Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Pantocratoria©


Pantocratoria©


Η γυναίκα του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού....που κολάζει και Άγιο!!!

Posted: 16 Sep 2012 02:17 PM PDT

Η γυναίκα του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Λευκωσίας Carlos Andre, που κολάζει και Άγιο!!!

Είναι γυναίκα του Carlos Andre ο οποίος έχει αγωνιστεί στην Δόξα Κατωκοπιάς και Ολυμπιακό Λευκωσίας.  Η Sara Santos επέστρεψε στην "Μεγαλόνησο" και έφερε μαζί της το πολύ καυτό κορμί που έχει κολάζοντας μας μόλις την βλέπουμε. Απολαύστε την.

Πόσο καθαρή είναι η ΕΥΠ κύριε Δένδια;

Posted: 16 Sep 2012 12:36 PM PDT

Πόσο καθαρή είναι η ΕΥΠ κύριε Δένδια; news.e citymap.gr

Μήπως πρέπει να ελέγχονται και οι ελέγχοντες;

 

Μία παράξενη ιστορία, με ανάμιξη της ΕΥΠ, ενός αλλοδαπού πληροφοριοδότη της και 186.000 ευρώ που «έκαναν φτερά», συνέβη πριν δύο περίπου χρόνια. Η συμμετοχή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στον αγώνα κατά της λαθρομετανάστευσης, είναι εκτός από επιβεβλημένη και ένα γεγονός το οποίο σε αρκετές περιπτώσεις είχε πολύ θετικά αποτελέσματα στην προστασία της χώρας από περίεργες «εισόδους λαθρομεταναστών» λόγω της άψογης λειτουργίας του αρμόδιου τμήματος της ΕΥΠ επί μακρόν και κυρίως μέχρι την ανάληψη της ηγεσίας της ΕΥΠ από τον κύριο Μπίκα.

Όμως, η περίπτωση στην οποία αναφερόμαστε είναι μάλλον περίεργη, αφού ενώ υπήρξε μαζική σύλληψη, στη συνέχεια έγινε απελευθέρωση 60 λαθρομεταναστών και του μεταφορέα τους, ενώ εξαφανίσθηκε το σύνολο του χρηματικού τιμήματος μεταφοράς των άρτι λαθραία αφιχθέντων ...;

Τι συνέβη, τότε, κύριε Δραβίλλα;

Φυσικά γνωρίζετε το ρητό «η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να δείχνει τίμια, αλλά και να είναι».

Μήπως πρέπει να προχωρήσετε στις σχετικές ενέργειες, αφού μέσα από την αφήγηση του περιστατικού προκύπτουν «γκρίζα σημεία» για την υπηρεσία στην οποία προΐστασθε και η οποία απαιτείται να ενεργεί (και πολλές φορές συμβαίνει) ακόμη και στα λεπτά όρια μεταξύ νομιμότητας και παρανομίας, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση αποδεκτό να συμμετέχει σε ενέργειες οι οποίες δεν καλύπτονται από το νόμο;

Δεν πρέπει να γνωρίζουμε και να γνωρίζετε κι εσείς κύριε Δραβίλλα το τι έγινε μ΄ αυτή την υπόθεση που την ευθύνη είχε η Γ΄ Διεύθυνση της ΕΥΠ και κυρίως η Β΄ Υποδιεύθυνσή της και το αρμόδιο Τμήμα Λαθρομετανάστευσης των οποίων βέβαια την υψηλή εκοπτεία είχε ο μέχρι πρόσφατα Α' υποδιοικητής της υπηρεσίας κύριος Φ. Παπαγεωργίου;

Από όσα γνωρίζουμε, η υπόθεση «θάφτηκε» και από τα ΜΜΕ με διαδικασίες «κατεπείγοντος» ...; Κι επειδή οι καιροί είναι πονηροί και ίσως κάποιοι σκέφτονται να κάνουν την κρίση ευκαιρία για τους ίδιους, μήπως θα πρέπει να κοιτάξετε προς τα πίσω και να δείτε ποιος και πως λειτουργεί μέσα στην άκρως ευαίσθητη Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών;

Διαβάστε την «είδηση» και προσέξτε τα σκοτεινά σημεία της. Πραγματικά, αξίζουν «συγχαρητηρίων» όλοι οι μετέχοντες σε αυτήν, αλλά το ερώτημα μένει: Πού ή σε ποιους πήγαν τα λεφτά;

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ...;

Μία από τις πλέον περίεργες ιστορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας με ουσιαστική συμμετοχή των υπηρεσιών της ΕΥΠ και τους πληροφοριοδότες της, αλλά και με εμπλοκή των υπηρεσιών της Ασφάλειας Αττικής και των αστυνομικών του Τμήματος Αλλοδαπών, ξεκίνησε από τα μεσάνυχτα της περασμένης Δευτέρας και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Η ιστορία έχει όλα τα συστατικά σεναρίου φαρσοκωμωδίας: Μία τεράστια νταλίκα με πλαστές πινακίδες, 60 λαθρομετανάστες που πλήρωσαν -αλήθεια σε ποιους; - από 3.000 ευρώ έκαστος για να φτάσουν μέχρι τηνΑθήνα, αστυνομικούς που, ξαφνικά, πετούν τα όπλα τους, έναν πράκτορα της ΕΥΠ και έναν αξιωματικό της ΕΥΠ, τον κ. Βασίλη, που έφτασε ασθμαίνοντας στην Ασφάλεια Αττικής για να καλύψει τον υφιστάμενό του ...;

Η τραγελαφική ιστορία διαδραματίζεται στη διαδρομή από τα Λουτρά της Ωραίας Ελένης μέχρι τον Ασπρόπυργο. Τέσσερις αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρακολουθούν μια νταλίκα γεμάτη με λαθρομετανάστες, που έχει ξεκινήσει από το χωριό Αμώνι της Κορίνθου με προορισμό την Αθήνα. Οι τέσσερις ένστολοι, δύο υπαστυνόμοι και ...; δύο υπαξιωματικοί, κινούνται μεαυτοκίνητα που έχουν συμβατικές πινακίδες, το ένα μπροστά από την νταλίκα και το δεύτερο πίσω. Τους 60 λαθρομετανάστες, που είναι στοιβαγμένοι στην νταλίκα, είχαν προηγουμένως παρατήσει δουλέμποροι στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης, υπό την παρακολούθηση λιμενικών. Την νταλίκα οδηγεί ο Α.Μ., Έλληνας από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Εκτός από τους άνδρες του Τμήματος ΤΣΕ των Αλλοδαπών, όμως, την νταλίκα παρακολουθούν και δύο Ιρακινοί πράκτορες της ΕΥΠ, ο 35χρονος Άσο, όπως είναι γνωστός στην υπηρεσία του, κι ένας συμπατριώτης του που οδηγεί το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των «Επικαίρων», την όλη επιχείρηση διευθύνει ο Β' υπαρχηγός της ΕΥΠ Φώτης Παπαγεωργίου από το μέγαρο της οδού Κατεχάκη.

Η περίεργη αυτοκινητοπομπή σταματά στα φανάρια του Ασπροπύργου, όπου οι τέσσερις αστυνομικοί του Αλλοδαπών αποφασίζουν να επέμβουν. Ακινητοποιούν την νταλίκα στα φανάρια και ...; ξεκινούν τα μπερδέματα για όλη την παρέα! Όπως υποστηρίζουν οι αστυνομικοί του Αλλοδαπών, κάποιοι πάνε να τους ακινητοποιήσουν. Ένας από τους αστυνομικούς πυροβολεί στον αέρα και στη συνέχεια ...; όλοι μαζί παραδίδουν τα όπλα τους στους αγνώστους, δηλαδή στον Άσο, τον πράκτορα της ΕΥΠ ...;!

Η σκηνή διαδέχεται η μία την άλλη και θυμίζει θέατρο του παραλόγου.O δεύτερος Ιρακινός αρπάζει το τιμόνι της νταλίκας και εξαφανίζεται με τους λαθρομετανάστες! Ο Άσο, ο οδηγός της νταλίκας και ένας Ινδός αρπάζουν τα όπλα των αστυνομικών και εξαφανίζονται με τη σειρά τους!

Τελικά, ειδοποιούνται αστυνομικοί του Τμήματος Διαρρηκτών και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και ψάχνουν στον Ασπρόπυργο όπου εντοπίζουν τους τρεις που διέφυγαν με τρία από τα όπλα των αστυνομικών. Όλοι μεταφέρονται στην Ασφάλεια Αττικής, όπου η κωμωδία συνεχίζεται με άφθονο γέλιο ...;

Ο Άσο αποκαλύπτει ότι δουλεύει για την ΕΥΠ, ο οδηγός της νταλίκας λέει ότι ...; κοιμόταν όταν τον έπιασαν και οι τέσσερις αστυνομικοί του Αλλοδαπών φωνάζουν ότι τους επιτέθηκαν άγνωστοι με Καλάσνικοφ!

Λίγο αργότερα καταφθάνει και ο υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΥΠ, ο κ. Βασίλης, ο οποίος συναντά τον προϊστάμενο του Τμήματος Διαρρηκτών και το διοικητή της υπηρεσίας κ. Δικόπουλο, παλιό γνώριμο από την ΕΥΠ, προκειμένου να λήξει η υπόθεση.

Αμέσως μετά η Αστυνομία ανακοινώνει σταδιακά τις συλλήψεις των τριών, του Άσο, του οδηγού της νταλίκας και του Ινδού, αρκετές ώρες μετά τη σύλληψή τους και όταν το θέμα αρχίζει και παίρνει διαστάσεις δημοσιότητας.

Μέσα σε αυτό το διάστημα ο αξιωματικός της ΕΥΠ επικοινωνεί με το δεύτερο Ιρακινό με την νταλίκα και τους λαθρομετανάστες, όπου βρίσκονται στην οδό Δημοκρατίας στο Πέραμα κι ενώ τα ΜΜ"Ε" αντιλαμβάνονται το φιάσκο της Αστυνομίας.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν για την ΕΥΠ είναι πολλά.

Τι έγινε με τον δεύτερο Ιρακινό της νταλίκας, τι έγινε με τους λαθρομετανάστες και τι έγινε με τις 180.000 ευρώ, παραμένει μυστήριο ...;

Λοιπόν, τι λέτε κύριε Δραβίλλα;

Αξίζει να το ψάξετε; Ή προτιμάτε η ευαίσθητη υπηρεσία που διοικείτε να περιέχει σκοτεινά σημεία τα οποία αμαυρώνουν την ποιότητα των υπαλλήλων της αλλά και το ίδιο το έργο της;

Κωνσταντίνος

ΥΓ: Και σαν συτερόγραφο, κύριε Δραβίλα και κύριε Δένδια, για να μάθετε (αν δεν τα γνωρίζετε ήδη) περί λαθρομεταναστών σας προτείνουμε να μελετήσετε το βίντεο που ακολουθεί.

[Best of the Best] Himaira

Posted: 16 Sep 2012 12:21 PM PDT

Himaira


"Ξένιος Ζευς": Οργανωμένο σχέδιο για νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών! «Χρυσωρυχείο» η Μύκονος ΠΑΤΡΑ: Τροχόσπιτο περιφερόμενος οίκος ανοχής Σαν σήμερα γνωρίσαμε τον... Ντόναλτ Ντακ Η αλήθεια για τη μάχη του Μελιγαλά Οι κινήσεις για την ΑΟΖ Μήνυμα τρόμου από την Αλ- Κάιντα: «Σκοτώστε κι άλλους Αμερικανούς» Η παπαδιά έγινε τραγούδι. Απολαύστε το Κυνηγοί Φαντασμάτων: Το πιο φρικιαστικό EVP που έχει καταγραφεί ποτέ (video) 230.000 άνθρωποι κινδυνεύουν να έχουν μολυνθεί από θανατηφόρο ιό ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Στο έλεος της εγκατάλειψης από το κράτος, βγήκε γυμνός στους δρόμους ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ:Την μαστίγωσαν επειδή είχε φίλο!Δείτε ποιοι ζητούν ανθρωπισμό! Νά πώς γίνονται τα τροχαία ….. Τραυματίστηκαν στην Κύπρο οι Άννα Παναγιωτοπούλου, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρύσα Ρόπα κ.α Τα 10 λάθη στο μακιγιάζ που σας προσθέτουν... 10 χρόνια Νιφάδες ¨ξηρού πάγου¨ στον Άρη Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Τζένη Καρέζη & Ζάχος Χατζηφωτίου Η λύση είστε ΕΣΕΙΣ! Συμβουλές για το e-banking Άλλαξε το ρεκόρ της υψηλότερης θερμοκρασίας όλων των εποχών Ξεκαρδιστική φάρσα με καταστροφή αυτοκινήτου! Άγνωστή έδωσε σε μωρό να πιει λευκαντικό! Το ταξίδι που σχεδίαζε για χρόνια ήταν το τελευταίο του Εγκαινιάζεται η πρώτη υπερσύγχρονη φυλακή - θα έχει 300 κάμερες CCTV κάμερα συνέλαβε τηλεμεταφορά στην Κίνα

"Ξένιος Ζευς": Οργανωμένο σχέδιο για νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών!

Posted: 16 Sep 2012 11:00 AM PDT

Το σχέδιο «Ξένιος Ζευς» που μόλις πρόσφατα επινόησε η κυβέρνηση Σαμαρά για να... αντιμετωπίσει –δήθεν- το πρόβλημα των λαθρομεταναστών, αποτελεί μέρος οργανωμένου σχεδίου που αποσκοπεί όχι μόνο στην παραμονή αλλά στην νομιμοποίηση και τη χρησιμοποίησή τους ως φθηνό εργατικό προσωπικό από τους ξένους επενδυτές. Οι λαθρομετανάστες που μαντρώνονται σε στρατόπεδα, θα χρησιμεύσουν σύντομα ως εργατικά χέρια στις λεγόμενες ΕΟΖ (Ειδικές Οικονομικές Ζώνες).
Συνέχεια του άρθρου...

«Χρυσωρυχείο» η Μύκονος

Posted: 16 Sep 2012 10:30 AM PDT

Το νησί έκανε τζίρο 1,5 δισ. ευρώ σε 2 μήνες!
Συνέχεια του άρθρου...

ΠΑΤΡΑ: Τροχόσπιτο περιφερόμενος οίκος ανοχής

Posted: 16 Sep 2012 10:00 AM PDT

Σε μετακινούμενος στέκι αγοραίου έρωτα στο οποίο προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με το αζημίωτο αλλοδαπές έχει μετατραπεί το τελευταίο διάστημα τροχόσπιτο το οποίο οι υπεύθυνοι του κυκλώματος το μεταφέρουν κάθε δυο με τρεις ημέρες σε διαφορετικό σημείο.
Συνέχεια του άρθρου...

Σαν σήμερα γνωρίσαμε τον... Ντόναλτ Ντακ

Posted: 16 Sep 2012 09:30 AM PDT

Ο Ντόναλντ Ντακ (Donald Duck), μία λευκή πάπια με ανθρώπινα χαρακτηριστικά και ρούχα ναύτη, είναι ένας από τους δημοφιλέστερους χαρακτήρες της Walt Disney.
Συνέχεια του άρθρου...

Η αλήθεια για τη μάχη του Μελιγαλά

Posted: 16 Sep 2012 09:00 AM PDT

Ο εμφύλιος πόλεμος δίχασε την Ελλάδα.
Η μάχη του μελιγαλά, είναι ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά παραδείγματα για το τι συμβαίνει όταν το μίσος γίνεται κυρίαρχο καο αδελφός σκοτώνει αδελφό.
Συνέχεια του άρθρου...

Οι κινήσεις για την ΑΟΖ

Posted: 16 Sep 2012 08:31 AM PDT

Ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ)--Νίκος Λυγερός, Οι κινήσεις για την ΑΟΖ
Οι κινήσεις για την ΑΟΖ δεν επικεντρώνονται αποκλειστικά στη θέσπιση, αλλά ήδη στις συμφωνίες για τις οριοθετήσεις. Και ο λόγος είναι απλός. Η θέσπιση είναι θεσμική και έχει ένα συμβολικό χαρακτήρα, όπως και η υπογραφή του Δικαίου της Θάλασσας. Διότι όταν υπάρχει το θέμα της επικάλυψης, η οριοθέτηση είναι απαραίτητη. Συνεπώς πρέπει από τώρα και παράλληλα με τη διαδικασία της θέσπισης, να κάνουμε διπλωματικές επαφές με τις χώρες, οι οποίες είναι θετικές προς την Ελλάδα για να προχωρήσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά προς τη συμφωνία που θα επιτρέψει άμεσα την επίσημη οικοπεδοποίηση από τις δύο πλευρές και βέβαια το πλαίσιο της συνεκμετάλλευσης, όταν το κοίτασμα βρίσκεται ακριβώς στη διαχωριστική γραμμή η οποία είναι η μέση γραμμή στη μεγάλη πλειοψηφία των περιπτώσεων. Σε αυτό το πεδίο βρίσκονται η Αλβανία, η Ιταλία και βέβαια η Κύπρος. Η πρώτη θέλει και αυτή μια οριοθέτηση, διότι κατανοεί ότι είναι απαραίτητη για το πέρασμα του αγωγού. Η δεύτερη δεν έχει ουσιαστικό πρόβλημα, διότι έχει ήδη συμφωνήσει με την Ελλάδα για την υφαλοκρηπίδα από το 1977, και απλώς πρέπει να αποφύγει το θέμα της συμφωνίας με την Τυνησία, για να προχωρήσει στη μετατροπή για οριοθέτηση της ΑΟΖ.
Όσον αφορά στην Κύπρο, το θέμα είναι ακόμα πιο ξεκάθαρο, διότι η οριοθέτηση είναι γραμμική κατά συνέπεια χρειάζονται ουσιαστικά μόνο δύο σημεία. Επιπλέον, η Κύπρος με το Ισραήλ και την Ελλάδα, είναι υποψήφια για χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση για δύο μεγάλα προγράμματα που αφορούν στο φυσικό αέριο με τον αγωγό και το ηλεκτρικό καλώδιο. Σε αυτό το πεδίο η οριοθέτηση της ΑΟΖ με την Ελλάδα είναι απαραίτητη για να μην υπάρχει καμιά εξωτερική παρέμβαση, ενόχληση και καθυστέρηση της διαδικασίας, αφού πρόκειται για την τροφοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έτσι οι κινήσεις της ΑΟΖ αφορούν και στις οριοθετήσεις της Ελλάδας, διότι δημιουργούν κι ένα συμμαχικό πλαίσιο μεταξύ κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης κι όχι μόνο. Λειτουργώντας ταυτόχρονα, επισπεύδουμε τη διαδικασία και μπορούμε να βοηθήσουμε πιο αποτελεσματικά τον ελληνικό λαό που υποφέρει από την οικονομική κατάσταση. Διότι μόνο με αυτές τις κινήσεις μπορούμε να γίνουμε κατανοητοί από τους ξένους στρατηγικούς επενδυτές ακριβώς όπως έκανε και η Κύπρος, ειδικά με το δεύτερο γύρο αδειοδότησης, όπου κατάφερε να προσελκύσει 15 εταιρείες-κοινοπραξίες και αυτές να είναι υποψήφιες για 9 από τα 12 οικόπεδα. Για να ξεπεράσουμε το αδύναμο σημείο της πατρίδας μας, πρέπει να λειτουργήσουμε παράλληλα και στη θέσπιση και στην οριοθέτηση της ελληνικής ΑΟΖ.
Νίκος Λυγερός-Ελληνική ΑΟΖ

Μήνυμα τρόμου από την Αλ- Κάιντα: «Σκοτώστε κι άλλους Αμερικανούς»

Posted: 16 Sep 2012 08:30 AM PDT

Τρομακτικές διαστάσεις λαμβάνει το κύμα διαδηλώσεων που έχει εξαπλωθεί σε όλο το μουσουλμανικό κόσμο για την επίμαχη ταινία... με τον προφήτη Μωάμεθ και το μήνυμα τρόμου από την Αλ- Κάινατ, ήρθε να πυροδοτήσει ακόμα πιο πολύ την αντι-αμερικανική οργή σε χώρες της Μέσης Ανατολής.
Συνέχεια του άρθρου...

Η παπαδιά έγινε τραγούδι. Απολαύστε το

Posted: 16 Sep 2012 08:00 AM PDT

Σε στίχους Αναστασίας Δούμα..Δείτε το βίντεο...
Συνέχεια του άρθρου...

Κυνηγοί Φαντασμάτων: Το πιο φρικιαστικό EVP που έχει καταγραφεί ποτέ (video)

Posted: 16 Sep 2012 07:30 AM PDT

Τον Ιανουάριο του 2007, το κέντρο κυνηγών φαντασμάτων στις Συρακούσες της Νέας Υόρκης (CNYGH), κλήθηκαν να διερευνήσουν το παλιό ξενοδοχείο «Griffou», στα βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης – έναν πρώην οίκο ανοχής και τη σκηνή μιας δολοφονίας-αυτοκτονίας του 1905.
Συνέχεια του άρθρου...

230.000 άνθρωποι κινδυνεύουν να έχουν μολυνθεί από θανατηφόρο ιό

Posted: 16 Sep 2012 07:00 AM PDT

Τρεις Αμερικανοί έχουν ήδη πεθάνει από τον ιό Hantα που εμφανίστηκε στο Πάρκο Γιοσέμιτι.
230.000 επισκέπτες πρέπει να ειδοποιήσει το Πάρκο Γιοσέμιτι στην Καλιφόρνια καθώς υπάρχει η πιθανότητα να έχουν έλθει σε επαφή με το θανατηφόρο ιό Hanta κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού.
Συνέχεια του άρθρου...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Στο έλεος της εγκατάλειψης από το κράτος, βγήκε γυμνός στους δρόμους

Posted: 16 Sep 2012 06:30 AM PDT

H ιστορία συγκλονίζει και οι φωτογραφίες του «Κόσμου» είναι ενδεικτικές για το δράμα που ζουν κάποια αδέλφια με έντονα ψυχιατρικά προβλήματα. Το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης το κέντρο της...
Συνέχεια του άρθρου...

ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ:Την μαστίγωσαν επειδή είχε φίλο!Δείτε ποιοι ζητούν ανθρωπισμό!

Posted: 16 Sep 2012 06:15 AM PDT

Μια έφηβη 16 ετών, η Σαμπέρα, μαστιγώθηκε στην επαρχία Γκάζνι του νότιου Αφγανιστάν επειδή είχε σχέση με έναν νεαρό άνδρα, όπως έγινε γνωστό από τις τοπικές αρχές.
Συνέχεια του άρθρου...

Νά πώς γίνονται τα τροχαία …..

Posted: 16 Sep 2012 06:00 AM PDT

Και μετά αναρωτιόμαστε … τελικά ποιος έφταιγε που έγινε αυτό το τροχαίο .. και ατυχές συμβάν ……. Τα φανάρια στην πόλη της Θεσσαλονίκης .. λειτουργούν με λάμπες μιας χρήσεως … δηλαδή αν καεί δεν την αλλάζουν …..
Συνέχεια του άρθρου...

Τραυματίστηκαν στην Κύπρο οι Άννα Παναγιωτοπούλου, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρύσα Ρόπα κ.α

Posted: 16 Sep 2012 05:45 AM PDT

Οκτώ διάσημοι ελλαδίτες ηθοποιοί του θιάσου «Τι βουλή θα παραδώσεις» τραυματίστηκαν τα ξημερώματα, μετά από ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού παρά την έξοδο Ζυγίου με εμπλεκόμενα τρία αυτοκίνητα.
Συνέχεια του άρθρου...

Τα 10 λάθη στο μακιγιάζ που σας προσθέτουν... 10 χρόνια

Posted: 16 Sep 2012 05:30 AM PDT

Άραγε το μακιγιάζ σας, σας ταιριάζει ή σας κάνει να δείχνετε μεγαλύτερη; Δείτε τα δέκα λάθη που κάνουν συνήθως οι γυναίκες με το μακιγιάζ τους με αποτέλεσμα να δείχνουν δέκα χρόνια μεγαλύτερες.
Συνέχεια του άρθρου...

Νιφάδες ¨ξηρού πάγου¨ στον Άρη

Posted: 16 Sep 2012 05:15 AM PDT

Νέα στοιχεία από το δορυφόρο Mars Reconnaissance Orbiter (MRO) της NASA, που βρίσκεται εδώ και χρόνια σε τροχιά γύρω από τον Άρη, παρέχουν τις καλύτερες ως τώρα ενδείξεις ότι στον πλανήτη πέφτουν νιφάδες διοξειδίου του άνθρακα.
Συνέχεια του άρθρου...

Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Τζένη Καρέζη & Ζάχος Χατζηφωτίου

Posted: 16 Sep 2012 05:00 AM PDT

Ένας υπερπολυτελής γάμος με άδοξο τέλος. Αυτή μία από τις μεγαλύτερες σταρ στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου. Αυτός ένας από τους πιο καταξιωμένους συγγραφείς και δημοσιογράφους.
Συνέχεια του άρθρου...

Η λύση είστε ΕΣΕΙΣ!

Posted: 16 Sep 2012 04:45 AM PDT

Πόσες φορές έχει τύχει, κατά την αναζήτησή σας για εργασία, να αποδώσετε σε ατυχία το ότι κάποιος άλλος πρόλαβε την πολυπόθητη θέση που είχατε ανακαλύψει ή το ότι δεν μάθατε εγκαίρως ένα συγκεκριμένο και πολύ ενδιαφέρον πόστο.
Συνέχεια του άρθρου...

Συμβουλές για το e-banking

Posted: 16 Sep 2012 04:30 AM PDT

Πολύ συχνά λαμβάνουμε μηνύματα στον υπολογιστή μας, όπου ο αποστολέας εμφανίζεται ως Τράπεζα, η οποία μας ζητάει να επισκεφτούμε την ιστοσελίδα της, με σκοπό τη συμπλήρωση των προσωπικών μας στοιχείων, γιατί, όπως αναγράφεται στο e-mail τους, τα στοιχεία είναι ελλιπή.
Συνέχεια του άρθρου...

Άλλαξε το ρεκόρ της υψηλότερης θερμοκρασίας όλων των εποχών

Posted: 16 Sep 2012 04:15 AM PDT

Τα τελευταία 100 περίπου χρόνια, η περιοχή Ελ Αζίζια στις ακτές της Λιβύης θεωρούνταν ότι κατείχε το ρεκόρ της υψηλότερης θερμοκρασίας που έχει καταγραφεί ποτέ στη Γη.
Συνέχεια του άρθρου...

Ξεκαρδιστική φάρσα με καταστροφή αυτοκινήτου!

Posted: 16 Sep 2012 04:00 AM PDT

Είσαι στο δρόμο. Σταματάς έναν περαστικό και του ζητάς να προσέχει για λίγα τα ψώνια σου για να πας τουαλέτα.Ξαφνικά ένας γερανός εμφανίζεται από το πουθενά, παίρνει το αυτοκίνητό σου και το χάνει χίλια κομμάτια!
Συνέχεια του άρθρου...

Άγνωστή έδωσε σε μωρό να πιει λευκαντικό!

Posted: 16 Sep 2012 03:45 AM PDT

Τρομακτικό περιστατικό στο νότιο Λονδίνο...
Ένα μωρό 11 μηνών βρέθηκε κοντά στο θάνατο αφού ήπιε... λευκαντικό που του έδωσε μία άγνωστη γυναίκα!
Συνέχεια του άρθρου...

Το ταξίδι που σχεδίαζε για χρόνια ήταν το τελευταίο του

Posted: 16 Sep 2012 03:30 AM PDT

Όπως οι περισσότεροι γονείς ο Chris και η Kathy Coker αγωνιούσαν όταν ο 24χρονος γιος τους Bradley αναχώρησε για ένα ταξίδι διάρκειας δέκα μηνών σε όλο τον κόσμο. Παρότι γνώριζαν πως ήταν συνετός και προσεκτικός, δεν μπορούσαν να μην ανησυχούν για τυχόν απρόοπτα.
Συνέχεια του άρθρου...

Εγκαινιάζεται η πρώτη υπερσύγχρονη φυλακή - θα έχει 300 κάμερες

Posted: 16 Sep 2012 03:15 AM PDT

Το νέο σωφρονιστικό κατάστημα θα ξεκινήσει τη λειτουργία του σε έναν μήνα. Είναι από τα πλέον ασφαλή στην χώρα με χωρητικότητα 600 κρατουμένων.
Οι νέες φυλακές καταλαμβάνουν έκταση 50 στρεμμάτων και αποτελούνται από 5 πτέρυγες κάθε μια εκ των οποίων έχει 40 τρίκλινα κελιά.
Συνέχεια του άρθρου...

CCTV κάμερα συνέλαβε τηλεμεταφορά στην Κίνα

Posted: 16 Sep 2012 03:00 AM PDT

Ένα παράξενο και ανεξήγητο γεγονός συνέβη στην Κίνα στις 5 Σεπτεμβρίου του 2012 Μία τηλεμεταφορά που συλλαμβάνεται από κάμερα παρακολούθησης . Ένα άτομο σε μια μοτοσικλέτα σώζεται από έναν άγνωστο με τηλεμεταφορά πριν βρεθεί κάτω από τις ρόδες ενός φορτηγού.
Συνέχεια του άρθρου...
You are subscribed to email updates from Himaira To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. Email delivery powered by Google Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610
-- Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Best of the Best τη 9/16/2012 09:21:00 μ.μ.

[Best of the Best] [Lost Empire] Νέος σύνδεσμος

Posted: 16 Sep 2012 12:11 PM PDT

Η Ελενα Ματσιου δημοσίευσε στην ομάδα Lost Empire
Ελενα Ματσιου 16 Σεπτεμβρίου 9:10 μ.μ.
[PAOK SALONICA] PAOK NEWS
PAOK NEWS Όλοι οι αγώνες στο COSTA COSTA (tel. 2310.412.212 ) Posted: 16 Sep 2012 04:30 A...
Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email. -- Ανάρτηση Από τον/την pantocrator στο Best of the Best τη 9/16/2012 09:10:00 μ.μ.

[Best of the Best] [Lost Empire] Νέος σύνδεσμος

Posted: 16 Sep 2012 12:10 PM PDT

Η Valasia Katzer δημοσίευσε στην ομάδα Lost Empire
Valasia Katzer 16 Σεπτεμβρίου 9:10 μ.μ.
Γιάννα Νταρίλη...Η πιο σέξι και αισθησιακή γυμνάστρια της Ελληνικής T.V.!
Ξεκίνησε σαν μια πολύ όμορφη γυμνάστρια της Ελληνικής TV στον Πρωινό Καφέ και ξεχώρισε αμέσως με τ...
Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email. -- Ανάρτηση Από τον/την pantocrator στο Best of the Best τη 9/16/2012 09:10:00 μ.μ.

[Best of the Best] [Lost Empire] Νέος σύνδεσμος

Posted: 16 Sep 2012 12:10 PM PDT

Ο Δίκτυο Ενημέρωσης δημοσίευσε στην ομάδα Lost Empire
Δίκτυο Ενημέρωσης 16 Σεπτεμβρίου 9:10 μ.μ.
Γιάννα Νταρίλη...Η πιο σέξι και αισθησιακή γυμνάστρια της Ελληνικής T.V.!
Ξεκίνησε σαν μια πολύ όμορφη γυμνάστρια της Ελληνικής TV στον Πρωινό Καφέ και ξεχώρισε αμέσως με τ...
Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email. -- Ανάρτηση Από τον/την pantocrator στο Best of the Best τη 9/16/2012 09:10:00 μ.μ.

[Best of the Best] [Lost Empire] Νέος σύνδεσμος

Posted: 16 Sep 2012 12:10 PM PDT

Η Ελενα Ματσιου δημοσίευσε στην ομάδα Lost Empire
Ελενα Ματσιου 16 Σεπτεμβρίου 9:09 μ.μ.
Καθηγήτρια πανεπιστημίου θήλασε το μωρό της την ώρα του μαθήματος
Την πρώτη μέρα του μαθήματος «Φύλο, πολιτισμικό φύλο» η επίκουρος καθηγήτρια Αντριέν Πάιν βρέθηκε σε...
Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email. -- Ανάρτηση Από τον/την pantocrator στο Best of the Best τη 9/16/2012 09:10:00 μ.μ.

[Best of the Best] Ο George Paradox σάς αποδέχθηκε ως φίλο στο Facebook.

Posted: 16 Sep 2012 11:51 AM PDT

facebookBestof, η George Paradox επιβεβαίωσε ότι είστε φίλοι στο Facebook.Προβολή προφίλΠροτείνετε φίλουςΤο μήνυμα έχει σταλεί στη διεύθυνση pantocratoria.bestof@blogger.com. Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε στο μέλλον αυτά τα email από το Facebook, πατήστε unsubscribe. Facebook, Inc. Attention: Department 415 P.O Box 10005 Palo Alto CA 94303 -- Ανάρτηση Από τον/την pantocrator στο Best of the Best τη 9/16/2012 08:51:00 μ.μ.

[Best of the Best] [Lost Empire] Νέος σύνδεσμος

Posted: 16 Sep 2012 11:10 AM PDT

Η Valasia Katzer δημοσίευσε στην ομάδα Lost Empire
Valasia Katzer 16 Σεπτεμβρίου 8:10 μ.μ.
[Lost Empire] Mantata News
Mantata News ΔΕΙΤΕ: Τι πάει να κάνει ο γαμπρός; Το ανέκδοτο της ημέρας! Απιστία - Κέρ...
Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email. -- Ανάρτηση Από τον/την pantocrator στο Best of the Best τη 9/16/2012 08:10:00 μ.μ.

[Best of the Best] [Lost Empire] Νέος σύνδεσμος

Posted: 16 Sep 2012 11:10 AM PDT

Η Ελενα Ματσιου δημοσίευσε στην ομάδα Lost Empire
Ελενα Ματσιου 16 Σεπτεμβρίου 8:09 μ.μ.
[PAOK SALONICA] PAOK Sport
PAOK Sport ΑΕΚ- Άρης "Ξυπνήστε, δεν παίζετε με Μπαρτσελόνες" Κάντο όπως ο Ρομπέρτο Κάρ...
Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email. -- Ανάρτηση Από τον/την pantocrator στο Best of the Best τη 9/16/2012 08:10:00 μ.μ.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές