Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Φωτογραφίες τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή (pics)

Posted: 02 Jan 2012 07:00 PM PST











Απίστευτη φάρσα με σέξι κοπέλα που σηκώνει... τη φούστα της (video)

Posted: 02 Jan 2012 06:30 PM PST

Παραλίγο να πάθουν εγκεφαλικό...



Ένα δωμάτιο από... σοκολάτα (pics)

Posted: 02 Jan 2012 06:00 PM PST

Σου ανοίγει την όρεξη μόνο που το κοιτάς..























Ένα γέλιο μπορεί να του στερήσει μέχρι και τη ζωή

Posted: 02 Jan 2012 05:30 PM PST

Ένα και μόνο γέλιο μπορεί να του στοιχίσει... τη ζωή αφού πάσχει από μία σπάνια καρδιακή ασθένεια.
Δεν μπορεί ούτε καν να παίξει στην αυλή με την αδέρφια του γιατί ο καρδιακός παλμός του είναι τόσο υψηλός που ακόμα κι ένα μικρό ερέθισμα μπορεί να του προκαλέσει επεισόδιο.Ο μικρός σταμάτησε ακόμα και να ασκείται. Ο 7χρονος έχει ρητές εντολές από τους γιατρούς του να προσπαθεί να μην κάνει οτι δήποτε μπορεί να του φέρει ένταση και ενθουσιασμό.

Ούτε καν να γελάει δεν του επιτρέπεται γιατί ακόμα κι αυτό μπορεί να ανεβάσει τον ρυθμό των χτύπων της καρδιάς του και να αποβεί μοιραίο. Ένα γέλιο μπορεί να έχει ως τραγικό αποτέλεσμα τον θάνατό του

Επικό ξύλο μεταξύ γυναικών (video)

Posted: 02 Jan 2012 05:00 PM PST

Είσαι γυναίκα και θες να τσακωθείς... Βάλε ένα κοντό φόρεμα, ένα στρινγκ από μέσα και κάνε μια βόλτα από το Atlantic City του New Jersey.
Η αλήθεια είναι ότι η ιδέα που έχουμε οι άνδρες για το ξύλο ανάμεσα σε γυναίκες είναι μια ρομαντική εκδοχή πορνό με κορίτσια να παίζουν πόλεμο με τα μαξιλάρια τους φορώντας τις τελευταίες δημιουργίες της Victoria Secret. Αλλά στην πραγματική ζωή τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ πιο βίαια.

Έξω από ένα καζίνο στο Atlantic City του New Jersey, δύο γυναικοπαρέες πιάστηκαν στα χέρια. Και επί 3 σχεδόν λεπτά δεν σταμάτησαν να γρονθοκοπούν και να κλωτσούν η μία την άλλη.

Για άλλους το θέαμα είναι λίγο βίαιο. Για άλλους απλά ψυχαγωγικό. Η αλήθεια είναι ότι πολλές από αυτές έφυγαν με σπασμένες μύτες και μελανιές. Ακόμα κι όταν κυλιόντουσαν στα πατώματα προσπαθούσαν να κλωτσήσουν η μία την άλλη στο πρόσωπο.

Ακόμα πιο επική είναι η ατάκα του τύπου που τραβάει το βίντεο και στο τέλος αναφωνεί: Best birthday ever.

 

Αξέχαστες φωτογραφήσεις του Playboy (pics)

Posted: 02 Jan 2012 04:45 PM PST

Με αφορμή την πρόσφατη φωτογράφιση της Lindsay Lohan για το περιοδικό Playboy, έγινε μια αναδρομή στα πιο εντυπωσιακά και αξέχαστα εξώφυλλα.
Πολλές είναι οι σταρ του Hollywood που έχουν τολμήσει ποζάροντας για το περιοδικό. Λίγες είναι όμως οι γυναίκες οι οποίες γδύνονται τελείως για την φωτογράφιση όπως η Lindsay Lohan.

Για να δούμε λοιπόν μερικά αξέχαστα εξώφυλλα…

Τον Ιανουάριο του 1995 πόζαρε με τσαχπινιά για το περιοδικό, αφήνοντας να φανούν τα τατουάζ της η ηθοποιός Drew Barrymore.



Η Jessica Alba πόζαρε στο εξώφυλλο του περιοδικού το 2006 με θέμα οι 25 πιο σέξι προσωπικότητες. 



Το κακό κορίτσι Shannen Doherty ήταν στο εξώφυλλο του περιοδικού τον Δεκέμβρη του 2003. 



Το 2007 έκανε ένα σέξι comeback η Mariah Carey. 



Η Kim Kardashian άφησε λίγα στην φαντασία με το εξώφυλλο του περιοδικού τον Δεκέμβρη του 2007. 



Από την λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η Pamela Anderson. Η Pamela πόζαρε για το επετειακό τεύχος τον Ιανουάριο του 2011. 



Η Tara Reid αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό με την φωτογράφιση της για το περιοδικό τον Ιανουάριο του 2010. 


Μια συλλογή με μεγάλα... fails (video)

Posted: 02 Jan 2012 04:30 PM PST






Τα 10 πιο πολυσυζητημένα και… «φουσκωμένα» στήθη διασήμων!

Posted: 02 Jan 2012 04:15 PM PST

Αν είσαι κομμάτι του λαμπερού κόσμου του Hollywood, μία αισθητική επέμβαση είναι «must»!
Πολλοί ή μάλλον πολλές διάσημες του εξωτερικού διότι για γυναίκες θα μιλήσουμε, έχουν επισκεφθεί έστω μία φορά τον πλαστικό χειρουργό για να διορθώσουν κάτι και συνήθως αυτό το κάτι μεταφράζεται σε αυξητική στήθους! Όχι πως δεν δέχτηκαν αυστηρές κριτικές για τα πειραγματάκια που τόλμησαν στην εμφάνισή τους, ωστόσο εκείνες θέλησαν και το έκαναν. Εμάς δεν μας πέφτει λόγος. Ίσα ίσα μας δικαιώνει περισσότερο το αποτέλεσμα.


Να δούμε ποιες 10 σταρ όμως συζητήθηκαν πάρα πολύ για τις πλαστικές επεμβάσεις τους στο στήθος…

10. Salma Hayek 

9. Janet Jackson
8. Denise Richards
7. Lil Kim
6. Anna Nicole Smith
5. Dolly Parton
4. Victoria Beckham
3. Heidi Montag
2. Carmen Electra
1. Pamela Anderson


Οι πιο εξωτικές παραλίες στον κόσμο (pics)

Posted: 02 Jan 2012 04:00 PM PST

Επίγειοι παράδεισοι. Δείτε τις φωτογραφίες








Γιατί όσοι τραγουδούν όπερα, είναι...υπέρβαροι;

Posted: 02 Jan 2012 03:45 PM PST

Για πολλά χρόνια οι καλλιτέχνες της όπερας ήταν στην συντριπτική πλειοψηφία τους υπέρβαροι... Σύμφωνα με πολλούς επιστήμονες αυτό δεν είναι τυχαίο αφού το βάθος της φωνής ενός ατόμου απαιτεί πολλή προσπάθεια και σκληρή επαναλαμβανόμενη εξάσκηση.
  Το βάρος ενός ατόμου επηρεάζει σίγουρα την δύναμη του διαφράγματος αλλά και των πνευμόνων του και το βοηθάει να παράγει ιδιαίτερα υψηλές νότες.

Φυσικά απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει κάποιος μεγάλος τραγουδιστής της όπερας είναι το ταλέντο, που όπως όλα δείχνουν είναι κληρονομικό και σχετίζεται με την ποιότητα του λάρυγγα. Κάποιοι γιατροί δέχονται πως όσο περισσότερος λιπώδης ιστός περιβάλλει το λάρυγγα, τόσο καλύτερη είναι η ποιότητα της νότας που παράγεται.

Σύμφωνα με αυτό το στοιχείο είναι πιθανό οι άνθρωποι που θέλουν να "αγγίξουν την τελειότητα" στην όπερα, να επιδιώκουν να είναι υπέρβαροι αφού έτσι ο λιπώδης ιστός που περιβάλλει το λάρυγγα καλυτερεύει και την ποιότητα της φωνής τους.

Η αξεπέραστη Maria Callas, υπήρξε για πολλές δεκαετίες υπέρβαρη, λένε όσοι υποστηρίζουν την άποψη αυτή. Από την άλλη πλευρά βεβαίως, όταν η μεγάλη σοπράνο αδυνάτισε όχι μόνο δεν επηρεάστηκε η ποιότητα της φωνής της αλλά έκανε την μεγάλη καριέρα που όλοι γνωρίζουμε.
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε και να ακούσετε μία από της κορυφαίες - για πολλούς η καλύτερη- σοπράνο της εποχής μας, την ρωσίδα Anna Netrebko (στη φωτογραφία). Όπως θα διαπιστώσετε δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα top model, χωρίς αυτό να μειώνει στο ελάχιστο την δύναμη της φωνής της.

To αγόρι με τα πόδια λάστιχο (Βίντεο)

Posted: 02 Jan 2012 03:30 PM PST

Δεν έχετε ξαναδεί τέτοιο πράγμα. Φοβερή ευλυγισία...




Άλλαξε χρώμα από τα πολλά tattoo!

Posted: 02 Jan 2012 03:15 PM PST

O 40χρονος Lucky Diamond Rich είναι ο άνθρωπος με τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο. Για την ακρίβεια το χρώμα του δέρματός του δεν φαίνεται, πλέον, καθώς είναι καλυμμένο από διάφορα σχέδια!

Ο Lycky μάλιστα μπήκε στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες και όπως υποστηρίζει η εμφάνισή του δεν γίνεται αιτία ρατσιστικής ή παράξενης συμπεριφοράς από τους γύρω του.

Τη συγκατάθεσή τους για τα τατουάζ είχαν δώσει και οι γονείς του που του είχαν πει να κάνει αυτό που τον ευχαριστεί. 

Ο 40χρονος έχει καλύψει το σώμα του με τατουάζ όχι μία, αλλά δύο φορές.


Το δίκυκλο-πύραυλος (pics)

Posted: 02 Jan 2012 03:00 PM PST

Δεν είναι αεροπλάνο, ούτε πύραυλος, αλλά μία πρωτοποριακή μοτοσυκλέτα στη Μεγάλη Βρετανία, η οποία φτάνει τα 724 χμ./ώρα και φυσικά σπάει όλα τα ρεκόρ.Πρόκειται για το πρώτο δίκυκλο, του οποίου ο κινητήρας ενισχύεται με πύραυλο και αναμένεται να σπάσει το ρεκόρ ταχύτητας δίκυκλου οχήματος επί στεριάς.



Ο κάτοχος του συγκεκριμένου ρεκόρ είναι μέχρι στιγμής μια μηχανή της Suzuki με δύο κινητήρες, η οποία έφτασε τα 605 χμ./ώρα το 2010.

Ο Ρίτσαρντ Μπράουν, ο οποίος το 1999 επιχείρησε ανεπιτυχώς να σπάσει νέο ρεκόρ με μια αυτοσχέδια μηχανή, ελπίζει πως φέτος θα τα καταφέρει με την «Jet Reaction» και τα 724 χμ./ώρα.Η πρώτη δοκιμαστική της πορεία θα πραγματοποιηθεί μέσα στο μήνα.

Μέχρι στιγμής, έχουμε δει και αυτοκίνητα και πλεούμενα να χρησιμοποιούν πυραύλους με σκοπό να καταρρίπτουν τα ρεκόρ ταχύτητας. Ωστόσο, στις μοτοσυκλέτες τοποθετούνται μόνο συμβατικοί κινητήρες, καθώς οι μηχανές με ενίσχυση πυραύλων είναι αρκετά ογκώδεις για τα δίκυκλα οχήματα.

Η πρωτοποριακή μηχανή του Ρίτσαρντ Μπράουν διαθέτει τμήματα από κινητήρα ελικοπτέρου 930 kilowatt. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Μπράουν έχει τροποποιήσει το κλίβανο μετάκαυσης για να ψεκάζει καύσιμο στην εξάτμιση, προκαλώντας έτσι περισσότερη ώθηση.



Οι 10 πιο φιλάνθρωποι celebrities του 2011 (pics)

Posted: 02 Jan 2012 02:45 PM PST

Το Dosomething.org εξέδωσε τη λίστα με τους πιο γενναιόδωρους και κοινωνικά ευαίσθητους σταρ της περσινής χρονιάς. Ή τουλάχιστον με αυτούς που το απέδειξαν πιο έμπρακτα από τους υπόλοιπους. 
Κάποιος σοφός είχε πει ότι "οι φιλανθρωπίες είναι το στοίχημα των πλουσίων", ένα άτυπο πεδίο μάχης για το ποιος (εύπορος) προσφέρει περισσότερα και ποιος ΦΑΙΝΕΤΑΙ πιο φιλάνθρωπος και ευαίσθητος από τον άλλον (εύπορο).

Για οποιονδήποτε λόγο κι αν το έκαναν, οι παρακάτω celebrities βοήθησαν έμπρακτα ανθρώπους που το είχαν ανάγκη και μπήκαν δικαίως στη λίστα με τους πιο φιλάνθρωπους για το 2011 από τη μη κερδοσκοπική οργάνωση, Do Something.
10. Η Demi Lovato



H 19χρονη τραγουδίστρια συνέβαλε ως εκπρόσωπος της καμπάνιας "Love is Louder than the Pressure to be Perfect" που ασχολείται με θέματα εκφοβισμού στο σχολείο, αλλά και ρατσισμού απέναντι στους λιγότερους εμφανίσιμους μαθητές.

9. Ο Dwight Howard





Εκτός του ομώνυμου ιδρύματος που μοιράζεται με τους γονείς του, το οποίο διοργανώνει καλοκαιρινά camps για μαθητές και δίνει υποτροφίες για το Southwest Atlanta Christian Academy, ο σταρ των Orlando Magic έφτιαξε ένα δωμάτιο αναψυχής σε νοσοκομείο του Orlando, συνάντησε Αμερικάνους αθλητές των Special Olympics και βοήθησε στη συγκέντρωση φαγητού για τον οργανισμό "Blessings in a Backpack".

8. Το ζεύγος Pitt-Jolie



Δώρισαν 340.000 δολάρια στο "Humanitarian Initiative Just Relief Aid in Somalia" για την καταπολέμηση της εξαθλίωσης στη χώρα, ενώ το ίδρυμα του Pitt, "Make it right", συνέχισε την ανακατασκευή σπιτιών στη Νέα Ορλεάνη.

7. Η Ellen Degeneres



Πήρε το χρίσμα της ειδικής αντιπροσώπου για θέματα γύρω από το AIDS από την Hillary Clinton, ενώ μέσα από την εκπομπή της βοήθησε στην ενημέρωση και τη συνειδητοποίηση σχετικά με τον ιό.

6. Ο Matt Damon



Συνέχισε το έργο του ιδρύματός του, Water.org, που έχει ως σκοπό την παροχή καθαρού νερού στις αναπτυσσόμενες χώρες, τη στιγμή που 1 παιδί πεθαίνει κάθε 20 δευτερόλεπτα εξαιτίας της κατανάλωσης μολυσμένου νερού.

5. O Leonardo DiCaprio

Ως παγκόσμιος πρέσβης του Διεθνούς Ταμείου για την Ευημερία των Ζώων, ο ηθοποιός αγωνίστηκε φέτος για την καταπολέμηση του εκτεταμένου εμπορίου ελεφαντόδοντου.

4. Ο Will και η Jada Pinkett Smith



Χρηματοδότησαν εκπαιδευτικά προγράμματα σε πολλές πολιτείες των Η.Π.Α. Τρανό παράδειγμα; Μόλις ενημερώθηκαν ότι άγνωστοι έκλεψαν όλα τα pc από σχολείο της Φιλαδέλφεια την περασμένη άνοιξη, αγόρασαν καινούργιους την αμέσως επόμενη ημέρα.

3. Ο George Clooney



Βασικά γιατί συνέχισε τη μάχη του για τα ανθρώπινα δικαιώματα στο Σουδάν, γράφοντας μάλιστα και ένα editorial αφύπνισης επί του θέματος στη Washington Post.

2. O Justin Bieber



Ίδρυσε το "Believe Charity Drive", έναν οργανισμό που μεταξύ άλλων στηρίζει τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο, ενώ προώθησε και τη συλλογή χρημάτων για τη δημιουργία καινούργιων σχολείων σε όλο τον κόσμο μέσω της καμπάνιας "Schools 4 All".

1. H Lady Gaga



Ανακοίνωσε την ίδρυση του "Born this way Foundation", ενώ συνέχισε και φέτος τον αγώνα της κατά της εξάπλωσης του ιού του AIDS με τη συνεργασία της με την MAC Cosmetics για τη δημιουργία ενός κραγιόν, τα έσοδα από το οποίο διατίθενται εξ ολοκλήρου στο Ταμείο της εταιρίας για την καταπολέμηση του ιού.

www.cosmo.gr

Βλέπετε μία τίγρη; Για δείτε καλύτερα! (pics)

Posted: 02 Jan 2012 02:30 PM PST

Εκ πρώτης όψης μοιάζει με μία εντυπωσιακή τίγρη που απαθανάτισε η φωτογραφική μηχανή ενός…
παράτολμου φωτογράφου! Ίσως για κάποιους είναι απλώς μια εξαιρετική εικόνα από το National Geographic. Με μια δεύτερη, προσεκτικότερη ματιά, όμως, αυτό που βλέπετε δεν είναι τίποτα άλλο από μια οφθαλμαπάτη!

Τρία μοντέλα και ένας body painter ξετυλίγουν μπροστά σας τις μοναδικές στιγμές της καλλιτεχνικής τους δημιουργικότητας αλλά και της έμπνευσής τους… Δημιουργός είναι ο Αμερικανός καλλιτέχνης Craig Tracy που γεννήθηκε στη Νέα Ορλεάνη και έχει βάλει σκοπό της ζωής του να μας εκπλήσσει συνεχώς με τα έργα του, που ποτέ δεν είναι αυτά ακριβώς που βλέπουμε!
http://www.kamikazi.gr/

http://www.kamikazi.gr/

http://www.kamikazi.gr/

http://www.kamikazi.gr/

 kamikazi.gr - Βλέπεις μία τίγρη; Για δες καλύτερα!


25χρονη...πρωταθλήτρια του σεξ

Posted: 02 Jan 2012 02:15 PM PST

Μηχανή του σεξ ισχυρίζεται ότι είναι μια 25χρονη... από το Έσσεξ, η οποία έκανε σεξ με 5.000 άνδρες, κρατώντας ημερολόγιο για τα… επιτεύγματά της. Οι κανόνες και η προτροπή των φίλων της να δει κάποιον ειδικό, καθώς τη θεωρούν άρρωστη.

Η 25χρονη υποστηρίζει ότι έχασε ό,τι πολυτιμότερο είχε σε ηλικία 16 ετών και από τότε έχει κάνει σεξ όπου μπορείτε να...φανταστείτε. Σε κλαμπ, πάρκα, κινηματογραφικές αίθουσες, μπαλκόνια, αυλές, παραλίες κτλ.

Μάλιστα, κρατά και ημερολόγιο στο οποίο έχει σημειώσει κάθε λεπτομέρεια από τις σεξουαλικές της περιπέτειες με τους 5.000 άνδρες.

Όπως δήλωσε η ίδια "Βάζω έναν αστερίσκο σε αυτούς που ήταν οι καλύτεροι μέχρι τώρα" προσθέτοντας ότι στα 18 της είχε ήδη μετακομίσει από το σπίτι της και είχε ήδη κοιμηθεί με 800 άνδρες, ενώ όταν πάτησε τα 21 ο αριθμός εκτοξεύθηκε στους 2.289 εραστές.

Η αχόρταγη Λι ανέφερε πως ποτέ δεν κάνει σεξ δύο φορές με ένα άνδρα αλλά πάντα one night stands και για να τους αποφύγει τους δίνει ψεύτικο αριθμό τηλεφώνου.

Παράλληλα, όπως διηγείται μια φορά που πήγε διακοπές στη Ίμπιζα συνευρέθηκε με 4 άνδρες μέσα σε ένα βράδυ.

"Έχω δύο κανόνες: ποτέ δεν πάω με άνδρες που είναι δεσμευμένοι και πάντα παίρνω προφυλάξεις", είπε συμπληρώνοντας με νόημα ότι όλα τα άλλα επιτρέπονται.

"Τώρα έχω πάει με 5.000 άνδρες και οι φίλες μου με συμβουλεύουν να πάω να δω κάποιον ειδικό καθώς λένε πως είμαι εθισμένη στο σεξ". Ε λοιπόν εάν είμαι εθισμένη στο σεξ δε με νοιάζει, περνάω καλά και δεν θέλω να θεραπευτώ!", λέει χαρακτηριστικά.

Εμείς δεν ξέρουμε τι να της ευχηθούμε ως προς τον αριθμό, γιατί τους έχει χιλιάσει από καιρό…

Δεν θα πίνουμε νερό... Θα το τρώμε!

Posted: 02 Jan 2012 01:59 PM PST

Θα πούμε το νερό νεράκι στα επόμενα χρόνια... Για τον λόγο αυτό οι επιστήμονες αναζήτησαν νέους τρόπους αποθήκευσης νερού σε στερεή μορφή. Οι γιαπωνέζοι επιστήμονες για μια ακόμη φορά έκαναν το θαύμα τους και... κατασκεύασαν το ελαστικό νερό. 

Η ανακάλυψη έγινε στο Πανεπιστήμιο του Τόκιο. Το νέο «σκληρό» πια νερό αποτελείται από 95% καθαρό νερό ενώ το υπόλοιπο πέντε τοις εκατό αποτελεί ο πηλός και άλλα οργανικά υλικά. Το αποτέλεσμα μοιάζει με ζελέ, αλλά είναι πιο ελαστικό και τελείως διάφανο, όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία του Japan Science & Tachology Agency.

Η επίσημη ανακοίνωση έγιν στο περιοδικό Nature πριν από μια εβδομάδα, σημειώνοντας πως το υλικό αυτό θα είναι φιλικό και ασφαλές προς το περιβάλλον και τους ανθρώπους ενώ μπορεί σύντομα να αποτελέσει ένα σημαντικό ιατρικό εργαλείο, στη καταπολέμηση τραυματισμένου ή χειρουργημένου ιστού, σε φάση ανάρρωσης.

Το εντυπωσιακό γεγονός είναι πως αν η σύσταση του στερεού νερού πυκνώσει κι άλλο, τότε θα μπορούσε να παραχθεί ένα άλλο υλικό συσκευασίας που θα μπορούσε να αντικαταστήσει τις συσκευασίες πλαστικού μια για πάντα.

Σαφώς στην περίπτωση αυτή η ανθρωπότητα θα έχει κάνει ένα μεγάλο άλμα προς την διάσωση του πλανήτη και την ασφαλή ζωή όλων μας, ενώ συγχρόνως το νερό θα πρέπει να μεταφερθεί σε απομακρυσμένες περιοχές όπως στην Αφρική για τις ανάγκες ύδρευσης πόλεων και οικισμών.

Τα 10 διασημότερα ψέματα της ιστορίας (pics)

Posted: 02 Jan 2012 01:45 PM PST

Ο Mark Twain έγραψε κάποτε... «Ο καθένας λέει ψέματα... κάθε μέρα, κάθε ώρα, ξύπνιος, όταν κοιμάται, στα όνειρά του, στη χαρά του, στο πένθος του». Από τους πολιτικούς (δεν είχα ποτέ σεξουαλικές σχέσεις με αυτή τη γυναίκα) στους συγγραφείς (Εισβολείς από τον Άρη προσγειώθηκαν στο Νιου Τζέρσευ) το ψέμα βρίσκεται παντού γύρω μας.Ας δούμε στην συνέχεια 10 ψεύτες και 10 ψέματα που έμειναν στην ιστορία.

1. James Frey

Μετά την αυτοβιογραφία του το «A Million Little Pieces» το οποίο έγινε μπεστ σέλερ, χάρη στην Oprah Winfrey, η οποία το επέλεξε για το book club της, διαπιστώθηκε ότι σημαντικά τμήματα του βιβλίου ήταν κατασκευασμένα.
Μετά από έντονη διαμάχη, ο Frey εμφανίστηκε στην εκπομπή της Oprah Winfrey , στις 26 Ιανουαρίου του 2006 και υποστήριξε ότι οι «δαίμονες» που τον είχαν οδηγησει σε κατάχρηση αλκοόλ και στα ναρκωτικά ήταν οι ίδιες που τον οδήγησαν να εφεύρει γεγονότα για την αυτοβιογραφία του . Η Oprah του είπε: «Έχω την αίσθηση ότι προδώσατε τα εκατομμύρια των αναγνωστών σας.»

2. Stephen Glass

Από το 1995 και για τρία περίπου χρόνια, στον χώρο της αμερικανικής έντυπης δημοσιογραφίας επικρατούσε το όνομα του παιδιού-θαύματος, Stephen Glass. Ο εικοσάχρονος αρθρογράφος κατάφερνε να παρουσιάζει σε κοινό και εκδότες κείμενα καλογραμμένα αλλά κυρίως αξιοζήλευτης πρωτοτυπίας.
Συνεργασίες όπως εκείνες με το Rolling Stone, το Harper's και το George, έντυπα-κολοσσούς της αμερικανικής αγοράς, έμοιαζαν ελάσσονος σημασίας μπροστά στο γεγονός ότι σε τόσο νεαρή ηλικία διατηρούσε σταθερή στήλη στο The New Republic, το μοναδικό περιοδικό που διάβαζε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ πετώντας με το Air Force One. Οι μεγαλοεκδότες περιτριγύριζαν αδιάκοπα τον περιζήτητο αρθρογράφο, μέχρι τη στιγμή που η αλήθεια φανερώθηκε. Η περιέργεια ανταγωνιστικού περιοδικού και οι αμφιβολίες του αρχισυντάκτη του, οδήγησαν σε μία αλυσίδα αποκαλύψεων, ξεσκεπάζοντας το σκοτεινό μυστικό του Glass: σε ένα σύστημα απόλυτα ταγμένο στην ακρίβεια και την εγκυρότητα, είχε καταφέρει να επιβληθεί με έναν απίστευτο αριθμό εντελώς επινοημένων άρθρων. Η πτώση δεν θα μπορούσε παρά να είναι το ίδιο ακαριαία με την άνοδο, σε ένα χώρο που δύσκολα συγχωρεί.

3. Jayson Blair

Ο Jayson Blair ήταν ένα ανερχόμενο αστέρι στους Τάιμς της Νέας Υόρκης, μέχρι το 2003, όταν ανακαλύφθηκε ότι συστηματικά έκλεβε τις ιδέες και τα άρθρα συναδέλφων του, ενώ παράλληλα κατασκεύαζε αρκετές από τις «πληροφορίες» που παρουσίαζε. Ο Blair απολύθηκε, ενώ μαζί του «έφυγαν» και δύο από τους μάνατζερ που τον είχαν υποστηρίξει κατά την πορεία του μέσα στην εφημερίδα.

4. Janet Cooke

Η Τζάνετ Κουκ, δημοσιογράφος της Ουάσιγκτον Ποστ, κέρδισε το 1981 το βραβείο Πούλιτζερ για το καλύτερο ρεπορτάζ, για την καταγραφή της ιστορίας ενός οκτάχρονου ηρωινομανούς, του Τζίμμυ, τρίτη γενιά ηρωινομανών ο οποίος ονειρευόταν να γίνει έμπορος ναρκωτικών όταν μεγαλώσει.
Με τη δημοσίευση του ρεπορτάζ, όλοι οι κάτοικοι της πόλης άρχισαν να την πιέζουν για να αποκαλύψει όλα τα στοιχεία του άτυχου παιδιού. Η Κουκ το αρνήθηκε υποστηρίζοντας ότι κινδύνευε από εμπόρους ναρκωτικών.
Η Τζάνετ Κουκ κέρδισε το Πούλιτζερ με την αποκλειστικότητα της ώσπου έγινε η αποκάλυψη.. Παραιτήθηκε από την Ποστ, ενώ η Ποστ επέστρεψε το Πούλιτζερ, απολογούμενη. Δεκαπέντε χρόνια αργότερα, η δημοσιογράφος έδωσε τη δική της εκδοχή, μιλώντας για πρώτη φορά από το '81, στο περιοδικό GQ. Απέδωσε το παράπτωμά της στην πίεση του εργασιακού περιβάλλοντος.

5. Jack Kelley

Ο αστέρας του δικτύου «USA Today» απολύθηκε το 2004 όταν ανακαλύφθηκε ότι επί χρόνια κατασκεύαζε ιστορίες, πληροφορίες και ειδήσεις.
Ωστόσο, αργότερα αποκαλύφθηκε ότι το δίκτυο γνώριζε τις πρακτικές του Jack Kelley αλλά απέφυγε να λάβει αποφάσεις, λόγω της δημοτικότητας του δημοσιογράφου.

6. Bill Clinton

Ο 42ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είπε ψέματα ενόρκως για τις σχέσεις του με τη Μόνικα Λεβίνσκι και στη συνέχεια το 1998, έγινε ο δεύτερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ (ο πρώτος ήταν ο Andrew Johnson) που κατηγορήθηκε από τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

7. Βαρόνος Μινχάουζεν

Πρωταγωνιστής του πασίγνωστου βιβλίου του Ροδόλφου Ράσπε, του 1785. Αφότου επέστρεψε από το Ρωσοτουρκικό Πόλεμο (1768-1774), άρχισε να διηγείται φανταστικά κατορθώματα.Ο ήρωας αυτών των ιστοριών ήταν υπαρκτό πρόσωπο -ο βαρόνος Κάρολος Φρειδερίκος Ιερώνυμος φον Μινχάουζεν, ένας άνθρωπος που το ταλέντο του στην αφήγηση φανταστικών περιπετειών ήταν ευρύτατα γνωστό.

8. Όρσον Γουέλς

Στα δύο του χρόνια ήξερε να διαβάζει, στα τρία του έπαιζε πιάνο και στα έξι του σκηνοθετούσε Σαίξπηρ. Λίγα χρόνια αργότερα, θα ξεκινήσει την καριέρα του παίζοντας στο θέατρο, διασκευάζοντας Σαίξπηρ και σκηνοθετώντας πρωτοποριακές θεατρικές παραστάσεις. Θα γίνει από τους πρώτους ολοκληρωμένους κινηματογραφικούς δημιουργούς, όντας ο ίδιος σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός των ταινιών του. Το 1938, διέκοψε την κανονική μετάδοση του προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού στον οποίο εργαζόταν για να μεταδώσει την τρομερή είδηση: Εισβολείς από τον Άρη είχαν προσγειωθεί στο Νιου Τζέρσευ στις Ηνωμένες πολιτείες.
Το αποτέλεσμα της αθώας φάρσας ήταν ένας πρωτοφανής πανικός σε όλη την ανατολική ακτή της χώρας.

9. Mily Vanilly

Τον Ιούλιο του 1989 ο Φαμπ Μορβαν και ο Ρομπ Πιλάτους, τα δύο μέλη του συγκροτήματος Μίλι Βανίλι βρίσκονταν επί σκηνής, μπροστά στις κάμερες του MTV, και ερμήνευαν την επιτυχία τους-ύμνο της pop-funk μουσικής του '80, «Girl You Know It's True». Κι ενώ όλα πήγαιναν καλά, ξαφνικά τα λόγια του ρεφρέν άρχισαν να επαναλαμβάνονται σαν να….κόλλησε η κασέτα!
Τα δύο μέλη του συγκροτήματος έμειναν να κοιτούν με τρόμο το κοινό, ανοιγοκλείνοντας τα χείλια τους και επαναλαμβάνοντας ξανά και ξανά το στίχο » Girl You Know It's…», σαν ψάρια έξω από το νερό. Η στιγμή πέρασε στην ιστορία της ποπ μουσικής ως ένα από τα πιο κλασσικά παραδείγματα απάτης. Το συγκρότημα των Μίλι Βανίλι αποτελούσαν στην ουσία 4 άτομα. Οι Φαμπ Μορβαν και Ρομπ Πιλάτους ήταν η «βιτρίνα» του γκρουπ, καθώς αυτοί που στην πραγματικότητα τραγουδούσαν ήταν οι Μπραντ Χαουελ και Τσαρλς Σο.
Οι δύο πρώτοι είχαν την εμφάνιση και την κίνηση, αλλά οι άλλοι δύο είχαν τη φωνή… Και η αλήθεια είναι πως μέχρι εκείνη την «αποφράδα» ημέρα του Ιουλίου η συνταγή δούλευε περίφημα, καθώς το συγκρότημα ανέβηκε 3 φορές στη σειρά στην κορυφή των Αμερικάνικων charts με τα τραγούδια «Baby Don't Forget My Number», «Girl I'm Gonna Miss» και «You Blame It on the Rain».

10. Victor Lustig

Ο Victor Lustig, το 1925, είχε διάβασε ένα άρθρο σε Γαλλική εφημερίδα για τα προβλήματα της δημοτικής αρχής με τα έξοδα συντήρησης του πύργου. Τότε του ήρθε η ιδέα για να «πιάσει τη καλή». Υπογράφοντας ως κρατικός λειτουργός, έστειλε γράμμα σε 6 μάντρες, ενημερώνοντας ότι ο πύργος ήταν προς πώληση για παλιοσίδερα σε όποιον θα έκανε την καλύτερη προσφορά. Αν τα κατάφερε; Σε λίγες μόλις μέρες ο Lustig ταξίδευε για Βιέννη με μια βαλίτσα γεμάτη λεφτά.

Αυτό δεν είναι αποσμητικό... είναι υπερπαραγωγή (video)

Posted: 02 Jan 2012 01:30 PM PST

Δείτε την πετυχημένη διαφήμιση..











Τα 6 πιο απίστευτα μέρη που μπορείτε να γνωρίσετε μια γυναίκα (pics)

Posted: 02 Jan 2012 01:15 PM PST

Δείτε 6 μέρη που δεν είναι και τόσο εύκολο να γνωρίσετε μια κοπέλα...







6. Οταν δουλεύει και εσείς όχι

Είναι ένα μέρος που η γυναίκα δουλεύει και θα σε δει σαν πελάτη. Σίγουρα το μυαλό της δεν θα πάει εκεί που θες και επιθυμείς εσύ. Επίσης υπάρχει μια λεπτή γραμμή, από το να τα καταφέρεις ή να φας τα μούτρα σου. Μην ξεχνάς είσαι ξένος και θα πρέπει να φερθείς έξυπνα και να την γοητεύσεις!
5. Στο γυμναστήριο

Εκεί πας για να γυμναστείς και σίγουρα δεν θα είναι και το ευκολότερο πράγμα. Ειδικά όταν εκείνη πάει εκεί να φτιάξει το καλλίγραμο λογικά σώμα της. Το καλύτερο μέρος όμως για να την πλησιάσεις είναι στην γιόγκα ή στις πιλάτες. Εκεί θα βρεθείς πιο κοντά και με λίγη τύχη(και επιδεξιότητα) μπορεί να καταφέρεις κάτι.
4. Στο αυτοκίνητο ή σε κάποιο μέσο συγκοινωνίας

Όταν κοιτάς μια κοπέλα στο μετρό, σίγουρα το μυαλό σου πάει να της την πέσεις. Πρέπει να προσέξεις όμως για να τα καταφέρεις. Κοίτα την επίμονα και αν ανταποκριθεί, αυτό σημαίνει ότι ενδιαφέρεται και εκείνη. Πολλές φορές ένα χαμόγελο είναι ότι πρέπει.
3. Σε δημόσιες τουαλέτες

Οκ το ξέρουμε είναι απίθανο και τελείως τρελό. Και όμως όταν είσαι σε ένα κέντρο και πας να φρεσκαριστείς λίγο, τα πάντα μπορεί να συμβούν. Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι όταν την βλέπεις στον καθρέφτη να καλλωπίζεται να της πεις ένα άκακο γεια και να φύγεις. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα και μετά μπορεί να την δεις μπροστά σου ξαφνικά.
2. Στο facebook

Το να βρεις κοπέλα από το facebook δεν είναι καθόλου εύκολο, ειδικά αν δεν έχετε καθόλου κοινούς φίλους. Από κει και πέρα, υπάρχουν τρόποι να πετύχεις κάτι, αλλά θα πρέπει να εκμεταλλευτείς το κάθε τι. Ας πούμε τι μουσική ακούτε κλπ. Να το γνωρίζουμε είναι παντελώς απίθανο, αλλά μπορείς να προσπαθήσεις.
1. Όταν εσύ έχεις ραντεβού με κάποια άλλη

Αυτό ειναι το πιο παράδοξο από όλα. Εκεί που πας με την κοπέλα σου είναι δυνατόν, να έχεις βάλει στο στόχαστρο κάποια άλλη; Εδώ πρέπει να το παίξεις σωστά. Πρώτα από όλα δεν πρέπει να φερθείς σαν βλάκας και κατά την διάρκεια του ραντεβού να την πλησιάσεις με στόχο το φλέρτ. Ο μόνος τρόπος είναι να φερθείς με σοβαρότητα και να προσπαθήσεις να την γνωρίσεις λίγο. Προσοχή μην την πατήσετε είναι παγίδα!!

sportygossip.com

Απίστευτα τρισδιάστατα σκίτσα ζωγραφισμένα με... μολύβι (pics)

Posted: 02 Jan 2012 01:02 PM PST


Είναι απίστευτο το τι μπορεί να κάνει κάποιος με ένα μολύβι και ένα κομμάτι χαρτί...




























Η Pamela Anderson πιο sexy από ποτέ (pics)

Posted: 02 Jan 2012 12:45 PM PST

Η Pamela Anderson έκλεψε τις εντυπώσεις με την κομψή αλλά και σέξι εμφάνιση της σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο Λας Βέγκας.
Η 44χρονη από ότι φαίνεται δεν τίμησε τα γλυκά αυτά τα Χριστούγεννα καθώς το εφαρμοστό αυτό αναδείκνυε τις πλούσιες καμπύλες.

Η Pamela, η οποία παρουσίαζε το τελευταίο πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Studio 54, γιόρτασε την αλλαγή του χρόνου με τον καινούριο της σύντροφο Jon Rose. Πόσο θα κρατήσει αυτή η σχέση άραγε…

 

Τα πιο άθλια "χριστουγεννιάτικα" πουλόβερ που έχετε δει (pics)

Posted: 02 Jan 2012 12:35 PM PST





Μια συλλογή από δαχτυλίδια που σίγουρα δεν έχετε... ξαναδεί (pics)

Posted: 02 Jan 2012 12:24 PM PST






12 χρήσεις για ένα χαλασμένο Laptop (pics)

Posted: 02 Jan 2012 12:00 PM PST

Σας χάλασε το Laptop; Μην το πετάξετε! Χρησιμοποιήστε το για...







..να σας φωτίζει το γραφείο




..να σπάζετε καρύδια




..να καθαρίζετε το αυτοκίνητο σας από το χιόνι





..να φτιάξετε ένα σπίτι για το πτηνό σας




..να παίξετε πινγκ πονγκ




..να κάθεστε




..για να μάθετε κινήσεις πολεμικών τεχνών




..για να καθαρίσετε το σπίτι σας




..για να εξολοθρεύσετε μύγες και κουνούπια




..για να πιάσετε επιτέλους το ποντίκι που κυκλοφορεί στην κουζίνα




..να δείχνετε τον δρόμο προς το διαμέρισμα σας




..για να φτιάξετε ομελέτα



Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: ΔΕΙΤΕ: 12 χρήσεις για ένα χαλασμένο Laptop http://24wro.blogspot.com/2011/11/12-laptop_24.html#ixzz1eZbRitQ8


Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές