Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Τρία εκατομμύρια Έλληνες καθημερινά στο Facebook για 2,5 ώρες!

Posted: 07 Aug 2011 03:03 PM PDT

Τρία εκατομμύρια Έλληνες είναι σε καθημερινή βάση και επί 2,5 ώρες κατά μ.ο. στο Facebook σύμφωνα με τον διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλη Σφακιανάκη
.



Ο κ. Σφακιανάκης παρουσίασε το νέο πρόγραμμα της υπηρεσίας του σχετικά με την ενημέρωση παιδιών και γονέων για τους κινδύνους του διαδικτύου.


Συγκεκριμένα, το 93% των παιδιών εφηβικής και προεφηβικής ηλικίας βρίσκεται στο διαδίκτυο και πρέπει να ενημερωθεί για τους κινδύνους που υπάρχουν, αφού πια το διαδίκτυο είναι μονόδρομος για την κοινωνία.

Τέλος, προειδοποίησε τους τηλεθεατές ότι στο διαδίκτυο γίνεται πάρτι με απάτες, καθώς διάφορες εγκληματικές ομάδες ή άτομα μέσω του διαδικτύου προσπαθούν να εξαπατήσουν, οπότε το ορθότερο που πρέπει να κάνουν οι χρήστες, είναι να ειδοποιούν την Δίωξη και μετά να διαγράφουν τέτοιου είδους μηνύματα.

Δείτε το σποτ της Αστυνομίας για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο



spnews.gr

"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέρασε μια ζωή στα νοσοκομεία για να πεθάνει στις διακοπές των ονείρων του..

Posted: 07 Aug 2011 03:03 PM PDT

Για τον 19χρονο Robert Sebbage από την Βρετανία ήταν όνειρο ζωής να έρθει στην Ελλάδα.


Ο ενθουσιασμός του όταν έκλεισε τα εισιτήρια για το νησί της Ζακύνθου ήταν ακόμα πιο μεγάλος και από την ημέρα που στάθηκε πλάι στον David Beckam στο Wembley φορώντας την μπλούζα της Εθνικής Αγγλίας, ένα «δώρο» από το φιλανθρωπικό ίδρυμα Sunshine για πολύ άρρωστα παιδιά.

Εβδομάδες ολόκληρες προτού ταξιδέψει για Ελλάδα, ο Robert έγραφε συνεχώς για το ταξίδι του στη σελίδα του στο facebook.

Δυστυχώς για τον 19χρονο Βρετανό που είχε περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του σε νοσοκομεία, λόγω της σπάνιας πάθησης στο έντερο από την οποία έπασχε, η Ζάκυνθος έμελε να είναι ο τελευταίος του προορισμός.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης, μία μόλις ημέρα πριν επιστρέψει σπίτι του στη Βρετανία, ο νεαρός δολοφονήθηκε από έναν ντόπιο ταξιτζή.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη έξω από ένα «φαστ φουντ» στον Λαγανά. Ο Robert Sebbage μαζί με τους τέσσερις φίλους του διαπληκτίστηκαν με δύο ταξιτζήδες, που εκείνη την ώρα ήταν σταθμευμένοι στο δρόμο.

Ο δράστης είπε ότι ενοχλήθηκε, γιατί οι νεαροί τουρίστες τους ενοχλούσαν με λέιζερ.

Αυτό φαίνεται πως ήταν αρκετό για τον 21χρονο ταξιτζή που πήρε ένα μαχαίρι που είχε μέσα στο ταξί και σκότωσε εν ψυχρώ τον Robert, ενώ τραυμάτισε σοβαρά τους φίλους του.

Οι γονείς του Robert Sebbage είναι συντετριμμένοι από τον θάνατο του παιδιού τους.

Λίγες ώρες μάλιστα πριν τη δολοφονία του, ο 19χρονος τηλεφώνησε στους δικούς του και τους είπε πόσο όμορφα περνά στην Ελλάδα με τους φίλους του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι τραγικοί γονείς δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που συνέβη και προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν μια πτήση για την Ελλάδα για να πάρουν πίσω το παιδί τους.

Σημειώνεται ότι ο 21χρονος ταξιτζής και ο φίλος του συνελήφθησαν τρεις ώρες μετά την στυγερή δολοφονία.






"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Χρειάστηκε να σπουδάσει Νομικά για να μηνύσει το βιαστή της!

Posted: 07 Aug 2011 03:02 PM PDT

Μια γυναίκα η οποία είχε βιαστεί...

από τον πατριό της όταν ήταν 6 χρονών, τελικά, κατήγγειλε τη σεξουαλική της κακοποίηση 20 χρόνια μετά αφού σπούδασε στη Νομική και ανακάλυψε ότι μπορούσε ακόμα να υποβάλλει μήνυση!





Η Tina Rento 36 ετών, διάβαζε ένα μάθημα για τις τελικές εξετάσεις της στο πανεπιστήμιο, πριν δύο χρόνια, όταν...

...συνειδητοποίησε ότι ο πατριός της David Moore μπορούσε ακόμα να διωχθεί.




Σήμερα ο πατριός της, ο οποίος την κακοποιούσε σεξουαλικά επί 9 χρόνια, έχει ήδη φυλακιστεί για 14 χρόνια.




Η 36χρονη Tina Rento, που είναι μητέρα δύο παιδιών, παραιτήθηκε από το δικαίωμά της για ανωνυμία για να ενθαρρύνει και άλλα θύματα να καταγγείλουν σεξουαλικές επιθέσεις, έστω και μετά από χρόνια.




Η κ. Renton, που παντρεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι, υπέστη αρρωστημένες σεξουαλικές επιθέσεις στα χέρια του 59χρονου πατριού της Moore, μεταξύ του 1981, όταν ήταν 6 ετών και του 1990, όταν ήταν 15 ετών.




Λίγες εβδομάδες μετά τη συμπλήρωση τριών ετών στο Essex University είπε για πρώτη φορά στην αστυνομία σχετικά με τις επιθέσεις




Μιλώντας στη Mail Online, Tina Rento είπε: « Σπούδαζα ποινικά αποδεικτικά στοιχεία και προς το τέλος του μαθήματος , έμαθα για το νόμο για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις.




Δεν το πίστευα μέχρι τότε ότι ήταν δυνατόν να πάω την υπόθεση στο δικαστήριο τόσα χρόνια μετά.

Δεν το είχα καταγγείλει νωρίτερα γιατί ήμουν νεαρή και είχα έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό μου. Πίστευα ότι δεν θα άντεχα στη δίκη μιας τέτοιας υπόθεσης.




Η κ. Renton ελπίζει να γίνει μια δικήγορος μετα την ολοκλήρωση των σπουδών της και τη λήψη του πτυχίου της.




Ο πατριός της κρίθηκε ένοχος για επτά κατηγορίες για άσεμνη επίθεση, για τρεις κατηγορίες για άσεμνη πράξη σε ένα παιδί και για τρεις κατηγορίες για βιασμό.




«Δεν υπάρχει δικαιοσύνη εκεί έξω και πρέπει να αγωνιστείς για να την έχεις είτε εκείνη τη στιγμή που γίνεται η πράξη είτε 20 χρόνια αργότερα, όπως συνέβη με εμένα. Ποτέ δεν είναι αργά» κατέληξε η κ. Renton





















"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Υπέρ του νόμου – πλαίσιο 133 καθηγητές πανεπιστημίου...

Posted: 07 Aug 2011 03:01 PM PDT


Εκατόν τριάντα τρεις καθηγητές πανεπιστημίων υπογράφουν κείμενο στήριξης της μεταρρύθμισης στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, ως απολύτως αναγκαία.


Οι πανεπιστημιακοί στο κείμενο τους επισημαίνουν ότι "το καλό πανεπιστήμιο, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να ανταπεξέλθει η χώρα στο διεθνή ανταγωνισμό"...



ενώ αναφερόμενοι στην σημερινή κρίση στη χώρα μας επισημαίνουν ότι 'περισσότερο από ποτέ η ελληνική κοινωνία έχει ανάγκη σήμερα, από ένα πανεπιστήμιο που θα εναρμονίσει τη λειτουργία του με τα διεθνή ακαδημαϊκά πρότυπα, θα απελευθερώσει τις επιστημονικές δυνάμεις του και θα αποτελέσει κύριο μοχλό για την ανάταξη και ανάπτυξη της χώρας μας.'

Επίσης, οι πανεπιστημιακοί τονίζουν ότι το ελληνικό πανεπιστήμιο εδώ και δεκαετίες "δεν ανταποκρίθηκε στο ρόλο του, παρά τα όποια βήματα προόδου έγιναν, ιδίως στον τομέα της στελέχωσης των ΑΕΙ. Οι παθογένειες της σημερινής κατάστασης είναι γνωστές σε όσους δεν θέλουν να κλείνουν τα μάτια. Η παράδοση αυτή πρέπει να αλλάξει. Όσες, επιφυλάξεις και αν έχουμε για επιμέρους προβλέψεις της μεταρρύθμισης, που έχει εξαγγελθεί, δεν μπορούμε παρά να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια".

Μάλιστα οι πανεπιστημιακοί που υπογράφουν το κείμενο εκτιμούν ότι "το πανεπιστήμιο είναι μέρος της κοινωνίας μας και υπάρχει για να συμβάλλει στην προκοπή της. Η κοινωνία και το πανεπιστήμιο δεν έχουν πολύ χρόνο. Αν και αυτή η απόπειρα αποτύχει , το ελληνικό πανεπιστήμιο θα μείνει στάσιμο για πολλά χρόνια ακόμη. Και αυτό είναι σε βάρος της χώρας'.

Εξάλλου, οι πανεπιστημιακοί που πρόσκεινται στη Ν.Δ. με κείμενό τους, εκτιμούν ότι το προτεινόμενο σχέδιο "οδηγεί σε ένα χειρότερο πανεπιστήμιο, ή ακόμη χειρότερα στην εξαφάνιση του πανεπιστημίου, όπως έχει θεσμοθετηθεί στην Ευρώπη και στη δημιουργία μιας "επιχείρησης επαγγελματικής κατάρτισης."

Όπως συγκεκριμένα τονίζουν "η πανεπιστημιακή κοινότητα (Σύγκλητοι, Πρυτάνεις, ΠΟΣΔΕΠ, Σύλλογοι ΔΕΠ) έχει σαφώς αναγνωρίσει την αναγκαιότητα να γίνουν αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των πανεπιστημίων μας, καθώς το θεσμικό πλαίσιο (που βασίζεται στο Ν. 1268/82) χρειάζεται σημαντική αναδιάρθρωση. Οι αλλαγές αυτές θα πρέπει να συμβάλουν αποφασιστικά στην βελτίωση της λειτουργίας των ΑΕΙ, που είναι ένας από τους θεσμικούς πυλώνες τους οποίους θα πρέπει να χρησιμοποιήσει η ελληνική κοινωνία και στους οποίους θα πρέπει να στηριχθεί για να βγει από την πρωτοφανή κρίση στην οποία βρίσκεται.

Η πανεπιστημιακή κοινότητα σταθερά και με νηφαλιότητα έχει εκφράσει την διάθεσή της να διεξαγάγει ουσιαστικό διάλογο τόσο με το υπουργείο όσο (και κυρίως) με την ελληνική κοινωνία για τις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν στη λειτουργία των ΑΕΙ."

Οι πανεπιστημιακοί που πρόσκεινται στη Ν.Δ. υποστηρίζουν ότι δεν έχει προηγηθεί συζήτηση και διαβούλευση επί του νομοσχεδίου, όπως ισχυρίζεται το υπουργείο Παιδείας.



"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tο top 100 των βρετανικών πανεπιστημίων

Posted: 07 Aug 2011 03:01 PM PDT

Δεύτερη πατρίδα τους έχουν κάνει χιλιάδες Ελληνόπουλα τη Μεγάλη Βρετανία, καθώς καταφεύγουν κατά κύματα στη χώρα αυτή προκειμένου να σπουδάσουν αλλά και να εργαστούν στη συνέχεια.

Οι σπουδές στα βρετανικά πανεπιστήμια, χρόνια τώρα, έχουν κατακτήσει το ενδιαφέρον των Ελλήνων και γι' αυτό είναι η χώρα που έχει τους περισσότερους Έλληνες φοιτητές από κάθε άλλη ευρωπαϊκή.




Οι σπουδές στα βρετανικά πανεπιστήμια, χρόνια τώρα, έχουν κατακτήσει το ενδιαφέρον των Ελλήνων και γι' αυτό είναι η χώρα που έχει τους περισσότερους Έλληνες φοιτητές από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Οι κυριότεροι λόγοι της προτίμησης αυτής είναι το κύρος των βρετανικών πανεπιστημίων, η κοντινή απόσταση από την Ελλάδα και κυρίως η αγγλική γλώσσα, την οποία τα Ελληνόπουλα μαθαίνουν από πολύ μικρή ηλικία.





Τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες, που σπουδάζουν στη χώρα αυτή δύσκολα επιστρέφουν και πάλι στην πατρίδα, φαινόμενο που τώρα, λόγω της οικονομικής κατάστασης της Ελλάδας, θα ενταθεί. Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό παραμένει στη Μεγάλη Βρετανία για εργασία, ενώ ένας εξίσου μεγάλος αριθμός αναζητά εργασία σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες και όχι μόνο, έχοντας σαν διαβατήριο ένα καλό πτυχίο συνήθως και ένα μεταπτυχιακό.





Συνεπώς όσοι ενδιαφέρεστε για τις σπουδές στη χώρα αυτή, διαβάστε το σημερινό αφιέρωμα και σίγουρα θα βρείτε ενδιαφέρουσες πληροφορίες . Ακόμη και τώρα, που ο κύκλος αιτήσεων βρίσκεται στα τελευταία στάδια, υπάρχουν περιθώρια να καταθέσετε την αίτηση εισαγωγής σας σε βρετανικό πανεπιστήμιο. Διαφορετικά βέβαια θα πρέπει να κινηθείτε ανάλογα για την επόμενη χρονιά. Στο αφιέρωμά μας για τη Μεγάλη Βρετανία θα βρείτε εκατό πανεπιστήμια με τις σπουδές που προσφέρουν, όπως επίσης πληροφορίες για τα δίδακτρα και το κόστος διαβίωσης.





ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ





Η χρονική περίοδος των πτυχιακών σπουδών στα πανεπιστήμια της Αγγλίας, Ουαλίας και Β. Ιρλανδίας είναι τριετής και σε αυτά της Σκοτίας τετραετής. Οι κλάδοι της Ιατρικής, Οδοντιατρικής και Αρχιτεκτονικής απαιτούν πέντε έτη σπουδών. Ο κύριος τίτλος σπουδών που χορηγούν τα βρετανικά πανεπιστήμια σε πτυχιακό επίπεδο είναι το Βachelor, το αντίστοιχο του ελληνικού πτυχίου. Το Βachelor ανάλογα με την κατεύθυνση του προγράμματος σπουδών διακρίνεται σε: ΒΑ - Βachelor of Αrts (επιστήμες θεωρητικής κατεύθυνσης), ΒSc - Βachelor of Science (επιστήμες θετικής κατεύθυνσης), ΒΕng - Βachelor of Εngineering (πτυχία μηχανικών και πολυτεχνείου) LLΒ - Βachelor of Law (Νομικά), ΜΒ - Βachelor of Μedicine (Ιατρική).





Αίτηση - Εισαγωγή


Οι αιτήσεις για προπτυχιακές σπουδές στα βρετανικά πανεπιστήμια συντονίζονται από τον κεντρικό φορέα UCΑS (Universities and Colleges Αdmissions Service, www.ucas.com ). Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά. Ιδανικά οι αιτήσεις υποβάλλονται από τις 15 Σεπτεμβρίου έως και τις 15 Ιανουαρίου της προηγούμενης ακαδημαϊκής χρονιάς. Για τα πανεπιστήμια των Cambridge και Oxford καθώς και για τις ιατρικές σχολές, η τελευταία ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης είναι η 15η Οκτωβρίου. Σημειώνεται ότι ο UCΑS απλά και μόνο συντονίζει τη διαδικασία των αιτήσεων προς τα πανεπιστήμια. Την απόφαση για επιλογή ή απόρριψη παίρνουν τα ίδια τα πανεπιστήμια.





O υποψήφιος μπορεί να επιλέξει από 1 έως 5 προγράμματα σπουδών και αντίστοιχα πανεπιστήμια, στα οποία επιθυμεί την εισαγωγή του, χωρίς το δικαίωμα της προτεραιότητας ή της υπόδειξης. Όσοι επιθυμούν σπουδές σε Ιατρική ή Οδοντιατρική έχουν 4 επιλογές. Τμήμα της αίτησης αποτελεί η συστατική επιστολή που ο υποψήφιος πρέπει να πάρει συνήθως από καθηγητή του στο Λύκειο καθώς και το personal statement. Το personal statement (ας την πούμε 'προσωπική δήλωση') είναι η ευκαιρία που έχετε να απευθυνθείτε προς τα πανεπιστήμια που επιλέξατε και να εξηγήσετε γιατί θα πρέπει να σας προτιμήσουν.





Οι Έλληνες υποψήφιοι γίνονται δεκτοί με το απολυτήριο του Λυκείου (που περιλαμβάνει πανελλαδικές εξετάσεις) και καλή βαθμολογία στα μαθήματα της δέσμης.





Απαιτείται επίσης κάποιο αποδεικτικό γνώσης της αγγλικής γλώσσας όπως το IELTS (International English Language Testing System, www.britishcouncil.org/gr/greece-exams-ielts-what-is-ielts). Οι εξετάσεις του IELTS διεξάγονται δύο φορές τον μήνα από το British Council. Τα GCΕ (General Certificate of Εducation) Αdvanced Levels απαιτούνται για εισαγωγή σε πολύ απαιτητικές σχολές, όπως αυτή της Ιατρικής.





Η φοίτηση και οι εξετάσεις για τα GCΕ μπορεί να γίνουν είτε στην Ελλάδα, σε ένα από τα αναγνωρισμένα κέντρα, είτε στη Βρετανία, σε ιδιωτικό ή δημόσιο κολέγιο.





ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ





Τίτλοι σπουδών


Οι μεταπτυχιακοί τίτλοι που χορηγούν τα βρετανικά πανεπιστήμια είναι γενικά οι εξής:





Diploma/Ρostgraduate Certificate: Είναι 9μηνο πρόγραμμα και απευθύνεται σε φοιτητές που είτε δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για Μaster ή που απλά επιθυμούν ένα λιγότερο εντατικό πρόγραμμα.


Μaster: Απαιτούνται σπουδές διάρκειας 12 μηνών. Η δομή του προγράμματος περιλαμβάνει συνήθως 9μηνη παρακολούθηση μαθημάτων, εξετάσεις (Μάιο ή αρχές Ιουνίου) και τέλος την υποβολή εργασίας (Dissertation) έκτασης 15-20.000 λέξεων. Οι κυριότερες διακρίσεις: ΜΑ (Μaster in Αrts), ΜSc (Μaster in Science), ΜΒΑ (Μaster of Βusiness Αdministration) και LLΜ (Μaster of Laws)


Μaster of Ρhilosophy (ΜPhil): Είναι διάρκειας δύο χρόνων και συνδυάζει παρακολούθηση μαθημάτων και έρευνα. Συνήθως αποτελεί προκαταρκτικό στάδιο για Ρh.D.


Doctor of Ρhilosophy (Ρh.D.): Το διδακτορικό χορηγείται έπειτα από πρωτότυπη έρευνα που κάνει ο φοιτητής/ερευνητής για διάστημα 3 έως 5 συνήθως ετών. Ο υποψήφιος εργάζεται μόνος του υπό την εποπτεία ενός καθηγητή, ο οποίος ελέγχει την πρόοδο της διδακτορικής διατριβής μέχρι την τελική υποβολή και υποστήριξή της.





Αίτηση-Εισαγωγή


Η συνεννόηση και οι αιτήσεις πρέπει να γίνονται απευθείας με και προς το πανεπιστήμιο της προτίμησης του υποψηφίου. Η τυπική προϋπόθεση εισαγωγής σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι το πτυχίο ελληνικού πανεπιστημίου ή ΤΕΙ, δεν είναι λίγα όμως τα πανεπιστήμια που δέχονται και αποφοίτους κολεγίων.





Απαιτείται επίσης κάποιο αποδεικτικό γνώσης της αγγλικής γλώσσας όπως το IELTS (International English Language Testing System, www.britishcouncil.org/gr/greece-exams-ielts-what-is-ielts). Οι εξετάσεις του IELTS διεξάγονται δύο φορές τον μήνα από το British Council.





Κόστος σπουδών και διαβίωσης





Για πτυχιακά προγράμματα:


Αγγλία £3,300 = € 3.795 / έτος\\Σκοτία £1,820 = € 2,093 / έτος





Ουαλία £3,300 = € 3.795 / έτος\\Βόρεια Ιρλανδία £3,300 = € 3.795 / έτος





Οι φοιτητές από την ΕΕ μπορούν να πάρουν χαμηλότοκα δάνεια, τα οποία παρέχει η βρετανική κυβέρνηση.





Η αποπληρωμή του δανείου θα γίνει μετά την αποφοίτηση και μόνον εφόσον ο πτυχιούχος θα έχει δικό του προσωπικό εισόδημα, που θα είναι παραπάνω από 15.000 ευρώ τον χρόνο.





Για μεταπτυχιακά προγράμματα:


Στα μεταπτυχιακά οι τιμές διαμορφώνονται ελεύθερα. Σε γενικές γραμμές ξεκινούν από 3.900 ευρώ και ανεβαίνουν ανάλογα με το επιστημονικό αντικείμενο. Περισσότερο ακριβά είναι τα δίδακτρα στις οικονομικές επιστήμες ή στις ιατρικές Στα πτυχία ΜΒΑ τα δίδακτρα φτάνουν σε αστρονομικά ποσά, γύρω στα 23.000 ευρώ τον χρόνο.





Κόστος ζωής: Το κόστος ζωής σε κάθε πόλη διαφέρει. Όπως είναι αναμενόμενο για το Λονδίνο τα ποσά αυξάνονται και ανέρχονται περίπου στα 1.100-1.300 ευρώ το μήνα. Στις υπόλοιπες πόλεις πρέπει να υπολογίζεται ελαφρώς χαμηλότερες τιμές δηλαδή κοντά 900-1.200 ευρώ τον μήνα για το δωμάτιο, το φαγητό, τη διασκέδαση, τις μετακινήσεις και τα βιβλία, που αποτελούν και τις βασικές ανάγκες.





ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ


Πληροφορίες για τις διαδικασίες εισαγωγής από το British Council





Από το British Council μπορείτε να πάρετε πληροφορίες για τις διαδικασίες εισαγωγής σε βρετανικά πανεπιστήμια. Λειτουργεί δε εξειδικευμένη υπηρεσία για την εύρεση του κατάλληλου τμήματος και πανεπιστημίου ανάλογα με τα προσόντα του υποψηφίου. Σημειώστε ότι ακόμη και αυτή τη στιγμή μπορούν οι υποψήφιοι να καταθέσουν αιτήσεις και να ξεκινήσουν τις σπουδές τους τον Σεπτέμβριο του 2011. Απευθυνθείτε στο τμήμα εκπαιδευτικών υπηρεσιών του British Council για άμεση εξυπηρέτηση. Για ραντεβού με εκπαιδευτικό σύμβουλο, στα γραφεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, καλέστε στο 210 3692333 (τηλεφωνικό κέντρο και για τα 2 γραφεία). Επίσης κάθε Τετάρτη στις 12 μ.μ. το British Council διοργανώνει σεμινάρια για τους ενδιαφερόμενους, προκειμένου να πάρουν όσες πληροφορίες χρειάζονται για τις ημερομηνίες και τις διαδικασίες κατάθεσης της αίτησης εγγραφής, τα δίδακτρα, το κόστος ζωής κ.λπ.





Σεμινάριο





Για όσους έχουν ήδη ολοκληρώσει την εγγραφή τους και θα ξεκινήσουν τις σπουδές τους σε βρετανικό πανεπιστήμιο τον Σεπτέμβριο, θα προτείναμε να παρακολουθήσουν ένα σεμινάριο με πρακτικές συμβουλές για τη φοιτητική ζωή στη Βρετανία. Τρόποι μετακίνησης, διαμονή και φοιτητικές εστίες, άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών, έξοδα διαβίωσης, αγορές, ιατρική περίθαλψη κ.λπ. και πρακτικές συμβουλές για να αντιμετωπιστούν οι πιθανές δυσκολίες των πρώτων ημερών στο πανεπιστήμιο. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 210 3692333 η επισκεφθείτε τη ιστοσελίδα www.britishcouncil.org/gr/greece-education-pre-departure-seminars. Στο British Council θα επικυρώσετε και θα μεταφράσετε τα εκπαιδευτικά έγγραφα που απαιτούνται για την εισαγωγή σας σε βρετανικό πανεπιστήμιο. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 3692333 (τηλεφωνικό κέντρο και για τα 2 γραφεία) η επισκεφθείτε τη ιστοσελίδα www.britishcouncil.org/gr/greece-education-document-translation-and-verification





Οι υποψήφιοι φοιτητές εκτός ΕΕ, θα χρειαστούν φοιτητική visa. Για πληροφορίες απευθυνθείτε στη Βρετανική Πρεσβεία τηλέφωνο 210 7272600.


ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΤΡΙΓΚΑ


ΤΑ 50 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΕΙ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥΣ





ΧΩΡΑ EYΡΩΠH ΚΟΣΜΟΣ
1 1 2 University of CAMBRIDGE
2 2 4 University College London (UCL)
3 3 5 IMPERIAL College London
4 4 5 University of OXFORD
5 5 20 University of EDINBURG
6 6 23 KING'S College London
7 8 26 University of MANCHESTER
8 10 28 University of BRISTOL
9 18 58 University of WARWICK
10 22 66 University of BIRMINGHAM
11 23 67 London School of Economics and Political Science (LSE)
12 26 70 University of YORK
13 30 79 University of Glasgow
14 31 82 University of SHEFFIELD
15 33 87 University of ST ANDREWS
16 35 91 University of NOTTINGHAM
17 38 95 University of SOUTHAMPTON
18 40 99 University of LEEDS
19 43 103 DURHAM University
20 53 129 University of ABERDEEN
21 55 135 CARCIFF University
22 57 137 University of Liverpool
23 59 144 University of BATH
24 64 158 NEWCASTLE University
25 66 162 LANCASTER University
26 67 164 QEEN MARY University of London
27 69 166 University of SUSSEX
28 81 191 University of READING
29 83 196 University of LEICESTER
30 86 201 Queen's University of BELFAST
31 96 215 University of DUNDEE
32 102 229 LOUGHBOROUGH University
33 104 234 School of Oriental and African Studies (SOAS)
34 107 249 University of SURREY
35 110 254 University of STRATHCLYDE
36 114 266 University of EXETER
37 119 273 University of ESSEX
38 126 287 ASTON University
39 133 302 University of EAST ANGLIA
40 138 316 ROYAL HOLLOWAY University of London
41 139 318 BRUNEL University
42 159 357 SWANSEA University
43 160 361 GOLDSMITHS University of London
44 165 374 Heriot-Watt University
45 168 383 University of BRADFORD
46 169 386 ABERYSTWYTH University
47 171 394 BANGOR University
48 175 401 CITY University London
49 175 401 The OPEN University
50 175 401 University of HULL





Sourta-ferta

"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Βίντεο Σοκ! Δείτε οικογένεια να δέχεται επίθεση από ψάρια!!!

Posted: 07 Aug 2011 03:01 PM PDT



Η βαρκάδα μιας οικογένειας σε ένα ποτάμι στο Illinois είχε αναπάντεχα αποτελέσματα, αφού τα ψάρια (Asian Silver Carp) του ποταμού ενοχλήθηκαν και άρχισαν να επιτίθενται από όλες τις κατευθύνσεις.Όσο προσπαθούσε η οικογένεια να ξεφύγει επιταχύνοντας, τόσο τα ψάρια αγρίευαν και τους επιτίθονταν!









"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο γείτονας που υπέκλεψε το ασύρματο δίκτυο και "έφαγε" 18 χρόνια

Posted: 07 Aug 2011 03:00 PM PDT

Ο φόβος και ο τρόμος της γειτονιάς είχε γίνει ένας 46χρονος. Υποκλέπτοντας το ασύρματο δίκτυο μιας οικογένειας προκάλεσε το χάος.




Διαβάστε το σατανικό σχέδιο που τους αναστάτωσε τη ζωή


Τον Barry Ardolf κάνεις δεν θα τον ήθελε για γείτονά του. Η παράξενη ιστορία ξεκίνησε το 2009, όταν ο Matt και η Bethany Kostolnik μετακόμισαν στο διπλανό σπίτι του 46χρονου στη Μινεσότα, ο οποίος εκείνη την εποχή εργαζόταν σε μια εταιρία ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Την πρώτη τους μέρα στο νέο σπίτι τους, ο 4χρονος γιος τους έπαιζε κοντά στο σπίτι του Barry. Όταν αυτός είδε το νεαρό αγόρι φέρεται ότι το φίλησε στα χείλη.
Το περιστατικό συνέβη το 2009 και από τότε η ζωή της οικογένειας Kostolnik άλλαξε. Η Batheny θυμάται να λέει στον άνδρα της 'Έχουμε μετακινηθεί ακριβώς δίπλα σε έναν παιδεραστή'.
Το σατανικό σχέδιο του 46χρονου μόλις είχε αρχίσει. Υποκλέπτοντας το ασύρματο δίκτυο της οικογένειας δημιούργησε ένα ψεύτικο προφίλ στο MySpace στο όνομα του συζύγου και τοποθέτησε μια φωτογραφία στο μιας έφηβης κοπέλας να κάνει σεξ με δυο αγόρια.
Στη συνέχεια μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Matt έστειλε την φωτογραφία σε έναν από τους συναδέλφους του.

Ο ανυποψίαστος Matt όταν του είπαν τι περιείχε το mail το οποίο υποτίθεται ότι έστειλε τους διαβεβαίωσε ότι κάποιος έχει εισχωρήσει στον προσωπικό του υπολογιστή.
Άμεσα η εταιρία προσέλαβε κάποιον δικηγόρο ώστε να εξετάσει το δίκτυο στο σπίτι της οικογένειας. Σαν να μην έφτανε αυτό το Μάιο του 2009 το FBI τον επισκέφτηκε στο γραφείο του γιατί από την IP του φαινόταν ότι έφυγε ένα απειλητικό email προς τον αντιπρόεδρο Biden αλλά και άλλους πολιτικούς. |
'Ορκίζομαι στο θεό ότι θα σε σκοτώσω' έγραφε στο email που έστειλε στον αντιπρόεδρο ο 46χρονος που ήθελε να μπλέξει την οικογένεια.

Μετά από ενδελεχή έλεγχο ανακάλυψαν ότι τα απειλητικά email έφευγαν από τον υπολογιστή του γείτονά τους! Και πραγματικά ο 46χρονος είχε καταφέρει να κάνει 'κρακάρει' το ρούτερ της οικογένειας.

Η υπόθεση οδηγήθηκε σε δίκη σε δικαστήριο της Μινεσότα. Εκεί η εισαγγελέας περιέγραψε τον 46χρονο σαν 'έναν άνθρωπο που αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του πόσο επικίνδυνος είναι'. Αποτέλεσμα το δικαστήριο να αποφασίσει να τον φυλακίσει για 18 χρόνια.


"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΣΟΚ: Ορφανοτροφείο έστελνε ανήλικα αγόρια σε παιδεραστή!

Posted: 07 Aug 2011 02:59 PM PDT


Τη σύλληψη ενός άνδρα που θεωρείται ύποπτος για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον νεαρών αγοριών ...συνέλαβαν οι αρχές στη Ρωσία. Ορισμένα από τα αγόρια, μικρότερα από 14 ετών, προέρχονταν από ορφανοτροφείο της πόλης Αικατερίνεμπουργκ.

Ως «δόλωμα» ο άνδρας χρησιμοποιούσε τον υιοθετημένο γιο του, ο οποίος καλούσε τα παιδιά στο σπίτι του, σύμφωνα με τις αρχές.

Σε ορισμένες από τις περιπτώσεις αυτές, ο εγκληματίας ερχόταν σε συμφωνία με τη διεύθυνση του ορφανοτροφείου που του «προμήθευε» παιδιά στη διάρκεια του σαββατοκύριακου, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.


"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Όλη μας η ζωή σε 6 φωτογραφίες...

Posted: 07 Aug 2011 02:58 PM PDT

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ολλανδικό reality με καυτές παρουσίες γυρίζεται στη Χερσόνησο !

Posted: 07 Aug 2011 02:58 PM PDT

Καυτές μικρές... Ολλανδές και 'μάτσο' αγόρια που τις τελευταίες ημέρες 'αλωνίζουν' τις μπάρες των νυχτερινών μαγαζιών της Χερσονήσου είναι το καστ ολλανδικού reality




που γυρίζεται για δεύτερη χρονιά στη Χερσόνησο και 'σαρώνει' στην Ολλανδία... (δείτε βίντεο)

Η πρώτη χρονιά φαίνεται πως άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους διοργανωτές, τους συμμετέχοντες αλλά και τους τηλεθεατές του ολλανδικού reality που προβάλλεται στο κανάλι RTL5, κι έτσι η παραγωγή επέστρεψε στη Χερσόνησο κι αυτό το καλοκαίρι!
Ο τίτλος του reality είναι 'Oh Oh Cherso' και οι συμμετέχοντες στο παιχνίδι... δεν περνούν τις μέρες τους με νηστεία και προσευχή, αλλά με διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσεως, στο τουριστικό θέρετρο της Κρήτης που... δεν κοιμάται ποτέ.

Η μεγάλη επιτυχία του reality στην Ολλανδία αποτελεί μία πρώτης τάξεως τουριστική προβολή για την Χερσόνησο, έστω κι αν έμφαση δίνεται στη νυχτερινή ζωή και τη διασκέδαση, προβάλλοντας μία και μόνο όψη της περιοχής.

Δείτε παρακάτω το trailer του πρώτου κύκλου του ρεαλιτυ που 'έσπασε' τα ρεκόρ της τηλεθέασης.




Τι είναι το 'Oh Oh Cherso' Πρόκειται για την ολλανδική εκδοχή του Jersey Shore που πρωτοπροβλήθηκε στο MTV. Στο 'Oh Oh Cherso' οκτώ νέοι, άνδρες και γυναίκες, από τη Χάγη της Ολλανδίας, απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Χερσόνησο, ενώ το χειμώνα πηγαίνουν για σκι στην Αυστρία, γυρίζοντας το 'Oh oh Tirol'!

Ο πρώτος κύκλος του reality είχε τέτοια απήχηση στο κοινό, ώστε κατόπιν ηχογραφήθηκαν τραγούδια από τους παίκτες, πωλούνται dvd με τα επεισόδια της πρώτης σεζόν, ενώ διοργανώνονται ακόμη και πάρτυ, στα οποία οι παρευρισκόμενοι ντύνονταν ... όπως οι παίκτες του reality!

Για την ασφάλεια των παικτών έχει επιστρατευθεί ιδιωτική εταιρεία σεκιούριτι, που ακολουθεί διακριτικά τους παίκτες, σε κάθε τους βήμα!


"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα 10 καλύτερα movie posters για τον τοίχο σου

Posted: 07 Aug 2011 02:58 PM PDT

pulp fiction posterΣτην εφηβική σου ηλικία σίγουρα πέρασες από τη φάση που το χρώμα στους τοίχους του δωματίου σου...
είχαν καλύψει άπειρες αφίσες αγαπημένων σου ηρώων, μουσικών συγκροτημάτων και φυσικά μοντέλων. Οι αφίσες αυτές έμειναν στην ιστορία, όχι μόνο λόγω των ταινιών, αλλά και λόγω της μοναδικής τους αισθητικής - και είναι must για το δωμάτιό σου. Πωλούνται πλέον μέσα από το Ιντερνετ, κάποιες μάλιστα σε αρκετά τσιμπημένη τιμή. Ομως η αισθητική που κουβαλούν, η οποία αντικατοπτρίζει την αισθητική μιας ολόκληρη εποχής - είναι απαράμιλλη. Ρίξε μια ματιά, κάνοντας μαζί κι ένα γρήγορο πέρασμα στις καλύτερες στιγμές του παγκόσμιου κινηματογράφου.



Aρ. 10 : Perfume (2006)perfume.jpg

Aρ. 9 : Le Mepris (1963)
le mepris.jpg

Aρ. 8 : The Graduate (1967)
the graduate.jpg

Aρ. 7 : La Dolce Vita
la dolce vita.jpg

Aρ. 6 : Taxi Driver
taxi driver.jpg


Aρ. 5 : Gilda
gilda.jpg

Aρ. 4 : Reservoir Dogs
reservoir dogs.jpg

Aρ. 3 : Casablanca
casablanca.jpg

Aρ. 2 : H γραμματέας (the Secretary)
secretary.jpg


Aρ. 1 : Pulp Fiction
pulp fiction.jpg

menslounge.gr

"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το έξυπνο πουλί.....

Posted: 07 Aug 2011 02:57 PM PDT



Η ιστορία μας εξελίσσεται στη Σκωτία στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου... Είναι μια παρέα από τέσσερεις Έλληνες φοιτητές, που σπουδάζουνε Πληροφορική. Τα παιδιά είναι διαβαστερά και τα έχουνε πάει και πολύ καλά όλη τη χρονιά. Μια Παρασκευή δώσανε ένα μάθημα το πρωί και σκίσανε και μετά μαζευτήκανε στο σπίτι του ενός και αραχτοί στους καναπέδες και στα κρεβάτια, το φιλοσοφούσανε κάνοντας το πολύ προσφιλές σπορ της ταβανοσκόπησης.







Αφού λοιπόν είπανε τα σχετικά με το διαγώνισμα, σκίσανε και γράψανε για A και είδανε ότι ξαναγράφανε τη Δευτέρα το πρωί ένα εύκολο μάθημα που ήθελε 2-3 ώρες διάβασμα μόνο, η συζήτηση γύρισε.....








'Ρε παιδιά', λέει ο ένας, δεν πάμε στη Γλασκώβη το week-end να βρούμε εκείνη την κοπέλα που μας άφησε το τηλέφωνό της προχθές στην pub; Θα χει και φίλες, καλά θα περάσουμε'.








Δεν ήθελαν και πολλά οι υπόλοιποι για να τ' αποφασίσουν και σε μια ώρα είχανε γίνει όλες οι αναγκαίες κινήσεις και η τετράδα ταξίδευε με νοικιασμένο αμάξι για τη Γλασκώβη. Τα πράματα στη Γλασκώβη ήτανε θεϊκά. Και να και τα ποτά και να η διασκέδαση, πήγε η ώρα 5 το πρωί και τα καμάρια μας ήταν πια κομμάτια. Κατά το μεσημεράκι της Δευτέρας, ξυπνήσανε κακήν κακώς και θυμηθήκανε με τρόμο το διαγώνισμα. Στο δρόμο για το Εδιμβούργο συζητάγανε πυρετωδώς τι να πούνε στον καθηγητή. Αποφασίσανε, στα πλαίσια της σωστής τακτικής κάθε ψέμα να περιέχει και μια δόση αλήθειας μέσα του, να πούνε ότι πήγανε στη Γλασκώβη σε κάτι συγγενείς και ότι ενώ ξεκίνησαν πρωί πρωί της Δευτέρας για το πανεπιστήμιο, τους έπιασε λάστιχο στο δρόμο και δεν είχανε ρεζέρβα... κλπ κλπ.








Ο καθηγητής τους άκουσε με προσοχή και επειδή ήσαν καλοί φοιτητές, δέχτηκε να δώσουν μόνοι τους το διαγώνισμα που είχανε χάσει, την Τρίτη το πρωί. Χαράς ευαγγέλια στην ομάδα, κάθισαν, διάβασαν καλά και την άλλη μέρα στις 9:00 ήσαν 4 μικρούτσικοι 'άνδρες έτοιμοι για όλα'.








Δεν υπήρχε διαθέσιμη αίθουσα και τους έβαλε σε 4 ξεχωριστά γραφεία, τον καθένα μόνο του. Σε λίγο μοίρασε και τα θέματα. Ήταν μόνο δύο.








Το πρώτο, που έπιανε 5 μονάδες στις 100, ήτανε ένα πανεύκολο θέμα θεωρίας από την εισαγωγή που το ξέρανε και το απαντήσανε πατ κιουτ και οι τέσσερεις. Το δεύτερο θέμα έπιανε τα υπόλοιπα 95 στα 100 και ήτανε μια ερώτηση μόνο:








ΠΟΙΟ ΛΑΣΤΙΧΟ;










"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνελήφθη γιατί …εκκένωσε στην τουαλέτα του προέδρου!!!

Posted: 07 Aug 2011 02:57 PM PDT

Τι το ήθελε ένας αστυνομικός εν ώρα εργασίας να μπει σε δημόσια τουαλέτα; Αν ήξερε πραγματικά τι θα...



επακολουθούσε σίγουρα θα το ξανασκεφτόταν!!!

Το περιστατικό συνέβη στην Ζιμπάμπουε, κατά την διάρκεια των εγκαινίων μιας Διεθνούς Εμπορικής Έκθεσης στην πόλη Μπουλαουάγιο. Ο Αλόις Μαμπχούνου, ο οποίος είναι αξιωματικός του τμήματος ανθρωποκτονιών, χρειάστηκε επειγόντως να κάνει την ανάγκη του και έτσι μπήκε στην πρώτη δημόσια τουαλέτα που βρήκε μπροστά του.

Όταν ο άνθρωπος «ανακουφίστηκε» του ήρθε από εκεί που δεν το περίμενε ένα άλλο …βάρος! Η συγκεκριμένη τουαλέτα ήταν κρατημένη ειδικά για τον πρόεδρο της χώρας, Ρόμπερτ Μουγκάμπε. Ο αστυνομικός συνελήφθη με την κατηγορία της προσβολής του προέδρου και προφυλακίστηκε.

Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια καθώς στο πλευρό του κατηγορούμενου από την πρώτη στιγμή βρίσκονται δικηγόροι, οι οποίοι υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει νόμος για τέτοιο αδίκημα και υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.


"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PES 2012. Τέρμα τα παιχνίδια!

Posted: 07 Aug 2011 02:56 PM PDT

PES 2012. Τέρμα τα παιχνίδια!Ομαδικότητα κύριοι! Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό σπορ και αυτό το γνωρίζουν καλά και οι αναρίθμητοι …


«πιστοί» του Pro Evolution Soccer. Στην πρώτη του συνέντευξη o Shingo "Seabass" Takatsuka, Creative Director του video game μιλά για τα νέα στοιχεία του PES 2012, το οποίο περιμένουμε το Φθινόπωρο. Αναλύει το πώς η Konami φιλοδοξεί να παρουσιάσει ό,τι ρεαλιστικότερο έχουμε δει μέχρι σήμερα, κάτι που θα κάνει ακόμη και τις τηλεοπτικές μεταδόσεις να μοιάζουν… fake!


Ξεχάστε τους star players που πέρναγαν… χαλαρά την αντίπαλη άμυνα. Για να πετύχεις κάτι τέτοιο δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα μόνος σου. Είπαμε, η βάση του PES 2012 είναι ίδια με αυτήν που βρίσκεται στην καρδιά του ίδιου του αθλήματος.Ομαδικότητα. Όχι μόνο στην επίθεση, όπου οι συμπαίκτες σου θα σε υποστηρίζουν σωστά όταν έχεις τη μπάλα αλλά και στην άμυνα. Εκεί θα έχεις στη διάθεσή σου όλα τα τρικ της περσινής έκδοσης με υπεραπλουστευμένο όμως χειρισμό αλλά και τεχνητή νοημοσύνη που δεν θα επιτρέπει στους αμυντικούς σου να αφήνουν τον αντίπαλο να… σουλατσάρει στην περιοχή σου.


Δείτε περισσότερα στο video (με ελληνικούς υπότιτλους) που ακολουθεί και θυμηθείτε: Με το PES 2012 να πλησιάζει στα ράφια των καταστημάτων, ο χρόνος για… παιχνίδια τελειώνει…





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aυτές είναι οι 10 καλύτερες παραλίες του κόσμου!

Posted: 07 Aug 2011 02:56 PM PDT


Ανάμεσά τους και μία ελληνική...
Ταξιδέψτε μαζί μας σε γαλαζοπράσινα νερά και χρυσαφένιες αμμουδιές...




Η επιλογή έγινε με βάση τις ψήφους φημισμένων ταξιδιωτικών εκδόσεων (Conde Nast Traveller) και έγκυρων sites (Trip Advisor). Στο 90% πιστεύουμε πως θα συμφωνήσεις. Το ότι περιλαμβάνεται και η Περίσσα από την Σαντορίνη, ίσως να σε κάνει να αναρωτηθείς. Μη δώσεις σημασία, κανείς δεν ξέρει καλύτερα την Ελλάδα από τους Έλληνες.



Παραλία Bondi, Αυστραλία στο νούμερο 10.









Η παραλία Bondi δεν ήταν ανοιχτή για το κοινό μέχρι το 1982. «Bondi» σημαίνει «νερό που σπάει στα βράχια.raquo;, στη γλώσσα των ιθαγενών Αυστραλών. Και μπορεί να μην είναι η μεγαλύτερη αμμώδης παραλία του κόσμου, αλλά αν θέλεις να θαυμάσεις τον ουρανό και να κάνεις αξιόπιστο surf. τότε η διάσημη παραλία της Αυστραλίας είναι το μέρος που πρέπει να επισκεφτείς.



Negril, στη Τζαμάϊκα στο νούμερο 9.









Διαθέτει χιλιόμετρα λευκής άμμου, κρυστάλλινα νερά και απότομα βράχια. το Negril αρχικά ονομαζόταν Negrilo από τους Ισπανούς στα τέλη του 1400 και κάποτε αποτελούσε τον παράδεισο των πειρατών και των πολεμιστών. Πλέον, καθώς θεωρείται μία από τις καλύτερες παραλίες του κόσμου, έχει τη φήμη ότι εκπέμπει έναν ...ειρηνικό παλμό: Hippies και ταξιδιώτες από την Αμερική ήταν αυτοί που πρώτοι έκαναν γνωστή την περιοχή τις δεκαετίες του 1960 και 1970. Πήγαινε μια βόλτα στο Rick's cafe για να θαυμάσεις αυτούς που βουτούν απ' τους βράχους και γιατί όχι να βουτήξεις κι εσύ. Αλλά πρόσεχε: ακόμα και ασφαλείς φαινομενικά βουτιές έχουν προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς κι έχουν στοιχίσει τη ζωή αρκετών τουριστών.



Waikiki, στη Χαβάη στο νούμερο 8.











Στα 1800 αυτές οι παραλίες αποτελούσαν τον τόπο διακοπών των βασιλιάδων και παραμένει, αν όχι τόσο αποκλειστικός, αρκετά ακριβός. Τα υγρά εδάφη που αποτελούσαν μεγάλο μέρος της γοητείας του τόπου, στέγνωσαν κι αναπτύχθηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 1920, ώστε να αποτελέσουν το επίκεντρο της τουριστικής βιομηχανίας της Hawaii. όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει υπέροχα ηλιοβασιλέματα, να κάνει ατέλειωτες ώρες surf.ng και να βγάλει άφθονες φωτογραφίες.



Boracay, στις Φιλιππίνες στο νούμερο 7.









Το κύριο νησί των Boracay είναι τόσο όμορφο που ακόμα κι αυτή που το βρίσκουν σχεδόν αδύνατο να κάτσουν σε ένα σημείο, σίγουρα θα βρουν τρόπο να βολευτούν και να το απολαύσουν. Πρόκειται, επίσημα, για μία από τις πιο όμορφες παραλίες στον Γη, το Boracay είναι τέλειο τόσο για κολύμπι όσο και για καταδύσεις. Η κύρια τουριστική περιοχή, White Beach, είναι στη μία πλευρά του νησιού και οι windsurfers θα πρέπει να διασχίσουν το νησί μέχρι την άλλη πλευρά ώστε να φτάσουν στην παραλία Bulabog. Μια βόλτα στην ψαραγορά για φρέσκα ψάρια, μαλάκια και όστρακα, θεωρείται απαραίτητη. Αν πάλι αναζητάς περισσότερα προς εξερεύνηση, μπορείς να πάρεις το καράβι για το νησί Laurel, που απέχει 30 λεπτά, και να καταδυθείς στις σπηλιές του Crystal Cove.



Tarifa στην Ισπανία στο νούμερο 6









Καμία σχέση με την κίτρινη φυλή των ταξιτζήδων, μη μπερδεύεσαι. Καθήμενος στο νοτιότερο τμήμα της ηπειρωτικής Ευρώπης, στην διασταύρωση της Μεσογείου με τον Ατλαντικό, η Tarifa έχει όλα όσα θα μπορούσες να ζητήσεις κι ακόμα περισσότερα: ήλιο, άμμο, ανέμους που αποτελούν το όνειρο κάθε kite surf.r και τέλεια νυχτερινή ζωή, συγκεντρωμένα όλα σε ένα. Ακόμα καλύτερα, αν βαριέσαι να χαζολογάς γύρω γύρω και να πίνεις σανγκρίες στην παραλία. μπορείς να πάρεις το καράβι για την πόλη Tangier, η οποία βρίσκεται ακριβώς απέναντι, στο Μαρόκο.



Cancun, στο Μεξικό στο νούμερο 5.









Οι άνθρωποι που τους αρέσει να συναναστρέφονται με άλλους ανθρώπους θα αγαπήσουν το Cancun. Βρίσκεται στη χερσόνησο Yucatan, στη Μεξικανική Καραϊβική και είναι ίσως ο απόλυτος προορισμός για πάρτι. Περιλαμβάνει πολυτελή resorts, τέλειες παραλίες και άφθονη νυχτερινή ζωή, τύφλα να 'χει το Φαληράκι της Ρόδου. Επίσης, υπάρχουν αρχαιολογικά εκθέματα των Mayas που μπορείς να εξερευνήσεις στο Yucatan, συμπεριλαμβανομένου κι ενός από τα Νέα Επτά Θαύματα του Κόσμου, το Chichen Itza. Όσοι επιθυμούν να έχουν περισσότεροι ησυχία, καλό θα είναι να προγραμματίσουν τις κρατήσεις τους καλοκαίρι ή φθινόπωρο, καθώς οι άλλες εποχές δεν ενδείκνυνται. Όπως και να έχει, το να έχεις στο album σου μια φωτογραφία όπως η διπλανή, σημαίνει ότι πρέπει να έχεις οπλιστεί με υπομονή ώστε να μην έχεις κι άλλους στο κάδρο σου.



Maya Bay, Phi Phi στην Ταϊλάνδη στο νούμερο 4.









Γνωστή από τον ...πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία, The Beach, η Maya Bay. προσφέρει λευκές παραλίες και φυσικά θαύματα, όπως είναι οι κοραλλιογενείς ύφαλοι για καταδύσεις και οι λόφοι ύψους 100 μέτρων που προσφέρουν εξαιρετική θέα. Η χρονική στιγμή που θα το επισκεφτείς είναι το κλειδί της όλης υπόθεσης. Ορισμένες παραλίες τείνουν να εξαφανίζονται από την παλίρροια, αλλά και σφύζουν από κόσμο κατά τη διάρκεια της high season. Επίσης, απλό το Νοέμβριο μέχρι τον Απρίλη, τα κύματα κάνουν όλο τον κόλπο άκρως επικίνδυνο.



Νησιά Andaman στην Ινδία στο νούμερο 3.









Τα νησιά Andaman, που βρίσκονται στον κόλπο της Βεγγάλης στον Ινδικό Ωκεανό, αποδεκατίστηκαν το 2004 από το τσουνάμι. Παρόλα αυτά, λόγω της ιστορίας τους, όταν η παλίρροια άρχισε να υποχωρεί από αυτά, οι αυτόχθονες κάτοικοι δεν το έβαλαν κάτω και προσπάθησαν να κάνουν το καλύτερο για τα εδάφη τους. Εκεί θα βρεις πολυτελή resorts, αλλά αντίθετα με κάποιες άλλες από τις επιλογές του top 10, η επιβίωση των ντόπιων και τους περιβάλλοντος, υπερέχουν του τουρισμού σε ορισμένες περιπτώσεις. Η απαράμιλλη ομορφιά των νησιών Andaman είναι το όνειρο κάθε φυσιολάτρη, καθώς προσφέρει ένα εκπληκτικό θέαμα βιολογικής ποικιλίας.



Περίσσα, Σαντορίνη στην Ελλάδα στο νούμερο 2.









Θα μπορούσαν να είναι περισσότερες από μία παραλίες στη λίστα, αλλά είπαμε να είμαστε λίγο πιο αντικειμενικοί. Εντάξει, έχουμε τις καλύτερες παραλίες, αλλά καλές είναι κι άλλες μωρέ. Αν σου αρέσουν τα ήρεμα νερά και η πολύ καυτή άμμος, τότε ένα ταξίδι στη Σαντορίνη και στις διάσημες παραλίες με τη μαύρη άμμο είναι ό,τι πρέπει. Χτισμένη πάνω στα απομεινάρια της καλντέρας του ηφαιστείου, η Σαντορίνη βρίσκεται 120 μίλια μακριά από την ηπειρωτική Ελλάδα και συχνά συνδέεται με το μύθο της Ατλαντίδας. Η Περίσσα είναι μία από τις πιο διάσημες παραλίες του νησιού και η γύρω περιοχή σφύζει από ταβέρνες και εστιατόρια με τοπικές και μη λιχουδιές, αλλά και οινοποιεία. Εκτός όμως από αυτά, τα ηφαιστειακά βουνά που υψώνονται γύρω από την Περίσσα, την προστατεύουν από τα γνωστά σε όλους μας μελτέμια του Αιγαίου Πελάγους.



Παραλία της Ipanema, Rio de Janeiro στη Βραζιλία στο νούμερο 1.









Αρχικά έγινε γνωστή από το τραγούδι του Antonio Carlos Jobim, «The Girl from Ipanema.raquo;, παρόλα αυτά είναι πιθανό να είναι η πιο sexy παραλία του κόσμου, καθώς τα τελευταία χρόνια πολλοί είναι αυτοί που δείχνουν σαφή προτίμηση στην Ipanema, παρά στη γειτονική και κοσμοπολίτικη Copacabana. Μη βάλεις πολλά ρούχα στη βαλίτσα γιατί είτε θα είσαι ντυμένος ελαφρά ή δε θα φοράς τίποτα. Για να βγάλεις τις καλύτερες φωτογραφίες στο Rio, με το όρος Sugar στο background σου, κατέβα στο σημείο που ενώνεται με την παραλία Arpoador λίγο πριν αρχίσει να σουρουπώνει, στο Posto 9, όπου η άμμος χρυσίζει.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Στο σπίτι ενός μπυρόβιου...

Posted: 07 Aug 2011 02:54 PM PDT

Το σπίτι ενός μπυρόβιου (4)Ο άνθρωπος που ζει σε αυτό το σπίτι σίγουρα λατρεύει τις μπύρες, και έχουμε αποδείξεις!






Το σπίτι ενός μπυρόβιου (1)


Το σπίτι ενός μπυρόβιου (2)


Το σπίτι ενός μπυρόβιου (3)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κέρδισαν 185 εκατομμύρια ευρώ σε λοταρία!

Posted: 07 Aug 2011 02:53 PM PDT






Το αστρονομικό ποσό των 185 εκατομμυρίων
ευρώ κέρδισε ένα ζευγάρι στη Βρετανία στο παιχνίδι Euro Millions. Οι τυχεροί Σκωτσέζοι είναι παντρεμένοι 30 χρόνια ενώ αντιμετωπίζουν και οι δύο προβλήματα με την υγεία τους.
Η 55χρονη Κρις Γουέιρ, πρώην νοσοκόμα, δήλωσε: 'Μόλις ανακαλύψαμε το απίστευτο νέο, ήταν τελείως τρελά, είχαμε τόση αδρεναλίνη που δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε'.

Όσο για το τι θα κάνουν τα 185 εκατομμύρια ευρώ; Οι δυο τους έχουν αποφασίσει να μην λάβουν καμία βιαστική απόφαση. Παρόλα αυτά έχουν σκεφτεί να αγοράσουν τρία σπίτια (ένα για εκείνους και από ένα στα δύο νεαρά παιδιά τους) όπως και ένα αυτοκίνητο.

Κρυφός τους πόθος, όμως, είναι να κάνουν ταξίδια κυρίως στην Ισπανία για να δουν την αγαπημένη τους ποδοσφαιρική ομάδα FC Barcelona.

Κερδίζοντας αυτό το τζακποτ η τυχερή οικογένεια μπαίνει στη λίστα με τους 140 πλουσιότερους ανθρώπους της Βρετανίας, δέκα θέσεις κάτω από τον ποδοσφαιριστή Ντέιβιντ Μπέκαμ, αλλά και από τον ντράμερ των Beatles Ρίνγκο Σταρ.


"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι ομορφότερες παρουσίες του WSOP 2011..

Posted: 07 Aug 2011 02:48 PM PDT

Οι ομορφότερες παρουσίες του World Series of PokerΤο μεγαλύτερο τουρνουά πόκερ του κόσμου ξεκίνησε στις 31 Μαΐου
και θα ολοκληρωθεί στις 19 Ιουλίου στο Rio All Suite Hotel and Casino του Λας Βέγκας.
Είναι το 42 τουρνουά πόκερ στο οποίο όλοι μπορούν να λάβουν μέρος αλλά και όλοι μπορούν να κερδίσουν! Συνολικά 6.856 παίκτες δήλωσαν συμμετοχή αλλά μόνος ένας θα κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο των 8.700.000 δολαρίων και τον τίτλο του πρωταθλητή του 2011 World Series of Poker Main Event.
Μέσα στους χιλιάδες παίκτες που διεκδικούν την νίκη, το totalprosports.com ανακάλυψε τις ομορφότερες παρουσίες…






Οι ομορφότερες παρουσίες του World Series of Poker


Οι ομορφότερες παρουσίες του World Series of Poker


Οι ομορφότερες παρουσίες του World Series of Poker


Οι ομορφότερες παρουσίες του World Series of Poker


Οι ομορφότερες παρουσίες του World Series of Poker


Οι ομορφότερες παρουσίες του World Series of Poker


Οι ομορφότερες παρουσίες του World Series of Poker


Οι ομορφότερες παρουσίες του World Series of Poker


Οι ομορφότερες παρουσίες του World Series of Poker


Οι ομορφότερες παρουσίες του World Series of Poker


Οι ομορφότερες παρουσίες του World Series of Poker


Οι ομορφότερες παρουσίες του World Series of Poker


Οι ομορφότερες παρουσίες του World Series of Poker


Οι ομορφότερες παρουσίες του World Series of Poker


Οι ομορφότερες παρουσίες του World Series of Poker


Οι ομορφότερες παρουσίες του World Series of Poker


Οι ομορφότερες παρουσίες του World Series of Poker


Οι ομορφότερες παρουσίες του World Series of Poker


Οι ομορφότερες παρουσίες του World Series of Poker


Οι ομορφότερες παρουσίες του World Series of Poker


Οι ομορφότερες παρουσίες του World Series of Poker


Οι ομορφότερες παρουσίες του World Series of Poker


Οι ομορφότερες παρουσίες του World Series of Poker


Οι ομορφότερες παρουσίες του World Series of Poker


Οι ομορφότερες παρουσίες του World Series of Poker


Οι ομορφότερες παρουσίες του World Series of Poker


Οι ομορφότερες παρουσίες του World Series of Poker


Οι ομορφότερες παρουσίες του World Series of Poker


Οι ομορφότερες παρουσίες του World Series of Poker


Οι ομορφότερες παρουσίες του World Series of Poker



"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τον έσωσε η...Coca Cola (video)

Posted: 07 Aug 2011 02:47 PM PDT

Πρωταγωνιστής ο φίλαθλος του Περού που από την αγάπη του για την εθνική ομάδα της χώρας του αποφασίζει να παρακαλουθήσει (under cover) τον αγώνα, ανάμεσα στο Περού και την Αργεντινή, από την κερκίδα των αντιπάλων (μιας και τα εισιτήρια του Περού είχαν εξαντληθεί!).



Τι γίνεται όταν όμως το Περού σκοράρει και ο φίλος μας θέλει να φωνάξει σαν τρελός;

Δείτε το παρακάτω video





"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Είναι ηθοποιός, είναι 51 και παντρεύτηκε 16χρονη!

Posted: 07 Aug 2011 02:42 PM PDT

Με τις ευχές του κατά τέσσερα χρόνια νεότερου πεθερού του..

Ο Doug Hutchison έγινε ευρύτερα γνωστός ως ηθοποιός από τη συμμετοχή του στην ταινία «Το Πράσινο Μίλι».

Τώρα απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με έναν… διαφορετικό ρόλο», που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στις ΗΠΑ.


Ο 51χρονος ηθοποιός παντρεύτηκε την 16χρονη Courtney Stodden και βγήκε για να το δηλώσει δημοσίως, ελπίζοντας ότι έτσι θα σταματήσουν τα πικρόχολα σχόλια που συνόδευαν τη σχέση τους… προ γάμου!

















"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Του πήραν το δίπλωμα γιατί δεν πλήρωσε 1.80 € !!!

Posted: 07 Aug 2011 02:41 PM PDT

Το γράμμα του νόμου συνεχίζει να εφαρμόζει η Τροχαία...


σχετικά με το αντίτιμο των διοδίων στο εθνικό οδικό δίκτυο και αυτούς που αρνούνται να το πληρώσουν. Σύμφωνα με καταγγελία του οδηγού Μάριου Νικολόπουλου, σήμερα το πρωί στις 9, οπότε και.... πέρασε τα διόδια της Πελασγίας, δεν κατέβαλλε το σχετικό αντίτιμο (1:80). Το αποτέλεσμα ήταν να τον σταματήσουν οι άνδρες της Τροχαίας και να εφαρμόσουν τον πρόσφατο νόμο που μεταφράζεται σε χρηματικό πρόστιμο, αφαίρεση άδειας οδήγησης και αφαίρεση πινακίδων.

Ο ίδιος μιλώντας στη zougla.gr, εξέφρασε την αγανάκτηση του για το περιστατικό λέγοντας τα εξής: «Με σταμάτησε η τροχαία επειδή δεν κατέβαλλα το αντίτιμο των διοδίων και μου πήρε το δίπλωμα. Αν και τους ανέφερα ότι είμαι επαγγελματίας οδηγός και την επομένη έχω δρομολόγιο δεν τους άγγιξε καθόλου. Πήγα στο τμήμα για να μιλήσω με τον διοικητή και μου εξήγησε ότι απλά εφαρμόζει το νόμο και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι ένσταση από Δευτέρα. Για μένα το δίπλωμα είναι σαν το χαρτί ασκήσεων επαγγέλματος. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν πάω βόλτα με το δίπλωμα. Με αυτό δουλεύω. Δεν μπορεί ο καθένας να το παίρνει. Ας πληρώσω κάποιο πρόστιμο».

Ο συγκεκριμένος οδηγός - αναβάτης βρίσκεται αυτή την ώρα στο σταθμό διοδίων και διαμαρτύρεται ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να φτάσουν στο σημείο μέλη της επιτροπής κατά των διοδίων. Ο ίδιος αυτό που ζητάει είναι το δίπλωμά του απλά και μόνο για να μπορέσει να δουλέψει…


"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πίνει βενζίνη αντί για... ασπιρίνη εδώ και 42 χρόνια!

Posted: 07 Aug 2011 02:37 PM PDT

Εδώ και δεκαετίες οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τη βενζίνη στα μηχανοκίνητα οχήματα... εκτός από τον Τσεν Ντεζούν από την Κίνα, ο οποίος εδώ και 42 χρόνια τη χρησιμοποιεί ως φάρμακο, πίνοντας την! Και ναι, νιώθει υγιέστατος!



Ο 71χρονος Τσεν Ντεζούν ζει μόνος του σε μια καλύβα σε ένα λόφο του Σούιγιανγκ της Κίνας. Γι' αυτό που είναι....
γνωστός όμως στη μικρή κοινωνία που κατοικεί, είναι για την ιδιαίτερα σπάνια συνήθεια του να γιατρεύει τους πόνους του με την κατάποση..βενζίνης.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του ιδίου, τα τελευταία 42 χρόνια έχει καταναλώσει περίπου ενάμιση τόνο καυσίμων αφού ανα μήνα πίνει 3 με 3,5 λίτρα βενζίνης!

Όσο περίεργο και να φαίνεται σε όσους το μαθαίνουν, ο ίδιος, υποστηρίζει ότι η βενζίνη είναι το φάρμακο του, παρόλο που αρχικά είχε δοκιμάσει κηροζίνη, μετά από έντονο πόνο στο στήθος του.

Η πρόταση έγινε από τους πρεσβύτερους και 'σοφούς' του χωριού του, το 1969, οι οποίοι του πρότειναν την κατάποση κηροζίνης, ως αντίδοτο στην αρρώστια του, που όπως έκριναν ήταν φυματίωση. Έτσι, ακολούθησε τις προτροπές και ήπιε το πρώτο ποτηράκι. Μετά από μερικές ώρες είχε νιώσει πάλι υγιέστατος.

Από το 2001 όμως αντικατέστησε την κηροζίνη με βενζίνη, επειδή ήταν δύσκολο να βρει μεγάλες ποσότητες της(!).

To πιο εντυπωσιακό από όλα όμως είναι ότι, σύμφωνα με τον Φενγκ Σου, το γιατρό που τον παρακολουθεί στο Νοσοκομείο του Chongqing, είναι ότι ο 71χρονος χαίρει άκρας υγείας! Όπως υποστηρίζει, ο οργανισμός του Ντεζούν πρέπει να έχει αναπτύξει ενός είδους ανοσία στη βενζίνη, αφού υπό διαφορετικές συνθήκες, η κατάποση βενζίνης θα τον είχε οδηγήσει σε θάνατο.


"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Χωρίς βιβλία οι μαθητές τον Σεπτέμβριο

Posted: 07 Aug 2011 02:32 PM PDT


'Τεντώστε τα αυτιά σας' λέγεται το νέο σύστημα εκπαίδευσης των μαθητών όλων των βαθμίδων που θα εφαρμοστεί αυτό τον Σεπτέμβριο στη χώρα, για πρώτη φορά από τον καιρό του Κρυφού Σχολείου. Οι μαθητές πρέπει να προσέχουν τι λέει ο δάσκαλος, γιατί δεν θα έχουν βιβλία για να συμπληρώσουν τα κενά με διάβασμα στο σπίτι...




Από τα 45 εκατομμύρια αντίτυπα 1.200 τίτλων που διανέμονται κάθε χρόνο στα σχολεία δεν έχει τυπωθεί ούτε ένα. Στην καλύτερη περίπτωση τα πρώτα τεύχη θα βρίσκονται στα χέρια των μαθητών περί τα τέλη Οκτωβρίου. Προτού κλείσουν τα σχολεία για τα Χριστούγεννα, ενδεχομένως να έχει ολοκληρωθεί η αποστολή των βιβλίων στο μεγαλύτερο μέρος των σχολικών μονάδων. Και αυτό είναι το καλό σενάριο που προϋποθέτει να μην υπάρξουν αιφνίδιες πολιτικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Τύπου της Κυριακής», σε περίπτωση πρόωρων εκλογών οι μαθητές θα έχουν βιβλία μεταξύ Απόκριας και Πάσχα διότι ο προεκλογικός φόρτος των τυπογράφων δεν θα τους επιτρέψει να τυπώσουν σχολικό υλικό, το οποί άλλωστε αφήνει στις επιχειρήσεις πολύ μικρότερα περιθώρια κέρδους από τα φυλλάδια των υποψηφίων.

Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στην ιστορία των 40 χρόνων του Οργανισμού Εκδόσεων Διδακτικών Βιβλίων που έχει ήδη καταργηθεί με νόμο και φέτος λειτουργεί για τελευταία χρονιά.

Το υπουργείο Παιδείας κινείται ήδη στην κατεύθυνση της απαλλαγής του Κρατικού Προϋπολογισμού από το κόστος του έντυπου βιβλίου τόσο στην πρωτοβάθμια όσο και τη δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Το προσχέδιο του νέου πανεπιστημιακού νόμου που έχει πάρει το πράσινο φως από το Υπουργικό Συμβούλιο και αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή μέχρι το τέλος του μήνα ορίζει σαφώς ότι από το 2014 καταργείται η δωρεάν διανομή των πανεπιστημιακών συγγραμμάτων. Το κόστος και για την ανώτατη εκπαίδευση θα πολλαπλασιαστεί για τη μέση ελληνική οικογένεια.



"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 σημάδια που σου δείχνουν ότι οι φίλοι σου απλά δεν την γουστάρουν

Posted: 07 Aug 2011 02:28 PM PDT

Μπορεί στην αρχή που βγαίνατε οι φίλοι σου να ήταν οκ μαζί σου, αλλά τώρα που βλέπουν ότι τα πράγματα σοβαρεύουν
μεταξύ σας, μήπως κάτι άλλαξε; Μήπως απλά δεν την γουστάρουν αλλά δεν ξέρουν πώς να το πουν. Μην χαλάσει και η φιλιά βλέπεις. Να πως θα το καταλάβεις μόνος σου.





Σε αποφεύγουν όταν είστε μαζί
Είναι το σημάδι που κάνει μπαμ, αλλά οι περισσότεροι το αγνοούν. Για θυμήσου πότε ήταν η τελευταία φορά που οι φίλοι δέχτηκαν να τα πείτε μόλις ανέφερες ότι θα είναι και εκείνη μαζί σου; Πάνω από 2 μήνες; Όχι δεν σ' αφήνουν να χαρείς τον ερωτά σου, απλά δεν την γουστάρουν.

Σταμάτησαν να σε επισκέπτονται από τότε που συζήσατε
Πάνε οι ένδοξες εποχές που μαζευόσασταν για μπύρες, πίτσες, μπάλα στο τσαρδί σου. Ακόμα και αν δεν μένετε μαζί, αλλά περνά πολύ χρόνο σπίτι σου, μήπως οι επισκέψεις αραίωσαν; Θυμήσου ότι οι φίλοι σου δεν είναι από αυτούς που σέβονται την παρουσία μιας γυναίκας στο χώρο, αλλά από αυτούς που βαράνε τα κουδούνια στις 12 το βράδυ. Τι άλλαξε;

Σου μιλάνε συνέχεια για άλλες γυναίκες
Όταν είστε έξω μόνοι σας, συνέχεια σου λένε «Ρε, κοιτά το μωρό απέναντι πως σε κοιτά» κτλ. Μπορεί εσένα να σου φτιάχνει τη διάθεση, αλλά μάλλον ο απώτερος τους στόχος είναι να βρεις μια άλλη που θα τους κάνει.

Επιμένουν να βγαίνετε μόνοι σας
Με την πρόφαση της αλητοπαρέας, όλες οι προτάσεις που σου κάνουν οι φίλοι σου είναι να βγείτε μόνοι σας. Κι αυτοί έχουν σχέσεις, απλά δεν προτείνουν το όλοι μαζί γιατί δεν την συμπαθούν. Πάρε το χαμπάρι.

Νιώθουν άβολα όταν είναι μόνοι μαζί της
Άντε και δέχτηκαν να βγείτε όλοι μαζί, κι εσύ σηκώνεσαι να πας στην τουαλέτα και μένουν μόνοι μαζί της. μήπως έχεις βαρεθεί να σε ρωτά η κοπέλα σου γιατί πάντα οι φίλοι σου συμπεριφέρονται παράξενα; Μάλλον πρέπει να σταματήσεις να την κατηγορείς για την αντικοινωνικότητά της και να τα ψάλλεις στα φιλαράκια σου.

Σου την λένε γιατί έχεις γίνει σκυλάκι της
Υπάρχει μια ευαίσθητη γραμμή μεταξύ ενός αστείου και μιας αλήθεια που την λένε χαριτολογώντας. Αν οι φίλοι σου συνέχεια κάνουν πλάκα για το ότι η κοπέλα σου έχει το πάνω το χέρι, και σε ελέγχει, σ' έχει στο βρακί της κτλ, μάλλον το εννοούν. Συμπερασματικά, αν το πιστεύουν αυτό, λογικά δεν την συμπαθούν.

Διαφωνούν μαζί της συνέχεια
Ακόμα και μπροστά σου, τους βλέπεις να διαφωνούν για τα πιο απλά και ασήμαντα πράγματα. Όχι δεν έγιναν οξύθυμοι ξαφνικά, απλά είναι ο πιο εύκολος τρόπος να την μαχαιρώσουν πισώπλατα και να βγάλουν στην επιφάνεια τον χειρότερό της εαυτό, μπας και το δεις και την χωρίσεις.

Συνέχεια τονίζουν την άσχημη συμπεριφορά της
Αυτό έρχεται σε συνέχεια του προηγούμενου. Κάθε φορά που μπορεί να καυγαδίσετε και πας στου φίλους να πεις τον πόνο σου, εκείνη πάντα κατηγορούν αυτήν. Και τονίζουν πόσο άσχημη συμπεριφορά έχει απέναντί σου. Τυχαίο;

Βρίζουν και τις φίλες της
Δεν έφτανε όλη αυτή η κακολογία για εκείνη, τώρα κακολογούν και τις φιλές της. σου λέει όλες στο ίδιο τσουβάλι είναι. Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Άσε που όλο αυτό μπορεί να καθρεφτίζει το μίσος που έχουν ουσιαστικά γι' αυτήν, απλά δεν μπορούν να το εκφράσουν.

Της βάζουν λόγια
Αυτό είναι η χειρότερη περίπτωση που μπορεί να σου συμβεί. Βλέπουν ότι εσύ μυαλό δεν βάζεις μ' αυτά που σου λένε, κι έτσι αρχίζουν να μιλάνε σ' αυτήν. Οι γυναίκες βλέπεις είναι ευκολόπιστες. Εκεί την έβαψες φιλαράκι.

dailyfucks

"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΑΤΜ για ανάληψη χρυσού!! (photos)

Posted: 07 Aug 2011 02:23 PM PDT

Έχουμε δει ζάμπλουτους Άραβες να… παίνουν τραγουδίστριες με δολάρια αντί για λουλούδια. Τώρα τους βλέπουμε να χρησιμοποιούν και αυτόματο μηχάνημα ανάληψης χρυσού; Τι να έχει σειρά άραγε;
















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές