Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Πως να πληγώσεις ανεπανόρθωτα έναν ιδιοκτήτη... Hammer (pics)

Posted: 14 Feb 2012 07:30 PM PST

Πραγματικά δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα...









Τι σκέφτονται τα ζώδια για τον γάμο;

Posted: 14 Feb 2012 07:00 PM PST

Είσαι σε σχέση και θέλεις να μάθεις τι σκέφτεται το ταίρι σου για το γάμο; Διάβασε το ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε τι σκέφτεται για το γάμο, αλλά και πώς μπορεί να πάρει την απόφαση να κάνει το μεγάλο βήμα…

ΚΡΙΟΣ
krios Ζώδια: Τι σκέφτονται τα ζώδια για το γάμο!!!«Α πα πα πα πα…εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα»
Αν αρχίσεις και κάνεις κουβέντα στο Κριό για γάμο και επισημοποίηση, το σίγουρο είναι ότι θα ακούσεις μία απάντηση καταπέλτη, γιατί με απότομο και θυμωμένο ύφος θα σου δηλώσει …. «α πα πα πα εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα»!  Μπορεί να είναι ατρόμητος και παρορμητικός, στη σκέψη όμως του γάμου βγάζει σπυράκια, γιατί πολύ απλά δεν θέλει να χάσει την ελευθερία του!  Μπορεί να του αρέσει η οικογένεια, όμως επιθυμεί πρώτα να έχει χορτάσει όλες τις εμπειρίες της ζωής,  πριν κάνει το μεγάλο βήμα.  Το Κριάρι παίρνει την απόφαση του γάμου εντελώς απρόσμενα, χωρίς να το έχει πολυσκεφτεί, αρκεί να μην νιώσει ότι πιέζεται από το ταίρι του!
ΤΑΥΡΟΣ
tavros Ζώδια: Τι σκέφτονται τα ζώδια για το γάμο!!!« Είναι μία δύσκολη απόφαση, όμως το όνειρό μου είναι να κάνω οικογένεια»
Ο σοβαρός και υπεύθυνος Ταύρος, ξέρει καλά ότι η απόφαση του γάμου δεν πρέπει να είναι επιπόλαιη και παρορμητική αλλά να παρθεί κατόπιν ωρίμου σκέψεως. Για τον Ταύρο ο γάμος και η οικογένεια είναι ένα μεγάλο όνειρο ζωής και κάνει το βήμα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, όταν ο σύντροφος που έχει στο πλάι του, του έχει αποδείξει την τιμιότητα, την εμπιστοσύνη και την αγάπη του.  Ο γάμος είναι συνήθως για τον Ταύρο η κατάληξη μίας μακρόχρονης και δοκιμασμένης σχέσης.  Μπορεί να αργήσει να πάρει την απόφαση, αλλά είναι από τα ζώδια που γίνονται άξιοι οικογενειάρχες! Αν βρίσκεσαι στη φάση που περιμένεις μία πρόταση γάμου από έναν Ταύρο  και η στιγμή αυτή αργεί,  δείξε υπομονή και καρτερικότητα. Ο Ταύρος δεν έχει σκοπό να σου ροκανίσει το χρόνο σου άσκοπα, δείξε του τα συναισθήματά σου, άφησε το χρόνο να δέσει τη σχέση σας περισσότερο και όλα θα έρθουν από μόνα τους!
ΔΙΔΥΜΟΙ
didimoi Ζώδια: Τι σκέφτονται τα ζώδια για το γάμο!!!«Γάμος; Να το συζητήσουμε …το θέμα αυτό θέλει μεγάλη ανάλυση και κουβέντα»
Ο γάμος για τον Δίδυμο  είναι μία μεγάλη ευθύνη, για αυτό και δεν παίρνει εύκολα την απόφαση να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, γιατί δεν θέλει να χάσει τις χαρές της εργένικης ζωής του! Κάθε Δίδυμος βαριέται πολύ εύκολα,  του αρέσει πολύ το φλερτ και οι νέες εμπειρίες, ο γάμος λοιπόν είναι ένα στάδιο της ζωής του που τον κάνει να αισθάνεται ότι μπορεί να οδηγηθεί στη ρουτίνα και αυτό είναι κάτι που πραγματικά το απεχθάνεται. Όταν είναι σε μία σχέση που δεν τον περιορίζει και μοιράζεται με το σύντροφό του καλή επικοινωνία τότε  θα αποφασίσει να παντρευτεί, αρκεί πρώτα να έχει κουβεντιάσει με το ταίρι του και να έχουν καταλήξει και οι δύο σε μία συνειδητή απόφαση! Αν ο σύντροφός σου ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων, τότε για να τον πείσεις να παντρευτείτε, αρκεί να του αιτιολογήσεις με επιχειρήματα τους λόγους που επιθυμείς το γάμο μαζί του και να τον βεβαιώσεις ότι μεταξύ σας τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
karkinos Ζώδια: Τι σκέφτονται τα ζώδια για το γάμο!!!«Εγώ πότε θα αποκτήσω την φωλίτσα μου; Το σπιτάκι μου και την οικογένειά μου»;
Ο Καρκίνος είναι κατεξοχήν το ζώδιο της οικογένειας, οπότε ο γάμος είναι για αυτόν ένα φυσικό επακόλουθο, ή αλλιώς θα μπορούσαμε να το περιγράψουμε πώς είναι ο προορισμός του στη ζωή! Στατιστικά είναι αποδεδειγμένο ότι οι περισσότεροι Καρκίνοι, είναι θετικοί απέναντι στο γάμο, αλλά και αρκετοί από αυτούς «μικροπαντρεύονται»!  Η γυναίκα Καρκίνος, από όταν θυμάται τον εαυτό της, ονειρεύεται το γάμο της και φαντάζεται κάθε μικρή λεπτομέρεια της ημέρας της τελετής. Ο άνδρας Καρκίνος , δεν θέλει να αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα, αλλά προτιμά να έχει μία σταθερή σχέση που θα έχει όμορφη κατάληξη τον γάμο.  Αν ο σύντροφός σου ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου, θα καταλάβεις ότι θέλει να σε «τυλίξει», όταν θα αρχίσει να σου μαγειρεύει και να σε φροντίζει σαν να είσαι μικρό παιδί! Το Καρκινάκι, δύσκολα προχωρά σε γάμο αν η οικογένειά του δεν εγκρίνει τον υποψήφιο γαμπρό / νύφη!
ΛΕΩΝ
leon Ζώδια: Τι σκέφτονται τα ζώδια για το γάμο!!!«Στο γάμο μου θα λάμπω, θα κάνω μία εκπληκτική δεξίωση, θα καλέσω όλο τον κόσμο, θα..θα..θα..»!
Όταν ένα λιοντάρι είναι ερωτευμένο, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του και να μην παρασυρθεί σε μεγάλα λόγια και βαρύγδουπες δηλώσεις περί γάμου! Στο μυαλό του θα τα έχει σχεδιάσει όλα και μπορεί ακόμα να έχει φανταστεί και πώς θα είναι το νυφικό (ή το κουστούμι) που θα φορέσει ή  το μέρος που θα πραγματοποιηθεί η αρχοντική δεξίωση του γάμου! Πράγματι, πολλά από τα λόγια που λέει το Λιοντάρι πάνω στον ενθουσιασμό του, τα εννοεί, όμως αποφασίζει να τα κάνει πραγματικότητα μόνο όταν βεβαιωθεί ότι θα ζήσει μία ζωή που δεν θα του λείψει τίποτα! Ένα λιοντάρι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να πιεστεί, να περιοριστεί ή να στερηθεί τις καθημερινές του απολαύσεις ή να κάνει «τσιγγουνιές» στο γάμο του. Όταν δεν υπάρχουν οι ιδανικές  συνθήκες  τότε ο γάμος γίνεται μόνο ένα μελλοντικό σχέδιο! Όταν έρχεται η στιγμή να παντρευτεί, γίνεται ένας καταπληκτικός οικογενειάρχης που φροντίζει πάντα το καλύτερο για την οικογένειά του!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
parthenos Ζώδια: Τι σκέφτονται τα ζώδια για το γάμο!!!«Γάμος; …. Μόνο αν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις»!
Είναι στατιστικά αποδεδειγμένο, ότι το ζώδιο της Παρθένου, επιλέγει τον μοναχικό και εργένικο βίο ή παίρνει πολύ δύσκολα την απόφαση του γάμου. Γιατί συμβαίνει όμως αυτό; Μα φυσικά γιατί ο Παρθένος, είναι το ζώδιο που από την φύση του , τα «ψειρίζει» όλα και μία απλή,  μικρή λεπτομέρεια μπορεί να σταθεί η αιτία που θα τον κάνει να διαγράψει από το μυαλό του το κεφάλαιο γάμος και οικογένεια.  Δεν τρομάζει στην ιδέα του γάμου, όμως θεωρεί ότι είναι μία πολύ σοβαρή απόφαση, η οποία πρέπει να παρθεί βάση λογικής και όχι συναισθήματος. Έτσι λοιπόν ο Παρθένος πριν κάνει ή δεχτεί μία πρόταση γάμου, έχει σκεφτεί πρώτα:  1)Λεφτά υπάρχουν; 2) Το άτομο που έχω δίπλα μου είναι άξιο εμπιστοσύνης; 3) Θα έχω μία ήρεμη και τακτοποιημένη ζωή….! Για να καταφέρεις να πείσεις έναν άνδρα Παρθένο να ανέβετε παρέα τα σκαλιά της εκκλησίας,  θα χρειαστεί πάνω από όλα να τον έχεις γοητεύσει με τα «οικοκυρικά» σου δηλαδή να είσαι καλή νοικοκυρά και να τον φροντίζεις.  Η γυναίκα Παρθένος, παίρνει την απόφαση του γάμου όταν ο άνδρας που βρίσκεται στο πλάι της, της προσφέρει σιγουριά, σταθερότητα και μπορεί μαζί του να συγχρονίσει το πρόγραμμα και τους στόχους που έχει βάλει στη ζωή της.
ΖΥΓΟΣ
zygos Ζώδια: Τι σκέφτονται τα ζώδια για το γάμο!!!«Να παντρευτώ; Να μη παντρευτώ … βρε παιδιά εσάς ποια είναι η γνώμη σας»;
Δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε το γεγονός ότι ένας Ζυγός δεν μπορεί ούτε στιγμή να είναι μόνος του! Είναι το ζώδιο που έχει παραπάνω από κάθε άλλο, την ανάγκη για συντροφικότητα και ζεστασιά! Η ιδέα του γάμου δεν τον τρομάζει, όμως όπως σε κάθε τομέα της ζωής του έχει την ανασφάλεια και την αναποφασιστικότητα, έτσι και στο θέμα του γάμου, δύσκολα θα πάρει την πρωτοβουλία, αν δεν δεχτεί την γνώμη ή και την καθοδήγηση των δικών του ανθρώπων. Ο Ζυγός αρκετά συχνά παίρνει την απόφαση να παντρευτεί, επειδή δεν θέλει να χάσει από κοντά του το άτομο με το οποίο διατηρεί μία σχέση. Έτσι λοιπόν, ο γάμος μπορεί είναι αποτέλεσμα ενός μακρόχρονου και ταλαιπωρημένου δεσμού, από φόβο να μην μείνει στο «ράφι»!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpios Ζώδια: Τι σκέφτονται τα ζώδια για το γάμο!!!«Αν περάσεις με άριστα όλες τις δοκιμασίες … τότε ΝΑΙ σε παντρεύομαι»;
Ο Σκορπιός θα σε περάσει από πολλά «τεστάκια» για να πάρει την μεγάλη απόφαση να σε παντρευτεί! Μπορεί να σε δυσκολέψει ή και να σε κουράσει μέχρι να ακούσεις τα λόγια «Ναι, θέλω να παντρευτούμε», όταν όμως εκφράσει την επιθυμία του, τότε να ξέρεις ότι πραγματικά το εννοεί και ότι θα κάνει τα πάντα προκειμένου να ζήσετε μία ευτυχισμένη ζωή! Ερωτεύεται με πάθος, αγαπά δίχως όρια και προσμένει και από τον/την σύντροφο που έχει στο πλάι του, να του δίνεται δίχως όρια και να του αφιερώνει όλη του την καρδιά! Για να κάνει το επόμενο βήμα και η σχέση να γίνει γάμος, ο Σκορπιός πρέπει πρώτα να νιώσει τη σιγουριά ότι τίποτα δεν θα αλλάξει ανάμεσα σε αυτόν και στο ταίρι του, μετά το μεγάλο βήμα του γάμου. Η πίστη και η ολοκληρωτική αφοσίωση είναι σημαντικοί παράγοντες για την λήψη της σημαντικής απόφασης του γάμου. Για να ανέβει τα σκαλιά της Εκκλησίας ένας Σκορπιός, πρέπει να αισθάνεται ότι έχει γίνει «ένα» με το ταίρι του και ότι κανείς από τους δύο δεν μπορεί να ζήσει ούτε λεπτό μακριά !
ΤΟΞΟΤΗΣ
toxotis Ζώδια: Τι σκέφτονται τα ζώδια για το γάμο!!!«Να παντρευτώ; …Το ανέκδοτο της ημέρας»
Ο Τοξότης λατρεύει  την εργένικη ζωή του, την ελευθερία του και τον πιάνει δυσφορία στην σκέψη ότι  θα ζήσει  για πάντα με έναν άνθρωπο ….  Μπορεί να έχει έναν σοβαρό δεσμό, να συζεί, ή να αισθάνεται πραγματικά ότι το άτομο που έχει πλάι του, είναι το άλλο του μισό, όμως τον γάμο τον εκλαμβάνει ως υποχρέωση, ως μία αναγκαστική και μη αναστρέψιμη απόφαση! Καταπιέζεται και μόνο στη σκέψη ότι ο γάμος μπορεί να τον αναγκάσει να ακολουθεί τα πρέπει, παραμερίζοντας τις δικές του επιθυμίες.  Τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα Τοξότης, θα χορέψουν τον χορό του Ησαΐα, μόνο όταν βρουν έναν σύντροφο που θα μοιράζονται τα ίδια χόμπι, τις ίδιες φιλοδοξίες και στη μεταξύ τους σχέση θα υπάρχει η κατανόηση και η επιθυμία για στιγμές ανεξαρτησίας!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
aigokeros Ζώδια: Τι σκέφτονται τα ζώδια για το γάμο!!!«Είμαι παιδί για σπίτι και οικογένεια»
Μπορεί να τον βλέπεις απορροφημένο στα επαγγελματικά του, να «λιώνει» απίστευτες ώρες στη δουλειά και να σκέφτεσαι ότι αυτός ο άνθρωπος ποτέ δεν θα πάρει την απόφαση να νοικοκυρευτεί… κι όμως κάνεις λάθος…! Ο Αιγόκερως θέλει να δημιουργήσει σπίτι και οικογένεια, επιθυμεί την σταθερότητα και δεν του αρέσει να αλλάζει τους ερωτικούς συντρόφους σαν τα πουκάμισα. Η απόφαση του γάμου έρχεται κατόπιν ωρίμου σκέψεως. Πρώτα από όλα πρέπει να έχει εξασφαλίσει κάποιες καλές επαγγελματικές συνθήκες που θα του δώσουν την σιγουριά ότι μπορεί να αναθρέψει τα παιδιά του. Το ταίρι που θα διαλέξει να έχει στο πλευρό του, πρέπει οπωσδήποτε να έχει και αυτό από την πλευρά του μία οικονομική ευχέρεια, ή τουλάχιστον μία μόνιμη επαγγελματική θέση. Σημαντικότερο από όλα είναι ο σύντροφος ζωής που θα χορέψουν μαζί τον Ησαΐα, να είναι ένα άτομο που θα έχει περάσει από την έγκριση των φίλων και των συγγενών και θα αισθάνεται για αυτόν περηφάνια.
ΥΔΡΟΧΟΟΣydrohoos Ζώδια: Τι σκέφτονται τα ζώδια για το γάμο!!!«Θα ζήσω ελεύθερο πουλί και όχι κορόιδο στο κλουβί»
Μπορεί να ζεις έναν φλογερό έρωτα με έναν Υδροχόο και εκεί που νομίζεις πως  όλα είναι  ιδανικά, μόλις  αρχίσεις να κάνεις λόγο για αρραβώνα, γάμο, οικογένεια, παιδάκια, ξαφνικά όλο αυτό το πάθος να σκάσει σαν μπαλόνι και να το βάλει στα πόδια! Ο Υδροχόος διψά για περιπέτειες , εμπειρίες και έστω και αν ζει έναν μεγάλο έρωτα, δεν μπορεί να συμβιβαστεί στην ιδέα του γάμου αν πρώτα δεν έχει ζήσει και γλεντήσει στην ερωτική του ζωή! Είναι ένας μοντέρνος και φιλελεύθερος άνθρωπος που έχει την άποψη πως η ουσία μίας ανθρώπινης σχέσης δεν κρύβεται πίσω από την υπογραφή του έγγαμου βίου. Η αγάπη, η μονιμότητα και η σταθερότητα για τον Υδροχόο, δεν είναι αποτέλεσμα ενός γάμου! Ωστόσο επειδή από τη φύση του είναι ένα ζώδιο εκρηκτικό και απρόβλεπτο, εκεί που μπορεί να έχει απορρίψει την ιδέα του γάμου, ξαφνικά και εκεί που δεν το περιμένεις να λάβεις προσκλητήριο!
ΙΧΘΕΙΣ
ixtheis Ζώδια: Τι σκέφτονται τα ζώδια για το γάμο!!!«Τα έχω φανταστεί όλα …ο γάμος μου θα είναι παραμυθένιος»
Το Ψαράκι όταν είναι ερωτευμένο, κάνει όνειρα, αφήνει την φαντασία του να καλπάζει και ζει στο μέγιστο βαθμό τα συναισθήματά του …  Από μικρή ηλικία ο Ιχθύς ονειρεύεται την «μεγάλη» στιγμή του γάμου, που την έχει πλάσει στο μυαλό του σαν την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του!  Το πρώτο πράγμα που περνά από το «Ψαρίσιο» μυαλουδάκι όταν είναι ερωτευμένο, είναι « Αυτός είναι ο σύντροφος της ζωής μου, διαισθάνομαι ότι αυτό το άτομο θα το παντρευτώ»! Αρχίζει λοιπόν αμέσως να φαντάζεται τα πάντα για τον προγραμματισμό της γαμήλιας τελετής και ασκεί και άθελά του συναισθηματική πίεση στο ταίρι του! Ωστόσο το Ψαράκι, εκεί που το βλέπεις να είναι τρελά ερωτευμένο και να περιμένει τη στιγμή του γάμου του ή και να έχει αρχίσει ήδη να τον προγραμματίζει ,  ξαφνικά να το μετανιώνει επειδή ερωτεύτηκε κάποιο άλλο άτομο!

Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε «Like»

Σπίτια με "διαφορετική" σχεδίαση (pics)

Posted: 14 Feb 2012 06:45 PM PST





























Οι 7 τύποι γυναικών που δεν αρέσουν στους άντρες!

Posted: 14 Feb 2012 06:30 PM PST

Όσο περισσότερα γνωρίζεις, τόσο καλύτερα
μπορείς να προστατευθείς... να έχεις το νου σου να διορθωθείς. Κι εσύ και η κάθεμιά μας. Γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μας κοστίζουν και να μην το καταλαβαίνουμε...
Ρωτήσαμε λοιπόν την ειδικό στις σχέσεις, την ψυχολόγο Χρυσούλα
Μαυράκη που καθημερινά έρχεται σε επαφή με άντρες και γυναίκες που
συζητάνε μαζί της όλα αυτά που τους απασχολούν: τι είναι αυτό που δεν
αντέχουν οι άντρες; Ποιοι τύποι γυναικών είναι "απωθητικοί"; Ποιες
γυναίκες είναι εκείνες που κάνουν τα αρσενικά να έχουν δεύτερες σκέψεις ή
να τρέχουν προς την αντίθετη κατεύθυνση;

1. Η ΠΟΛΥΛΟΓΟΥ


Γίνεται
κουραστική, γιατί στους άντρες δεν αρέσει τόσο πολύ η λεκτική
επικοινωνία, δεν τους αρέσει το κήρυγμα. Έτσι ένας άνθρωπος που μιλάει
πολύ τους διαταράσσει την ηρεμία και δεν τους αφήνει να σκέφτονται
ξεκάθαρα ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν.

2. Η ΩΡΑΙΟΠΑΘΗΣ


Μια
γυναίκα που νοιάζεται μόνο μην της σπάσει το νύχι, μήπως της ξέφυγε
λίγο το ρίμελ, γίνεται εξαιρετικά κουραστική και ενώ είναι γοητευτική
όταν την βλέπει και έλκεται από εκείνη ένας άντρας, όταν την ζήσει και
δει ότι περιστρέφεται η σκέψη και η μέρα της γύρω από την ομορφιά της,
δεν την αντέχει.

3. Η ΑΔΙΑΚΡΙΤΗ - ΠΕΡΙΕΡΓΗ


Αυτή που
χώνει τη μύτη της παντού, που ψάχνει το κοντέρ του αυτοκίνητου για το
πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει από την μία μέρα στην άλλη και προσπαθεί να
συνδυάσει αν οι διαδρομές που της είπε ότι έκανε είναι πραγματικές,
κοιτάζει τις τσέπες του σακακιού του και γενικώς που χώνει την μύτη της
σε όλες τις υποθέσεις.

4. Η ΞΕΡΟΛΑΣ


Οι άντρες θέλουν να
αισθάνονται ότι είναι πολύ δυνατοί, ότι εκείνοι τα καταφέρνουν όλα, ότι
εκείνοι τα ξέρουν όλα και τα μπορούν όλα, να έχουν το επάνω χέρι.
Οπότε μια γυναίκα που πουλάει εξυπνάδα και πολυγνωσία και κανένας δεν
μπορεί να με παραβγεί στην εξυπνάδα και στην ικανότητα, δεν την αντέχει
ένας άντρας.

5. Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ


Ακόμη κι αν δεν είναι
τσιγκούνηδες, οι άντρες δεν αντέχουν να βλέπουν τις γυναίκες να
παίρνουν δέκα ζευγάρια παπούτσια το μήνα ή να αλλάζουν το σαμπουάν πριν
τελειώσει επειδή είδαν μια καινούρια διαφήμιση και βέβαια κυρίως όταν
τα πληρώνουν εκείνοι.

6. Η ΖΗΛΙΑΡΑ


Είναι η γυναίκα που
του κάνει ανάκριση, του ψάχνει το κινητό. Και η αδιάκριτη μπορεί να
είναι από ζήλια ή απλά επειδή είναι αδιάκριτη και θέλει να τα ξέρει όλα
και να έχει το απόλυτο control. Η ζηλιάρα γυναίκα είναι ανυπόφορη,
χαλάει τη διάθεση και την αγάπη του άντρα.

7. Η ΠΟΛΥ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ


Οι
περισσότεροι άντρες δεν αντέχουν τις πολύ αυταρχικές. Κάποιοι
χρειάζονται μια γυναίκα δυναμική στη ζωή τους γιατί αισθάνονται οι
ίδιοι αδύναμοι ή έτσι τους έχει συνηθίσει η σχέση με την μητέρα τους,
όμως στις περισσότερες περιπτώσεις οι άντρες δεν θέλουν αυταρχικές
γυναίκες γιατί αισθάνονται ότι μπαίνει σε αμφισβήτηση ο ανδρισμός και η
δύναμή τους.

Δεν έχεις λοιπόν παρά να αναλογιστείς. Μήπως έχεις
κάποιο χαρακτηριστικό από τα παραπάνω σε μεγάλο βαθμό; Σύσκεψη με τον
εαυτό μας και .... ξέρεις τα παρακάτω.

Πως θα είναι η Britney Spears, η Rihanna και η Lady Gaga το 2045;

Posted: 14 Feb 2012 06:15 PM PST

Αυτή τη στιγμή είναι 3 από τις διασημότερες ποπ σταρ στον κόσμο. Έχετε φανταστεί όμως πως θα ήταν σε 30 χρόνια; Δείτε μια χιουμοριστική προσέγγιση...

1328682441_lmfao_gag

Sexy σώμα σε 6 μέρες!

Posted: 14 Feb 2012 06:00 PM PST

Εκατοντάδες άνθρωποι παθαίνουν πανικό αδυνατίσματος αμέσως μετά την έλευση της νέας χρονιάς αλλά οι έρευνες δείχνουν πως οι περισσότεροι κυλούν και πάλι στο βούρκο της καθιστικής ζωής μέσα σε 15 ημέρες.

Ο τοπ προπονητής Τζέιμς Ντούιγκαν μίλησε στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail όπου αποκάλυψε τα μυστικά για γρήγορη απώλεια βάρους καθώς και ένα εξαήμερο πρόγραμμα γρήγορης απώλειας των κιλών που πήρες στη διάρκεια των γιορτών.

Τα μυστικά του Τζέιμς:
-Μην καταπιέζεις τον εαυτό σου: εντάξει, ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που βάζουμε μεγάλους στόχους, μεγαλύτερους από τα παντζάκια μας. Τα πολλά κοκτέιλ, τα άπειρα γλυκά, έχουν κατακλύσει τον οργανισμό σου και όποια βεβιασμένη κίνηση και να κάνεις, απαιτούνται κάποιες ημέρες για να αποτοξινωθείς!

-Μην λιμοκτονήσεις: αντίθετα, προτίμησε τις τροφές εκείνες που θα θρέψουν το σώμα σου χωρίς να συνεχίσουν να σε επιβαρύνουν. Απόφυγε πάντως το αλκοόλ και την υπερβολική ζάχαρη. Φρούτα και καρποί θα σε κρατήσουν χορτάτη χωρίς να λιμοκτονήσεις.

-Αποχαιρέτα τα γιορτινά εδέσματα: εντάξει είναι δύσκολο να πετάς φαγητό αλλά δώρισε στη γειτόνισσα ή την κολλητή τα μελομακάρονα ή τον κουραμπιέ που περίσσεψε. Απόλαυσε μόνο τα απομεινάρια γαλοπούλας (όχι τη γέμιση).

-Μην απογοητευτείς αν ξεφύγεις: Αν ξεφύγεις μια ημέρα ακόμα, δεν τρέχει και τίποτα. Προσπάθησε να βρίσκεις καθημερινά τουλάχιστον το 15% των κανονικών ρυθμών της fitness ζωής σου και γρήγορα θα αρχίσεις να ασκείσαι και πάλι.

Βρες μια φίλη που έχει τους ίδιους στόχους με σένα: μόνο αυτή θα σε συντροφεύσει στους μακρινούς περιπάτους πάνω στο διάδρομο του γυμναστηρίου και θα εκτιμήσει τον ιδρώτα που χύνεις.

Το εξαήμερο πρόγραμμα του Τζέιμς: μετά την Πρωτοχρονιά, το δυσκολότερο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι και πάλι. Ακολούθησε το πλάνο του προπονητή και θα χάσεις... κιλά!

Ημέρα Πρώτη: Κάνε μια βόλτα στο κοντινότερο πάρκο. Πάρε βαθιές αναπνοές και απόλαυσε την ηρεμία.

Ημέρα Δεύτερη: Κάνε μερικά βαθιά καθίσματα και λίγα πους απς. Κάνε όσες περισσότερες επαναλήψεων μπορείς στη διάρκεια των διαφημίσεων του αγαπημένου σου σήριαλ.

Ημέρα Τρίτη: Βρες μια φίλη ή πάρε το ταίρι σου από το χέρι και βγάλτε βόλτα τα σκυλάκια σας, βγείτε μια βόλτα με το ποδήλατο ή απλά τρέξτε μαζί.

Ημέρα τέταρτη: Δοκίμασε κάτι που δεν έχεις ξανακάνει στο παρελθόν. Μπορεί να είναι ένα πρωτοποριακό μάθημα fitness ή χορού.

Ημέρα πέμπτη: μέχρι τη στιγμή αυτή, θα έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι και πάλι την ένταξη της γυμναστικής στο ημερήσιο πρόγραμμά σου. Σήμερα, την πέμπτη ημέρα, θα είσαι έτοιμη να περπατήσεις για 20 λεπτά, κάνοντας εναλλαγές με με ελαφρύ τρέξιμο και τζόγκινγκ. Ολοκλήρωσε το πρόγραμμα επανένταξης, με καθίσματα, κοιλιακούς και πους απς (εναλλάξ δεκαπέντε επαναλήψεις για το καθένα). Έχε ενάμιση λεπτό ανάπαυλας σε κάθε σετ.

Ημέρα έκτη: δοκίμασε μια χαλαρωτική μορφή άσκησης (γιόγκα, πιλάτες ή ένα χαλαρωτικό μασάζ).

Πηγή:womenonly.gr

Είναι αληθινό το βίντεο με ζώο που έχει εξαφανιστεί εδώ και 4000 χρόνια; (video)

Posted: 14 Feb 2012 05:45 PM PST

Ένα κτήνος διασχίζει τα παγωμένα νερά ενός ποταμού στη Σιβηρία και οι εικασίες ότι το είδος "Wooly Mammoth" είχε εξαφανιστεί 4.000 χρόνια πριν μάλλον χρήζουν επανεξέτασης.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της "The Sun", ένα ζώο που θυμίζει ελέφαντα, και σύμφωνα με τους ειδικούς θυμίζει ακόμα περισσότερο το Wooly Mammoth, ένα ζώο που υποτίθεται ότι έχει εξαφανιστεί εδώ και 4.000 χρόνια, διασχίζει τον ποταμό στην περιοχή Chukotka Autonomous Okrug της Σιβηρίας.

 Το βίντεο τραβήχτηκε το καλοκαίρι του 2011, ενώ σύμφωνα με τον ερευνητή Michael Cohen, "υπάρχουν φήμες ότι τις τελευταίες δεκαετίες, μερικά wooly mammoths έχουν θεαθεί στη Σιβηρία. Η περιοχή είναι τόσο αχανής που μεγάλο κομμάτι της παραμένει ανεξερεύνητο".

Τα wooly mammoths έκοβαν τις βόλτες τους στη Γη, 10.000 χρόνια πριν, κατά τη διάρκεια της τελευταίας εποχής των Παγετώνων, ενώ πιστεύεται μέχρι σήμερα ότι εξαφανίστηκαν πλήρως 3.500 χρόνια πριν.



Πηγή: cosmo.gr

Υβριδικές κυψέλες αυξάνουν την αποδοτικότητα στα φωτοβολταϊκά

Posted: 14 Feb 2012 05:30 PM PST

Μια νέα ηλιακή κυψέλη, ικανή να αυξήσει την αποδοτικότητα των φωτοβολταϊκών κατά 25%, συγκριτικά με τα συμβατικά πάνελ σιλικόνης, ανέπτυξαν ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ.
Όπως ανακοινώθηκε, οι Βρετανοί ερευνητές ανέπτυξαν μια υβριδική ηλιακή κυψέλη, που μπορεί να μετατρέψει το 44% του ηλιακού φωτός σε ηλεκτρική ενέργεια, δηλαδή 25% περισσότερο συγκριτικά με τις συμβατικές ηλιακές κυψέλες.

Οι ηλιακές κυψέλες μετατρέπουν το φως του ήλιου σε ηλεκτρική ενέργεια.

Μέσω ημιαγώγιμων υλικών, όπως η σιλικόνη, απορροφούν ενέργεια από τα σωματίδια του φωτός, που ονομάζονται φωτόνια, και τροφοδοτούν τα ηλεκτρόνια για την παραγωγή ηλεκτρισμού.

Το πρόβλημα είναι ότι τα πάνελ σιλικόνης δεν μπορούν να απορροφήσουν όλη την ενέργεια του φωτονίου, με αποτέλεσμα μεγάλο μέρος να χάνεται. Συνήθως μια ηλιακή κυψέλη παράγει ένα ηλεκτρόνιο για κάθε φωτόνιο που αιχμαλωτίζεται.

Υβριδικές κυψέλες αναπτύχθηκαν για πρώτη φορά το 1996, ωστόσο η αποδοτικότητά τους χρειάζεται να αυξηθεί και να σταθεροποιηθεί για να βγουν στο εμπόριο.

Οι υβριδικές κυψέλες που ανέπτυξαν οι ερευνητές του Κέμπριτζ είναι ακόμα πιο εξελιγμένες, όμως ακόμα κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πότε θα διατεθούν στην αγορά, καθώς χρειάζονται άλλα δυο με τρία χρόνια για να εκτιμηθεί αν είναι εμπορικά βιώσιμες.

Πηγή: econews.gr

Η ψευδαίσθηση ενός αυτοκινητιστικού ατυχήματος,κόβει την ανάσα (video)

Posted: 14 Feb 2012 05:15 PM PST

To βίντεο που πρόκειται να παρακολουθήσετε είναι κάτι αντίστοιχο με το...

Jackass, δεν το κάνουμε δηλαδή ποτέ μόνοι στο σπίτι και χωρίς να έχουμε διαβάσει τις οδηγίες.

Ο άνδρας, που αρχικά μοιάζει με γυναίκα (ασχολίαστο αυτό) δοκιμάζει με φίλους του ένα τρικ, πως θα «συγκρουστεί» με ένα αυτοκίνητο και μάλιστα χωρίς καμία γρατζουνιά.


neolaia.gr

Δεν έχετε ξαναδεί τόσο πολύ χιόνι στο δρόμο...

Posted: 14 Feb 2012 05:00 PM PST

Αυτό το φαινόμενο δεν το κοιτάς συχνά και πόσο μάλλον στη χώρα μας. Πάντως άξιο θαυμασμού είναι το γεγονός πως οι αρχές στη συγκεκριμένη χώρα, παρά το ύψος του χιονιού έχουν καταφέρει και κρατάνε τον δρόμο καθαρό...

Αναπτήρες που σίγουρα δεν έχετε... ξαναδεί (pics)

Posted: 14 Feb 2012 04:45 PM PST

Κάνουν τη διαφορά...








Τα αντρικά ρούχα που μισούν οι γυναίκες

Posted: 14 Feb 2012 04:30 PM PST

Δείτε τα 9 στυλιστικά "don'ts" που δεν πρέπει να κάνετε αν θέλετε να λαμβάνετε καλά σχόλια από κοπέλες!
Αλυσίδες

Μπλινκ μπλινκ! Το να χτυπάνε τα κοσμήματά σας σαν αυτά του Jay-Z είναι ένα τεράστιο ΟΧΙ. Αφήστε καλύτερα το θέμα των κοσμημάτων στις γυναίκες.

Κάπρι παντελόνια

Είναι σορτς; Όχι! Είναι παντελόνια; Όχι! Τα κάπρι παντελόνια για τους άντρες είναι μια ωρολογιακή βόμβα της μόδας που περιμένει να ανατιναχθεί. Και οι αστράγαλοί σας δεν είναι τόσο ελκυστικοί παιδιά. Ειδικά όταν είναι ο ένας πάνω στον άλλον...

Κάλτσες με σανδάλια

Εκείνη τη στιγμή μπορεί να φαίνονται καλή ιδεά. Τα παπούτσια χωρίς κάλτσες είναι η μόνη επιλογή με τα σορτς, αλλά τότε σύντομα τα παπούτσια θα αρχίσουν να μυρίζουν. Ειδκά το καλοκαίρι.

Τα τυπωμένα μπλουζάκια

Ξέρετε ποια μπλουζάκια. Εκείνα που φοράνε οι τύποι στα κλαμπ την Παρασκευή ή το Σάββατο το βράδυ, που φέρνουν σε κάτι που μοιάζει με 'φορεμένη' εκτύπωση. Εκείνα τα μπλουζάκια που αγοράζετε επειδή θελετε να δείξετε στον κόσμο πως δεν έχετε καθόλου αίσθηση της μόδας. Και το σλόγκαν που νομίζετε ότι σημαίνει κάτι κουλ; Δεν σημαίνει!

Μυτερά 'δερμάτινα' παπούτσια

Τίποτα δεν φωνάζει 'φτηνό' όσο αυτά. Είναι αναγνωρίσιμα από μίλια μακριά εξαιτίας των απίστευτα γελοίων μυτερών μυτών που προσδίδουν σε αυτόν που τα φοράει μια αίσθηση από σαλούν. Απλά γελοίο.

Βαθιά ντεκολτέ

Είναι αφαλός αυτό που βλέπω μπροστά μου; Προσπαθήτε να προσελκύσετε γυναίκες με τους θωρακικούς σας μυς; Το σχίσιμο στο ντεκολτέ είναι για τις γυναίκες. Ίσως νομίζετε ότι μπορείτε να το αντιμετωπίσετε αυτό, αλλά τελικά θα καταλήξετε σε ανταγωνισμό με την κοπέλα με την οποία συζητάτε. Αυτός δεν είναι ο δρόμος για την επιτυχία.

Ριγέ γυαλιά ηλίου

Δεν θα γίνετε πότε ράπερ. Αντιθέτως, δεν είναι κάτι που πρέπει να αποτελεί πρότυπο για εσάς ούτως ή άλλως. Όταν τα κορίτσια μεταμφιέζονται έχει πλάκα, είναι χαριτωμένο και σέξυ. Όταν εσείς από την άλλη μεταμφιέζεστε είναι ντροπιαστικό. Δεν είστε ράπερ, οπότε σταματήστε να ντύνεστε σαν να είστε. Και επίσης, γυαλιά ηλίου που δεν προστατεύουν από τον ήλιο; Για ποιο λόγο;

Κολλητά τζιν παντελόνια

Υπάρχουν δύο περιπτώσεις: να φοράτε κολλητά τζιν τα οποία πέφτουν ωραία πάνω σας και η άλλη περίπτωση να φοράτε κολλητά τζιν τα οποία είναι τόσο στενά που με το ζόρι μπορείτε να βάλετε τα πόδια σας μέσα. Συμβουλή, δεν πρέπει να έχετε πιο αδύνατα πόδια από ότι οι φιλενάδες σας!

Σακίδια πλάτης

Είναι okay μόνο για το γυμναστήριο!
Διαφορετικά, Μοιάζοντας με ένα οκτάχρονο που κοιτάει απλανώς του χάρτες δεν πρόκειται ποτέ να σας φέρει κάποια κοπέλα. Συνδυάστε το με ένα φθηνό κουστούμι και κακόγουστα μοκασίνια αν θέλετε να ολοκληρώσετε το στιλ!

Πηγή: sportygossip.com

Έχει εδώ και 5 χρόνια ερωτική σχέση με το αμάξι του!

Posted: 14 Feb 2012 04:00 PM PST

Ο λόγος για έναν 27χρονο άνδρα από το...
Αρκάνσας που όπως αποκαλύπτει μιλώντας στο Βρετανικό τηλεοπτικό κανάλι TLC έχει συνάψει δεσμό με το αυτοκίνητό του.

Όπως λέει βγαίνει ραντεβού με την Chase, όπως έχει ονομάσει το αμάξι, της αγοράζει δωράκια αλλά επίσης κάνει σεξ μαζί της.

Παρόλο που αναγνωρίζει ότι κάτι τέτοιο δεν είναι φυσιολογικό ο 27χρονος Ναθαναήλ τονίζει πως δεν μπορεί να το εξηγήσει αλλά νιώθει ερωτική έλξη αντικρίζοντας το αμάξι ενώ προσθέτει πως έχουν περάσει πολλά μαζί…

Οι 12 νόμοι της… γκαντεμιάς!

Posted: 14 Feb 2012 03:45 PM PST

1. Ο νόμος της σειράς ...:
Αν περιμένεις σε σειρά και αποφασίσεις να πας στη δίπλα που κινείται πιο γρήγορα, είναι αποδεδειγμένο ότι αυτή που άφησες θα αρχίσει να κινείται πιο γρήγορα.2. Ο νόμος του τηλεφώνου:
Όταν καλείς λάθος αριθμό, ποτέ δεν είναι απασχολημένο.

3. Ο νόμος της μηχανικής επιδιόρθωσης:
Μόλις τα χέρια σου γεμίσουν με γράσο ή άλλο υλικό που λερώνει, θα σε πιάσει φαγούρα στη μύτη ή κάπου αλλού.

4. Ο νόμος του εργαστηρίου:
Οποιοδήποτε αντικείμενο και αν πέσει, θα κυλήσει προς το λιγότερο προσιτό για εσένα μέρος.

5. Ο νόμος του τσιγάρου:
Μόλις ανάψεις τσιγάρο, θα προκύψει κάτι που πρέπει να κάνεις, μέχρι το τσιγάρο να καεί από μόνο του.

6. Ο νόμος του άλλοθι:
Εάν πεις ψέματα στη δουλειά, ότι άργησες επειδή π.χ. έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου, την επομένη μέρα το λάστιχο θα σκάσει πραγματικά.

7. Ο νόμος του αφρόλουτρου:
Μόλις βυθιστείς στην μπανιέρα και έχεις χαλαρώσει, θα χτυπήσει το τηλέφωνο.

8. Ο νόμος του θεάτρου:
Τα άτομα που έχουν θέσεις όσο πιο μακριά γίνεται από το διάδρομο, φτάνουν πάντα τελευταίοι.

9. Ο νόμος της συνάντησης:
Η πιθανότητα να συναντήσεις κάποιον που ξέρεις, αυξάνεται όταν είσαι με κάποιον που δεν θέλεις να σας δουν μαζί.

10. Ο νόμος του καφέ:
Μόλις φτιάξεις ζεστό καφέ στη δουλειά, το αφεντικό θα σου ζητήσει να κάνεις μια δουλειά που θα διαρκέσει ακριβώς όσο χρειάζεται για να κρυώσει ο καφές.

11. Ο νόμος του αποτελέσματος.
Όταν ένα μηχάνημα δεν δουλεύει και προσπαθήσεις να το αποδείξεις στον ειδικό που έχει έρθει να το φτιάξει, τότε θα δουλέψει.

12. Ο νόμος του λεωφορείου:
Όταν είσαι στη στάση αρκετή ώρα και αποφασίσεις να ανάψεις τσιγάρο, τότε θα έρθει το λεωφορείο.

Τι προτιμούν οι 40άρες;

Posted: 14 Feb 2012 03:30 PM PST

Οι ώριμες κυρίες μπορεί κάποτε να δέχονταν πως μια φθίνουσα ερωτική ζωή είναι μέρος του να μεγαλώνεις.Οι πωλήσεις «ερωτικών» εσωρούχων ανάμεσα σε σαραντάρες και πενηντάρες έχουν αυξηθεί, σύμφωνα με τους πωλητές.



Οι ώριμες γυναίκες, πλέον αποχαιρετούν τα παλιομοδίτικα εσώρουχα και αγοράζουν περισσότερες ζαρτιέρες, sexy εσώρουχα και αποκαλυπτικά νυχτικά από τις εικοσάρες.

Έχουν γίνει η πιο αναπτυσσόμενη αγορά στη βιομηχανία των εσωρούχων και οι πωλητές θεωρούν ότι σε αυτό έχουν συμβάλλει καθοριστικά οι ζωηρές εμφανίσεις των μεγάλων σταρ, όπως η Kim Cattrall στο Sex and the City και η Courteney Cox στον ρόλο της στην νέα τηλεοπτική σειρά Cougar Town.
Επιπλέον, οι ευκατάστατες σαραντάρες έχουν μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη από τις εικοσάχρονες και γίνονται στόχος των επώνυμων σχεδιαστών εσωρούχων.

Οι γυναίκες στα σαράντα τους αντιμετωπίζονται πλέον ως οι νέες «εικοσάρες» και οι σχεδιαστές εσωρούχων κάνουν τα πάντα για να προσελκύσουν αυτή την αγορά.

Πλέον οι γυναίκες δεν θεωρούν πως ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας σημαίνει πως πρέπει να παραμελούν την ερωτική τους ζωή. Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνες, οι σαραντάρες γυναίκες του σήμερα απολαμβάνουν πιο ενεργή ερωτική ζωή από αυτές των προηγούμενων γενιών.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έπαθε η κοπέλα που βλέπετε... (video)

Posted: 14 Feb 2012 03:15 PM PST

Δώστε μεγάλη προσοχή στο... πού έπεσε..




Παράξενες αλήθειες για το ανθρώπινο σώμα

Posted: 14 Feb 2012 03:00 PM PST

- Η μύτη και τα αυτιά δεν σταματάνε ποτέ να μεγαλώνουν
- Όπως τα δαχτυλικά αποτυπώματα, έτσι και το αποτύπωμα της… γλώσσας είναι διαφορετικό για κάθε άνθρωπο- Ο μέσος άνθρωπος βλέπει πάνω από 1460 όνειρα τον χρόνο
- Τα κόκαλα των μηρών είναι πιο δυνατά από το τσιμέντο(!)
- Οι άντρες παθαίνουν λόξιγκα περισσότερες φορές από τις γυναίκες
- Οι άντρες μπορούν να διαβάζουν μικρότερα γράμματα από τις γυναίκες, ενώ οι γυναίκες ακούνε καλύτερα από τους άνδρες
- Φορώντας ακουστικά για μία ώρα αυξάνεις τα βακτηρίδια στο αυτί σου κατά 700(!) φορές
- Οι αστροναύτες δεν μπορούν να… ρευτούν στο διάστημα, επειδή δεν υπάρχει βαρύτητα για να διαχωρίσει τα υγρά από τα αέρια στο στομάχι
- Ξεχνάμε το 80% από ότι μαθαίνουμε κάθε μέρα
- Η Marilyn Monroe είχε 6 δάχτυλα στο ένα της πόδι
- Υπάρχουν πιο πολλοί ζωντανοί οργανισμοί πάνω στο ανθρώπινο δέρμα απ' ότι άνθρωποι πάνω στον πλανήτη!
- Όσο μεγαλώνουμε το χρώμα των ματιών μας γίνεται πιο ανοιχτό
- Το 7% των Αμερικανών παραδέχονται ότι δεν πλένουν το σώμα τους… ποτέ!!
- Το 1/4 των κόκαλων στο ανθρώπινο σώμα βρίσκεται στα πόδια
- Τα ανθρώπινα δόντια είναι σκληρά σαν πραγματικές πέτρες
- Οι αρτηρίες και οι φλέβες που περιβάλλουν τον εγκέφαλο καλούνται "Κύκλος του Willis", γιατί μοιάζουν με ανθρωπάκι γραμμή με μεγάλο κεφάλι
- Κάθε χρόνο 2700 ασθενείς πάνε σπίτι τους μετά από χειρουργείο με μεταλλικά εργαλεία, σφουγγάρια και άλλα αντικείμενα ξεχασμένα μέσα τους! Το 2000 μόνο πέθαναν 57 άτομα από τέτοια λάθη.
- Η καινούρια μόδα στην Ολλανδία: Μικροσκοπικά κοσμήματα εμφυτεύονται κατευθείαν στο… μάτι(!!)

Πηγή: piperies.gr

Η σεξοβόμβα που έχει καλύψει όλο της το σώμα με τατουάζ... (pics)

Posted: 14 Feb 2012 02:45 PM PST

Ο λόγος για τη Michelle McGee's η οποία θεωρείται η πέτρα του σκανδάλου στο γάμο μεταξύ της Sandra Bullock και του Jessie James. Η Michele όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες είναι μία ιδιαίτερα ελκυστική γυναίκα η οποία κατά περίεργο τρόπο έχει γεμίσει το σώμα της με δεκάδες τατουάζ. Τι να πούμε... να τα χιλιάσει...
Michelle "Bombshell" McGee's Tattooed Body

Η Ιαπωνία αμέσως μετά το καταστροφικό τσουνάμι και... σήμερα (pics)

Posted: 14 Feb 2012 02:41 PM PST

11 μήνες έχουν περάσει από το καταστροφικό τσουνάμι που έπληξε την Ιαπωνία. Να θυμίσουμε ότι 16.000 Ιάπωνες έχασαν τη ζωή τους και περίπου 310.000 κτίρια καταστράφηκαν ολοσχερώς. Όταν όμως μια χώρα έχει υποδομή, ακόμη και μετά από μία τόσο μεγάλη καταστροφή τα πράγματα μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μπορούν να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς.

Έτσι ακριβώς έγινε και στην Ιαπωνία. Μέσα σε μόλις 11 μήνες οι περισσότερες ζημιές έχουν αποκατασταθεί και τίποτα πλέον δεν θυμίζει τις εφιαλτικές εικόνες που μπορούσαμε να δούμε αμέσως μετά την μεγάλη καταστροφή...

Δείτε λοιπόν στις εικόνες που ακολουθούν πως ήταν διάφορα μέρη αμέσως μετά το φονικό τσουνάμι και πως είναι σήμερα. Τεράστια η αλλαγή, δεν συμφωνείτε; 

1kamikazi.gr - Η Ιαπωνία 1 χρόνο μετά το καταστροφικό τσουνάμι... (pics)
2kamikazi.gr - Η Ιαπωνία 1 χρόνο μετά το καταστροφικό τσουνάμι... (pics)
3kamikazi.gr - Η Ιαπωνία 1 χρόνο μετά το καταστροφικό τσουνάμι... (pics)
4kamikazi.gr - Η Ιαπωνία 1 χρόνο μετά το καταστροφικό τσουνάμι... (pics)
5kamikazi.gr - Η Ιαπωνία 1 χρόνο μετά το καταστροφικό τσουνάμι... (pics)
6kamikazi.gr - Η Ιαπωνία 1 χρόνο μετά το καταστροφικό τσουνάμι... (pics)
7kamikazi.gr - Η Ιαπωνία 1 χρόνο μετά το καταστροφικό τσουνάμι... (pics)
8kamikazi.gr - Η Ιαπωνία 1 χρόνο μετά το καταστροφικό τσουνάμι... (pics)
9kamikazi.gr - Η Ιαπωνία 1 χρόνο μετά το καταστροφικό τσουνάμι... (pics)

Πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι η καλύτερη διαφήμιση...

Posted: 14 Feb 2012 02:15 PM PST

Εσείς τι λέτε;



Οι Άγγλοι ζητούν τη μεταφορά του Παρθενώνα!

Posted: 14 Feb 2012 02:01 PM PST

Προκαλεί χυδαία βρετανική εφημερίδα η οποία ειρωνεύεται τη χώρα μας και τη δοκιμασία, που περνά...Όπως μας ενημερώνει η Κωνσταντίνα Γιαχνάκη, η εφημερίδα Μετρό του Λονδίνου αναφέρεται με απίστευτης έντασης προκλητικά σχόλια στη χώρα μας.

Όπως γράφει ο ανιστόρητος αρθρογράφος, βλέποντας τα βίαια επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα αισθανόταν ικανοποιημένος για το γεγονός ότι τα μάρμαρα, που έκλεψε ο Λόρδος Έλγιν από τον Παρθενώνα, παραμένουν ασφαλή στο Βρετανικό Μουσείο!

Αλλά η πρόκληση και η ασέβεια προς τον Ελληνικό πολιτισμό, που έπεσε θύμα των αποικιοκρατών δεν σταματά εδώ.

Διερωτάται, εάν το τίμημα ενός ακόμη σχεδίου διάσωσης της Ελλάδας θα μπορούσε να οδηγήσει στη μεταφορά και του υπόλοιπου τμήματος του Παρθενώνα στο Λονδίνο και το Βρετανικό Μουσείο, προκειμένου να ενωθεί με τα ελγίνεια μάρμαρα και «να παραμείνουν ασφαλή στην Αγγλία»!!

Κατά τα άλλα η εφημερίδα αναμασά τα περί άμεσης ανάγκης εξόδου της χώρας μας από τη ζώνη του ευρώ χωρίς καμία προειδοποίηση, για να διασωθεί η ευρωζώνη.

Πώς διατηρεί το σώμα της η Gisele;

Posted: 14 Feb 2012 01:45 PM PST

Τη διατροφική της κατάχρηση αποκάλυψε το πασίγνωστο μοντέλο Gisele που ωστόσο δεν παύει να διατηρείται αδύνατη και εκθαμβωτική, ακόμη και μετά από τη γέννα του παιδιού της... Σύμφωνα με την ίδια την Βραζιλιάνα καλλονή η διατροφή της περιλαμβάνει cheeseburgers. Κι όμως, το διάσημο μοντέλο λατρεύει το σχεδόν ωμό κρέας και τα cheeseburgers.

Παρά βέβαια την αδυναμία της στο junk food, η Gisele ομολογεί ότι κάνει πολλή γυμναστική. 
Συγκεκριμένα λέει: «Μου αρέσει πολύ η γυμναστική με αποτέλεσμα να μπορώ να τρώω ό,τι θέλω χωρίς να παχαίνω».

Οι πιο παράξενες στάσεις λεωφορείων! (pics)

Posted: 14 Feb 2012 01:30 PM PST

Είναι όλες μία και μία...





















Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε «Like»

Έκκληση σωτηρίας για το 29χρονο κορίτσι που είναι στο τελικό στάδιο ανορεξίας!

Posted: 14 Feb 2012 01:15 PM PST



Έκκληση κάνει μια 29χρονη κοπέλα, που κατάγεται από την περιοχή του Λούρου Πρέβεζας και βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της νευρικής ανορεξίας...προκειμένου να γίνει δυνατή η μεταφορά της σε ειδική κλινική.Η ανταπόκριση είναι ήδη πάρα πολύ συγκινητική…
Η κοπέλα ζυγίζει σήμερα μόλις 37 κιλά και η ίδια δηλώνει ότι δεν επιθυμεί άλλο να ζει έτσι. Η 29χρονη ήταν ένα κορίτσι με πολλά όνειρα, άριστη μαθήτρια και το μοναδικό της «μειονέκτημα» ήταν μερικά παραπανίσια κιλά ,τα οποία άρχισε να χάνει, όταν ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, κατακτώντας μάλιστα πολλά μετάλλια.

Η κοπέλα και η οικογένεια της κάνουν έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει να καλέσει στα τηλέφωνα: 6942861718 ή 6937089327. Επίσης, για οικονομική βοήθεια έχει ανοιχθεί στην Εθνική Τράπεζα λογαριασμός, με αριθμό 448/627717-95







Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές