Συνταγές μαγειρικής |
- Κοτόπουλο με πιπεριές φλωρίνης και γιαούρτι
- Κοτόπουλο με πιπεριές και κρεμμύδια 2
- Κοτόπουλο με πιπεριές
- Κοτόπουλο με πατάτες ψημένο στη σακούλα
- Κοτόπουλο με πάπρικα και μουστάρδα
Κοτόπουλο με πιπεριές φλωρίνης και γιαούρτι Posted: 18 Dec 2011 01:57 PM PST Τι χρειαζόμαστε: 6 μπουτάκια κοτόπουλου 6 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1 κ.σ. πάπρικα λίγο μπρόκολο 2-3 ψιλοκομμένες πιπεριές φλωρίνης 1/2 φλ. κονιάκ 1 συσκευασία ντοματάκια con case 1 κ.σ. αλεύρι 1 κεσεδάκι γιαούρτι 2 κ.σ. μαιντανό ψιλοκομμένο Πως το κάνουμε:
|
Κοτόπουλο με πιπεριές και κρεμμύδια 2 Posted: 18 Dec 2011 01:55 PM PST Τι χρειαζόμαστε: 1 κοτόπουλο 1 φλυτζάνι λάδι 1 κιλό κρεμμύδια 500 γρ. πιπεριές 1/2 φλυτζάνι κόκκινο κρασί 2 κ.σ μαϊντανό 2 κ.σ γιαούρτι 2 σκελίδες σκόρδο 1 φύλλο δάφνης 1 καυτερή πιπεριά 1 κ.σ πελτέ 2 φλυτζάνια χυμό ντομάτας Πως το κάνουμε:
|
Posted: 18 Dec 2011 01:53 PM PST Νόστιμο κοτόπουλο με διάφορα χρώματα πιπεριές, στο τηγάνι
Τι χρειαζόμαστε: 1 κοτόπουλο ενός κιλού 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 250γρ μανιτάρια 1 κόκκινη πιπεριά 1 κίτρινη πιπεριά 1 πράσινη πιπεριά 125 ml κρέμα γάλακτος 4 κ.σ. μουστάρδα αλάτι, πιπέρι 3 ντοματούλες κομμένες σε κυβάκια 1 ποτηράκι χλιαρό νερό Πως το κάνουμε:
Λίγα μυστικά ακόμαΜια γερμανική συνταγή |
Κοτόπουλο με πατάτες ψημένο στη σακούλα Posted: 18 Dec 2011 01:52 PM PST Ίσως το πιό νόστιμο ψητό κοτόπουλο που έχω μαγειρέψει. Ζουμερό και μυρωδάτο, άρεσε σε όλους. Η σακούλα ψησίματος είναι καταπληκτική. Θα τη χρησιμοποιώ συχνότερα στο εξής. Τι χρειαζόμαστε: 1 μεγάλο κοτόπουλο, κομένο σε μερίδες 2 κουταλάκια αλάτι 2 κουταλάκια κόκκινο γλυκό πιπέρι 1/2 κουταλάκι μαύρο πιπέρι 1/2 κουταλάκι τζίντζερ σκόνη 1 κουταλάκι ρίγανη χυμό από 2 λεμόνια 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο 4-5 πατάτες κομένες κυδωνάτες 50 γραμμάρια βούτυρο σε κομματάκια 1 σακούλα ψησίματος στο φούρνο Πως το κάνουμε:
Λίγα μυστικά ακόμαΗ συνταγή είναι δική μου έμπνευση, χωρίς αυτό να αποκλείει ότι την ίδια έμπνευση την είχε και κάποιος άλλος. Μπορεί κάποιος να προσθέσει ή να αφαιρέσει μπαχαρικά. Αυτό όμως που δεν πρέπει να λείψει, είναι το κόκκινο πιπέρι που θα δώσει στο φαγητό απίστευτο χρώμα. Καλή όρεξη. |
Κοτόπουλο με πάπρικα και μουστάρδα Posted: 18 Dec 2011 01:50 PM PST Τι χρειαζόμαστε: 3 κ.σ. ελαιόλαδο 8 μικρά μπουτάκια κοτόπουλο, το κάτω μέρος, χωρίς κόκκαλο 1 κρεμμύδι σε λεπτές φέτες 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 500 γρ. πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους 1 κ.σ. μουστάρδα ντιζόν 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 1 κ.γ. γλυκιά ή καυτερή πάπρικα (ανάλογα με τα γούστα σας) 2 κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί 100 ml ξηρό σέρυ 300 ml ζωμό κοτόπουλου 4 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι Ψιλοκομμένος μαιντανός Πως το κάνουμε:
Λίγα μυστικά ακόμαΠΡΟΣΟΧΗ: Όταν λέμε ξηρό σέρυ (sherry) ΔΕΝ εννοούμε το γνωστό λικέρ "τσέρυ" (cherry) φτιαγμένο από κεράσια. Είναι τελείως διαφορετικό πράγμα. ΣΗΜ.: Μπορείτε αντί για μπουτάκια να χρησιμοποιήσετε φιλέτα κοτόπουλου |
You are subscribed to email updates from Συνταγές μαγειρικής To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. | Email delivery powered by Google |
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610 |
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου