Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Φοβίες που σίγουρα δεν έχετε ακούσει!

Posted: 02 Jan 2012 04:06 PM PST

Σίγουρα γνωρίζετε την αγοραφοβία, την υψοφοβία, την φοβία των εντόμων και τόσες άλλες φοβίες.....




Άλλωστε όλοι οι άνθρωποι ερχόμαστε καθημερινά αντιμέτωποι με τους φόβους μας, τους οποίους αποφεύγουμε όπως...

ο διάολος το λιβάνι ενώ σπάνια και με πολλή προσπάθεια καταφέρνουμε να τους ξεπεράσουμε.



Ας αναφερθούμε όμως τώρα σε κάποιους διαφορετικούς και περίεργους φόβους.



1) Η παπαφοβία ή αλλιώς φοβία για τον πάπα. Οι άνθρωποι που πάσχουν απο Papaphobia κάθε φορά που βλέπουν τον πάπα στην τηλεόραση ή απο κοντά νοιώθουν ζαλάδε, έντονη ταχυπαλμία και παθαίνουν κρίσεις πανικού.



2) Εφηβοφοβία ή αλλιώς φοβία για τους εφήβους. Και όμως υπάρχουν άνθρωποι που αισθάνονται άσχημα όταν έρχονται σε επαφή με εφήβους και αυτό σύμγωνα με τους ειδικούς πηγάζει απο το χάσμα γενεών και την πιθανή απόρριψη που μπορούν να δεχτούν απο τους νεότερους λόγω διαφορετικών προτύπων.



3)Φαγοφοβία ή αλλιώς η φοβία του να καταπίνεις.Είναι απο τις πιο επικίνδυνες φοβίες καθώς τα άτομα που πάσχουν καταπίνουν μόνο μαλακές τροφές και πολλά υγρά και παραπονιούνται συνεχώς για πόνους στο λαιμό. Αυτό όμως μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια βάρους και κατα συνέπεια στην επιβάρυνση της υγείας των ατόμων αυτών.



4)Εμετοφοβία. Άλλη μια ανησυχητική φοβία καθώς οι πάσχοντες πολλές φορές δεν τρέφονται σωστά καθώς φοβούνται μήπως κάνουν εμετό.



5)Η φοβία του αριθμού 13. Την φοβία αυτή την έχουν συνήθως άνθρωποι προληπτικοί.



Εσείς τι φοβάστε;





topeiraxtiri



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Πώς έγινα πλούσιος σε ...4 μέρες!!

Posted: 02 Jan 2012 03:56 PM PST

.χωρίς να κουνήσω το δαχτυλάκι

μου (διότι εκτός από οκνηρός είμαι και εξόχως



τυχερός: για την ακρίβεια, έχω καταρρίψει τους νόμους των πιθανοτήτων)....



Το Ιταλικό ίδρυμα Vittorio έχει ως στόχο την ανάπτυξη του ανθρώπου, της παιδείας και της κοινωνίας. Για να γιορτάσει τα 30 χρόνια του, έδωσε πρόσφατα από 1.000.000 δολλάρια σε εκατό ανθρώπους που επελέγησαν τυχαία (από websites και από εκατομμύρια αποδείξεων σουπερμάρκετ παγκοσμίως). Ένας από τους τυχερούς ήμουν και εγώ, όπως με πληροφόρησε e-mail που έλαβα στις 22 Ιανουαρίου.

Την ίδια μέρα κέρδισα και ένα καινούργιο Range Rover συν 500.000 λίρες, όπως μου ανακοινώθηκε από το αγγλικό γραφείο που έχει αναλάβει την προώθηση της εταιρείας.

Την επομένη μου ανακοινώθηκε ότι ήμουν επίσης ένας από τους τυχερούς που κέρδισαν 1.200.000 λίρες στη διαφημιστική διεθνή διαδικτυακή κλήρωση που κάνει κάθε χρόνο ο Κρατικός Οργανισμός Λαχνών της Αγγλίας.

Δύο μέρες μετά, πληροφορήθηκα ότι μου έτυχε και ο πρώτος λαχνός σε ένα πανευρωπαϊκό πρόγραμμα για την προώθηση του internet, που το έχει αναλάβει Ισπανικό Γραφείο. Κέρδος 987.248 ευρώ - και 26 λεπτά, παρακαλώ



Την ίδια μέρα, καθότι εξαιρετική καμπάνια δεν κάνει μόνον η Rover, με ειδοποίησαν από την BMW ότι με περιμένουν άλλες 500.000 λίρες συν μία απαστράπτουσα Series 5.



Εν τω μεταξύ, τον Ιούλιο του 2000 είχε, αλίμονο, σκοτωθεί σε αεροπορικό δυστύχημα ο Γερμανός επιχειρηματίας Andreas Schranner, η γυναίκα του, τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους. Ο Άγγλος δικηγόρος και οικονομικός σύμβουλός του, στον οποίον ο Schranner είχε εμπιστευθεί τη διαχείριση ενός ποσού 14.000.000 λιρών, απελπίστηκε πια να ψάχνει χωρίς επιτυχία κάποιον συγγενή των αδικοχαμένων για να του παραδώσει την κληρονομιά και απευθύνθηκε βεβαίως σε μένα, προσφέροντάς μου το 20% του ποσού για τις προσπάθειές μου.

Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, έχω (χωρίς να υπολογίζω το Rover και την BMW, που θα τα πουλήσω για να πάρω κάποιο αξιόλογο αυτοκίνητο) 8.146.636 ευρώ (και 26 λεπτά). Αντιλαμβάνεσθε, κατόπιν τούτων, το σκοπό αυτού του ποστ: νομίζω πως εδώ και δέκα μέρες έχω ασφαλώς περιέλθει όλως επαξίως στο στάτους του λίαν περιζήτητου γαμβρού (ιδιαιτέρως, μάλιστα, αν συνυπολογιστεί και πόσο δυσδιάκριτο είναι πλέον εν τω ορίζοντι το άκρον του πουλίου μου μετά από όλους τους μεγεθυντές που έχω πάρει μέσω mail)...

Εκτός από το ότι δεν είναι φυσικά δυνατόν να αληθεύουν ποτέ τέτοια ουρανοκατέβατα για οργανισμούς που μοιράζουν πακτωλούς χρημάτων και για κληρώσεις στις οποίες κερδίζεις χωρίς να έχεις λάβει μέρος, σημειώνω και τη λεπτομέρεια που αφορά στις ηλ. διευθύνσεις των υποτιθεμένων αποστολέων: ο Άγγλος μεγαλοδικηγόρος έχει διεύθυνση επικοινωνίας "@excite.com", το ιταλικό ίδρυμα και το αγγλικό γραφείο στο Hong Gong, το ισπανικό στη Γερμανία, ο αγγλικός ΟΠΑΠ στο googlemail και η BMW στο ...Πανεπιστήμιο του Delaware!




Σίγουρα θα έχετε λάβει κι εσείς mail αυτού του τύπου. Πραγματικά δυσκολεύομαι να συλλάβω ότι υπάρχουν άνθρωποι που τα πιστεύουν και πέφτουν θύματα τέτοιας κοροϊδίας. Κι όμως... Για να κυκλοφορούν τόσο πολλά τέτοια mail σημαίνει πως βρίσκουν έδαφος. Σε άρθρο της Guardian ένας τέτοιος απατεώνας αναφέρει ότι κάθε μέρα έστελνε 500 mail και έπαιρνε περί τις 7 απαντήσεις. Όταν απαντάνε, παρατηρεί, ξέρεις ότι κατά 70% θα τους τα πάρεις...




Πρόκειται για την απάτη που έχει γίνει γνωστή ως 'Nigerian 419' (419 είναι το σχετικό άρθρο του Ποινικού Κώδικα της Νιγηρίας, στην οποία φαίνεται να πρωτοάνθησε το σύστημα). Αν ανταποκριθείς σου ζητούν κάποια χρήματα, π.χ. για τα έξοδα ασφαλούς αποστολής ή τους φόρους, κι αν δουν ότι τσιμπάς εφευρίσκουν νέες δικαιολογίες για περαιτέρω αφαίμαξη. (Ο 'δικηγόρος' ήταν πιο ενδιαφέρων: ανάμεσα στα υπόλοιπα δικαιολογητικά ήθελε να του στείλω και σκαναρισμένο το διαβατήριό μου!) Σχετικές είναι και οι εκκλήσεις για οικονομική ενίσχυση δήθεν βαριά αρρώστων και διάφορα άλλα τεχνάσματα. Μπορείτε εύκολα να βρείτε πληθώρα στοιχείων και περιπτώσεων, π.χ. σε αυτό το site, που είναι αφιερωμένο στο ζήτημα.






ΥΓ. Στις 31 του μηνός κέρδισα λέει και 750.000 λίρες από την "Microsoft Promotion", αλλά και 420.000 λίρες από ένα "conglomerate of some multinational sponsors of the premier league". Με τη ρέντα που έχω, ποιός με πιάνει!

planet


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Δεν θα πίνουμε νερό.Θα το τρώμε!

Posted: 02 Jan 2012 03:40 PM PST

Θα πούμε το νερό νεράκι στα επόμενα χρόνια!...


Για τον λόγο αυτό οι επιστήμονες αναζήτησαν νέους τρόπους αποθήκευσης νερού σε στερεή μορφή. Οι γιαπωνέζοι επιστήμονες ("High-water-content mouldable hydrogels by mixing clay and a dendritic molecular binder") για μια ακόμη φορά έκαναν το θαύμα τους και...

κατασκεύασαν το ελαστικό νερό. Η ανακάλυψη έγινε στο Πανεπιστήμιο του Τόκυο. Το νέο «σκληρό» πια νερό αποτελείται από 95% καθαρό νερό ενώ το υπόλοιπο πέντε τοις εκατό αποτελεί ο πηλός και άλλα οργανικά υλικά. Το αποτέλεσμα μοιάζει με ζελέ, αλλά είναι πιο ελαστικό και τελείως διάφανο, όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία του Japan Science & Tachology Agency.

Η επίσημη ανακοίνωση έγιν στο περιοδικό Nature πριν από μια εβδομάδα, σημειώνοντας πως το υλικό αυτό θα είναι φιλικό και ασφαλές προς το περιβάλλον και τους ανθρώπους ενώ μπορεί σύντομα να αποτελέσει ένα σημαντικό ιατρικό εργαλείο, στη καταπολέμηση τραυματισμένου ή χειρουργημένου ιστού, σε φάση ανάρρωσης.

Το εντυπωσιακό γεγονός είναι πως αν η σύσταση του στερεού νερού πυκνώσει κι άλλο, τότε θα μπορούσε να παραχθεί ένα άλλο υλικό συσκευασίας που θα μπορούσε να αντικαταστήσει τις συσκευασίες πλαστικού μια για πάντα.

Σαφώς στην περίπτωση αυτή η ανθρωπότητα θα έχει κάνει ένα μεγάλο άλμα προς την διάσωση του πλανήτη και την ασφαλή ζωή όλων μας, ενώ συγχρόνως το νερό θα πρέπει να μεταφερθεί σε απομακρυσμένες περιοχές όπως στην Αφρική για τις ανάγκες ύδρευσης πόλεων και οικισμών.

frappedoupoli



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

10 ψέματα που λένε άντρες και γυναίκες στο chat!

Posted: 02 Jan 2012 03:27 PM PST

Οι γνωριμίες μέσω internet και οι ατελείωτες
διαδικτυακές συζητήσεις αποτελούν στις μέρες μας...


τον Νο1 τρόπο για έρθουν οι άνθρωποι πιο κοντά, αλλά και για να βρουν -ίσως- το ιδανικό τους ταίρι. Τα «chat rooms» παίρνουν φωτιά από άντρες και γυναίκες που επιθυμούν να γνωριστούν μεταξύ τους, έχοντας μόνο έναν σκοπό: Ό,τι ήθελε προκύψει… Στο πλαίσιο αυτό, αλλά και εξαιτίας του γεγονότος ότι το Internet «επικροτεί» την ανωνυμία, όλοι προσπαθούν να δημιουργήσουν το τέλειο «προφίλ» προκειμένου να έχουν περισσότερες πιθανότητες να βρουν αυτό που ψάχνουν. Η ειλικρίνεια «απουσιάζει» τις περισσότερες φορές, ενώ και τα δύο φύλα χρησιμοποιούν μια λίστα από ψέματα για να τραβήξουν επάνω τους… όλα τα βλέμματα.



Το επάγγελμα, τα χόμπι αλλά και η εξωτερική εμφάνιση δέχονται περισσότερα πυρά… ψεύδους, γεγονός που αποδεικνύει πως λίγοι είναι αυτοί που αισθάνονται ικανοποιημένοι από τον εαυτό τους ή τη ζωή τους γενικότερα.



Εφιστούμε, λοιπόν, την προσοχή σας στη «λίστα ψεύδους», όπως αυτή δημοσιεύθηκε μετά από έρευνα που έγινε σε παγκόσμιο επίπεδο στις γνωστότερες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, όπου άνδρες και γυναίκες χρησιμοποιούν 10 βασικά ψέματα (με διαφορετική σειρά ο καθένας), προκειμένου να… προωθήσουν καλύτερα τον εαυτό τους στο άλλο φύλο!



ΑΝΤΡΕΣ



1. Εργασία (Η δουλειά, ως γνωστόν, «κάνει τους άντρες» και γι' αυτό πάντα είναι πολύ καλύτερη από την πραγματική)

2. Ύψος (είναι πάντα αρκετούς πόντους ψηλότεροι)

3. Βάρος/Φυσική κατάσταση (τα κιλά δεν έχουν σημασία, αλλά πάντα είναι… απίστευτα γυμνασμένοι. Ξέρεις, αθλητικοί τύποι που «λιώνουν» στα γυμναστήρια)

4. Δεν τους αρέσει το ποδόσφαιρο (παρακολουθούν μόνο κοινωνικές σειρές στην τηλεόραση, άντε και κανένα τηλεπαιχνίδι…)

5. Χρήματα (γεμάτο πορτοφόλι, μεγάλα εισοδήματα και τεράστια ακίνητη περιουσία)

6. Ανώτερη θέση στη δουλειά (ποτέ δεν είναι απλοί υπάλληλοι σε μια εταιρεία αλλά… διευθυντές)

7. Ενδιαφέρουσα προσωπικότητα (οι συζητήσεις τους είναι high level και… πάνω)

8. Γνωρίζουν σημαντικά πρόσωπα (πού ξέρεις μπορεί ξαφνικά να βρεθείς να τρως μαζί με τον Μπραντ Πιτ!)

9. Έχουν μεταπτυχιακό (καλοί μαθητές στο σχολείο, άριστοι φοιτητές, μην φανταστείς όμως κανένα… φυτό!)

10. Χιουμορίστες (μαζί τους θα γελάς από το πρωί ως το βράδυ. Άντε πού και πού θα κάνεις και κανένα διάλειμμα…)



ΓΥΝΑΙΚΕΣ



1. Βάρος (ιδανικές αναλογίες και, πώς γίνεται, πάντα η ζυγαριά τους είναι… χαλασμένη)

2. Ηλικία (πάντα χάνουν… μερικά χρόνια. Φταίνε τα μαθηματικά, μάλλον, που ήταν «σκράπες» στο σχολείο)

3. Φυσική κατάσταση (καλή, όχι υπερβολές…)

4. Ύψος (κανονικό, οι πόντοι είναι πολύ κοντά στην αλήθεια)

5. Χρήματα (σπάνια ξεφεύγουν από την πραγματικότητα)

6. Μπούστο (προσθέτουν πάντα επιπλέον πόντους, αυξάνοντας τις αναλογίες… )

7. Eπάγγελμα (τις περισσότερες φορές έχει σχέση με τα καλιτεχνικά και είναι glamourus)

8. Απλές και φυσικές (δεν βάφονται πολύ, δεν ασχολούνται με την εξωτερική τους εμφάνιση… άλλωστε είναι »τέλειες» όπως είπαν πιο πριν!)

9. Έχουν μεταπτυχιακό (πολύύύ διάβασμα… και -κυρίως- εξωσχολικά βιβλία!)

10. Είναι από καλή οικογένεια (συνδυάζεται συνήθως με την κοινωνική θέση και την οικονομική επιφάνεια)

enimerwsi.com





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

VIDEO: Ένα απίθανο βίντεο για τα ερωτικά ραντεβού!!!

Posted: 02 Jan 2012 03:12 PM PST

Δύο γυναίκες και δύο άντρες περιγράφουν πως πέρασαν...


στο ραντεβού τους. Ωδή στις ανθρώπινες σχέσεις και δή στις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων...

frappedoupoli.blogspot.gr


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΔΕΙΤΕ: Τα πιο περίεργα ρεκόρ!

Posted: 02 Jan 2012 03:02 PM PST

Γρηγορότερα, δυνατότερα, μεγαλύτερα, ακριβότερα...


Στον θαυμαστό χώρο της αυτοκίνησης υπάρχουν μοντέλα, που σπάνε κάθε όριο και ρεκόρ. Σταχυολογήσαμε τα εντυπωσιακότερα για το καλό της χρονιάς!









Το ακριβότερο αυτοκίνητο ever



Αυτή τη στιγμή θεωρείται ακριβότερο μοντέλο στον κόσμο μία Ferrari 250 Testa Rossa του 1957, η οποία πωλήθηκε στα μέσα της χρονιάς στην απίστευτη τιμή των 12,5 εκατ. ευρώ.

Aκριβότερο μοντέλο παραγωγής



Η ανοιχτή Bugatti Veyron κοστολογείται στην έκδοση Grand Sport μόλις 1,66 εκατ. ευρώ, δηλαδή κάπου μισό εκατομμύριο ακριβότερα από την κλειστή Veyron 16.4.

Το πλατύτερο αυτοκίνητο



Όλες οι διαστάσεις του Ford F-650 είναι XXL. Ξεχωρίζει όμως το εκπληκτικό πλάτος του αμαξώματος με 2,24 μ. και το τεράστιο μήκος του μεταξόνιου στα 4,62 μ.

To μεγαλύτερο ντριφτάρισμα



Ο Μάουρο Κάλο έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ drift εφέτος το καλοκαίρι στο τιμόνι μίας πισωκίνητης Mercedes C63. Ο Κάλο ολοκλήρωσε ντιφτάροντας οκτώ γύρους στην κυκλική πίστα της Mercedes στο Γουέιμπριτζ της Μεγ. Βρετανίας διανύοντας έτσι 2.308 μέτρα. Το ρεκόρ καταχωρήθηκε ήδη στο Βιβλίο Γκίνες και είναι κατά 394 μέτρα καλύτερο από το προηγούμενο!

Ψηλότερη ανάβαση με αυτοκίνητο



Τον Απρίλιο του 2007 ανέβηκαν οι Γκονζάλο Μπράβο και Εντουάρντο Κανάλες με ένα πειραγμένο Suzuki Samurai του 1986 σε υψόμετρο 6.688 μέτρων στο ηφαίστειο Ογιος ντε Σαλάντο της Χιλής. Τον Μάιο επιχείρησε να σπάσει το ρεκόρ στο ίδιο βουνό ο Γερμανός Ματίας Γιέσκε με Jeep Wrangler (απ΄ όπου και η φωτό μας), δεν τα κατάφερε όμως για λίγο και έμεινε λίγα μέτρα χαμηλότερα σε υψόμετρο 6.646 μέτρων.

Τα περισσότερα χιλιόμετρα



Ο Αμερικανός Ιρβ Γκόρντον έχει διανύσει σε 44 χρόνια με το απεικονιζόμενο Volvo P1800 περίπου 4,5 εκατομμύρια χιλιόμετρα και έχει θέσει ως επόμενο στόχο τα 3 εκατ. μίλια, δηλαδή περίπου 4,82 εκατ. χιλιόμετρα.

To μικρότερο αυτοκίνητο



Το Wind Up του Βρετανού Πέρι Γουότκιν διαθέτει 104 εκατοστά ύψος, 66 εκατοστά πλάτος και μόλις 129 εκατοστά μήκος. Για να μπεις μέσα, πρέπει να ανοίξεις από πάνω το αμάξωμα, ενώ εφοδιάζεται με κινητήρα 150 κ.εκ. από καρτ.

Ρεκόρ στοιβάγματος



Δεκαπέντε κοπέλες και ένας άντρας χώρεσαν μέσα σε ένα VW Up μήκους 3,54 μ. Δύο άτομα βολεύτηκαν στον χώρο αποσκευών, ένα πάνω στο κόκπιτ, επτά στο πίσω κάθισμα, τέσσερα στα μπροστινά καθίσματα και δύο στον χώρο για τα πόδια. Για να ισχύσει το ρεκόρ, έπρεπε να κλείσουν όλες οι πόρτες και τα καπό στο -κανονικά τετραθέσιο- μοντέλο της VW.

Γρηγορότερο μοντέλο παραγωγής



Το Koenigsegg Agera R αναπτύσσει τελική ταχύτητα 440 χλμ./ώρα, επιταχύνει από στάση έως 200 χλμ./ώρα σε 7,5" και εφοδιάζεται με κινητήρα 1.130 ίππων.

Το γρηγορότερο ηλεκτρικό μοντέλο



Το Venturi Jamais Contente με σχήμα πυραύλου είναι μεν ηλεκτροκίνητο, έσπασε όμως κάθε ρεκόρ καθώς το κοντέρ του κατέγραψε ταχύτητα 515 χλμ./ώρα στο Μπονβίλ των ΗΠΑ.

Παγκόσμιο ρεκόρ στον πάγο



Το κατέχει ένα Audi A6 με τις κατάλληλες μετατροπές και ελαστικά της Nokian. Το ρεκόρ ταχύτητας καταγράφηκε στην παγωμένη Βαλτική Θάλασσα και ανήλθε σε 331,6 χλμ./ώρα.

Γρηγορότερη επιτάχυνση



Το Caparo T1 εφοδιάζεται με κινητήρα 710 ίππων και οι ανεπίσημες μετρήσεις της επιτάχυνσης από μηδέν έως 100 χλμ./ώρα είναι αισθητά κάτω από τα 2,5".

Μεγαλύτερος κινητήρας



Το μοντέλο Brutus είναι ένα αγωνιστικό American-LaFrance του 1907, στο οποίο έχει μετεμφυτευθεί ένας κινητήρας BMW για αεροσκάφος με δώδεκα κυλίνδρους και 47.000 κ.εκ. χωρητικότητα. Η απόδοσή του φτάνει τους 750 ίππους στις 1.700 σ.α.λ.!


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΔΕΙΤΕ: Το πιο γρήγορο δίκυκλο στο κόσμο

Posted: 02 Jan 2012 02:49 PM PST

Το πιο γρήγορο δίκυκλο στο κόσμο
Δεν είναι αεροπλάνο, ούτε πύραυλος, αλλά μία πρωτοποριακή μοτοσυκλέτα...

στη Μεγάλη Βρετανία, η οποία φτάνει τα 724 χμ./ώρα και φυσικά σπάει όλα τα ρεκόρ.



Πρόκειται για το πρώτο δίκυκλο, του οποίου ο κινητήρας ενισχύεται με πύραυλο και αναμένεται να σπάσει το ρεκόρ ταχύτητας δίκυκλου οχήματος επί στεριάς.








Ο κάτοχος του συγκεκριμένου ρεκόρ είναι μέχρι στιγμής μια μηχανή της Suzuki με δύο κινητήρες, η οποία έφτασε τα 605 χμ./ώρα το 2010.




Ο Ρίτσαρντ Μπράουν, ο οποίος το 1999 επιχείρησε ανεπιτυχώς να σπάσει νέο ρεκόρ με μια αυτοσχέδια μηχανή, ελπίζει πως φέτος θα τα καταφέρει με την «Jet Reaction» και τα 724 χμ./ώρα.Η πρώτη δοκιμαστική της πορεία θα πραγματοποιηθεί μέσα στο μήνα.




Μέχρι στιγμής, έχουμε δει και αυτοκίνητα και πλεούμενα να χρησιμοποιούν πυραύλους με σκοπό να καταρρίπτουν τα ρεκόρ ταχύτητας. Ωστόσο, στις μοτοσυκλέτες τοποθετούνται μόνο συμβατικοί κινητήρες, καθώς οι μηχανές με ενίσχυση πυραύλων είναι αρκετά ογκώδεις για τα δίκυκλα οχήματα.




Η πρωτοποριακή μηχανή του Ρίτσαρντ Μπράουν διαθέτει τμήματα από κινητήρα ελικοπτέρου 930 kilowatt. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Μπράουν έχει τροποποιήσει το κλίβανο μετάκαυσης για να ψεκάζει καύσιμο στην εξάτμιση, προκαλώντας έτσι περισσότερη ώθηση.






KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Κλείνει σπίτια το Facebook - Το 1/3 των χωρισμών οφείλεται σε αυτό

Posted: 02 Jan 2012 02:37 PM PST


facebook


Το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης

έχει προκαλέσει το 1/3 των διαζυγίων, υποστηρίζει έρευνα του δικηγορικού γραφείου Divorce-Online. Μάλιστα, τα τελευταία δύο χρόνια οι χωρισμοί λόγω Facebook έχουν διπλασιαστεί.



"Το Facebook έχει γίνει πλέον η κύρια μέθοδος για επικοινωνία με φίλους και γνωστούς. Οι χρήστες επικοινωνούν με πρώην τους και ενώ αρχικά είναι κάτι αθώο στη συνέχεια εξελίσσεται σε μπελά. Εάν κάποιος θέλει να φλερτάρει και να κάνει σχέση ο συγκεκριμένος ιστότοπος είναι το καλύτερο μέρος για αυτά", είπε ο Mark Keenan που διαχειρίζεται το Divorce-Online.

Όπως τονίζει η σελίδα το 33% από τις 5.000 αιτήσεις διαζυγίου που κατατέθηκαν την προηγούμενη χρονιά έκανε λόγο για το Facebook.

H Anne-Marie Hutchinson από το Dawson Cornwell Solicitors δήλωσε στη Daily Mail "Εάν κρατάς μυστικά από το σύντροφό σου το Facebook διευκολύνει να μαθευτούν".

Αυτό πάντως που συμβουλεύουν οι δικηγόροι τους πελάτες τους που βρίσκονται σε διαδικασία διαζυγίου να προσέχουν και καλύτερα να μείνουν μακριά από το Facebook μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.







Πηγή tuned


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Τα ακριβότερα αυτοκίνητα του 2011

Posted: 02 Jan 2012 02:25 PM PST


Ποιο είναι άραγε το πιο ακριβό αυτοκίνητο στον κόσμο σήμερα;
Μια Bugatti Royale Kellner Coupe του 1931 πουλήθηκε για 8.7 εκατομμύρια δολάρια το 1987.

Ωστόσο, εκείνο το αυτοκίνητο αλλά και αρκετά ακόμη από το παρελθόν δεν περιλαμβάνονται στην λίστα γιατί πολύ απλά δεν είναι διαθέσιμα στην αγορά.

Είναι δύσκολο να φανταστείς ότι κάποιος θα ξοδέψει 8 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει ένα αυτοκίνητο αντί να τα χρησιμοποιήσει σε κάτι πιο παραγωγικό. Ωστόσο, αν έχεις τα χρήματα και την ευκαιρία γιατί να μην δημιουργήσεις μια μικρή συλλογή από σούπερ αυτοκίνητα στο υπόγειο του σπιτιού σου;

Δείτε στην συνέχεια τα 10 πιο ακριβά αυτοκίνητα για το 2011, ξεκινώντας από το ακριβότερο..



1. Bugatti Veyron Super Sports 2,400,000 δολάρια

Bugatti Veyron Super Sports

Αυτό είναι μακράν το πιο ακριβό αυτοκίνητο που διατίθεται σήμερα στην αγορά. Επιτάχυνση 0-100 σε 2,5 δευτερόλεπτα και τελική (που την έβαλε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως το γρηγορότερο αυτοκίνητο στον κόσμο) 431,072 χλμ./ώρα χωρίς να.. απογειωθεί.





2. Pagani Zonda Roadster Clinque 1.850.000 δολάρια

Pagani Zonda Clinque Roadster

Ένα από τα πιο εξωτικά αλλά και πιο ακριβά αυτοκίνητα στον κόσμο. Επιτάχυνση 0-100 σε 3,4 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα που φτάνει τα 349.23 χλμ./ώρα.





3. Lamborghini Reventon 1.600.000 δολάρια.

Lamborghini Reventon

Η πιο ισχυρή αλλά και η πιο ακριβή Lamborghini που κατασκευάστηκε ποτέ. Χρειάζεται 3,3 δευτερόλεπτα για να πιάσει τα 100 και έχει τελική ταχύτητα 340 χλμ./ώρα. Η σπανιότητα του (υπάρχουν μόνο 20) και ο σχεδιασμός της είναι οι λόγοι για τους οποίους είναι τόσο ακριβή.





3. Koenigsegg Agera R 1,600,000 δολάρια.

Koenigsegg Agera R

Η Agera μπορεί να κάνει τα 0-100 σε 2,8 δευτερόλεπτα, φτάνοντας στη μέγιστη ταχύτητα των 418.43 χλμ./ώρα. Έχει την δυνατότητα να φτάσει ακόμη και τα 434.52 χλμ./ώρα αλλά υπάρχει ηλεκτρονικό όριο ταχύτητας που την σταματάει. Συμπληρώνοντας κάποια έγγραφα υπάρχει η δυνατότητα να σας ξεκλειδώσει το όριο η εταιρεία.





4. McLaren F1 970.000 δολάρια.

McLaren F1

Το 1994, η McLaren F1 ήταν το ταχύτερο και σίγουρα πιο ακριβό αυτοκίνητο. Παρόλο που κατασκευάστηκε πριν από 15 χρόνια, έχει μια απίστευτη τελική ταχύτητα 386.24 χλμ./ώρα και φτάνει τα 100 σε 3,2 δευτερόλεπτα. Ακόμα και σήμερα, η McLaren F1 είναι στην λίστα των κορυφαίων αυτοκινήτων και ξεπερνά πολλά άλλα supercars που κατασκευάστηκαν μεταγενέστερα.





5. Ferrari Enzo 670.000 δολάρια.

. Ferrari Enzo

Ίσως το πιο δημοφιλές supercar που κατασκευάστηκε ποτέ. Η Enzo έχει τελική ταχύτητα 349.23 χλμ./ώρα και φτάνει τα 100 σε 3,4 δευτερόλεπτα. Μόνο 400 αυτοκίνητα παρήχθησαν και αυτός είναι ο βασικός λόγος που πωλείται πάνω από 1.000.000 δολάρια σε δημοπρασίες.





6. Pagani Zonda C12 F 667.321 δολάρια.

Pagani Zonda C12 F

Παράγεται από μια μικρή ανεξάρτητη εταιρεία στην Ιταλία και είναι το 6ο πιο ακριβό αυτοκίνητο στον κόσμο. Τελική ταχύτητα 346.01+ χλμ./ώρα και μπορεί να φτάσει τα 0-100 σε 3,5 δευτερόλεπτα.





7. SSC Ultimate Aero 654.400 δολάρια.

SSC Ultimate Aero

Μην αφήσετε την τιμή να σας ξεγελάσει, το 7ο πιο ακριβό αυτοκίνητο είναι στην πραγματικότητα το 3ο ταχύτερο στον δρόμο. Με τελική ταχύτητα 413.6+ χλμ./ώρα και τα 0-100 στα 2,7 δευτερόλεπτα, έχει αρκετή ενέργεια για να ανταγωνιστεί το πιο ακριβό αυτοκίνητο στον κόσμο. Υπολογίζεται ότι μόνο 25 από αυτά θα βγουν στην αγορά.





8. Ascari A10 650.000 δολάρια.

Ascari A10

Δοκιμασμένη τελική ταχύτητα 346.01 χλμ./ώρα και 0-100 σε 2,8 δευτερόλεπτα. Η βρετανική εταιρεία αυτοκινήτων σχεδιάζει να συναρμολογήσει 50 από αυτά τα supercars στο εργοστάσιό της στο Banbury της Αγγλίας.



9. Saleen S7 Twin Turbo 555.000 δολάρια.

Saleen S7 Twin Turbo

Το πρώτο πιστοποιημένο σούπερ αυτοκίνητο αμερικανικής παραγωγής. Είναι το 4ο πιο γρήγορο αυτοκίνητο στον κόσμο με τελική 399.12+ χλμ./ώρα και μπορεί να φτάσει τα 0-100 σε 3.2 δευτερόλεπτα.





10. Koenigsegg CCX 545.568 δολάρια.

Koenigsegg CCX

Η Σουηδική εταιρεία το πάλεψε αρκετά για να δει το Koenigsegg να γίνεται το γρηγορότερο αυτοκίνητο στον κόσμο. Επί του παρόντος, είναι το 5ο πιο γρήγορο με τελική ταχύτητα που ξεπερνά τα 394.29+ χλμ./ώρα. Η εταιρεία είναι σκληρός αντίπαλος και θα συνεχίσει να προσπαθεί για να κατασκευάσει το πιο γρήγορο αυτοκίνητο στον κόσμο. Καλή τύχη με αυτό!







Πηγή dinfo





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Aπορία : ο χιονάνθρωπος...

Posted: 02 Jan 2012 02:11 PM PST


...τι δουλειά κανει το καλοκαίρι?















Απάντηση :

Image and video hosting by TinyPic
http://almirofistikι





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΔΕΙΤΕ: Απίθανα πυροτεχνήματα από όλον τον κόσμο

Posted: 02 Jan 2012 01:59 PM PST

Απίθανα πυροτεχνήματα από όλον τον κόσμοΓια όσους δεν τα χόρτασαν τις γιορτές...






















































24wro


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Βρήκε δότη νεφρού μέσα από το Facebook

Posted: 02 Jan 2012 01:53 PM PST

Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Facebook ως εργαλείο...



για να έρθουν σε επαφή με φίλους, ή ξεχαστούν παίζοντας παιχνίδια. Όχι όμως και ο Damon Brown, που μέσω της δημοφιλούς ιστοσελίδας βρήκε δότη νεφρού. Ο 38χρονος Damon Brown από το Seattle, πατέρας δύο μικρών παιδιών, έψαχνε απεγνωσμένα για έναν δότη νεφρού με ομάδα αίματος Ο και απογοητευμένος από...







το σύστημα υγείας στράφηκε στο Facebook. Άλλαξε το όνομα του προφίλ του σε Damon «Kidney», δηλαδή νεφρό, και ήλπιζε ότι μέσω του δικτύου των φίλων του θα βρεθεί κάποιος πρόθυμος και συμβατός δότης.




KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΔΕΙΤΕ: Τα πιο περίεργα ρεκόρ!

Posted: 02 Jan 2012 01:47 PM PST

Γρηγορότερα, δυνατότερα, μεγαλύτερα, ακριβότερα...



Στον θαυμαστό χώρο της αυτοκίνησης υπάρχουν μοντέλα, που σπάνε κάθε όριο και ρεκόρ. Σταχυολογήσαμε τα εντυπωσιακότερα για το καλό της χρονιάς!









Το ακριβότερο αυτοκίνητο ever



Αυτή τη στιγμή θεωρείται ακριβότερο μοντέλο στον κόσμο μία Ferrari 250 Testa Rossa του 1957, η οποία πωλήθηκε στα μέσα της χρονιάς στην απίστευτη τιμή των 12,5 εκατ. ευρώ.

Aκριβότερο μοντέλο παραγωγής



Η ανοιχτή Bugatti Veyron κοστολογείται στην έκδοση Grand Sport μόλις 1,66 εκατ. ευρώ, δηλαδή κάπου μισό εκατομμύριο ακριβότερα από την κλειστή Veyron 16.4.

Το πλατύτερο αυτοκίνητο



Όλες οι διαστάσεις του Ford F-650 είναι XXL. Ξεχωρίζει όμως το εκπληκτικό πλάτος του αμαξώματος με 2,24 μ. και το τεράστιο μήκος του μεταξόνιου στα 4,62 μ.

To μεγαλύτερο ντριφτάρισμα



Ο Μάουρο Κάλο έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ drift εφέτος το καλοκαίρι στο τιμόνι μίας πισωκίνητης Mercedes C63. Ο Κάλο ολοκλήρωσε ντιφτάροντας οκτώ γύρους στην κυκλική πίστα της Mercedes στο Γουέιμπριτζ της Μεγ. Βρετανίας διανύοντας έτσι 2.308 μέτρα. Το ρεκόρ καταχωρήθηκε ήδη στο Βιβλίο Γκίνες και είναι κατά 394 μέτρα καλύτερο από το προηγούμενο!

Ψηλότερη ανάβαση με αυτοκίνητο



Τον Απρίλιο του 2007 ανέβηκαν οι Γκονζάλο Μπράβο και Εντουάρντο Κανάλες με ένα πειραγμένο Suzuki Samurai του 1986 σε υψόμετρο 6.688 μέτρων στο ηφαίστειο Ογιος ντε Σαλάντο της Χιλής. Τον Μάιο επιχείρησε να σπάσει το ρεκόρ στο ίδιο βουνό ο Γερμανός Ματίας Γιέσκε με Jeep Wrangler (απ΄ όπου και η φωτό μας), δεν τα κατάφερε όμως για λίγο και έμεινε λίγα μέτρα χαμηλότερα σε υψόμετρο 6.646 μέτρων.

Τα περισσότερα χιλιόμετρα



Ο Αμερικανός Ιρβ Γκόρντον έχει διανύσει σε 44 χρόνια με το απεικονιζόμενο Volvo P1800 περίπου 4,5 εκατομμύρια χιλιόμετρα και έχει θέσει ως επόμενο στόχο τα 3 εκατ. μίλια, δηλαδή περίπου 4,82 εκατ. χιλιόμετρα.

To μικρότερο αυτοκίνητο



Το Wind Up του Βρετανού Πέρι Γουότκιν διαθέτει 104 εκατοστά ύψος, 66 εκατοστά πλάτος και μόλις 129 εκατοστά μήκος. Για να μπεις μέσα, πρέπει να ανοίξεις από πάνω το αμάξωμα, ενώ εφοδιάζεται με κινητήρα 150 κ.εκ. από καρτ.

Ρεκόρ στοιβάγματος



Δεκαπέντε κοπέλες και ένας άντρας χώρεσαν μέσα σε ένα VW Up μήκους 3,54 μ. Δύο άτομα βολεύτηκαν στον χώρο αποσκευών, ένα πάνω στο κόκπιτ, επτά στο πίσω κάθισμα, τέσσερα στα μπροστινά καθίσματα και δύο στον χώρο για τα πόδια. Για να ισχύσει το ρεκόρ, έπρεπε να κλείσουν όλες οι πόρτες και τα καπό στο -κανονικά τετραθέσιο- μοντέλο της VW.

Γρηγορότερο μοντέλο παραγωγής



Το Koenigsegg Agera R αναπτύσσει τελική ταχύτητα 440 χλμ./ώρα, επιταχύνει από στάση έως 200 χλμ./ώρα σε 7,5" και εφοδιάζεται με κινητήρα 1.130 ίππων.

Το γρηγορότερο ηλεκτρικό μοντέλο



Το Venturi Jamais Contente με σχήμα πυραύλου είναι μεν ηλεκτροκίνητο, έσπασε όμως κάθε ρεκόρ καθώς το κοντέρ του κατέγραψε ταχύτητα 515 χλμ./ώρα στο Μπονβίλ των ΗΠΑ.

Παγκόσμιο ρεκόρ στον πάγο



Το κατέχει ένα Audi A6 με τις κατάλληλες μετατροπές και ελαστικά της Nokian. Το ρεκόρ ταχύτητας καταγράφηκε στην παγωμένη Βαλτική Θάλασσα και ανήλθε σε 331,6 χλμ./ώρα.

Γρηγορότερη επιτάχυνση



Το Caparo T1 εφοδιάζεται με κινητήρα 710 ίππων και οι ανεπίσημες μετρήσεις της επιτάχυνσης από μηδέν έως 100 χλμ./ώρα είναι αισθητά κάτω από τα 2,5".

Μεγαλύτερος κινητήρας



Το μοντέλο Brutus είναι ένα αγωνιστικό American-LaFrance του 1907, στο οποίο έχει μετεμφυτευθεί ένας κινητήρας BMW για αεροσκάφος με δώδεκα κυλίνδρους και 47.000 κ.εκ. χωρητικότητα. Η απόδοσή του φτάνει τους 750 ίππους στις 1.700 σ.α.λ.!

24ωρο
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Παπάς κάνει δώρο, το μυστήριο του γάμου!

Posted: 02 Jan 2012 01:41 PM PST

O εφημέριος του Πολυδρόσου Θεσπρωτίας π.Δημήτριος Μαρτίνης...



που είναι ευρηματικός στις δράσεις του, προσφέρει δωρεάν τα έξοδα της άδειας του γάμου, αλλά και την τελετή!

Το όλο σκεπτικό του, όπως το περιγράφει στην «Κάτοψη» έχει ενδιαφέρον: «Η χριστουγεννιάτικη απογραφή φέτος έδειξε 69 κατοίκους στο Πολύδροσο. Λίγο πιο πάνω από πέρσυ και αρκετά πιο καλά από πολλά χωριά της περιοχής μας. Αν και υπάρχουν αυξομειώσεις μεταξύ των ετών , βλέπουμε ότι σε ορίζοντα 10ετίας η τάση είναι πτωτική...



Τι μπορεί να ανακόψει αυτή την καθοδική πορεία; Φυσικά η αγάπη της νέας γενιάς των Βλαχωριτών για τον τόπο τους που φυσικά δεν αμφισβητείται. Στην πράξη όμως χρειάζονται λίγα θαραλέα βήματα. Οι μικρές κοινωνίες στο παρελθόν εφάρμοσαν οργανωτικές πρακτικές που ήσαν αποτελεσματικές μπροστά στους κινδύνους αφανισμού...



Κάποιες από αυτές μπορούν ακόμα και σήμερα να δώσουν αποτελέσματα. π.χ. Ήθη και έθιμα, τοπικές παραδόσεις , ονομαστικές γιορτές, πανυγήρια, γάμοι, βαπτίσεις , ομαδικό κυνήγι, προσωπική εργασία , και άλλα παρόμοια που είναι ικανά να αναπτύξουν την αλληλοϋποστήριξη και συνεκτικότητα σε ένα χωριό...



Πιο πολύ από όλα όμως ευχής έργον θα ήταν να έχουμε στη νέα χρονιά γάμους μεταξύ των νέων Βλαχωριτών, νέες οικογένειες να δημιουργηθούν ώστε να υπάρξει συνέχεια και ζωή. Τολμήστε λοιπόν νέοι του χωριού, παντρευτείτε με γάμο παραδοσιακό και μάλιστα στο αγαπημένο μας χωριό, όπου όχι μόνο η τελετή θα έναι δωρεάν αλλά και τα έξοδα της άδειας δώρο''.

24wro


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ξαναμπαίνει στο στούντιο το Πλάκα Κάνεις

Posted: 02 Jan 2012 01:31 PM PST

Ξαναμπαίνει στο στούντιο το «Πλάκα Κάνεις»Παρόλο που τα περισσότερα προγράμματα έχουν πέσει θύματα των περικοπών...



η εκπομπή «Πλάκα Κάνεις» ξαναμπαίνει στο στούντιο!



Τα επεισόδια που προβάλλονται φέτος έχουν γυριστεί από πέρυσι και ενώ όλα έδειχναν ότι Σάββας Πούμπουρας και Δημήτρης Βλάχος θα έμεναν στον «πάγκο», ο ΑΝΤ1, όπως δημοσιεύει το Tv Zapping, αποφάσισε ότι η κρίση θέλει γέλιο και πρότεινε στους δύο παρουσιαστές να ξεκινήσουν γυρίσματα.
24wro

KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΣΟΚ: Ένα κομμάτι ξερό ψωμί και δύο σταγόνες λάδι! Δείτε συγκλονιστικές φωτογραφίες

Posted: 02 Jan 2012 01:22 PM PST

Σοκαριστικές φωτογραφίες για την Ελλάδα του σήμερα

και των τελευταίων ετών προωθούνται από mail σε mail και κάνουν το γύρο του διαδικτύου δίνοντας μια εφιαλτική εικόνα όσων πολλοί από εμάς έχουμε γίνει καθημερινά αυτόπτες μάρτυρες.

Δύσκολα περιγράφεται με λόγια η εικόνα των ανθρώπων που ψάχνουν στα σκουπίδια για ένα κομμάτι ξερό ψωμί, δυο σταγόνες λάδι στον πάτο του τενεκέ και λίγο κρέας στα κόκκαλα μιας μπριζόλας. Είναι Έλληνες που μια ζωή δούλεψαν και αγωνίστηκαν με αξιοπρέπεια. Η επιβράβευση; 'Ο,τι οι υπόλοιποι πετάνε στα σκουπίδια...



Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες το 2010 και 2011 και δείχνουν μια σκληρή αλήθεια που όλοι ευχόμαστε και ελπίζουμε να μην δούμε και τη νέα χρονιά. Αρκεί άραγε μια ευχή για αυτούς τους ανθρώπους; Είναι ικανό ένα «Καλή χρονιά» να τους χορτάσει;





















ΠΗΓΗ: mediagate.gr









KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Σπάει το ρεκόρ του μεγαλύτερου άλματος με snowmobile! [video]

Posted: 02 Jan 2012 01:13 PM PST

O αναβάτης κασκαντέρ, Levi LaVallee, σπάει όλα τα ρεκόρ! Δείτε τον...





























aetisiomati



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Φορολόγηση των κρυφών καταθέσεων στην Ελβετία

Posted: 02 Jan 2012 01:09 PM PST

Σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με τις ελβετικές Αρχές βρίσκεται το Υπουργείο Οικονομικών

, προκειμένου να καταλήξει σε συμφωνία, ώστε όσοι Έλληνες διατηρούν καταθέσεις στις «ελβετικές Άλπεις» να...

φορολογηθούν βαριά, αν συνεχίσουν να διατηρούν την ανωνυμία τους.



Στο Υπουργείο Οικονομικών προχωρούν με οδηγό τη συμφωνία της Γερμανίας και της Αγγλίας με τις ελβετικές Αρχές και στόχος είναι να δώσουν δύο επιλογές στους Έλληνες καταθέτες που διατηρούν τα τελευταία χρόνια λογαριασμούς σε τράπεζες της συγκεκριμένης χώρας.



Η πρώτη επιλογή έχει να κάνει με εκείνους που θα δεχθούν να δηλώσουν ότι πράγματι είναι κάτοχοι ενός ή πολλών τραπεζικών λογαριασμών στην Ελβετία. Σε αυτή την περίπτωση, δεν θα επιβαρυνθούν ούτε με ένα ευρώ επιπλέον φόρο. Απλώς, σε περίπτωση που προχωρήσουν σε αγορά κάποιου περιουσιακού στοιχείου στην Ελλάδα, θα πρέπει να δικαιολογήσουν το πόθεν έσχες. Δηλαδή οι καταθέσεις αυτές θα πρέπει να προέρχονται από τα πραγματικά τους εισοδήματα.



Η δεύτερη επιλογή είναι αυτή που θα οδηγήσει σε φορολογία, που θα κυμανθεί από 25% έως 32% ανάλογα με την τελική συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Ελβετίας. Οι ελβετικές Αρχές θα καλούν τους Έλληνες καταθέτες ή τους διαχειριστές τραπεζικών λογαριασμών στην περίπτωση των off shore εταιρειών και θα τους θέτουν το ερώτημα εάν επιθυμούν να γνωστοποιηθεί στο Υπουργείο Οικονομικών το όνομά τους και το ύψος της κατάθεσης που διατηρούν στην Ελβετία. Στην περίπτωση που επιλέξουν να συνεχίσουν να είναι ανώνυμοι ως προς τις ελληνικές Αρχές, τότε το σχέδιο που ετοιμάζεται θα προβλέπει φορολογία περί το 30% επί του ύψους της συνολικής κατάθεσης.



Το ποσό αυτό θα καταβληθεί άπαξ και στη συνέχεια ο Έλληνας καταθέτης θα μπορεί να κάνει ό,τι θέλει τα χρήματά του στην Ελβετία χωρίς έλεγχο. Όμως, αν επιλέξει να τα φέρει στην Ελλάδα, τότε τον περιμένει έλεγχος πόθεν έσχες, ειδικά αν προχωρήσει στην αγορά κάποιου περιουσιακού στοιχείου υψηλής αξίας.



Επίσης, οι ελβετικές Αρχές θα συνεχίσουν να φορολογούν με 10% τους τόκους των καταθέσεων και το ποσό αυτό θα το αποδίδουν στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από το αν δηλωθεί ή όχι η κατάθεση.



tromaktiko




KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Οι αξέχαστες ατάκες της χρονιάς

Posted: 02 Jan 2012 12:59 PM PST

Λατρεμένες φράσεις που έκαναν αίσθηση και σχολιάστηκαν από όλους

. Διαβάστε τις δέκα καλύτερες ατάκες που ξεχώρισε για το 2011

Άλλη μια ταραχώδης χρονιά φεύγει, αφήνοντάς μας γλυκόπικρες αναμνήσεις. Αυτή τη χρονιά μάθαμε νέες λέξεις, ακούσαμε, και τι δεν ακούσαμε, από τους.......



πολιτικούς μας και όχι μόνο.

Φράσεις γραφικές, φράσεις απαξιωτικές, φράσεις που μας τράβηξαν την προσοχή και τις σχολιάσαμε όσο δεν πάει. Φράσεις που τελικά έγιναν ατάκες και μερικές από αυτές τις αναπαράγαμε και εμείς οι ίδιοι στις παρέες μας.

Το News 247 διάλεξε τις δέκα καλύτερες ατάκες που ειπώθηκαν το 2011 εντός των τειχών και σας τις παρουσιάζει.



10) "Οι υπάλληλοι του Δήμου κ*λοβαράνε"

Τάδε έφη ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης σε μια δήλωση "σοκ" (σ.σ φυσικά και ο όρος "δήλωση σοκ" χρησιμοποιείται ειρωνικά). Τώρα να πω ότι ξαφνιάστηκα θα είναι ψέμα. Ξέρετε κ. Μπουτάρη μην ξαφνιαστείτε αλλά νομίζω λέγω, νομίζω πως οι υπάλληλοι πολλών Δήμων κ*λοβαράνε και λέω πολλών γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που δουλεύουν, μη τους πάρει άδικα η μπάλα.



9) "Παπανδρέου, ο αρχολίπαρος και Σαμαράς, ο σπουδαρχίδης"

Δύο χαρακτηρισμοί δια στόματος του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη που έκαναν πολλούς να τρέχουν στα λεξικά να δουν τι σημαίνουν και από τότε χρησιμοποιούνται κατά κόρον. Μια φορά μάλιστα ενώ απολάμβανα τον καφέ μου σε μια καφετέρια ακούω από μια διπλανή παρέα πιτσιρικιών, να λέει το ένα στο άλλο: Ρε σπουδαρχίδη πιάσε μου το ζάρι είναι κάτω από τη καρέκλα σου!

Οϊμέ σκέφτηκα δεν μπήκαν στον κόπο να μάθουν τι σημαίνει αλλά χάρηκαν που βρήκαν άλλη μια "εύηχη" λέξη…



8) "Δεν πας στο διάολο ρε μ*λάκα"

Φωνές και βαρύτατοι χαρακτηρισμοί στη Βουλή. Αυτή τη φορά κατά διάρκεια συζήτησης για τον προϋπολογισμό.

Με την εν λόγω φράση η Βάσω Παπανδρέου απάντησε στον βουλευτή της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη όταν της είπε πως "θα την πλακώσει" σε έναν απολαυστικό διάλογο στη Βουλή, μια φράση που μας έφερε στο μυαλό τις λατρεμένες βιντεοταινίες του 80', όπου ο Σταμάτης Γαρδέλης τραγούδαγε το "άντε σπάσε ρε μ*λάκα".



7) "Δεν είμαι φραπεδόμαγκας και δεν φοράω στρινγκάκια"

Για άλλη μια φορά κατάφερε με τις δηλώσεις του να αποσπάσει τη προσοχή των ΜΜΕ. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος δήλωσε στην εκπομπή του Γ. Αυτιά πως δεν είναι φραπεδόμαγκας και δεν φοράει… στρινγκάκια, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να τιμωρηθεί για τη διαγραφή προστίμων.

Σιγά κ. Ψωμιάδη. Μέχρι και ο Μπέκαμ φοράει στρινγκάκια!



6) "Κάτσε κάτω μωρή κουλή"

Ε ναι, δε μπορεί να μη θυμηθήκατε πως αυτήν την ατάκα την είπε ο ένας και μοναδικός Ηλίας Ψινάκης σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ήταν τότε που ο Η. Ψινάκης ενοχλήθηκε από τα όσα έλεγε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Φώτης Προβατάς. Και μπορεί τη πρώτη φορά να κρατήθηκε, και να του είπε απλά "τελειώνετε μας τα ζαλίσατε" όμως όταν ο Φ. Προβατάς τον αποκάλεσε πρωτοπαλίκαρο του Α. Κακλαμάνη, ε δεν άντεξε και άφησε τον εαυτό του ελεύθερο, φωνάζοντας "Κάτσε κάτω μωρή κουλή".

Ε μα πια τον σκάσανε, τα' πε και ξεθύμανε.



5) "Είμαι ζουζούνι"

Καλεσμένος στη εκπομπή του Α. Παπαχελά, ο Θ. Πάγκαλος μιλά για την ακίνητη περιουσία του και το χαράτσι που αδυνατεί να πληρώσει. Ως εδώ όλα καλά μέχρι που αλλάζουν θέμα και συζητούν για τα πόθεν έσχες των δημοσιογράφων και για την ερώτηση που έκανε στον Άρειο Πάγο.

Θέλοντας λοιπόν να δείξει ότι έχει ερευνήσει το θέμα δήλωσε πως… είναι ζουζούνι και έψαξε στον Άρειο Πάγο (ΜΠΖΖΖΖΖΖ).



4) "Σιγά τη καλτσοδέτα"

Για άλλη μια φορά τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου στη Βουλή και οι διάλογοι που εκτυλίχθηκαν δεν ήταν οι πρέποντες. Πρωταγωνιστής ο Σωκράτης Ξυνίδης, ο οποίος χαρακτήρισε καλτσοδέτα την Εύα Καϊλή όταν τόλμησε να διαμαρτυρηθεί γιατί διακόπτεται η συνεδρίαση και δεν της δίνεται ο λόγος.

Μια ατάκα που έχει γίνει must στις ανδρικές παρέες. Για παράδειγμα, έχω ακούσει μέχρι και εγώ από φίλους μου απολαυστικό διάλογο του στυλ: Κοίτα τι περνάει πωπω, και να απαντά ο άλλος κουλ: Σιγά τη καλτσοδέτα ρε (Τουλάχιστον η λέξη καλτσοδέτα ενέχει κάτι σέξι όσο να πεις…)



3) "Εγώ στήνω κ*λο και εσείς διώχνετε επενδύσεις;"

Θεϊκή ατάκα από τον δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος απευθυνόμενος στον Δήμαρχο Σκύρου αλλά και τα μέλη της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, που συνεδρίαζε για μεγάλη επένδυση αιολικού πάρκου στην Σκύρο.

Ο Α. Γκλέτσος είπε να γίνει λίγο πιο... παραστατικός και να δώσει έμφαση στην προσπάθεια που κάνει για τον τόπο του ώστε να το κατανοήσουν πλήρως οι συμπολίτες του.

Για αυτό αγαπάμε Απόστολο Γκλέτσο γιατί μπορεί να είναι και του σαλονιού και του λιμανιού.



2) "We are still bold and beautiful"

Με ύφος χιλίων καρδιναλίων και με το ανάλογο accent, όπως αρμόζει η περίσταση, η Λιάνα Κανέλλη εμφανίζεται σε ζωντανή συνέντευξη στο βρετανικό κανάλι Channel 4 και απλά κλέβει τη παράσταση.

Mετά την πρώτη ερώτηση του δημοσιογράφου Jon Snow για το πώς είναι η κατάσταση στην Ελλάδα, η Λ. Κανέλλη του απαντά αποστομωτικά πως οι Έλληνες είμαστε ακόμα τολμηροί και όμορφοι, για να συμπληρώσει αλλά χρειάζεστε ακόμα την Ακρόπολη για να έχετε μια ιδέα του ευρωπαϊκού πολιτισμού".

Θεά που θα έλεγε και ο κύριος στο νούμερο έξι.



1) "Πάμε πλατεία;"

Μια ατάκα που επανήλθε στο προσκήνιο με τους Αγανακτισμένους και που λίγοι θέλω να πιστεύω που δεν το είπαν σε κάποιον φίλο του.

Πάμε πλατεία; Και λίγο μετά το κέντρο της Αθήνας πλημμύριζε από κόσμο και έσφυζε από ζωή. Νέοι, ηλικιωμένοι, οικογενειάρχες με μικρά παιδιά φώναζαν συνθήματα και τραγουδούσαν μπροστά από τη Βουλή, διαμαρτυρόμενοι ενάντια στα μέτρα λιτότητας σαν μια γροθιά.



Πρέπει να έχουμε ένα πράγμα στο νου μας αν θέλουμε αυτή η χώρα να πάει μπροστά:

Μόνο αν το "εγώ" γίνει "εμείς" μπορούμε να κάνουμε κάτι… Καλή χρονιά σε όλους!

news247




KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ανέκδοτο....αχ αυτή η γιαγιά...

Posted: 02 Jan 2012 12:51 PM PST

Λέει ο παππούς στον εγγονό


- Θέλω να μου βρεις....
.... Viagra. Για κάθε χάπι εγώ θα σου αφήνω ένα πεντοχίλιαρο κάτω από το μαξιλάρι σου.
Πάει λοιπόν ο εγγονός, βρίσκει ένα Viagra και το δίνει στον παππού. Την επόμενη μέρα κοιτάει κάτω από το μαξιλάρι και το βλέπει τίγκα πεντοχίλιαρο. Τα μετράει, βλέπει ότι είναι 55 χιλιάδες και σκέφτεται ότι ο παππούς τα'χασε από τη χαρά του και σκορπάει τη σύνταξη. Πάει λοιπόν, τον βρίσκει και του λέει
- Αφού ρε παππού είπαμε ένα πεντοχίλιαρο για κάθε χάπι, τί ήταν αυτό που έκανες;
- Κοίταξε, λέει ο παππούς, εγώ ένα πεντοχίλιαρο σου άφησα,τα υπόλοιπα είναι της γιαγιάς σου...
simantra



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

4 εκατ. δολάρια κόστισαν οι διακοπές των Ομπάμα!

Posted: 02 Jan 2012 12:42 PM PST

4 εκατ. δολάρια κόστισαν οι διακοπές των Ομπάμα!Την ώρα που τα αμερικάνικα ταμεία είναι άδεια και ψάχνουν και το…

δολάριο, για να καλύψουν τα κρατικά έξοδα οι πολυήμερες διακοπές των Ομπάμα κοστίζουν 4 εκατ. δολάρια!

Ενώ ο πρόεδρος των ΗΠΑ απηύθυνε το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του για «αλλαγές» και «θυσίες», γνωστά sites και ΜΜΕ ανέφεραν το τεράστιο κόστος του ταξιδιού της «πρώτης» οικογένειας της Αμερικής.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά η «Hawaii Reporter» τα έξοδα μετακίνησης αναμένεται να ξεπεράσουν τα 3 εκατ. δολάρια (κάθε ώρα πτήσης φτάνει τα 12.000 δολάρια) και μαζί με το κόστος διαμονής επί 17 ημέρες το ποσό… ανεβαίνει.

Παρόλο που τα έξοδα της οικογένειας θα πληρωθούν από τον προσωπικό της λογαριασμό, τα υπόλοιπα θα καταβληθούν από το δημόσιο ταμείο, αφού πρόκειται για την προστασία του προέδρου.

Και όλα αυτά έγιναν γνωστά λίγο πριν ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος…
24wro

KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Οι celebrity που πέρασαν από δεύτερο σε πρώτο ρόλο μέσα στο 2011

Posted: 02 Jan 2012 12:35 PM PST

Οι περισσότεροι από αυτούς κάτι μας θύμιζαν παλιότερα...



αλλά πλέον δεν περνά μέρα που να μην αναφερθούμε στο όνομα τους.

Adele

Το ταλαντούχο κορίτσι από τη Βρετανία με τη μεγάλη φωνή και τα πολλά κιλά, ήταν κάποια που θυμόμασταν τα τραγούδια της, αλλά όχι την ίδια. Πλέον δεν υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που να μην έχει δακρύσει με το «Someone like you» και που να μη θέλει να αγκαλιάσει το γεμάτο, αλλά πανέμορφο κορίτσι.



The Middletons

Από την αφάνεια στα βασιλικά ανάκτορα βρέθηκαν οι αδερφούλες Middleton και η άνοδος τους στο celebrity στερέωμα έγινε σε χρόνο dt. Όλοι πίνουν νερό στο όνομα τους.



Elizabeth Olsen

Νομίζαμε ότι είχαμε ξεμπερδέψει με την οικογένεια Olsen μετά τις δίδυμες, αλλά ο μπαμπάς και η μαμά φύλαγαν το καλύτερο για το τέλος, καθώς ο Βενιαμίν των Olsen είναι η πιο στυλάτη και αξιομνημόνευτη προσωπικότητα.



Justin Theroux

Η Jennifer Aniston πήρε επιτέλους την εκδίκηση της. Έγινε πιο γνωστή από τον Brad Pitt και βρήκε πιο καυτό και cool άντρα, το Justin Theroux. Και αυτός με τη σειρά του έγινε πιο φίρμα και από την Angelina. «Eat this Brangelina» θα λέει κάθε μέρα το ζεύγος και θα γελά.



Michael Fassbender

Με την απουσία του Clive Owen από τη διεθνή showbiz ο θρόνος του απόλυτου αρσενικού είχε χηρέψει, μέχρι που ο Michael βγήκε δυναμικά στο προσκήνιο και έκανε όλες τις γυναίκες να λιποθυμούν στη θέα των κοιλιακών και των κροτάφων του.



Ryan Gosling

Και μιλώντας για άντρες, ο George Clooney τον ανακήρυξε διάδοχο του στην κούρσα για το απόλυτο αρσενικό, αλλά δε χρειαζόταν καν αυτό για να επιβεβαιώσουμε την αίσθηση όλων ότι ο Ryan είναι ο άντρας της χρονιάς και ίσως και της δεκαετίας.

queen.gr



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ερωτικές προβλέψεις Ιανουαρίου για όλα τα ζώδια

Posted: 02 Jan 2012 12:29 PM PST

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Ιανουάριο στα ερωτικά και τις σχέσεις μας...
































ΚΡΙΟΣ



ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Το 2011 σας υποδέχεται με τον Κρόνο στο ζώδιο του Ζυγού να πιέζει για αποφάσεις στον τομέα των σχέσεων. Μπορεί όλο το μήνα να είσαστε απασχολημένοι με τα επαγγελματικά σας και τις αλλαγές που θέλετε να φέρετε στην καθημερινότητα σας ωστόσο και οι συναισθηματικές μεταπτώσεις του συντρόφου θα σας απασχολήσουν έντονα καθώς για να τα καταφέρετε μαζί του θα πρέπει σε καθημερινή βάση να ακούτε το δελτίο καιρό της καρδιάς του. Η παρουσία της Αφροδίτης στο κοινωνικό ζώδιου του Υδροχόου θα σας φέρει κοντά με φιλικά πρόσωπα των οποίων η παρέα και σε κάποιες περιπτώσεις οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να αντεπεξέλθετε σε ένα μήνα απαιτητικό και πιεστικό. Η παρουσία του Δία στον 2ο οίκο παίζει ρόλο αντισταθμιστικό και συνάμα ευεργετικό καθώς τα οικονομικά σας πάνε από το καλό στο καλύτερο και συνάμα τα κοντινά πρόσωπα του συντρόφου είναι κοντά σας σε ό,τι χρειαστείτε.



ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ



Ο μήνας ξεκινά με άγχος και προβληματισμό περισσότερο για θέματα που σχετίζεται με την εργασία και σε δεύτερη μοίρα για αισθηματικά ζητήματα. Η αναζήτηση εργασίας ή η περάτωση κάποιου έργου συναντά εμπόδια και αγκάθια που κάνουν δύσβατο το δρόμο σας και όσο και αν δεν θέλετε να το παραδεχτείτε ρίχνουν το ηθικό σας. Ως εκ τούτου με την αυτοπεποίθηση να κουτρουβαλάει τα σκαλοπάτια θυμάστε παλιές «καλές» στιγμές με το πρώην ταίρι σας που επιβεβαιώνουν την αδικία και τον πόνο που υπάρχει στη ψυχή σας. Αλλά όπως έλεγε και ο Νίτσε που είχε φάει την ερωτική απογοήτευση με το κουτάλι «ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό». Έτσι από τη μια στιγμή στην άλλη τερματίζετε το κοντέρ της θλίψης και της ματαίωσης και περνάτε στην αντεπίθεση με τη βοήθεια της Αφροδίτης στο «προχωρημένο» ζώδιο του Υδροχόου. Έτσι πότε δείχνοντας αδιαφορία και αλαζονεία και πότε ψυχρότητα και ναρκισσισμό παίρνετε αυτό που θέλετε ξεχνώντας αισθήματα και προσχήματα.







ΤΑΥΡΟΣ





ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Το 2011 σας κάνει ποδαρικό με τον Δία στο 1ο οίκο γεμάτο υποσχέσεις και καλούδια όχι μόνο για τα οικονομικά αλλά και για τα ερωτικά. Η παρουσία του Άρη στον 5ο οίκο σας ανεβάζει την αδρεναλίνη σε θέματα αισθηματικά και δεν διστάζετε να σηκωθείτε από την καρέκλα της χαλάρωσης και του χουζουρέματος και από γάτα νωχελική και κουρασμένη να μεταμορφωθείτε σε αιλουροειδές γεμάτο σκέρτσο και νάζι που υπόσχεται πολλά και κάνει ακόμα περισσότερα. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο θέλει να βγάλετε προς τα έξω μια εικόνα πιο ροκ και δεν αποκλείεται να αφήσετε έστω και για λίγο το συντηρητικό σας στυλ και να ενσωματώσετε στην γκαρνταρόμπα σας νέες ενδυματολογικές επιλογές που θα ωθήσουν το ερωτικό σας ταμπεραμέντο να πειραματιστεί σε νέες τεχνικές προσέγγισης.



ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ



Αν είστε από τους παραπονεμένους που ο Δίας ακόμα δεν τους πρόσφερε το δώρο του έρωτα μην ανησυχείτε και έχετε να λαμβάνετε. Μιας και ο Δίας για την αστρολογία είναι ότι ο Άγιος Βασίλης για κάθε παιδάκι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα λάβετε κάρβουνο όπως φοβάστε και μονολογείτε όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε. Απλά έχει πολλές στάσεις να κάνει και κάπου – κάπου κάθεται λιγάκι παραπάνω για να ξεκουραστεί. Ο Άρης ερωτικός και συνάμα μαζεμένος όπως ταιριάζει στη δική σας περίπτωση σας δίνει πράσινο φως για να κυνηγήσετε και παλιές και… νέες ιστορίες. Αν ακόμα κοιτάτε πίσω και δεν είστε έτοιμοι να πάτε μπροστά ο Άρης σας δίνει το θάρρος και το κουράγιο που χρειάζεται να κυνηγήσετε το παλιό σας απωθημένο. Μόνο που δεν δίνει υποσχέσεις παρά μόνο καλές προθέσεις. Τολμήστε λοιπόν και αν δεν κάτσει όπως θέλετε αν μη τι άλλο θα προχωρήσετε με ένα βάρος λιγότερο…. στο μέρος της καρδιάς.







ΔΙΔΥΜΟΙ





ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ψύλλοι στα αυτιά σας μπαίνουν αυτό το μήνα και κάθεστε σε αναμμένα κάρβουνα. Άλλα ακούτε αλλά καταλαβαίνετε και δεν είστε σίγουροι ούτε για το τι θέλετε ούτε για το που πάτε. Κάτι τα ευχάριστα νέα ενός φίλου κάτι τα δυσάρεστα ενός γνωστού αρχίζει να ροκανίζεται η «καρέκλα» της σχέσης σας και να θέτονται ερωτήματα που με τη σειρά τους φέρνουν αμφιβολίες για τα θέλω σας όσον αφορά τη σχέση σας. Επιπλέον ο Κρόνος περιορίζει τη διάθεση για διασκέδαση και έρωτα θυμίζοντας σας τις προηγούμενες επιλογές σας που σας έχουν φέρει σε ένα αδιέξοδο ή ακόμα και ένα δίλλημα. Πιθανόν βέβαια αυτόν τον καιρό το θέμα να το εξετάζετε από μια οπτική που φαίνεται σωστή αλλά δεν είναι ουσιαστική. Μήπως οι δικές σας επιθυμίες μπερδεύονται με αυτές της μαμάς και του μπαμπά? Πριν πείτε όχι σκεφτείτε λίγο ότι ο επικριτικός Άρης στον 4ο έρχεται να σας ωθήσει να ακολουθήσετε τις επιταγές της οικογένειας προτάσσοντας σας ελευθερία και ανεξαρτησία αλλά καλύπτοντας τις πραγματικές προθέσεις του κάτω από τη φωνή ή την οπτική ενός φίλου.



ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ



Ο χρόνος σας διδάσκει πως σχέση συνεπάγεται υπευθυνότητα, δέσμευση και υποχρεώσεις και με τον Κρόνο ακόμα στον 5ο οίκο μάλλον το μάθημα ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί. Πριν δώσετε εξετάσεις στο μάθημα του έρωτα θα πρέπει να έχετε κατανοήσει κάποιες θεμελιώδεις αρχές του που μέχρι τώρα είτε δεν είχατε την ευκαιρία να αφομοιώσετε σε βάθος είτε δεν πιστεύατε ότι είναι τόσο σημαντικές. Ως εκ τούτου το να μπείτε σε μια σχέση αυτή τη χρονική περίοδο δεν είναι προτεραιότητα σας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η σεξουαλική σας λίμπιντο κοιμάται τον ύπνο της αρκούδας. Αντίθετα αναζητά τη διέγερση και την ευχαρίστηση που θα ικανοποιεί το κορμί χωρίς να απειλεί να εγκλωβίσει τη ψυχή. Ευκαιρίες θα έχετε και μάλιστα ιδιαίτερα ξεχωριστές με τη βοήθεια και την ευχή της αξεπέραστα επινοητικής Αφροδίτης στον Υδροχόο που θα επικροτεί και θα σιγοντάρει κάθε σας κίνηση.







ΚΑΡΚΙΝΟΣ





ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αν κάτι θέλετε αυτό το μήνα είναι η ηρεμία σας μέσα στο καβούκι σας. Θέλετε να μείνετε μέσα σε αυτό και να μη βγείτε για μέρες ολάκαιρες. Αρκεί να έχετε τα βασικά και για τα υπόλοιπα πέρα βρέχει. Το θέμα είναι πως με ένα Κρόνο μέσα στον 4ο και αυτό έχει αρχίσει και σας περιορίζει. Λίγο οι δυσκολίες με τα μέλη της οικογένειας λίγο οι ριζικές αλλαγές στη ζωή του συντρόφου νιώθετε πως τα πάντα έχουν έρθει πάνω – κάτω και σκουντουφλάτε στα στοιβαγμένα σφάλματα του παρελθόντος. Αν και δεν είστε ακόμη έτοιμοι να πάρετε ευθύνη για τα δρώμενα της ζωής σας εντούτοις με τη βοήθεια φίλων και γνωστών μπορείτε να κάνετε κάποιες κινήσεις που θα εξαφανίσουν το μαύρο κουτί των πεπραγμένων σας και θα καλύψουν κάποιες πρωταρχικές σας ανάγκες. Το έτερο ήμισυ μέσα σε όλα αυτά παίζει ρόλο παρατηρητή γεγονός που όχι μόνο σας ενοχλεί αλλά συνάμα σας απωθεί. Μπερδεμένοι όπως είσαστε προσέχετε τα πλοκάμια του Ποσειδώνα που μέσα από τον 8ο θέλει να σας παρασύρει στα άγνωστα νερά μιας άλλης αγάπης που φαντάζει ιδανική.



ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ



Είναι γεγονός πως δεν μπορείτε μόνοι σας και αναζητάτε ένα σύντροφο που να μπορεί να σας στηρίζει, να σας προστατεύει και να σας αγαπάει. Βέβαια μετά το πέρασμα του Πλούτωνα στον 7ο οίκο τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα για τη δημιουργία μιας δέσμευσης μιας και πλέον έχετε δει και τη σκοτεινή πλευρά μιας σχέσης και μάλλον τρομάξατε για τα καλά . Ως εκ τούτου όχι μόνο δύσκολα βλέπετε τα καλά που σας συμβαίνουν αλλά δεν δίνετε καν την ευκαιρία σε κάποιο πρόσωπο που το ενδιαφέρετε πολύ. Πάντως αυτό το μήνα δεν θα του ξεφύγετε και τόσο εύκολα, θα σας προσεγγίσει ακόμα πιο στενά και θα βάλει λυτούς και δεμένους προκειμένου να του δώσετε σημασία. Για να ζήσετε την ευτυχία στον ερώτα είναι απαραίτητο να μπορέσετε να εμπιστευτείτε και πάλι. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες από τις 14 είναι θετικός οιωνός για να ακούσετε την καρδιά σας να χτυπά ακανόνιστα για ένα νέο έρωτα.



ΛΕΩΝ





ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο και από τις 14 στους Ιχθύες, η αισθηματική και ερωτική ζωή παίρνουν φωτιά. Όλα σας τα όνειρα και όλες σας οι φαντασιώσεις μπορούν αυτό το μήνα να πραγματοποιηθούν. Η Νέα Σελήνη στον 7ο οίκο προμηνύει μια νέα εποχή όσον αφορά τη σχέση σας που είτε δεν αναμένετε είτε δεν είστε έτοιμοι να την υποδεχτείτε. Επιπλέον ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου προστάζει εξοικονόμηση πόρων στα οικονομικά και προσεκτική μελέτη των κινήσεων σας στα αισθηματικά. Κάποια αναστάτωση του συντρόφου θα αποτελέσει αφορμή για να εξωτερικεύεστε με γενναιοδωρία όλη σας την αγάπη και να δείξετε άπλετη κατανόηση προς το πρόσωπο του. Τέλος είναι πολύ πιθανόν να βελτιωθεί η σχέση με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που ανήκουν στο ευρύτερο περιβάλλον το δικό σας ή του συντρόφου σας.



ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ



Αποχαιρετώντας το 2011 αφήσατε πίσω σας και ό,τι σας απογοήτευσε ή δυσαρέστησε στα αισθηματικά. Το πιο λαμπερό αστέρι του ουρανού, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο πρώτο μισό του μήνα στον τομέα των σχέσεων και στο δεύτερο μισό στον τομέα του σεξ. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια και δεσμός και όμορφες ερωτικές στιγμές που υπόσχονται να σας παρασύρουν στα ρομαντικά μονοπάτια του έρωτα. Αυτό που πιθανόν να σας προβληματίσει είναι το παρελθόν του νέου συντρόφου αλλά τελικώς θα αποφασίσετε να μην επιτρέψετε στις σκιές του παρελθόντος να πάρουν τα ηνία του παρόντος. Επίσης έχετε υπόψη ότι το πρόσωπο που θα σας εξιτάρει θα έχει «σοβαρό σκοπό» ή αλλιώς θα βιάζεται να σας «τυλίξει» και να βρείτε γρήγορα παπά και κουμπάρο. Εσείς δεν έχετε παρά να κάνετε τα κουμάντα σας, να πάρετε τις αποφάσεις σας και να κάνετε τις επιλογές σας είτε θέλετε είτε δεν θέλετε να φάμε και από εσάς κουφέτα.





ΠΑΡΘΕΝΟΣ





ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Εκδρομές, έξοδοι και ρομαντικά τετ α τετ θα αναζωπυρώσουν τον έρωτα για το ταίρι σας αυτό το μήνα. Επιπλέον με σύμβουλο σχέσεων την Αφροδίτη στον 7ο το δεύτερο μισό του μήνα μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα ζήσετε ρομαντικές και όμορφες στιγμές που θα σας κάνουν να χοροπηδάτε από τη χαρά σας. Ο Άρης στο δικό σας ζώδιο ετοιμάζει μια λίστα με όλα αυτά που θέλετε να αλλάξετε προκειμένου να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη. Ίσως αποφασίσετε να ανεξαρτητοποιηθείτε οικονομικά ή ακόμα και να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες όσον αφορά τον ερωτικό τομέα που θα εκπλήξουν και εσάς και το ταίρι σας. Ο περίγυρος του συντρόφου φαίνεται να σας ευχαριστεί ιδιαίτερα αυτόν τον μήνα γεγονός που θα συμβάλλει σε περισσότερες κοινές εξόδους και συχνότερες συναθροίσεις με φίλους και γνωστούς. Τέλος με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα πάρετε κάποιες αποφάσεις που αν και δεν θα αρέσουν στο σύντροφο εντούτοις θα ευνοούν τη σχέση σας.



ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ



Αν λίγο πριν την αλλαγή της χρονιά ευχηθήκατε να μην είστε πια μόνοι το σύμπαν σας άκουσε και φρόντισε για εσάς. Με βοηθούς τον Ερμή στον Αιγόκερω και την Αφροδίτη στους Ιχθύες σας φέρνει αυτό που ζητήσατε σε συσκευασία δώρου. Αυτό το μήνα η καρδιά σας θα ανθίσει από ευτυχία και το πρόσωπο σας θα λάμψει από χαρά. Μην απορήσετε που όλοι θα σας λένε «κάτι έχεις αλλάξει» διότι ο παράς και ο έρωτας δεν κρύβονται. Κάποιες μετακινήσεις στο εξωτερικό ή επαφές με πρόσωπα που διαμένουν εκτός Ελλάδας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των ερωτικών σας. Τέλος πιθανόν να χρειαστεί να συμπαρασταθείτε ή να βοηθήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να αντιμετωπίσει μια δυσάρεστη είδηση.







ΖΥΓΟΣ





ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Το 2012 είναι μια πλούσια χρονιά στην οποία ακόμα δεν έχετε πιστέψει και εκεί που κοιτάτε τη ζωή με αισιοδοξία εκεί οι καθυστερήσεις και οι αργοπορίες σας μαυρίζουν το πλάνο και απογοητεύεστε. Μπορεί τα χαρμόσυνα μαντάτα όσο αφορά οικονομικές υποχρεώσεις και ερωτικές απολαύσεις να βρίσκονται στο δρόμο εντούτοις υπάρχει μια ασφάλεια και μια χαρά μέσα στη σχέση που σας βοηθά να κρατιέστε όρθιοι. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο το πρώτο μισό του μήνα συνεχίζει να σας προσφέρει ευχάριστες στιγμές με το έτερο ήμισυ να σας αγαπά και να ενδιαφέρεται παρά το γεγονός ότι επιθυμεί να βρίσκεται συχνά πυκνά με φίλους και να συμμετέχει σε ομαδικές δραστηριότητες. Σε κρίσεις διαύγειας αντιλαμβάνεστε ότι μεγαλοποιείτε τα πράγματα και ότι οι ανησυχίες σας παίρνουν τεράστιες διαστάσεις. Ζήστε λοιπόν το τώρα νικώντας το φόβο και αντικαθιστώντας τα σενάρια καταστροφής με πίστη στις δυνάμεις και τον εαυτό σας.



ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ



Με τον Άρη στον 12ο κοιτάτε πίσω και εύχεστε τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Δεν μπορείτε με τίποτα να «χωνέψετε» την κατάληξη της προηγούμενης σχέσης σας και αυτό σας κάνει καχύποπτους, επικριτικούς και ματαιόδοξους όσον αφορά τα αισθηματικά σας. Η αλήθεια είναι ότι η μαύρη σοκολάτα αν και κάπως πικρή προκαλεί ευχαρίστηση όπως καλή ώρα και η επιμονή στην ανακύκλωση του πόνου σας. Όμως δεν υπάρχει καλύτερος συνδυασμός από μαύρη σοκολάτα με φράουλες ή ακόμα και κάποιο άλλο φρούτο και αυτό το μήνα αυτή τη δροσερή γεύση στην ερωτική σας ζωή έρχεται να τη δώσει η δροσιστική Αφροδίτη από τον Υδροχόο. Ως εκ τούτου η ανάμιξη του πόνου με το φλερτ , της απογοήτευσης με την ελπίδα έρχεται και δημιουργεί ένα απίστευτο μωσαϊκό που το ευχαριστιέστε τα μάλλα. Τέλος η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 23 Ιανουαρίου ανοίγει ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στον τομέα της ευχαρίστησης και του έρωτα που θα σας ξαφνιάσει.





ΣΚΟΡΠΙΟΣ





ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η καρδιά σας αυτό το μήνα κάνει πάρτι και δεν σταματά στιγμή να τραγουδά τη μελωδία του έρωτα που σας έχει πάρει τα μυαλά. Η σχέση σας είναι ένα ασφαλές καταφύγιο που σας επιτρέπει να ξεχνάτε τις εντάσεις και τις δυσκολίες της ημέρας και όπως το σκοτάδι αγκαλιάζει τη νύχτα τη γη έτσι και η μυστική σας ευτυχία… βρίσκεται στη σχέση σας και περιβάλλει όλο σας το «είναι» με το ανυπέρβλητα ερωτικό της πνεύμα. Η παρουσία του Δία στον οίκο των σχέσεων και της Αφροδίτης από τις 14 Ιανουαρίου στον τομέα της τέρψης και του έρωτα αποτελούν τους καλύτερους αγγελιοφόρους για μια ξεχωριστή ερωτική περίοδο που θα κυλά όμορφα, θα σας ευχαριστεί, θα σας γαληνεύει και θα σας ταξιδεύει με το όχημα το έρωτα στο κόσμο της απόλυτης εναρμόνισης με την ευτυχία και τη χαρά της συντροφικότητας. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 23 Ιανουαρίου ευλογεί την ανανέωση στον προσωπικό σας χώρο με έναν ασυνήθιστα πρωτότυπο τρόπο που θα ευθυγραμμίζεται με τις εσώτερες επιθυμίες σας.



ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ



Την τύχη σας τη φτιάχνετε μόνοι σας καθώς ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε και πως θα το «πάρετε». Με τον Άρη στην Παρθένο οι κινήσεις ενός ατόμου προς το πρόσωπο σας δεν σας αφήνουν αδιάφορους αλλά αφήνετε το χρόνο να κυλά βασανιστικά αργά για εκείνο και εξαιρετικά ευχάριστα για εσάς. Τα πανέξυπνα μάτια σας κοιτούν τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια και εξετάζουν με τρόπο εξονυχιστικό και σχολαστικό αν αξίζει ο κόπος να ασχοληθείτε μαζί του. Ιδιαίτερα από το δεύτερο μισό του Γενάρη δεν αποκλείεται να το αφοπλίσετε με τη δήθεν αφέλεια σας και να το κάνετε να πιστέψει ότι εκείνο σας κατέκτησε. Με παπά τον Δία στον 7ο οίκο και κουμπάρα την Αφροδίτη στον 5ο αυτό το φλερτ δεν θα αργήσει να ανέβει τα σκαλοπάτια της εκκλησίας, του δημαρχείου ή της πολυκατοικίας που διαμένετε. Εκείνοι πάντως σας δίνουν την ευχή τους και εσείς δεν έχετε παρά να βάλετε τους όρους του αισθηματικού σας συμβολαίου μη παραλείποντας φυσικά και εκείνους με τα μικρά γράμματα που οι περισσότεροι δεν διαβάζουν πριν υπογράψουν.





ΤΟΞΟΤΗΣ



ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ



Το ταίρι σας είναι τόσο εστιασμένο στην καριέρα , στα ζητήματα της οικογένειας και στα θέματα του σπιτιού που ακόμα και εσείς – οι «δεν έγινε και τίποτα» Τοξότες νιώθετε παραγκωνισμένοι. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο το πρώτο μισό του Ιανουαρίου προσπαθείτε να το προσεγγίσετε με διαχυτικό χιούμορ, ερωτικά υπονοούμενα, ενδιαφέρουσες συζητήσεις και συχνές τηλεφωνικές επικοινωνίες που σίγουρα θα κάνουν τη διαφορά. Το δεύτερο μισό του μήνα με την Αφροδίτη στον 4ο ίσως αισθανθείτε πιο κοντά σας το σύντροφο σε συναισθηματικό επίπεδο. Σιγά- σιγά θα επανακτήσετε την αίσθηση δεσίματος μεταξύ σας και θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε τομείς όπως η εργασία και τα οικονομικά που παράλληλα τρέχουν στην περιπετειώδη κούρσα της ζωής σας. Η Νέα Σελήνη στις 23 Ιανουαρίου ευνοεί επικοινωνιακά τρυκ που μπορούν να κορυφώσουν την ευχαρίστηση από το ερωτικό παιχνίδι με το σύντροφο σας.



ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ



Αυτό το μήνα ευχαριστιέστε τόσο τη διαδικασία της γνωριμίας, του φλερτ και της ερωτικής προσέγγισης που δεν καταλαβαίνετε πόσο γρήγορα κυλά ο χρόνος. Σαν να έχετε κάνει ένα διάλλειμα από όλα και κάθε κίνηση σας είναι αφιερωμένη στην ιεροτελεστία του ερωτικού πλησιάσματος. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σας δίνει πρωτοτυπία και σας εισάγει σε ένα νέο τρόπο σκέψης και οπτικής που σας πηγαίνει πολύ και με ευκολία υιοθετείτε. Είναι βέβαιο που οι σπόροι που θα φυτέψετε αυτή την εποχή στα αισθηματικά θα καρποφορήσουν τον επόμενο μήνα και χωρίς να το καταλάβετε θα έχει έρθει η ώρα να χαρείτε τους καρπούς των κόπων σας. Αξίζει να δείξετε λίγο προσοχή γύρω στις 13 Ιανουαρίου που πραγματοποιείται η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα διότι μπορεί να προκύψουν κάποιες παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Ας είστε λοιπόν συγκεκριμένοι σε αυτά που θέλετε να μάθετε ή να κάνετε ώστε να μη βρεθείτε με κάποιο πρόσωπο που παρέλειψε να σας ενημερώσει ότι η ηλικία που σας είπε είναι αυτή που υποθέτει ότι δείχνει και όχι αυτή που λέει η ταυτότητα του.







ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ





ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ



Ο Πλούτωνας έχει στρογγυλοκαθίσει στο δικό σας ζώδιο και σας πιέζει μέσα από «δυνατά» μαθήματα να αλλάξετε πλεύση ζωής, θέλετε δεν θέλετε. Δεν είναι λίγες οι φορές που νιώθετε ότι ο κόσμος σας καταρρέει και δεν ξέρετε, αν θα μπορέσετε να τον ξαναδείτε ή να τον ξαναχτίσετε. Τα καλά νέα πως θα τα καταφέρετε γιατί είστε από αυτούς που όταν η ζωή τους ζορίζει, μπορούν να ξεκινήσουν από το σημείο που βρίσκονται και να φτάσουν στην κορυφή. Επιπλέον, αυτή τη χρονιά η παρουσία του Δία στο γήινο και ρεαλιστικό ζώδιο του Ταύρου αποτελεί τον από μηχανής θεό που έρχεται να σας βγάλει από τη δύσκολη. Η παραμονή του για μεγάλο χρονικό διάστημα στον 5ο ηλιακό οίκο που αντιπροσωπεύει τη διασκέδαση, τη δημιουργία και τη χαρά του έρωτα έρχεται να δώσει οξυγόνο στη ζωή σας και τη σχέση σας με ένα τρόπο που εκτιμάτε πολύ γιατί είναι πρακτικός και χειροπιαστός. Τέλος, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 23 Ιανουαρίου υποδεικνύει μια περίοδο κατά την οποία θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να αποκτήσετε κάτι σε υλικό ή συναισθηματικό επίπεδο.





ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αν και δείχνετε περισσότερο ανοιχτοί και άνετοι στην επικοινωνία σε σχέση με άλλες περιόδους, εντούτοις τις πρωτοβουλίες δεν τις παίρνετε εσείς αλλά οι άλλοι. Γεγονός που σας εξυπηρετεί καθώς σας βγάζει από τη δύσκολη θέση της προσέγγισης που δεν είναι το δυνατό σας σημείο. Από τη στιγμή που αυτή θα γίνει θα πάρετε μπρός και δεν θα σας σταματήσει τίποτα. Η είσοδος μάλιστα της Αφροδίτης στους Ιχθύες από τις 14 Ιανουαρίου είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική για αισθηματικές γνωριμίες και ερωτικές επικοινωνίες. Επιπλέον, η παρουσία του Δία στο αισθησιακό και πρακτικό ζώδιου του Ταύρου βεβαιώνει πως ο έρωτας στα ζωή σας θα έρθει κάνοντας βήματα σταθερά, σίγουρα, προκειμένου να ανταποκριθεί στην επιθυμία σας για μια σχέση ρεαλιστική, ασφαλής και με προοπτικές εξέλιξης. Τις τελευταίες μέρες του μήνα αποφύγετε να ενδώσετε σε φλερτ με πρόσωπο που συνδέεται με το χώρο εργασίας σας.







ΥΔΡΟΧΟΟΣ





ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Με τον Αφροδίτη στον 1ο οίκο η ουράνια γοητεία σας εξευμενίζει τα κακώς κείμενα της σχέσης ενώ παράλληλα σας θωρακίζει από τον αρνητισμό του συντρόφου. Η παρουσία του Ηλίου στον 12ο δείχνει πως πολλά από αυτά που κάνει ο σύντροφος σας κουράζουν και συνάμα σας ανησυχούν. Από την άλλη με τον Άρη στον 8ο λόγω ότι κάποιες σχέσεις σας αποστραγγίσουν ή σας πιέζουν οικονομικά νιώθετε ότι χειραγωγήστε και αυτό σας εκνευρίζει. Το θετικό είναι πως η έντονη σεξουαλική δραστηριότητα σας επιτρέπει να έρχεστε κοντά με το έτερο ήμισυ και να στέλνετε στο πυρ το εξώτερο όλες τις διαφορές και τις ενοχλήσεις. Το δεύτερο μισό του μήνα η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθύες και αυτό συμβάλλει θετικά για την οικονομική και για την αισθηματική σας ζωή. Είναι πολύ πιθανόν να αισθανθείτε πιο ερωτευμένοι και πιο γοητευμένοι από το ταίρι σας. Τέλος, η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί μια προσωπική επιτυχία που θα ανοίξει νέες ορίζοντες και για τη σχέση σας.



ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ



Με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο οι μετοχές σας ανεβαίνουν κατακόρυφα γεγονός που γνωρίζετε και εκμεταλλεύεστε καταλλήλως. Μπορεί το παρελθόν να μην σας αφήνει να ησυχάσετε αλλά έχετε τον τρόπο να το παγιδεύσετε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και να αναζητήσετε νέες εμπειρίες και νέες συγκινήσεις. Αυτή τη χρονιά για να γλιτώσετε τον εαυτό σας από την απογοήτευση θα κινείστε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς ακόμα και όταν τα πράγματα θα δείχνουν να παίρνουν μια σοβαρή τροπή. Η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο στις 23 Ιανουαρίου δείχνει πως όσοι σας ήξεραν μέχρι τώρα πλέον δεν θα σας αναγνωρίζουν. Υπάρχει κάτι που ως τώρα δεν έχετε αποκτήσει και είστε διατεθειμένοι να κάνετε αυτό που μέχρι τώρα δεν είχατε τολμήσει, προκειμένου να το αποκτήσετε. Αντίστοιχα και στην ερωτική ζωή θα ριψοκινδυνέψετε και θα ανατρέψετε τα μέχρι τώρα δεδομένα της.







ΙΧΘΥΕΣ





ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Το 2011 έφυγε αλλά σας άφησε τον Άρη στον 7ο οίκο να περιφέρεται σαν καλικάντζαρος που ανακατεύει τη ζάχαρη με το αλάτι, το ξίδι με το κρασί και έτι μαλώνετε με το σύντροφο σας για το ποιος έκανε ή δεν έκανε τι. Η Αφροδίτη περνώντας από το 12 και τον 1ο οίκο αντίστοιχα σας βοηθά να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να βγάλετε προς τα έξω τις πιο όμορφες πτυχές της προσωπικότητας σας. Γεγονός που δεν περνά απαρατήρητο και σας επιτρέπει να βρείτε τρόπους και διεξόδους να γλυκάνετε τη σχέση με το έτερο ήμισυ. Η Πανσέληνος στις 9 Ιανουαρίου λαμβάνει χώρα στο οίκο της δημιουργίας, της αισθηματικής ζωής και των παιδιών και ως εκ τούτου αυτά θα είναι και τα θέματα που θα εστιάζουν την προσοχή σας ή θα έρθουν στο προσκήνιο εκείνο το χρονικό διάστημα. Τέλος, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο «φιλτράρατε» τα γεγονότα της ζωής σας.



ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ



Ο θυμός για το τι έχει γίνει στην αισθηματική σας ζωή δεν είναι πια έντονος απλά εμφανής. Η Πανσέληνος στις 9 Ιανουαρίου δίνει έμφαση στον ερωτικό τομέα ενώ φέρνει ρήξεις με άτομα από το παρελθόν. Το ενδεχόμενο να σας προσελκύσουν άτομα με διαφορά ηλικίας είναι πολύ πιθανόν ενώ δεν αποκλείεται να σας κατακλείσουν σκέψεις ότι δεν θα βρείτε ποτέ το ιδανικό ταίρι και θα μείνετε στο ράφι. Η Αφροδίτη βέβαια από τον Υδροχόο και τους Ιχθύες αντίστοιχα κάνει μικρά θαύματα καθώς σας βοηθά να εστιαστείτε στο τι θέλετε από τον εαυτό σας και να κάνετε τα πρώτα βήματα για να το επιτύχετε. Η Νέα Σελήνη στις 23 Ιανουαρίου πραγματοποιείται στον 12ο οίκο δείχνοντας πως μέσα σας γίνονται αλλαγές που θα ανατρέψουν τις εξωτερικές συνθήκες της τωρινής ζωή σας.


astrology.gr

KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

10 ψέματα που λένε άντρες και γυναίκες στο chat!

Posted: 02 Jan 2012 12:20 PM PST

Οι γνωριμίες μέσω internet και οι ατελείωτες διαδικτυακές συζητήσεις αποτελούν στις μέρες μας...



τον Νο1 τρόπο για έρθουν οι άνθρωποι πιο κοντά, αλλά και για να βρουν -ίσως- το ιδανικό τους ταίρι. Τα «chat rooms» παίρνουν φωτιά από άντρες και γυναίκες που επιθυμούν να γνωριστούν μεταξύ τους, έχοντας μόνο...

















έναν σκοπό: Ό,τι ήθελε προκύψει… Στο πλαίσιο αυτό, αλλά και εξαιτίας του γεγονότος ότι το Internet «επικροτεί» την ανωνυμία, όλοι προσπαθούν να δημιουργήσουν το τέλειο «προφίλ» προκειμένου να έχουν περισσότερες πιθανότητες να βρουν αυτό που ψάχνουν. Η ειλικρίνεια «απουσιάζει» τις περισσότερες φορές, ενώ και τα δύο φύλα χρησιμοποιούν μια λίστα από ψέματα για να τραβήξουν επάνω τους… όλα τα βλέμματα.





Το επάγγελμα, τα χόμπι αλλά και η εξωτερική εμφάνιση δέχονται περισσότερα πυρά… ψεύδους, γεγονός που αποδεικνύει πως λίγοι είναι αυτοί που αισθάνονται ικανοποιημένοι από τον εαυτό τους ή τη ζωή τους γενικότερα.





Εφιστούμε, λοιπόν, την προσοχή σας στη «λίστα ψεύδους», όπως αυτή δημοσιεύθηκε μετά από έρευνα που έγινε σε παγκόσμιο επίπεδο στις γνωστότερες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, όπου άνδρες και γυναίκες χρησιμοποιούν 10 βασικά ψέματα (με διαφορετική σειρά ο καθένας), προκειμένου να… προωθήσουν καλύτερα τον εαυτό τους στο άλλο φύλο!





ΑΝΤΡΕΣ





1. Εργασία (Η δουλειά, ως γνωστόν, «κάνει τους άντρες» και γι' αυτό πάντα είναι πολύ καλύτερη από την πραγματική)

2. Ύψος (είναι πάντα αρκετούς πόντους ψηλότεροι)

3. Βάρος/Φυσική κατάσταση (τα κιλά δεν έχουν σημασία, αλλά πάντα είναι… απίστευτα γυμνασμένοι. Ξέρεις, αθλητικοί τύποι που «λιώνουν» στα γυμναστήρια)

4. Δεν τους αρέσει το ποδόσφαιρο (παρακολουθούν μόνο κοινωνικές σειρές στην τηλεόραση, άντε και κανένα τηλεπαιχνίδι…)

5. Χρήματα (γεμάτο πορτοφόλι, μεγάλα εισοδήματα και τεράστια ακίνητη περιουσία)

6. Ανώτερη θέση στη δουλειά (ποτέ δεν είναι απλοί υπάλληλοι σε μια εταιρεία αλλά… διευθυντές)

7. Ενδιαφέρουσα προσωπικότητα (οι συζητήσεις τους είναι high level και… πάνω)

8. Γνωρίζουν σημαντικά πρόσωπα (πού ξέρεις μπορεί ξαφνικά να βρεθείς να τρως μαζί με τον Μπραντ Πιτ!)

9. Έχουν μεταπτυχιακό (καλοί μαθητές στο σχολείο, άριστοι φοιτητές, μην φανταστείς όμως κανένα… φυτό!)

10. Χιουμορίστες (μαζί τους θα γελάς από το πρωί ως το βράδυ. Άντε πού και πού θα κάνεις και κανένα διάλειμμα…)





ΓΥΝΑΙΚΕΣ





1. Βάρος (ιδανικές αναλογίες και, πώς γίνεται, πάντα η ζυγαριά τους είναι… χαλασμένη)

2. Ηλικία (πάντα χάνουν… μερικά χρόνια. Φταίνε τα μαθηματικά, μάλλον, που ήταν «σκράπες» στο σχολείο)

3. Φυσική κατάσταση (καλή, όχι υπερβολές…)

4. Ύψος (κανονικό, οι πόντοι είναι πολύ κοντά στην αλήθεια)

5. Χρήματα (σπάνια ξεφεύγουν από την πραγματικότητα)

6. Μπούστο (προσθέτουν πάντα επιπλέον πόντους, αυξάνοντας τις αναλογίες… )

7. Eπάγγελμα (τις περισσότερες φορές έχει σχέση με τα καλιτεχνικά και είναι glamourus)

8. Απλές και φυσικές (δεν βάφονται πολύ, δεν ασχολούνται με την εξωτερική τους εμφάνιση… άλλωστε είναι »τέλειες» όπως είπαν πιο πριν!)

9. Έχουν μεταπτυχιακό (πολύύύ διάβασμα… και -κυρίως- εξωσχολικά βιβλία!)

10. Είναι από καλή οικογένεια (συνδυάζεται συνήθως με την κοινωνική θέση και την οικονομική επιφάνεια)
24ωρο

KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΔΕΙΤΕ: Τα 10 διασημότερα ψέματα της ιστορίας

Posted: 02 Jan 2012 12:14 PM PST

Ο Mark Twain έγραψε κάποτε...



«Ο καθένας λέει ψέματα...

κάθε μέρα, κάθε ώρα, ξύπνιος, όταν κοιμάται, στα όνειρά του, στη χαρά του, στο πένθος του». Από τους πολιτικούς (δεν είχα ποτέ σεξουαλικές σχέσεις με αυτή τη γυναίκα) στους συγγραφείς (Εισβολείς από τον Άρη προσγειώθηκαν στο Νιου Τζέρσευ) το ψέμα βρίσκεται παντού γύρω μας.Ας δούμε στην συνέχεια 10 ψεύτες και 10 ψέματα που έμειναν στην ιστορία.







1. James Frey
Τα 10 διασημότερα ψέματα της ιστορίας
Μετά την αυτοβιογραφία του το «A Million Little Pieces» το οποίο έγινε μπεστ σέλερ, χάρη στην Oprah Winfrey, η οποία το επέλεξε για το book club της, διαπιστώθηκε ότι σημαντικά τμήματα του βιβλίου ήταν κατασκευασμένα.

Μετά από έντονη διαμάχη, ο Frey εμφανίστηκε στην εκπομπή της Oprah Winfrey , στις 26 Ιανουαρίου του 2006 και υποστήριξε ότι οι «δαίμονες» που τον είχαν οδηγησει σε κατάχρηση αλκοόλ και στα ναρκωτικά ήταν οι ίδιες που τον οδήγησαν να εφεύρει γεγονότα για την αυτοβιογραφία του . Η Oprah του είπε: «Έχω την αίσθηση ότι προδώσατε τα εκατομμύρια των αναγνωστών σας.»





2. Stephen Glass
Stephen Glass
Από το 1995 και για τρία περίπου χρόνια, στον χώρο της αμερικανικής έντυπης δημοσιογραφίας επικρατούσε το όνομα του παιδιού-θαύματος, Stephen Glass. Ο εικοσάχρονος αρθρογράφος κατάφερνε να παρουσιάζει σε κοινό και εκδότες κείμενα καλογραμμένα αλλά κυρίως αξιοζήλευτης πρωτοτυπίας.

Συνεργασίες όπως εκείνες με το Rolling Stone, το Harper's και το George, έντυπα-κολοσσούς της αμερικανικής αγοράς, έμοιαζαν ελάσσονος σημασίας μπροστά στο γεγονός ότι σε τόσο νεαρή ηλικία διατηρούσε σταθερή στήλη στο The New Republic, το μοναδικό περιοδικό που διάβαζε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ πετώντας με το Air Force One. Οι μεγαλοεκδότες περιτριγύριζαν αδιάκοπα τον περιζήτητο αρθρογράφο, μέχρι τη στιγμή που η αλήθεια φανερώθηκε. Η περιέργεια ανταγωνιστικού περιοδικού και οι αμφιβολίες του αρχισυντάκτη του, οδήγησαν σε μία αλυσίδα αποκαλύψεων, ξεσκεπάζοντας το σκοτεινό μυστικό του Glass: σε ένα σύστημα απόλυτα ταγμένο στην ακρίβεια και την εγκυρότητα, είχε καταφέρει να επιβληθεί με έναν απίστευτο αριθμό εντελώς επινοημένων άρθρων. Η πτώση δεν θα μπορούσε παρά να είναι το ίδιο ακαριαία με την άνοδο, σε ένα χώρο που δύσκολα συγχωρεί.





3. Jayson Blair
Jayson Blair

Ο Jayson Blair ήταν ένα ανερχόμενο αστέρι στους Τάιμς της Νέας Υόρκης, μέχρι το 2003, όταν ανακαλύφθηκε ότι συστηματικά έκλεβε τις ιδέες και τα άρθρα συναδέλφων του, ενώ παράλληλα κατασκεύαζε αρκετές από τις «πληροφορίες» που παρουσίαζε. Ο Blair απολύθηκε, ενώ μαζί του «έφυγαν» και δύο από τους μάνατζερ που τον είχαν υποστηρίξει κατά την πορεία του μέσα στην εφημερίδα.





4. Janet Cooke
Janet Cooke
Η Τζάνετ Κουκ, δημοσιογράφος της Ουάσιγκτον Ποστ, κέρδισε το 1981 το βραβείο Πούλιτζερ για το καλύτερο ρεπορτάζ, για την καταγραφή της ιστορίας ενός οκτάχρονου ηρωινομανούς, του Τζίμμυ, τρίτη γενιά ηρωινομανών ο οποίος ονειρευόταν να γίνει έμπορος ναρκωτικών όταν μεγαλώσει.

Με τη δημοσίευση του ρεπορτάζ, όλοι οι κάτοικοι της πόλης άρχισαν να την πιέζουν για να αποκαλύψει όλα τα στοιχεία του άτυχου παιδιού. Η Κουκ το αρνήθηκε υποστηρίζοντας ότι κινδύνευε από εμπόρους ναρκωτικών.

Η Τζάνετ Κουκ κέρδισε το Πούλιτζερ με την αποκλειστικότητα της ώσπου έγινε η αποκάλυψη.. Παραιτήθηκε από την Ποστ, ενώ η Ποστ επέστρεψε το Πούλιτζερ, απολογούμενη. Δεκαπέντε χρόνια αργότερα, η δημοσιογράφος έδωσε τη δική της εκδοχή, μιλώντας για πρώτη φορά από το '81, στο περιοδικό GQ. Απέδωσε το παράπτωμά της στην πίεση του εργασιακού περιβάλλοντος.

5. Jack Kelley
Jack Kelley
Ο αστέρας του δικτύου «USA Today» απολύθηκε το 2004 όταν ανακαλύφθηκε ότι επί χρόνια κατασκεύαζε ιστορίες, πληροφορίες και ειδήσεις.

Ωστόσο, αργότερα αποκαλύφθηκε ότι το δίκτυο γνώριζε τις πρακτικές του Jack Kelley αλλά απέφυγε να λάβει αποφάσεις, λόγω της δημοτικότητας του δημοσιογράφου.





6. Bill Clinton
Bill Clinton

Ο 42ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είπε ψέματα ενόρκως για τις σχέσεις του με τη Μόνικα Λεβίνσκι και στη συνέχεια το 1998, έγινε ο δεύτερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ (ο πρώτος ήταν ο Andrew Johnson) που κατηγορήθηκε από τη Βουλή των Αντιπροσώπων.



7. Βαρόνος Μινχάουζεν
Βαρόνος Μινχάουζεν

Πρωταγωνιστής του πασίγνωστου βιβλίου του Ροδόλφου Ράσπε, του 1785. Αφότου επέστρεψε από το Ρωσοτουρκικό Πόλεμο (1768-1774), άρχισε να διηγείται φανταστικά κατορθώματα.Ο ήρωας αυτών των ιστοριών ήταν υπαρκτό πρόσωπο -ο βαρόνος Κάρολος Φρειδερίκος Ιερώνυμος φον Μινχάουζεν, ένας άνθρωπος που το ταλέντο του στην αφήγηση φανταστικών περιπετειών ήταν ευρύτατα γνωστό.





8. Όρσον Γουέλς
Όρσον Γουέλς

Στα δύο του χρόνια ήξερε να διαβάζει, στα τρία του έπαιζε πιάνο και στα έξι του σκηνοθετούσε Σαίξπηρ. Λίγα χρόνια αργότερα, θα ξεκινήσει την καριέρα του παίζοντας στο θέατρο, διασκευάζοντας Σαίξπηρ και σκηνοθετώντας πρωτοποριακές θεατρικές παραστάσεις. Θα γίνει από τους πρώτους ολοκληρωμένους κινηματογραφικούς δημιουργούς, όντας ο ίδιος σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός των ταινιών του. Το 1938, διέκοψε την κανονική μετάδοση του προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού στον οποίο εργαζόταν για να μεταδώσει την τρομερή είδηση: Εισβολείς από τον Άρη είχαν προσγειωθεί στο Νιου Τζέρσευ στις Ηνωμένες πολιτείες.

Το αποτέλεσμα της αθώας φάρσας ήταν ένας πρωτοφανής πανικός σε όλη την ανατολική ακτή της χώρας.

9. Mily Vanilly
Mily Vanilly

Τον Ιούλιο του 1989 ο Φαμπ Μορβαν και ο Ρομπ Πιλάτους, τα δύο μέλη του συγκροτήματος Μίλι Βανίλι βρίσκονταν επί σκηνής, μπροστά στις κάμερες του MTV, και ερμήνευαν την επιτυχία τους-ύμνο της pop-funk μουσικής του '80, «Girl You Know It's True». Κι ενώ όλα πήγαιναν καλά, ξαφνικά τα λόγια του ρεφρέν άρχισαν να επαναλαμβάνονται σαν να….κόλλησε η κασέτα!

Τα δύο μέλη του συγκροτήματος έμειναν να κοιτούν με τρόμο το κοινό, ανοιγοκλείνοντας τα χείλια τους και επαναλαμβάνοντας ξανά και ξανά το στίχο » Girl You Know It's…», σαν ψάρια έξω από το νερό. Η στιγμή πέρασε στην ιστορία της ποπ μουσικής ως ένα από τα πιο κλασσικά παραδείγματα απάτης. Το συγκρότημα των Μίλι Βανίλι αποτελούσαν στην ουσία 4 άτομα. Οι Φαμπ Μορβαν και Ρομπ Πιλάτους ήταν η «βιτρίνα» του γκρουπ, καθώς αυτοί που στην πραγματικότητα τραγουδούσαν ήταν οι Μπραντ Χαουελ και Τσαρλς Σο.

Οι δύο πρώτοι είχαν την εμφάνιση και την κίνηση, αλλά οι άλλοι δύο είχαν τη φωνή… Και η αλήθεια είναι πως μέχρι εκείνη την «αποφράδα» ημέρα του Ιουλίου η συνταγή δούλευε περίφημα, καθώς το συγκρότημα ανέβηκε 3 φορές στη σειρά στην κορυφή των Αμερικάνικων charts με τα τραγούδια «Baby Don't Forget My Number», «Girl I'm Gonna Miss» και «You Blame It on the Rain».





10. Victor Lustig
Victor Lustig

Ο Victor Lustig, το 1925, είχε διάβασε ένα άρθρο σε Γαλλική εφημερίδα για τα προβλήματα της δημοτικής αρχής με τα έξοδα συντήρησης του πύργου. Τότε του ήρθε η ιδέα για να «πιάσει τη καλή». Υπογράφοντας ως κρατικός λειτουργός, έστειλε γράμμα σε 6 μάντρες, ενημερώνοντας ότι ο πύργος ήταν προς πώληση για παλιοσίδερα σε όποιον θα έκανε την καλύτερη προσφορά. Αν τα κατάφερε; Σε λίγες μόλις μέρες ο Lustig ταξίδευε για Βιέννη με μια βαλίτσα γεμάτη λεφτά.
24ωρο

KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές