Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Περισσότεροι οργασμοί = Περισσότερα χρόνια ζωής

Posted: 31 Dec 2011 09:02 AM PST

Περισσότεροι οργασμοί = Περισσότερα χρόνια ζωής

Η απόλαυση που παίρνουμε από το σεξ μπορεί να μας κάνει να ζήσουμε πολύ περισσότερο –και σίγουρα με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο.

Το σεξ παίζει μεγάλο μέρος στη ζωή του ανθρώπου και αν μέχρι τώρα το βλέπαμε καθαρά και μόνο σαν μια σαρκική απόλαυση, οι επιστήμονες έρχονται για να μας πληροφορήσουν πως το σεξ εκτός από ευχαρίστηση μπορεί να μας χαρίσει και επιπλέον χρόνια ζωής.

Πιο συγκεκριμένα, ένας καλός οργασμός, εκτός από την γαλήνη και την ευτυχία που φέρνει ανάμεσα στο ζευγάρι, μπορεί να επεκτείνει τη διάρκεια της ζωής μας. Οι ειδικοί παγκοσμίως συμφωνούν πως υπάρχουν άπειρες αποδείξεις για τα οφέλη στην υγεία που προσφέρει ο οργασμός και μετά από σχετικές έρευνες διαπίστωσαν πως οι άνθρωποι που έχουν οργασμούς δύο ή και περισσότερες φορές μέσα στην εβδομάδα, τείνουν να ζουν για περισσότερο χρονικό διάστημα σε σχέση με αυτούς που έχουν λιγότερους οργασμούς.

Ο λόγος για αυτό το τρομερό πλεονέκτημα του οργασμού; Δεν είναι μόνο ένας, αλλά τέσσερις:

1. Χαμηλότερος κίνδυνος για καρκίνο του μαστού: Ο οργασμός έχει θετικό αντίκτυπο σε πολλά όργανα και λειτουργίες του σώματος. Ένα από αυτά είναι η σημαντική μείωση του ποσοστού κινδύνου για ανάπτυξη καρκίνου του μαστού.

2. Αποφυγή καρδιακών παθήσεων και όξυνση της αντίληψης: Υπάρχουν έγκυρες αποδείξεις πως ο οργασμός διατηρεί τον εγκέφαλο σε εγρήγορση και κρατά μακριά τις ασθένειες της καρδιάς. Για την ακρίβεια, ο εγκέφαλος της γυναίκας οξυγονώνεται καλύτερα κατά τη διάρκεια του οργασμού και τα οφέλη αυτού του γεγονότος φτάνουν μέχρι τη καρδιά.

3. Ανακούφιση από τον πόνο και καλύτερη ποιότητα ύπνου: Ο οργασμός μπορεί να μπλοκάρει τον πόνο και να λειτουργήσει σαν ένα φυσικό παυσίπονο απέναντι στους πόνους της περιόδου, τις ημικρανίες κ.α. Επίσης, η έκκριση συγκεκριμένων ορμονών λειτουργεί σαν υπνωτικό, βοηθώντας στην αντιμετώπιση των διαταραχών στον ύπνο.

4. Μας κάνει να φαινόμαστε νεότεροι: Ο οργασμός, τέλος, κάνει καλό στην εμφάνισή μας. Σε μια μελέτη που έγινε ανάμεσα σε 3.500 άτομα, αυτοί που είχαν συχνότερα οργασμούς (μόνοι τους ή με συντρόφους), έδειχναν 7-12 χρόνια νεότεροι σε σχέση με τους άλλους.

Το κορίτσι του "Ράδιο Αρβύλα" ετοιμάζεται να παίξει Σαίξπηρ

Posted: 31 Dec 2011 08:33 AM PST

Το κορίτσι του

Το όνομά της είναι Ευγενία Σαμαρά και μαζί με τη Χριστίνα Μουστάκα πλαισιώνουν την υπόλοιπη ομάδα του Ράδιο Αρβύλα. Σέξι κορίτσι, επαγγελματίας και με μεγάλη αγάπη στην υποκριτική.

Οι σπουδές της και τα πρώτα βήματα στην τηλεόραση
Από τα έδρανα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου πίσω από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και από τις κάμερες του τηλεοπτικού πλατό και στο σανίδι της θεατρικής σκηνής. Η Ευγενία Σαμαρά αν και μας συστήθηκε σαν το κορίτσι των Ράδιο Αρβύλα σίγουρα δεν είναι μόνο αυτό. Είναι γεγονός πως η νεαρή παρουσιάστρια τράβηξε την προσοχή κυρίως με την όμορφη και γοητευτική παρουσία της, ωστόσο γνωρίζοντας την κάποιος καλύτερα, θα συνειδητοποιήσει πως πρόκειται για ένα καλλιεργημένο άτομο με δυναμικό χαρακτήρα και έντονες ανησυχίες..Στην συμπρωτεύουσα έχει ένα φανατικό κοινό που την θαυμάζει και όσο κοινωνική είναι σαν άτομο, τόσο δύσκολο είναι να εμπιστευτεί κάποιον ή κάποια στην ζωή της. Όλοι μας την παρακολουθούμε στην πετυχημένη εκπομπή Ράδιο Αρβύλα που προβάλλεται στον ΑΝΤ1. Η Ευγενία παρουσιάζει την ενότητα των βίντεο από το διαδίκτυο. Εκεί μαζί με την Χριστίνα Μουστάκα μοιράζονται μια θέση ηλεκτρική καρέκλα. Ως ηθοποιός έγραψε, σκηνοθέτησε , ασχολήθηκε με την παραγωγή αλλά και πρωταγωνίστησε μαζί με τον Νέλσων Λούκας στην θεατρική παράσταση «Άλλη μια ασήμαντη ιστορία». Εκεί είχε την στήριξη του Αντώνη Κανάκη και όλων των συνεργατών της και την γέμισε με αυτοπεποίθηση. Όταν το όνειρο της τηλεόρασης ξεκινούσε δε περίμενε να είναι τόσο μεγάλη. Μάλιστα σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της σε αθλητική εφημερίδα είχε δηλώσει. « Αρχικά γνώρισα και συνεργάστηκα με τα παιδιά μέσω του ραδιοφώνου Imagine . Όταν αποφάσισαν ότι θέλουν και μια γυναικεία παρουσία στο Ράδιο Αρβύλα με ρώτησαν αν θα ήθελα να συμμετάσχω και αφού πέρασα από ένα κάστινγκ με πήραν. Θα ήταν ψέμα αν έλεγα ότι δε μπορώ να αντιμετωπίσω την Αρβύλα σαν δουλειά, γιατί όταν είμαι εκεί αισθάνομαι ότι είμαι κάπου με την παρέα μου» δήλωνε με αφοπλιστικό τρόπο η 25χρονη ηθοποιός.

Ερωτευμένη και λάτρης της ρεμπέτικης μουσικής
Λατρεύει το θέατρο και ετοιμάζει πυρετωδώς ένα έργο του Σαίξπηρ και συγκεκριμένα το « Όνειρο καλοκαιρινής νυκτός». Όσο κόντρα έρχεται όλο αυτό με την σέξι εικόνα της, τόσο σοβαρά προετοιμάζει με πολύωρες πρόβες το επόμενο βήμα της. Έχει χρόνο για την προσωπική της ζωή και ένα αγόρι 24 ετών έχει κερδίσει την καρδιά της εδώ και δύο χρόνια. Το όνομά του είναι Θοδωρής και δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της υποκριτικής και της τηλεόρασης. Δε διστάζουν να κυκλοφορούν μαζί αλλά αποφεύγουν να κάνουν εμφανίσεις που θα είναι παρών φωτογράφοι και κάμερες. Η γνωριμία τους έγινε το 2009 μέσω κοινών γνωστών και από τότε είναι αχώριστοι. Ευγένεια, σεβασμός και ανεξαρτησία είναι το τρίπτυχο για μια ήρεμη και ευτυχισμένη προσωπική ζωή για το μελαχρινό κορίτσι που δε μπορεί να έχει γύρω της δήθεν ανθρώπους. Έχει αρνηθεί να κάνει αισθησιακές φωτογραφήσεις και σήμερα αν την ρώταγε κάποιος τι θα απαντούσε σε μια πρόταση τέτοια θα ήταν αρνητική . Αλλά για το μέλλον κανείς δε το γνωρίζει. Είναι ανοιχτή σε προτάσεις που δεν την προσβάλλουν. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό που είναι 29 χρονών και διατηρούν άψογη σχέση. Στην ραδιοφωνική της εκπομπή προτιμά τα ξένα κομμάτια ενώ στην διασκέδασή της έρχεται και πάλι κόντρα με την εικόνα της και είναι fun της ρεμπέτικης μουσικής.

H διαμάχη Yves Saint Laurent – Christian Louboutin συνεχίζεται

Posted: 31 Dec 2011 08:02 AM PST

H διαμάχη Yves Saint Laurent – Christian Louboutin συνεχίζεται

Αυτή η βεντέτα καλά κρατεί και, απ' ότι φαίνεται, θα συνεχιστεί με το ίδιο πάθος και τη νέα χρονιά.
Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν την Τρίτη, ο γαλλικός οίκος Yves Saint Laurent δηλώνει ότι ο περιβόητος υποδηματοποιός Christian Louboutin δεν θα καταφέρει να αναιρέσει την απόφαση που επιτρέπει στον YSL να πουλά παπούτσια με κόκκινες σόλες.
Οι δύο εταιρείες βρίσκονται σε διαμάχη από τον Απρίλιο όταν ο Louboutin κατέθεσε μήνυση εναντίον του Yves Saint Laurent επειδή πουλούσε ένα σχέδιο παπουτσιού με κόκκινη σόλα, ενώ ο ίδιος το 2008 είχε καταφέρει να κατοχυρώσει την κόκκινη σόλα ως εμπορικό σήμα. Έτσι, ζήτησε από...

Διαβάστε περισσότερα στο fashionlove.gr

ΕΡΕΥΝΑ : Γιατί το αντρικό όργανο έχει αυτό το σχήμα;

Posted: 31 Dec 2011 08:46 AM PST

ierosagon404 200x1311 14 200x13329 154x200 ΕΡΕΥΝΑ : Γιατί το αντρικό όργανο έχει αυτό το σχήμα;Την έρευνα πραγματοποίησε ο Gordon Gallup, ένας πρωτοπόρος στον τομέα του ψυχολόγος, που ειδικεύεται στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους. Ο Gallup και η ομάδα του από το πολιτειακό πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στο Albany, προσπάθησαν να ...; ανακαλύψουν που οφείλεται το σχήμα και το μέγεθος του ανδρικού μορίου. Αφορμή για την έρευνά τους στάθηκε το γεγονός ότι ο άνθρωπος είναι το μόνο από τα πρωτεύοντα θηλαστικά που έχει τόσο μεγάλο γεννητικό όργανο σε στύση, με μέσο όρο μήκους από 10,5 μέχρι 15,5. Αντίθετα τα υπόλοοιπα θηλαστικά, ακόμα και οι ...; προικισμένοι χιμπατζήδες, έχουν μόρια με το μισό σχεδόν μέγεθος. Ο Gordon Gallup, μετά από χρόνια ερευνών, κατέληξε σε ένα εντυπωσιακό συμπέρασμα: Το σχήμα και το μέγεθος του ανθρώπινου πέους καθορίστηκε από τον γυναικείο κόλπο! Με άλλα λόγια, η γυναίκα έπλασε το ανδρικό μόριο, έτσι ώστε αυτό να προσαρμόζεται όσο καλύτερα γίνεται στις ανάγκες των γυναικείων γεννητικών οργάνων! Παλιά οι άνθρωποι είχαν δεκάδες ερωτικές επαφές, καθημερινά!!!! Και τώρα το πιο ενδιαφέρον σημείο της έρευνας: Ο Gordon Gallup διαπίστωσε ότι χιλιάδες χρόνια πριν οι άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, είχαν πολλούς ερωτικούς συντρόφους κατά τη διάρκεια της ημέρας! Έτσι ήταν πολύ συνηθισμένο το φαινόμενο μία γυναίκα να έχει μέσα σε δύο μέρες ερωτική επαφή με τέσσερεις ή έξι διαφορετικούς άντρες. Αν σκεφτεί κανείς ότι το ανδρικό σπέρμα μπορεί να διατηρηθεί στον γυναικείο κόλπο για περισσότερες από 48 ώρες, είναι σαφές ότι ο ...; συναγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος! Με απλά λόγια το σπέρμα του κάθε άνδρα έπρεπε να κάνει έναν αγώνα δρόμου για να καταφέρει να φτάσει εκείνο πρώτο στον στόχο, εκτοπίζοντας το σπέρμα των άλλων αντρών! Σύμφωνα με τον Gordon Gallup από το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, αυτή ακριβώς η θεωρία εκτοπισμού του σπέρματος, "ανάγκασε" το πέος να αποκτήσει αυτήν τη μορφή και το μέγεθος. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να φτάνει πιο ψηλά και πιο βαθειά μέσα στο γυναικείο σώμα, με απώτερο σκοπό να εξαφανίσει το σπέρμα των άλλων ερωτικών συντρόφων της γυναίκας!!!

Τα 9 χειρότερα αγόρια για σχέση!

Posted: 30 Dec 2011 09:32 AM PST

Ένα άρθρο αποκλειστικά για τις αναγνώστριες του dinfo. Αν γνωρίσετε κάποιον από αυτούς τους 9 της λίστας, καλύτερα να προσποιηθείτε πονοκέφαλο και να την κάνετε για σπίτι..

Jebidiah James Stipe: Παρίστανε την πρώην κοπέλα του στο διαδίκτυο προσελκύοντας κάποιον να πραγματοποιήσει την βίαιη σεξουαλική του φαντασίωση.

Jebidiah James Stipe

Η διαφήμιση εμφανίστηκε στο Graigslist, ένα ένθετο με μικρές αγγελίες, τον Δεκέμβριο του 2009. Η αγγελία έλεγε: «Χρειάζομαι ένα πραγματικά επιθετικό άντρα που να μην δείχνει οίκτο στις γυναίκες. Ο υποτιθέμενος συντάκτης της αγγελίας ήταν κάποια γυναίκα με το παρατσούκλι Casper της οποίας δημοσιεύτηκε και φωτογραφία. Μια εβδομάδα αργότερα ένας άνδρας αποδέχτηκε την προσφορά παραβιάζοντας το σπίτι της γυναίκας, δένοντας την και βιάζοντας την υπό την απειλή μαχαιριού.

Πριν συμβεί αυτό η κοπέλα είχε δει την αγγελία και είχε ειδοποιήσει το Graiglist το όποιο και την κατέβασε. Το κακό όμως είχε γίνει.. Ο Oliver McDowell, 26 ετών, είχε ήδη δει την αγγελία. Τελικά και ο ηθικός αυτουργός  Jebidiah James Stipe αλλά και ο βιαστής Oliver McDowell κατέληξαν στην φυλακή.

David Simmons: Ο άνδρας που έστειλε γυμνές φωτογραφίες της πρώην κοπέλας του, στους γονείς της αντί για κάρτα Χριστουγέννων.

 David Simmons

O 57χρονος David Simmons από το Murfreesboro έβγαζε φωτογραφίες την πρώην κοπέλα του την ώρα της ερωτικής τους πράξης, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει. Μετά από έναν άσχημο χωρισμό ο Simmons έστειλε τις φωτογραφίες στην πρώην κοπέλα του αντί για κάρτα Χριστουγέννων. Δυστυχώς τον φάκελο δεν τον άνοιξε η πρώην του αλλά μέλη της οικογένειας της. Συνελήφθη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 2 ετών.

Michael Vinson: Λήστεψε την έγκυος φίλη του για να αγοράσει μπύρες

Michael Vinson

Η κοπέλα του ένιωσε ότι ήρθε η ώρα να γεννήσει και του ζήτησε να την πάει στο νοσοκομείο. Αντί να το κάνει όμως ο Vinson, την χτύπησε δύο φορές στο κεφάλι, την απείλησε με μαχαίρι ότι θα την σκοτώσει και της απέσπασε χρήμματα για να αγοράσει μπύρες. Όταν αυτή προσπάθησε να καλέσει ασθενοφόρο αυτός της έκλεισε το τηλέφωνο. Τελικά ήταν λάθος συναγερμός, η κοπέλα δεν γέννησε εκείνη την μέρα αλλά αυτό καθόλου δεν δικαιολογεί την πράξη του Vinson.

Jacoby Smith: Χτύπησε την χωρίς χέρια φίλη του και ισχυρίστηκε πως βρισκόταν σε «αυτοάμυνα»

Jacoby Smith

Υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα στον κόσμο που θα σου εξασφαλίσουν σίγουρο εισιτήριο για την κόλαση. Το να χτυπήσεις την ανάπηρη φίλη σου επειδή σου μπλοκάρει την θέα προς την τηλεόραση είναι ένα από αυτά. Την χτύπησε 10 φορές στο πρόσωπο για να την μάθει να μην περνάει το αναπηρικό καροτσάκι της μπροστά από την τηλεόραση την ώρα που αυτός παρακολουθεί. Για να δικαιολογηθεί στην αστυνομία ισχυρίστηκε ότι βρίσκονταν σε αυτοάμυνα και ότι η φίλη του, Tiesha Bell, τον απατούσε.

Duane Lang: Παρουσίασε στην φίλη του ψεύτικο αρνητικό τεστ HIV για να την ρίξει στο κρεβάτι

Duane Lang

Ο άνδρας από το Queens των ΗΠΑ ενώ ήξερε ότι ήταν θετικός στον ιό HIV (Aids) θέλησε να κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις με την φίλη του. Εκείνη του ζήτησε να κάνει τεστ για το Aids στο νοσοκομείο της περιοχής έτσι ώστε να δώσει την έγκριση της. Ο Duane Lang τότε πλαστογράφησε ένα χαρτί του νοσοκομείου Center of Queens County που τον έδειχνε αρνητικό στον ιό. Τελικά ο Lang ήταν θετικός στον ιό και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 7 ετών.

Santiago Martinez: Δολοφόνησε τη φίλη του γιατί αρνήθηκε  να τον βοηθήσει να θάψει την προηγούμενη φίλη του

Santiago Martinez

Γνωστός σαν  «άγριο κτήνος»  αλλά και το «πρόσωπο του κακού». Ο 28χρονος Santiago Martinez ζήτησε από την φίλη του να τον βοηθήσει να ξεφορτωθεί το πτώμα της πρώην φίλης του. Αυτή αρνήθηκε και έγινε έτσι το δεύτερο θύμα του. Το πρώτο θύμα η 28χρονη Christina Wilkerson δέχθηκε 20 μαχαιριές στο πρόσωπο το λαιμό και το σώμα και μετά πυροβολήθηκε. Η 24χρονη Myra Orozco, το δεύτερο θύμα, δέχτηκε πάνω από 30 μαχαιριές πριν ο Martinez την πετάξει από το αυτοκίνητο και την αποτελειώσει περνώντας από πάνω της. Τελικά καταδικάστηκε σε θάνατο.

Edtition Thompson: Άφησε έγκυο την 11χρονη κόρη της φίλης του, επινόησε το θάνατό του, εγκατέλειψε το σπίτι του, και έβαλε την οικογένεια του να του κάνει εικονική κηδεία.

Edtition Thompson

Ο Edtition Thompson από το Buffalo των Ηνωμένων Πολιτειών προσποιήθηκε ότι πέθανε όταν ανακάλυψε ότι άφησε την 11χρονη κόρη της φίλης του έγκυο. Όταν συνελήφθη από τις αρχές προσποιήθηκε καρδιακό επεισόδιο και όταν αυτό δεν έγινε πιστευτό προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Ο 33χρονος πιθανόν να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στην φυλακή μια και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

Ο φίλος της Jennifer: ο άνθρωπος που χώρισε τη φίλη του, αναρτώντας πινακίδες  σε ένα πολυσύχναστο δρόμο της Αυστραλίας.

Jennifer's boyfriend

Graydon Smith: Ο άνδρας που ανάγκασε την έγκυο φίλο του να υπογράψει συμβόλαιο με το οποίο του επιτρέπει να την χτυπάει.

Graydon Smith

Η αστυνομία δέχτηκε μια κλήση από το σπίτι του 31χρονου Smith στο Haller Lake. Εκεί η 19χρονη εγκυμονούσα φίλη του τους είπε ότι την απείλησε ότι θα την σκοτώσει. Πήρε τις απειλές στα σοβαρά γιατί ο Smith είχε ασκήσει βία πάνω της και στο παρελθόν. Επίσης της ζήτησε να υπογράψει ένα συμβόλαιο κακοποίησης, ένα γράμμα δηλαδή στο οποίο θα δήλωνε ότι ήταν ελεύθερος να την χτυπάει όσο ήθελε και όποτε ήθελε με την προϋπόθεση να αποφεύγει την κοιλιά της.

Όταν οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με τον Smith εκείνος αρνήθηκε τις κατηγορίες αλλά παραδέχτηκε την ύπαρξη του συμβολαίου. Το περιστατικό τελικά δεν ήταν αρκετό για τις αρχές να συλλάβουν τον Smith. Ένα μήνα μετά ο πατριός του ήταν που κάλεσε την αστυνομία όταν είδε τον Smith να προσπαθεί να στραγγαλίσει την κοπέλα του δίνοντας ένα τέλος στο μαρτύριο της. Ο Smith κατέληξε στην φυλακή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.dinfo.gr/?p=24018#ixzz1i2Yhrzbn

To άγχος σκοτώνει τη σχέση

Posted: 29 Dec 2011 07:50 AM PST

Το άγχος λειτουργεί με αρνητικό τρόπο στα πάντα μέσα στην καθημερινότητα ...; πόσο μάλλον στην ερωτική ζωή.Τα συμπτώματα μιας αγχωτικής συμπεριφοράς είναι συγκεκριμένα ...; ζαλάδες, ιδρωμένα χέρια, αυχενικοί πόνοι, πόνοι στο στήθος, ταχυκαρδίες, μυϊκοί πόνοι. Η δουλειά, οι οικογενειακές υποχρεώσεις, οι απαιτητικοί ρυθμοί και η οικονομική κρίση είναι λίγοι μόνο από τους παράγοντες που οδηγούν στο άγχος.

Όλα αυτά λογικό είναι να μεταφερθούν και στο κρεβάτι. Λογικό είναι ότι, κάτω από πίεση και έντονο άγχος, κάποιος να νιώσει μειωμένη τη σεξουαλική του επιθυμία. Λογικό είναι να μην ενδιαφέρεται να ικανοποιήσει τις φαντασιώσεις του συντρόφου του μιας και μένει προσκολλημένος στα δικά του προβλήματα. Λογικό είναι να κάνει σεξ πολύ πιο σπάνια και με άλλο ρυθμό.

Οι λύσεις είναι συγκεκριμένες. Βρείτε τρόπους για να χαλαρώνετε. Κάντε γυμναστική ή yoga. Εξασκήστε δραστηριότητες έξω από το χώρο εργασίας. Κάντε πράγματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας. Συναναστραφείτε με ανθρώπους που θα σας ανεβάσουν τη διάθεση. Φάτε υγιεινά. Με λίγα λόγια, προστατέψτε τη ψυχική σας υγεία και σώστε τη σχέση σας.

Οι 7 τύποι γυναικών που δεν αρέσουν στους άντρες1

Posted: 29 Dec 2011 07:43 AM PST

Oso περισσότερα γνωρίζεις, τόσο καλύτερα μπορείς να προστατευθείς, να έχεις το νου σου να διορθωθείς. Κι εσύ και η κάθεμιά μας. Γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μας κοστίζουν και να μην το καταλαβαίνουμε... Ρωτήσαμε λοιπόν την ειδικό στις σχέσεις, την ψυχολόγο Χρυσούλα Μαυράκη που καθημερινά έρχεται σε επαφή με άντρες και γυναίκες που συζητάνε μαζί της όλα αυτά που τους απασχολούν: τι είναι αυτό που δεν αντέχουν οι άντρες; Ποιοι τύποι γυναικών είναι "απωθητικοί"; Ποιες γυναίκες είναι εκείνες που κάνουν τα αρσενικά να έχουν δεύτερες σκέψεις ή να τρέχουν προς την αντίθετη κατεύθυνση; 1. Η ΠΟΛΥΛΟΓΟΥ Γίνεται κουραστική, γιατί στους άντρες δεν αρέσει τόσο πολύ η λεκτική επικοινωνία, δεν τους αρέσει το κήρυγμα. Έτσι ένας άνθρωπος που μιλάει πολύ τους διαταράσσει την ηρεμία και δεν τους αφήνει να σκέφτονται ξεκάθαρα ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν. 2. Η ΩΡΑΙΟΠΑΘΗΣ Μια γυναίκα που νοιάζεται μόνο μην της σπάσει το νύχι, μήπως της ξέφυγε λίγο το ρίμελ, γίνεται εξαιρετικά κουραστική και ενώ είναι γοητευτική όταν την βλέπει και έλκεται από εκείνη ένας άντρας, όταν την ζήσει και δει ότι περιστρέφεται η σκέψη και η μέρα της γύρω από την ομορφιά της, δεν την αντέχει. 3. Η ΑΔΙΑΚΡΙΤΗ - ΠΕΡΙΕΡΓΗ Αυτή που χώνει τη μύτη της παντού, που ψάχνει το κοντέρ του αυτοκίνητου για το πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει από την μία μέρα στην άλλη και προσπαθεί να συνδυάσει αν οι διαδρομές που της είπε ότι έκανε είναι πραγματικές, κοιτάζει τις τσέπες του σακακιού του και γενικώς που χώνει την μύτη της σε όλες τις υποθέσεις. 4. Η ΞΕΡΟΛΑΣ Οι άντρες θέλουν να αισθάνονται ότι είναι πολύ δυνατοί, ότι εκείνοι τα καταφέρνουν όλα, ότι εκείνοι τα ξέρουν όλα και τα μπορούν όλα, να έχουν το επάνω χέρι. Οπότε μια γυναίκα που πουλάει εξυπνάδα και πολυγνωσία και κανένας δεν μπορεί να με παραβγεί στην εξυπνάδα και στην ικανότητα, δεν την αντέχει ένας άντρας. 5. Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ Ακόμη κι αν δεν είναι τσιγκούνηδες, οι άντρες δεν αντέχουν να βλέπουν τις γυναίκες να παίρνουν δέκα ζευγάρια παπούτσια το μήνα ή να αλλάζουν το σαμπουάν πριν τελειώσει επειδή είδαν μια καινούρια διαφήμιση και βέβαια κυρίως όταν τα πληρώνουν εκείνοι. 6. Η ΖΗΛΙΑΡΑ Είναι η γυναίκα που του κάνει ανάκριση, του ψάχνει το κινητό. Και η αδιάκριτη μπορεί να είναι από ζήλια ή απλά επειδή είναι αδιάκριτη και θέλει να τα ξέρει όλα και να έχει το απόλυτο control. Η ζηλιάρα γυναίκα είναι ανυπόφορη, χαλάει τη διάθεση και την αγάπη του άντρα. 7. Η ΠΟΛΥ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ Οι περισσότεροι άντρες δεν αντέχουν τις πολύ αυταρχικές. Κάποιοι χρειάζονται μια γυναίκα δυναμική στη ζωή τους γιατί αισθάνονται οι ίδιοι αδύναμοι ή έτσι τους έχει συνηθίσει η σχέση με την μητέρα τους, όμως στις περισσότερες περιπτώσεις οι άντρες δεν θέλουν αυταρχικές γυναίκες γιατί αισθάνονται ότι μπαίνει σε αμφισβήτηση ο ανδρισμός και η δύναμή τους. Δεν έχεις λοιπόν παρά να αναλογιστείς. Μήπως έχεις κάποιο χαρακτηριστικό από τα παραπάνω σε μεγάλο βαθμό; Σύσκεψη με τον εαυτό μας και .... ξέρεις τα παρακάτω.

Οι 7 τύποι γυναικών που δεν αρέσουν στους άντρες!

Posted: 29 Dec 2011 07:42 AM PST

Oso περισσότερα γνωρίζεις, τόσο καλύτερα μπορείς να προστατευθείς, να έχεις το νου σου να διορθωθείς. Κι εσύ και η κάθεμιά μας. Γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μας κοστίζουν και να μην το καταλαβαίνουμε... Ρωτήσαμε λοιπόν την ειδικό στις σχέσεις, την ψυχολόγο Χρυσούλα Μαυράκη που καθημερινά έρχεται σε επαφή με άντρες και γυναίκες που συζητάνε μαζί της όλα αυτά που τους απασχολούν: τι είναι αυτό που δεν αντέχουν οι άντρες; Ποιοι τύποι γυναικών είναι "απωθητικοί"; Ποιες γυναίκες είναι εκείνες που κάνουν τα αρσενικά να έχουν δεύτερες σκέψεις ή να τρέχουν προς την αντίθετη κατεύθυνση; 1. Η ΠΟΛΥΛΟΓΟΥ Γίνεται κουραστική, γιατί στους άντρες δεν αρέσει τόσο πολύ η λεκτική επικοινωνία, δεν τους αρέσει το κήρυγμα. Έτσι ένας άνθρωπος που μιλάει πολύ τους διαταράσσει την ηρεμία και δεν τους αφήνει να σκέφτονται ξεκάθαρα ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν. 2. Η ΩΡΑΙΟΠΑΘΗΣ Μια γυναίκα που νοιάζεται μόνο μην της σπάσει το νύχι, μήπως της ξέφυγε λίγο το ρίμελ, γίνεται εξαιρετικά κουραστική και ενώ είναι γοητευτική όταν την βλέπει και έλκεται από εκείνη ένας άντρας, όταν την ζήσει και δει ότι περιστρέφεται η σκέψη και η μέρα της γύρω από την ομορφιά της, δεν την αντέχει. 3. Η ΑΔΙΑΚΡΙΤΗ - ΠΕΡΙΕΡΓΗ Αυτή που χώνει τη μύτη της παντού, που ψάχνει το κοντέρ του αυτοκίνητου για το πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει από την μία μέρα στην άλλη και προσπαθεί να συνδυάσει αν οι διαδρομές που της είπε ότι έκανε είναι πραγματικές, κοιτάζει τις τσέπες του σακακιού του και γενικώς που χώνει την μύτη της σε όλες τις υποθέσεις. 4. Η ΞΕΡΟΛΑΣ Οι άντρες θέλουν να αισθάνονται ότι είναι πολύ δυνατοί, ότι εκείνοι τα καταφέρνουν όλα, ότι εκείνοι τα ξέρουν όλα και τα μπορούν όλα, να έχουν το επάνω χέρι. Οπότε μια γυναίκα που πουλάει εξυπνάδα και πολυγνωσία και κανένας δεν μπορεί να με παραβγεί στην εξυπνάδα και στην ικανότητα, δεν την αντέχει ένας άντρας. 5. Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ Ακόμη κι αν δεν είναι τσιγκούνηδες, οι άντρες δεν αντέχουν να βλέπουν τις γυναίκες να παίρνουν δέκα ζευγάρια παπούτσια το μήνα ή να αλλάζουν το σαμπουάν πριν τελειώσει επειδή είδαν μια καινούρια διαφήμιση και βέβαια κυρίως όταν τα πληρώνουν εκείνοι. 6. Η ΖΗΛΙΑΡΑ Είναι η γυναίκα που του κάνει ανάκριση, του ψάχνει το κινητό. Και η αδιάκριτη μπορεί να είναι από ζήλια ή απλά επειδή είναι αδιάκριτη και θέλει να τα ξέρει όλα και να έχει το απόλυτο control. Η ζηλιάρα γυναίκα είναι ανυπόφορη, χαλάει τη διάθεση και την αγάπη του άντρα. 7. Η ΠΟΛΥ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ Οι περισσότεροι άντρες δεν αντέχουν τις πολύ αυταρχικές. Κάποιοι χρειάζονται μια γυναίκα δυναμική στη ζωή τους γιατί αισθάνονται οι ίδιοι αδύναμοι ή έτσι τους έχει συνηθίσει η σχέση με την μητέρα τους, όμως στις περισσότερες περιπτώσεις οι άντρες δεν θέλουν αυταρχικές γυναίκες γιατί αισθάνονται ότι μπαίνει σε αμφισβήτηση ο ανδρισμός και η δύναμή τους. Δεν έχεις λοιπόν παρά να αναλογιστείς. Μήπως έχεις κάποιο χαρακτηριστικό από τα παραπάνω σε μεγάλο βαθμό; Σύσκεψη με τον εαυτό μας και .... ξέρεις τα παρακάτω.

Το μέλλον διαγράφεται λαμπρό

Posted: 31 Dec 2011 07:33 AM PST

Το μέλλον διαγράφεται λαμπρό

Η Shiseido φροντίζει ώστε το μέλλον της επιδερμίδας μας να είναι φωτεινό.

Δικαιούστε ένα δώρο! Παραδεχτείτε το και κάντε κάτι όμορφο για τον εαυτό σας. Φροντίστε για το μέλλον της ομορφιάς σας με τη Χριστουγεννιάτικη συσκευασία της Shiseido που περιέχει το Serum SFS LX Ultimate Regenerating Serum 30ml.

Μαζί με αυτό το θαυματουργό serum που εξασφαλίζει τη νεότητα της επιδερμίδας στο μέλλον, θα πάρετε και την SFS LX Daytime Protective Cream 6ml, την SFS LX Total Regenerating Cream 6ml και ένα κομψό νεσεσέρ για να τα πάρετε μαζί σας στις γιορτινές σας αποδράσεις

Μοντέρνα βίλα στο Σίδνεϊ

Posted: 31 Dec 2011 06:25 AM PST

Μοντέρνα βίλα στο Σίδνεϊ

Το «Mosman House» που σχεδίασαν οι Popov Bass Architects είναι μια εντυπωσιακή κατοικία με τεράστιους χώρους.

Διαβάστε περισσότερα στο www.coolspotting.gr

O Γιώργος Αυτιάς παραδέχεται οτι υπέγραψε στον ΣΚΑΙ

Posted: 31 Dec 2011 06:03 AM PST

O Γιώργος Αυτιάς παραδέχεται οτι υπέγραψε στον ΣΚΑΙ

Ύστερα από μια πετυχημένη πορεία στο κανάλι του Μπουρναζίου ο γνωστός δημοσιογράφος έδωσε τα χέρια με το κανάλι του Φαλήρου και συνεχίζει αυτό που ξέρει να κάνει καλά και δεν είναι κάτι άλλο απο το να ενημερώνει το κοινό. Αυτή τη φορά θα τον δούμε από τηνζώνη του Σαββατοκύριακου.

Ο Γιώργος Αυτιάς επιθυμούσε  διακαώς να επιστρέψει στη "μάχη" της πρωινής ενημέρωσης, ωστόσο στον ΣΚΑΙ, υπάρχει η "Πρώτη Γραμμή" με το δίδυμο Λυριτζή-Οικονόμου, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στη συγκεκριμένη ζώνη. Το κανάλι  εμπιστεύτηκε την επιτυχία και την αποδοχή του δημοσιογράφου και τον κάλεσε να μιλήσουν για τηνζώνη του Σαββατοκύριακου όπου και έδωσαν τα χέρια. Κάτι που σημαίνει ότι ο Γιώργος Αυτιάς θα μας καλημερίζει  τα πρωινά του Σαββατοκύριακου, εκεί όπου MEGA και ΝΕΤ απολαμβάνουν την ολιγομελή συνύπαρξή τους.

Οι ανταγωνιστές λοιπόν, θα γίνουν τρεις. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον δημοσιογράφο αρκέστηκε να μας πει: "Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. Το νέο έτος θα με βρει με σκληρή δουλειά και σε νέα καθήκοντα. Περίμενα το ALTER και εύχομαι όλα να πάνε καλά γιατί έκανα πολλούς φίλους εκεί".

Έτσι μετά τον Γιώργο Αυτιά αναμένουμε να μάθουμε και το που θα καταλήξει ο Νίκος Χατζηνικολάου που ενώ λέγεται ότι τα έχει βρει σε όλα με τον ΑΝΤ1  και είναι θέμα ωρών να ανακοινωθεί, υπάρχει ένα μικρό παραθυράκι να ενταχθεί και εκείνος στον ΣΚΑΙ αφού υπάρχει στάδιο συζητήσεων.

Που θα κάνουν ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς Αρναούτογλου-Κοντοβός;

Posted: 31 Dec 2011 05:03 AM PST

Που θα κάνουν ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς Αρναούτογλου-Κοντοβός;

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η σύντροφός του Νικόλ,  μπορεί τα Χριστούγεννα να έμειναν στην Αθήνα λόγω και των γυρισμάτων που είχε ο παρουσιαστής αλλά Πρωτοχρονιά θα κάνουν μια μίνι εξόρμηση στη φύση για να υποδεχτούν το 2012.

Πέρασαν σχεδόν 60 μέρες από τη ημέρα που άρχισαν να δένονται όλο και περισσότερο. Γρηγόρης και Νικόλ έχουν επέτειο σε λίγες μέρες και αλλαγή του χρόνου αποφάσισαν να περάσουν μαζί με μια μικρή απόδραση στην φύση σύμφωνα με πληροφορίες.

Η κοινές δημόσιες παρουσίες του Γρηγόρη Αρναούτογλου με την ιδιοκτήτρια μοδάτου ζαχαροπλαστείου Νικόλ Κοντοβός απλά επιβεβαιώνουν τη ρήση που λέει ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Το ζευγάρι ασφαλώς δεν έχει παραδεχτεί αν είναι μαζί αλλά κανείς δε το αμφισβητεί από τους δυο με τις κινήσεις και την διαχυτικότητα τους. Αποφάσισαν πάντως να κάνουν μια τριήμερη απόδραση στην Ορεινή Ναυπακτία. Εκεί θα βρουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να βρουν λίγο χρόνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έχουν νοικιάσει ένα πανέμορφο δωμάτιο μέσα στην φύση  και θα βρεθούν εκεί από την προπαραμονή Χριστουγέννων. Ο «Άρνι» μετά τα εξαντλητικά γυρίσματα για τον όμορφο κόσμο ήθελε να κάνει μια μικρή απόδραση με την αγαπημένη του αλλά χωρίς μικρόφωνο. Η Νικόλ είναι πολύ χαρούμενο άτομο και ήρθε στην χώρα μας με σκοπό να κάνει γνωστά τα κέικ που γευόντουσαν στο «Sex and the city».

Η κόρη γνωστού επιχειρηματία από την Αμερική έχει αρχίσει να δέχεται την ελληνική κουλτούρα αλλά και τον χαρακτήρα του Γρηγόρη που είναι πολύ ιδιαίτερος. Οι εκδρομές και τα ταξίδια είναι μέσα στα χόμπι τους και μετά από περίπου δύο μήνες  σχέσης θα δοθεί η ευκαιρία να κάνουν μια μικρή επέτειο. Δε μένουν ακόμη μαζί αλλά πολλά βράδια έχει διανυκτερεύσει στο σπίτι του παρουσιαστή στα βόρεια προάστια. Μετά τον χωρισμό του με την Νάντια Μπουλέ πέρασε αρκετά μεγάλο διάστημα να βρει αυτό το άτομο που θα ηρεμούσε τον Γρηγόρη. Η Νικόλ είναι χαμηλών τόνων, της αρέσει η παραδοσιακή κουζίνα και να διαβάζει βιβλία. Η «Νησιώτισσα» είναι ένα από τα στέκια που συχνάζουν στην Νέα Πεντέλη και γεύονται φρέσκα ψάρια. Η γοητευτική σύντροφος του καλού παιδιού, έχει γνωρίσει τις παρέες του και αποδέχεται πλήρως το χιούμορ και την νοοτροπία της showbiz. Μπορεί να μένει στο Κολωνάκι αλλά ο αέρας βορείων προαστίων της αναζωογονεί.

Η απόδρασή τους είναι σημαντικό επιχείρημα ότι η σχέση τους είναι κάτι παραπάνω από επίσημη. Οι παπαράτσι τους έχουν εντοπίσει αρκετές φορές και απομένει να το παραδεχτεί και ο παρουσιαστής μιας και όταν νιώθει σίγουρος πάντα λέει την αλήθεια και για την προσωπική του αλλά και την επαγγελματική του ζωή.

"Τερατώδη προβλήματα” από 17 Ιανουαρίου

Posted: 31 Dec 2011 04:33 AM PST

Μην τρομάζετε. Δεν πρόκειται για κάποια αστολογική πρόβλεψη, αλλά για την ανατρεπτική κωμωδία - παρωδία "Τερατώδη προβλήματα" του Μάρτιν Ντάουνινγκ που θα παρουσιαστεί στη Β' σκηνή του θεάτρου ΆΛΜΑ με την έναρξη του 2012.

Ο δόκτωρ Βίκτωρ Φράνκεσταϊν,μένει σε ένα λοφτ ενός ουρανοξύστη στο Μανχάτταν μαζί με τον υπηρέτη του τον Ιγκόρ,ο οποίος δεν είναι άλλος απο τον Κουασιμόδο και την πιστή του οικονόμο την κυρία Λούρκερ η οποία είναι κρυφά ερωτευμενη μαζί του.


Τι θα συμβεί άραγε όταν θα πάνε να ζητήσουν τη βοήθεια του ο ομοφυλοφυλος λυκάνθρωπος Χάρυ Τάλμποτ,ο Κόμης Δράκουλας, η βρυκόλακας Σούκι Στακχαουζ, το Φάντασμα της Όπερας και μία σταρ του Χόλυγουντ η οποία έχασε το Όσκαρ απο τη Νάταλι Πόρτμαν;

Απαντήσεις θα δώσουν ο Αντρέας Κοντόπουλος, ο Αποστόλης Τότσικας, ο Γιάννης Παπαθανασίου, η Νικολέττα Θωμά, ο Απόλλωνας Μπόλλας, η Ηλιάννα Γαϊτάνη, ο Αντώνης Αντωνάκος και η Φαίη Ζαρμπή.

Από σταρ απένταρη, μόνη και με τάσεις αυτοκτονίας

Posted: 31 Dec 2011 04:54 AM PST

Από σταρ απένταρη, μόνη και με τάσεις αυτοκτονίας

«Οι Αλβανοί μου έκλεψαν το μαγαζί και αναγκάστηκα να βγάλω το σπίτι μου στο σφυρί» «Είμαι σε απόγνωση. Πού να βγω με έξοδα 5.000 ευρώ τον μήνα για το μαγαζί και το σπίτι» «Περνάω όχι δύσκολες, τραγικές ώρες. Νιώθω απέραντη μοναξιά και δεν με γεμίζει τίποτα» «Νιώθω απέραντη μοναξιά. Τόσο πολύ, που κάποιες φορές να έχω τάση για αυτοκτονία ...;» Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι η γυναίκα που έκαιγε καρδιές και αναστάτωνε τους άνδρες στις δεκαετίες του '60 και του '70 σήμερα μπορεί να γυρνάει μόνη στους τέσσερις τοίχους ενός σπιτιού ζώντας με τις αναμνήσεις και την ελπίδα ότι η ζωή μπορεί να φανεί έστω και λίγο φιλική μαζί της. Το απόλυτο θηλυκό στο πλευρό του Φώτη Μεταξόπουλου, η Νάντια Φοντάνα, σήμερα προσπαθεί να βγάλει τα προς το ζην δουλεύοντας σκληρά μόνη και για πολλές ώρες στο δικό της πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ στο Παγκράτι. Θύμα αετονύχηδων, έφθασε στο σημείο να χρωστάει ένα υπέρογκο ποσόν, που η ιδέα και μόνον έχει κάνει βασανιστικά τα βράδια της. Χωρίς να έχει κανένα στήριγμα, πολλές φορές λιγοψυχάει, θέλοντας να δώσει ακόμα και τέλος στη ζωή της. Ωστόσο, η δική της αξιοπρέπεια δεν της επιτρέπει να λάβει βοήθεια από κανέναν. Γι' αυτό άλλωστε χρόνια τώρα έχει κλειστεί στον εαυτό της. Τη βρήκαμε σε στιγμή που θέλει να μοιραστεί τη σκληρή καθημερινότητά της με κάποιον: «Μπαίνουν οι πελάτες στο μαγαζί και πρέπει να γελάς, ακόμη και αν δεν το νιώθεις, όπως στο θέατρο. Ακόμη και στη ζωή όλα είναι ένας ρόλος ...;» δηλώνει η ίδια στην «Espresso της Κυριακής». Η Νάντια Φοντάνα κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις. Ομως, στην παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του Φώτη Μεταξόπουλου ήταν εκεί, για να μοιραστεί με τον Φώτη τη χαρά του ...; Την είδα τόσο συγκινημένη και αναρωτήθηκα αν τον αγαπάει ακόμα: «Πάντα [Στη βραδιά που ο Φώτης Μεταξόπουλος, το χορευτικό άλλο μισό της, παρουσίασε την αυτοβιογραφία του.] α τον αγαπούσα, τον αγαπώ και θα τον αγαπώ σαν άνθρωπο, και επειδή είναι μια κυρία δίπλα του, δεν μπορώ να την αμφισβητήσω, ούτε μπορώ να την απαξιώσω. Η Σοφία Τρανά είναι ένα ευγενέστατο κορίτσι που στάθηκε δίπλα του. Και αν αυτός είναι στη ζωή, εγώ το χρωστάω σε αυτήν την κυρία. Αυτό το λέω, το πιστεύω και βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο. Είναι ένα πανέμορφο και αξιόλογο κορίτσι, που έχει όλα τα καλά του κόσμου». - Γιατί δεν ξαναφτιάξατε τη ζωή σας; Με θέλανε πολλοί, αλλά, ξέρεις, είναι ανάλογα πώς έχεις ζήσει τη ζωή σου και τι απαιτήσεις έχεις. - Δεν βρήκατε δηλαδή τον ιδανικό σύντροφο; Βρήκα πολλούς και με πολλά λεφτά, αλλά δεν έτυχε. - Και τώρα δεν είναι αργά ...; Τώρα είμαι μεγάλη γυναίκα, δεν μπορώ. - Νιώθετε μοναξιά; Απέραντη. - Πώς καλύπτετε το κενό της μοναξιάς σας; Εχω την τάση για αυτοκτονία. - Τόσο πολύ; Ναι. Ευτυχώς, έχω τη δουλειά μου και απασχολούμαι δέκα ώρες την ημέρα, η οποία δεν με γεμίζει, για να είμαι ειλικρινής. Δεν με γεμίζει με τίποτα, αλλά ο κάθε άνθρωπος συμβιβάζεται για να ζήσει αξιοπρεπώς. - Τελικά, σας βοηθάει η δουλειά που έχετε να ζήσετε με αξιοπρέπεια; Καθόλου. - Γιατί; Μπαίνετε μέσα οικονομικά; Ακριβώς. Μπαίνω μέσα σε βαθμό κακουργήματος! - Αντιμετωπίζετε οικονομικά προβλήματα; Κάπως έτσι... - Σύνταξη παίρνετε; Ναι, 480 ευρώ τον μήνα. - Τόσα λίγα παρά τη μεγάλη προσφορά σας στην Τέχνη; Ναι, για τα τριάντα χρόνια. Αυτά ...; - Με τα προβλήματα που έχετε σκέφτεστε να κατεβάσετε τα ρολά στο πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ που διατηρείτε; [Η Νάντια Φοντάνα στο πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ που διαθέτει στο Παγκράτι. Θύμα αετονύχηδων, προσπαθεί να ξεχρεώσει και να βγάλει τα προς το ζην.] Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το κρατήσω ...; - Τουλάχιστον, δικό σας σπίτι έχετε; Οχι. - Πληρώνετε δηλαδή δύο ενοίκια, σπιτιού και μαγαζιού ...; Είχα δικό μου σπίτι αλλά αναγκάστηκα να το πουλήσω, γιατί με έκλεψαν κάποιοι Αλβανοί στο μαγαζί. Χρειαζόμουν χρήματα για να ξαναλειτουργήσει το μαγαζί μου για να ζήσω. Δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς. - Δηλαδή, περνάτε δύσκολες ώρες ...; Οχι δύσκολες, τραγικές. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΦΩΤΗΣ - Εχετε ανθρώπους να σας συμπαρασταθούν; Ο κ. Μεταξόπουλος ξέρει την κατάστασή σας; Ναι, πάρα πολύ. - Σας συμπαραστέκεται; Και αυτός ο κακόμοιρος δεν μπορεί. - Απευθυνθήκατε κάπου να ζητήσετε βοήθεια; Οχι, σε κανέναν. Θα προσπαθήσω να το παλέψω μέχρι τέλους. Μετά, δεν ξέρω τι θα γίνει στην πορεία ...; - Δηλαδή, βιώνετε μια πολύ άσχημη κατάσταση ...; Πολύ τραγική. - Και με τους φόρους και τα χαράτσια που έρχονται τι κάνετε; Δεν ξέρω τι θα κάνω. Είμαι σε απόγνωση. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ - Εσείς που είσθε δασκάλα χορού δεν μπορείτε να διδάξετε σε μια σχολή χορού; Οχι, δεν μπορώ. Δεν έχω κατ' αρχάς δίπλωμα και, δεύτερον, είμαι πολύ προσγειωμένη. Εκανα αυτό που έκανα καλώς ή κακώς, για να διδάξω όμως δεν είμαι ικανή. Δεν έχω τα φόντα. Για να είσαι δασκάλα πρέπει να έχεις τα φόντα. - Εχετε απευθυνθεί στην επιτροπή του υπουργείου Πολιτισμού για τις τιμητικές συντάξεις; Ναι αλλά με απέρριψαν επειδή κρατάω το μαγαζί και υπερβαίνω τα όρια. Και καλά έκαναν που με απέρριψαν. - Παρ' όλα τα προβλήματα που έχετε, είστε με το χαμόγελο στα χείλη... Ετσι πρέπει. Και να σκεφθείς ότι δεν έχω αισιοδοξία καθόλου. Ομως, όταν έρχονται οι πελάτες στο μαγαζί, είσαι υποχρεωμένη να γελάς, γιατί απαγορεύεται να μεταφέρεις τα προβλήματά σου, όπως απαγορευόταν και στο θέατρο. Εμένα πέθανε ο πατέρας μου κι εγώ χόρευα. - Το γνωστό «γέλα, παλιάτσο»... Ναι, ακριβώς. Ο,τι ήθελε προκύψει. Είμαι σε απόγνωση. Δεν ξέρω. Θα δούμε ...; - Περιμένετε μια καλύτερη μέρα; Οχι. Γενικώς είμαι και πολύ απαισιόδοξο άτομο. ΜΕ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ - Τι σας έμεινε από τη λάμψη και τη δόξα της σκηνής; Ηταν πάρα πολύ καλά. Δεν έχω καμία απογοήτευση επειδή έφυγα, δεν με διώξανε. Κι αυτό είναι πάρα πολύ μεγάλο αβαντάζ. Η αποχώρηση ήταν δική μου απόφαση. Μετά τον χωρισμό μου, πολλοί επιχειρηματίες με ζητούσαν -δεν θέλω να αναφέρω τα ονόματά τους, γιατί δεν είναι σωστό- με πλησίαζαν και μου πρόσφεραν μεγάλα ποσά. Μου έλεγαν επί λέξει «τα διπλάσια λεφτά και πόσα θέλεις να έρθεις». Ομως, έβαλα «Χ» και έφυγα. - Πότε αποχωρήσατε; Χώρισα το '80 αλλά σταμάτησα δέκα χρόνια αργότερα, το '90, με διπλάσιο κασέ. Εβλεπα την κατιούσα, γιατί έχω το γνώθι σαυτόν. Ηξερα τι μου γίνεται και δεν ήθελα να υποτιμηθώ καλλιτεχνικά. Μετά τον Φώτη, ήταν το χάος. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΙΚΤΟ Ο χρόνος τελείωσε. Η Νάντια Φοντάνα ξεσπάει σε δάκρυα ...; Μου ραγίζει την καρδιά. Ευτυχώς, επανέρχεται γρήγορα, γιατί μπαίνει στη μέση η αξιοπρέπεια ...; «Μην τα γράψεις τόσο τραγικά. Δεν θέλω τον οίκτο κανενός» ήταν η τελευταία φράση της. Τα πικρά δάκρυά της μου θυμίζουν ηρωίδα του Φασμπίντερ. Δεν απέχει και πολύ ...; «ΦΕΣΙ» 150.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ «ΣΤΟΙΧΗΜΑ»  - Τα χρόνια της δόξας στο θέατρο και στον ελληνικό κινηματογράφο δεν πληρωνόσασταν καλά; Επαιρνα πάρα πολλά λεφτά εκείνη την εποχή. - Τα επενδύσατε κάπου αυτά τα χρήματα; Τα επένδυσα αλλά μου τα φάγανε στην πορεία οι Αλβανοί. Μου έκλεψαν το μαγαζί. Επαιξαν στη μηχανή στοιχήματα που έφθασαν τα 150.000 ευρώ. Υπερέβην το όριο και μου άφησαν για δέκα μήνες όλα τα χρέη. Και για να ανταπεξέλθω αναγκάστηκα, όπως σας είπα, να βγάλω το σπίτι μου στο σφυρί για να ξανανοίξω το μαγαζί και να μπορέσω να ζήσω. Οταν είσαι ένα καλοζωισμένο άτομο και ξαφνικά βρεθείς στον δρόμο, σου στοιχίζει, γιατί είμαι στον δρόμο αυτήν τη στιγμή. - Η πελατεία στο μαγαζί σας έχει μειωθεί; Η πελατεία δεν έχει μειωθεί. Η πελατεία στο μαγαζί υφίσταται, αλλά ο κόσμος δεν έχει χρήματα να ποντάρει. Οπότε; Πού να βγεις με έξοδα 5.000 ευρώ τον μήνα. Σε αυτό το ποσόν ανέρχονται τα έξοδα του μαγαζιού και του σπιτιού. «Δεν υπήρξα ωραία γυναίκα, ούτε είχα το κορμί» Στη Νάντια Φοντάνα δεν αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Αποφεύγει να πλατειάζει. Στέκεται στην ουσία των πραγμάτων. Είναι μια γυναίκα που κέρδισε την αυτογνωσία της μέσα από δυσκολίες. Μια γυναίκα που και σήμερα κοιτώντας την βρίσκεις ότι δεν έχει χάσει σε τίποτα την υπέροχη σιλουέτα της, που ξεσήκωνε κάποτε κάθε αρσενικό. Η ίδια όμως αποποιείται τον τίτλο της ωραίας και της καλλίγραμμης: «Κατ' αρχάς, δεν υπήρξα ωραία γυναίκα. Ημουν απλώς συμπαθητική. Ούτε είχα το κορμί. Ξέρεις πόσες χιλιάδες σώματα υπάρχουν σαν το δικό μου; Ξέρεις πόσα κορμάκια μπορώ να σου βγάλω εγώ στην τηλεόραση που είναι εκατό χιλιάδες καλύτερα από το δικό μου; Το θέμα είναι να ξέρεις να πλασάρεις αυτό που έχεις, γιατί όλοι έχουμε ελαττώματα. Κι εγώ ήξερα να το πλασάρω».

Espressonews.

Η Gwyneth Paltrow δίνει συμβουλές για το hangover

Posted: 31 Dec 2011 03:26 AM PST

Η Gwyneth Paltrow δίνει συμβουλές για το hangover

Η διάσημη ηθοποιός όχι μόνο ξέρει να πίνει, αλλά ξέρει και πως να καταπολέμα τις παρενέργειες του αλκοόλ.

Μην την βλέπετε λεπτεπίλεπτη, κομψή και καλή νοικοκυρά με σύζυγο, παιδιά και βιβλία μαγειρικής. Η Gwyneth Paltrow αγαπά ένα καλό μπουκάλι κρασί, μια αρωματική μπύρα και ένα χρωματιστό κοκτέιλ όσο κι εμείς που μετά τη δουλειά πηγαίνουμε στο αγαπημένο μας στέκι και «κατεβάζουμε» τη μισή κάβα, κάτι που άλλωστε δεν έχει κρύψει ποτέ. Η διαφορά όμως, είναι πως η όμορφη ηθοποιός ξέρει πως να ξεφεύγει από το hangover της επόμενης μέρας, ενώ εμείς ακούμε καμπάνες στο κεφάλι μας.

Η Paltrow έγραψε τις προάλλες στο blog της μερικές χρήσιμες συμβουλές προς τους αναγνώστες της για το πως να καταπολεμήσουν το hangover μετά το ξέφρενο πάρτι της Πρωτοχρονιάς.

Η πρώτη και καλύτερη λύση της Paltrow για το hangover είναι το Bloody Mary, το οποίο και περιγράφει ως «κλασικό» φάρμακο κατά του hangover.

«Μπορεί να είναι η λιγότερο υγιεινή εναλλακτική, αλλά μερικές φορές δεν μπορείς να την αποφύγεις. Λίγο από το δηλητήριο της προηγούμενης νύχτας κάνει τη δουλειά», γράφει στο blog της η ηθοποιός. Το Bloody Mary είναι το γνωστό κοκτέιλ που αποτελείται από βότκα, χυμό ντομάτας, χυμό λεμονιού, αλάτι, μαύρο πιπέρι, πιπέρι καγιέν και Worcestershire sauce.

Επίσης, η 39χρονη Gwyneth έδωσε τη συνταγή και για άλλο ένα κοκτέιλ, την μεξικάνικη εκδοχή του Bloody Mary, το οποίο ονομάζεται The Mexican και αποτελείται από μπύρα Corona, χυμό ντομάτας, χυμό από στρείδι, λεμόνι, Worcestershire sauce και ταμπάσκο.

Τέλος, η Paltrow εμπιστεύεται τυφλά τις θεραπείες με ζεστό και κρύο νερό στα spa και έχει καταφέρει να δημιουργήσει κάτι παρόμοιο στο σπίτι της χρησιμοποιώντας άλατα Epsom και σόδα μαγειρικής μέσα σε γεμάτη μπανιέρα με καυτό νερό.

Πέρυσι, η Gwyneth είχε δώσει μια συνέντευξη στην Chelsea Handler, κατά την οποία η Chelsea την είχε ρωτήσει αν πίνει συχνά. Η απάντηση ήταν η εξής:

«Πολύ συχνά. Το κόκκινο κρασί είναι το αγαπημένο μου, αλλά πίνω και λευκό και ροζέ. Η Guinness είναι η αγαπημένη μου μπύρα. Μου αρέσει ένα "βρώμικο" vodka martini επίσης. Βασικά είμαι μια μπεκρού».

Μια μπεκρού που έχουμε αρχίσει να συμπαθούμε όλο και περισσότερο, το παραδεχόμαστε.

Ανακαλύψτε το Christmas Cracker

Posted: 31 Dec 2011 03:00 AM PST

Ανακαλύψτε το Christmas Cracker

Η Jo Malone βγάζει την παιχνιδιάρικη πλευρά σας με ένα χριστουγεννιάτικο δώρο που κάνει «θόρυβο».

Το Christmas Cracker είναι η έκπληξη των Χριστουγέννων, που θα σας κάνει να νιώσετε παιδιά. Δεν είναι μόνο ότι θα πάρετε δώρο, είναι και ο τρόπος που θα ανοίξετε το δώρο! Θυμηθείτε cracker στα πάρτι που ανοίγουν και βγαίνουν από μέσα τους διάφορα μικροδώρα, ή πολύχρωμες κορδέλες ή ακόμη και κομφετί αργότερα.

Ανοίξτε το δικό σας Christmas Cracker της Jo Malone, που περιέχει τρεις αρωματικούς θησαυρούς, συσκευασμένους με φινέτσα για να ανοιχτούν με κέφι. Μόλις το ανοίξετε θα βρείτε την Grapefruit Cologne 9ml, Pomegranate Noir Body Crème 15ml και Lime Basil & Mandarin Body & Hand Wash 15ml. Μην περιμένετε! Είναι η εποχή που όλοι γινόμαστε ξανά παιδιά.

Οι έρωτες και οι χωρισμοί του 2011

Posted: 31 Dec 2011 02:03 AM PST

Οι έρωτες και οι χωρισμοί του 2011

Το 2011 τα είχε όλα! Χωρισμούς, έρωτες, νέα ειδύλλια που έφεραν τα πάνω κάτω στη showbiz!

Διαβάστε περισσοτερα στο www.gossip-tv.gr

Παραμονή Πρωτοχρονιάς μαζί με τη Σίσσυ Χρηστίδου, τον Χρήστο Φερεντίνο και τους Onirama

Posted: 31 Dec 2011 01:35 AM PST

Παραμονή Πρωτοχρονιάς μαζί με τη Σίσσυ Χρηστίδου, τον Χρήστο Φερεντίνο και τους Onirama

Ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδου μας προσκαλούν στο μεγάλο, λαμπερό πάρτι που διοργανώνουν το βράδυ Παραμονής της Πρωτοχρονιάς!

Οι «οικοδεσπότες» στρώνουν το γιορτινό τραπέζι για τους φίλους τους: Ορέστη Τζιόβα, Θάλεια Ματίκα, Τάσο Ιορδανίδη, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Τρύφωνα Σαμαρά, Ιωάννα Πηλιχού, Κώστα Φραγκολιά, Γιάννη Αϊβάζη, Θανάση Βισκαδουράκη, Μπέσσυ Μάλφα, Ευγενία Μανωλίδου, Γιώργο Χειμωνέτο και το γιορτάζουν με τραγούδι και χορό από τους ΟΝΙΡΑΜΑ! Το δημοφιλές, νεανικό μουσικό group, που έχει κατακτήσει την κορυφή των airplay charts τα τελευταία 6 χρόνια, «αφήνει» για λίγο το Underworld S Club, όπου εμφανίζεται με τον Σάκη Ρουβά και την Ελένη Φουρέιερα και ερμηνεύει στο Πρώτο Πρωινό ΑΝΤ1, παλιές και νέες επιτυχίες του!

Ακόμα, ο Χρήστος και η Σίσσυ μοιράζονται μαζί μας τις ευχές που έκαναν για τον καινούργιο χρόνο δημοφιλείς celebrities, πρόσωπα της τηλεόρασης και του καλλιτεχνικού κόσμου.

Απόψε στις 23:15 στον Ant1


Πολύτιμοι θησαυροί

Posted: 31 Dec 2011 01:04 AM PST

Πολύτιμοι θησαυροί

Ο χρυσός -και όχι μόνο- μας φέρνει πιο κοντά και την Πρωτοχρονιά...

Δείτε περισσότερα στο fashionlove.gr

Σεξ την Πρωτοχρονιά

Posted: 30 Dec 2011 01:43 PM PST

Σεξ την Πρωτοχρονιά

Όταν μπει ο νέος χρόνος όλοι θέλουμε να είναι όλα τέλεια.. και αυτό δεν εξαιρεί το σεξ. Χωρίς να πιέζετε καταστάσεις, εφοδιαστείτε με όμορφα εσώρουχα και επιχειρήστε να κάνετε το πιο ευρηματικό σεξ της ζωής σας την ώρα που μπαίνει το 2012. Μπορεί να είναι μια φαντασίωση του συντρόφου σας, μια ερωτική επιθυμία δική σας, ένα μέρος ή μια στάση που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει. Όπως και να 'χει, το σεξ την Πρωτοχρονιά θα σας  γεμίσει με ευχάριστα συναισθήματα.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές