετε από τις... κακουχίες της βαρυχειμωνιάς.

- Αν σκοπεύετε να βγείτε έξω μπορείτε να φορέσετε ένα σκουφί, ένα καπέλο ή ενα κασκόλ για να τα προστατεύσετε.

- Χρησιμοποιείστε μαλακτική κρέμα μαλλιών κάθε φορά που λούζεστε αλλά ποτέ μην την τοποθετείτε στις ρίζες.

- Ξεβγάλτε τα μαλλιά σας με κρύο νερό το οποίο θα τους δώσει πρόσθετη λάμψη.

- Μη βγαίνετε έξω με τα μαλλιά σας υγρά, ούτε καν νωπά. Το κρύο σε συνδυασμό με το νερό θα τα παγώσουν και πολύ πιθανό και να σπάσουν.

- Περιορίστε τη χρήση αντικειμένων που διοχετεύουν μεγάλη θερμότητα στα μαλλιά σας όπως το πιστολάκι ή τα διάφορα ισιωτικά.

- Λούστε τα μαλλιά σας με χλιαρό νερό και αποφύγετε το καυτό διότι θα τα στεγνώσει και θα βλάψει όχι μόνο τα μαλλιά σας αλλά και το δέρμα σας.

Διαβάστε επίσης:

Εξαφανίστε τις πρώτες ρυτίδες γύρω από τα μάτια!

Πώς θα βγάλετε τα φρύδια σας σωστά και χωρίς πόνο;

Φυσικό scrub για βελούδινα χέρια

 

 

Katy Perry: Θέλει να βάλει τον John Mayer στον ίσιο δρόμο!

Posted: 20 Oct 2012 07:30 AM PDT

Katy Perry: Θέλει να βάλει τον John Mayer στον ίσιο δρόμο!

O άνθρωπος λένε δεν αλλάζει αλλά η Katy είναι αποφασισμένη!

Eίναι από τα πιο περίεργα και ιδιαίτερα ζευγάρια της showbiz. Ο λόγος για την Katy Perry και τον John Mayer και την on-off σχέση τους την οποία παρακολουθούμε με αμείωτο ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό.

Σύμφωνα με μία νέα φημολογία που είδε το φως της δημοσιότητας η Katy είναι τόσο ερωτευμένη με τον Mayer που είναι διατεθειμένη να παραβλέψει τα τεράστια ελαττώματά του και τη φήμη του ως «κακό παιδί» και μάλιστα έχει βάλει ως στόχο να τον φέρει στον ίσιο δρόμο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι τα διεθνή tabloids κάνουν λόγο για μία... καπάτσα Perry καθώς έχει καταφέρει να κρατήσει το ενδιαφέρον του Mayer ζωντανό για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάτι που δεν το συνήθιζε και ιδιαίτερα με τις προηγούμενες σχέσεις του.

Άτομο από το περιβάλλον της σέξι τραγουδίστριας αποκαλύπτει: «Η Katy πιστεύει ότι μπορεί να αλλάξει τον John. Δεν θέλει να είναι ακόμα μία κατάκτησή του και γι' αυτό πρόσφατα του είπε ότι θα ήταν προτιμότερο να βλέπουν και άλλους ανθρώπους. Μόλις το άκουσε αυτό ο John άρχισε να την κυνηγάει και το ενδιαφέρον του γι' αυτή να γίνεται όλο και μεγαλύτερο». 

Μάλλον η Katy έχει θέμα με τα κακά παιδιά. Ας μην ξεχνάμε το γάμο της με τον Russell Βrand και το γεγονός ότι όσο και αν προσπάθησε δεν κατάφερε ποτέ να τον αλλάξει. Ελπίζουμε να έχει καλύτερη τύχη με τον Mayer...

Διαβάστε επίσης:

Katy Perry και John Mayer: Ξανά μαζί!

Stars και φιλία: Οι διασημότερες φιλίες της διεθνούς showbiz

Τι έκανε στα νύχια της η Katy Perry;

 

O Karl Lagerfeld δεν θα παραιτηθεί ποτέ

Posted: 20 Oct 2012 07:00 AM PDT

O Karl Lagerfeld δεν θα παραιτηθεί ποτέ

Η συνταξιοδότηση ισοδυναμεί με τον θάνατο, σύμφωνα με τον σχεδιαστή

Ο Kaiser μίλησε στο VogueTV, όπου δήλωσε ότι, παρά την ηλικία του (παρότι κανείς δεν γνωρίζει την ακριβή ηλικία του, έχει περάσει τα 80), δεν σκοπεύει να αποσυρθεί από τον χώρο.

«Γιατί να σταματήσω να εργάζομαι; Αν το κάνω, θα πεθάνω και θα έχουν τελειώσει όλα. Υπάρχει κάτι βαρετό στους ανθρώπους που κάθε μέρα υποχρεώνονται να πάνε σε ένα γραφείο για να τα βγάλουν πέρα. Θέλησα να κάνω αυτή τη δουλειά απ' όταν ήμουν παιδί. Λατρεύω την μόδα, Είμαι τυχερός που δουλεύω σε ιδανικές συνθήκες,. Μπορώ να κάνω ό, τι θέλω. Δεν έχω ουσιαστικά έξοδα, Θα ήμουν ηλίθιος να σταματήσω. Η δουλειά είναι, για μένα, η επιβίωση μέσω της βαρεμάρας», είπε ο Lagerfeld στην δημοσιογράφο Edie Campbell.

Ο θρυλικός σχεδιαστής μίλησε και για την ιδανική, για τον ίδιο, γυναίκα. «Μία από τις αγαπημένες μου είναι μία γυναίκα με λευκά μαλλιά και καθόλου make up, ονόματι Micheline Chaban-Delmas. Είναι χήρα ενός πρώην Προέδρου της Γαλλίας. Είναι πανέξυπνη και είναι εκτός συναγωνισμού. Δεν έχει να κάνει με την δόξα, την ομορφιά ή τη νιότη- είναι υπεράνω όλων αυτ'ών. Δεν βάφεται, δεν έχει κάνει botox. Είναι η καλύτερη», είπε.

Διαβάστε ακόμα:
Karl Lagerfeld: το junk food είναι πιο επικίνδυνο από την ανορεξία
Τι συζήτησαν η Jennifer Lopez με τον Karl Lagerfeld σε πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή;
Οι πιο «επικές» ατάκες του Karl Lagerfeld (που άφησαν πολλούς άφωνους)

LIVE: Ολυμπιακός-Ξάνθη

Posted: 20 Oct 2012 08:14 AM PDT

LIVE: Ολυμπιακός-Ξάνθη

Ο Ολυμπιακός αναζητά την έβδομη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες απέναντι στην Ξάνθη, με τον Ζιοβάνι να είναι ο... σταρ της αναμέτρησης.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα στο onsports.gr

Katy Perry: Θέλει να βάλει τον John Mayer στον ίσιο δρόμο!

Posted: 20 Oct 2012 08:17 AM PDT

Katy Perry: Θέλει να βάλει τον John Mayer στον ίσιο δρόμο!

O άνθρωπος λένε δεν αλλάζει αλλά η Katy είναι αποφασισμένη!

 

Eίναι από τα πιο περίεργα και ιδιαίτερα ζευγάρια της showbiz. Ο λόγος για την Katy Perry και τον John Mayer και την on-off σχέση τους την οποία παρακολουθούμε με αμείωτο ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό. Διαβάστε και δείτε περισσότερα στο queen.gr

Βίντεο: Γάτα μεταμορφώνεται σε νίντζα!

Posted: 20 Oct 2012 06:22 AM PDT

Βίντεο: Γάτα μεταμορφώνεται σε νίντζα!

Είναι γνωστό ότι οι γάτες διακρίνονται για την πονηριά τους. Όπως επίσης και για την ευλυγισία τους.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το video στο newsbomb.gr

Βίντεο: Προσοχή στο κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας

Posted: 20 Oct 2012 06:19 AM PDT

Βίντεο: Προσοχή στο κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας

Τι κι αν το λένε και το ξαναλένε και το ξαναλένε στα μεγάφωνα των σταθμών...

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το video στο newsbomb.gr

Δείτε ποιες σπιτικές θεραπείες βοηθούν στη μείωση των πόνων της περιόδου και της αιμορραγίας

Posted: 20 Oct 2012 08:08 AM PDT

Δείτε ποιες σπιτικές θεραπείες βοηθούν στη μείωση των πόνων της περιόδου και της αιμορραγίας

Ποια είναι τα φυσικά τρόφιμα που μπορούν να μας βοηθήσουν;

 

Πόσες από εσάς υποφέρετε κάθε φορά που σας έρχεται η περίοδος; Ανυπόφοροι πόνοι στην κοιλιά, έντονη αιμορραγία... ήρθε η ώρα να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας, με φυσικές μεθόδους και είναι οι ακόλουθες: Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Πατέρας για δεύτερη φορά ο Γουέιν Ρούνεϊ

Posted: 19 Oct 2012 05:09 AM PDT

Πατέρας για δεύτερη φορά ο Γουέιν Ρούνεϊ

Ευχάριστα νέα για τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνεϊ.

Η σύζυγος του, Κολίν είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι τους. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και είναι απίστευτα χαρούμενο που ένα νέο μέλος θα προστεθεί στην οικογένειά του. Ο Γουέι ν Ρούνεϊ είναι ήδη πατέρας ενός μικρού αγοριού, του Κάι και πλέον περιμένει με ανυπομονησία να περάσουν οι μήνες και να κρατήσει στην αγκαλιά του το δεύτερο μωράκι του. Το ζευγάρι πριν από καιρό είχε περάσει μια κρίση στην σχέση του, όμως όλα πλέον έχουν ξεπεραστεί και σύντομα θα γίνουν γονείς.

 

 

Arnold και Patrick Schwarzenegger: Κάποια... χρόνια πριν!

Posted: 20 Oct 2012 03:00 AM PDT

Arnold και Patrick Schwarzenegger: Κάποια... χρόνια πριν!

Τη φωτογραφία έβαλε ο 19χρονος γιος του Arnold Schwarzenegger στο twitter του.

Μικρός ακόμη προσπαθεί να μιμηθεί τις κινήσεις του τότε boby builder ηθοποιού ενώ οι δυο τους βρίσκονται στην θάλασσα. Ο Patrick Schwarzenegger φαίνεται πως θέλησε να κάνει μια μικρή αναδρομή ίσως και επειδή η φετινή χρονιά ουσιαστικά επιβεβαίωσε το γεγονός ότι οι γονείς του δεν θα τα ξαναβρούν μετά την αποκάλυψη της απιστίας και του εξώγαμου παιδιού του ηθοποιού.

[Hotline] Alexandroupoli nline

Posted: 20 Oct 2012 09:00 AM PDT

Ενημέρωση από Alexandroupoli οnline

Link to Alexandroupoli online
Τέλος για το Estelle! Ισραηλινοί κομάντος κατέλαβαν το πλοίο. Συνελήφθησαν οι ακτιβιστές Δράση συλλογής ρουχισμού από τη ΝΟΔΕ Έβρου Τουρκία: Χαρούμενη με τα μεταλλεία χρυσού; Όχι ακριβώς! Τέλεση της αρχαίας Θείας Λειτουργίας του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου στο Ναό του Αγίου Νικολάου Αλεξανδρούπολης Πρόταση Γιάννη Λασκαράκη για τα μεταλλεία Κίρκης Ευρωπαϊκή Ελλάδα και Ελληνική Ευρώπη Στηρίξτε τον Εθνικό στον αγώνα με τον Άρη Ξεκινούν οι εργασίες στο κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κίρκης Ψήφισμα «Μαύρης Τετάρτης» και Ανοιχτή Επιστολή προς τους βουλευτές του Έβρου 100 χρόνια απελευθερωμένη Σαμοθράκη Ένταξη του Κέντρου Υγείας Δικαίων στο πρόγραμμα ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

Τέλος για το Estelle! Ισραηλινοί κομάντος κατέλαβαν το πλοίο. Συνελήφθησαν οι ακτιβιστές

Posted: 20 Oct 2012 07:32 AM PDT

Το Ισραηλινό Ναυτικό ξεκίνησε στις 11:15 ώρα Ελλάδας την επιχείρηση κατά του σκάφους Estelle, 31 μίλια από τις ακτές της Γάζας. Πέντε ή έξι σκάφη του ναυτικού περικύκλωσαν το Estelle. Κομάντος των ισραηλινών Ειδικών Δυνάμεων ανέβηκαν στο πλοίο και πήραν τον έλεγχο του σκάφους. Η επέμβαση ολοκληρώθηκε με την σύλληψη των μελών του πληρώματος αλλά και των ακτιβιστών. Μεταξύ τους και πέντε Έλληνες, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ...» Διαβάστε τη συνέχεια

Δράση συλλογής ρουχισμού από τη ΝΟΔΕ Έβρου

Posted: 20 Oct 2012 06:24 AM PDT

Ιστορικά καμιά κοινωνία δεν επιβίωσε σε περιόδους κρίσεως χωρίς την συμμετοχική προσπάθεια των ανθρώπων που την αποτελούσαν. Σήμερα η Ελληνική κοινωνία δοκιμάζεται σκληρά και λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά και των λησμονημένων αξιών της. Σε μια προσπάθεια ρήξης με το παρελθόν συσπειρώνουμε όλοι τις υπάρχουσες δυνάμεις μας μέσα από την πρωτοβουλία ΣΤΗΡΙΖΩ της Νέας Δημοκρατίας και φορέα υλοποίησης την ΟΝΝΕΔ προκειμένου να στηρίξουμε συμπολίτες μας στο Νομού Έβρου που έχουν ιδιαίτερες και περισσότερες ανάγκες...» Διαβάστε τη συνέχεια

Τουρκία: Χαρούμενη με τα μεταλλεία χρυσού; Όχι ακριβώς!

Posted: 20 Oct 2012 02:00 AM PDT

Να καταρρίπτονται ένας-ένας οι μύθοιΟι τελευταίες ειδήσεις από την Τουρκία είναι ότι εμμέσως πλην σαφώς, οι Τουρκικές εφημερίδες κατηγορούν τις εταιρείες χρυσού για τις φωτιές του φετινού καλοκαιριού στα Όρη Kaz, στη χερσόνησο Biga (σημερινό όνομα της χερσονήσου της Τρωάδας, απέναντι από τη Λέσβο)."Αυτή είναι μια φωτιά μεταλλείου" λέει ο τίτλος του παρακάτω άρθρου και συνεχίζει:» Διαβάστε τη συνέχεια

Τέλεση της αρχαίας Θείας Λειτουργίας του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου στο Ναό του Αγίου Νικολάου Αλεξανδρούπολης

Posted: 20 Oct 2012 12:30 AM PDT

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Αλεξανδρούπολης προεξάρχοντος του Μητροπολίτου κ. Ανθίμου θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου.Η Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου θα τελεσθεί από τις 7.00 μέχρι τις 10.15 του πρωί της Κυριακής και αποτελεί μία ξεχωριστή και ιδιαίτερη στιγμή για την Εκκλησία, δίνοντας την ευκαιρία στους πιστούς της τοπικής μας Εκκλησίας να προσεγγίσουν την βιωτή των Χριστιανών των...» Διαβάστε τη συνέχεια

Πρόταση Γιάννη Λασκαράκη για τα μεταλλεία Κίρκης

Posted: 19 Oct 2012 11:00 PM PDT

Ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Λασκαράκης, κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο, πρόταση για την ανάπλαση του ορυχείου Κίρκης και την μετατροπή του σε «θεματικό πάρκο και βιομηχανικό - ορυκτολογικό μουσείο»Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού ΣυμβουλίουΚύριε Πρόεδρε, Ένας από τους χώρους που αποτελεί ντροπή για το περιβάλλον και όνειδος για την περιοχή...» Διαβάστε τη συνέχεια

Ευρωπαϊκή Ελλάδα και Ελληνική Ευρώπη

Posted: 19 Oct 2012 09:30 PM PDT

του Νίκου ΛυγερούΣτη χώρα μας έχουμε τόσους ραγιάδες που στην ουσία έχουν τουρκέψει και δεν το ξέρουν πια ότι η Ελλάδα δεν ανήκει μόνο στην Ευρώπη αλλά είναι η ίδια η Ευρώπη που πάντα αντιστεκόταν στην φρίκη της βαρβαρότητας που προσπάθησε να αφανίσει όλη την Χριστιανοσύνη λόγω της ανωτερότητας της Υψηλής Πύλης. Δεν έχουμε ξεχάσει τίποτα από την τριπλή γενοκτονία των Αρμενίων, των Ασσυρίων και των Ελλήνων. Και δεν είναι τυχαίο ότι αναγνωρίστηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας» Διαβάστε τη συνέχεια

Στηρίξτε τον Εθνικό στον αγώνα με τον Άρη

Posted: 19 Oct 2012 01:46 PM PDT

To T.A.A. βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης καλεί όλους τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν τον αγώνα πρωταθλήματος Volleyleague με αντίπαλο τον Άρη Θεσσαλονίκης. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στις 7:00 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης.Ενημερώνουμε τους φιλάθλους ότι:- Η ανατολική είσοδος του γηπέδου θα είναι ανοικτή μόνο για τους κατόχους καρτών διαρκείας...» Διαβάστε τη συνέχεια

Ξεκινούν οι εργασίες στο κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κίρκης

Posted: 19 Oct 2012 12:58 PM PDT

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου συνάντηση του προεδρείου του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Κίρκης με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Ευάγγελο Λαμπάκη.Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κίρκης Αλέξανδρος Κατσίκας, ο αντιπρόεδρος Γεώργιος Δημητριάδης, ο γραμματέας Γεώργιος Κουβαλάκης και η ταμίας του Συλλόγου Ελένη Νικολαΐδου, καθώς και ο Αντιδήμαρχος» Διαβάστε τη συνέχεια

Ψήφισμα «Μαύρης Τετάρτης» και Ανοιχτή Επιστολή προς τους βουλευτές του Έβρου

Posted: 19 Oct 2012 10:45 AM PDT

ΨΗΦΙΣΜΑ  
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΒΡΟΥ  
Οι πολίτες της Ορεστιάδας, ανεξαρτήτως πολιτικών και ιδεολογικών πεποιθήσεων, αντιτασσόμαστε στην επιχειρούμενη, για άλλη μια φορά, προσπάθεια της κεντρικής εξουσίας για την απαξίωση της ευρύτερης περιοχής, που αποτελεί εδαφικά και πληθυσμιακά το ήμισυ και πλέον του βορειότερου Νομού της Ελλάδας, του ακριτικού Έβρου...» Διαβάστε τη συνέχεια

100 χρόνια απελευθερωμένη Σαμοθράκη

Posted: 19 Oct 2012 08:56 AM PDT

19 Οκτωβρίου 1912 - 19 Οκτωβρίου 2012  
100 χρόνια από την απελευθέρωση της Σαμοθράκης μας  
Η Σαμοθράκη, μετά από 600 σχεδόν χρόνια στυγνής σκλαβιάς, απελευθερώνεται από τον ένδοξο ελληνικό στόλο. Η Σαμοθράκη ήταν από τα νησιά τα οποία πλήρωσαν βαρύτατο τίμημα κατά την διάρκεια της Επαναστάσεως. Σας θυμίζουμε πως τον Σεπτέμβριο του 1821 οι Τούρκοι κατέσφαξαν σχεδόν όλον τον πληθυσμό του νησιού ως τιμωρία για την συμμετοχή του στην Επανάσταση του Έθνους. Κατάφεραν και σώθηκαν μόνο 30 οικογένειες οι...» Διαβάστε τη συνέχεια

Ένταξη του Κέντρου Υγείας Δικαίων στο πρόγραμμα ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ

Posted: 19 Oct 2012 12:49 PM PDT

Το Κέντρο Υγείας Δικαίων επιλέχτηκε να συμμετέχει στο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών δημόσιας υγείας της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας. Με την ένταξη του Κέντρου Υγείας Δικαίων στο πρόγραμμα ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Διοίκησης του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου Δημήτρης Λαζόπουλος τονίζει ότι, αναβαθμίζονται οι υπηρεσίες υγείας στην περιοχή, τόσο με τις δράσεις που προβλέπεται να πραγματοποιηθούν όσο και με εξειδικευμένο προσωπικό που καλείται να τις υλοποιήσει...» Διαβάστε τη συνέχεια
You are subscribed to email updates from Alexandroupoli online To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. Email delivery powered by Google Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610
-- Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Hotline τη 10/20/2012 08:00:00 π.μ.

Είσαι παιδί μου πειρασμός… Σεισμός! (φωτό)

Posted: 20 Oct 2012 07:43 AM PDT

Είσαι παιδί μου πειρασμός… Σεισμός! (φωτό)

Σώμα, χαμόγελο, κορμί, γραμμή... άψογα είναι όλα πάνω της! Φόρεσε τις φούξια γόβες της, ένα κορμάκι και βγήκε on stage για να τραγουδήσει!

Όμως ποιος άκουγε τη νεαρή τραγουδίστρια... αφού η εμφάνισή της ήταν όλα τα λεφτά! Άφησε με το στόμα ανοιχτό τους θαμώνες του... Frangelico χθες στην πρεμιέρα η νεαρή τραγουδίστρια! Μπορεί να εντυπωσίασαν με τις στυλιστικές τους επιλογές στο πάλκο η Χριστίνα Κολέτσα και η Μαρία Ιακώβου, όμως και οι νεαρές τραγουδίστριες δεν πήγαν πίσω!

«Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» για 6η συνεχόμενη χρονιά

Posted: 20 Oct 2012 06:16 AM PDT

«Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» για 6η συνεχόμενη χρονιά

Αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί, είναι το μήνυμα της «Ευρωπαϊκής Νύχτας χωρίς Ατυχήματα» που διοργανώνει για 6η συνεχόμενη χρονιά το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», το Σάββατο 20 Οκτωβρίου.

 

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Η Ελένη Φουρέιρα άλλαξε για 100ή φορά τα μαλλιά της!

Posted: 20 Oct 2012 08:42 AM PDT

Από εδώ και στο εξής θα σας βάζουμε κάθε εβδομάδα διαγώνισμα με θέμα: «Πώς είναι αυτή την εβδομάδα τα μαλλιά της Ελένης Φουρέιρα»; Γιατί η τραγουδίστρια κινδυνεύει σοβαρά να γραφτεί στο... βιβλίο Γκίνες για τις πιο ξαφνικές και πολυάριθμες αλλαγές που κάνει στα μαλλιά της!  Η Ελένη την οποία γνωρίσαμε με μακρύ σγουρό μαλλί σε καστανές αποχρώσεις, τώρα τελευταία δεν δείχνει να έχει κατασταλάξει σε ένα λουκ αφού προφανώς της αρέσουν οι αλλαγές. Έτσι, την προηγούμενη εβδομάδα την αφήσαμε με καρέ μακρύ σγουρό μαλλί και τώρα τη βρήκαμε με μακρύ ίσιο μαλλί με αφέλειες.  Ομολογουμένως, όλα τα λουκ που έχει υιοθετήσει, της πηγαίνουν πολύ αλλά προς τι τέτοιες μεταμορφώσεις; Παραμένετε έτσι και αλλιώς μία από τις πιο σέξι παρουσίες της ελληνικής showbiz!

[Γνωριμίες] to tsiliki

Posted: 20 Oct 2012 08:19 AM PDT

to tsiliki


Βέρντερ Βρέμης-Μπορούσια Γκλάντμπαχ LIVE! Werder Bremen-Borussia Monchengladbach LIVE STREAMING! Βέρντερ Βρέμης-Μπορούσια Γκλάντμπαχ Werder Bremen-Borussia Monchengladbach δείτε το LIVE! "KOΡΥΔΑΛΛΟΣ RESORT": ΟΤΑΝ Ο ΣΜΠΩΚΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ BIG MAK KAI O ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ ΕΝΑΝ ΣΑΧΗ ΔΕΙΤΕ: Στη σκηνή με ημίγυμνες καλλονές ο Robbie Williams! Απέρριψε ταινία επειδή θα ήταν αληθινές οι σκηνές σεξ ΒΙΝΤΕΟ – Στέλιος Ρόκκος στην Τατιάνα Στεφανίδου: «Βαριέμαι με αυτά που λες» Christina Aguilera σε τηλεοπτική εκπομπή: «Δε μου αρέσει να φοράω εσώρουχα»! Τα καλύτερα "ατυχήματα" της Μενεγάκη στον αέρα ( video) !!! Οι χωρισμένες που προτιμούν τους μικρότερους Οι τάσεις του μακιγιάζ για το φθινόπωρο Πιο φάλτσα, πεθαίνεις… [Video] 5 βήματα για να καλύψετε τέλεια ένα σπυράκι Απίστευτο! Κι όμως αυτή η πανέμορφη καλλονή είναι άνδρας! Του μού σου η… χωρίστρα τρέλανε και την ορχήστρα 10 καυτές και τόπλες κινηματογραφικές σκηνές (photos) "Εθισμένη στις αμφεταμίνες η Μπρίτνεϊ Σπίαρς" Γιάννης Πάριος: «Η μοναξιά μου είναι επιλογή μου και δεν είναι μοναξιά είναι μοναχικότητα» ΔΕΙΤΕ: Πώς είναι σήμερα τα παιδιά απ'ο το καφέ της Χαράς

Βέρντερ Βρέμης-Μπορούσια Γκλάντμπαχ LIVE! Werder Bremen-Borussia Monchengladbach LIVE STREAMING! Βέρντερ Βρέμης-Μπορούσια Γκλάντμπαχ Werder Bremen-Borussia Monchengladbach δείτε το LIVE!

Posted: 20 Oct 2012 05:26 AM PDT

Πατήστε τα παρακάτω Link, για να δείτε σε Live streaming την αναμέτρηση Βέρντερ Βρέμης-Μπορούσια Γκλάντμπαχ (Σάββατο 20/10, 20 Οκτωβρίου, στις 7:30 μ.μ.). Δείτε τον αγώνα Βέρντερ Βρέμης-Μπορούσια Γκλάντμπαχ Werder Bremen-Borussia Monchengladbach live free!!!!! 7:30 μ.μ. αρχίζει ο αγώνας....μην το χάσετε... 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 20-10-2012
SUPER LEAGUE
17:15 OLYMPIAKOS-SCODA XANTHI CH1,CH2
17:15 PANIONIOS-KERKYRA CH3
19:30 PAOK-AEK CH1,CH4
PREMIER LEAGUE
14:45 TOTTENHAM-CHELSEA CH5
17:00 MANCHESTER UNITED-STOKE CH6
17:00 LIVERPOOL READING CH7
17:00 WEST BROMWICH ALBION-MANCHESTER CITY CH8
19:30 NORWICH-ARSENAL CH6
PRIMERA DIVISION
19:00 REAL MADRID-CELTA DE VIGO CH5
23:00 DEPORTIVO LA CORUNIA-BARCELONA CH7
Πηγή: http://olympiakosstarlive.blogspot.com/2012/10/live-streaming-skoda-1715.html#ixzz29qDbJ6PE
ΨΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΜΕ!!! http://www.hahasport.com/v-4/6/44/v-464592.html  http://www.frombar.tv/v-4/6/44/v-464592.html  http://www.thefirstrow.eu/watch/147750/1/watch-werder-bremen-vs-borussia-monchengladbach.html  http://www.thefirstrow.eu/watch/147750/2/watch-werder-bremen-vs-borussia-monchengladbach.html  http://lsh.lshunter.tv/static/popups/11591202998740.html  http://livetv2.info/k5.html  http://23.29.122.212/lsh6.html  http://sky-streams.net/ch1.php  http://directtv.me/stream9.html  http://livetv2.info/k8.html  http://www.eurogoals.org/ch1.php  http://www.trgoals.me/ch4.html  http://www.directhd.eu/video4.htm  http://www.soccerjumbotv.in/channel-2.html  http://www.belovedsport.com/channel-2.php  http://sky-streams.net/ch4.php  http://tv-link.me.uk/lsh2.php  http://frsp1.blogspot.gr/  http://www.sky2bet.info/live5.html 
Mention News
Spread News

"KOΡΥΔΑΛΛΟΣ RESORT": ΟΤΑΝ Ο ΣΜΠΩΚΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ BIG MAK KAI O ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ ΕΝΑΝ ΣΑΧΗ

Posted: 20 Oct 2012 04:26 AM PDT

Σε έναν δικό τους διαφορετικό κόσμο ζουν οι πρώην rich and famous τρόφιμοι των φυλακών του Κορυδαλλού. Ανθρωποι που υπό φυσιολογικές συνθήκες μπορεί και να μην είχαν συναντηθεί ποτέ αναγκάζονται να συμβιώνουν καθημερινά στα κελιά άλλοτε εύκολα και άλλοτε δυσκολότερα. Το πιο ενδιαφέρον από τα «δίδυμα» που έχουν προκύψει αναγκαστικά στην 6η πτέρυγα των φυλακών αφορά στη συγκατοίκηση του Γιάννη Σμπώκου που βρίσκεται προφυλακισμένος με την κατηγορία του ταμία στις μίζες του Ακη Τσοχατζόπουλου και του Μάκη Ψωμιάδη, γνωστού και με τα παρατσούκλια «Μάκαρος» και «big Μακ» λόγω της σωματοδομής του. Οι δυο τους μοιράζονται, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Παραπολιτικά» το μεγαλύτερο κελί όλων των φυλακών που έχει ακόμη και δικό του προαύλιο. Μαζί τους διαμένουν ο γιος του Μάκη, Σταύρος Ψωμιάδης,επίσης προφυλακισμένος για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων αλλά και ο αρχιμάγειρας των φυλακών, κάτι που σημαίνει ότι έχουν -εκτός των άλλων- και καλύτερο φαγητό. Βέβαια οι σχέσεις Ψωμιάδη και Σμπώκου είναι μάλλον τυπικές καθώς ο καθένας από τους δύο ακολουθεί το δικό του καθημερινό πρόγραμμα. Ο Μάκης Ψωμιάδης βρίσκεται τις περισσότερες ώρες της ημέρας εγκατεστημένος στο αρχιφυλακείο και μοιράζεται μαζί με τους δεσμοφύλακες σπαρταριστές ιστορίες έχοντας πάντα μαζί του τον γιο του. Παραγγέλνει ελληνικό καφέ μόνο από το καφενείο της φυλακής και ενίοτε τον επιστρέφει ως... απαράδεκτο. Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Σμπώκος, τελευταία άφιξη στο... resort του Κορυδαλλού, προσπαθεί ακόμη να καταλάβει τι του συνέβη. Ολη την ημέρα ασχολείται με την υπερασπιστική του γραμμή και μιλάει με τους επτά δικηγόρους του, ένας εκ των οποίων είναι ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Το δεύτερο «καυτό» δίδυμο των φυλακών είναι ο γνωστός επιχειρηματίας της μόδας Λάκης Γαβαλάς ο οποίος συγκατοικεί πλέον με τον αποκαλούμενο και «Σάχη της Κατερίνης», επιχειρηματία Γιώργο Σαχπατζίδη, επίσης προφυλακισμένο για τις μίζες του Ακη Τσοχατζόπουλου. Και στην περίπτωση αυτή οι σχέσεις είναι μάλλον τυπικές, αλλά πάντως ευγενικές. Ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ ασχολείται κυρίως με την εκκλησία των φυλακών, ενώ ο Λάκης Γαβαλάς με τη γυμναστική και τις τηλεοπτικές εκπομπές της μεσημεριανή ζώνης που παρακολουθεί από τη μικρή τηλεόραση που υπάρχει στο φυλάκιο εισόδου στην πτέρυγα.
iefimerida.gr
olympiakos star live
Spread News

ΔΕΙΤΕ: Στη σκηνή με ημίγυμνες καλλονές ο Robbie Williams!

Posted: 20 Oct 2012 04:13 AM PDT

Μπορεί μόλις πριν από ένα μήνα να έγινε μπαμπάς ενός υγιούς κοριτσιού... ωστόσο ο Robbie Williams είναι πάνω από όλα καλλιτέχνης!Ο 38χρονος τραγουδιστής προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση με την εμφάνισή του στη σκηνή του ιταλικού X- Factor, όπου χάρισε στο κοινό μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Ο Βρετανός τραγουδιστής χόρεψε παρέα με γυμνόστηθες καλλονές από την Ιταλία θυμίζοντάς μας παλιές... καλές εποχές! http://newpost.gr/var/photos/blog/gallery/robbie1.jpeghttp://newpost.gr/var/photos/blog/gallery/robbie2.jpeg http://newpost.gr/var/photos/blog/gallery/robbie4.jpeghttp://newpost.gr/var/photos/blog/gallery/robbie5.jpeg newpost.gr
Mention News
Spread News

Απέρριψε ταινία επειδή θα ήταν αληθινές οι σκηνές σεξ

Posted: 20 Oct 2012 03:59 AM PDT

Σεμνή μάς βγήκε η ηθοποιός Επρόκειτο να παίξει στη νέα ταινία του Λαρς Φον Τρίερ «Nymphomaniac». Μάλιστα, θα ήταν η δεύτερη συνεργασία της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού, με τον μεγάλο σκηνοθέτη. Ωστόσο, η Νικόλ Κίντμαν, εγκατέλειψε τα γυρίσματα όταν έμαθε ότι οι σκηνές σεξ θα είναι αληθινές, σύμφωνα με τη «Sun». Στην ταινία θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι Ούμα Θέρμαν, Σάια ΛαΜπέφ, Γουίλεμ Νταφόε και Σαρλότ Γκενσμπούρ. Σύμφωνα με την εφημερίδα μάλιστα, ο ΛαΜπέφ ήθελε τόσο πολύ να εξασφαλίσει έναν ρόλο που έστειλε στον σκηνοθέτη μέχρι και βίντεο με εκείνον να κάνει σεξ, προκειμένου να αποδείξει ότι δεν έχει πρόβλημα με τις αληθινές σκηνές σεξ στην ταινία.
Newsbeast.gr Like-Spot.com
Spread News

ΒΙΝΤΕΟ – Στέλιος Ρόκκος στην Τατιάνα Στεφανίδου: «Βαριέμαι με αυτά που λες»

Posted: 20 Oct 2012 03:21 AM PDT

Ο Στέλιος Ρόκκος βρέθηκε καλεσμένος στην Τατιάνα Στεφανίδου και εκεί που η παρουσιάστρια τον ρωτούσε για την προσωπική του ζωή, ο τραγουδιστής δεν άντεξε άλλο και γύρισε και της είπε: «Βαριέμαι με αυτά που μου λες» και η Τατιάνα του απάντησε: «Εγώ πάλι καθόλου…»
Spread News

Christina Aguilera σε τηλεοπτική εκπομπή: «Δε μου αρέσει να φοράω εσώρουχα»!

Posted: 20 Oct 2012 02:54 AM PDT

Christina Aguilera σε τηλεοπτική εκπομπή: «Δε μου αρέσει να φοράω εσώρουχα»!
Αυτό ΔΕΝ ήθελα να το ξέρω! Η τροφαντούλα πια Christina Aguilera που επιδεικνύει μόνιμα τα κάλλη με τα πιο στενά ρούχα, αποκάλυψε στην εκπομπή της Chelsea Handler, «Chelsea Lately», ότι δε νιώθει άνετα με εσώρουχα και έτσι έχει αποφασίσει να τα βγάλει από την ζωή της (βασικά από κάπου αλλού θα τα βγάλει)! «Δε μου αρέσει να φοράω εσώρουχα. Μου αρέσει να είμαι ελεύθερη όσο είναι δυνατό όλες τις ώρες. Απλά αυτή είμαι»! Αυτή είναι! Μια σωβρακομαλωμένη! Kinitro News
Spread News

Τα καλύτερα "ατυχήματα" της Μενεγάκη στον αέρα ( video) !!!

Posted: 20 Oct 2012 12:15 AM PDT

Τι να γράψει κανείς για την Ελένη. Έχουν γραφτει τα περισσότερα. Φροντίζει βεβαίως και η ίδια με επαγγελματική αθωότητα να μας κάνει να ταξιδέυουμε με τις εικόνες που μας χαρίζει. Και είναι πολλές οι εικόνες αυτές. Κάποιες καταφέραμε να βρούμε απο τα επαγγελματικά ατυχήματα της on air και να τις μοιραστούμε σήμερα μαζί σας. Σε ένα video συλλεκτικό…
http://feeds.feedburner.com/blogspot/Dohv
totsiliki
Spread News

Οι χωρισμένες που προτιμούν τους μικρότερους

Posted: 20 Oct 2012 12:13 AM PDT

Δεν έχασαν χρόνο μετά το διαζύγιο. Η απόφαση του διαζυγίου δεν είναι εύκολη υπόθεση για κανέναν. Οι άνθρωποι ψάχνουν διάφορους τρόπους για να προχωρήσουν στη ζωή τους μετά την διάλυση του γάμου τους. Κάποιοι συ,βουλεύονται έναν ειδικό, άλλοι ξεκινούν ένα χόμπι, κι άλλοι πραγματοποιούν ένα ταξίδι. Διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ μπορεί να χώρισαν, αλλά δεν τα έβαψαν μαύρα. Βρήκαν γρήγορα παρηγοριά σε άλλον άντρα και μάλιστα κατά πολλά χρόνια μικρότερό τους. Δείτε μερικές σταρ του Χόλιγουντ που ξανάνιωσαν μετά το διαζύγιό τους.
                                                            Jennifer Lopez
Demi Moore
Julianne Moore
Mariah Carey
Geena Davis
Joan Collins
pistepseto ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ! Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite
Kinitro News
Spread News

Οι τάσεις του μακιγιάζ για το φθινόπωρο

Posted: 19 Oct 2012 11:46 PM PDT

Το προσεγμένο μακιγιάζ είναι ένα απαραίτητο «αξεσουάρ» για τη φθινοπωρινή μας εμφάνιση. 
Είτε είσαι έξω στην πόλη ή απλά στο χώρο δουλειάς σου, θέλεις πάντα να  έχεις άψογη εικόνα, ειδικά αυτή την εποχή που αποχωριζόμαστε το φως του καλοκαιριού κι ερχόμαστε σε πιο θαμπές- φθινοπωρινές αποχρώσεις. Δείτε τις επτά βασικές τάσεις από τις πασαρέλες που παρουσίασαν τη μόδα για το φθινόπωρο του 2012... Χείλη στα χρώματα του κρασιού Αποχρώσεις από βαθύ κόκκινο, μπορντό, δαμασκηνί και των μούρων, ήταν τα χρώματα που χρησιμοποίησαν στα χείλη τους τα μοντέλα των οίκων Gucci,  Rochas, Givenchy, και πολλοί άλλοι οίκοι μόδας αυτό το φθινόπωρο.  Μπορεί να φαίνεται τρομακτικό να φορέσεις ένα τέτοιο τολμηρό χρώμα στα  χείλη, αλλά εάν το συνδυάσεις με ουδέτερο μακιγιάζ στα μάτια και στα  μάγουλα, θα έχεις μια ισορροπημένη εικόνα που είναι μια από τις βασικές  τάσεις του φθινοπώρου. Αυτή η τολμηρή εικόνα είναι ιδανική για τις  βραδινές σου εμφανίσεις. Εντυπωσιακό μαύρο eyeliner Το έντονο μαύρο eyeliner πραγματικά είναι ο καλύτερος τρόπος για  τονίσεις τα μάτια σου. Δίνοντας έμφαση στα μάτια σου με το μαύρο  eyeliner η εικόνα σου θα γίνει πολύ πιο σέξι. Βασικός εμπνευστής αυτής  της τάσης ήταν ο οίκος Lanvin.  Αν δεν έχεις ξανακάνει  περίγραμμα με eyeliner στα μάτια σου, η πρώτη φορά μπορεί να είναι λίγο κουραστική, αλλά πάρε το χρόνο σου με υπομονή και θα δεις ότι τη  δεύτερη ή το πολύ την τρίτη φορά θα είναι πολύ πιο εύκολο, απλά  χρειάζεται λίγη εξάσκηση. Έντονα Φρύδια Τα έντονα φρύδια επανέρχονται στη μόδα αυτό το φθινόπωρο. Τα είδαμε  στις πασαρέλες των Alexander Wang, Derek Lam, Jil Sander και  Altuzarra.  Ξέχασε λοιπόν για λίγο το τσιμπιδάκι σου και άφησε  τα φρύδια σου με φυσικό τρόπο να πλαισιώσουν το πανέμορφο μακιγιάζ των ματιών σου αυτό το φθινόπωρο. Αν δεν έχεις φυσικά παχιά φρύδια, μην  χολοσκάς! Απλά πάρε ένα μολύβι φρυδιών και τόνισέ τα. Μονόχρωμο, nude πρόσωπο Μια απλή αλλά και εντυπωσιακή τάση στο φθινοπωρινό μακιγιάζ, είναι το  nude, μονοχρωματικό πρόσωπο. Για να επιτύχεις αυτήν την εικόνα διάλεξε  μια απαλή ρόδινη απόχρωση για να μακιγιάρεις τα μάτια, τα μάγουλα και τα χείλη σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα τόνο που να είναι  παρόμοιος με το φυσικό χρώμα των χειλιών σου.  Αυτή η  πανέμορφη τάση φθινοπωρινού μακιγιάζ είναι ιδανική για όλη τη διάρκεια  της ημέρας και θα σε βγάλει από την δύσκολη θέση όταν ο χρόνος σου  είναι περιορισμένος. Προσφέρει φρεσκάδα, είναι εξαιρετικά εύκολη να την ακολουθήσεις και καταπληκτική για οποιαδήποτε στιγμή. Καφέ smoky eyes Οι περισσότερες γυναίκες, όταν ακούμε «smoky eyes» στο μυαλό μας  έρχεται το μαύρο, αλλά αυτό το φθινόπωρο το smoky μάτι σημαίνει καφέ! Ο οίκος Burberry Prorsum καθιέρωσε αυτήν την εμφάνιση στις επιδείξεις  του για την φθινοπωρινή μόδα.  Ένας από τους πιο απλούς  τρόπους για να ακολουθήσεις αυτήν την τάση μακιγιάζ, είναι να  χρησιμοποιήσεις την πούδρα σου σαν σκιά ματιών. Απλά μακιγιάρισε τα  βλέφαρά σου και πρόσθεσε λίγη μαύρη σκιά και μάσκαρα για να ολοκληρωθεί η εμφάνιση. Είναι η ιδανική επιλογή, για τις ρομαντικές σου  εμφανίσεις. Ξαναμμένα μάγουλα Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια πολύ λεπτή γραμμή ανάμεσα στα  αναψοκοκκινισμένα μάγουλα και στα γελοία ρουζ που φορούν κάποιες ώριμες κυρίες που έχουν χάσει την αίσθηση του χρόνου. Για να αποφύγεις αυτόν  τον κίνδυνο, διάλεξε μια απόχρωση ροδακινί ρουζ και όχι ροζ.  Εφάρμοσέ τη γενναιόδωρα πάνω από στα ζυγωματικά σου, και άπλωσέ την  καλά. Ο στόχος αυτής της τάσης μακιγιάζ είναι να φαίνεσαι ξαναμμένη, σαν να έχεις μόλις τελειώσει μια έντονη προπόνηση. Φρόντισε το υπόλοιπο  μακιγιάζ σου να είναι πιο ήπιο και να ανάδειξε τα πανέμορφα ζυγωματικά  σου. Φωτεινά και ματ χείλη Τα φωτεινά ματ χείλη, είναι μια αγαπημένη τάση μακιγιάζ για τη φετινή  σεζόν. Τα φωτεινά χρώματα είναι διασκεδαστικά και παιχνιδιάρικα, καθώς  μπορούν να δώσουν λάμψη σε οποιαδήποτε εμφάνιση. Αυτό που  κάνει τα ματ αλλά φωτεινά χείλη να υπερτερούν, είναι το γεγονός ότι  παρόλο που είναι «χαρούμενα» δεν τραβούν το βλέμμα περισσότερο απ' ότι  χρειάζεται.  Εάν βάψεις τα χείλη σου με μια ματ απόχρωση του  ροζ στους τόνους του σύκου, θα συγκεντρώσεις όλα τα βλέμματα αυτό το  φθινόπωρο.
Mention News
Spread News

Πιο φάλτσα, πεθαίνεις… [Video]

Posted: 19 Oct 2012 11:37 PM PDT

Εκ πρώτης όψεως έχουμε μια γλυκιά κοπέλα που έχει όλη την καλή διάθεση για μια αξέχαστη ερμηνεία. Μετά όμως πατάμε το play, και διαπιστώνουμε πως ούτε το Auto-Tune δεν μπορεί να σώσει την κατάσταση…
otherside.gr
Mention News
Spread News

5 βήματα για να καλύψετε τέλεια ένα σπυράκι

Posted: 19 Oct 2012 11:12 PM PDT

Συμβουλές από την celebrity makeup artist, Carmindy. «Καταρχήν πάρτε μια βαθιά ανάσα και ηρεμήστε- κανένας δεν... βλέπει το σπυράκι σας τόσο τεράστιο όσο εσείς», λέει η αγαπημένη makeup artist των σταρ, Carmindy. Τ«α σπυράκια μπορούν πράγματι να μας χαλάσουν τη διάθεση και να τσακίσουν την αυτοπεποίθησή μας αλλά δεν χρειάζεται να γίνουν έτσι τα πράγματα» προσθέτει και εξηγεί πώς μπορούμε να τα καμουφλάρουμε με πέντε κινήσεις. 1. Θεραπεία: Πρέπει πρώτα απ΄όλα να απλώσετε τοπικά κάποιο ειδικό προϊόν που καταπολεμά την κοκκινιλα, καταπραύνει και ξηραίνει το σπυράκι λέει η Carmindy. 2. Προετοιμασία: απλώστε την ενυδατική σας και το primer όπως κάνετε συνήθως αλλά αποφύγετε το συγκεκριμένο σημείο. Για να είστε σίγουρες πως πάνω στο σπυράκι δεν υπάρχει καθόλου κρέμα ή primer, πάρτε ένα q-tip και ταμπονάρετε ελαφρά. 3. Βάση: Αφού απλώσετε το φον ντε τεν σας σε ολόκληρο το πρόσωπο, πάρτε ένα καθαρό σφουγγαράκι μακιγιάζ και πιέστε πολύ απαλά το προϊόν πάνω στο σπυράκι ώστε να στρώσει καλά. 4. Κάλυψη: Τις παρακάτω κινήσεις μπορείτε να τις κάνετε με οποιδήποτε concealer αλλά σας προτείνω να έχετε πάντα στο νεσεσέρ σας ένα με σαλικυλικό οξύ, για αυτές τις περιπτώσεις. Εφαρμόστε πάνω στο σπυράκι μια μικρή στρώση concealer, σε απόχρωση που να ταιριάζει απόλυτα με το φον ντε τεν σας γιατί, αν ειναι πιο ανοιχτόχρωμη ρίχνετε φως στο σημειο ενώ αν ειναι πιο σκούρα, δημιουργείτε μια "κηλίδα"στο πρόσωπο. 5. Φινίρισμα: Απλώστε μια πολύ ελαφριά, αέρινη στρώση κίτρινης, διάφανης πούδρας για να σταθεροποιήσετε το concealer πάνω στο σπυράκι και επίσης γιατί το κίτρινο χρώμα εξουδετερώνει οπτικά τις κοκκινίλες. Το λάθος που κάνουμε οι περισσότερες γυναίκες με τα σπυράκια είναι πως καλύπτουμε το πρόσωπό μας ή το σημείο με βαρύ φον ντε τεν και αυτό δεν δίνει καθόλου κολακευτικό αποτέλεσμα τελικά.
queen.gr
Spread News

Απίστευτο! Κι όμως αυτή η πανέμορφη καλλονή είναι άνδρας!

Posted: 19 Oct 2012 11:01 PM PDT

Όχι, δεν είναι οφθαλμαπάτη ούτε ο τίτλος, ούτε η φωτογραφία που βλέπετε! Η πανέμορφή αυτή ξανθιά καλλονή, η οποία περπατά στις πασαρέλες αναδεικνύοντας κυρίως το «ανδρόγυνο» στιλ, είναι άνδρας. Και το όνομα αυτού... Andrej Pejic και κατάγεται από την Αυστραλία!
Δεν έχει κάνει καμία απολύτως πλαστική επέμβαση, ούτε έχει κάνει αλλαγή φύλου απλά είναι ότι πιο όμορφο κι εντυπωσιακό συναντούν στις επιδείξεις μόδας!
Και μπορεί όλο αυτό να σας φαίνεται σοκαριστικό, όμως το φωτογραφικό υλικό είναι πραγματικά απολαυστικό!
Spread News

Του μού σου η… χωρίστρα τρέλανε και την ορχήστρα

Posted: 19 Oct 2012 12:38 PM PDT

Από μικρή στο… κουρμπέτι η 22χρονη τραγουδιάρα με τα 4 Grammy… παραμάσχαλα πήρε χαμπάρι πως η φωνή χτίζεται σε συνδιασμό με τα άλλα… ταλέντα.

Αλλά επειδή δεν θέλει να την πούνε και ξέκ… , βρήκε άλλο τρόπο. Εξ' άλλου, όπως λένε, το σεξουλιάρικο δεν είναι πάντα το γυμνό αλλά το πολλά υποσχόμενο. Στην εποχή της Showbitch βέβαια αυτό το φαινόμενο το λέγανε "καληνυχτάκια".

Ήτοι μένεις με το … στο χέρι. Ετσι και η αμερικανίδα, και ως εκ τούτου ξενερουά, Taylor Swift, δίνει το μήνυμα- και χωρίς χρέωση παρακαλώ- ότι τα κάνει όλα χωρίς να κάνει τίποτα. Αμερικανιάαααα…

Bookmark and Share
Spread News

10 καυτές και τόπλες κινηματογραφικές σκηνές (photos)

Posted: 19 Oct 2012 11:59 AM PDT

Δεν είναι και λίγες οι σταρ που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ξεφορτωθούν την μπλούζα τους για τις δραματουργικές ανάγκες της ταινίας, καταλήγοντας να «αναβαθμίσουν» την καριέρα τους εν μία νυκτί. Κάποιες βέβαια έχουν ισχυριστεί ότι θα έκαναν γυμνό μόνο με τον «κατάλληλο ρόλο», ενώ άλλες... ...απορρίπτουν παντελώς ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Υπάρχουν βέβαια και αυτές που έχουν πετάξει τα ρούχα τους με τιμή, έχοντας επισκιάσει ολόκληρη την ταινία... Κι αυτή είναι όλη η γνωστή φιλολογία με τις τόπλες σκηνές! Ας αφήσουμε ωστόσο τους προλόγους και ας δούμε τα τόπλες που στοίχειωσαν τον κινηματογράφο και έγιναν διαχρονικές αναφορές... πηγή: newsbeast.gr Η Kate Winslet στον «Τιτανικό» Το περίφημο τόπλες της ηθοποιού για το γυμνό ποζάρισμα στον Leonardo DiCaprio σημάδεψε την ταινία και λίγο έλειψε να κλέψει τη δόξα όλου του «Τιτανικού»... Η Demi Moore στο «Striptease» Αρκεί να αναφερθεί ότι μέρος των προωθητικών ενεργειών της ταινίας περιλάμβαναν φήμες για το νέο στήθος της Demi Moore που θα αποκαλυπτόταν κατά τη διάρκεια του στριπτίζ που θα έκανε. Κι αυτό έφτανε για να εκτιναχθεί το φιλμ στα ύψη! Η Katie Holmes στο «The Gift» Η πιτσιρίκα του «Dawson's Creek» ήθελε να αποτινάξει από πάνω της τη ρετσινιά του «καλού κοριτσιού» του σινεμά. Και το τόπλες στο «The Gift» ήταν η ιδανική κίνηση... H Salma Hayek στη «Frida» Το περίφημο μπούστο της Hayek είναι που πρωταγωνίστησε τελικά στην ταινία του 2002, με τη Frida να το περιφέρει δεξιά και αριστερά σε ουκ ολίγες σκηνές! Κι αν δεν το είχαμε ξαναδεί το 1995 (στο «Desperado»), θα ήταν πράγματι μια κολοσσιαία αποκάλυψη... H Angelina Jolie στην «Gia» Ο πρώτος μεγάλος ρόλος της Angie ήρθε με το δράμα του HBO «Gia», ένα βιογραφικό φιλμ για τη ζωή του supermodel Gia Carangi. Αυτό που σφράγισε ωστόσο τον ρόλο της Jolie και άφησε δυνατή παρακαταθήκη για το μέλλον της ήταν φυσικά οι μπόλικες τόπλες σκηνές της στην ταινία... H Jamie Lee Curtis στο «Trading Places» Έπρεπε να επιστρατευτούν οι Eddie Murphy και Dan Aykroyd για να πειστεί η πάντα καυτή Jamie να κάνει τόπλες. Στη γνωστή κωμωδία του 1983 λοιπόν είναι που βλέπουμε τα «κάλλη» της ηθοποιού, έστω και μέσα από καθρέφτη... H Carla Gugino στο «Sin City» Το γνωστό κόμικ μεταφέρεται στον κινηματογράφο και επιστρατεύονται για τις ανάγκες του καστ μια σειρά από γνωστές σταρ, όπως οι Jessica Alba, Brittany Murphy και Rosario Dawson. Ήταν ωστόσο η Gugino που έκλεψε την παράσταση, κι αυτό με μια απλή κίνηση: έβγαλε την μπλούζα της... Η Heather Graham στο «Boogie Nights» Το περίφημο «Rollergirl» στην ταινία-αφιέρωμα για τη βιομηχανία του πορνό δεν θα μπορούσε να κρατήσει τα ρούχα της. Ένα φιλμ που περιγράφει τον υγρό κόσμο του σεξ μοιραία περιλαμβάνει μπόλικο γυμνό. Και η Graham τσιτσιδώθηκε οικειοθελώς... H Denise Richards στο «Wild Things» Το ερωτικό θρίλερ του 1998 περιλαμβάνει μπόλικο τόπλες για την πάντα υπέροχη Richards! Και βέβαια περιλαμβάνει δύο από τις πλέον περίφημες ερωτικές σκηνές του σινεμά: τη λεσβιακή συνάντηση στην πισίνα με τη Neve Campell και το τρίο με τις δυο τους και τον Matt Dillon. Την παράσταση κλέβουν μια φορά τα «στολίδια» της κοσμητικής χειρουργικής που μόλις είχε «φορέσει» η Denise... Η Halle Berry στο «Swordfish» Η πολυαναμενόμενη τόπλες σκηνή της Halle Berry ήρθε τελικά με το «Swordfish», κάνοντας ευτυχισμένους εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο! Ήταν η πρώτη φορά που το σελιλόιντ αντίκριζε τα «ελέη» της ηθοποιού, γι' αυτό και το γεγονός γιορτάστηκε με πάσα λαμπρότητα. Κι έτσι η Halle ξεπέρασε τον φόβο του τόπλες στη μεγάλη οθόνη και αποφάσισε να το ξανακάνει στο «Monster's Ball» λίγο αργότερα...
olympiakos star live
Spread News

"Εθισμένη στις αμφεταμίνες η Μπρίτνεϊ Σπίαρς"

Posted: 19 Oct 2012 11:20 AM PDT

Μεγάλες φουρτούνες για την πριγκίπισσα της ποπ, η οποία ετοιμάζεται να δει όλα τα άπλυτά της στη φόρα... Ο πρώην μάνατζερ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears), Σαμ Λούφτι (Sam Lufti) της έκανε μήνυση κατηγορώντας τη για αθέτηση συμβολαίου και η δίκη που ξεκίνησε χθες, Πέμπτη, προμηνύεται… εκρηκτική. Την πρώτη κιόλας μέρα, o Λούφτι κατηγόρησε την 30χρονη σταρ για κατάχρηση αμφεταμινών τονίζοντας τον εθισμό της στις ουσίες. Σύμφωνα με τον πρώην μάνατζέρ της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξύρισε το κεφάλι της, για να μην βρει η αστυνομία ίχνη ναρκωτικών στα μαλλιά της. "Της άρεσε να χρησιμοποιεί αμφεταμίνες. Σχεδόν όλα πήγαν στραβά εξαιτίας των ουσιών", υποστήριξε ο πρώην μάνατζερ φτάνοντας και στην ολοκληρωτική κατάρρευση της Μπρίτνεϊ το 2007. Σε μια στιγμή "τρέλας", η Σπίαρς ξύρισε το κεφάλι της δημοσίως, πράξη που, σύμφωνα με τον Λούφτι, έγινε γιατί η τραγουδίστρια φοβόταν ότι σε περίπτωση ελέγχου για ναρκωτικά οι αρχές θα εντόπιζαν κατάλοιπα του ναρκωτικού και κατ' επέκταση θα της στερούσαν την κηδεμονία των παιδιών της. Ο δικηγόρος του Λούφτι, Τζόζεφ Σλίμερ (Joseph Schleimer) υποστήριξε ότι ο πελάτης του έκανε ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει την Μπρίτνεϊ με το πρόβλημά της χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.
womenonly.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ! Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite
Kinitro News
Spread News

Γιάννης Πάριος: «Η μοναξιά μου είναι επιλογή μου και δεν είναι μοναξιά είναι μοναχικότητα»

Posted: 19 Oct 2012 11:14 AM PDT

Στη ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real Fm μίλησε σήμερα ο Γιάννης Πάριος και τα είπε όλα. Ο τραγουδιστής του έρωτα, δε θα ήταν δυνατόν να μη μιλήσει για την αγάπη, τον έρωτα, τη μοναξιά, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι αν και τραγουδάει πολύ όμορφα τον έρωτα δεν είναι πάντα ερωτευμένος. «Δεν έχω ερωτευτεί με την πρώτη ματιά. Δεν  μου συμβαίνει συχνά να ερωτεύομαι, μάλλον σπάνια. Όσες φορές ήμουν ερωτευμένος, ήμουν υγιώς ερωτευμένος», είπε, αποκαλύπτοντας ότι είναι μόνος του και αισθάνεται μια χαρά. «Η μοναξιά  μου είναι επιλογή μου και δεν είναι μοναξιά είναι μοναχικότητα. Είμαι καλά, είμαι κατασταλαγμένος και αισθάνομαι καλά», είπε. Ο Γιάννης Πάριος στη συνέντευξή του, τόνισε ότι ο κόσμος είναι το στήριγμά του όλα αυτά τα χρόνια και είπε όλο νόημα: «Αγάπησα πολύ και με αγάπησαν πολύ. Είμαι ευτυχισμένος». Όσο για το χρόνο που περνά, όπως είπε δεν τον τρομάζει. «Δεν έχω απολαύσει πολλά στη ζωή μου, αλλά έχω χαρεί πολύ. Δεν έχω παράπονο από το Θεό και από τον κόσμο. Ο χρόνος είναι κάτι που δεν μπορούμε να αποφύγουμε. Παρηγοριέμαι όμως γιατί όπως λέει και ένας φιλόσοφος οι άνδρες μετά τα 50 είναι συνομήλικοι», είπε. Και μιας και ο λόγος για το Θεό, ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε: «Ότι δεν μπορώ να το εξηγήσω το αποδίδω στο Θεό. Ο Θεός είναι μέσα μας, άλλωστε ο Χριστός δεν είπε ποτέ ότι θα μας σώσει, είπε ότι η πίστη μας θα μας σώσει». Τέλος ο Γιάννης Πάριος αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που περνά η Ελλάδα. «Αισθάνομαι ότι η Ελλάδα είναι ένα πειραματόζωο που ψάχνουν οι Ευρωπαίοι να δουν αν αντέξει για να το εφαρμόσουν και στους άλλους. Αν δεν αντέξει θα μας διώξουν σαν αποτυχημένους. Είμαι αισιόδοξος όμως. Ο Θεός όταν θέλει να κάνει διακοπές έρχεται στην Ελλάδα, οπότε και πάλι θα εμφανιστεί ο από μηχανής Θεός για να τη σώσει», είπε.
Spread News

ΔΕΙΤΕ: Πώς είναι σήμερα τα παιδιά απ'ο το καφέ της Χαράς

Posted: 19 Oct 2012 10:41 AM PDT

 Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν 6 χρόνια απο την παρουσίαση του τελευταίου επεισοδίου οι συντελεστές του ΑΝΤ1 όμως... το βάζουνε ακόμα σε επαναλήψεις κάνοντας μεγάλα νούμερα τηλεθέασης. Πώς είναι όμως σήμερα όλα τα παιδιά που έπαιζαν στην πολύ επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1..... To empisteytiko έψαξε και βρήκε τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες των ¨μικρών¨μας ηθοποιών. Βάλια Χάσκα Διονύσης Γωγώ Πουλοπούλου Βασίλης (Μπίλλυ) Πολυμενέας Εμμανουήλ (Μανωλάκης) Πώποτας μπουλίτσα empisteytikoblogspot.gr
Spread News
You are subscribed to email updates from Το Τσιλικι To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. Email delivery powered by Google Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610
-- Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Γνωριμίες τη 10/20/2012 05:19:00 μ.μ.

[Hotline] In-fo-Stires

Posted: 20 Oct 2012 08:13 AM PDT

In-fo-Stires


Αιμορροΐδες: Τι είναι και πώς αντιμετωπίζονται; Απόφαση ''βόμβα'' από το Συμβούλιο της Ευρώπης:Παράνομη η μείωση μισθών στους νέους που επέβαλλε η τρόικα στην Ελλάδα! Λύθηκε το μυστήριο του γιγαντιαίου ματιού που βρέθηκε...μαντεύετε από τί πλάσμα; Πώς να πίνεις και να μη χαμπαριάζεις Πόσο κόβονται οι συντάξεις Πετρέλαιο από τον... αέρα! Σοκ: Ελληνίδες εκπορνεύονται στην Ιταλία! Η Πειραιώς εξαγόρασε και τη Geniki Bank Αυτοί είναι οι απαγωγείς του 26χρονου Μάριου Η σημασία των επαφών με την Αίγυπτο Το στοίχημα του Πολίτη με Κιάμο Βουρλιώτη και το Club που θα θυμίζει Μαϊάμι!!!!! Κι άλλο ΣΟΚ: Τηλεοπτικός celebrity μπήκε σε κλινική για να «καθαρίσει»!!! Ξύλο για μια ελληνική σημαία Γι' αυτήν χώρισε ο Σισέ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Του "έκλεψαν" το γεννητικό του όργανο ενώ κοιμόταν ΝΑΝΤΙΑ ΜΠΟΥΛΕ Τον Ιανουάριο η πρεμιέρα του παιχνιδιού ΤΟΥΡΚΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ Τον "βάφτισαν" Έλληνα από ντροπή για το τραγούδι του Εκατομμύρια τουρίστες σε φεστιβάλ αφιερωμένο στο σεξ ΙΝΔΟΣ ΜΑΘΟΥΣΑΛΑΣ Έγινε πατέρας σε ηλικία 96 ετών! ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ Την Τρίτη επιστρέφει το "Αλ Τσαντίρι νιουζ"

Αιμορροΐδες: Τι είναι και πώς αντιμετωπίζονται;

Posted: 20 Oct 2012 06:15 AM PDT

Ταλαιπωρούν εκατομμύρια ασθενείς σε όλο τον κόσμο, αρκετοί εκ των οποίων δεν αναζητούν σχεδόν ποτέ ιατρική λύση. Μάθετε τι είναι και πώς προκαλούνται οι αιμορροΐδες και κυρίως, πώς αντιμετωπίζονται. Η άποψη που επικρατούσε μέχρι σήμερα ότι οι αιμορροΐδες είναι διατεταγμένες φλέβες δεν είναι ακριβής. Οι αιμορροΐδες αποτελούνται από μικρού μεγέθους αρτηρίες και φλέβες, από πολλές αρτηρίδιο-φλεβικές αναστομώσεις, δημιουργώντας αγγειακές μάζες που έχουν πολλές κοινές λειτουργικές ιδιότητες με τον στυτικό ιστό. Οι συγκεκριμένες μάζες είναι τοποθετημένες στο κατώτερο τμήμα του παχέος εντέρου και στον πρωκτό, κυκλοτερώς, δημιουργώντας δύο αιμορροϊδικά πλέγματα, τις εσωτερικές και εξωτερικές αιμορροΐδες. Οι δύο αυτές ανατομικές δομές υπάρχουν υπό φυσιολογικές συνθήκες σε όλους τους ανθρώπους και συμβάλλουν στο μηχανισμό της εγκράτειας, δηλαδή στην καλύτερη στεγανοποίηση του πρωκτού και στον έλεγχο των κενώσεων. Συνεπώς, οι φυσιολογικές αιμορροΐδες δεν είναι πάθηση αλλά μέρος του σώματος μας. Όταν όμως οι αιμορροΐδες προκαλούν δυσάρεστα για τον ασθενή συμπτώματα, τότε χρησιμοποιούμε τον όρο «αιμορροϊδοπάθεια». Η αιτία της αιμορροϊδοπάθειας είναι άγνωστη, οι παράγοντες όμως που φαίνεται να προδιαθέτουν και να αυξάνουν τον κίνδυνο αιμορροιδοπάθειας είναι οι ακόλουθοι: Χρόνια δυσκοιλιότητα Κύηση/ τοκετός Βαριά εργασία που συντελεί στη συχνή αύξηση της ενδοκοιλιακής πίεσης Κληρονομική προδιάθεση Καθιστική ζωή και παχυσαρκία Παρατεταμένη ορθοστασία Ελλιπής υγιεινή της πρωκτικής περιοχής Οι αιμορροΐδες, συνήθως, δεν είναι επικίνδυνες, ούτε απειλητικές για τη ζωή. Σπάνια, μπορεί να παρουσιάσει ένας ασθενής έντονη αιμορραγία ή σοβαρή αναιμία. Ωστόσο, επηρεάζουν καθοριστικά την καθημερινότητα των ασθενών και υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής τους. Μια εσωτερική αιμορροΐδα, επί παραδείγματι, μπορεί να προεξέλθει του πρωκτού και να καταστεί επώδυνη και ερεθισμένη. Αυτές είναι γνωστές ως προσπίπτουσες αιμορροΐδες. Τα συμπτώματα των εξωτερικών αιμορροΐδων μπορεί να περιλαμβάνουν επώδυνο πρήξιμο ή τη δημιουργία σκληρής μάζας γύρω από τον πρωκτό που προκαλείται από τον σχηματισμό θρόμβου εντός του αιμορροϊδικού πλέγματος. Πρόκειται για μια σοβαρή επιπλοκή, γνωστή ως θρόμβωση εξωτερικών αιμορροΐδων ή κρίση αιμορροϊδοπάθειας. Οι αιμορροΐδες θρομβώνονται συνήθως μετά από οξύ επεισόδιο δυσκοιλιότητας ή επανειλημμένες διαρροϊκές κενώσεις, μετά από απότομη άρση βάρους και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Σε θρόμβωση αιμορροΐδας παρατηρείται οξύς, βασανιστικός για τον ασθενή, πόνος. Ο πόνος είναι τόσο έντονος ώστε ο ασθενής δεν μπορεί ούτε να καθίσει ούτε να αφοδεύσει. Η θρόμβωση εξελίσσεται σε νέκρωση και εξέλκωση του αιμορροϊδικού όζου. Η μικροβιακή λοίμωξη και η διαπύηση αυτών των θρομβώσεων είναι μια ιδιαίτερα σοβαρή επιπλοκή με υψηλό πυρετό και χρήζει άμεσης χειρουργικής αντιμετώπισης. Σε άλλες περιπτώσεις τα αιμορροϊδικά συμπτώματα εξαφανίζονται από μόνα τους μέσα σε λίγες μέρες. Αλλά, στις περισσότερες των περιπτώσεων, οι αιμορροΐδες επανεμφανίζονται, συχνά σε επιδεινωμένη μορφή. Επιπρόσθετα, η έντονη καταβολή προσπάθειας, το τρέξιμο ή το τρίψιμο γύρω από τον πρωκτό μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό με αιμορραγία και/ή κνησμό, ο οποίος μπορεί να προκαλέσει φαύλο κύκλο συμπτωμάτων. Κνησμό μπορεί να προκαλέσει επίσης και η αποξηραμένη βλέννα. Παρότι πολλοί άνθρωποι έχουν αιμορροΐδες (διογκωμένα αιμορροϊδικά πλέγματα), δεν παρουσιάζουν όλοι συμπτώματα. Το πιο κοινό σύμπτωμα των εσωτερικών αιμορροΐδων είναι η αιμορραγία με ανοιχτόχρωμη κόκκινη απόχρωση που επικαλύπτει τα κόπρανα και φαίνεται στο χαρτί υγείας ή στη λεκάνη, γεγονός το οποίο οφείλεται αποκλειστικά στις ρωγμές του βλεννογόνου που καλύπτει το διατεταμένο έσω αιμορροϊδικό πλέγμα. Είναι απαραίτητο να τονισθεί ότι σε κάθε περίπτωση κατά την οποία υπάρχει απώλεια αίματος στα κόπρανα ο ασθενής πρέπει να απευθύνεται στο γιατρό του για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να οφείλεται η αιμορραγία σε άλλο σοβαρότερο νόσημα του παχέος εντέρου. Πώς αντιμετωπίζεται η αιμορροϊδοπάθεια; Η σωστή αντιμετώπιση της αιμορροϊδοπάθειας προϋποθέτει σωστή διάγνωση από εξειδικευμένο στις παθήσεις γιατρό. Καθώς, πέραν όλων των άλλων, πολλά προβλήματα της ορθοπρωκτικής περιοχής, περιλαμβανομένων των ραγάδων, των συριγγίων, των αποστημάτων ή του ερεθισμού και του κνησμού (pruritus ani), παρουσιάζουν παρόμοια συμπτώματα και προσδιορίζονται, λανθασμένα, ως αιμορροΐδες. Η θεραπευτική αντιμετώπιση των αιμορροΐδων στοχεύει αρχικά στην ανακούφιση των συμπτωμάτων. Τα μέτρα που λαμβάνονται προς τούτο περιλαμβάνουν: - Αρκετά ζεστά μπάνια κατά τη διάρκεια της ημέρας με καθαρό, ζεστό νερό για περίπου δέκα λεπτά για τη χαλάρωση των μυών του πυελικού εδάφους. - Αύξηση των διατροφικών ινών και των υγρών για την ανακούφιση από την πίεση και το σφίξιμο της δυσκοιλιότητας. Η κατανάλωση της σωστής ποσότητας ινών και η κατάποση έξι έως οκτώ ποτηριών με υγρά (όχι αλκοόλ) μαλακώνουν τα κόπρανα διευκολύνοντας την αποβολή τους. Με αυτό τον τρόπο μειώνεται η πίεση και το σφίξιμο και προλαμβάνεται η πρόπτωση των αιμορροΐδων. Καλή πηγή ινών είναι τα φρούτα, τα λαχανικά και τα σιτηρά ολικής αλέσεως. Επιπρόσθετα οι γιατροί μπορεί να συστήσουν κάποιο συμπλήρωμα που να μαλακώνει τα κόπρανα. Στην περίπτωση κατά την οποία τα συντηρητικά αυτά μέτρα δεν αποδώσουν και το πρόβλημα συνεχίζεται και/ή επιδεινώνεται, η αιμορροϊδοπάθεια πρέπει να αντιμετωπιστεί με ριζικότερες μεθόδους καθώς η χρήση φαρμακευτικής αγωγής είτε από το στόμα είτε σε μορφή αλοιφών ή υπόθετων συνήθως δεν έχει αποτελέσματα ή μπορεί να ανακουφίσει μόνο προσωρινά τον ασθενή από τα συμπτώματα. Στην περιοχή του πρωκτού μπορούν να χρησιμοποιούνται υπόθετα και αλοιφές με τοπική επουλωτική δράση, πρέπει όμως να αποφεύγεται η χρήση τοπικών αναισθητικών όπως ξυλοκαϊνη ή αλοιφές με κορτιζόνη. Η ριζικότερη αντιμετώπιση, όπως μπορεί να είναι η χειρουργική, περιλαμβάνει αρκετές τεχνικές, η επιλογή των οποίων εξαρτάται από τον βαθμό της αιμορροϊδοπάθειας του κάθε αρρώστου, αλλά πρωτίστως από την εμπειρία του θεράποντα ιατρού. Είναι δυνατόν να αντιμετωπιστούν πλήρως οι αιμορροΐδες χωρίς χειρουργική επέμβαση; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι θετική έως ένα βαθμό. Σήμερα, μπορούμε να εξαλείψουμε πλήρως την αιμορροϊδοπάθεια χωρίς να υποβάλουμε τον ασθενή στην ταλαιπωρία και τους πιθανούς κινδύνους μιας κλασικής χειρουργικής επέμβασης. Εξάλλου καμία από τις γνωστές τεχνικές δεν δίνει οριστική λύση σε όλη τη γκάμα της αιμορροϊδοπάθειας. Ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης των αιμορροΐδων προϋποθέτει συνδυασμό διαφόρων μεθόδων ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενή, έχοντας πάντα ως βασικό κριτήριο την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος με τη λιγότερο δυνατή επέμβαση στην περιοχή. Έτσι, δεν προλαμβάνεται μόνο ο μετεγχειρητικός πόνος, αλλά και οι μετεγχειρητικές επιπλοκές, οι οποίες πρέπει να αποφευχθούν καθώς αντιμετωπίζονται δύσκολα και μπορεί να αφήσουν μόνιμες αλλοιώσεις στην περιοχή. Γι αυτό επιλέγουμε ως ασφαλέστερη και πιο αποτελεσματική μέθοδο, την αιμορροϊδοπλαστική με Laser και απολίνωση-ανάρτηση των αιμορροϊδικών όζων. Η αιμορροϊδοπλαστική είναι μία ανώδυνη μέθοδος, ελάχιστα επεμβατική που διαρκεί λιγότερο από δεκαπέντε λεπτά και διενεργείται υπό ελάχιστη αναισθησία ή μέθη. Είναι μία βελτιωμένη εκδοχή της απλής απολίνωσης των αιμορροϊδικών όζων, η οποία ελαχιστοποιεί τις επιπλοκές και παρενέργειες, ενώ ταυτόχρονα μηδενίζει τις υποτροπές. Οι παρενέργειες είναι σπανιότατες και περιλαμβάνουν αίσθημα ατελούς κένωσης για 4-5 ημέρες και ένα αίσθημα βάρους στην περιοχή του πρωκτού για 2-3 ημέρες. Μετά την επέμβαση δεν απαιτείται νοσηλεία και ο ασθενής επιστρέφει σπίτι του. Την επόμενη ημέρα ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει χωρίς πρόβλημα στις καθημερινές δραστηριότητες του. Από τον Αλκιβιάδη Παππά, Χειρουργό, Ειδικό στις Ορθοπρωκτικές Παθήσεις, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών και επιστημονικό συνεργάτη του iator.gr. Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές! Πηγή: clickatlife.gr

Απόφαση ''βόμβα'' από το Συμβούλιο της Ευρώπης:Παράνομη η μείωση μισθών στους νέους που επέβαλλε η τρόικα στην Ελλάδα!

Posted: 20 Oct 2012 05:15 AM PDT

Η απόφαση κρίνει ως παράνομες 2 μεταρρυθμίσεις στα εργασιακά που πήρε η ελληνική κυβέρνηση το 2010 μετά από απαίτηση της τρόικας - Παράνομη πλέον θεωρείται η...  μείωση του κατώτατου μισθού για τους εργαζόμενους κάτω των 25 ετών στα δύο τρίτα του εθνικού κατώτατου μισθού - Παράνομη κρίθηκε επίσης και η παράταση ενός έτους στην δοκιμαστική περίοδο που οι εργαζόμενοι μπορεί να απολυθούν χωρίς ειδοποίηση - Το Συμβούλιο της Ευρώπης θεωρεί πως η μείωση του μισθού στους νέους Έλληνες σημαίνει πως πλέον αμείβονται κάτω από το όριο της φτώχειας των 580 ευρώ το μήνα - Reuters:''Η απόφαση μπορεί να αποδειχθεί ενοχλητική για την Αθήνα και την τρόικα καθώς αποφασίζονται νέες περικοπές που απαιτούνται για να κρατηθεί η Ελλάδα στη ζωή'' Η σπουδαιότητα της απόφασης αυτής από επιτροπή του Συμβουλίου της Ευρώπης είναι τεράστια διότι δίνει τη δυνατότητα στα ελληνικά συνδικάτα να προσφύγουν στα δικαστήρια και να ζητήσουν την κατάργηση των εργασιακών αλλαγών επειδή παραβιάζουν τον Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Χάρτη! Για να καταλάβουμε το μέγεθος της απόφασης του Συμβουλίου της Ευρώπης πρέπει να γυρίσουμε στο 2010 όταν κατ' εντολή της τρόικας η τότε ελληνική κυβέρνηση προχώρησε σε μεταρρυθμίσεις στα εργασιακά ώστε να μειωθεί το κόστος για τους εργοδότες. Οι μεταρρυθμίσεις αυτές, που τώρα κρίνονται ως παράνομες, ήταν δύο: - Η παράταση κατά ένα χρόνο στην δοκιμαστική περίοδο στην οποία οι εργαζόμενοι μπορεί να απολυθούν χωρίς ειδοποίηση - Η μείωση στα 23 του εθνικού κατώτατου μισθού για τον κατώτατο μισθό για εργαζόμενους κάτω των 25 ετών Σύμφωνα με το σκεπτικό του Συμβουλίου της Ευρώπης η μείωση του μισθού στους νέους κάτω των 25 ετών σημαίνει πολύ απλά πως οι νέοι Έλληνες εργαζόμενοι έχουν πέσει κάτω από το όριο της φτώχειας των 580 ευρώ το μήνα. Επίσης σύμφωνα με το Συμβούλιο της Ευρώπης, η παράταση που επιβλήθηκε αντιβαίνει στο καταστατικό που αναφέρει πως οι εργαζόμενοι έχουν το δικαίωμα σε «λογική» ειδοποίηση πριν τερματιστεί η απασχόλησή τους. Η απόφαση αυτή δικαίως χαρακτηρίζεται ως ''βόμβα'' καθώς όπως αναφέρει το Reuters:''Η απόφαση μπορεί να αποδειχθεί ενοχλητική για την Αθήνα και τους πιστωτές της, καθώς μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές σε ένα νέο γύρο περικοπών ύψους 11,5 δισ. ευρώ, προκειμένου να εξασφαλιστεί η επόμενη δόση από τη διάσωση των 130 δισ. ευρώ, που απαιτούνται ώστε να κρατηθεί η Ελλάδα εν ζωή''. Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές! Πηγή: mychannel.gr

Λύθηκε το μυστήριο του γιγαντιαίου ματιού που βρέθηκε...μαντεύετε από τί πλάσμα;

Posted: 20 Oct 2012 04:15 AM PDT

Τελικά δεν ανήκε σε κάποιον ιχθυόσαυρο ή άλλο  θαλάσσιο τέρας: Ιχθυολόγοι εκτιμούν ότι το γιγάντιο γαλάζιο μάτι...που είχε βρεθεί προ ημερών σε παραλία της Φλόριντα είχε πεταχτεί από ψαρά που έπιασε έναν μεγάλο ξιφία. «Βάσει του χρώματος, του μεγέθους και της δομής του ματιού, καθώς και της παρουσίας οστού, πιστεύουμε ότι ο οφθαλμός ανήκει σε ξιφία» δήλωσε η Τζόουν Χερέρα, ερευνήτρια της πολιτειακής Υπηρεσίας Ιχθύων και Άγριας Ζωής. Ο ξιφίας (Xiphias gladius), μεταναστευτικό αρπακτικό που ζει στα τροπικά και υποτροπικά νερά όλου του κόσμου, φτάνει συχνά τα τρία μέτρα σε μήκος και συχνά φτάνει τα 4,5 μέτρα, με βάρος μέχρι και 650 κιλά.  Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές! Πηγή: enimerwsi.gr

Πώς να πίνεις και να μη χαμπαριάζεις

Posted: 20 Oct 2012 03:34 AM PDT

Ας το παραδεχτούμε. Μια μπαρότσαρκα μέχρι τελικής πτώσεως είναι καλή για την ψυχή. Μια ανέμελη βραδιά με την παρέα, υπό τους ήχους καλής μουσικής και άφθονου ποτού, μπορεί να σε ανανεώσει ριζικά. Συμβουλές για μια ιδανική βραδιά χωρίς παρενέργειες. Πώς όμως επιβιώνεις σε μια νύχτα κραιπάλης, χωρίς να σέρνεσαι τελικά στα πατώματα; Και πώς πας την επομένη το πρωί στη δουλειά σου χωρίς να υποβαστάζεσαι από γνωστούς και φίλους; 1ος Κανόνας Ξεκίνα χαλαρά Μιας και το στομάχι σου δεν είναι ακόμα γεμάτο (θυμήσου, μιλάμε για μαραθώνιο νυχτοπερπατήματος), μπορείς να ξεκινήσεις με ένα ποτήρι κρασί ή ένα απεριτίφ. Και την όρεξη θα σου ανοίξουν και θα διασφαλίσουν ότι δεν θα πέσεις από το σκαμπό στα πρώτα ποτά. Η εμπειρία υποδεικνύει ότι ποτέ δεν ξεκινάμε με σκληρά αλκοολούχα και κοκτέιλ σε μια βραδιά που φαίνεται ότι θα τραβήξει μακριά. 2ος Κανόνας Φάε ελαφριά, όχι πλήρες δείπνο Ένα σνακ είναι ό,τι πρέπει. Άλλωστε είναι βραδιά αφιερωμένη στο ποτό, όχι στη μάσα. Τα κοκτέιλ δεν συνδυάζονται αρμονικά με το φαγητό και σε μια μεγάλη βραδιά ποτού το φαΐ είναι απλώς το καύσιμο. 3ος Κανόνας Σκέψου το σαν μενού Όπως θα σκεφτόσουν πριν παραγγείλεις ένα γεύμα, κάνε το ίδιο όταν σχεδιάζεις μια βραδιά σοβαρού ποτού. Η λογική λέει ότι περνάμε από λευκό σε κόκκινο κρασί, από ξανθιά σε μαύρη μπίρα, από λευκά οινοπνευματώδη σε σκουρόχρωμα, από ξηρές σε γλυκές γεύσεις, από μικρή περιεκτικότητα αλκοόλ σε πιο σκληρά ποτά. 4ος Κανόνας Πιες νερό Το νερό σε μια τέτοια βραδιά είναι φίλος σου. Κι όταν λέω νερό, δεν εννοώ ένα ποτηράκι μια στο τόσο. Ένα μεγάλο ποτήρι νερό ανά ποτό είναι θεμελιώδες για να παραμείνεις νηφάλιος κατά τη διάρκεια της νύχτας. 5ος Κανόνας Όταν αρχίσουν τα σφηνάκια, κρύψου Τίποτα δεν θα σε χαλάσει περισσότερο από τους αλλεπάλληλους γύρους με σφηνάκια. Ο κανόνας εδώ λέει ότι για μια πετυχημένη και μακροσκελή βραδιά ποτού αποφεύγουμε τα σφηνάκια, εκτός κι αν πέσει πάνω μας όλο το μπαρ. Για να ξεμπερδέψεις μια και καλή, κράτα μπροστά σου πολύ ποτό (ένα ουίσκι και μια μπίρα π.χ). Κανείς δεν θα επιμείνει όταν δει ότι είσαι πότης που δεν παίζει! 6ος Κανόνας Κάνε ένα διάλειμμα για μπίρα Ανάμεσα στα τόσα κοκτέιλ και τα σκληρά ποτά, θα χρειαστείς σίγουρα ένα μικρό διάλειμμα. Και η μπίρα είναι η ιδανική λύση. Οι επιλογές σου απλοποιούνται μεμιάς. Η ώρα είναι άλλωστε προχωρημένη και το πνεύμα δεν είναι στα καλύτερά του για παρορμητικές αποφάσεις. Εδώ λοιπόν εμφανίζεται η μπίρα. Η μπίρα είναι καλή, είναι δροσιστική και αναζωογονητική! 7ος Κανόνας Παράγγειλε με σύνεση Έφτασε λοιπόν η πολυπόθητη στιγμή της βραδιάς: έχεις ήδη αγγίξει τον στόχο και πας για νέο ρεκόρ κατανάλωσης αλκοόλ. Μήπως να επαναπαυτείς στις δάφνες σου; Έχεις χάσει πλέον την ικανότητα να σκέφτεσαι λογικά, οπότε καλό είναι να «γλεντάς» πια το ποτό σου. Πάρε τον χρόνο σου και απόλαυσε το ποτάκι σου γουλιά-γουλιά. 8ος Κανόνας Απόφευγε τα «γιατροσόφια» Όλο και κάποιος θα ρίξει την ιδέα για έναν γρήγορο καφέ ή ένα δυναμωτικό energy drink για να «στανιάρει» η παρέα. Μέγα λάθος! Όταν συνδυάζεις καφεΐνη και αλκοόλ σε μια βραδιά που δεν λέει να τελειώσει, η επίδραση του αλκοόλ φαίνεται να περιορίζεται και καταλήγεις να πίνεις περισσότερο απ' όσο αντέχεις. Τα οικτρά αποτελέσματα θα φανούν πολύ σύντομα. Αν νιώσεις μεθυσμένος ή κουρασμένος, το καλύτερο είναι να γυρίσεις στο σπίτι σου. 9ος Κανόνας Γίνε κοινωνικός Αν τα «κουτσοπίνεις» μόνος σου στο μπαρ, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα μεθύσεις γρήγορα. Για μια γενναία κρασοκατάνυξη, χρειάζεσαι καλή παρέα. Το ποτό άλλωστε λύνει τη γλώσσα, οπότε εκμεταλλεύσου το. Κάνε νέες γνωριμίες, μίλα στον μπάρμαν και συμβουλεύσου τον. Ο καλός μπάρμαν είναι πρώτης τάξεως δάσκαλος στο αλκοόλ: πες του τι έχεις ήδη καταναλώσει, τι σου αρέσει και άσε το επόμενο πάνω του. Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές! Πηγή: tsekouratoi.gr

Πόσο κόβονται οι συντάξεις

Posted: 20 Oct 2012 03:32 AM PDT

Μετά τα 1000 ευρώ οι περικοπές στις συντάξεις, προβλέπει σύμφωνα με πληροφορίες, η τελική συμφωνία με την τρόικα., ενώ σε εκκρεμότητα παραμένει το θέμα των τριετιών και των απολύσεων στο δημόσιο τομέα. Σύμφωνα με «Τα Νέα», η τελική συμφωνία, δεν «ακουμπά» τους χαμηλοσυνταξιούχους και οι περικοπές ξεκινούν από τις συντάξεις των 1000-1500 ευρώ, με περικοπές 3%. Από τα 1500-2000 ευρώ οι περικοπές θα είναι στο 6%, ενώ για τις μεγαλύτερες από 2000 ευρώ συντάξεις, η περικοπή θα φτάσει στο 12%. Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές! Πηγή: enikos.gr

Πετρέλαιο από τον... αέρα!

Posted: 20 Oct 2012 01:15 AM PDT

Βρετανική εταιρεία ανακοίνωσε ότι το συνέθεσε από διοξείδιο του άνθρακα και υδρατμούς Πετρέλαιο από αέρα και νερό; Ακούγεται απίστευτο, αυτό όμως ανακοίνωσε ότι πέτυχε μια βρετανική εταιρεία με την εύγλωττη επωνυμία Air Fuel Synthesis. Αν η τεχνική που ανέπτυξε όντως λειτουργήσει και σε μεγάλη κλίμακα, δεν υπόσχεται μόνο να λύσει το ενεργειακό πρόβλημα του πλανήτη αλλά και να τον απαλλάξει από τον εφιάλτη του διοξειδίου του άνθρακα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Independent» η  Air Fuel Synthesis παρουσίασε τα αποτελέσματά της σε συνέδριο του Ιδρύματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Λονδίνου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση από τον περασμένο Αύγουστο έχει συνθέσει πέντε λίτρα πετρελαίου «ενώνοντας» διοξείδιο του άνθρακα με υδρατμούς και σκοπεύει να περάσει σε κλίμακες εμπορικής παραγωγής την επόμενη διετία. Σε δυο χρόνια στα βενζινάδικα; Προς το παρόν η διαδικασία βρίσκεται σε πολύ αρχικό στάδιο. Η βρετανική εταιρεία διαθέτει μόνο ένα πολύ μικρό διυλιστήριο το οποίο λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα. Αισιοδοξεί όμως ότι ως το 2014 θα έχει αναπτύξει μεγαλύτερες εγκαταστάσεις οι οποίες θα έχουν ικανότητα παραγωγής ενός τόνου πετρελαίου την ημέρα και  θα λειτουργούν με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Το συνθετικό πετρέλαιο της Air Fuel Synthesis, όπως τονίζουν οι υπεύθυνοι, θα είναι έτοιμο προς χρήση στα υπάρχοντα αυτοκίνητα χωρίς να χρειάζονται μετατροπές ενώ μελετάται επίσης η παραγωγή «πράσινου» καυσίμου για αεροσκάφη. Το πιο εντυπωσιακό είναι ίσως ότι η «βάση» της θαυματουργής μεθόδου δεν είναι τίποτε το καινούργιο. Η εταιρεία χρησιμοποιεί υπάρχουσες και γνωστές μεθόδους, όπως η ηλεκτρόλυση και η πρόκληση χημικών αντιδράσεων, για να εξαγάγει διοξείδιο του άνθρακα από τον αέρα και να το ενώσει με υδρογόνο από υδρατμούς ώστε να παραγάγει συνθετικούς υδρογονάνθρακες. Συνθετικό αλλά πιο καθαρό Η ιδέα δεν είναι καινούργια, αρκετές ομάδες ανά τον κόσμο προσπαθούν να την εφαρμόσουν, όμως η Air Fuel Synthesis φαίνεται να είναι η πρώτη που τα κατάφερε. «Πήραμε το διοξείδιο του άνθρακα από τον αέρα και το υδρογόνο από το νερό και μετατρέψαμε αυτά τα στοιχεία σε πετρέλαιο» δήλωσε ο διευθυντής της, Πίτερ Χάρισον. «Δεν το κάνει κανένας άλλος στη Βρετανία ούτε και στο εξωτερικό, εξ όσων γνωρίζουμε. Το προϊόν μας μοιάζει με πετρέλαιο και μυρίζει σαν πετρέλαιο, είναι όμως πολύ πιο καθαρό από το ορυκτό πετρέλαιο γιατί δεν έχουμε κανένα από τα πρόσθετα και τα βλαβερά συστατικά που περιέχονται σε αυτό». Αν, όπως και εμείς, βλέπετε το ζήτημα με μια κάποια δυσπιστία, όσοι έχουν δει το συνθετικό πετρέλαιο με τα ίδια τους τα μάτια δεν φαίνονται να έχουν αμφιβολίες. «Ακούγεται πολύ ωραίο για να είναι αληθινό, όμως είναι αληθινό» δήλωσε ο Τιμ Φοξ, επικεφαλής σε θέματα ενέργειας και περιβάλλοντος στο Ιδρυμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Λονδίνου, μιλώντας στον «Independent». «Το κάνουν, έχω πάει εκεί και το έχω δει ο ίδιος» πρόσθεσε. «Η καινοτομία έγκειται στο ότι το πέτυχαν ως διαδικασία. Είναι μια μικρή πιλοτική μονάδα που συλλέγει αέρα και εξάγει από αυτόν το διοξείδιο του άνθρακα με βάση γνωστές και καλά δοκιμασμένες αρχές. Χρησιμοποιούν γνωστά και καλά δοκιμασμένα "συστατικά" αλλά το συναρπαστικό είναι ότι τα συνέθεσαν σωστά και έδειξαν ότι η ιδέα μπορεί να λειτουργήσει». Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές! Πηγή: tovima.gr

Σοκ: Ελληνίδες εκπορνεύονται στην Ιταλία!

Posted: 20 Oct 2012 12:15 AM PDT

«Από την Πάτρα, την Αθήνα, την Ηγουμενίτσα, την Ηπειρο, δύο βήματα από το αλβανικά σύνορα... Η Ελλάδα των αυστηρών μέτρων που έχει επιβάλλει η Ευρώπη, αρχίζει να κάνει την εμφάνισή της στα πεζοδρόμια, τα οποία εδώ και χρόνια όριζαν συμμορίες που εκμεταλλεύονταν πόρνες από τη Ρουμανία, τη Μολδαβία, την Ουκρανία και τη Νιγηρία», κάπως έτσι ξεκινά το σοκαριστικό ρεπορτάζ της πρώτης σε κυκλοφορία εφημερίδας στη Ρώμη «Il Messaggero» που υποστηρίζει ότι ολοένα περισσότερες Ελληνίδες χτυπημένες από την οικονομική κρίση ταξιδεύουν ως την Ιταλία για να γίνουν πόρνες. «Ρουφηγμένες από τη δίνη της μιζέριας, πολλές νέες Ελληνίδες έκαναν την εμφάνισή τους τις τελευταίες εβδομάδες στους δρόμους της περιφέρειας και στοιχηματίζουμε ότι αν το κλίμα στην Αθήνα παραμείνει το ίδιο, αυτό το φαινόμενο δεν πρόκειται να δείξει σημάδια πτώσης», συνεχίζει το κείμενο. Σύμφωνα με τον Λούκα Λίπερα που υπογράφει το ρεπορτάζ, πριν λίγες ημέρες άνδρες της ιταλικής αστυνομίας εντόπισαν νεαρές Ελληνίδες από την Πάτρα, την Ηγουμενίτσα να κάνουν πεζοδρόμιο μαζί με δύο γυναίκες από τη Βουλγαρία, κοντά στο κέντρο της Ρώμης. Παρότι προς το παρόν οι αριθμοί δεν είναι σοκαριστικοί, καθώς λίγες είναι η Ελληνίδες που έχουν πάρει απόφαση να κερδίσουν τα προς το ζην με αυτό τον τρόπο, η ιταλική αστυνομία ανησυχεί μήπως το κύμα αφίξεων από την Ελλάδα στην χώρα τους αυξηθεί. Την ίδια στιγμή δεν είναι ακόμα γνωστό, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, αν οι γυναίκες αυτές δρουν αυτόνομα χωρίς να έχουν διασυνδέσεις με τον υπόκοσμο, ή αν έχουν πέσει θύματα εκμετάλλευσης από εγκληματικές οργανώσεις της Ελλάδας ή ακόμα και της Ρουμανίας που κινούν τα νήματα της πορνείας στην Ιταλία. Όπως ισχυρίζεται μάλιστα αξιωματούχος της ρουμάνικης αστυνομίας «αν κρίνω από αυτά που διαβάζω στις εφημερίδες, δε βλέπω πολλές διαφορές ανάμεσα σε φτωχές περιοχές της Ρουμανίας με κάποιες από αυτές στην Ελλάδα», θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εξηγήσει την απόφαση των γυναικών να γίνουν ιερόδουλες. Την ίδια ώρα οι αρχές έχουν εντοπίσει Ελληνίδες στην Απουλία, όπου φτάνουν με πλοία μέσω Κέρκυρας και από εκεί διοχετεύονται σε άλλες ιταλικές πόλεις. Όπως παρατηρεί ένας Ιταλός αστυνομικός πάντως, «η φτώχεια σε οδηγεί σε πράξεις που ποτέ δεν είχες σκεφτεί κι η πείνα μπορεί να μεταμορφώσει τους ανθρώπους». Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές! Πηγή: protothema.gr

Η Πειραιώς εξαγόρασε και τη Geniki Bank

Posted: 19 Oct 2012 11:15 PM PDT

Στην δημιουργία μιας από τις τρεις μεγαλύτερες τράπεζες στην Ελλάδα κατατείνει η συμφωνία εξαγοράς της Γενικής από την Τράπεζας Πειραιώς. Ο όμιλος που δημιουργείται μαζί με την ενσωμάτωση της Αγροτικής και Πειραιώς  θα διαθέτει ενεργητικό 77 δις. ευρώ, καταθέσεις 37 δις. ευρώ και χορηγήσεις 46 δις. ευρώ και θα απασχολεί συνολικά 18.000 εργαζόμενους, ενώ το σύνολο του δικτύου καταστημάτων θα αριθμεί 1.328 μονάδες, με παρουσία σε 10 χώρες συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και θα εξυπηρετεί 6 εκατ πελάτες. Η υπογραφή  Η Τράπεζα Πειραιώς υπέγραψε σήμερα συμφωνία με τη Socit Gnrale για την απόκτηση του συνολικού ποσοστού συμμετοχής (99,08%) της τελευταίας στη Γενική Τράπεζα. Η Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς είναι πεπεισμένη ότι η εξαγορά της Γενικής προσφέρει συνέργιες στο διευρυμένο Όμιλο και διευκολύνει την επικείμενη ανακεφαλαιοποίηση. Όπως δήλωσε ο κ. Μιχάλης Σάλλας, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς: «Μετά την εξαγορά επιλεγμένων στοιχείων ενεργητικού και παθητικού της ATEbank, η Τράπεζα Πειραιώς συνεχίζει να διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο στην αναδιάρθρωση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος. Η προσθήκη της Γενικής Τράπεζας θα βελτιώσει περαιτέρω τα κεφάλαια και τις πηγές χρηματοδότησής μας και ενισχύει τη θέση μας στην επικείμενη ανακεφαλαιοποίηση». Στρατηγικός στόχος  Με τη Γενική Τράπεζα, η Τράπεζα Πειραιώς αποκτά μία πλήρως ανακεφαλαιοποιημένη και αυτοχρηματοδοτούμενη τράπεζα. Η Τράπεζα Πειραιώς έχει άριστες δυνατότητες να αποκαταστήσει τη λειτουργική απόδοση και κερδοφορία της Γενικής Τράπεζας, εκμεταλλευόμενη και τις συνέργιες που θα προκύψουν από την ενσωμάτωσή της στον Όμιλο Πειραιώς. Αυτή η εξαγορά, σε συνδυασμό με τη σχεδιαζόμενη επένδυση ύψους 444 εκατ. ευρώ, θα βελτιώσει τη χρηματοοικονομική και στρατηγική θέση της Τράπεζας Πειραιώς και θα αυξήσει τη συνολική ελκυστικότητά της στο πλαίσιο της επικείμενης ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών. Τι κερδίζει   Με αυτή τη συναλλαγή η Τράπεζα Πειραιώς (στοιχεία 31 Μαρτίου 2012, συμπεριλαμβανομένων των αποκτηθέντων επιλεγμένων στοιχείων της ATEbank): - ενισχύει το δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας κατά 1,2 ποσοστιαίες μονάδες, - ενισχύει τη ρευστότητά της άνω των 300 εκατ. ευρώ, - αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες κάλυψης του ποσού που θα απαιτηθεί να καλυφθεί από τον ιδιωτικό τομέα στην επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της, στο πλαίσιο της ανακεφαλαιοποίησής της, - ενισχύει την ηγετική της θέση στην ελληνική τραπεζική αγορά διαμορφώνοντας μερίδιο αγοράς 20% στις καταθέσεις και 17% στις χορηγήσεις, - ωφελείται από σημαντικές συνέργειες ύψους 50 εκατ. ευρώ προ φόρων (244 εκατ. ευρώ προ φόρων μαζί με την ΑΤΕbank) σε ετήσια βάση μετά την πάροδο 3ετίας, - διατηρεί το δείκτη δανείων προς καταθέσεις της στο 124%, - βελτιώνει το δείκτη κάλυψης από προβλέψεις των δανείων σε καθυστέρηση στο 60% από 56%, - αυξάνει το δείκτη συσσωρευμένων προβλέψεων προς δάνεια στο 9,5% από 7,4%., θα απασχολεί συνολικά 18.000 εργαζόμενους περίπου, ενώ το σύνολο του δικτύου καταστημάτων θα αριθμεί 1.328 μονάδες, με παρουσία σε 10 χώρες συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και θα εξυπηρετεί 6 εκατομμύρια πελάτες. Χρηματοοικονομικός σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς για τη συναλλαγή είναι η Lazard Frres. Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές! Πηγή: protothema.gr

Αυτοί είναι οι απαγωγείς του 26χρονου Μάριου

Posted: 19 Oct 2012 10:15 PM PDT

Σε αδιέξοδο βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας  για τον εντοπισμό του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου που απήχθη στις 10 Αυγούστου από συμμορία με εγκέφαλο έναν 72χρονο οικογενειακό του φίλο.    Η άρνηση των φερόμενων ως δραστών να πουν οτιδήποτε και να αποκαλύψουν που έχουν κρύψει το νεαρό οδήγησε την Αστυνομία μετά από εισαγγελική διάταξη να δημοσιοποιήσει τόσο τα στοιχεία του όσο και τις φωτογραφίες του, αλλά επίσης και τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των φερόμενων ως δραστών.  Οι έξι από τους επτά κατηγορουμένους κρίθηκαν προφυλακιστέοι το απόγευμα της Παρασκευής. Ανακριτής και Εισαγγελέας ομόφωνα έκριναν ότι πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή οι έξι άντρες κατηγορούμενοι στην υπόθεση, ενώ διαφορετική εκτίμηση είχαν για τη συγκατηγορούμενη τους η οποία αφέθηκε ελεύθερη. Οι κατηγορούμενοι αρνούνται το βαρύ κατηγορητήριο που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση, στο οποίο περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, κακουργήματα όπως της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, απαγωγής κ.α.  Πάντως, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση εκτιμούν ότι ενδεχομένως κάποιοι πολίτες θα αναγνωρίσουν το πρόσωπο του νεαρού και θα δώσουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του.  Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 72χρονος οικογενειακός φίλος τηλεφώνησε στις 10 Αυγούστου στο κινητό του 26χρονου την ώρα που βρισκόταν στο εξοχικό του σπίτι στο Διακοφτό με τη μητέρα του. Ο Μάριος έφυγε αφηρημένα από το σπίτι και έκτοτε χάνονται τα ίχνη του.  Την ίδια ημέρα οι απαγωγείς τηλεφώνησαν στην 75χρονη μητέρα του οφθαλμίατρο και διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών και ζήτησαν 620.000 ευρώ  για να τον δει, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, ζωντανό.       Η μητέρα κατάφερε μετά από 7 ημέρες και αφού μίλησε αρκετές φορές με το γιο της να μαζέψει περίπου 350.000 ευρώ όταν όμως ζήτησε πριν δώσει τα λύτρα να μιλήσει με το παιδί της οι απαγωγείς αρνήθηκαν.  Αυτό έβαλε σε υποψίες την 75χρονη και ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία.  Στήθηκε γιγαντιαία επιχείρηση και οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής με τη συνδρομή της ΕΥΠ κατάφεραν στις 16 Οκτωβρίου να συλλάβουν έξι άνδρες και μια γυναίκα.  Όπως προέκυψε οι δράστες αφού δεν κατάφεραν να πάρουν από τη μητέρα του νεαρού τα λεφτά σχεδίαζαν να απαγάγουν την οφθαλμίατρο όμως οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν τις κινήσεις τους έβαλαν φρένο στα σχέδια τους.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας Σχετικά με την εξιχνίαση υπόθεσης απαγωγής 26χρονου ημεδαπού, ανακοινώνεται ότι με σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος των επτά ατόμων, τα οποία συνελήφθησαν για την υπόθεση αυτή, από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Πρόκειται για τους: 1. ΜΙΧΑΛΕΑΚΟ Πέτρο του Φωτίου και της Ελένης, που γεννήθηκε το 1941 στη Μεσσηνία 2. ΚΟΡΕΝΤΙΟ Αριστείδη του Γεωργίου και της Ευανθίας, που γεννήθηκε το 1967 στη Νίκαια 3. ΤΑΜΠΑΚΑΚΗ Βασίλειο του Ιωάννη και της Άννας, που γεννήθηκε το 1977 στον Πειραιά 4. ΤΑΜΠΑΚΑΚΗ Γεράσιμο του Ιωάννη και της Άννας, που γεννήθηκε το 1981 στη Νίκαια 5. ΜΠΑΣΑΝΤΗ Αναστάσιο του Μιλτιάδη και της Μεγαλουσιάνας, που γεννήθηκε το 1955 στην Κουμάνη Μεσαρίας Άνδρου Κυκλάδων 6. ΧΑΪΚΑΛΗ Παναγιώτη του Λεονάρδου και της Ισμήνης, που γεννήθηκε το 1968 στους Αγίους Αναργύρους 7. ΤΑΜΠΑΚΑΚΗ Ευγενία του Ιωάννη και της Άννας, που γεννήθηκε το 1976 στον Πειραιά Σε βάρος των παραπάνω ασκήθηκε ποινική δίωξη για: α) διεύθυνση, συγκρότηση, ένταξη σε δομημένη και με διαρκή δράση εγκληματική ομάδα με σκοπό τη διάπραξη περισσότερων κακουργημάτων αρπαγής, β) αρπαγή κατά συναυτουργία με σκοπό εξαναγκασμού παθόντος ή κάποιου άλλου σε πράξη για την οποία δεν έχει υποχρέωση και γ) απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία με σωματική βία κατά προσώπου και απειλές ενωμένες με επικείμενο κίνδυνο ζωής. Η δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας και της ποινικής δίωξης αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και για την αποκάλυψη της τυχόν τέλεσης εκ μέρους τους ομοειδών πράξεων. Επιπλέον, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και η φωτογραφία του απαχθέντα ημεδαπού, για τον εντοπισμό του οποίου συνεχίζονται οι έρευνες από τις Αστυνομικές Αρχές. Πρόκειται για τον: ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Μάριο-Παρασκευά του Αλέξανδρου και της Βαρβάρας, που γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα. Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές! Πηγή:

Η σημασία των επαφών με την Αίγυπτο

Posted: 19 Oct 2012 09:15 PM PDT

Η σημασία των επαφών με την Αίγυπτο είναι καθοριστική. Η αλλαγή του καθεστώτος στην περιοχή επιτρέπει ένα διαπραγματευτικό άνοιγμα όσον αφορά στο θέμα της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης. Μια βασική αρχή είναι ότι η Αίγυπτος έχει κάνει μια συμφωνία οριοθέτησης με την Κύπρο το 2003, την οποία επιβεβαίωσε η Βουλή της. Επιπλέον, το 2012, η Αίγυπτος παραχώρησε οικόπεδα για έρευνα περί υδρογονανθράκων, τα οποία εφάπτονται δίχως να καταπατήσουν τη θεωρητική γραμμή της ελληνικής ΑΟΖ. Αυτή η λεπτομέρεια είναι ουσιαστική για τις επόμενες διαπραγματεύσεις. Διότι ξέρουμε ήδη ότι η Αίγυπτος ενδιαφέρεται να εκμεταλλευτεί τα δικά της κοιτάσματα σε ένα πλαίσιο, το οποίο είναι ξεκάθαρο και για τους στρατηγικούς επενδυτές στον τομέα του φυσικού αερίου και του πετρελαίου. Με άλλα λόγια, έχουμε πλέον μια κοινή πορεία και δημιουργείται ένα πεδίο δράσης με μια στρατηγική του τύπου win-win, για τις δύο χώρες χρησιμοποιώντας την ισορροπία Nash, που βρίσκεται λόγω διαγραμμάτων Voronoi, ακριβώς στη μέση γραμμή. Αυτό σημαίνει πρακτικά, ότι θα υπάρξει ένωση στο τριπλό σημείο επαφής με την Αίγυπτο, την Ελλάδα και την Κύπρο, πράγμα το οποίο ενισχύει το πρόγραμμα EuroAsia Interconnector και τον μελλοντικό αγωγό φυσικού αερίου που θα τροφοδοτεί την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω των κοιτασμάτων που βρίσκονται στην Ανατολική Μεσόγειο. Για να παίξουμε δυναμικά αυτόν τον ρόλο πρέπει να δώσουμε την πρέπουσα σημασία στις επαφές μας με την Αίγυπτο. Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές! Πηγή:

Το στοίχημα του Πολίτη με Κιάμο Βουρλιώτη και το Club που θα θυμίζει Μαϊάμι!!!!!

Posted: 19 Oct 2012 04:15 PM PDT

Είναι πλέον δεδομένο. Το σχήμα του Club 22 έκλεισε. Χθες αργά το βράδυ ο επιχειρηματίας Χάρης Πολίτης, γιος και συνεχιστής των επιχειρήσεων του Γιώργου Πολίτη έκλεισε το σχήμα με τον Πάνο Κιάμο και τους Going Τhrough να φέρουν τη μεγαλύτερη ευθύνη για τη επιτυχία του.  Το καλό είναι πώς ο νεαρός επιχειρηματίας μετέτρεψε τον χώρο σε Club που θυμίζει περισσότερο στέκι στο Μαϊάμι ενώ και το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τις ανάγκες ενός Club. Καναπέδες Ναιαλλά κυρίως «ορθάδικο». Επιτέλους ο Κιάμος να κάνει κάτι διαφορετικό απο αυτό που τον έχουμε συνηθίσει. Μήπως τελικά είναι και η ευκαιρία του ν΄αλλάξει και άλλα γύρω του; Λέω εγώ τώρα. Στο σχήμα θα είναι ακόμη η Ελευθερία Ελευθερίου και η νέα και πολλά υποσχόμενη Βασιλική Νταντά απο Θεσσαλονίκη. Το παρεάκι ανοίγει στις 8 Νοέμβρη και όπως λένε οι πληροφορίες μου το πρόγραμμα παντρεύει πολλά διαφορετικά στοιχεία. Λέτε να είναι το σχήμα έκπληξη; Γιατί όχιΑρκεί να μη μιλούν πολλοίαν και με τον Πολίτη δε νομίζω να μπορούν οι γνωστοί άγνωστοι! Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές! Πηγή: gossip-tv.gr

Κι άλλο ΣΟΚ: Τηλεοπτικός celebrity μπήκε σε κλινική για να «καθαρίσει»!!!

Posted: 19 Oct 2012 03:24 PM PDT

Δυστυχώς μετά τον τραγουδιστή-που πριν λίγο καιρό αποκαλύψαμε- την είσοδο της ίδιας κλινικής αποτοξίνωσης, πέρασε ένας ακόμη αναγνωρίσιμος από τον χώρο της showbiz! Εκείνος δεν έχει σχέση με το τραγούδιΈχει Έχει με την τηλεόραση καθώς πέρσι για πρώτη φορά τον είδαμε στο γυαλί σε κάτι που δε μας «τρέλανε», ούτε βεβαίως είχε και μεγάλη επιτυχία. Περισσότερα δε μπορώ να πω γιατί δεν είναι ούτε ηθοποιός, ούτε παρουσιαστής Είναι ένας άνθρωπος  ειδικευμένος σε κάτι άλλο, που όμως εδώ και χρόνια έχει κατρακυλήσει  Είναι δυστυχώς κι εκείνος χρήστης ουσιών και όσο και αν το πάλεψε, δεν τα κατάφερε να ξεφύγει Τον τελευταίο μήνα μπαινοβγαίνει στην κλινική και δείχνει δυνατός. Δείχνει να έχει μεγάλη θέληση. Για να δούμε ας ελπίσουμε πως θα βγει νικητής απ εκεί Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές! Πηγή: gossip-tv.gr

Ξύλο για μια ελληνική σημαία

Posted: 19 Oct 2012 02:15 PM PDT

Μια ελληνική σημαία που εμφανίστηκε στις κερκίδες  στάθηκε η αφορμή για να πάρει φωτιά η αναμέτρηση των Σκοπίων με την Σερβία για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Όλα ξεκίνησαν όταν οι Σέρβοι οπαδοί εμφάνισαν μια ελληνική σημαία, η οποία εξόργισε τους Σκοπιανούς αστυνομικούς. Μόλις έγινε αντιληπτή τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στους Σέρβους φίλους που έφαγαν ξύλο. Οι Σέρβοι ήθελαν να πειράξουν τους Σκοπιανούς, με αφορμή την ελληνοσκοπιανή κόντρα σχετικά με το Μακεδονικό, και τους έδειξαν την ελληνική σημαία, εξοργίζοντας την αστυνομία. Δείτε το σχετικό βίντεο (στο 1:31) Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές! Πηγή: gazzetta.gr

Γι' αυτήν χώρισε ο Σισέ

Posted: 19 Oct 2012 01:15 PM PDT

Ο χωρισμός του Τζιμπρίλ Σισέ με την -εδώ και επτά χρόνια σύζυγό του- Τζούντ Λίτλερ είναι πλέον επίσημος, καταγεγραμμένος και επιβεβαιωμένος. Αυτό που ψάχνουν να βρουν είναι αν το γιατί, έχει να κάνει (και) με την παρουσία τρίτου προσώπου. Μπορεί και τα δυο μέλη του πρώην ζεύγους Σισέ να αρνούνται ότι έχουν παράλληλες σχέσεις (κάτι λογικό, αφού υπάρχουν παιδιά στην μέση), αλλά οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στη Βρετανία δείχνουν τον μεν Τζιμπρίλ μαζί με το καυτό μοντέλο Ρόζι Ροφ και την δε Τζούντ με τον Βρετανό ηθοποιό Ρίκι Γουάιτλ. Όλα αυτά σύμφωνα με δημοσιεύμα της Real News που επαναφέρει το θέμα που είχε προκύψει πριν από λίγο καιρό όταν κυκλοφόρησαν φωτό του Σισέ μαζί με την Ρόζι στο Μαϊάμι. Σε μια από τις οποίες μάλιστα φαίνεται να πίνει κοκτέιλ από το ποτήρι της. Η ίδια η Ρόζι, που έρχεται ξανά στην επικαιρότητα μετά την είδηση για το διαζύγιο ως πιθανή αιτία του, είναι μια 23χρονη πρώην αθλήτρια του βόλεϊ με έφεση στις γυμνές φωτογραφήσεις και μεγάλο ατού τους γλουτούς της.
Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές! Πηγή: iefimerida.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Του "έκλεψαν" το γεννητικό του όργανο ενώ κοιμόταν

Posted: 19 Oct 2012 12:15 PM PDT

Άγνωστοι "έκλεψαν" το μόριο ενός 40χρονου άνδρα, ενώ εκείνος κοιμόταν, σύμφωνα με την αστυνομία της Κίνας. Ο Fei Lin, από το χωριό Niqiao, δήλωσε ότι βρισκόταν στο κρεβάτι του όταν οι "κλέφτες" εισέβαλαν στο σπίτι του. Του έβαλαν μια σακούλα στο κεφάλι και του κατέβασαν το παντελόνι. Ο 40χρονος δεν κατάλαβε τι ήθελαν και θυμάται μόνο να τους βλέπει να φεύγουν τρέχοντας.  «Ήμουν τόσο σοκαρισμένος που δεν κατάλαβα τίποτα. Μετά όμως είδα ότι αιμορραγούσα και συνειδητοποίησα ότι το πέος μου έλειπε...», αναφέρει ο ίδιος. Η αστυνομία πιστεύει πως το κίνητρο της "κλοπής" ήταν η ζήλια και οι "κλέφτες" είναι σύντροφοι γυναικών με τις οποίες ο Fei Lin διατηρούσε παράνομες σχέσεις. Ωστόσο, σύμφωνα με την «Huffinghton Post», ο Lin αρνείται ότι έχει κοιμηθεί με τη γυναίκα άλλου άνδρα.  Οι έρευνες για την ανεύρεση του μορίου ήταν άκαρπες, αλλά η αστυνομία συνεχίζει να ψάχνει τους "ζηλιάρηδες" δράστες. Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές! Πηγή: radar.gr

ΝΑΝΤΙΑ ΜΠΟΥΛΕ Τον Ιανουάριο η πρεμιέρα του παιχνιδιού

Posted: 19 Oct 2012 11:15 AM PDT

Ως γνωστόν τον τελευταίο καρό πολλά ακούστηκαν σχετικά με το εάν θα μείνει τελικά στο "συρτάρι", το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 "The biggest gameshow of the world", που θα παρουσιάσει η Νάντια Μπουλε. Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα γνωστού περιοδικού, το κώλυμα που παρουσιάστηκε λύθηκε και τον Ιανουάριο αναμένεται να βγει στο αέρα το παιχνίδι. Το περιοδικό "Tv Zάπινγκ" γράφει, σύμφωνα με πηγές μέσα από τον ΑΝΤ1, ότι η όποια οικονομική αναστάτωση είχε προκληθεί να βρίσκεται σε καλό δρόμο και την εκπομπή να προβάλλεται κανονικά, τον Ιανουάριο 2013. Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές! Πηγή: radar.gr

ΤΟΥΡΚΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ Τον "βάφτισαν" Έλληνα από ντροπή για το τραγούδι του

Posted: 19 Oct 2012 10:15 AM PDT

Μία καμπάνια ελληνοποίησης του Τούρκου τραγουδιστή Αττίλα Τας (Atilla Ta) έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο λόγος είναι ένα τραγούδι του, το οποίο προκάλεσε την ντροπή και την αηδία των Τούρκων χρηστών. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής κυκλοφόρησε το τραγούδι «Yamyam Style», που είναι παραλλαγή του γνωστού νοτιοκορεάτικου Gangnam Style. Όπως αναφέρει η hurriyetdailynews, αμέσως οι χρήστες άρχισαν να αφήνουν σχόλια στο βίντεο που ανέβηκε στο Yοutube,  περιγράφοντάς τον ως Έλληνα και εκφράζοντας το θαυμασμό τους προς το πρόσωπό του. Τον μετονόμασαν μάλιστα σε «Athillas Tashos». Σχόλια όπως «I Love Greece! I Love Athillas Tashos!», «Greeks are very lucky, they have Athillas Thasos», «Best of Greece» ή «I love You, Greek music» κατέκλυσαν το δίκτυο. Το «κίνημα» διαδόθηκε και σε άλλα μέσα, όπως το 9Gag και το Twitter, σε τέτοιο βαθμό που το hashtag #athillasthasos έγινε μέχρι και παγκόσμια τάση! Για χάρη του τραγουδιστή δημιουργήθηκε μέχρι και σελίδα στην online εγκυκλοπαίδεια Wikipedia, αν και οι διαχειριστές της τη διέγραψαν σύντομα, λόγω ελλιπών στοιχείων. Ωστόσο, η «καμπάνια» συνεχίζεται καθώς οι Τούρκοι χρήστες συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το διαδίκτυο με σχόλια. Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές! Πηγή: radar.gr

Εκατομμύρια τουρίστες σε φεστιβάλ αφιερωμένο στο σεξ

Posted: 19 Oct 2012 09:15 AM PDT

Με παράδοση 25 ετών στην πλάτη του, το Exotic Erotic Ball παραμένει ένα από τα πλέον ξέφρενα σεξοπάρτι των ΗΠΑ, όπου και συρρέουν τύποι όλων των ειδών με έναν και μόνο σκοπό: να απελευθερώσουν το «κτήνος» που κρύβουν μέσα τους. Ξεκίνησε πριν από τέσσερις ημέρες και κρατά περίπου δέκα. Τι θα συναντήσετε ; Ό,τι ονειρεύεστε, θεόρατα κολονάτα ποτήρια με γυμνά κορίτσια μέσα να παίρνουν το μπάνιο τους... Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές! Πηγή: radar.gr

ΙΝΔΟΣ ΜΑΘΟΥΣΑΛΑΣ Έγινε πατέρας σε ηλικία 96 ετών!

Posted: 19 Oct 2012 08:15 AM PDT

Ο Ινδός Ραμίτ Ραγκάβ έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά στα 96 του χρόνια! Παντρεμένος τα τελευταία 22 χρόνια με την 54χρονη σήμερα Σανκουντάλα, ο Ραμίτ και η γυναίκα του δεν κατάφερναν να τεκνοποιήσουν μέχρι πριν δύο χρόνια. Το 2010 και σε ηλικία 94 χρονών, ο Ινδός απέκτησε τον πρώτο του γιο, ενώ δύο χρόνια αργότερα καλωσόρισε στην οικογένεια του το δεύτερο παιδί, διεκδικώντας τον τίτλο του γηραιότερου πατέρα στον κόσμο. Ο ίδιος θεωρεί ευλογημένο τον εαυτό του που απέκτησε δύο υγιείς γιους του σε αυτή την ηλικία και δηλώνει πως απολαμβάνει την πατρότητα. Ο Ραμίτ παραδέχεται ότι κάνει σεξ με τη γυναίκα του δύο με τρεις φορές την ημέρα, ωστόσο δεν επιθυμεί άλλα παιδιά γι' αυτό το λόγο και οι δύο θα υποβληθούν σε στείρωση. Πάντως εκφράζει πικρία για τους γείτονές του, που τον φθονούν και τον ζηλεύουν για τις σεξουαλικές του ικανότητες. Ο Ινδός Ραμίτ έχει υψηλές προσδοκίες για τους γιους του και ελπίζει μια μέρα να καταξιωθούν επαγγελματικά. Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές! Πηγή: radar.gr

ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ Την Τρίτη επιστρέφει το "Αλ Τσαντίρι νιουζ"

Posted: 19 Oct 2012 07:15 AM PDT

Μέτα από τρεις μήνες απουσίας, επιστρέφει το "'Αλ Τσαντίρι Νιούς". Ο Λάκης Λαζόπουλος θα πει την πρώτη καλησπέρα της νέας σεζόν την Τρίτη στις 21:00 από τη συχνότητα του ALPHA. Στο τρέιλερ μάλιστα που έχει ήδη κυκλοφορήσει ο γνωστός ηθοποιός εμφανίζεται να χορεύει στους ρυθμούς του Gangnam Style. Δείτε το βίντεο: Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές! Πηγή: radar.gr
You are subscribed to email updates from In-fo-Stires To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. Email delivery powered by Google Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610
-- Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Hotline τη 10/20/2012 07:12:00 π.μ.

Η γκάφα του Σπυρόπουλου! Δεν ήξερε την Αραβανή!

Posted: 20 Oct 2012 07:24 AM PDT

Η γκάφα του Σπυρόπουλου! Δεν ήξερε την Αραβανή!

Ο Κώστας Σπυρόπουλος σήμερα ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Μες στην καλή χαρά»! Όλα κυλούσαν μια χαρά μέχρι που έκανε την... γκάφα!

 

Ο ηθοποιός ήθελε να αποκαταστήσει έναν φίλο του, που εκείνη την ώρα του έστειλε μήνυμα στο κινητό! Τότε η Ναταλία Γερμανού του πρότεινε να τον γνωρίσει στην Ευαγγελία Αραβανή, μιας και η παρουσιάστρια θέλει να την αποκαταστήσει! Τότε ο ηθοποιός κοίταξε γύρο του και με απορία ρώτησε: «ποιά είναι η Ευαγγελία, η κοπέλα εκεί;». Η Ναταλία του έδειξε με το χέρι ποια είναι! Βρε, Κώστα πώς πας σε μία εκπομπή αν δεν ξέρεις τους συμπαρουσιαστές;

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές