Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Ωραία η κοπέλα αλλά κάτι δεν πάει καλά..!

Posted: 20 Feb 2012 07:00 PM PST

Δείτε την φωτογραφία και σίγουρα θα καταλάβετε ότι κάτι δεν πάει καλά...
Ρε κοπελιά μήπως το παράκανες λιγάκι με το photoshop?








Η νέα μόδα στην Κίνα: Νοίκιασε το ταίρι σου και εμφάνισέ το στους δικούς σου!

Posted: 20 Feb 2012 06:30 PM PST

Μια συνήθεια που παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις αρχίζουν να υιοθετούν τα τελευταία χρόνια οι Κινέζοι. Από το να εμφανιστούν αδέσμευτοι μπροστά στους δικούς τους και να αρχίσουν τα ενοχλητικά σχόλια, προτιμούν να... νοικιάσουν ένα ταίρι!
Έχουμε ακούσει για υπηρεσίες που νοικιάζουν αυτοκίνητα, ρούχα ή άλλα αντικείμενα. Όμως οι υπηρεσίες ενοικίασης ανθρώπου και δη ερωτικού συντρόφου είναι κάτι το πρωτόγνωρο. Τουλάχιστον για εμάς εδώ στην Ελλάδα.

Η έκρηξη του "φαινομένου" έγινε φέτος, στο κινέζικο ανοιξιάτικο Φεστιβάλ, ή αλλιώς Chinese Spring Festival (που ισοδυναμεί με την κινέζικη Πρωτοχρονιά), ενώ έχει ξεκινήσει δειλά από το 2010.

Για τη νεολαία των Κινέζων, ειδικά όσων λείπουν μακρυά από το σπίτι τους για σπουδές, η περίοδος διακοπών πριν και μετά την Πρωτοχρονιά δεν ισούται μόνο με ευκαιρία επανασύνδεσης όλης την οικογένειας. Είναι ο καιρός που δέχονται τις ακατάπαυστες, ενοχλητικές ερωτήσεις του αν υπάρχει κάποιος σύντροφος στη ζωή τους τη δεδομένη περίοδο. Αν υπάρχει, τότε είναι υποχρεωτικό να τη φέρουν στο σπίτι ώστε να τη γνωρίσουν στην οικογένεια. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που οι νεαροί Κινέζοι ανήκουν στο κλαμπ των αδέσμευτων;


China boyfriend for rent από sunshine_i

Για να αποφευχθούν λοιπόν οι άβολες ερωτήσεις του τύπου "Γιατί δεν έχεις σχέση" ή "Πότε θα παντρευτείς", (ναι, δεν το λένε μόνο οι Ελληνίδες μαμάδες!) οι νεαροί προχωρούν στην ενοικίαση του "αγαπημένου" τους. Tουλάχιστον αυτός θα είναι ο ρόλος τους για όσο πληρωθούν να το κάνουν.

Η ενοικίαση συνοδών πραγματοποιείται από διάφορες ιστοσελίδες (όπως η taobao.com που ισοδυναμεί με το κινέζικο ebay). Οι τιμές ξεκινούν από 180 ευρώ περίπου και δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα μεταφοράς και τη διαμονή των "ενοικιαζόμενων αγαπημένων". Στα εν λόγω site ο ενδιαφερόμενος επιλέγει το ταίρι που του ταιριάζει, μέσα από τις φωτογραφίες που θα βρει δημοσιευμένες. Στη συνέχεια κανονίζεται το πρώτο ραντεβού ώστε να γίνει η γνωριμία και να ακολουθήσει η κατάλληλη "συνεννόηση", όπως το πού γνωρίστηκε το "ζευγάρι", πόσο καιρό είναι μαζί και τα λοιπά.



Οι κανόνες της συναλλαγής είναι ξεκάθαροι: "Η κατανάλωση ποτού χρεώνεται έξτρα". Τι σημαίνει αυτό; Ότι αν π.χ. το υποτιθέμενο κορίτσι που νοίκιασε ο νεαρός Κινέζος χρειαστεί να πιει ένα ποτηράκι κατά τη διάρκεια των οικογενειακών συγκεντρώσεων θα χρεωθεί ως επιπλέον υπηρεσία (η τιμή πάει ανάλογα με το ποτό, με πιο οικονομική την μπύρα). Στην αρχική τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται ούτε οι μετακινήσεις, η μαγειρική ή τα ψώνια στο σούπερμαρκετ.

Παρόλο που κάποιες φορές το ζευγάρι έχει καταλήξει να ερωτεύεται πραγματικά και να προχωρά σε πραγματική σχέση, οι πλειοψηφία των Κινέζων (και της ομάδας των Κοινωνιολόγων) τάσσονται κατά της νέας αυτής μόδας, η οποία από την πλευρά της κερδίζει έδαφος, αυξάνοντας τους ενδιαφερόμενους.

Τώρα το κατά πόσο η προσποιητό ζευγάρι θα γίνει πιστευτό από την οικογένεια, αυτό είναι μια άλλη υπόθεση...

Πηγή: cosmo.gr

Αν έχετε υψοφοβία καλύτερα να μην το δείτε... (pics)

Posted: 20 Feb 2012 06:00 PM PST

To urban climbing είναι στην ουσία η αναρρίχηση και το κρέμασμα από ψηλά κτήρια, κάτι που φαντάζει ως ο απόλυτος εφιάλτης για άτομα με υψοφοβία! Τι, δεν…
έχετε υψοφοβία; Μετά από τις φωτογραφίες που ακολουθούν, μπορεί και να αποκτήσετε…














Ο Τοτός και το τεστ εξυπνάδας

Posted: 20 Feb 2012 05:45 PM PST

Η δασκάλα της Α' Γυμνασίου έχει πρόβλημα με τον Τοτό, ο οποίος δείχνει να βαριέται αφόρητα...
στην τάξη.
- Ποιο είναι το πρόβλημά σου, Τοτέ; τον ρωτάει.
- Είμαι πολύ έξυπνος για να είμαι στην πρώτη τάξη, απαντά ο Τοτός. Η αδερφή μου είναι στην τρίτη τάξη κι είμαι εξυπνότερος από αυτή. Πιστεύω ότι πρέπει να πάω στην τρίτη κι εγώ.

Η δασκάλα τον πήγε στον διευθυντή που συμφώνησε να του κάνουν τεστ κι αν απαντήσει σωστά, να τον βάλουν στην τρίτη τάξη.

- Πόσο κάνουν 3 Χ 3; τον ρωτάει ο διευθυντής.
- 9, απαντάει ο Τοτός.

- 3Χ13;
- 39

Ακολούθησαν κι άλλες ερωτήσεις κι απαντούσε σωστά ο Τοτός. Μετά ήρθε η σειρά της δασκάλας για ερωτήσεις. Ρωτάει:

- Τι είναι αυτά που η αγελάδα έχει τέσσερα κι εγώ δυο;
– Τα πόδια.


- Τι έχεις στο παντελόνι σου που εγώ δεν έχω στο δικό μου;
– Τσέπες.


- Τι είναι μαλλιαρό, οβάλ, γλυκό και μέσα υγρό;
– Η καρύδα.


- Τι μπαίνει μέσα σκληρό και ροζ και βγαίνει μαλακό και βρεγμένο;

Ο διευθυντής ανοίγει διάπλατα τα μάτια του, αλλά πριν προλάβει να διακόψει, ο Τοτός απαντά:

- Η τσίχλα.

- Τι κάνει ο άντρας όρθιος, η γυναίκα καθιστή και το σκυλί στα τρία πόδια του;

Τα μάτια του διευθυντή ανοίγουν τρομαγμένα, αλλά πριν προλάβει να πει κάτι…

- Χειραψία, λέει ο Τοτός.

- Και τώρα μερικές ερωτήσεις του στυλ «Τι είμαι εγώ».

- Αρχίζω: Χώνεις τα παλούκια σου μέσα μου. Με πιέζεις, με καρφώνεις κι εγώ ανεβαίνω. Δεν προλαβαίνεις να τελειώσεις, κι εγώ βρέχομαι.
– Η σκηνή του κάμπινγκ.

- Βάζεις ένα δάχτυλό σου μέσα μου. Με παίζεις νευρικά. Ο σωστός άντρας αυτό κάνει πρώτα.

Ο διευθυντής κοιτάζει σα χαμένος.

- Η βέρα.

- Είμαι σε διάφορα μεγέθη. Όταν δεν είμαι καλά, στάζω. Όταν με πιάνεις και με αναταράζεις, ανακουφίζομαι.
– Η μύτη.

- Είμαι ένα σκληρό δοκάρι με σουβλερή άκρη. Καρφώνομαι με δύναμη τρέμοντας.
– Το βέλος, απαντά ο Τοτός.

- Αρχίζω από Μ κι όταν με δοκιμάσεις λιγώνεσαι.
– Το μέλι.

Ο διευθυντής έβγαλε ένα στεναγμό ανακούφισης και είπε:

- Μωρέ, στείλ' τον στο Πανεπιστήμιο. Εγώ από μέσα μου έδωσα λάθος απαντήσεις σ' όλες τις ερωτήσεις….


Το αυτοκίνητό σας θα διαβάζει τη σκέψη σας! (video)

Posted: 20 Feb 2012 05:30 PM PST

Και όμως ναι είναι αλήθεια... τα πειράματα για το αυτοκίνητο που ξέρει τι θέλει ο οδηγός του, πριν εκείνος το σκεφτεί, πλησιάσουν στο τελικό στάδιο...
Είναι τόσο πρωτοποριακό που ίσως καταντάει  τρομακτικό...

Οι Ελβετοί επιστήμονες σχεδιάζουν ένα σύστημα που θα καταγράφει τηνεγκεφαλική δραστηριότητα του οδηγού και τις κινήσεις των ματιών του, ενώπαράλληλα θα ελέγχει συνεχώς το περιβάλλον έξω από το αυτοκίνητο με τη βοήθεια μιας σειράς αισθητήρων, με στόχο να προβλέπει τις προθέσεις και αντιδράσεις του οδηγου.

Με αυτό τον τρόπο, το όχημα θα προετοιμάζεται αυτομάτως για την επόμενη κίνηση, π.χ. επιβραδύνοντας ή επιταχύνοντας μόνο του, αν χρειάζεται, ανάλογα με το αν ο οδηγός σκέφτεται να στρίψει, να αλλάξει λωρίδα κυκλοφορίας, να κάνει προσπέραση κ.α.

Η έρευνα θα κρατήσει τέσσερα χρόνια, σύμφωνα με εκπρόσωπο του EFPL, και στο τέλος ελπίζεται ότι θα καταστεί εφικτό να προκύψει ένα «έξυπνο» πρωτότυπο που θα «διαβάζει» το μυαλό του οδηγού.


Το συγκεκριμένο ερευνητικό έργο εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πεδίο, που σημειώνει μεγάλη πρόοδο τα τελευταία χρόνια και αφορά τη δημιουργία συστημάτων «διεπαφών εγκεφάλου-μηχανών» (Brain-Machine Interface Systems). Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει τον έλεγχο ενός υπολογιστή ή ενός
αναπηρικού αμαξιδίου μόνο με το νου.



Τα πιο συχνά ψέματα σε γνωριμίες μέσω Internet

Posted: 20 Feb 2012 05:15 PM PST

To ιντερνέτ βοηθά τους απανταχού Πινόκιο να ξετυλίξουν το ταλέντο τους και να δημιουργήσουν μια τέλεια εικόνα για τον εαυτό τους- τόσο εξωτερική όσο και πνευματική. Όσοι χρησιμοποιούν αυτό το μέσο για να φλερτάρουν έχουν ακόμη ένα λόγο να φουσκώσουν λιγάκι τα.. προσόντα τους.
Σύμφωνα με το γνωστό online dating site OKCupid οι περισσότεροι χρήστες εκεί κάνουν ότι περνάει απ' το χέρι τους, για να πλασάρουν ένα τέλειο εαυτό. Δεν αμφισβητεί κανείς ότι κάποιοι λένε την αλήθεια ωστόσο η πλειοψηφία το κάνουν χάριν εντυπωσιασμού.

Το προσωπικό του OkCupid, παρουσιάζει στατιστικά στοιχεία, καθώς και τα πιο συνηθισμένα ψέματα που λένε οι χρήστες στους ιστότοπους γνωριμιών.
Για το ύψος

Ναι όσο περίεργο και εάν ακούγεται η πλειοψηφία των χρηστών είναι συνήθως 5 εκατ. πιο κοντοί από το ύψος που αναγράφουν στο προφίλ τους. Μάλιστα, και τα δύο φύλα φαίνεται πως …έχουν περάσει από το κρεβάτι του Προκρούστη.
Για τα χρήματα που βγάζουν

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του εν λόγω site ο χρήστης κερδίζει 20% λιγότερα χρήματα τον χρόνο, σε σχέση με αυτά που πραγματικά κερδίζει.

Μάλιστα, μια γυναίκα μπορεί να κερδίζει μόνο 76 σεντς του δολαρίου, ενώ ένας άνδρας 100 σεντς για την ίδια περίπου δουλειά, δηλώνοντας με χαρακτηριστική ευκολία πως κερδίζει 85 σεντς.
Για τις φωτογραφίες που αναρτούν

Όσο πιο ελκυστική παρουσιάζεται μια φωτογραφία, τόσες περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει να είναι ξεθαμμένη από τη περασμένη νιότη.

Οι περισσότερες φωτογραφίες έχουν πειραχτεί λιγάκι μιας και η τεχνολογία έχει προχωρήσει αρκετά. Προγράμματα σαν το Photoshop κάνουν θαύματα, ενώ το iPhoto μπορεί να επιβεβαιώσει το «πότε» και -σε εξαιρετικές περιπτώσεις- το «που» (μέσω GPS) λήφθηκαν οι φωτογραφίες σας.

Μάλιστα, περισσότερες από το 1/3 των αναρτημένων προκλητικών φωτογραφιών έχουν ληφθεί 1 χρόνο πριν και περισσότερο.
Για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις

Πολλοί δηλώνουν αμφιφυλόφιλοι για να ιντριγκάρουν και προκαλέσουν τη στιγμή που το 80% των χρηστών που θεωρούν τον εαυτό τους αμφιφυλόφιλο ελκύονται από άτομα ενός φύλου.

Οι χρήστες που περιέγραφαν τον εαυτό τους υπερβολικά αμφιφυλόφιλο έστελναν μηνύματα σε άτομα του ενός ή του άλλου φύλου, και όχι σε άτομα και των δύο φύλων, όπως θα περίμενε κανείς.

Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι η ταμπέλα της «αμφιφυλοφιλίας» αποτελεί συχνά πρόφαση για άτομα που επιθυμούν να κρύψουν τις ομοφυλικές τους τάσεις, αλλά και για άτομα ετεροφυλόφιλα που επιδιώκουν να τονώσουν την σεξουαλικότητά τους.

Πόσο έξυπνοι είστε; Κάντε το τεστ και δείτε...

Posted: 20 Feb 2012 05:00 PM PST

Αυτό το τεστ IQ είναι για δυνατούς λύτες. Δέξου την πρόκληση και προσπάθησε να βρείς τη λύση! Είσαι τελικά τόσο έξυπνος;

Κι όμως... αυτά τα υποδήματα υπάρχουν στην πραγματικότητα (pics)

Posted: 20 Feb 2012 04:45 PM PST

Δεν σας γελούν τα μάτια σας... αυτά τα υποδήματα είναι πέρα για πέρα αληθινά και έχουν φορεθεί από κυρίες της showbiz. Ρίξτε μια ματιά και πείτε μας τη γνώμη σας...



Η sexy Kim Kardashian με μαύρο bikini στην πισίνα.. (pics)

Posted: 20 Feb 2012 04:00 PM PST

Η Kim Kardashian με μαύρο bikini στην πισίνα.. Απολαύστε την..

Το πρώτο μαγνητικό σαπούνι στον κόσμο!

Posted: 20 Feb 2012 03:45 PM PST

Βρετανοί και άλλοι επιστήμονες κατασκεύασαν το πρώτο σαπούνι στον κόσμο, που ανταποκρίνεται σε μαγνητικά πεδία και συνεπώς δικαιούται τον τίτλο του πρώτου μαγνητικού σαπουνιού στην ιστορία.Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή Τζούλιαν Ιστόου του πανεπιστημίου του Μπρίστολ, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο γερμανικό χημικό περιοδικό....

"Angewandte Chemie", σύμφωνα με το BBC, δημιούργησαν ένα σαπούνι που μοιάζει απολύτως με κανονικό σαπούνι, όμως περιέχει μικροσκοπικά άτομα σιδήρου, με αποτέλεσμα να έλκεται από μαγνήτες, όταν τοποθετείται σε οργανικό διάλυμα.


Αυτό σημαίνει, στην πράξη, ότι τόσο το ίδιο το υλικό του σαπουνιού, όσο και τα υλικά που αυτό διαλύει και καθαρίζει, μπορούν εύκολα να απομακρυνθούν με την εφαρμογή ενός κοντινού μαγνητικού πεδίου. Μετά από περαιτέρω βελτίωση, το σαπούνι θα ήταν δυνατό να αξιοποιηθεί για τον καθαρισμό πετρελαιοκηλίδων ή νερού με απόβλητα.

Το απλό σαπούνι καθαρισμού περιέχει συνθετικά μακρά μόρια, που αντιδρούν χημικά με διαφορετικό τρόπο στις δύο άκρες τους. Στη μία άκρη, το μόριο έλκεται από το νερό και στην άλλη απωθείται από αυτό. Η καθαριστική δράση του, προέρχεται από την ικανότητά του να προσκολλάται σε ελαιώδεις ρυπαρές επιφάνειες, καθώς τα μόρια του -στην άκρη που "σιχαίνεται" το νερό- διασπούν τα μόρια της βρώμικης επιφάνειας. Στη συνέχεια, τα μόρια που "αγαπούν" το νερό, συγκεντρώνονται σε σταγόνες, που στρέφονται προς τα έξω. Προσθέτοντας άτομα σιδήρου σε αυτά τα "εξωστρεφή" μόρια, οι ερευνητές τα ανάγκασαν να έλκονται από μαγνήτες, όπως συμβαίνει με τα κανονικά ρινίσματα σιδήρου.

Η εργασία βρίσκεται ακόμα σε πειραματικό στάδιο, αλλά οι επιστήμονες προσδοκούν ότι θα προκύψουν χρήσιμες πρακτικές εφαρμογές στο μέλλον. Προς το παρόν, πάντως, δεν αναμένεται να εμφανιστούν σύντομα στο εμπόριο μαγνητικά σαπούνια για νοικοκυριά.

Η εικόνα που συγκλονίζει και συγκινεί το διαδίκτυο...

Posted: 20 Feb 2012 03:31 PM PST

Δεν έχει σημασία αν είναι από την Ελλάδα ή από ξένη χώρα. Σημασία έχει πως αυτά τα πράγματα συμβαίνουν καθημερινά και σύντομα θα είναι και στη δική μας καθημερινότητα πολύ συχνά. Δείτε την εικόνα που ραγίζει καρδιές πιο κάτω...



tromaktiko.gr

Πως ξεβουλώνει μια ξανθιά... μια βρύση;

Posted: 20 Feb 2012 03:15 PM PST

Κάπως έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα...


Το gif της ημέρας! (gif)

Posted: 20 Feb 2012 03:00 PM PST

Είναι μια γλύκα...

δεν μπορεί κανείς να το αρνηθεί αυτό!

31

Δείτε πως είναι σήμερα ο Μάικλ Σκόφιλντ από τη σειρά «Prison Break» (pics)

Posted: 20 Feb 2012 02:45 PM PST

Έγινε γνωστός σαν Μάικλ Σκόφιλντ στην σειρά Prison Break και απέκτησε εκατομμύρια θαυμάστριες σε όλον τον κόσμο...
Δείτε πως είναι σήμερα...
 


41 παιδιά-στρατιώτες απελευθερώθηκαν στο Πακιστάν!

Posted: 20 Feb 2012 02:30 PM PST

Σαράντα ένα παιδιά, 6 έως 11 ετών, τα οποία θα εκπαιδεύονταν στο Πακιστάν για επιθέσεις αυτοκτονίας, ανακοίνωσαν ότι...

απελευθέρωσαν οι αφγανικές αρχές.

Επίσης συνελήφθησαν τέσσερις Ταλιμπάν οι οποίοι θα περνούσαν τα παιδιά στο Πακιστάν.

Εκπρόσωπος του αφγανικού υπουργείου Εσωτερικών δήλωσε ότι οι τρομοκράτες είχαν εξαπατήσει τις οικογένειες των παιδιών, λέγοντας ότι θα τα στείλουν στο Πακιστάν να σπουδάσουν σε θρησκευτικά σχολεία και στη συνέχεια τους έκαναν πλύση εγκεφάλου προκειμένου να είναι έτοιμα για επιθέσεις αυτοκτονίας.

Οι εικόνες gif της ημέρας (gifs)

Posted: 20 Feb 2012 02:15 PM PST




2
Daily Gifdump
3Daily Gifdump
4Daily Gifdump
5Daily Gifdump
6Daily Gifdump
7Daily Gifdump
8Daily Gifdump
9Daily Gifdump

Έκανε την νεκρή για να σταματήσει να την χτυπά!!

Posted: 20 Feb 2012 02:00 PM PST

Σοκάρει η ιστορία της 24χρονης Katey Wall, η οποία αναγκάστηκε να κάνει την νεκρή προκειμένου ο 25χρονος...
Matthew Atkins να σταματήσει να την χτυπά… Μάλιστα τα τραύματά της και οι μώλωπες ήταν τόσο πολλά που μέχρι και η ίδια της η μάνα δεν την αναγνώρισε!

Η Katey Wall, νόμιζε πως θα πεθάνει ενώ ο 25χρονος την χτυπούσε στο κεφάλι επί δέκα ολόκληρα λεπτά, τις πρώτες πρωινές ώρες της 30ης Ιουλίου του 2011 σε ένα σκοτεινό μονοπάτι του Bridgnorth στο Shropshire.

Η 24χρονη σταμάτησε να αναπνέει σε μια προσπάθεια να βάλει ένα τέλος στον εφιάλτη που ζούσε… Τελικά ο άγριος ξυλοδαρμός της σταμάτησε όταν ένας περαστικός τρόμαξε τον Atkins.

Η τρομερή επίθεση που δέχτηκε η Katey την έκανε να αιμορραγεί πάρα πολύ ενώ πολλοί είπαν πως το μονοπάτι όπου έλαβε χώρα ο ξυλοδαρμός ήταν σαν κάποιος να είχε μαχαιρωθεί…

«Άκουσα βήματα πίσω και κάποιος μου έκλεισε το στόμα από πίσω. Στην αρχή νόμισα πως κάποιος που ήξερα μου έκανε πλάκα. Όμως τελικά όταν γύρισα το κεφάλι μου συνειδητοποίησα πως ήταν κάποιος άγνωστος. Στην αρχή πάλεψα όσο μπορούσα. Φώναζα με όλη μου την δύναμη και χτυπιόμουν όμως είχε τα χέρια του στο στόμα μου.

Χτυπούσε το κεφάλι μου με δύναμη στο δρόμο. Νόμιζα πως αυτό ήταν το τέλος μου. Νόμιζα πως θα πεθάνω. Για τον λόγο αυτό προσποιήθηκα πως ήμουν νεκρή. Σταμάτησα να αναπνέω. Τόκε εκείνος προσεχτικά άκουγε την αναπνοή μου και όταν συνειδητοποίησε πως ήμουν ζωντανή συνέχισε να μου χτυπά το κεφάλι.»

Ευτυχώς όμως για την 24χρονη ο δράστης άκουσε τα βήματα κάποιου και από τον φόβο μήπως τον δουν έφυγε τρέχοντας..

«Προσπάθησα να τρέξω για να φύγω μακριά, όμως δεν ήμουν καλά και έπεφτα πάλι κάτω. Το μόνο που θυμάμαι ότι έλεγα είναι πως έχω πέσει θύμα επίθεσης… Ευτυχώς με βοήθησαν και βρήκα ασθενοφόρο.»

Τα μαλλιά της μετά την επίθεση ήταν κατακόκκινα από την αιμορραγία και η μητέρα της δυσκολεύτηκε να την αναγνωρίσει. «Έκανα εννιά ράμματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού…»πια όπως εξομολογείται δεν πηγαίνει ποτέ μόνη της σε σκοτεινά σημεία της πόλης. Ο φόβος έχει πια κυριαρχήσει την ζωή της…



Τα πιο sexy κορίτσια στη κουζίνα! (pics)

Posted: 20 Feb 2012 01:45 PM PST

Το φαγητό είναι σχεδόν έτοιμο...
ποιος πεινάει;


















Κούνια που σε κούναγε εάν σε δει η Victoria...Beckham! (pics)

Posted: 20 Feb 2012 01:37 PM PST

Δεν εγκαταλείπει τις ανδρικές συνήθειες ο David Beckham που αν και παντρεμένος με τέσσερα παιδιά συνεχίζει να είναι λάτρης του ωραίου φύλου... Μπορεί να δηλώνει πως λατρεύει και αγαπά την Victoria, αλλά εξίσου πολύ «αγαπά» και το γυναικείο φύλο, ειδικά όταν αυτό είναι πολύ ωραίο και καλογυμνασμένο!

Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής, μαζί με τους τρεις γιους του έχει πάει να δει τους LA Lakers! Όμως αντί για τον αγώνα τα μάτια του είναι στραμμένα στις μαζορέτες οι οποίες περνάνε ακριβώς μπροστά τους.

Εκείνος δεν καταφέρνει ν΄αντισταθεί στον πειρασμό και οι φωτογράφοι τον τσακώνουν να τις κοιτά σαν… ξελιγωμένος!

Στα χνάρια του πατέρα τους και οι τρεις γιοι που έχουν πιάσει από μικροί το... παιχνίδι!







Κορίτσια με απίστευτη ευλυγισία... (pics)

Posted: 20 Feb 2012 01:15 PM PST

Ευλυγισία για να μένεις με ανοιχτό το στόμα...









Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε «Like»

Η Αντριάνα Σκλερανίκοβα στάζει μέλι...!

Posted: 20 Feb 2012 01:00 PM PST

Η Αντριάννα Σκλεναρίκοβα η καλλονή που έμεινε για τρία χρόνια μόνιμα στην Ελλάδα χάρη στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του Κριστιάν Καρεμπέ και έχει την... χειρότερη άποψη για τους Έλληνες απο ότι φαίνεται.

Το μοντέλο μπορεί να μην μένει για αρκετό καιρό σε ένα μέρος, αλλά την παραμονή της στην χώρα μας την απόλαυσε και με το παραπάνω.

«Οι Έλληνες είναι πολύ ματσό και λένε πολλά ψέματα. Είναι μυθομανείς», δήλωσε στην εφημερίδα Real και συνέχισε:

«Μιλάνε πολύ για τον εαυτό τους, τους αρέσει να βγαίνουν, να ντύνονται και να επιδεικνύονται, λατρεύουν την εικόνα του πλέιμποϊ». Μπορεί αυτή να είναι η μια όψη των αντρών της χώρας μας , έτσι όπως τους έζησε το όμορφο μοντέλο, αλλά είδε και την άλλη πλευρά τους.

«Έχουν όμως, πολύ πάθος. Λατρεύω αυτό το πάθος. Έχω γνωρίσει και πολλούς που είναι καλοί και τρυφεροί πατέρες. Και βέβαια είναι μπον βιβάντ».

Πωλείται μωρό! (video)

Posted: 20 Feb 2012 12:45 PM PST

Πωλούνται εξωτικά πουλιά, γατάκια, σκυλάκια, χαμστεράκια και... μωρά!
Δείτε τις σοκαρισμένες εκφράσεις των πελατών όταν διαπιστώνουν πως στη βιτρίνα ενός pet shop πωλείται και ένα γλυκύτατο «καυκάσιο» μωρό, όπως αναφέρει το καρτελάκι.

Άραγε θα πλήρωναν 1200 δολάρια για να αποκτήσουν τον μπόμπιρα της βιτρίνας;


Σοκαριστική φάρσα - «Πωλείται μωρό»!

Matrix, αυτό θα πει επίθεση! (gif)

Posted: 20 Feb 2012 12:32 PM PST

Με τέτοιες κινήσεις... κατατροπώνει όλους τους αντιπάλους!
















newsbeast.gr
Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε «Like»

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές