Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

"Spor"


"Spor"


Ανανέωσε με Ολυμπιακό ο Πελεκάνος

Posted: 08 Aug 2011 07:00 AM PDT

Τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό ανανέωσε σήμερα ο Μιχάλης Πελεκάνος. Ο 30χρονος φόργουορντ είχε συμφωνήσει εδώ και δέκα ημέρες με τους διοικούντες...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Η αποστολή της ΑΕΚ για την Κύπρο

Posted: 08 Aug 2011 06:39 AM PDT

Με 23 παίκτες αναχώρησε η ΑΕΚ για την Κύπρο, όπου θα συμμετάσχει στο τουρνουά για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Ανόρθωσης. Στην αποστολή μετέχουν...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Προπονήθηκαν οι Έλληνες διεθνείς

Posted: 08 Aug 2011 06:31 AM PDT

Για πρώτη φορά ενόψει του φιλικού αγώνα με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη οι Έλληνες διεθνείς προπονήθηκαν σήμερα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Από την...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Βουβουζέλες stop στο Μουντιάλ 20-20

Posted: 08 Aug 2011 06:37 AM PDT

Βουβουζέλες ...; stop στο Μουντιάλ U-20 Στην απαγόρευση της βουβουζέλας στα γήπεδα... της Κολομβίας όπου και διεξάγεται το Μουντιάλ U-20 προχώρησαν οι υπεύθυνοι του θεσμού. Το πλαστικό αυτό πνευστό που γνωρίσαμε στην Νότιο Αφρική και η αλήθεια είναι ότι ...; μας πήρε τα αυτιά με τον εκνευριστικό του ήχο, δεν θα επιτρέπονται πλέον στα γήπεδα της 

Aνανέωσε με Πελεκάνο ο Ολυμπιακός

Posted: 08 Aug 2011 05:02 AM PDT

Ο Μιχάλης Πελεκάνος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό για ένα ακόμα χρόνο, υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» που προβλέπει πολύ μειωμένες αποδοχές...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Μαρινακης¨ο Ισπανος αποφασιζει¨

Posted: 08 Aug 2011 05:49 AM PDT

Ο Βαλβέρδε θα βγάλει συμπεράσματα στην Ολλανδία και αν χρειαστεί ο Ολυμπιακός θα έχει και νέες προσθήκες

Το διάστημα παραμονής των «ερυθρόλευκων» στην Ολλανδία θα κρίνει πολλά. Για παίκτες που οριστικά θα «κοπούν», για νέες μεταγραφές που ενδεχομένως θα αποφασιστούν. Αυτό τουλάχιστον ανέφερε ο Ερνέστο Βαλβέρδε πριν την αναχώρηση των «ερυθρολεύκων» για το Έρμελο όπου θα διεξαχθεί το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας.

«Περιμένουμε να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα και το ρόστερ. Θα δούμε τι ανάγκες θα έχουμε», τόνισε ο Βάσκος τεχνικός που ρωτήθηκε για την ατζέντα της συνάντησης με τον πρόεδρο: «Μιλάμε συνέχεια. Είναι κάτι φυσιολογικό στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τα θέματα της ομάδας».

Πεντε εκατ. στον Ολυμπιακο απο τον αποκλεισμο του ΠΑΟ

Posted: 08 Aug 2011 05:47 AM PDT

Ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού θα κάνει ακόμη πιο πλούσιο τον αιώνιο αντίπαλο του Ολυμπιακό

Ο οδυνηρός αποκλεισμός των «πράσινων» από την Οντένσε πανηγυρίστηκε έξαλλα στον Πειραιά. Όχι μόνο για λόγους αντιπαλότητας αλλά για τα τεράστια οικονομικά οφέλη της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι», θα βάλουν επιπλέον 5 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία τους, από το market pool της ΟΥΕΦΑ, μιας και ο... αιώνιος αντίπαλος δεν μπορεί -πλέον- να διεκδικήσει την είσοδό του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την στιγμή, λοιπόν, που συμβαίνει κάτι τέτοιο, όλο το πακέτο του μάρκετ πουλ που προσφέρει σε κάθε χώρα η TEAM και η UEFA, θα πάει στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακος δυνατος και εκτος Ελλαδας

Posted: 08 Aug 2011 05:44 AM PDT

Οι δηλώσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε για την προετοιμασία του Ολυμπιακού

Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου στην Ολλανδία για τις αλλαγές που ενδέχεται να γίνουν στην ομάδα των ερυθρολεύκων αλλά και για το φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο Ολυμπιακός με την Χέερενφεν.

«Το αποτέλεσμα του αγώνα προκάλεσε σίγουρα έκπληξη αφού σημειώθηκαν εννιά γκολ. Εμείς δεν ήμαστε μια ομάδα που δέχεται πέντε γκολ και το γεγονός ότι σήμερα (σ.σ. την Κυριακή) έγινε αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Συνέβη πάλι αυτό που είδαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια. Παίξαμε καλά σε υψηλό επίπεδο για περίπου μια ώρα και μετά υπήρξε καθίζηση. Είναι λίγο ανησυχητικό αυτό κυρίως γιατί έκαναν πολλές ευκαιρίες από στημένες φάσεις, από κόρνερ. Ξέρουμε ότι θα το ελέγξουμε αυτό μέσα στη σεζόν, όμως τώρα μας προκάλεσε πολλούς κινδύνους. Παίξαμε τέσσερα ματς σε αυτό το δεύτερο κομμάτι της προετοιμασίας, είχαμε δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Δεν κερδίσαμε κανένα. Είναι σίγουρο ότι θέλαμε να τα κερδίσουμε όλα όμως δεν καταφέραμε να κερδίσουμε κανένα. Στην Ευρώπη πρέπει να αντιμετωπίζεις τα ματς όπως είναι. Εμείς ήρθαμε εδώ να παίξουμε κόντρα σε πιο έτοιμες ομάδες, δυο ολλανδικές, μια βελγική και μια γερμανική και τα πράγματα είναι δύσκολα. Άλλο πράγμα είναι το ελληνικό πρωτάθλημα και άλλο η Ευρώπη. Γι' αυτό εκτός Ελλάδος πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί».

Και συνέχισε επισημαίνοντας ότι:

«Είναι αλήθεια ότι έχουμε ακόμα περιθώρια, όχι όπως πέρυσι όταν ανέλαβα στις 12 - 13 Αυγούστου και η ομάδα ήταν ήδη χτισμένη. Οπότε έχω ξεκάθαρη ιδέα για το πώς θα είναι η ομάδα μας και για τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσουμε αλλά και για το πώς θα μπορέσουμε να τα λύσουμε. Εδώ σε αυτά τα ματς προετοιμασίας με λίγες προπονήσεις προσπαθήσαμε να παίξουμε τη μπάλα που θα πρέπει να παίξουμε στα ματς της Ελλάδος (σ.σ. ποδόσφαιρο κυριαρχίας), να μάθουμε δηλαδή να παίζουμε μπροστά, με πίεση ψηλά και γενικότερα αυτό που έχουμε στο μυαλό μας. Σε αυτά τα ματς εδώ λοιπόν άλλοτε τα καταφέρνεις και άλλοτε όχι».

Ο Σναιντερ στην Σιτι ?

Posted: 08 Aug 2011 05:41 AM PDT

Ιταλικά δημοσιεύματα θέλουν τον Ολλανδό άσο να... στρίβει την τελευταία στιγμή για την «αιώνια» αντίπαλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σίγουρη θεωρούνταν από πολλούς η μεταγραφή του Σνάιντερ στην Γιουνάιτεντ. Τα δεδομένα όμως φαίνεται πως άλλαξαν και αυτό γιατί σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» τα πετροδόλαρα της Σίτι δεν αφήνουν ασυγκίνητο τον Ολλανδό άσο, αλλά ούτε την Ίντερ. Οι «πολίτες» του προσφέρουν συμβόλαιο έξι εκατομμυρίων ευρώ ανά έτος, με την Ίντερ να εισπράττει το ποσό των 36 εκατομμύριων ευρώ. Το σήριαλ της μεταγραφής του Σνάιντερ στην Αγγλία θα τραβήξει και άλλο όπως φαίνεται και πλέον μένει να δούμε αν η Γιουνάιτεντ απαντήσει με κάποια βελτιωμένη πρόταση.

Ο Λουκακου παει Τσελσι

Posted: 08 Aug 2011 05:39 AM PDT

Ο διεθνής Βέλγος επιθετικός αφήνει τις Βρυξέλες για το Λονδίνο

Η Τσέλσι θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Ρομέλου Λουκάκου. Ο Κογκολέζος στην καταγωγή επιθετικός της Άντερλεχτ, θα βρεθεί στο Λονδίνο για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Η Άντερλεχτ είχε απορρίψει την πρόταση των 18 εκατομμυρίων λιρών της Τσέλσι, πριν από ένα μήνα.

Η πώληση όμως, του Γιούρι Ζιρκόβ στην Άνζι έναντι 13.2 εκατομμυρίων λιρών, έφερε επιπλέον χρήματα στα ταμεία τα οποία αξιοποιούνται με βάση τις υπάρχουσες πληροφορίες, για τον Λουκάκου.

Ο διεθνής Βέλγος επιθετικός, αποκαλείτει νέος Ντιντιέ Ντρογκμπά και τη σεζόν 2009-10, σε ηλικία μόλις 16 ετών, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ.

Τελευταιο φιλικο για Λιβερπουλ με νικη 2-0

Posted: 08 Aug 2011 05:36 AM PDT

Στο τελευταίο τους φιλικό οι «κόκκινοι» επικράτησαν της Βαλένθια με 2-0

Νικηφόρα ολοκλήρωσε τα φιλικά προετοιμασίας της εν όψει της νέας σεζόν στην Αγγλία η Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» επικράτησαν 2-0 της Βαλένθια στο «Άνφιλντ». Ο Άντι Κάρολ άνοιξε το σκορ στο 6' μετά από λάθος γύρισμα αμυντικού των «νυχτερίδων», ενώ στο 90' ο Ντιρκ Κάουτ μετά από αναταραχή στην περιοχή της ισπανικής ομάδας έσπρωξε-ίσως και με τη βοήθεια του Σωτήρη Κυργιάκου-την μπάλα στα δίχτυα.

Η σύνθεση της Λίβερπουλ: Ρέινα, Αουρέλιο (46' Ρόμπινσον), Κάραγκερ, Άγκερ (79' Κυργιάκος), Τζόνσον (7' Κέλι), Ντάουνινγκ (58' Κόουλ), Χέντερσον (58' Μάξι), Ακουιλάνι (58' Ενγκόγκ), Άνταμ (74' Φλάναγκαν), Σπίρινγκ (46' Λούκας), Κάρολ.

Παει για Φαλκαο η Ατλεντικο

Posted: 08 Aug 2011 05:34 AM PDT

Ο πρώτος σκόρερ του περσινού Europa League είναι ο μεγάλος στόχος των «ροχιμπλάνκος»

Τον Ρανταμέλ Φαλκάο, από τα χέρια των μεγαλύτερων ομάδων της Ευρώπης θέλει να «κλέψει» η Ατλέτικο Μαδρίτης, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Όπως αναφέρει η "As", οι «ροχιμπλάνκος» έχουν ήδη καταθέσει πρόταση 25 εκατομμυρίων ευρώ συν τον Σάλβιο για την απόκτηση του Κολομβιανού επιθετικού της Πόρτο. Προορίζεται για αντικαταστάτης του Σέρχιο Αγουέρο.

Οι μάνατζερ του Κολομβιανού έχουν ήδη έρθει σε επαφή με την ομάδα της Μαδρίτης, αλλά και τον πρόεδρο της Πόρτο, Πίντο ντα Κόστα. Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας των «δράκων» έχει αυξήσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του πιο παραγωγικού παίκτη της ομάδας του στην επίθεση από τα 30 στα 45 εκατομμύρια ευρώ και έχει και όχι άδικα τη φήμη του πιο σκληρού διαπραγματευτή.

Παραμενει ο Χαρτ στην Σιτι για ακομα 5 χρονια

Posted: 08 Aug 2011 05:30 AM PDT

Μέχρι το 2016 θα παραμείνει στη Σίτι ο 24χρονος

Για ακόμα πέντε χρόνια θα είναι παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι ο Τζο Χαρτ. Ο 24χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε μέχρι το 2016 και δήλωσε χαρούμενος από την εξέλιξη αυτή. «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συμφωνία. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου σε άλλη ομάδα από τη Σίτι και αισθάνομαι εδώ σαν στο σπίτι μου. Είναι μεγάλο προνόμιο για μένα να παραμείνω εδώ για άλλα πέντε χρόνια».

Η πρωτη κουπα για την Μαντσεστερ

Posted: 08 Aug 2011 05:27 AM PDT

Με γκολ στις καθυστερήσεις η Γιουνάιτεντ ανέτρεψε το σκορ, κατακτώντας το «Community Shield» κόντρα στην «αιώνια» Σίτι

Την εκδίκηση της για τον χαμένο τελικό κυπέλλου πήρε η Γιουνάιτεντ απέναντι στην «αιώνια» μισητή Σίτι. Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 στο ημίχρονο από την ομάδα του Μαντσίνι, η οποία βρέθηκε χωρίς... να το καταλάβει να προηγείται χάρη σε γκολ των Λέσκοτ (38') και Τζέκο (45').

Στην επανάληψη οι «πολίτες» δεν μπήκαν ποτέ στο γήπεδο, παραμένοντας στους πανηγυρισμούς του πρώτου ημιχρόνου, κάτι που η -πολύ πιο έμπειρη σε μεγάλα παιχνίδια- Γιουνάιτεντ δεν άφησε να πάει χαμένο. Στο 52' ο Σμόλινγκ μείωσε για την ομάδα του Φέργκιουσον με κοντινή προβολή, ενώ έξι λεπτά αργότερα οι «κόκκινοι διάβολοι» έκρυψαν τη μπάλα με έναν μοναδικό συνδυασμό μέσα στην περιοχή και με τον Νάνι να πλασάρει στην εστιά του Χαρτ. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα κατέληγε στα πέναλτι, ένα τραγικό λάθος στην άμυνα των πολιτών στη μεσαία γραμμή, έδωσε το δικαίωμα στο Νάνι να βγεί τετ α τετ με τον τερματοφύλακα για να γράψει το τελικο 2-3 υπέρ της Γιουνάιτεντ, χαρίζοντας της τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Μάντσεστερ Σίτι: Ρίτσαρντς, Κομπανί, Λέσκοτ, Κολάροφ (74' Κλισί), Ντε Γιόνγκ, Γιάγια Τουρέ, Σίλβα, Μίλνερ (67' Τζόνσον), Μπαλοτέλι (59' Μπάρι), Tζέκο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Φέρντιναντ (46' Κλέβερλι), Βίντιτς (46' Τζόουνς), Εβρά (72' Ράφαελ), Νάνι, Κάρικ (46' Έβανς), Άντερσον, Γιάνγκ, Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ (89' Μπερμπάτοφ)

Φευγει ο Κακα απο Ρεαλ

Posted: 08 Aug 2011 05:25 AM PDT

Ισπανικά δημοσιεύματα «διώχνουν» τον Βραζιλιάνο από τη Ρεάλ.

Σύμφωνα με την «El Mundo Deportivo», η ομάδα της Μαδρίτης είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον Βραζιλιάνο μέσο σε αρκετά χαμηλή τιμή. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι Μαδριλένοι σκέφτονται να πουλήσουν τον 29χρονο χαφ αντί μόλις 11 εκατομμυρίων ευρώ, με σκοπό να βγάλουν από πάνω τους το ...; βαρύ συμβόλαιό του, από τη στιγμή που δεν αποδίδει βάσει των δυνατοτήτων του και ταλαιπωρείται συνεχώς από τραυματισμούς.

Αν τελικά αποχωρήσει ο Κακά από το ρόστερ των «μερένγκες» με αυτό το χρηματικό ποσό, ο ισπανικός σύλλογος θα έχει χάσει ένα τεράστιο ποσό από μια μεγάλη επένδυσή του, αφού τον είχε αγοράσει αντί 65 εκατομμυρίων ευρώ πριν δύο χρόνια. Για τον Βραζιλιάνο πάντως έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους τόσο η Μίλαν, όσο και η Τσέλσι.

Απαγορεύουν τις βουβουζέλες στο Μουντιάλ U-20

Posted: 08 Aug 2011 03:43 AM PDT

Τις γνωρίσαμε για τα καλά στο περασμένο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. 'Η για την ακρίβεια μας ...εκνεύρισαν για τα καλά! Ωστόσο οι βουβουζέλες δεν απαγορεύτηκαν κατά τη διάρκεια του και μας ταλαιπώρησαν μέχρι το τέλος της διοργάνωσης.

Αντίθετα στο Μουντιάλ U-20 που διεξάγεται αυτές τις μέρες στην Κολομβία, δεν είχαν την ίδια τύχη. Μετά την πόλη Περέιρα, ήρθαν και οι αρχές του Κάλι να απαγορεύσουν την χρήση της βουβουζέλας στα παιχνίδια τα οποία φιλοξενούν.

Η απόφαση πάρθηκε μετά από τις διαμαρτυρίες των κατοίκων για τον θόρυβο που προκαλούν και τις σχετικές μετρήσεις των Αρχών οι οποίες επιβεβαίωσαν ότι είναι ...ενοχλητικός.

Έτσι οι αγώνες Καμερούν-Μεξικό στην Περέιρα και Πορτογαλία-Γουατεμάλα στο Καλί για την φάση των "16", θα διεξαχθούν αύριο (9/8) χωρίς βουβουζέλες.

Δaiν ανiσhχούν για Κάστρο

Posted: 08 Aug 2011 01:52 AM PDT

Μπορεί οι Ισπανοί να θεωρούν τελειωμένη τη μεταγραφή του Αντρέ Κάστρο στη Σπόρτινγκ Χιχόν, ωστόσο στον Παναθηναϊκός είναι αισιόδοξοι και θεωρούν ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Ο Πορτογάλος άσος δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τι σκοπεύει να κάνει, αλλά σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα θα επιστρέψει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, εκτός αν προκύψει κάτι απρόοπτο. Το απρόοπτο που αναφέρεται είναι ότι αν μέχρι την Τετάρτη αποχωρήσει κάποιος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα αποκτηθεί ο Κάστρο. «Ο Κάστρο μάς έχει μεταφέρει ότι θα περιμένει όσο χρειαστεί για να παίξει στον Παναθηναϊκό και να συνεργαστεί με τον Φερέιρα. Δεν θα υπάρξει πρόβλημα», υποστηρίζουν από το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού. Ο 23χρονος χαφ πάντως, έχει δώσει διορία μέχρι το φιλικό της Πορτογαλίας με το Λουξεμβούργο την Τετάρτη, μετά το οποίο θα κάνει γνωστό τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

ΠΑΟ: Θέλh εξωτερικό ο Γιούρκας

Posted: 08 Aug 2011 01:39 AM PDT

Θέλει εξωτερικό ο Γιούρκας
Σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής ...; στέγης στο, εξωτερικό ...; βρίσκεται, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης.
Ο 30άχρονος αμυντικός θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού, μετά τη διαβεβαίωση από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι θα δοθεί δανεικός τη νέα σεζόν, αφού δεν υπολογίζεται από τον Ζεσουάλντο Φερέιρα.

Εντiπoσhάζει ο Ζέκα

Posted: 08 Aug 2011 01:26 AM PDT

Την παράσταση έχει κλέψει μέχρι στιγμής στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού ο Ζέκα, μια μεταγραφή με την οποία δεν έχει ασχοληθεί και πολύ ο κόσμος.

Ο νεαρός Πορτογάλος αφήνει καλές εντυπώσεις και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θεωρούν ότι μπορεί να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες στο δημιουργικό κομμάτι της ομάδας.

Επιτέθηκαν σε πούλμαν των οπαδών του Άρη

Posted: 07 Aug 2011 03:11 PM PDT

Μία μερίδα οπαδών της Άσκολι επιτέθηκαν στο πούλμαν που μετέφερε τους φίλους του Άρη, γι' αυτό το λόγο δεν μετέβησαν στο γήπεδο στο Ριέτι, όπου οι «κίτρινοι» αντιμετώπιζαν σε φιλική αναμέτρηση τη Λάτσιο...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές