Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Η "Ζωή της ‘Άλλης" λίγο πριν το τέλος καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό

Posted: 03 Jan 2012 08:03 AM PST

Η

Με τηλεθεάσεις που ξεπερνούν το 50% αποτελεί ένα φαινόμενο για καθημερινό τηλεοπτικό σίριαλ στο prime time που θεωρείται πλέον δύσκολο να φέρει διαφημίσεις σε ένα κανάλι. Τρεις μέρες πριν το τέλος και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Στο σημερινό επεισόδιο οι εξελίξεις είναι απίστευτες. Αν και το κανάλι κρατάει ως μυστικό το τέλος της σειράς σιγά-σιγά βγαίνουν κάποιες λεπτομέρειες στο φως της δημοσιότητας.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Σήφη σοκάρουν τους πάντες. Ο Σωτήρης αρχίζει να αντιμετωπίζει τις συνέπειες απ' τις παρανομίες του και ψάχνει να βρει τρόπο να ξεφύγει. Αυτό που θα του συμβεί τελικά, είναι χειρότερο απ' ό,τι φαντάζεται. Ο Φίλιππος δείχνει στην Ξένια τα στοιχεία που έχει στα χέρια του. Εκείνη φτάνει στην τράπεζα. Ετοιμάζεται να κάνει μια γερή ανάληψη, αλλά την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Να θυμίσουμε όμως και τι είδαμε χθες βράδυ για όσους δε θυμούνται. Η δολοπλόκος και η κακιά της παρέας, Ξένια, έχασε όλα όσα απέκτησε μέσα από τις λανθασμένες επιλογές της! Όλα βγήκαν στο φως στο χθεσινό επεισόδιο που σάρωσε και πάλι στα νούμερα της AGB! Η έπαυλη, η εταιρία και οι τραπεζικοί λογαριασμοί έφυγαν από τα χέρια της Ξένιας, η οποία πλέον, έχει να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες που την βαρύνουν. Θα καταφέρει να ξεφύγει και αυτή τη φορά; Αυτό θα το δούμε στο προτελευταίο βήμα της σειράς που ρίχνει αυλαία με μια αυτοκτονία όπως ακούγεται.  

 

Παπαβασιλείου- Πασχάλη: Βόλτα στην Γλυφάδα

Posted: 03 Jan 2012 07:40 AM PST

Παπαβασιλείου- Πασχάλη: Βόλτα στην Γλυφάδα

Η Έλενα Παπαβασιλείου και η Σόφη Πασχάλη βρέθηκαν στα Νότια Προάστια για καφέ.

Μπορεί να...

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Τα φυσικά καστανά μαλλιά της Τάμτα

Posted: 03 Jan 2012 07:20 AM PST

Τα φυσικά καστανά μαλλιά της Τάμτα

Μία ακόμη αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της Τάμτα, αυτή τη φορά σε φυσικά μονοπάτια.

H Τάμτα και οι αλλαγές τα πάνε πολύ καλά, όπως έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια. Τολμάει να αλλάζει βασικά στοιχεία της εμφάνισης της, όπως είναι τα μαλλιά της –σε χρώμα και στυλ-, το μακιγιάζ και το ντύσιμο της.

Η τελευταία αλλαγή του χρόνου ήταν στα μαλλιά της για ακόμη μία φορά και πάλι την επικοινώνησε η ίδια μέσω του twitter της γράφοντας " Oops! .... I Did It Again".

Αυτό που έκανε, όμως, δεν ήταν κάτι extreme και πολύ διαφορετικό, όπως θα περιμένατε ίσως. Έβαψε τα μαλλιά της σε ένα γλυκό ουδέτερο καστανό –κι ας φαίνεται σαν κόκκινο στη φωτογραφία.

Η ίδια έγραψε «Μα δεν είναι τα μαλλιά μου, ούτε χάλκινα ούτε κόκκινα. Αυτή τη φορά είναι κάτι πιο ουδέτερο και το απολαμβάνω (μέχρι να σκάσει κάποια άλλη ιδέα). Μάλλον φαίνεται διαφορετικά στις φωτογραφίες από ότι είναι».

Εμάς μας αρέσει. Βέβαια, περιμένουμε την επόμενη αλλαγή που θα είναι και η πρώτη του 2012.

Εκφράστε το στυλ σας με το αντίστοιχο άρωμα

Posted: 03 Jan 2012 07:00 AM PST

Εκφράστε το στυλ σας με το αντίστοιχο άρωμα

Στο σετ Crescent Row θα βρείτε 4 μίνι αρωματικά σπρέι της Benefit που θα αλλάξουν τη θεώρηση της ζωής σας.

Τα αρωματικά σπρέι Leelee, Gina, Eva και Bella έχει το καθένα το δικό του χαρακτήρα, όμως γιατί να πρέπει να επιλέξετε; Στις γιορτές των Χριστουγέννων, η benefit συγκέντρωσε αυτά αρωματικά σπρέι σε 4 γιορτινά μίνι σετ για μέγιστη απόλαυση. Εσείς επιλέξετε ποια θέλετε να είστε και φορέστε το αντίστοιχο άρωμα.

Το Laught with me Leelee αντιπροσωπεύει την όμορφη νεαρή κοπέλα. Οι ξύλινες και λουλουδένιες νότες του αναμιγνύονται με κασσίς, πεπόνι, εσπεριδοειδή, μαύρη βιολέτα, κρίνο, γιασεμί, ξανθόξυλο, κεχριμπάρι και σανταλόξυλο.

Το My place or yours Gina αντιπροσωπεύει τη μοιραία γυναίκα. Το μίγμα του από ξύλινες και ανατολίτικες νότες συνδυάζει ροζ πιπέρι, περγαμόντο, μανταρίνι, παιωνία, άγριο φραμπουάζ, λευκό κρίνο, πατσουλί, κουκιά τόνκα και σπόρους βανίλιας.

Το Garden of good & Eva είναι στην κυριολεξία ένας ανεμοστρόβιλος φρεσκάδας! Αυτό το λουλουδένιο άρωμα από εσπεριδοειδή αντλεί τη δύναμή του από νότες αχλαδιού, καρπουζιού, μιγκέ, τριαντάφυλλου, πετάλων γιασεμιού, φύλλων βιολέτας, φρέζιας, σανταλόξυλου, μόσχου και κέδρου.

Το Ring my Bella αντιπροσωπεύει τις τολμηρές, σέξι και κομψές γυναίκες. Αυτό το λουλουδένιο και φρουτώδες άρωμα αποτελείται από μεθυστικές νότες τριαντάφυλλου, μανταρινιού, γιασεμιού, παιωνίας και μόσχου.

Fur ever!

Posted: 03 Jan 2012 06:57 AM PST

Fur ever!

Η γούνα παραμένει ένα από τα πιο χαρακτηριστικά αξεσουάρ του χειμώνα -έστω και συνθετική...

Δείτε περισσότερα στο fashionlove.gr

Ωχ! Ωχ! Άρχισε η νέα χρονιά!

Posted: 03 Jan 2012 06:20 AM PST

Ωχ! Ωχ! Άρχισε η νέα χρονιά!

*Την μέρα της Πρωτοχρονιάς η Χριστίνα Λαμπίρη, ήταν απλώς απαστράπτουσα! Και κοίτα κοίτα, πόσο της πάνε οι ειδήσεις!

*Επέστρεψε ο Λυριτζής στον Οικονόμου και ξανάγινε η εκπομπή τους όπως ήταν.

*Παρά τα πειράγματα, ο Οικονόμου πέταγε σήμερα. Τόσες μέρες με μια μοναξιά στο μάτι ήταν!

*Κατά τα αλλά, με προειδοποίησαν, δεν έχω παράπονο! Πάμε για την επόμενη λέει δόση -Θεέ μου!- που είναι μεγαλύτερη και θα χρειαστούμε μεγαλύτερες θυσίες!

*Που αλλού να βρούμε χρήματα να δώσουμε κυβερνησούλα μου; Νεφρό να πουλήσουμε να σας δώσουμε τα αντίτιμο, δε θα φτάσει.

*Στις ειδήσεις του MEGA εχθές με προειδοποίησαν, επίσης. Το 2012 από οικονομικής άποψης, θα είναι το χωρομετρώ έτος της δεκαετίας.

*Το 2013 λέει, ακόμα χειρότερο.

*Κοινώς να πιάσουμε όλη τη δεκαετία ως την χειρότερη, άντε και όλο τον αιώνα να τελειώνουμε.

Ashton Kutcher όμως, πήγε σε πάρτι, αλλά και στην Αράχοβα, όπου μικρό παιδί, χαρά γεμάτο, έπαιζε χιονοπόλεμο!

ΑΝΤ1 τι έχει πάθει; Εκτός από Ράδιο Αρβύλα, Θέμο, Παπαδάκη και Κωστόπουλο, στο υπόλοιπο πρόγραμμα του είναι κάποιοι υστερικοί και ουρλιάζουν έντρομοι. Οι δε γύρω τους το βρίσκουν πολύ αστείο και χαριτωμένο όλο αυτό!

*Με ζήλια μεγάλη μέτρα τις διαφημίσεις που κάνει η Νάντια Μπουλέ! Πολλές μου βγαίνουν!

*Εμένα ούτε το πριν στο αδυνάτισμα δε μου ζητάνε να κάνω. Για το μετά ούτε λόγος. Θα βάλουν την Μπουλέ!

*Συντετριμμένος ο Αντώνης Κανάκης, δέχτηκε τα πειράγματα της τηλεοπτικής ευρύτερης παρέας του διότι στο Σάκη που πήγε Πρωτοχρονιά, το κόψε στο τραγούδι!

*«Μόνο το CNN δε σε έδειξε» του είπε ο Σερβετάς, για να ενοχοποιηθεί ο αθώος πάντα ρεπόρτερ Τσιλι, που ήταν εκεί.

*Καλά! Μονό εγώ είμαι τόσο φτωχή που τα μπουζούκια χάνονται στο βάθος της μνήμης μου, ως κάτι ευχάριστα μεθυσμένο και μαζικό, απ την παλαιολιθική εποχής της χώρας;

*Χριστούλη μου, τώρα που πέρασαν οι γιορτές, κάνε μη βρεθώ να ζω κάτω από μια γέφυρα και να με κυνηγάει ο Καμίνης με τις μάνικες!

Οι διάσημοι στέλνουν ευχές στο Twitter

Posted: 03 Jan 2012 06:00 AM PST

Οι διάσημοι στέλνουν ευχές στο Twitter

Καινούργιος χρόνος, καινούργια αρχή, και πολλοί διάσημοι διάλεξαν το Twitter για να μοιραστούν τις ευχές και τα σχέδιά τους για το 2012.
Rihanna: «Σας ευχαριστώ που κάνατε το 2011 μια απίστευτη χρονιά, γεμάτη γέλια και δάκρυα... Αναμνήσεις που θα λατρεύω για πάντα. Αγάπη, Καλή Χρονιά, αγαπημένοι!!!!!!!!!!!!»
Jessica Simpson: «Ήδη πήγα για δείπνο και άλλαξα! Καλή χρονιά!!!!!!»
Christina Applegate: «Καλή χρονιά...

Διαβάστε περισσότερα στο fashionlove.gr

Casual style στο καθημερινό στυλιστικό report

Posted: 03 Jan 2012 05:43 AM PST

Casual style στο καθημερινό στυλιστικό report

Ένα κορίτσι στην πόλη.

Η Τζωρτζίνα είναι 23 ετών και είναι φοιτήτρια. Το στυλ της το χαρακτηρίζει "Άστα να πάνε".

Το σχόλιο του Queen.gr:
Η Τζωρτζίνα είναι ένα καθημερινό κορίτσι που συνδυάζει preppy και rock look σε ένα casual σύνολο. Μας αρέσει το jacket, το πουκάμισο και το πουλόβερ, αλλά διαφωνούμε με τη μπότα και το χτένισμα. Σε γενικές γραμμές ένα ευχάριστο, καθημερινό look που δεν συναρπάζει, αλλά είναι αρκούντως κομψό.

Ευγενία Μανωλίδου: "Η υπουργοποίηση του Άδωνη και οι φήμες χωρισμού"

Posted: 03 Jan 2012 05:20 AM PST

Ευγενία Μανωλίδου:

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη η Ευγενία Μανωλίδου βάζει τα πράγματα στη θέση τους και απαντά για το αν έχει κρίση ο γάμος της και το πόσο άλλαξε η καθημερινότητά της απο την ημέρα που ο σύζυγός της ανέλαβε χρέη Yφυπουργού.

Η σύζυγος του Υφυπουργού Ναυτιλίας Άδωνη Γεωργιάδη μιλάει για το τι άλλαξε στη ζωή της μετά την υπουργοποίηση του συζύγου της: «Εκείνο που άλλαξε και προς το καλό και προς το κακό είναι μικρές καθημερινές λεπτομέρειες: το σπίτι φρουρείται όλο το εικοσιτετράωρο και όλοι νιώθουμε περισσότερο ασφαλείς. Από την άλλη, νιώθω σχετικά δυσάρεστα όταν τα πρωινά που πάω τα παιδιά στο σχολικό πρέπει να είμαι καλύτερα ντυμένη και περισσότερο περιποιημένη. Παλαιότερα έβγαινα πιο ατημέλητη και επομένως αισθανόμουν πιο ελεύθερη».

Ποιος ήταν ο λόγος, όμως, που δεν παραβρέθηκε στην ορκωμοσία του συζύγου της; Η ίδια ξεκαθάρισε « Γιατί δεν επιτρεπόταν. Ο Μάκης Βορίδης δεν το γνώριζε και ειδοποίησε τη σύζυγό του. Εμένα με είχε πάρει τηλέφωνο ο Άδωνις και μου είχε πει ότι το πρωτόκολλο είναι πολύ αυστηρό και απαγορεύει συζύγους στην ορκωμοσία υπουργών».

Ακούστηκαν πολλά για το γάμο της και δίνει ξεκάθαρη απάντηση σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»: «Δε ξέρω (πως ξεκίνησε όλο αυτό). Μια μέρα με πήραν τηλέφωνο από το γραφείο Τύπου του ΑΝΤ1 και μου είπαν ότι είδαν κάτι σε ένα blog. Μπαίνω στο ίντερνετ, το διαβάζω και αρχίζω και γελάω. Επειδή δεν θέλουμε να κάνουμε κοινές εμφανίσεις με τον Άδωνη αυτή την εποχή, μας χώρισαν κιόλας. Τι να πω;» ενώ για την πιθανή ύπαρξη τρίτου προσώπου στη σχέση τους σχολίασε: «Είναι τόσο ανόητα και ευτελή όλα αυτά. Έχουμε πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε».

 

Ηλιάδη-Μηλιωτάκης: Full in love

Posted: 03 Jan 2012 05:07 AM PST

Ηλιάδη-Μηλιωτάκης: Full in love

«Δεν έχω μάτια για άλλη στο 'χω πει», θα μπορούσε να αφιερώνει ο Κώστας Μηλιωτάκης στην αγαπημένη του...

Διαβάστε περισσότεςρα στο Gossip-tv.gr

Πώς να φάτε υγιεινές τηγανιτές πατάτες

Posted: 03 Jan 2012 05:00 AM PST

Πώς να φάτε υγιεινές τηγανιτές πατάτες

Μπορεί οι τηγανιτές πατάτες να είναι ο κατεξοχήν εχθρός της δίαιτας, υπάρχει όμως μια λύση για να τις απολαύσετε χωρίς τύψεις. Τηγανίστε γλυκοπατάτες σε ελαιόλαδο και γλιτώστε πολλές από τις θερμίδες που περιέχουν οι άλλες πατάτες. Οι γλυκοπατάτες περιέχουν πολλές φυτικές ίνες και βιταμίνη Α, η οποία κάνει καλό στο σώμα και την καρδιά. Επίσης, τα αντιοξειδωτικά και τα διατροφικά στοιχεία στις γλυκοπατάτες μειώνουν τον κίνδυνο για καρκίνο.

Μόδα για ακριβά γούστα από το Πακιστάν

Posted: 03 Jan 2012 04:40 AM PST

Μόδα για ακριβά γούστα από το Πακιστάν

Στο Πακιστάν κάνουν ακόμα μόδα.

Μπορεί στην Ευρώπη η οικονομική κρίση να αποτελεί το μείζον θέμα σε κάθε συζήτηση, αλλά στην Ανατολή όλα δείχνουν πως η «μόδα» δεν καταλαβαίνει από χρηματιστήριο καθώς οι κυρίες του Bollywood θέλουν να είναι κομψές όλες τις ώρες της μέρας. Έτσι, η πόλη Lahore του Πακιστάν έγινε η πρωτεύουσα της μόδας καθώς εκεί εξελίχθηκε το μεγαλύτερο fashion week για νυφικά Ινδών και Πακιστανών σχεδιαστών.

Δημιουργίες υψηλής ραπτικής από πανάκριβα υφάσματα, φωτεινά χρώματα και χρυσοποίκιλτες λεπτομέρειες συνδυάζουν την παράδοση με τις τάσεις της μόδας δίνοντας λάμψη σε κάθε κυρία που θα τολμήσει να τα φορέσει.

Δεν ξέρουμε για εσάς, πάντως εμείς πιστεύουμε πως εάν τα εν λόγω φορέματα προσαρμόζονταν λίγο στην ελληνική πραγματικότητα θα είχαν μεγάλη επιτυχία! Απολαύστε τις φωτογραφίες από την Εβδομάδα Μόδας του Πακιστάν.

Εmotional Eating: ήρθε η ώρα να το αντιμετωπίσετε

Posted: 03 Jan 2012 04:20 AM PST

Εmotional Eating: ήρθε η ώρα να το αντιμετωπίσετε

Αν κάθε φορά που στεναχωριέστε τρώτε και ένα κομμάτι πίτσα, τότε πάσχετε από emotional eating. 

Μια τάση της εποχής που χτυπάει κυρίως πολλές γυναίκες, οι οποίες καταφεύγουν σε λάθος τρόπο για να λύσουν τα προβλήματα τους. Η έλλειψη αγάπης και η αίσθηση ότι κάτι λείπει οδηγούν να γεμίσουμε το στομάχι ξανά και ξανά δίχως ουσιαστικά να υπάρχει αίσθημα της πείνας. Κοινώς, νιώθεις άδειος και προσπαθείς να βρεις ένα υποκατάστατο και τι ποιο εύκολο από ένα πιάτο φαγητό. Στην περίπτωση αυτή μάλιστα όσο πιο παχυντικό και λιπαρό είναι το φαγητό τόσο το καλύτερο... πίτσες, burgers και οποιοδήποτε άλλο junk food μπαίνει στην καθημερινή λίστα.

Αν ανήκετε και εσείς στους «emotional eaters» μπορείτε να το αντιμετωπίσετε δυναμικά. Στρέψτε την προσοχή σας αλλού. Καταπιαστείτε με χόμπι και δραστηριότητες. Ξεκινήστε γυμναστήριο. Βάλτε στο ψυγείο σας φρούτα και λαχανικά για να ικανοποιούν τις λιγούρες σας. Αφήστε τα συναισθήματά σας να βγουν στην επιφάνεια. Εκφραστείτε ελεύθερα και μην καταπιέζεστε. Αυξήστε την κοινωνικές σας επαφές και, αν είναι δυνατόν, βρείτε ένα σύντροφο να σας δώσει αγάπη και τρυφερότητα. Στην τελική, αυτό (το τελευταίο) θα είναι το καλύτερο γιατρικό.

Η it bag του 2012 θα σας στείλει στους γιατρούς

Posted: 03 Jan 2012 04:00 AM PST

Η it bag του 2012 θα σας στείλει στους γιατρούς

Η gladstone bag ή αλλιώς doctor's bag είναι το απόλυτο trend στα αξεσουάρ για τη χρονιά που έρχεται.

Επειδή το shopping budget όλων είναι πιο περιορισμένο και από το ζωνάρι της Dita Von Teese, στην επιλογή των αξεσουάρ δεν υπάρχει περιθώριο για λάθος. Και δεδομένου ότι δύσκολα θα καταφέρετε να αγοράσετε παραπάνω από μία καλή τσάντα για όλο το χρόνο, αυτή η μία και μοναδική πρέπει να είναι η τέλεια επένδυση. Και για να μη μακρηγορούμε να σας πούμε πως η Gladstone bag ή αλλιώς doctor's bag είναι σίγουρα η καλύτερη αγορά που μπορείτε να κάνετε φέτος.

Ο λόγος που ορίζουμε ως trend τη τσάντα αυτή δεν είναι επειδή την είδαμε και τη λατρέψαμε στις ανοιξιάτικες πασαρέλες του John Galliano και του Louis Vuitton, αλλά και στη συλλογή του Yves Saint Laurent, αλλά επειδή είναι ένα από τα πιο κομψά βικτοριανά αξεσουάρ του που κάνουν comeback το 2012. Οι τσάντες αυτές που κάποτε φύλαγαν όλα τα εργαλεία των γιατρών τώρα γίνονται τα άνετα και σικ αξεσουάρ των γυναικών του 2012. Αν δεν είστε σίγουρες πως να τη συνδυάσετε να σας πούμε ότι η vintage αισθητική της τσάντας αναδεικνύεται από full skirts και cigarette pants.

Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Julia Roberts & Danny Moder

Posted: 03 Jan 2012 03:40 AM PST

Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Julia Roberts & Danny Moder

Μετά από αρραβώνες, ειδύλλια κι έναν γάμο, η Julia Roberts βρήκε την πραγματική αγάπη στο πρόσωπο του «ταπεινού» κάμεραμαν Danny Moder και τον παντρεύτηκε σε έναν ατελείωτο γάμο.

Η Julia Roberts παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Danny Moder, σε μια ιστορική μέρα για την Αμερική, την 4η Ιουλίου του 2004. Ο γάμος έγινε υπό άκρα μυστικότητα και ακόμα και οι ίδιοι οι καλεσμένοι δεν ήξεραν που πήγαιναν, καθώς η πρόσκληση ήταν για ένα πάρτι για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας. Η τοποθεσία; Μια μαγευτική έκταση 82 στρεμμάτων σε ένα ράντσο στο Taos του New Mexico.

Μετά από μια μεγάλη μέρα, όπου ζευγάρι και καλεσμένοι έπαιξαν ποδόσφαιρο και έκαναν barbeque, η ηθοποιός έπεισε τους φίλους της να μείνουν μέχρι τα μεσάνυχτα και τότε τους έβαλε να κάτσουν σε καρέκλες πάνω στο γκαζόν, οι οποίες είχαν τοποθετηθεί κυκλικά γύρω από ένα κιόσκι για συναντήσεις του 19ου αιώνα. Όταν άρχισαν να ανάβουν κεριά και κινέζικα φαναράκια, οι καλεσμένοι άρχισαν να υποψιάζονται πως κάτι «μαγειρευόταν». Τότε, ο Moder και η Roberts πήραν θέσεις κάτω από μια αψίδα από λευκά και ροζ φύλλα και στάθηκαν μέσα σε έναν κύκλο από κόκκινα, λευκά και ροζ ροδοπέταλα. Ο Moder γονάτισε και έκανε πρόταση γάμου στην Roberts κι εκείνη απάντησε «Ναι, ναι, ναι!». Από εκείνη τη στιγμή και μετά οι καλεσμένοι κατάλαβαν πως θα ήταν μάρτυρες ενός γάμου.

Η νύφη φορούσε ένα απαλό ροζ βαμβακερό φόρεμα της Judith Beylerian, κεντημένο με μαργαριτάρια και χάντρες. Το κεφάλι της στόλιζε ένα στέμμα από σύρμα, διακοσμημένο με χειροποίητα σκαλιστά κουμπιά-αντίκες, μαργαριτάρια και μικρά γυαλάκια. Ο γαμπρός φορούσε ένα κόκκινο πουκάμισο με φραμπαλάδες, επίσης από την Beylerian, σεταρισμένο με ένα μαύρο παντελόνι. Η τελετή διήρκησε 20 λεπτά και το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης που είχαν γράψει ο καθένας μόνος του.

Μετά το τέλος της τελετής, οι καλεσμένοι χόρεψαν υπό το φως των αστεριών σε ένα mix από Sande και Bob Marley και μετά τις 2 τα ξημερώματα αποσύρθηκαν σε ξενώνες και διαμερίσματα της αγροικίας.

Την επόμενη μέρα το πάρτι συνεχίστηκε με ακόμα ένα barbeque αλλά και μια όχι και τόσο επίσημη δεξίωση. Γλυκομπιζέλια, παιώνιες και γεράνια «πέταξαν» από το κατάστημα Cornucopia Flowers στο Manhattan και μπήκαν σε terracotta γλάστρες για να διακοσμήσουν τον χώρο. Η τοπική εταιρεία Wooden Spoon σέρβιρε ένα all-american γεύμα με ένα «όργιο» από hamburgers, hot dogs, λεμονάτο κοτόπουλο, μπριζόλες και καλαμπόκι. Για επιδόρπιο το ζευγάρι έκοψε τέσσερις διαφορετικές τούρτες-λεμόνι διακοσμημένες με ροζ γλάσο και φιγούρες από Ινδιάνικες θεότητες.

Μετά το δείπνο, η Toni Price Band έπαιξε κομμάτια της country και μπλουζ, και Roberts και Moder ανέβηκαν στη πίστα για να χορέψουν το πρώτο κομμάτι, το οποίο ήταν το «Don't You Think I Feel It Too?». Αργότερα μέσα στη μέρα η μουσική άλλαξε σε κλασικές επιτυχίες της R'n'B και όταν κατά το απόγευμα έφτασε ο Bruce Willis, ανέβηκε κατευθείαν πάνω στην πίστα μαζί με το ζευγάρι.

Όταν άρχισε να νυχτώνει, ο ουρανός γέμισε με πυροτεχνήματα και η νύφη έβαλε disco μουσική και χόρεψε με τους καλεσμένους και, φυσικά, τον άντρα της, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώες.

H Ζέτα Μακρυπούλια αποκαλύπτει: "Δε μου έγινε πρόταση γάμου απο τον Μιχάλη"

Posted: 03 Jan 2012 03:20 AM PST

H Ζέτα Μακρυπούλια αποκαλύπτει:

Ειδήσεις έκρυβε η συνέντευξη που έδωσε η Ζέτα Μακρυπούλια στο "Πρωινό mou". Για πρώτη φορά δημόσια απάντησε σχετικά με τις φήμες που υπήρχαν οτι δέχτηκε πρόταση γάμου απο τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, που έκανε ποδαρικό στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα για το 2012, αναφέρθηκε στη συνέντευξη που έδωσε και στη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη όπως έιναι λογικό. Η ίδια παραδέχτηκε ότι οι δυο τους θέλουν να κάνουν παιδιά και ότι ποτέ δεν της έκανε ο γνωστός τραγουδιστής πρόταση γάμου. Ενώ αναφέρθηκε στη γνωριμία, στη συγκατοίκηση τους, στο χαρακτήρα τους και άλλα πολλά σε μια αποκαλυπτική κουβέντα.

Η περιπέτειες των τελευταίων ταξιδιών τους στην Μεγαλόνησο

Για ολιγοήμερες διακοπές είχαν μεταβεί στην Κύπρο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια και πριν λίγο καιρό όπου υπήρχε η πρεμιέρα του «Dancing with the stars 2». Ο γνωστός τραγουδιστής αρχικά είχε πάει μόνος του στην Κύπρο και λίγο μετά τον ακολούθησε και η αγαπημένη του. Όταν ο Μιχάλης πήγε να την παραλάβει από το αεροδρόμιο με το καινούριο του αμάξι που είχε αγοράσει για τις εκεί μετακινήσεις τους, αποφάσισαν να πάνε μια βόλτα για να δοκιμάσουν το καινούριο τους απόκτημα. Κάποια στιγμή κι ενώ ο τραγουδιστής ήταν σταματημένος, ένα ταξί έπεσε με φόρα πάνω  του, και από τη δύναμη της πρόσκρουσης η Ζέτα χτύπησε στον αυχένα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης που διανύει την καλύτερη και πιο ώριμη περίοδο συναισθηματικά βρέθηκε και πριν ένα μήνα στην Κύπρο που γιόρτασε τα γενέθλιά του με μια μεγάλη συναυλία στο θέατρο Ριάλτο στην Λεμεσό. Οι θαυμαστές του , του ευχήθηκαν χρόνια πολλά και πρώτη σειρά από τα επίσημα βρέθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια μαζί με τον φίλο της και μακιγιέρ Μάικ Ορφανίδη. Τότε είδαν τον εαυτό τους να είναι ένα βήμα πριν τον γάμο μιας και υπήρχε αποκλειστικό ρεπορτάζ από Κύπριους δημοσιογράφους που μιλούσαν για αρραβώνα του ζευγαριού. Αυτό διαψεύστηκε κατηγορηματικά όμως από τον τραγουδιστή όταν επέστρεφε με διαφορετική πτήση από την Ζέτα στο αεροδρόμιο.

 

Το 2012 μπαίνει με φόρα για το ερωτευμένο ζευγάρι. Πολλά σχέδια για την Ζέτα Μακρυπούλια με φωτογραφήσεις και το «Dancing with the stars» και εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό για τον καλλιτέχνη. Σχέδια για γάμο μάλλον δεν κάνουν όπως μας λένε φίλοι τους και στενοί συνεργάτες τους αλλά κανείς δε μπορεί να γνωρίζει τις κινήσεις τους . Το ταξίδι στην Αμερική που είχε υποσχεθεί ο Κύπριος καλλιτέχνης στην αγαπημένη του αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί ίσως το Πάσχα αν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Ένα φτάρνισμα, πολλοί άρρωστοι

Posted: 03 Jan 2012 03:01 AM PST

Ένα φτάρνισμα, πολλοί άρρωστοι

Το να βάζουμε το χέρι μπροστά από το στόμα κάθε φορά που φταρνιζόμαστε δεν είναι μόνο θέμα καλής συμπεριφοράς, αλλά και βασική πρόληψη κατά των ιώσεων. Οι ιοί μεταδίδονται μέσω του αέρα με το φτάρνισμα και το βήξιμο. Ένα βήξιμο απελευθερώνει περίπου 100.000 ιούς μέσα στον αέρα, ένα φτάρνισμα τους διπλάσιους, ενώ κάθε χρόνο ο ιός της γρίπης κολλάει στο 5-15% των ανθρώπων του παγκόσμιου πληθυσμού.

Ποια Είναι η Ρουβίτσα; (Αποκλειστικά στο gossip-tv και στο cosmopoliti blog)

Posted: 03 Jan 2012 02:40 AM PST

Ποια Είναι η Ρουβίτσα; (Αποκλειστικά στο gossip-tv και στο cosmopoliti blog)

Πρωτοχρονιά στο Σάκη Ρουβά και εκεί ήταν και η... Σάσα Σταμάτη – που κάθισε δίπλα στο Γιάννη Λάτσιο και του χρεώθηκε «ξανθιά»...

 

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Απαλλαγείτε από τις τοξίνες των γιορτών

Posted: 03 Jan 2012 02:20 AM PST

Απαλλαγείτε από τις τοξίνες των γιορτών

Καλά φάγαμε, καλά ήπιαμε, τώρα όμως ήρθε η ώρα για κάτι που ο οργανισμός μας έχει μεγάλη ανάγκη: Την αποτοξίνωση.

Αυτή η μανία που μας πιάνει με το φαγητό κατά τη διάρκεια των γιορτών δεν έχει εξηγηθεί ακόμα, επιστημονικά ή με κάποιον άλλο τρόπο, είναι όμως ένα γεγονός που γίνεται κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία.

Μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων, όλοι τρώμε και πίνουμε σαν να μην υπάρχει αύριο ή σαν να θέλουμε να αναπληρώσουμε ότι φαγητό και ποτό χάσαμε μέσα στη χρονιά που φεύγει. Έτσι δεν σκεφτόμαστε τα ποσοστά χοληστερίνης, για παράδειγμα, στα φαγητά που τρώμε, και τη ζάχαρη και τις θερμίδες που κουβαλάνε μαζί με τα διάφορα ποτά που καταναλώνουμε.

Τα αποτελέσματα αυτής της κραιπάλης των δύο εβδομάδων είναι μια συνεχής αίσθηση κόπωσης, πονοκέφαλοι, χαμηλή αυτοσυγκέντρωση, στομαχικές διαταραχές, προβλήματα στην πέψη, υποτροπιάζουσες λοιμώξεις κ.α.

Γι' αυτό, λοιπόν, μια περίοδος αποτοξίνωσης μετά τις γιορτές είναι ότι ακριβώς χρειάζεται ο οργανισμός μας για να επανέλθει στα φυσιολογικά του και να λειτουργήσει ξανά σωστά (μέχρι το επόμενο γιορτινό τσιμπούσι). Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως πρέπει να βιαστείτε να διώξετε τις τοξίνες. Αντίθετα, μάλιστα, η αποτοξίνωση γίνεται αργά και σταθερά, ούτως ώστε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ακολουθήστε τα παρακάτω τρία απλά tips, φροντίστε να τα τηρείτε σε καθημερινή βάση, και σύντομα θα αρχίσετε να νιώθετε την αλλαγή μέσα σας αλλά και να την βλέπετε στον καθρέφτη.

  • Ισορροπημένη σύνθεση φαγητών: Φροντίστε να τρώτε υγιεινά φαγητά, όπως φρέσκα ή αποξηραμένα φρούτα, ωμά ή μαγειρεμένα στον ατμό φαγητά, φρέσκους χυμούς, smoothies και σούπες. Για πρόσληψη πρωτεΐνης καλό είναι να τρώτε φασόλια, ρεβίθια και φακές. Αν θέλετε να τρώτε κρέας, διαλέξτε ψάρι ή κοτόπουλο μαζί με καφέ ρύζι που δίνει ενέργεια και φυτικές ίνες.
  • Πίνετε πολύ νερό: Το μεταλλικό νερό είναι το καλύτερο φυσικό «ποτό», αλλά μπορείτε να έχετε και εναλλακτικές όπως φρέσκους χυμούς χωρίς ζάχαρη, και φυτικά τσάγια από μέντα και χαμομήλι.
  • Καταναλώστε συμπληρώματα προβιοτικών και αντιοξειδωτικών: Επιλέξτε αυτά τα συμπληρώματα για βελτίωση της ηπατικής λειτουργίας και της πέψης. Μπορείτε να τους προσθέσετε τυρί, το οποίο θα βοηθήσει στην πέψη και θα αυξήσει την άμυνα του σώματος. Για πιο αποτελεσματική αποτοξίνωση, καλό θα είναι να μην καταναλώνετε καφεΐνη, αλάτι, τεχνητές γλυκαντικές ουσίες και αλκοόλ.

  • Μια κλασική αποτοξίνωση κρατά συνήθως 10 ημέρες, αν θέλετε όμως να διατηρήσετε μακροπρόθεσμα τα οφέλη της, θα πρέπει να κάνετε τις παραπάνω συμβουλές κομμάτι της ζωής σας.

    Το Facebook σας βάζει για ύπνο

    Posted: 03 Jan 2012 02:05 AM PST

    Το Facebook σας βάζει για ύπνο

    Ένα κρεβάτι για ειδικές περιστάσεις.

    Εάν έχετε εθιστεί στα social networks και δε μπορείτε να ζήσετε χωρίς το facebook, τότε η λύση βρίσκεται στο κρεβάτι σας. Ο Κροάτης σχεδιαστής Tomislav Zvonari δημιούργησε το «FBed» για να μη νιώσετε ποτέ ξανά μόνοι, αφού έχει φροντίσει για όλα.

    Το γαλάζιο κρεβάτι, όχι μόνο έχει το χαρακτηριστικό «f» σχεδιασμένο, αλλά με ειδική υποδοχή μπορεί να συνδέσει τον υπολογιστή σας σε απόσταση αναπνοής από εσάς έτσι ώστε να μη μείνετε λεπτό χωρίς το αγαπημένο σας gadget.

    Δε θα σας το προτείναμε, καθώς ο ύπνος σας θα πρέπει να είναι ξεκούραστος μακριά από «like» και «poke», αλλά αν εσάς σας αρέσει, δε μας πέφτει λόγος.

    Related Articles :


    Stumble
    Delicious
    Technorati
    Twitter
    Facebook

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
    Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

    LOST EMPIRE

    Γράψε το e-mail σου:

    Σας ευχαριστώ!

    Συγγραφείς

    Συνεχώς

    30 ημέρες

    7 ημέρες

    Comments Posts

    Top 10 σχολιαστές