Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

The Music Center


The Music Center


Δεν ήταν ροκ! Ήταν πέτρινη χρονιά

Posted: 03 Jan 2012 04:05 AM PST

Δεν ήταν ροκ! Ήταν πέτρινη χρονιά!

Το να στήνεις στο τέλος της χρονιάς μια λίστα με τα «κορυφαία ροκ-ποπ τραγούδια» της, δεν είναι ούτε εύκολο, ούτε πρωτότυπο, αλλά κυρίως ούτε και αντικειμενικό.

Δεν ήταν ροκ! Ήταν πέτρινη χρονιά!

Όλοι, λίγο-πολύ, κάνουμε ετήσιες μουσικές λίστες (οπότε γιατί η δικιά μου να είναι καλύτερη από τη δικιά σου;), όλοι έχουμε τραγούδια που μας άρεσαν περισσότερο και που τα ψάξαμε, τα βρήκαμε και τα λιώσαμε στο repeat, ενώ από τα αυτιά μας αναπόφευκτα περάσανε και τα «άλλα» τραγούδια, εκείνα που στα πρώτα δευτερόλεπτα της εισαγωγής τους η λέξη«ηχορύπανση» ήταν η πιο επιεικής περιγραφή που τους ταιριάζει. ΟΚ, γούστα είναι αυτά.  Το 2011, κατά γενική ομολογία, βγήκαν καλά ροκ τραγούδια, ίσως και καλύτερα από το 2010. Οπότε η τελική επιλογή των παρακάτω 11 ήταν πολύ πιο ζόρικη. Για να εξηγούμαστε πάντως, να μην παρεξηγούμαστε: ο χαρακτηρισμός «καλύτερα της χρονιάς» δεν υπάρχει πουθενά μέσα στο κείμενο, γιατί είναι υποκειμενικός. Απλά εδώ προσπάθησα ελαφρώς να κάνω το υποκειμενικό, αντικειμενικό (σαν να τετραγωνίζεις τον κύκλο!).  Η παρακάτω λίστα έχει συσταθεί με βάση τις εξής παραμέτρους: τις αντιδράσεις των ακροατών όταν παρουσίαζα αυτά τα κομμάτια στη ραδιοφωνική εκπομπή μου (Red Fm 96.3, 20.00-22.00 καθημερινά), τη γενικότερη και ειδικότερη δημοτικότητά τους ως τραγούδια, αλλά και το γκελ των ερμηνευτών τους στα παγκόσμια μουσικά μέσα και δρώμενα. Τέλος, σε μια τέτοια λίστα φυσικά κι έχει μπει μια γερή δόση από το προσωπικό μου κριτήριο, με εμβόλιμη μια πιο κριτική ματιά μου. Στα σχόλια κάτω από κάθε τραγούδι, η φαντασία μου οργίασε..! Εσείς πάλι ξεκινήστε από τα στερεότυπα: ανεβάστε το volume του υπολογιστή σας γιατί το ροκ θέλει δυνατή ένταση. Κλισέ, αλλά πραγματικότητα.

1. Red Hot Chili Peppers - The Adventures Of Rain Dance Maggie

Οι μέρες μετρούν σπιντάτα ανάποδα μέχρι τις 4/9/2012, μέρα όπου οι Red Hot Chili Peppers θα πατήσουν πόδι στο επιβλητικό stage που θα έχει στηθεί για πάρτη τους, για το πολυαναμενόμενο performance τους στο ΟΑΚΑ. Η σημαντικότερη όμως απορία ήδη πλανάται στον αέρα, 9 μήνες πριν τη συναυλία: ο Antony Kiedis θα τη διατηρήσει κομψή, ψαλιδισμένη και ακέραια τη βουκολική μουστάκα του ως το σόου επί ελληνικού εδάφους ή όχι; Αλήθεια, πόσο πιθανό είναι να έχει επηρεαστεί από το λαϊκό άσμα με τον «Καπετανάκη που 'χει ντούγκλα στο μουστάκι», πολύ πριν έρθει στην Ελλάδα; Πέρα πάντως από το σουρεάλ ντελίριο, στο βίντεο του συγκεκριμένου κομματιού οι RHCP απολαμβάνουν το αποκαλούμενο «terrace concert» (ελληνιστί, «ταρατσάτο»;), το οποίο ως ιδέα και κόνσεπτ το έχεις ξαναδεί σε βίντεο και μάλιστα των U2, «Where the streets have no name», αλλά αυτό δεν έχει και πολλή σημασία. No παρθενογένεση πια! Σημασία έχει ένα πράγμα, ότι τα χοροπηδητά του Antony Kiedis στην ταράτσα, μάλλον έξαλλο έχουν κάνει το ρετιρέ, το οποίο πιο πιθανό είναι οι ένοικοί του να βαράνε με τα κοντάρια από τις σκούπες το ταβάνι για να σταματήσει το ποδοβολητό!

2. Days Are Forgotten - Kasabian

Πιθανώς, χρόνια μετά από την οικονομική κατρακύλα που βιώνουμε τώρα, όταν ΔΝΤ και Μνημόνια (πιθανόν) θα είναι μια κακή ανάμνηση, όπως η Κατοχή για τους παππούδες μας, αυτό το τραγούδι θα μπορούσε να αποτελεί την πιο στοχευμένη ειρωνεία σε ένα βιντεοκλιπίστικο documentary, όπου θα περνάνε γρήγορα και με επιδέξιο μοντάζ, σκληρές εικόνες και αλλεπάλληλα καρέ από την ταλαιπωρημένη ελληνική πραγματικότητα του 2011: συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα, καπνογόνα, ΓΑΠ-Βενιζέλος-Σαμαράς-Καρατζαφέρης-Παπαδήμος στο βήμα της Βουλής, Μέρκελ και Σαρκοζί με σαρδόνια χαμόγελα, δείκτες χρηματιστηρίων που έχουν πάρει την κατηφόρα, επιχειρήσεις με κατεβασμένα ρολά, η τρόικα να περπατά δίπλα στην Καραγεώργη Σερβίας, ουρές στο ταμείο ανεργίας, άστεγοι σε χωμένες εσοχές, κλπ. Όπως και να έχει, όσα χρόνια κι αν περάσουν σε αυτό τον τόπο, «Days Are NOT Forgotten». Και μιλάμε για αυτές τις μέρες που ήρθαν και μάλλον και που θα 'ρθουν. Άσχετο, αλλά το τραγούδι των Kasabian είναι τουλάχιστο ύμνος.

3. Adele - Rolling in the Deep

Πρέπει να είσαι κουφός για να μην παραδεχτείς ότι η Adele έχει μια από τις σημαντικότερες φωνές της νέας δεκαετίας. Τα Γκράμι για Καλύτερο Πρωτοεμφανιζόμενο και Καλύτερη Γυναίκα Ποπ Καλλιτέχνη -για το 2009- τα οποία μετράει στην κατοχή της ήταν απλά η επισφράγιση μιας κοινής παραδοχής. Πέρα όμως από τα τρόπαια πάνω από το τζάκι της, όταν -ακολουθώντας την «μπότα» του ρυθμού και την εισαγωγή του τραγουδιού- πλημμυρίζει το δωμάτιο με το «there's a fire starting in my heart ...;» συνειδητοποιείς ότι κρύβει ένα «μέταλλο» η φωνή της παρόμοιο με της Amy Winehouse και ένα old-school πάθος στην ερμηνεία παρόμοια με της Alanis Morissette. Ετυμηγορία; Ένα τραγούδι-τσίχλα του 2011 (έχει κολλήσει στον εγκέφαλο) που παίζει ακόμα στο repeat, μετρώντας ώρες πριν γυρίσει η χρονιά, 3 λεπτά και 54 δευτερόλεπτα που καρφώθηκαν φέτος στις μουσικές λίστες όλων των ραδιοφώνων, ανεξαρτήτως format και μουσικού στυλ. Όχι άδικα.

4. Arctic Monkeys - Don't Sit Down 'Cause I've Moved Your Chair

Καταρχήν αν προσπαθήσεις με μια ανάσα να μεταφέρεις στον ραδιοφωνικό αέρα τον τίτλο του τραγουδιού αυτού, μια ανάσα δεν σου φτάνει (μιλάω εκ πείρας)! Κατά δεύτερον, ο τίτλος φέρνει στο νου παιδική ζαβολιά! Κατά τρίτον ο μπροστάρης των Arctic Monkeys, Alex Turner (με το ένα πόδι του στο άλλο του μουσικό project, τους Last Shadow Puppets) ανακοίνωσε στη βρετανική εφημερίδα Sun, χοντρά χοντρά, ότι «κατεβάζουν ρολά» οι Arctic Monkeys ως το 2013, ως μπάντα κάνουν break. Φυσικά και μυρίζομαι reunion του Alex Turner με τους Kane και Ford και κυκλοφορία του 2ου άλμπουμ των Last Shadow Puppets. Μπορεί όμως και όχι. Εξάλλου σε ένα break μπάντας αυτού του βεληνεκούς, μερικές φορές μια αιώρα στις Μαλδίβες φαντάζει πολύ πιο ονειρεμένη από απανωτά takes και πειραματικές ενορχηστρώσεις σε ένα μουντό indie-alternative στούντιο ηχογράφησης κάπου στο βροχερό ανατολικό Λονδίνο. Εξάλλου, λεφτά υπάρχουν (στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς)! Σχετικά με το τραγούδι, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι βασικό μουσικό θέμα του επόμενου James Bond. Δυνατό, περιπετειώδες, με τα σωστά κιθαριστικά «γυρίσματα» που ανεβάζουν αδρεναλίνη ώστε κι ο Daniel Graig να πηδήξει στην ώρα του από ένα αεροπλάνο (άνευ αλεξίπτωτου;) με ένα ποτήρι μαρτίνι στο ένα χέρι και την κλασική κούκλα στην αγκαλιά του!

5. Foster the People - Pumped Up Kicks

Ο Μαρκ Φόστερ ήταν ένας ταπεινός γραφιάς διαφημιστικών σποτ όταν συνέθεσε αυτό το τραγούδι-σφραγίδα για το 2011. Αρχικά, αν και το ανέβασε σε διάφορους διαδικτυακούς τόπους για να κινήσει το ενδιαφέρον κυνηγών μουσικών ταλέντων, δεν έβρισκε ιδιαίτερη ανταπόκριση. Μέχρι τη στιγμή που το ανέβασε στο προσωπικό του site, όπου το τραγούδι κέντρισε το ενδιαφέρον του αμερικανικού περιοδικού teen γυναικείας μόδας, Nylon, το οποίο περιοδικό και χρησιμοποίησε το Pumped Up Kicks σε μια online διαφημιστική του καμπάνια. Αυτό όλο τσίγκλησε ακόμη περισσότερα blogs που το έκαναν ακόμη πιο δημοφιλές και το αποτέλεσμα ήταν ένα αναπόφευκτο «ντόμινο επιτυχίας». Η indie-pop συναντά την indie-dance, η οποίες από κοινού δίνουν γωνιακό ραντεβού στην indietronica και το αποτέλεσμα είναι αυτό ακριβώς που παρουσιάζουν ως αντιπροσωπευτικό τους ήχο οι Foster The People: κάτι χαρούμενο, κάτι ρυθμικό, κάτι σέξι, κάτι χορευτικό, κάτι ανέμελο, αλλά και κάτι ποζαριστό (για τα καλοαναθρεμμένα τέκνα της indie-rock σκηνής).

6. Post Break Up Sex - The Vaccines

Η αλήθεια σχετικά με το «σεξ μετά το χωρισμό», στα μέτρα και σταθμά των Vaccines, είναι αμφιλεγόμενη και ενίοτε διφορούμενη. Σεξ με ποιον; Με τον/την πρώην ή με «νέο αίμα»; Στη δεύτερη περίπτωση τα πράγματα είναι απλά και ξάστερα και μιλάμε για μια ωραιότατη «συναλλαγή». Στην πρώτη περίπτωση τα πράγματα είναι μπερδεμένα και επίφοβα, κάτι σαν δίκοπο μαχαίρι: ή που ξανασμίγεις με τον/την πρώην ή που δεν ξαναμιλιέσαι στον αιώνα τον άπαντα. Δεν σε χαλάει, ενίοτε. Οι Vaccines είναι ταλαντούχα παλικάρια από το δυτικό Λονδίνο με μουσικές που φέρνουν στο νου ένα κοκτέιλ από The Jesus & Mary Chain, The Strokes και Ramones. Οι ίδιοι πάλι, βγάζουν μανιφέστο και περιγράφουν με λεπτομέρεια τις επιρροές τους (για να είμαι ειλικρινής, τόση λεπτομέρεια που χάνεις τη μπάλα): «λίγο από '50s rock n' roll, λίγο από '60s garage και δόσεις από τον ήχο των τότε girl groups, μια στάλα από '70s punk, λίγο '80s hardcore κι σε όλο αυτό πινελιές από pop μουσική». Αν ανέφεραν επίσης ως επιρροές τους «τσάρλεστον και φοξ τροτ από τα '30s», τότε θα είχαν επισήμως ξεζουμίσει όλο τον 20ο αιώνα.

7. Every Teardrop Is A Waterfall - Coldplay

Παραδέχομαι το εξής: το τραγούδι αυτό των Coldplay είναι δυνατό, είναι ρυθμικό, είναι χαρούμενο, το δε κλιπ του είναι πνιγμένο στο χρώμα (άρα φαντάζει ευοίωνο, στα όρια του δαλτονισμού), ο Chris Martin χοροπηδάει σαν το κατσίκι (άρα σε πριζώνει και σένα χωρίς φιοριτούρες), η street art κυριαρχεί παντού στο background (άρα η αισθητική του δεν έχει προσεγγιστεί άτσαλα). Αποτελεί ένα από τα πιο πολυπαιγμένα τραγούδια του ραδιοφώνου, των μουσικών καναλιών και του μουσικού Τύπου για το 2011 και δικαίως. Απλά υπάρχει ένα μικρό «αγκάθι» στην όλη υπόθεση: λίγο η εισαγωγή και λίγο το καθοδόν riff του που παίζει επαναλαμβανόμενα στο «βάθος κήπος» δεν σου φέρνουν στο μυαλό το γνωστό καρναβαλικό Ritmo de La Noche; «Καλώς ήρθες πάλι τρελό καρναβάλι ...; οι μικροί λιλιπούτιοι καρναβαλιστές» και συναφή παρελκόμενα του κλεισίματος του Τριωδίου! Ίσως είναι λίγο τραβηγμένη από τα μαλλιά η αντίδρασή μου, κάτι που δεν αναιρεί τη σπουδαιότητα του τραγουδιού των Coldplay. Aπό την άλλη, υπάρχει και η εξής σουρεάλ αντίληψη (που μπορεί και να πέρασε σαν σφαίρα από το μυαλό του Chris Martin και να μονολόγησε προς τον ίδιο του τον εαυτό: «Ε, αφού όλοι μας έχουν κατακλέψει ενορχηστρώσεις από τα κομμάτια μας, ε λοιπόν τώρα θα κλέψουμε κι εμείς»!

8. The Death Of You And Me - Noel Gallagher

Όλα συγκλίνουν στο εξής: Ο Noel ήταν το μυαλό και ο Liam η μόστρα των Oasis. Έτσι λογικά εξηγείται το ότι, αφού τα αδέρφια Gallagher τίναξαν την εξ αίματος συγγένειά τους στον αέρα, ο δε Liam με τα αποκαΐδια των Oasis έστησε τους Beady Eye και ακολούθησε την πεπατημένη των Oasis σε ήχο και ενορχήστρωση (χωρίς να κόψει ούτε καν τούφα από την τελειωμένη '60s Beatles-κόπια κώμη του, trademark της Oasis εποχής), ενώ ο Noel πλέον κολυμπάει σε ελαφρώς πιο «παρακείμενα νερά» για τα μουσικά δεδομένα του. Εξάλλου η τύχη βοηθά τους τολμηρούς. Πόσο μάλλον όταν αυτός ο τολμηρός είναι και δουλευταράς. Το τραγούδι The Death Of You And Me ήταν το παρθενικό single της σόλο καριέρας του, ενώ συνειρμοί μου με οδηγούν να καταλήξω στο ότι ή ψυχαναγκαστικός ή προληπτικός πρέπει να είναι ο Noel Gallagher, διότι δεν εξηγείται αλλιώς το ότι έκανε παγκόσμια πρεμιέρα του βιντεοκλίπ αυτού του τραγουδιού στις 25 Ιουλίου 2011, ώρα 8.21 μ.μ. ακριβώς, ώρα φυσικά GMT!

9. Foo Fighters - Walk

Καταρχήν ο frontman της μπάντας, David Grohl, είναι genius, αφού έχει καταφέρει να κρατά στη «βιτρίνα» της ροκ σκηνής τους Foo Fighters του, μια κατά τα άλλα '90s alternative-rock και σαφώς post-grunge μπάντα, η οποία, ξεκινώντας, χτίστηκε στη σκιά ενός ισοπεδωτικού -σε διασημότητα και υστεροφημία- αυτόχειρα Curt Cobain. Στην εξίσωση του συνεχούς «φρεσκαρίσματος», ρόλο πρωταγωνιστικό παίζουν οπωσδήποτε και τα καλογυρισμένα-κονσεπτικά βιντεοκλίπ που πουσάρουν κάθε φορά τα νέα μουσικά «διαμάντια» του David Grohl και της κουστωδίας του. Το συγκεκριμένο βίντεο του απολαυστικού Walk είναι δις αβανταδόρικο, διότι παρωδεί με την «κατά-Grohl» σοβαρο-κωμική ερμηνεία, την πασίγνωστη ταινία «Falling Down» του 1993, με τον Μάικλ Ντάγκλας, οποίος στην ταινία, αφού βαράει ταβάνι με τις ατέλειες της ρηχής πραγματικότητας, αποφασίζει -με νεύρα κρόσσια- να κάνει λαμπόγυαλο ό, τι βρίσκει στο πέρασμά του. Καραμπίνα included! Για την ιστορία, το κλιπ του Walk έφυγε φέτος από τα MTV Video Music Awards με την διάκριση Καλύτερο Ροκ Βίντεο της Χρονιάς. Άξια επιβράβευση ενός ολοκληρωμένου ροκ ήχου.

10. The Black Keys - Lonely Boy

Στην ούγια αναφέρει «αυθεντικό αμερικανικό rock n' roll», με τις καλοκουρδισμένες κιθάρες του διδύμου να το βγάζουν ασπροπρόσωπο. Οι Black Keys «μαστορεύοντας» μουσικές στο στούντιο τους στο Νάσβιλ του Τενεσί (τοποθεσία όπου οι τραγουδοποιοί γεννούν τραγούδια όπως οι κότες τα αβγά -ίσως και να φταίει το νερό!), ανακατεύουν blues, garage, alternative και indie και παράγουν μουσικές προς κατανάλωση, οι οποίες, θολά, κουβαλούν λίγο από Clash, λίγο από Cramps, σε ένα ντελιριακό all-american κιθαριστικό σιρκουί. Αυτό τον «αέρα» έχει το τελευταίο τους άλμπουμ, το El Camino, το οποίο φιγουράρει «σχεδόν» στη δεκάδα της λίστας με τα 50 κορυφαία άλμπουμ της χρονιάς για το περιοδικό Rolling Stone (νούμερο 12), με το Lonely Boy να αποτελεί το πρώτο single του.

11. The Pierces - You'll Be Mine

Το μίγμα είναι εκρηκτικό: δυο πολύ σέξι αδερφές (μια για κάθε γούστο, μια μελαχρινή και μια ξανθιά -και οι δυο με γκριζογάλανα μάτια), οι οποίες λικνίζουν τα καλοσχηματισμένα κορμιά τους μέσα σε αέρινα -σχεδόν σιθρού- φορέματα τα οποία αποπνέουν μια hippies εσάνς από μετα-Γούντστοκ σέξι νωχελικό κυνηγητό σε απέραντους λουλουδότοπους, το κομμάτι τους, μια αισθαντική ποπ-ροκ μελωδία με γερές δόσεις από folk-rock και με εκλάμψεις από psychedelic, ένα τραγούδι με επαναλαμβανόμενα πλέον παιξίματα στα ραδιοφωνικά powerplays και -έξτρα πειθώ προς τους δύσπιστους ροκάδες- ένας ταξιδιάρικος ήχος που βάζει στο ίδιο μίξερ την Kate Bush, τους Fleetwood Mac και τους indie νέο-ήρωες Empire of the Sun. Tον Ιούνιο πήραν επισήμως το «χρίσμα», αφού ανέβηκαν στη σκηνή του Glastonbury Festival, ενώ τον Ιούλιο κατέβηκαν τη σκηνή του iTunes Festival απλά και μόνο για να τις διαδεχτούν οι headliners Coldplay, μιας και οι κούκλες αδερφές Pierce τους έκαναν το support. Χρηστικό tip: το συγκεκριμένο τραγούδι τους ακούγεται καλύτερα με background έναν ανεκπλήρωτο έρωτα..!

Ο Βασίλης Καζούλης επιστρέφει

Posted: 03 Jan 2012 03:52 AM PST

Ο Βασίλης Καζούλης επιστρέφει

Η νέα χρονιά θα βρει τον Βασίλη Καζούλη να τραγουδάει για όλους όσους έχουν αγαπήσει τις επιτυχίες του.

Ο Βασίλης Καζούλης επιστρέφει

.

Στις 2 και 3 Ιανουαρίου, ο τραγουδιστής θα βρεθεί στην σκηνή του «Shakespeare» και υπόσχεται ένα μουσικό ταξίδι με μπαλάντες που έχουν τραγουδήσει όλοι.

Tracy Chapman - Happy

Posted: 03 Jan 2012 03:45 AM PST

Tracy Chapman - Thinking of you

Posted: 03 Jan 2012 03:43 AM PST

I Am Yours (If You Are Mine)

Posted: 03 Jan 2012 03:41 AM PST

Η ζωή του Ελτον Τζον στη μεγάλη οθόνη

Posted: 03 Jan 2012 03:27 AM PST

Τον Τζάστιν Τιμπερλέικ θα επέλεγε να παίξει το ρόλο του στην ταινία με θέμα τη ζωή του, δήλωσε ο Ελτον Τζον σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Los Angeles Times. Ο 64χρονος διάσημος τραγουδιστής αποκάλυψε πως ήδη έχει επιλεγεί ο σκηνοθέτης της ταινίας και μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές στο σενάριο. Ο Λι Χολ που έγραψε το "Μπίλι Ελιοτ" είναι ο σεναριογράφος και το κάστινγκ θα αρχίσει σύντομα. Αναφερόμενος στο ποιος θα ήθελε να τον ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη, ο Ελτον Τζον έδειξε την προτίμηση του στον Τζάστιν Τιμπερλέικ, ο οποίος είχε τον ίδιο ρόλο στο Rocket Man, ένα βίντεο του Ντέιβιντ ΛαΣαπέλ και "ήταν καταπληκτικός", σύμφωνα με τον Βρετανό τραγουδιστή. Στην ταινία, που θα είναι μια "σουρεαλιστική βιογραφία" θα παρουσιαστούν και ορισμένα νέα τραγούδια. Ο Ελτον Τζον είναι υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα για το τραγούδι "Hello, Hello" της ταινίας "Gnomeo and Juliet", το οποίο ερμήνευσε μαζί με την Lady Gaga. Ο διάσημος τραγουδιστής μίλησε και για τον γιο του Ζάκαρι που υιοθέτησε με τον σύντροφό του Ντέιβιντ Φέρνις και ανήμερα τα Χριστούγεννα έγινε ενός έτους. "Τον λατρεύω είναι το φως της ζωής μας", είπε χαρακτηριστικά.

Active Member- Sadahzinia - Magiatiko................

Posted: 03 Jan 2012 02:30 AM PST

.......ti soy na pv re kopela  moy ..........ta leei re ................ayta einai....respect.....

........." ferthn moira moy  kokkinh....................apotoma se ksypnhsa to kserw...............".....

Sadahzinia Magikos aulos ................

Posted: 03 Jan 2012 02:23 AM PST

............               ..    ....              ..        .            .       ................................

ACTIVE MEMBER ASTEGH BALANTA ....................

Posted: 03 Jan 2012 02:18 AM PST

Coldplay - See You Soon ...............

Posted: 02 Jan 2012 06:34 PM PST

Coldplay - Viva La Vida

Posted: 02 Jan 2012 06:29 PM PST

James - Senorita ..................

Posted: 02 Jan 2012 06:03 PM PST

Moves Like Jagger - Maroon 5 featuring Christina Aguilera lyrics

Posted: 02 Jan 2012 11:32 AM PST

## Lyrics ##

Just shoot for the starsIf it feels rightThen aim for my heartIf you feel like ittake me away, make it okayI swear I'll behaveYou wanted controlSo we waitedI put on a showNow we're nakedYou say I'm a kidMy ego is bigI don't give a sh*tAnd it goes like thisTake me by the tongueAnd I'll know youKiss me till you're drunkAnd I'll show you all them moves like jaggerI've got the moves like jaggerI've got the mooooooves... like jagger I don't need try to control youLook into my eyes and I'll own you With them the moves like jaggerI've got the moves like jaggerI've got the mooooooves... like jagger Maybe it's hardWhen you feel like you're broken and scarredNothing feels rightBut when you're with meI make you believeThat I've got the key So get in the carWe can ride itWherever you wantGet inside itAnd you want to steerBut I'm shifting gearsI'll take it from hereAnd it goes like thisTake me by the tongueAnd I'll know youKiss me till you're drunkAnd I'll show you all the moves like jaggerI've got the moves like jaggerI've got the mooooooves... like jagger I don't need try to control youLook into my eyes and I'll own you With them the moves like jaggerI've got the moves like jaggerI've got the mooooooves... like jaggerYou wanna know how to make me smileTake control, own me just for the nightAnd if I share my secretYou're gonna have to keep itNobody else can see this So watch and learnI won't show you twiceHead to toe, ooh baby, roll me rightAnd if I share my secretYou're gonna have to keep itNobody else can see this And it goes like this Take me by the tongueAnd I'll know youKiss me till you're drunkAnd I'll show you All the moves like jaggerI've got the moves like jaggerI've got the mooooooves... like jagger I don't need try to control youLook into my eyes and I'll own you With them the moves like jaggerI've got the moves like jaggerI've got the mooooooves... like jagger

LMFAO - La La La

Posted: 02 Jan 2012 11:24 AM PST

^^ lyrics ^^
I feel like I just seen the sun for the first time You make my life bright cuz you shine It's me and you baby, it's our time I'm living my dream, girl cuz you mine You got me skippin down the street And singin love songs all out of key I didn't smoke nothin but I feel so high And I know why It's a love thing, it's got to be Your heart's all locked and I got the key It feels like I just won the lottery Cuz I got my girl and she got me You my new obsession All I want to do You my new obsession, girl I feel on top of the world wit you baby I want to dance and party tonight I feel on top of the world wit my lady I'm gonna rock your body all night She makes me wanna sing La, la la la (8x) Oh, I can't get you out my mind Everything you do is feelin right Remember that way you caught my eye? I remember that way you was walkin by Ooh girl, watch out now You looked at me, turned around and smiled Gave me eyes, my heart went wild Hypnotized, this love starts now And how do I know you're real? It really doesn't matter, it's the way I feel You make me feel super like the man of steel Got me goin stupid, pickin daffodils You my new obsession All I want to do You my new obsession, girl I feel on top of the world wit you baby I want to dance and party tonight I feel on top of the world wit my lady I'm gonna rock your body all night She makes me wanna sing La, la la la... (etc.) You my new obsession (5x) All I want to do You my new obsession, girl I feel on top of the world wit you baby I want to dance Dance... (etc.) I feel on top of the world wit you baby I want to dance and party tonight I feel on top of the world wit my lady I'm gonna rock your body all night

Έλενα Παπαρίζου ft. ΟΝΙΡΑΜΑ - Φυσικά Μαζί

Posted: 02 Jan 2012 10:37 AM PST

Thirio Feat Foureira Eleni - Mia Nixta Mono

Posted: 02 Jan 2012 11:42 AM PST

Έλα μαζί μου μια νύχτα μόνο

Come with me only for one night μακριά σου λιώνω απ τον πόνο away from you im melting bcs of the pain σε θέλω απόψε εδώ, σε θέλω I want you tonight here, I want you Έλα μια νύχτα μαζί μου κόβεται η πνοή μου Come for a night with me, my breath stops όταν σου μιλάω πάντα τρέμει η φωνή μου when I talk to you my voice always trembles Έλα μαζί μου απόψε μόνο Come with me only tonight όταν είμαι κοντά σου χάνω το χρόνο when I'm near you I lose the time Λιώνω για να σε δω έστω για μια στιγμή I melt for seeing you even for a moment πες μου μόνο που 'σαι και σε λίγο θα 'μαι εκεί tell me only where are you and I'll be there in a bit Πες μου τι θέλεις κι εγώ για σένα θα το κάνω Tell me what do you want and I'll make it for you μαζί σου νιώθω κάτι παραπάνω with you I feel something more Στο λέω έχω να δώσω πολλά I'm telling you I have a lot to give δε ξέρω μόνο αν θα φτάσουν τα λεφτά I only don't know if the money will be enough Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχω μπόλικη τρέλα The only certain thing is that I have plenty of madness άκου με και μη φοβάσαι απλά έλα listen to me and don't be afraid just come Έλα μαζί μου μια νύχτα μόνο Come with me only for one night μακριά σου λιώνω απ τον πόνο away from you im melting bcs of the pain σε θέλω απόψε εδώ, σε θέλω I want you tonight here, I want you Αυτές οι νύχτες έχουν το διαφοτερικό These nights are differently κι αν ήταν τραγούδι θα 'ταν ερωτικό even though they were a song they would been a love song Είναι ωραίες σαν να 'χουν κάτι απ' το όνειρό σου They are nice like if they had something from your dream έλα να σου δείξω ποιο αστέρι ειν' το δικό σου come to show you which star is yours Έλα μην το σκέφτεσαι, μην αντιστέκεσαι Come don't think about it, don't resist μη φοβάσαι, μη σε νοιάζει που μαζί μου μπλέκεσαι don't be afraid, don't care that with me you get in trouble Μου αρέσει τόσο που σα παιδάκι φέρεσαι I like it so much that you behave like a kid  κι όταν σε κοιτάω κοκκινίζεις, ανατρέπεσαι and when I look at you, you blush, you tumble Κοίτα για σένα που μπορώ να φτάσω Look where I can get for you αρκεί για μένα να σε προφτάσω for me is enough to have some time with you Αρκεί αλήθεια να σ' αγγίξω να σε πιάσω Really, is enough to touch you, to grip you χωρίς εσένα δεν έχω κάτι άλλο να χάσω without you I have nothing else to lose Έλα μαζί μου μια νύχτα μόνο Come with me only for one night μακριά σου λιώνω απ τον πόνο away from you im melting bcs of the pain σε θέλω απόψε εδώ, σε θέλω I want you tonight here, I want you Έλα μην το σκέφτεσαι, μην αντιστέκεσαι Come don't think about it, don't resist να μη φοβάσαι που μαζί μου μπλέκεσαι don't be afraid that with me you get in trouble Θέλω μόνο να σε βλέπω να χαίρεσαι I only wanna see you being happy όλα γίνονται ωραία όταν κοντά μου έρχεσαι everything becomes nice when you come near me Θέλω να σε έχω, να σε προσέχω I wanna have you, take care of you δεν αντέχω άλλο πίσω σου να τρέχω I can no longer stand running behind you Θελω να ξυπνάω και τα μάτια σου να βλέπω I want wake up and see you eyes απ' όλα τ' άσχημα πλέον θέλω να απέχω I want to be more distant from what is bad Έλα μαζί μου μια νύχτα μόνο Come with me only for one night μακριά σου λιώνω απ τον πόνο away from you im melting bcs of the pain σε θέλω απόψε εδώ, σε θέλω I want you tonight here, I want you

Like a G6 Far East Movement

Posted: 02 Jan 2012 11:20 AM PST

~Lyrics~ Hook Poppin bottles in the ice, like a blizzard When we drink we do it right gettin slizzard Sippin sizzurp in my ride, like Three 6 Now Im feelin so fly like a G6 Like a G6, Like a G6 Now Im feelin so fly like a G6 Verse 1 Gimme that Mo-Moet Gimme that Cry-Crystal Ladies love my style, at my table gettin wild Get them bottles poppin, we get that drip and that drop Now give me 2 more bottles cuz you know it dont stop (808) Hell Yeaa Drink it up, drink-drink it up, When sober girls around me, they be actin like they drunk They be actin like they drunk, actin-actin like they drunk When sober girls around me actin-actin like they drunk Hook Poppin bottles in the ice, like a blizzard When we drink we do it right gettin slizzard Sippin sizzurp in my ride, like Three 6 Now Im feelin so fly like a G6 Like a G6, Like a G6 Now Im feelin so fly like a G6 Verse 2 Sippin on, sippin on sizz, Ima ma-make it fizz Girl i keep it gangsta, poppin bottles at the crib This is how we live, every single night Take that bottle to the head, and let me see you fly (808) Hell Yeaa Drink it up, drink-drink it up, When sober girls around me, they be actin like they drunk They be actin like they drunk, actin-actin like they drunk When sober girls around me actin-actin like they drunk Hook Poppin bottles in the ice, like a blizzard When we drink we do it right gettin slizzard Sippin sizzurp in my ride, like Three 6 Now Im feelin so fly like a G6 Like a G6, Like a G6 Now Im feelin so fly like a G6 Bridge Its that 808 bump, make you put yo hands up Make you put yo hands up, put yo, put yo hands up (You cant Touch this) Its that 808 bump, make you put yo hands up Make you put yo hands up, put yo, put yo hands up (You cant Touch this) Hell Yeaaa, Make you put yo hands up, put yo put yo hands up Hell Yeaaa, Make you put yo hands up, put yo put yo hands up Hook Poppin bottles in the ice, like a blizzard When we drink we do it right gettin slizzard Sippin sizzurp in my ride, like Three 6 Now Im feelin so fly like a G6 Like a G6, Like a G6 Now Im feelin so fly like a G6

Στων αγγέλων τα μπουζούκια

Posted: 02 Jan 2012 11:03 AM PST

ΔΥΟ ΤΣΙΓΑΡΑ ΘΑ ΚΑΠΝΙΣΩ - ΓΛΥΚΕΡΙΑ....♥ ♪ ♫ ♪ ♥

Posted: 02 Jan 2012 11:02 AM PST

Δεν έκανα ταξίδια μακρινά

Posted: 02 Jan 2012 11:00 AM PST

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές