Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Σοκ: Άνδρας στραγγάλισε και έφαγε το σκύλο του!

Posted: 27 Jun 2012 03:15 PM PDT


Ο Michael Daniel προέβη σε μια
φρικιαστική πράξη. Έδειρε και στραγγάλισε το σκύλο του, ενώ στη συνέχεια όπως φαίνεται τον έφαγε ωμό. Νωρίτερα, είχε κάνει χρήση μαριχουάνας, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά καιρούς έκανε χρήση σκληρότερων ναρκωτικών. Όπως είναι λογικό η.....










ανατριχιαστική είδηση έχει προκαλέσει σοκ στο Τέξας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ο Michael Daniel συνελήφθη ξανά στο παρελθόν, όταν είχε βγει στη γειτονιά πεσμένος με τα χέρια στο πάτωμα, προσποιούμενος ότι ο ίδιος είναι σκύλος, όπως αναφέρουν οι γείτονές του.

Επίσης, παλιότερα του είχαν περάσει χειροπέδες για κανιβαλιστική επίθεση εναντίον ανθρώπου.

http://www.trelokouneli.gr/2012/06/blog-post_9024.html

Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η μυστική χημεία των σχέσεων

Posted: 27 Jun 2012 03:10 PM PDT

Έχουμε ακούσει πολλές φορές
για την απόκρυφη χημεία των σχέσεων. Πολλοί υποστηρίζουν πως η μυρωδιά η οποία επικοινωνείται μεταξύ δύο ανθρώπων είναι ένας ασυνείδητος πόλος έλξης. Άλλοι, τα εξωτερικά χαρακτηριστικά ...



ως πρότυπα που έχουμε ενδοβάλλει του ιδανικού ερωτικού μας συντρόφου.



Ωστόσο, στην πραγματικότητα, η ερωτική μαγεία είναι μία πιο σύνθετη διαδικασία με ρίζες κρυμμένες βαθιά στη σχέση που πρωταρχικά ως όντα αναπτύξαμε με τους γονείς μας και κυρίως με τη μητέρα μας. Μπορεί ν' ακούγεται παράδοξο ή και ασύνδετο το ότι η σχέση με τη μητέρα είναι εκείνη που θα επηρεάσει την επιλογή του ερωτικού μας συντρόφου, παρ' όλα αυτά, είναι η μοναδική και συχνά αναπόφευκτη αλήθεια.



Το βρέφος, με που γεννιέται, έχει βασικές ανάγκες που επιθυμεί να ικανοποιήσει. Αυτές οι ανάγκες είναι βιολογικές (σίτιση, καθαριότητα) αλλά και συναισθηματικές; φροντίδα, άγγιγμα, κοίταγμα, αγάπη.



Η μητέρα (και μιλάμε για τη μητέρα καθώς εκείνη είναι η κύρια τροφός στα πρώτα στάδια της ζωής του) καλείται να καλύψει τις ανάγκες του μωρού προκειμένου εκείνο να νιώσει ασφάλεια. Μέσα από την ασφάλεια που βιώνει αντιλαμβάνεται τον εαυτό του επιθυμητό και αποδεχτό. Σε διάφορη περίπτωση, εάν δηλαδή ο κύριος Φροντιστής είναι απών όταν εκείνο τον χρειάζεται, τότε αναπτύσσει δύσκολα συναισθηματικά βιώματα τα οποία αποτυπώνονται στο κορμί αλλά την ψυχή του.



Εάν δηλαδή, όταν πεινάει, η μητέρα καθυστερεί να το ταΐσει, τότε βιώνει ανησυχία, άγχος και φόβο εγκατάλειψης. Ο φόβος όμως εγκατάλειψης τους πρώτους τρυφερούς μήνες της ζωής του μπορεί να ισοδυναμεί με απειλή εξαφάνισης. Η απειλή για τη ζωή του είναι ασυνείδητη αλλά καταλαμβάνει την ύπαρξή του. Συναισθήματα άγχους, φόβου, απόρριψης και ανασφάλειας υποκαθιστούν τη φυσική του ανάγκη για χαλάρωση και σιγουριά. Καταγράφονται έτσι εμπειρίες πάνω στις οποίες θα οικοδομήσει την άποψη που θα υιοθετήσει για τον εαυτό του και τον κόσμο που το περιβάλλει.



Σαν παιδί αργότερα θα βασιστεί στα πρωταρχικά βιώματα αλλά και σε εκείνα που προστίθενται με την πάροδο του χρόνου, για το αν είναι αρκετά καλό για να αγαπηθεί ή αν ο κόσμος είναι αρκετά καλός για να μπορέσει να το αγαπήσει. Η άποψή του για τον εαυτό του και το περιβάλλον θα το ακολουθήσει όλη την υπόλοιπη ζωή του και θα είναι ο άξονας πάνω στον οποίο θα βασίσει τις στρατηγικές επιβίωσής του.



Αν δηλαδή μια νεαρή γυναίκα έχει εμπειρίες οι οποίες την έχουν κάνει να βιώσει τον κόσμο που την περιβάλλει ως κακό και την απαραίτητη στρατηγική επιβίωσης σ' ένα τέτοιο κόσμο τη δική της υποταγή για να την αποδεχθεί το περιβάλλον της, θα αναπτύξει πιθανότατα μία μαζοχιστική δομή χαρακτήρα. Μία μαζοχιστική χαρακτηροδομή, ωστόσο, θα έλξει έναν άνδρα ο οποίος λειτουργεί σαδιστικά ως προς τους άλλους και το θεωρεί αυτό αναντίρρητο δικαίωμά του. Ο άνδρας που θα αναζητήσει λοιπόν, χωρίς συνειδητά να το αντιλαμβάνεται, θα είναι μία προσωπικότητα πιθανόν επιθετική, με σαδιστικά στοιχεία όπως ένας αντικοινωνικός ή ένας άκρατα ναρκισσιστής.



Κατά αντιπαράθεση μία γυναίκα η οποία έχει μεγαλώσει υγιώς και με ασφάλεια θα απορρίψει τα ασυνείδητα ή και συνειδητά σαδιστικά μηνύματα που θα της εκπέμψει μία αντικοινωνική προσωπικότητα διότι έχει λάβει από τους γονείς αποδοχή και ασφάλεια με τον ενδεδειγμένο τρόπο, γεγονός που αποζητά και στο μελλοντικό της σύντροφο.



Συνεπώς, η χαρακτηροδομή ενός ανθρώπου που καθορίζεται και από γενετικούς αλλά και από περιβαλλοντολογικούς παράγοντες είναι ένα σύνολο «αναγκών», «πιστεύω» και «στρατηγικών επιβίωσης» που έχουν δημιουργηθεί μέσα μας από πολύ τρυφερή ηλικία. Ο σύντροφος που προσεγγίζουμε, ο οποίος για έναν εξωτερικό παρατηρητή πιθανόν να φαντάζει ακατάλληλος, είναι ότι βαθιά μέσα μας πιστεύουμε ότι μας αξίζει. Αν η πεποίθηση για τον εαυτό μας ή αλλιώς η αυτοεκτίμησή μας είναι χαμηλή, τότε είναι σχεδόν απίθανο να επιλέξουμε έναν σύντροφο ο οποίος θα είναι ικανός να μας επικοινωνήσει το αντίθετο.



Η χημεία έτσι των σχέσεων είναι η αναπαραγωγή των γονεϊκών σχέσεων που έχουμε ενδοβάλλει, ανεξάρτητα από το αν αυτές λειτούργησαν ή όχι σωστά. Ωστόσο, είναι και ο μόνος τρόπος που έχουμε μάθει να σχετιζόμαστε και ο οποίος για ν' αλλάξει θα πρέπει πρώτα ν' αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι.

Dinatos


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Θαλάσσιο σεξ που γράφει ιστορία

Posted: 27 Jun 2012 03:05 PM PDT


Ο φωτογράφος Τζέισον Εντουαρντς εδώ και λίγα
24ωρα μπήκε στο ολιγομελές κλαμπ εκείνων που έχουν δει μια δουλειά τους να καταγράφεται ως «ιστορική».



Ο φακός του Εντουαρντς κατέγραψε ένα ζευγάρι μεγάπτερων φαλαινών κατά την...

διάρκεια της ερωτικής πράξης. Είναι η πρώτη φορά που έχουμε οπτικό υλικό από την ερωτική ζωή των μεγάπτερων φαλαινών για αυτό και οι εικόνες χαρακτηρίζονται «ιστορικές».



Το μεγάπτερο σεξ



Ο Εντουαρντς εντόπισε πριν από δύο χρόνια μια ομάδα μεγάπτερων φαλαινών στην θαλάσσια περιοχή των νησιών Τόνγκα που βρίσκονται κοντά στη Νέα Ζηλανδία. Η ομάδα αποτελούνταν από ένα θηλυκό και 4-5 αρσενικά τα οποία προσπαθούσαν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του θηλυκού. Οπως αναφέρει ο φωτογράφος όσο τα μεγαλύτερα αρσενικά τσακώνονταν για το ποιός θα έχει τον πρώτο λόγο στο φλερτ το μικρότερο εξ αυτών βρήκε την ευκαιρία να «αρπάξει» το θηλυκό και να κολυμπήσουν μακριά από τα άλλα αρσενικά.



Το ζευγάρι ήρθε σε επαφή για περίπου 30 δευτέρολεπτα με τον Εντουαρντς να καταγράφει όλο το συμβάν. Τις εικόνες που κατέγραψε ο Εντουαρντς πήραν στα χέρια τους ειδικοί που μελετούν την αναπαραγωγή των φαλαινών και πριν από λίγες μέρες δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά το πόρισμα τους που ανέφερε ότι πράγματι οι εικόνες αυτές καταγράφουν την ερωτική επαφή ανάμεσα σε μεγάπτερες φάλαινες. Οι εικόνες θα προβληθούν σε ένα από τα προσεχή επεισόδια της σειράς ντοκιμαντέρ Great Australians του National Geographic, σύμφωνα με το real.gr


enimerwsi.gr
Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τι δεν αρέσει στους άνδρες να βλέπουν σε μια γυναίκα;

Posted: 27 Jun 2012 03:00 PM PDT


Πολλές φορές έχετε αντιληφθεί από τις εκφράσεις,
ενός άντρα, τι είναι αυτό ακριβώς, που τον κάνει να δυσανασχετεί στην εμφάνιση μιας ...






γυναίκας.



Εμείς συλλέξαμε όλα αυτά τα στοιχεία από τις γνώμες των αντρών... και σας παρουσιάζουμε τα χαρακτηριστικά στην εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας, που κάνουν έναν άντρα, να μην την πλησιάζει.



Πρώτα από όλα είναι το ντύσιμο, που δεν ταιριάζει με το σωματότυπο της. Έχετε δει δυσανάλογα κορμιά με ρούχα, που χρειάζονται τέλειες αναλογίες. Επίσης χρωματισμοί, που αναδεικνύουν επίμαχα σημεία και δεν κρύβουν τις ατέλειες.



Όταν είναι να βάλει το άρωμα της, απλά να το κάνει με μέτρο και όχι με το μπουκάλι, γιατί αλλιώς δεν θα πλησιάζει αρσενική μύγα.



Ποτέ βιαστικό μακιγιάζ. Να κάνε ότι πρέπει για να απλώσουν όλα τα υλικά στο πρόσωπο σου και ιδίως η βάση. Αν δεν γίνει το σωστό βήμα, τότε το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά άσχημο.



Όχι λεία πόδια και χωρίς αποτρίχωση. Τι να πούμε για αυτό δηλαδή; Εδώ αν υπήρχε αστυνομία-εμφάνισης, τότε αυτή τη γυναίκα θα έπρεπε να την κλείσει ισόβια. Τελείως αντιαισθητική εμφάνιση.



Επίσης, η κακή οσμή από τις μασχάλες. Καλά ρε κορίτσι μου δεν σου έχει πει κάποιος, ότι πλέον υπάρχουν προϊόντα τα οποία είναι ένα και ένα για αυτή τη δουλειά. Φρόντισε τουλάχιστον να κάνεις καλή αποτρίχωση.



Μακιγιάζ χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένο look. Εκείνη η γυναίκα, που αρχίζει και βάφετε χωρίς, συγκεκριμένο σκοπό και στόχο θα νιώσει άβολα μόλις βγει από το σπίτι της. Όλα τα μάτια, θα είναι γυρισμένα πάνω της και δεν θα καταλαβαίνει το λόγο.



Τελευταίο θα πούμε το έντονο μακιγιάζ στα μάτια, το οποίο αν δεν πάρετε τις συμβουλές των ειδικών τότε δεν θα έχει το ιδανικό αποτέλεσμα και μπορεί να φαίνεστε και σαν κλόουν.



Έντονα χρωματιστά ρούχα και εκτός μόδας, αγορασμένα δήθεν από προσφορές. Εκεί πλέον είναι ηλίου φαεινότερο ότι δεν έχει ιδέα για το τι σημαίνει μόδα και δεν ξέρει να φροντίζει τον ίδιο της τον εαυτό.



Το συμπέρασμα μας ύστερα από αυτά τα σημεία, είναι ότι ένα άντρας βλέπει στη γυναικεία εμφάνιση όλα εκείνα τα στοιχεία, τα οποία δείχνουν αν σέβεται και φροντίζει τον εαυτό της. Αν ακολουθεί τα παραπάνω τότε δεν θα πλησιάσει αυτός ό άντρας. Φροντίστε τον εαυτό σας και παραμένετε μοναδικές.



kamikazi





Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Αναστέναξε το τερέν!

Posted: 27 Jun 2012 02:56 PM PDT

Η Courtney Stodden παραδίδει μαθήματα τένις...








Δεν έχει προλάβει καλά καλά να ενηλικιωθεί και η 17χρονη Courtney Stodden έχει καταφέρει να γίνει γνωστή για τις προκλητικές της εμφανίσεις.



Φορώντας πάντα μόνο τα απαραίτητα και τα αγαπημένα της ψηλοτάκουνα, η 17χρονη τηλεπερσόνα και σύζυγος του 52χρονου ηθοποιού Doug Hutchinson, παίζει τένισ και προσφέρει υπερθέαμα όχι με τις ικανότητές της στο άθλημα αλλά με τα πλούσια προσόντα της που φροντίζει πάντα να τα επιδεικνύει.




















 





newsbeast.gr







Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πάτρα: Ομοφυλόφιλη… πεθερά διέλυσε τον αρραβώνα!

Posted: 27 Jun 2012 02:49 PM PDT


Ο αρραβώνας διαλύθηκε γιατί η πεθερά ήταν
ομοφυλόφιλη. Πρόκειται για ένα περιστατικό που κάνει τον γύρο της Πάτρας το τελευταίο διάστημα. Ένα ζευγάρι ερωτεύτηκε και αποφάσισε να προχωρήσει σοβαρά. Ανακοίνωσαν στους...

γονείς τους την πρόθεσή τους αυτή και πριν από λίγους μήνες έγινε ο αρραβώνας. Όμως η μία συμπεθέρα δεν γέμισε το μάτι στην άλλη.



Όπως αναφέρει το dete.gr, η πρώτη άρχισε να ψάχνει για την δεύτερη. Και ανακάλυψε ότι παρά την ιδανική εικόνα που έβγαζε προς τα έξω, είχε κάτι κρυφό στην προσωπική της ζωή.



Και αυτό δεν ήταν άλλο από την ομοφυλοφιλική σχέση που διατηρεί με πρώην συνάδελφό της.



Μέσα σε λίγες μόλις ημέρες ο αρραβώνας είχε διαλυθεί…

enimerwsi.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

H τσίχλα βλάπτει(;) τη μνήμη

Posted: 27 Jun 2012 02:45 PM PDT

Η τσίχλα τελικά βλάπτει και δεν ωφελεί τη
μνήμη. Αυτό είναι το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν ευρωπαίοι γιατροί, οι οποίοι εξέτασαν περισσότερους από 3 χιλιάδες μαθητές, αφού τους χώρισαν σε...

δύο ομάδες.



Στην πρώτη ομάδα τα παιδιά, κατά τη διάρκεια των δοκιμών μασούσαν τσίχλα και στη δεύτερη, τα παιδιά δεν μασούσαν. Όπως αποδείχθηκε, σύμφωνα με τους γιατρούς, το μάσημα της τσίχλας εμποδίζει τα παιδιά να συγκεντρωθούν και να ανακαλέσουν πληροφορίες.



Οι ερευνητές εξήγησαν το αποτέλεσμα που προέκυψε υποστηρίζοντας ότι οι κινήσεις των σιαγόνων κατά τη μάσηση επιδρούν στην ικανότητα του εγκεφάλου να λειτουργήσει συνδυαστικά. Πολύ περισσότερο, κατά τη γνώμη των επιστημόνων, στις διαδικασίες της μνήμης επιδρούν αρνητικά οποιεσδήποτε ρυθμικές μη συνειδητές κινήσεις, όπως το κούνημα των ποδιών ή το χτύπημα των δακτύλων, σύμφωνα με το skai.gr



Υπενθυμίζεται ότι, πρόσφατα, μια ομάδα ψυχαναλυτών από τη Βρετανία κατέληξε στο ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα… Οι βρετανοί επιστήμονες υποστήριξαν ότι η τσίχλα είναι δυνατόν να βελτιώσει τη μνήμη αφού σύμφωνα με τις έρευνές τους όσοι μασούσαν τσίχλα κατά τη διάρκεια των δοκιμών βραχυπρόθεσμης και μακροπρόθεσμης μνήμης απέδωσαν σημαντικά καλύτερα από εκείνους που δεν το έκαναν!

enimerwsi.gr
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Απίστευτο: το 1/3 του πληθυσμού πιστεύει στους εξωγήινους

Posted: 27 Jun 2012 02:40 PM PDT


Νέες έρευνες αποκαλύπτουν ότι ο κόσμος είναι
πεπεισμένος πως υπάρχει ζωή και σε άλλους πλανήτες ενώ το εντυπωσιακό ποσοστό του 80% υποψιάζεται κουκούλωμα πολλών επισκέψεων ΑΤΙΑ από την κυβέρνηση! Έκπληκτοι έμειναν οι...

επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας του National Geographic Channel από τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξήγαγαν σε μεγάλο μέρος του αμερικανικού πληθυσμού.



Περισσότεροι από 80.000.000 Αμερικανοί πολίτες -πάνω από το 1/3 του συνολικού πληθυσμού των ΗΠΑ δηλαδή - απάντησαν ότι πιστεύουν στην ύπαρξη εξωγήινων, διαστημόπλοιων και τεχνολογιών πέραν της ανθρώπινης λογικής.



Εξίσου εντυπωσιακό είναι επίσης ότι μόλις το 2% απάντησε πως θα εξαπέλυε επίθεση σε εξωγήινο, στην περίπτωση που τον έβλεπε μπροστά του.



Το 80% των Αμερικανών δηλώνουν μάλιστα σίγουροι πως ο Λευκός Οίκος έχει καλύψει επισκέψεις εξωγήινων στη γη, λέγοντας ψέματα στον κόσμο ενώ το 10% πιστεύει ότι τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του έχει δει UFO στον ουρανό!



«Σε περίπτωση που ένας εξωγήινος σας χτυπήσει την πόρτα, το 22% θα του φερόταν πολύ φιλικά, το 15% θα άρχιζε να τρέχει, το 13% θα κλείδωνε και μόνο το 2% θα προσπαθούσε να τον χτυπήσει», αναφέρει η έρευνα και καταλήγει πως υπάρχει ένα 55% που πιστεύει πως άνδρες με μαύρα κουστούμια απειλούν όσους ανθρώπους έχουν δει εξωγήινους να… κρατήσουν το στόμα τους κλειστό.


enimerwsi.gr
Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αποκεφάλισαν παιδεραστή!

Posted: 27 Jun 2012 02:35 PM PDT

Eνας Σαουδάραβας που είχε καταδικαστεί σε
θάνατο για την απαγωγή και το βιασμό ενός αγοριού, αποκεφαλίστηκε με σπαθί σήμερα στη Μέκκα της δυτικής Σαουδικής Αραβίας, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.



Ο Μοχάμεντ αλ-Τζουμπάιρι, υπό...

την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών όταν διέπραξε την εγκληματική πράξη, βίασε κατόπιν το θύμα του, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου την οποία μετέδωσε το σαουδαραβικό πρακτορείο ειδήσεων SPA.



Ο αποκεφαλισμός αυτός αυξάνει σε 46 τον αριθμό των εκτελέσεων από τις αρχές του έτους στη Σαουδική Αραβία.



Το 2011 τουλάχιστον 76 θανατοποινίτες εκτελέστηκαν στο βασίλειο, σύμφωνα με απολογισμό του Γαλλικού Πρακτορείου, ενώ η Διεθνής Αμνηστία εκτιμά ότι οι αρχές προχώρησαν σε τουλάχιστον 79 εκτελέσεις κατά την περίοδο αυτή.



Ο βιασμός, ο φόνος, η αποστασία, η ληστεία και η διακίνηση ναρκωτικών τιμωρούνται με την εσχάτη των ποινών στη χώρα αυτή που τηρεί με αυστηρότητα τον ισλαμικό νόμο (σαρία).

newsbomb



Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

H 19χρονη Χρ. Αθανασούλη είναι η πρώτη των πρώτων στις πανελλαδικές...

Posted: 27 Jun 2012 02:30 PM PDT

Με 19.883 μόρια, η Χριστίνα
Αθανασούλη δικαίως μπορεί να χαρακτηριστεί από τους «πρώτους των πρώτων». Είναι ήδη αποφασισμένη πως θέλει να...

σπουδάσει μαθηματικά. Με πολύ διάβασμα και σύστημα, πέτυχε το σκοπό της. Γνωρίζει ότι οι δυσκολίες στο μέλλον θα είναι πολλές. Ωστόσο, δηλώνει αποφασισμένη να πετύχει...



Λέει η ίδια: «Μ' αρέσουν πολύ τα μαθηματικά. Πιστεύω πως υπάρχει ζήτηση στην αγορά εργασίας, ενώ είναι μια καλή διέξοδος και για το εξωτερικό αν δεν τα καταφέρω εδώ.



Δεν αποκλείω την εξειδίκευση στην πληροφορική με ένα μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, όπου άλλωστε οι συνθήκες είναι πολύ πιο θετικές και για την έρευνα».

katoci.com




Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η δολοφονία του αγαπημένου της και η ''βουτιά'' μεσοπέλαγα

Posted: 27 Jun 2012 02:25 PM PDT


Μια απίστευτη και συγκλονιστική ιστορία κρύβεται πίσω
από την ενέργεια της 24χρονης να βουτήξει στη θάλασσα από το πλοίο των Μινωικών Γραμμών. Σύμφωνα με...

πληροφορίες, η νεαρή ήταν...

φίλη του άτυχου Νίκου Παπουτσιδάκη από την Αυλή Πεδιάδος, που είχε δολοφονηθεί από κακοποιούς στην Αθήνα, πριν μερικές εβδομάδες. Η 24χρονη, ερχόταν με το πλοίο της γραμμής στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο για να επισκεφθεί τον τάφο του αγαπημένου της Νίκου. Κάποια στιγμή στην διάρκεια του ταξιδιού, προφανώς λόγω της ψυχολογικής φόρτισης, βγήκε στο κατάστρωμα και ''βούτηξε'' μεσοπέλαγα στη θάλασσα. Όλα ξεκίνησαν ενώ το «Knossos Palace» έπλεε σε απόσταση 6,7 ναυτικών μιλίων νότια της Μήλου. Ξαφνικά η 24χρονη πήδηξε απο το κιγκλίδωμα του καταστρώματος στην θάλασσα, αλλά ευτυχώς έγινε άμεσα αντιληπτή. Αμέσως σήμανε συναγερμός και απο τον καπετάνιο ενημερώθηκε και το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης. Στην περιοχή έφθασαν πλωτό σκάφος του λιμενικού, ελικόπτερο Σούπερ Πούμα και άλλα παραπλέοντα σκάφη. Τελικά, η κοπέλα περισυνελέγη σώα από ένα ιστιοφόρο και στη συνέχεια από το ναυαγοσωστικό του πλοίου και είναι καλά στην υγεία της, ενώ μόλις το πλοίο έδεσε στο λιμάνι του Ηρακλείου, διεκομίσθει στο νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους. www.pamepreveza.gr




Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σπάνια εξομολόγηση 28χρονης: "Συγχωρώ τον μπαμπά μου για τον φόνο της μαμάς μου"

Posted: 27 Jun 2012 02:20 PM PDT


Σπάνια εξομολόγηση 28χρονης: "Συγχωρώ τον μπαμπά μου για τον φόνο της μαμάς μου"Ποικίλα συναισθήματα προκαλεί η σπάνια
εξομολόγηση μιας 28χρονης κοπέλας, που όπως λέει έχει έχεις συγχωρήσει τον πατέρα της για τον...

φόνο της μητέρας της και ...

θέλει να βγει από τη φυλακή. Το 2008 ο κ. Edwards από το Μπρίστολ έπνιξε την σύζυγο του με την ζώνη από την ρόμπα της, ενώ η 28χρονη σήμερα Ρουθ και η 25χρονη αδερφή της έλειπαν από το σπίτι. Σήμερα, για πρώτη φορά η Ρουθ σπάει την σιωπή της και αποκαλύπτει πως είναι δυνατόν να έχει συγχωρήσει τον πατέρα της, κύριο ένοχο για την απώλεια της μητέρα της. «Πολλοί άνθρωποι δεν θα μπορούν να καταλάβουν πως μπορέσαμε να συγχωρέσουμε τον πατέρα μας. Αλλά ποτέ δεν τον κατηγόρησα για το θάνατο της μαμάς γιατί δεν έφταιγε εκείνος. Για μένα είναι δύο διαφορετικά άτομα: το άτομο που σκότωσε τη μαμά μου δεν είναι ο μπαμπάς μου. Είναι κάποιος άλλος, που δεν είχε έλεγχο των πράξεών του. Ο πατέρας μου είναι ένας ευγενικός άνθρωπος και πρέπει να πιέστηκε πολύ για να κάνει κάτι τόσο φρικτό. Έχασε τον έλεγχο, βγήκε εκτός εαυτού. Έτσι τον διαχωρίζω από εκείνον που σκότωσε τη μητέρα μου. Οι γονείς ήταν ένα ζευγάρι που δεν μπορούσε να χωρίσει, αλλά δεν έπρεπε να ζει μαζί. Είχαν μία έντονη και καταστροφική σχέση που έβαζε προς τα έξω το χειρότερο εαυτό και του ενός και του άλλου», λέει και εξηγεί ότι είχαν προσπαθεί να μείνουν χώρια, για έξι μήνες, για ένα χρόνο και μετά επέστρεφαν ο ένας στον άλλον. Για την ακρίβεια, η γυναίκα ήταν αυτή που έφευγε και επέστρεφε, ενώ η οικονομική κατάσταση του ζευγαριού, επιδείνωνε τα πράγματα. Το φονικό έγινε λίγες μέρες μετά τα Χριστούγεννα, όταν η σύζυγος χλεύαζε τον άντρα της και του μιλούσε για τον εραστή της. Εκείνος τυφλώθηκε από την ζήλια και την έπνιξε. «Νιώθω πως η ζωή μου τα είχε προσφέρει όλα. Αυτό με κάνει να νιώθω πως το έγκλημά μου είναι χειρότερο από όλα τα άλλα. Όταν σκοτώνεις τον άνθρωπο που αγαπάς η θλίψη είναι διπλή: θρηνείς για την απώλεια και θρηνείς για το γεγονός πως εσύ προκάλεσες την απώλεια αυτή», είχε πει στην απολογία του ο 51χρονος, ο οποίος μετά την πράξη του κάλεσε ο ίδιος τις αρχές για να παραδοθεί. Όταν ενημερώθηκα για τον φόνο από τις αρχές νόμιζα ότι έχει γίνει λάθος, ενώ όταν έβλεπα την μητέρα μου στο κρεβάτι της εντατικής δεν ήξερα πώς να αντιδράσω, λέει η κοπέλα. Σήμερα, οι δύο αδελφές θέλουν να αφεθεί ελεύθερος ο πατέρας τους, ο οποίος έχει πονέσει πολύ, και για αυτό έστειλαν και γράμμα στο δικαστήριο.www.pamepreveza.gr/




Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Φοιτήτρια γύρισε ταινία porno!

Posted: 27 Jun 2012 02:15 PM PDT


Σε πικάντικο θρίλερ εξελίχθηκε η υπόθεση φοιτήτριας,
η οποία αφού γύρισε ταινία πορνό, κινδύνεψε σύμφωνα με φήμες να χάσει την υποτροφία της.



Ωστόσο το...

υποτιθέμενο γράμμα καταγγελίας δεν βρέθηκε ποτέ. Με ένα πλατύ χαμόγελο και κρατώντας τη φοιτητική της ταυτότητα η Ελίζαμπεθ Χοκενσον φαίνεται σαν να ποζάρει για κάποιο φίλο.



Ωστόσο η αλήθεια δεν είναι και τόσο αθώα όσο φαίνεται αφού η 18χρονη φοιτήτρια γεωλογίας δείχνει όλο νάζι τη ταυτότητά της για να αποδείξει ότι είναι ενήλικη ώστε να πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό.



Η 18χρονη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου της Αριζόνα όχι μόνο πρωταγωνίστησε σε ροζ ταινία αλλά όπως αποδείχτηκε δεν έχασε και την υποτροφία της ύψους 33.000 δολαρίων, η οποία λέγεται πως ήταν έτοιμη να χάσει μετά από γράμμα διαμαρτυρίας που απέστειλε φοιτητής στο πανεπιστήμιο καταδικάζοντας τη πράξη της.



Ωστόσο, αποδείχτηκε ότι δεν υπάρχει τέτοιου είδους γράμμα και η ίδια μπορεί να κοιμάται ήσυχη. Όπως δήλωσε, ό,τι έκανε το έκανε για να μαζέψει χρήματα ώστε να πληρώσει τις σπουδές της. Στο βίντεο η νεαρή φοιτήτρια πείθεται από έναν φωτογράφο να γδυθεί και μετέπειτα συνευρίσκονται ερωτικά ενώ της υπόσχεται ότι θα την κάνει πορνοστάρ και θα βγάζει 5.000 δολάρια τη μέρα.



Για τη ταινία η Ελίζαμπεθ έλαβε το ποσό των 2.000 δολαρίων και της υποσχέθηκαν ότι το βίντεο, το οποίο θα ανέβαινε σε ιστοσελίδα θα μπορούσαν να το δουν μόνο όσοι πλήρωναν.

Dinatos
Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελικά ο Ποπάι είχε δίκιο για το σπανάκι...

Posted: 27 Jun 2012 02:10 PM PDT

Κάτι ήξερε ο Ποπάι όταν έτρωγε άφθονες ποσότητες σπανάκι, αφού σύμφωνα με νέα έρευνα, το...



σπανάκι πράγματι δυναμώνει τους μυς.

Ο Ποπάι δικαιώθηκε από μία νέα σουηδική επιστημονική έρευνα που επιβεβαίωσε την παραπάνω αντίληψη.



Οι επιστήμονες από το ιατρικό Ινστιτούτο Καρολίνσκα της Στοκχόλμης –προτού καταλήξουν στα παραπάνω συμπεράσματα- έκαναν πειράματα με ποντίκια, στα οποία χορηγούσαν νιτρικά άλατα, βασικό συστατικό του σπανακιού και άλλων λαχανικών, για μία εβδομάδα.http://www.dinatos.info/?p=26304




Όπως διαπίστωσαν οι ερευνητές, τα εν λόγω πειραματόζωα μέσα μόνο σε μια εβδομάδα ανέπτυξαν ισχυρότερους μυς σε σχέση με μία δεύτερη ομάδα ποντικιών τα οποία δεν κατανάλωναν νιτρικά άλατα.



Σύμφωνα με τους ερευνητές, τα νιτρικά άλατα αυξάνουν την ποσότητα δύο πρωτεϊνών που υπάρχουν στους μυς και χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση και απελευθέρωση ασβεστίου, που είναι απαραίτητο για τη σύσπαση των μυών.



Όσο αυξάνουν οι πρωτεΐνες αυτές, τόσο περισσότερο ασβέστιο απελευθερώνεται μέσα στους μυς και έτσι αυτοί μπορούν να συσπαστούν πιο έντονα, γεγονός που αυξάνει τη δύναμή τους.



Η συγκεκριμένη μελέτη δημοσιεύεται στο περιοδικό φυσιολογίας Journal of Physiology.



lifezone.gr




Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παντρεύτηκε η κόρη της Βίκυ Λέανδρος!

Posted: 27 Jun 2012 02:05 PM PDT

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η Μιλάνα Φον Ρούφιν, κόρη της Βίκυ Λέανδρος, με τον...


αγαπημένο της Λέον Μπρας το περασμένο Σάββατο.

Η 27χρονη κόρη της Βίκυς Λέανδρος είχε αρραβωνιαστεί τον 35χρονο διευθυντή νοσοκομείου του Αμβούργου το 2011 μετά από σχέση 5 χρόνων. Ο γάμος έγινε στην εκκλησία Σεν Μεριέν, μία εντυπωσιακή εκκλησία νεογοτθικού ρυθμού, στην οποία πριν 19 χρόνια είχε παντρευτεί η μητέρα της με τον πρώην σύζυγό της, βαρόνο Ένο Φράιχερ Φον Ρούφιν. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στις 2 το μεσημέρι και η Μιλάνα έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον πατέρα της, ντυμένη με ένα εντυπωσιακό νυφικό όλο δαντέλα του, ραμμένο από τον οίκο Basler. Οι περίπου 400 καλεσμένοι δεξιώθηκαν μετά στο κτήμα Μπάστχοστ, που ανήκει στην οικογένεια.



attikipress.gr




Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΣΟΚ: Δείτε πώς είναι σήμερα η Κλαούντια Καρντινάλε!

Posted: 27 Jun 2012 02:03 PM PDT

Μύθος και σύμβολο του σεξ των δεκαετιών 1960 - 1980, υπήρξε αστέρι παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας..




Έμβλημα της ...

γυναικείας χειραφέτησης και της σεξουαλικής απελευθέρωσης, έφερε επανάσταση στα ήθη, περνώντας από γυναίκα-παιδί σε femme fatale, ελεύθερη και προκλητική, ενζενί και ελευθεριάζουσα, σε μια εποχή μεταπολεμική και συντηρητική.



Η Κλαούντια Καρντινάλε τον Ιούνιο 2012 στο Μιλάνο

http://www.kamikazi.gr/2012/06/blog-post_5104.html




Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Βαρύ το κατηγορητήριο για τέσσερις για το μακελειό του Προφήτη Ηλία

Posted: 27 Jun 2012 01:59 PM PDT



Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του μακελειού, το βράδυ ...


της
περασμένης Κυριακής, στον Προφήτη Ηλία, με ποινικές διώξεις να ασκούνται
σε βάρος τεσσάρων ατόμων, τελικά, και όχι μόνο... σε βάρος του 52χρονου κρεοπώλη που κατηγορείται για τη δολοφονία του 34χρονου Πρίαμου Ξυδάκη.

Σύμφωνα
με τις πληροφορίες, η δικογραφία περιλαμβάνει πέραν της δολοφονίας του
Πρίαμου Ξυδάκη και του θανάτου από εξοστρακισμό σφαίρας του Μανώλη
Σταυρουλάκη, επίσης το περιστατικού που προηγήθηκε με το 17χρονο γιο του
κρεοπώλη που φέρεται να πυροβολούσε άσκοπα ενώ σε εξέλιξη ήταν η γιορτή
του Κλήδονα. Ο 17χρονος, ωστόσο, δεν παραπέμπεται μόνο για τους
άσκοπους πυροβολισμούς, αλλά για άμεση συνέργεια στην ανθρωποκτονία κατά
συρροή.

Ο 52χρονος κρεοπώλης παραπέμπεται για ανθρωποκτονία από
πρόθεση κατά συρροή για τον Πρίαμο Ξυδάκη και το Μανώλη Σταυρουλάκη και
παράνομη κατοχή κυνηγετικού όπλου.

Η δικογραφία περιλαμβάνει,
ακόμη, και περιστατικό που ακολούθησε του διπλού μακελειού, με τα δύο
αδέρφια του κρεοπώλη να καταδιώκουν τον πατέρα του Πρίαμου Ξυδάκη και να
πυροβολούν εναντίον του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε. Σε βάρος των
δύο ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά
συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία πολεμικού τυφεκίου ή πολυβόλου
όπλου, οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη.

"Είναι ανεπιθύμητοι στο χωριό"

Εν
τω μεταξύ αναταραχή εξακολουθεί να επικρατεί στον Προφήτη Ηλία με την
πλευρά της οικογένειας Ξυδάκη να εμφανίζεται πρόθυμη να μην ανοίξει
"κύκλο αίματος", με την προϋπόθεση ... όλη η οικογένεια Κοκολογιάννη να
φύγει από το χωριό!

Μάλιστα, ο Γιάννης Ξυδάκης που βρέθηκε σήμερα
στα Δικαστήρια Ηρακλείου μαζί με κατοίκους του χωριού για να
πληροφορηθούν τί συμβαίνει, είπε, πως δε θέλει φονικά κι εγκλήματα.
Ορκίστηκε, μάλιστα, πως θα προστατεύσει τα τρία παιδιά του γιου του, που
έμειναν πίσω. Αυτό που ζητάει, όμως, είναι "να μην ξαναπατήσει η
οικογένεια του δράστη στο χωριό".

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν
ότι έχει συσταθεί μία πρωτοβουλία από τον Προφήτη Ηλία, με εκπροσώπους
φορέων και συλλόγων να συναντούν, αύριο, στο Ηράκλειο το δήμαρχο και την
Εισαγγελέα Ηρακλείου, προκειμένου να θέσουν το θέμα της οικογένειας
Κοκολογιάννη, ζητώντας να βρεθεί ένας τρόπος και να απομακρυνθεί από το
χωριό.


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Εντυπωσιακά ζώα που πάσχουν από Μελανισμό

Posted: 27 Jun 2012 01:54 PM PDT

Εντυπωσιακά ζώα που πάσχουν από Μελανισμό (15)

Ο μελανισμός είναι μια παράξενη γονιδιακή μετάλλαξη...


που προκαλεί την δημιουργία σκούρου χρώματος στο δέρμα και αποτελεί ουσιαστικά το αντίθετο του αλμπινισμού. Ακολουθούν ορισμένες εντυπωσιακές περιπτώσεις ζώων με μελανισμό.



Σαύρες

Εντυπωσιακά ζώα που πάσχουν από Μελανισμό (1)
Σκίουρος

Εντυπωσιακά ζώα που πάσχουν από Μελανισμό (2)
Εντυπωσιακά ζώα που πάσχουν από Μελανισμό (14)

Ελάφι

Εντυπωσιακά ζώα που πάσχουν από Μελανισμό (3)
Πιγκουίνος

Εντυπωσιακά ζώα που πάσχουν από Μελανισμό (4)
Εντυπωσιακά ζώα που πάσχουν από Μελανισμό (12)

Αλεπού

Εντυπωσιακά ζώα που πάσχουν από Μελανισμό (5)
Χελώνα

Εντυπωσιακά ζώα που πάσχουν από Μελανισμό (7)
Ζέβρα

Εντυπωσιακά ζώα που πάσχουν από Μελανισμό (6)
Εντυπωσιακά ζώα που πάσχουν από Μελανισμό (16)

Φώκια

Εντυπωσιακά ζώα που πάσχουν από Μελανισμό (9)
Εντυπωσιακά ζώα που πάσχουν από Μελανισμό (13)

Λύκος

Εντυπωσιακά ζώα που πάσχουν από Μελανισμό (15)
Jaguar

Εντυπωσιακά ζώα που πάσχουν από Μελανισμό (8)
Εντυπωσιακά ζώα που πάσχουν από Μελανισμό (10)

Φίδι

Εντυπωσιακά ζώα που πάσχουν από Μελανισμό (11)










otherside.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14χρονη πνίγηκε για να μην βραχούν δυο πορτραίτα των Κιμ!

Posted: 27 Jun 2012 01:46 PM PDT



Οι αρχές της Βορείου Κορέας παρασημοφόρησαν μετά θάνατο μια ...


14χρονη μαθήτρια που πνίγηκε στην προσπάθειά της να διασώσει... τα πορτρέτα των δύο πρώην ηγετών της χώρας, του παππού και του πατέρα του σημερινού ηγέτη Κιμ Γιονγκ-Ουν.

Η
Χαν Χιον-Γκιονγκ τιμήθηκε με το παράσημο Τιμής της «Νεολαίας Κιμ
Γιονγκ-Ιλ» και το σχολείο της θα φέρει πλέον το όνομά της, ανέφερε η
κυβερνητική εφημερίδα Ροντόνγκ Σίνμουν. Οι γονείς της, ένας καθηγητής
και άλλα τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και ο επικεφαλής της οργάνωσης
νεολαίας στην οποία ανήκε, θα βραβευτούν επίσης.

Το κορίτσι
πνίγηκε στις 11 Ιουνίου στην επαρχία Χαμκιόνγκ, καθώς προσπαθούσε να
βγάλει από το πλημμυρισμένο σπίτι της τα πορτρέτα των δύο Βορειοκορεατών
ηγετών. Σύμφωνα με την εφημερίδα, κρατούσε πάνω από το κεφάλι της τα
πορτρέτα, τυλιγμένα σε πλαστικές σακούλες, όταν παρασύρθηκε από τα νερά
και χάθηκε.

Η εφημερίδα χαιρέτισε «το σύστημα που εκπαιδεύει τέτοια παιδιά».

Η
δυναστεία Κιμ που κυβερνά τη Βόρειο Κορέα με σιδηρά πυγμή από το 1948
έχει θεσπίσει τη λατρεία των ηγετών. Τα πορτρέτα του Κιμ Ιλ Σουνγκ, του
γιου του, Κιμ Γιονγκ-Ιλ και του εγγονού του Κιμ Γιονγκ-Ουν (ο τελευταίος
ανέλαβε την εξουσία μετά το θάνατο του πατέρα του στα τέλη του 2011)
κοσμούν όλα τα δημόσια και ιδιωτικά κτίρια της χώρας. Τοποθετούνται
υποχρεωτικά στο κέντρο του τοίχου, χωρίς τίποτα άλλο τριγύρω, και πρέπει
να τα ξεσκονίζουν και να τα τιμούν τακτικά.

Ο βορειοκορεατικός
Τύπος δημοσιεύει τακτικά άρθρα για πολίτες που προτίμησαν να θυσιάσουν
τη ζωή τους ή τη ζωή συγγενικών τους προσώπων αντί να αφήσουν να
καταστραφεί ένα πορτρέτο των Κιμ.




Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑ ΜΜΜ

Posted: 27 Jun 2012 01:40 PM PDT


http://3.bp.blogspot.com/-xwMfmDiAc5c/T-sl6_Om1HI/AAAAAAADey4/6fniYygjgIg/s200/D78594804B8DE97456E629105B5B6315.jpgΞεκινά από το Σάββατο η σταδιακή εφαρμογή του θερινού προγράμματος στα μέσα
μαζικής μεταφοράς της Αττικής...

Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, οι παρακάτω γραμμές λεωφορείων θα λειτουργούν ενισχυμένες:





220 ΑΝΩ ΙΛΙΣΙΑ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ

221 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ

224 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ - ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

550 Π.ΦΑΛΗΡΟ - ΚΗΦΙΣΙΑ

703 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (μέσω ΘΗΒΩΝ)

732 ΑΓ. ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΖΩΟΔ. ΠΗΓΗ

843 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΠΕΡΑΜΑ

Α10 ΠΛ. ΒΑΘΗ - ΑΧΑΡΝΑΙ

Β10 ΠΛ. ΒΑΘΗ - ΑΧΑΡΝΑΙ (μέσω ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)

Α4 ΑΚΑΔΗΜΙΑ - Κ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΤΕΡΨΙΘΕΑ

Α7 ΚΑΝΙΓΓΟΣ - ΚΗΦΙΣΙΑ

Α8 ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ - Ν.ΙΩΝΙΑ - ΜΑΡΟΥΣΙ

Β12 ΜΑΡΝΗ - ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ

Β18 ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΡΑΜΑ (μέσω Π. ΡΑΛΛΗ)

Γ18 ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΡΑΜΑ (μέσω ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ)

Β9 ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ

Γ9 ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ - ΚΟΚ. ΜΥΛΟΣ - ΑΧΑΡΝΑΙ

040 ΠΕΙΡΑΙΑΣ- ΣΥΝΤΑΓΜΑ

608 ΓΑΛΑΤΣΙ- ΑΚΑΔΗΜΙΑ- ΝΕΚΡΟΤΑΦ. ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Α15 ΣΤ. ΛΑΡΙΣΗΣ- ΔΑΣΟΣ





Επίσης, για όλο το διάστημα του καλοκαιριού θα λειτουργούν ενισχυμένες οι παρακάτω λεωφορειακές γραμμές:





051 ΟΜΟΝΟΙΑ- ΣΤ. ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΚΗΦΙΣΟΥ

304 ΣΤ. ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ-ΑΡΤΕΜΙΣ (ΒΡΑΥΡΩΝΑ)

305 ΣΤ. ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ-ΑΡΤΕΜΙΣ (ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ)

171 ΣΤ. ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΒΑΡΚΙΖΑ

Α2 ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΒΟΥΛΑ

Ε22 ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ

Χ95 ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

Χ96 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρεις μέρες ταξίδεψε περίπου 1.500 χλμ η σορός 29χρονου

Posted: 27 Jun 2012 01:34 PM PDT


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgeBuQAVce2tE2KfLaoyhh1JbaCd1n3JgdoHh1OVptmVPyFbJ1cnxbXQZBxogqXWzGqa0LfTe983cD8l-a35gSzy5Gar5a3Wy4radnEWEu9eBtPMIfz77X2iCBMnClKChbhuQ4NMS2vvyKK/s320/ekab.jpgΓια τρεις ημέρες πηγαινοερχόταν από τη Μακρακώμη Φθιώτιδας στην Αθήνα και πίσω...


η σορός 29χρονου που πνίγηκε τρώγοντας, προκειμένου να πραγματοποιηθεί νεκροτομή................







Ο άτυχος 29χρονος, που κατοικούσε στη συνοικία Ν. Σμύρνης, βρισκόταν στη Μακρακώμη για δουλειά, όπου και απεβίωσε ξαφνικά την ώρα που έτρωγε. Και μετά άρχισε η περιπέτεια...





Μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Λαμίας, όπου όμως δεν λειτουργεί ιατροδικαστική υπηρεσία. Αλλόφρονες συγγενείς, μέσα στον πόνο τους, επιδίωξαν να τον μεταφέρουν στη Λάρισα, όπου όμως η ιατροδικαστική βρισκόταν εκτός λειτουργίας.





Στη Θεσσαλονίκη δεν γινόταν να τον πάνε, αφού εκ του νόμου η Λαμία είναι υποχρεωμένη να στέλνει για νεκροτομή στην Αθήνα ή στη Λάρισα.





Το γραφείο τελετών της Λάρισας που ανέλαβε την υπόθεση, μετέφερε τη σορό στην Αθήνα. Στην πρωτεύουσα όμως η ιατροδικαστική είχε φόρτο εργασίας, πολλά περιστατικά, τόσα που δεν υπήρχε θέση ούτε σε «ψυγείο». Οι συνθήκες καύσωνα που επικρατούσαν δεν επέτρεπαν ολιγωρία. Ο νεκρός μεταφέρθηκε στη Λάρισα και τοποθετήθηκε σε ψυγείο από γραφείο τελετών.





Και την επομένη ταξίδεψε ξανά στην Αθήνα προκειμένου να γίνει η νεκροτομή. Την Τρίτη το απόγευμα επρόκειτο να φτάσει στη Λάρισα προκειμένου να γίνει αμέσως η ταφή καθώς η σορός, τρεις μέρες μετά, εμφάνιζε ήδη το αναμενόμενο σοβαρό πρόβλημα.





Πάγια η κατάσταση με την Ιατροδικαστική της Λάρισας που υπολειτουργεί καθώς σ' αυτήν υπηρετεί μονάχα μία νεκροτόμος, ειδικότητα απαραίτητη προκειμένου να διενεργήσει την πράξη η ιατροδικαστής.





Όταν λοιπόν η νεκροτόμος βρίσκεται σε άδεια ή δεν εργάζεται λόγω πενθημέρου, νεκροτομές δεν γίνονται. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας υπηρετούν άλλοι έξι τουλάχιστον νεκροτόμοι.





Τελικά, ο άτυχος 29χρονος κηδεύτηκε στη Λάρισα την Τρίτη.













totefteri.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Στα δίχτυα των αρχών 40χρονος που άνοιγε και έκλεβε σπίτια

Posted: 27 Jun 2012 01:27 PM PDT



Στα δίχτυα των αρχών έπεσε σήμερα ένας ...


40χρονος από το Ρέθυμνο ο οποίος
είχε κάνει επάγγελμα τη διάρρηξη και κλοπή κατοικιών. Ο 40χρονος, όπως
αποδείχτηκε, πρωταγωνίστησε... σε δύο περιπτώσεις
κλοπών και τρεις απόπειρες που τελέστηκαν στο Ρέθυμνο, κατά το χρονικό
διάστημα από 03-06-2012 έως και 14-06-2012.

Ειδικότερα, ύστερα
από την αξιολόγηση των στοιχείων και από την προανάκριση που διενήργησε η
Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, προέκυψε ότι οι ανωτέρω περιπτώσεις
κλοπών έχουν τελεστεί από 40χρονο ημεδαπό, ο οποίος κατ΄ επάγγελμα και
με την ίδια μέθοδο, διέπραξε δύο (2) κλοπές οικιών από τις οποίες
αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, κοσμήματα και
προσωπικά έγγραφα συνολικής αξίας επτά 7.000 χιλιάδων ευρώ.

Επίσης
ο 40χρονος με την ίδια μέθοδο, αποπειράθηκε να διαρρήξει τρείς οικίες,
έγινε όμως αντιληπτός από τους ιδιοκτήτες και τράπηκε σε φυγή.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του 40χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικρός αριθμός κοσμημάτων, η κατοχή των οποίων ερευνάται.

Η
Προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου,
καθόσον ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες ομοειδείς πράξεις στο
Ρέθυμνο.


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δικαστής διατάζει την παύση πωλήσεων του Galaxy Tab 10.1!

Posted: 27 Jun 2012 01:22 PM PDT



H κόντρα μεταξύ Apple εναντίον Samsung καλά κρατεί...



Δικαστήριο του Σαν
Φρανσίσκο αποφάσισε χθες την προσωρινή παύση πωλήσεων του Galaxy Tab
10.1, μέχρις ότου να... συζητηθεί ο ισχυρισμός της Apple, ότι η Νοτιοκορεάτικη εταιρία αντέγραψε τον σχεδιασμό του δημοφιλούς iPad.

Η
περιφερειακός δικαστής Λούση Κοχ, δήλωσε ότι, «Η μήνυση της Apple είναι
πιθανόν να υπερισχύσει», τα δύο προϊόντα είναι σχεδόν πανομοιότυπα». Το
Δεκέμβριο του 2011 είχε τότε αρνηθεί να διατάξει την παύση πωλήσεων,
αλλά άλλαξε την απόφασή της, αφότου το Αμερικανό Δικαστήριο Εφέσεων,
διέταξε την Koχ να ξανακοιτάξει την αίτηση της Apple, καθώς ο
Αμερικανικός κολοσσός είχε προσκομίσει ισχυρά στοιχεία.

Το συγκεκριμένο δικαστήριο χειρίζεται υποθέσεις που αφορούν πατέντες.

Η
απάντηση της Samsung ήταν, «Απογοητευτήκαμε από την απόφαση, αλλά θα
πάρουμε όλα τα απαραίτητα νομικά μέτρα. Δεν περιμένουμε η απόφαση αυτή
να έχει σημαντικό αντίκτυπο όσον αφορά τον κύκλο εργασιών, καθώς
διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων στη σειρά Galaxy Tab.

Η
χθεσινή απόφαση είναι ένα μικρό κομμάτι του παζλ της διαμάχης μεταξύ των
εταιριών. Τον επόμενο μήνα στο Σαν Χοσέ συνεχίζεται η διαμάχη για άλλες
παραβιάσεις πατεντών.

Η Apple επίσης έχει κατηγορήσει τη Samsung
για παρόμοιες παραβιάσεις σε θέματα πατεντών σχετικές με το iPhone και
αποσκοπεί στο μπλοκάρισμα της πώλησης ενός από τα smartphones της
Νοτιοκορεάτικης εταιρίας στις Ηνωμένες Πολιτείες.




Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Νέες δικογραφίες για το κύκλωμα χορήγησης πλαστών διπλωμάτων

Posted: 27 Jun 2012 01:16 PM PDT


Δικογραφίες για ακόμη 19 άτομα, τα...



17 των οποίων ήταν υποψήφιοι
οδηγοί και οι 2 είχαν το ρόλο του μεσολαβητή σχηματίσθηκαν από την
Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου η οποία σήμερα εξάρθρωσε, κύκλωμα το
οποίο δρούσε τουλάχιστον εδώ και τρία χρόνια και εφοδίαζε πολίτες -
υποψήφιους οδηγούς, με διπλώματα οδήγησης, έναντι χρηματικού ποσού,
χωρίς οι ίδιοι να έχουν συμμετάσχει στις εξετάσεις που απαιτούνται για
την απόκτηση τους.


Το κύκλωμα -σύμφωνα και με ανακοίνωση της Αστυνομίας- αποτελούσαν
δεκατέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων οχτώ υπάλληλοι της Διεύθυνσης
Μεταφορών, πέντε εκπαιδευτές υποψηφίων οδηγών και ένας 34χρονος
ημεδαπός, ο οποίος «λειτουργούσε» ως υποψήφιος εξεταζόμενος για την
απόκτηση των διπλωμάτων.




Σήμερα το πρωί, στο Ηράκλειο, σε ευρεία αστυνομική επιχείρηση,
συνελήφθηκαν οι εμπλεκόμενοι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Μεταφορών της
Περιφερειακής Ενότητας και τέσσερις από τους εκπαιδευτές υποψηφίων
οδηγών.




Επίσης σχηματίστηκαν επιπλέον, δικογραφίες για δεκαεννέα άτομα, οι
δεκαεπτά από τους οποίους ήταν «υποψήφιοι» οδηγοί για την απόκτηση
διπλώματος και οι δύο είχαν το ρόλο του μεσολαβητή στις υποθέσεις.




Οι κατηγορίες που βαρύνουν τους παραπάνω αφορούν, κατά περίπτωση, τα
κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα αδικήματα, της σύστασης
και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της κατ΄ επάγγελμα και κατ΄
εξακολούθηση απάτης, της πλαστογραφίας, της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης
και της δωροδοκίας.




Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση
πληροφοριών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, για τη δράση
οργανωμένου κυκλώματος, από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Μεταφορών και
εκπαιδευτές οδήγησης, οι οποίοι έναντι χρηματικού ποσού, που κυμαινόταν
από 1.000 έως 2.500 ευρώ περίπου, προχωρούσαν στην έκδοση πιστοποιητικών
επιτυχίας των υποψηφίων στις θεωρητικές εξετάσεις αλλά και στην έκδοση
των αδειών ικανότητας οδήγησης.




Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι οι υπάλληλοι της
Διεύθυνσης Μεταφορών, λόγω της ιδιότητάς τους συμμετείχαν ως εξεταστές
στη διαδικασία θεωρητικής εξέτασης των υποψηφίων. Σε συνεργασία με τους
εκπαιδευτές των σχολών οδήγησης, προσέγγιζαν είτε οι ίδιοι είτε μέσω
τρίτων, υποψηφίους που δεν μπορούσαν να επιτύχουν στις εξετάσεις για
διάφορους λόγους, όπως άτομα με δυσλεξία, άτομα που δεν είχαν
γραμματικές γνώσεις, αλλοδαποί κ.ά., και έναντι χρηματικού ανταλλάγματος
που κυμαινόταν από 1.000 έως 2.500 ευρώ περίπου, κατά μέσο όρο,
κατάφερναν να επεμβαίνουν στο σύστημα των εξετάσεων και να πετυχαίνουν
την έκδοση βεβαίωσης επιτυχίας των υποψηφίων στα σήματα και στη συνέχεια
έκδοση των αδειών οδήγησης.




Οι αστυνομικές έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.




Στο μεταξύ πολύ σκληρές αποφάσεις για τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης
Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, που
εμπλέκονται στην υπόθεση της έκδοσης παράνομων διπλωμάτων οδήγησης,
ύστερα από χρηματισμό, προανήγγειλε σήμερα και λίγες ώρες μετά τη
σύλληψή τους, ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Ευριπίδης Κουκιαδάκης.




Σύμφωνα με τον ίδιο, οι όποιες αποφάσεις σε διοικητικό επίπεδο -που
αναμένεται να οδηγήσουν σε πλήρη αναδιοργάνωση την υπηρεσία- θα
προκύψουν αφού η Περιφερειακή Ενότητα λάβει γνώση της δικογραφίας και
ύστερα από την ΕΔΕ, που θα διαταχθεί για να προκύψουν με ακρίβεια οι
υπηρεσιακές ευθύνες των υπαλλήλων.




Ο κ. Κουκιαδάκης υπενθύμισε παράλληλα ότι η αστυνομική έρευνα στην
υπηρεσία προκλήθηκε από τον ίδιο τον Περιφερειάρχη, ύστερα από σχετική
καταγγελία που είχε φτάσει στην Περιφέρεια.




«Εμείς αυτό που ζητήσαμε ήταν η σε βάθος διερεύνηση της υπόθεσης, να
είναι απόλυτο αυτό που θα γίνει και δώσαμε κάθε δυνατή βοήθεια στις
αστυνομικές και δικαστικές αρχές» πρόσθεσε ο κ. Κουκιαδάκης.




Ανέφερε τέλος ότι η Περιφέρεια Κρήτης, θα παραστεί ως πολιτική αγωγή
στην εκδίκαση της

υπόθεσης, όταν αυτή φτάσει στις δικαστικές αίθουσες.






Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Απίστευτη αγγελία... απελπισμένου παντρεμένου!

Posted: 27 Jun 2012 01:08 PM PDT


Για όσους παντρεύτηκαν γυναίκα… που τα ξέρει όλα!









Μια απίστευτη αγγελία κυκλοφορεί στο Facebook και δείχνει την… απελπισία ενός παντρεμένου!..

«Πωλείται εγκυκλοπαίδεια, τόμοι σε άριστη κατάσταση. Δε μου χρειάζεται πια, παντρέυτηκα και η γυναίκα μου τα ξέρει όλα!»

Η αγγελία προφανώς δεν είναι αληθινή αλλά το περιεχόμενο της ρεαλιστικό και αστείο!







 
topeiraxtiri.blogspot.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές