Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Μασάζ από φίδια (Pics)

Posted: 03 Jan 2012 07:30 PM PST

Για πολλούς τα φίδια αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους φόβους. Άλλοι όμως, απολαμβάνουν μια μοναδική "ιδιότητά" τους: το μασάζ πάνω στο ανθρώπινο σώμα!
Ίσως ένα από τα πιο παράξενα είδη μασάζ. Το «Σπα Μπάρακ», κέντρο αισθητικής και σπα στο Ισραήλ, παρέχει την εξής υπηρεσία: ένα μασάζ που δεν το προσφέρουν ειδικοί φυσιοθεραπευτές, αλλά… φίδια!




Οι επισκέπτες πληρώνουν μέχρι και 80 δολάρια το λεπτό, προκειμένου να απολαύσουν αυτό τo διαφορετικό είδος μασάζ, το οποίο ονομάζεται «Ada Barak».



Το φίδι, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του Κέντρου, έχει κατευναστική λειτουργία και το μασάζ με αυτό θεραπευτικό αποτέλεσμα, παρόλο που αρκετοί αμφιβάλλουν.

Ωστόσο, η αίσθηση του φιδιού που σέρνεται σ' ένα σώμα κατά τη διάρκεια του πρωτότυπου μασάζ, όπως λένε οι ειδικοί, είναι πολύ δροσερή, κάτι που προκαλεί ευεξία και χαλάρωση.



«Πολλοί πελάτες επιλέγουν το μασάζ με φίδια γιατί πραγματικά ανακουφίζει τους μυϊκούς πόνους. Παρά την αρχική φοβία που δείχνουν, οι πελάτες γρήγορα αφήνονται στη δροσερή και απαλή αίσθηση που νιώθουν όταν τα διαφορετικά είδη φιδιών ακουμπάνε το σώμα τους», είχε δηλώσει στο παρελθόν φυσιοθεραπευτής του σπα.


Ενυδρείο μήκους... 25 μέτρων (pics)

Posted: 03 Jan 2012 07:00 PM PST


Πρόκειται για το AquaDom που σημαίνει υδάτινος θόλος και βρίσκεται στο εσωτερικό ενός συγκροτήματος κτηρίων στο Βερολίνο. Δείτε φωτογραφίες..
Το συγκεκριμένο κυλινδρικό ενυδρείο είναι ύψους 25 μέτρων και έχει διάμετρο πάνω από 11 μέτρα. Περιέχει κάτι λιγότερα από 1.000.000 λίτρα θαλασσινού νερού και πάνω από 2.500 ψάρια, τα οποία ταΐζονται καθημερινά από δύο δύτες πλήρους απασχόλησης. Η κατασκευή του στοίχισε σχεδόν 13 εκατομμύρια ευρώ.

Στο εσωτερικό του θόλου βρίσκεται ένα ασανσέρ χωρητικότητας 48 ατόμων. Τα τοιχώματά του είναι από διάφανο υλικό, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες του AquaDom να απολαύσουν μιά μοναδική εμπειρία..







Δείτε με τι ταχύτητα καθαρίζει τα φρούτα..(video)

Posted: 03 Jan 2012 06:45 PM PST

Ο νίντζα του ξεφλουδίσματος..




Λάθη σε ταινίες του Hollywood (pics)

Posted: 03 Jan 2012 06:30 PM PST


Ένας... καουμπόι στους Πειρατές της Καραϊβικής
Spiderman: Το παράθυρο που αυτόεπιδιορθώνεται
Spiderman: Το παράθυρο που αυτόεπιδιορθώνεται
Η συμμορία των 11 και τα φρούτα με... προσωπικότητα
Η συμμορία των 11 και τα φρούτα με... προσωπικότητα
Speed: Μαγική ρεκλάμα
Speed: Μαγική ρεκλάμα
Star Wars: Ο νεκρός βάζει τα χέρια του για να προστατευθεί από την πρόσκρουση
Star Wars: Ο νεκρός βάζει τα χέρια του για να προστατευθεί από την πρόσκρουση
Τιτανικός: Η μετακινούμενη ελιά
Τιτανικός: Η μετακινούμενη ελιά
Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Το... μεταβαλλόμενο σκηνικό
Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Το... μεταβαλλόμενο σκηνικό
Pupl Fiction: Κινητές τρύπες από σφαίρες
Pupl Fiction: Κινητές τρύπες από σφαίρες
Χάρι Πότερ: Μάγος είναι, γιατί να μην διακτινίζεται από πλάνο σε πλάνο;
Χάρι Πότερ: Μάγος είναι, γιατί να μην διακτινίζεται από πλάνο σε πλάνο;


Έτσι όπως πάτε θα το φάτε το κεφάλι σας (pics)

Posted: 03 Jan 2012 06:15 PM PST


Οι συγκεκριμένες δουλειές απαιτούν μεγάλη προσοχή και βέβαια τήρηση των προϋποθέσεων ασφαλείας. Οι συγκεκριμένοι όμως άνθρωποι μάλλον δεν το γνωρίζουν αυτό..






















36χρονη έκανε σεξ με 12χρονο 191 φορές!

Posted: 03 Jan 2012 06:00 PM PST

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη ήρθε στο φως... στη Βρετανία σοκάροντας όσους την παρακολούθησαν.
Η Angela Sullivan, 36 χρονών, ανύπαντρη μητέρα ενός παιδιού, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 9 ετών για κακοποίηση ανηλίκου. Όπως αποκαλύφθηκε συνεβρέθηκε 191 φορές με ανήλικο φίλο του παιδιού της, τις οποίες μάλιστα σημείωνε σε ένα τετράδιο!

Η ιστορία ξεκίνησε σε ένα παιδικό πάρτυ, που.......

διοργάνωσε η Sullivan και στο οποίο συμμετείχε ο 12χρονος, τον οποίο η 36χρονη γυναίκα μέθυσε μέχρι τελικής πτώσης. Έπειτα το αγόρι υπέκυψε στις ορέξεις της και με τον καιρό πιθανότατα εθίστηκε σε αυτή την κατάσταση… Το παιδί πλέον στηρίζεται ψυχολογικά, προκειμένου να μπορέσει να επιστρέψει σε μία φυσιολογική ζωή…

Είναι όντως ασφαλείς οι αποσκευές σας όταν ταξιδεύετε με αεροπλάνο;

Posted: 03 Jan 2012 05:45 PM PST

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πως γίνεται να αφαιρεθεί κάτι από τις αποσκευές σας χωρίς να καταλάβετε το παραμικρό...





Έχετε δει σκυλί να γυμνάζεται; (video)

Posted: 03 Jan 2012 05:30 PM PST

Το συγκεκριμένο όχι μόνο γυμνάζεται, άλλα ακολουθεί και τις κινήσεις του ιδιοκτήτη του...




Απίστευτα σέξι η νέα παρουσιάστρια του BBC (pics)

Posted: 03 Jan 2012 05:15 PM PST

Διάνα πέτυχε το BBC αφού η παρουσιάστρια Jessica-Jane Clement αποκτά ολοένα περισσότερους fans. Η νέα της φωτογράφηση έρχεται να αποδείξει το γιατί. Η μελαχρινή Jessica διεκδικεί με το... σπαθί της τον τίτλο της πιο hot νέο-celebrity για το 2011.








Η συμμετοχή της στο 'm A Celebrity... Get Me Out of Here έχει εκτοξεύσει τις μετοχές της με τους άνδρες τηλεθεατές να στήνονται μπροστά στην tv για χάρη της.



Όσο για τις γυναίκες; Είτε την κοιτάνε με δολοφονικό βλέμμα είτε παίρνουν μαθήματα πώς να είναι sexy!



Οι φαντασιώσεις μιας γυναίκας στο κρεβάτι…

Posted: 03 Jan 2012 05:00 PM PST

Νομίζετε ότι οι γυναίκες δεν σκέφτονται αταξίες; Λάθος. Υπάρχουν κάποια κλισέ πράγματα και καταστάσεις που μια γυναίκα φαντάζεται να της συμβαίνουν στο σεξ. Μπορεί να μην τα πραγματοποιήσει και ποτέ στην πραγματική της ζωή, ωστόσο υπάρχουν στο μυαλό της και ονειρεύεται τη μέρα που θα βγουν αληθινά.
Έστω κάποια από αυτά. Με τον κατάλληλο παρτενέρ, θα το πετύχει. Μια καλή 10άδα ωστόσο, είναι η ακόλουθη. Δεν πέφτει και πολύ μακριά από αυτά που θέλει ο μέσος όρος των γυναικών.

Παρακάλα με…
Μπορεί να φαντάζει ιδανικό το σενάριο να έχουμε δίπλα μας έναν ισχυρό άνδρα που θα έχει τον έλεγχο, το πάνω χέρι και θα  μας καθοδηγεί, αλλά το αντίθετο δεν είναι καθόλου κακή ιδέα. Μία από τις βασικές φαντασιώσεις της γυναίκας είναι να υποτάξει τον παρτενέρ της στο κρεβάτι, να τον κάνει να την παρακαλάει. Έτσι έχει εκείνη τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και τον άνδρα αφοσιωμένο σε εκείνην και μόνο!
Την βάζεις εσύ κάτω!
Το αντίθετο από το προηγούμενο δηλαδή. Το παιχνίδι υποταγής περνάει στα χέρια σου. Την κάνεις ότι θες. Οι άγριες διαθέσεις φτιάχνουν τη γυναίκα (αυτής που της αρέσει φυσικά). Θέλει να νιώσει τα χέρια σου να της τραβάνε τα μαλλιά πίσω, τα δόντια σου να δαγκώνουν απαλά τους ώμους της, διψάει για την απόλυτη υποταγή. Τέλος!
Η μαθήτρια κι ο καθηγητής!
Δεν είναι υπερπαραγωγή αλλά πραγματικότητα. Γουστάρει την ιδέα να στο παίξει σέξι μαθήτρια με την στολή άλλης εποχής, φουστίτσα, πουκαμισάκι, λευκές κάλτσες κτλ. κάνοντας πασαρέλα για πάρτη σου. Πόσο μάλλον αν πιάσεις το νόημα και την τιμωρήσεις με λίγα χαστουκάκια στα οπίσθια ως έντιμος καθηγητής που δεν δέχεται τέτοια… τότε ναι. Καταλήγει super hot η βραδιά!
Σεξ μ'έναν άγνωστο…
Μια εμπειρία που πολλές γυναίκες θα ήθελαν να ζήσουν. One night stand. Όσες δεν το έχουν κάνει πράξη και θέλουν πολύ, τότε φαντάζονται τον εαυτό τους σε ερωτικά παιχνίδια με έναν  άγνωστο. Η φαντασία οργιάζει στη σκέψη ενός άνδρα που δεν γνωρίζει να την παίρνει από το χέρι απ'το μπαράκι που ενδεχομένως βρίσκεται και να την οδηγεί σε ένα δωμάτιο, εκεί οπου θα ζήσει την απόλυτη ηδονή! Αυτή η φαντασίωση ξεδιπλώνει και την πιο… σκανδαλιστική πλευρά της προσωπικότητάς της.
Εσύ, αυτή και μία γυναίκα ακόμα…
Αν δεν αισθάνεται ζήλεια και δεν το βλέπει τόσο κτητικά το θέμα, δεν θα έχει πρόβλημα να φιλοξενήσετε στην παρέα σας και μία ακόμη γυναικεία ύπαρξη! Οι περισσότερες γυναίκες δεν θέλουν να μοιράζονται τέτοιες απολαύσεις με άλλες γυναίκες η αλήθεια είναι, πόσο μάλλον αν πρόκειται για σχέση. Εκεί κι αν δεν αντέχουν άλλη τύπισσα να σε ακουμπάει. Ωστόσο είναι μία φαντασίωση που θα την βρεις στον κόσμο της γυναίκας και θα έχεις και τη χαρά να πάρεις μάτι… λεσβιακές σκηνές!
Τρίο με δύο άντρες!
Κλασική φαντασίωση. Θέλει να σκέφτεται τον εαυτό της στο έλεος δύο αντρών που θα την κάνουν να πει «δεν μπορώ άλλο»! Την φτιάχνει η ιδέα της εναλλαγής των παρτενέρ, ένας-ένας ή και οι δύο μαζί (μπρος-πίσω). Ποικιλία. Αποτελεί ταμπού για μεγάλη μερίδα γυναικών γι αυτό και πολλές φορές μένει στη φαντασία τους. Δύσκολη η εκτέλεση όπως και να το κάνουμε…
Στον ρόλο του… ματάκια!
Εμ, δεν είναι μόνο προνόμιο των ανδρών το μπανιστήρι! Πολλές γυναίκες φτιάχνονται με το να παρακολουθούν άλλα ζευγάρια να κάνουν σεξ. Εξάπτει τη φαντασία τους να κρυφοκοιτάνε για παράδειγμα τον γείτονα απ'το παράθυρο, ένα παράνομο ζευγαράκι να βγάζει τα μάτια του σε αυτοκίνητο στο πάρκο ή ακόμη και να γίνεται μάρτυρας ομαδικού οργίου! Αχ, πονηρές…
Wild sex!
Οτιδήποτε εμπεριέχει άγριο σεξ, είναι πάντα μέσα στις γυναικείες φαντασιώσεις. Σε συνδυασμό πολλές φορές με ερωτικά παιχνίδια που θα έχεις δει κυρίως να παίζονται σε ταινίες… πορνό! Σε θέλει πιο «kinky» από ποτέ.
Πριβέ στριπτίζ!
Μεγάλη υπόθεση το στριπτίζ. Μπορεί να ντρέπεται αλλά θέλει πολύ να σου χαρίσει ένα αισθησιακό στριπτίζ. Εσείς οι δύο μόνο, χαμηλός φωτισμός, σέξι μουσική και τα ρούχα να λιγοστεύουν… Θα σε ανάψει τρελά και βλέποντας ότι το απολαμβάνεις το ίδιο, θα την ικανοποιήσει κι εκείνη πλήρως. Ιδανικό προκαταρκτικό παιχνίδι!

Κάνοντας το σπίτι άνω κάτω σε τρία λεπτά (video)

Posted: 03 Jan 2012 04:45 PM PST

Δεν χρειάστηκαν περισσότερο από τρία λεπτά για να κάνουν το σπίτι "καλοκαιρινό". Ο λόγος για έναν τρίχρονο και τον μόλις ενός ετών αδερφό του οι οποίοι γέμισαν με αλεύρι όλο το σπίτι την ώρα που η μητέρα τους έλειψε λίγο παραπάνω από το συνηθισμένο.
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορεί κανείς να δει πως μπορεί να καταστραφεί ένα σαλόνι χρησιμοποιώντας πέντε κιλά αλεύρι το οποίο βρήκαν στην ντουλάπα της κουζίνας τα δύο αδελφάκια.

 

Βρείτε τον ψεύτη με 6 απλές κινήσεις!

Posted: 03 Jan 2012 04:30 PM PST

Οι ψεύτες κάνουν συνήθως πολλές γκριμάτσες και μορφασμούς. Χρησιμοποιούν πολύ τη... γλώσσα του σώματος για να καλύψουν τα ψέματά τους και να δείξουν ότι όσα λένε είναι αληθινά. Δώστε βάση σε 6 κινήσεις για να αναγνωρίσετε εύκολα και γρήγορα πότε κάποιος σας λέει ψέματα…

1. Καλύπτει το στόμα του

Όταν ο συνομιλητής σας βάζει το χέρι του στο στόμα… κάτι ύποπτο συμβαίνει, αφού ο εγκέφαλος υποδεικνύει υποσυνείδητα στο σώμα να καταπνίξει τα ψέματα που πρόκειται να ειπωθούν. Επιπλέον, χρησιμοποιεί έναν ψεύτικο βήχα για καλύτερη συγκάλυψη.

2. Αγγίζει τη μύτη του

Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι όταν κάποιος λέει ψέματα τότε απελευθερώνονται στο αίμα κετοχολαμίνες που κάνουν το βλενογόννο της μύτης να διαστέλλεται. Αυτό ερεθίζει τη μύτη προκαλώντας φαγούρα.

3. Στρέφει το βλέμμα του αλλού

Ο ψεύτης δεν κοιτάει ποτέ το συνομιλητή του στα μάτια. Ρίχνει το βλέμμα του συνήθως στο πάτωμα ή στρέφει τα μάτια του σε άλλη κατεύθυνση όταν μιλάει. Συχνά τρίβει τα μάτια του δυνατά ή απλώς τα ανοιγοκλείνει πολύ γρήγορα.

4. Τραβάει το αυτί του

Η κίνηση αυτή γίνεται ενστικτωδώς από τον ψεύτη, καθώς δεν θέλει να ακούσει αυτά που λέτε γιατί του προκαλεί άγχος και αγωνία το γεγονός ότι πρέπει να σας απαντήσει με ψέματα.

5. Ξύνει το λαιμό ή τον αυχένα του

Αυτή είναι μία από τις πιο συνηθισμένες κινήσεις ενός ψεύτη, την οποία χρησιμοποιεί για να καλύψει την αμηχανία του την ώρα που λέει ψέματα. Η φαγούρα στο λαιμό ή στον αυχένα είναι σημάδι αβεβαιότητας προς τα λόγια του συνομιλητή.

6. Ανασαίνει πολύ γρήγορα

Όταν κάποιος λέει ψέματα η καρδιά του χτυπάει περισσότερο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η αναπνοή να χάνει τον κανονικό της ρυθμό, καθώς η ταχυκαρδία επηρεάζει την κίνηση των πνευμόνων.

7χρονος έχει για φίλο έναν τεράστιο πύθωνα (pics)

Posted: 03 Jan 2012 04:15 PM PST

Θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε το παιδί σας, να είχε για φίλο έναν τεράστιο πύθωνα; Δείτε τις φωτογραφίες με το 7χρονο αυτό παιδί το οποίο κάνει όσα προαναφέραμε και μάλιστα με την έγκριση των γονιών του..


Ένα παιδί από την Καμπότζη, ο Uorn Sambath, έχει αυτή την περίεργη φιλία με έναν πύθωνα 100 κιλών. Το φίδι πήρε το όνομα Chamroeun, το οποίο σημαίνει "πρόοδος". Ήρθε στη ζωή της οικογένειας 7 χρόνια πριν, όταν το παιδί ήταν μόλις τριών μηνών. Οι γονείς του ισχυρίζονται ότι το φίδι συνήθιζε να κοιμάται μέσα στην κούνια, μαζί με το παιδί τους και από τότε και οι 2 έχουν μάθει να κοιμούνται αγκαλιά. Οι 2 αυτοί φίλοι αποτελούν πλέον τουριστική ατραξιόν με πολλούς τουρίστες να επισκέπτονται το μικρό χωριό όπου διαμένει η οικογένεια για να δουν το θέαμα...













Εννέα πράγματα για το Facebook που ίσως δεν ξέρεις

Posted: 03 Jan 2012 04:00 PM PST

Μπορεί το Facebook να αλλάζει συνεχώς ρυθμίσεις και να μην ξέρεις...τι πρέπει να κάνεις κάθε φορά για να προστατεύσεις το λογαριασμό σου αλλά δεν είναι μόνο αυτό που αγνοείς για το πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

1) O μέσος χρήστης έχει περίπου 130 φίλους.
Αν ανησυχείτε για τη «δημοτικότητα» σας στο Facebook πρέπει να ξέρετε ότι ο μέσος χρήστης έχει περίπου 130 ενώ οι γυναίκες κάποιες φορές έχουν λίγους παραπάνω. Μάλιστα ο καθένας δεν «μιλάει» ή αλληλεπιδρά με πάνω από επτά.

2) Πάνω από το 25% έχουν χωρίσει μέσω Facebook.
Σε μια έρευνα που έγινε το 2010 ανακαλύφθηκε ότι σε δείγμα 1000 χρηστών το 25% είχαν μάθει ότι χώρισαν από το status Των συντρόφων τους στο Facebook. Μάλιστα το 75% αυτών που έμαθαν τα κακά νέα ήταν άνδρες!

3) Το Facebook δεν επιτρέπει να «ανεβαίνουν» φωτογραφίες θηλασμού.
Μπορεί να έχετε δει πολλές φωτογραφίες γυμνών γυναικών ή ανδρών ή ακόμα και σελίδες που προωθούν τη βία αλλά το Facebook είναι αυστηρό σε κάποια θέματα και δεν επιτρέπει να «ανέβουν» στα προφίλ φωτογραφίες με μητέρες που θηλάζουν. Τελευταία πάνω από 1.000 γυναίκες που προσπάθησαν να «ανεβάσουν» τέτοια φωτογραφία έλαβαν μήνυμα ότι δεν επιτρέπεται.

4) Το Facebook ευθύνεται για 1 στα 5 διαζύγια.
Σύμφωνα με αμερικάνικη έρευνα Ακαδημίας δικηγόρων οικογενειακού Δικαίου 1 στα 5 διαζύγια οφείλεται σε μηνύματα που βρήκε ο ένας σύντροφος στο προφίλ του άλλου!

5) Ο Αλ Πατσίνο ήταν το πρώτο «πρόσωπο» στο Facebook.
Θυμάστε ότι το 2007 στην αρχική σελίδα του Facebook πριν συνδεθείτε εμφανιζόταν σχεδιασμένο με αριθμούς και γράμματα ένα πρόσωπο. Αυτό λοιπόν το πρόσωπο ήταν ο ΑΛ Πατσίνο νέος τον οποίο είχε σχεδιάσει ο φίλος του Ζούκερμπεργκ, Andrew McCollum.

6) Το 36% των χρηστών μπαίνουν στο Facebook μετά το sex!
Μετά το τσιγάρο και τον ύπνο φαίνεται ότι το Facebook έχει μπει για καλά στη ζωή των νέων αφού σύμφωνα με έρευνα το 35% των χρηστών κάτω των 36 μπαίνουν στο προφίλ τους για να τσεκάρουν τα μηνύματά τους μετά το σεξ!

7) Πάνω από 350 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εθισμό με το Facebook.
Σύμφωνα με ομάδα αμερικανών ψυχολόγων περίπου 350 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εθισμό με το Facebook και παρουσιάζουν συμπτώματα όπως έλλειψη συγκέντρωσης και εκνευρισμό να δεν τσεκάρουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα το προφίλ τους.

8) Οι χρήστες του Facebook έχουν χαμηλότερο μορφωτικό επίπεδο από τους μη χρήστες.
Έρευνα του Πανεπιστημίου του Οχάιο έδειξε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ατόμων με υψηλό μορφωτικό επίπεδο και πανεπιστημιακές σπουδές δε διαθέτουν λογαριασμό στο κοινωνικό δίκτυο.

9) Εστιατόριο χάριζε χάμπουργκερ αν διέγραφες δέκα φίλους σου από το Facebook.
Κι όμως συνέβη! Το 2009 ένα εστιατόριο έκανε δώρο ένα σπέσιαλ χάμπουργκερ σε όποιον διέγραφε δέκα φίλους του. Μετά έστελνε μήνυμα σε αυτούς που είχαν διαγραφεί και έλεγε «Ο τάδε φίλος σου σε διέγραψε για ένα burger»!

Οι ανοησίες έχουν το τίμημα τους (gif)

Posted: 03 Jan 2012 03:45 PM PST





Σπίτι κατάλληλο για τους λάτρεις της μουσικής (pics)

Posted: 03 Jan 2012 03:30 PM PST

Δείτε τις φωτογραφίες..
 








Irina Shayk: Δεν θα πόζαρα ποτέ για το playboy (pics)

Posted: 03 Jan 2012 03:15 PM PST

Η Irina Shayk αναστατώνει συχνά πυκνά τον ανδρικό πληθυσμό με τις σέξι και προκλητικές της φωτογραφίσεις.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της για το περιοδικό Esquire, το μοντέλο από την Ρωσία παραδέχεται ότι δεν θα πόζαρε ποτέ για το περιοδικό Playboy.

Η Irina δηλώνει ότι μπορεί να είναι μοντέλο εσωρούχων αλλά έχει κάποιο επίπεδο και δεν θα πόζαρε ποτέ γυμνή για το περιοδικό παρά τα μεγάλα ποσά που της έχουν προσφερθεί. Irina, πόσο διαφέρει αυτό που κάνεις από μια φωτογράφιση του Playboy;








Τα 11 χειρότερα τατουάζ του 2011 (pics)

Posted: 03 Jan 2012 03:00 PM PST

Δείτε τα στις φωτογραφίες που ακολουθούν...

kamikazi.gr - Τα 11 χειρότερα τατουάζ του 2011(1)
kamikazi.gr - Τα 11 χειρότερα τατουάζ του 2011(3)
kamikazi.gr - Τα 11 χειρότερα τατουάζ του 2011(4)
kamikazi.gr - Τα 11 χειρότερα τατουάζ του 2011(5)
kamikazi.gr - Τα 11 χειρότερα τατουάζ του 2011(6)
Τα 11 χειρότερα τατουάζ του 2011
kamikazi.gr - Τα 11 χειρότερα τατουάζ του 2011(8)
kamikazi.gr - Τα 11 χειρότερα τατουάζ του 2011(9)
kamikazi.gr - Τα 11 χειρότερα τατουάζ του 2011(10)
kamikazi.gr - Τα 11 χειρότερα τατουάζ του 2011(11)


Ποια ζώδια είναι τυχερά στον έρωτα το 2012;

Posted: 03 Jan 2012 02:45 PM PST

Ποια ζώδια θα ζήσουν τον κεραυνοβόλο έρωτα; Ποια ζώδια θα έχουν ανατροπές στα προσωπικά τους; Διάβασε το ζώδιό σου, αλλά και του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε όλες τις καυτές ερωτικές εξελίξεις του 2012!
ΚΡΙΟΣ
Το έτος των καθοριστικών αποφάσεων και της ερωτικής ανανέωσης...
Κριέ στον έρωτα, το 2011 σε εξάντλησε συναισθηματικά και σε έκανε να χάσεις το κέφι και την αισιοδοξία σου για τα αισθηματικά σου, αφού οι ανατροπές και οι αλλαγές που υπήρξαν στην ερωτική σου ζωή, δημιούργησαν κλίμα ασάφειας και αναταραχής στο οποίο έπρεπε να προσαρμοστείς!

Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, τα δύσκολα πέρασαν και το 2012 θα καταφέρεις να δεις με άλλο μάτι τα αισθηματικά σου και να αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη σοβαρότητα, ωριμότητα και ψυχραιμία μία σχέση ή γνωριμία που σε προβλημάτισε το 2011. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, μέχρι τον Οκτώβριο του 2012 θα δεχτείς την επιρροή του Κρόνου και θα δοκιμαστούν οι αισθηματικές σου υποθέσεις. Αλλιώς μπορεί να υπολόγιζες ότι θα ήταν η εξέλιξη μιας σχέσης και οι ανατροπές που θα υπάρξουν θα σε αναγκάσουν να συμβιβαστείς αλλά και να αποφασίσεις το καλύτερο για το μέλλον σου! Το δίλημμα: "παντρεύομαι ή χωρίζω", "δεσμεύομαι ή ανεξαρτητοποιούμαι" θα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο αυτή τη χρονιά!

Ο Ουρανός από το ζώδιό σου, μπορεί να φέρει στη ζωή σου απρόσμενες εξελίξεις ή ακόμα κι έναν κεραυνοβόλο έρωτα -ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Το β'εξάμηνο της χρονιάς ο Δίας και η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις, να ανακτήσεις την ανάλαφρη ερωτική διάθεση που τόσο σου ταιριάζει και να φλερτάρεις απολαμβάνοντας νέες γνωριμίες!

Το 2012 λοιπόν, θα χρειαστεί να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον των αισθηματικών σου, παράλληλα όμως θα απολαύσεις πικάντικες, αναζωογονητικές στιγμές έρωτα που θα σε κάνουν να ζήσεις μοναδικές συγκινήσεις.
Τα ιδανικά ερωτικά διαστήματα του 2012 είναι τον Φλεβάρη που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού (συγκεκριμένα από τις 8/2 - 4/3) αλλά και ο Σεπτέμβριος που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Λέοντα (6/9-2/10).

Κριέ, υποδέχεσαι το νέο έτος με απαισιοδοξία σχετικά με τις ερωτικές σου υποθέσεις, αλλά και με συναισθηματική εξάντληση αλλά και ασάφεια για το μέλλον μιας σχέσης ή γνωριμίας που σε προβλημάτισε τη χρονιά που πέρασε! Ο Κρόνος από το ζώδιο του Ζυγού θα συνεχίσει μέχρι και τον Οκτώβριο του 2012 να δοκιμάζει την ερωτική σου ζωή - ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Το 2012 είναι το έτος των καθοριστικών αποφάσεων, αλλά και της δέσμευσης για το ζώδιό σου!


ΤΑΥΡΟΣ
Το έτος της αισθηματικής δέσμευσης...
Ταύρε, στον έρωτα, το 2012 δεν πρέπει να έχεις κανένα απολύτως παράπονο, αφού συγκαταλέγεσαι στα ευνοημένα ζώδια της νέας χρονιάς! Στον έρωτα με σύμμαχο τον Δία, από το ζώδιό σου, το νέο έτος θα κάνει την είσοδό του με ελπίδα και αισιοδοξία για τα αισθηματικά σου! Αν το 2012 σε βρίσκει διατηρώντας μία αισθηματική σχέση, τότε το "δώρο" του Δία για τη νέα χρονιά θα είναι η σταθεροποίηση, η δέσμευση ή και η επισημοποίηση της σχέσης σου. Το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς, θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, να δεθείτε συναισθηματικά ακόμα περισσότερο και φυσικά μέσα στο ερωτικό μενού του 2012 είναι κι ένας γάμος ή ένας απόγονος. Αν η νέα χρονιά σε βρίσκει χωρίς έναν μόνιμο ερωτικό σύντροφο, δεν χρειάζεται να σου δημιουργείται καμία απολύτως ανησυχία, αφού με την υποστήριξη του Δία, δεν θα τύχουν απλώς ερωτικές ευκαιρίες, αλλά θα υπάρξει από εκεί που δεν το περιμένεις μία σημαντική ερωτική γνωριμία, με ένα πρόσωπο που θα μπορείς να δεσμευτείς, να νιώσεις σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα!

Μέχρι και τον Ιούλιο του 2012 η ερωτική ατμόσφαιρα θα είναι διάχυτη, αφού ο Άρης θα βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα στο ζώδιο της Παρθένου -στον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σου, δηλαδή στον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας και των παιδιών!

Η συμβουλή μας για τη νέα χρονιά, είναι να απολαύσεις τον έρωτα, να χαρείς την συναισθηματική δέσμευση που θα προκύψει και να προσπαθήσεις να βάλεις γερά θεμέλια στην ερωτική σου ζωή, γιατί το τελευταίο δίμηνο του 2012, ο Κρόνος μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού για να "τεστάρει" τη σταθερότητα των σχέσεών σου! Τα ευνοϊκά ερωτικά διαστήματα του 2012 είναι ο Μάρτιος, που η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σου (και θα πραγματοποιεί σύνοδο με τον Δία, από 5/3 - 3/4) αλλά και ο Οκτώβριος του 2012 που η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο της Παρθένου από 3/10-27/10.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Το 2012 βρίσκεις στα αισθηματικά σου τον παλιό καλό σου εαυτό!
Στον έρωτα Δίδυμε το 2011 δεν ήταν και ένα έτος εύκολο για τα αισθηματικά σου, αφού εκεί που πήγαινε μία σχέση ή γνωριμία να "στρώσει", εκεί ξαφνικά έρχονταν τα πάνω κάτω και αναγκαζόσουν να ξεκινήσεις και πάλι από το μηδέν όλες τις προσπάθειες (μην ξεχνάμε ότι ήσουν από τα ζώδια που επλήγησαν από τις εκλείψεις του 2011).
Το 2012 έρχεται για να σε ανανεώσει και για να σε βοηθήσει να βρεις και πάλι τον παλιό καλό σου εαυτό! Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, της δημιουργίας, της αγάπης, των παιδιών αλλά και της εκφραστικότητας, θα βρίσκεται για αρκετούς μήνες στο ζώδιό σου, συγκεκριμένα από τις 3 Απριλίου - 6 Αυγούστου! Ανοίγεται λοιπόν μπροστά σου ένα ερωτικό διάστημα, που θα αποκτήσεις και πάλι την ερωτική σου φόρμα και θα επιδοθείς και πάλι στο παιχνίδι του φλερτ και της ερωτικής κατάκτησης!

Προσοχή μονάχα, αν είσαι ήδη σε μία σχέση, γιατί οι ερωτικοί πειρασμοί θα είναι αρκετοί και η δική σου στάση αρκετά επιπόλαιη! Από τον Ιούνιο του 2012 ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή, γιατί ο Δίας μπαίνει στο ζώδιό σου και σου χαρίζει ακόμα μεγαλύτερη ερωτική εύνοια! Μία αισθηματική προσδοκία σου, μπορεί το β'εξάμηνο της χρονιάς να γίνει πραγματικότητα, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Η συμβουλή μας για το 2012 είναι χαρείς το φλερτ, τις ερωτικές γνωριμίες που θα προκύψουν, να προσέξεις τις αισθηματικές επιπολαιότητες και να προετοιμαστείς για μία νέα αισθηματική δέσμευση που σταδιακά θα αλλάξει τη ζωή σου!

Τις πιο ερωτικές στιγμές της χρονιάς θα τις ζήσεις την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2012, ενώ από τα τέλη Οκτωβρίου μέχρι και τις 20 Νοεμβρίου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Ζυγό, είναι ένα πολύ όμορφο διάστημα για τα αισθηματικά σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2012 διεκδικείς δυναμικά ένα καλύτερο μέλλον για τα αισθηματικά σου.
Στον έρωτα Καρκίνε, το 2012 σε βρίσκει με αβεβαιότητα, ανασφάλεια αλλά και μπλοκάρισμα για τα αισθηματικά σου, αφού υπάρχουν κάποιες ερωτικές "υποθέσεις" που είναι ακόμα σε εκκρεμότητα και σε προβληματίζουν! Τα αισθηματικά, δεν είναι η προτεραιότητα σου τη νέα χρονιά, όχι ότι δεν θα σε απασχολήσουν ή δεν θα υπάρξουν και στιγμές που θα σε ανανεώσουν. Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, θα νιώσεις ότι διανύεις ένα μεταβατικό στάδιο, κατά το οποίο πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου, να πάρεις αποφάσεις και να αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερο δυναμισμό τις εξελίξεις που προκύπτουν στα ερωτικά. Ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω (απέναντι από το ζώδιό σου), θα επηρεάσει εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Αυτό σημαίνει ότι το 2012 θα υπάρξουν ερωτικές προκλήσεις και ανατροπές, που θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις τακτική και απόψεις για τον έρωτα και τις σχέσεις. Μπορεί κι εσύ κάποιες στιγμές να μην αναγνωρίσεις τον ίδιο σου τον εαυτό, αφού τα συναισθήματά σου θα αλλάξουν ριζικά! Τη νέα χρονιά λοιπόν, θα κάνεις τον προσωπικό σου απολογισμό και θα σκεφτείς τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις αλλά και αξίζει να είναι στο πλάι σου, προκειμένου να νιώσεις την πλήρη ευτυχία.
Η συμβουλή μας για το 2012 είναι να δεχτείς την ροή των γεγονότων που θα υπάρξουν στα αισθηματικά σου, χωρίς να επιμένεις να αλλάξεις τους ανθρώπους ή τις καταστάσεις που υπάρχουν γύρω σου. Θετικά ερωτικά διαστήματα του 2012 είναι ο Αύγουστος (από 7/8 – 5/9) που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου αλλά και από 21/11-14/12 που θα είναι στο ζώδιο του Σκορπιού!


ΛΕΩΝ
Το 2012 θα εκπληρωθούν κάποιες ερωτικές σου προσδοκίες...
Στον έρωτα Λέοντα, τα περασμένα έτη έζησες ερωτικές ανατροπές, έρωτες με σύντομη ημερομηνία λήξης, αλλά και ψεύτικες, ουτοπικές προσδοκίες που σε έκαναν να αισθανθείς προδοσία και εξαπάτηση. Το 2012 πες "αντίο" στον Ποσειδώνα που βρισκόταν απέναντι από το ζώδιό σου, στο ζώδιο του Υδροχόου και προκαλούσε ερωτικές διαψεύσεις. Πλέον μπαίνεις σε ένα στάδιο, που τα αισθηματικά σου γίνονται πιο ξεκάθαρα!

Το πρώτο εξάμηνο του 2012, θα καταφέρεις να σταθεροποιήσεις μία σχέση που την περασμένη χρονιά σε είχε προβληματίσει. Αν το 2012 σε βρίσκει με έναν μόνιμο ερωτικό δεσμό, τότε μέχρι την άνοιξη της νέας χρονιάς, μπορεί να υπάρξει κάποια επισημοποίηση (συμβίωση, αρραβώνας, γάμος)! Το 2012 θα είναι πιο εύκολο να εκπληρωθούν οι ερωτικές σου προσδοκίες και αρκετές στιγμές θα διαπιστώνεις ότι τα εμπόδια που εμφανιζόντουσαν ξαφνικά τα τελευταία χρόνια, παύουν πλέον να εμφανίζονται και τα αισθηματικά κυλούν αβίαστα. Το δεύτερο εξάμηνο του 2012, ευνοεί ιδιαίτερα εσένα φίλε μας Λέοντα που είσαι χωρίς ταίρι. Η Αφροδίτη και ο Δίας από το ζώδιο των Διδύμων, σε βοηθούν να δικτυωθείς, να κάνεις νέες γνωριμίες και να γοητεύσεις τους πάντες γύρω σου!

Η συμβουλή μας για τη νέα χρονιά είναι να είσαι σε ετοιμότητα για αισθηματικές εξελίξεις που θα αφήσουν το στίγμα τους και από την άνοιξη του 2012 και μετά, να απολαύσεις το φλερτ, τη διασκέδαση και την αισθηματική επιβεβαίωση.
Τα πιο φλογερά ερωτικά διαστήματα του 2012 είναι ο Φλεβάρης (από τις 8/2-4/3) που η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού θα σου χαρίσει μοναδικές συγκινήσεις. Ο Σεπτέμβριος του 2012 θα είναι εξίσου ερωτικός, αφού από τις 6/9 - 2/10 η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σου!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2012 θα διεκδικήσεις στον έρωτα, αυτό που σου αξίζει να έχεις δίπλα σου και θα το κερδίσεις... Στον έρωτα Παρθένε, πέρασες δοκιμασίες, δυσκολίες, όμως το 2012 έρχεται για να σε ανταμείψει και για να σου δώσει ευκαιρίες να αναθερμάνεις το ερωτικό κλίμα και να ζήσεις και πάλι από την αρχή όμορφες αισθηματικές συγκινήσεις.

Ο Άρης από το ζώδιό σου -μέχρι και τον Ιούλιο του 2012- σε δραστηριοποιεί ερωτικά, σου μεταδίδει ερωτισμό και σε κάνει πιο διεκδικητικό στα αισθηματικά σου! Αυτή τη χρονιά, μπορείς να βελτιώσεις μία σχέση που το περασμένο έτος είχε πέσει σε ρουτίνα. Ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου -το πρώτο εξάμηνο του 2012- σου δίνει νέες ερωτικές ευκαιρίες, μέσα από νέες γνωριμίες που θα προκύψουν σε συλλογικούς χώρους.

Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, τότε μέχρι την άνοιξη του 2012, θα προκύψει μία νέα γνωριμία με κάποιο πρόσωπο που όχι απλά θα σου ξυπνήσει ξεχασμένα συναισθήματα, αλλά θα έχετε επικοινωνιακή ταύτιση και ίδια γούστα! Με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι βέβαιο ότι το 2012 είναι ένας έτος που θα αφήσει το στίγμα του στα ερωτικά σου, θα σε μεταμορφώσει και θα σε κάνει να αλλάξεις ριζικά στάση και απόψεις για τα αισθηματικά σου
-ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου!

Η συμβουλή μας είναι το 2012 είναι να αναπληρώσεις τα αισθηματικά κενά που σου άφησε το 2012 και να τολμήσεις όλα όσα μέχρι σήμερα δίσταζες... Μην ξεχνάς πως η ζωή και ο έρωτας, θέλουν ρίσκο! Πολύ φλογερά ερωτικά διαστήματα το 2012 θα είναι από 14 Ιανουαρίου έως 7 Φεβρουαρίου, που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, αλλά και 16 Σεπτεμβρίου-27 Οκτωβρίου που η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σου!


ΖΥΓΟΣ
Το 2012 τα αισθηματικά σου, παίρνουν μία πιο σοβαρή μορφή...
Φίλε Ζυγέ στον έρωτα ταλαιπωρήθηκες, αλλά τώρα έφαγες τον γάιδαρο και σου έχει μείνει μόνο η ουρά του. Κάπως έτσι θα αισθάνεσαι για τα ερωτικά σου ζητήματα το 2012! Η κρίση, οι αναταράξεις και οι ανατροπές που προέκυψαν το 2011 ανήκουν πλέον στον παρελθόν, για σένα που γεννήθηκες το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σου έχουν αφήσει όμως τις πληγές τους. Αυτή τη χρονιά λοιπόν καλείσαι να ανανεώσεις την αισθηματική σου ζωή, τα παθήματα του 2011 να σου γίνουν μαθήματα και να δεις με πιο ώριμο μάτι τις ερωτικές σου υποθέσεις. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, τότε αυτήν τη χρονιά θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μίας σχέσης.

Το σενάριο χωρισμός ή επισημοποίηση "παίζει" σε όλην τη διάρκεια της νέας χρονιάς στο μυαλό σου. Αυτό που θα χρειαστεί είναι να σκεφτείς σοβαρά τι είναι αυτό που πλέον σε γεμίζει και τι ζητάς για να νιώσεις αισθηματική ολοκλήρωση. Το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς, υπάρχουν ακόμα σχετικά μπλοκαρίσματα στα ερωτικά σου, όμως το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς -με αποκορύφωμα από μέσα Οκτωβρίου ως τα τέλη της χρονιάς- σίγουρα θα σε ανταμείψουν. Ο Δίας και η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, θα σε χαλαρώσουν και θα φέρουν στο δρόμο σου νέους ανθρώπους που θα σε ανανεώσουν και θα σε κάνουν να ζήσεις και πάλι από την αρχή το φλερτ, τον έρωτα και την αγάπη!
Η συμβουλή μας για το 2012 είναι να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε σε έχει φθείρει, να βάλεις σε προτεραιότητα τον εαυτό σου και να σκεφτείς ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες.

Πολύ όμορφα ερωτικά διαστήματα μέσα στο 2012 θα είναι από 8 Φεβρουαρίου μέχρι 4 Μαρτίου, που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού αλλά και από 15/10-13/12 που η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σου!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για το 2012 θα σου ευχηθούμε η ώρα η καλή!
Χαμογέλασε και ετοιμάσου φίλε Σκορπιέ, στον έρωτα, για μοναδικές συγκινήσεις που θα κάνουν το 2012 να γίνει μία χρονιά που θα σου μείνει αλησμόνητη! Ο Δίας -ο πλανήτης της τύχης αλλά και της επέκτασης- βρίσκεται το πρώτο εξάμηνο του 2012 στον 7ο οίκο σου, δηλαδή στον τομέα των σχέσεων, του γάμου αλλά και των συνεργασιών.
Μέχρι τον Ιούνιο του 2012 θα προκύψει μία ουσιαστική ερωτική δέσμευση στη ζωή σου, ενώ αν είσαι ήδη σε μία σχέση, είναι πολύ πιθανό να πάρεις την απόφαση να ανέβεις με το ταίρι σου τα σκαλιά της εκκλησίας. Ένας γάμος, ένας αρραβώνας ή μία πιο ουσιαστική δέσμευση για τους ελεύθερους, είναι μέσα στο άστρο-μενού του 2012 για σένα αγαπητέ μας Σκορπιέ. Μέσα στη νέα χρονιά και συγκεκριμένα από τον Φλεβάρη που ο Ποσειδώνας εγκαθίσταται στον 5ο ηλιακό σου οίκο (στους Ιχθείς), δηλαδή στον τομέα του έρωτα, των παιδιών και της δημιουργικότητας, θα αρχίσεις πλέον να κάνεις όνειρα και να σχεδιάζεις το αισθηματικό σου μέλλον. Ο έρωτας γίνεται must και βρίσκεις πάλι την επιθυμία να ερωτευτείς, να έρθεις πιο κοντά στο άτομο που ποθείς αλλά και να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου!

Η συμβουλή μας για το 2012 είναι να αφεθείς στα συναισθήματα, στα όνειρα και στις όμορφες ερωτικές εξελίξεις και εμείς δεν έχουμε παρά να σου ευχηθούμε "Η ώρα η καλή"!

Οι πιο ερωτικές στιγμές του 2012 θα είναι από 14 Ιανουαρίου εώς 8 Φεβρουαρίου που η Αφροδίτη θα είναι στο τρυφερό και ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων αλλά και από 21 Νοεμβρίου – 15 Δεκεμβρίου που η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σου!


ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2012 ετοιμάσου για πολλές κατακτήσεις...
Φίλε Τοξότη, στον έρωτα το 2012 ξεκινά για σένα με ασάφεια αλλά με ένα σχετικό συναισθηματικό μπλοκάρισμα που προέκυψε από τις τελευταίες εκλείψεις του 2011. Μην βιαστείς να βγάλεις τα συμπεράσματά σου ότι το 2012 θα είναι μία χρονιά βαρετή για τα ερωτικά σου, γιατί σίγουρα λίγο αργότερα θα εκπλαγείς!

Ξεκινώντας η χρονιά, θα νιώσεις την διαφορά από τον Φλεβάρη που η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό, στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, δηλαδή στον τομέα του έρωτα, των παιδιών και της δημιουργικότητας. Μέχρι τις 4 Μαρτίου είναι μία πολύ ερωτική περίοδος για σένα, αφού θα μπορείς να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου ή αν είσαι ελεύθερος/η θα μπορείς να φλερτάρεις και να διεκδικήσεις το άτομο που επιθυμείς. Στην συνέχεια τον Απρίλιο, η Αφροδίτη εγκαθίσταται στους Διδύμους όπου και θα παραμείνει για αρκετούς μήνες (μέχρι 6 Αυγούστου) και αυτό σημαίνει ότι το ερωτικό παιχνίδι, τα ερωτικά διλήμματα αλλά και στη συνέχεια η δέσμευση έρχονται σε πρώτο πλάνο. Από τον Ιούνιο του 2012 που μπαίνει και ο Δίας στους Διδύμους, τα ερωτικά σου ζητήματα παίρνουν πνοή, γίνονται πιο παιχνιδιάρικα και ζωντανά ενώ δεν θα λείψουν οι θετικές εκπλήξεις που θα σε κάνουν να αφήσεις την ανέμελη και εργένικη ζωή σου! Δώσε προσοχή το διάστημα Μαΐου - Ιουνίου γιατί η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους και η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σου, θα κλονίσουν περιστασιακά το όμορφο κλίμα που θα υπάρχει στα αισθηματικά σου!

Η συμβουλή μας δεν είναι άλλη από το να απολαύσεις τον έρωτα και να χαλαρώσεις στην αγκαλιά ενός συντρόφου που μπορεί να σου δώσει συναισθήματα που μέχρι τώρα σου έλειψαν.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το 2012 δεν θα λείψουν τα τυχερά στον ερωτικό τομέα...
Το 2012 Αιγόκερε, η Αφροδίτη που είναι ο πλανήτης του έρωτα, θα περάσει από όλα τα ζώδια, πλην το δικό σου. Αυτό σημαίνει ότι αυτή τη χρονιά, προτεραιότητά σου δεν θα είναι οι αισθηματικές σου υποθέσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν ευκαιρίες και αναζωογονητικές στιγμές που θα σε συναρπάσουν. Μην ξεχνάμε ότι ο Δίας -ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης- μέχρι τον Ιούνιο του 2012 θα βρίσκεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο -δηλαδή στον τομέα του έρωτα, της δημιουργικότητας και των παιδιών! Μέσα στους πρώτους έξι μήνες της χρονιάς λοιπόν, ο Δίας θα σου χαρίσει το "δώρο" του που δεν θα είναι άλλο από μία αισθηματική εξέλιξη που σίγουρα θα σου αρέσει πολύ!
Αν είσαι ελεύθερος, τότε ένας νέος δεσμός που θα έχει καλή πορεία και εξέλιξη, θα προκύψει μέσα στη χρονιά. Αν είσαι ήδη σε έναν ερωτικό δεσμό, μπορεί να προκύψει ένας απόγονος ή να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να δεθείτε ουσιαστικά! Ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου σε ωθεί να αλλάξεις στάση ζωής, να σκεφτείς εκ νέου κάποια ζητήματα που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν και να κάνεις μεταμορφωτικές αλλαγές στις αισθηματικές σου σχέσεις. Το "καρμικό" στοιχείο θα είναι έντονο σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ιδιαίτερα σε σένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Σίγουρα το 2012 είναι μία χρονιά που θα αφήσει έντονο στίγμα στα ερωτικά σου, θα σε αλλάξει και θα σε ωθήσει να επιλέξεις να παραμείνει στη ζωή σου ένας άνθρωπος που πραγματικά σου αξίζει!
Η συμβουλή μας δεν είναι άλλη από το να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στους ανθρώπους που θα γνωρίσεις μέσα στη νέα χρονιά και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν το πρώτο εξάμηνο του 2012.
Εκτός από το πρώτο εξάμηνο του 2012 που σίγουρα έχει να σου δώσει τα δώρα του για τα αισθηματικά σου, μία ακόμα καυτή ερωτικά περίοδος θα είναι και το καλοκαίρι συγκεκριμένα από 7/8-5/9 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Καρκίνο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ώρα να βρίσκεις την ερωτική σου φόρμα...
Στον έρωτα Υδροχόε το 2012 είναι για σένα ένα έτος με περιπέτεια, δράση, ερωτισμό, φλερτ αλλά και επιστροφές παλαιών ερωτικών συντρόφων! Είναι βέβαιο ότι τη νέα χρονιά δεν θα βαρεθείς στα αισθηματικά σου, αφού οι αλλαγές και οι εξελίξεις θα σε κάνουν να ζήσεις δυνατές εμπειρίες -που άλλωστε αυτό είναι κάτι που σου αρέσει πολύ! Ο Ποσειδώνας τον Φλεβάρη φεύγει από το ζώδιό σου και επιτέλους θα αρχίσεις πλέον να βλέπεις πιο καθαρά και ξάστερα κάποια αισθηματικά ζητήματα που σε κλόνισαν τα περασμένα έτη. Τώρα μπορεί να διαπιστώσεις ότι τον τελευταίο καιρό είχες μεγαλοποιήσει τα συναισθήματά σου για ένα πρόσωπο, που στην ουσία δεν άξιζε να είναι στο πλάι σου!
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου και διατηρείς μία σχέση που πληροί τις προϋποθέσεις, τότε μέχρι τον Ιούνιο του 2012 είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για να παντρευτείς και να κάνεις οικογένεια, αφού ο Δίας από τον Ταύρο φέρνει επέκταση αλλά και τύχη στο σπίτι και στην οικογένεια! Τον Απρίλιο, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων και η πολύμηνη παραμονή της στο ίδιο ζώδιο (μέχρι τον Αύγουστο του 2012) σημάνει μία νέα περίοδο για τα ερωτικά σου, που το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι θα έχουν τον πρώτο λόγο. Οι ερωτικές προτάσεις θα είναι δελεαστικές, για αυτό και δείξε προσοχή αν ήδη διατηρείς έναν δεσμό. Με χαλαρή αλλά και επιπόλαιη στάση, θα ζήσεις ερωτικές στιγμές που πραγματικά θα σε ανανεώσουν. Από τον Ιούνιο του 2012 που μπαίνει και ο Δίας στο ζώδιο των Διδύμων - στον 5ο οίκο σου, δηλαδή στον τομέα του έρωτα-, τότε σίγουρα θα υπάρξει μία πολύ καλή ερωτική εξέλιξη που θα μπορέσει να σου χαρίσει μονιμότητα, ασφάλεια και αισθηματική πληρότητα!
Η συμβουλή μας για το ζώδιό σου είναι να αποφορτιστείς από τα προβλήματα και τις ανατροπές που πέρασες το 2011 και να αναμένεις την ανανέωση στα αισθηματικά σου που είναι βέβαιο ότι από τον Απρίλιο, θα αρχίσει να είναι αισθητή!
Τα ερωτικά διαστήματα της χρονιάς είναι από 1-13 Ιανουαρίου που η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σου, αλλά και από 3 Απριλίου - 6 Αυγούστου που η Αφροδίτη θα είναι στους Διδύμους!


ΙΧΘΕΙΣ
Το 2012 γυρνάς μία νέα σελίδα στα αισθηματικά σου...
Φίλε Ιχθύ, την θετική ενέργεια του έρωτα το 2012, θα αρχίσεις να την αισθάνεσαι από το ξεκίνημα της χρονιάς που είναι φανερό ότι τα αισθηματικά σου ζητήματα θα είναι σε πρώτο πλάνο. Ο Άρης θα παραμείνει μέχρι και τον Ιούλιο στον 7ο οίκο σου, δηλαδή στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών αλλά και του γάμου. Έτσι λοιπόν, είναι ένα διάστημα που θα θελήσεις να πάρεις αποφάσεις καθοριστικές για την εξέλιξη της αισθηματικής σου πορείας, ενώ δεν αποκλείεται αρκετές στιγμές να συμπεριφέρεσαι παρορμητικά! Ο ερωτισμός θα είναι διάχυτος σε όλη την διάρκεια της νέας χρονιάς. Από τις 14 του Γενάρη η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σου και θα παραμείνει μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι αυτό το διάστημα μπορείς να αναμένεις όμορφες αισθηματικές εξελίξεις. Ο Ποσειδώνας, ο κυβερνήτης σου, μπαίνει στο ζώδιό σου έτσι λοιπόν βρίσκεις και πάλι την επιθυμία να εκφραστείς, να κάνεις όνειρα, να φλερτάρεις και να ερωτευτείς. Το δεύτερο εξάμηνο του 2012 είναι ένα θετικό διάστημα για την δημιουργία μίας μόνιμης ερωτικής δέσμευσης, ενώ η πιθανότητα γάμου και οικογενειακής επέκτασης, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ο Δίας και η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, φέρνουν έναν μόνιμο δεσμό ή ακόμα και έναν απόγονο!

Η συμβουλή μας για το 2012 είναι να μην αφήσεις τα συναισθήματά σου να σε παρασύρουν σε επιλογές που αργότερα μπορεί να διαπιστώσεις ότι ήταν επιπόλαιες.
http://www.tlife.gr

Γυναίκες στρατιωτικών γδύθηκαν για ιερό σκοπό!

Posted: 03 Jan 2012 02:30 PM PST

Βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τους για μας, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε...είναι θέσουμε σε κίνδυνο την αξιοπρέπεια μας γι 'αυτούς!"

Μ΄ αυτό το …σλόγκαν σύζυγοι,σύντροφοι και φίλες Βρετανών στρατιωτικών που υπηρετούν στο Αφγανιστάν…γδύθηκαν και φωτογραφήθηκαν για να τυπώσουν ένα … καυτό ημερολόγιο!

Ο σκοπός ιερός. Να συγκεντρωθούν χρήματα που θα βοηθήσουν στρατιώτες που έμειναν ανάπηροι στο πεδίο της μάχης.Και τις γυναίκες τους φυσικά. 1 λίρα για κάθε ημερολόγιο πηγαίνει στους ανήμπορους στρατιώτες και τις οικογένειές τους.

Ποιοι παράγοντες ρυθμίζουν την αύξηση ή τη μείωση της πείνας;

Posted: 03 Jan 2012 02:15 PM PST

Τι, άραγε, εξηγεί την αύξηση και τη μείωση της πείνας; Η πείνα ρυθμίζεται, εν μέρει, από σωματικούς και εγκεφαλικούς…παράγοντες (εσωτερικοί ή βιολογικοί). Οι υποδοχείς γεύσεις στο στόμα διαδραματίζουν κάποιο ρόλο στην πείνα, στέλνοντας αισθήσεις γεύσης στον εγκέφαλο, πληροφορώντας τον για το θρεπτικό περιεχόμενο της τροφής που γευτήκαμε.

Ο εγκέφαλος μας επιλέγει τις γεύσεις των φαγητών που περιέχουν θρεπτικές ουσίες που ίσως μας λείπουν. Αν μας λείπει πρωτεΐνη, επιθυμούμε πολύ μια μπριζόλα. Αν μας λείπει σάκχαρο, μπορεί να ανακαλύψουμε ότι επιθυμούμε πολύ αμυλούχα φαγητά όπως το ψωμί..

Αν και οι αισθήσεις που προέρχονται από το στόμα μας επηρεάζουν την πείνα, δεν αποτελούν τη μόνη πηγή της. Η πείνα επηρεάζεται επίσης και από το στομάχι. Οι επιστήμονες έχουν οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι οι στομαχικές συσπάσεις προκαλούν πείνα. Κύτταρα – υποδοχείς στο στομάχι ανιχνεύουν τόσο την ποσότητα όσο και το είδος τροφής που περιέχει.

Αν έχουμε φουσκώσει από το φαγητό σε ένα γεύμα, είναι πιθανό τότε να συνειδητοποιήσουμε με έντονο τρόπο τη λειτουργία των υποδοχέων διάτασης του στομάχου μας, οι οποίοι αντιδρούν στην παρουσία τροφής. Αυτοί οι υποδοχείς πληροφορούν τον εγκέφαλο για την ποσότητα τροφής στο στομάχι στέλνοντας νευρικές διεγέρσεις κατά μήκος του πνευμονογαστρικού νεύρου στον εγκέφαλο, μειώνοντας την ένταση της πείνας μας.

Οι υποδοχείς στο στομάχι επηρεάζουν επίσης την πείνα, εντοπίζοντας την παρουσία θρεπτικών ουσιών και μεταβιβάζοντας την πληροφορία αυτή στον εγκέφαλο. Αυτό εξηγεί το γιατί όταν γεμίζουμε το στομάχι μας με μαρουλοσαλάτα δεν είμαστε τόσο ικανοποιημένοι όπως όταν το γεμίζουμε με αρκετά κομμάτια πίτσα. Η πίτσα είναι πλουσιότερη σε θρεπτικές ουσίες.

Όμως οι πληροφορίες σχετικά με το θρεπτικό περιεχόμενο της τροφής στο στομάχι δεν στέλνονται κατά μήκος του πνευμονογαστρικού νεύρου. Αυτό το γνωρίζουμε χάρη σε μελέτες ζώων στα οποία το πνευμονογαστρικό νεύρο έχει αποσυνδεθεί από το στομάχι. Τα ζώα δεν ρυμίζουν πλέον την κατανάλωση τροφής τους σύμφωνα με την ποσότητα τροφής στο στομάχι τους, όμως συνεχίζουν να τη ρυθμίζουν συμφωνά με το θρεπτικό περιεχόμενο της τροφής.

Μεταγενέστερες έρευνες αποκάλυψαν επίσης ότι το στομάχι και το στόμα δεν είναι οι μόνοι παράγοντες ρύθμισης της πείνας. Η τροφή που είναι αποθηκευμένη στο στομάχι τελικά καταλήγει στο λεπτό έντερο, την κυρία έδρα της πέψης. Η παρουσία τροφής στο λεπτό έντερο το διεγείρει ώστε να εκκρίνει την ορμόνη χοληκυστοκινίνη, η οποία, με τη σειρά της, διεγείρει το πνευμονο-γαστρικό νεύρο να στείλει νευρικές διεγέρσεις στον εγκέφαλο, μειώνοντας την ένταση της πείνας μας.

Ένα ακόμη όργανο που ρυθμίζει την πείνα είναι το συκώτι, που αποθηκεύει γλυκόζη (ένα σάκχαρο) ως γλυκονόνο. Οι υποδοχείς γλυκόζης στο συκώτι στέλνουν νευρικές διεγέρσεις κατά μήκος του πνευμονογαστρικού νεύρου στον εγκέφαλο, πληροφορώντας τον για μεταβολές στο επίπεδο του σακχάρου στο αίμα. Το χαμηλό επίπεδο σακχάρου στο αίμα μας επιφέρει αίσθημα πείνας, ενώ το υψηλό επίπεδο επιφέρει αίσθημα κορεσμού.

Ειδικής σημασίας είναι για τη ρύθμιση της πείνας η ορμόνη ινσουλίνη, που εκκρίνεται από το πάγκρεας. Η ινσουλίνη βοηθάει το σάκχαρο του αίματος να εισχωρήσει στα κύτταρα του σώματος για να χρησιμοποιηθεί στο μεταβολισμό, προωθεί τη μετατροπή της γλυκόζης σε λίπος, κάνει τα γλυκά να έχουν καλύτερη γεύση και επιφέρει αισθήματα πείνας.

Στην ουσία, η πείνα εξαρτάται περισσότερο από τα αυξημένα επίπεδα ινσουλίνης παρά τα μειωμένα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Αυτό το γνωρίζουμε από μελέτες στις οποίες το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα διατηρούνταν σταθερό με μια συνεχή έγχυση γλυκόζης, ενώ τα επίπεδα ινσουλίνης αυξάνονταν. Τα υποκείμενα στις μελέτες αυτές ανέφεραν αυξημένη ένταση πείνας.

Μεταγενέστερες έρευνες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η πείνα επηρεάζεται και από τον υποθάλαμο. Ο νευροδιαβιβαστής νορεπινεφρίνη προωθεί την κατανάλωση τροφής διεγείροντας υποδοχείς στον υποθάλαμο. Δύο περιοχές του υποθάλαμου είναι ιδιαίτερα σημαντικές για τη ρύθμιση της πείνας. Ο ηλεκτρικός ερεθισμός του μεσοκοιλιακού υποθαλάμου, μιας περιοχής στο μεσαίο κάτω μέρος του υποθαλάμου, εμποδίζει την κατανάλωση τροφής, ενώ η καταστροφή του προκαλεί κατανάλωση τροφής. Ενώ ο μεσοκοιλιακός υποθάλαμος σχετίζεται με τη μείωση της πείνας, ο πλάγιος υποθάλαμος , που περιλαμβάνει περιοχές και στις δύο πλευρές του υποθαλάμου, σχετίζεται με την αύξηση της.

Η ηλεκτρική διέγερση του τελευταίου προάγει την κατανάλωση τροφής, ενώ η καταστροφή του την εμποδίζει. Αν και τα πρώτα πειράματα οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι ο πλάγιος υποθάλαμος δρα ως «κέντρο της πείνας» και ο μεσοκοιλιακός ως «κέντρο του κορεσμού» μας, μεταγενέστερα πειράματα έχουν οδηγήσει στη διαπίστωση ότι αυτές οι περιοχές είνα! ι απλώς και μόνο σημαντικά συστατικά στοιχεία του περίπλοκου συστήματος του εγκεφάλου για τη ρύθμιση της πείνας και της κατανάλωσης τροφής. Δεν υπάρχει κανένας απλός διακόπτης που να ανοιγοκλείνει την κατανάλωση τροφής.

Η πείνα, ειδικά στα ανθρώπινα όντα, ρυθμίζεται εκτός από εσωτερικούς και από εξωτερικούς παράγοντες. Η τροφή μπορεί να ενεργήσει ως έναυσμα για να μας κάνει να πεινάσουμε. Η γεύση, η οσμή, η όψη, ο ήχος και η υφή της τροφής μπορεί να μας «τραβήξουν» προς αυτήν.

Έχετε ποτέ παρακολουθήσει τηλεόραση, χωρίς να αισθάνεστε πείνα, για να πεινάσετε στη συνέχεια μόνο και μόνο επειδή παρακολουθήσατε ένα διαφημιστικό που δείχνει μια ελκυστική βιτρίνα με χάμπουργκερ; Ή, πιθανώς, να έχετε νιώσει χορτάτος έπειτα από ένα γεύμα με ποικιλία πιάτων, επιμένοντας ότι ούτε άλλη μια μπουκιά δεν πάει κάτω, ενώ τελικά κάποιος σας παρασύρει να φάτε ένα απολαυστικό επιδόρπιο με σοκολάτα. Όμως πώς είναι δυνατόν και μόνον η θέα του φαγητού να επιφέρει αισθήματα πείνας;

Ένας τρόπος είναι αυξάνοντας το επίπεδο της ινσουλίνης στο αίμα μας. Πράγματι, ακόμα κι όταν ονειροπολούμε σκεπτόμενοι το φαγητό, είναι δυνατό να διεγερθεί απ' αυτό το πάγκρεας ώστε να εκκρίνει ινσουλίνη, κάνοντας μας να πεινάσουμε! και πιθανώς στέλνοντας μας σε αναζήτηση μιας πάστας ή μιας τυρόπιτας.

Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που ρυθμίζουν την πείνα και την κατανάλωση τροφής, γιατί ορισμένοι άνθρωποι γίνονται παχύσαρκοι; Οι ερευνητές συνέδεσαν την παχυσαρκία με διαφορές στην ευαισθησία αντίδρασης σε εξωτερικές ενδείξεις φαγητού και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως οι παχύσαρκοι άνθρωποι επιδεικνύουν μεγαλύτερη ευαισθησία αντίδρασης σ' αυτές τις ενδείξεις.

Οι μελέτες που ακολούθησαν παρείχαν, σ' ένα βαθμό, υποστήριξη σ' αυτή την πεποίθηση. Μία μελέτη διαπίστωσε πως σε αντίθεση με μη-παχύσαρκους ανθρώπους, οι οποίοι βρίσκουν το επιπλέον φαγητό, αφού έχουν ήδη καταναλώσει ένα γεύμα υψηλών θερμίδων, λιγότερο εύγευστο, οι παχύσαρκοι άνθρωποι βρίσκουν το φαγητό εξίσου εύγευστο ύστερα από ένα γεύμα με πολλές θερμίδες. Ίσως ένας λόγος που οι παχύσαρκοι άνθρωποι τρώνε περισσότερο από τους άλλους να είναι ότι το φαγητό συνεχίζει να είναι εύγεστο γι' αυτούς, ακόμη και αφού έχουν χορτάσει.

Σε μιαν άλλη μελέτη, στην οποία χρησιμοποιήθηκε φυσική παρατήρηση, οι ερευνητές παρακολούθησαν ανθρώπους να τρώνε σ' ένα γεύμα. Όταν η σερβιτόρα έκανε μία ορεκτική περιγραφή ενός επιδορπίου, οι παχύσαρκοι άνθρωποι έτειναν περισσότερο να το παραγγείλουν παρά όταν η σερβιτόρα δεν το περιέγραφε. Οι μη-παχύσαρκοι άνθρωποι έμειναν ανεπηρέαστοι από την περιγραφή της.

Αν και τέτοιες μελέτες παρέχουν υποστήριξη στην πεποίθηση πως οι παχύσαρκοι άνθρωποι έχουν πιο ευαίσθητη αντίδραση στις εξωτερικές ενδείξεις φαγητού, αυτό δεν φαίνεται να αποτελεί την κύρια αιτία της παχυσαρκίας τους.

Αντιθέτως, η παχυσαρκία τους ίσως προκαλεί την ανταπόκριση τους σε εξωτερικούς παράγοντες. Γιατί; Διότι πολλοί παχύσαρκοι άνθρωποι βρίσκονται διαρκώς σε δίαιτα, με αποτέλεσμα να στερούνται συχνά γευστικές απολαύσεις, γεγονός που τους καθιστά περισσότερο ευαίσθητους στην αντίδραση απέναντι σε ενδείξεις φαγητού. Επιπλέον, οι παχύσαρκοι άνθρωποι ίσως έχουν χρονίως υψηλά επίπεδα ινσουλίνης, που τους αυξάνουν το αίσθημα της πείνας και κατά συνέπεια, τους καθιστούν πιο ευαίσθητους στο να αντιδράσουν σε ενδείξεις φαγητού.

Επιπλέον, ένας άλλος εξωτερικός παράγοντας, μια αγχώδης κατάσταση, μπορεί να επιφέρει το αίσθημα της πείνας και, σε ορισμένες περιπτώσεις, την υπερβολική κατανάλωση τροφής. Υπό την επήρεια αγχωδών συνθηκών, που είναι πιθανό να προκαλούν αρνητικά συναισθήματα, όπως οργή, ανία, κατάθλιψη ή μοναξιά, οι παχύσαρκοι άνθρωποι τείνουν σε μεγαλύτερο βαθμό από τους μη-παχύσαρκους ανθρώπους να τρώνε υπερβολικά.

Όμως πώς το άγχος επιφέρει υπερβολική κατανάλωση τροφής; Μια υπόθεση είναι ότι διεγείρει τον εγκέφαλο να εκκρίνει ενδορφίνες, οι οποίες υποκινούν την κατανάλωση τροφής. Εξαιτίας του ότι τα επίπεδα ενδορφινών αυξάνουν όταν βρισκόμαστε υπό την επήρεια άγχους, ίσως συνεισφέρουν στην υπερβολική κατανάλωση τροφής που σχετίζεται με το άγχος. Ίσως οι παχύσαρκοι άνθρωποι τρώνε περισσότερο υπό την επίδραση του άγχους σε σχέση με τους μη-παχύσαρκους, εξαιτίας του ότι το άγχος επιφέρει μεγαλύτερες αυξήσεις στα επίπεδα ενδορφινών τους.

Όπως μπορεί κανείς να δει, η πείνα συνδέεται με πολλούς παράγοντες, ορισμένοι από τους οποίους συμβάλλουν στην παχυσαρκία.



Είτε το πιστεύετε είτε όχι... η γυναίκα αυτή είναι 43 ετών (pics)

Posted: 03 Jan 2012 01:59 PM PST

Και το όνομα αυτής Stephanie Seymour. Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι από πρόσφατες διακοπές που έκανε στο νησί St. Barts της Καραϊβικής με την οικογένειά της. Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν...























Ξέρετε ποιο μήνα, ποια ώρα και ποια περίοδο απολαμβάνουμε πιο πολύ το σεξ;

Posted: 03 Jan 2012 01:58 PM PST

Δεν έχουμε ανάγκη από εποχές, μήνες και ώρες για να κάνουμε σεξ! Βροχή ή η λιακάδα, άνοιξη ή φθινόπωρο, πριν από την δουλειά ή αργά το βράδυ,  είμαστε πάντα στη διάθεση για το ''κυρίως θέμα'', όμως, μελέτες για τη σεξουαλική ζωή των ανθρώπων αποκαλύπτουν ότι υπάρχουν ώρες αιχμής, μήνες, ακόμα και
εποχές που μας αρέσει περισσότερο το σεξ. Σύμφωνα με την The Daily Beast, η οποία έκανε τις μελέτες αυτές, σχεδόν το 40 τοις εκατό των ερωτηθέντων απάντησαν ότι απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ κατά το μήνα Δεκέμβριο- είμαστε σε μια διάθεση παιχνιδιάρικη διάθεση μετά από μερικά μαρτίνι συμπεριλαμβανομένου και το κλίμα των εορτών.

Άλλες μελέτες διαπιστώνουν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν σεξ μεταξύ 11 μ.μ. και 1 π.μ., ενώ οι πιο ''δημοφιλής'' μέρες είναι η Παρασκευή και το Σάββατο και υπάρχουν

13 φορές περισσότερες πιθανότητες να απολαύσουμε ένα ''βρώμικο'' το βράδυ παρά οποιαδήποτε άλλη ώρα του 24ώρου!

Αλλά το πιο εκπληκτικό εύρημα είναι ότι ένα επιβλητικό 83 τοις εκατό των Αμερικανών λένε ότι με καταιγίδες είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνουν σεξ!

Υποθέτουμε ότι βρίσκουν τη βροχή πιο...ρομαντική???

sportygossip.com

Η sexy εκδοχή του «Εδώ παππάς εκεί παππάς» (gif)

Posted: 03 Jan 2012 01:15 PM PST

Άντε να το βρεις...


Κάμερα έπεσε ουρανοκατέβατη σε αγώνα ράγκμπι (video)

Posted: 03 Jan 2012 01:00 PM PST

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς...


Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές