Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

"Spor"


"Spor"


ΑΕΚ: Συνεχίζει με Λιόγα στον πάγκο

Posted: 30 Dec 2011 07:05 AM PST

Υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Λιόγα θα συνεχίσει να αγωνίζεται η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ, καθώς η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι ο Έλληνας τεχνικός θα...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Άρης: Διάστρεμμα δεύτερου βαθμού ο Μπόγρης

Posted: 30 Dec 2011 06:56 AM PST

Σε μαγνητική τομογραφία, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού που αποκόμισε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (28/12), υποβλήθηκε σήμερα ο Γιώργος Μπόγρης...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Δε λέει «όχι» στον επαναπατρισμό ο Άλεξ

Posted: 30 Dec 2011 06:49 AM PST

Το νέο σταθμό της καριέρας του αναζητεί ο Άλεξ, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Τσέλσι. Ο Βραζιλιάνος άσος με δηλώσεις του τόνισε ότι στόχος του είναι να παραμείνει...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Μανωλάς: «Δεν θέλω να συμμετάσχω»

Posted: 30 Dec 2011 06:40 AM PST

Αρνητικός στο ενδεχόμενο ενασχόλησής του στα διοικητικά της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Στέλιος Μανωλάς με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Αναφορικά με τον Βασίλη Ξενίδη, ο οποίος...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Μορφέσης: «Είμαστε όλοι απογοητευμένοι»

Posted: 30 Dec 2011 06:32 AM PST

Την απογοήτευσή του για όσα έχουν γίνει (και κυρίως αυτά που δεν έχουν γίνει) μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σανγκάης, εξέφρασε για...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

PSG: Αντσελότι και με τη... βούλα

Posted: 30 Dec 2011 06:41 AM PST

Το χρονικό ενός «προαναγγελθέντος» γάμου ολοκληρώθηκε σήμερα, καθώς ο Κάρλο Αντσελότι είναι κι επίσημα ο νέος τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν. Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του γαλλικού...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Μαντσίνι: «Δεν δίνουμε τον Τέβεζ τσάμπα»

Posted: 30 Dec 2011 06:22 AM PST

Το σενάριο με την μετεγγραφή του Κάρλος Τέβεζ έχει κουράσει και ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι προσπάθησε να πιέσει τη διοίκηση της Μίλαν, που έχει...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Συμφώνησε με την Τέραμο ο ΜακΓκραθ

Posted: 30 Dec 2011 06:18 AM PST

Το «φλερτ» του Ίκαρου Καλλιθέας με τον Ντόνι ΜακΓκραθ δεν κατέληξε σε… γάμο, κι έτσι Αμερικανός με ιρλανδικό διαβατήριο γκαρντ κατέληξε στην Τέραμο. Ο άλλοτε άσος του Αιγάλεω, της ΑΕΚ και του..

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ενδιαφέρον Ολυμπιακού για Αντούχαρ

Posted: 30 Dec 2011 06:12 AM PST

Ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται με τον Φράνκο Κοστάντσο για τη λύση του συμβολαίου του, την ώρα που ο Τύπος της Ιταλίας συνδέει τους «ερυθρόλευκους»...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Βασιλείου και Αθανασιάδης μοιράστηκαν τα βραβεία

Posted: 30 Dec 2011 06:09 AM PST

Αφού ολοκληρώθηκε και η 3η αγωνιστική της Super League, ο Στέλιος Βασιλείου του Λεβαδειακού αναδείχθηκε MVP, ενώ ο Στέφανος Αθανασιάδης του...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Mείωση στο ρόστερ ζητεί ο Πρόμπιερζ

Posted: 30 Dec 2011 06:03 AM PST

Πρώτιστο μέλημα του προπονητή του Άρη, Μίχαλ Πρόμπιερζ, είναι η μείωση του ρόστερ. Ο Πολωνός τεχνικός σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με τους...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Θεραπεία ο Φέισα

Posted: 30 Dec 2011 05:59 AM PST

Ο Λιούμπομιρ Φέισα είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που δεν βρίσκεται στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Τέλος ο Αγκίρε από τη Σαραγόσα

Posted: 30 Dec 2011 05:12 AM PST

Δεκατρείς μήνες διάρκεια είχε η θητεία του Χαβιέ Αγκίρε στην τεχνική ηγεσία της Σαραγόσα.

Το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν άγγιξε τους διοικούντες τη Σαραγόσα οι οποίοι αποφάσισαν, δύο ημέρες πριν την Πρωτοχρονιά, να λύσουν τη συνεργασία τους με τον Χαβιέ Αγκίρε.

Ο 53άχρονος Μεξικανός είχε αναλάβει τα ηνία της ομάδας από τις 17 Νοεμβρίου 2010, αλλά τα άσχημα αποτελέσματα της φετινής σεζόν τον έφεραν στην πόρτα της εξόδου.

Η Σαραγόσα έχει υποστεί 8 ήττες στα τελευταία 9 ματς πρωταθλήματος και με συγκομιδή 10 βαθμών στις 16 πρώτες αγωνιστικές της σεζόν βρίσκεται καθηλωμένη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Επέστρεψε ο Καρβάλιο και οι... άλλοι

Posted: 30 Dec 2011 05:11 AM PST

Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Ρικάρντο Καρβάλιο, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που υπέστη στο δεξί γόνατο.

Ο Πορτογάλος μπακ και οι συμπαίκτες του απόλαυσαν την 8ήμερη άδεια που πήραν από τον Ζοζέ Μουρίνιο και τώρα επανήλθαν σε κανονικούς ρυθμούς, προκειμένου να προετοιμαστούν για το ματς Κυπέλλου με τη Μάλαγα (03/01).

Από την πλευρά του, ο Σέρχιο Ράμος έκανε ατομικό πρόγραμμα για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αριστερό μηρό από τον εκτός έδρας θρίαμβο επί της Σεβίλης.

Σχετικά με την προπόνηση της Πέμπτης (29/12), ο Ρούι Φαρία (βοηθός του Μουρίνιο) χώρισε τους παίκτες σε δύο γκρουπ, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στις πάσες και τις κινήσεις σε μικρό χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρεάλ θα δώσει τέσσερα παιχνίδια εντός 11 ημερών (δύο με τη Μάλαγα για το Κύπελλο και δύο για το πρωτάθλημα με Γρανάδα και Μαγιόρκα).

Επιστροφή στα... βάσανα

Posted: 30 Dec 2011 05:09 AM PST

Ολα τα καλά κρατούν λίγο και οι διακοπές δε συνιστούν εξαίρεση. Το ραντεβού επιστροφής από τη φόρτιση δυνάμεων για τη δύσκολη συνέχεια που περιμένει τους πρωταγωνιστές του έχει οριστεί για την Παρασκευή στις 17.00 στη Νέα Μεσημβρία.

Το απουσιολόγιο του Λάζλο Μπόλονι δεν εμπεριέχει ονόματα, παρά μόνο αυτών που ήδη έχουν αποχωρήσει από την ομάδα. Σε μια «γεμάτη» ημέρα που θα ξεκινήσει με τη δημόσια τοποθέτηση των κ.κ. Βρύζα - Κωνσταντινίδη για το παρόν και το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος, εξέλιξη που συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον, λίγες ώρες μετά τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές θα (ξανα)μαζευτούν δυο ημέρες πριν το τέλος του τρέχοντος έτους για να ξεκινήσουν την προετοιμασία επιστροφής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, αρχής γενομένης με τον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Λεβαδειακό την προσεχή Τετάρτη στην Τούμπα.

«Αν φύγει ο Ζαγοράκης, θα φύγω και εγώ»

Posted: 30 Dec 2011 05:08 AM PST

Μέσα από τα πολλά που ειπώθηκαν στη συνάντηση που έγινε μεταξύ της διοίκησης και των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, ιδιαίτερη αίσθηση έκαναν τα όσα είπε ο Ζήσης Βρύζας γύρω από τα όσα σκέφτεται ο ίδιος για την ομάδα.

Προς τιμήν του, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ξεκαθάρισε πως υπάρχουν κάποια πράγματα που πιστεύει πως δεν λειτουργούν στον ΠΑΟΚ σωστά και βρίσκεται στη διοίκηση για να αλλάξουν, ενώ μέσα σε όλα ξεκαθάρισε πως ναι μεν υπήρχε μία ρήξη με τον Θοδωρή Ζαγοράκη όμως μέσα από μία κουβέντα που έγινε το καλοκαίρι αποφάσισε να επιστρέψει να βοηθήσει.

Αυτό που επίσης ξεκαθάρισε και είναι το πλέον σημαντικό, είναι πως δεν σκοπεύει να γίνει πρόεδρος του ΠΑΟΚ ούτε να αντικαταστήσει τον Θοδωρή Ζαγοράκη αν ο τελευταίος αποχωρήσει.

«Εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ, για να είμαστε ενωμένοι όλοι. Αν φύγει ο Ζαγοράκης, θα φύγω και εγώ. Δεν θέλω να γίνω πρόεδρος στον ΠΑΟΚ» είπε μεταξύ άλλων ο Ζήσης Βρύζας.

Επί της ουσίας, ο Βρύζας ξεκαθαρίζει σε όσους πιστεύουν πως είναι η επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ, πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο ενώ γενικά βάζει φρένο σε μία αντιπολίτευση που τον θεωρεί ως... δελφίνο της επόμενης ημέρας.

Η ουσία για τον Βρύζα φαίνεται να είναι μία βελτίωση του τρόπου λειτουργίας της ΠΑΕ που θα φέρει θετικά αποτελέσματα, βελτίωση που είναι αλήθεια πως δεν έχει εμφανιστεί σε πρακτικό επίπεδο ακόμη.

Το θέμα για τον Βρύζα είναι να γίνουν οι βελτιώσεις που προβλέπονται μέσα από τον έλεγχο του πορίσματος και τότε υπάρχει η πεποίθηση πως ο ΠΑΟΚ θα λειτουργήσει χωρίς προβλήματα.

Αρχίζουν ξανά τα έργα στο νέο "Μεστάγια"

Posted: 30 Dec 2011 05:08 AM PST

Μετά από τρία χρόνια, οι μπουλντόζες μπαίνουν ξανά στο νέο γήπεδο της Βαλένθια.

Τ' όνειρο της Βαλένθια για το νέο "Μεστάγια" ζωντανεύουν ξανά αφού την Πέμπτη η δήμαρχος της πόλης Ρίτα Μπαρμπερά και ο πρόεδρος της ομάδας Μανουέλ Γιορέντε ανακοίνωσαν επισήμως ότι τα έργα για το νέο γήπεδο των "νυχτερίδων" επαναρχίζουν στις αρχές του 2012.

Το έργο παραπέμπει σε κάτι από σύγχρονο γιοφύρι της Αρτας. Παρουσιάστηκε σε μακέτες στα τέλη του 2006, άρχισε τον Αύγουστο του 2007 αλλά διακόπηκε τον Φεβρουάριο του 2009 λόγω έλλειψης ρευστότητας. Εν τω μεταξύ η κρίση έπληξε την ισπανική οικονομία και ειδικότερα τον κλάδο των κατασκευών με συνέπεια η επίχείρηση νέο "Μεστάγια" να βαλτώσει.

Εν τέλει, οι απαραίτητοι πόροι βρέθηκαν και τα συνεργεία ξαναπιάνουν δουλειά με στόχο να αποπερατώσουν το έργο μέχρι τις αρχές του 2014. Το συνολικό κόστος θα φτάσει τα 150 εκατομμύρια ευρώ.

Η Τσέλσι πήρε Γκάρι Κέιχιλ!

Posted: 30 Dec 2011 05:06 AM PST

Η Τσέλσι συμφώνησε με την Μπόλτον κι από την 1η Ιανουαρίου κάνει δικό της τον Γκάρι Κέιχιλ. Άγγλος διεθνής, θα καλύψει το κέντρο της άμυνας. Επιβεβαιώνεται έτσι πως ο Ρομάν Αμπραμόβιτς προίκισε τον Αντρέ Βίλας Μπόας με πολύ ρευστό...

Σύμφωνα με τις αναφορές από την Αγγλία, πιστεύεται πως η τιμή για τον 26χρονο Κέιχιλ ανέρχεται στα 7 εκατομμύρια λίρες. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, συμφωνία επήλθε μεταξύ των δύο πλευρών. «Συμφωνήθηκε η τιμή μεταξύ των δύο ομάδων και τώρα δώσαμε στους εκπροσώπους του Γκάρι την άδεια να μιλήσουν με την Τσέλσι», παραδέχθηκε ο Όουεν Κόιλ, ο μάνατζερ δηλαδή της Μπόλτον.

«Σε αυτό το σημείο βρισκόμαστε τώρα, Έχουμε αγώνα αύριο και απλά είπαμε στην Γκάρι να συμπεριφερθεί τόσο ωραία στην ομάδα, όπως ακριβώς η ομάδα έχει συμπεριφερθεί στον ίδιο», πρόσθεσε ο Κόιλ.

Το θέμα είναι τυπικό πλέον...

Στίβεν Τζέραρντ: "Έζησα ένα μαρτύριο"

Posted: 30 Dec 2011 05:05 AM PST

Ο Στίβεν Τζέραρντ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση για 20 λεπτά στον αγώνα με την Μπλάκμπερν, το τι ακριβώς έγινε μόλις μπήκε στο Άνφιλντ όμως, ήταν μία στιγμή για να θυμάται. «Η στήριξη που είχα από τους φιλάθλους ήταν εκπληκτική και τους ευχαριστώ γι' αυτό», είπε ο μεγάλος αρχηγός. Κι όχι μόνον...

Ο 31χρονος μέσος είχε διαδοχικούς τραυματισμούς και μιλώντας για την αποκατάσταση, παραδέχθηκε: «Οι προηγούμενες οκτώ εβδομάδες ήταν πολύ επίπονες. Ήταν ένα τρομακτικό χτύπημα και ήρθε αφού είχα καθίσει για τόσο μεγάλο διάστημα εκτός. Ήταν ένα πραγματικό μαρτύριο. Γι' αυτό κι όταν μπήκα στον αγώνα με την Μπλάκμπερν, ήταν κάτι ιδιαίτερο. Η αντιμετώπιση που είχα ήταν πραγματικά συγκινητική και σήμαινε πολλά για ένα. Υπήρξαν πολλές μοναχικές μέρες στο γυμναστήριο, όπου προσπαθούσα να βρω κίνητρο για τον εαυτό μου. Αλλά μία στιγμή όπως αυτή το βράδυ της Δευτέρας, άξιζε πραγματικά».

Το σημαντικό για τον Τζέραρντ είναι να συνεχίσει με περισσότερα αγωνιστικά λεπτά, ώστε να ξαναμπεί σε ρυθμό. παρ' όλα αυτά, εκφράζει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Κένι Νταλγκλίς. Και... πώς αλλιώς, δηλαδή; «Ο Κένι με γνωρίζει απ' έξω κι ανακατωτά, συνεπώς, ξέρει ποιά θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να με ξεκινήσει σε έναν αγώνα. Εγώ απλά θα τον ακολουθήσω. Δούλεψα πάρα πολύ τις τελευταίες οκτώ εβδομάδες και αισθάνομαι πολύ καλά. Ελπίζω να πάρω κάποιο χρόνο με τη Νιούκασλ και να τελειώσουμε με ενθαρρυντικό τόνο τη χρονιά. Απλά χρειάζομαι χρόνο για να βρω τον καλό ρυθμό μου», είπε.

Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Νιούκασλ απόψε, στις 21:45. 

Εφτά χρόνια ξηρασίας στο Άνφιλντ

Posted: 30 Dec 2011 05:02 AM PST

Η Λίβερπουλ φιλοξενεί τη Νιούκασλ το βράδυ της Παρασκευής κι ένα εκπληκτικό στατιστικό στοιχείο έρχεται στην επιφάνεια. Από πότε έχουν να σκοράρουν οι "ανθρακωρύχοι" στο Άνφιλντ;

Η τελευταία φορά που πανηγύρισε γκολ η Νιούκασλ στην έδρα των «κόκκινων» ήταν το 2004, πριν από 7 χρόνια δηλαδή. Ήταν το βράδυ της 19ης Δεκεμβρίου, όταν η Λίβερπουλ επικράτησε 3-1, όμως το σκορ, το είχε ανοίξει ένας επιθετικός που είχε πάρει θέση βασικού την τελευταία στιγμή.

Ο Πάτρικ Κλάιφερτ στη σύντομη παρουσία που είχε ως παίκτης της Νιούκασλ είχε ανοίξει το σκορ, στη συνέχεια όμως, ένα αυτογκόλ του Μπραμπλ και δύο γκολ των Μέλορ και Μπάρος έδωσαν τη νίκη 3-1 στη Λίβερπουλ.

Εφτά χρόνια ξηρασίας ακόμη και για ένα γκολ, για τη Νιούκασλ στο άλλο διάσημο λιμάνι του αγγλικού ποδοσφαίρου...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές