Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Ένα βίντεο που πρέπει να δουν οπωσδήποτε όσοι οδηγούν μηχανή

Posted: 31 Dec 2011 07:30 PM PST

Σίγουρα όλοι θα θέλαμε να ήταν αλήθεια όλο το τηλεοπτικό σποτ και στη καθημερινότητα μας. Έτσι θα γλιτώναμε τους δεκάδες νεκρούς οδηγούς μηχανών κάθε χρόνο...




tromaktiko.gr

Οι 10 χειρότερες ταινίες του 2011 (pics)

Posted: 31 Dec 2011 06:00 PM PST

Το 2011 πλησιάζει προς το τέλος του και καθημερινά δημιουργούνται λίστες με τα γεγονότα, τις εικόνες, τα πρόσωπα που μας συγκλόνισαν μέσα στη χρονιά.
Αυτή τη φορά, το περιοδικό TIME μας παρουσιάζει τη δική του λίστα με τις χειρότερες ταινίες που πέρασαν φέτος από τις κινηματογραφικές οθόνες.

Δείτε τη λίστα:

1. Jack and Jill

2. Sucker Punch

3. Red Riding Hood

4. Your Highness

5. Zookeeper

6. Trespass

7. The Future

8. I Melt with You

9. Miral

10. Breaking Dawn


Το πρώτο ξενοδοχείο 0 αστέρων στον κόσμο

Posted: 31 Dec 2011 05:30 PM PST

Συνήθως τον μεγαλύτερο θαυμασμό προκαλούν τα υπερπολυτελή και άνετα ξενοδοχεία των 5 αστέρων. Υπάρχει και ένα όμως που προκαλεί το ενδιαφέρον αφού είναι 0 αστέρων. Ονομάζεται Null Hotel Stern και βρίσκεται στην Ελβετία, μία χώρα που σίγουρα θα είναι από τις τελευταίες που θα...
αντιμετωπίσει οικονομικό πρόβλημα. Τα 0 αστέρια λοιπόν, τα οφείλει στην απουσία ξεχωριστών δωματίων, καθώς και στην απουσία ξεχωριστών μπάνιων. Όσο για τη διακόσμηση στο εσωτερικό του, αυτή αποτελείται από σωληνώσεις και κρεμάμενα καλώδια από το ταβάνι.

Η τιμή διανυκτέρευσης κυμαίνεται στα 6 με 9 ευρώ. Η παρουσία ενός τέτοιου ξενοδοχείου σε μία χώρα με πολύ υψηλό βιοτικό επίπεδο, θεωρείται ατραξιόν και μάλιστα οι Ελβετοί έχουν προλάβει να κάνουν κράτηση για μία θέση στο πρωτότυπο αυτό ξενοδοχείο για πολλούς μήνες. 






















Οι χειρότερες αναμνηστικές φωτογραφίες (pics)

Posted: 31 Dec 2011 05:00 PM PST

Μερικά οικογενειακά άλμπουμ δεν ξεχωρίζουν για την ομορφιά τους..




















Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: ΔΕΙΤΕ: Οι χειρότερες αναμνηστικές φωτογραφίες http://24wro.blogspot.com/2011/10/blog-post_1992.html#ixzz1aNYYp242

Ποιες σταρ προσπαθούν να μείνουν για πάντα νέες; (pics))

Posted: 31 Dec 2011 04:30 PM PST

Πολλές διάσημες κυρίες του Hollywood, μεγαλύτερης ηλικίας, νιώθουν ότι πρέπει να φαίνονται πιο νέες προκειμένου να αποκτήσουν τους ρόλους ή την δημοσιότητα που θέλουν.
Καταφεύγουν επομένως πολλές σε διαφόρου είδους πλαστικές επεμβάσεις ή και μπότοξ για να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι προσπάθειες τους αυτές όμως τις περισσότερες φορές απλά έχουν ως αποτέλεσμα να παραμορφώνεται το πρόσωπο τους. Φαίνονται λες και δεν έχουν καμία έκφραση στο πρόσωπο τους και τα χείλη τους σαν… πάπιας.

Για να δούμε λοιπόν μερικές διάσημες κυρίες που έχουν υποκύψει σε αυτήν την πίεση…


H Kylie Minogue και η Madonna

 


H Carla Bruni και η Priscilla Presley

 


H Renee Zelwegger και η Jocelyn Wildenstein

 

http://www.newsbeast.gr

«Γιαγιά, η κούκλα που μου αγόρασες με βρίζει!»

Posted: 31 Dec 2011 04:00 PM PST

Σάλος με... βρωμόστομο παιχνίδι στις ΗΠΑ
Οι κούκλες που μιλούν δεν είναι καινούργια μόδα, αλλά σίγουρα, αυτή που κυκλοφόρησε τελευταία στις ΗΠΑ, κάνει τη διαφορά.

Πελάτες ενός καταστήματος παιχνιδιών κατήγγειλαν ότι η παιδική κούκλα, αντί για τις συνηθισμένες εκφράσεις, τους έλεγε μια φράση που θα μπορούσε να μεταφραστεί ως «ΟΚ, τρελιάρα σκύλα»!

Μια γιαγιά που αγόρασε την κούκλα για την εγγονή της, επέστρεψε στο κατάστημα εξοργισμένη: «Δεν υπάρχει αμφιβολία, η κούκλα χρησιμοποιεί τη λέξη ''σκύλα''!»

Εκπρόσωπος του καταστήματος, πάντως, έσπευσε να πει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να λέγεται κάτι τέτοιο. «Η κούκλα είναι μωρό και αυτά που λέει είναι ακατάληπτες συλλαβές που χρησιμοποιούν τα μωρά», είπε και ξεκαθάρισε ότι η… βρωμόστομη κούκλα δεν θα αποσυρθεί από τα ράφια.

  http://www.newsbeast.gr

Οι «γκάφες» της χρονιάς που έφυγε...

Posted: 31 Dec 2011 03:30 PM PST

Aναδρομή σε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σαρδάμ κάνει η εφημερίδα «Guardian»...
Ηγέτες, υψηλοί αξιωματούχοι ή δημοσιογράφοι, κανείς δεν είναι αλάνθαστος... Με ένα δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian, γίνεται μνεία μερικών από τις πιο αστείες γκάφες τη χρονιά που τελειώνει, που έκαναν ακόμη και προέδρους ή πρωθυπουργούς να... κοκκινίσουν. Μεταξύ αυτών και οι εξής:

* «Ηρέμησε. Άκου το γιατρό σου»

Ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον, απευθυνόμενος στην βουλευτή της αντιπολίτευσης, Άντζελα Ίγκλ, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού στο κοινοβούλιο.

* «Τι άλλο να πω; Καταλαβαίνω τον Χίτλερ»

Η φράση «ξέφυγε» από την σκηνοθέτη Λαρς φον Τρίερ στην προσπάθειά του να υποστηρίξει την τελευταία του ταινία, στις Κάννες.

*«Ο πρόεδρος Ομπάμα υποστήριζε τις εξεγέρσεις, σωστά»;

Ο ρεπουμπλικάνος Χέρμαν Κέιν παρουσιάζει "κενά" στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ.

* «Υπάρχουν τρεις φορείς της κυβέρνησης που θα έχουν καταργηθεί όταν αναλάβω εγώ. Ο εμπορικός, ο εκπαιδευτικός και... δεν θυμάμαι ποιος είναι ο τρίτος»

Ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ρικ Πέρι, είναι αρκετά... ενημερωμένος.

* «Δεν τον αντέχω. Είναι ψεύτης»

Ο Γάλλος πρόεδρος Σαρκοζί ακούγεται καταλάθος να ψυθυρίζει προς τον Αμερικανό πρόεδρο Ομπάμα, σχετικά με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπενζαμίν Νετανιάχου.

«Τον βαρέθηκες; Εγώ τον τρώω στη μάπα κάθε μέρα»

Η απάντηση του Μπαράκ Ομπάμα.

* «Θα μπορούσα να τους πυροβολήσω όλους. Θα τους έβγαζα έξω και θα τους εκτελούσα μπροστά στα μάτια της οικογένειάς τους».

Ο δημοσιογράφος Τζέριεμ Κλάρκσον είναι έξαλλος με τους συμμετέχοντες στην γενική απεργία της 30ης Νοεμβρίου στη Βρετανία.

http://www.newsbeast.gr

Πρωτοχρονιάτικα έθιμα από τις γωνιές της Ελλάδας

Posted: 31 Dec 2011 03:00 PM PST

Πρωτοχρονιά και τα έθιμα στην Ελλάδα έχουν την τιμητική τους. Οι Έλληνες για λόγους...
καλοτυχίας συνηθίζουν να εφαρμόζουν κάποιες παραδόσεις, την πρώτη μέρα του νέου χρόνου, που έχουν περάσει από γενιά σε γενιά. Ποια είναι όμως τα πιο συνηθισμένα αλλά και τα πιο παράξενα; Ένα από τα πιο γνωστά μας πρωτοχρονιάτικα έθιμα είναι το σπάσιμο του ροδιού. Εδώ και χιλιάδες χρόνια το ρόδι θεωρείται από διάφορους λαούς και πολιτισμούς, σύμβολο γονιμότητας, αφθονίας και καλοτυχίας. Οι αρχαίοι Έλληνες πριν κατοικήσουν σε ένα νέο σπίτι έσπαγαν στο κατώφλι του ένα ρόδι, πράγμα που κάνουμε ακόμα και στις μέρες μας.

Την τιμητική της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έχει όμως και η κρεμμύδα. Σε πολλά μέρη της Ελλάδας τοποθετείται μία κρεμμύδα έξω από κάθε σπίτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ο πατέρας της οικογένειας την παίρνει στα χέρια του και χτυπώντας ελαφρά με την κρεμμύδα τα κεφάλια, ξυπνά τα μέλη της οικογένειας για να πάνε στη Θεία Λειτουργία του Αγ. Βασιλείου. Εν συνεχεία η κρεμμύδα κρεμιέται σε κάποιο σημείο του σπιτιού για να φέρει υγεία και τύχη στην οικογένεια.

Τα νησιά του Ιονίου κρατούν και εκείνα με τη σειρά τους ανέπαφες τις πρωτοχρονιάτικες παραδόσεις τους. Με μουσικές, καντάδες, γεύσεις και αρώματα αποχαιρετούν τη χρονιά που φεύγει και υποδέχονται το νέο έτος. ΣτηνΚεφαλονιά, κατά το έθιμο που έχει διασωθεί από την αρχαιότητα, τις τρεις τελευταίες μέρες του χρόνου, οι ντόπιοι βγαίνουν στην εξοχή για να ξεριζώσουν αγιοβασιλίτσες. Το όνομα του φυτού οφείλεται στον εορτάζοντα της Πρωτοχρονιάς Άγιο Βασίλειο. Παράλληλα ψάλλονται από τους νέους και τα κεφαλονίτικα κάλαντα.

Στη Λευκάδα οι ντόπιοι κρεμάνε στα σπίτια τους παραμονή της Πρωτοχρονιάς τις λεγόμενες «κουτσούνες» (πρόκειται για αγριοκρεμμύδες), ενώ με το πρώτο φως της ημέρας αναβιώνει το έθιμο της «Διάνας». Πρόκειται για έναν πρωινό ύμνο που πιανίζει η Φιλαρμονική της Λευκάδας από γειτονιά σε γειτονιά.

Στο Αργοστόλι πάλι συνηθίζουν να μπουγελώνονται με αρωματισμένο νερό στην κεντρική πλατεία, ενώ στηνΚέρκυρα και τη Ζάκυνθο το γιορτινό χρώμα δίνουν οι φιλαρμονικές και οι κανταδόροι αλλά και οι νοικοκυρές που φτιάχνουν τηγανίτες, συμπληρώνοντας έτσι το κέρασμα της πρώτης μέρας του χρόνου.

Στην Κρήτη κάθε χρόνο η Πρωτοχρονιά συνοδεύεται από μεγάλη κατανάλωση μπουγάτσας. Για το σκοπό αυτό, σε όλους τους δρόμους του Ηρακλείου στήνονται υπαίθριοι πάγκοι για να είναι γλυκιά η πρώτη γεύση που θα πάρουν οι κάτοικοι του νησιού. Όσο για το χαρτζιλίκι; Αυτό ονομάζεται «καλή χέρα» και ρέει άφθονο!

Στη Θάσο από την άλλη πλευρά οι κάτοικοι επιδίδονται σε ένα πολύ περίεργο έθιμο: σκορπούν φύλλα Πρωτοχρονιάτικα. Πρόκειται για ένα πολύ παλιό έθιμο κατά τη διάρκεια του οποίου όλοι κάθονται γύρω από το αναμμένο τζάκι, τραβούν την ανθρακιά προς τα έξω και ρίχνουν γύρω στ' αναμμένα κάρβουνα, φύλλα ελιάς, βάζοντας στο νου τους από μια ευχή, χωρίς όμως να την πουν στους άλλους. Όποιου το φύλλο γυρίσει περισσότερο, εκείνου θα πραγματοποιηθεί και η ευχή του.

Το πιο γνωστό πρωτοχρονιάτικο έθιμο το αφήσαμε για το τέλος και δεν είναι άλλο από την κλασική μαςβασιλόπιτα με το «κρυμμένο» φλουρί. Το συγκεκριμένο έθιμο το συναντάμε σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο με μικρές παραλλαγές που έχουν να κάνουν κυρίως με τη σύσταση της Βασιλόπιτας. Και όποιος κερδίσει το «χαμένο» μέσα στη ζύμη φλουρί; Θα έχει καλοτυχία για όλο το χρόνο, σύμφωνα με τις λαϊκές μας παραδόσεις. Δύο ακόμη πολύ γνωστά έθιμα είναι το«καλό ποδαρικό» αλλά και τα πυροτεχνήματα που φωτίζουν τον ουρανό με την έλευση του νέου χρόνου. Και φυσικά η χαρτοπαιξία αυτές τις μέρες έχει την τιμητική της.

Το κλεμμένο δακτυλίδι αρραβώνων τον έκαψε στο Facebook

Posted: 31 Dec 2011 02:30 PM PST

Αν κάνετε πρόταση γάμου στην αγαπημένη σας με κλεμμένο δακτυλίδι, τότε φροντίστε να μην...
ανέβει κάποια φωτογραφία στο Facebook...Η χαρά μιας κοπέλας άλλαξε, όταν διαπιστώθηκε ότι ο αγαπημένος της είχε κλέψει το δακτυλίδι αξίας 3,200 δολαρίων. Η αστυνομία τον εντόπισε όταν η γυναίκα πόσταρε στο Facebook φωτογραφία με το δακτυλίδι!

Τώρα ο νεαρός στο Vermont αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 10 ετών και χρηματικό πρόστιμο, οπότε φανταζόμαστε ότι η κοπέλα του θα ήταν πολύ πιο ευτυχισμένη με ένα πιο οικονομικό -αλλά όχι κλεμμένο- δακτυλίδι.

mediagate.gr

Τα ταξίδια του Φιλίπ Ραμέτ μέσα στο όνειρο (pics)

Posted: 31 Dec 2011 02:15 PM PST

Φορώντας πάντα το μαύρο του κοστούμι, ο Γάλλος καλλιτέχνης φωτογραφίζεται σε...
ονειρεμένα σκηνικά…
Ο Φιλίπ Ραμέτ, όσο παράξενο κι αν φανεί, είναι πάνω απ' όλα γλύπτης. Σχεδιάζει όλα αυτά τα αντικείμενα από τα οποία κρέμεται ή στα οποία στέκεται στις φωτογραφίες. Και σκηνοθετεί τον εαυτό του, πάντα με το ίδιο μαύρο κοστούμι, να παίρνει την αποστασιοποιημένη στάση του πάνω τους και να περιμένει το φόντο που θα δέσει την όλη ιστορία. Για της φωτογραφίες συνεργάζεται με τον Μαρκ Ντομάζ.

Συνθέτουν τις δύο εικόνες, του Ραμέτ και του φόντου, σε μια εντελώς καινούργια, σε μια απίθανη φωτογραφία που αψηφά τους νόμους της φυσικής και δίνει μια εντελώς νέα διάσταση στο όνειρο. Το αποτέλεσμα που βλέπετε δεν είναι αποτέλεσμα Photoshop. Οι φωτογραφίες «φόντου» έχουν τραβηχθεί υπό τις οδηγίες του Ραμέτ και σύμφωνα με τις προδιαγραφές του «γλυπτού» του. Μπορεί κανείς να φαντασθεί πόση δουλειά και πόση σημασία στην λεπτομέρεια χρειάζεται το κάθε του έργο για να γίνει τόσο, μα τόσο εντυπωσιακό…



http://www.coolspotting.gr

Ευτυχισμένο το 2012!

Posted: 31 Dec 2011 02:15 PM PST

Το kamikazi.gr σας εύχεται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Ελπίζουμε το νέο έτος να είναι η αφορμή να αλλάξουμε σελίδα σε κάθε δυσάρεστη εμπειρία του παρελθόντος αλλά και για να προσπαθήσουμε για ένα καλύτερο μέλλον.

Η ομάδα του kamikazi.gr σας ευχαριστεί για τη συμπαράσταση και την αγάπη σας και σας εύχεται το 2012 να δώσει σε όλους μια ζωή ευτυχισμένη με πολύ αγάπη, ζεστασιά, υγεία και επαγγελματική επιτυχία.


Υγεία, αγάπη, ειρήνη και ευτυχία σε όλους!

Το τέλος του... χρόνου

Posted: 31 Dec 2011 01:44 PM PST

5, 4, 3, 2, 1... Λίγο νωρίτερα, λίγο αργότερα, οι κάτοικοι του πλανήτη απ' άκρου σ' άκρο, θα μετρήσουν αντίστροφα για να «μηδενίσει» το ημερολόγιο του 2011 και να αρχίσει το 2012 να μετρά... μέρες.Όμως, σύμφωνα με τους επιστήμονες, πολύ σύντομα -ακόμη και μέσα στο 2012-, ο χρόνος, όπως τον γνωρίζαμε μέχρι σήμερα ίσως πάψει να υπάρχει.

Ουάσιγκτον 1884. Όλες οι χώρες, -οι τότε ισχυρές χώρες για να είμαστε ακριβείς-, συμφωνούν η ώρα παγκοσμίως να μετριέται με σημείο αναφοράς την ώρα Γκρίνουιτς (Greenwich Mean Time ή αλλιώς GMT). Έτσι, ο μεσημβρινός που διερχόταν, νοητά, από το βρετανικό αστεροσκοπείο του Γκρίνουιτς θα σηματοδοτούσε την "ώρα μηδέν". Η απόφαση αυτή δεν ελήφθη χωρίς διαφωνίες, βεβαίως. Η Γαλλία είχε σφοδρές αντιρρήσεις κι έκανε «προπαγάνδα» υπέρ του δικού της χρόνου, με τον μεσημβρινό "μηδέν" να περνάει από -πού αλλού;- το Παρίσι.

Τα ρολόγια σε ένα... παγκοσμιοποιημένο κόσμο

Το 1972, η ώρα GMT αντικαταστάθηκε από την ώρα UTC (Universal Coordinated Time), δηλαδή από τον λεγόμενο «Συγχρονισμένο Παγκόσμιο Χρόνο», που βασίζεται στον μέσο όρο από τις μετρήσεις περίπου 400 ατομικών ρολογιών σε διάφορα εργαστήρια στον κόσμο. Τα ατομικά ρολόγια είναι πολύ πιο ακριβή, επειδή μετρούν την ώρα με βάση τη ραδιενεργή αποσύνθεση (διάσπαση) των σωματιδίων ενός ατόμου.

Όμως ακόμα και αυτός ο πιο ακριβής χρόνος δεν είναι τέλειος και δεν είναι ταυτόσημος με τον «πραγματικό» αστρονομικό χρόνο, που καθορίζεται από την εναλλαγή της μέρας και της νύχτας ανάλογα με την περιστροφή της Γης γύρω από τον εαυτό της και με την περιφορά της γύρω από τον Ήλιο.

Η Γη δεν χρειάζεται πάντοτε τον ίδιο ακριβώς χρόνο για να κάνει μια πλήρη περιστροφή γύρω από το άστρο της, τον Ήλιο.

Μερικά επιπλέον δευτερόλεπτα προστίθενται περίπου ένα ανά ενάμιση χρόνο, συνήθως τα μεσάνυχτα στο τέλος Ιουνίου ή Δεκεμβρίου (ακόμα και τα ατομικά ρολόγια εκείνες τις στιγμές ακινητοποιούνται για ένα δευτερόλεπτο προκειμένου να προστεθεί ο έξτρα χρόνος), προκαλούν σοβαρά προβλήματα αποσυντονισμού στα συστήματα GPS και στα ρολόγια των παγκόσμιων χρηματοοικονομικών αγορών.

Γι' αυτό οι ειδικοί του Διεθνούς Γραφείου Μέτρων και Σταθμών, με έδρα το Παρίσι, ζητούν επειγόντως να καταργηθεί ο τωρινός τρόπος μέτρησης του γήινου χρόνου.

Τον Ιανουάριο του 2012 θα συνέλθει στη Γενεύη η παγκόσμια σύνοδος της Διεθνούς Ένωσης Τηλεπικοινωνιών.

Οι επιστήμονες θα ξιφουλκήσουν κατά πόσο πρέπει να συνεχίσουν να προσθέτουν «διορθωτικά» δευτερόλεπτα ή να αφήσουν τον πραγματικό-αστρονομικό χρόνο να αποκλίνει από τον ατομικό-ηλεκτρονικό και να υιοθετήσουν πλήρως τον τελευταίο χωρίς περιοδικές διορθώσεις.

Βέβαια, αυτό σημαίνει ότι οι δύο χρόνοι (αστρονομικός και ατομικός) θα αποκλίνουν περίπου ένα λεπτό κάθε 60 έως 90 χρόνια, οπότε πιθανώς θα πρέπει να προστίθενται «διορθωτικά» λεπτά πλέον -και όχι δευτερόλεπτα- μία έως δύο φορές κάθε αιώνα.

Ίσως, τελικά η Γαλλία αυτή τη φορά να πάρει το... χρόνο της πίσω.

Τα 7 γυναικεία μαρτύρια

Posted: 31 Dec 2011 12:44 PM PST


Σε όλες τις σχέσεις υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, συγκρούσεις, πράγματα που ο ένας δεν αντέχει στον άλλον και που πολλές φορές μένουν κλειδωμένα μέσα μας χωρίς να τα ομολογούμε ποτέ.
Η συμπεριφορά μιας γυναίκας μπορεί να αποτελέσει το Α και το Ω σε μία σχέση. Να την κρατήσει, να την βλάψει, να την κάνει βαρετή ακόμα και να την «τελειώσει» άθελά της. Ποια είναι τα πράγματα που συνήθως ακούμε από τα χείλη των ανδρών  ως παράπονα; Αυτά που δεν μπορούν να ανεχτούν και τους κουράζουν;
Έλλειψη ελευθερίας
Έλλειψη οξυγόνου στη σχέση. Όταν η γυναίκα παρατάει τα πάντα προκειμένου να είναι συνέχεια μαζί του, τον κάνει να χάνει ένα μεγάλο μέρος της ανεξαρτησίας του. Τον κολακεύει που εκείνη τον θεωρεί στήριγμα αλλά δεν είναι κάθε άνθρωπος ίδιος, ούτε δίνεται ολοκληρωτικά. Θέλει χώρο να αναπνεύσει κι όχι στενούς κορσέδες να τον περιτυλίγουν!
Ζήλεια!
De facto. Οι άνδρες μισούν καταστάσεις ζήλειας, ιδίως όταν αυτές ξεπερνούν τα όρια. Η τυπική ζήλεια υποδηλώνει ενδιαφέρον αλλά έως εκεί. Δεν είναι υποχρεωμένοι να χρεώνονται πράγματα χωρίς να φταίνε, ούτε να ακούνε τις υστερίες των γυναικών κάθε λίγο και λιγάκι.
Συναισθηματισμοί και κλάματα…
Μακριά ε; Ο άνδρας είναι από τη φύση του πιο συγκρατημένος, δεν αφήνει τα συναισθήματά του να τον προσπεράσουν. Όχι ότι είναι κακό που οι γυναίκες εκδηλώνονται πιο εύκολα αλλά όταν γίνετε υπερβολικά κάτι τέτοιο, καταντά εκνευριστικό. Ειδικά σε κλάματα… δεν αντέχουν να αναλαμβάνουν το ρόλο να τις παρηγορούν για όλα.
Ανάκριση 3ου βαθμού!
Που ήσουν; Με ποιον; Γιατί δεν με πήρες; Δεν σήκωσες το τηλέφωνο! Τι σκέφτεσαι; Είναι λίγες μόνο από τις ερωτήσεις των γυναικών που μπορούν να τον βγάλουν από τα ρούχα του! Η ανάκριση, οι υπερβολικές ερωτήσεις, ακόμα και η εισβολή σε προσωπικές σκέψεις… κουράζει. Μην θέλουμε να τα μαθαίνουμε κι όλα με λεπτομέρειες. Δικά σου και δικά μου.
Εισβολή στον προσωπικό χώρο…
Τι εννοώ; Όταν η γυναίκα βάλει το χεράκι της σε πράγματα που δεν πρέπει και που κατά μιαν έννοια παραβιάζει τα προσωπικά του δεδομένα. Για παράδειγμα να χτυπάει το τηλέφωνο και να το σηκώνει εκείνη, να ανοίγει τα μηνύματα ή να ψαχουλεύει το κινητό για να βρει πιθανά ύποπτα γυναικεία ονόματα! Για να μην πάμε στις ξαφνικές επισκέψεις σπίτι του που αρχικά θα του αρέσουν αλλά μετά θα χαλαστεί. Είπαμε, ελευθερία για να τα έχουμε καλά.
Γκρίνια και πάλι γκρίνια…
Τι να πούμε σε αυτό; Η ατελείωτη γκρίνια για όλα, η μουρμούρα, τα παράπονα κτλ. εκνευρίζουν τους πάντες. Με μέτρο. Οκ, δεν θα αδιαφορήσει ο άνθρωπος αλλά μην τον πνίξουμε κιόλας. Έχει κι αυτός τα δικά του.
Ψώνια μαζί!
Φτάσαμε στο καλύτερο! Μια γυναίκα είναι ικανή να κλείσει ωράριο δημοσίου υπαλλήλου στους δρόμους, κοιτάζοντας βιτρίνες και κάνοντας ψώνια! Το να περιμένει υπομονετικά ο άλλος πότε εκείνη θα αποφασίσει να αγοράσει κάτι, πότε θα τελειώσει με τα ρούχα που δοκιμάζει ή σε ποια παπούτσια θα καταλήξει να πάρει… δεν θα είναι εσαεί. Έχουν τσιτώσει τα νεύρα του που, έχει κουραστεί όρθιος τόσες ώρες να ακολουθεί παντού κι επιτέλους θέλει να πάει σπίτι του. Τραγικό! 

Οι καλύτερες εικόνες gif για το 2011 (gifs)

Posted: 31 Dec 2011 12:00 PM PST





















































Oι πιο αστείες σκηνές στην ιστορία του κινηματογράφου (video)

Posted: 31 Dec 2011 11:30 AM PST

Tι καλύτερο από το να αποχαιρετήσουμε το 2011 και να υποδεχθούμε το νέο έτος...
με γέλιο;
Το Mediagate.gr έψαξε και ξεχώρισε ορισμένες από τις πιο αστείες σκηνές στην ιστορία του κινηματογράφου...
Πίτερ Σέλερς, αδερφοί Μαρξ, Τσάρλι Τσάπλιν και πολλοί άλλοι στα καλύτερά τους, μας προσφέρουν άφθονο γέλιο....
Απολαύστε τους στο πρώτο μέρος του αφιερώματος... 
mediagate.gr



Γιατί η πεθερά πρέπει να τηλεφωνεί πριν έρθει σπίτι (video)

Posted: 31 Dec 2011 11:00 AM PST

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε...





10 φονικά φαγητά που υπάρχουν στον κόσμο

Posted: 31 Dec 2011 10:47 AM PST

Μια μπουκιά μπορεί να σκοτώσει αν δεν έχει ετοιμαστεί σωστά...
Μεγάλες ποσότητες τοξινών και δηλητηρίου βρίσκονται μέσα στα... συγκεκριμένα εδέσματα τα οποία μπορεί να αποτελέσουν και το τελευταίο γεύμα σας. Δείτε την λίστα!.
1: Fugu – Shimonoseki, Ιαπωνία
Fugu , επίσης γνωστό και σαν pufferfish, είναι ένα ψάρι του οποίου το συκώτι και γενικότερα τα εσωτερικά του όργανα περιέχουν θανατηφόρες ποσότητες της δηλητηριώδους τοξίνης "tetrodotoxin" για την οποία και δεν υπάρχει αντίδοτο. Παρόλα αυτά υπάρχουν άξιοι ειδικοί fugu chefs στην Ιαπωνία,που επιχειρούν και αφήνουν ακριβώς την ποσότητα δηλητηρίου που χρειάζεται για να δώσει μια μοναδική γεύση στο ψάρι.. Αν το λέει η καρδιά σας να αφήσετε την τύχη σας στον μάγειρα καλή σας όρεξη!

2: Ackee – Τζαμάικα
Αποτελεί και το εθνικό φρούτο της Τζαμάικα. Παρόλο που είναι πλούσιο σε βιταμίνες και πρωτείνες, αν το φρούτο φαγωθεί πριν να έχει ωριμάσει αρκετά έχει θανατηφόρες ιδιότητες.. Εμποδίζει την γλυκόζη να ελευθερωθεί από το συκώτι, το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα τους συνεχείς εμετούς και τις κρίσεις.

3: Bullfrog – Αφρική
Γιατί κάποιος να συμβιβαστεί μόνο με βατραχοπόδαρα στην Γαλλία αν μπορεί να φάει και ολόκληρο τον βάτραχο; Ο γιγάντιος Giant Namibian Bullfrog είναι μια λιχουδιά στο Αφρικανικό έθνος, αρκεί να κυνηγηθεί και να φαγωθεί την σωστή περίοδο. Πρέπει με άλλα λόγια να είναι περίοδος ζευγαρώματος αλλιώς επιφέρει νεφρική ανεπάρκεια.

4: San Nak Ji – Κορέα
Δεν χρειάζεται μεγάλο κόπο παρασκευής για να σερβίρει κανείς san nak ji (ωμό μικρό χταπόδι) στους λάτρεις του ιδιαίτερου φαγητού. Πρόκειται για πλοκάμια μικρού χταποδιού μαγειρεμένα στο λάδι με σουσάμι τα οποία όμως κολλάει ακόμα με τις βεντούζες τους. Συμβουλή αν θέλετε να το δοκιμάσετε, μασήστε καλά πριν καταπιείτε μιας και τα περιστατικά πνιγμού δεν είναι και λίγα.

5: Apricot Seeds – Τουρκία
Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο και τα βερύκοκα μπορούν να αποβούν μοιραία.. Από μικρούς μας βομβαρδίζουν με διατροφικές συμβουλές του τύπου να τρώτε πολλά φρούτα και λαχανικά αλλά κανείς δεν μίλησε για τις επικίνδυνες τοξίνες που υπάρχουν και χρειάζεται να εξοντωθούν. Οι σπόροι από κεράσια, δαμάσκηνα, ροδάκινα, αμύγδαλα, βερύκοκα ακόμα και μήλα,περιέχουν υδρογονούχο κυάνιο. Μπορεί με ένα φρούτο να μην έχετε πρόβλημα αλλά προσοχή στην μεγάλη κατανάλωση!

6: Cassava – Αφρική, Νότια Αμερική
Τα φύλλα και οι σπόροι από το cassava είναι προς έκπληξη πολλών, πλούσια σε κυάνιο. Το Cassava είναι ένα τροπικό λαχανικό προερχόμενο από την Νότια Αμερική, αλλά έχει κερδίσει και κοινό στην Αφρική, κυρίως για τον χυμό του ο οποίος και χρησιμοποιείται στην παραγωγή ενός ποτού, το piwarry.

7: Casu Marzu – Ιταλία
Το Casu Marzu είναι στην πραγματικότητα παράνομο στην Ιταλία, και μάλιστα πολλοί ανά τον κόσμο το θεωρούν περισσότερο σκουπίδι παρά φαγητό. Παρόλα αυτά, η προετοιμασία του είναι τόσο σχολαστική όσο και ένα εκπληκτικό επιδόρπιο. Τυρί από αρνίσιο γάλα έχει αφεθεί έξω για να "σαπίσει", καθ' όλη την διάρκεια το επισκέπτονται τακτικά ένα είδος από μύγες οι οποίες και βοηθούν στην διαδικασία γεννώντας τα αυγά τους μέσα στο τυρί. Τα αυγά παραμένουν μέσα μέχρι να σκάσουν ώστε να ξεκινήσουν να τρώνε το τυρί. Στο τέλος τα σκουλήκια αυτά καταφέρνουν αν μαλακώσουν το τυρί και το καθιστούν έτοιμο για φάγωμα με την προϋπόθεση να φαγωθεί το τυρί μαζί με τα σκουλήκια για να ελαττωθεί η τοξικότητα. Τώρα ποιος ο λόγος να φαγωθεί κάτι τέτοιο.. με την απορία θα μείνουμε!

8: Elderberries – Ευρώπη
Ίσως να είναι το λιγότερο θανατηφόρο φαγητό στην συγκεκριμένη λίστα, παρόλα αυτά κρύβει και επικινδυνότητα αν δεν φαγωθεί αρκετά ώριμο. Δεν έχουν καταγραφεί αρκετές περιπτώσεις θανάτου αλλά σίγουρα δεν είναι και στην κατηγορία του ακίνδυνου.

9: Blood Clams – Shanghai, Κίνα
Να και μια τροφή η οποία σε κολλάει και ηπατίτιδα. Τα "ματωμένα μύδια" στην Κίνα την προκαλούν και μάλιοστα σε μεγάλο βαθμό. Παρόλο που θεωρείται ένα από τα πιο γευστικά εδέσματα της χώρας, η παρασκευή τους απαιτεί γρήγορο βράσιμο κάτι που αφήνει πίσω ιιούς και βακτήρια συμπεριλαμβανομένων και αυτών την ηπατίτιδας και της δυσεντερίας!

10: McDonald's – ΗΠΑ
Ναι καλά διαβάσατε. Ο νούμερο ένα δολοφόνος στην Αμερική είναι τα αποτελέσματα από χρόνια κατανάλωση fast food. Υψηλή χοληστερόλη, διαβήτη
tromaktiko.gr

Τα πιο περίεργα κινητά τηλέφωνα που έχετε δει (pics)

Posted: 31 Dec 2011 10:30 AM PST

Αυτά είναι κινητά τηλέφωνα, όχι αστεία
Αυτά είναι κινητά τηλέφωνα, όχι αστεία
Αυτά είναι κινητά τηλέφωνα, όχι αστεία
Αυτά είναι κινητά τηλέφωνα, όχι αστεία
Αυτά είναι κινητά τηλέφωνα, όχι αστεία
Αυτά είναι κινητά τηλέφωνα, όχι αστεία
Αυτά είναι κινητά τηλέφωνα, όχι αστεία
Αυτά είναι κινητά τηλέφωνα, όχι αστεία

Ένα σκάφος που σε πάει... παντού (pics & vid)

Posted: 31 Dec 2011 10:00 AM PST



Αν ψάχνεις για ένα σκάφος που δε «μασάει» πουθενά, σκίζει τη θάλασσα και οργώνει τη στεριά, το «Iguana 29» είναι για 'σένα. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα αμφίβιο όχημα που κυριολεκτικά «πετάει» στο νερό, αναπτύσσοντας ταχύτητες μέχρι και 35 κόμβους..
και χάρη στις ερπύστριές του κινείται και στη στεριά.

























Το δεκαθέσιο «Iguana 29» καταφέρνει να κινηθεί ακόμα και στην πιο ανώμαλη επιφάνεια με ταχύτητα 8 χλμ ανά ώρα, κάνοντας την είσοδο και έξοδό του από το νερό πραγματικά παιχνιδάκι.

Με όλες αυτές τις προδιαγραφές, η τιμή του που αγγίζει τις 166.000 ευρώ φτάνει να φαντάζει λογική.



Οι έξι καλύτερες διαφημίσεις του 2011 (video)

Posted: 31 Dec 2011 09:30 AM PST

Οι συγκεκριμένες διαφημίσεις μάλιστα ήταν υποψήφιες για το βραβείο Emmy του 2011...

Από κει και πέρα, πρόκειται για τις εξής:
1)"Baby" for McDonald's
2)"Baby Driver" for Subaru
3)"Born of Fire" for Chrysler (νικήτρια)
4)"Conan" for American Express
5)"Polar Bear" for Nissan
6)"Questions" for Old Spice



Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν μόνο στην Ινδία vol.2 (pics)

Posted: 31 Dec 2011 09:00 AM PST

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε κάποιες φωτογραφίες από τρελές καταστάσεις που μπορείς να συναντήσεις μόνο στην Ινδία. Επίσης εδώ μπορείτε να δείτε και το πρώτο μέρος



























Δεν έκανε σεξ και την πλήρωσε

Posted: 31 Dec 2011 08:45 AM PST

Αποζημίωση ύψους 10.000 ευρώ διεκδίκησε και... κέρδισε μία Γαλλίδα από τον σύζυγο της λόγω «έλλειψης σεξ κατά την διάρκεια 21 ετών γάμου», σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου της πόλης Εξ αν Προβάνς της νότιας Γαλλίας.
Για να δικαιολογήσουν την ετυμηγορία τους, οι αρχές επικαλέστηκαν το άρθρο 215 του γαλλικού αστικού κώδικα, βάσει του οποίου τα παντρεμένα ζευγάρια πρέπει να αποφασίζουν από κοινού το πρόγραμμα του καθημερινού βίου τους, αναφέρει το «Έθνος».
Το ζευγάρι είχε καταλήξει στα δικαστήρια πριν από δύο χρόνια, όταν η κυρία κατέθεσε αίτηση για διαζύγιο κατηγορώντας το σύζυγό της για… ασεξουαλικότητα και ασυνέπεια στην εκπλήρωση των συζυγικών του καθηκόντων.
Όσο για τον ίδιο τον κατηγορούμενο, αυτός δεν αρνήθηκε τις κατηγορίες και είπε ότι απέφευγε το σεξ λέγοντας πως είχε… πονοκέφαλο φυσική κόπωση και προβλήματα υγείας.


Οι πιο τρελοί γάμοι που έχετε δει (pics)

Posted: 31 Dec 2011 08:30 AM PST

Η συλλογή αυτή από μοναδικές φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί σε γάμους δείχνουν ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν αρκετή τρέλα και φαντασία. Ωστόσο κάποιες φωτογραφίες δείχνουν αστεία περιστατικά που δυστυχώς έχουν συμβεί σε πολλούς από εμάς. Δείτε τις φωτογραφίες...



 Kamikazi.gr - Οι πιο παράξενοι γάμοι που έχετε δει

«Με έβλεπαν να τρώω και ''φτιάχνονταν''» (pics)

Posted: 31 Dec 2011 08:15 AM PST

Μία παχύσαρκη γυναίκα από το Οχάιο των ΗΠΑ αποκάλυψε ότι πληρωνόταν από άνδρες που… ικανοποιούνταν σεξουαλικά βλέποντάς την να τρώει!
Η 44χρονη Ντόνα Σίμπσον ήταν παχύσαρκη από μικρή ηλικία. Ήδη από τα σχολικά της χρόνια ζύγιζε περισσότερα από 100 κιλά και πριν από λίγα χρόνια έφθασε τα 300! Το 2007 έγινε η πιο παχύσαρκη γυναίκα που κατάφερε να γεννήσει ένα υγιές μωρό.

Η σχέση της με το φαγητό έγινε αρρωστημένη, όταν αποφάσισε να δημιουργήσει ένα blog, στο οποίο προσκαλούσε άνδρες να την βλέπουν να τρώει, έναντι συνδρομής 19 δολαρίων το μήνα.

Όπως λέει η ίδια, οι «πελάτες» της ήταν ευυπόληπτοι δικηγόροι, γιατροί, ακόμη και φοιτητές που της έλεγαν ότι την θεωρούσαν ελκυστική και την φαντασιώνονταν. Πολλοί της έστελναν περισσότερα χρήματα για να αγοράζει πίτσες, χάμπουργκερ και παγωτά και να τα τρώει σε «ζωντανή μετάδοση» από το Διαδίκτυο.

Κάποια στιγμή, η Ντόνα κατάλαβε ότι η κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Αφού χώρισε από τον επί σειρά ετών σύντροφό της και πατέρα των δύο παιδιών της, αποφάσισε να αλλάξει ρότα. Έκλεισε το «ανώμαλο» σάιτ της, μετακόμισε στο Νιου Τζέρσεϊ και άρχισε να κάνει δίαιτα.

Σήμερα έχει χάσει 40 κιλά και έχει ως στόχο να χάσει ακόμη 150, προκειμένου, όπως λέει, να γίνει μια ακόμη καλύτερη μητέρα για τα παιδιά της και να αποτελέσει πρότυπο και για άλλους παχύσαρκους ανθρώπους.







newsbeast.gr

Τα πιο περίεργα τηλεκοντρόλ που έχετε δει (pics)

Posted: 31 Dec 2011 07:45 AM PST

Γιατί η τρέλα χτυπάει και εκεί...















Το τηλεκοντρόλ-τζελ είναι ελαστικό όταν βρίσκεται σε αδράνεια ενώ όταν ανιχνεύει την κίνηση ενός χεριού προς το μέρος του, ενεργοποιείται και γίνεται ξανά συμπαγές


Το μεγαλύτερο ίσως τηλεκοντρόλ που μπορεί να βρει κανείς χρησιμοποιείται όπως ένα παιχνίδι Twister.


Το μαγικό ραβδί-τηλεκοντρόλ χειρίζεται την τηλεόραση μέσω κίνησης όπως ακριβώς θα έκανε ένας «μάγος» για να ενεργοποιήσει το ξόρκι του.


Το πιο οικολογικό τηλεκοντρόλ έρχεται φυσικά από την Ιαπωνία και λειτουργεί αποκλειστικά με κινητική ενέργεια. Ο χρήστης το κουνάει καταλλήλως για να χρησιμοποιήσει τις λειτουργίες του τηλεοπτικού δέκτη του.


Ρολόι-τηλεκοντρόλ


Το τηλεκοντρόλ που λειτουργεί με χειρονομίες δεν διαθέτει κουμπιά. Το μόνο που πρέπει να κάνει ο χρήστης είναι να σχεδιάσει με το δάχτυλό του πάνω στην επιφάνειά του την επιθυμητή ενέργεια. 


Η καινοτομία σε όλο της το... μεγαλείο. Τηλεκοντρόλ με ανοιχτήρι για όσους δεν θέλουν να βλέπουν τηλεόραση «ξεροσφύρι».


Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές