Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Δηλητήριο μέλισσας το μυστικό ομορφιάς της Kate Middleton!

Posted: 11 Aug 2012 03:19 PM PDT


​Χάρη στο λεγόμενο «botox της φύσης» διατηρεί την λάμψη της η Kate Middleton, που μπορεί να μην την πήραν τα χρόνια, αλλά είναι Δούκισσα και πρέπει να προσέχει: το «μυστικό» της, λοιπόν, κρύβεται στο δηλητήριο μέλισσας!

Σύμφωνα με αφιέρωμα του περιοδικού «Vanity Fair» στην Kate – Catherine, η δούκισσα εφαρμόζει στο προσωπάκι της τις εν λόγω πανάκριβες και αμφιλεγόμενες θεραπείες, όπως κάνει και η Camilla, η οποία πιθανόν την «μύησε».

Το «botox της φύσης» ενεργεί χάρη στην μελιττίνη, το ενεργό συστατικό που υπάρχει στο κεντρί της μέλισσας και διαθέτει αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Η αναφυλακτική του δράσηχαλαρώνει -προσωρινά- τους μύες του προσώπου και διασπά τις κυτταρικές μεμβάνες, τονώνοντας την κυκλοφορία του αίματος.

Οι εν λόγω μάσκες είναι must στα ανάκτορα του Buckingham, ωστόσο, ειδικοί επισημαίνουν πως μπορεί το αποτέλεσμά τους να είναι εντυπωσιακό, όμως, δεν αποκλείεται να προκληθεί σοβαρή αλλεργία ή κυτταρική δυσλειτουργία!
Πηγή:star.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!


ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



ΔΕΙΤΕ: Τα πιο καυτά κορίτσια του ολυμπιακού τουρνουά beach volley

Posted: 11 Aug 2012 03:14 PM PDT

Τα πιο σέξι κορίτσια του Beach Volleyball...








Η Μαρία Τσιαρτσιάνη στον αγώνα με την Ελβετία



Η Zara Dampney της αγγλικής ομάδας στον αγώνα με τον Καναδά



Η Greta Cicolari από την ομάδα της Ιταλίας χαιρετά την ομάδα του Καναδά, Marie-Andree Lessard και Annie Martin την ώρα που αλλάζουν πλευρές στο γήπεδο



Η Greta Cicolari από την ομάδα της Ιταλίας χαιρετά την ομάδα του Καναδά, Marie-Andree Lessard και Annie Martin την ώρα που αλλάζουν πλευρές στο γήπεδο



Η Zara Dampney (αριστερά) και η Shauna Mullin από την αγγλική ομάδα στον αγώνα με τον Καναδά



Η ρώσικη ομάδα με την Anastasia Vasina και Anna Vozakova γιορτάζει τη νίκη ενάντια στην Ελβετία



Η ρώσικη ομάδα με την Anastasia Vasina και Anna Vozakova γιορτάζει τη νίκη ενάντια στην Κίνα



Η Greta Cicolari (Ιταλία) στον αγώνα με τη Ρωσία



Ρωσία: Anastasia Vasina και Anna Vozakova



Η Shauna Mullin (Αγγλία) στον αγώνα με την ομάδα της Ιταλία



Η Larissa Franca από τη Βραζιλία στον αγώνα με την Τσεχία



Μια cheerleader σε αγώνα μπιτς βόλεϊ αντρών μεταξύ Βραζιλίας και Ιταλίας



Cheerleader σε αγώνα μπιτς βόλεϊ αντρών Γερμανία-Ρωσία



Στον αγώνα Βραζιλίας-Γερμανίας



lifo.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



VIDEO: Εντυπωσιακά πειράματα με απίθανα αποτελέσματα

Posted: 11 Aug 2012 03:09 PM PDT

Η διασκεδαστική όψη της χημείας...








newsbeast.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!Δείτε πως είναι σήμερα η ΔΕΒΟΡΑ απο το "Εκείνες και γώ"

Posted: 11 Aug 2012 03:05 PM PDT

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΝΙΚΗ ΣΕΡΕΤΗ..











pistepseto
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Τραγωδία τα ξημερώματα στα Γιάννενα

Posted: 11 Aug 2012 03:00 PM PDT


Έξι άτομα μεταξύ των οποίων και ένα κοριτσάκι
δύο ετών έχασαν τη ζωή τους τα ξημερώματα του Σαββάτου σε τροχαία ατυχήματα στα Γιάννενα.

Τα δυστυχήματα συνέβησαν λίγο μετά τις 4 το πρωί.





Συγκεκριμένα το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε στην εθνική οδό Ιωαννίνων – Άρτας όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου επιχείρησε προσπέραση σε προπορευόμενο φορτηγό με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί μετωπικά με δεύτερο όχημα επίσης Ι.Χ. που έρχονταν από το αντίθετο ρεύμα.



Επί τόπου έχασαν την ζωή τους οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός ενώ οι επιβαίνοντες στα δύο οχήματα, τέσσερις τον αριθμό, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, όπου μετά από λίγη ώρα υπέκυψε στα τραύματά της μια 12χρονη κοπέλα, ενώ οι άλλοι εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.



Το δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην Εθνική οδό Ιωαννίνων – Κόζάνης, όταν συγκρούστηκαν επίσης μετωπικά δύο Ι.Χ αυτοκίνητα.



Από την σύγκρουση έχασαν την ζωή τους ο 23χρονος οδηγός μια 50χρονη γυναίκα, δύο αλλοδαποί που επέβαιναν στο ένα αυτοκίνητο και ένα κοριτσάκι 2 ετών που επέβαινε στο δεύτερο όχημα. Οι πέντε τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Προανάκριση για τα αίτια των δύο τραγικών τροχαίων έχει αναλάβει το τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων


tromaktiko


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



ΔΕΙΤΕ: Η φωτογραφία που σαρώνει το διαδίκτυο – Πως να εκμεταλλευτείτε τον καύσωνα!

Posted: 11 Aug 2012 02:54 PM PDT


Το καλοκαίρι φέτος είναι ιδιαίτερα ζεστό, γεγονός...


που με λίγη φαντασία, μπορεί ν' αποδειχθεί και άκρως…

λειτουργικό! Δείτε τί σκαρφίστηκε χρήστης του Facebook:…



24ωρο
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Tα τριακόσια ονόματα της Παναγίας

Posted: 11 Aug 2012 02:50 PM PDT

Στων Ελλήνων όλες τις κοινότητες στην εορτή της Παναγίας γίνονται μεγάλα πανηγύρια και...



μαζεύονται σ' αυτά όλοι, από όπου κι αν ζουν, από κάθε μέρος του πλανήτη.



Η πίστη, η αγάπη, η γόνιμη σκέψη και η εφευρετικότητα όχι μόνο των καλλιτεχνών και των λογίων, αλλά και του απλού πιστού λαού προς την Παναγία φαίνεται και από τις επωνυμίες που της έχουν δώσει, που ξεπερνούν τις τριακόσιες και που μπορούν να χωριστούν σε οκτώ κατηγορίες.





1. Από την παράσταση της Παναγίας στην εικόνα.

Τέτοια ονόματα είναι της Βρεφοκρατούσας, της Γλυκοφιλούσας, της Γαλακτοτροφούσας, της Πλατυτέρας των Ουρανών, της Οδηγήτριας, της Εσφιγμένης και άλλα. Είναι ακόμη το επίθετο "Δεξιοκρατούσα", ή "Δεξιά", όταν κρατάει τον Χριστό στο δεξί της χέρι και όχι προς το μέρος της καρδιάς της. Ακόμη "Μεγαλομμάτα", όταν ο εικονογράφος έχει ιστορήσει την Παναγία με μεγάλα μάτια. Υπάρχουν και ονόματα που συνδυάζονται με μιαν ιερή ιστορία. Λ.χ. Το όνομα της Εικόνας "Αξιον Εστί", που είναι θησαυρισμένη στο Ναό του Πρωτάτου, στις Καρυές του Αγίου Όρους και πήρε το όνομα από το θαύμα που επιτελέσθηκε από τον Αρχάγγελο Γαβριήλ. Κατά την Παράδοση ο Αρχάγγελος έψαλε τον γνωστό ύμνο "Αξιον εστίν.." σε πλάκα και έγινε άφαντος. Επίσης το επίθετο "Τριχερούσα" το πήρε η εικόνα από το ότι υπάρχει σ' αυτήν ένα τρίτο χέρι, που συμβολίζει το θαύμα που συνέβη στον υμνητή και δογματίσαντα για την Παναγία Άγιο Ιωάννη τον Δαμασκηνό. Το δεξί χέρι του το έκοψαν Μουσουλμάνοι και θαυματουργικά αποκαταστάθηκε. Η Παναγία η "Εσφαγμένη" ονομάστηκε έτσι γιατί κατά την Παράδοση μοναχός θύμωσε μαζί της και με μαχαίρι κτύπησε την εικόνα της Παναγίας στο πρόσωπο. Τότε από την εικόνα άρχισε να τρέχει αίμα, ενώ ο μοναχός τυφλώθηκε και έκανε ως τρελός. Ο μοναχός ζήτησε συγγνώμη και συγχωρήθηκε, αλλά το χέρι που κτύπησε την Παναγία τιμωρήθηκε, αφού έμεινε άλυωτο μετά τον θάνατο του μοναχού. Υπάρχει ακόμη η Παναγία η " Πυροβοληθείσα", στη Μονή Βατοπεδίου, αφού την εικόνα της την κτύπησαν με όπλο Τούρκοι. "Σφαγμένη" είναι και η εικόνα της Παναγίας της Πορταϊτισσας, της Μονής Ιβήρων, που ονομάστηκε έτσι με το θαύμα που έκανε η Παναγία, να φανερώσει τη θέληση της να παραμείνει στην είσοδο της Μονής ως θυρωρός, για να την προστατεύει…





2. Από τον τόπο της.



Ετσι υπάρχει η Παναγία η Αθηνιώτισσα, η Βουρλιώτισσα, η Κυκκώτισσα, η Καστριώτισσα, η Κάμπου, η Πυργιανή, η Εγκλειστριανή ( από τη Μονή του Οσίου Νεοφύτου του Εγκλείστου στην Κύπρο), η Σπηλιανή, η Μεγαλοσπηλαιώτισσα ( του Μεγάλου Σπηλαίου Καλαβρύτων), η Τουρλιανή, η Θαλασσινή, η Καλαμού, η Καμινιώτισσα, η Βλαχερνίτισσα, η Ολυμπιώτισσα, η Σουμελιώτισσα, η Πλατανιώτισσα, η Καταπολιανή, η Χοζοβιώτισσα ( στην Αμοργό από τη Μονή Χοζεβά των Αγίων Τόπων), η Νεαμονήτισσα της Χίου, η Παμμακάριστος ( από τη Μονή της Κωνσταντινούπολης), η Αγία Σιών, η Μακεδονίτισσα στη Λευκωσία, η Έλωνη, η Τροοδίτισσα, η Κυκκώτισσα, η Μαλεβή ( από το όρος Πάρνων, που λέγεται και Μαλεβός), των Χαλκέων (χαλκουργών) στη Θεσσαλονίκη, η Αμπελακιώτισσα στη Θεσσαλία.





3. Από την τεχνοτροπία του Ναού της.



 Τέτοια επίθετα είναι η Θολοσκέπαστη, η Μολυβδοσκέπαστη, η Πελεκητή, η Κρεμαστή, η Μαρμαριώτισσα.





4. Από το όνομα του κτίτορα του Ναού ή της Μονής της.



Τέτοια επίθετα είναι Παναγία η Παχειά, η Γλυκειά ( από το επίθετο Γλυκύς), η Περλιγκού, η Λυκοδήμου, η Κοροβιλιά, η Καπνικαρέα.





5. Από τον μήνα που εορτάζεται

η Παναγία: Σοτομπριανή, Βρεχούσα, Αυγουστιανή και Δεκαπεντούσα, Τριτιανή, Μεσοσπορίτισσα, Βροντού, Ακαθή ( από τον Ακάθιστο Ύμνο).





6. Από τα θαύματα της Παναγίας:



Γοργοϋπήκοος, Ελεούσα, Ελεήστρα, Γιάτρισσα, Θεραπεία, Αιματούσα ή Γαιματούσα ( σταματά την αιμορραγία), Υγεία, Υπακοή, Ψυχοσώστρα, Παραμυθία, Παρηγορήτρα, Παυσολύπη, Φανερωμένη, Μυροβλύτισσα.





7. Εγκωμιαστικά από την έξαρση της αγάπης των πιστών.



Συνήθως χρησιμοποιείται επίθετο με πρώτο συνθετικό τον χρυσό: Χρυσοκελλαριά, Χρυσοσπηλιώτισσα, Χρυσοπηγή, Χρυσογαλούσα, Χρυσοποδαρίτισσα, Χρυσοχεριά… Υπάρχουν όμως και άλλα, όπως Αγγελόκτιστη, Αερινή, Αναφωνήτρα, Επίσκεψις, Παντάνασσα, Τρανή, Χιλιαρμενίτισσα, Ανθοφορούσα, Ασπροφορούσα.





8. Αυτά που τις έδωσαν οι Υμνογράφοι της Εκκλησίας.



Κυρίως προέρχονται από τον Ακάθιστο Ύμνο: Αμόλυντος, Υψηλοτέρα, Καθέδρα, Κλίμαξ, Σκέπη, Πόλη, Παράκλησις, Επίσκεψις, Καταφυγή, Κεχαριτωμένη, Χώρα του Αχώρητου, Όρος Αλατόμητον, Ρόδο το Αμάραντον, Αρουρα Βλαστάνουσα και άλλα.





Τα προσκυνήματα στον Ελληνισμό



Τα προσκυνήματα διακρίνονται στα Πανελλήνια και στα τοπικά προσκυνήματα της Παναγίας, που οι προσκυνητές προστρέχουν σε όλη τη χώρα τις ημέρες αυτές του "Πάσχα του καλοκαιριού", όπως χαρακτηρίζεται η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Το πρώτο σε προσέλευση πιστών είναι της Μεγαλόχαρης της Τήνου, με περίπου 1.000.000 προσκυνητές ετησίως, της Σουμελά, στο Βέρμιο, με 500.000 προσκυνητές ετησίως και της Εκαντοταπυλιανής Πάρου, με 300.000 περίπου πιστούς.





Σημαντικά τοπικά προσκυνήματα της Παναγίας είναι:



Στη Θράκη:

• Στις Φέρρες η Παναγία η Κοσμοσώτειρα και στη Σαμοθράκη η Παναγία η Κρημνιώτισσα και η Καμαριώτισσα.

• Στην Κομοτηνή η Μονή της Παναγίας της Φανερωμένης.

• Στην Ξάνθη η Παναγία η Αρχαγγελιώτισσα και η Παναγία η Καλαμού.





Στη Μακεδονία:

• Στη Δράμα η Εικοσιφοίνισσα.

• Στο Κιλκίς η Παναγία η Φιλαδελφειώτισσα.

• Στη Μηχανιώνα η Παναγία η Φανερωμένη

• Στην Καστοριά η Παναγία η Μαυριώτισσα

• Στη Θεσσαλονίκη η Παναγία η Δεξιά, η Παναγία η Ελεούσα, η Παναγία η Φανερωμένη, η Παναγία η Γοργοϋπήκοος, η Παναγία η Βρεφοκρατούσα, η Παναγία των Χαλκέων.

• Στις Πρέσπες η Παναγία η Πορφυρά

• Στη Σιάτιστα η Παναγία του Μικρόκαστρου





Στην Ηπειρο

• Στην Άρτα εικόνες περίπυστες είναι της Παναγίας Ροβελίστης, Κυρίας Πεφανερωμένης, Παναγίας Γεροντίσσης, Βρεφοκρατούσης, και Σκουληκαριάς.

• Στην Παραμυθιά η Κοίμηση Θεοτόκου των Παγανιών και του Γηρομερίου.

• Στην Κόνιτσα η Μολυβδοσκέπαστη

• Στην περιοχή Τζουμέρκων (Ιωαννίνων) η Παναγία Τσούκας.









Στα Ιόνια Νησιά

• Στην Κέρκυρα της Μυρτιδιωτίσσης, της Παλαιοκαστριτίσσης, της Πλατυτέρας, της Κυράς των Αγγέλων.

• Στους Παξούς στο Νησάκι της Παναγίας.

• Στην Κεφαλληνία Υπεραγίας Θεοτόκου Άτρου, Αγριλίων, Θεμάτων, Κηπουραίων, και Παλαιοχέρσου. Επίσης η Παναγία η Φιδούσα.

• Στη Λευκάδα η Φανερωμένη.

• Στη Ζάκυνθο εικόνες περίπυστες της Αναφωνήτριας, της Σκοπιωτίσσης, της Χρυσοπηγής, της Λαουρένταινας, της Γαλανούσας, της Μυρτιδιωτίσσης, της Παναγούλας, της Σπηλούλας, της Βιγλατσούρας, της Σγουροπουλιάς, της Θαλασσομαχούσας.

• Στα Κύθηρα η Μυρτιδιώτισσα.





Στη Θεσσαλία

• Στη Μαγνησία η Παναγία η Ξενιά.

• Στην Καλαμπάκα η Κοίμηση Θεοτόκου Σταγιάδων και η Κοίμηση Θεοτόκου Βυτουμά.

• Στα Τρίκαλα η Κοίμηση Λαγκαδιάς

• Στα Φάρσαλα Παναγία η Δεμερλιώτισσα.

• Στη Σκιάθο η Παναγία η Εικονίστρα

• Στην Ελασσώνα η Παναγία η Ολυμπιώτισσα





Στη Στερεά Ελλάδα

• Στο Καρπενήσι η Παναγία η Προυσού και η Παναγία Τατάρνης.

• Στο Μεσολόγγι η Αγία Ελεούσα.

• Στη Ναύπακτο η Παναγία η Αμπελακιώτισσα.

• Στη Θήβα η Μεγάλη Παναγιά και η Παναγία η Σκριπού Ορχομενού.

• Στην Αθήνα η Κοίμηση Θεοτόκου Πεντέλης, Ρόμβης, και Παντανάσσης (Μοναστηράκι). Επίσης η Παναγία η Ελευθερώτρια, στην Κηφισιά.

• Στη Σαλαμίνα Παναγία η Φανερωμένη.

• Στη Φθιώτιδα οι Μονές Αγάθωνος και Δαμάστας

• Στη Φωκίδα η Παναγία της Βαρνακόβης.

• Στη Χαλκίδα εικόνες περίπυστες Παναγίας της Φανερωμένης Αρτάκης, της Χιλιαδούς, της Ντινιούς στην Ιστιαία, της Κοιμήσεως Θεοτόκου Μάτζαρη Οξυλίθου.





Στην Πελοπόννησο

• Στην Κόρινθο η Παναγία η Φανερωμένη Χιλιομοδίου.

• Στα Καλάβρυτα της Μονής Μεγάλου Σπηλαίου. Επίσης περίπυστες εικόνες Παναγίας της Τρυπητής, της Μακελλαριάς και το Προσκύνημα της Παναγίας της Πλατανιώτισσας.

• Στην Πάτρα η Κοίμηση του Γηροκομείου.

• Στην Ηλεία η Κοίμηση Θεοτόκου Κρυονερίου Αγίας Ελεούσης Βαρθολομιού και Χρυσοπηγής Δίβρης.

• Στη Μεσσηνία η Κοίμηση της Θεοτόκου Μονής Βουλκάνου.

• Στη Λακωνία η Παναγία η Χρυσαφίτισσα στη Μονεμβασία και η Παναγία η Παντάνασσα στον Μυστρά.

• Στην Αρκαδία η Παναγία η Έλωνη, της Αρτοκωστάς, της Παλαιοπαναγιάς, της Μαλεβής. Επίσης η Κοίμηση Θεοτόκου Κερνίτσης και Μπούρα.





Στα Νησιά του Αιγαίου

• Στην Τήνο η Παναγία η Ευαγγελίστρια.

• Στην Πάρο η Εκατονταπυλιανή.

• Στη Σαντορίνη η Παναγία Επισκοπής

• Στην Αμοργό η Χοζοβιώτισσα

• Στην Ανάφη η Παναγία η Καλαμιώτισσα

• Στην Ίο η Παναγία η Γκρεμιώτισσα

• Στην Άνδρο η Θεοσκέπαστη και Παναγία η Φανερωμένη

• Στην Σάμο η Παναγία Καρλοβάσου.

• Στη Λέσβο η Παναγία Αγιάσου, ή Αγιασώτισσα.

• Στη Χίο εικόνα περίπυστη της Παναγίας της Βρεφοκρατούσας.

• Στην Ίμβρο η Παναγιά η Μπαλωμένη

• Στη Σχοινούσα η Παναγία η Ακαθή

• Στην Κέα η Καστριανή.

• Στην Αλόννησο του Βουνού.

• Στην Κύθνο η Παναγία η Κανάλα.

• Στη Μύκονο η Παραπορτιανή.

• Στη Νάξο η Αργοκοιλιώτισσα.







Στη Δωδεκάνησο

• Στη Νίσυρο Παναγία η Σπηλιανή

• Στη Ρόδο η Παναγία της Φιλερήμου, η Παραμυθία, της Τσαμπίκας και η Φανερωμένη Ιξιάς

• Στη Λέρο Παναγία του Κάστρου και η Παναγία η Γουρλομάτα.

• Στην Αστυπάλαια Παναγία η Πορταΐτισσα.

• Στην Κάρπαθο η Παναγία η Λαρνιώτισσα και η Παναγία η Ολυμπίτισσα.

• Στους Λειψούς η Παναγία του Χάρου.

• Στη Σύμη η Παναγία η Αληθινή.

• Στην Κάλυμνο η Βλυχάδια και η Γαλατιανή





Στην Κρήτη

• Στο Ηράκλειο η Κοίμηση Θεοτόκου Αγκαράθου, Καλυβιανής και Παληανής.

• Στην Ιεράπετρα η Παναγία η Φανερωμένη.

• Στη Νεάπολη η "Μεγάλη Παναγιά".

• Στον Κίσσαμο Παναγία η Κυρά των Αγγέλων και η Παναγία η Χρυσοσκαλίτισσα.

• Στα Σφακιά η Παναγία στ' Ασφένδου.





Στην Κωνσταντινούπολη

• Η Παναγία των Βλαχερνών, η Παμμακάριστος, η Μπαλουκλιώτισσα, η Κυριώτισσα, η Καμαριώτισσα, η Κουφατιανή Γαλατά, η Περίβλεπτος στα Ψωμαθειά, η Μουχλιώτισσα, των Ουρανών Σαλματομβρουκίου, η Χαντσεργιώτισσα, της Σούδας, Βεφά – Σωφρακίου, η Παραμυθιώτισσα ( Παραμυθία, Παρηγορίτισσα, Θεραπεία), η Κουμαριώτισσα Νεοχωρίου και η Κοίμηση Διπλοκιονίου.





Στη Μεγαλόνησο Κύπρο

Στην Κύπρο η Παναγία η Κυρά, στα Λειβάδια Καρπασίας, έχει καταστραφεί από τους Τούρκους εισβολείς, όπως και πολλά ακόμη προσκυνήματα στα κατεχόμενα εδάφη της. Σημαντικό προσκύνημα είναι η Παναγία η Ασπροφορούσα, όπως και η Γλυκιώτισσα, και τα δύο κοντά στην Κερύνεια. Ονόματα πολλά της Παναγίας και στη Μεγαλόνησο. Παγκύπριο προσκύνημα η Παναγία η Κυκκώτισσα. Επίσης σημαντικά προσκυνήματα η Τροοδίτισσα, η Σκουριώτισσα, η Kουσουλιώτισσα, η Αιματούσα ( ή του Αμπελιού) της Αραδίππου, η Παγκριώτισσα στη Λευκωσία, του Μεγάλου Αγρού, της Αμιρούς, της Αμασγού, της Ασίνου, του Γλωσσά, η Σφαλαγγιώτισσα, η Ιαματική του Αρακαπά, η Χρυσαλινιώτισσα, η Χρυσοσπηλιώτισσα στην Κάτω Δευτερά, η Στάζουσα, η Χρυσοκουρδαλιώτισσα, της Αυγασίδας - στο κατεχόμενο χωριό Μηλιά Αμμοχώστου, η Βορινή, η Βοναριώτισσα, η Παναγία η Διπλή στη Λευκωσία, και στην Πάφο η Χρυσορρογιάτισσα, η Λιμενιώτισσα ( ερείπια), η Χρυσοπολίτισσα, η Χρυσελεούσα και η Θεοσκέπαστη.



protothema.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ: Κάτι δεν πάει καλά σε αυτή τη φωτογραφία…

Posted: 11 Aug 2012 02:44 PM PDT

Για να δούμε λίγο καλύτερα…
























otherside.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ: Νέα … ερεθισμένη φωτογράφηση για την Rihanna !!

Posted: 11 Aug 2012 02:39 PM PDT

Η Rihanna φωτογραφίζεται για την προώθηση της ιδιαίτερης πατρίδα της τα νησιά barbados...


















to-kounavi.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



Έβδομος ο Λεμπέσης

Posted: 11 Aug 2012 02:34 PM PDT

Την έβδομη θέση στον τελικό του ακοντισμού
ανδρών στο Ολυμπιακό τουρνουά Λονδίνο 2012, κατέκτησε ο Σπύρος Λεμπέσης...

Ο 25χρονος Βοιωτός πρωταθλητής του Τρίτωνα, με καλύτερη βολή στα 81.91μ. έμεινε εκτός μεταλλίων, ωστόσο λόγω της σταθερότητας που επέδειξε τόσο στον προκριματικό (82.40μ.) όσο και στον τελικό, του χαρίζει την πρώτη θέση μαζί με τον Κώστα Φιλιππίδη στο επί κοντώ, στη λίστα των αθλητών του ελληνικού κλασσικού αθλητισμού που ξεχώρισαν στους 30ους Ολυμπιακούς Αγώνες.Χαρακτηριστικό του βαθμού δυσκολίας που είχε ο τελικός του ακοντισμού ήταν ότι τα μετάλλια κρίθηκαν σε βολές πάνω από τα 84 μέτρα, με τον Βίτεσλαβ Βέσελι, μαθητή του τρις «χρυσού» Ολυμπιονίκη, Γιαν Ζελέζνι, να περιορίζεται στην 4η θέση με 83 μέτρα 34 εκατοστά.Οι βολές του Λεμπέση ήταν 81.21 (1η), 81.91 (2η), 81.27 (3η), 80.36 (4), άκυρος (5η), 79.45 (6η)



enikos.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



VIDEO: Τα πιο... ζουμερά οπίσθια της Μυκόνου

Posted: 11 Aug 2012 02:29 PM PDT

Είναι γεγονός και αποδεικνύεται με το βίντεο ντοκουμέντο που ακολουθεί...


Τα πιο… ζουμερά οπίσθια της Μυκόνου ανήκουν σε μαύρη γαζέλα που εθεάθη να συνομιλεί με τον Μιχάλη Ζαμπίδη και τον Γιώργο Σατσίδη στην παραλία της Φτελιάς.



Το κορίτσι δεν υπάρχει. Σας το λέμε μετά βεβαιότητας, έχουνε δει πολλά τα μάτια μας απαρχής του καλοκαιριού, αλλά το συγκεκριμένο είναι για βραβείο.



Τα συγχαρητήριά μας στους Ζαμπίδη - Σατσίδη για την ανακάλυψη και στην κάμερα του Mykonos Live TV που απαθανάτισε τη στιγμή!





radar.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



VIDEO: Φτιαγμένος πιγκουίνος κάνει το γύρο του Κόσμου!

Posted: 11 Aug 2012 02:24 PM PDT

ΒΙΝΤΕΟ: «Μαστουρωμένος» ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΣ κάνει το γύρο του Κόσμου!
Απερίσκεπτοι επισκέπτες του ζωολογικού κήπου
της Μόσχας έδωσαν XTC σε ένα μικρούλη...

πιγκουίνο. Οι αντιδράσεις του χαριτωμένου θηλαστικού καταγράφηκαν σε βίντεο και πλέον κάνουν το γύρο του Κόσμου!







tsantiri.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



Είναι άπιαστοι αυτοί οι Τζαμαϊκανοί!

Posted: 11 Aug 2012 02:20 PM PDT


Η παρέα του Γιουσέιν Μπολτ έκανε το θαύμα της...


Χρυσό μετάλλιο για την ομάδα της Τζαμάικα στα 4Χ100μ ανδρών (τρίτο για τον Μπολτ) και νέο παγκόσμιο ρεκόρ με 36.84!

Εκπληκτική η κούρσα με τους Κάρτερ, Φρέιτερ, Μπλέικ και Μπολτ να σπάνε τα χρονόμετρα και να υπερασπίζονται με επιτυχία το χρυσό μετάλλιο του Πεκίνου, βελτιώνοντας την προηγούμενη κορυφαία επίδοση που είχαν σημειώσει στο παγκόσμιο της Νταεγού πέρυσι με 37.04. Παράλληλα, σημείωσαν νέο ολυμπιακό ρεκόρ. Το προηγούμενο ήταν 37.10 από τους Αγώνες στην κινεζική πρωτεύουσα.

Τον ίδιο χρόνο με το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ (37.04) έκαναν οι Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά όπως αποδείχθηκε δεν ήταν αρκετός για να ανέβουν στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Στην 3η θέση ο Καναδάς με 38.07.


24ωρο


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



M.ΜΕΝΟΥΝΟΣ: Δεν θα πιστεύεις πως κάνει γυμναστική!

Posted: 11 Aug 2012 02:15 PM PDT

http://www.radar.gr/media/k2/items/cache/02abddff384f2f7cc942dcfc3c92dfd7_M.jpgΌλο το χειμώνα γυμναζόταν εντατικά…


χορεύοντας στη σκηνή του αμερικανικού Dancing with the stars. Και μπορεί το σόου να τελείωσε, όμως η άθληση δεν τελείωσε για την Μαρία Μενούνος.Η ελληνικής καταγωγής σταρ ξεκινά την ημέρα της κάνοντας yoga στην αυλή του σπιτιού της. Η ίδια ανέβασε φωτογραφία με τις γυμναστικές της επιδόσεις στο Twitter και μείναμε… άφωνοι.

Συγνώμη Μαρία μας, σε συμπαθούμε κιόλας ιδιαίτερα λόγω καταγωγής, αλλά αν δεν το γράψουμε θα σκάσουμε.

Yoga με ημιδιάφανο φόρεμα και τη μπούκλα στο μαλλί; Έλεος!



radar.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



Αγρυπνο, serial… σεξ!

Posted: 11 Aug 2012 02:10 PM PDT


Ούτε «ταύρος», ούτε «τίγρης», αλλά θωρακωτή
σκαλίδρα στο σεξ! Την πρωτοφανή αντοχή αυτού του είδους πτηνού στο σεξ με διάρκεια 19 ημερών και μάλιστα χωρίς ύπνο, αποκαλύπτει γερμανική μελέτη.



Ύπνος τέλος, μέχρι να...

έρθει ο «πελαργός»



Όπως εξηγούν ειδικοί του Ινστιτούτου Μαξ Πλανκ, κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγικής περιόδου που αγγίζει τις 19 μέρες, τα αρσενικά θαλασσοπούλια του είδους Calidris melanotos παραμένουν σχεδόν άγρυπνα και σεξουαλικώς δραστήρια – είναι χαρακτηριστική μια περίπτωση αρσενικού το οποίο έμεινε ξύπνιο και σεξουαλικώς ενεργό κατά το 95% των 19 ημερών.



Συγκεκριμένα, οι ερευνητές παρακολούθησαν με τη βοήθεια ηλεκτρονικής σήμανσης 149 θωρακωτές σκαλίδρες. Είδαν λοιπόν ότι τα επίπεδα της σεξουαλικής δραστηριότητας των αρσενικών ενόσω τα θηλυκά βρίσκονταν στις γόνιμες μέρες τους εκτοξευόταν πραγματικά στα ύψη. Σε σημείο μάλιστα ώστε τα αρσενικά να… χάνουν τον ύπνο τους, τονίζει το real.gr



Στη συνέχεια, με τη βοήθεια ειδικών μικροσυσκευών που παρακολουθούσαν την εγκεφαλική δραστηριότητα, οι ειδικοί κατάφεραν να καταγράψουν τα μοτίβα ύπνου 29 αρσενικών. Είδαν λοιπόν τα «άγρυπνα» αρσενικά κατέγραφαν ρεκόρ συνευρέσεων με τα θηλυκά, συγκριτικά με εκείνα που ξέκλεβαν λίγο χρόνο παραπάνω για ύπνο. Ακόμα, τεστ πατρότητας που πραγματοποίησαν οι ειδικοί έδειξαν ότι οι φτερωτοί «ταύροι» ήταν εκείνοι που είχαν αποκτήσει τους περισσότερους απογόνους.



Ρεκόρ επιδόσεων παρά την έλλειψη ξεκούρασης



«Μέχρι τώρα πιστεύαμε ότι η έλλειψη ύπνου έριχνε τις επιδόσεις των ζώων» αναφέρει ο ερευνητής Νιλς Ράτενμποργκ. «Ωστόσο οι αρσενικές θωρακωτές σκαλίδρες παρά το γεγονός ότι κοιμούνται υπερβολικά λίγο, εμφανίζουν άριστες επιδόσεις» υπογραμμίζει ο ίδιος.



Τα ευρήματα των Γερμανών αποκαλύπτουν μια σπάνια πλευρά της έλλειψης ύπνου. Τα περισσότερα ζώα όταν στερούνται τον ύπνο αισθάνονται μια έντονη επιθυμία να κοιμηθούν. Η νέα μελέτη όμως, δείχνει ότι η θωρακωτή σκαλίδρα, μπορεί να αντισταθεί στην επιθυμία αυτή περισσότερο από κάθε άλλο είδος ζώου που έχει μελετηθεί μέχρι τώρα.
enimerwsi.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



ΣΟΚ: Δείτε την ανατριχιαστική διαθήκη καρκινοπαθή

Posted: 11 Aug 2012 02:05 PM PDT


Πριν μερικές μέρες, ο 48χρονος καρκινοπαθής
Τόνι Γκουαρίνο, σόκαρε τους συγγενείς του ζητώντας κάτι πολύ ασυνήθιστο.
Ο Τόνι Γκουαρίνο είναι μεγάλος θαυμαστής του μπόουλινγκ και ολόκληρο το διαμέρισμα του είναι γεμάτο από τα βραβεία που κατέκτησε στους διαδρόμους του.

Πριν από τέσσερα χρόνια αρρώστησε από καρκίνο του προστάτη. Όταν οι γιατροί του ανακοίνωσαν πως δε θα μπορέσει ξανά να ασχοληθεί με το αγαπημένο του άθλημα, ο Τόνι δήλωσε πως θέλει να τον θάψουν μέσα σε μια μπάλα του μπόουλινγκ κι έγραψε αυτή την επιθυμία στη διαθήκη του.

Η εταιρεία που παράγει εξοπλισμό για μπόουλινγκ δέχτηκε ευχαρίστως την παραγγελία, για μια τεφροδόχο με το σχήμα μπάλας του μπόουλινγκ.
newsbomb.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Μάθετε γιατί δεν μας δροσίζουν οι ανεμιστήρες

Posted: 11 Aug 2012 01:59 PM PDT


Τα κύματα της ζέστης που σαρώνουν
τον πλανήτη αυτό το καλοκαίρι, κοντεύουν να γίνουν ρουτίνα, διότι επανεμφανίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες δεν υπάρχει η παρήγορη παρουσία ενός κλιματιστικού μηχανήματος, ο ανεμιστήρας μοιάζει ως η καλύτερη εναλλακτική λύση. Μερικοί επιστήμονες, όμως, υποστηρίζουν ότι οι ανεμιστήρες μπορεί στην πραγματικότητα να υπονομεύουν τις προσπάθειές μας να δροσιστούμε, αναφέρει η εφημερίδα «Νιου Γιορκ Τάιμς».

Σε μία νέα ανάλυση, η οποία δημοσιεύεται στην βάση επιστημονικών δεδομένων «The Cochrane Library», διεθνής ομάδα επιστημόνων ανέλυσε εκ νέου τα υπάρχοντα στοιχεία για την αποτελεσματικότητα των ανεμιστήρων στη διάρκεια του καύσωνα.

Σε αντίθεση με ό,τι νομίζουμε, οι κοινοί ανεμιστήρες δεν δροσίζουν τον περιβάλλοντα αέρα. Οταν τοποθετούνται μπροστά σε ένα ανοιχτό παράθυρο, έλκουν δροσερό αέρα από το περιβάλλον στο εσωτερικό του δωματίου όπου βρίσκονται, υπό την προϋπόθεση βεβαίως ότι ο αέρας έξω είναι δροσερός και όχι καυτός. Από ένα σημείο και μετά, όμως, η αποτελεσματικότητά τους φθίνει.

Οπως σημειώνουν οι συντάκτες της νέας έκθεσης, όταν η περιβαλλοντική θερμοκρασία υπερβαίνει τους 35 βαθμούς Κελσίου, η ύπαρξη ανεμιστήρα που «χτυπάει» το σώμα, συμβάλλει μάλλον στην περαιτέρω θέρμανσή του παρά στο δρόσισμα.

Οπως εξηγούν, στις τόσο υψηλές θερμοκρασίες το να βρίσκεται κανείς στον δρόμο του κύματος καυτού αέρα που εκπέμπει ο ανεμιστήρας μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε ακόμα μεγαλύτερη ζέστη και τελικά να αρρωστήσουμε.

Αν και δεν έχει εξακριβωθεί με βεβαιότητα πού οφείλεται αυτό, ορισμένες μελέτες έδειξαν ότι όταν ο θερμός αέρας χτυπάει το ζεστό σώμα, αυξάνεται ο ρυθμός της αφυδάτωσης και επέρχεται θερμική εξάντληση.
newsbomb.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/8

Posted: 11 Aug 2012 01:55 PM PDT


Γενικό προφίλ



Η Σελήνη μέσα από το ζώδιο των Διδύμων τονίζει την ανάγκη για
επικοινωνία, ευνοεί τις επαφές και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες
για ταξίδια και μετακινήσεις. Το εξάγωνο της με τον Ήλιο παρουσιάζει
ευκαιρίες για μικρές ή μεγάλες επιτυχίες ενώ το βράδυ το τρίγωνο με τον
Άρη ενισχύει την επιθυμία να κινηθείτε, να δράσετε και να πάρετε
πρωτοβουλίες.





ΚΡΙΟΣ


«Με τα χέρια στο τιμόνι»


Σήμερα είστε έτοιμοι για περιπέτειες και ευχάριστα δρομολόγια μαζί με
φίλους και κοντινά σας πρόσωπα. Ερωτικά είστε πιο επικοινωνιακοί και
αυτό σας δίνει την άνεση να κάνετε νέες σχέσεις και να βελτιώσετε τις
ήδη υπάρχουσες. Παράλληλα ευνοούνται έξοδοι, βόλτες και εκδρομές. Πολλοί
από εσάς θα ομορφύνετε το σπίτι σας αλλάζοντας του διακόσμηση.




ΤΑΥΡΟΣ


«Η κοινή λογική θα σας δώσει τη λύση»


Με γνώμονα τον κοινό νου δοκιμάζετε σήμερα να αναλύσετε τα δεδομένα
γύρω από τα οικονομικά σας και να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις. Είναι
πολύ πιθανόν να κάνετε συζητήσεις για κάποιες επικείμενες αλλαγές που
αφορούν μέλη της οικογένειας σας ή το σπίτι. Κάποιο φλερτ θα σας
ανεβάσει τη διάθεση ενώ καινούργιες γνωριμίες θα σας ευχαριστήσουν.




ΔΙΔΥΜΟΙ


«Θα δημιουργήσετε μια όμορφη ατμόσφαιρα»


Δημοφιλείς και ευχάριστοι σήμερα βρίσκεστε μαζί με κόσμο και
φροντίζετε τόσο για τη δική σας διασκέδαση όσο και τη δική τους. Πολλοί
από εσάς θα δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στο στυλ και το look σας ενώ άλλοι
θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με ζητήματα που βάζουν τη μηχανή του νου σας σε
κίνηση. Με την Αφροδίτη στον 2ο θα αισθανθείτε συναισθηματικά ευτυχείς.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ


«Χρειάζεται και λίγο χρόνος για ενδοσκόπηση»


Η ανάγκη να αποτραβηχτείτε από όλους και από όλα δεν σας στερεί τα
ενδιαφέρον από πολλά και νέα πράγματα που μπορείτε να κάνετε σήμερα.
Απλά χρειάζεστε να επαναξιολογήσετε τις επιλογές σας και να βρείτε την
εσωτερική σας γαλήνη, προτού κάνετε νέα ξεκινήματα. Κάποιες συζητήσεις
ίσως περιστραφούν γύρω από τα οικονομικά σας και τη διαχείριση τους.




ΛΕΩΝ


«Ο χρόνος με τους φίλους θα σας ωφελήσει»


Σήμερα υπάρχει μια έντονη κινητικότητα μέσα στην παρέα σας ενώ
κάποιες ιδέες μπορούν να αποτελέσουν αφορμή για νέα πεδία συζήτησης,
γνώσης ή διασκέδασης. Μέσα σας νιώθετε ήρεμοι και γαλήνιοι καθώς
αισθάνεστε ότι μπορείτε να στηριχτείτε στους δικούς σας ανθρώπους. Αν
καταφέρετε να αποφύγετε κάποιες υπερβολές και σπατάλες τότε η μέρα θα
κλείσει με απόλυτη επιτυχία.




ΠΑΡΘΕΝΟΣ


«Ο,τι και αν αποφασίσετε, βάλτε σε προτεραιότητα τα δικά σας θέλω»


Με τη Σελήνη στον 10ο οι σκέψεις σας περιστρέφονται γύρω από θέματα
που αφορούν το prestige και το κύρος σας. Κάποια νέα δεδομένα ίσως σας
βάλουν στην διαδικασία να δείτε τα πράγματα από την οπτική ανθρώπων που
εκτιμάτε και εμπιστεύεστε τη γνώμη τους. Μπορεί οι ιδέες και οι απόψεις
σας να φαίνονται σταθερές ωστόσο κάτι σας τρώει και δεν νιώθετε πλήρη
ικανοποίηση από τις επιλογές σας.




ΖΥΓΟΣ


«Θέλετε περισσότερες πληροφορίες»


Πολλά και ποικίλα είναι τα ενδιαφέροντα σας καθώς έχετε ανάγκη να
μάθετε και να ανταλλάξετε απόψεις με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Αυτή την
περίοδο, οι σχέσεις σας με τους άλλους φαίνονται να ανταποκρίνονται στην
ανάγκη να βελτιώσετε τη θέση σας μέσα στο κοινωνικό γίγνεσθαι.
Παράλληλα, μηνύματα που λαμβάνεται από φίλους σας ξεσηκώνουν για να
βγείτε έξω.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ


«Η ικανοποίηση εναλλάσσεται με την ευχαρίστηση»


Όλη η εσωτερική γνώση που έχετε σας δίνει την πολυτέλεια να ζείτε τη
ζωή μέχρι το μεδούλι της. Οι δρόμοι που σας ανοίγονται σήμερα είναι
πολλοί και φαίνεστε διατεθειμένοι να εξερευνήσετε όσους περισσότερους
μπορείτε. Συγχρόνως κάποιοι από εσάς ίσως κάνετε μια σχέση από απόσταση,
ενώ άλλοι θα νιώσετε ευτυχείς δημιουργώντας σχέσεις με πρόσωπα που
έχουν ειδικές γνώσεις.




ΤΟΞΟΤΗΣ


«Έξυπνοι ή πολυτάραχοι διάλογοι»


Η λογική σήμερα μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε μια σχέση ή να
αναπτύξετε επιχειρήματα για την καλυτέρευση της. Αρκετοί από εσάς είναι
πιθανόν από τις πολλές προσκλήσεις να... διασκορπιστείτε, ενώ άλλοι δεν
αποκλείεται να παίξετε σε διπλό ταμπλό όσον αφορά την αισθηματική ζωή. Η
παρουσία της Αφροδίτης στον 8ο αποτελεί μια θετική εγγυητική τόσο για
την οικονομική όσο και την ερωτική ζωή.




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


«Όλο και κάτι παραπάνω θα μάθετε»


Το πρόγραμμα της ημέρας είναι γεμάτο από ανέμελες επί το πλείστον
δραστηριότητες και επαφές με νέους ανθρώπους ή πολύ ενδιαφέροντα
πρόσωπα. Με τον Ερμή στον 8ο αρκετές συζητήσεις ανοίγονται σχετικά με
χρήματα που λαμβάνετε ή δίνετε ως ενοίκιο, επίδομα ή άλλου είδους
οικονομική παροχή. Οι σχέσεις σας με τους άλλους μπορούν να γίνουν πιο
ζεστές και οικείες.




ΥΔΡΟΧΟΟΣ


«Η τύχη είναι με το μέρος σας»


Τα καταφέρνετε στα περισσότερα αθλήματα της ζωής με επιτυχία και δεν
είναι λίγοι που αναρωτιούνται αν έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Στην
πραγματικότητα αξιοποιείτε τα χαρίσματα και τα μοναδικά σας ταλέντα στο
έπακρον και ως εκ τούτου εκτοξεύεστε στην κορυφή της επιτυχίας. Η
παρουσία του Ερμή στον 7ο ευνοεί την ανταλλαγή απόψεων και τον διάλογο.




ΙΧΘYΕΣ


«Δεν θα βαρεθείτε με τίποτα»


Είτε έχετε μεγάλο σόι είτε μικρό, σήμερα πολλά από τα πρόσωπα που
νιώθετε οικογένειά σας θα σας επισκεφτούν ή θα επικοινωνήσουν μαζί σας.
Αισθηματικά, με την Αφροδίτη στον 5ο, πολλοί από εσάς θα ανοίξετε ένα
νέο κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή, ενώ παράλληλα θα είστε δημιουργικοί,
θα ασχοληθείτε με την τέχνη, τη μόδα και τα χόμπι σας.

www.astrology.gr












Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Το μυστήριο με τον άνθρωπο που έζησε …256 χρόνια!

Posted: 11 Aug 2012 01:49 PM PDT


Ο Li-Ching-Yun γεννήθηκε σε ένα μικρό χωριό της
Κίνας (Szchewan) και μέχρι τα 10 του χρόνια πήγε σχολείο. Τότε ήταν υπεραρκετό. Μετά ταξιδέψε σε διάφορες περιοχές της Κινάς, όπου δούλεψε και μάζευε ιατρικά φυτά.

Σύμφωνα με τους New York Times μετά από αυτή την εμπειρία ο Λι πουλούσε τα ιατρικά φυτά για 100 χρόνια. Μια μέρα ο επικεφαλής της αυτοκρατορίας Pei Wu-Fu ταξιδέψε μέχρι το σπίτι του Λι να τον ρωτήσει ποιο είναι το μυστικό της μακροζωίας του και εκείνος απάντησε: «Κράτα ήρεμη την κάρδια, κάτσε σαν χελώνα, περπάτα χαρούμενος σαν περιστέρι, και κοιμήσου σαν σκύλος».

Οι άνθρωποι τότε απορούσαν που ο Λι δεν έμοιαζε καθόλου με γέρο και μάλιστα φαινόταν πολύ δυνατός για την ηλικία του. Κάποιοι έλεγαν ότι τον γνώριζαν από την παιδική τους ηλικία και κάποιοι ότι ο Λι ήταν φίλος του παππού τους που δεν ζούσε πια.

Το 1930 Wu -Chung- Chien, καθηγητής στο Minkuo University βρήκε κάποια ντοκουμέντα που αποδείκνυαν ότι ο Λι είχε γεννηθεί το 1677. Τα ίδια αρχεία αποδεικνύουν ότι το κινέζικο κράτος είχε ευχηθεί στον Λι χρόνια πολλά στα 150τα γενέθλια του αλλά και όταν έκλεισε τα 200.

Λέτε ο Λι να είχε ξεχάσει τα γενέθλια του; Σύμφωνα με το βιβλίο Guiness ο άνθρωπος που έχει ζήσει τα περισσότερα χρόνια είναι ένας Γάλλος (122 χρόνια και 164 μέρες). Γιατί οι κινέζοι δεν έχουν πει τίποτα για τον Λι. Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να εχει ζήσει 256 ολόκληρα χρόνια;

Η υπόθεση είναι υπό έρευνα αναφέρει το newsbomb.gr, αλλά όπως και να' χει, είναι μια ιστορία με μεγάλο ενδιαφέρον…
kamikazi.gr
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Δεν θα πιστεύετε ποια Ελληνίδα μας δείχνει το υπέροχο τοπίο από τις διακοπές της…

Posted: 11 Aug 2012 01:45 PM PDT


Θα μπορούσε να φανταστεί κανείς ότι πρόκειται
για νεαρή καλλονή, μάλλον μοντέλο που κάνει διακοπές σε κάποιο όμορφο νησί της χώρας μας και είπε να μας δείξει στιγμιότυπα από τις διακοπές της.

Και όμως, δεν πρόκειται ούτε για νεαρή, ούτε για μοντέλο! Είναι Ελληνίδα ηθοποιός, έχει περάσει τα 40 και είναι και μαμά. Ποια είναι; Η Χριστίνα Παππά η οποία ανέβασε αυτή τη φωτογραφία της –και μερικές άλλες- στο facebook και έκανε τον κόσμο να... παραμιλά. Και όχι άδικα αφού συνεχίζει να διατηρεί κορμί... λαμπάδα το οποίο και φροντίζει να μας επιδεικνύει... Δείτε φωτογραφίες της.

Πηγή:gossip-tv.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Απίστευτο! Κοιμήθηκε σε λάθος σπίτι...με λάθος γυναίκα!

Posted: 11 Aug 2012 01:42 PM PDT


Κάποιοι μέσα στη μέθη τους τα βλέπουν
τρισδιάστατα. Κάποιο άλλοι δεν βρίσκουν το αυτοκίνητό τους ή πολλές φορές και το σπίτι τους.

Ένας νεαρός όμως από το Γουίλνετ των ΗΠΑ προχώρησε λίγο παρακάτω. Ο νεαρός, ήταν τόσο μεθυσμένος που ενώ περπατούσε στη λεωφόρο Λιντεν, άνοιξε την εξώπορτα ενός σπιτιού, περπάτησε, βρήκε ανοιχτή τη μπαλκονόπορτα, έφτασε στο κρεβάτι και έπεσε για ύπνο δίπλα σε μια γυναίκα.

Όλα αυτά θα ήταν φυσιολογικά αν επρόκειτο για το δικό του σπίτι και τη δικιά του γυναίκα, ωστόσο τίποτε από αυτά δεν ίσχυε.

Αυτή μέσα στον ύπνο της νόμιζε ότι ήταν ο σύζυγός της ο οποίος νωρίτερα είχε πάει να κοιμηθεί στον καναπέ του σαλονιού επειδή ένιωθε άρρωστος. Η γυναίκα δεν έδωσε σημασία στον άγνωστο όταν ξάπλωσε και της είπε πήγαινε λίγο πιο πέρα.

Αν και κατάλαβε ότι ο διπλανός της μύριζε αλκοόλ αυτή συνέχιζε να κοιμάται.

Το πρωί, τρομαγμένη είδε τον άγνωστο πάνω στο κρεβάτι της ο οποίος ξύπνησε από τις κραυγές της. Δεν πρόλαβε καλά καλά να συνειδητοποιήσει τι είχε γίνει όταν ξαφνικά είπε ω θεέ μου τι έγινε εδώτρέχοντας προς την έξοδο του σπιτιού.
kamikazi.gr
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Διασχίζοντας τις γέφυρες του κόσμου (pics)

Posted: 11 Aug 2012 01:34 PM PDT

Μαγευτικές εικόνε
ς..












Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



ΜΠΟΥΡΑΚ ΧΑΚΙ: Αποκάλεσε τα Σκόπια "Μακεδονία". Έξαλλες οι Ελληνίδες

Posted: 11 Aug 2012 01:25 PM PDT

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε στις Ελληνίδες
θαυμάστριές του η δήλωση του μεγαλύτερου σταρ της Τουρκίας, Μπουράκ Χακί.

Σε συνέντευξή του αποκάλεσε τα Σκόπια "Μακεδονία". Μια ατάκα που μόνο απογοήτευση έφερε στις φανατισμένες Ελληνίδες που παρακολουθούν την πορεία της ζωής του.
Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά τους. Τον Μπουράκ Χακί τον γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά "Kismet" και οι Ελληνίδες ξετρελάθηκαν μαζί του.
Στις αρχές Αυγούστου, βρέθηκε καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή των Σκοπίων. Λέγεται ότι -μεταξύ των άλλων- εξέφρασε το θαυμασμό του, τονίζοντας πως "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Μακεδονία".
Αμέσως η είδηση έφτασε στα αυτιά των γυναικών της Ελλάδος που τον θαυμάζουν. Έτσι, ξεκίνησαν να του στέλνουν μηνύματα απογοήτευσης σε όλες τις σελίδες που έχουν δημιουργήσει ως φαν κλαμπ του.
Κάποιες εξαγριώθηκαν γιατί δεν μπόρεσαν να αντέξουν ότι το είδωλό τους προσβάλλει κατά αυτόν τον τρόπο τους Έλληνες και την ιστορία τους… Κάποιες άλλες, το πήραν με ελαφριά την καρδία, δικαιολογώντας τον ως καλλιτέχνη και όχι ως πολιτικό πρόσωπο.
Λέγεται πως ο Μπουράκ Χακί είναι ελληνικής καταγωγής. Ο πατέρας του είναι γεννημένος στην Κομοτηνή ενώ ο ίδιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κωνσταντινούπολη.
Συνεπώς, αυτό το δεδομένο της ζωής του δεν μπορεί να αγνοηθεί τόσο πολύ από τη δική του πλευρά, όταν το μισό αίμα που κυλάει μέσα του είναι ελληνικό.
Είναι γνωστές οι επίμονες προσπάθειες των Σκοπίων να επιβάλουν στη διεθνή κοινότητα και ειδικότερα στην Ελλάδα, τα ελληνικά ιστορικά ονόματα "Μακεδονία" και "Mακεδόνας" για τον κρατικό και εθνικό τους προσδιορισμό. Ο αδιάντροπος αυτός σφετερισμός της ταυτότητας των Μακεδόνων, που είναι και ταυτότητα των Ελλήνων, καθώς και της ελληνικότητας του Ονόματος, της Γλώσσας, της Ιστορίας και του Πολιτισμού της Μακεδονίας, σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός.
Εκείνο που μας ξενίζει είναι η πρόσφατη αναγνώριση των Σκοπίων από τις ΗΠΑ, με το ελληνικό αυτό όνομα, γιατί είναι αχαρακτήριστη, άστοχη, προσβλητική, επικίνδυνη, σε βάρος της Ελλάδας, και οπωσδήποτε ασυνεπής σε σχέση με τις προγενέστερες θέσεις και ενέργειές τους επί του θέματος.
Γιώργος Σφακιανάκης
Ο Τούρκος ηθοποιός κατά την άφιξη του στο Αεροδρόμιο των Σκοπίων , την στιγμή που παραχώρησε την συνέντευξη σε Σκοπιανό δημοσιογράφο.
radar.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



ΣΟΚ: Δείτε τον Πακιστανό, λίγες μέρες πριν, να ποζάρει στη Χρυσή Ακτή!

Posted: 11 Aug 2012 01:16 PM PDT

Δείτε τον 21χρονο (ή 19χρονο, σύμφωνα
με την τελευταία δήλωση του) Πακιστανό να ποζάρει στην παραλία της Χρυσής Ακτής, ανεβάζοντας τις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, λίγο πριν κακοποιήσει βάναυσα την 15χρονη Μυρτώ.

Μια αποκάλυψη που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα "το Εθνος της Κυριακής".

Θυμίζουμε ότι η άτυχη κοπέλα νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ το πιο ανατριχιαστικό της όλης υπόθεσης είναι ότι οι φωτογραφίες έχουν τραβηκτεί μόλις λίγες μέρες πριν και μάλιστα ακριβώς στο ίδιο σημείο, που έμελλε να βρεθεί η 15χρονη Μυρτώ αιμόφυρτη στα βράχια από τα χέρια του...
newsbomb.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟ;

Posted: 11 Aug 2012 01:09 PM PDT

Μπλεξανε τα μπουτια
τους...


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές